Beretning. Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning. Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april 2012. kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN."

Transkript

1 Årsmøde i Starup Tofterup lokalråd onsdag den 18 april kl. 19:00 i Multihuset. BERETNING. VELKOMMEN. Som noget nyt har vi i år, gjort opmærksom på årsmødet ved at sende en elektronisk meddelelse rundt. Derfor har vi også været meget spændte på, hvordan det nu ville virke.!!! Ligeledes ændre vi også på afviklingen af formandens beretning. Der vil være en kort beretning om arbejdet i lokalrådet. Udviklingsgruppernes arbejde, en status, hvor er vi. En gennemgang af vore visioner, for de næste 10 år. Nye opgaver, med en kort tanke ind i fremtiden. Formanden for udviklingsrådet Helle Vest, orienterer om sager som har betydning for os. VALG AF ORDSTYRER. Tage Kristensen. VALG AF SKRIFTFØRER. Claus Birk Oksen. Beretning har som det plejer, været et travlt år, vi har haft 10 møder, 2 møder med udviklingsgrupperne, 2 møder med borgerforeningen, samt flere møder med det offentlige og lokale foreninger. Hvad laver vi så. Vi har haft et møde med EDC mæglerne fra Agerbæk, hvor vi tilbød et samarbejde, om at hjælpe med, at gøre opmærksom på de muligheder der er for bosætning netop her. Vi har sendt et brev til kommunen, at vi ønsker Holme å, genoprettet og at kanalen sløjfes. Der er et udvalg der arbejder med sagen, så vi håber at det lykkes. Det vil gøre Holme å til et fiskeeldorado og dermed turister. Vi skrev til kommunen om ikke vi i fællesskab skulle lave en win - win situation, nemlig at kommunen ventede med at få betaling for byggegrunden indtil bygherren havde solgt huset. Her er selvfølgelig tale om investorer som har lyst til at sætte gang i byggeriet. Kommunen sagde ja til forslaget. Ambassadørkorpset. Kommunen har medvirket til at der er nedsat en gruppe af personer i hver by, som skal være kontaktperson for interesserede tilflyttere. Meningen er at man skal kunne fortælle om hvad er der af foreningsliv, natur, boligmuligheder m.m. Pt. Mogens og Lars B. Sammen med borgerforeningen, er der forsøgt at nedsætte en gruppe, som skulle arbejde med at vi kunne blive en blomstrende landsby. Formålet med dette ville være at vi så officiel kunne få det blomstrende flag, som signalerer at vi er et samfund som er i udvikling.

2 Det blev ikke i denne omgang det lykkedes, så vi må gøre opmærksom på vores initiativer på anden vis. Presse, hjemmeside, face book m.m. Det seneste arbejdsområde som vi har deltaget i, er sammen med brugsens bestyrelse og uddeler. Her har vi deltaget forskellige senarier og opklaringer, omkring udflytning af butikken til en placering ved rundkørslen. I vores visioner vejer dette tiltag utroligt højt, idet fødevareforsyningen hermed sikres mange år frem i tiden. Vi har vedtaget at vi to gange om året inviterer vores lokale repræsentant i byrådet, Keld Jacobsen med til vores møde. Vi mener det er vigtig at der kan gives en god orientering begge veje. Vi har et fast punkt på dagsordenen, hver gang der er møde og det er hvordan går det med udviklingsarbejdet, har man stadig blikket rettet målrettet fremad i de enkelte udviklingsgrupper. Er der noget vi skal bidrage med, for at komme videre. Beskrivelse af hvad, hvilken rolle har lokalrådet i lokalsamfundet. Vore visioner, hvor er vi henne med disse punkter. Udviklingsrådet ved Jens Peter. Fra udviklingsrådets arbejde Cykelsti. Bosætnings anelyse.?? Udviklingsgruppernes arbejde. Vi fortæller fra referatet fra sidste fællesmøde. Hvis der nogle fra gruppen tilstede skal de spørges for fremlæggelse. Fremtiden. Vi har vedtaget at der skal laves, salgsmateriale, brochure som fortæller hvad er det for et samfund vi har, hvad er det vi kan tilbyde tilflyttere. Tanken er at den skal kunne bruges overalt, lige fra Skagen til København og der skal være alle væsentlige oplysninger i. Ligeledes bør vi overveje eller vedtage et nyt tilflytterprogram. Hermed tænker jeg på et opfølgnings handleplan hvor vi vil kunne skabe et netværk lynhurtig for de nye beboere. Vi har arbejdet med tanken om at, planlægge en NYTÅRSKUR, hvor alle sognets indbyggere ville få mulighed for at deltage. Det skal være et kort møde hvor alle som deltager kan få et oplæg om hvordan står det til med vores by og opland, derudover vil der være en let tapas anretning og man skal selv sørge for drikkevarer. Varighed ca. 2 til 21/2 time.

3 Vi har en mulighed for at få en venskabsby i Spanien. Nærmere beliggenhed er i Catalonien og landsbyen ligger i Penedes distriktet som jo er et rigtigt godt vindistrikt, vi skal have lavet en plan for hvordan vi angriber sagen. Vi vil anvende og bruge byens hjemmeside, meget mere, det er fremtidens kommunikation og oplysningssted. Ligeledes vil vi for at få lynhurtig budskaber ud, bruge face book. Presse kontakten. Alt som der er igangsat nu og der vil komme nye tiltag løbende, skal munde ud i at vi vil blive et kendt bosætningssted, at man kan føle tryghed får et netværk og de åbne vidder den storslåede natur, fortsat en dagligvarebutik og skole. Referat fra årsmødet. Formanden byder velkommen. Se beretningen ovenfor. Beretningen godkendes. Formanden gennemgår og fortæller om baggrunden/tankerne for visionerne. Regnskab: kasserer informerer at der ikke er noget regnskab og at der ikke bruges nogen penge. Regnskabet godkendes. indsatsområde Udviklingsrådet. Jens Peter (formand for UR) informerer: At der lige har været årsmøde sammen med helle vest. Der arbejdes på at få lavet en del cykelstier i området, Hele helleøst er nu forbundet af maratonstien hvor der vil blive afholdt et maratonløb til oktober Der er lavet en kampagne i varde kommune om bosætning som vises på mødet. Jens Peter fortæller og viser lidt om hvad denne kampagne går ud på, den starter fra 1 maj. Natur tryghed og drømmebolig er vores styrker her i området. Spørgsmål til UR: Der kommentere på vardes kampagne: at der skal bygges på kulturelle aktiviteter i området. Og velkomst komiteen skal være godt forberedte til at modtage nye tilflytter Udviklingsgrupperne informere om deres arbejde: bosætningsgruppen: De har fået tilsagn fra varde kommune til at lave boligforening almene boliger på det gamle stadion. dette gøres for at frigive nogle 70 boliger til unge tilflytter. Der skal nu laves et projektforslag. Det er meningen at det skal være et Olde kolde for folk over 50år uden børn. Kommentar: Der forslås, om det er muligt at lave lidt større boliger til enlige forældre, og andre med behov for store lejeboliger. der nævnes at der skal laves et fælleshus i forbindelse med boligerne

4 der diskuteres videre om at det er en god ide med boliger for unge da det kan være dyrt at købe hus i dag. Kulturgruppen: Siden kulturgruppen er blevet etableret har der været 3 gange andespil med stor succes, der har også været dilettant og i år har der været afholdt forårs fest godt arrangement med få tilmeldinger, der er også læse klubber og arbejdes videre med nye forslag såsom pige aften og andet Der opfordres til større samarbejde med andre foreninger. Stigruppen: Der er nu samlet alle de penge ind der skal bruges til projektet, så arbejdet skal bare i gang. Holger arbejder på at lave brochure nu, der skal også kigges på QR koder til brug på stierne og der bliver sat skilte op alle stier er eksisterende stier i området, projektet forventes færdigt i Facebook gruppen: over 300 medlemmer så det kører infocenter gruppe: Der prøves at holde lidt mere styr på den nuværende opslagstavle ellers ventes der på den nye brugs Pressegruppe: sørg for de gode historier Veligeholdet: Der er nu plantet nye blomster og løgene fra sidste år blomstrer nu.. Erhvervsgruppen: intet nyt Grøn Eng: Hegningen skal nu i gang og alle pæle skal lægge ud og sættes op i løbet af foråret til dette skal der bruges nogle frivillige til hjælp. Der skal være ca. 90 dyr med kalv på de samlede arealer som udgør ca. 46 hektar. Der er flere kvægholdere der er interesseret i at sætte dyr på området, der skal muligvis bruges nogle hyrder til at passe dyrene for de kvægholdere som er udenbys fra. Der vil komme shelters på området som produktionsskolen i varde gerne vil bygge for os. Der arbejdes stadig på at få en ordentlig plads til at sætte kanoer i åen og evt. parkeringsplads Spørgsmål og kommentar: Er der nogen der har undersøgt hvor stor EU tilskud der er på Holgers eng ud til tingvejen, kan det købes for også at forskønne området og lave en infoplads for byen og grøneng til gavn for forbi passerende. Evt. mulighed for at handicappede kunne fiske Formanden informere om fremtiden for byen: se beretningen. Valg.: Alle modtager genvalg. Suppleanter; Lars bo bliver valgt og Mikkel modtager genvalg. Kassere modtager genvalg. Eventuelt: kan der offentligøres kontaktpersoner fra alle udviklingsgrupperne Hvad sker der med jernbanen? Intet nyt men der arbejdes videre på det.

5 Ilse opfordrer flere fra Starup til at deltage i møder i LAG da det kunne være en fordel at få nogen herfra ind i bestyrelsen. Vi skal være med i natur kultur folderen. Gratis reklame.. Kunne det være muligt at få nogen til at stille bolig eller eftermiddage til rådighed for tilflytter så man kan fortæller om området og hvorfor her er så godt at bo. Lars Bo mangler en kører hest så har han en 20 personers vogn og kører gerne folk rundt i området og fortæller gode historier. 12 maj er der rundvisning/vandring i skovsende plantage. Der kommer regnvands bassin på spejdergrunden. Spejderne har solgt grunden til kommunen. Alle arrangementer kan mailes til varde kommune så kommer det i ugeavisen helt gratis Varde Marathon kommer rundt til lokale sponsorer og håber på god opbagning der mangles frivillige til hjælp ved selve løbet. Formanden takker for fremmødet og informerer om at borgerforeningen giver kaffen.

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd

Starup/Tofterup Borgerforening og Lokalråd Fællesmøde med arbejdsgrupperne onsdag den 12. oktober kl. 19.30 22.00 i Multihuset. Status fra de enkelte arbejdsgrupper: Kulturgruppen: 5 minutters oplæg fra hver gruppe I støbeskeen til det kommende

Læs mere

Starup/Tofterup Lokalråd

Starup/Tofterup Lokalråd Årsmøde i Starup-Tofterup Onsdag den 13. april Kl. 19.00 I Multihuset Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Beretning 2. Regnskab 3. Indsatsområder 4. Indkomne forslag skal afleveres senes 14 dage før årsmødet

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Referat Udviklingsrådets Årsmøde Dato: 29. marts 2012, kl. 19.00 Sted: Helle Hallen Dagsorden ifg. Vedtægter: Beslutning: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 4. Februar 2010 kl. 19.30 Sted: Årre, Årre kro Deltagere: Fraværende: Bruno Hansen, Jesper Christiansen, Jens Christian Sørensen Connie Ibsen, Niels Jacob Jensen Jens Peter Christensen,

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 14. september 2011, kl. 19.00 Sted: Årre, Årre Kro Deltagere: Fraværende: Troels Sandager, Lene Conradsen, Jesper Christiansen, Hans Peter Nielsen Birthe Skovbjerg Ingrid Sand Jens

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen

Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl I Helle-Hallen Generalforsamlingen for Udviklingsråd Helle-Vest torsdag den 29. marts 2012 kl. 20.00 I Helle-Hallen Inden generalforsamlingen fra kl 19-20 var der foredrag og debat med Landdistrikskonsulent Carsten Blomberg

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015

Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamling i Baaring Banke Lokaludvalg, torsdag den 23. april, 2015 Generalforsamlingen foregik i biblioteket i Roerslev-Blankes Forsamlingshus, kl. 19.30 Dagsordenen var følgende: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg Nordenskov den 28. oktober 2012 Referat af : Regeringsmøde nr. 3 i Fællesvirke Sted: Nordenskov Skole NUIF lokalet Dato: 22. oktober 2012, kl.19.00 21.30 Deltagere: Tonni Lander, Leif Arnbjerg, Kim Andersen

Læs mere

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året Tema 4: Fællesskab Fællesskab i et område, en landsby, en beboerforening eller et landdistrikt er noget af det vigtigste der findes. Fællesskab betyder at man får mulighed for at blive en del af fællesskabet

Læs mere

Rådet er i den forbindelse kontaktled til offentlige myndigheder og øvrige interesseorganisationer.

Rådet er i den forbindelse kontaktled til offentlige myndigheder og øvrige interesseorganisationer. Vedtægter for lokalråd i Sønderris 1 Navn Rådets navn er " Lokalrådet for Sønderris". 2 Formål Det er lokalrådets formål at bidrage til Sønderris's udvikling i overensstemmelse med borgernes ønsker, samt

Læs mere

DAGSORDEN LIV I BY OG SKOLE

DAGSORDEN LIV I BY OG SKOLE DAGSORDEN LIV I BY OG SKOLE 1. Velkomst Mogens Gade 2. Gennemgang af tværsummen af udviklingsplanerne (Noël Mignon) 3. Hvordan sikres koordineringen lokalt mellem samfund, foreninger og skole Eksempel

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Dagsorden smødet Dato: 28. Januar 2009 Sted: Agerbæk Hotel Kl. 19.00 Deltagere (udsendt til): Fraværende: Bruno Hansen Connie Ibsen - Henning Nielsen Kristen Lønne - Lars Barslund - Michael Kvist - Mogens

Læs mere

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på

Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på Formandens beretning d. 27. marts 2019 Endnu et år er gået og der er i årets løb afholdt 6 bestyrelsesmøder i lokalrådet. Det sidste års tid har på bosætningsfronten, været et rigtig godt år, når vi kigger

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Torsdag d. 10/9 2015 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster Næstformand og kasserer Karina Jensen - sekretær (mødesekretær)

Læs mere

Møde i Darum Lokalråd d

Møde i Darum Lokalråd d Tilstede: Fraværende: Referent: 1. Besøg af arbejdsgruppe: 2. Forberedelse af møde med næste arbejdsgruppe 3. Siden sidst: Møde med ny landdistriktskoordinator d. 10.1 v. Eva og Helle Velkomstmøde på Rådhuset

Læs mere

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse.

1. Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 19. marts til godkendelse. Indkaldelse til bestyrelsesmøde, torsdag d. 23. april 2015, Harald Lunds Gade 15 Souschef Claus Thomsen deltager i mødet. Driftschef Jesper Nymark og udlejningschef Helle Dam Jensen deltager under punkt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Ørslev Lokalråd 29-01-2013. Der var fremmødt 19 borgere foruden bestyrelsen. 1. Valg af stemmetællere blev Mette Laursen og Klaus Andersen. 2. Valg af dirigent blev Karl

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 27. maj 2014 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Tirsdag d. 27/5 kl. 19.00 på Restaurant Bondestuen Dirigent: Claus Larsen, Bogfinkevej Referent: Helle Breaum,

Læs mere

Fokusområde UDKAST. Bosætningsstrategi Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi

Fokusområde UDKAST. Bosætningsstrategi Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi Fokusområde 2019-2020 Bosætningsstrategi 2019-2023 Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi 2019-2023 UDKAST Tiltrækning af unge voksne til vores byer For at indfri

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Hvordan skal vi udvikle Skjoldelev?

Hvordan skal vi udvikle Skjoldelev? LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i SKJOLDELEV Indledning: Landbyrådsrepræsentanten fra Skjoldelev inviterede i samarbejde

Læs mere

Ansøgning/indstilling til Årets Landsby 2017 i Assens kommune.

Ansøgning/indstilling til Årets Landsby 2017 i Assens kommune. 14-08-2017 Borgerforeningen for Verninge og Omegn Lokalråd for Verninge Sogn Formand Henrik Jørgensen 20718383 formand@verninge.dk Ansøgning/indstilling til Årets Landsby 2017 i Assens kommune. Til Landdistriktsrådet

Læs mere

Idekatalog. fra borgermødet. Hvordan gør vi Glerup og opland til et bedre sted at bo?

Idekatalog. fra borgermødet. Hvordan gør vi Glerup og opland til et bedre sted at bo? Idekatalog fra borgermødet Hvordan gør vi Glerup og opland til et bedre sted at bo? Glerup Samlingshus onsdag den 23. november 2005 1 25. november 2005 Nærværende idekatalog er et referat med alle de tanker

Læs mere

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter (Der er i alt modtaget 31 besvarede skemaer) Hvordan har projektet medvirket til at nå de konkrete mål i LAG-himmerlands

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Skabelon for udvikling af borgerplaner

Skabelon for udvikling af borgerplaner Skabelon for udvikling af borgerplaner Alle lokalsamfund er forskellige, både hvad angår størrelse, ressourcer og behov. Derfor er der ikke én bestemt måde at lave en borgerplan på. Det vigtigste er, at

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest

Generalforsamling i Udviklingsrådet Hellevest Tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 På Næsbjerghus Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Kim Andersen valgt 2. Valg af referent Bjarne Tarp valgt 3. Aflæggelse af beretning om udviklingsrådets virke i det forløbne

Læs mere

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen

Hej Jørgen! Jeg har her skrevet tidslinien for ansøgningsprocessen Udvalget for Landdistrikter og Øer 2012-13 ULØ Alm.del Bilag 195 Offentligt Hej Jørgen! Jeg skriver til dig i min egenskab af formand for Grønbjerg-Langelund Lokalråd, og i dette tilfælde, også som den

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Lokalrådet for Ørting-Falling Sogne

Lokalrådet for Ørting-Falling Sogne Lokalrådet for Ørting-Falling Sogne Onsdag den 30. marts 2016, kl. 19.00 i aulaen på Margrethelyst Friskole Der indkaldes hermed til generalforsamling i lokalrådet. Dagsorden 1). Valg af dirigent 2). Valg

Læs mere

Vedtægter foreningsrepræsentation

Vedtægter foreningsrepræsentation Vedtægter foreningsrepræsentation Foreningens navn er Foreningen KULTURHAVN. Foreningen er hjemmehørende i Københavns Kommune. Foreningens aktiviteter foregår i og omkring Københavns Havn og er udsprunget

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Helle Øst Udviklingsråd Dagsorden FORSLAG Årsmøde. Dato: 29. april 2015 kl. XX.00 Sted: Helle Hallen Referent: Mødedeltagere (udsendt til): Anders Schmidt, Peter Fornitz, Jens Peter Christensen, Lars Bo,

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening

Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening Referat General forsamling Laven og omegns borgerforening Laven Børnehave 29/10-2014 Dirigent: Jakob Referent: Bodil Larsen Formandens beretning Af Bente Jensen Bestyrelsen den bedste måde et møde mennesker

Læs mere

Hvordan skal vi udvikle Grundfør?

Hvordan skal vi udvikle Grundfør? LAG Favrskov, Landsbyrådet og Favrskov Kommune Projekt Landsbyplaner og Landsbylokalplaner Resume af borgermøde i GRUNDFØR Indledning: Landbyrådsrepræsentanten fra Grundfør og Borgerforeningen i Grundfør

Læs mere

Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst

Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst Bestyrelsens beretning Årsmøde 2017 Udviklingsrådet Helle Øst Indledning Det har været et travlt år for Udviklingsrådet Helle Øst. Der har været mange emner på dagsordenen. Vi har selv afholdt mange møder

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Forord. På vegne af Byrådet

Forord. På vegne af Byrådet Sammen er vi bedst - Politik for aktivt medborgerskab Forord Mange borgere bidrager personligt til fællesskabet i Assens Kommune. Det er en indsats, vi i kommunen værdsætter højt, og som vi gerne vil værne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 15.01.2013 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

en landsby i stærk udvikling

en landsby i stærk udvikling Lyne en landsby i stærk udvikling Ansvarlig: Arbejdsgruppen Lyne December 2009 Foto: Gunnar Schmidt Indhold Indhold 2 Lyne s lokal historie 3 Lokal analyse...3 Befolkningsanalyse..4 Input.4 Hvad viser

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde Tid: Den 20-10-2015 Sted.: Christian Kl.: 19.00 Status.: Referat Til møderne er indkaldt (Funktion). 05-05-2015 16-6-2015 Gert 12-08-2015 Kim 20-10-2015 Christian 22-01-2015

Læs mere

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften

Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften Dagsorden: Søndag den 18 01 2015 KL 13.00 Tilstede: Saria, Dennis, Mikkel, Teddy & Birgit. 1. Input fra borgerne : Lidt bøvl med klub 16 juleaften med kanonslag. Osama tog en snak med de unge og det hjalp

Læs mere

Grundejerforeningen Skovgårdsparken. Referat 14

Grundejerforeningen Skovgårdsparken. Referat 14 Grundejerforeningen Skovgårdsparken Referat 14 Dato: 03-05-2010 Møde Konstituerende møde efter afholdt general forsamling 2010 Deltagere Henrik (Formand), Peter (Sekretær), Michael Larsen (Suppleant),

Læs mere

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan?

ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE. Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? ET MEDLEM SOM ALLE ANDRE Kan handicappede være med i jeres forening? Hvad kan I gøre og hvordan? Der skal to til et møde Mennesker med handicap er sjældent medlemmer af foreningerne. Det er der mange årsager

Læs mere

Forslag til Strategisk udviklingsplan for Fjordklyngen

Forslag til Strategisk udviklingsplan for Fjordklyngen Forslag til Baggrund I det nordvestlige hjørne af Viborg Kommune ligger landsbyerne Ulbjerg, Skringstrup, Sundstrup, Nr. Rind, Låstrup og Skals. Disse seks landsbyer, som igennem nedenstående forløb, er

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Dianalund UdviklingsRåd DUR

Dianalund UdviklingsRåd DUR Udviklingsrådet afholdt møde Onsdag den 23. april 2014 kl. 19.00 22.20 i Borgerhuset Referat Afbud: Ole Rebien, Jørgen Mogensen, Stine Andersen og Dennis Lund. Ole Høegh deltog fra kl. 20. 24/2014: Godkendelse

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Klædt på til. Hjertestier

Klædt på til. Hjertestier Klædt på til Hjertestier Kort om hjertestier En hjertesti er en afmærket motionsrute, hvor der langs ruten er opsat skilte med Hjerteforeningens logo. Stien kan anvendes hele døgnet og af alle. Mange lokalforeninger

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 27. februar 2019 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Tilstede: Lars, Nina, Michael, Mette S, June, Margit, René Fraværende: Mette H, Brian, Henrik, Christoffer 1. Bemærkninger sidste referat

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016

Referat fra ordinært afdelingsmøde afd Bavndysseparken, 2016 Referat fra ordinært afdelingsmøde afd. 2004-6 Bavndysseparken, 2016 Mødet blev afholdt den 8. september 2016 kl. 14.00 i fælleshuset, Bavnager 3. Der deltog i alt 9 hustande. 40,9 % af lejemålene deltog.

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen

Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen ********************************************************************* HUSK AT HOLDE ØJE MED KALENDEREN I HØJRE SIDE BARE SÅ DU IKKE GÅR GLIP AF NOGET.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Generalforsamling Nordals Landsbylaug PAK Afholdt på Nordals skolen d. 21. februar kl. 19

Generalforsamling Nordals Landsbylaug PAK Afholdt på Nordals skolen d. 21. februar kl. 19 Til stede: 21 stemmeberettigede borgere Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Troels Andersen Referent: Sabrina Bruhn Generalforsamling Nordals Landsbylaug PAK 2017 Afholdt på Nordals skolen

Læs mere

Andst lokalråd. Referat Årsmøde 2014. Dagorden: Tidspunkt: 26. marts 2014 kl. 19.00. Andst Forsamlingshus.

Andst lokalråd. Referat Årsmøde 2014. Dagorden: Tidspunkt: 26. marts 2014 kl. 19.00. Andst Forsamlingshus. Andst lokalråd Referat Årsmøde 2014 Tidspunkt: 26. marts 2014 kl. 19.00. Sted: Deltagere: Afbud: Andst Forsamlingshus. Fra lokalrådet :John, Simon, Niels Jørgen, Morten. Herudover 6 tilhørere, Anne Mette

Læs mere

REFERAT 20.05.2010. LAG bestyrelsesmøde

REFERAT 20.05.2010. LAG bestyrelsesmøde Møde i bestyrelsen for LAG Ringsted, torsdag den 20. maj 2010 Mødet fandt sted kl. 19.00-21.30 i Mødelokale 1 - på Teknisk Forvaltning, Rønnedevej 9. Dagsorden 1. Nye punkter til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Vejle kommune. 2.0 Formål.

Vejle kommune. 2.0 Formål. Gældende vedtægter for Jelling Lokalråd 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Rådets navn er JELLING LOKALRÅD med hjemsted i Vejle kommune. 1.2 Lokalrådets geografiske virkeområde er de dele af Jelling sogn, der er

Læs mere

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg. Kristensen, Lotte Højmark Mundt, Thomas Støttrup,

FÆLLESVIRKE. Andy Østergaard, Morten Bergsøe, Jens Rode Petersen, Sanne Flyvbjerg. Kristensen, Lotte Højmark Mundt, Thomas Støttrup, Nordenskov den 26 September 2012 Referat af: Sted: Regeringsmøde 2, i Fællesvirke Nordenskov Skole Samlingssalen Dato: 26 september 2012, kl.19.00 21.30 Deltagere: Tonni Lander, Leif Arnbjerg, Kim Andersen,

Læs mere

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Da Faaborg-Midtfyn kommune skal spare penge i fremtiden, er der blevet udarbejdet et sparekatalog, som blev offentliggjort i maj måned. Af sparekataloget

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Bestyrelsen, (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning:

Bestyrelsen,   (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning: Referat Bestyrelsesmøde Dato 14. marts 2017, kl. 19.00 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Anders Bente Glenn Hans Christian Heidi Henning Linda Niels Sonja Stig Bjarne Christine

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

INDSPIL NR. 49. Maj /juni 2015

INDSPIL NR. 49. Maj /juni 2015 Maj /juni 2015 Så er K U L T U R N A T 2 0 1 5 afviklet. Tak til alle jer, der bidrog til arrangementets vellykkede forløb. Vi håber, I har lyst til at være med igen i 2016 og vender tilbage bl.a. her

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Dagsorden ifølge vedtægter:

Dagsorden ifølge vedtægter: Enderslev Bylau Afholdt ordinær generalforsamling Onsdag den 3. februar 2010 kl. 19.00 i Garagen på Kærvej 4 Dagsorden ifølge vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab v. kassereren

Læs mere

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune

Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Struktur for Samarbejdende Bysamfund SAMBY Horsens kommune Udarbejdet af den af bysamfundene nedsatte arbejdsgruppe den 19. september 2006 Revideret 28.august 2008 Forslag til Revideret udgave september

Læs mere

Udviklingsrådet Helle Øst

Udviklingsrådet Helle Øst Udviklingsrådet Helle Øst Referat fra udviklingsrådets årsmøde d. 19. april 2017 i Helle Hallen. 15 personer deltog i mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Aflæggelse af beretning om rådets

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune

Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune Eller: Ildsjæle sætter lys på lokale herligheder! Oplæg til Boligdag 2011 Torsdag den 5. maj 2011 på Esbjerg Højskole Lokalsamfundskonsulent

Læs mere

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april.

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april. Februar 2008 Fyraftensmøde den 8. April kl. 18.15: Næste BY NIGHT er lige om hjørnet. Kan vi give hinanden gode ideer om temaet Italiensk Aften. Hvad skal der til før vores bydel bliver fyldt med gode

Læs mere

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011:

Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: 1 Referat fra Borgermøde den 15. marts 2011: Der var 28 borgere tilstede. Formand Ole Lange bød velkommen, og vi gik herefter til dagsordenen Punkt 1. Valg af dirigent: Åge Bonde blev foreslået og valgt.

Læs mere

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013.

Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Assens Kommune Landdistriktsrådet landdistrikter@assens.dk Turup 11. juni 2013 Vedr.: Årets Landsby i Assens Kommune 2013. Turup Borgergruppe ansøger hermed om at Turup Landsby bliver Årets Landsby 2013.

Læs mere

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila.

Referat. Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels, John, Jørgen og Laila. Lokalrådsmøde med udvalgs- og foreningsformændene Torsdag d. 4. december 2008 kl. 19.00 i Andst Hallens cafeteria. Referat Deltagere: Steen, Karsten, Karl, Jørgen, Ada, Julle, Viggo M., Viggo, Jens, Niels,

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE

BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE BRUG DIN INDFLYDELSE KOM TIL AFDELINGSMØDE Vær med til at bestemme i din afdeling Alle beboere har noget at sige, og du kan være med til at træffe de gode beslutninger, så din afdeling bliver et endnu

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole

Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole 1 Skolebestyrelsesmøde på Nørholm Skole Dato: Torsdag d. 26/1-2017 kl. 17.30-20.00 Sted: Nørholm Skoles personalerum Der vil blive serveret en let anretning Fraværende med afbud: Anders Efter hvert punkt

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere