Punkt 7: Visionsplan 2025

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Punkt 7: Visionsplan 2025"

Transkript

1 Punkt 7: Visionsplan 2025 ved Ole Nyvold Søllerød Golfklub

2 Forslag: Generalforsamlingen i Søllerød Golfklub pålægger bestyrelsen, at den udarbejder og fremlægger en Visionsplan for Søllerød Golfklub til behandling og godkendelse på en ekstraordinær generalforsamling. Visionsplanen skal dække perioden frem mod 2025 og som minimum omfatte følgende elementer: 1. Bestyrelsens strategi for at fastholde eksisterende medlemmer af golfklubben. 2. Bestyrelsens strategi for at tiltrække nye medlemmer til golfklubben. 3. Bestyrelsens strategi for at øge tilgængeligheden på banen 4. Bestyrelsens strategi for at give spillerne og brugerne af golfbanen en kvalitetsoplevelse. 5. Bestyrelsens afvejning af på den ene side ønsket om green-fee indtægter og på den anden side ønsket om et godt klubliv med mange klubber i klubben 6. De allerede planlagte og besluttede investeringer i niveauet kr. 10 millioner. 7. Bestyrelsens strategi for gennemførelse af investeringer i banepasningen i lyset af den teknologiske udvikling. 8. Den økonomiske udvikling i golfklubben i hovedtal, herunder specifikt udviklingen i kontingentsatserne i planperioden. Bestyrelsen skal sammenfattende redegøre for det økonomiske råderum i planperioden, som fremtidige bestyrelser i golfklubben vil kunne arbejde indenfor. Planen skal fremlægges og godkendes på en ekstraordinær generalforsamling inden udgangen af juni måned 2017.

3 Baggrund Ole Nyvold 14 år i bestyrelsen i Værløse Golfklub (6 år formand, 2 år næstformand og 6 år som kasserer) Ansættelse af en klub manager Opførelse af et nyt maskinhus - greenkeepergård 4-kløver ordningen (Hillerød, Mølleåen, Hjortespring og Værløse) Gennemført 5-årigt projekt Niveauløft, hvor der blev investeret ca. 7 millioner i banen (klubbens svar på finanskrisen) Fuldautomatisk driving range med robotter til både klipning og boldopsamling Konsolidering af klubbens økonomi med en egenkapitalandel på 65% eller en egenkapital på kr. 11,6 millioner (Søllerød 46% og kr. 4,1 millioner) Organisationsudvikling Og med min baggrund er jeg bekymret over udviklingen i Søllerød Golfklub

4 Baggrunden På sidste års ordinære generalforsamling stillede formanden os i udsigt, at der på den ekstraordinære generalforsamling ville blive fremlagt en samlet plan for Søllerød Golfklub. Det der blev fremlagt var 1. En plan for investeringerne i ny greenkeepergård (4 millioner ) 2. Investeringerne i banen (masterplanen) (6 millioner) 3. Stor fokus på finansieringen gennem optagelse af lån i Nykredit 4. At kontingentet ville stige sådan ca. med omkring 200 kroner pr. år. Der blev ikke fremlagt nogen samlet plan for, hvordan klubbens økonomi og likviditet ville udvikle sig over f.eks. de næste 5 år. Og perspektivet til udviklingen i de omkringliggende klubber blev slet ikke berørt.

5 Baggrunden Beslutningen på den ekstraordinære generalforsamling var en massiv opbakning til planerne. Jeg går ud fra, at opbakningen blev givet på den udtrykkelige forudsætning, at vi også i 2025 kan spille på vores bane. Forudsætningen for, at klubbens økonomi hænger sammen er, at vi er et passende antal medlemmer, der hver især er parat til at betale et vist kontingent.

6 Medlemssituationen Oversigt over medlemsudviklingen i klubben Andel af kontingent 2016 Budget 2017*) *) % Seniorer år % Aktive u/indskud % Seniorer over 67 år % I alt Samlet medlemstal *) fordelingen er mit skøn

7 Medlemssituationen For at økonomien i budget 2017 hænger sammen skal vi skaffe 40 nye seniormedlemmer (hovedparten uden indskud). Er det muligt? Ingen tvivl om, at seniormedlemmer med betalt indskud er tættere knyttet til klubben. Medlemmer u/indskud kan frit flytte fra klub til klub, hvor de nu finder det bedst og billigst. Medlemssammensætningen er i 2017 væsentlig mere risikobehæftet sammenlignet med billedet i Vi skal anstrenge os mere for at holde på vores medlemmer. Hvordan forestiller bestyrelsen sig, at vi fremover kan fastholde vores medlemmer?

8 Hvordan ser det ud i de andre klubber (konkurrencesituationen)? De 3 dyreste klubber Gilleleje Fredensborg Søllerød De 3 billigste klubber Hjortespring Smørum KONTINGENTER SENIORER m/indskud 2017 Søllerød Golfklub Kr Hvis vi skal have samme kontingent som Furesø, skal vores omkostninger i 2017 reduceres med kr De 3 nærmeste klubber Københavns (8,4) Furesø (9,2) Kokkedal (10,7) Hornbæk 7.050

9 Medlemssituationen For at budget 2017 hænger sammen skal vi skaffe 40 nye senior-medlemmer. Er det muligt? Furesø Golfklub med 27 huller og en fuldstændig top trimmet og ny renoveret bane har netop vedtaget en ny kontingent-kategori uden indskud årskontingent 2017 kr Hvor prisen hos os er på kr ! Internt i Søllerød Golfklub kan vi selvfølgelig gøre, hvad vi vil med størrelsen på vores kontingent men kan vi også tiltrække de nødvendige nye medlemmer? For hver gang vi mangler 30 seniormedlemmer svarer det til en kontingentstigning på kroner pr. år for de blivende medlemmer. Færre og færre skuldre skal bære klubbens økonomi.

10 Medlemssituationen Med bestyrelsens plan er vi på vej til at placere os som én af de dyreste foreningsbaserede klubber i Nordsjælland. Risikoen for at vi bevæger os ind i en ond spiral, hvor manglende medlemmer fører til højere kontingent, der fører til yderligere medlemsafgang, der fører til højere kontingent, er bestemt til stede. Færre medlemmer Højere kontingent Højere kontingent Denne proces er en medvirkende forklaring til kontingentets størrelse i dag. Færre medlemmer Færre medlemmer Højere kontingent

11 Medlemssituationen Er der en risiko for, at projekterne i sig selv vil føre til afgang af eksisterende medlemmer? Ja, nogle af vores medlemmer betaler en meget høj greenfee pr. runde de faktisk spiller 252 seniorer har bekræftet mindre end 5 runder i 2016 greenfee pris pr. runde kr seniorer har bekræftet mindre end 7 runder i 2016 greenfee pris pr. runde kr seniorer har bekræftet mindre end 10 runder i 2016 greenfee pris pr. runde kr. 760 Manglende parkeringspladser eller manglende tilgængelig på banen i forbindelse med projekterne kan være den udløsende faktor for udmeldelse. Bemærk: Oplysningerne i Golfbox omfatter kun de runder, som vi selv bekræfter i systemet og dækker derfor ikke alle spillede runder.

12 Medlemssituationen Har vi i dag en alderssammensætning, der i sig selv gør, at vi må forvente en større naturlig afgang af medlemmer, sammenlignet med andre klubber? DGU har omfattende statistikker, der fortæller noget om medlemssammensætningen pr. aldersgruppe (Golfsporten i tal). Materialet vil kunne anvendes til at udarbejde en troværdig prognose over, hvordan vores nuværende medlemstal vil udvikle sig i løbet af de kommende år, om 2 år, og om 5 år. En større naturlig afgang vil betyde, at vores opgave med at skaffe nye medlemmer vil være tilsvarende større. Alle de omkringliggende klubber er også på jagt efter yderligere medlemmer, så konkurrencen er bestemt tilstede. Begrebet ventelister eksisterer ikke i virkelighedens verden. Dette billede er baggrunden for min bekymring.

13 Opfordring. Vi har derfor behov for at få udarbejdet en samlet plan for Søllerød Golfklub, så 1. Lad bestyrelsen arbejde med Visionsplanen Lad os få dokumenteret, hvad visionen for Søllerød Golfklub er i 2025 (vores fælles mål - som de fælles anstrengelser skal føre os frem til). 3. Lad bestyrelsen og medlemmerne få lejlighed til at forholde sig til RISIKOEN. 4. Lad bestyrelsen forholde sig til de risici, der er knyttet til at gennemføre en investering i niveauet kr. 10 millioner i et presset golfmarked. 5. Lad bestyrelsen tage stilling til, om mindre også kan gøre det. 6. Lad bestyrelsen tage stilling til, hvilket økonomisk råderum, den efterlader til fremtidige bestyrelser. 7. Lad bestyrelsen tage stilling til, hvordan de nødvendige midler til en teknologisk opdatering af pasningen af banen kan fremskaffes (robotteknologi). 8. Lad os sikre os, at planen er forankret også blandt medlemmerne (det er jo trods alt os, der skal til lommerne og betale mere, hvis bestyrelsens forudsætninger ikke holder). Støt mig i denne opfordring ved at stemme JA til forslaget.

14 Forslag: Generalforsamlingen i Søllerød Golfklub pålægger bestyrelsen, at den udarbejder og fremlægger en Visionsplan for Søllerød Golfklub til behandling og godkendelse på en ekstraordinær generalforsamling. Visionsplanen skal dække perioden frem mod 2025 og som minimum omfatte følgende elementer: 1. Bestyrelsens strategi for at fastholde eksisterende medlemmer af golfklubben. 2. Bestyrelsens strategi for at tiltrække nye medlemmer til golfklubben. 3. Bestyrelsens strategi for at øge tilgængeligheden på banen 4. Bestyrelsens strategi for at give spillerne og brugerne af golfbanen en kvalitetsoplevelse. 5. Bestyrelsens afvejning af på den ene side ønsket om green-fee indtægter og på den anden side ønsket om et godt klubliv med mange klubber i klubben 6. De allerede planlagte og besluttede investeringer i niveauet kr. 10 millioner. 7. Bestyrelsens strategi for gennemførelse af investeringer i banepasningen i lyset af den teknologiske udvikling. 8. Den økonomiske udvikling i golfklubben i hovedtal, herunder specifikt udviklingen i kontingentsatserne i planperioden. Bestyrelsen skal sammenfattende redegøre for det økonomiske råderum i planperioden, som fremtidige bestyrelser i golfklubben vil kunne arbejde indenfor. Planen skal fremlægges og godkendes på en ekstraordinær generalforsamling inden udgangen af juni måned 2017.

15 Tak for opmærksomheden.

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub

Generalforsamling 14. marts Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub Generalforsamling 14. marts 2016 Velkommen til Ordinær generalforsamling i Hjortespring Golfklub 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

Odder Golfklub. Generalforsamling Den 8. april 2013

Odder Golfklub. Generalforsamling Den 8. april 2013 Odder Golfklub Generalforsamling Den 8. april 2013 Kontingent senior / indskud / medlemmer Klub Kontingent Senior kr. 2012 2013 Stign.% Indskud kr. Medl. pr. 30.09.12 iflg. DGU 112 - Hammel 4.900 5.075

Læs mere

Velkommen. Københavns Golf Klub Ekstraordinær generalforsamling 25. November 2007

Velkommen. Københavns Golf Klub Ekstraordinær generalforsamling 25. November 2007 Velkommen Københavns Golf Klub Ekstraordinær generalforsamling 25. November 2007 Program Velkomst Valg af dirigent Københavns Golf Klub Formål Vision for banen Udfordringer Økonomi 1997-2007 Bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2019 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2009 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Golf Club

Vedtægter for Aarhus Golf Club Vedtægter for Aarhus Golf Club 1 Klubbens navn er Aarhus Golf Club, og dens hjemsted er i Århus Kommune. 2 Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en eller flere golfbaner og organisere de

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. 1 Hjemsted og formål Klubbens navn er Søllerød

Læs mere

Randers Fjord Golfklub

Randers Fjord Golfklub Dansk Revision Randers Godkendt Revisionspartnerselskab Tronholmen 5 DK-8960 Randers SØ randers@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 89 12 50 00 Telefax: +45 89 12 51 00 CVR: 31 77 85 30

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Pkt. 6, forslag a. Bilag 1 VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. Slettes med

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club.

FGC beretning om klubbens virksomhed for Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. FGC beretning om klubbens virksomhed for 2017 Indledning Året 2017 var et meget vigtigt år for Fredensborg Golf Club. Klubbens økonomi har jo været dårlig i flere år, og det har betydet, at vi i mange

Læs mere

2.1 Såvel aktive som passive medlemmer optages. Kun aktive medlemmer har ret til at spille på banen.

2.1 Såvel aktive som passive medlemmer optages. Kun aktive medlemmer har ret til at spille på banen. Advokat Peter Skau-Andersen Ved Stranden 18 Box 2034 1012 København K Tlf +45 7730 4050 Fax +45 7730 4077 J.nr. 142286 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VÆRLØSE GOLFKLUB 1 Foreningens navn, hjemsted og formål 1.1

Læs mere

Vision og strategi for perioden fra 2015 til Oplæg til generalforsamlingen Grenaa Golfklub

Vision og strategi for perioden fra 2015 til Oplæg til generalforsamlingen Grenaa Golfklub Vision og strategi for perioden fra 2015 til 2025 Oplæg til generalforsamlingen 2015 Grenaa Golfklub Baggrund for vision og strategi Den tidligere vision og strategi er udløbet Faldende medlemstal Presset

Læs mere

Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013

Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013 Vedtægter Foreslået på generalforsamlingen November 2013 1 Klubbens navn er ALBERTSLUND GOLFKLUB hjemmehørende i Albertslund kommune. Det er Albertslund Golfklubs formål med udgangspunkt i foreningsfællesskabet

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015

HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig. 6950 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 2015 HOLMSLAND KLIT GOLFKLUB Klevevej 19 - Søndervig 695 Ringkøbing ÅRSRAPPORT FOR ÅRET 215 Årsrapporten er :fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling torsdag den 4. februar 216 kl. 19..

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

VÆRLØSE GOLFKLUB. onsdag d. 28. november 2012 kl. 19:00. Bemærk, at generalforsamlingen også i år gennemføres i Farum Park jf. omstående dagsorden.

VÆRLØSE GOLFKLUB. onsdag d. 28. november 2012 kl. 19:00. Bemærk, at generalforsamlingen også i år gennemføres i Farum Park jf. omstående dagsorden. VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: 4447 2124 Fax.: 4447 2128 mail @ vaerloese-golfklub.dk CVR 1761 3782 Til Alle aktive medlemmer over 18 år Dato: 6. november 2012 Emne: Indkaldelse

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen November

Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen November Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen November 2013 1 1 Klubbens navn er ALBERTSLUND GOLFKLUB hjemmehørende i Albertslund kommune. Det er Albertslund Golfklubs formål med udgangspunkt i foreningsfællesskabet

Læs mere

REFERAT af generalforsamling i Værløse Golfklub og Værløse Golfbane mandag den 23. november 2005, kl. 19.00 på Syvstjerneskolen.

REFERAT af generalforsamling i Værløse Golfklub og Værløse Golfbane mandag den 23. november 2005, kl. 19.00 på Syvstjerneskolen. 1 REFERAT af generalforsamling i Værløse Golfklub og Værløse Golfbane mandag den 23. november 2005, kl. 19.00 på Syvstjerneskolen. Generalforsamlingen blev gennemført i overensstemmelse med den udsendte

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

Vedtægter for Sejerø Golfklub

Vedtægter for Sejerø Golfklub KLUBBEN 1 Klubbens navn er Sejerø Golfklub og dens hjemsted er Sejerø i Kalundborg kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 28. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 28. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Søllerød Golfklub torsdag den 28. marts 2019 Generalforsamlingen blev afholdt på Kulturcentret Mariehøj, Gl. Holte For generalforsamlingen var fastlagt følgende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB Nærværende vedtægter erstatter i sin helhed "Vedtægter for Holbæk Golfklub" af 29. november 2011. 1- Klubbens navn, hjemsted og formål: Klubbens navn er Holbæk Golfklub. Klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015.

Årsregnskab. 1. januar - 31. december 2014. Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015. Årsregnskab 1. januar - 31. december 2014 Regnskabet er fremlagt og godkendt på klubbens generalforsamling den 17/2-2015 Dirigent Sønderborg Golfklub Gundstrup 2 6440 Augustenborg CVR 70102013 1 Resultatopgørelse

Læs mere

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT VEDTÆGTER for GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted er Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens formål - med udgangspunkt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 8. december 2013. Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Leth Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub

Vedtægter for Gyttegård Golf Klub Vedtægter for Gyttegård Golf Klub 1 a. Klubbens navn er Gyttegård Golf Klub. Dens hjemsted er Billund Kommune 2 a. Det er klubbens formål: at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan spille golf,

Læs mere

Vedtægter for Ledreborg Palace Golf Club

Vedtægter for Ledreborg Palace Golf Club Vedtægter for Ledreborg Palace Golf Club 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Ledreborg Palace Golf Club (herefter benævnt LPGC) og dens hjemsted er Lejre Kommune. Golfklubben skal være medlem

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007.

Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007. Referat fra ordinær generalforsamling den 20. november 2007. Generalforsamlingen blev afholdt i klubhuset fra kl. 19.00. Der deltog 128 medlemmer i generalforsamlingen. Referatet er udarbejdet af Kim Dalsgaard.

Læs mere

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub

VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub VEDTÆGTER for Lemvig Golfklub LEMVIG GOLFKLUB Strandvejen 15. 7620 Lemvig www.lemviggolfklub.dk 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Lemvig Golfklub og dens hjemsted er Lemvig Kommune. Klubbens

Læs mere

Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub Sønderjyllands Golfklub indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes

Læs mere

Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Stk. 1. Stk. 2

Stk. 1. Stk. 2. Stk. 3. Stk. 1. Stk. 2 VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 19. november 2009 og endelig godkendt pa ekstraordinær generalforsamling den 26. november 2009. 1 Hjemsted og forma l Klubbens navn

Læs mere

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet.

Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i forhold til budgettet. HORSENS GOLFKLUB ÅRSREGNSKAB 2008 36. regnskabsår Kommentarer til årsregnskabet for 2008 Årets resultat blev et overskud på 1 tkr. mod et budgetteret underskud på 168 tkr., en forbedring på 169 tkr. i

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010

Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Aabybro Golfklub marts 2010 Referat fra den ordinære generalforsamling den 23. februar 2010 Formanden, Niels A. Jensen, bød velkommen til generalforsamlingen, hvor der var 127 fremmødte. I bestyrelsen

Læs mere

Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner.

Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner. Vedtægter for Furesø Golfklub fra 2017 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Furesø Golfklub. Klubbens hjemsted Rudersdal og Furesø kommuner. 2 Formål Klubbens formål er at etablere og forestå driften af

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2019

GENERALFORSAMLING 2019 GENERALFORSAMLING 2019 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Frederikshavn Golf Klub Dato: Onsdag den 20. marts 2019 kl. 19:00. Sted: Frederikshavn Handelsskoles kantine, Kirkegade 9, 9900

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2012 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. februar 2013 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2011 samt Balance pr. 31/12 2011 21. Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2011 samt Balance pr. 31/12 2011 21. Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2011 samt Balance pr. 31/12 2011 21. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 14. februar 2012 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

Vedtægter Fredericia Golf Club 1 Klubbens navn er Fredericia Golf Club, og dens hjemsted er i Fredericia Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2014 samt Balance pr. 31/12 2014 24. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 24. februar 2015 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 24. november 2010. Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

Generalforsamling 30. november 2010

Generalforsamling 30. november 2010 Generalforsamling 30. november 2010 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Torsdag den 21. november 2013 kl.16:00 Fremmødte: Formand Næstformand Baneansvarlig Sportsansvarlig Golfmanager Chefgreenkeeper Honorær sekretær Uffe Steffensen

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2015 Tidspunkt: Tirsdag den 24. februar 2015 Sted: Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018

FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 FGC beretning om klubbens virksomhed for 2018 Indledning Der findes tre grupper af mennesker, der næsten altid taler om vejret. Nemlig landmænd, fiskere og golfspillere. Og 2018 var ingen undtagelse. Vejret

Læs mere

Vejle Golf Clubs vedtægter

Vejle Golf Clubs vedtægter Vejle Golf Clubs vedtægter 10 ændret på generalforsamlingen den 4. marts 2008. 3 og 6 ændret på generalforsamlingen den 5. marts 2014. 11 og 17 ændret på generalforsamlingen den 4.marts 2015. Ændring af

Læs mere

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune.

Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Vedtægter Nuværende 1 Klubbens navn er Morsø Golfklub og dens hjemsted er i Morsø kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke golf og med udgangspunkt i fællesskabet

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2018

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2018 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 20176 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2018 til

Læs mere

Vedtægter Hedeland Golfklub

Vedtægter Hedeland Golfklub Vedtægter Hedeland Golfklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Klubben er stiftet den 27. maj 1980. 2. Formål Det er klubbens

Læs mere

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/ Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/12 2018 2017 2018 Budget 2018 Budget 2019 Note i 1.000 kr. i 1.000 kr. Indtægter: 1 Kontingenter, indskud 2.268.012 2.140.274 2.241 2.127 Skabsleje 161.850 163.800

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1.

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1. VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. september 2015. Til stede var: Benny Larsen John Friis Per B. Nielsen Peter Norskov Johnny Haugaard Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Hillerød Golf Klubs vedtægter

Hillerød Golf Klubs vedtægter Hillerød Golf Klubs vedtægter 1. Navn, juridisk egenart og hjemsted Klubben er stiftet den 25. juni 1966. Dens navn er Hillerød Golf Klub. Klubben er en selvejende forening og skal være medlem af Dansk

Læs mere

Allan Larsen bød velkommen og indledte dagsordenens punkt 1. med at foreslå Bodil Damkjær som dirigent.

Allan Larsen bød velkommen og indledte dagsordenens punkt 1. med at foreslå Bodil Damkjær som dirigent. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2012 Afholdt 27. november 2012 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 91 stemmeberettigede tilstede. Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetællere.

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 6. december 2018 kl Procedure for Generalforsamlingens afholdelse. Forslag fra bestyrelsen om vedtægtsændringer

Generalforsamling. Torsdag den 6. december 2018 kl Procedure for Generalforsamlingens afholdelse. Forslag fra bestyrelsen om vedtægtsændringer MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Generalforsamling Torsdag den 6. december 2018 kl. 19.00 Procedure for Generalforsamlingens afholdelse Forslag fra bestyrelsen om vedtægtsændringer Præsentation

Læs mere

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/

Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/ Resultatopgørelse for peioden 1/1 til 31/12 2016 2015 2016 Budget 2016 Budget 2017 Note i 1.000 kr. i 1.000 kr. Indtægter: 1 Kontingenter, indskud 2.456.174 2.263.930 2.456 2.392 Skabsleje 155.200 159.950

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR NEXØ GOLF KLUB 21. marts 2011 Side 1 Nye vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Nexø Golf Klub, og klubben har hjemsted i Bornholms Regionskommune. Golfklubben skal være medlem af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 17. juni 2014. Til stede var: Benny Larsen Michael Svendsen Peter Norskov Kristensen Johnny Haugaard Jens Erik Poulsen Afbud: John Friis Per B. Nielsen.

Læs mere

Vedtægter for Sorø Golfklub

Vedtægter for Sorø Golfklub Vedtægter for Sorø Golfklub 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Sorø Golfklub. Klubbens hjemsted er Sorø kommune. 1.2 Klubbens formål er at forestå drift og udvikling af en golfbane med tilhørende

Læs mere

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen 1 ændres fra Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter, således at

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB

GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB GENERALFORSAMLING 2018 HOLSTEBRO GOLFKLUB afholdes: UCH (Handelskolen) Døesvej 76, 7500 Holstebro Onsdag d. 5. dec. 2018 kl. 19.00 Dagsorden for den ordinære generalforsamling er følgende: 1. 2. 3. 4.

Læs mere

VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: Fax.: vaerloese-golfklub.dk

VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: Fax.: vaerloese-golfklub.dk VÆRLØSE GOLFKLUB Christianshøjvej 22, DK-3500 Værløse Tlf.: 4447 2124 Fax.: 4447 2128 mail @ vaerloese-golfklub.dk CVR 1761 3782 Til Alle aktive medlemmer over 18 år Dato: 11.11.2016 Emne: Indkaldelse

Læs mere

Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club. Golfklubben i Fårevejle

Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club. Golfklubben i Fårevejle Vedtægter for DGC Dragsholm Golf Club Golfklubben i Fårevejle 1 Klubbens navn er DGC Dragsholm Golf Club, golfklubben i Fårevejle, og dens hjemsted er i Odsherred Kommune. Det er Dragsholm Golf Club almene

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/ samt Balance pr. 31/ Regnskabsår

Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/ samt Balance pr. 31/ Regnskabsår Side 1 Sindal Golf Klub Resultatopgørelse for 1/1-31/12 2015 samt Balance pr. 31/12 2015 25. Regnskabsår Godkendt på den ordinære generalforsamling den 17. februar 2016 Dirigent Side 2 Side Resultatopgørelse

Læs mere

Kære medlemmer i Køge Sportsfiskerforening 12. august 2016

Kære medlemmer i Køge Sportsfiskerforening 12. august 2016 Kære medlemmer i Køge Sportsfiskerforening 12. august 2016 Bestyrelsen indkalder hermed under henvisning til paragraf 7 i vores vedtægter til ekstraordinær generalforsamling i Køge Sportsfiskerforening.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

Mensalgård Golfklub 2015

Mensalgård Golfklub 2015 Vedtægter Mensalgård Golfklub 2015 1 Klubbens navn er Mensalgård Golfklub og dens hjemsted er i Odsherred kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet til golfspillet blandt dens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 19. september 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Jørgensen Henrik Leth Peter Norskov Michael Svendsen Jens Erik Poulsen Dagsorden: 1.

Læs mere

Hornbæk Golfklub Økonomisk oversigt 2015-2017 Pris-/inflationsregulering 1,0% Regnskab Budget Arbejds- Budget Ingen regulering af kontingent 2015 2016 budget 2016 2017 Indtægter Kontingenter 6.083 6.600

Læs mere

Vedtægter for Smørum Golfklub

Vedtægter for Smørum Golfklub Vedtægter for Smørum Golfklub Bestyrelsen Marts 2015 1. Klubbens navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Smørum Golfklub. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Klubben er stiftet den 15. august 1994.

Læs mere

VEDTÆGTER. Side 1 af 7

VEDTÆGTER. Side 1 af 7 VEDTÆGTER Side 1 af 7 VEDTÆGTER FOR SKANDERBORG GOLFKLUB Indhold 1: Navn og hjemsted... 2 2: Formål... 2 3: Medlemskab... 2 4: Indmeldelse... 3 5: Udmeldelse... 3 6: Indskud og kontingent... 3 7: Ordinær

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17:

Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17: Emne Bestyrelsesmøde Dato: 7. december 2009 kl. 17:30 22.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub

Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub Version: 19.februar 2016 UDKAST TIL VEDTÆGTER FOR Stensballegård Golfklub 1 - Navn og hjemsted Klubbens navn er Stensballegård Golfklub. Golfklubben har hjemsted i Horsens Kommune og er medlem af Dansk

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN. Indkaldelse til generalforsamling

KOKKEDAL GOLFKLUB BESTYRELSEN. Indkaldelse til generalforsamling Indkaldelse til generalforsamling I henhold til vedtægternes 20 indkaldes medlemmer af Kokkedal Golfklub hermed til ordinær generalforsamling, der afholdes: tirsdag den 8. marts 2011 kl. 19.00 på Rungsted

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. Sportsudvalg Aktivitetskalenderen Eventuelt. 11. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 03. december 2012 kl. 17:30 21:30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

RESULTATER. o LOYALITET o FASTHOLDELSE o HVAD HAR BETYDNING FOR MEDLEMMERNE? o HVAD HAR BETYDNING FOR GÆSTERNE? o TRÆNING OG TRÆNEREN

RESULTATER. o LOYALITET o FASTHOLDELSE o HVAD HAR BETYDNING FOR MEDLEMMERNE? o HVAD HAR BETYDNING FOR GÆSTERNE? o TRÆNING OG TRÆNEREN I samarbejde med: RESULTATER o LOYALITET o FASTHOLDELSE o HVAD HAR BETYDNING FOR MEDLEMMERNE? o HVAD HAR BETYDNING FOR GÆSTERNE? o TRÆNING OG TRÆNEREN FASTHOLDELSE SER SIG SELV SOM MEDLEM OM TO ÅR JA MÅSKE

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB

VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB VEDTÆGTER FOR HJARBÆK FJORD GOLF KLUB 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Hjarbæk Fjord Golf Klub. Klubben er stiftet den 3. juni 1991, og golfanlægget er åbnet den 8. august 1992. Golfklubben har hjemsted

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere