Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013)."

Transkript

1 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade Frederiksberg Telefon man-torsdag Fax Eksp.tid: mandag og torsdag , tirs., ons., fredag Mail: taxi@frederiksberg.dk - Offentligt referat 27. januar 2014/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 14. januar 2014 (erstatningsmøde for den 6. december 2013). Borgmester Ib Terp (formand) Byrådsmedlem Thomas Bak (næstformand) 1. viceborgmester Jens Jørgen Nygaard 1. viceborgmester Allan Holst fhv. kommunalbestyrelsesmedlem Nils-Ole Heggland Kommunalbestyrelsesmedlem Asger Larsen Kommunalbestyrelsesmedlem Leif Pedersen Borgerrepræsentant Karin Storgaard fhv. borgerrepræsentant Mohammad Aslam fhv. Borgerrepræsentant Taner Yilmaz Afbud: Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Helle Odgaard Borgmester Thomas Lykke Pedersen 2. viceborgmester Helge Friis fhv. kommunalbestyrelsesmedlem Egil Møller Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra nævnets møde den 24. september Meddelelser. 3. Lufthavnen. Kristian Duurhus, Jesper Thomsen, Marie-Louise Lotz fra Københavns Lufthavn deltager under dette punkt. 4. Nyt regnskabskoncept. 5. Revideret budget for Persontransportudvalgets rapport. 7. Nye vedtægter for Taxa 4x Passenger Rights (opslag ved holdepladser). 9. Mødedatoer i 2014.

2 10. Limousineansøgning Tilbagekaldelse af taxitilladelse. 12. Tilbagekaldelse af førerkort. 13. Tilbagekaldelse af førerkort. 14. Ansøgning om fornyelse af førerkort. 15. Ansøgning om førerkort. 16. Ansøgning om førerkort Ansøgning om førerkort Ansøgning om førerkort Ansøgning om førerkort Ansøgning om førerkort Ansøgning om førerkort Ansøgning om førerkort Evt. Punkt 1. Godkendelse af referat fra nævnets møde den 24. september 2013 Nævnet godkendte referatet. Punkt 2. Meddelelser COWI Frida Gísladóttir meddelte, at sekretariatet havde modtaget COWI s udkast til rapport om taxiernes kørselsmønstre og omsætning i Region Hovedstaden. COWI havde fået udtræk fra taxicentralerne på ca. 8,1 millioner ture over perioden 1. november 2012 til 31. juli Analysen svarer meget godt til den statistik, som taxinævnet bearbejder hvert år på ca. 20% af alle taxier i Region Hovedstaden. Næste skridt i processen er, at COWI deltager på næste nævnsmøde, for at forelægge rapporten og svare på spørgsmål. Branchen vil også få rapporten tilsendt. Det er tanken, at rapporten skal danne grundlag for det videre arbejde i arbejdsgruppen om paralleltakster. Politirazzia Frida Gísladóttir orienterede, at sekretariatet i oktober, november og december 2013 har været med politiet på gaden. Konklusionen er, at hver 3. taxi har problemer med at leve op til lovgivningen. Mange chauffører kender slet ikke Kørselsreglementet og mange har ikke det sidst nye i taxien. Af grovere sager kan nævnes: brudte plomberinger, førerkort udløbet, trafikbogen ikke udfyldt, der ikke er blevet indhentet ny taxameterattest efter ændring af dækstørrelse, taxametret og trafikbogen stemmer ikke overens. Politiet vil gerne samarbejde mere med Taxinævnet i 2014.

3 Lovændring Frida Gísladóttir oplyste, at Udvalgsmedlemmerne var til frokost med transportministeren ultimo november Ministeren virkede meget interesseret i en lovændring, og går ind for en universaltilladelse, hvilket skulle give en regelforenkling. Eksklusion fra bestillingskontor Frida Gísladóttir orienterede, at sekretariatet har stadfæstet en eksklusionsafgørelse, truffet af et af bestillingskontorerne. Sagen, som hastede, blev clearet med formanden forud for stadfæstelsen af afgørelsen. Pågældende vognmand har efterfølgende meldt sig ind i et andet bestillingskontor. Sagen vil blive medtaget til efterretning på næste nævnsmøde, jf. nævnets forretningsordens punkt 13. Punkt 3. Lufthavnen Driftsdirektør Kristian Durhuus, Passagerchef Marie-Louise Lotz og Projektleder Jesper Nørgaard Thomsen kom fra Københavns Lufthavn for at fortælle om deres tanker om ændring af taxiholdepladsen. Der skal ske ændringer pga. de uholdbare forhold. P.t. er der fri adgang til alle arealer, og det har vist sig, at det har taxibranchen vanskeligt ved at administrere. Man kan godt betegne området som et lovløst område. Der er alt for mange taxier som hober sig op på Ellehammersvej og derved blokerer for den øvrige trafik til og fra lufthavnen. Der holder jævnligt (op til 3 x dagligt) for mange taxier i lufthaven end der er kunder til. Det er en meget kraftig overkapacitet. Dette medfører, at førerne skal vente i lang tid på en kunde. Endvidere vil lufthavnen gerne give kunderne en god serviceoplevelse, når de tager en taxi. Lufthavnens mål er at alle kunder, der kommer i lufthavnen, skal have en god serviceoplevelse. Det er desværre ikke situationen i dag, da der fortsat er for mange problemer med kørselsvægring og uhøflig adfærd. Den nye løsning vil gøre op med gratis-princippet. Branchen betaler i dag 1 mio. kr. for opretholdelsen af servicekorpset. Betalingen udgør et tilskud til servicekorpset. I dag betaler flyselskaberne ca. halvdelen af udgiften til etablerings- og vedligeholdelsesudgifter til de arealer, som bl.a. benyttes af taxier, busser og passagerer. Lufthavnen har talt med de 4 taxiselskaber i Region Hovedstaden, og de ønsker alle en forbedring af kundeservicen. Lufthavnen ønsker at lave en aftale med alle 4 taxiselskaber i Region Hovedstaden, så alle fortsat kan komme i lufthavnen. Lufthavnen har planer om en bomløsning.

4 Bomløsningen skal føjes sammen med IT-systemer, som kan bruges af selskaberne. Registreringen af taxierne kan ske ved brug af bro-bizz. De nærmere detaljer er ikke på plads. De forventer at det er klar til brug slut 2014/start Bomløsningen vil kunne regulere antallet af de taxier, som lufthavnen ønsker at give karantæne, f.eks. dem der holder ude på Ellehammersvej og ikke kører væk, når der ikke brug for flere taxier på holdepladsen. Endvidere ønsker de, i samarbejde med taxiselskaberne og nævnet, at der laves andre muligheder for karantæne, f.eks. ved kørselsvægring eller uhøflig optræden. Den nye løsning vil medføre en afskaffelse af reglen om lige/ulige dage. Lufthavnen har en prisidé om at det skal koste 20 kr. for hver lufthavnstur. Ca. 10% af lufthavnens kunder benytter sig af taxi, primært turister. Lufthavnen vurderer, at etableringsudgifterne til bl.a. IT- og bom-løsning vil løbe op på ca. 30 mio. kr., og at der herudover også vil være løbende drifts- og personaleomkostninger, da løsningen også vil indbefatte ansættelse af yderligere personale. Nævnet var positivt indstillet over for løsningen, men pointerede, at nævnet ikke kunne gå med til at udgiften skulle finansieres ved at lægge et 20 kroners gebyr på hver lufthavns tur. Lufthavnen ville herved tjene ca. 22 mio. kroner årligt (ud fra en forudsætning på ca. 3 tusind daglige ture). Det blev også fremhævet, at hovedparten af problemerne kunne tilskrives taxivognmændenes adfærd, herunder mangel på indgriben overfor førere, som ikke respekterede reglerne. Derfor ville nævnet ikke være med til at pålægge kunden et ekstra gebyr, for at opnå en service, som kunden allerede har krav på at få efter gældende lovgivning. Nævnet udtalte, at udgiften - for at den skulle få en adfærdsregulerende effekt - burde ramme den enkelte vognmand og bestillingskontorerne, og således ikke kanaliseres over på kunden med det samme. Ved at udgiften i første omgang rammer vognmanden/bestillingskontoret, blev denne herved tvunget til at forholde sig til, om han fortsat ønskede at have så mange førere holdende i Lufthavnen. Hvis løsningen bliver, at vognmændene/bestillingskontorerne bærer omkostningen, vil den indgå i det almindelige prisindeks fra Danmarks statistik, og derfor udløse en takststigning. Nævnet går ud fra at Lufthavnen selv undersøger om de har hjemmel til at lave karantæne. Ib Terp opfordrede Lufthavnen til at lægge pres på politiet, til at skabe bedre forhold bl.a. på Ellehammersvej. Punkt 4. Nyt regnskabskoncept for Taxinævnet i Region Hovedstaden

5 Nævnet godkendte det nye regnskabskoncept. Punkt 5. Revideret budget for Nævnet godkendte det reviderede budget. Punkt 6. Persontransportudvalgets rapport Nævnet vedtog, at det indledningsvis ville komme med følgende 2 bemærkninger til rapporten: 1. En universaltilladelse vil formentlig ikke medføre en reel regelforenkling, da der samtidig bliver nødvendigt med nye særregler for adgang til delmarkederne og ny lovgivning om kørselskontorerne. Med øgede frihedsrettigheder i branchen vil der opstå et behov for øget tilsyn, kontrol og klageadgang. Samlet vil dette give mere administrativt arbejde. 2. Nævnet mener ikke, at ophævelse af antalsbegrænsningen vil give en faktisk produktivitetsstigning. Vi vil se en stor stigning af enligt kørende vognmænd til den samme mængde kørselsopgaver i et marked, som er i nedgang. Herefter vil vi opleve en masse konkurser, et mere fragmenteret taximarked og at folk med dårlig forretningsmoral får et mere frit løb. Niels-Ole Heggland tilkendegav, at han var tilhænger af at ophæve antalsbegrænsningen for branchen. Punkt 7. Nye vedtægter for Taxa 4x35 Nævnet godkendte vedtægtsændringen. Punkt 8. Passenger Rights (opslag ved holdepladser) Udsat til næste møde. Punkt 9. Mødedatoer for 2014 Næste møde er fastsat til den 27. februar 2014, og afholdes på Brøndby Rådhus. Punkt 10. Limousineansøgning - Nævnet vedtog at give 10 limousinetilladelser til ansøgeren med særlig vilkår. Mohammad Aslam deltog ikke under dette punkt.

6 Punkt 11. Tilbagekaldelse af taxitilladelse -. Nævnet vedtog at tilbagekalde tilladelsen indtil videre, da han groft og gentagne gange har overtrådt flere bestemmelser i taxilovgivningen (manglende tilsyn, fiktive trafikbøger, brudte plomber, privat kørsel). Punkt 12. Tilbagekaldelse af førerkort. Nævnet vedtog at tilbagekalde førerkortet indtil videre. Tilbagekaldelsen af førerkortet er sket efter 6, stk. 4, 1 og 6 i lovbekendtgørelse nr. 107 af 30. januar 2013 om taxikørsel mv. Det fremgår heraf, at et førerkort kan tilbagekaldes på tid eller indtil videre, når indehaveren groft eller gentagne gange har overtrådt taxilovgivningen eller såfremt betingelserne i 3, stk. 1, nr. 7 ikke længere er til stede. Af 3, stk. 1, nr. 7 fremgår, at indehaveren skal udøve virksomheden på forsvarlig måde og i overensstemmelse med god skik indenfor branchen. Punkt 13. Tilbagekaldelse af førerkort. Nævnet vedtog at tilbagekalde førerkortet indtil videre. Tilbagekaldelsen af førerkortet er sket efter 6, stk. 4, 1 og 6 i lovbekendtgørelse nr. 107 af 30. januar 2013 om taxikørsel mv. Det fremgår heraf, at et førerkort kan tilbagekaldes på tid eller indtil videre, når indehaveren groft eller gentagne gange har overtrådt taxilovgivningen eller såfremt betingelserne i 3, stk. 1, nr. 7 ikke længere er til stede. Af 3, stk. 1, nr. 7 fremgår, at indehaveren skal udøve virksomheden på forsvarlig måde og i overensstemmelse med god skik indenfor branchen. Punkt 14. Ansøgning om fornyelse af førerkort til taxikørsel. Punkt 15. Ansøgning om førerkort til taxikørsel. Punkt 16. Ansøgning om førerkort til taxikørsel.

7 Punkt 17. Ansøgning om førerkort til taxikørsel. Punkt 18. Ansøgning om førerkort til taxikørsel. Punkt 19. Ansøgning om førerkort til taxikørsel. Punkt 20. Ansøgning om førerkort til taxikørsel. Punkt 21. Ansøgning om førerkort til taxikørsel -. Punkt 22. Ansøgning om førerkort til taxikørsel. Punkt 23. Evt. Intet. Helle Odgaard

Offentligt referat. 17. marts 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-505. Referat fra nævnsmøde den 27. februar 2014

Offentligt referat. 17. marts 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-505. Referat fra nævnsmøde den 27. februar 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Offentlig referat. 28. juni 2013/ HO J.nr. 1.10 / 20-491. Referat fra nævnsmøde den 18. juni 2013

Offentlig referat. 28. juni 2013/ HO J.nr. 1.10 / 20-491. Referat fra nævnsmøde den 18. juni 2013 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Offentlig referat. 26. juni 2012/ HO J.nr. 1.10 / 20-464. Referat fra nævnsmøde den 19. juni 2012. Dagsorden:

Offentlig referat. 26. juni 2012/ HO J.nr. 1.10 / 20-464. Referat fra nævnsmøde den 19. juni 2012. Dagsorden: Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 alle hverdage 10.00-14.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Offentligt referat. 03. maj 2013/ HO J.nr. 1.10 / 20-486. Referat fra nævnsmøde den 23. april 2013. Dagsorden:

Offentligt referat. 03. maj 2013/ HO J.nr. 1.10 / 20-486. Referat fra nævnsmøde den 23. april 2013. Dagsorden: Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Offentlig referat. 04. oktober 2012/ HO J.nr. 1.10 / 20-469. Referat fra nævnsmøde den 25. september 2012. Dagsorden:

Offentlig referat. 04. oktober 2012/ HO J.nr. 1.10 / 20-469. Referat fra nævnsmøde den 25. september 2012. Dagsorden: Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Offentlig referat. 21. februar 2012/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 7. februar Dagsorden:

Offentlig referat. 21. februar 2012/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 7. februar Dagsorden: Taxinævnet i Region Hovedstaden Nyropsgade 1-1602 København V. Telefon 3366 6677 - Telefax 3366 7175 Eksp.tid: mandag - fredag 9.00-15.00 tlf. 10.00-14.00 E-post: taxi@okf.kk.dk www.taxinaevn.dk Offentlig

Læs mere

Offentlig referat. 06. maj 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-510. Referat fra nævnets konstituerende møde den 23. april 2014

Offentlig referat. 06. maj 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-510. Referat fra nævnets konstituerende møde den 23. april 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Offentligt referat. 19. december 2012/ HO J.nr. 1.10 / 20-474. Referat fra nævnsmøde den 11. december 2012. Dagsorden:

Offentligt referat. 19. december 2012/ HO J.nr. 1.10 / 20-474. Referat fra nævnsmøde den 11. december 2012. Dagsorden: Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Offentlig referat. 02. oktober 2013/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 24. september 2013

Offentlig referat. 02. oktober 2013/ HO J.nr / Referat fra nævnsmøde den 24. september 2013 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Afbud: Jens Jørgen Nygaard - formand for Taxinævnet

Afbud: Jens Jørgen Nygaard - formand for Taxinævnet Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Helle Odgaard

Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Helle Odgaard Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

24. februar 2014/ HO J.nr. 5.01 / 11-288. Referat fra møde i kontaktudvalget den 18. februar 2014

24. februar 2014/ HO J.nr. 5.01 / 11-288. Referat fra møde i kontaktudvalget den 18. februar 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Punkt 4. Møde i arbejdsgruppen om kriterier for uddeling af taxitilladelser

Punkt 4. Møde i arbejdsgruppen om kriterier for uddeling af taxitilladelser Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

BERETNING FOR ÅRET 2011 om. Taxinævnet i Region Hovedstaden

BERETNING FOR ÅRET 2011 om. Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 alle hverdage 10.00-14.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Helle Odgaard

Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Helle Odgaard Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Offentlig referat. 6. oktober 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-519. Referat fra nævnets møde den 24. september 2014

Offentlig referat. 6. oktober 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-519. Referat fra nævnets møde den 24. september 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Offentligt referat 6. januar 2017 Sagsbeh.: HO Referat fra nævnets møde den 5. december 2016 J.nr.: 00.00.00-A00-20-16 Deltagere: Borgmester Jesper Würtzen (næstformand)

Læs mere

Konst. Sekretariatschef Anne Sofie Lauritzen Fuldmægtig Helle Odgaard

Konst. Sekretariatschef Anne Sofie Lauritzen Fuldmægtig Helle Odgaard Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag 9.00-13.00 Mail:

Læs mere

Jens Jørgen Nygaard Formand for taxinævnet Ib Terp Næstformand for Taxinævnet Thomas Bak Taxinævnets forretningsudvalg

Jens Jørgen Nygaard Formand for taxinævnet Ib Terp Næstformand for Taxinævnet Thomas Bak Taxinævnets forretningsudvalg Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Anne Sofie Lauritzen Fuldmægtig Helle Odgaard

Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Anne Sofie Lauritzen Fuldmægtig Helle Odgaard Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag 9.00-13.00 Mail:

Læs mere

Jens Jørgen Nygaard - Formand for Taxinævnet Thomas Bak Taxinævnets forretningsudvalg

Jens Jørgen Nygaard - Formand for Taxinævnet Thomas Bak Taxinævnets forretningsudvalg Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag 9.00-13.00 Mail:

Læs mere

Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Helle Odgaard. Afbud: Borgmester Ib Terp (næstformand) Kommunalbestyrelsesmedlem Steen Ørskov Larsen

Sekretariatschef Frida Gísladóttir Fuldmægtig Helle Odgaard. Afbud: Borgmester Ib Terp (næstformand) Kommunalbestyrelsesmedlem Steen Ørskov Larsen Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag 9.00-13.00 Mail:

Læs mere

Frida Gisladóttir Taxinævnets sekretariat Anne Sofie Aggerbeck-Lauritzen Taxinævnets sekretariat

Frida Gisladóttir Taxinævnets sekretariat Anne Sofie Aggerbeck-Lauritzen Taxinævnets sekretariat Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

FynBus bestyrelse. Dagsorden for møde. Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Dagsorden for møde. Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Dagsorden for møde Torsdag, den 13. februar 2014 kl. 16.00-19.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Formand Morten Andersen, Nordfyn Næstformand Poul Andersen, Region

Læs mere

Kommunalbestyrelsesmedlem Steen Ørskov Larsen 1. viceborgmester Jannich Petersen

Kommunalbestyrelsesmedlem Steen Ørskov Larsen 1. viceborgmester Jannich Petersen Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Afbud: Kommunalbestyrelsesmedlem Morten Dreyer Kommunalbestyrelsesmedlem Steen Ørskov Larsen

Afbud: Kommunalbestyrelsesmedlem Morten Dreyer Kommunalbestyrelsesmedlem Steen Ørskov Larsen Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden BERETNING FOR ÅRET 2015 OM TAXINÆVNET I REGION HOVEDSTADEN Taxinævnet er en fælles kommunal enhed, hvis formål er at administrere taxilovgivningen. Medlemmerne af nævnet

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Referat fra nævnets møde den 27. september 2017 Offentligt referat Deltagere: 6. oktober 2017 Sagsbeh.: HO/ANAG Borgmester Jesper Würtzen (formand) J.nr.: 00.00.00-A00-1756-16

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Offentlig referat Referat fra nævnets møde den 28. september 2016 Deltagere: 1. viceborgmester Jens Jørgen Nygaard (formand) Borgmester Jesper Würtzen (forretningsudvalget)

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Offentligt referat 26. april 2017 Sagsbeh.: HO J.nr.: 00.00.00-A00-1756-16 Referat fra nævnets møde den 5. april 2017 Deltagere: Borgmester Jesper Würtzen (næstformand)

Læs mere

Taxinævnet. Råd og Nævn Center for Byens Anvendelse. Dagsorden. Dato: Tid: Sted:

Taxinævnet. Råd og Nævn Center for Byens Anvendelse. Dagsorden. Dato: Tid: Sted: Råd og Nævn Center for Byens Anvendelse Dagsorden Taxinævnet 24-08-2015 13:00 24-08-2015 14:50 Dato: Tid: Sted: Deltagere: Afbud: Bemærk: 24. august 2015 13:00-14:50 Rådhuset, værelse 381 Rådmand Kristian

Læs mere

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2015 nr. 2.

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2015 nr. 2. Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2015 nr. 2. Ny direktør søges de sidste par stykker, har fået en størrelse 45 i buksebagen. Side 1 Taxi Uber alles? Hvis politikerne vil ødelægge taxibranchen, hvorfor

Læs mere

2007-10-11. Gentofte Kommune. Vedr. lovligheden af beslutninger truffet i kommunalbestyrelsen og økonomiudvalget.

2007-10-11. Gentofte Kommune. Vedr. lovligheden af beslutninger truffet i kommunalbestyrelsen og økonomiudvalget. 2007-10-11. Gentofte Kommune. Vedr. lovligheden af beslutninger truffet i kommunalbestyrelsen og økonomiudvalget. Resumé: udtalt, at det forhold, at et på mødet omdelt afstemningstema ikke har været tilgængeligt

Læs mere

Skatteudvalget 2014-15 L 43 Bilag 10. Offentligt. Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 ULØ Alm.del endeligt svar på spørgsmål 31.

Skatteudvalget 2014-15 L 43 Bilag 10. Offentligt. Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 ULØ Alm.del endeligt svar på spørgsmål 31. Skatteudvalget 2014-15 L 43 Bilag 10 Offentligt Udvalget for Landdistrikter og Øer 2014-15 ULØ Alm.del endeligt svar på spørgsmål 31 Offentligt 1. december 2014 J.nr. 14-4868763 Til Folketinget Udvalget

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Referat fra nævnets møde den 7. december 2017 Offentligt referat Deltagere: Borgmester Jesper Würtzen (formand) Byrådsmedlem Thomas Bak (forretningsudvalget) Borgmester

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården

Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet. torsdag den 30. maj 2013. i Politidirektørens Parolesal på Politigården Referat fra ekstraordinært møde i Kredsrådet torsdag den 30. maj 2013 i Politidirektørens Parolesal på Politigården DELTAGERE: Politidirektør Thorkild Fogde Overborgmester Frank Jensen Sekretariatschef

Læs mere

Indhold. Resume. 4. Analyse af indtjeningsvilkår Betjeningsdækningens indvirkning Flextrafikkens og OST-tilladelsernes indvirkning

Indhold. Resume. 4. Analyse af indtjeningsvilkår Betjeningsdækningens indvirkning Flextrafikkens og OST-tilladelsernes indvirkning Indhold Resume 1. Indledning Formål og baggrund Overordnet om undersøgelsen 4. Analyse af indtjeningsvilkår Betjeningsdækningens indvirkning Flextrafikkens og OST-tilladelsernes indvirkning 2. Taxivognmændenes

Læs mere

SYGETRANSPORTPRØVEN. Vejledning til prøven, som giver adgang til sygetransportkørsel

SYGETRANSPORTPRØVEN. Vejledning til prøven, som giver adgang til sygetransportkørsel Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Notat om indførelse af Flextrafik

Notat om indførelse af Flextrafik Miljø og Teknik Notat Til: Udvalget for Miljø og Teknik Sagsnr.: 2010/12037 Dato: 10-02-2011 Sag: Sagsbehandler: Notat om indførelse af Flextrafik Jørgen Krog Sagsfremstilling Flextrafik er en trafikform

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM. guide til taxichauffører

SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM. guide til taxichauffører SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM guide til taxichauffører 2015 KÆRE CHAUFFØR Københavns Lufthavne A/S (CPH) får i disse år mange flere passagerer. Det betyder også et større behov for transport

Læs mere

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet nr. 4, 2014.

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet nr. 4, 2014. Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet nr. 4, 2014. Taxas Karl-Smart jonglerer med regnskaberne! Taxa 4x35 har for nyligt vundet en retssag over Finanshuset Farsø. Dette skete bl.a. fordi det mangeårige

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde Torsdag d. 10. december 2015, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Marianne D, David, Stig, Ole, Rasmus, Niels Peter, Marianne F og Mette Afbud: Gunna Dagsorden

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 3. juni 2010 Referat af: Kombineret bestyrelsesmøde og ordinært repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård Mødedato

Læs mere

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2015 nr. 4.

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2015 nr. 4. Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2015 nr. 4. 14 bevillinger tak! Taxiloven sat ud af kraft? Det værste bræk vi har hørt! Fra stat til privat Du er til grin. Hilsen John Lindbom. Side 1 14 bevillinger

Læs mere

Godkendelse af nyt taxibestillingskontor

Godkendelse af nyt taxibestillingskontor Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø, Center for Byens Anvendelse Dato 26. april 2016 Godkendelse af nyt taxibestillingskontor Godkendelse af Taxa 4x27 som nyt bestillingskontor

Læs mere

Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor

Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor Vedtægt for Skagen Taxa s Økonomiske Forenings bestillingskontor Skagen Taxa har i henhold til lovbekendtgørelse nr. 517 af 24. juni 1999 om taxikørsel m.v., samt Trafikministeriets bekendtgørelser nr.

Læs mere

L 17 Forslag 1 2 10. 3

L 17 Forslag 1 2 10. 3 Lovforslag nr. L 17 Folketinget 2014-15 Fremsat den 8. oktober 2014 af erhvervs- og vækstministeren (Henrik Sass Larsen) Forslag til Lov om ophævelse af lov om næringsbrev til visse fødevarevirksomheder

Læs mere

Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa

Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa Vedtægter for bestillingskontoret Grenaa Taxa Grenaa Taxa s økonomiske forening har i henhold til Lovbekendtgørelse om taxikørsel m.v. nr. 107 af 30. januar 2013 og Bekendtgørelse nr. 405 af 8. maj 2012

Læs mere

Referat fra Fagligt Forum den 20. august 2009 Hotel Scandic, Silkeborg

Referat fra Fagligt Forum den 20. august 2009 Hotel Scandic, Silkeborg Referat fra Fagligt Forum den 20. august 2009 Hotel Scandic, Silkeborg Pkt. 1: Velkomst og siden sidst samt økonomi Velkomst ved Jens Erik Sørensen Den nedsatte tekniske referencegruppe er blevet bedt

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 187 Offentligt

Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 187 Offentligt Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 187 Offentligt Taxinævnet i Region Hovedstaden Smallegade 1 2000 Frederiksberg 25. februar 2016 Sagsbeh.:FRGI01 J.nr.: 00.01.00-A00-14-16 Notat

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer)

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer) Gentofte Skole, 25. februar 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy,Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian

Læs mere

IBSTRUPPARKEN III. Bestyrelsens beretning 2009 UDVENDIGE FORHOLD. Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården.

IBSTRUPPARKEN III. Bestyrelsens beretning 2009 UDVENDIGE FORHOLD. Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården. IBSTRUPPARKEN III Bestyrelsens beretning 2009 Fremlagt til godkendelse på generalforsamlingen 2. marts 2009 på Schæffergården. Bestyrelsen har det seneste år bestået af Niels Gram Jeppesen (formand), Per

Læs mere

Evaluering af ressourcepædagoger

Evaluering af ressourcepædagoger Dagtilbud Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evaluering af ressourcepædagoger Evalueringen tager udgangspunkt i den politiske

Læs mere

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30

Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30 Medlemmerne af midlertidige bestyrelse 31. august 2006 Mødereferat Udvalg: Midlertidig bestyrelse for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole. Møde nr. 4: Torsdag den 24. august 2006 kl. 08.00 10.30 Mødested:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Referat af organisationsmøde 23. august 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Struer og Lemvig den 23. august 2011 kl. 17.00 i Holstebro Fra bestyrelsen deltog: Formand Regnar Sehested, Sally Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

34. årgang Nr. 33 24. august 2014

34. årgang Nr. 33 24. august 2014 34. årgang Nr. 33 24. august 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m.

Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m. Juli 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Patientbefordring

Læs mere

Jeg har med interesse læst kommissionens rapport om konkurrence, internationalisering og regulering, især afsnittet om taxikørsel, side 137.

Jeg har med interesse læst kommissionens rapport om konkurrence, internationalisering og regulering, især afsnittet om taxikørsel, side 137. Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde. file://p:\sæby\saeby-oekonomiudvalg-2006.09.12.htm Page 1 of 10 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 12. september 2006 Tidspunkter 11:00-12:00 Lokale Mødelokale 2 Fraværende Bemærkninger Tommy Thomsen med afbud Page

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. marts 2010 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. marts 2010 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 20. marts 2010 kl. 10.30 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Mark Langhave,

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS Indholdsfortegnelse 162 Valg af næstformand for økonomiudvalget 163 Tilskud til handelsstandsforeninger

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin Basse Flemming Helsted

Læs mere

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Referat 7. august 2015 Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Tirsdag den 23. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Deltagere:

Læs mere

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården.

Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. KREDSRÅD KØBENHAVNS POLITIKREDS Referat fra mødet i Kredsrådet mandag den 14. juni 2010 kl. 11.00 i Politidirektørens Parolesal på Politigården. DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Offentligt referat 21. juli 2016 Sagsbeh.: HO Referat fra nævnets møde den 13. juni 2016 J.nr.: 00.00.00-A00-20-16 Deltagere: 1. viceborgmester Jens Jørgen Nygaard (formand)

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus)

VEDTÆGTER FOR BESTILLINGSKONTORET. TAXI 4x27 (Aarhus) VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Udarbejdet i henhold til lov om taxikørsel og bekendtgørelse gældende pr. 29. august 2011. Udskrevet 6. maj 2015 Vedtaget 29. april 2015 VEDTÆGTER FOR (Aarhus) Foreningen Taxi 4x27

Læs mere

Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv. Dagsorden

Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv. Dagsorden Dato: 26. september Forside Udvalg for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv Dagsorden Mandag den 6. oktober 2014 kl. 14.00 I MIA s mødelokale Medlemmer Iddimanngiiu Bianco (IA), Formand Naja Lund (IA) Allan

Læs mere

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Mødedato: 11. september 2014 kl. 12.00-13.45 Mødested: Brandstation Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Mads Gammelmark (formand), Leo Kristoffersen,

Læs mere

Referat, møde i Trafiksikkerhedsrådet 8. februar 2011

Referat, møde i Trafiksikkerhedsrådet 8. februar 2011 Referat, møde i Trafiksikkerhedsrådet 8. februar 2011 Kl. 17.00 19.30. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer 2. Godkendelse af dagsorden 3. Meddelelser 4. Høringssvar og bemærkninger til Trafiksikkerhedsplan

Læs mere

Politisk dokument uden resume. 06 Takster i Flextur. Indstilling: Administrationen indstiller,

Politisk dokument uden resume. 06 Takster i Flextur. Indstilling: Administrationen indstiller, Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 16. august 2012 Mads Lund Larsen 06 Takster i Flextur Indstilling: Administrationen indstiller, At Flextur grunden inkl. 5 km ændres fra at følge en

Læs mere

Incitamentsprogram for by- og metrobusserne i Aalborg

Incitamentsprogram for by- og metrobusserne i Aalborg Incitamentsprogram for by- og metrobusserne i Aalborg Kvalitetskoordinator, Susan Bundgaard Jensen Nordjyllands Trafikselskab John F. Kennedys Plads 1.R 9000 Aalborg Baggrund NT og Aalborg Kommune har

Læs mere

Udkast til. Bekendtgørelse om bistandsværger beskikket i medfør af kriminallov for Grønland

Udkast til. Bekendtgørelse om bistandsværger beskikket i medfør af kriminallov for Grønland Civilafdelingen Dato: 15. januar 2016 Kontor: Nordatlantenhenden Sagsbeh: Morten Søndergård Pedersen Sagsnr.: 2011-220-0008 Dok.: 187175 Udkast til Bekendtgørelse om bistandsværger beskikket i medfør af

Læs mere

1. Godkendelse og underskrivelse af referatet fra mødet den 08.02.10 2. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser

1. Godkendelse og underskrivelse af referatet fra mødet den 08.02.10 2. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd torsdag den 18.marts 2010 kl. 14.30 18.00 i mødelokalet ved direktørens kontor. PriceWaterhouseCoopers ved Niels Villadsen og Hanne Jansfort

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00

Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Referat for organisationsbestyrelsesmøde i BoligSyd Mødested: Kontoret Kallemosen 16, Aabenraa. tirsdag den 10. februar 2015 kl. 18.00 Deltagere: Leif Poulsen LP, Monika Löck ML, Svend Jensen SJ, Jeanette

Læs mere

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg

Bjarne Lindberg Bak (2 stemmer) Lise Bjørg Pedersen Torben Steenberg AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2012-0234 Klageren: XX på vegne YY 3050 Skibby Indklagede: Movia Klagen vedrører: Kontrolafgift på 750 kr. for manglende billet Ankenævnets

Læs mere

1. Indledning Erhvervsstyrelsen aflagde den 13. marts 2014 et tilsynsbesøg i henhold til hvidvasklovens 32, stk. 1, hos...

1. Indledning Erhvervsstyrelsen aflagde den 13. marts 2014 et tilsynsbesøg i henhold til hvidvasklovens 32, stk. 1, hos... Vekselkontoret 4. april 2014 Sag 2013-0035985 Tilsyn i henhold til hvidvaskloven 1. Indledning Erhvervsstyrelsen aflagde den 13. marts 2014 et tilsynsbesøg i henhold til hvidvasklovens 32, stk. 1, hos...

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Dato: Torsdag den 09. juni 2011 Mødetidspunkt: 18:00 Møde afsluttet: 21:01 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Poppelgården Kenneth F. Christensen, Carsten Jelund, Katrine Høybye Frederiksen,

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af lov om taxikørsel m.v.

Forslag. Lov om ændring af lov om taxikørsel m.v. 5. august 2010 Forslag til Lov om ændring af lov om taxikørsel m.v. (Tilladelser til offentlig servicetrafik) l I lov om taxikørsel m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009, foretages følgende

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Ekstraordinært møde i Praksisplanudvalget 17-08-2015 10:00. Mødelokale H6/H7 på regionsgården

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. Ekstraordinært møde i Praksisplanudvalget 17-08-2015 10:00. Mødelokale H6/H7 på regionsgården BESLUTNINGER Praksisplanudvalget - mødesager Ekstraordinært møde i Praksisplanudvalget MØDETIDSPUNKT 17-08-2015 10:00 MØDESTED Mødelokale H6/H7 på regionsgården MEDLEMMER Formand Per Seerup Knudsen Borgmester

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov Indkaldt Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22.10.2014 kl. 19.00 21.30 Lene Magnussen, Hanne Kjær Jørgensen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak, Rikke Røpke, Marie Klaustrup,

Læs mere

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016

Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Referat fra forældrerådsmøde den 30. marts 2016 Mødedato: Onsdag den 30. marts 2016 kl. 18.00 21.00 i Villa Villakulla. Mødedeltagere: Personale: Nadja, Mette P og Betina Forældre: Ri, Kaisa, Louise, Mona,

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE

SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE GLOSTRUP BOLIGSELSKAB Bryggergårdsvej 2B, 2600 Glostrup Telefon: 43 96 28 86, www.gb.dk, CVR nr.: 65 12 32 15 SAMARBEJDSUDVALGET I HVISSINGE Referat fra SU torsdag den 28. april 2016 kl. 17.30 på driftskontoret.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Referat fra møde i Kontaktudvalget den 6. september 2017 Deltagere: Palle Christensen Taxa 4x35 Claus Rubæk Jørgensen 4x27 Amager-Øbro Taxi 21. september 2017 Sagsbeh.:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Referat Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Til stede: Annette Ploug Pihl, Birgit Bilstrup, Carsten Groth-Rasmussen,

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 2.oktober 2008 til en borger

Statsforvaltningens brev af 2.oktober 2008 til en borger Statsforvaltningens brev af 2.oktober 2008 til en borger Statsamtet Sønderjylland, nu Statsforvaltningen Syddanmark, har modtaget Deres henvendelse af 29. marts 2006 vedrørende klage over aktindsigt i

Læs mere

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten.

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten. Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere