Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske."

Transkript

1 Bevidsthedsrejse Efterår Episode 1 Del 1: Vi er Metatron med Sandalfon og Gabriel, Ariel, Uriel og Michael. En herlig og stærk flok af ærkeengle, som vibrerer nærvær ind til I som deltager, til jeres hjerte for det er igennem hjertet denne serie arbejder. Det er igennem hjertet denne serie formidler, således du kan blive justeret, således du kan blive balanceret og åbne i den takt du ønsker og er klar til, for de bevidsthedsændringer der strømmer ind på jorden. Vi siger dette gang på gang, bevidsthedsændringer som strømmer ind til jorden, forandringer i det kollektive felt, det er endeløst med disse forandringer. Det er endeløst, fordi I som menneskeheden er arbejdsomme. Det er endeløst, fordi I som menneskehed er så villige til at træde ind i bevidsthedsarbejde, i aspiration mod højere bevidsthed, mod oplysthed som det blev kaldt i gamle dage. Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske. Måske vi når dertil i fjerde episode, men vi starter lidt mere jordnært med din energetiske balance i din krop - med din energetiske balance i din fysiske struktur som du, vil nogen sige, er bundet ind i. Andre vil sige, du har den gave at være, leve og formidle i den. Et er sikkert: kroppen er det fartøj, hvorigennem du lever din sjælsvibration. Kroppen er det fartøj, du lever din livsvej og forhåbentlig manifesterer den, på den måde du ønsker og er klar til det. I er mange, som over sommeren har taget store kvantespring i jeres spirituelle udvikling og med disse kvantespring følger udfordringer for jeres energisystem, for jeres fysiske krop. Derfor vil vi i dag tilbyde en justering af din energistruktur, af din fysiske udstråling gennem energetiske tilføjelser og åbning af punkter i dit energistruktur. Åbning af punkter, der vil styrke dine chakraer, men som også kan styrke din rygsøjle og dermed din forbindelse til Gudsfrekvensen, som åbnes i højere niveauer i den kommende tid. Hvis du mærker, du har brug for at ligge dig ned, så tillad dig selv at gøre det. Vi starter en kontakt igennem dit halsområde, dit halschakra, det energetiske del af dit energistruktur, som er i din hals. Igennem din hals formidler du dine ord men også dit udtryk, igennem din attitude og igennem din måde at bevæge dig igennem livet, måske du også formidler igennem kunstneriske kreative udtryk. Vi forbinder os med dit halsområde med dit halschakra, og måske du mærker frekvensen. Vi forbinder os til dit halsområde, til dit halschakra i den takt vi får en respons.

2 Dette er ikke fordi du er uvillig eller ikke kan finde ud af at tage imod. Det er slet ikke sådan vi arbejder. Vi arbejder ved at række vores nærvær ud til dit halsområde, til dit halschakra og idet du åbner for vores frekvens, lander der en mulighed for dit halschakra at blive opgraderet, at begynde at modtage en punktindstrømning som, hvis det føles ret for dig, du kan vælge at trække ind i din hals. En punktindstrømning du måske ser det som en lysende bold. Det denne lysende bold gør i dig er, at den tænder et adgangspunkt bagerst i din nakke, omkring dine midterste nakke hvirvler. Men adgangen går igennem dit halschakra, igennem den åbning på din forside, hvor du er bevidst om, hvad du ønsker at tage ind i dit system og hvad du ikke ønsker at tage ind i dit system. For nogle af jer er denne lysende bold eller cirkel, denne energiformation allerede inde og arbejde i din nakke fordi din dybe visdom, din sjælsvisdom for længe siden har taget imod og begyndt at integrere den. For andre er der mere tøvende tiltag, nærmest afprøvende fornemmelse omkring rigtigheden for dig i at tage imod dette punkt. Alt er som det skal være. Og for jer alle bliver disse lysende cirkler lagt ind som en mulighed, som en mulig adgang du kan aktivere, når det er rigtigt for dig. Der kommer endnu en lysende cirkel foran dig og den står foran dit solarplexus område, nærmest står som en ballon i dit energisystem, svævende. Og det, denne lysende frekvens tilbyder dig, er ankring inde omkring din 8-9 ryghvirvel, midt på din ryg og den tilbyder en åbning, et energi-adgangspunkt, et mini chakra, hvorigennem du kan arbejde med højfrekvent energi og tillade dig selv at tage imod, hvis det er korrekt for dig. Måske du mærker bevægelsen ind igennem dit solarplexus og om til rygsøjlen. Måske du ingenting mærker, måske du er faldet i søvn og vågner lidt senere? Måske din lysende cirkel ankrer sig et andet sted end i din rygsøjle, blot tillad processen som er. Og endnu en lysende cirkel træder ind i dit energisystem. Og den står foran dig, mellem den vandrette udstråling fra dit harachakra og den lodrette udstråling nedad fra dit rodchakra. Og der, hvor denne lysende cirkel gerne vil ankre sig, er i den nederste del af dit korsben. Idet du har fået en vis form for udveksling med de to foregående lys cirkler, er du blevet mere tryg og har en større fornemmelse af og forståelse for, hvad dette er og hos jer alle forbinder denne lys cirkel sig, og samtidig tænder den en forbindelse op midt på ryggen til den midterste lyscirkel og op til din nakke. Dette, vi formidler her, er en form for geometrisk healing kan man kalde det, og dog er det ikke geometrisk healing, idet det er etablering af energetiske cirkulærer adgangspunkter, som kan fungere i en opsætning, som minder om et chakra og som dog er noget andet. Punkterne, frekvensens stuktur er en form, som øger din kapacitet, din energetiske kapacitet knyttet til din fysiske krop.

3 Det øger ligeledes balancen og gennemstrømningen i din rygsøjle, således at du i de næste episoder kan være klar til de åbninger af Guddommelig frekvens, af guddommelig universel energi, som vil blive formidlet til jer i de kommende afsnit. Sid blot en stund og integrer denne formidling, denne opgradering af dit energisystem. En opgradering som etableres energetisk, men som også har en fysisk funktion - har en funktion inde omkring din rygmarv og alle de nerveceller, som er i selve rygmarven, i væske strukturen og i de hinder som omgiver og beskytter. Og måske du kan mærke, hvordan der i din rygsøjle er en rytme. Måske du kan mærke en bevægelse fra kroppen, som kommer fra rygsøjlen. Denne bevægelse er en fysisk bevægelse, en bevægelse som kommer fra den fysiske pumpebevægelse af væsken i din rygsøjle, i dit dural-rør omkring din rygmarv. (bemærkning: Dural-røret er de bindevævs-hinder, der beskytter rygmarven og væsken og som ligger omkring hjernen og helt ned til halebenet). Bevægelsen er langsom, meget rytmisk og det at forbinde sig til denne bevægelse, er dybt lægende, er dybt balancerende, er dybt nærende for dit nervesystem. Det er en bevægelse, som er bundet ubetinget ind i kroppens balance og dermed også ubetinget bundet ind i en erindring om balance. Måske du har i din ryg, en eller flere hvirvler du har problemer eller udfordringer med, måske disse hvirvler sidder i din nakke, måske de sidder i din ryg eller i din lænd, eller nede i korsbenet. Men du forbinder dig og lader dig skubbe frem og tilbage i din krop og din bagside af denne rytme, fra cerebrospinal væsken i din rygsøjle. Og du vækker en dyb, dyb ur erkendelse af fysiske balance, den balance som er knyttet ind til fysisk eksistens også fysisk eksistens som den var før jeres mentale og følelsesmæssige struktur blev udviklet, så den balance du får mulighed for at koble dig ind på er en dyb ur-balance. En ur-balance hvor rygsøjlen, knoglernes celler, hindernes bindevæv, væske flowet og næringsstofferne husker en dyb balance og også husker en styrke, som er bundet ind til at være i fysisk form og gå oprejst. Og måske du mærker det presser og klemmer i din rygsøjle eller andre steder i kroppen. Hvis du mærker det andre steder i kroppen kan det være reaktioner fra din rygsøjle eller fra nerver ud i kroppen. Gradvis går arbejdet og frekvensen op til din nakke, ind i dit kranie hvor denne rytmiske bevægelse ligeledes er til stede.

4 Cerebrospinal væsken dannes heroppe i din hjerne, pumpes via ventriklernes hulrum i hjernen ned i rygsøjlen, så du kan også mærke denne rytmiske bevægelse oppe i dit kranie. Giv blot slip, modtag den afspænding din krop giver sig selv, som dine fysiske mekanismer giver din krop. Dette er din krop som giver afspændinger og balance til sig selv indefra, gennem denne pumpe mekanisme. Giv slip og flyd med i den åbning det giver i dit sind, såvel som i din krop. Vores proces klinger langsomt af. Du skal blot være i den tilstand du er i, mens vi videregiver kanalen til bevidstheden Kryon, som fortsætter formidlingen. Del 2 Og idet Kryon træder ind og forbereder sin formidling, åbnes disse geometriske figurer, disse energetiske geometriske opsætninger i feltet og omkring dig. Der er ikke noget specielt du skal gøre, du skal blot være, ikke række ud forsøge at forstå eller styre. Det er dit ego, der ønsker at gøre, at forstyrre og tage styringen så giv slip på dit ønske om at forstå, giv slip på dine ønsker om at oversætte, at se symboler. Vær blot i kontakten og sig til dit ego, at forståelse vil du gerne bruge det til, når du er færdig med transmissionen. Og Kryon træder ind med nogle skikkelser som er kappeklædte. Skikkelserne er fra Andromeda. Men de træder ind i feltet for at hjælpe os i den integrations proces det er, at arbejde med frekvens igennem geometrisk energi. Bevidstheden folder sig ud og disse rejsende står ved os, omkring os, omkring dig. Og Kryon træder nu også ind med ord. Vi er Kryon med Magiske Geometriske Mestre fra galaksen Andromeda, og fra en galakse, som er ukendt for I mennesker men som Andromeda har en udveksling med og som er arnestedet for geometrisk oprindelse, som er arnestedet stedet for geometrisk sandhed, for geometrisk frekvens. I denne egn benyttes geometriske figurer som I mennesker benytter en motor, som I mennesker benytter maskiner, som I mennesker benytter software på en computer. Disse geometriske figurer, som kommer ind i dit geometriske bevidsthedsfelt, er af en karakter som er af en funktion, en formidling af energi som nærmer sig lidt det i kalder en uendelighedsmaskine. Disse geometriske figurer formidles ind til dig, fordi du har kaldt på dem, bevidst eller ubevidst, men kaldt det har du, og indtrådt i et ønske om udveksling før du har inkarneret, har du ligeledes. Meget energi indstrømning har været formidlet igennem strukturer som disse. Der er flere forskellige måder at formidle indstrømmende bevidstheder på og dette er en af dem.

5 Og idet vi taler, begynder din forståelse, begynder din mentale kapacitet at resonere. Begynder din mentale kapacitet at resonere med disse geometriske former. Der opstår en frekvensudveksling Den udveksling opstår, fordi du fra din sjælsindstrømning anerkender vigtigheden og sandheden i denne formidling. Og de geometriske figurer arbejder, tilbyder resonans relateret til den øverste del af dit energisystem, din krone og dit pandechakra. Nogle mærker ikke disse geometriske frekvenser og den udveksling der er, men er blot optagede af de rødklædte skikkelser og en interaktion med dem, en udveksling. Tillad dig blot at være i den tilstand dette bringer ind. Om du går dybt i din krop, eller om du rejser med din sjæl Processen folder sig ud, uden forståelse blot i en kontakt, I et nærvær med dig selv og denne indstrømning. Måske du er rejsende i galakser. Frekvensformidlingen gennem disse geometriske figurer glider lidt nedad forbinder sig til området omkring din hals. Og for nogle vil de geometriske former blive tydeligere, idet de forbinder sig med dit halschakra, med din formidling. Og idet denne formidling af geometrisk frekvens folder sig ud omkring dit hjerte, starter en belivnings-proces, starter en lys belivnings-proces i dit energisystem. Igennem den udveksling din aura, din chakra ønsker starter der en resonans, og igennem resonansen vækkes dit energisystem, vækkes dine chakraer. Vækkes således at de kan begynde at optage, at integrere, assimilere den lysende frekvens som ligger i disse geometriske figurer. Mærker du, at du får ondt i dine knæ, hovedpine eller ondt andre steder så tag dybe ind og udåndinger igennem din mund og giv slip på den spænding, denne resonans skaber i dig. Dit system er ikke helt vant til det lys i den måde, det bliver formidlet netop nu. Men det er godt, det er befordrende for dig. Og de geometriske figurer folder sig mere ud og glider længere ned omkring dit solarplexus område og din mave. Måske du kan mærke, hvordan de energiområder, der er blevet tændt i din rygsøjle, forsigtigt begynder at resonere med den nye frekvens, der er i din aura, som er i dit energi system i den takt du integrerer dem.

6 For nogle folder processen sig hurtigt ud, og det geometriske arbejde glider længere ned og fylder din aura ud, og for andre er du stadig her omkring dit solarplexus. Lad blot processen folde sig ud som den er sand for dig. Og arbejdet folder sig ud, ned omkring dit hara chakra - den nederste del af din bughule. For nogle er der et stop. Et stop, der har relateret til det at være i fysisk form, uden mentalt kontrol. Hvis du skal invitere disse geometriske former ind, mister du dit egos konstante forsøg på at styre dine tanker, at styre dig og din krop igennem dit mentale felt. Hvis du åbner og inviterer disse geometriske former ind, vil du overgive dig til din krop og energisystem uden den overvågning og styring, som kommer fra den mentale del og fra din personlighed. Og du har et valg, om du vil sige ja og give dit mentale styringssystem, din personlighed lidt mere ilde kår til gengæld for kroppens visdom, kroppens styrke og den balance som er mulig, når man er fuld tilstede i sin krop, i sit energisystem. Og I er flere, som har lidt under dybe traumer forbundet til eksistens og overgreb, og det er ikke sikkert du er i stand til at sige stort og klart JA, netop nu, og det behøver du heller ikke, Hvis du har et stærkt behov for kontrol omkring denne del af din krop og dit energisystem, så er der altid en meget, meget, gyldig og en meget god grund til denne beskyttelsesmekanisme og vi beder dig om at respektere og rumme den beskyttelsesmekanisme, som har tjent dig godt. Og idet du skifter fokus på at skulle gøre, skulle performe men snarere give slip, flyde med, så sker der automatisk en åbning som er en åbning, der er sand for dig. En åbning, som er konstruktiv for dig. En åbning som du kan forholde dig til, uden at aktivere dine gamle strukturer, beskyttelsesmekanismer i alt for voldsom grad. Og de geometriske figurer lander nede i bunden af din krops udstråling og fortsætter ned, i den nederste del af din aura og breder sig. Måske du kan mærke samarbejdet mellem din energistruktur og disse geometriske former. Det samarbejde, som vækker din resonans, vækker din reaktion på det disse geometri figurer, energetiske geometriske figurer bærer ind. Og de giver en mulighed for at huske, erindre frekvensen af lys, frekvensen af farver, frekvensen af sandhed og balance som du har været i fuld kontakt med i tidsperioder som ikke fysisk væsen og som nu bliver skabt adgang til, samtidig med du er menneske. Og processen tager langsomt af, idet den finder en landing, hvor din udveksling er startet på en måde så du ejer din egen energetiske proces. På en måde så din aura, dit energisystem, bliver belivet, bliver balanceret igennem din egen reaktion på disse geometriske figurer. Og når de store skift ruller ind over jeres klode de næste måneder, så er det igennem disse funktioner, igennem disse nye cirkulære lyspunkter i din rygsøjle og igennem den opgradering af dit

7 energi system du kan tackle, du kan integrere, du kan tage imod, udveksle og arbejde med de skift der kommer i bevidstheden, om det er fuldmåne, nymåne, om det er fredsdag eller hvad I end italesætter alle disse skift som, så opfordrer vi dig til at lytte til denne transmission, så ofte du har brug for det. Og den energetiske formidling, vil forandre sig for hver gang du hører den. Måske folder formidlingen sig meget hurtigt ud, du blot at sidde i stilhed uden at lytte til denne stemme. Måske vil du følge denne formidling hver gang. Der er ikke nogen mere eller mindre korrekt måde at gøre det på. Hav tillid til din fysiske visdom, til din energetiske visdom og til det talent du har for at kunne resonere sandt og til dit eget bedste. Benyt disse to transmissioner, som du finder det bedst eller hør det hele fra start til slut. Vi er som er en energetisk støtte til din bevidsthed, og også til din fysiske balance som menneske og dine følelser, din fysiske krop i den kommende måned til vi ses igen. Vi er Kryon med Mestrer ud i geometriske energi medicin fra Andromeda og vi slipper langsomt. Og Metatron og det Angeliske felt griber dig, hvis du mister puster, når vi trækker vores opmærksomhed, således at du kan lande i dig selv, i dit hjerte, i dit solarplexus, i dit hara og dit rodchakra således at du kan lande i din fysiske krop, i din styrke, stå på dine ben med din forbindelse til Gaia i et nærvær, således at din krop, således at din sjæl kan stille formidle sig igennem dit fysiske fartøj, på bedste vis. Vi anerkender din deltagelse, takker for din tilstedeværelse. Vi er Kryon for nu. Copyright Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 2 16.3.2017 Velkommen i denne transmission, som trodser jeres opfattelse af tid og rum og hvordan man kan forbinde sig med hinanden. Dette felt som åbnes som var åbnet til

Læs mere

Maj Juni meditation Episode 2

Maj Juni meditation Episode 2 01-06-2017 Maj Juni meditation Episode 2 Velkommen til 2 episode af meditationsserien og det er igen Kryon, med stærk tilstedeværelse af Alia fra Plejaderne, som er til stede. Du skal blot sidde dig godt

Læs mere

Maj-Juni meditation Episode 1

Maj-Juni meditation Episode 1 25.05.2017 Maj-Juni meditation Episode 1 Velkommen til denne første rigtige episode meditations Maj- Juni serien. I intro meditationen præsenterede Kryon seriens emne: Hjertearbejde og forbindelsen til

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

Intro meditation til December meditations-serie

Intro meditation til December meditations-serie Intro meditation til December meditations-serie 17.11.2016 Velkommen til alle. Dette er en kanaliseret meditationsrække med mine primære guider Kryon og Metatron. Desuden bliver der formidlet bevidsthed

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd.

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. 15-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Indstrømningen bliver stærkere her efter den 12/12 og fuldmånen og indtil nytårsaften,

Læs mere

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem.

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem. Bevidsthedsrejse Efterår 2017 Episode 2 Del 1: Sidst arbejdede vi med energetiske strukturer, en klargøring af vores energisystem, og en opgradering af vores chakraer og energistruktur så vi kan blive

Læs mere

Bevidsthedsrejse Episode 3

Bevidsthedsrejse Episode 3 Bevidsthedsrejse 16.11.2017 Episode 3 Velkommen til denne tredje episode af bevidsthedsrejse efterår 2017, den fjerde når vi tager intro meditationen med. Sidste gang arbejde vi med Hjem, og det har for

Læs mere

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift, 08.09.2016 September Meditation Episode 2 af 4 Velkommen til den anden episode af September serien med Plejaderne, Kryon og et stærkt felt af Ærkeengle. I første Episode havde vi syv mægtige Ærkeengle,

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode 3 af

Bevidsthedstræning II Episode 3 af Bevidsthedstræning II Episode 3 af 5 23.3.2017 Velkommen I det smugkig jeg fik, på aftenens episode i eftermiddag, var emnet glæde. Ikke bare sådan en almindelig glæde, men universel, sprudlende fantastisk

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 4 30.3.2017 I dag skal vi arbejde med visdom. Visdom er et meget stort ord, et meget stort begreb, tænkte jeg i går, da det gik op for mig, det var aftens emne. Jeg er spændt

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspira(onskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er *l for at hjælpe dig *l at finde indre balance,

Læs mere

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Merete Gundersen Arbejdsområder Forfatter til 8 bøger Udgivet 6 meditations cd er Holistisk psykoterapeut Psykospirituel coach Arbejdsmetoder

Læs mere

1. Stræk op og sving forover

1. Stræk op og sving forover Trænings program Din indstilling til dette program, er hvad du får ud af det. Se muligheder fra gang til gang og læg mærke til de øvelser, der gik flydende og nemt. Hvilke er svære og hvordan kan du forbedre

Læs mere

Mindfulness på arbejde

Mindfulness på arbejde Mindfulness på arbejde Hvad kan støtte os i mindful væren når vi er på arbejde Mayaya Louise Schubert, Tid Til Ro ID Psykoterapeut, Coach og Spirituel Mentor Inviter kroppen med på arbejde Det er fint

Læs mere

Rygfitness med Ergo Multistol. ergoforma. ergoforma

Rygfitness med Ergo Multistol. ergoforma. ergoforma Rygfitness med Ergo Multistol ergoforma ergoforma Rygfitness med Ergo Multistol RYGPROBLEMER ER EN DEL AF HVERDAGEN FOR MANGE Årsagen kan være dårlige arbejdsstillinger, forkert arbejdsstol, manglende

Læs mere

LEKTIONER og ARTIKLER

LEKTIONER og ARTIKLER LEKTIONER og ARTIKLER - Baseret på bogen Menneskehedens Udviklingscyklus Jes Dietrich www.menneskeogudvikling.dk Om Bogen Menneskehedens Udviklingscyklus, 377 sider, Illustreret ISBN 978-87-994675-1-8

Læs mere

Menneskets Åndelige Opbygning. Chakra - Livsenergi Centre

Menneskets Åndelige Opbygning. Chakra - Livsenergi Centre Menneskets Åndelige Opbygning Chakra - Livsenergi Centre 1 Ligesom chakraerne har deres korrespondance i det fysiske legeme, så har de også korrespondancer i de indre legemer. Lidt baggrund omkring Chakra

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1

HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 HEALING HVAD ER DET? HEALING 1 Lyset kan kun opleves. Hvis jeg tør opleve mørket. Mørket kan kun forløses ved lyset. 2 HEALING Healing betyder at gøre hel. Skabe balance. Healeren er en kanal for en energi,

Læs mere

U T K N. Stole gymnastik

U T K N. Stole gymnastik S IN U TR T K N IO Stole gymnastik S I D E 2 S T O L E G Y M N A S T I K Opvarmning 1 Sæt dig godt til rette med ret ryg, men afslappet. Armene hænger ned langs siden. Lænden hviler på ryglænet Åndedræt

Læs mere

Hvad kan du opnå med fysioterapi?

Hvad kan du opnå med fysioterapi? Hvad kan du opnå med fysioterapi? Kontrol over smerte med positive tanker Bedst mulige funktion og øget livskvalitet Kompetencecenter for Transkulturel Psykiatri Fysioterapi PTF5 Psykoeducation Dansk Ark

Læs mere

STÆRKE ARME MED YOGA. 24 Af Anna Miller, yogainstruktør Stylist: Charlotte Høyer Foto: wichmann+bendtsen

STÆRKE ARME MED YOGA. 24 Af Anna Miller, yogainstruktør Stylist: Charlotte Høyer Foto: wichmann+bendtsen STÆRKE ARME MED YOGA 24 Af Anna Miller, yogainstruktør Stylist: Charlotte Høyer Foto: wichmann+bendtsen Nej, du behøver ikke at kaste rundt med tunge kettlebells for at få stærke arme. Rolige yogaøvelser

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

Krop og psyke // AF JO BRAND > FOTO: PR OG ISTOCK PSYKOLOGI 06/2018

Krop og psyke // AF JO BRAND > FOTO: PR OG ISTOCK PSYKOLOGI 06/2018 Krop og psyke // AF JO BRAND > FOTO: PR OG ISTOCK 26 Åndedrættet V EJ EN T I L S U N D H ED O G I N D S I GT Vi tænker sjældent over vores åndedræt, og det er synd, for det fortæller os, hvordan vi har

Læs mere

Energierne bag Menneskehedens Udviklingsperioder.

Energierne bag Menneskehedens Udviklingsperioder. Energierne bag Menneskehedens Udviklingsperioder. 1 Dette er et foreløbigt udkast til et nyt kapitel om Energierne bag udviklingsperioderne. Kapitlet vil blive en del af min nye bog som vil være en efterfølger

Læs mere

Camilla Nymand, fysioterapeut, dip.mdt & Clairvoyant rådgiver.

Camilla Nymand, fysioterapeut, dip.mdt & Clairvoyant rådgiver. Camilla Nymand, fysioterapeut, dip.mdt & Clairvoyant rådgiver. Første halvdel Anden halvdel Nu putter vi tingene ned i nogle afgrænsede kasser Og så trækker vi den op af kasserne igen Vævsspecifik diagnose

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Qi-Gong. (ikke presse) ind under kroppen, som vist til

Qi-Gong. (ikke presse) ind under kroppen, som vist til Qi-Gong Du skal - som det første du sætter på plads hver gang du starter træningen - sørge for at stå med vægten ligelig fordelt på foden, nøjagtig som i de indrammede områder vist på tegningen her til

Læs mere

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling

Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Test Psykiske og fysiske symptomer, ved åndelig udvikling Balance og ubalance Der forekommer ofte både psykiske og kropslige smerter og ubalancer, når vi er under spirituel og åndelig udvikling. De fysiske

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Par-arbejde Forkortet Udgave af de 5 Trin i At Fodre Dine Dæmoner Indledende Start med at spørge din partner, om hun ved, hvilken dæmon eller gud, hun vil arbejde med. Hun behøver ikke fortælle dig det,

Læs mere

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

stærk & stram Guide Sådan træner du maven sider Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Sådan træner du maven stærk & stram Styrk kroppens holdning med Krisztina Maria Guide til stærk og stram mave 2 Træn

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith.

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith. 1 Mysteriet elektricitet Brian Arrowsmith www.visdomsnettet.dk 2 Mysteriet elektricitet Af Brian Arrowsmith Fra The Beacon (Oversættelse Ebba Larsen) Manas er elektricitet. Manas er elektricitet. Oplyst

Læs mere

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole Til børn og unge Workshop d. 6/2-2016 Nyborg Heldagsskole INDEN DU GÅR I GANG 3 grundlæggende trin 1 - Keep it simple (start småt) Mindfulness skal være et positivt og roligt input i løbet af skoledagen,

Læs mere

GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE

GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE GENOPTRÆNING EFTER SPINALSTENOSE Hellerup Tlf: 39 77 70 70 Lyngby Tlf: 45 93 39 33 Odense Tlf: 65 48 70 70 www.cfrhospitaler.dk 1 Ved en operation for spinalstenose, fjerner man det knoglevæv, der trykker

Læs mere

Onlinekursus. Styrk og beskyt din energi med englene. Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016

Onlinekursus. Styrk og beskyt din energi med englene. Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016 Onlinekursus 2016 Styrk og beskyt din energi med englene Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016 1. modul: Grounding og centrering Stå stærkt Grounding og centrering er helt centralt i forhold

Læs mere

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer JORDEN Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer Denne energi lærer personligheden at gå ind under Guds vilje

Læs mere

Den. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

Den. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 Den LARMENDE Stilhed Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 Den larmende stilhed Af Erik Ansvang Støj, støj, støj Man ser det overalt. Højtsnakkende mennesker med mobiltelefonen presset mod øret stående,

Læs mere

Kreativiteten findes i nuet

Kreativiteten findes i nuet Kreativiteten findes i nuet Af Marianne Nygaard, Cand.mag. i kommunikation og psykologi Kreativitet kan læres, og kreativitet gror og blomstrer i de rette omgivelser og under den rette ledelse. Hvad er

Læs mere

Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien.

Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien. Light Body Balancing artikel af Villma Gros fra Slovenien. (oversat af Birgitte Meinert) Artiklen herunder præsenterer LightBody Balancing med den magiske Ny energis natur, skabt af Villma Gros. Dette

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Ni Afslappende åndedrag Luk øjnene og hold dem så vidt muligt lukkede til processen er forbi. Du skal nu tage ni dybe afslappende åndedrag.

Læs mere

Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn

Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn af Tove og Steen Kofoed 0203 0405 Velkommen til denne psykiske førstehjælpskasse til børn. Hæftet indeholder syv små øvelser, der kan afhjælpe barnets tilstand,

Læs mere

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Sjælkontakt giver højere tænkning En tanke er lys i en bestemt frekvens af lys, dette lys, alt efter den elektriske spænding i lyset, har en given

Læs mere

Værktøj 9 Pauser. Pauser. Pauser hvor vi lader op. Værktøj 9. NY_9_Pauser_tryk.indd 1 01-07-2015 21:22:59

Værktøj 9 Pauser. Pauser. Pauser hvor vi lader op. Værktøj 9. NY_9_Pauser_tryk.indd 1 01-07-2015 21:22:59 hvor vi lader op Værktøj 9 1 NY_9 tryk.indd 1 01-07-2015 21:22:59 Indhold 3 Introduktion 4 Oplæg til drøftelse af pausepraksis 5 Pausekultur som et godt værn mod stress 6 Instruktion til et lille pusterum

Læs mere

Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme

Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme Sådan forhindrer du at din sangstemme bliver slidt når du synger! - 5 enkle trin til en sundere stemme Her får du 5 trin til en sundere stemme. De er grundlaget for mit arbejde med sang, både når jeg selv

Læs mere

Antistressøvelser for kroppen

Antistressøvelser for kroppen Antistressøvelser for kroppen For bedre at kunne slappe af... har nogle brug for øvelser der sætter gang i kroppen, andre har brug for afspænding. Prøv hvad der virker for dig. At afstresse kroppen handler

Læs mere

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019

STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER IND I LIVET PYRENÆERNE 2019 STILHEDSVANDRINGER VI VANDRER AF UKENDTE STIER - IND I ET EVENTYR, SOM ÅBNES I KATHAR LANDET I DE FRANSKE PYRENÆER HVAD SKABER DIT LIV Her finder man en sjælden

Læs mere

Forord til Planetenergi meditationer

Forord til Planetenergi meditationer Forord til Planetenergi meditationer Følgende teknikker vil aktivisere dig og forøge din evne til at handle i hverdagen Hvad tilstræber teknikkerne Teknikkerne tilstræber at skabe harmoni, indre ro, balance

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT Tekst: Anne Kamille Ahlefeldt Denne artikel handler om et radikalt skift i den terapeutiske tilgang fra at fokusere på personlighedens begrænsninger til at fokusere

Læs mere

Den lille sol s rejse

Den lille sol s rejse Den lille sol s rejse - Kropsskanning Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

SOLEN. Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse. Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer

SOLEN. Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse. Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer SOLEN Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer Den forstærker dit æteriske legeme, og giver derved energi og forøger din

Læs mere

TEMA Stress. Værktøj 9. Pauser! Pauser hvor vi lader op

TEMA Stress. Værktøj 9. Pauser! Pauser hvor vi lader op TEMA Stress Værktøj 9 Pauser! Pauser hvor vi lader op 1 Indhold Introduktion 1. Oplæg til drøftelse af pausepraksis Pausekultur som et godt værn mod stress 3 3 5 2. Instruktion til et lille pusterum i

Læs mere

Mindfulness i arbejdslivet

Mindfulness i arbejdslivet Mindfulness i arbejdslivet Hvordan holder vi stressen fra døren? Inviter kroppen med på arbejde Det er fint nok, at du hænger overtøjet på en knage i garderoben Det er knap så godt, hvis du også parkerer

Læs mere

Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering

Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering Alle Rettigheder Forbeholdt & Copyright Michelle Manders Kanaliseret i Johannesburg, Sydafrika d. 4. Oktober 2006 Oversat af Heidi Trolle Enevoldsen. Redigeret af Helleh

Læs mere

TAI CHI 18. Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE

TAI CHI 18. Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE TAI CHI 18 Qigong YANG STIL QIGONG FOR BEGYNDERE Tai Chi 18 Qigong Tai Chi 18 Qigong er en kombination af Qigong og Tai Chi. Serien består af 18 øvelser, hvor man elegante og lette at lære gennem gentagelser

Læs mere

Træning med Redondobold

Træning med Redondobold Øvelse 1 Rygstræk Læn forover med strakte arme og bolden mellem hænderne. Spænd i maven. Løft armene så langt op du kan uden at bukke armene. Øvelsen kan mærkes på skuldre og øvre ryg. Øvelse 2 Squat med

Læs mere

CLAIRVOYANCE & psykiske evner

CLAIRVOYANCE & psykiske evner 1 CLAIRVOYANCE & psykiske evner Kenneth Sørensen www.visdomsnettet.dk 2 Clairvoyance & psykiske evner Af Kenneth Sørensen Fra Clairvoyance til Intuition Artiklens oplysninger om clairvoyance og andre psykiske

Læs mere

Et udpluk af øvelser og meditationer fra gruppeforløbet Hjerterum

Et udpluk af øvelser og meditationer fra gruppeforløbet Hjerterum Hjerteåndedrættet 1) Ret opmærksomheden blidt mod midten af brystkassen på det fysiske hjerte. Læg gerne en hånd på hjertet. 2) Hold opmærksomheden på hjertet og træk vejret dybt og roligt samtidig med,

Læs mere

Aerial Sådan slynger du dig smidig

Aerial Sådan slynger du dig smidig F AONTEI B M OLNA D Aerial Sådan slynger du dig smidig Din krøllede krop folder sig ud efter en lang dag på kontoret, hvor stillesiddende arbejde skaber spændinger i muskulaturen og en sammenfalden rygsøjle.

Læs mere

KINESISKE HELSEØVELSER. Indre ro & harmoni. Håååååå. Six Sounds Qigong

KINESISKE HELSEØVELSER. Indre ro & harmoni. Håååååå. Six Sounds Qigong KINESISKE HELSEØVELSER Indre ro & harmoni Håååååå Tjiiyyyy Huuuuu Tjuåiiiii Siiiiiiii Six Sounds Qigong (Liu Zi Jue) er en kombination af øvelser og lyde/vibrationer. Systemet er et af de klassiske Qigong

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. På hovedet. Ærkeenglen Jeremiel er englen der hjælper dig med at evaluere dit liv, brug ham. Du skal tillade dig selv at sprede

Læs mere

Skadesforbyggende øvelser

Skadesforbyggende øvelser Ankel Skadesforbyggende øvelser 1. Ankel 2 & 2 balance Stå på et ben, undgå overstræk i standknæet, sæt håndfladerne mod hinanden og pres dem mod hinanden i mens der spændes i maven (navlen suges ind)

Læs mere

INDRE KRAFT. Personlig udvikling med karate, qigong og meditation

INDRE KRAFT. Personlig udvikling med karate, qigong og meditation INDRE KRAFT Personlig udvikling med karate, qigong og meditation Introduktion og ansvarsfraskrivelse Denne lille folder er et supplement til kurserne fra Indre Kraft og er ment som et huskeredskab og hverken

Læs mere

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv

3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv 3 må der åt skrue op for intensiteten i dit sexliv og få mere nærhed og nydelse Af sexolog Susan Ahrensbach www.susana.dk 1. Mere øjenkontåkt Intimitet er lig intensitet Når intimiteten er høj føles samværet

Læs mere

Delpersonligheder - når jeget udvikler sig til en matrix

Delpersonligheder - når jeget udvikler sig til en matrix Delpersonligheder - når jeget udvikler sig til en matrix Af Randi Green,, 2011 Hvad er en delpersonlighed? På et mere jordnært plan kender vi alle de små forskelle i vores jeg, vores personlighed. Vi har

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Vædderen. På hovedet. På hovedet. Retvendt. Ærkeenglen Uriel styrker din tillid til din egen visdom og intelligens. Der er noget følelsesmæssigt der spøger,

Læs mere

Mestringsteknikker og - værktøjer II. Fysioterapeut Janni Langelund

Mestringsteknikker og - værktøjer II. Fysioterapeut Janni Langelund Mestringsteknikker og - værktøjer II Fysioterapeut Janni Langelund Åndedrættet En lille åndedrætsøvelse Vi skal tælle vejrtrækninger 30 sekunder Tæl på enten en udånding eller indånding Når i er færdige,

Læs mere

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk

De Syv Stråler. - den nye tidsalders psykologi 7:8. Erik Ansvang. www.visdomsnettet.dk 1 De Syv Stråler - den nye tidsalders psykologi 7:8 Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 De Syv Stråler den nye tidsalders psykologi 7:8 Af Erik Ansvang Strålerne og mennesket Alt er energi. Mennesket er

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan

Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan forord 13 Og nej, jeg har ikke altid så meget energi, som når jeg står på scenen, men jeg skaber nok energi til at leve det liv, som jeg ønsker mig, og du kan gøre det samme. 14 Fra energikrise til energiekstase

Læs mere

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet

Erogi Manifestet. Erogi Manifestet Erogi Manifestet Erogi Manifestet Vi oplever erogi som livskraft Vi har modet til at sige ja Vi er tro overfor os selv Vi elsker, når vi dyrker sex Vi er tilgængelige Vi gør os umage Vi har hemmeligheder

Læs mere

DEN HØJESTE OG EFFEKTIVE METODE

DEN HØJESTE OG EFFEKTIVE METODE DEN HØJESTE OG EFFEKTIVE METODE FRA MANDAG TIL LØRDAG varer teknikken 20 minutter og Søndag varer den 30 minutter, Teknikken starter kl 05, 08, 11, 14, 17, 20, 23, 02. NB: Dette er de danske tider. Forberedelser

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA

OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA OPVARMNINGSØVELSER & DRAMALEGE I DRAMA Titel på øvelse: Frastødte magneter Deltagere: alle 1. Alle går rundt imellem hinanden i rummet. Husk at fylde hele rummet ud. 2. Man udvælger en person i sine tanker,

Læs mere

Basisøvelsen. Meditation på Flammer - Farver - Lys. Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen. Den Gyldne Portal http://dengyldneportal.dk.

Basisøvelsen. Meditation på Flammer - Farver - Lys. Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen. Den Gyldne Portal http://dengyldneportal.dk. Basisøvelsen Meditation på Flammer - Farver - Lys Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Forside ------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Og jeg vil nu have dig til at begynde at tillade din krops celler at frigive alle forældede tilknytninger til ordet gudinde.

Og jeg vil nu have dig til at begynde at tillade din krops celler at frigive alle forældede tilknytninger til ordet gudinde. Gudinde Jezebel Loven om Gudinden og Jordportene 64-70 (Rusland 2) Kanaliseret gennem Michelle Eloff Oversat af Helleh Kjær Hansen Kanaliseret i Johannesburg, Sydafrika d. 21. juni 2010 Copyright bemærkning

Læs mere

BRUG BOLDEN. 7 tips til hvordan du bruger bolden sammen med dit barn

BRUG BOLDEN. 7 tips til hvordan du bruger bolden sammen med dit barn BRUG BOLDEN 7 tips til hvordan du bruger bolden sammen med dit barn I denne e-bog har jeg samlet 7 supernemme tips til, hvordan du kan bruge den store træningsbold. Du skulle gerne blive inspireret til

Læs mere

Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling. Øvelser for gravide. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk

Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling. Øvelser for gravide. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk Gynækologisk - Obstetrisk Afdeling Øvelser for gravide Patientinformation www.koldingsygehus.dk Bevægeøvelser for ryg og lænd Mange kvinder får problemer med lænde- og bækkensmerter i graviditeten. Det

Læs mere

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ Lad mig starte med en forventningsafstemning Når du går i gang med at arbejde med dig selv, vil der før balance komme ubalance, selv om det ikke er sådan, de sælger det

Læs mere

Qigong intro Velkomst E-guide

Qigong intro Velkomst E-guide Qigong intro Velkomst E-guide Vibeke Fraling, Qigong instruktør Kontakt: e-mail kontakt@vibekefraling.dk Telefon 28 83 07 13 www.vibekefraling.dk 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER QIGONG? 2 HVAD KAN QIGONG

Læs mere

Mindfulness Practitioner

Mindfulness Practitioner at forene betyder at forene. Foreningen opstår mellem krop, sind og ånd. Og vi opnår det, når vi retter vores opmærksomhed mod bevægelsen i kroppen og mod oplevelsen i kroppen. Ved at holde fokus på åndedrættet,

Læs mere

din guide til hurtigt resultat

din guide til hurtigt resultat din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner side 2 Jeg har glædet mig så meget til at præsentere dette program. Det er første gang at EF- FEKT flow er på DVD, så det er første gang at

Læs mere

Hvilke problemer kan opstå, hvis det trykkede hoved ikke løsnes helt op? En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn

Hvilke problemer kan opstå, hvis det trykkede hoved ikke løsnes helt op? En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn En introduktion til Osteopati for spædbørn og større børn Det er en almindelig opfattelse at spædbørn og børn ikke bør have nogen strukturel stress eller spænding i sin krop, fordi de er så unge. Virkeligheden

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

for kvinder Øvelseskort med 12 ugers fitnesstræning

for kvinder Øvelseskort med 12 ugers fitnesstræning Øvelseskort med 12 ugers fitnesstræning ØVELSESKORT MED FITNESSTRÆNING Med disse kort i hånden står du med fitnessdelen af vores 12 ugers koncept: Fodbold Fitness. 12 kort ét til hver uge der indeholder

Læs mere