Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj i Politidirektørens Parolesal på Politigården

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården"

Transkript

1 Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet torsdag den 30. maj 2013 i Politidirektørens Parolesal på Politigården DELTAGERE: Politidirektør Thorkild Fogde Overborgmester Frank Jensen Sekretariatschef Michael Baunsgaard Schreiber, Københavns Kommune Borgmester Jørgen Glenthøj, Frederiksberg Kommune Juridisk konsulent Jens Michael Bertram, Frederiksberg Kommune Borgmester Henrik Zimino, Tårnby Kommune Sekretariatsleder Yvette Kovács, Tårnby Kommune Borgmester Allan Holst, Dragør Kommune Vicepolitidirektør Mogens Kjærgaard Møller Chefpolitiinspektør Torben Mølgaard Senioranklager Klaus Pedersen (referat) DAGSORDEN: 1. Orientering om det videre forløb af omstruktureringen af Københavns Politi Udviklingsplan Gensidig orientering. 3. Politidirektørforeningens konference den 19. juni 2013 om nye samarbejder. (Materiale udleveres på mødet). 4. Eventuelt.

2 Side 2 Ad 1. Orientering om det videre forløb af omstruktureringen af Københavns Politi Udviklingsplan Thorkild Fogde orienterede om planerne for omstruktureringen. Som tidligere nævnt i Kredsrådet er baggrunden, at der skal ske en reduktion af det samlede personaletal i Københavns Politikreds med ca. 200 ansatte. Udfordringen er derfor at finde uudnyttede ressourcer i organisationen, så reduktionen vil mærkes mindst muligt. Det er vurderingen, at dette mål bedst nås ved blandt andet at sammenlægge funktioner på tværs af politikredsen. Der vil fortsat være 3 stationer i politikredsen (Amager, Bellahøj og City) samt Politigården. Der vil ske en reduktion af lejemålene omkring især Politigården. Der er fremskredne planer om at indgå lejemål vedrørende et nyt kontorbyggeri på Teglholm Allé, der skal rumme et Anklager- og Efterforskningshus. Der frigøres derved plads på Politigården til f.eks. Hittegodssektionen mv. For så vidt angår Amager, har politiet opgivet planerne om at leje Cargobygningen i lufthavnen, idet bygningen viste sig at være for stor og dyr. Der opretholdes en lokalpolitistation i lufthavnen (paskontrol, udstedelse af nødpas mv.). Stationen på Kamillevej bevares, men den tidligere retsbygning på Blåklokkevej og Sundhedshuset forlades. Organisatorisk vil de 3 stationer blive samlet i én stationsenhed under ledelse af én politiinspektør (mod i dag én på hver station). En række opgaver samles i kredsdækkende enheder, således at der ikke længere er enheder på hver af de 3 stationer med samme opgaver. Dette gælder f. eks. for sager vedrørende indbrud, der samles i én indbrudsgruppe. Det samme gælder en kredsdækkende røveri- og tyverigruppe, en udlændingekontrolgruppe, en special-/bevillingspatrulje og en

3 enhed for mindre økonomiske sager. Stationerne får således fremover forskellige opgaver på en række punkter. Side 3 Beredskabet opretholdes, men vil fremover skulle udføre f. eks. færdselskontrol, når der ikke er egentlige beredskabsmæssige opgaver. Torben Mølgaard oplyste, at der er behov for et relativt stærkt beredskab i hovedstaden, hvorfor dette opretholdes, og han nævnte at Beredskabet f. eks. også vil kunne udføre Strøgpatrulje og indsats mod lommetyve og lignende. Anklagemyndigheden vil fremover blive organiseret således, at Advokatur Amager og City sammenlægges og fysisk vil blive placeret på Station City. Advokatur Bellahøj fortsætter. Stationsadvokaturernes opgaver vil blive ændret i forhold til, hvor de kredsdækkende funktioner på stationerne placeres. De øvrige 4 specialadvokaturer fortsætter, idet de flyttes til bygningen på Teglholm Allé sammen med de centrale efterforskningsafdelinger. Planen er også at sammenlægge ekspeditionerne for personlige henvendelser et sted i politikredsen samt i Lufthavnen. Det overvejes, om der skal være en ekspedition på Hovedbanegården. Lokalpolitistationerne vil endvidere fortsat have åbningstider. Ca. en tredjedel af alle personlige henvendelser til politiet drejer sig om anmodninger om straffeattester. Rigspolitiet har meldt ud, at det fra slutningen af året bliver muligt at rekvirere straffeattester elektronisk. Behovet for personlige henvendelser vil som følge heraf blive betydeligt mindre. Jørgen Glenthøj bemærkede i den forbindelse, at det er vigtigt, at borgerne informeres om åbningstider og ekspeditionsstedernes adresser. Thorkild Fogde oplyste, at der er varslet op mod 25 afskedigelser af administrativt ansat personale. Der forventes en reduktion af det administrative personale på ca. 20 %, når omorganiseringen er slut.

4 Ordningen med Din Betjent fortsætter, og det er hensigten, at den direkte, borgerrettede politiindsats berøres mindst muligt af omorganiseringen. Side 4 Jørgen Glenthøj fandt, at det var vigtigt fortsat at prioritere den tryghedsskabende indsats. Frank Jensen fandt ligeledes, at det vil være uheldigt, hvis udviklingen gik i retning af, at dette nedprioriteres, så kommunerne i sidste ende kunne finde det nødvendigt at indføre et kommunalt politi til at tage sig af visse opgaver. Han gjorde opmærksom på, at snitfladerne mellem politiets og kommunens opgaver er bevægelige. P-vagterne, pas- og kørekortudstedelse er eksempelvis nu kommunale opgaver. Denne udvikling må forventes at forsætte, hvis politiet ikke længere prioriterer også mindre politimæssige opgaver, der opleves som væsentlige for borgerne, f. eks. udstedelse af afgifter for at efterlade affald eller urinere på en offentlig vej, fjernelse af cykler m.v. Thorkild Fogde var opmærksom på problemstillingen, men bemærkede, at bl.a. den tekniske udvikling i politiet og straffeprocessens tyngde kan gøre det vanskeligt at sætte effektivt ind på sådanne områder. Politiet er f. eks. ikke udstyret med scannere i lighed med kommunens parkeringskontrollører. Henrik Zimino nævnte i den forbindelse muligheden for indtægtsdækket virksomhed. Kredsrådet tog i øvrigt orienteringen om omstruktureringen til efterretning. Ad 2: Gensidig orientering. Thorkild Fogde orienterede kort om situationen omkring det aktuelle kriminalitetsbillede i politikredsen. Der er p.t. mere ro på situationen omkring bandekonflikten i København, end der har været længe. Ca. en tredjedel af de registrerede bandemedlemmer er p.t. fængslede. Der er fortsat problemer med hashhandel i Nørrebroparken, hvor handelen nu til dels er flyttet til. Der er fortsat problemer med gaderøverier, selv om politiet har afdækket en gruppe personer, der stod for organiseret hæleri til Irak af effekter fra blandt andet gaderøverier.

5 Side 5 Der er endvidere fortsat for mange knivoverfald i København, selv om det kun er enkelte grupper af unge, der går med kniv. Mogens Kjærgaard Møller gjorde opmærksom på, at der aktuelt er frit lejde for aflevering af våben og opfordrede til, at også kommunerne bidrog til at kommunikere dette bedst muligt ud. Det er formentlig ikke muligt at formå personer i de kritiske miljøer, hvor der bæres våben, til at aflevere disse, men det kan eventuelt være muligt at appellere til pårørende eller andre med tætte kontakter til de pågældende om at aflevere våben. Thorkild Fogde oplyste, at den særlige Christianialov nu formentlig ophæves, hvilket indebærer, at Christiania fremover vil være underlagt samme regler som alle andre bydele. Det er politiets vurdering, at både de hårde og de bløde indsatser i området er begyndt at virke, og at pusherne er pressede. Den mere langsigtede strategi for politiindsatsen har netop været drøftet. Det er hensigten gennem en udtrættende strategi at gøre det uattraktivt at handle med hash i Pusher Street. Dette vil tage længere tid end en mere offensiv strategi, og det er derfor nødvendigt, at Københavns Kommune udviser en vis tålmodighed med hensyn til normalisering af området, idet politiet dog er opmærksom på, at dette forudsætter, at der løbende kan dokumenteres fremskridt. Frank Jensen oplyste, at Christiania først tænkes medtaget i den næste kommuneplan, der skal udarbejdes, så der er en vis tidshorisont. Torben Mølgaard gjorde opmærksom på, at der bør sondres mellem situationen i Pusherstreet og situationen i det øvrige Christiania. Henrik Zimino bemærkede på grundlag af en konkret oplevelse, at der er sket en klar ændring til det bedre inden for det sidste år. Ad 3: Politidirektørforeningens konference den 19. juni 2013 om nye samarbejder.

6 Mogens Kjærgaard Møller henledte opmærksomheden på programmet for konferencen Radikal velfærdsinnovation om nye samarbejder mellem kommuner, politi og civilsamfundets organisationer, der afholdes den 19. juni 2013 i tilknytning til Politidirektørforeningens årsmøde. Han opfordrede kredsrådsmedlemmerne eller andre relevante repræsentanter fra kommunerne til at deltage. Side 6 Ad 4: Eventuelt. Thorkild Fogde oplyste, at han påtænkte, at chefanklageren og stabschefen fremover også skal deltage i Kredsrådets møder. Borgmestrene havde ikke bemærkninger hertil, forudsat at der fortsat vil kunne finde en lige så åben dialog sted som hidtil. Thorkild Fogde forsikrede, at dette ville være tilfældet.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 6. januar 2016 J.nr. 0100-10279-00107-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN

POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN 29. januar 2015 J.nr. 0100-10279-00014-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 10. DECEMBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 26. marts 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds. den 27. februar 2014 på Politigården.

Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds. den 27. februar 2014 på Politigården. 10. april 2014 J.nr. 0100-10279-00030-14 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet Referat af møde i kredsrådet for Københavns politikreds den 27. februar 2014 på Politigården. Dagsorden

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014. Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 11. februar 2014 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN 28. april 2017 J. nr. 0100-10279-00048-17 LEDELSESSEKRETARIATET REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 9. MARTS 2017 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 10. august 2015 J.nr. 0100-10279-00052-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 22. JUNI 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved Kredsrådsmøde 15. december 2015 Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester John Brædder Borgmester Knud Larsen Borgmester Holger

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN. Ad 1. Godkendelse af dagsorden.

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN. Ad 1. Godkendelse af dagsorden. 17. november 2016 J.nr. 0100-10279-00040-16 Sagsbehandler: LFI KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 26. SEPTEMBER 2016 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN

POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN 14. november 2014 J.nr. 0100-10279-00115-14 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 3. OKTOBER 2014 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 10. august 2010. Deltagere:

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 10. august 2010. Deltagere: Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 10. august 2010 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefanklager Søren Gade Chefpolitiinspektør

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013. Beslutningsreferat af møde nr. 2-2013 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 10. juni 2013 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 1. juli 2013 Jour.nr.: 1200-10219-00004-13

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet fredag den 9. september 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Partnerskaber i perspektiv

Partnerskaber i perspektiv Partnerskaber i perspektiv Lea Bryld, Københavns Kommune, Sikker By og Jan Bjørn, Københavns Politi Den Trygge Kommune 13. marts 2014 Baggrund for samarbejdet mellem Københavns Kommune og Københavns Politi

Læs mere

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

1. Styregruppemøde i projekt Hot Spot Stationer. Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Referat af mødet i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 10. december 2014 klokken 10 Lolland Kommune Jernbanegade 7, 4930 Maribo Til stede var: Borgmester Knud-Erik Hansen

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 28. november 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Stabschef Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Borgmester Lars

Læs mere

Ad punkt 2. Ad punkt 2.2.

Ad punkt 2. Ad punkt 2.2. Den 3. januar 2002 afgav jeg en opfølgningsrapport vedrørende min inspektion den 21. november 2000 af detentionen i Kalundborg. I rapporten anmodede jeg om en udtalelse mv. vedrørende nærmere angivne forhold.

Læs mere

Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013).

Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013). Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013 19. marts 2013 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 13. marts 2013 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN 2013 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

SAMARBEJDSPLAN 2013 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS SAMARBEJDSPLAN 2013 for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger mv. i politikredsen Side 1 Samarbejdsplan 2013 En

Læs mere

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011 22. december 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail:

Læs mere

Afslag på aktindsigt i oplysninger om gennemførte hastighedskontroller

Afslag på aktindsigt i oplysninger om gennemførte hastighedskontroller 2015-47 Afslag på aktindsigt i oplysninger om gennemførte hastighedskontroller 7. september 2015 En journalist anmodede om aktindsigt i oplysninger om en politikreds indsats vedrørende hastighedskontrol

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 14.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af møde nr. 4-2015 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 7. december 2015 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde 5. januar 2016 E-mail: msv006@politi.dk

Læs mere

Anklagemyndighedens mål 2009

Anklagemyndighedens mål 2009 09 Mål Anklagemyndighedens mål 2009 I 2008 udarbejdede vi for første gang en samlet oversigt over anklagemyndighedens vigtigste mål i det kommende år. Vi nåede de fleste af målene. Ikke alt lykkedes fuldt

Læs mere

Offentlig referat. 28. juni 2013/ HO J.nr. 1.10 / 20-491. Referat fra nævnsmøde den 18. juni 2013

Offentlig referat. 28. juni 2013/ HO J.nr. 1.10 / 20-491. Referat fra nævnsmøde den 18. juni 2013 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Afbud: Kultur og Udviklingschef, Søren Staack; Skolechef Hanne Frederiksen og Jobcenterchef Stine Hollendsted.

Afbud: Kultur og Udviklingschef, Søren Staack; Skolechef Hanne Frederiksen og Jobcenterchef Stine Hollendsted. Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 18.juni 2014 Sted: Mejeriet Møde nr. 23 Afbud: Kultur og Udviklingschef, Søren Staack; Skolechef Hanne Frederiksen og Jobcenterchef

Læs mere

VI ARBEJDER FOR RETFÆRDIGHED

VI ARBEJDER FOR RETFÆRDIGHED VI ARBEJDER FOR RETFÆRDIGHED Objektivitet, kvalitet og effektivitet Anklagemyndighedens virksomhedsstrategi 2016 SYV FOKUSPUNKTER FOR ANKLAGEMYNDIGHEDEN I de seneste år har vi i anklagemyndigheden gennemført

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 30. august 2018 J. nr. 0100-10279-00109-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 7. juni kl. 10.30-12.00 på Politigården DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015 Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015 Til stede: Bodil Olsen Claus Brix Østergaard Claus Darling Hansen Georg Vad-Nielsen Gitte Geer Jens Christian Lund Jesper Kloppenborg John Jensen Kaj

Læs mere

Referat fra møde i Bande- og Lokalrådet for Roskilde Kommune, onsdag den 14. sep. 2011 kl. 1330 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra møde i Bande- og Lokalrådet for Roskilde Kommune, onsdag den 14. sep. 2011 kl. 1330 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Roskilde kommune 14.september 2011 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail:

Læs mere

Sønderjyllands Amt og Område Midt Bo og Beskæftigelse har om dette spørgsmål skrevet således i udtalelsen:

Sønderjyllands Amt og Område Midt Bo og Beskæftigelse har om dette spørgsmål skrevet således i udtalelsen: FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 15. februar 2005 afgav jeg endelig rapport om min inspektion af boenhederne Skovbo og Rhedersborg og dagbeskæftigelsen Skovbogård den 20. oktober 2004. I rapporten anmodede

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN 18. august 2016 J.nr. 0100-10279-00040-16 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 27. JUNI 2016 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015

Dragør Kommune. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 Møde dato Blad nr. Beredskabskommissionen 24. februar 2015 1 Møde i Beredskabskommissionen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 17.00 i mødelokalet på St. Magleby brandstation, Kirkevej 9. Mødedeltagere: Eik

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet torsdag den 22. november 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet torsdag den 22. november 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet torsdag den 22. november 2012 kl. 12.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl på Politigården

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS. Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl på Politigården 6. juni 2018 J. nr. 0100-10279-00017-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde mandag den 12. marts 2018 kl. 10.00 på Politigården DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Lokalråd Køges Kommune. Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014.

Lokalråd Køges Kommune. Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014. 1 Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014. Til stede: John Jensen, Kaj Schmidt, Søren Sørensen, Claus Darling Hansen Bjarne Andersen, Pia Borg, Ulf Larsen Nielsen. Fraværende: Mogens Pejtersen, Helle

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012

Referat. Kredsrådets møde den 23-2-2012 29. februar 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: fhm Referat Kredsrådets møde den 23-2-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Arne Stevns (AS), Erik Lund, Allerød, (EL),

Læs mere

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 03/2008 Sted : Politigården, 8500 Grenaa Dato : 2. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 11.

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 03/2008 Sted : Politigården, 8500 Grenaa Dato : 2. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 11. SSP lokalråd DAGSORDEN Møde nr. : 03/2008 Sted : Politigården, 8500 Grenaa Dato : 2. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Michael Henningsen, Lokalpolitileder Kent T. Soelberg, Leder

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 4-2010 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi mandag den 13. december 2010 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 11. januar

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af Lokalrådsmøde for Holbæk kommune, torsdag den 19. juni 2014. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen

Læs mere

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Referat fra møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag d. 6. november 2009, fra kl. 9.00 til 10.30 Mødelokale C, Medborgerhuset, Søvej 3, Silkeborg Deltagere: Afbud: Jesper Thyrring Møller, Birgit

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2015-00041 3. februar 2015 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag d. 5. februar 2015 kl. 0930 1200 (Videokonference) DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Forhandlingsreferat af møde nr. 2-2015 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 8. juni 2015 Deltagere: Medlemmer af Kredsrådet: Politidirektør Anders Linnet Borgmester

Læs mere

Projektlandskab. Det vil være feltet Aktuel status, der ændrer sig fra måned til måned.

Projektlandskab. Det vil være feltet Aktuel status, der ændrer sig fra måned til måned. Projektlandskab Porteføljeoverblikket viser en kort status på de primære strategiske emner, sager og projekter, der er relevante i det kommende år. Projekter, sager og emner, der indgår i øvrige driftsopfølgninger,

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012

Referat. Kredsrådets møde den 24-5-2012 14. juni 2012 LEDELSESSEKRETARIATET Sagsbehandler: lhk Referat Kredsrådets møde den 24-5-2012 Deltagere: Finn Borch Andersen (PD), Flemming Drejer (CPI), Mogens Hendriksen (VPD), Ida Sørensen (CA), Willy

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev

Referat af møde i Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. tirsdag den 9. april 2013 kl Faxe Kommune, Frederiksgade 9, Haslev NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015

Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 1 Torrild lokalråds bestyrelse, Torrild den 8. december 2015. Referat fra Borgermøde i Torrild forsamlingshus den 24.11.2015 Dagsorden: 1. Velkomst ved formand Henrik Iversen 2. Oplæg ved Kommunaldirektør

Læs mere

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen.

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Onsdag d. 4/6 2014, kl. 19.30 Sted: Espergærde Hallen Tilstede: Birgitte Gullacksen, BG Lars Kastberg, LK Niels Chr. Teglgaard, NCT Birgitte

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Samarbejdsplan for 008 En plan for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger i politikredsen

Læs mere

5. Orientering fra Opmålere/faglige sekretærer: Jan K.: Oplyste om et problem ned tømrerskolen vedrørende træstøv fra el-håndværktøj under

5. Orientering fra Opmålere/faglige sekretærer: Jan K.: Oplyste om et problem ned tømrerskolen vedrørende træstøv fra el-håndværktøj under Bygge & Anlæg Byggegruppemøde Dato 15.08-2013, kl. 17.30 Afbud fra: Torben Olesen, Per Fjeldgren Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat 4. Orientering fra formanden

Læs mere

R E F E R A T af Dansk Råd for Genoplivnings møde nr. 86

R E F E R A T af Dansk Råd for Genoplivnings møde nr. 86 R E F E R A T af Dansk Råd for Genoplivnings møde nr. 86 Mødet blev gennemført torsdag den 26. maj 2015 ved TrygFonden, Virum. Til stede: Hanne Balle, Jesper Kjærgaard, Jens Flensted Lassen, Jens Roland,

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Lejre Kommune, onsdag den 3. okt. 2012 kl. 0900-1100 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Lejre Kommune, onsdag den 3. okt. 2012 kl. 0900-1100 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Lejre kommune 3. okt. 2012 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail: PAH003@politi.dk

Læs mere

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10

Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. mandag den 12. marts 2012 klokken 10 NÆSTVED Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531 1502 Mobil: 4132 8267 E-mail: Web: pha010@politi.dk www.politi.dk Referat af møde i

Læs mere

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS

KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS 16. januar 2019 J. nr. 0100-10279-00109-18 DIREKTIONS- SEKRETARIATET KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra møde torsdag den 29. november kl. 10.00-11.30 på Politigården Deltagere: Politidirektør

Læs mere

Rigsadvokaten Informerer Nr. 5/2011

Rigsadvokaten Informerer Nr. 5/2011 Til samtlige statsadvokater, samtlige politidirektører, Politimesteren i Grønland og Politimesteren på Færøerne DATO 26. august 2011 JOURNAL NR. RA-2011-131-0004 BEDES ANFØRT VED SVARSKRIVELSER + bilag

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 1 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 28. februar 2007 kl. 1000 i Holbæk 29. marts 2007 Referent: Karen Bak Aastrup

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Møde i Kredsrådet for Nordsjællands Politi den 9. juni 2010

Møde i Kredsrådet for Nordsjællands Politi den 9. juni 2010 Møde i Kredsrådet for Nordsjællands Politi den 9. juni 2010 Deltagere: politidirektør Thorkild Fogde, vicepolitidirektør Finn Borch Andersen, chefanklager Arne Stevns, politiinspektør Lene Sørensen, borgmester

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014 31. januar 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 22. januar 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde.

Referatet fra sidste møde i kredsrådet den 12. marts 2012 blev godkendt, og Jesper Vorstrup Rasmussen fulgte op på enkelte punkter fra sidste møde. Referat af møde i kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi onsdag den 13. juni 2012 klokken 10 Slagelse Kommune, Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse Til stede var: 1. Viceborgmester Stén Knuth

Læs mere

Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012

Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012 Referat af dialogmøde om tilfredshed med botilbuddet Gefion torsdag den 13. september 2012 Deltagere: 13 pårørende fra Gefion, områdechef Lissi Nielsen samt driftschef. Referent:. 19. september 2012 Psykiatri

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret

Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Referat fra Kontaktudvalgsmødet, mandag den 7. september 2015. VerdensKulturCentret Deltagere: Torben Larsen, Brian Lentz, Anders Sejerø, Brian Lind, Ole Svendsen, Helmer Støvelbæk, E. Stella Grün, Helle

Læs mere

Referat af møde nr. 2/2014 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands politikreds Den 11. juni 2014

Referat af møde nr. 2/2014 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands politikreds Den 11. juni 2014 Referat af møde nr. 2/2014 i Kredsrådet for Syd- og Sønderjyllands politikreds Den 11. juni 2014 Deltagere: Borgmester Johnny Søtrup Borgmester Egon Fræhr Borgmester Erik Buhl Nielsen Kommunaldirektør

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

Beretning. udvalgets virksomhed

Beretning. udvalgets virksomhed Udvalget vedrørende Efterretningstjenesterne Alm.del UET - Beretning 1 Offentligt Beretning nr. 7 Folketinget 2005-06 Beretning afgivet af Udvalget vedrørende Efterretningstjenesterne den 13. september

Læs mere

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag den 10. juni 2014.

Dagsorden: Beslutningsreferat af møde nr. 2-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag den 10. juni 2014. Beslutningsreferat af møde nr. 2-2014 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag den 10. juni 2014 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Den 12. juni 2014 Jour.nr.: 1200-10219-00004-14

Læs mere

Kvalitetsstandarden for pædagogisk tilsyn i Sorø Dagpleje træder i kraft 1. januar 2015.

Kvalitetsstandarden for pædagogisk tilsyn i Sorø Dagpleje træder i kraft 1. januar 2015. Kvalitetsstandard: Pædagogisk tilsyn Det pædagogiske tilsyn i dagplejen er et af indsatsområderne i Sorø Kommunes udviklingsprojekt Den Gode Dagpleje. Projektet har som formål at skabe én fælles organisation,

Læs mere

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013

Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 1 Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis kredsrådsmøde den 5. februar 2013 Deltagere: Politidirektør Elsemette Cassøe Chefpolitiinspektør Claus Hilborg Chefanklager Søren Gade Sekretariatschef Anne

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl 23. oktober 2017 J.nr. 0100-10279-00156-17 DIREKTIONS- SEKRETARIATET Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi den 23. oktober 2017 kl. 10.00 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget

Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Gentofte Kommune Dagsorden til møde i Kultur- og fritidsudvalget Dagsorden åben Mødedato 10. september 2014 Mødetidspunkt 17.00 Mødelokale Skriftlig votering Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Kultur- og

Læs mere

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007

NORDJYLLANDS POLITI ... Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 NORDJYLLANDS POLITI Beslutningsreferat fra Nordjyllands Politis Kredsråds 5. møde den 17. december 2007 Deltagere: Politidirektør Jens Henrik Højbjerg Vicepolitidirektør Henrik Kjær Thomsen Chefpolitiinspektør

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro

Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro Boligorganisationen Domea Rødekro Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 28. september 2015 på Røde Kro, Vestergade 2, 6230 Rødekro 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013

Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 Referat af generalforsamling i Ejerforeningen Grönings Have 2013 15. maj 2013 Afholdt den: 24. april 2013 Til stede: Referent: 14 ejere, repræsentanter for andelsboligerne, Nordicom Bolig A/S, Lejerbo

Læs mere

Notat. vedr. Forskelle samt fordele og ulemper. ved henholdsvis. Jobcenter. Pilot-jobcenter

Notat. vedr. Forskelle samt fordele og ulemper. ved henholdsvis. Jobcenter. Pilot-jobcenter Notat vedr. Forskelle samt fordele og ulemper ved henholdsvis Jobcenter & Pilot-jobcenter Udarbejdet af Fokusgruppen Social- og Arbejdsmarked Indledning I den fremtidige kommunestruktur flytter den statslige

Læs mere

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer

4) Forretningsorden Bilag 4.1 Notat om ajourføring af forretningsorden Bilag 4.2 Ny forretningsorden med ændringer Referat fra møde i Fagligt udvalg for den pædagogiske assistentuddannelse og social- og sundhedsuddannelsen torsdag den 28. jan. 2010 kl. 9 11 i SEVU, Ny Vestergade 17, 3. th., 1471 Kbh. K Tilstede: Nanna

Læs mere

Referat af fællesmødet fredag den 18. januar 2013 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing.

Referat af fællesmødet fredag den 18. januar 2013 kl. 13.00 i mødelokale 1, Rådhuset, Fredensvej 1, 5900 Rudkøbing. Mødedeltagerne: Peter Steen Jensen, ps@jensen.mail.dk Hans Lund, hilund@privat.dk Lennart Jørgensen, lg@faaborgmidtfyn.dk Flemming Kehman, fpk@dsa-net.dk Egon Gaarde, egon.gaarde@gmail.com Hans Bertelsen,

Læs mere

Rådhus 2015. Direktionen. Udviklings- og effektiviseringsstrategi for administrationen

Rådhus 2015. Direktionen. Udviklings- og effektiviseringsstrategi for administrationen Udviklings- og effektiviseringsstrategi for administrationen Rådhus 2015 Projektbeskrivelse Direktionens udviklings- og effektiviseringsstrategi har til formål at effektivisere den administrative drift

Læs mere

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen

Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Afbud: Svend Erik Jensen SEJ Klaus Nielsen Bovia Bestyrelsesmøde Mødetid: Onsdag den 20. maj 2015 kl. 15.00 Mødet afsluttes senest 16.30 da der kl. 17.00 er repræsentantskabsmøde i Bovia. Mødested: Mødedeltagere: Comwell, Skovbrynet 1, Kolding

Læs mere

Skovsgård Tranum Skole

Skovsgård Tranum Skole Skoleudviklingsplan for Skovsgård Tranum Skole 2015 1 Indhold Følgende indhold i kvalitetsrapporten giver anledning til særlig opmærksomhed:... 3 Svarende skal findes i følgende SMTTE-modeller:... 4 Teamarbejdet...

Læs mere

Referat Naturgruppen. Medlemmer:

Referat Naturgruppen. Medlemmer: Referat : Torsdag den 27. november 2014 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 1, Mørdrupvej Bemærkninger: Julefrokost kl. 18. Medlemmer: Deltagere: Ebbe Kanneworff (Danmarks

Læs mere

Direkte telefon Lokal fax Sagsnummer E-mail

Direkte telefon Lokal fax Sagsnummer E-mail Dato 24. maj 2006 Til Sundhedsforvaltning Københavns Kommune Sjællandsgade 40 22 København N Direkte telefon Lokal fax Sagsnummer E-mail Sundhedsfaglig Afdeling 3348 3814 3348 3829 fkl@hsd.hosp.dk Høringssvar

Læs mere

Referat fra lokalrådsmøde for Furesø kommune. Onsdag den 25. maj 2011.

Referat fra lokalrådsmøde for Furesø kommune. Onsdag den 25. maj 2011. Referat fra lokalrådsmøde for Furesø kommune. Onsdag den 25. maj 2011. Til stede fra kommunen Til stede fra politiet Ole Bondo Christensen (OBC). Berit Torm (BT). Jane Isdal (JI). Flemming Sommer (FS).

Læs mere

GenerAlforsamling 2012

GenerAlforsamling 2012 GenerAlforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 11. april 2012 i salen på TK s Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Orientering

Læs mere

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj 2017

Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj 2017 20. juni 2017 J. nr. 0100-10279-00103-17 LEDELSESSEKRETARIATET Dagsorden Referat af møde i Kredsrådet for Københavns Politi d. 29. maj 2017 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Referat fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 10. april 2013, kl. 15.00 15.50 i mødelokale 1 på Esbjerg Rådhus

Referat fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 10. april 2013, kl. 15.00 15.50 i mødelokale 1 på Esbjerg Rådhus Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 11. april 2013 Sags id 2013-2888 Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 40 20 72 12 E-mail jsm@esbjergkommune.dk fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget

Læs mere

R E F E R A T af Dansk Råd for Genoplivnings møde nr. 85. Mødet blev gennemført torsdag den 12. marts 2015 i Falck-Huset, København.

R E F E R A T af Dansk Råd for Genoplivnings møde nr. 85. Mødet blev gennemført torsdag den 12. marts 2015 i Falck-Huset, København. R E F E R A T af Dansk Råd for Genoplivnings møde nr. 85 Mødet blev gennemført torsdag den 12. marts 2015 i Falck-Huset, København. Til stede: Hanne Balle, Torsten Lauritsen, Jesper Kjærgaard, Jens Flensted

Læs mere

Aftale om en strengere kontrol over for udlændinge på tålt ophold og kriminelle udviste Nyt kapitel

Aftale om en strengere kontrol over for udlændinge på tålt ophold og kriminelle udviste Nyt kapitel Aftale om en strengere kontrol over for udlændinge på tålt ophold og kriminelle udviste Nyt kapitel Der skal være strengere kontrol med udlændinge på tålt ophold og kriminelle udviste, og det skal have

Læs mere

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde

Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde Hovedbestyrelsen Journalnr. 2014-00410 27. juni 2014 HB/dl Referat af ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 26. juni 2014 kl. 1000 i Forbundshuset DAGSORDEN: 1. Mødet åbnes - herunder godkendelse af

Læs mere

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

November 2013. Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi NÆSTVED Medlemmerne af Kredsrådet for Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi November 2013 Ledelsessekretariatet Parkvej 50 4700 Næstved Telefon: 5531 1448 Direkte: 5577 5533 Lokal: 2551 Telefax: 5531

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH)

Bestyrelsesmøde. Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset. Referat nr. 5-2011. Angående: Bestyrelsesmøde. Jesper Helmer (JH) Bestyrelsesmøde Møde den 20-6-2011 Kl. 18:00 23:00 Sted: Klubhuset Angående: Bestyrelsesmøde Referat nr. 5-2011 Jesper Helmer Deltagere: Allan Larsen (AL) Knud Heinrichs (KH) Inge Johannesson (IJ) Hanne

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Gensidige orienteringer. Dato: 12/11/2015

1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Gensidige orienteringer. Dato: 12/11/2015 Dato: 12/11/2015 Dagsorden/referat til Uddannelsesudvalget hos VUC Syd mandag den 16. november 2015 kl. 8.00 10.00, VUC Syd/Haderslev, Chr. X s Vej 39, lokale Damaskus. Deltagere Christian Bock, Hans Jørgen

Læs mere

Referat af mødet med branchepanelet for interoperabilitet og sikkerhed den 6. december 2011

Referat af mødet med branchepanelet for interoperabilitet og sikkerhed den 6. december 2011 Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 41 78 0155 kax@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Dato 8. december 2011 Referat af mødet med branchepanelet for interoperabilitet og sikkerhed den

Læs mere