Er vores økonomi robust nok til et 10 mio.kr. projekt? Det spørgsmål stillede jeg mig selv for næsten 2 år siden, men med en noget anden baggrund.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Er vores økonomi robust nok til et 10 mio.kr. projekt? Det spørgsmål stillede jeg mig selv for næsten 2 år siden, men med en noget anden baggrund."

Transkript

1

2 Er vores økonomi robust nok til et 10 mio.kr. projekt? Det spørgsmål stillede jeg mig selv for næsten 2 år siden, men med en noget anden baggrund.

3 Baggrunden var vores kontingent og den stadige stigning, sammenholdt med forbrugerprisindeks. Hertil kommer en skjult kontingentforhøjelse på kr ,-, som er pålagt i forpagtningsafgift på restauranten, første gang for Jannick. Det har ført til forøgede priser, for der er jo kun medlemmerne til at betale denne afgift!

4 En anden bekymring var vores kontingents niveau, sammenholdt meden en anden golfklub, hvor jeg spiller. Vi spiller nemlig også i Skyrup GK, nær Hässleholm i Skåne, hvor vi også er fuldtids seniormedlemmer. Den grønne kurve er kontingentets udvikling i danske kr.

5 Peter skød i første omgang sammenligningen af omkostninger med Skyrup GK ned, med den begrundelse, at vi ikke kunne sammenligne en hovedstadsklub med en golfklub placeret i mere landlige omgivelser. Her ses klubben med de 2 klubhuse, hovedklubhuset og hul-9-caféen.

6 For at give et indtryk af, at vi faktisk er sammenlignelige, vil jeg lige vise et par billeder fra Skyrup GK. Her hul 18 set fra den ene klubhus, hul 9 -caféen.

7 Her det lille klubhus med 9.-hul-caféen set fra 10. fairway. Klubben har 2 klubhuse; det store er indrettet i den oprindelige gård, og indeholder restaurant, café, reception, proshop, og kontorer.

8 Her signatur-hullet: Hul 14, med kun vand mellem tee og Green. I øvrigt også vand bag green og til højre og til venstre for green. Spændende hul.

9 Hul 7 til højre, med en anden lille sø, og 9. green til venstre.

10 Hovedrestauranten i det store klubhus

11 Så jeg mener således bestemt at vores golfklubber er sammenlignelige. Hertil kommer at Skyrup GK i dag har 771 medlemmer, vi har 1591 medlemmer. Skyrup GK har 672 fuldtidsbetalende seniorer, vi har 861 fuldtids-betalende seniorer.

12 Skulle vi så kunne klare os for 38 % af de nuværende indtægterne? Nej, selvfølgelig skal vi ikke det, men jeg mener at vi bør se på vores omkostninger, og forstå hvordan vi endt med det høje omkostningsniveau, vi har i dag.

13 Desuden har vi et netto tab af medlemmer, i år på 45 medlemmer, så vi kan ikke blive ved med at skrue kontingentet op. Så for at imødegå kommende problemer, mener jeg at bestyrelsen må analysere omkostningsstrukturen og fastlægge de handlingsmuligheder, vi har.

14 Vi har haft en gennemsnitlig kontingentstigning på 220,- kr/år i hvert eneste år de sidste 16 år. Når vi så for at vide, at vi skal investere 10 mio. kr. i nye anlæg, og det kan klares for én kontingentforhøjelse på 400,- kr. så er det klart, at man kan blive lidt bekymret for bestyrelsens økonomiske overblik.

15 Jeg fik så lov til at dykke ned i det 2015-regnskab, der blev fremlagt i klubben i et begrænset tidsrum efter generalforsamlingen sidste år, som jeg måtte se, og skrive af fra, men ikke kopiere L. Jeg skrev en masse af, og vi skal derfor se, om vi kan konkludere noget ud fra disse 2015-tal.

16 Indtægter Først: Hvor kommer pengene fra? 75% er kontingenter. Hvis vi fraregner Sponsorater og Andre Indtægter (som jeg ikke ved, hvad er) så er 89% af vores indtægter uafhængige af andre golfaktiviteter end ganske almindelige medlemmers golfspil. Tusinde kr Vores indtægter er altså meget fastlåste.

17 Hvem er så disse almindelige medlemmer? Det er jer! I er ejerne af klubben! Tyngden af ejerne og indtægterne kommer fra de årige!

18 Hvad er det så for en type golfspiller, der ejer klubben? Den største ejer-gruppe er det DGU kalder HCP-gruppe 5, som har handicap over 26,5. Det er en væsentlig faktor, når bestyrelsen skal prioritere, hvordan kontingentindtægterne skal anvendes!

19 Hvor går pengene hen? Vores omkostninger deler jeg op i 1. ikke valgbare, som ikke kan ændres, så længe vi eksisterer, og 2. valgbare, d.v.s. omkostninger den til enhver tid siddende bestyrelse kan og skal påvirke.

20 Når jeg benytter ordet valgbare er det fordi, den almindelige betegnelse i regnskabsanalyse variable omkostninger indikerer at der er en produktion, som omkostningen kan variere med. Det har vi ikke. Vi stiller et anlæg til rådighed for medlemmerne, og det skal vedligeholdes og plejes, men omkostningerne er nogenlunde faste, men de er valgbare de fleste af dem.

21 Desuden er de delt i Kapacitetsomkostninger og Services. Herudover er de opdelt i hvad der: 1. vedrører alle medlemmer, og 2. kun vedrører et begrænset udsnit af medlemsskaren.

22 De ikke-valgbare er 1. Leje af banen, delvist til kommunen men i høj grad til ejeren af jorden hvor hul ligger. 2. Forsikringer. 3. Afskrivninger *). *) Da vi ikke er skattepligtige, og ikke har en produktion at fordele omkostningerne over, kan man filosofere over det rimelige at anvende afskrivninger, men det er jo valgt. Afskrivninger er jo allerede afholdte omkostninger, og kan derfor ikke fravælges.

23 Kapacitetsomkostninger Valgbare er omkostninger, der er nødvendige i et eller andet omfang, for at vedligeholde vores anlæg: 1. Banepersonale (2,4 mio.kr.) 2. Grus 3. Græsfrø og -tørv 4. Sand m.m. 5. Gødning 6. Miljøaffald 7. Diverse materialer / Arbejdstøj 8. Maskiner, vedligehold 9. El - Højbjerghus 10. Benzin og Olie 11. Vandingsanlæg, vedligehold 12. Vandingsforbrug 13. Vedligehold, banen 14. Telefon Højbjerghus

24 Medlemsservice Valgbare er omkostninger for ydelser, der stilles til rådighed for alle medlemmer: 1. Personale adm., sundhedsforsikring, ATP, etc. (1,9 mio.kr.) 2. Kørsel best. og adm. 3. Vikar, ekstern bistand 4. Kursus etc. for personale 5. Kontingent DGU

25 Særgrupper Valgbare er omkostninger for ydelser, der kun stilles til rådighed for en mindre begrænset gruppe af medlemmer: 1. Træner (611 kkr.) 2. Elite-, divisions- og klubmatcher (462kkr) 3. Regionsmatch 4. Elite og divisionsspillere 5. DGU-kort 6. Begynderudvalg 7. Hvervning af nye medlemmer 8. Erhvervsklub 9. Arrangementer

26 Klubhus og Restaurant Valgbare er omkostninger for 1. Elforbrug 2. Gasforbrug 3. Vandforbrug 4. Renovation 5. Rengøringsaftale 6. Klubhus, vedligehold 7. Køkken, Restaurant, vedligehold 8. El til Restaurant

27 Vi har altså en meget stabil indtægt, kombineret med en meget fleksibel (valgbar) udgiftsstruktur, og det er et rigtig godt udgangspunkt. Hvad skal vi så gøre, for at sikre en mere robust økonomi i fremtiden?

28 De fleste er bekendt med at en organisation, der ikke ændres, med tiden fastlåses. Den mister sin evne til at reagere hurtigt og effektivt på de udfordringer, den egentlig blev sat i verden for at udføre. De færreste tænker på, at omkostningsstrukturer har det på nøjagtig samme måde. Når de har eksisteret en tid, glemmer man, hvorfor de blev etableret; de fastholdes blot. Samtidigt ligger der en vis menneskelig beskyttelse i at forsvare status quo. Hvorfor ændre noget som fungerer? Det giver tryghed, ikke at ændre.

29 Management-filosofien har overtaget et begreb fra militæret: Mission Creep. Det betyder i en virksomhed eller en afdeling, at det oprindelige formål, en organisation var oprettet med, var udadvendt (den betjente de enheder, f.eks. kunder eller ejere, organisationen var skabt for at betjene) langsomt bliver mere og mere indadvendt (organisationen i stigende grad eksisterer på grund af organisationens medlemmer og i mindre grad for dem, den betjener). Jeg siger ikke grupper i Søllerød Golfklub er der endnu, det har jeg ingen viden om, men der er bestemt en risiko, for at vi kan bevæge os i den retning, og det ville forklare en del af de krybende stigende omkostninger.

30 Hvad bør vi så gøre? Det er min opfordring til bestyrelsen, at vurdere hver enkelt omkostnings-brik i det økonomiske puslespil for relevans og ønskværdighed, under hensyntagen til ejernes prioritering, og vælge at beholde de omkostninger, nye eller gamle, der med størst sandsynlighed har konsensus hos et flertal af ejerne.

31 For ejerne det er jo jer! Det er medlemmerne, der ejer klubben, og derfor må det første og største værktøj for bestyrelsen være, at administrere i overensstemmelse med konsensus blandt et flertal af ejerne. Således bør væsentlige prioriteringsspørgsmål stilles til, og besluttes af generalforsamlingen, så bestyrelsen har nogle pejlemærker, at administrere klubben efter?

32 Det er derfor min opfordring til bestyrelsen: Se på hver eneste omkostnings brik i det store puslespil, og se hvor der er besparelsesmuligheder, med den prioritering ejerkredsen har, uden at forringe anlæg og de ydelser, der er konsensus om blandt medlemmerne.

33 Alle golfklubber mangler medlemmer og er under økonomisk pres. Vi har mistet 147 medlemmer i 2016, heraf 60 fuldtidsbetalende seniormedlemmer. Vi kan se på Skyrup GK, at det kan lade sig gøre at drive en golfklub med markant lavere omkostninger (38% af vores). Vi må og skal finde ud af hvordan.

34 Hvis man klikker sig igennem danske golfklubbers hjemmeside, synes tyngdepunkterne for kontingent i år at ligge på mellem kr og kr for et fuldtidsmedlemskab for seniorer, i Nordsjælland ca. kr De fleste klubber har samme struktur som vores, d.v.s. 18 huller, pænt klubhus, junior og elite arbejde etc.

35 Jeg har derfor disse forslag til bestyrelsen: 1. Etablér et bedre fungerende system til omkostningsstyring. 2. Gennemgå alle nuværende omkostninger, med henblik på hvad klubbens ejere (os!) prioriterer. 3. Genindfør ugedagsmedlemskab for medlemmer over 67, for at imødegå tab af de ældre seniorer. 4. Arbejde med væsentlig større åbenhed i administrationen overfor ejerne, det giver større forståelse og accept.

36 Men det første og største arbejde for bestyrelsen bliver at analysere pengestrømmen, og finde alternativer til vores alt for høje omkostninger. Vi ved det kan lade sig gøre, for andre kan! Tak for opmærksomheden.

37

S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B

S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B ÅRSRAPPORT 2008 (35. regnskabsår) Godkendt på den ordinære generalforsamling 26. marts 2009 dirigent 2 Indholdsfortegnelse SIDE Ledelsens årsberetning 3 Ledelsespåtegning

Læs mere

Resultatopgørelse for tiden 1/1-31/12 2013 Note Regnskab Budget Regnskab Budget 2013 2013 2012 2014 INDTÆGTER Kontingent 1.904.037 1.902.715 1.921.444 1.785.000 Green-fee 208.395 225.000 226.767 225.000

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Punkt 7: Visionsplan 2025

Punkt 7: Visionsplan 2025 Punkt 7: Visionsplan 2025 ved Ole Nyvold Søllerød Golfklub Forslag: Generalforsamlingen i Søllerød Golfklub pålægger bestyrelsen, at den udarbejder og fremlægger en Visionsplan for Søllerød Golfklub til

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015.

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015. Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015 Dirigent Sønderborg Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg CVR 70102013 1 Resultatopgørelse

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2011 samt Balance pr. 31/12 2011 21. Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2011 samt Balance pr. 31/12 2011 21. Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2011 samt Balance pr. 31/12 2011 21. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 14. februar 2012 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B

S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B ÅRSRAPPORT 2006 (33. regnskabsår) Godkendt på den ordinære generalforsamling 29. marts 2007 dirigent 2 Indholdsfortegnelse SIDE Ledelsens årsberetning 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B

S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B S Ø L L E R Ø D G O L F K L U B ÅRSRAPPORT 2004 (31. regnskabsår) Godkendt på den ordinære generalforsamling 31. marts 2005 dirigent 2 Indholdsfortegnelse SIDE Ledelsens årsberetning 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 24. februar 2015 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Bestyrelses- og managerrapport Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2018 Bestyrelses- og managerrapport Esbjerg Golfklub Juli 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Resultatopgørelse for året 2014 Budget Note 2014 2013 2014 kr. kr. kr.

Resultatopgørelse for året 2014 Budget Note 2014 2013 2014 kr. kr. kr. Resultatopgørelse for året 2014 Budget Note 2014 2013 2014 kr. kr. kr. Kontingentindtægter og indmeldelsesgebyr 7.448.768 6.935.013 7.250.621 Salg af lektioner 242.909 241.497 230.000 Bane, greenfee m.v.

Læs mere

2016 regnskab regnskab

2016 regnskab regnskab estimat 1000 RESULTATOPGØRELSE 1001 INDTÆGTER 1002 KONTINGENT 1010 Juniorer -55.503-52.330-28.475-49.000-48.150-54.500 1011 Junior uden banetilladelse -14.350-10.500-3.850-8.700 1020 Ungseniorer - øvrige

Læs mere

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2016

Træningsrapport. Odense Golfklub September 2016 Træningsrapport Odense Golfklub September 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Vision og strategi for perioden fra 2015 til Oplæg til generalforsamlingen Grenaa Golfklub

Vision og strategi for perioden fra 2015 til Oplæg til generalforsamlingen Grenaa Golfklub Vision og strategi for perioden fra 2015 til 2025 Oplæg til generalforsamlingen 2015 Grenaa Golfklub Baggrund for vision og strategi Den tidligere vision og strategi er udløbet Faldende medlemstal Presset

Læs mere

Træningsrapport. Værløse Golfklub September 2016

Træningsrapport. Værløse Golfklub September 2016 Træningsrapport Værløse Golfklub September 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Varde Golfklub. Årsrapport for tiden

Varde Golfklub. Årsrapport for tiden Varde Golfklub Årsrapport for tiden 01.10.2012 30.09.2013 Varde Golfklub 1 Regnskabspraksis Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med årsregnskabsloven, regnskabsklasse A. Regnskabspraksis er uændret

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2018

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2018 Træningsrapport Esbjerg Golfklub September 2018 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Golfklubben Lillebælt Østre Hougvej 130 5500 Middelfart. Prognose 2016-2020 ( 26.- 30. regnskabsår ) Side 1

Golfklubben Lillebælt Østre Hougvej 130 5500 Middelfart. Prognose 2016-2020 ( 26.- 30. regnskabsår ) Side 1 Golfklubben Lillebælt Østre Hougvej 130 5500 Middelfart Prognose 2016-2020 ( 26.- 30. regnskabsår ) Side 1 Anvendte regnskabsprincipper Årsregnskabet aflægges efter Årsregnskabslovens klasse A. Årsregnskabet

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Oktober 2014

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Oktober 2014 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Oktober 2014 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019 Træningsrapport Esbjerg Golfklub Juli 2019 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/ Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/12 2016 2015 2016 Budget 2016 Budget 2017 Note i 1.000 kr. i 1.000 kr. Indtægter: 1 Kontingenter, indskud 2.456.174 2.263.930 2.456 2.392 Skabsleje 155.200 159.950

Læs mere

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2019

Træningsrapport. Esbjerg Golfklub September 2019 Træningsrapport Esbjerg Golfklub September 2019 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2018 HAMMEL GOLF KLUB. Mandag den 19. november 2018 kl. 19:30

Ordinær Generalforsamling 2018 HAMMEL GOLF KLUB. Mandag den 19. november 2018 kl. 19:30 GENERALFORSAMLING 19. november 2018 Hammel Golf Klub Ordinær Generalforsamling 2018 HAMMEL GOLF KLUB Mandag den 19. november 2018 kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen foreslår Michael

Læs mere

Miljøredegørelse 2016

Miljøredegørelse 2016 Miljøredegørelse 216 Godkendt af bestyrelsen august 217 1. Natur og Miljø: Målsætning og miljøpolitik Målsætning Sønderjyllands Golfklub vil være med til at fremme natur og miljø ved en målrettet indsats

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Juli 2015 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Juli 2015 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017

Begyndelse i klubben. Maribo Sø Golfklub September 2017 Begyndelse i klubben Maribo Sø Golfklub September 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Aarhus Aadal Golf Club Resultat Antal Kr. beløb Budget 2004 2006

Aarhus Aadal Golf Club Resultat Antal Kr. beløb Budget 2004 2006 Aarhus Aadal Golf Club Resultat Antal Kr. beløb Budget 2004 2006 OMSÆTNING Lejeindtægter mv. Basisleje 57.000 Leje 1 5.844.000 Leje 2 1.018.000 I alt 6.919.000 0 Kontingenter Begyndere 100 3.000 300.000

Læs mere

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg

Strategi. Medlemmer. Økonomi. Sponsor. Udvalg Økonomi Sponsor Udvalg Medlemmer Kommunikation Strategi Målsætning Igennem strategisk planlægning at udvikle Odense Golfklub til den bedste golfklub med faglige visioner samt en styrket sportslig og social

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Midtsjællands Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/ samt Balance pr. 31/ Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/ samt Balance pr. 31/ Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2016 samt Balance pr. 31/12 2016 26. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 15. februar 2017 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

Gilleleje Golfklub CVR-nr. 63 78 99 17. Årsrapport 2014

Gilleleje Golfklub CVR-nr. 63 78 99 17. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Gilleleje Golfklub CVR-nr. 63 78

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/ samt Balance pr. 31/ Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/ samt Balance pr. 31/ Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2015 samt Balance pr. 31/12 2015 25. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 17. februar 2016 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

Odder Golfklub. Generalforsamling Den 8. april 2013

Odder Golfklub. Generalforsamling Den 8. april 2013 Odder Golfklub Generalforsamling Den 8. april 2013 Kontingent senior / indskud / medlemmer Klub Kontingent Senior kr. 2012 2013 Stign.% Indskud kr. Medl. pr. 30.09.12 iflg. DGU 112 - Hammel 4.900 5.075

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

ÅRSRAPPORT FOR REGNSKABSÅRET

ÅRSRAPPORT FOR REGNSKABSÅRET ÅRSRAPPORT FOR REGNSKABSÅRET 1. JANUAR - 31. DECEMBER LEMVIG GOLFKLUB LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 1. januar - 31. december for Lemvig Golfklub. Årsrapporten

Læs mere

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/ Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/12 2018 2017 2018 Budget 2018 Budget 2019 Note i 1.000 kr. i 1.000 kr. Indtægter: 1 Kontingenter, indskud 2.268.012 2.140.274 2.241 2.127 Skabsleje 161.850 163.800

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2011

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2011 Årsregnskab 1. januar - 31. december 2011 Alssund Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg CVR 70102013 Resultatopgørelse for perioden 1. januar 2011-31. december 2011 r 2011 2010 Indtægter: 1 Kontingenter

Læs mere

Grønt regnskab Sydsjæl and: 2012

Grønt regnskab Sydsjæl and: 2012 Grønt regnskab Sydsjælland: 212 Grafer Pesticid belastning på hele banen Gødning: kvælstof-forbrug for spil-arealet Pesticid belastning for spil-arealet Vandforbrug for spil-arealet Brændstof-forbrug

Læs mere

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle.

Allerførst vil bestyrelsen gerne ønske alle et godt nytår med håbet om en super sæson for alle. Til stede ved bestyrelsesmødet den 6. januar 2010: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 18. januar 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 22.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Kalø Golf Club. Regnskab for perioden

Kalø Golf Club. Regnskab for perioden Kalø Golf Club Regnskab for perioden 1. januar - 30. juni 2019 Beretning Bestyrelsen aflægger herved regnskab for første halvår af 2019. Regnskabet indeholder resultatopgørelse sammenlignet med budget

Læs mere

Kalø Golf Club Århusvej 32 8410 Rønde. CVR nr: 16087785

Kalø Golf Club Århusvej 32 8410 Rønde. CVR nr: 16087785 Kalø Golf Club Århusvej 32 8410 Rønde CVR nr: 16087785 Årsregnskab 2013-2014 1 Kalø Golf Club Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Revisors erklæring 2 Regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse og Balance

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2012 samt Balance pr. 31/12 2012 22. Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2012 samt Balance pr. 31/12 2012 22. Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2012 samt Balance pr. 31/12 2012 22. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 26. februar 2013 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag den 9. februar 2016 Til stede: Hans B. Johnsen, Hans-Erik Nielsen, Per L. Jensen, Ivan Skovsted, John Knudsen og Svend Erik Pedersen Fraværende: Nikolaj F. Jensen Sekretær:

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Spetember 2016 Bestyrelses- og managerrapport Odense Golfklub Spetember 2016 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015 HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig 695 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 215 Årsrapporten er :fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling torsdag den 4. februar 216 kl. 19..

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse

Golfklubben Maribo Sø Medlemsundersøgelse Medlemsundersøgelse AGENDA Validitet af data Antal respondenter, køn, alder, medlemstyper, og handicap. Banen og træningsfaciliteterne 18-huls banen, par 3 banen, drivingrange, indspilsgreen puttinggreen.

Læs mere

Kalø Golf Club Dyrhøjgårdsvej 4 8410 Rønde. CVR nr: 16087785

Kalø Golf Club Dyrhøjgårdsvej 4 8410 Rønde. CVR nr: 16087785 Kalø Golf Club Dyrhøjgårdsvej 4 8410 Rønde CVR nr: 16087785 Årsregnskab 2014-2015 1 Kalø Golf Club Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Revisors erklæring 2 Regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse og

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling. Dagsorden:

Generalforsamling. Dagsorden: Generalforsamling Dagsorden: 2018 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab og godkendelse af samme 4. for det kommende år og

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 2. december 2009: Bestyrelsen: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Hans Kofod-Andersen

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Bestyrelses- og managerraort Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club.

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. FGC beretning om klubbens virksomhed for 2017 Indledning Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. Klubbens økonomi har jo været dårlig i flere år, og det har betydet, at vi i mange

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Mandag den 2. november 2015 kl. 19:30

Ordinær Generalforsamling Mandag den 2. november 2015 kl. 19:30 GENERALFORSAMLING 2. november 2015 Hammel Golf Klub Ordinær Generalforsamling 2015 Dagsorden: Mandag den 2. november 2015 kl. 19:30 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen foreslår Torben Herrig 2. Beretning

Læs mere

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub Generalforsamling 14. marts 2016 Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af

Læs mere

ÅRSRAPPORT for Regnskabsåret

ÅRSRAPPORT for Regnskabsåret ÅRSRAPPORT for såret 1.10.2010-30.9.2011 LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig www.lemviggolfklub.dk LEDELSESPÅTEGNING Bestyrelsen har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 1. oktober 2010-30.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl

Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl Referat Bestyrelsesmøde den 12. august 2019, kl. 17.00 20.00 Deltagere: Carsten Jensen (CJE) Carsten Bach (CB) Kaj Bækgaard (KB) Christian Alstrup (CA) Lissi Bank Lassen (LBL) Henrik Stigel (HS) Carina

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2019 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Juli 2019 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2016

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2016 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Bestyrelses- og managerrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Bestyrelses- og managerraort Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2017

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2017 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2016

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2016 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Maj 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005

DGU ANALYSEN 2005 DGU analysen 2005 DGU ANALYSEN 2005 DGU ANALYSEN 2005 Foretaget blandt: Bestyrelsesmedlemmer klubsekretærer/ forretningsførere BAGGRUND Klubberne er DGU s vigtigste målgruppe. Derfor bør DGU have et klart billede af klubbernes

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2018 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Juli 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj

Ishøj Golfklub Køgevej Ishøj Ishøj Golfklub Køgevej 275 2635 Ishøj Årsrapport for året 2013 (9. regnskabsår) Indholdsfortegnelse Side. Bestyrelsens påtegning... 1. Erklæring om assistance afgivet af uafhængige revisor... 2. Foreningsoplysninger...

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Om forfatteren og bogen

Om forfatteren og bogen Om forfatteren og bogen Jeg er født i 1973 og er uddannet cand.merc. Jeg har siden 1995 arbejdet med blandt andet revision, regnskab og økonomistyring. Jeg er pt. ansat som Business Controller i en mellemstor

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2017

Bestyrelses- og managerrapport. Esbjerg Golfklub Maj 2017 Bestyrelses- og managerraort Esbjerg Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019

Træningsrapport. Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Træningsraort Maribo Sø Golfklub Maj 2019 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar Svar-%

Læs mere

Roskilde Golf Klub Margrethehåbsvej 116, 4000 Roskilde CVR 81 03 22 11

Roskilde Golf Klub Margrethehåbsvej 116, 4000 Roskilde CVR 81 03 22 11 Roskilde Golf Klub Margrethehåbsvej 116, 4000 Roskilde CVR 81 03 22 11 Årsregnskab med tilhørende specifikationer for året 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsens regnskabspåtegning 1 Den uafhængige revisors

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Mandag den 27. oktober 2014 kl. 19:30

Ordinær Generalforsamling Mandag den 27. oktober 2014 kl. 19:30 GENERALFORSAMLING 27. oktober 2014 Ordinær Generalforsamling 2014 Dagsorden: Mandag den 27. oktober 2014 kl. 19:30 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen foreslår Torben Herrig 2. Beretning om klubbens virksomhed

Læs mere

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2017

Bestyrelses- og managerrapport. Odense Golfklub Maj 2017 Bestyrelses- og managerraort Odense Golfklub Maj 2017 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Sponsorudvalg Bestyrelsen 10. IT udvalg 11. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 02. november 2015 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen

Læs mere

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017

Begyndelse i klubben. Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Begyndelse i klubben Sebber Kloster Golf Klub Juli 2017 Om rapporten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarprocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfspilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere

Årsrapport 2007/2008. for

Årsrapport 2007/2008. for Årsrapport 2007/2008 for Indholdsfortegnelse 1. ÅRSRAPPORT...2 1.1. HOVEDTALSOVERSIGT...2 1.2. KOMMENTARER TIL RESULTATOPGØRELSEN...2 1.3. INDTÆGTER...3 1.4. UDGIFTER...3 1.5. AFSKRIVNINGER...3 1.6. INVESTERINGER...3

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Træningsrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016

Træningsrapport. Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Træningsraort Golfklubben Storstrømmen Juli 2016 Om raorten SVARPROCENTER Nedenfor ses svarrocenterne år til dato for de enkelte undersøgelser i Golfsilleren i Centrum. Undersøgelse Inviterede Antal svar

Læs mere