Beregning fra Idrætsudvalget for 2018 Der har været meget aktivitet hen over stort set hele året. Aktiviteterne har bl.a. været fællesroning flere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beregning fra Idrætsudvalget for 2018 Der har været meget aktivitet hen over stort set hele året. Aktiviteterne har bl.a. været fællesroning flere"

Transkript

1 Beregning fra Idrætsudvalget for 2018 Der har været meget aktivitet hen over stort set hele året. Aktiviteterne har bl.a. været fællesroning flere gange ugentlig i K1 og K2, balancetræning, vi har hjulpet hinanden med at tilpasse og forbedre roteknik/-stil og trimmet vores udstyr mod forebyggelse af skader, kraftbesparende roning i formation, indendørs ergometerroning og styrketræning har været et godt år med deltagelse i diverse løb både i indland og udland. Klubbens navn har været nævnt i mange større løbssammenhæng, og resultaterne har faktisk været løftestang til sponsorater til køb af både hurtige og lette kajakker. Handikaproningen er afholdt hver onsdag fra maj til september. Der har været god deltagelse. Vigtigt er, at løbet er for alle. Handicap lå før under Aktivitetsudvalget, men er i år flyttet over til Idrætsudvalget. Vi må se, om konceptet skal forsætte i sin nuværende form, eller om der skal ændres på konceptet. Tak til alle hjælperne uden dem ville løbene ikke kunne gennemføres! De mange medspisende, som ikke ror handikap, bedes meget gerne deltage i madlavningen. I vinterhalvåret er handikap afløst af 6 havneræs i diverse jysk/fynske klubber. Der har været god deltagelse fra klubben, men der er plads til mange flere. Havneræs er for alle og har til formål at holde folk i gang hen over vinteren. Der kan være op mod deltagere til sådanne havneræs på de gode dage. Klubbens nye løb Fænø Rundt sidst i maj er blevet en meget stor succes med ca. 100 deltagere de seneste år. Igen i år et flot arrangement og alt klappede bare. Tak til vores frivillige som står for planlægning og afholdelse! Klubmesterskaber/klubevent blev ikke afholdt i 2018, da der ikke var opbakning til at forberede dagen desværre, ikke mindst for ungdom. Vi ser gerne, at der er mere opbakning i august Ud over ovennævnte løb har Kajakklubben Strømmen deltaget i følgende løb i K1 og K2: Paradisløb (24 km) med 2., 6. og 8. pladser Tour de Thurø (42 km) med 1. og 2 pladser Dalsland Kanot Marathon (55 km) med 1., 2., 9. og 75. pladser Vendelboløbet (21 km) med 1. plads Tour de Gudenå (70 km) med 1. plads i én aldersgruppe Adskillige Havneræs (10 km) i vintermånederne med diverse placeringer DM Maraton (17 km) med 3 gange guld samt en 4. plads VM Masters i Portugal (19 km) med 2 gange bronze.

2 Aftalen på Middelfart Gymnasium med brug af deres fitnesslokale er fortsat igen i år. Tilbuddet er til alle klubmedlemmer. Det er godt brugt, og der kommer både ungdom, de yngre og halvgamle samt Svagstrømmere. Firmaaftalen med Lillebælt Sport og Kultur er også fortsat i år. Tilbuddet gælder alle klubbens medlemmer, og der kan dyrkes styrketræning, svømning, diverse holdtræning med videre til 199 kr pr måned. Udvalget består af Annette Nielsen, Pernille Stenum og Jette Bælum. Kontaktperson i bestyrelsen: Torkild Christensen Beretning fra ungdomsudvalget: 2018 har været endnu et super år med fuld gang i ungdomsroningen. I foråret så det ud til, at der ikke længere skulle være tur/kap men Theo og Malene tog udfordringen op med at tage sig af holdet (med gode skiftende hjælpere). Der var kun 3 ungdomsroere tilbage fra året før, men i løbet af året kom der yderligere 10 til. Heldigvis vil Niklas gerne hjælpe Theo med holdet i men de får brug for hjælp. Om mandagen, har Dorte, Martin, Erik, Hans og Rebecca hygget sig med at tage sig kærligt af havkajak-ungdomsroerne. Markus, som har været på et ungdoms-havinstruktørkursus har også hjulpet til. På havkajak-børneholdet om onsdagen valgte Tina og Bo at stoppe som trænere efter at have været med til at starte havkajak for børn op i klubben for 6 år siden og brugt oceaner af tid sammen med rigtig mange børn. Tusind tak for den store indsats! Efter sommerferien har Poul, Louise, Anette og Erik sørget for at 16 børn stadig kunne komme ud og ro havkajak. De kan ikke alle blive ved i 2019, så her bliver der også brug for at nye folk træder til. Strømmen skulle have været vært ved et ungdomstræf, men der var desværre for få tilmeldte. Vi håber meget på, at ungdomstræffet d september 2019 i Nyborg bliver til noget - og at vi får mange af vores børn og unge med. Ungdommen deltog i klubbens Le Mans 2018 med overnatning i telt, så man også kunne komme på mørketur. Flere unge nåede op på flotte 26 km i løbet af de 24 timer. Vinteren går som sædvanlig med indendørs træning hver tirsdag samt klubaftener og svømmehal en gang om måneden. Vi har nogle fantastiske forældre, der laver mad til os til klubaften og hjælper med kajaktransport til svømmehal. Vi glæder os til rosæsonen starter og vi kan komme på vandet igen med en masse skønne børn!

3 Kajakudvalget. Kajakudvalget har i 2018 brugt rigtig mange penge på at købe nye kajakker. I alt kr. En del af pengene er kommet ind via sponsorater og salg af gamle kajakker (ca ). Desuden blev der overført ,- fra budgettet i Der er indkøbt 2 havkajakker (+ 2 fra 2017, der først blev faktureret i 2018). 2 turkajakker (Escape) og en letvægts K2 (Vejda). Generelt er klubben godt kørende i forhold til klubkajakker. Derfor forventes det, at der ikke bruges så mange penge på kajakker i det kommende år. Der er dog mulighed for at udskifte kajakker, der er udslidte eller ikke bliver brugt. Beretning fra husudvalget. Rengøringen af klubhuset fungerer til de flestes tilfredshed, men med nogle få mishagsytringer. Vi har fået hængt tre skønne Kajakker op i opholdstuen, med mange gode kommentarer og nogle få negative. Skabet med pokaler er blevet delt og pokalerne sat op på en hylde monteret på bjælken i opholdsrummet rummet, igen mange gode kommentare og nogle få negative. Vi har fået et nyt og større køleskab opsat i opholdsrummet Vi har fået to nye toiletter og monteret håndspritdispensere på dame og Herre toiletterne. Rørene ned til blandingsbatterierne i baderummene rer fornyet. Der godt gang i tirsdagsmøderne og onsdagsspisningerne Aktivitetsudvalget Aktivitetsudvalget har i 2018 arrangeret Stander hejsning og Standerstrygning, Havnens Dag, Le Mans, Sankt Hans, Pølseturen, Naturens dag og Nytårsparole. Derudover har udvalget klaret det praktiske ved medlemsmødet og generalforsamlingen. Der har været god tilslutning til arrangementerne, Le Mans var godt besøgt af især begynderholdene og ungdomsholdene. Havnens Dag og Naturens Dag er der hvor vi som klub kan vise byens borgere hvad vi kan tilbyde, dagene er godt besøgt og vi tror at det giver nye medlemmer og positiv omtale i Kommunen. Pølseturen havde vanskelige vilkår i år, men vi håber på bedre vejr næste år. Standerhejsnings- og Standerstrygningsfesterne var igen gode fester, de blev arrangeret af Hans Bruus, Naja Overballe, Emily Nielsen og Claus Kolbe. Der er brug for flere friske kræfter til Festudvalget så kontakt Aktivitetsudvalget hvis du gerne vil være med til at arrangere festerne fremover.

4 Aktivitetsudvalget siger tusind tak til de medlemmer der har givet en hånd med på de forskellige arrangementer og i de forskellige arbejdsgrupper. Aktivitetsudvalget består af Lotte Rasmussen, Anette Henriksen, Malene Hauge Sørensen og Hans Havgaard samt formand Rebekka Kenworthy, Rebekka har valgt at stoppe i udvalget så her er der også brug for friske kræfter. Bestyrelsens kontaktperson til udvalget har været Niels Martin Larsen. Informationsudvalget Informationsudvalget har i 2018 bestået af 3 arbejdsgrupper: Hjemmesiden (Naja Overballe, Lars Bo Schmidt) Nyt Klubblad/Sildenyt (Janus Lindholm Nielsen) Sponsorgruppen (Bodil Reimers og Hans Sørensen) Hjemmesiden Hjemmesiden er i 2018 blevet vedligeholdt af Lars Bo og Naja. Lars Bo sørger for, at den tekniske del af hjemmesiden fungerer. Det betyder, at der løbende skal laves opdateringer og indlejres nye moduler på hjemmesiden. Der ligger i perioder en del timer i dette arbejde. For det meste er det noget, der ikke er synligt for brugerne. Hjemmesiden bliver opdateret her i februar og marts så vi nu kan se de seneste nyheder i klubbens forskellige udvalg på samme tid. Det er ikke længere muligt at tilgå Facebook fra hjemmesiden, da Facebook har ændret deres vilkår herfor. Naja er ansvarlig for den mere synlige del af hjemmesiden. Hun opdaterer med indlæg, rettelser, billeder m.m. Dette kræver bare, at der er nogen, der skriver til hende om, hvilke ting, der skal tilføjes/rettes på hjemmesiden. Derfor fik vi lavet en rundspørge i efteråret, hvor klubbens medlemmer skulle tilkendegive om de ville være behjælpelige med denne informationsstrøm. Det er der 33 medlemmer der har indvilget i, så det ser foreløbigt lovende ud. Sildenyt Har været på standby i Bladet bliver re-designet, og får et nyt format på 17 x 24 cm. Klubbladet vil udkomme 1/4. med deadline den 15/3. og den 1/10 med deadline den 15/9. Det er en test, for at se om vi kan få den informationsstrøm, som er nødvendig for at drive et klubblad. Sker det ikke, må vi se klubbladet som fortid.

5 Sponsorgruppen Gruppen har i 2018 indhentet sponsorater for ,77 kroner. Det er flot arbejde. Gruppens primære opgave er at søge sponsorater af en vis størrelse, så der ikke bliver brugt en masse energi på at få nogle få penge. I den kommende tid vil der være stort fokus på at finde mulige fonde, der vil støtte vores kommende byggeri. Gruppen har også et samarbejde med Middelfart kommune, der er behjælpelig med dette arbejde. Hans Havgaard Hansen har desværre trukket sig fra Sponsorudvalget Vi kan godt bruge yderligere folk i sponsorgruppen, da der er opgaver nok at tage fat på de kommende år. Kontaktperson til Bestyrelsen, Janus Lindholm Nielsen

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 3. april 2018 kl 19 i Strømmen

Bestyrelsesmøde den 3. april 2018 kl 19 i Strømmen Bestyrelsesmøde den 3. april 2018 kl 19 i Strømmen Bestyrelsen Claus Svenningsen Annette Hvenegaard Janus Lind Søren Egebjerg Niels Martin Larsen Torkild Christensen Jette Steenstrup Flemming Larsen Bjarne

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015

Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015 Generalforsamling 12. april 2015 1 Skriftlig beretning for perioden 6. april 2014 12. april 2015 Bestyrelsen har holdt 9 møder i perioden. Referater fra bestyrelsens møder er tilgængelig på hjemmesiden

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 kl 19 i klubhuset Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

2015 Bestyrelsesmøde tirsdag den

2015 Bestyrelsesmøde tirsdag den 2015 Bestyrelsesmøde tirsdag den 9.8. 2016 Bestyrelsen Bente Meunier Flemming Larsen Jette Steenstrup Flemming Laursen Niels Martin Larsen Per Kolberg Pernille Stenum Annette Hvenegaard Referat : Referent

Læs mere

Generalforsamling. Søndag den 26. februar 2017 kl i Østergades Forsamlingshus. Østergade 33 i Middelfart

Generalforsamling. Søndag den 26. februar 2017 kl i Østergades Forsamlingshus. Østergade 33 i Middelfart 2015 Annette Hveneg Generalforsamling Søndag den 26. februar 2017 kl 14-17 i Østergades Forsamlingshus Østergade 33 i Middelfart Dagsorden 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen

Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen Referat af Bestyrelsesmøde i Kajakklubben Strømmen Mødegruppe Bestyrelsen sæson 2009/10 Dato Torsdag den15. oktober 2009 kl. 18.30-21.30 Sted Klubhuset, Østre Hougvej 104 Deltagere Mogens K Hansen, MH

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af bestyrelsesmøde den 11. september 2007 kl. 1915 Hos Ejlev Kuur, Egevænget 28, 8310 Tranbjerg. Tilstede: Mariann, Hans Henrik, Ejlev, René og Jacob. Afbud fra

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 7. april 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab Hvis du følger HTN i et år vil du opleve meget mere end blot at blive fortrolig med at ro havkajak I løbet af et spændende år vil Havkajak Team Nord introducere dig til havkajak sporten Vi vil vejlede

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

8. Valg af bestyrelsesmedlemmer Flemming Laursen, Flemming Larsen og Niels Martin Larsen er ikke på valg

8. Valg af bestyrelsesmedlemmer Flemming Laursen, Flemming Larsen og Niels Martin Larsen er ikke på valg Dagsorden til Generalforsamling i Kajakklubben Strømmen Søndag den 28 februar 2016 kl 14-17 i Østergades forsamlingshus Østergade 33 i Middelfart Dagsorden 1. Valg af dirigent, stemmetællere og referent

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2015 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 9 sæson 2008/09 Dato: Tirsdag den 7. oktober 2008 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset, Østre Hougvej 104 Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH

Læs mere

Generalforsamling d. 26. okt. 2010. Formandens beretning

Generalforsamling d. 26. okt. 2010. Formandens beretning Generalforsamling d. 26. okt. 2010 Formandens beretning Kære medlemmer så er det igen tiden for at kigge tilbage for at se, hvad det sidste år, jubilæumsåret, har bragt HKK. Og hvad der skal ske fremover.

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU!

Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU! Bestyrelsens beretning for 2012 Farum Kyokushin Karate OSU! Efter en lidt turbulent start på året, hvor klubbens forrige bestyrelse havde store samarbejde vanskeligheder. Trods dette fik den gennemført

Læs mere

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl

Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl Dagsorden for konstituerende bestyrelsesmøde 3 marts 2016 kl. 19.00 Til stede var Gitte, Jacob, Jørgen, Carl, Carl Anker, Mogens, Nils Bo og Henrik. Afbud fra Aksel. 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Bestyrelsen beretning Lad os som sidste år starte med at give alle klubbens frivillige hjælpere et klap på skulderen og en KÆMPE STOR TAK.

Bestyrelsen beretning Lad os som sidste år starte med at give alle klubbens frivillige hjælpere et klap på skulderen og en KÆMPE STOR TAK. Bestyrelsen beretning Lad os som sidste år starte med at give alle klubbens frivillige hjælpere et klap på skulderen og en KÆMPE STOR TAK. Det gælder trænerne, instruktørerne, kokkene, opvaskerne, chaufførerne,

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

en er i gang hvem tager isbjørnen?

en er i gang hvem tager isbjørnen? RONYT Medlemsblad for Frederikssund Roklub Glædelig jul og godt nytår Vinterroningen en er i gang hvem tager isbjørnen? Nr. 04 sæson nr.107 December 2014 Bestyrelse Formand Leo Nøhr 4673 1554 Næstformand

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts:

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts: ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Juni 2016 Nr. 2 Standerhejsning lørdag den 19. marts: Vores formand Marianne Hørup holdt standerhejsningstalen. 2. Et fåtal af de mange medlemmer, der deltog. Rochef Hanne

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub

Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Velkommen til Hals Ro- og Kajakklub Støt vores lokale sponsorer: Bilsyn Ulsted Mejdahls Bageri XL Byg Hals Lund El Hals Marine Forening og Skyttelaug Byens Kiosk Gandrup Element Claudi Fisher Lund Dahl

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

RESULTATER 2012. STØT BRYSTERNE, 6. oktober. STANDERSTRYGNINGSLØB, 29. september. DKF MARATON CUP - turbåd. MØLLEÅENS BLÅ BÅND, 22.

RESULTATER 2012. STØT BRYSTERNE, 6. oktober. STANDERSTRYGNINGSLØB, 29. september. DKF MARATON CUP - turbåd. MØLLEÅENS BLÅ BÅND, 22. RESULTATER 2012 STØT BRYSTERNE, 6. oktober Damer, K1, K2 kap, tur, hav, 12 km Nr. 6: Bettina Markussen 01:07:29 Nr. 20: Anette Vingborg 01:23:24 Nr. 22: Annette Møller 01:23:27 STANDERSTRYGNINGSLØB, 29.

Læs mere

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012

ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 ÅKS 2012 referat fra møde d. 2. oktober 2012 Deltagere:, Kajakklubben Viking; Marianne Nissen og Finn Herrik, MKC; Max Kayak og Jørn Maler Jensen, HEI; Claus Iversen og Tayo Lill Andreasen, Skjold; Morten

Læs mere

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12

Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Derfor er vi her! Formandens beretning, e12 Sportslige aktiviteter Mesterskabsmedaljer til klubben DM Sprint Sølv K1 U14 2500m Jonas Hall-Andersen Sølv K1 U14 500m Jonas Hall-Andersen Bronze K2 U16 2500m

Læs mere

Målsætning og handleplan for Kano og Kajakklubben Limfjorden

Målsætning og handleplan for Kano og Kajakklubben Limfjorden Målsætning og handleplan for Kano og Kajakklubben Limfjorden 2014 2017 Indledning For at skabe klarhed over, i hvilken retning Kano-og Kajakklubben Limfjorden skal udvikle sig, hvad der skal satses på

Læs mere

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek.

Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/ på Skælskør Bibliotek. Skelskør Roklub, referat af generalforsamling den 26/2 2016 på Skælskør Bibliotek. Formanden bød velkommen og foreslog Max Hansen som dirigent. Max blev valgt. Arne Binderup blev valgt som referent. Flemming

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Kajakklubben Vikingen Silistria.

Kajakklubben Vikingen Silistria. Kajakklubben Vikingen Silistria. Referat af medlemsmøde den 26. september 2007 kl. 19:00 I klubhuset, Ørneredevej. Der var i alt 24 fremmødte heraf 4 fra bestyrelsen. Dagsorden: 1. Orientering fra udvalgene.

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 8 sæson 2007/08 Dato: Tirsdag den 3. juli 2007 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset, Østre Hougvej 104 Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, Christian

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole.

Torsdag den 26 marts 2015. Kl.19.30, Sundeved efterskole. Referat fra generalforsamling i VBIF Torsdag den 26 marts 2015 Kl.19.30, Sundeved efterskole. Dagsorden: 1. Velkomst ved Henriette 2. Valg af dirigent: Marius Frellesen 3. Valg af protekolfører: Merethe

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Vordingborg Ro- og Kajakklub

Vordingborg Ro- og Kajakklub Referat ved generalforsamling Dato: Tid: Sted: Vordingborg Ro og Torsdag d. 25-02-2016 kl. 19.00-21.30 Kajakklub Emne: Generalforsamling anno 2016 Mødedeltagere Formål med mødet: At drøfte forhold der

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne.

Referat medlemsmøde. d. 05-03-2015. Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Referat medlemsmøde d. 05-03-2015 Jonas byder velkommen, og fremlægger at der er lavet en liste med opgaver der skal deles ud mellem medlemmerne. Vi vil gerne spare lidt på rengøring af toiletter, og vil

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset.

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset. Referat af udvalgsmøde tirsdag d. 02.09.2014, kl. 19.00 i klubhuset. Deltagere, Palle Lemminger, Hans Pedersen, Viggo Frandsen, Johan Thisted, Lone Lysdahl Eva Pedersen, Axel Schulte, Hans Chr Pedersen,

Læs mere

Generel orientering af sekretariatet m.fl.:

Generel orientering af sekretariatet m.fl.: Til stede ved bestyrelsesmødet den 1. juni 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Claus Pedersen (CP) Karsten Skogstad (KS) Sussie Hørlyk (SH) Niels Rasmussen (NR) Johnny Poulsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Om Klubben Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Korsør Roklub er en forening beliggende i Korsør. Roklubbens historie strækker sig mere end 100 år tilbage. Aktiviteterne er baseret på to grupper,

Læs mere

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse

BBU aktiviteter. Dansk Kano og Kajak Forbund 2006. Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 BBU aktiviteter Dansk Kano og Kajak Forbund 2006 Eftertryk tilladt med Side tydelig 1 kildeangivelse Kære Læser Dansk Kano og Kajak Forbund byder endnu engang medlemmerne

Læs mere

FORMANDSBERETNING 2013-2014

FORMANDSBERETNING 2013-2014 FORMANDSBERETNING 2013-2014 Så er året ved at være gået og det har igen været et rigtig godt år for BGF. Vi har i år 180 medlemmer. Heraf ca. 95 børnegymnaster. Det er omkring det samme antal som sidste

Læs mere

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21

Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 Strømmens Bestyrelsesmøde I klubhuset, Østre Hougvej 104 den 3/11 2011 fra kl. 19-21 1.1 Delta gere Fraværende Referatet offentliggøres Mogens K Hansen (MH), Mads Jørgensen (MJ), Jørgen Flemming Henriksen

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 10 sæson 2008/09 Dato: Torsdag den 13. november 2008 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset, Østre Hougvej 104 Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen,

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 3. oktober kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 3. oktober kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere 0 18000 1 Deltagere 18000 11 Michael Vindinge Sørensen (MVS) Johnny Bo Vikkelsøe (JBV) Deltog fra kl. 20.00 Johnny Rusbjerg (JR) Esben Friis Rusbjerg (EFR) Camilla Hollensen (CH) Elisabeth Kaalund Keller

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

SRK - Bestyrelsens beretning for 2016

SRK - Bestyrelsens beretning for 2016 SRK - Bestyrelsens beretning for 2016 Ordinær generalforsamling i Strib Ro og Kajakklub, onsdag den 1. februar 2017 2016 er forløbet tilfredsstillende. Beretningen deles i fire afsnit, nemlig: Sommer aktivitet

Læs mere

OdenseSport.dk. Varieret tilbud til børn mellem lem 8 og 12 år. Prøv 5 på stribe. Cykling - Svømning - Roning - Vandpolo - Triathlon

OdenseSport.dk. Varieret tilbud til børn mellem lem 8 og 12 år. Prøv 5 på stribe. Cykling - Svømning - Roning - Vandpolo - Triathlon OdenseSport.dk Varieret tilbud til børn mellem lem 8 og 12 år Prøv 5 på stribe Cykling - Svømning - Roning - Vandpolo - Triathlon www.odensesport.dk Velkommen til OdenseSport.dk "Ved du, hvad der er sjovt?"

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8:

Følgende dagsordenen i følge vedtægterne 8: Referat af generalforsamling afholdt d. 16. november 2014 kl. 13.30 i Restaurant Marina med ca. 80 deltagere. (repræsentanter for vinterbaderne er inviteret med). Følgende dagsordenen i følge vedtægterne

Læs mere

KØGE ROKLUB Stiftet 23/ Medlem af DfFR SDR. MOLEVEJ KØGE TLF

KØGE ROKLUB Stiftet 23/ Medlem af DfFR SDR. MOLEVEJ KØGE TLF Køge 07-10-2017 JD Kære Alle! Her referat af bestyrelsesmødet den 3. oktober 2017. Tilstede: Bente Kristensen, Steen Poulsen, John Nielsen, Kurt Bergen og Dahl Ikke tilstede: Kai Christensen, Henrik Agner

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt.

Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november Regnskabet godkendt. Generalforsamling i Varde Tennisklub- torsdag den 12. november 2015. Referent: Elin Sommerfeldt Nedbo 1. Valg af dirigent. Egon Schultz blev foreslået af bestyrelsen og enstemmigt valgt. Dirigenten konstaterer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

ÅREBLADET. INVITATION til 114 års fødselsdag. Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur. kl. 9.30-12.

ÅREBLADET. INVITATION til 114 års fødselsdag. Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur. kl. 9.30-12. ÅREBLADET Hellerup Dameroklub September 2015 Nr. 4 INVITATION til 114 års fødselsdag Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur efterfulgt af frokost på sammenskudsbasis.

Læs mere

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april.

GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. GENERALFORSAMLING i Nærum Tennisklub den 10. september 2016. Formandens beretning Sæsonen startede med standerhejsning den 23. april. Det har været en meget aktiv tennissæson. Der har især været flere

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Horsens Kajakklub 25. oktober 2016

Velkommen til Generalforsamling i Horsens Kajakklub 25. oktober 2016 Velkommen til Generalforsamling i Horsens Kajakklub 25. oktober 2016 Som det første skal vi have valgt en dirigent bestyrelsen foreslår Claus Bille. Er der andre forslag? Værsågod Claus. Kære medlemmer

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015

Formanden har ordet. Fjordfræseren juni 2015 Formanden har ordet Så er det atter forår, og sæsonen er typisk startet med broisætning og standerhejsning. Men opstart af begynderhold fylder også meget. Det er skønt at se så mange nye ivrige ansigter,

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere