Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl"

Transkript

1 Studienævn for Uddannelse, Læring og Forandring Kroghstræde Aalborg Ø Janice Vester Telefon: janice@learning.aau.dk Dato: Studienævnsmøde den 1. december 2015, kl Til stede: Anja Thomassen, Freja Kathrine Lejsgaard, Karen Andreasen, Karin Højbjerg, Iben Jensen, Thilde Munch, Nikolaj Stegeager, Christian Ydesen, Julie Borup Jensen, Kathrine Vognsen og Janice Vester (referent) Fraværende: Mark Lundorf Poulsen, Maria Hvid Bech Dille, Nina Wisbech Pedersen, Lisa Krag Nygaard, Jannie Kanstrup Theisen, Sofie Hedemann Vermehren og Katrine Bjærge Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Godkendelse af dagsorden 3. Forslag om nyt skema til censorindberetning 4. Mulighed for at indsende uddannelsesspecifikke spørgsmål, der kan komme med i dimittendundersøgelsen vedr. samf uddannelser Valgmoduler på OL 6. Vejledningsfolder ang. specialet 7. Udkast til studienævnets strategi- og handleplan 8. Opgaver for studienævns-næstformand og studerendes inddragelse i studienævnets arbejde 9. Ang. fordeling af studiepladser mellem de to campi ved optaget til sommer. Frist for indmelding af fordelingen til fakultetet er i april Gruppesparring ved problemer i grupper i Sydhavnen 11. Mødekalender 2016: - 5. januar februar marts april maj juni Evt. Behandling af studienævnsrapporter (behandles som første punkt)

2 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Ingen kommentarer 2. Godkendelse af dagsorden 3. Forslag om nyt skema til censorindberetning (jf. bilag) Der er kommet forslag til nyt censorindberetningsskema fra censorformandsskabet. Censorindberetningerne bruges af censorformanden til at lave den årlige censorrapport. Studienævnet havde en del bemærkninger til skemaet, bl.a.: Pkt. 2: Der er ikke deciderede pensumlister da det er en PBL-baseret uddannelse, derfor bør spørgsmål om pensum ikke forekomme i skemaet. Endvidere bør der stå modul i stedet for kursus. Pkt. 5: Kan man bruge denne formulering når der er tale om en individuel bedømmelse? Skal der stå den/de studerende i stedet? Skal spørgsmålet helt omformuleres? Hvorfor er spørgsmålet interessant? Studienævnet foreslår at spørgsmålet ændres til: Hvordan vurderes de studerendes faglige niveau i forhold til læringsmålene? Studienævnet ønsker i øvrigt en begrundelse for, hvorfor spørgsmålet er relevant. Pkt. 6: Uddybende spørgsmål som bør komme til sidst i skemaet. Pkt. 8: Der skal stå eksaminator og ikke eksaminand. Og hvorfor spørges ikke til samspillet mellem eksaminator og censor? Der er en del ting der bør ændres i skemaet, hvorfor Karen tager kontakt til fakultetet og til censorformanden i forhold til de ovenstående punkter. Der arbejdes videre med skemaet og det er derfor godkendt til brug til vintereksamen Punktet skal på som et punkt på studienævnsmødet i februar. 4. Mulighed for at indsende uddannelsesspecifikke spørgsmål, der kan komme med i dimittendundersøgelsen vedr. samf uddannelser 2016 Det drejer sig kun om MPL. Karen har kontaktet Lars Qvortrup for uddybning og afventer en tilbagemelding fra ham. Karen tager kontakt igen. 5. Valgmoduler på OL De studerende på OL skal på deres 4. semester følge valgmoduler på 5 ects. Anja har undersøgt hvordan det bliver gjort på f.eks. teknoantropologi forud for processen hvor de studerende skulle finde relevante valgfag. Der har været nogle helt grundlæggende problematikker i processen med at finde valgfag. Det har bl.a. været, at der ikke har været udarbejdet det valgfagskatalog som studieordningen beskriver der vil være. De studerende har derfor været i en stor proces om selv at finde valgfagssteder som de kunne få godkendt af studienævnet. Efter godkendelse i studienævnet har de ønskede valgfag været sendt til godkendelse hos de studienævn, hvor valgfagene udbydes. Pt. er der ca 10 studerende der ikke har fået tilbagemelding på deres ønsker. Janice følger op på dette.

3 Det blev drøftet, om der fremover skal laves valgfag inden for studiets eget område som de studerende kan følge, og hvis dette ikke ønskes af den enkelte studerende, så kan der ønskes valgfag andre steder. Der arbejdes videre med denne mulighed. 6. Vejledningsfolder ang. specialet Karen har haft kontakt til Annette Rasmussen i forhold til den folder som der blev foreslået fra Vibeke Andersen. Karen, Annette og Vibeke arbejder sammen om at lave en sådan folder så den bliver fælles for de to campus. 7. Udkast til studienævnets strategi- og handleplan Strategi- og handleplanen skal indsendes til fakultetet i december. Karen har rettet den til i forhold til de drøftelser der var på sidste studienævnsmøde og adspurgt på fakultetet om den er tilstrækkelig i sin udformning. Dette er der givet grønt lys for fra fakultetet. De punkter der er i strategi- og handleplanen skal drøftes på studieledermøde og der skal endvidere være en strategi for, hvordan man vil arbejde med fokuspunkterne fremadrettet. Strategi- og handleplanen skal drøftes igen på studienævnsmødet i januar, hvor det skal drøftes, hvordan det forventes at studienævnet fremadrettet kan handle på fokuspunkterne i strategi- og handleplanen. Julie, Christian, Karin og Karen arbejder videre med punktet frem mod studienævnsmødet. 8. Opgaver for studienævns-næstformand og studerendes inddragelse i studienævnets arbejde Thilde og Freja har lavet et oplæg til de arbejdsopgaver der kan være fremadrettet for studienævnsnæstformanden. Oplægget er lavet på foranledning af den drøftelse der var omkring studienævnsnæstformandens arbejde på forrige studienævnsmøde. Der ønskes en større involvering af studienævnsnæstformanden fremadrettet, og derfor er det vigtigt at finde de processer som studienævnsnæstformanden vil kunne indgå i. Der foreslås f.eks. formøder med studienævnsformanden forud for møderne (kan være telefonisk, pr. mail el.), beskrivelse af studienævnets sammensætning af studienævnet for nye stuenterrepræsentanter, procedurer for næstformanden mv. Oplægget skal ses som et arbejdspapir som kan rettes til fremadrettet, men som danner grundlaget for det videre arbejde. Det foreslås desuden, at der bør laves en skrivelse omkring studienævnsnæstformandens rolle som kan lægges på studiets hjemmeside. Karen laver et oplæg, ud fra Thilde og Frejas arbejdspapir, til et dokument som der kan bruges fremadrettet. Oplægges præsenteres på studienævnsmødet i januar. 9. Ang. fordeling af studiepladser mellem de to campus ved optaget til sommer. Frist for indmelding af fordelingen til fakultetet er i april Der skal tages beslutning om, hvordan studiepladserne skal fordeles mellem de to campus fremadrettet. Den endelige beslutning skal tages i april 2016 og meldes ind til studieforvaltningen. Det skal for inden afklares, om det tal der meldes ind i april 2016 er gældende for optaget i 2016 eller Karen afklarer dette med Janus.

4 Nikolaj beretter endvidere at det ser ud til, at vi fremadrettet kan overtage ledige studiepladser fra andre studier på HUM, hvis de har tomme studiepladser. 10. Gruppesparring ved problemer i grupper i Sydhavnen Anette Bilfeldt vil gene fremadrettet overtage den opgave der er omkring sparring med grupper der har problemer i processen som Marie Martinussen hidtil har haft. Grundlæggende er det en god idé at der er en sådan funktion, problematikken er blot, at der ikke er timer i studienævnets budget til at kunne give til en sådan funktion. Karin bemærker, at der er en konflikt hvis det er vejlederen for gruppen der skal bidtage til at løse eventuelle konflikter, idet at der vil være nogle problemer som vejleder (idet at denne jo også sidder som eksaminator i en eksamenssituation) har kendskab til og dermed kan det føles ubehageligt for den studerende og for vejlederen. Derfor mener hun, at der netop bør være en sådan ressourceperson, som kan varetage den proces der er for grupper der oplever problemer i processen. Endvidere mener hun, at det er problematisk, at vejlederen skal bruge af deres vejledningstimer til at løse problematikker i de studerendes gruppearbejde og dermed går der tid fra den faglige sparring. Måske skal området løftes op på et højere niveau end på studienævnsniveau? Nikolaj beder om at studienævnet laver en skriftlig henvendelse til skolen som så kan tage problematikken op og høre, om der er mulighed for at lave noget fra central side. Det er vigtigt at der gøres opmærksom på hvorfor det er vigtigt at der laves en sådan central funktion. Iben, Karin, Anette Bilfeldt og Christian laver et udkast til skolen. Nikolaj bemærker dog, at der kan være nogle problematikker i forhold til, at de studerende går til en anden end deres faglige vejleder i forhold til råd og vejledning hvis der således oprettes en central funktion til at behandle problemstillinger i gruppen. 11. Mødekalender 2016: - 5. januar februar marts april maj juni Evt. Behandling af studienævnsrapporterne - Studienævnsformanden udfylder på studienævnets vegne punkterne i studienævnsrapporterne som skal sendes til fakultetskontoret. LFP: Optag: Der er ikke optaget helt til det loft som dimensioneringen har tilladt, hverken i Sydhavnen eller i Aalborg. Der skal arbejdes fremadrettet på at vi kommer tættere på dimensioneringsloftet og undersøge, hvordan det kan sikres fremadrettet at vi optager de studerende vi må.

5 Dimittender: Der skal der arbejdes fremadrettet med at få så stor en andel af indskrevne studerende der dimitterer. Dette er også et punkt i strategi og handleplanen. Frafald: For at arbejde med tallene på korrekt måde skal det sikres, at vi har de rette tal at arbejde ud fra. Der er fortsat et stort frafald på uddannelsen og der skal arbejdes på at finde ud af årsagen til at studerende falder fra og der skal sikres en bedre fastholdelse af de studerende. Gennemførsel på normeret tid: der skal arbejdes med at sikre, at de studerende bliver færdige på normeret tid. Gennemførslen på LFP ligger under gennemsnittet på HUM. Karaktergennemsnit: ser fint ud i forhold til hum-gennemsnittet. Masteruddannelserne: LOOP: optaget har været stabilt de sidste år og ligger stabilt omkring 35. MLP: optaget er også rimeligt stabilt omkring 30 studerende, men er steget i MOC: nogle år har der været problemer med optaget og antallet har svinget en del. I 2015 var optaget fint og det ser ud til at optaget i 2016 også bliver godt. Man har ikke tidligere på samme måde som på dagsstudierne set på tallene for masteruddannelserne, men det arbejde vil blive påbegyndt fremadrettet. Det skal tilpasses så det passer til masterstudierne, men det vil blive påbegyndt så der er et sammenligningsgrundlag mellem uddannelserne. OL: Rapporten er lidt anderledes udformet, da der ikke er dimittender endnu. Tallene ligger pænt i forhold til fakultetets gennemsnitlige tal, men der skal dog fortsat arbejdes med at sikre, at de forbliver lige så gode også fremadrettet. Alt i alt ser studienævnsrapporten for BA-Organisatorisk læring fin ud. Såfremt der er kommentarer til studienævnsrapporten skal de sendes til Karen hurtigst muligt. Kommentarer i øvrigt fra Karin Højbjerg: - På 8. semester er der sendt kommentarer til det Surveyxact-skema der skulle danne grundlag for opfølgningen på foråressemesteret Er alle kommentarer til skemaet kommet med? Det er de, siger Kathrine. - Må der være suppleanter i studienævet? Der er ikke suppleanter i studienævnet, men der kan sendes en observatør i stedet (uden stemmeret) hvis et medlem er forhindret i at deltage. - Vibeke har kontaktet studienævnet med et ønske om at ændre afleveringsfristerne for de to opgaver på 9. semester. Der opleves stor stress fra de studerende i København i forhold til at kunne aflevere portofolio-opgaven før jul da den således skal skrives mens den studerende er i praksis og hun ønsker at studienævnet skal drøfte muligheden for, at der er anderledes afleveringsfrister for de to campus på 9. semester. Kommentar fra Janice:

6 - Uddannelseszoom for efteråret 2015 er indberettet til deadline. Næste indberetning er til maj 2016 og dækker semestrene i foråret Næste møde afholdes 5. januar 2016 kl Mvh Janice Vester Studienævnssekretær

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl

Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 05.01.2016 Studienævnsmøde den 5. januar 2016, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Studienævnsmøde den 3. november 2015, kl

Studienævnsmøde den 3. november 2015, kl Studienævn for Uddannelse, Læring og Forandring Nyhavnsgade 14 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 03.11.2015 Studienævnsmøde den 3. november 2015, kl. 9.00-11.30

Læs mere

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl

Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 02.03.2016 Studienævnsmøde den 2. marts 2016, kl. 9.15-12.00

Læs mere

Studienævnsmøde den 5. april 2016, kl

Studienævnsmøde den 5. april 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 14.04.2016 Studienævnsmøde den 5. april 2016, kl. 9.00-11.00

Læs mere

Studienævnsmøde den 11. august

Studienævnsmøde den 11. august Studienævn for Uddannelse og Læring Nyhavnsgade 14 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Studienævnsmøde den 11. august 2015 9.00-11.00 Dato: 11.08.2015 Til stede:

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

Studienævnsmøde den 3. december

Studienævnsmøde den 3. december Studienævn for Uddannelse og Læring Nyhavnsgade 14 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 11.12.2014 Studienævnsmøde den 3. december 2014 13.00-15.30 Til stede:

Læs mere

Studienævnsmøde den 3. maj 2016, kl

Studienævnsmøde den 3. maj 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 03.06.2016 Studienævnsmøde den 3. maj 2016, kl. 9.00-12.00

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Studienævnsmøde den 20. december 2018

Studienævnsmøde den 20. december 2018 Studienævn for Efteruddannelse i Læring og Filosofi Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 30.1.2019 Studienævnsmøde den 20. december 2018 Til

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. september 2016, kl

Studienævnsmøde den 27. september 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 28.09.2016 Studienævnsmøde den 27. september 2016, kl.

Læs mere

Studienævnsmøde den 2. marts 2017, kl

Studienævnsmøde den 2. marts 2017, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 14.03.2017 Studienævnsmøde den 2. marts 2017, kl. 9.30-11.30

Læs mere

Studienævnsmøde den 13. juni 2017, kl

Studienævnsmøde den 13. juni 2017, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 13.06.2017 Studienævnsmøde den 13. juni 2017, kl. 13.30-15.30

Læs mere

Studienævnsmøde den 31. oktober 2016, kl

Studienævnsmøde den 31. oktober 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 16.11.2016 Studienævnsmøde den 31. oktober 2016, kl. 12.30-15.30

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. august 2016, kl

Studienævnsmøde den 12. august 2016, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 12.08.2016 Studienævnsmøde den 12. august 2016, kl. 12.30-15.30

Læs mere

Studienævnsmøde den 2. maj 2017, kl

Studienævnsmøde den 2. maj 2017, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 06.06.2017 Studienævnsmøde den 2. maj 2017, kl. 9.30-11.30

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. januar 2017, kl

Studienævnsmøde den 27. januar 2017, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 27.01.2017 Studienævnsmøde den 27. januar 2017, kl. 10.00-14.00

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009

Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Referat fra studienævnsmødet den 11. februar 2009 Tilstede: Erling Jensen, Henrik Find Fladkjær, Preben Sander Kristensen, Lars Gelsing, Jimmi Kristiansen og Nanna Damgaard Afbud: Ditte Hartvig, Anders

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 16. december 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 20. januar 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anja Jørgensen, Lene

Læs mere

Studienævnsmøde den 30. august 2017, kl

Studienævnsmøde den 30. august 2017, kl Studienævn for Uddannelse, læring og forandring Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 25.09.2017 Studienævnsmøde den 30. august 2017, kl. 9.30-12.30

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

Studienævnsmøde den 28. august Til stede

Studienævnsmøde den 28. august Til stede H i s t o r i e s t u d i e t Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Susanne Broberg Byrresen Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk

Læs mere

Studienævnets nøgletalsvurdering vedr. studienævnsrapport 2016

Studienævnets nøgletalsvurdering vedr. studienævnsrapport 2016 Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Line Kousholt Caspersen Telefon: 99 40 96

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde

Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referat fra Studierådsmøde d. 6. november 2018 Skolen for Sociologi og Socialt Arbejde Referatet skal godkendes på næste Studierådsmøde d. 4. december 2018 Deltagere: Skolen Lene Tølbøll, Studieleder Mette

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014.

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 20. august 2014 FW/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august

Læs mere

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008 Referat af møde i STUDIENÆVN FOR JURA 2. september 2008 Studienævn for Jura den 28. august 2008 Tilstede: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Per Nilsén, Kent Raun Moritzen, Regitze

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl

Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Institut for Sociologi og Socialt Arbejde Kroghstræde 7 9220 Aalborg Ø www.socialkandidat.dk Studienævnsmøde mandag d. 13. februar 2017, kl. 13.00 15.00 Sted: Aalborg:

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 19. august 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 23. september 2015. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 13. MARTS 2013 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 6. marts 2013 Sted: ØF

Læs mere

Bilagsoversigt til Indledning

Bilagsoversigt til Indledning Det Humanistiske Fakultetskontor Kroghstræde 3 9220 Aalborg Ø Bilagsoversigt til Indledning Bilag: 0a: Det Humanistiske Fakultets Milepælsplan for fortsat kvalitetsudvikling af uddannelserne under studienævnet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 20. december 2011 kl. 10.00 13.00 (Telefonmøde) Sted: København: Morten Ejrnæs kontor Aalborg: Lars Uggerhøjs kontor Deltagere:

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 24. marts 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt REFERAT Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Torsdag, den 18. december 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: Frederikskaj 12, lokale

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Til stede: Karen Egedal Andreasen, Janice Vester, Inger-Marie Brun, Asbjørn Molly og Lone Hersted Afbud:

Til stede: Karen Egedal Andreasen, Janice Vester, Inger-Marie Brun, Asbjørn Molly og Lone Hersted Afbud: Referat af semesterevalueringsmøde Master i Organisatorisk Coaching og Læring (MOC), 2.+4. semester, efterårssemestret 2014 Koordinatorer: Lone Hersted + Asbjørn Molly Dato: 29.05. 2015 Til stede: Karen

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 28. maj 2014. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov Henriksen,

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. tirsdag den 9. januar 2018, kl

Referat fra studienævnsmøde. tirsdag den 9. januar 2018, kl Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 9. januar 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. november. 3. Godkendelse af semesterplaner, bilag.

Læs mere

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Nickelsen, Simon Nørby, Jakob Nørgaard, Karina Byskov

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 9. april 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 15. maj Sted: Engerom lokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 4. JUNI 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 11. december 2013 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 15. januar 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob

Læs mere

der behov for ændringer? (punktet er udsat fra mødet i november)

der behov for ændringer? (punktet er udsat fra mødet i november) Aalborg, den 20. december 2016 Referat af mødet onsdag den 14. december 2016 Studienævnets medlemmer: Lise Rytter Krogh (VIP-repræsentant studienævnsformand) Kirsten Mejlvig (VIP-repræsentant studienævnsformand)

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Onsdag, den 14. november 2012 kl. 9.00 15.00 Sted: AAU Cph, A. C. Meyers Vænge 15, lokale M6-6.045, 2450 København SV Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016

Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 13. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 6. juni 3. Skal bachelor i Organisatorisk læring være adgangsgivende

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Referat af mødet onsdag den 24. august 2016

Referat af mødet onsdag den 24. august 2016 Aalborg, den 25. august 2016 Referat af mødet onsdag den 24. august 2016 Mødeleder: Sune Qvotrup Jensen (studieleder) Referent: Charlotte G. Larsen Studienævnets medlemmer: Finn Laursen (Formand) afbud

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 18. september 2013 kl. 13.00 15.30 Sted: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 61, 9220 Aalborg Øst Deltagere: Lars Uggerhøj,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Studienævnsmøde onsdag den 15. november 13.00-15.00 Aalborg: KST3 2.107 København: A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Mødedeltagere: Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Bjørn Møller,

Læs mere

Referat af mødet mandag den 20. september 2017

Referat af mødet mandag den 20. september 2017 Den 28. september 2017 Referat af mødet mandag den 20. september 2017 i lokale 106, Fib. 13 Studienævnets medlemmer: Maria Appel Nissen (VIP-repræsentant - studienævnsformand) John Klausen (VIP-repræsentant)

Læs mere

Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 2014-15

Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 2014-15 Indholdsfortegnelse Titel: Beretning fra censorformandskabet for optometristuddannelsen 24-5... 2 Første del... 2 Resume... 2. Censorkorpset sammensætning (jf. 22 og 28, stk. 2, 3. pkt.) herunder:... 2

Læs mere

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen

Studienævnsmøde. Sted: Lokale Morten Melander Olsen S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 24. FEBRUAR 2010 Forum: Møde afholdt: Studienævnsmøde Tirsdag den 23. februar ØSTER FARIGMAGSGADE 5

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn torsdag den 25. september 2008, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

[Uddannelsernes godkendte titler]

[Uddannelsernes godkendte titler] Fakultetskontoret for ENGINEERING, SUND og TECH Uddannelsessekretariatet Dokument dato: 25.8.2017 Dokumentansvarlig: Sebastian Bue Rakov Senest revideret: 25.8.2017 Senest revideret af: Sebastian Bue Rakov

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat af mødet onsdag den 23. november 2016

Referat af mødet onsdag den 23. november 2016 Aalborg, den 30. november 2016 Referat af mødet onsdag den 23. november 2016 Studienævnets medlemmer: Lise Rytter Krogh (VIP-repræsentant) - studienævnsformand Kirsten Mejlvig (VIP-repræsentant) studienævnsformand

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af studienævnsmøde 6/ december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE AALBORG

Referat af studienævnsmøde 6/ december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE AALBORG Referat af studienævnsmøde 6/2018 4. december 2018 SKOLEN FOR KULTUR OG GLOBALE STUDIER KROGHSTRÆDE 1-3 9220 AALBORG STUDIENÆVN FOR DANSK TLF +45 9940 9180] FROBERG@CGS.AAU.DK Mødedato og -tidspunkt Tirsdag

Læs mere

Studienævnsmøde Internationale forhold. Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH)

Studienævnsmøde Internationale forhold. Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) Studienævnsmøde mandag den 24. oktober 13.00-15.00 Kroghstræde 3 lokale 5.228, Aalborg via videokonference A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Deltagere: Steen Fryba Christensen, Wolfgang Zank, Bjørn

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej Aalborg

Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej Aalborg Fakultetskontoret for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Uddannelsessekretariatet Line Kousholt Caspersen Telefon: 99 40 96

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser Samfundsøkonomiuddannelsen Fibigerstræde 2 Postboks 159 9100 Aalborg Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser 1. Baggrund Der redegøres i dette notat for de procedurer på Samfundsøkonomi-uddannelsen,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Studienævn for Pædagogik

Studienævn for Pædagogik Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 21. maj 2015 FW/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 21. maj 2015.

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 6. april Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Anastasia Larn I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 6. APRIL 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag den

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 23. september 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 4. november 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Lars

Læs mere

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede Historiestudiet Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar

Læs mere