Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 20. maj 2017, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 20. maj 2017, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa."

Transkript

1 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 20. maj 2017, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens årsberetning 3. Endelig godkendelse af årsregnskab for år 2016 med tilhørende revisionsberetning samt gennemgang af budgettet for år Behandling af indkomne forslag Ingen forslag modtaget. 5. Valg til bestyrelsen Frank Neidhardt - genopstiller Birthe M. Hansen genopstiller ikke 6. Valg af suppleanter for bestyrelsen 7. Valg af revisor 8. Eventuelt Derefter temamøde: - Det digitale afdelingsmøde v/anni Pedersen Foreningen byder efter mødet på en let frokost. Der gøres opmærksom på at rygning IKKE er tilladt i lokalerne. 19. juni 2017 Arrangør: SALUS Boligadministration Egevej Aabenraa

2 Tilstede: Fra SAB: Jan Thiessen, Bjarne Per Nissen, Lone Lønholm, Else Klitgaard Agdrup Thiessen, Henning Bjerring, Ninna Teckmeier og Verner Jochimsen. Fra TAB: Børge Rossen. Fra AAAB: Søren Duus, Poul Jensen, Erling Jørgensen og Else Bonde. Fra SB: Mathias Achner. Fra GAB: Kjeld Toftegaard Christensen, Niels Christiansen, Leif Hedegaard og Jonna Petersen. Fra TOAB: Eva Etmann Rasmussen. Fra KB: Ove Stahl Schmidt, Inga Fohlmann og Fritz Jørgensen. Ledelsen: Jimmy Povlsen. Medarbejdere: Jesper Krarup, Nadja Krog Ellebye og Laila Holm Gammelgaard. AFBUD: Fra SAB: Vivian Engelbredt, Brian List Hansen, Hermann Jørgensen og Jan Radik Fra TAB: Jens E. Lorenzen, Niels M. Mathiesen, Knud Esmann og Birthe M. Hansen. Fra AAAB: Laila Bøttcher og Svend Madsen Petersen Fra KB: Tove Christensen og Ritha Sandgaard Helweg Fra SALUS: Bjarne B. Madsen og Toke Arndal Antal stemmeberettigede: 22 ud af 41 mulige. Formand Ove Stahl Schmidt bød velkommen og gik straks over til dagsordenens punkt. 1. Valg af dirigent Søren Duus blev foreslået og valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede mødets lovlighed i henhold til vedtægterne, hvorefter forsamlingen gik over til behandling af dagsordenens punkt.

3 2. Bestyrelsens årsberetning v/ove Stahl Schmidt BERETNING FOR ÅRET 2016 Endnu engang velkommen til SALUS repræsentantskabsmøde her på Folkehjem. Det er 11. gang jeg har fornøjelsen at stå her som jeres Formand. Og! kære venner jeg er glad, og stolt over det vi har nået i de 11 år, vi har været sammen. Sidste år sang jeg fødselsdagssang, og i år skal I ikke snydes for min stemme, så for at byde Gråsten velkommen og at det kommer fra hjertet i vores bestyrelse vil jeg synge vers 4. fra en populær dansk sang... Det lysner over agres felt. Vel! Ræk mig da, o efterår En Gravensten som smager Af bækken ved min faders gård Og mulden i hans ager. Hjertelig velkommen jeg håber, at vi kan leve op til jeres forventninger. Til næste år, når vi kan byde Danbo velkommen, ja der vil det være passende at synge Alssangen. Og når jeg nu nævner forventninger ja! så husker jeg tydeligt mine ord for 11 år siden her fra talerstolen. At jeg i min måske lidt overdrevet begejstring, da de 4 gamle havde det første repræsentantskabsmøde, at vi med SALUS på sigt kunne spare millioner af kroner i den daglige drift. UHA UHA det blev kommenteret ved den efterfølgende frokost. Men jeg havde den filosofi Det er bedre at løbe en risiko end at gøre intet, og fortryde det resten af livet. Og kære venner vi gjorde det sgu. Vi har ifølge BL landsgennemsnit over de sidste 8 år sparet 20% på administrations bidraget, hvilket er en besparelse på 7 mill. kr. årligt for vores foreninger. Samtidig har vores Økonomidirektør Jacob Wind omlagt lån, af flere omgange, med en årlig besparelse på ,- og i restløbetid på 21 Mill. Udvidelse af byggekredit HK renoveringen fra ,- til Mulighed for at hjemtage slutfinansiering samlet i stedet for etape opdelt Renteforskel 2,32% - besparelse Så det æ it så ring endda. Vi er godt på vej, og med de tilbagemeldinger jeg får fra vore bestyrelsesmøder og Adm. Direktør Jimmy, ja så er man meget bevist om effektiv drift i vore mange boligafdelinger. For vi skal passe på huslejen, vi skal være konkurrencedygtige på pris og kvalitet. Tiltag som digitalisering af administration og drift, bedre arbejdstilrettelæggelse, og struktur (ude i marken) og færre sommerafløsere, mere velorganiseret indkøbspolitik osv. er velkendte, og jeg er optimist, og tror på, at vi kan nå Regeringens mål. Effektivisering af den almene boligsektors drift her i en målsætning om at den almene sektor set under ét, skal have 1,5 milliard kroner lavere driftsudgifter i Det er bare ca. 2700,- pr. bolig.

4 Med lovforslaget er der kommet øget opmærksomhed på mulighederne, for at kunne drive almene boliger billigere, og det er vigtigt at denne opmærksomhed også omsættes til enklere og klogere regulering. Nuvel! Vi vil alle bo godt og helst i ny renoverede boliger, og det har sin pris og der skal afsættes penge til kommende års vedligeholdelse, istandsættelse ved fraflytning og den daglige drift. Og her er det vi som beboere, skal vise større ansvarlighed ved at passe på sin bolig og føle ejerskab Bestyrelsesarbejdet 2016 Bestyrelsen har behandlet følgende hovedpunkter: Administrationsbidrag, Sideaktivitetsafdelinger Håndværkergården, Budget, Personaleforhold, Udviklingsopgaver, Fremtidig struktur, Fælles beboerblad, Nye medlemsorganisationer, SALUS Facebook kursus. Og må jeg her bede jer om at motivere jeres beboere til at se vores Facebook side. Den er bestemt et besøg værd. Det er vores nye administrationschef Toke Arndal, der styrer vores Facebook side har igen været et travlt år med de mange større renoveringsopgaver, hvor der indgår Landsbyggefondsstøtte. Disse sager kræver en tæt styring såvel intern som ekstern med både myndigheder og eksterne rådgivere. Hos SALUS er det den interne byggekoordinator, som er tovholder på disse opgaver, som nu efter at Lars Bo har søgt andet arbejde, er Lasse Radik, som har taget over i øvrigt i et tæt samarbejde med vores interne controller. Det er bestemt ikke småpenge, vi har i omløb, og hermed bidrager til beskæftigelsen i vores område. Det ser dog ikke ud til, at vi skal iværksætte nybyggeri foreløbig. Og med et rammebeløb på ca ,- kr. pr. m2 kan det være vanskeligt at få unge familier ind i vores foreninger. Om lidt skal vore direktør på podiet, så jeg vil slutte min beretning med et stort tak for året 2016, til jer alle for den opbakning vi i bestyrelsen har fået. Tak til personalet i SALUS og medlemsorganisationerne for deres engagement, arbejdsindsats og det rigtig gode samarbejde vi har haft. Det er jer, der er medvirkende til de gode resultater. Tak til repræsentantskabet og organisationsbestyrelserne for det gode og konstruktive samarbejde. Det er meget vigtigt, at I bliver ved med at udfordre os, så vi ved, hvad vej vi skal. Også en tak til jeres Kommuner som er vigtige medspillere i samarbejdet med os. Ove Stahl Schmidt Formand Søren Duus: Beretning blev godkendt ved håndsoprækning.

5 3. Endelig godkendelse af årsregnskab for år 2016 med tilhørende revisionsberetning samt gennemgang af budgettet for år 2018 v/jimmy Povlsen Årsregnskab 2016 i t.kr. Underskud på 18 t.kr. Øgede ekstraordinære indtægter 599 Øgede indtægter fra byggesagshonorarer 238 Øgede personaleudgifter (468) Færre indtægter fra administrationsbidrag (329) Øvrige poster (22) Afvigelse i forhold til budgetteret resultat 18 Ingen spørgsmål til årsregnskab. Årsregnskab blev godkendt. Budget 2018 Stigning på 0,0 % i administrationsudgift. I alt kr. 0,00 p.a. Svarende til kr. 00,00 pr. lejemålsenhed p.a. eller til i alt kr ,00 pr. lejemålsenhed p.a. (7.695 lejemålsenheder og excl. moms) Ingen bemærkninger til budgettet. Ingen spørgsmål. Søren Duus: Budgettet er godkendt. 4. Behandling af indkomne forslag Ingen forslag modtaget. 5. Valg til bestyrelsen Frank Neidhardt - genopstiller Birthe M. Hansen genopstiller ikke Forslået blev Peter Nørkjær - TAB Valgt blev: Frank Neidhardt og Peter Nørkjær.

6 6. Valg af suppleanter for bestyrelsen Lone Lønholm - SAB Tove Christensen - KB Laila Bøttcher - AAAB Susanne Sørensen TAB Valgt blev alle. 7. Valg af revisor Deloitte Deloitte er pr. 1. juli opkøbt af andet selskab, der står for samme service, pris, personer alt er ens. Det nye selskab blev valgt. 8. Eventuelt Jan SAB: JP: Ove: Matthias: JP: Ove: JP: Leif Hedegaard: Ove: Syntes, at man skal være tilstede ved valg og ikke pr. skriftlige deltagelse. Er ikke enig med Jan. Der skal ikke fratages muligheden for valg på grund af sit fravær. Enig med JP. Det kan tages op i bestyrelsen. Man burde vurdere vedtægterne. Når en udtræder, så er det vedtægterne der bestemmer. Skal ikke med her på repræsentantskabsmødet. Hver selskab afgør person, ikke ved repræsentantskabsmødet. Enig med Matthias. Fredsvalg er aftalt andet sted. Kan tages op i bestyrelsesmødet. SALUS er et administrationsselskab, det er ikke os, der vælger. Det er jer. GAB takker for modtagelsen. Takker for et godt repræsentantskabsmøde. Jeg er stolt af den næsten daglige besøg på Egevej og for vores arbejde. Ove bød velkommen til Anni fra BL.. Aabenraa den 21. maj 2017 Ove Stahl Schmidt formand Søren Duus dirigent

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 21. maj 2016, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 21. maj 2016, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. maj 2016, kl. 10.00 Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens årsberetning 3. Endelig

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 23. maj 2015, kl. 10.00. Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. lørdag den 23. maj 2015, kl. 10.00. Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 23. maj 2015, kl. 10.00 Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens årsberetning 3. Endelig

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag den 26. maj 2018, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag den 26. maj 2018, kl Sted: Folkehjem Haderslevvej Aabenraa. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag den 26. maj 2018, kl. 10.00 Sted: Folkehjem Haderslevvej 7 6200 Aabenraa Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens årsberetning 3. Endelig

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 13. maj 2014, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 13. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 10. maj 2016, kl Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. april 2017, kl Humlehaven 4 - Aabenraa

Organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. april 2017, kl Humlehaven 4 - Aabenraa Ekstern Referat Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 6. april 2017, kl. 17.00 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1 1 Godkendelse

Læs mere

Referat Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 14. december 2017, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Referat Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 14. december 2017, kl Humlehaven 4, Aabenraa Ekstern Referat Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 14. december 2017, kl. 16.30 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. rganisation... 3 2. Økonomi... 4

Læs mere

Aabenraa Andelsboligforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. maj 2014

Aabenraa Andelsboligforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 42 lejemål / 54 beboere. Som gæster deltog Rie Christensen fra Deloitte. Salus Boligadministration samt foreningens personale på i alt 14 personer. 1. VALG AF DIRIGENT 2.

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 4. maj 2017, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Dagsorden Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 13. december 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Dagsorden Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 13. december 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa EKSTERN Dagsorden Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 13. december 2018, kl. 16.30 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 6 () orientering. Vedlagte bilag er markeret med * Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Referat Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 13. december 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Referat Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 13. december 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa EKSTERN Referat Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 13. december 2018, kl. 16.30 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse: 1. rganisation... 3 2. Økonomi... 4

Læs mere

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening Ekstern Referat Organisationsbestyrelsen mandag den 16. juni 2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 1.1 Bestyrelsesmøde den 14.04.2014 fælles

Læs mere

Mandag den 14. december 2015, kl Humlehaven 4 - Aabenraa

Mandag den 14. december 2015, kl Humlehaven 4 - Aabenraa Intern Referat Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Mandag den 14. december 2015, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1 1 Godkendelse af referat...3 2 2 Foreningsanliggender...3

Læs mere

Referat Temamøde. Onsdag den 3. oktober 2018, kl Bygtoften 2 Sønderborg. Side 1 af 6. Sønderborg Andelsboligforening

Referat Temamøde. Onsdag den 3. oktober 2018, kl Bygtoften 2 Sønderborg. Side 1 af 6. Sønderborg Andelsboligforening Referat Temamøde Onsdag den 3. oktober 2018, kl. 12.30 Bygtoften 2 Sønderborg Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse: 1. Organisation... 3 2. Eventuelt... 4 3. Næste møder. 5 Bestyrelsesmedlemmer: Vivian Engelbredt,

Læs mere

Referat fra Ordinært Repræsentantskabsmøde

Referat fra Ordinært Repræsentantskabsmøde Referat fra Ordinært Repræsentantskabsmøde torsdag den 21. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Aksen Hvedemarken 1, 6400 Sønderborg Endelig dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens årsberetning, herunder

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Referat Generalforsamling 2017 Tirsdag den 16. maj 2017, kl Brundtland Golfcenter, Brundtland Allé 3-5, Toftlund

Referat Generalforsamling 2017 Tirsdag den 16. maj 2017, kl Brundtland Golfcenter, Brundtland Allé 3-5, Toftlund Referat Generalforsamling 2017 Tirsdag den 16. maj 2017, kl. 19.00 Brundtland Golfcenter, Brundtland Allé 3-5, Toftlund Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Toftlund Andels Boligforening...3 1. Valg af dirigent...4

Læs mere

Til beboerne i Skærbæk Boligforening. Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Skærbæk Boligforening. Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Mandag den 27. maj 2019, kl. 17.30 Mødested: Skærbækcenteret, Storegade 46-48, 6780 Skærbæk Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa Ekstern Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl. 16.30 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 8 Aabenraa Andelsboligforening Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D)

Læs mere

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde i SAB

Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde i SAB Referat fra ordinært Repræsentantskabsmøde i SAB Tirsdag den 17. maj 2016, kl. 19.00 Sted: Ulkebøl Forsamlingshus Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg Endelig dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds. Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00. Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro

Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds. Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00. Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro Oversigt over kandidater på valg i 8. kreds Kredsvalgmøde den 25. april 2012, kl. 19.00 Røde-Kro Vestergade 2 6230 Rødekro Formandskandidat: Peter Nørkjær Opstillet af: Tønder Andelsboligforening Egen

Læs mere

Referat Generalforsamling 2017 Kolstrup Boligforening Onsdag den 10. maj 2017, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa

Referat Generalforsamling 2017 Kolstrup Boligforening Onsdag den 10. maj 2017, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Referat Generalforsamling 2017 Onsdag den 10. maj 2017, kl. 19.00 Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse...3 Generalforsamling...3 1. Valg af dirigent...5 2.

Læs mere

Mandag den 15. december 2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa

Mandag den 15. december 2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Ekstern Referat Aabenraa Andelsboligforening Mandag den 15. december 2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1 1 Godkendelse af referat...3 2 2 Foreningsanliggender...3

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde torsdag den 23. maj 2013, kl. 19.00 Sted: Ulkebøl Forsamlingshus Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg Inviterede: 115 Fremmødt: 75 Medarbejdere/gæster: 5 Gæster: Deloitte Endelig

Læs mere

Referat Kolstrup Boligforening Torsdag den november 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Referat Kolstrup Boligforening Torsdag den november 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa Ekstern Referat Kolstrup Boligforening Torsdag den 8. 15.november 2018, kl. 16.30 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 9 Kolstrup Boligforening Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse

Læs mere

Referat Kolstrup Boligforening Onsdag den 18.06.2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa

Referat Kolstrup Boligforening Onsdag den 18.06.2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Referat Onsdag den 18.06.2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 15 Indholdsfortegnelse 1 1 Godkendelse af protokol...3 1.1 Bestyrelsesmøde den 14.04.2014 fælles med AAAB...3 1.2 Fremlæggelse

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 18. maj 2017, kl. 19.00 Sted: Ulkebøl Forsamlingshus Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg Endelig dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Referat Generalforsamling 2018 Kolstrup Boligforening Onsdag den 9. maj 2018, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa

Referat Generalforsamling 2018 Kolstrup Boligforening Onsdag den 9. maj 2018, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Referat Generalforsamling 2018 Onsdag den 9. maj 2018, kl. 19.00 Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse...3 Generalforsamling...3 1. Valg af dirigent...5 2.

Læs mere

Referat Generalforsamling 2017 Aabenraa Andelsboligforening Onsdag den 24. maj 2017, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa

Referat Generalforsamling 2017 Aabenraa Andelsboligforening Onsdag den 24. maj 2017, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Referat Generalforsamling 2017 Onsdag den 24. maj 2017, kl. 19.00 Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Valg af dirigent...4 2. Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling

Referat fra ordinær generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling Mandag den 26. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Toftlund Hallerne Stadionvej 3 6520 Toftlund Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra Skærbæk Boligforening generalforsamling. Onsdag den 16. maj 2018, kl

Referat fra Skærbæk Boligforening generalforsamling. Onsdag den 16. maj 2018, kl Referat fra Skærbæk Boligforening generalforsamling Onsdag den 16. maj 2018, kl. 18.00 Sted: Skærbæk Kursus- og Fritidscenter Storegade 46-48, 6780 Skærbæk Referat 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af

Læs mere

Udsendt den 28. november 2013

Udsendt den 28. november 2013 Haderslev Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 27. november kl. 19.00 Mødet blev holdt på Hotel Harmonien, Gåskærgade, Haderslev, og startede med spisning. Dagsorden Side

Læs mere

Referat Generalforsamling 2018 Aabenraa Andelsboligforening Onsdag den 23. maj 2018, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa

Referat Generalforsamling 2018 Aabenraa Andelsboligforening Onsdag den 23. maj 2018, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Referat Generalforsamling 2018 Onsdag den 23. maj 2018, kl. 19.00 Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1. Valg af dirigent...5 2. Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe.

Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Nibe Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, torsdag den 1. marts 2012 Kl. 13.30, i fælleshuset, Munchs Vej 7 i Nibe. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien

Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl , i Kulturhuset på Harmonien Referat af HAB`s ordinære generalforsamling, der blev holdt torsdag, den 21. februar 2013, kl. 19.00, i Kulturhuset på Harmonien Der var følgende dagsorden 1. Velkomst ved formanden 2. Valg af dirigent

Læs mere

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018

Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde Arbejdernes Boligforening 14. juni 2018 Repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening den 14. juni 2018 kl. 19.00 1. Valg af dirigent. 2. Godkendelse af forretningsorden. Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen

Deltagere fra bestyrelsen: Allis M. Jensen, formand Anne Christiansen, næstformand Birthe Lohmann Pedersen Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 13. september 2012 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde

Referat fra repræsentantskabsmøde Referat fra repræsentantskabsmøde torsdag den 22. maj 2014, kl. 19.00 Sted: Ulkebøl Forsamlingshus Kaplenivej 1, 6400 Sønderborg Inviterede: 117 Fremmødt: 65 Medarbejdere: 8 Gæster: Deloitte Endelig dagsorden:

Læs mere

Domea, Boligcenter Haderslev, den 17. juni 2013. Side 1 af 7

Domea, Boligcenter Haderslev, den 17. juni 2013. Side 1 af 7 Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 29. maj 2013 kl. 18.30 Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, Fredericia. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder Ekstern Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl. 16.00 Nørremarksvej 18A, Tønder Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. Referat mv.... 3 A) Godkendelse af referat... 3 2. Organisation...

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 23. februar 2016, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Ove Hansen, Hans Ole Olesen, Knud Aage Thiemer,

Læs mere

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder.

Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Torsdag den 17. september 2015 kl. 19.00 på Hostrups Hotel, Søndergade 30, Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af

Læs mere

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro.

Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Domea Aabybro Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, mandag den 22. april 2013 kl. 18.00, på Hotel Søparken, Søparken 1, 9440 Aabybro. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat fra organisationsbestyrelsesmødet

Referat fra organisationsbestyrelsesmødet Sønderborg Andelsboligforening Bygtoften 2, 6400 Sønderborg Tlf.: 73 123434 Mail: sab@sab-bolig.net www.sab-bolig.net Referat fra organisationsbestyrelsesmødet tirsdag den 1. november 2016 kl. 16.00 på

Læs mere

Referat. Sønderborg Andelsboligforening

Referat. Sønderborg Andelsboligforening Referat Tirsdag den 6. november 2018, kl. 14.00 Bygtoften 2 Sønderborg Ekstern Side 1 af 7 Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, () drøftelse eller () orientering. Vedlagte bilag er markeret

Læs mere

Ekstern Referat Kolstrup Boligforening Onsdag den 8. november 2017, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Ekstern Referat Kolstrup Boligforening Onsdag den 8. november 2017, kl Humlehaven 4, Aabenraa Ekstern Referat Kolstrup Boligforening nsdag den 8. november 2017, kl. 14.00 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 9 Kolstrup Boligforening Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller

Læs mere

Udsendt den 24. juni Kommunen: Gitte Carlsberg-afbud og Lars Westermann - afbud

Udsendt den 24. juni Kommunen: Gitte Carlsberg-afbud og Lars Westermann - afbud Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 7. juni 2016 kl. 18.30 i Figenparkens fælleshus, Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl i fælleshuset, Sundtoften 418 Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Referat af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 11. december 2012 kl. 18.00 i fælleshuset, Sundtoften 418 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ORGANISATIONSBESTYRELSEN Søborg, den 15. marts 2018 JLS/gj REFERAT fra ekstraordinært møde mandag den 12. marts 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm.

Dirigenten udpegede et stemmeudvalg bestående af: Flemming Rasmussen(afd.16), Britt Nielsen(afd.8) og Erling Weber Jensen Adm. REFERAT AF ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE FREDAG DEN 24. maj 2013 KL. 18.00 PÅ SKANDERBORG KURSUS- OG KONFERENCECENTER. Formand Finn Thomsen bød de fremmødte velkommen. På bestyrelsens vegne foreslog Finn

Læs mere

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab

Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Boligselskabet Domea Faaborg-Midtfyn Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 20. juni 2011 kl. 14.30 i fælleslokalet Tømmergaarden 36, 1., 5600 Faaborg Dagsorden Side 1 Godkendelse

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6

Udsendt den 25. september 2013. Side 1 af 6 Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 17. september 2013 kl. 19.00 På Hostrups Hotel, Tønder, Søndergade 30, 6270 Tønder. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for SALUS. Boligadministration A.m.b.a.

Vedtægter for SALUS. Boligadministration A.m.b.a. Vedtægter for SALUS Boligadministration A.m.b.a. Juni 2013 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Selskabets navn er SALUS Boligadministration A.m.b.a. Stk. 2. Selskabet er et alment andelsselskab med begrænset

Læs mere

Referat Kolstrup Boligforening Tirsdag den 18. september 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Referat Kolstrup Boligforening Tirsdag den 18. september 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa Ekstern Referat Kolstrup Boligforening Tirsdag den 18. september 2018, kl. 16.30 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 9 Kolstrup Boligforening Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse

Læs mere

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen Boligselskabet Domea København Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13. december 2011 kl. 18.00 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum

Referat. Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum Repræsentantskabsmøde torsdag den 23. november 2017 kl. 18.00 i Fælleshuset i Elmehøj, Dyvelåsen 88, Smørum Til stede: Per Husted Sørensen, Allan Stockfleth Olsen, Annette Olsen Hussain, Birgit Trolle,

Læs mere

Deltagere fra repræsentantskabet: Kaj Armann, formand Caroline Dam Jensen, afd. 92/02 Kaj Hansen, afd. 92/02

Deltagere fra repræsentantskabet: Kaj Armann, formand Caroline Dam Jensen, afd. 92/02 Kaj Hansen, afd. 92/02 Boligselskabet BSB Løgumkloster Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 28. marts 2012 kl. 16.30 Mødet holdes i fælleshuset Ved Klosterbækken, Sølstedgårdparken 36, Løgumkloster. Dagsorden

Læs mere

Salus Boligadministration A.m.b.a

Salus Boligadministration A.m.b.a Salus Boligadministration A.m.b.a Organisationsbestyrelsen Sønderborg Andelsboligforening (Temamøde, organisationsbestyrelsen) 25-03-2019 12:30 Bygtoften 2, Sønderborg Mødeindhold Punkt Side Beslutning

Læs mere

Side 1 af 18 Kolstrup Boligforening

Side 1 af 18 Kolstrup Boligforening Ekstern Referat Onsdag den 22.04.2015, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse 1 1 Godkendelse af protokol...4 1.1 Bestyrelsesmøde den 18.02.2015...4 1.2 Fremlæggelse af revisionsprotokol...4

Læs mere

Side 1 af 18 Aabenraa Andelsboligforening

Side 1 af 18 Aabenraa Andelsboligforening Ekstern Referat Organisationsbestyrelsen Mandag den 4. maj 2015, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse 1 Sager til endelig godkendelse...4 1.1 Godkendelse af protokol - bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Onsdag den 21. maj 2014, kl Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening. Side 1 af 14

Referat Tønder Andelsboligforening Onsdag den 21. maj 2014, kl Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening. Side 1 af 14 Referat Onsdag den 21. maj 2014, kl. 16.00 Torvet 2 - Tønder Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...4 1.1.Bestyrelsesmøde den 22. april 2014...4 2.Efterretningssager...4 2.1.Totalt

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 23. januar 2017, kl Torvet 2 - Tønder

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 23. januar 2017, kl Torvet 2 - Tønder Referat Mandag den 23. januar 2017, kl. 9.00 Torvet 2 - Tønder Side 1 af 13 Top Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Renoverings-/Byggeskadesager...4

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 2 Boligselskabet Trollebo Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 17. juni 2014 kl. 18.30 i Figenparkens fælleslokale beliggende Figenvej 18, 4700 Næstved Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 24. april 2017, kl Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening.

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 24. april 2017, kl Torvet 2 - Tønder. Tønder Andelsboligforening. Referat Mandag den 24. april 2017, kl. 14.00 Torvet 2 - Tønder Side 1 af 14 Top Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...3 2.Efterretningssager...4 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Renoverings-/Byggeskadesager...5

Læs mere

Referat Generalforsamling 2019 Kolstrup Boligforening. Onsdag den 29. maj 2019, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa

Referat Generalforsamling 2019 Kolstrup Boligforening. Onsdag den 29. maj 2019, kl Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Referat Generalforsamling 2019 Kolstrup Boligforening Onsdag den 29. maj 2019, kl. 19.00 Guldbjergparkens festsal, Præsteskoven 2, Aabenraa Indholdsfortegnelse 1. Valg af dirigent... 3 2. Aflæggelse af

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne)

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: (7 repræsentanter iht. vedtægterne) Boligselskabet Futura Fredericia Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 27. juni 2011 kl. 19.00. Mødet blev holdt i fælleshuset Thygesmindevej 81, 7000 Fredericia, og startede med spisning.

Læs mere

Side 1 af 13 Toftlund Andels Boligforening

Side 1 af 13 Toftlund Andels Boligforening Ekstern Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde Tirsdag den 28. februar 2017, kl. 16.00 Søndergade 13 - Toftlund Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 2 Efterretningssager...3 3

Læs mere

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet:

Side. I mødet deltog fra repræsentantskabet: Skagen Ældreboligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 5. marts 2014 efter bestyrelsesmødet, som repræsentantskabet overværer i Hvide Hus, Skagen Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

Side 1 af 11 Toftlund Andels Boligforening

Side 1 af 11 Toftlund Andels Boligforening Ekstern Dagsorden Organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 3. maj 2017, kl. 16.00 Søndergade 13 - Toftlund Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 2 Efterretningssager...3 3 Landsbyggefondsmidler

Læs mere

Salus Boligadministration A.m.b.a

Salus Boligadministration A.m.b.a Salus Boligadministration A.m.b.a Organisationsbestyrelsen Sønderborg Andelsboligforening (Temamøde, organisationsbestyrelsen) 25-03-2019 12:30 Bygtoften 2, Sønderborg Mødeindhold Punkt Side Punkt 1: Organisationen

Læs mere

Dagsorden Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 14. december 2017, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Dagsorden Kolstrup Boligforening Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 14. december 2017, kl Humlehaven 4, Aabenraa Ekstern Dagsorden Torsdag den 14. december 2017, kl. 17.00 Humlehaven 4, Side 1 af 6 / Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D) drøftelse eller Indholdsfortegnelse: 1. Organisation... 3 2.

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11.

Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11. Ramsø Ældreboligselskab (Toftehøjen) Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde som afholdtes Torsdag den 7. maj 2015 kl. 11.00 På Toftehøjen Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev.

Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Skive Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, onsdag den 20. februar 2013 kl. 18.00, på Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev. Dagsorden: Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 2 Præstehaven tirsdag, den 10. september 2013 Tilstede: 26 husstande Afdelingsbestyrelsen: Else Christensen Flemming Hansen Lene Hansen Lars Christensen Jytte Secher Anders

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch Haderslev Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2016, kl. 19.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3

Valg af dirigent... 2 Godkendelse af årsberetning... 2 Godkendelse af årsregnskab... 2 Godkendelse af revisionsberetning... 3 Halsnæs Ny Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 8. december 2014 kl. 18.30 i festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl. 18.00 i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Boligselskabet BSB Ringe

Boligselskabet BSB Ringe Boligselskabet BSB Ringe Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 18. marts 2013 kl. 16.30 i Vesterparkens fælleshus, Vesterparken, 5750 Ringe. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand

Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Side 1 af 5 Ordinært repræsentantskabsmøde for Brøndby Boligselskab REFERAT Dagsorden. Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 17:30 20:00 Perlen, Hallingparken 5, 2660 Brøndby Strand Deltagere fra repræsentantskabet:

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 15.30 i Fælleshuset, Albuen, Nr. Åby Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Hirtshals Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Torsdag den 25. juni 2015 kl på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals.

Hirtshals Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Torsdag den 25. juni 2015 kl på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals. Hirtshals Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, Torsdag den 25. juni 2015 kl. 18.00 på Skaga Hotel, Willemoesvej 1 i Hirtshals. Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov

3. marts 2010. Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov 1 Dato 8.marts 3. marts 2010 Afdelingsmøde afd. 9, Nørreløkke, Stagehøjvej og Hjulmagervej, Bov Mødet fandt sted på Bov Kro. Fremmødte beboere: 22 beboere Endvidere deltog fra administrationen Jens Chr.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Gråsten Andelsboligforening tirsdag den 3. januar 2017, kl Ahlefeldvej 1 - Gråsten

Referat Bestyrelsesmøde Gråsten Andelsboligforening tirsdag den 3. januar 2017, kl Ahlefeldvej 1 - Gråsten Referat Bestyrelsesmøde tirsdag den 3. januar 2017, kl. 17.00 Ahlefeldvej 1 - Gråsten Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af referat... 2 2 Bestyrelsesanliggender...2 3 Landsbyggefondsmidler...5

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke

Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 8. oktober 2012, kl. 19.00 i Oasen, Stengårdens Selskabslokaler, Lokes Plads 1, Ølstykke Til stede: Bjørli Denbak, Aksel Hein Pedersen, Anne Larsen, Birgit Pedersen,

Læs mere