Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax"

Transkript

1 Referat Mødetype Landsrådsmøde 2014 Dato & Tid Døgnmøde den september 2014 kl Sted Huset Kursuscenter (tidligere Byggecentrum) Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Deltagere Afbud Lars Holme, Rolf Bekker, Claus Hansen, Kim Ebbehøj, Dan Christensen, Abdeali Esskiyah, Nels Rasmussen, Palle Jørgensen, Susan Jakobsen, Helle Friis-Mikkelsen, Mads Olsen, Dennis Waldemar, Brian Larsen, Søren Olsen og Maja Panduro. Fra sekretariatet:jane Dupont og Henrik Oversø. Jesper Larsen, Lars Borch og Søren Elkjær deltager om fredagen og Carl-Leo Nielsen deltager om lørdagen. Camilla Knudsen :00 Godkendelse af dagsorden (B) Godkendelse af dagsorden. Det indstilles, at dagsordenen godkendes. 23. Hovedsynspunkt og beslutning Susanne Ebdrup, Per Nielsen og Erik Rasmussen fra vedtægtsarbejdsgruppen deltager ikke. Der er to punkt 29. De ændres til 29a og 29b. Punkt 33 og punkt 30 skifter plads. Tidsrammen forsøges dog stadig overholdt således at punkt 33 er sat til en halv time. Repræsentationer: ECYC og Natur og friluftsliv :05 Opfølgning fra sidste Landsrådsmøde (O)

2 Retningslinjer hvis en repræsentant er forhindret Status på bogudgivelse./. Bilag LR/2014/24 (referatet fra sidste møde) Det indstilles, at Landsrådet tager orienteringerne til efterretning. 24. Hovedsynspunkt og beslutning Hvis en repræsentant er forhindret, så sender man som udgangspunkt ikke en suppleant. Den pågældende repræsentant beslutter hvorvidt det er relevant at finde en suppleant. Status på bogudgivelse: Processen forsætter. Bidragsyderne er i gang med at skrive og indleverer snart deres bidrag :15 Evaluering af Folkemødet 2014 (O) Der ønskes en evaluering af Ungdomsringens deltagelse på Folkemødet. Der er udsendt evalueringsskema til alle deltagerne og opsamlingerne på resultaterne herfra vil blive præsenteret på mødet. Det indstilles, at Landsrådet tager orienteringen til efterretning. Det indstilles endvidere, at der nedsættes en ny arbejdsgruppe på første Landsrådsmøde efter kongressen. 25. Hovedsynspunkt og beslutning Landsrådet tog fremlæggelsen af evalueringen til efterretning. Der nedsættes en arbejdsgruppe på det konstitueret Landsrådsmøde efter kongressen. Der er reserveret overnatning i Dueodde. Henrik Oversø fra sekretariatet forsøger at finde alternative muligheder tættere på Allinge, støttet af Kim, Dan og Dennis.

3 Der tages en beslutning senest mandag, med mindre fristen for bookningen i Dueodde kan udskydes længere. Der er kommet en kommentar fra Kolding, der mener det er meget kritisabelt, at der blev drukket alkohol til et af arrangementerne på Folkemødet, hvor dele af Ungdomsringens delegation deltog inklusiv nogle unge. Det var ikke en officiel del af Ungdomsringens program, men lå i forlængelse af aftensmaden fredag. Til Folkemødet er der mange steder, hvor der bliver serveret alkohol, og det er derfor praktisk meget svært at undgå, at de unge ikke til tider befinder sig steder, hvor der bliver drukket alkohol. Landsrådet understreger dog, at der ikke bliver drukket alkohol til Ungdomsringens arrangementer :40 Folkeskolereformen (O og B) Ungeområdet i et fremtidsperspektiv Siden sidste møde har Daglig Ledelse i samarbejde med sekretariatet arbejdet på at videreudvikle tiltag i forbindelse med de ændringer, som sker for Ungdomsringens medlemmer i forbindelse med implementeringen af den nye folkeskolereform. Udviklingstiltag 1 Undervisningsministeriet har den 12. juni bevilliget Ungdomsringen og BUPL kr fra en udviklingspulje til projektet Projekt det gode klub skole samarbejde../. Bilag LR/2014/26, a Projektbeskrivelse m.m. vedlægges som bilag. Udviklingstiltag 2, 3 og 4 - Ungeområdet i et fremtidsperspektiv. Daglig Ledelse og sekretariatet har udarbejdet et notat som tager udgangspunkt i en strategisk udviklingsfokus for fritids- og ungdomsklubberne reguleret efter folkeskoleloven, ungdomsskoleloven og lov om dagtilbud. Daglig Ledelse ønsker, at Landsrådet tager beslutning om dette notats intentioner. Ungdomsringen ønsker, at alle relevante ministerier tager et tværpolitisk initiativ til et udviklingsprogram, der understøtter en udvikling af ungdomsskolerne og fritidsog ungdomsklubberne i Danmark i sammenhæng med øvrige organiseringer.

4 Et sådan helhedsorienteret fokus, er ikke nyt for Ungdomsringen, idet vi siden 2010 har arbejdet for en helhedsorienteret ungdomspolitik i Danmark. Ungdomsringen konstaterer, at store dele af de ungdomspolitiske spørgsmål og den ungdomspolitiske scene har flyttet sig i de senere år, i retning mod en uddannelsespolitisk dagsorden. Næstformand Brian Larsen og udviklingskonsulent Jesper Larsen vil giver en status på arbejdet, samt præsentere forslagene til Ungdomsringens strategiske tilgang under overskriften Ungeområdet i et fremtidsprspektiv. Det indstilles, at Landsrådet drøfter oplæggene og tager stilling til en finansiering af projekterne. 26. Hovedsynspunkt og beslutning Processen ændret til: 20 min til at læse notatet 20 min. i to grupper, hvor hver i sær fortæller hvordan de opfatter strategien ud fra deres hverdag. Her må der kun stilles opklarende kommentarer og ikke diskuteres. 20 min. til plenum diskussion og beslutning Landsrådet havde en kvalificeret drøftelse af strategien. I drøftelsen blev det bl.a. fastslået at viden fra projektet løbende formidles til offentligheden og dermed også Ungdomsringens medlemmer, hvilket vi er forpligtet til fra UVMs side i forhold til bevillingen. Det blev af flere Landsrådsmedlemmer understreget, at det er vigtigt at gøre en indsats for at få det formidlet, således at det ikke forsvinder i de mange andre informationer og undersøgelser på området. Endvidere sender UVM en repræsentant til styregruppen, således at vi kan være i forsat tæt dialog med Undervisningsministeriet. Beslutning: Landsrådet har vedtaget strategien. Evt. bemærkninger og kommentarer sendes til Jesper Larsen senest den 22. september på mail :00 Landsrådet outdoor v. Naturvejleder Lars Borch (O og D) Daglig Ledelse ønsker at sætte fokus på natur- og fritidsliv i Ungdomsringen.

5 Part One vil finde sted på dette Landsrådsmøde med en udendørsaktivitet, som indeholder bålsnacks og trangiabagning og alt imens dette foregår, vil Lars Borch fortælle om både Naturvejlederordningen og de mange tilbud som Ungdomsringen tilbyder på natur- og friluftsområdet. Part Two bliver sat på et Landsrådsmøde i foråret Konsulent Søren Elmkjær deltager under dette punkt../. Bilag LR/2014/27 Notat om naturvejlederordningen og kursusfolderen 14/15 vedlægges som bilag. Det indstilles, at Landsrådet lader sig inspirere i 1 ½ times tid til videre drøftelse. 27. Hovedsynspunkt og beslutning Landsrådet havde et par timer sammen med naturvejleder Lars Borch, hvor de blev udfordret i hvordan man laver forskellige typer bålmad, samt informationer om Ungdomsringens aktiviteter på natur og friluftslivs området. Lørdag :00 2. behandling af budget 2015 (B) På Landsrådsmødet den 10. maj blev indstillingsskemaer for aktiviteter, netværk, undervisningsaktiviteter samt aktiviteter for Ungerådet, gennemgået og drøftet. Med baggrund i de indstillede aktiviteter har sekretariatet udarbejdet et samlet budgetudkast, som er blevet behandlet på et Daglig Ledelsesmøde den 25. august. Daglig Ledelse og sekretariatet vil fremlægge budgettets nøgletal, så Landsrådet kan drøfte udkastet og endelig indstille budgetudkastet til kongressens godkendelse i november Det samlede budgetudkast for 2015 udviser et underskud på kr

6 ./. Bilag LR/2014/28 - Budgetmaterialet eftersendes. Budgetforudsætninger Oversigt over aktiviteter Budget samlet Projekt- og budgetskemaer for undervisningsaktiviteter Det indstilles, at Landsrådet diskuterer budgetudkastet med henblik på at det samlede budget udviser kr. 0. Det indstilles, at Landsrådet drøfter budgettet og vedtager et budgetudkast, der kan fremsendes til behandling på kongressen i november. 28. Hovedsynspunkt og beslutning Budgettet viser et underskud på og Daglig Ledelse anbefaler at det samlede budget går i 0. Daglig Ledelse indstiller at Landsrådet behandler budgettet og skære ,-. Følgende besparelser blev vedtaget: Skateday: kr On Stage: kr DL-puljer: i alt kr Adm. Besparelser (Sekretariatet): kr Nordjylland: kr Syddanmark: kr Midtjylland: kr Sjælland: kr Ungerådet: kr (FB 3.000, UR arrangementer 5.000, kompetence 2.000) Landsrådet: Kr I alt: ,- På baggrund af processen omkring behandlingen af dette punkt, hvor der blev foretaget en afstemning og senere taget en anden beslutning, ønsker Dennis Waldemar og Palle Jørgensen, at Landsrådet for fremtiden er mere konsekvent omkring processen for afstemninger. Det skal fremgå tydeligt om det er en vejledende tilkendegivelse eller en afstemning om en beslutning.

7 Region Nordjylland anbefaler, at der tages en indholdsmæssig diskussion af Musikfestivalen. Flere af Landsrådsmedlemmerne anbefaler, at der startes tidligere på budgetprocessen til næste år, så en lignende situation ikke opstår. 29a. 10:30 Overgangen mellem gammelt og nyt Landsråd (B) I forbindelse med gennemgangen af foreningens vedtægter på arbejdsgruppemøderne har gruppen erfaret, at vedtægterne er uklare omkring, hvornår nyvalgte Landsrådsmedlemmer indtræder i Landsrådet. I den forbindelse ønskes en drøftelse i Landsrådet om, hvordan dette skal tolkes. Det indstilles at de gamle Landsrådsmedlemmer forsætter med at sidde i Landsrådet frem til kongressen. 29. Hovedsynspunkt og beslutning Landsrådet besluttede, at det nuværende Landsråd fortsætter frem til kongressen, og at bestyrelserne ligeledes forsætter deres hverv frem til kongressen. Dvs. at efter regionsgeneralforsamlingerne tiltræder de nyvalgte først deres poster efter kongressen. 29b. 10:40 Tour de table i regionerne (O) Der ønskes en generel orientering og status fra regionerne. Herunder status på regionsgeneralforsamlingerne. Daglig Ledelse deltager i regionernes generalforsamlinger../. Bilag LR2014/29 Informationsfolder vedlægges som bilag. Det indstilles, at Landsrådet tager orienteringerne til efterretning.

8 29. Hovedsynspunkt og beslutning Region sjælland: Der er afholdt forskellige aktiviteter i regionen. På sidste bestyrelsesmøde tilkendegav Nels Rasmussen at han ønsker at genopstille som regionsformand. Endvidere er der blevet arbejdet for at udvide bestyrelsen. Region hovedstaden: Mulige kandidater som regionsformand er blevet drøftet (da den nuværende formand trækker sig). Aktiviteten Mini playback kan ikke længere være i den klub det hidtil har været og det er blevet drøftet hvilke muligheder der er for at bevare aktiviteten. Region Midtjylland: Der er tre på valg og to genopstiller. Mulige kandidater til formandsposten er blevet drøftet. Jane Dupont og Claus Hansen har været i Skive for at tale om Ungdomsringen med henblik på at få flere aktive fra den del af regionen. Region Nordjylland: Der er flere på valg, og der arbejdes for at finde kandidater til de forskellige poster. Region Syddanmark: Der er gang i flere aktiviteter og der arbejdes på at oprette nogle nye :20 Orientering fra Ungerådet (O) Ungerådet orienterer om, hvad der sker hos dem. Se Ungerådets video, der er vedhæftet i mailen med dagsorden. Det indstilles, at Landsrådet tager orienteringen til efterretning. 30. Hovedsynspunkt og beslutning Ungerådet har været på en social tur i København. Ungerådet skal holde oplæg om Ungeråd i Tårnby for DUSK net. Alexander bliver på Island og vender dermed ikke tilbage til Ungerådet. Ungerådet vil gerne have hjælp til at rekrutterer unge til Ungerådet. Der er mange som ikke ønsker at forsætte i Ungerådet, hvilket er en udfordring.

9 31. 11:35 Kongres og Ungdomskongres (O) Kongressen finder sted den november 2014 på Hotel Nyborg Strand. Programmet for kongressen, samt vigtige deadlines i denne forbindelse præsenteres på mødet. Det indstilles, at Landsrådet tager orienteringen til efterretning. 31. Hovedsynspunkt og beslutning Jane Dupont fremlagde programmet og de praktiske detaljer for kongressen. Landsrådet understregede, at beslutningen fra sidste år omkring at delegerede der ikke dukker op får sendt en regning (regningen sendes til regionen). Dette skal understreges på generalforsamlingerne. 12:00-13:00 Frokost :00 Forslag til vedtægtsændringer fra arbejdsgruppen (O og D) Landsrådet nedsatte på sit møde tilbage i september 2013 en arbejdsgruppe, som skulle arbejde med eftersyn og evaluering af Ungdomsringens vedtægter, med henblik på at fremsætte eventuelle ændringer på kongressen Arbejdsgruppen har haft fire møder i første halvdel af Efter de indledende drøftelser på de to første møder kom arbejdsgruppen frem til nogle overordnede temaer. Repræsentanter fra arbejdsgruppen var repræsenteret i alle regionerne til bestyrelsesmøder i foråret, hvor temaerne blev drøftet og der blev indsamlet inputs til det videre arbejde. Arbejdsgruppen havde sit sidste møde den 19. juni, hvor de udarbejdede nogle forslag til konkrete vedtægtsændringer. Kommunikationskonsulent Henrik Oversø præsenterer arbejdsgruppens arbejde.

10 Den videre proces er følgende: Høring i regionerne på regionsgeneralforsamlingerne Nordjylland 18. september Syddanmark september Sjælland september Midtjylland - 1. oktober Hovedstaden - 2. oktober Gruppens arbejde præsenteres på generalforsamlingerne, med mulighed for efterfølgende debat. 6. oktober Landsrådsmøde. Opsamling fra regionsgeneralforsamlingerne. 25. oktober Deadline for indsendelse af forslag til vedtægtsændringer på kongressen. 14. november Materialet udsendes til alle delegerede 29. november Behandling på kongressen den 29. november Per Nielsen og evt. Susanne Ebdrup fra arbejdsgruppen deltager under dette punkt../. Bilag LR/2014/32 a og b Forslag til vedtægtsændringer vedlægges som bilag Det indstilles, at Landsrådet drøfter oplægget til vedtægtsændringer og kommer med kommentarer. Endvidere indstilles det at Landsrådet på næste møde, 6. oktober, vedtager det endelige forslag til vedtægtsændringer til fremsættelse på kongressen. 32. Hovedsynspunkt og beslutning Landsrådet tog orienteringen til efterretning og drøftede oplægget fra arbejdsgruppen. Den endelige indstilling til kongressen foretages på næste Landsrådsmøde den 6. oktober. Følgende tilføjelser blev vedtaget: Suppleant til Landsrådet under valg i regionerne tilføjes at vedkommende ikke behøves at være medlem af bestyrelsen.

11 Rette klubber til medlemmer og forklare i starten hvad medlemmer indbefatter :00 Musikfestivalen ændring af navn (B) I forbindelse med udarbejdelsen af PR materiale til Musikfestivalen 2015 er der opstået tvivl omkring navnet på musikfestivalen, samt tvivl om, hvorvidt Landsrådet har besluttet at ændre navnet til Aalborg Musikfestival. Det er Daglig Ledelses opfattelse, at Landsrådet ikke har behandlet punktet på et Landsrådsmøde. Daglig Ledelse ønsker at Landsrådet tager en endelig beslutning omkring det konkrete navn på musikfestivalen. Formanden i Region Nordjylland Rolf Bekker fremlægger motivationen for ønsket om ændringen af navnet. Det indstilles, at Landsrådet tager en beslutning omkring det konkrete navn for musikfestivalen fremadrettet. 33. Hovedsynspunkt og beslutning Flyttet til før punkt 29 på selve mødet Rolf Bekker fra arbejdsgruppen (og formand fra Region Nordjylland) redegjorde for baggrunden for forslaget omkring ændringen af navnet til Aalborg Musikfestival. Arbejdsgruppen har indgået et samarbejde med UCN, hvor nogle studerende har været med til at videreudvikle musikfestivalens grafiske udtryk. En del af de studerendes arbejde var at undersøge hvilket navn brugerne anvender omkring musikfestivalen. Resultatet heraf er at store dele af de unge kalder det for Aalborg Musikfestival. Landsrådet besluttede at musikfestivalen skal bevare sit navn: Ungdomsringens Musikfestival I alt materiale der produceres fremover skal dette navne indgå :30 Nyt fra repræsentationer, netværk og arbejdsgrupper (O)

12 Orientering fra repræsentationer, netværk og arbejdsgrupper. Det indstilles, at Landsrådet tager orienteringerne til efterretning. 34. Hovedsynspunkt og beslutning ECYC: Sverige har trukket sig. Der er nogle udfordringer i samarbejdet i foreningen og derfor er det ekstra vigtigt at Ungdomsringen deltager i næste møde i Luxemburg. Natur og friluftsliv: Arbejdsgruppen efterspørger, hvad Ungdomsringens holdning er til området. De vil gerne deltage på et Landsrådsmøde møde i foråret og have en debat med Landsrådet omkring politikker på dette område. Sparringsgruppen for kommunikation: Gruppen har holdt to møder inden for den sidste måned. Møderne har hovedsageligt omhandlet optimering af hjemmesiden, som der kommer et oplæg omkring til næste Landsrådsmøde :50 Orienteringspunkter (O) DUF Formandskab og delegeretmøde (deltagerkreds, formøde og tilmeldingsfrist. af ny formand for Ungdomsringen Musikstarter Personaleforhold Det indstilles, at Landsrådet tager orienteringerne til efterretning. 35. Hovedsynspunkt og beslutning DUF: Ungdomsringens repræsentant i DUFs styrelse, Henrik Oversø, er blevet konstitueret næstformand på styrelsens sidste møde den 3. september, da den tidligere næstformand, Alexander Grant fra DSU har valgt at trække sig da han i maj blev formand for DSU. Henrik er næstformand frem til delegeretmødet i december hvor der er valg til posten. Deltagergruppen til delegeretmødet i DUF er som udgangspunkt de fem regionsformænd (de nyvalgte), de fire gamle unge som sidder i Landsrådet og Daglig Ledelse. Der afholdt et internt formøde forud for delegeretmødet som er den 6. december. Datoen for dette formøde udsendes snarest.

13 en af ny formand for Ungdomsringen: Daglig Ledelse har afholdt et møde med Simon Kollerup, der var Landsrådets 1. prioritet. Simon har sagt ja og Landsrådet indstiller ham derfor til kongressen som formand for Ungdomsringen. Personaleforhold: Lukket punkt uden for referat. Musikstarter: Landsrådet modtog en orientering på statur for projektet og de seks kommende Musikstarter camps i uge :30 Kommende møder og arrangementer for Landsrådet (O) Næste Landsrådsmøde den 6. oktober kl. 17:00-21:00 Lederkonference den oktober i Middelfart Kongresweekend den november Efter kongressen lørdag er der konstituerende Landsrådsmøde Herefter middag for nye og afgående Landsrådsmedlemmer (også fra Ungerådet, dog kun de som er over 18 år). Invitation til overnatning i Nyborg. Christiansborg Konference den 16. december. Landsrådsmøder i 2015 Orienteringspunkt. 36. Hovedsynspunkt og beslutning Taget til efterretning :50 Evt. 37. Hovedsynspunkt og beslutning Intet

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax Referat Mødetype Landsrådsmøde 2015 Dato & Tid Onsdag den 21. oktober kl. 17.00 til 21.00 Sted På sekretariatet Nørregade 77, 6. sal 5000 Odense C Deltagere Afbud Søren Olsen, Lars Holme, Kim Ebbehøj,

Læs mere

Referat (godkendt den 11. oktober)

Referat (godkendt den 11. oktober) Referat (godkendt den 11. oktober) Mødetype Dato & Tid Sted Landsrådsmøde 2017 Fredag den 8. september kl. 17.00 19.30 Lørdag den 9. september kl. 9.15 13.00. Ungdomsringens sekretariat, Ørstedsgade 19

Læs mere

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax Dagsorden Mødetype Dato & Tid Sted Referent Deltagere Afbud Fraværende Ungerådsmøde 23.-24. 2015. Oktober Odense Lotte Zarlang Det nye og gamle ungeråd Emma, Annika, Rasmus, Abde, Gry, Camilla, Mille,

Læs mere

Fredag 18. september kl til lørdag 19. september kl Både mødet og overnatning foregår på hotellet.

Fredag 18. september kl til lørdag 19. september kl Både mødet og overnatning foregår på hotellet. Referat Mødetype Dato & Tid Sted Landsrådsmøde 2015 Fredag 18. september kl. 11.00 til lørdag 19. september kl. 11.00. Hotel Aalborg Østerbro 27 9000 Aalborg Både mødet og overnatning foregår på hotellet.

Læs mere

Ungdomsringens kongres 2014 Forslag til vedtægtsændringer ved Ungdomsringens kongres 2014

Ungdomsringens kongres 2014 Forslag til vedtægtsændringer ved Ungdomsringens kongres 2014 Forslag til vedtægtsændringer ved [www.ungdomsringen.dk][www.ungdomsringen.dk][www.ungdomsringen.dk][www.ungdomsringen.dk][www.ungdomsringen.dk][www.ungdomsringen.dk] Indhold Arbejdsgruppen for vedtægtsændringer...

Læs mere

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax Referat Mødetype Dato & Tid Sted Referent Deltagere Afbud Fraværende Ungerådssamling 14.-15. marts 2014. Ankomst fredag kl.18- lørdag kl.16 Tigergården, Odense Lisbeth Emma, Susan, Jacob, Sofia, Karl Kristian,

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax Referat: Mødetype Dato & Tid Sted Referent Deltagere Afbud Fraværende Ungerådssamling 10.-11. januar 2014. Ankomst fredag kl.18- lørdag kl.14 Tigergården, Odense Lisbeth Gry, Emma, Martin, Susan, Alexander,

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax Referat: Mødetype Dato & Tid Sted Ungerådsmøde 7.-8. november 2014. Ankomst fredag kl.18- lørdag kl.15.00 Referent Lisbeth Deltagere Ungerådet nye og gamle (2014) Afbud Mille, Frederik, Mia, Camilla, Julie

Læs mere

Referat (med hovedkonklusioner)

Referat (med hovedkonklusioner) Referat (med hovedkonklusioner) Mødetype Landsrådsmøde 2018 Dato & Tid Fra fredag den 26. januar kl. 17.00 Til lørdag den 27. januar kl. 16.00 Sted Mødet afholdes på sekretariatet i Odense Efter fredagens

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 9 15:30 Fredag 9 14:30 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax REFERAT Mødetype Dato & Tid Sted Landsrådsmøde 2017 Fredag den 20. januar kl. 17.00 lørdag den 21. januar kl. 15.00 Mødet afholdes: Fredag på AKKC, Europa Plads 4., 9000 Aalborg (Albatrosstuen) Fra kl.

Læs mere

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013.

Pkt. 2. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde 10. december 2013. VUC Bestyrelsen Emne Dato Referat af Ekstraordinært bestyrelsesmøde Den 27. januar 2014 på sekretariatet Til stede: Henning Madsen, Susanne Pieterse, Lotte Klein, Helle Madsen, Ole Mikkelsen, Afbud: Henrik

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Sted Mødet afholdtes på Christiansborg både fredag og lørdag. Aftensmad på Restaurant PUK, Vandkunsten 8, 1467 KBH ca

Sted Mødet afholdtes på Christiansborg både fredag og lørdag. Aftensmad på Restaurant PUK, Vandkunsten 8, 1467 KBH ca Referat Mødetype Landsrådsmøde 2016 Dato & Tid Fredag den 15. januar kl. 14.30 Lørdag den 16. januar 14.30 Sted Mødet afholdtes på Christiansborg både fredag og lørdag. Aftensmad på Restaurant PUK, Vandkunsten

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl

Referat fra bestyrelsesmøde fredag d kl Beslutningsreferat fra bestyrelsesmøde Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat fra bestyrelsesmøde fredag d. 10.11.2017 kl. 9.30 15.30 Mødet afholdes på Sinatur Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er at varetage

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 20. februar 2014 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: 215 Medlemmer: Afbud: Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Camilla Schwalbe,

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation

Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation S. 1 Vedtægter for DL Patient Administration Kommunikation 1 Navn Stk. 1 Landsforeningens navn er DL Patient Administration Kommunikation. Hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Stk. 1 DL s formål er

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent) Tid 16. maj 2017 kl. 13.15-18.00 Sted Indkaldere Mødetype Forplejning CISU, Klosterport

Læs mere

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social

Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Psykiatri og Social Administrationen Sekretariat, Kommunikation og HR Tingvej 15 A, 2. sal Postboks 36 DK-8800 Viborg Hoved-MEDudvalget for Psykiatri og Social Dagsorden til møde i Hoved-MEDudvalget for

Læs mere

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab.

2 Formål 1. At virke for en styrkelse af medlemmernes faglige og kollegiale fællesskab. Vedtægter Dato: 15/11-2012 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN Stk. 2: Foreningen er tilsluttet Paraplyorganisationen Kommunale Chefforeninger

Læs mere

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A232 Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 27. oktober 2011 kl Mødelokale. Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 27. oktober 2011 kl Mødelokale. Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21. Referat Mødedato 27. oktober 2011 kl. 19.00 Mødelokale Søndermarksskolen Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.05 Indholdsfortegnelse den 27. oktober 2011 kl. 19.00 Sag nr. Side 1. Godkendelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax Referat: Mødetype Dato & Tid Sted Referent Deltagere Afbud Fraværende Ungerådssamling 22.-23. marts 2013. Ankomst fredag kl.18- lørdag kl.15 Tigergården, Odense Lisbeth Matias, Mads, Aalla, Peter, Amanda,Susan,

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 3. december 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Hovedbestyrelsens forretningsorden 2015-16 2.2 Afrapportering

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde

Referat af Hovedbestyrelsesmøde Referat af Hovedbestyrelsesmøde Dato: 27. februar 2019 Tid: Kl. 15.00 15.45 (eller med start i umiddelbar forlængelse efter fællesmødet med KL s direktion). Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 12. marts Tidspunkt: Fra kl. 17.30 21.00 Sted: VUC Jernbanegade 8, 7600 Struer Forstander Gert Sander Jensen viser rundt på skolen. Dagsorden DAGSORDEN M. REFERAT Punkt

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Indstilling til nye vedtægter

Indstilling til nye vedtægter Indstilling til nye vedtægter Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen at vedtage nye vedtægter for foreningen Danske Journaliststuderende RUC. Baggrund: Foreningens vedtægter er efterhånden mange

Læs mere

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Til medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 19-04-2018 EMN-2018-00010 Maren Munk-Madsen Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Deltagere: Afbud: Regionsdirektører: Deltagere

Læs mere

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016

Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d maj 2016 Dagsorden, 3F Ungdomsudvalg d. 27.-29. maj 2016 Deltager: Toke Nielsen, Dennis Otkjær, Rasmus Sørensen, Rikke Østergaard, Dennis Gartig, Nikolaj Mailand, Jack Hansen, Rasmus Christiansen, Amanda Reichert,

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Tid: Den 12. december 2018, Kl. 9.30-12.30. Sted: Helsingør Rådhus, Skt. Anna Gade 5A, 3000 Helsingør. Lokale:

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738

MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den kl EMNE: SAGSNR.: 17/28738 REFERAT MØDE I: Folkeoplysningsudvalget Mandag den 19.11.2018 kl. 16.30 EMNE: SAGSNR.: 17/28738 DELTAGERE: AFBUD: Henrik Zimino (A), Vibeke Rasmussen (A), Einer Lyduch (A), Carsten Fuhr (C), Liv Gam (løsgænger)

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere Inge Bech, Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Anders Andersen, Daniel Jensen, Thai Fuglsang og Stine

Læs mere

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax

Tigergården Nørregade 77, 6. Postboks Odense C Tlf Fax Mødereferat Mødetype Generalforsamling i Region Midtjylland Dato & Tid 17. september 2013, kl. 18.00-21.00 Sted Viborg Ungdomsskole, Reberbanen 13, 8800 Viborg Referent Deltagere Afbud Fraværende Per Larsen,

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 5. oktober 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Ordinært bestyrelsesmøde

Ordinært bestyrelsesmøde Referat 52. bestyrelsesmøde DE-B 10. februar 2016 Ny Vestergade 17, 2. sal Ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 10. februar 2016 kl. 10.00-12.00 Referat Deltagere: Per Påskesen (TEC), formand Søren Pagh

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015 Referat - godkendt RB-møde 150427 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 27. april 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Holstebro, Fredericiagade 27-29, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Referat RB 20161107 Dagsorden Dato 7. november 2016 PV Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 7. november 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Viborg på Hotel Scandic, Hasle, Rytoften 3, 8210 Århus V Program

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /17

BESLUTNINGSREFERAT HB /17 BESLUTNINGSREFERAT HB 03 2016/17 Lørdag d. 3. december 2016 Kl. 10:00-16:00 Hotel Scandic Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen,

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 18. juni 05 på sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 18. juni 05 på sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 18. juni 05 på sekretariatet Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Godkendelse af referater 4. Forretningsudvalgsrunde 5. Udvalgsrunde

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Til stede: Mogens Kragh Andersen (SOSU Fyn), Rita Christensen (SOSU Herning), Carl Tronhjem (SOSU Sjælland), Steen Kjeldsen (SOSU FVH),

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1

Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat 14. Forretningsudvalgsmøde den 18. juni 2013 Side 1 Referat af 14. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 18. juni 2013 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED:

Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: Dagsorden (foreløbig) 2. HB-møde den 25. august 2012 (udsendt 27.06.2012) Side 1 Dagsorden til 2. hovedbestyrelsesmøde (foreløbig) DATO: Lørdag den 25. august 2012 TID: Kl. 10.00 20.00 STED: DUI-LEG og

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Referat - godkendt RB-møde 141209 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Godkendt referat RB-møde 180125 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Grøndalsvej 1, 8260 Viby J (grøn bygning) Sune tager imod jer i receptionen. Program

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K

Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K Spejdernes bestyrelse Mandag d. 26. juni 2017 kl. 17.00-21.00 Sted: Salen (Mødehuset 1. sal), Spejdercenter Holmen, Arsenalvej 10, 1436 Kbh. K REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side

REFERAT. Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Punkt 1. Valg af dirigent Side REFERAT Generalforsamling i Region Hovedstaden MØDETYPE: Regionsgeneralforsamling i Region Hovedstaden MØDEDATO: 16. marts 2006 MØDELEDER: Charlotte Bech MØDEREFERENT: Bernhard REFERATET UDSENDT: 10-04-2006

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden)

Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Dagsorden til Ungdomsudvalgsmøde Dato: 22-03-2014 23-03-204 Tid: 12.00-12.00 Sted: 3F Høje Taastrup (Region Hovedstaden) Forberedelse: Emne Formål Hvad skal vi udrette? Behandling Hvad er processen? Tid

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd Haderslev Ungdomsråd Haderslev Kommune Haderslev Ungdomsråd 6100 Haderslev haderslevungdomsraad.dk ungdomsraad@haderslev.dk Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd 1 Organisering af arbejdet i Ungdomsrådet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning.

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning. DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

Fremtidens ungemiljøer. opbrud af strukturer og ledelsesformer. NETVÆRK - FÆLLESSKABER - NYT FÆLLES SPRoG

Fremtidens ungemiljøer. opbrud af strukturer og ledelsesformer. NETVÆRK - FÆLLESSKABER - NYT FÆLLES SPRoG EVENT 2015 Fremtidens ungemiljøer opbrud af strukturer og ledelsesformer NETVÆRK - FÆLLESSKABER - NYT FÆLLES SPRoG Velkommen til Årsmøder og Kongres Den 27. & 28. november 2015 Kedelhuset, Papirfabrikken

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Referat af bestyrelsesmøde fredag den 30. januar 2015 hos Young Connect, KFUMs Sociale Arbejde i Odense Til stede: Gitte Holmgaard, Kirsten Lund Larsen, René Skau Björnsson, Inge Marie Nielsen Afbud fra:

Læs mere

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl

Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl lørdag d. 16. september kl Spejdernes bestyrelse Fredag d. 15. september kl. 18.00 lørdag d. 16. september kl. 15.00 Sted: Brogården, Middelfart REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere