Maj Juni meditation Episode 2

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maj Juni meditation Episode 2"

Transkript

1 Maj Juni meditation Episode 2 Velkommen til 2 episode af meditationsserien og det er igen Kryon, med stærk tilstedeværelse af Alia fra Plejaderne, som er til stede. Du skal blot sidde dig godt tilrette eller lægge dig ned og prøve at tage imod frekvensen, så godt du kan, om du forstår eller ej -det gør ikke så meget, det energetiske arbejde flyder til dig som det skal. Så velkommen og god fornøjelse: Vi er Kryon i denne stund, i dette udvidede galaktiske samarbejde som er muliggjort igennem arbejdet i dette lokale felt og arbejdet i jeres verden som sådan. Det at I går i front, er vejvisere og villigt stiller jer til rådighed, stiller jeres bevidsthed til rådighed for et samarbejde, er ikke kun befordrende for forhåbentlig du og vi, men er også befordrende for den verden du lever i. Befordrende for den kollektive bevidsthed din verden både sættes af og fra. Den kollektive bevidsthed, som både er et springbræt, så du kan løfte din bevidsthed, men som også være en begrænsning for, hvor meget du kan løfte din egen bevidsthed. Og den forandring som sker netop nu i disse dage er, at jeres forståelsesramme for bevidsthed, nærmest kan blive pulveriseret idet udvidelserne kan være så store og åbnende, at du nærmest kan føle det som der ingen begrænsning er længere. Måske har du prøvet som barn at ligge i græsset og kigge op i stjernerne og forestillet dig, hvordan du svæver ud i rummet, ud i uendeligheden, uendeligt, uden nogen ende. Det er denne proces, som er i gang med at blive iværksat i jeres bevidstheder. Det er en proces som rækker ud over din personlige sjæls frekvens og kvalitet, det er en proces som din personlige sjælskvalitet er en del af. Og når denne udvidelse bliver manifesteret på jorden, som Andromeda`s frekvens bliver manifesteret i denne tid, ja så er det også en udvidelse og manifestation af din egen personlige sjælsfrekvens. Og med dette lykønsker vi dig og glædes med dig. Det er Kryon der som i dag taler for mange galaktiske folkeslag, på en måde så vibrationen bliver formidlet igennem en stemme, men i stemmen er der flere forskellige frekvenser. 8 forskellige frekvenser bliver videregivet i en stemme, som overordnet kan siges tilhører os, eller dette bevidsthedsfelt vi kalder Kryon.

2 Vores bevidsthedsfelt kan intonere disse forskellige galaktiske vibrationer og vi lægger os ind, i slutningen af sidste episode således at vi blot kan fortsætte vores arbejde. Der bliver lidt forstyrrelser et øjeblik. Træk vejret, prøv og se om du kan stilne dit sind, således at du ikke bliver for provokeret af disse forstyrrelser. Alt er som det skal være. Da feltet er komplekst, er der meget som skal forbinde sig, koble sig op på, denne indstrømning vi vibrerer ind. Vi har i feltet Polaris, Sirius, Orion, vi har i feltet Plejaderne og Arcturus. vi har i feltet Andromeda Vi har i feltet Stjerner i Lille bjørn og Store hund. (Sirius, som også kaldes hunde-stjernen er en del af stjernebilledet Storehund Polaris, Nordstjernen er en del af stjernebilledet Lillebjørn ) Der er ligeledes Andromeda galaksen, som vibrerer denne nye ankrede frekvens ind, og energien sendes ud til jer, og du kan prøve at tage imod den. Du kan prøve at forestille dig du kan mærke den, måske mærke den i din krop, måske som igangsætter af nogle tanker eller følelser. Vibrationen går ind og arbejder i dit energifelt omkring din hjerne, idet du kan ikke omsætte denne vibration med dit gamle eksisterende energisystem. Det kræver en opgradering af dit pineal og kronechakra samt en opgradering af udstrålingen af dit kronechakra. Nogle beskriver det som et nyt chakra, som ligger over hovedet. I som har arbejdet med meditation i mange årtier, er skolet i traditioner hvor man arbejder med et identitets punkt i toppen af auraen. Det, som er tilgængeligt i jeres chakrasystem, er en række af energetiske punkter, nærmest funktioner, som ligger fra toppen af dit hoved og op til kanten af din mentale aura, en meter til to over dit hoved, for nogle længere ude. Og idet du arbejder med disse vibrationer, idet du indgår i samarbejde med vi og med andre som formidler interplanetarisk arbejde, er disse energipunkter over dit kronechakra automatisk blevet sået og åbnet i takt med du har udviklet dig, i takt med du indgår et samarbejde med vibrationerne, taget dem ind og begynder at responderer og omsætte dem. Måske du kan mærke en reaktion i dine øjne, eller bag din næse, din pinealkirtel, den fysiske pinealkirtel inde i hovedet bliver påvirket af det energetiske arbejde og bliver opgraderet, så den kan bære frekvensen i dit energisystem.

3 Og du får en mulighed for at få en dybere kontakt med dit energetiske felt, med det som er din ikke fysiske krop. Den ikke fysiske krop, som ligger rundt om din fysiske krop og som dog for nogle mærkes ganske anderledes end din fysiske krop. Måske du mærker dig selv som havende en mere energetisk langstrakt krop, måske du mærker dig selv som havende vinger, som mærkes som du næsten er en fe i dit energi system. Dette er genklang fra dine mange erfaringer i andre bevidsthedstilstande, i andre former og da du mærker dem nu, er det fordi der er en gave til dig i denne kontakt. Der er erkendelser, der er kontakt og erfaring som kan fylde dig, fylde dig fra din kosmiske erfaring. Og idet du er bevidst om dit kronechakra udstråling, tændes din aura, din energetiske vibration. Måske du kan mærke, hvordan dit energifelt åbner og udvider sig. Og i denne proces, åbner og udvider dine chakraer sig. Ikke blot dit kronechakra og alle de perler, energipunkter som ligger i kronechakraets udstråling opad, men også dit pandechakra. dit halschakra dit hjertechakra dit solar plexus, der ligger i mellemgulvet dit hara-chakra som ligger i underkroppen, under navlen og hvis kontakt som åbner ned i dit rodchakra som ligger i bunden af kroppen og som skaber adgangen til jorden, til din ankring ind i jorden. Og idet du sender din opmærksomhed ned igennem dit rodchakra og helt ind til dit jordpunkt, kan du måske mærke, hvordan du også denne gang bliver mere fysisk, mere groundet og denne gang også af energetisk arbejde. Så bemærk hvordan energetisk arbejde kan øge din kontakt med din tre dimensionale krop.

4 Og måske du mærker, hvordan noget af kroppen bliver stille, bliver samlet, måske endda falder til ro. Måske du kan mærke der er nogen steder i kroppen der bliver uro. Prøv at gå ind og mærk disse områder, disse punkter eller disse tanker, overvejelser. Idet du giver dem kærligt nærværd, tager dem under armen, rummer dem an du glide ind i dit hjerte og fortsætte dette strålende hjertearbejde. Mærk hvordan du kan glide ind og glide ind og glide ind i dit hjerte. Og du kan fortsætte med at glide ind, og dit hjertes kapacitet er uendeligt. Du kan, ligesom da du var barn og lå på græsset og kiggede op i rummet, og kunne fortsætte ud og ud, kan du her fortsætte ind og ind. Og måske du kan mærke, hvordan den fornemmelse at være i kontakt med hjertes ubegrænset hed, tænder en anden form for ubegrænset hed som du har mærket i dag. Universets ubegrænset hed. Det, at du kan åbne for Andromeda galaksen og din egen galakse, åbner ligeledes for at du kan åbne for den mulige tanke, at der potentielt er flere galakser, flere frekvenser som er til din rådighed, hvis du ønsker det. Visdom er bundet op på mange forskellige eksistenser. Visdommen er beskrevet i gamle skrifter som Vedaerne, i buddhistiske skrifter, i den Japanske Sen tradition og i naturfolkenes visdom, som alle arbejder med en kendsgerning af uendelighed. Vi introducerer dig i aften til dit hjertes uendelighed og din bevidstheds uendelighed. Som er lige så uendelig som universets. Nogle af jer ser forskellige billeder når vi taler om dette, andre forsvinder, andre igen mærker ting som I har svært ved at forholde jer til, eller ser nye stråler. Formålet med denne introduktion er blot at åbne dit sind, idet det er denne proces der sker i disse dage, i disse uger. Og jo mere bevidst du er omkring den,jo mere bevidst kan du forbinde dig i en eller anden grad til noget, som er ganske ukendt for dig Idet du forbinder dig, bliver du ikke aktiveret i dine angst lag, idet du forbinder dig igennem en vis form for forståelse som bliver viderebragt her.

5 Så er dit arbejde mere befordrende og konstruktivt. Og på et tidspunkt vil du være et sted i din bevidsthed, hvor du kan forstå og se nogle andre sammenhænge og så vil du kunne anse denne introduktion som børnelærdom. Børnelærdom som er lære at tælle men ikke desto mindre, vil det at opdage man kan tælle til kunne være en dejlig gave, en konstruktiv gave. En evne som man vokser af og igennem. Kan man tælle til 3, så kan man tælle til 10, og så kan man tælle til 50 og på et tidspunkt kan man tælle uendeligt. Kontakten til det uendelige er konstruktiv, kontakten til det uendelige er befordrende, kontakten til det uendelige kan formidle kontakten til uendelig kærlighed. Og du kan stadig forblive her på jorden, du kan stadig forblive i kontakt med din krop. Idet du blot udvider dig, bliver der mere af dig på den energetiske måde, i din bevidsthed. Dine kompetencer øges, du får flere tangenter at spille på. Fra dit hjerte kan du mærke udstrålingen op igennem kroppen, op igennem dit hovedet, op igennem dit kronechakra. Måske du kan mærke disse små lysende, for nogle er det felter, for andre er det diamant formede energi punkter. I mærker hver især på den måde, jeres forståelses system kan oversætte disse frekvenser. Men du skal vide, at du har kompetencerne til at kunne rumme disse frekvenser, også uden at blive væltet. Det er muligt du kan blive træt, og det er vigtigt at du spiser sundt og sørger for din krop. Men du kan, i din energetiske frekvens, klare at arbejde med disse forandringer som kommer i den næste uge. Det er vores agt at fundere disse adgange til uendelighedstilstande i dig, således at det bliver hverdag for dig at være i denne tilstand, således at du bliver mere robust og også kan benytte disse trin som tilbydes dig. Du kan springe op på det næste trin på trappen og på det - næste let og elegant og i den hastighed du ønsker dig.

6 Arbejdet bliver ankret i din krop, i dit hjerte, i din krop og ned i jorden. Og idet du benytter dig af din opmærksomhed, stabiliserer din balance sig helt automatisk og du kan lande i dig selv, stå i dig selv med styrke og kraft. Og vibrationen slipper lige så forsigtigt og transmissionen er ved at blive rundet af. Jeg siger endnu en gang tak fordi du var med. Det var en fornøjelse. Vi ses på næste torsdag. Copyright: Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen 22-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det har været en engle dag i dag og det er Metatron som lægger ud. Det er ikke

Læs mere

Maj-Juni meditation Episode 1

Maj-Juni meditation Episode 1 25.05.2017 Maj-Juni meditation Episode 1 Velkommen til denne første rigtige episode meditations Maj- Juni serien. I intro meditationen præsenterede Kryon seriens emne: Hjertearbejde og forbindelsen til

Læs mere

Maj-juni serien Episode 4

Maj-juni serien Episode 4 15-06-17 Maj-juni serien Episode 4 Velkommen til denne 4 og sidste episode af maj-juni serien hvor vi har arbejdet med hjertet og sjælen, med vores udtryk og finde vores balance i alle de forandringer

Læs mere

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig.

Ordene er også lyd, så ordenes lydvibration vil påvirke dig og hjælpe dig til at finde en balance, som er sand for dig. 15.09.2016 September meditation Episode 3 Velkommen til den tredje episode af september meditations serien. Jeg hedder Merethe Bonnesen, og de syv ærkeengle fra første episode er netop trådt ind i feltet

Læs mere

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift,

Mange, mange mange mange Mestre er gået foran og muliggjort dette skift og endnu flere disciple har i århundreder fulgt med op til dette skift, 08.09.2016 September Meditation Episode 2 af 4 Velkommen til den anden episode af September serien med Plejaderne, Kryon og et stærkt felt af Ærkeengle. I første Episode havde vi syv mægtige Ærkeengle,

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 2 16.3.2017 Velkommen i denne transmission, som trodser jeres opfattelse af tid og rum og hvordan man kan forbinde sig med hinanden. Dette felt som åbnes som var åbnet til

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd.

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. 15-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 3 kanaliseret af Merethe Bonnesen Indstrømningen bliver stærkere her efter den 12/12 og fuldmånen og indtil nytårsaften,

Læs mere

Intro meditation til December meditations-serie

Intro meditation til December meditations-serie Intro meditation til December meditations-serie 17.11.2016 Velkommen til alle. Dette er en kanaliseret meditationsrække med mine primære guider Kryon og Metatron. Desuden bliver der formidlet bevidsthed

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen 08-12-2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 2 kanaliseret af Merethe Bonnesen Det er Plejaderne, som først træder ind i feltet og får ordet: Vi er repræsentanter

Læs mere

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske.

Oplysthed en tilstand, hvor man er et med ALT, og ALT er et igennem et menneske. 21-09-2017 Bevidsthedsrejse Efterår Episode 1 Del 1: Vi er Metatron med Sandalfon og Gabriel, Ariel, Uriel og Michael. En herlig og stærk flok af ærkeengle, som vibrerer nærvær ind til I som deltager,

Læs mere

Bevidsthedsrejse Episode 3

Bevidsthedsrejse Episode 3 Bevidsthedsrejse 16.11.2017 Episode 3 Velkommen til denne tredje episode af bevidsthedsrejse efterår 2017, den fjerde når vi tager intro meditationen med. Sidste gang arbejde vi med Hjem, og det har for

Læs mere

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1

December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 01.12.2016 December serie med Plejaderne, Kryon Metatron og Det galaktiske Råd. Episode 1 Godaften og velkommen til december meditation. Det er dejligt, at så mange af jer har glæde af serierne og får

Læs mere

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem.

Hjem i en anden kontekst end et menneske hjem. Bevidsthedsrejse Efterår 2017 Episode 2 Del 1: Sidst arbejdede vi med energetiske strukturer, en klargøring af vores energisystem, og en opgradering af vores chakraer og energistruktur så vi kan blive

Læs mere

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Boble-Byen. - Et indre rum af ro og styrke. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Boble-Byen - Et indre rum af ro og styrke Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter

Læs mere

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen

Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Teorien om SIQ - Den Spirituelle Intelligens Merete Gundersen Merete Gundersen Arbejdsområder Forfatter til 8 bøger Udgivet 6 meditations cd er Holistisk psykoterapeut Psykospirituel coach Arbejdsmetoder

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode

Bevidsthedstræning II Episode Bevidsthedstræning II Episode 4 30.3.2017 I dag skal vi arbejde med visdom. Visdom er et meget stort ord, et meget stort begreb, tænkte jeg i går, da det gik op for mig, det var aftens emne. Jeg er spændt

Læs mere

Menneskets Åndelige Opbygning. Chakra - Livsenergi Centre

Menneskets Åndelige Opbygning. Chakra - Livsenergi Centre Menneskets Åndelige Opbygning Chakra - Livsenergi Centre 1 Ligesom chakraerne har deres korrespondance i det fysiske legeme, så har de også korrespondancer i de indre legemer. Lidt baggrund omkring Chakra

Læs mere

Bevidsthedstræning II Episode 3 af

Bevidsthedstræning II Episode 3 af Bevidsthedstræning II Episode 3 af 5 23.3.2017 Velkommen I det smugkig jeg fik, på aftenens episode i eftermiddag, var emnet glæde. Ikke bare sådan en almindelig glæde, men universel, sprudlende fantastisk

Læs mere

Den lille sol s rejse

Den lille sol s rejse Den lille sol s rejse - Kropsskanning Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Onlinekursus. Styrk og beskyt din energi med englene. Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016

Onlinekursus. Styrk og beskyt din energi med englene. Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016 Onlinekursus 2016 Styrk og beskyt din energi med englene Engleguide Line Rune Balling Online-kursus 2016 1. modul: Grounding og centrering Stå stærkt Grounding og centrering er helt centralt i forhold

Læs mere

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse.

Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Den lange varition af teknik til individuel integration af højere bevidsthed og jordforbindelse. Du tænder et lys - afspænder fysisk - mentalt og følelsesmæssigt Du stiller et tændt stearinlys for dig

Læs mere

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray

Livmoder Velsignelse med Miranda Gray Jeg er henrykt over at din deltagelse i Livmoder Velsignelsen. Denne velsignelse har til formål at bringe heling og forbindelse til din egen livmoder og femininitet. Den er også designet til at forankre

Læs mere

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer

CERES. Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed. Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer CERES Hvis Positive kvaliteter er Ret ydmyghed - Indre ro - Beskedenhed Hvad aktiverer/stimulerer Ceres energien, når du kanaliserer Denne energi rammer og vækker højere bevidsthedslag hos den mediterende,

Læs mere

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Havfruernes verden. - En sanserejse. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Havfruernes verden - En sanserejse Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen starter guide

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre.

Jeg har selv haft utrolig glæde af den meditation og healing jeg har lært, og derfor brænder jeg for at bringe metoderne videre til andre. KURSUS Igennem mange år har Bob Moores energiøvelser og meditationer været til stor glæde for mennesker i deres psykologiske og spirituelle udvikling. Det energiarbejde, som han udfoldede og videregav

Læs mere

Udgivet af Susan Schvartz Larsen

Udgivet af Susan Schvartz Larsen Udgivet af Susan Schvartz Larsen Kære læser Først en lille introduktion til, hvordan du kan bruge Dagenes tekster. Dine tanker styrer alt i dig det er den helt korte version. Den lange kan du få på et

Læs mere

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske

Det magiske spejl. - At elske sig selv og bygge selvværd. Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Det magiske spejl - At elske sig selv og bygge selvværd Børnemeditation af Mia Nørnberg Paaske Læses inden start: Du skal nu til at guide dit barn gennem denne skønne meditation. Jeg vil her inden meditationen

Læs mere

Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn

Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn Pris kr. 49,- Psykisk førstehjælpskasse til børn af Tove og Steen Kofoed 0203 0405 Velkommen til denne psykiske førstehjælpskasse til børn. Hæftet indeholder syv små øvelser, der kan afhjælpe barnets tilstand,

Læs mere

Afspænding/afslapning + Diamantøvelsen. Flamme - Farve og Lys meditation

Afspænding/afslapning + Diamantøvelsen. Flamme - Farve og Lys meditation Afspænding/afslapning + Diamantøvelsen Flamme - Farve og Lys meditation 1 Indholds fortegnelse 2 Hvad er meditation Hvad er flamme, farve og lys - meditationens fortrin. 3 Hvad gavner det at meditere -

Læs mere

Forord til Planetenergi meditationer

Forord til Planetenergi meditationer Forord til Planetenergi meditationer Følgende teknikker vil aktivisere dig og forøge din evne til at handle i hverdagen Hvad tilstræber teknikkerne Teknikkerne tilstræber at skabe harmoni, indre ro, balance

Læs mere

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt).

13 min 10 minutters Øvelse i at sidde på stolen og koncentrere sig (med fokus på åndedræt). Lektion 5: Om Koncentration 10 min Tanker om tanker, ro og koncentration Eleverne deles i 3 grupper, hvor der sidder en Skulk/lærer med i hver gruppe. Læreren har evalueringsspørgsmål og skal få bragt

Læs mere

Mindfulness Practitioner

Mindfulness Practitioner at forene betyder at forene. Foreningen opstår mellem krop, sind og ånd. Og vi opnår det, når vi retter vores opmærksomhed mod bevægelsen i kroppen og mod oplevelsen i kroppen. Ved at holde fokus på åndedrættet,

Læs mere

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor

INTRO MINDFULNESS. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og supervisor. Lone Gaarskjær Schultz. Parterapeut og Supervisor INTRO MINDFULNESS Parterapeut og supervisor Mindfulness: hvad er det? BEVIDST NÆRVÆR At blive nærværende i det nu, hvor du befinder dig lige der hvor livet sker At være, frem for at gøre At være med det

Læs mere

Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering

Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering Kuthumi Kosmisk DNA 1 & 2 Aktivering Alle Rettigheder Forbeholdt & Copyright Michelle Manders Kanaliseret i Johannesburg, Sydafrika d. 4. Oktober 2006 Oversat af Heidi Trolle Enevoldsen. Redigeret af Helleh

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne juli 2014. Vædderen: På hovedet. På hovedet. På hovedet. Ærkeenglen Jeremiel er englen der hjælper dig med at evaluere dit liv, brug ham. Du skal tillade dig selv at sprede

Læs mere

2. Opbyg af fuld koncentration og mindfulness a. 3, 7, kontinuerligt, automatisk. b. Lad objektet træde i baggrunden. Objektløs koncentration.

2. Opbyg af fuld koncentration og mindfulness a. 3, 7, kontinuerligt, automatisk. b. Lad objektet træde i baggrunden. Objektløs koncentration. Coachinguddannelse 12 Disse meditationer og instruktioner må ikke videregives og dokumentet må kun deles med andre deltagere på Nordlys Coaching Uddannelseshold 12. MEDITATIONSPRAKSIS Bevidsthed Etablering

Læs mere

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT

NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT NÅR VÆREN BLIVER TERAPIENS FUNDAMENT Tekst: Anne Kamille Ahlefeldt Denne artikel handler om et radikalt skift i den terapeutiske tilgang fra at fokusere på personlighedens begrænsninger til at fokusere

Læs mere

Guide til mindfulness

Guide til mindfulness Guide til mindfulness Mindfulness er en gammel buddistisk teknik, der blandt andet kan være en hjælp til at styre stress og leve i nuet. Af Elena Radef. Januar 2012 03 Mindfulness er bevidst nærvær 04

Læs mere

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU IKIGAI Kom et skridt nærmere på dit livsformål ROOM FOR YOU Sådan kommer du et skridt nærmere dit livsformål. Livsformål ligger mig meget på sinde. Jeg føler meget stærkt, at jeg selv har fundet mit eget

Læs mere

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008

Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Hvordan ser en tanke ud Af Merete Gundersen copyright 2008 Sjælkontakt giver højere tænkning En tanke er lys i en bestemt frekvens af lys, dette lys, alt efter den elektriske spænding i lyset, har en given

Læs mere

Et udpluk af øvelser og meditationer fra gruppeforløbet Hjerterum

Et udpluk af øvelser og meditationer fra gruppeforløbet Hjerterum Hjerteåndedrættet 1) Ret opmærksomheden blidt mod midten af brystkassen på det fysiske hjerte. Læg gerne en hånd på hjertet. 2) Hold opmærksomheden på hjertet og træk vejret dybt og roligt samtidig med,

Læs mere

Quick-Guide til dine Chakra

Quick-Guide til dine Chakra Quick-Guide til dine Chakra Forord I mit arbejde som Reikimester og Regressionsterapeut, oplever jeg dagligt hvor stor betydning Chakra-systemet har for vores velbefinden både fysisk og psykisk. Når du

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne oktober 2014. Vædderen. På hovedet. På hovedet. Retvendt. Ærkeenglen Uriel styrker din tillid til din egen visdom og intelligens. Der er noget følelsesmæssigt der spøger,

Læs mere

Kapitel 1: Begyndelsen

Kapitel 1: Begyndelsen Kapitel 1: Begyndelsen Da jeg var 21 år blev jeg syg. Jeg havde feber, var træt og tarmene fungerede ikke rigtigt. Jeg blev indlagt et par uger efter, og fik fjernet blindtarmen, men feberen og følelsen

Læs mere

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer

JORDEN. Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke. Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer JORDEN Hvis Positive kvaliteter er Tro uden viden - Rigtig forståelse - Viljestyrke Hvad aktiverer/stimulerer Jordens energi, når du kanaliserer Denne energi lærer personligheden at gå ind under Guds vilje

Læs mere

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith.

Mysteriet. elektricitet. Brian Arrowsmith. 1 Mysteriet elektricitet Brian Arrowsmith www.visdomsnettet.dk 2 Mysteriet elektricitet Af Brian Arrowsmith Fra The Beacon (Oversættelse Ebba Larsen) Manas er elektricitet. Manas er elektricitet. Oplyst

Læs mere

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray

Livmoder Velsignelse meditation af Miranda Gray Jeg er begejstret for at du nu skal deltage i denne Womb Blessing/velsignelse af livmoderen. Denne velsignelse er lavet, ikke kun for at tilføre dig healing og en ægte forbindelse med din livmoder og femininitet,

Læs mere

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker.

Og så skal du igennem en guidet meditation, som hjælpe dig med at finde dine ønsker. Velkommen til dag 2: Find dine 10 hjerteønsker I dag skal vi tale om: Hvad er et hjerteønske? Hvorfor er det vigtigt, at vide hvad mine hjerteønsker er? Og så skal du igennem en guidet meditation, som

Læs mere

Camilla Nymand, fysioterapeut, dip.mdt & Clairvoyant rådgiver.

Camilla Nymand, fysioterapeut, dip.mdt & Clairvoyant rådgiver. Camilla Nymand, fysioterapeut, dip.mdt & Clairvoyant rådgiver. Første halvdel Anden halvdel Nu putter vi tingene ned i nogle afgrænsede kasser Og så trækker vi den op af kasserne igen Vævsspecifik diagnose

Læs mere

INDRE KRAFT. Personlig udvikling med karate, qigong og meditation

INDRE KRAFT. Personlig udvikling med karate, qigong og meditation INDRE KRAFT Personlig udvikling med karate, qigong og meditation Introduktion og ansvarsfraskrivelse Denne lille folder er et supplement til kurserne fra Indre Kraft og er ment som et huskeredskab og hverken

Læs mere

www.positive-vibes.nu

www.positive-vibes.nu www.positive-vibes.nu http://www.huffingtonpost.com/2013/10/28/body-on-yoga_n_4109595.html Velkommen til Kundaliniyoga Kundalini er bevidsthedens og vitalitetens yoga. Den er kendt som hverdagens yoga.

Læs mere

Naemi Meditation. Værktøjer *l et liv i balance

Naemi Meditation. Værktøjer *l et liv i balance Der findes rig*g mange medita*onsformer, med mange forskellige formål. Naemi medita*on er baseret på åndedræ?et og har *l formål at bringe din krop og dit sind i ro. Det er en medita*onsform jeg har udviklet,

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne April 2014. Vædderen: På hovedet. Retvendt. på hovedet. Omgiv dig med et smaragdgrønt lys, og lad universet heale dig. Du er mere følsom end man umiddelbar tror ved første

Læs mere

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre

Mindfulness. for kommende og nybagte forældre Mindfulness for kommende og nybagte forældre HVAD ER MINDFULNESS Mindfulness er centreret om nærvær. Om at være bevidst opmærksom på alt, hvad der opstår, udfolder og forandrer sig i hvert øjeblik, og

Læs mere

AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder

AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder AKASHA en Og TERAPI I en ny Tidsalder INDHOLD: AKASHA ARKIVET af SANDRA ANNE TAYLOR...2 TERAPI I EN ÅNDELIG TIDSALDER...4 NYE ENERGIER I 2018...5 Fantasi forbindelsen mellem indre og ydre verden afsnøres

Læs mere

Få ro på - guiden til dit nervesystem

Få ro på - guiden til dit nervesystem Få ro på - guiden til dit nervesystem Lavet af Ida Hjorth Karmakøkkenet Indledning - Dit nervesystems fornemmeste opgave Har du oplevet følelsen af at dit hjerte sidder helt oppe i halsen? At du mærker

Læs mere

Tanker om Gayatri. Geoffrey Hodson.

Tanker om Gayatri. Geoffrey Hodson. 1 Tanker om Gayatri Geoffrey Hodson www.visdomsnettet.dk 2 Tanker om GAYATRI Af Geoffrey Hodson Fra The Yogic Ascent to Spiritual Heights (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Gayatri-mantraet

Læs mere

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014.

Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Tarotkortenes bud på stjernerne august 2014. Vædderen: Retvendt. Retvendt. Retvendt. Store energier er i spil, få samling på brikkerne i dit livs puslespil. Fristeren, angsten for noget forgangent stikker

Læs mere

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Til pårørende De sidste døgn... Vælg billede Vælg farve 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Når døden nærmer sig En hjælp til at kunne være til stede I denne pjece vil vi gerne fortælle jer pårørende om,

Læs mere

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop

Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Velkommen til forvandl dit liv til et festfyrværkeri s workshop Kære skønne kvinde. Tillykke med du har valgt at investere tid i dig selv. For at du får mest mulig ud af materialet. Anbefaler jeg at du

Læs mere

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have

Min haves muld. Hun fortæller mig at jeg har en smuk have i mig i min krop at jeg ER en smuk have Min haves muld Hendes dejlige stemme guider mig ind i mig Ligger på sofaen alene hjemme trygt og rart Med tæppet over mig Min egen fred og ro Kun for mig indeni mig Hun fortæller mig at jeg har en smuk

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Basisøvelsen. Meditation på Flammer - Farver - Lys. Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen. Den Gyldne Portal http://dengyldneportal.dk.

Basisøvelsen. Meditation på Flammer - Farver - Lys. Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen. Den Gyldne Portal http://dengyldneportal.dk. Basisøvelsen Meditation på Flammer - Farver - Lys Afspænding/afslapning - Diamantøvelsen Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Forside ------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi

Highvibe hverdags-magi Highvibe ritualer & mantraer, for et bevidst, kærligt & highvibe forhold til overflod og energi 1) Alt er energi. Penge er energi og penge er et redskab til at udveksle værdi. På den måde er penge et symbol på noget vi værdsætter. Ritual - Mærk efter: Hver gang du overvejer at købe noget, så mærk

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her 12 hvordan du kommer videre sider Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv GUIDE INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side

Læs mere

- og ORDET. Erik Ansvang.

- og ORDET. Erik Ansvang. 1 - og ORDET var GUD! Erik Ansvang www.visdomsnettet.dk 2 I Joh. 1,1 står der: I begyndelsen var Ordet, og Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud! At alt i Universet er opstået af et skabende ord, er i sig

Læs mere

Sct. Kjeld. Inden afsløringen:

Sct. Kjeld. Inden afsløringen: Sct. Kjeld Inden afsløringen: Når vi tænker på en ikon, så vil mange af os have et indre billede af, hvordan en ikon ser ud. Hvis vi kunne se disse billeder ville de være forskellige. Ud fra hvad vi tidligere

Læs mere

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Til pårørende De sidste døgn... Vælg billede Vælg farve 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Når døden nærmer sig En hjælp til at kunne være til stede I denne pjece vil vi gerne fortælle jer pårørende om,

Læs mere

Kuthumi : 7:7 Besked

Kuthumi : 7:7 Besked Kuthumi : 7:7 Besked Kanaliseret gennem Michelle Manders i Johannesburg, Sydafrika 7. juli 2003 Oversat af Heidi Trolle Enevoldsen. Redigeret af Helleh Kjær Hansen Denne udskrift er udgivet gratis af Michelle

Læs mere

KOSMISK EVOLUTION. Alice A. Bailey.

KOSMISK EVOLUTION. Alice A. Bailey. 1 KOSMISK EVOLUTION Alice A. Bailey www.visdomsnettet.dk 2 Kosmisk Evolution af Alice A. Bailey Fra The Consciousness of the Atom 1 (Oversættelse Thora Lund Mollerup & Erik Ansvang) Østens gamle skrifter

Læs mere

Sandhed - del 2 To typer af sandhed

Sandhed - del 2 To typer af sandhed Sandhed - del 2 To typer af sandhed Her er nogle interessante citater fra Et Kursus i Mirakler : Frelse er genkendelsen af, at sandheden er sand, og at intet andet er sandt. Det har du måske hørt før,

Læs mere

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne.

Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Lær dig selv at kende gennem Colour Mirrors farverne. Et eksempel Hvem er jeg? Navn.: Kvinde Fødselsdato: xx.xx.xxxx 2015 Healing og Balance Lina Starcke Larsen 1 Hvad er min sjælsfarve/grundfarve? På

Læs mere

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer.

Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. Ud med stress ind med det gode liv Tips og råd til, hvad du selv kan gøre for at nå det gode liv med gode ressourcer. For at nå frem til det, der for dig er det gode liv uden stress og i stedet med gode

Læs mere

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig

Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Når du undertrykker din kreativitet, dør noget i dig Kender du det, du har en rigtig god idé, til noget du gerne vil lave, men får det aldrig rigtigt gjort? Sandsynligheden for at du svarer JA til spørgsmålet,

Læs mere

LABYRINTSANSEN HOVEDET NED LEG MED. FORMÅL: Barnet bliver fortroligt med at få hovedet nedad VARIATIONER: LEG:

LABYRINTSANSEN HOVEDET NED LEG MED. FORMÅL: Barnet bliver fortroligt med at få hovedet nedad VARIATIONER: LEG: HOVEDET NED FORMÅL: Barnet bliver fortroligt med at få hovedet nedad LEG: Du bærer barnet foran dig. Barnet har maven mod din mave og benene rundt om din talje. Hold godt om barnets ryg, barnet kan evt.

Læs mere

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden

Introduktion. Din mulighed nu er at ændre hele verden Introduktion Dét du søger at opnå, ved at læse denne bog, er en tilstand af indre ro og stilhed. Din rejse er en rejse i selvopdagelse og selvforståelse. Imidlertid må du erkende, at dette ikke er noget,

Læs mere

Du kan også få individuel mindfulness træning, evt sammen med samtaleterapi.

Du kan også få individuel mindfulness træning, evt sammen med samtaleterapi. Hvor og hvordan? Træningen foregår i trygge rammer i små grupper på 6-9 personer. Der aftales tavshedspligt i gruppen. Vi mødes i gruppen 2½ - 3 timer (incl. pause) 1 gang om ugen i 8 uger. Hver gang vi

Læs mere

Bringer glæde og sikrer balance i dit hjerte chakra. Hjælper med at tage imod, så vi ikke kun giver af os selv

Bringer glæde og sikrer balance i dit hjerte chakra. Hjælper med at tage imod, så vi ikke kun giver af os selv Succes i hverdagen Få hjælp i din hverdag og nyd den ene succesoplevelse efter den anden hver eneste dag. Start med at forbinde dig med universet, dit høje selv, Gud eller hvilken kilde du plejer at arbejde

Læs mere

Lihme Nu går solen sin vej, 889 Du skal elske din næste som dig selv, 696 Kærlighed er lysets kilde, 775 Der står et slot

Lihme Nu går solen sin vej, 889 Du skal elske din næste som dig selv, 696 Kærlighed er lysets kilde, 775 Der står et slot Tekster: 5 Mos 24,17-22; Rom 14,7-13; Matt 5,43-48 Salmer: Rødding 10.30 747 Lysets engel, 289 Nu bede vi den Helligånd, 889 Du skal elske din næste som dig selv, 696 Kærlighed er lysets kilde, 438 Hellig,

Læs mere

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra

Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra TRANSFORMATION UBEVIDSTE HANDLEMØNSTRE Alle mennesker har ubevidste handlemønstre, som aktiveres når vi bliver ramt på et sår fra vores barndom. De hjælper os til at overleve og få vores behov opfyldt.

Læs mere

Og jeg vil nu have dig til at begynde at tillade din krops celler at frigive alle forældede tilknytninger til ordet gudinde.

Og jeg vil nu have dig til at begynde at tillade din krops celler at frigive alle forældede tilknytninger til ordet gudinde. Gudinde Jezebel Loven om Gudinden og Jordportene 64-70 (Rusland 2) Kanaliseret gennem Michelle Eloff Oversat af Helleh Kjær Hansen Kanaliseret i Johannesburg, Sydafrika d. 21. juni 2010 Copyright bemærkning

Læs mere

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ

KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ KOMPETENCESTIGEN DIN UDVIKLINGSVEJ Lad mig starte med en forventningsafstemning Når du går i gang med at arbejde med dig selv, vil der før balance komme ubalance, selv om det ikke er sådan, de sælger det

Læs mere

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole

Til børn og unge Workshop d. 6/ Nyborg Heldagsskole Til børn og unge Workshop d. 6/2-2016 Nyborg Heldagsskole INDEN DU GÅR I GANG 3 grundlæggende trin 1 - Keep it simple (start småt) Mindfulness skal være et positivt og roligt input i løbet af skoledagen,

Læs mere

Christfulness: Ingen er glemt af Gud

Christfulness: Ingen er glemt af Gud Christfulness: Ingen er glemt af Gud Om et øjeblik siger jeg en sætning. Du skal bare lytte til den måske gentage den inde i dit hovedet men ellers bare lytte og lade den sætning svæve i luften bare svæve

Læs mere

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk

Kaninhop for begyndere trin 1 10 Læs mere på www.fionas.dk Side 1 Trin 1. Seletræning. Kaninen er minimum 10 uger gammel og du har brugt masser af tid på at oprette et tillidsforhold til den. Den er tryg ved at du tager den ud af buret så nu er tiden kommet hvor

Læs mere

Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT. Fortalt og tegnet af Lea Letén

Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT. Fortalt og tegnet af Lea Letén Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT Fortalt og tegnet af Lea Letén FORORD Dette er en bog om lungekræft for de mindre børn i alderen 3-6 år. Med sin ligefremme og dagligdags indfaldsvinkel giver

Læs mere

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress

INSPIRATIONS- KORT. Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress INSPIRATIONS- KORT Inspirationskort for personer og arbejdspladser der ønsker at fremme trivsel og forebygge stress Sådan bruger du kortene! Disse kort er til for at hjælpe dig til at finde indre balance,

Læs mere

Healingsmassage. Find vej til dine fineste facetter

Healingsmassage. Find vej til dine fineste facetter Healingsmassage Find vej til dine fineste facetter Healingsmassage er blevet praktiseret i Danmark i mange år. Liv & Sjæl sendte en af sine journalister på et 5-dages grundkursus. Hun fik en god indsigt

Læs mere

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat.

Er vi ikke alle som fluen i vinduet, det meste af vores liv. Vi bliver ved med at gøre de samme ting og forventer et andet resultat. 1 I min vindueskarm ligger en død flue. I dens evige kamp for at flyve mod lyset har den slået sin jordiske krop så slemt, at den nu ligger livløs hen. Det får mine tanker til at vandre. Er det mon det

Læs mere

Identitet og værdighed i en forandringens tid

Identitet og værdighed i en forandringens tid Identitet og værdighed i en forandringens tid Når alt forandres, forandres vi alle. En ny bevidsthed og en ny verden er ved at blive genfødt i os mennesker. Et helt nyt daggry er ved at vågne og gennemtrænge

Læs mere

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner

Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Solo Forkortet udgave af De Fem Trin i At Fodre Dine Dæmoner Ni Afslappende åndedrag Luk øjnene og hold dem så vidt muligt lukkede til processen er forbi. Du skal nu tage ni dybe afslappende åndedrag.

Læs mere

SOLEN. Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse. Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer

SOLEN. Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse. Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer SOLEN Hvis Positive kvaliteter er Frygtløshed - Sundhed - Beherskelse Hvad aktiverer/stimulerer Sol energien, når du kanaliserer Den forstærker dit æteriske legeme, og giver derved energi og forøger din

Læs mere

Hvordan ser en lyserød elefant ud?

Hvordan ser en lyserød elefant ud? Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 15. maj 2016 Kirkedag: Pinsedag/B Tekst: Jer 31,31-34; ApG2,1-11; Joh 14,15-21 Salmer: SK: 290 * 289 * 291 * 298,3 * 287 LL: 290 * 297 * 289 * 291 * 298,3

Læs mere

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn

Et nyt perspektiv. Rasmus Theede, 36 år, IT-chef hos Mærsk. Bor sammen med sin kæreste og hendes børn Et nyt perspektiv Når du er kommet godt i gang med meditation, er du trådt ind på en sti, som kan føre dig til ny udvikling igennem hele livet. Der er mange måder at meditere på. Alle har som mål at skabe

Læs mere

Firmayoga. Simone Vendelbo. Ro Yoga, Silkeborg. Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5

Firmayoga. Simone Vendelbo. Ro Yoga, Silkeborg.   Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5 Firmayoga Simone Vendelbo Ro Yoga, Silkeborg www.royoga.dk Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5 Hvorfor firmayoga? Omend yoga og meditation har været dyrket i Østen i over 3000 år, så er det i

Læs mere