Kim Duus (født 1956) Bestyrelsesmedlem Nykredit Bank A/S Bestyrelsesformand Nykredit Portefølje Administration A/S Bestyrelsesmedlem Nærpension A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kim Duus (født 1956) Bestyrelsesmedlem Nykredit Bank A/S Bestyrelsesformand Nykredit Portefølje Administration A/S Bestyrelsesmedlem Nærpension A/S"

Transkript

1 Kim Duus (født 1956) Kim Duus er cand. polit fra Københavns Universitet (1984). Efterfølgende har han gennemført et managementkursus på Wharton, University of Pennsylvania samt Bestyrelsesakademiet (Plesner og Københavns Universitet). Efter endt uddannelse blev Kim Duus ansat som analytiker i Alfred Berg Bank A/S (børsmæglervirksomhed), hvor han i 1990 blev adm. direktør. I 1997 kom han til Nykredit Bank A/S som direktør, og senere adm. direktør, indtil han i 2009 blev medlem af koncerndirektionen i Nykredit A/S. Samlet har Kim Duus 35 års erfaring fra den finansielle sektor, heraf knap 30 år på direktionsniveau og dermed en solid viden om almen ledelse. Han har stor erfaring med udarbejdelse af forretningsstrategier og forretningsmodeller, ligesom han har dyb indsigt i finansmarkedets funktionalitet og udviklingsretning samt den finansielle regulerings betydning for bankerne. I tillæg hertil han omfattende erfaring med risikostyring i finansielle virksomheder. I den seneste årrække har Kim Duus desuden været ansvarlig for rådgivning af lokale og regionale danske pengeinstitutter om deres balancestruktur og kapitalforhold. Han havde herunder ansvaret for etablering af en ny ejerkreds i Vestjysk Bank i 2017, sikring af Ringkøbing Landbobanks overtagelse af Nordjyske Bank i foråret 2018 samt re-kapitalisering og børsnotering af Den Jyske Sparekasse i efteråret Kim Duus har løbende haft sæde i en række datterselskabs-bestyrelser samt været formand for Børsmæglerforeningen, medlem af Fondsrådet og bestyrelsesmedlem i Finans Danmark. Aktuelt har han følgende øvrige ledelsesposter: Bestyrelsesmedlem Nykredit Bank A/S Bestyrelsesformand Nykredit Portefølje Administration A/S Bestyrelsesmedlem Nærpension A/S I efteråret 2018 opsagde Kim Duus sin stilling som koncerndirektør i Nykredit med fratræden senest 30. juni 2019 med det formål at indlede en bestyrelseskarriere. Kim Duus vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (november 2017) være at anse for et uafhængigt bestyrelsesmedlem.

2 Lars Holst (født 1952) Lars Holst har en HD i regnskabsvæsen og en Executive MBA. Derudover har han gennemført managementkurser på Stanford University, Californien og IMD, Schweiz. Lars Holst har senest været ansat i Nykredit i perioden 1987 til 2014, hvor han siden 1995 fungerede som kreditchef. Lars Holst har samtidigt været medlem af direktionen for Ejendomsselskabet Kalvebod A/S, som er ejet af Nykredit. I perioden var han ansat hos Andelsbanken A/S. I var han ansat hos Dansk Erhvervsinvestering A/S. Lars Holst har en HD i regnskabsvæsen og en Executive MBA. Derudover har han gennemført managementkurser på Stanford University, Californien og IMD, Schweiz. Lars Holst medlem af bestyrelsens revisionsudvalg, risikoudvalg, aflønningsudvalg og nomineringsudvalg. Øvrige ledelsesposter eller organisationsopgaver: Bestyrelsesmedlem i Vækstfonden Bestyrelsesmedlem i Grønlandsbanken Bestyrelsesmedlem i Arkitektgruppen A/S Lars Holst vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (november 2017) være at anse for et uafhængigt Bestyrelsesmedlem.

3 Bent Simonsen (født 1961) Bent Simonsen har en HD (1990) i regnskabsvæsen fra Handelshøjskolen på Odense Universitet. Efterfølgende har han i 1993 gennemført international lederudvikling i regi af Phønix Contractors og i 1996 lederuddannelse i Skanska. Efter uddannelse og beskæftigelse i administrationen på industrivirksomhed samt som revisor var han i økonomichef i Hans Jørgensen & Søn. I perioden beklædte han stillingen som økonomidirektør og medlem af direktionen i Vestjyske Slagterier. I var han direktør i RAR Regnskabscenter, der bl.a. ydede økonomisk rådgivning til landbrugserhvervet i Vestjylland. Fra 2001 til 2010 beklædte han stillingen som koncernøkonomidirektør i Det danske Hedeselskab og Dalgasgroup med tilhørende ledelsesposter i tilknyttede selskaber. I 2010 blev han udnævnt til koncerndirektør/cfo og medlem af direktionen i Det danske Hedeselskab og Dalgasgroup. Bent Simonsen besidder betydelig viden og erfaring om erhvervsledelse og ikke mindst på områderne regnskabsvæsen og regnskabsaflæggelse, ligesom han har betydelig indsigt i landbrugserhvervets økonomi. Bent Simonsen besidder endvidere viden og erfaring, som tilfredsstiller bekendtgørelse om revisionsudvalgs krav til det uafhængige og særligt kvalificerede udvalgsmedlem. Bent Simonsen er formand for bestyrelsens revisionsudvalg og medlem af risikoudvalget. Øvrige ledelsesposter eller organisationsopgaver: Koncerndirektør i Det danske Hedeselskab og Dalgasgroup Bestyrelsesmedlem i HedeDanmark A/S Bestyrelsesmedlem i Orbicon A/S og et datterselskab Bestyrelsesmedlem i Enricom A/S Bestyrelsesmedlem i DDH Forests Baltic A/S og et datterselskab Bestyrelsesmedlem i Enricom Sp. Z.o.o. (Polen) Bestyrelsesmedlem i JCCJS Rindibel (Hviderusland) Bestyrelsesmedlem i Plantningsselskabet Steen Blicher A/S Bestyrelsesmedlem i A/S Plantningsselskabet Sønderjylland Bestyrelsesmedlem i Blå Biomasse A/S Bent Simonsen vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (november 2017) være at anse for et uafhængigt bestyrelsesmedlem.

4 Bolette van Ingen Bro (født 1965) Bolette van Ingen Bro er Cand. Polyt fra Aalborg Universitet, Civilingeniør med speciale i Fiskeriteknologi og processing af fisk. Efterfølgende har Bolette van Ingen Bro gennemført forskellige lederuddannelser og er ligeledes uddannet mediator. Bolette van Ingen Bro har sit udgangspunkt i fødevarebranchen, hvor hun mellem har været projektleder på forskellige udviklings- og samarbejdsprojekter. Fra 2004 til udgangen af 2008 var hun direktør i VIFU Videncenter for fødevareudvikling. Bolette har siden 2008 ejet og været direktør i Navigators og siden 2014 også ejet og været direktør i Cluster Excellence Denmark. Bolettes spidskompetencer er at finde indenfor erhvervsklynger og netværk, samarbejdsmodeller, forretningsudvikling, iværksætteri, projektledelse samt fødevarer og fiskeri. Øvrige nuværende ledelsesposter eller organisationsopgaver: Direktør for Navigators og Cluster Excellence Denmark Formand for Fonden West Coast Center Jutland Bestyrelsesmedlem i Hedeselskabet, Dalgasgroup A/S Bolette van Ingen Bro vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (november 2017) være at anse for et uafhængigt bestyrelsesmedlem.

5 Karina Boldsen (født 1968) Karina Boldsen har sit udgangspunkt i den finansielle sektor, hvorefter hun har erhvervet et indgående kendskab til detailhandlen, energisektoren og It-branchen. Således kan nævnes otte års ansættelse som investeringsrådgiver og dealer i Sparbank Vest (Nu Spar Nord Bank), syv års ansættelse som HR Manager i Dansk Supermarked (Nu Salling Group), to års ansættelse som HR Manager i Danske Bank og seks års ansættelse som HR Director i Vestas Wind Systems. Karina Boldsen er CEO og founder af Karina+, og har i beklædt stillingen som kommerciel direktør i Solitwork, hvor hun nu er ansat som chief commercial advisor. Gennem de seneste ti år har Karina Boldsen beklædt en række bestyrelsesposter på såvel lokalt, regionalt og nationalt plan, herunder har hun været medlem af bankrådet i Spar Nord Bank region Aarhus/Silkeborg. Karina Boldsen har i 2014 gennemført og bestået uddannelsen Chairperson ved Board Governance i Aalborg, og har i 2018 ligeledes bestået uddannelsen for bestyrelsesformænd på Aarhus Universitet. Karina Boldsen besidder indsigt i og har stor viden og erfaring med virksomhedsledelse, herunder med ledelse af finansiel virksomhed Øvrige ledelsesposter eller organisationsopgaver: Chief Commercial advisor i Solitwork Bestyrelsesformand i Aarhus Business College og Selv Tak A/S Bestyrelsesmedlem i Himmerlandskød A/S Bestyrelsesmedlem i Studenterhus Århus Bestyrelsesmedlem i Otto Mønsted Kollegiet Bestyrelsesmedlem i Søren Østergaard A/S Bestyrelsesmedlem i Erhverv Århus Karina Boldsen vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (november 2017) være at anse for et uafhængigt bestyrelsesmedlem.

6 Nicolai Hansen (født 1957) Nicolai Hansen har en HA fra Handelshøjskolen i Århus (1979), er derefter uddannet Cand. Merc. i Afsætningsøkonomi fra Handelshøjskolen i Århus (1981), efterfølgende DBA Doctorate of Business Adminstration fra Grenoble Ecole de Management, Frankrig. Forskningsområde: Leveraging firm output from joint university-firm research collaborations. Baseret på aktuelle case studies fra den danske fødevare sektor. (2014) Nicolai Hansen har 35 års erfaring fra fødevarebranchen og bl.a. arbejdet for Dandy A/S (STIMOROL), Kelsen Bisca A/S, Rahbekfisk A/S, Cadbury Germany og senest KMC. Hans interesseområde dækker generel forretningsforståelse, international markedsføring og salg, innovationsledelse samt national og international forskningssamarbejde. Øvrige nuværende ledelsesposter eller organisationsopgaver: Adm. Direktør KMC Amba Bestyrelsesmedlem i Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse Medlem af virksomhedsbestyrelsen i Landbrug og Fødevarer Formand for Forsknings- og Uddannelsesudvalget i Landbrug og Fødevarer Bestyrelsesmedlem i Dairy 1888 Bestyrelsesmedlem i Conrad & Sophus Fuglsangs Fond, Haderslev Medlem af Det Rådgivende Udvalg på fødevarerådet på Århus Universitet Medlem af det Eksterne Råd på AU Herning Nicolai Hansen vil på baggrund af kriterierne fastsat i anbefalingerne for god selskabsledelse (november 2017) være at anse for et uafhængigt bestyrelsesmedlem.

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og Managementkursus INSEAD,

Læs mere

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og

Læs mere

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager, fhv. adm. bankdirektør (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz

Læs mere

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand

Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager (født 1948) Bestyrelsens formand Vagn Thorsager er bankuddannet og har en HD i Kredit og Finansiering. Han har endvidere gennemført Managementkursus IMD, Schweiz og Managementkursus INSEAD,

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen HENRIK BRANDT Formand Fødselsdato: 29. september 1955 Valgt til bestyrelsen: 2017 Uafhængig iflg. corporate governance-anbefalingerne 1985: MBA, Stanford Universitetet, USA 1980: Cand. Merc., Handelshøjskolen

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen BJØRN HØI JENSEN Formand Fødselsdato: 6. oktober 1961 Valgt til bestyrelsen: 2009 Uafhængig iflg. corporate governance anbefalingerne Direktør i Zeno ApS 1985: Cand.polit., Københavns Universitet 2011:

Læs mere

Masterclass: Fra eneejer til flere ejere sammensæt dit team! 2. februar 2016

Masterclass: Fra eneejer til flere ejere sammensæt dit team! 2. februar 2016 Masterclass: Fra eneejer til flere ejere sammensæt dit team! 2. februar 2016 Agenda Hvem er jeg? Om Boldsen & Lindhardt Board Advice Advisory board og bestyrelse hvad er det? Flyt din virksomhed med et

Læs mere

Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse

Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse Bilag 1 Præsentation af kandidater til Danske Andelskassers Banks bestyrelse I henhold til vedtægternes 19 består bestyrelsen af 6-10 medlemmer, valgt af generalforsamlingen. Antallet fastsættes af bestyrelsen

Læs mere

Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Vestjysk Banks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2017 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2017 til 31. december 2017 Anbefaling Forklaring på / anbefalingen: Generelle anbefalinger

Læs mere

INDKALDELSE. til ordinær generalforsamling. Nuuk 27/3

INDKALDELSE. til ordinær generalforsamling. Nuuk 27/3 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling 2019 Nuuk 27/3 INDKALDELSE til ordinær generalforsamling GrønlandsBANKEN, Aktieselskab, afholder ordinær generalforsamling onsdag, den 27. marts 2019 kl. 16.00

Læs mere

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen

Bilag 1: Kandidater til bestyrelsen HENRIK BRANDT Fødselsdato: 29. september 1955 Opstillet til bestyrelsen: 2017 Uafhængig iflg. corporate governanceanbefalingerne CEO & koncerndirektør i Royal Unibrew A/S 1985: MBA, Stanford Universitetet,

Læs mere

FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015. Adm. direktør, Lasse Nyby

FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015. Adm. direktør, Lasse Nyby FINANSIERING AF DANSK LANDBRUG I FREMTIDEN? 29. oktober 2015 Adm. direktør, Lasse Nyby Lasse Nyby Adm. direktør Bestyrelsesformand: JSNA Holding A/S Aktieselskabet Skelagervej 15 Beskæftigelse Ansat i

Læs mere

Bestyrelsens konstituering

Bestyrelsens konstituering Bestyrelsens konstituering På den ekstraordinære generalforsamling i selskabet i dag fandt der nyvalg sted til selskabets bestyrelse i forlængelse af en større ændring i selskabets ejerkeds. Der blev valgt

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år

Torsdag den 26. april 2012 kl. 17.00, Deltaq, Agiltevej 19, 2970 Hørsholm. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 22. marts 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 02-12 Indkaldelse

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 6. februar Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 6. februar Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 6. februar 2014 Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1

Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1 Kandidater til bestyrelsen 2016 Bilag 1 Danmarks Skibskredit A/S CVR-nr.: 27 49 26 49 Sankt Annæ Plads 3 1250 København K T: 33 33 93 33 F: 33 33 96 66 E: danmarks@skibskredit.dk www.skibskredit.dk Anders

Læs mere

BESTYRELSES- UDDANNELSEN

BESTYRELSES- UDDANNELSEN BESTYRELSES- UDDANNELSEN SKAB TRYGHED I BESTYRELSESARBEJDET OG ØG MÆNGDEN AF FÆLLES VIDEN Der sættes stadig større fokus på virksomheders bestyrelser ikke mindst i den finansielle sektor. Det stiller store

Læs mere

Corporate Governance Anbefalinger og Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision.

Corporate Governance Anbefalinger og Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision. Sparekassen skal i forbindelse med indkaldelsen til repræsentantskabet forholde sig til Finansrådets anbefalinger om god selskabsledelse og ekstern revision, der knytter sig til dele af Corporate Governance

Læs mere

Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen

Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen Politikken Det er Vestjysk Banks politik, at vi konstant stræber mod et højt kompetenceniveau hos både ledelse og medarbejdere.

Læs mere

BESTYRELSES- UDDANNELSEN GRUNDFORLØB MED TILVALG

BESTYRELSES- UDDANNELSEN GRUNDFORLØB MED TILVALG BESTYRELSES- UDDANNELSEN GRUNDFORLØB MED TILVALG SKAB TRYGHED I BESTYRELSESARBEJDET OG ØG MÆNGDEN AF FÆLLES VIDEN Den finansielle sektor undergår store forandringer i disse år, og på samme måde har bestyrelsens

Læs mere

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K

Torsdag den 25. april 2013, kl. 16.00 hos. Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere, Amaliegade 10, 1256 København K Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 2. april 2013 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-13 Indkaldelse

Læs mere

DLA Group blev oprindeligt etableret med det formål at koordinere indkøbssamarbejde blandt en række grovvareforretninger i Danmark og Sverige.

DLA Group blev oprindeligt etableret med det formål at koordinere indkøbssamarbejde blandt en række grovvareforretninger i Danmark og Sverige. PRESSEMEDDELELSE DLA Group Kornmarken 1 DK-8464 Galten Tlf. 7921 2121 www.dlagroup.eu Galten, den 9. januar 2012 Etablering af en bredere Koncernledelse i DLA Group DLA Group blev oprindeligt etableret

Læs mere

Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014

Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Sparekassen Fyn Redegørelse vedrørende Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Redegørelse vedrørende Ledelseskodeks 2014 Side 1 Medlemsvirksomhederne skal forholde sig til samtlige anbefalinger fra Komitéen

Læs mere

vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2014 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2014 til 31. december 2014 Forklaring på / anbefalingen: Generelle anbefalinger 1.

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11.

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer 11. februar 2010 Totalkredit A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

Deltaq a/s afholder ordinær generalforsamling hos porteføljeselskabet Spinning Jewelry:

Deltaq a/s afholder ordinær generalforsamling hos porteføljeselskabet Spinning Jewelry: Til NASDAQ OMX Copenhagen og pressen 6. april 2011 Deltaq a/s Agiltegaard Agiltevej 19 DK-2970 Hørsholm www.deltaq.dk info@deltaq.dk T +45 7020 3534 F +45 7020 3533 Fondsbørsmeddelelse nr. 03-11 Indkaldelse

Læs mere

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse

AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES. i Økonomi og Ledelse AARHUS AU UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES HD i Økonomi og Ledelse HD økonomi & ledelse vejen til en karriere i erhvervslivet HD er en anerkendt diplomuddannelse med specialisering inden for det

Læs mere

2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007

2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007 CV Brian Petersen Født: 24-11-67 Konsul Beyers Allé 26, 2.th., 4300 Holbæk 2004 - Koncerndirektør i Bri-Sten Ejendomsinvest A/S med tilhørende datterselskaber. Fra december 2007 2002-2004 Konsulentarbejde

Læs mere

Lønpolitik. November 2016

Lønpolitik. November 2016 Lønpolitik November 2016 Indhold 1. INDLEDNING... 3 2. GENERELLE AFLØNNINGSPRINCIPPER... 3 3. AFLØNNING AF BESTYRELSEN... 4 4. AFLØNNING AF DIREKTIONEN... 4 5. VÆSENTLIGE RISIKOTAGERE M.FL.... 5 6. AFLØNNINGSUDVALG...

Læs mere

Today 460 members

Today 460 members Today 460 members 20-10-2015 1 Velkommen til Selskabsledelse i mm, ejerledede og familieejede virksomheder bestyrelsens rolle i vækst og værdiskabelse 20.000 virksomheder som kan udgøre forskellen i udviklingen

Læs mere

Præsentation af Carsten Normann

Præsentation af Carsten Normann Præsentation af Carsten Normann 51 år gammel, bosiddende i Vejle Nuværende job: CEO & Partner i Mayday Invest A/S i Åbenrå Erhvervserfaring: Tidligere CEO for: Netto i Polen, Rema 1000 Danmark, Dagrofa,

Læs mere

Bestyrelsesudvalg - arbejdsopgaver Offentliggjort den 31. januar 2018

Bestyrelsesudvalg - arbejdsopgaver Offentliggjort den 31. januar 2018 Bestyrelsesudvalg - arbejdsopgaver Offentliggjort den 31. januar 2018 Bestyrelsen har nedsat et aflønningsudvalg, et nomineringsudvalg, et revisionsudvalg og et risikoudvalg. Efterfølgende oplyses nærmere

Læs mere

Bankens efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks. Vedtaget 31. januar 2018

Bankens efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks. Vedtaget 31. januar 2018 s efterlevelse af FinansDanmarks ledelseskodeks Vedtaget 31. januar 2018 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til FinansDanmarks ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Dragsholm Sparekasse. Gældende for regnskabsåret 2017

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Dragsholm Sparekasse. Gældende for regnskabsåret 2017 Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Dragsholm Sparekasse Gældende for regnskabsåret 2017 1 Indledning Det fremgår nedenfor, hvorledes Dragsholm Sparekasse forholder sig til Finansrådets

Læs mere

Finansrådets ledelseskodeks 2014

Finansrådets ledelseskodeks 2014 Finansrådets ledelseskodeks 2014 1 Indledning: Nedenfor følger en oversigt over hvordan Sparekassen Balling forholder sig til Finansrådets Ledelseskodeks 2014. Ledelseskodekset blev udsendt den 22. november

Læs mere

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016

Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Erhvervs- og boligmarkedet i Århus 2016 Tirsdag den 1. december kl. 09.00-14.00 INDLÆGSHOLDERE Erik Jespersen, Direktør, Teknik og miljø, Aarhus Kommune Erik Jespersen er uddannet landinspektør fra Aalborg

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 7. februar maj 2009

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S. 7. februar maj 2009 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer i kapitalcenter G 7. februar 2007 14. maj 2009 offentliggør tillæg til prospekt for udbud af realkreditobligationer

Læs mere

FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS

FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS 2018 FINANS DANMARKS LEDELSESKODEKS for Danske Andelskassers Bank A/S Finans Danmarks ledelseskodeks i Danske Andelskassers Bank A/S Nærværende redegørelse for Danske Andelskassers Bankkoncernens (i det

Læs mere

Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen

Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen Skema rapportering Finansrådets Ledelseskodeks 2014 Andelskassen Fælleskassen Fælleskassens afrapportering af Finansrådets ledelseskodeks sker gennem anvendelse af Skemarapportering, udviklet af Lokale

Læs mere

Formålet med lønpolitikken er at understøtte en adfærd, der gavner bankens interesser og langsigtede værdiskabelse.

Formålet med lønpolitikken er at understøtte en adfærd, der gavner bankens interesser og langsigtede værdiskabelse. Lønpolitik Formål og omfang I medfør af Lov om finansiel virksomheds bekendtgørelse om lønpolitik, CRR forordningen samt oplysningsforpligtelser om aflønning i finansielle virksomheder, har bestyrelsen

Læs mere

Hvordan skaber Bestyrelsen Værdi?

Hvordan skaber Bestyrelsen Værdi? Hvordan skaber Bestyrelsen Værdi? Steen Thomsen st.int@cbs.dk Copenhagen Business School http://uk.cbs.dk/ccg Bestyrelsesudvikling som nationalt projekt Bjarne Corydon på åbningskonferencen den 7. maj

Læs mere

Højgaard Holding A/S. mandag den 8. april 2013

Højgaard Holding A/S. mandag den 8. april 2013 Højgaard Holding A/S Ordinær generalforsamling mandag den 8. april 2013 Højgaard Holding koncernen Væsentligste t aktiv er 54 % ejerskab af MT Højgaard Højgaard Industri producerer betonsveller for Banedanmark,

Læs mere

STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA. Studiestart JANUAR 2015

STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA. Studiestart JANUAR 2015 STÅ STÆRKERE - TAG EN MBA Studiestart JANUAR 2015 LEDERE MED DE RETTE KOMPETENCER ER EN FORUDSÆTNING FOR VORES FORTSATTE SUCCES Jeg havde fornøjelsen af at sige tillykke til MBA-uddannelsens første dimittender

Læs mere

Forklaring. følger/følger ikke. Generelle anbefalinger

Forklaring. følger/følger ikke. Generelle anbefalinger Alm. Brand Bank A/S Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 1 Indledning: Redegørelsen vedrører regnskabsåret 2014 Alm. Brand Bank er landsdækkende med godt 50.000

Læs mere

13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer: Kristian Koktvedgaard, DI

13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer: Kristian Koktvedgaard, DI 12.30 Sandwich og vand 13.00 Velkomst Kristian Koktvedgaard, DI Jan Peter Larsen, FSR Danske Revisorer 13.10 Specialpris 1 - Detaljen Indledning v/ Søren Kok Olsen, FSR Danske Revisorer Opponentdebat Ordstyrer:

Læs mere

RINGDK ÅRSRAPPORT

RINGDK ÅRSRAPPORT ÅRSRAPPORT 2013 VIRKSOMHEDSLEDELSE Bestyrelsesudvalg Bankens bestyrelse har nedsat følgende udvalg: Et revisionsudvalg, et risikoudvalg, et nomineringsudvalg og et aflønningsudvalg. Revisionsudvalget,

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Herved indkaldes til ordinær generalforsamling mandag den 29. april 2019, kl. 08.30, i BI Erhvervsejendomme A/S Generalforsamlingerne finder sted på BI Management A/S kontor Sundkrogsgade 7, 2100 København

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 16. april 2015 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Investeringsforeningen Absalon Invest. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen:

Investeringsforeningen Absalon Invest. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen: Investeringsforeningen Absalon Invest Indkaldelse til ordinær generalforsamling Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen: CARSTEN WITH THYGESEN Adm. direktør Næstformand for bestyrelsen for: Realdania Arkitektskolen

Læs mere

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse

ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse ecapacity Digitale kanaler: Strategi Eksekvering Analyse Strategi, eksekvering og analyse ecapacity tilbyder end-to-end forbedring af digital performance ecapacity har indgående erfaring med at udvikle

Læs mere

Dronninglund Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

Dronninglund Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Dronninglund Sparekasses redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Indledning Vores garanter, kunder og andre interesserede kan i det følgende læse mere om, hvorledes Dronninglund Sparekasse forholder

Læs mere

Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer

Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer Oversigt over bestyrelsesmedlemmer og kompetencer Der er i efteråret 2011 gennemført årlig bestyrelsesevaluering i henhold til retningslinjer udstukket af Bestyrelsessekretariatet. 29. juni 2012 Nuuk,

Læs mere

FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS

FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS 2017 FINANSRÅDETS (NU FINANS DANMARK) LEDELSESKODEKS Finansrådets (nu Finans Danmark) ledelseskodeks i Danske Andelskassers Bank A/S Nærværende redegørelse for Danske Andelskassers Bank koncernens (i det

Læs mere

Bilag 2 til indkaldelse til generalforsamling den 28. november 2017

Bilag 2 til indkaldelse til generalforsamling den 28. november 2017 OLE ANDERSEN Født 1956 Nomineret til genvalg som bestyrelsesformand Medlem af og formand for bestyrelsen siden 2010 Formand for vederlags- og nomineringsudvalget Medlem af revisionsudvalget Ole Andersen

Læs mere

Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr

Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i. Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr Den 25. april 2012 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Topsil Semiconductor Materials A/S CVR nr. 24 93 28 18 hos advokatfirma Plesner, Amerika Plads 37, 2100 København Ø. Dagsordenen var: 1.

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 31. januar 2019

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 31. januar 2019 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Udarbejdet 31. januar 2019 1 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2018 31. december 2018 Indledning: Det fremgår nedenfor,

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 3. januar 2018

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 3. januar 2018 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Udarbejdet 3. januar 2018 1 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2017 31. december 2017 Indledning: Det fremgår nedenfor,

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 26. januar 2017

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 26. januar 2017 s efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks Vedtaget 26. januar 2017 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor dette

Læs mere

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen

Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45 Fuldstændige forslag til vedtagelse på generalforsamlingen den 20. april 2017 Dagsorden: 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse

Læs mere

Tom Kähler. Bilag 2. Kandidater til bestyrelsen. Formand Født 11. juni 1943 Nationalitet: Dansk

Tom Kähler. Bilag 2. Kandidater til bestyrelsen. Formand Født 11. juni 1943 Nationalitet: Dansk Bilag 2 Kandidater til bestyrelsen Tom Kähler Formand Født 11. juni 1943 1971: HD (Finansiering og kreditvæsen), Copenhagen Business School 1968: Civilingeniør (kemi), Danmarks Tekniske Universitet 1962-1963:

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende - Finansrådets Ledelseskodeks 2014 - Udarbejdet 2. januar 2015 1 Indledning: Det fremgår nedenfor, hvorledes Frørup Andelskasse forholder sig til Finansrådets

Læs mere

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Frøslev-Mollerup Sparekasse. Gældende fra regnskabsåret 2014

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Frøslev-Mollerup Sparekasse. Gældende fra regnskabsåret 2014 Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Frøslev-Mollerup Sparekasse Gældende fra regnskabsåret 2014 1 Indledning: Det fremgår nedenfor, hvorledes Frøslev-Mollerup Sparekasse forholder sig til

Læs mere

Ledelseskodeks for god selskabsledelse

Ledelseskodeks for god selskabsledelse Ledelseskodeks for god selskabsledelse Denne redegørelse er udarbejdet med udgangspunkt i Finansrådets anbefalinger, som anført i direktionsskrivelse af 22. november 2013. Denne redegørelse er en bestanddel

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S og pressen. 14. maj 2009. Ny strategi skal styrke væksten i Nykredit

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S og pressen. 14. maj 2009. Ny strategi skal styrke væksten i Nykredit Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S og pressen Ny strategi skal styrke væksten i Nykredit 14. maj 2009 Bank og realkredit de stærke ben Forstædernes Bank fusioneres ind i Nykredit Bank Ny kundevendt organisation

Læs mere

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 4. januar 2017

Frørup Andelskasse. Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Udarbejdet 4. januar 2017 Frørup Andelskasse Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Udarbejdet 4. januar 2017 1 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2016 31. december 2016 Indledning: Det fremgår nedenfor,

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 28. januar 2016

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. Vedtaget 28. januar 2016 Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks Vedtaget 28. januar 2016 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder,

Læs mere

Redegørelse for Virksomhedsledelse

Redegørelse for Virksomhedsledelse Redegørelse for Virksomhedsledelse Alm. Brand Bank tilstræber størst mulig gennemsigtighed og åbenhed og er således enig i grundprincipperne i anbefalingerne for god Corporate Governance. Dette afspejles

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28

Kommissorium for Revisionsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 Kommissorium for Revisionsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 1 Anvendelsesområde og formål 1.1 I dette kommissorium fastsættes Danske Banks Revisionsudvalgs opgaver og beføjelser. 1.2 Revisionsudvalget

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2015 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske Andelskassers

Læs mere

http://www.finansraadet.dk/tal--fakta/statistik-og-tal/pengeinstitutter,-filialer-og-ansatte.aspx 2.122.730 2.180.157 2.043.997 1.852.

http://www.finansraadet.dk/tal--fakta/statistik-og-tal/pengeinstitutter,-filialer-og-ansatte.aspx 2.122.730 2.180.157 2.043.997 1.852. Bilag 4 http://www.finansraadet.dk/tal--fakta/statistik-og-tal/pengeinstitutter,-filialer-og-ansatte.aspx Markedskoncentrations ratio 2010 2009 2008 2007 Summen af de seks største virksomheder 2.122.730

Læs mere

Fra: Waldemar Schmidt. Til: Hovedaktionærer og Adm. direktør. Dato: 29. juli 2008

Fra: Waldemar Schmidt. Til: Hovedaktionærer og Adm. direktør. Dato: 29. juli 2008 Fra: Waldemar Schmidt Til: Hovedaktionærer og Adm. direktør Dato: 29. juli 2008 Tiltrædelsesbrev i forbindelse med etablering af uafhængig bestyrelse for SCE A/S Jeg er meget imponeret over udviklingen

Læs mere

BESTYRELSENS SELVEVALUERING. September 2016

BESTYRELSENS SELVEVALUERING. September 2016 BESTYRELSENS SELVEVALUERING September 2016 Selvangivelse af bestyrelsens viden og erfaring 2 Pensionsprodukter, gennemsnitsrente/markedsrente - PEF, PLJ, JOV, FFR Pensionsprodukter, forsikringsrisici -

Læs mere

Politik for mangfoldighed i bestyrelsen i Foreningen Nykredit

Politik for mangfoldighed i bestyrelsen i Foreningen Nykredit Politik for mangfoldighed i bestyrelsen i Foreningen Nykredit November 2016 1 Indledning 1.1 Baggrund I Foreningen Nykredit betragter vi mangfoldighed som en vigtig forudsætning for nytænkning og udvikling

Læs mere

Vejledning til evaluering af bestyrelsens viden og erfaring i kreditinstitutter

Vejledning til evaluering af bestyrelsens viden og erfaring i kreditinstitutter Finanstilsynet 4. juli 2012 Vejledning til evaluering af bestyrelsens viden og erfaring i kreditinstitutter Ledelsens rolle i kreditinstitutter under finanskrisen Der er mange pengeinstitutter, som er

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Alm. Brand Invest Investeringsforeningen Alm. Brand Invest indkalder hermed til ordinær generalforsamling tirsdag den 10. april 2018,

Læs mere

Deltagerstatistikker for tilmeldinger på efterårssemestret 2015

Deltagerstatistikker for tilmeldinger på efterårssemestret 2015 Deltagerstatistikker for tilmeldinger på efterårssemestret 2015 Fagmoduler F12 E12 F13 E13 F14 E14 F15 E15 % AEP 373 152 352 155 186 109 174 88-19% BOR 0 0 0 0 14 0 0 32 n/a DMA 343 73 162 65 183 13 150

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Danske Bank A/S CVR-nr

Kommissorium for Revisionsudvalget. Danske Bank A/S CVR-nr Kommissorium for Revisionsudvalget Danske Bank A/S CVR-nr. 61 12 62 28 1 Anvendelsesområde og formål 1.1 I dette kommissorium fastsættes Danske Banks Revisionsudvalgs opgaver og beføjelser. 1.2 Revisionsudvalget

Læs mere

Godkendelsesbrev. Aarhus Universitet. Afgørelse om godkendelse af nyt udbud

Godkendelsesbrev. Aarhus Universitet.   Afgørelse om godkendelse af nyt udbud Godkendelsesbrev Aarhus Universitet E-mail: au@au.dk Afgørelse om godkendelse af nyt udbud Uddannelses- og forskningsministeren har på baggrund af gennemført prækvalifikation af Aarhus Universitets (AU)

Læs mere

Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen

Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen Politik for mangfoldighed, måltal og det underrepræsenterede køn i ledelsen Politikken Det er Vestjysk Banks politik, at vi konstant stræber mod et højt kompetenceniveau hos både ledelse og medarbejdere.

Læs mere

PRIVATE BANKING AARHUS

PRIVATE BANKING AARHUS PRIVATE BANKING AARHUS Private Banking i Ringkjøbing Landbobank, Aarhus I Ringkjøbing Landbobank tilbyder vi et godt og afprøvet setup til erhvervs- og privatkunder, holdingselskaber, fonde og foreninger

Læs mere

Retail 2016 INDLÆGSHOLDERE. Per Nyborg, adm. direktør, Indehaver, ICP. Ole Hammershøj, Senior Director, ejendomsmægler & valuar, MDE, CBRE A/S

Retail 2016 INDLÆGSHOLDERE. Per Nyborg, adm. direktør, Indehaver, ICP. Ole Hammershøj, Senior Director, ejendomsmægler & valuar, MDE, CBRE A/S Retail 2016 Tirsdag den 26. januar kl. 09.00-16.00 INDLÆGSHOLDERE Per Nyborg, adm. direktør, Indehaver, ICP Per Nyborg er adm. dir. og partner i Institut for Center- Planlægning (ICP A/S), som er et privat

Læs mere

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Dragsholm Sparekasse. Gældende for regnskabsåret 2016

Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks. Dragsholm Sparekasse. Gældende for regnskabsåret 2016 Redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks Dragsholm Sparekasse Gældende for regnskabsåret 2016 1 Indledning Det fremgår nedenfor, hvorledes Dragsholm Sparekasse forholder sig til Finansrådets

Læs mere

Mål 3: Højere tilfredshed blandt virksomheder i Aalborg Kommune. Mål 1: flere jobs i Mål 2: virksomheder i Aalborg Kommune i 2030

Mål 3: Højere tilfredshed blandt virksomheder i Aalborg Kommune. Mål 1: flere jobs i Mål 2: virksomheder i Aalborg Kommune i 2030 29. januar 2019 Mål 1: 20.000 flere jobs i 2030 Metode: 20.000 flere job (målt som 20.000 flere beskæftigede lønmodtagere ultimo 4. kvartal 2018 til ultimo 4. kvartal 2030). Nulpunktsanalyse laves medio

Læs mere

Center for Logistik og Samarbejde - CLS. Peter Høy, Projektdirektør

Center for Logistik og Samarbejde - CLS. Peter Høy, Projektdirektør Center for Logistik og Samarbejde - CLS Peter Høy, Projektdirektør Aalborg Havn Den intelligente Havn Den intelligente havn har tre roller: 1. Konkurrencedygtig havnevirksomhed Udvikling af logistik og

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2016 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske Andelskassers

Læs mere

fredag, den 26. januar 2007 kl. 15:00

fredag, den 26. januar 2007 kl. 15:00 Keops Indkaldelse til generalforsamling i Indberettet via StockWise til Københavns Fondsbørs den 12. januar 2007 København, den 12. januar 2007 Ordinær generalforsamling i Selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Ordinær Generalforsamling, 22. oktober 2014

Ordinær Generalforsamling, 22. oktober 2014 Ordinær Generalforsamling, 22. oktober 2014 Velkommen ved formand Henrik Frisch Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse,

Læs mere

Alm. Brand Bank A/S. Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013

Alm. Brand Bank A/S. Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 Alm. Brand Bank A/S Skema til redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks af 22. november 2013 1 Indledning: Redegørelsen vedrører regnskabsåret 2016 Alm. Brand Bank er landsdækkende med godt 50.000

Læs mere

Årets seminar om revisionsudvalg

Årets seminar om revisionsudvalg Årets seminar om revisionsudvalg Revisionsudvalg i danske selskaber praktik, muligheder og udfordringer. Audit Committee Institute Sponsored by KPMG Revisionsudvalg i danske selskaber praktik, muligheder

Læs mere

EY Center for Board Matters. Analyse af revisions-, nominerings- og vederlagsudvalg i Danmark 2014

EY Center for Board Matters. Analyse af revisions-, nominerings- og vederlagsudvalg i Danmark 2014 EY Center for Board Matters Analyse af revisions-, nominerings- og vederlagsudvalg i Danmark 2014 EY Center for Board Matters Analyse af revisions-, nominerings- og vederlagsudvalg i Danmark 2014 2 Analyse

Læs mere

i Djurslands Bank A/S

i Djurslands Bank A/S Djurslands Bank A/S Torvet 5 8500 Grenaa Kommissorium for Nominerings- og aflønningsudvalget Gældende fra 27. januar 2017 Erstatter version af 16. december 2016 Erstatter udgave af 28. maj 2014Erstatter

Læs mere

BESTYRELSESUDDANNELSEN

BESTYRELSESUDDANNELSEN BESTYRELSESUDDANNELSEN GRUNDFORLØB MED TILVALG FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING SKAB SOLIDT BESTYRELSESARBEJDE OG ØG MÆNGDEN AF FÆLLES VIDEN Den finansielle sektor undergår

Læs mere

16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit

16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit 16.45 17.00 Registrering ved vort arrangement hos Nykredit Modtagelse ved en repræsentant for DAF København City og/eller Nykredit. Kære Storkøbenhavnske medlemmer. I ankommer samtidig med, at København

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S, CVR-NR.: 15 10 77 07 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S Bestyrelsen for PARKEN Sport & Entertainment A/S indkalder herved i henhold

Læs mere

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013

Den lovpligtige redegørelse. om samfundsansvar 2013 2014 Den lovpligtige redegørelse Finansrådets ledelseskodeks om samfundsansvar 2013 for Danske Andelskassers Bank A/S-koncernen for Danske Andelskassers Bank A/S 1. Finansrådet ledelseskodeks i Danske

Læs mere

TryghedsGruppens selskabsledelse 2015

TryghedsGruppens selskabsledelse 2015 Bilag til årsrapport 2015 TryghedsGruppens selskabsledelse 2015 Denne redegørelse for TryghedsGruppens selskabsledelse er en del af TryghedsGruppens årsrapport for regnskabsåret 2015. TryghedsGruppen er

Læs mere

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. November 2013

Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks. November 2013 Bankens efterlevelse af Finansrådets ledelseskodeks November 2013 Indledning: Fynske Bank har en positiv indstilling til Finansrådets ledelseskodeks, som følges på så godt som alle områder, hvor dette

Læs mere