1. Godkendelse af dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Godkendelse af dagsorden"

Transkript

1 Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand Monica Lendal Jørgensen (MLJ), Lars Holm (LHO), Rikke Friis (RFR), Rikke Josiasen (RJO), Hans Erik Hansen (HEH), Ricky Bennetzen (RBE), Hanne Lindbjerg Kristensen (HLK), Minna Riis (MRI) og Annie Storm (AST) Afbud: Sekretariatet: Sted: Hornstrup Kursuscenter, Vejle Start: kl Slut: kl Sekretariatschef Henrik Wisbech (HWI), kommunikationschef Mikkel Hvid (MHV), forhandlingschef Jette Morsing (JMO) og Nils Tjell (NTJ), referent. DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering a. Status på medlemssituationen b. Status på sager c. Meddelelser d. Repræsentationer e. Status på lønforhandlinger f. Opgaveloggen g. Repræsentantskabsmøde Bilag (HWI) 3. Drøftelse a. Drøftelse af TR-regler. Bilag (arb.grp. TR s rolle) b. Drøftelse af forældrepresgruppens anbefalinger på baggrund af surveyresultaterne. Bilag (Forældrepresgruppen) c. Forslag til vedtægtsændring vedr. nyvalgtes tiltrædelsestidspunkt. Bilag (RJO) 4. Beslutning a. Revision af HB-mappen afsnit 2.8: HBs frikøb og honorar (FU) b. Lærerstartstrategi (FU)

2 c. Procedure for møder på skoler, hvor sekretariatet har forhandlet lønaftale (FU) d. Børnekulturprisen (MLJ) e. Pension og nedslidning. Bilag (FU/URO) Drøftelser på baggrund af indslag fra Deadline (nedenfor): (de første 19 min. forudsættes set inden mødets drøftelser) f. Indstilling om fastholdelse (Organiseringsgruppen) 5. Evt.

3 REFERAT 1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering a. Status på medlemssituationen Formanden orienterede om en stabil medlemssituation uden de store udsving over en længere periode. b. Status på sager Formanden orienterede om forligsnævnssag, hvor en skole påstår, at et medlem har været midlertidigt ansat, og derfor ikke har noget opsigelsesvarsler og rettigheder. Skolen ville ikke afholde forligsnævn og forsøgte at få sagen afvist. Nævnet blev alligevel indkaldt og mødet afholdt, men sagen endte med en udskydelse til efter, at sagen har været behandlet i et sideløbende forløb i arbejdsretten. JMO og MLW skal drøfte arbejdsretssagen, og det skal afklares med vores advokat Peter Breum, hvordan selve afvisningen skal behandles. Det skal ligeledes sikres, at der ikke bliver tale om en retsformandsafgørelse, men om en egentlig behandling. JRA og JMO skal til møde på en skole, som har indkaldt til 37-møde, hvilket så vidt erindres aldrig er sket før. Skolen/forstanderen ønsker klarhed over TR-cirkulæret (omhandlende håndtering af TR-hvervet i forhold til ledelsen) og dets anvendelse. Sagen omhandler en skole, hvor en tillidsrepræsentant har haft et tæt samarbejde med den tidligere forstander, men den nuværende forstander sår tvivl om, hvorvidt tillidsrepræsentanten handler på lærerkollegiets vegne, når han overfor forstanderen adresserer forskellige problemstillinger på skolen. Forstanderen hævder, at tillidsrepræsentanten handler egenhændigt og i øvrigt puster til ilden og skaber utilfredshed i lærergruppen. JMO har talt med den tillidsrepræsentant, hvor vi havde en formodning om, at han var proformavalgt (som eneste medlem på skolen). Tillidsrepræsentanten virker dog oprigtig og vil gerne afholde møder og tage TR-uddannelse. Selvom der ikke umiddelbart er grund til at råbe vagt i gevær, viser det, at den besluttede proces med - ved mistanke om proformavalg - at kontakte tillidsrepræsentanterne virker. To efterskoler er gået konkurs. Lederen på den ene skole udviste ansvarlighed ved ikke at ignorere de økonomiske kvaler ved at optage flere lån, hvilket han blev anbefalet. Klageskrift vedr. pauseproblematikken forklarer hele forhandlingsforløbet, og fastlægger, hvilke områder, der ikke er omfattet af overenskomsten. Det slås fast, at på alle skoler omfattet af OK-området er spisepausereglerne

4 gældende, men der kan være hele områder, der ikke er omfattet. Org.aftalen er på vej i udkast med ca. et års forsinkelse. Der var en orientering om problematikken omkring opholdskrav. Der arbejdes på at klarlægge, hvorvidt det er muligt at tilbyde alternative forsikringer, som De Frie gør det. Desuden vil formanden i Lærernes a- kasses bestyrelse adressere problemet med, at man opfordrer/ikke forhindrer, at lærere betaler ind i syv år, hvor de reelt ikke er berettigede til dagpenge. JMO har haft møde med skoleforeningerne om ferieloven. Det blev drøftet, hvordan man holder regnskab, laver skabeloner etc. Skoleforeningerne vil ikke tale forskudsferie først ved den nye lovs ikrafttræden. Der var enighed om, at have fokus på overgangsperioden 19/20, og så kommer der nyt møde senere. De modeller tillidsrepræsentanterne er blevet præsenteret for vedr. forskudsferie kan anvendes, hvis skolerne er med på det, men det er en udfordring, hvis foreningerne ikke er med på det. c. Meddelelser K6: På læreruddannelsen i Vordingborg har der de seneste år været meget beskedent fremmøde til mødet med de studerende. På den baggrund har Danmarks Lærerforening oplyst, at de ikke vil bruge tid på arrangementerne i fremtiden. Det blev aftalt, at det ikke giver mening, at FSL stiller op (og svarer på spørgsmål, som mestendels drejer sig om folkeskolen), når Danmarks Lærerforening ikke deltager. Det blev ligeledes aftalt, at HLK tager kontakt til lokalformanden fra Danmarks Lærerforening med henblik på at afdække, om der er basis for at lave andre aktiviteter i området. K4: HEH til konstruktivt møde med Esbjerg lærerforening. HWI informerede om foreningens økonomi. I forhold til regnskabet for 2018, kan det på nuværende tidspunkt estimeres, at regnskabet som minimum bliver som forventet (overskud på 3 mio. kr. plus hensættelse af 1 mio. kr. til afholdelse af repræsentantskabsmødet I forhold til 1. kvartal 2019, som endnu ikke er helt færdigkonteret, er forventningerne, forudsat uændrede medlemstal og det budgetterede til Rep19, at vi med det forholdsmæssige forbrug, ligger meget tæt på det årsbudgetterede ( kr.). Det skal understreges, at der er udsving mellem kvartalerne, og at tallene for 1. kvartal i det hele taget ikke er velkonsoliderede, hvorfor der altså er tale om et estimat på det forventede. Indtægterne ligger for 1. kvartal meget præcist på ¼ af det i årsbudgettet forudsatte. HWI informerede desuden om lukningen af Skolekom. Der anvendes mange forskellige platforme, og følgelig vurderes det af de driftsansvarlige bag ikke, at Skolekom kan køre videre på rentabel vis. Vi vil kigge på, hvordan det kan løses systemmæssigt, og hvor mange ting, der kan afløses af Teams, DocuNote etc. Det vil muligvis være en GDPR-fordel, at vi får mere styr på florerende data eksempelvis til tillidsrepræsentanterne.

5 K2: RFR orienterede om et foredrag, hvor 14 tilmeldte medlemmer udeblev. Det var på baggrund heraf en mere generel drøftelse af problematikken og mulighederne for at indføre depositum. Der kommer et oplæg om dette på næste HB-møde (maj). K3: RJO har et medlem, der er meget utilfreds med det smerteforedrag, som Lærernes Pension har entreret med. Formanden oplyste, at der er et projekt med fokus på at begrænse sygdomme, og det er forebyggende tiltag og altså ikke et forsøg på at foregive at kroniske sygdomme kan undgås med øvelser. Lærernes Pension er garant for dette og lignende arrangementers lødighed. Der var på baggrund af meddelelserne fra K8 en drøftelse af, hvorvidt der skal afholdes særlige moduler/arrangementer for de tillidsrepræsentanter, der ikke kan deltage på enkelte af TR uddannelsens grundmoduler. Det blev fastslået, dels at det er meningen, at man tager missede moduler det efterfølgende år, og altså at der ikke afholdes opsamlingsheats. Dels, i forlængelse heraf, blev det aftalt, at der skal være klarhed over, hvad/hvordan der kommunikeres om dette, når sekretariatet kontaktes altså at tillidsrepræsentanterne ikke forventer, at der kan afholdes særarrangementer for de, der ikke deltager på de ordinære moduler. d. Repræsentationer RBE orienterede om, at der er årsmøde på den frie lærerskole Næstformanden er dirigent e. Status på lønforhandlinger LHO: I K1 er der et par friskoler uden TR, som er lønførende. Det kunne være interessant at undersøge dette nærmere (LHO snakker med PHS om dette). f. Opgaveloggen g. Repræsentantskabsmøde Bilag (HWI) Arbejdsdokumentet blev gennemgået. Vedr. kommunikation er der et ønske om at nå bredt ud. Det blev drøftet, om det er kredsene, der skal være afsendere på påmindelser etc. MHV kigger på kommunikationsplan og ansvarsfordeling jf. kredsene Herudover blev det drøftet og accepteret, at hovedbestyrelsen sidder på gulvet altså ikke på scenen. Nogle HB-medlemmer appellerede til, at præsentationen af HB bliver anderledes end i Dette overvejes. I forhold til stande, var der forslag om at indtænke FSL-skolen, og herudover kan det overvejes at invitere FH, LP og BFA.

6 Der var en drøftelse af, hvordan årets underholdning promoveres, og hvordan aftenen efterfølgende skal forløbe. Der var enighed om, at det ikke skal være en hemmelighed/overraskelse, at Niels Hausgaard underholder. Det blev herefter drøftet, om der skal være traditionelt danseband, eller om der i forlængelse af underholdningen skal være et mere casual set-up i og omkring stjernebaren. De fleste tilkendegav støtte til ikke at have dansegulv etc., men der arbejdes videre med dette og de øvrige, nævnte ting i den videre planlægning, der jævnligt orienteres om på HB-møderne. Der vil ikke på hvert møde være en gennemgang af arbejdsdokumentet, men repræsentantskabsmødet er på som fast punkt med status og drøftelse af aktuelle problemstillinger. 3. Drøftelse a. Drøftelse af TR-regler. Bilag (arb.grp. TR s rolle) Drøftelsen handler om, at yde ekstra hjælp og støtte til tillidsrepræsentanterne, når de er valgt, men inden de har gennemført TRuddannelsen. På baggrund af dagens drøftelse udarbejder sekretariatet en indstilling til vedtagelse i HB. I drøftelserne og indstillingen, skal det diskuteres, hvorvidt tillidsrepræsentanter først skal have ret til at underskrive lønaftaler efter endt TR-uddannelse. Der sættes deadline på indstillingen i FU, mens der indsamles input fra kredsene, som sendes til arbejdsgruppen inden 1. maj. Der var en del diskussion om sekretariatets rolle og ressourcetræk, som skal afklares i sammenhæng med det ovenstående. Sekretariatets indsats skal afstemmes med kredsene og i særdeleshed kredsformændenes indsats for at hjælpe nyvalgte tillidsrepræsentanter i sammenhæng hermed skal det i øvrigt klarlægges, hvad der definerer en ny tillidsrepræsentant. Formanden tilføjede, at opgaven med at støtte tillidsrepræsentanter er meget individuel og at denne afdækning i høj grad foregår på TR-uddannelsen, hvor de nyvalgte tillidsrepræsentanter opfordres til at lave fokuspunkter/handleplaner, som skal sikre, at problemstillingerne individualiseres. Næstformanden påpegede, at det kan være hensigtsmæssigt at se på, om der er systematik i de behov og de typer af udfordringer, som tillidsrepræsentanterne står overfor, der er betinget af skoletypen. På baggrund af drøftelserne blev det besluttet, at sekretariatet udarbejder en indstilling, som indeholder et katalog over tiltag og en klar indikation af, hvilke af disse der er udgiftsdrivende, og hvilke der vurderes udgiftsneutrale. Foreslåede tiltag overvejes også i relation til nuværende tiltag (postkort etc.) og videreudviklingen af det eksisterende, ligesom der også kigges på den gennemførte survey. I sammenhæng hermed kommer kredsene med input til arbejdet inden 1. maj. Indstillingens deadline fastlægges i FU.

7 b. Drøftelse af forældrepresgruppens anbefalinger på baggrund af surveyresultaterne. Bilag (Forældrepresgruppen) Gruppen fremlagde udvalgte resultater med henblik på HB s stillingtagen til, om og hvordan, der skal arbejdes videre med problemstillingerne. Det blev besluttet, at der er grundlag for en konkret indstilling, da surveyresultaterne indikerer, at forældrepres er en væsentlig udfordring, og en som HB mener bør håndteres. Formanden tilføjede, at det er vigtigt at skolerne har en politik på området og at der således er et grundlag/mandat, som sekretariatet kan forholde sig til. Det blev ligeledes drøftet, at der er behov for koordinering med digitaliseringsgruppen, som har et oplæg på junimødet. Der er en del overlappende problemstillinger, og der skal være retningslinjer/politik for forældrepres og digitalisering, men der er mange overlappende felter. Det blev derfor aftalt, at sekretariatet sørger for afklaring og koordinering af de to gruppers arbejde og indstillinger, således politikken/politikkerne på området bliver sammenhængende og overlappende kun, hvor dette er meningsfuldt. c. Forslag til vedtægtsændring vedr. nyvalgtes tiltrædelsestidspunkt. Bilag (RJO) RJO indstillede en drøftelse af, om man kan afhjælpe det faktum, at der ofte er nogle måneder mellem kredsgeneralforsamlingerne og tiltrædelsestidspunktet i HB (1. maj). Konkret foreslås en drøftelse af, om der skal indstilles en vedtægtsændring, så stk. 2 ændres fra: Kredsbestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling i kredsen. Generalforsamlingen afholdes inden udgangen af april. til: Kredsbestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling i kredsen. Generalforsamlingen afholdes i april. Flere påpegede, at ændringen kunne give andre problemer herunder at man har bedre mulighed for at indgå i sin skoles timefagfordeling, hvis generalforsamlingen afholdes i marts. Desuden vurderes det ikke at problemer med overgangsperioden nødvendigvis afhjælpes med en vedtægtsændring. Der var således ikke opbakning til, at indstille den drøftede vedtægtsændring til beslutning. 4. Beslutning a. Revision af HB-mappen afsnit 2.8: HBs frikøb og honorar (FU) Som en del af den løbende revision af HB-mappen indeholder indstillingen forslag til revidering af pkt Formanden supplerede indstillingen med at uddybe, at formandsskabets fratrædelsesordning erstattes af en mere konkret mulighed for at få midler

8 til uddannelses-/outplacementforløb, når formands-/næstformandsskabet ophører. Indstillingen godkendt b. Lærerstartstrategi (FU) Det indstilles, at HEH og JCH kommer med et bud på en lærerstartstrategi. Indstillingen godkendt. Det blev kommenteret, at mange aktører, Aarhus Lærerforening og Efterskoleforeningen blev nævnt, arbejder med lignende tiltag, og herudover arbejder to FSL-skoledeltagere med lignende problemstillinger der kigges på disse ting som inspiration for strategien. c. Procedure for møder på skoler, hvor sekretariatet har forhandlet lønaftale (FU) Når sekretariatets lønkonsulenter afslutter lønforhandlinger på skoler uden tillidsrepræsentant, kan de med skolelederens accept forsøge at iværksætte et møde på skolen, hvor kredsformanden kommer og forklarer den nye aftale. Mødet kan alt efter situationen være et medlemsmøde eller et lærermøde. Lønkonsulenten koordinerer med kredsformanden for at sikre, at vi kan deltage i mødet. Hvis det ikke lykkes konsulenten at bane vejen for et møde via skolelederen, eller hvis lønkonsulenten vælger ikke at gå ad den vej, udsender vi som hidtil en mail til medlemmerne, hvor kredsformanden stiller sig til rådighed for et møde. Formanden kommenterede supplerende, at indstillingen er en mindre justering af det vi allerede gør. Indstillingen godkendt. d. Børnekulturprisen (MLJ) Beslutningen, om hvem der skal modtage børnekulturprisen 2019, træffes på HB-mødet i maj. Frist for indsendelse af forslag (til Næstformanden) er 1. maj. Indstillingen vedtaget. e. Pension og nedslidning. Bilag (FU/URO) På baggrund af drøftelserne på sidste HB-møde, havde formanden udarbejdet et oplæg til beslutning. Det indstilles således, at der ikke tages stilling til ordningens indhold men at vi fastholder, at det skal være en mulig ordning for alle nedslidte, at den skal blive til i trepartssamarbejde samt at samspillet med fx seniorførtidspension og andre ordninger bør tages med i overvejelsen. Beslutningsforslaget er i forlængelse af drøftelserne, men i mere generelle/overordnede og pragmatiske termer med henblik på at finde et fælles ståsted for foreningen i debatten. Der er enighed om, at der sideløbende med diskussionerne om selve ordningen vedr. tidlig tilbagetrækning bør være fokus på, hvordan man får et rummeligere arbejdsmarked generelt med mindre nedslidning dette er også et emne foreningen skal forsøge at dagsordensætte.

9 Det præciseredes i øvrigt også at der skal være fokus på økonomien og herunder på samspillet mellem forskellige pensionsordninger, således at det er en reel mulighed for de fleste og ikke noget, som man i mange tilfælde ikke vil få en økonomisk gevinst (eksempelvis fordi man går glip af invalidepension) ved på grund af modregninger med mere. Indstillingen blev vedtaget. Det er dermed besluttet, at vi ikke tager stilling til ordningens indhold men fastholder, at det skal være en mulighed for alle nedslidte. Ordningens tilblivelse bør være i regi af trepartsforhandlinger og der skal være fokus på økonomiske incitamentstrukturer herunder samspillet med seniorpensionsordninger, arbejdsmarkedspensioner og andre pensionsordninger. f. Indstilling om fastholdelse (Organiseringsgruppen) Organiseringsgruppens forslag med forskellige tiltag til markering af loyale medlemmer blev drøftet. Forslaget blev bragt til afstemning med følgende resultat: For: 3 Imod: 4 Undlod at stemme: 3 Indstillingen dermed forkastet. 5. Evt.

Temadel: Ingen. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Temadel: Ingen. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Sekretariatet, Risskov Start: 11.01.2018 kl. 10.15 Slut: 11.01.2018 kl. 18.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

Hovedbestyrelsen: Sekretariatet:

Hovedbestyrelsen: Sekretariatet: Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand Monica Lendal Jørgensen (MLJ), Lars Holm (LHO), Rikke Friis (RFR), Rikke Josiasen (RJO),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand Monica Lendal Jørgensen (MLJ), Lars Holm (LHO), Rikke Friis (RFR), Rikke Josiasen (RJO),

Læs mere

Ingen temadel. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Ingen temadel. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hotel Nyborg Strand Start: 09.11.2017 kl. 10.00 Slut: 09.11.2017 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica Lendal

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand Monica Lendal Jørgensen (MLJ), Lars Holm (LHO), Rikke Friis (RFR), Rikke Josiasen (RJO),

Læs mere

Temaer: Onsdag 10.15-16.00: FSL s mediestrategi og anvendelsen af sociale medier.

Temaer: Onsdag 10.15-16.00: FSL s mediestrategi og anvendelsen af sociale medier. Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 17-18. juni 2015 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 17.6.2015 kl. 10.15 til 18.30 Slut: 18.6.2015 kl. 9.00 til 15.30 URO/HWI/HLH/JMO Hovedbestyrelsen:

Læs mere

4. Arbejdsliv og miljø (A&A) a. Indstilling om ændret procedure i forhold til meddelelse af AMR-valg

4. Arbejdsliv og miljø (A&A) a. Indstilling om ændret procedure i forhold til meddelelse af AMR-valg Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 08.02.2018 kl. 08.00 Slut: 08.02.2018 kl. 18.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

Temadel, kl : Orientering om LP v/ Paul Brüniche-Olsen. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Temadel, kl : Orientering om LP v/ Paul Brüniche-Olsen. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: HKC Start: 11.10.2017 kl. 13.00 Slut: 11.10.2017 kl. 19.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica Lendal Jørgensen (næstformand),

Læs mere

Intern temadel: Social taxameter / specialundervisning, 12.9 kl

Intern temadel: Social taxameter / specialundervisning, 12.9 kl Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 12.09.2018 kl. 13.00 Slut: 13.09.2018 kl. 16.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand Monica Lendal Jørgensen (MLJ), Lars Holm (LHO), Rikke Friis (RFR), Rikke Josiasen (RJO),

Læs mere

Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 3. november 2016 Sted: Nyborg Strand Start: 03.11.2016 kl. 10.15 Slut: 03.11.2016 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand),

Læs mere

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 5. november 2015

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 5. november 2015 Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 5. november 2015 Sted: Severin, Skovsvinget 25, Middelfart Start: 5.11.2015 kl. 10.15 Slut: 5.11.2015 kl. 18.00 URO/HLH/MIS Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 9.januar 2013 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 9.1.2013 kl. 10.15 Slut: 9.1.2013 kl. 16.45 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formanden),

Læs mere

Intern temadel: ingen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Intern temadel: ingen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Referat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 08.11.2018 kl. 08.30 Slut: 08.11.2018 kl. 15.30 Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica Lendal Jørgensen

Læs mere

Intern temadel: OK-18 (14.03 fra kl ) Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Intern temadel: OK-18 (14.03 fra kl ) Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 14.03.2018 kl. 15.00 Slut: 15.03.2018 kl. 11.30 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

Hovedbestyrelsen: Afbud: Sekretariatet:

Hovedbestyrelsen: Afbud: Sekretariatet: Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand Monica Lendal Jørgensen (MLJ), Lars Holm (LHO), Rikke Friis (RFR), Rikke Josiasen (RJO),

Læs mere

Intern temadel: Forventningsafstemning, kl DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Intern temadel: Forventningsafstemning, kl DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 10.10.2018 kl. 13.00 Slut: 11.10.2018 kl. 15.00 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 12.12.2018 kl. 10.15 Slut: 12.12.2018 kl. 18.30 Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand

Læs mere

Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 12. januar 2017 Sted: Ravnsøvej 6, Risskov Start: 12.01.2017 kl. 10.15 Slut: 12.01.2017 kl. 16:45 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup

Læs mere

3. Uddannelse og profession (U&P) a. Indstilling af skole- og uddannelsespolitik (behandles under pkt. 2f)

3. Uddannelse og profession (U&P) a. Indstilling af skole- og uddannelsespolitik (behandles under pkt. 2f) Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 12.-13. oktober 2016 Sted: Hornstrup Kursuscenter, Vejle Start: 12.10.2016 kl. 13.00 Slut: 13.10.2016 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Ingen temadel. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Ingen temadel. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden URO/HWI/KPL Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 20.06.2018 kl. 13.00 Slut: 21.06.2018 kl. 14.00 Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

Tema: Hvad har fagbevægelsen haft af resultater gennem tiden v. Jes Lemming

Tema: Hvad har fagbevægelsen haft af resultater gennem tiden v. Jes Lemming Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 16.-17. september 2015 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 16.9.2015 kl. 10.00 Slut: 17.9.2015 kl. 09.00 til 12.00 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 14. januar 2016

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 14. januar 2016 Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 14. januar 2016 Sted: Sekretariatet, Risskov Start: 14. januar 2016 kl. 10.00 Slut: 14. januar 2016 kl. 16.35 URO/HWI/KDJ Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 11.-12. marts 2015 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 11.3.2015 kl. 13.00 til 18.30 Slut: 12.3.2015 kl. 9.00 til 12.00 URO/HWI/MIS Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 18. april 2013 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 18.4.2013 kl. 9 Slut: 18.4.2013 kl. 17 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formanden),

Læs mere

Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 19.-20. august 2015 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 19.8.2015 kl. 12.00 Slut: 20.8.2015 kl. 08.30 til 16:45 URO/HWI/PHS/KDJ Hovedbestyrelsen:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand Monica Lendal Jørgensen (MLJ), Lars Holm (LHO), Rikke Friis (RFR), Rikke Josiasen (RJO),

Læs mere

Tema (kl ): Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN

Tema (kl ): Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 14.-15. september 2016 Sted: Hornstrup Kursuscenter, Vejle Start: 14.9.2016 kl. 13.00 Slut: 15.9.2016 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Temadel B, 17.8 kl : 2) FTF status og perspektiver v. Bente Sorgenfrey og Jens Kragh

Temadel B, 17.8 kl : 2) FTF status og perspektiver v. Bente Sorgenfrey og Jens Kragh Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: HKC Start: 16.08.2017 kl. 13.00 Slut: 17.08.2017 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica Lendal Jørgensen

Læs mere

3. Drøftelse a. Drøftelse af udkast til budget 1. behandling af Budget2020 (FU) b. Kredsenes kan- og skalopgaver (FU) c. Evaluering af valgmøderne

3. Drøftelse a. Drøftelse af udkast til budget 1. behandling af Budget2020 (FU) b. Kredsenes kan- og skalopgaver (FU) c. Evaluering af valgmøderne Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen: Formand Uffe Rostrup (URO), næstformand Monica Lendal Jørgensen (MLJ), Lars Holm (LHO), Rikke Friis (RFR), Rikke Josiasen (RJO),

Læs mere

NB: Der er den 21.6 fra kl mulighed for at få hænderne helt ned i den nye hjemmeside Tilmelding er påkrævet (invitation i SkoleKom)

NB: Der er den 21.6 fra kl mulighed for at få hænderne helt ned i den nye hjemmeside Tilmelding er påkrævet (invitation i SkoleKom) Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: HKC Start: 21.06.2017 kl. 13.00 Slut: 22.06.2017 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica Lendal Jørgensen

Læs mere

Velkommen i FSL og til din egen. Kreds 10 2012/2013 KREDS 10

Velkommen i FSL og til din egen. Kreds 10 2012/2013 KREDS 10 Velkommen i FSL og til din egen Kreds 10 2012/2013 Du er nu blevet medlem af Frie Skolers Lærerforening, kreds 10. Som du kan se af kortet her til højre, dækker kreds 10 det midterste Jylland i et bredt

Læs mere

Temadel, kl : Orientering om det internationale arbejde i DLI (Danske Lærerorganisationer International) v/ Kristina Aaltonen

Temadel, kl : Orientering om det internationale arbejde i DLI (Danske Lærerorganisationer International) v/ Kristina Aaltonen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen 14.09. 2017 Sted: HKC Start: 13.09.2017 kl. 13.00 Slut: 14.09.2017 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica Lendal

Læs mere

KB- møde tirsdag d kl. 14:00 Haderslev Realskole

KB- møde tirsdag d kl. 14:00 Haderslev Realskole 2019, 14.05 Referent: LM KB- møde tirsdag d.14.05. 2019 kl. 14:00 Haderslev Realskole Deltagere: Hans Erik Hansen (HE) Finn Trond Hansen (FTH) Inga Fries (IF) Torben Hansen (TH) Lene Mikkelsen (LM) Dagsorden

Læs mere

Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 29. oktober 2014 Sted: LC Niels Hemmingsens Gade 10, 4. 1153 København K. Start: 29.10.2014 kl. 10.15 Slut: 29.10.2014 kl.16.45 URO/HWI/KHH

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

Tema: - Der var intet tema. Gennemgang af beslutningsprotokollen. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden

Tema: - Der var intet tema. Gennemgang af beslutningsprotokollen. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 15.-16. juni 2016 Sted: Julegård, Aakirkeby Start: 15.6.2016 kl. 10.00-18.00 Slut: 16.6.2016 kl. 9.00-12.00 URO/HWI/MHV Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Temadel onsdag den 6.12 kl : På tur med de ledige v. Lærernes

Temadel onsdag den 6.12 kl : På tur med de ledige v. Lærernes Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 06.12.2017 kl. 13.00 Slut: 07.12.2017 kl. 14.30 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

*OBS: Efter møde på Trapholt den 10.5 køres til HKC for overnatning og fortsat møde 11.5.

*OBS: Efter møde på Trapholt den 10.5 køres til HKC for overnatning og fortsat møde 11.5. Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: Sted: Trapholt, Kolding (10/5) / HKC (11/5)* Start: 10.05.2017 kl. 13.00 (frokost fra kl. 12) Slut: 11.05.2017 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: april 2016

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: april 2016 Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 13.-14. april 2016 Sted: Hornstrup Kursuscenter, Vejle Start: 13.4.2016 kl. 16.00 Slut: 14.4.2016 kl. 16.15 URO/HWI/MIS Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Temadel: Torsdag Orientering om de private OK-forhandlinger og den danske model v. Christian Lyhne Ibsen, FAOS

Temadel: Torsdag Orientering om de private OK-forhandlinger og den danske model v. Christian Lyhne Ibsen, FAOS Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 14. marts 2017 Sted: HKC Start: 08.03.2017 kl. 13.00 Slut: 09.03.2017 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

Temadel: Medlemsundersøgelsen v. Jacob Stammer og Mikkel Svold, MSI Research. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN

Temadel: Medlemsundersøgelsen v. Jacob Stammer og Mikkel Svold, MSI Research. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN Mødedagsorden: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: Sted: Kosmopol, København Start: 05.04.2017 kl. 10.00 17.30 Slut: 06.04.2017 kl. 9.00-11.30 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand),

Læs mere

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 7. november 2013 Sted: Nyborg Strand Start: 7.11.2013 kl. 12.00 Slut: 7.11.2013 kl. 18.04 URO/HWI/MWS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formanden),

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 7. januar 2015

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 7. januar 2015 Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 7. januar 2015 Sted: Sekretariatet i Risskov Start: 07.01.2015 kl. 10:15 Slut: 07.01.2015 kl. 18:00 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2

Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Deltagere: Referat af bestyrelsesmøde 22.06.2010 Hovedbiblioteket, mødelokale 2 Jim Nielsen Helle Thorning Janne Jensbøl Sabine Dedlow (afbud) Ole Hansen (afbud) Lisbeth Hoffmann (afbud) Helle Høeg (afbud)

Læs mere

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Gennemgang af beslutningsprotokollen

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Gennemgang af beslutningsprotokollen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 27. 28. februar 2013 Sted: DGI-huset i København Start: 27.2.2013 kl. 13.00 Slut: 28.2.2013 kl. 14 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Temadel, 16/5 (aften): Projekt Politisk Udvikling v. Anne Jøker. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Temadel, 16/5 (aften): Projekt Politisk Udvikling v. Anne Jøker. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden URO/HWI/KPL/KHH Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 16.05.2018 kl. 13.00 Slut: 17.05.2018 kl. 17.00 Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

- Tema: Regnskabsaflæggelse og generalforsamling i HKC P/S og HKC ApS

- Tema: Regnskabsaflæggelse og generalforsamling i HKC P/S og HKC ApS Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 19. og 20. maj 2016 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 19. maj 2016 kl. 10.15 Slut: 20. maj 2016 kl. 12.00 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Formand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 72 48 65 00 Fax 72 48 65 10 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 25.3.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Formand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 13. oktober 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Tema: Bente Sorgenfrey (formand FTF) om dansk arbejdsmarkedspolitik afbud

Tema: Bente Sorgenfrey (formand FTF) om dansk arbejdsmarkedspolitik afbud Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 10. 11. december 2014 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 10.12.2014 kl. 13.00 til 18.19 Slut: 11.12.2014 kl. 9.00 til kl. 14.05 URO/HWI/KDJ

Læs mere

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 16. og 17. marts 2016

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 16. og 17. marts 2016 Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 16. og 17. marts 2016 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 16. marts 2016 kl. 16.00 Slut: 17. marts 2016 kl. 9.00 URO/HWI/KDJ Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 21. og 22. oktober 2015

Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 21. og 22. oktober 2015 Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 21. og 22. oktober 2015 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 21.10.2015 kl. 16.20 18.20 Slut: 22.10.2015 kl. 8.30 16.45 URO/HWI/KDJ Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Gennemgang af beslutningsprotokollen.

Gennemgang af beslutningsprotokollen. Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 8. og 9. februar 2017 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 8. februar 2017 kl. 13-18.30 Slut: 9. februar 2017 kl. 8.30-17.00 Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2011-12

Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2011-12 Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2011-12 Velkommen Frie Skolers Lærerforening byder alle nyvalgte tillidsrepræsentanter velkommen til en grunduddannelse med mulighed for bl.a. en faglig indsigt

Læs mere

Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2012-13

Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2012-13 Grunduddannelsen for tillidsrepræsentanter 2012-13 Velkommen Frie Skolers Lærerforening byder alle nyvalgte tillidsrepræsentanter velkommen til en grunduddannelse med mulighed for bl.a. en faglig indsigt

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Temadel: Det gode møde v. Bo Krüger. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden

Temadel: Det gode møde v. Bo Krüger. Gennemgang af beslutningsprotokollen DAGSORDEN. 1. Godkendelse af dagsorden Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 7. december 2016 Sted: HKC Start: 07.12.2016 kl. 13.00 Slut: 08.12.2016 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup (formand), Monica

Læs mere

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt,

Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Regionsmøde for kredsbestyrelsen i Region Midt, Onsdag d.10.4,2013 Mødested: Patienthotellet, Kl.9-15 Mødelokalet på 7. Lille Mikkelsgade 2 8800 Viborg. Referent: Ann-.Birgitte Ordstyrer: Liselotte Tilstede:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 10.3.2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogerne Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon: 7248 6500 Fax: 7248 6510 Mail: storstroem@sl.dk Web: sl.dk/storstroem REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 21.06.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 6.-7. maj 2015 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 6.5.2015 kl. 12.00 til 18.30 Slut: 7.5.2015 kl. 9.00 til 16.00 URO/HWI/MIS Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 13. 14. august 2014 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 13.8.2014 kl. 13:00 Slut: 14.8.2014 kl. 16:30 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 4985280 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17171 03-05-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 10. maj 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Dirigent/er: Peter,

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Tema: Friheden på det frie skoleområde (v. Thorstein Balle, ekstern lektor, Grundtvig Centeret) Gennemgang af beslutningsprotokollen.

Tema: Friheden på det frie skoleområde (v. Thorstein Balle, ekstern lektor, Grundtvig Centeret) Gennemgang af beslutningsprotokollen. Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 17.-18. august 2016 Sted: Hornstrup Kursuscenter, Vejle Start: 17.8.2016 kl. 13.00 Slut: 18.8.2016 kl. 17.00 URO/HWI/KPL Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2

Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2 Funktionsbeskrivelser for kredsbestyrelsen i kreds 2 Formanden Bindeled mellem kredsen (K2), kredsbestyrelsen (KB) og hovedbestyrelsen (HB). Holder KB bedst muligt orienteret om HBs arbejde og fremfører

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 16. maj 2018 kl. 17.00 på Torvehallerne i Vejle. Til stede: Lotte Klein, Henrik Mikkelsen, Bo Christensen, Rune Søe, Rikke Belcher,

Læs mere

Tema: Onsdag kl. 14.15-16.00: Oplæg om OK 15 fra Mariann Skovgaard (sekretariatschef i LC)

Tema: Onsdag kl. 14.15-16.00: Oplæg om OK 15 fra Mariann Skovgaard (sekretariatschef i LC) Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 12.-13. marts 2014 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 12.3.2014 kl. 14.15 Slut: 13.3.2014 kl. 17.00 URO/HWI/MIS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup

Læs mere

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007

Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Dagsorden til ØDF s generalforsamling 2007 Tidspunkt: 12. november 2009, kl. 15.45 Sted: Hotel Trinity, Fredericia 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Rune Jönsson, Glostrup Kommune, som dirigent.

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 7. september 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN:

REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: REFERAT AF SYVENDE ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I DANSK TEX-BRUGERGRUPPE 24. SEPTEMBER 2005 PÅ DATALOGISK INSTITUT, AARHUS UNIVERSITET DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

BDOKR i Aarhus Transport i bil fra KL, Weidekampsgade 10 kl. 7.30 præcis hjemtransport med tog kl. 15.27 fra Aarhus H.. Allan Graversen, KL.

BDOKR i Aarhus Transport i bil fra KL, Weidekampsgade 10 kl. 7.30 præcis hjemtransport med tog kl. 15.27 fra Aarhus H.. Allan Graversen, KL. Mødedato/-tid: 11. marts 2015 kl. 10.30 15.00 Mødested: Deltagere: Afbud fra: BDOKR i Aarhus Transport i bil fra KL, Weidekampsgade 10 kl. 7.30 præcis hjemtransport med tog kl. 15.27 fra Aarhus H.. Allan

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen

Dagsorden. Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 15-16. maj 2013 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 15.5.2013 kl. 10.15 Slut: 16.5.2013 kl. 15.00 URO/HWI/PHS Hovedbestyrelsen: Uffe Rostrup

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 1. SAMMENSÆTNING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Hovedbestyrelsen består

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4708593 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15983 06-12-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 11. december 2018 Tid: 09.00-16.00 Sted: FOA Nordjylland, Baghuset lokale Toppen, Østerport 2, Aalborg

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4477465 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15981 02-08-2018 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 23. august 2018 Tid: 09.20-16.00 OBS: der afholds A-kasse GF fra 9-9.15 Sted: Skansevej 90b, 9400

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Velkommen til Kreds 6 s ordinære generalforsamling 2019

Velkommen til Kreds 6 s ordinære generalforsamling 2019 Velkommen til Kreds 6 s ordinære generalforsamling 2019 Sidste års generalforsamling var præget af udsigten til storkonflikt på det offentlige område. Uenighederne var på det tidspunkt allerede overladt

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

Generalforsamlingen. En vejledning. 2. december facebook.com/frivilligcentermariagerfjord 1:5

Generalforsamlingen. En vejledning. 2. december facebook.com/frivilligcentermariagerfjord 1:5 Generalforsamlingen En vejledning 2. december 2014 www.fcmf.dk facebook.com/frivilligcentermariagerfjord 1:5 Forberedelse HVIS ikke bestyrelsen er dus med vedtægterne er tiden kommet til at blive det.

Læs mere

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret.

Referat. Fraværende: Ole Sværke. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af 2 nye orienteringspunkteret. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 22. januar 2015 Referatet blev godkendt. 3. Orientering

Læs mere

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL

FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL FORSLAG 6A MEDLEMSDEMOKRATI OG REPRÆSENTANTSKAB I FSL 4. NOVEMBER 2016 Forslag 6.A til repræsentantskabsmødet 4. november 2016: Medlemsdemokrati og repræsentantskab i FSL Indledning Gennem det sidste halvandet

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

4. Kredsbestyrelsens beretning ved kredsformanden.

4. Kredsbestyrelsens beretning ved kredsformanden. Kredsgeneralforsamling 2012, kreds 10. Torsdag den 19. april 2012 kl.18.30, Adelgade 129, 8660 Skanderborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent og stemmetællere. Uffe Rostrup vælges som dirigent. Det konstateres,

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S. Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg

Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S. Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S Protokol af bestyrelsesmøde 6. maj 2015 kl. 16.30-21.30 på Døjsøvej 1, Skanderborg Bestyrelsesmøde den 6. maj 2015 Deltagere: Henrik Müller (formand og mødeleder) Martin

Læs mere

Eksternt mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 12.-13. juni 2013

Eksternt mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen. Dato: 12.-13. juni 2013 Eksternt mødereferat: Frie Skolers Lærerforening Hovedbestyrelsen Dato: 12.-13. juni 2013 Sted: Hornstrup Kursuscenter Start: 12.6.2013 kl. 10.15 Slut: 13.6.2013 kl. 12.00 URO/HWI/MIS Hovedbestyrelsen:

Læs mere

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK

VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK VEDTÆGTER PERSONALEFORENINGEN I TOPDANMARK 1 NAVN OG FORMÅL: Foreningens navn er Personaleforeningen i Topdanmark. Foreningen er en sektion af Forsikringsforbundet, og har til formål at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 22. september 2017

Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 22. september 2017 Dato: 6. oktober 2017 Til: Hovedbestyrelsen Skrevet af: Mads Peter Aagaard Madsen, 31 19 32 33, mads@dn.dk Referat for møde i Hovedbestyrelsen d. 22. september 2017 Tid: Fredag d. 22. september kl. 9.30

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole.

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole. Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3 Monica Lendal Jørgensen, Jes Lemming Der blev udleveret 86 stemmesedler. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole. 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Referat 5. februar 2015

Referat 5. februar 2015 Referat 5. februar 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 26. februar 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (12.30-13.15 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere