Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for:"

Transkript

1

2 Et godt sted at leve I den nye politik er visionen for profilering og bosætning: Vi vil i samarbejde med borgere og virksomheder gøre Ringkøbing-Skjern Kommune, Naturens Rige, kendt som et godt sted at leve. Vi vil markedsføre kommunen som et område med muligheder for: at få et liv præget af tryghed, fællesskab, natur og grøn energi at få meget bolig for pengene i byer, landsbyer og på landet at få job i virksomheder med udvikling og internationalt udsyn Under denne målsætning har vi som konkrete mål at få: Større positivt kendskab til kommunen blandt borgere, der bor uden for kommunen i Danmark For at nå målet vil vi arbejde med følgende indsatser: Markedsføring af Naturens Rige = Ringkøbing-Skjern Kommune Vi vil i den generelle markedsføring arbejde målrettet med udvalgte målgrupper for at udbrede det positive kendskab til Naturens Rige = Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi vil i samarbejde med Kommunikation klæde kommunens medarbejdere på til at blive ambassadører for Naturens Rige og gøre det let for dem at anvende materialer, billeder o.l. til rapporter, PowerPoints m.m. Løbende forbedring og udvikling af flytmodvest.dk Hjemmesiden Flyt mod vest er platformen for præsentationen af det gode liv i Ringkøbing-Skjern Kommune, og alle indsatser for markedsføring og bosætning er forankret på hjemmesiden. Den skal løbende forbedres og udvikles. På facebook-siden og andre medier deles både egne og andres gode historier fra området med opslag, der henviser til flytmodvest.dk. Vi vil løbende gennemføre online kampagner om det gode liv og arbejde mere målrettet med de potentielle tilflyttere, der allerede viser interesse med besøg på flytmodvest.dk s facebook- og hjemmeside. Vi vil også overveje at bruge andre sociale medier i arbejdet. Lokale videoambassadører skal være med til at fortælle de positive historier Vi vil opfordre og hjælpe borgerne til at være med til at fortælle de gode historier i små mobil-videoer. Videoerne skal under overskriften Det gode liv i Naturens Rige udbredes via de sociale medier og pressen. Store events skal sætte kommunen på landkortet Vi undestøtter kommunens eventstrategi om få, store event, der skal sætte kommunen på landkortet. Vi deltager i markedsføringen via og Klub Eksilvestjyder og vil synliggøre job- og bosætningsmuligheder i forbindelse med aktuelle events. Sponsoraftaler Via sponsoraftaler med de tre elitesportshold, Skjern Håndbold, Ringkøbing Håndbold og Ringkøbing IF profileres Naturens Rige, når holdene spiller både ude og hjemme. Sponsoraftalerne bruges også til at give oplevelser på hjemmebane til bl.a. velkomstarrangementer for tilflyttere og arrangementer for Klub Eksilvestjyder. Holdenes kampe på udebane i studiebyerne vil vi også fortsat anvende som omdrejningspunkt for at samle eksilvestjyder.

3 Byggegrunde til drømmehuset Vi vil fortsat arbejde for at få flere til at købe en kommunal byggegrund til drømmehuset. Byer, grundområder og grunde markedsføres til salg via Boliga.dk og med yderligere tekst og billeder på hjemmesiden Kommunale byggegrunde til salg Fælles aktivitetskalender for hele Ringkøbing-Skjern Vi vil undersøge muligheden for at etablere et fælles kalendersystem, hvor både tilflyttere, borgere og gæster let kan finde alle aktiviteter på ét sted og i en overskuelig form. Det er afgørende at finde et system, der også er nemt at bruge af udbyderne af aktiviteter og events. Større intern stolthed over at være borger i Naturens Rige Under dette mål vil vi arbejde med følgende indsatser: Borgere skal være med til at finde og fortælle de positive historier Vi vil hjælpe borgerne til at blive lokale videoambassadører, så de bliver mere bevidste om, hvad der giver dem det gode liv i Ringkøbing-Skjern Kommune. Store events giver oplevelser og fællesskab Events skaber oplevelser for både gæster og borgere. Det øger stoltheden og styrker fællesskabet at være med i det frivillige arbejde, der er nødvendigt for afviklingen af store events. Klub for unge vestjyder Vi vil arbejde for etablering af en Klub Vestjyder. Klubben skal være for unge, der bliver boende i kommunen, og unge tilflyttere, herunder eksilvestjyder, der vender hjem. Klubben skal være med til at skabe fælles oplevelser og netværk, som gør det attraktivt at være ung i kommunen og samtidig gøre de unge til stolte ambassadører for kommunen. Sponsoraftaler Vi vil fortsat støtte elitesportsholdene, fordi de er med til at styrke borgernes følelse af fællesskab og giver stolthed, når de leverer gode kampresultater. Vi vil gøre borgere og virksomheder til aktive og stolte ambassadører for vores kommune. Under denne målsætning har vi som konkret mål: Flere borgere og virksomheder er med til aktivt at "sælge" kommunen Vi vil arbejde med følgende insatser: Lokale mobilvideoer skal være med til at sælge kommunen Vi vil arbejde for at få borgere til at sælge kommunen ved at fortælle positive historier om det gode liv i Naturens Rige i små mobilvideoer, som deles på de sociale medier.

4 Tiltrækning og fastholdelse af arbejdskraft: Vi vil fortsat i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd arbejde for at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft ved at udbrede kendskabet til mulighederne for job og karriere på Danmarks Største Arbejdsplads, der er forankret på Vi vil i samarbejde med erhvervsrådet arbejde for at få flere virksomheder til aktivt at deltage i markedsføringen af Ringkøbing-Skjern Kommune som et godt sted at arbejde og bo. Vi skal hjælpe virksomhederne til at bruge tilflytterguider og velkomstambassadører til rekruttering og fastholdelse af medarbejdere. Vi vil klæde lokale virksomheder bedre på til at blive ambassadører for kommunens tilbud til potentielle tilflyttere: tilflytterjob-ordningen, tilflytterguider, og herunder også den engelske og tyske udgave i forhold til feriegæster, der udviser interesse for at bosætte sig i kommunen. I samarbejde med erhvervsrådet og virksomheder vil vi undersøge mulighederne for at få en præsentation af alle virksomheder og oversigter over fagfordelingen af medarbejdere, så det bliver synligt for jobsøgende og tilflyttere, hvor mange jobmuligheder der findes på de forskellige fagområder. Klub Eksilvestjyder Vi vil forsat arbejde på at gøre medlemmer af Klub Eksilvestjyder til stolte ambassadører for kommunen med støtte til fælles aktiviteter, herunder eksempelvis fællesskaber om sporthold i studiebyerne. Vi vil tiltrække nye borgere Det vil vi måle på: Flere tilflyttere Flere tilflyttere end fraflyttere Flere udenlandske arbejdstagere bosætter sig i kommunen Flere potentielle nye borgere Under denne målsætning og de fire konkrete mål vil vi arbejde med følgende indsatser: Bosætningskampagne målrettet udvalgte segmenter Vi vil prioritere vores målgrupper og arbejde mere målrettet med dem i vores markedsføring. Klub Eksilvestjyder Vi vil fortsat arbejde for at holde og udvikle kontakten til unge eksilvestjyder via aktiviteter i Klub Eksilvestjyder, herunder virksomhedsbesøg og praktik- og projektaftaler i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og virksomheder.

5 Udenlandske tilflyttere Vi vil fortsætte arbejdet med den tyske profileringskampagne for job og bosætning ved udsendelse af nyhedsbreve med bl.a. aktuelle jobmuligheder og med en håndholdt indsats i forhold til dem, der har meldt sig som særligt interesserede. Vi vil arbejde for at gøre det nemmere for turismebranchen at hjælpe gæster, der efterspørger oplysninger om job- og bosætningsmuligheder. Vi vil undersøge mulighederne for at etablere et korps af frivillige udenlandske tilflyttere, der vil stå til rådighed med råd og vejledning til potentielle tilflyttere fra udlandet. Vi vil have flere til at blive boende i kommunen Under denne målsætning har vi følgende konkrete mål og indsatser: Flere borgere forventer at blive boende i kommunen, også i fremtiden Flere tilflyttere bliver boende efter det første år Stolte borgere og klub for unge Vi vil generelt arbejde for at gøre borgerne glade og stolte af at bo i kommunen. For særligt at beholde unge i kommunen etableres en Klub Vestjyder. Klubben skal styrke de unge, herunder unge tilflyttere, i et netværk med fællesskab og oplevelser, der gør det attraktivt at bo i kommunen. De unge skal opleve, at kommunen sætter pris på at have dem boende. Flere tilflyttere blive boende Vi vil arbejde for at få tilflyttere til at falde godt til ved at byde dem velkomne med velkomstbrev, velkomstpakker, velkomstarrangementer, uformelle månedlige velkomstcafeer i de fem centerbyer og understøtte de lokale velkomstambassadører i deres modtagelse af tilflytterne i lokalområdet. Vi vil undersøge mulighederne for at etablere et korps af frivillige udenlandske tilflyttere/velkomstambassadører, der kan udvikle netværk/cafe-tilbud for grupper af landsmænd. Vi vil understøtte oprettelse og aktiviteter i International Klub og andre lokale netværkstiltag for tilflyttere, herunder Klub Vestjyder. Bosætning Udenlandsk arbejdskraft Det overvejes som et led i erhvervspolitikken at sætte et projekt i gang i samarbejde med Institut for Antropologi på Aarhus Universitet med fokus på, hvad virksomhederne, lokalsamfundet og kommunen gør for at fastholde udenlandsk arbejdskraft. Bedste-bank Vi vil undersøge interessen og mulighederne for at skabe et netværk til fælles gavn for tilflyttere med børn og ældre borgere. Mange tilflyttere mangler bedsteforældre i nærheden. Tilsvarende mangler flere ældre borgere den tætte kontakt med egne børnebørn, fordi de bor langt væk.

6

UDKAST. Bosætningsstrategi Ikast-Brande Kommune

UDKAST. Bosætningsstrategi Ikast-Brande Kommune UDKAST Bosætningsstrategi Ikast-Brande Kommune 2019-2022 Indhold Forord... 5 Ikast-Brande Kommune har en god beliggenhed. 7 Indbyggertallet vokser... 8 Vision... 9 2022-mål... 10 Målgrupper... 12 Indsatsområder...

Læs mere

Strategi for Bosætning. Bosætningsstrategi for Lemvig Kommune

Strategi for Bosætning. Bosætningsstrategi for Lemvig Kommune Strategi for Bosætning Bosætningsstrategi for Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Profilerings- og bosætningspolitik 2015-2018 med handlingsplan 2015-2016

Profilerings- og bosætningspolitik 2015-2018 med handlingsplan 2015-2016 Profilerings- og bosætningspolitik 2015-2018 med handlingsplan 2015-2016 Indledning Ringkøbing- Skjern Kommunes vision Naturens rige er udtryk for at byrådet gennem naturen vil sikre borgerne det gode

Læs mere

Referat 7. marts stk. 4 Bosætning

Referat 7. marts stk. 4 Bosætning Referat 7. marts 2019-17 stk. 4 Bosætning Deltagere Anders Bjerg (Landdistriktsrådet) Annette Mosegaard Birthe Sørensen Brian Sigtenbjerggaard Carl Jensen Frank Heidemann Sørensen Heidi Toustrup (EDC)

Læs mere

Bilag 7: Opfølgning på profilerings- og bosætningspolitik.

Bilag 7: Opfølgning på profilerings- og bosætningspolitik. 1 Bilag 7: Opfølgning på profilerings- og bosætningspolitik. Mål Mål 1: Øget nettotilflytning til kommunen. Mål 2: Øget kendskab til kommunen Status/Effekt 2014 2015 Tilflytning fra andre kommuner 2048

Læs mere

Landdistriktspolitik og handlingsplan Indledning

Landdistriktspolitik og handlingsplan Indledning Landdistriktspolitik 2015-2018 og handlingsplan 2017-2018 Indledning Ringkøbing- Skjern Kommunes vision Naturens rige er udtryk for at byrådet gennem naturen vil sikre borgerne det gode liv og at skabe

Læs mere

Fokusområde UDKAST. Bosætningsstrategi Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi

Fokusområde UDKAST. Bosætningsstrategi Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi Fokusområde 2019-2020 Bosætningsstrategi 2019-2023 Tiltrækning af unge voksne til vores byer. Handlingsplan for bosætningsstrategi 2019-2023 UDKAST Tiltrækning af unge voksne til vores byer For at indfri

Læs mere

1. RÅUDKAST TIL BOSÆTNINGSPOLITIK. Krig, fred og kærlighed. Drømmen om

1. RÅUDKAST TIL BOSÆTNINGSPOLITIK. Krig, fred og kærlighed. Drømmen om 1. RÅUDKAST TIL BOSÆTNINGSPOLITIK Krig, fred og kærlighed Vi er Skanderborg Kommune ligger i et geografisk og historisk smørhul. Her kan du bo 15 minutter fra Aarhus, midt i naturen og være en del af de

Læs mere

Strategi for sociale medier Assens Kommune

Strategi for sociale medier Assens Kommune Strategi for sociale medier Assens Kommune Indledning Assens Kommunes Vision 2018 Vilje til Vækst, skal sikre en positiv vækst gennem tre udvalgte indsatsområder; flere vil bo her, vækst og udvikling og

Læs mere

Online marketing kursus

Online marketing kursus Online marketing kursus for fleksjobbere 6 uger - ny viden - nye jobmuligheder Opslag til sociale medier kan planlægges. Fleksjobberen kan tilføre virksomheden attraktiv arbejdskraft, selv med få ugentlige

Læs mere

Destination. talent. Resultater 5. afrapportering 1. halvår 2O18

Destination. talent. Resultater 5. afrapportering 1. halvår 2O18 Destination talent Resultater 5. afrapportering 1. halvår 2O18 FORMÅL Destination Talent er en fokuseret indsats, der skal bidrage til at tiltrække, modtage og fastholde højtkvalificeret arbejdskraft i

Læs mere

F. STRATEGIENS VISION OG HANDLINGSPLAN, MÅL, AKTIVITETER OG FORVENTEDE RESULATER

F. STRATEGIENS VISION OG HANDLINGSPLAN, MÅL, AKTIVITETER OG FORVENTEDE RESULATER 1 of 7 F. STRATEGIENS VISION OG HANDLINGSPLAN, MÅL, AKTIVITETER OG FORVENTEDE RESULATER F.1. UDVIKLINGSSTRATEGIENS VISION LAG Djurslands vision er at videreudvikle og synliggøre Djursland som et områdefyldt

Læs mere

Handlingsplan gældende for 2018 For Landdistriktspolitikken Indledning

Handlingsplan gældende for 2018 For Landdistriktspolitikken Indledning Handlingsplan gældende for 2018 For Landdistriktspolitikken 2015-2018 Indledning Ringkøbing- Skjern Kommunes vision Naturens rige er udtryk for at byrådet gennem naturen vil sikre borgerne det gode liv

Læs mere

Målsætning Indsatser Status Målsætning 1.1: Kommunen vil gennemføre. området med udgangspunkt. Naturens Rige

Målsætning Indsatser Status Målsætning 1.1: Kommunen vil gennemføre. området med udgangspunkt. Naturens Rige Målsætning Indsatser Status Målsætning 1.1: gennemføre en vedholdende markedsføring og branding af området med udgangspunkt i visionen Naturens Rige Der etableres et Sekretariat for Marketing, Bosætning

Læs mere

Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune

Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune Aktører i og organisering af bosætningsstrategier i Varde Kommune Eller: Ildsjæle sætter lys på lokale herligheder! Oplæg til Boligdag 2011 Torsdag den 5. maj 2011 på Esbjerg Højskole Lokalsamfundskonsulent

Læs mere

Vision Plan- og Udviklingsstrategi

Vision Plan- og Udviklingsstrategi Fremtiden i Naturens Rige Juni 2018 Tak! Er du en af de mange borgere, der tidligere på året gav os dine tanker og idéer og på den måde involverede dig i vores fælles fremtid i kommunen? Så vil jeg gerne

Læs mere

Strategiplan for Bosætning

Strategiplan for Bosætning Strategiplan for Bosætning 2018-2022 HVAD VIL VI GERNE OPNÅ OG HVILKEN EFFEKT ØNSKER VI? 1. Nettotilflytning af antal børnefamilier stiger med 20% pr. år. (Svarende til 30 borgere baseret på tal fra 2014-til

Læs mere

Cph Volunteers. Stine Nepper-Christensen. // Projektleder for frivilligkorpset Kultur- og Fritidsforvaltningen

Cph Volunteers. Stine Nepper-Christensen. // Projektleder for frivilligkorpset Kultur- og Fritidsforvaltningen Cph Volunteers Stine Nepper-Christensen // Projektleder for frivilligkorpset Kultur- og Fritidsforvaltningen 1 Københavns Kommunes store frivillige borgerkorps Oprettet i 2009 1.800 medlemmer / 70% internationale

Læs mere

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen Kultur- og Fritidsforvaltningen er af forvaltningen den

Læs mere

Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund

Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund Hvordan understøtter vi bedst erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund 2 af sporene fra konference om kvalificeret arbejdskraft Claus Steen Madsen, direktør teknik, miljø og erhverv Fra konferencen

Læs mere

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE

STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE STRATEGI FOR REKRUTTERING OG FASTHOLDELSE 2017 2020 INDLEDNING Esbjerg Kommune vil være Danmarks nye vækstcenter i 2020 og er med sine ca. 10.000 ansatte den største og mest mangfoldige arbejdsplads i

Læs mere

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole!

HORNE VISION 2020. 200 elever i Horne skole! Horne Vision 2020 HORNE VISION 2020 200 elever i Horne skole! 2020 Fremtidens Horne Hornes fremtid som aktiv landsby er afhængig af tilflytning primært af en karaktér som kan styrke byens trivsel herunder

Læs mere

Branding- og markedsføringsstrategi

Branding- og markedsføringsstrategi Branding- og markedsføringsstrategi for Assens Kommune 1. Indledning: Assens Kommunes vision Vilje til vækst realiserer vi gennem tre indsatsområder: Flere vil bo her, Vækst og udvikling og Alle får en

Læs mere

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 Sådan gør vi I Næstved Kommune har vi en vision med fokus på bosætning der hedder Mærk Næstved Godt liv for familien 2014-17. Visionen

Læs mere

work-live-stay southern denmark

work-live-stay southern denmark work-live-stay southern denmark Nærværende notat kan anvendes af den enkelte kommune til fremlæggelse i politiske udvalg i forbindelse med drøftelse af foreningen og dens aktiviteter herunder især Bosætningskoordinator-initiativet.

Læs mere

Mål for B Drift og Service (Rengøringsenheden) Fokusområde. Socialt ansvar - SmåJobs+ indsatsen

Mål for B Drift og Service (Rengøringsenheden) Fokusområde. Socialt ansvar - SmåJobs+ indsatsen for B2019 Serviceområde 08 Drift og Service (Rengøringsenheden) Socialt ansvar - SmåJobs+ indsatsen Håndtering af personer på kanten af arbejdsmarkedet som en del af kernedriften i Drift og Service. Dette

Læs mere

INTERNATIONAL POLITIK. for Kolding Kommune 2012

INTERNATIONAL POLITIK. for Kolding Kommune 2012 INTERNATIONAL POLITIK for Kolding Kommune 2012 1. Forord Vi lever i globaliseringens tidsalder. Verden er åben og tilgængelig som aldrig før; folk i alle aldre rejser til og kommunikerer ubesværet med

Læs mere

NY_Formidlingsplan - Projekt 500. Version:

NY_Formidlingsplan - Projekt 500. Version: NY_Formidlingsplan - Projekt 500 Version: 1.0 149155 Redigeret 21-06-2016 Handlingsplan for formidling Projekt 500 Dato 26. maj 2016 Nr. Formål: At udbrede kendskabet til metoder og resultater fra Projekt

Læs mere

Udkast til strategi for virksomhedsindsatsen i Jobcenter Syddjurs

Udkast til strategi for virksomhedsindsatsen i Jobcenter Syddjurs 1 of 5 Udkast til strategi for virksomhedsindsatsen i Jobcenter Syddjurs Virksomhedsstrategien tager udgangspunkt i 4 temaer. De 4 temaer udspringer af beskæftigelsesreformen, hvor samarbejdet med virksomhederne

Læs mere

Ny drift. Opgaven forankres i HR & Innovation.

Ny drift. Opgaven forankres i HR & Innovation. Nummer 230 Det gode møde med borgerne Fagudvalg udvalget Funktion Ny drift Vores omdømme skabes blandt andet i vores møde med borgerne. Derfor er vores medarbejderes tilgang til deres opgaver og ikke mindst

Læs mere

ERHVERVSPOLITIKS RAMME

ERHVERVSPOLITIKS RAMME ERHVERVSPOLITIKS RAMME Oplæg til erhvervspolitik for Inden finanskrisen oplevede erhvervslivet i en positiv udvikling med vækst, stigende produktivitet og meget lav ledighed. Det er et godt udgangspunkt

Læs mere

ODENSE KOMMUNES MANGFOLDIGHEDSSTRATEGI

ODENSE KOMMUNES MANGFOLDIGHEDSSTRATEGI ODENSE KOMMUNES MANGFOLDIGHEDSSTRATEGI MANGFOLDIGHED BRINGER VÆKST TIL ODENSE Mangfoldighed handler om forskellighed. Mangfoldighed kan bidrage til virksomheder og organisationers udvikling, succes og

Læs mere

NOTAT. Bosætningskoordinator i Vejen Kommune?

NOTAT. Bosætningskoordinator i Vejen Kommune? UDVIKLING & ERHVERV Kommunikation & udvikling Dato: 15-1-2015 Kontaktperson: Hanna Kretzschmar Dir. tlf.: 79966027 E-mail: hk@vejenkom.dk NOTAT Bosætningskoordinator i Vejen Kommune? Foreningen work-live-stay

Læs mere

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018

BilagKB_141216_pkt.19.01 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSPOLITIK 2015-2018 ERHVERVSKOMMUNEN HVIDOVRE I Hvidovre har vi mange virksomheder og arbejdspladser, både private og offentlige. Vi har et af Nordeuropas største erhvervsområder, Avedøre Holme,

Læs mere

Landsbyerhvervsklynger

Landsbyerhvervsklynger Landsbyerhvervsklynger Udvikling, samarbejde og vækst Erhvervsudvikling og fastholdelse af virksomheder i Holstebro Kommunes landdistrikter Projektets vision At udvikle og fastholde virksomheder og arbejdspladser

Læs mere

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune

Udkast til. Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune Udkast til Politik og strategi for de sociale medier i Struer Kommune POLITIK FOR DE SOCIALE MEDIER Der sker i disse år en skelsættende udvikling i mediebillet, hvor sociale medier spiller en stadig større

Læs mere

FLERE BORGERE. Samlet set vil de fælles indsatser gøre vores kommune mere attraktiv, så flere ønsker at leve og arbejde her.

FLERE BORGERE. Samlet set vil de fælles indsatser gøre vores kommune mere attraktiv, så flere ønsker at leve og arbejde her. ENERGI TIL MERE En af vores store forcer i Esbjerg Kommune er vores evne til at stå sammen om at løse udfordringer og få det optimale ud af de muligheder, der byder sig. Derfor er Vision 2025 en fælles

Læs mere

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område

FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område FRIVILLIGHEDSPOLITIK for det sociale område Forord...4 Den overordnede vision...6 Bærende principper...8 Understøttelse af frivilligheden...10 Mangfoldighed og respekt...12 Synliggørelse af det frivillige

Læs mere

Erhvervs- og vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Vision 2029: Ballerup - en førende erhvervsby Ballerup er en førende erhvervsby. Ballerup Kommune er en integreret del

Læs mere

Sønderborg Kommune Erhvervsservice. 4. april 2017

Sønderborg Kommune Erhvervsservice. 4. april 2017 Sønderborg Kommune Erhvervsservice 4. april 2017 Èn indgang for virksomheder i Sønderborg Kommune Erhverv - Turisme - Bosætning Erhvervsservice - et samarbejde med Vækstrådet og forvaltningerne Turismen

Læs mere

Internationale principper. for Aalborg Kommune

Internationale principper. for Aalborg Kommune Internationale principper for Aalborg Kommune 2018-2021 De internationale principper for Aalborg Kommune sætter dagsordenen for, at vi kan blive bedre og opnå mere ved aktivt at inddrage internationale

Læs mere

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen

International strategi for Hotel- og Restaurantskolen International strategi for Hotel- og Restaurantskolen November 2017 Hvorfor internationalisering på Hotel- og Restaurantskolen? Hotel- og Restaurantskolen skal være en erhvervsskole med et internationalt

Læs mere

FOKUSGRUPPER. Afrapportering. Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009. Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup

FOKUSGRUPPER. Afrapportering. Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009. Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup Branding / Faaborg-Midtfyn Kommune 28.4.2009 FOKUSGRUPPER Afrapportering Bysted A/S Tuborg Havnevej 19 DK-2900 Hellerup Tel +45 39 16 27 00 www.bysted.dk Kontaktperson Adm.dir. Bo Søby Kristensen bsk@bysted.dk

Læs mere

Politik for integration og international arbejdskraft. - arbejdsliv, der integrerer mennesker i Kolding

Politik for integration og international arbejdskraft. - arbejdsliv, der integrerer mennesker i Kolding Politik for integration og international arbejdskraft - arbejdsliv, der integrerer mennesker i Kolding Politik vision og retning I Kolding Kommune vil vi: have at flygtninge kommer i arbejde. Flygtninge

Læs mere

Light-udgave. Strategi work-live-stay southern denmark

Light-udgave. Strategi work-live-stay southern denmark Light-udgave Strategi 2016-2020 work-live-stay southern denmark Fra opstart til forankring work-live-stay southern denmark skaber sammenhæng og netværk mellem de vigtigste aktører i Syddanmark, så vi sammen

Læs mere

EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER

EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER EVALUERING AF BOSÆTNINGSARRANGEMENTER I forbindelse med modtagelse af Miljøstyrelsen har de fynske kommuner arrangeret en række bosætningsevents, som havde til formål at åbne op for potentialet i at flytte

Læs mere

Odder Kommunes vision

Odder Kommunes vision Odder Kommunes vision 2014-2018 Dokumentnummer: 727-2014-95229 side 1 Odder Kommune skaber rammerne for det gode liv gennem fællesskab, nærhed og åbenhed I Odder Kommune har borgerne mulighederne for et

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Viborg Kommune i bevægelse

Viborg Kommune i bevægelse Viborg Kommune i bevægelse politik for idræt og motion UDKAST Indhold Indledning....................................................3 Politikkens opbygning....................................... 4 Politikkens

Læs mere

INTEGRATIONSSTRATEGI

INTEGRATIONSSTRATEGI INTEGRATIONSSTRATEGI 2017 2018 ODENSE HAR BRUGFOR ALLE - OGSÅ PÅ ARBEJDSMARKEDET BESKÆFTIGELSES OG SOCIALUDVALGET 1 STRATEGISKE FOKUSOMRÅDER 1. EN GOD START I ODENSE FOR ALLE 2. ALLE ER ER EN DEL AF ARBEJDSFÆLLESSKABET

Læs mere

Livet er dit - Vi støtter, udfordrer og skaber værdi i fællesskab. Socialpolitik 2015-2019

Livet er dit - Vi støtter, udfordrer og skaber værdi i fællesskab. Socialpolitik 2015-2019 Livet er dit - Vi støtter, udfordrer og skaber værdi i fællesskab Socialpolitik 2015-2019 ndhold Livet er dit -... 4 Værdigrundlag... 6 Socialpolitikkens 4 temaer...7 Mødet mellem borger og kommune.. 8

Læs mere

Bosætning - Handleplan

Bosætning - Handleplan Bosætning - Handleplan Arbejdsopgaverne er opdelt i flg. grupper: Økonomi er opdelt i flg.: Status er opdelt i flg.: 0. arbejdsopgaver på bosætningsområdet 1. Indsatsområder på tværs af målgrupperne 2.

Læs mere

Beskæftigelsesplan 2016 er godkendt af kommunalbestyrelsen den 8. december 2015

Beskæftigelsesplan 2016 er godkendt af kommunalbestyrelsen den 8. december 2015 Beskæftigelsesplan 2016 Beskæftigelsesplan 2016 er godkendt af kommunalbestyrelsen den 8. december 2015 2 Indholdsfortegnelse Beskæftigelsesplan 2016... 4 Den aktuelle situation på arbejdsmarkedsområdet

Læs mere

ODENSE KOMMUNES MANGFOLDIGHEDSSTRATEGI

ODENSE KOMMUNES MANGFOLDIGHEDSSTRATEGI UD KA ST ODENSE KOMMUNES MANGFOLDIGHEDSSTRATEGI MANGFOLDIGHED BRINGER VÆKST TIL ODENSE Mangfoldighed handler om forskellighed. Mangfoldighed kan bidrage til virksomheder og organisationers udvikling, succes

Læs mere

Fagudvalg Økonomiudvalget Funktion Stab Fællessekretariatet Indsatsområde Styrket omdømme - flere borgere (strategisk kommunikation)

Fagudvalg Økonomiudvalget Funktion Stab Fællessekretariatet Indsatsområde Styrket omdømme - flere borgere (strategisk kommunikation) Ny drift Nummer Borgertilfredshed Fagudvalg udvalget Funktion 06.45.51 Beskrives inden budgetseminar Løbende driftsudgifter 0 0 0 0 I alt 0 0 0 0 1 Side 1 Nummer Borgerbudgettering Fagudvalg udvalget Funktion

Læs mere

Brandingstrategi Udgivet af Vordingborg Kommune 2011. Udarbejdet af: Udviklingsstaben

Brandingstrategi Udgivet af Vordingborg Kommune 2011. Udarbejdet af: Udviklingsstaben Brandingstrategi Brandingstrategi Udgivet af Vordingborg Kommune 2011 Udarbejdet af: Udviklingsstaben Vordingborg Kommune Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Tlf. 55 36 36 36 www.vordingborg.dk 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune

SAMARBEJDSAFTALE. Ringkøbing-Skjern Kommune SAMARBEJDSAFTALE Ringkøbing-Skjern Kommune 1 1. Indledning: Ringkøbing-Skjern kommune og Frivilligcenter Ringkøbing-Skjern ønsker med denne samarbejdsaftale at sikre et godt og nært samarbejde, byggende

Læs mere

Projektindstilling / uddybende projektbeskrivelse herunder økonomi

Projektindstilling / uddybende projektbeskrivelse herunder økonomi Dato: 22-11-16 Rettet af: AM Version: nov. Projektindstilling / uddybende projektbeskrivelse herunder økonomi Projekt: Branding og bosætning Stamdata Projektnavn Projektejer Direktørområde Projektleder

Læs mere

Partnerskabsaftale mellem Viborg Kommune og VIBORGegnens Erhvervsråd

Partnerskabsaftale mellem Viborg Kommune og VIBORGegnens Erhvervsråd Partnerskabsaftale mellem Viborg Kommune og VIBORGegnens Erhvervsråd Målepunkter: Opfølgning på den lokale erhvervsfremmeindsats for perioden juni - november 2012 1. Udvikling i antal iværksættere i Viborg

Læs mere

INTEGRATIONSSTRATEGI

INTEGRATIONSSTRATEGI INTEGRATIONSSTRATEGI 2017 2018 ODENSE HAR BRUG FOR ALLE - OGSÅ PÅ ARBEJDSMARKEDET BESKÆFTIGELSES OG SOCIALUDVALGET 1 STRATEGISKE FOKUSOMRÅDER 1. EN GOD START I ODENSE FOR ALLE 2. ALLE ER EN DEL AF ARBEJDSFÆLLESSKABET

Læs mere

Strategiplan for Bosætning

Strategiplan for Bosætning Strategiplan for Bosætning 2018-2022 BOSÆTNINGINDSATSEN OG VISON 2030 Vordingborg Kommunes Vision for 2030 italesætter at Vordingborg Kommune skal være [ ] Vordingborg Kommune er storbyens sunde og smukke

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

Indstilling. Internationaliseringsudvalg. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 4. december 2014

Indstilling. Internationaliseringsudvalg. Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 4. december 2014 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling Dato 4. december 2014 Internationaliseringsudvalg Som led i budgetforliget 2015 blev det besluttet at nedsætte et midlertidigt internationaliseringsudvalg

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Udviklingsstrategi. for landdistrikter

Udviklingsstrategi. for landdistrikter Udviklingsstrategi for landdistrikter Indhold Indledning 2 Landdistrikterne under forandring 3 Prioriterede udfordringer i kommunens landdistrikter 4 Initiativer idéer til tværgående projekter 5 Idéer

Læs mere

1. Bosætning. 2 stevns kommune

1. Bosætning. 2 stevns kommune Vision Stevns Kommune vil være kendt som et stærkt lokalsamfund i Øresundsregionen - i storslået natur, en alsidig kultur og med god plads til både at bo og leve i. 1 stevns kommune 1. Bosætning Stevns

Læs mere

Strategi for Erhverv. Erhvervsstrategi for Lemvig Kommune

Strategi for Erhverv. Erhvervsstrategi for Lemvig Kommune Strategi for Erhverv Erhvervsstrategi for Lemvig Kommune 2019-2022 Om vision, politik og strategi i Lemvig Kommune Denne strategi tager udgangspunkt i Lemvig Kommunes vision: Vi er stolte af vore forpligtende

Læs mere

Landdistriktspolitik. Nordfyns Kommune

Landdistriktspolitik. Nordfyns Kommune Landdistriktspolitik Nordfyns Kommune 2017-2021 Forord Kære læser Det er med stor glæde, at vi præsenterer dig for Nordfyns Kommunes landdistriktspolitik. Der tales meget om land og by, hovedstad og provins,

Læs mere

Destination Talent Southern Denmark... 1 Indhold... 2 Baggrund... 3 Indledning Synliggørelse af de attraktive job og det gode liv i

Destination Talent Southern Denmark... 1 Indhold... 2 Baggrund... 3 Indledning Synliggørelse af de attraktive job og det gode liv i 1 Destination Talent Southern Denmark... 1 Indhold... 2 Baggrund... 3 Indledning... 3 1. Synliggørelse af de attraktive job og det gode liv i Syddanmark... 4 Delprojekt I: Tiltrækning via de sociale medier

Læs mere

VIDEN & STRATEGI, FEBRUAR 2016

VIDEN & STRATEGI, FEBRUAR 2016 1 VIDEN & STRATEGI, FEBRUAR 2016 1. INDLEDNING Byrådet besluttede i forbindelse med budget 2015-2018 at styrke kommunens vækstindsats. Et væsentligt element heri var at professionalisere og styrke kommunens

Læs mere

Sammen om nødvendige forandringer. Dialogmøde om forslag til ny udviklingsstrategi 1. oktober 2014

Sammen om nødvendige forandringer. Dialogmøde om forslag til ny udviklingsstrategi 1. oktober 2014 Sammen om nødvendige forandringer Dialogmøde om forslag til ny udviklingsstrategi 1. oktober 2014 Program 18.30 Velkommen 18.40 Boligmarkedet uden for de større byer - yderområdernes udfordringer Thorkild

Læs mere

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem. I Aabenraa Kommune er kultur- og fritidslivet

Læs mere

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året

Tema 4: Fællesskab. Ansvarlig for projekterne fremover Landsbyforeningen. Fælles mad aften 2-4 gange om året Tema 4: Fællesskab Fællesskab i et område, en landsby, en beboerforening eller et landdistrikt er noget af det vigtigste der findes. Fællesskab betyder at man får mulighed for at blive en del af fællesskabet

Læs mere

FÅBORG MIDTFYN KONKURRENTANALYSE 19.01.2009 LANGELAND: "Vores Ø" SVENDBORG: "Cittaslow mere mellem øerne" ODENSE: "At lege er at leve" (bruges perifært) ASSENS: "Mulighedernes land" Nyborg: "De bedste

Læs mere

Arbejdsdrøftelse 2017

Arbejdsdrøftelse 2017 Arbejdsdrøftelse 2017 I år skal der arbejdes med foreningens vision for 2017-2018. Du kan her læse hvilke visioner bestryelsen har haft i tankerne. HVILKE DELE AF VISIONEN KOMMER TIL AT PÅVIRKE DIG, OG

Læs mere

Aftale mellem Norddjurs Kommune og DJURS Wind Power

Aftale mellem Norddjurs Kommune og DJURS Wind Power Aftale mellem Norddjurs Kommune og DJURS Wind Power Statusnotat pr. 15. september 2016 Resumé Aftalen omfatter levering af erhvervsudviklingsopgaver inden for energi og miljø til Norddjurs Kommune. I forbindelse

Læs mere

Status på det internationale arbejde i Horsens Kommune

Status på det internationale arbejde i Horsens Kommune Internationaliseringsudvalget Rådhustorvet 4 8700 Horsens Telefon: 76292929 Horsens d. 18. august 2014 NOTAT Status på det internationale arbejde i Horsens Kommune Horsens er en international studieby

Læs mere

ERHVERVS- & VÆKSTSTRATEGI FOR JAMMERBUGT KOMMUNE ERHVERVS- & VÆKSTSTRATEGI Mere i gang flere i gang!

ERHVERVS- & VÆKSTSTRATEGI FOR JAMMERBUGT KOMMUNE ERHVERVS- & VÆKSTSTRATEGI Mere i gang flere i gang! ERHVERVS- & VÆKSTSTRATEGI FOR JAMMERBUGT KOMMUNE 2017-2020 ERHVERVS- & VÆKSTSTRATEGI 2017-2020 Mere i gang flere i gang! Udgangspunktet Vækst og arbejdspladser i det lokale erhvervsliv er nøglen til at

Læs mere

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og Vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune [Skriv tekst] Forord Ballerup er en førende erhvervskommune med et mangfoldigt og stærkt erhvervsliv. De private virksomheder

Læs mere

Skanderborg en international kommune

Skanderborg en international kommune Skanderborg en international kommune I Skanderborg Kommune ønsker vi at tage del i de muligheder, som et samspil med vores internationale omgivelser byder os. Vi er åbne for at se tingene med andre briller

Læs mere

Holbæk i Fællesskab. Byrådets vision for Holbæk Kommune

Holbæk i Fællesskab. Byrådets vision for Holbæk Kommune Holbæk i Fællesskab Byrådets vision for Holbæk Kommune Holbæk i Fællesskab Politik handler om at ville noget, og som byråd er det vores ansvar at formulere, hvad vi vil. Med denne vision giver vi borgere,

Læs mere

Mission. Vision. Kommunikationsstrategi 2013-2015. Formål

Mission. Vision. Kommunikationsstrategi 2013-2015. Formål Tanken om et campus som et uddannelsesfællesskab har eksisteret i Køge i mange år og er udsprunget fra lokale uddannelsesinstitutioner. Tanken har vokset sig større og større, blandt andet med bred støtte

Læs mere

EVALUERING AF TILFLYTTERINDSATSER PÅ BORNHOLM. Center for Regional- og Turismeforskning

EVALUERING AF TILFLYTTERINDSATSER PÅ BORNHOLM. Center for Regional- og Turismeforskning EVALUERING AF TILFLYTTERINDSATSER PÅ BORNHOLM Center for Regional- og Turismeforskning Tilgang til evalueringen Indsatsen i sig selv: Passer de udførte indsatser med projektets egen målsætning? Det overordnede

Læs mere

Udkast til socialministerens talepapir ved samråd i AMU (spm. BK) den 24. juni 2010. Det talte ord gælder.

Udkast til socialministerens talepapir ved samråd i AMU (spm. BK) den 24. juni 2010. Det talte ord gælder. Arbejdsmarkedsudvalget 2009-10 AMU alm. del Svar på Spørgsmål 461 Offentligt Udkast til socialministerens talepapir ved samråd i AMU (spm. BK) den 24. juni 2010. Det talte ord gælder. Lad mig indlede med

Læs mere

Ram plet med jeres markedsføring. Effektiv markedsføring af din skytteforening

Ram plet med jeres markedsføring. Effektiv markedsføring af din skytteforening Ram plet med jeres markedsføring Effektiv markedsføring af din skytteforening Skab en effektiv markedsføring og kommunikation af din skytteforening. Koncentration. Sigt. Ram plet. Kom godt i gang med markedsføring

Læs mere

Introduktion for byrådet

Introduktion for byrådet Introduktion for byrådet Slagelse, 13. Januar 2014 En vision bliver til En politisk skabende 1-årig proces Grundig analyse af Slagelse Kommunes udfordringer og styrker Slagelse Kommune Vision Et enigt

Læs mere

Destination Talent Southern Denmark 2016-2018

Destination Talent Southern Denmark 2016-2018 Destination Talent Southern Denmark 2016-2018 Projektbeskrivelse Her følger en kort beskrivelse af projektet Destination Talent Southern Denmark, der har fået tilsagn af Syddansk Vækstforum i september

Læs mere

Ikast-Brande Kommunes erfaringer med internationalisering - i forhold til uddannelsesområdet og virksomhederne i kommunen

Ikast-Brande Kommunes erfaringer med internationalisering - i forhold til uddannelsesområdet og virksomhederne i kommunen Ikast-Brande Kommunes erfaringer med internationalisering - i forhold til uddannelsesområdet og virksomhederne i kommunen v. borgmester Carsten Kissmeyer, Ikast-Brande Kommune Ikast-Brande Kommunes erhvervspolitik

Læs mere

Vejen Byråd Politikområder

Vejen Byråd Politikområder Vejen Byråd 1 Lay out: Vejen Kommune Tekst: Vejen Kommune Foto: Colourbox og Vejen Kommune Ordrenr.: 863-18 Tryk: Vejen Kommune Udgivet: Juni 2018 Vejen Byråd Vejen Kommune er et godt sted, hvor det gode

Læs mere

HOLSTEBRO TÆTTERE PÅ END DU TROR!

HOLSTEBRO TÆTTERE PÅ END DU TROR! Holstebro by, land og vand Holstebro Vi går andre veje Holstebro En kulturby Holstebro God karriere godt familieliv Holstebro Udsyn, udfoldelse og udvikling Holstebro En talent- og studieby HOLSTEBRO TÆTTERE

Læs mere

UDKAST TIL ERHVERVSPOLITIK

UDKAST TIL ERHVERVSPOLITIK UDKAST TIL ERHVERVSPOLITIK INDLEDNING Vordingborg Kommunes erhvervspolitik danner den overordnede ramme for kommunens arbejde med erhvervsudvikling og skal medvirke til at virkeliggøre Kommunalbestyrelsens

Læs mere

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune

Erhvervs- og Vækstpolitik Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune Erhvervs- og Vækstpolitik 2017-2021 Vi skaber rammer for udvikling Ballerup Kommune [Skriv tekst] Vision 2029: Ballerup - en førende erhvervsby Vi forstår os selv som en integreret del af én af Europas

Læs mere

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 Sådan gør vi I Næstved Kommune har vi en vision med fokus på bosætning der hedder Mærk Næstved Godt liv for familien 2014-17. Visionen

Læs mere

Velkommen til borgertopmøde

Velkommen til borgertopmøde Velkommen til borgertopmøde Velkomst v. Thomas Kastrup-Larsen Borgmester i Aalborg Kommune Introduktion v. Tine Gøtzsche Borgertopmødets konferencier DNA Aalborg handler om Hvem vi er, og hvor vi gerne

Læs mere

Direktionens strategiplan

Direktionens strategiplan Direktionens strategiplan 2019-2020 Hermed foreligger Direktionens strategiplan for 2019 og 2020. Strategiplanen indeholder fire temaer: 1. Ombejlet arbejdsplads 2. Vækst og bosætning 3. Fintuning af kommunen

Læs mere

Branding- og bosætningsstrategi

Branding- og bosætningsstrategi Branding- og bosætningsstrategi 2017-2018 Forfatter: Kultur og Fritid/ Strategi og Politik Revideret den 29. marts 2017 Dokument nr. 480-2017-106546 Sags nr. 480-2017-682 Indhold Baggrund... 2 Formål...

Læs mere

VISION 2030 VORDINGBORG KOMMUNE

VISION 2030 VORDINGBORG KOMMUNE VISION 2030 VORDINGBORG KOMMUNE Program 19.00 19.10 Velkomst ved Borgmester Knud Larsen 19.10 19.30 Præsentation af visionen ved Knud Larsen / Kommunaldirektør Lau Svendsen-Tune 19.30 20.00 Debat ved borde

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt Resultatkontrakt Vedrørende Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt [11. september 2008-1. august 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-9-08 Kontraktens parter Region: Operatør: Region

Læs mere

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016

Kommunikation, der engagerer. - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Kommunikation, der engagerer - Indsatsplaner Kommunikationspolitik 2016 Vision Skanderborg Kommune er på én og samme tid myndighed, servicevirksomhed og fællesskab med 60.000 borgere. Det er ledere og

Læs mere