Studienævn for Pædagogik

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Studienævn for Pædagogik"

Transkript

1 Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej Odense M Tlf.: maj 2015 FW/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 21. maj Til stede: Finn Wiedemann, Ane Qvortrup, Peter Hobel, Manar Hamid Salem, Hanne Fie Rasmussen, Tanja Gerner Jusslin, Betina Stick, Annika Høxbroe og Marlene Østergaard (referent). Fraværende: Lars Frode Frederiksen, Christina Job (faglig vejleder) og Bolette Elona Falk Jørgensen Ad pkt. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Ad pkt. 2 Godkendelse af referat fra studienævnsmøde d. 29. april Godkendt Ad pkt. 3 Meddelelser Meddelelser fra administrationen: Annika Høxbroe Poulsen orienterede om lokalesituationen på KA i henhold til skemaer, som har været meget svær at løse til det kommende semester. Derudover blev der orienteret om fagene Læringsteori I og Teori og Metode I, som bør afsluttes efter det første halve semester, som det fremgår af studieordningen, eller at der laves en studieordningsændring, der gør at undervisningen kan strække sig over hele semestret, hvilket nogle undervisere har haft succes med. Meddelelser fra Studieleder: Formanden behandler ansøgninger til KAuddannelsen. Det ser ud til at der bliver ansøgere nok til et suppleringshold og to hold af ca. 30 studerende pr. hold. Få BA ansøgere har søgt videre til kandidaten, da de fravælger uddannelsen pga. manglende fag indenfor det interkulturelle område.

2 2 2 Ad pkt. 4 Studenteransøgninger BA studerende søger om dispensation til at tage test 3 og 4 på før test 1 og 2 i Arabisk Sprogfærdighed 2. Studienævnssekretær Tanja G. Jusslin kontakter den studerende for at afklare om ansøgningen er forstået korrekt. Såfremt den er det, godkendes ansøgningen. KA studerende søger om fritagelse fra tilmeldingskravet på 30 ECTS i E15 grundet graviditet. Studienævnet godkender. KA studerende søger om fritagelse fra tilmeldingskravet på 2 x 30 ECTS i E15 og F 16 grundet graviditet og søger desuden om at bruge reeksamen som ordinær eksamen i faget Kommunikationsteori og interkulturel pædagogik. Studienævnet godkender begge ansøgninger. BA studerende søger om fritagelse fra tilmeldingskravet på 2 x 30 ECTS i E15 og F 16 grundet graviditet. Studienævnet godkender. KA studerende søger om projektorienteret forløb. Der er fremsendt kontrakt og der gives forhåndsmerit af forløbet. BA studerende søger om forhåndsmerit for andet valgfag end de udbudte. Specifikt er det en ansøgning om dispensation til at tage to valgfag a 5 ECTS i stedet for et valgfag på 10 ECTS. Studienævnet godkender. BA studerende søger om forhåndsmerit til at tage andet valgfag end de udbudte. Studienævnet godkender. BA studerende dansk som andetsprog søger om dispensation fra kravet om udsættelse af 1. årsprøven og har fremsendt lægeerklæring på hvorfor vedkommende ikke har deltaget i undervisning og eksamen. Den studerende har ikke afmeldt sig eksamen. Der gives dispensation med melding om at det kræver at den studerende følger fagene og består 1. årsprøven indenfor det næste studieår med afslutning F16. Denne ansøgning er i forlængelse af tidligere fremsendt ansøgning, hvor den samme studerende søgte om et femtegangs forsøg i førsteårsprøve fag. Ved denne ansøgning gav studienævnet afslag og derfor har den studerende til dette møde fremsendt lægeerklæring. Ad pkt. 5 Gennemgang af nøgletal med særligt fokus på dimittender, overgangsfrekvens og beskæftigelse Det er en del af Det Humanistiske Fakultets kvalitetspolitik, at der arbejdes systematisk med nøgletal i studienævnsregi. Ved dette møde og ifølge årshjulet ser studienævnet på Dimittender, beskæftigelse og overgangsfrekvens, frafald og forsinkelse.

3 3 3 Dimittendtallene for BA-dansk som andetsprog er 15, men i indeværende semester har 21 studerende afleveret BA-projekter og forventes således at dimittere fra uddannelsen ved sommereksamen i år. Det samme gør sig gældende for to BA-arabisk studerende. Ledighedstallene blev kommenteret og drøftet, og pædagogik på SDU ligger mellem AU og KU i ledighed, dog uden at der kan kommenteres på tallene 10 år efter endt uddannelse, grundet Pædagogiks (SDU) unge alder. Uddannelsen har eksisteret i 7 år. Overgangsfrekvens tallene er 2014 er ikke tilgængelige på Whitebook, men 9 BA studerende er optaget på KA-uddannelsen i Dette lave tal kan hænge sammen med, som tidligere nævn i dette referat, at KAuddannelsen ikke tillægger det interkulturelle perspektiv samme vægt som BA en gør? Derudover blev frafaldet drøftet og kommenteret. Frafaldet er steget til 16 % på KA i pædagogik, hvilket indikerer, at tiltag bør iværksættes. En af uddannelsens styrker er, at de studerende på studiet er meget motiverede studerende, som selv har valgt uddannelsen, men en svaghed kan være at nogle af de studerende har job, familier og andre forpligtelser, der påvirker frafaldet i negativ retning. Studenterrepræsentant i studienævnet mener, at der skal være øget fokus på det sociale aspekt i studiet. Formanden svarede at kvaliteten af studiemiljøet ikke længere italesættes så ofte i evalueringerne som tidligere, hvilket kan tolkes som om at studiemiljøet har bedret sig. Der har i nogle år været fokus på arbejdet med dannelse af studiegrupper og faglige tutorer, da dette virker positivt på de studerende faglige og sociale miljø. Studietid KA: Nøgletallet for studietid er rødt og skal nedbringes. Årsagen til de røde nøgletal kan være at flere studerende venter i op til 6-12 måneder med at starte specialeprocessen. Dette vil blive ændret med studiefremdriftsreformen. Studietid BA: Ingen tal fra Whitebook at behandle, men studiesekretæren har kigget alle BA studerende igennem, og der er en del studerende, som mangler at bestå fag. I arabiskfagene er der faglig progression, der sikrer at de studerende ikke bliver gevaldigt forsinket, den samme progression fremgår ikke i pædagogikfagene, hvilket kan være medvirkende årsag ti, at flere flere studerende på dansk/pædagogik ikke består deres fag. Frafald drøftes igen på møde efter sommerferien (den 19. august 2015). Ad pkt. 6. Rettelsesblade BA (projektledelse, Udtryksformer 1 og BA-projekt) og KA (Teori og Metode II)

4 4 4 Der er kommet et nyt fag på BA uddannelsen Projektledelse. Desværre har det betydet, at studierammen for BA dansk som andetsprog blev udvidet fra 180 ECTS til 185 ECTS og for BA arabisk at 210 ECTS blev til 215 ECTS. Det har derfor været nødvendigt at nedskrive Udtryksformer 1 til 5 ECTS for dansk studerende og bibeholde de oprindelige 10 ECTS til arabisk studerende. Eksamen i faget er indlejret i undervisning i undervisningsperioden. Underviser på Udtryksformer 1 Tina Høgh har kommenteret på udkastet, inden studienævnet behandlede rettelsesbladet. Studienævnet godkender rettelsesblade for: Udtryksformer 1. Projektledelse. BA-projekt. Rettelsesblad Teori og Metode 2: Den mundtlige del af faget forsvinder, så faget fremover kun er skriftligt. Baggrunden er, at der skal skabes luft til, at de studerende kan komme til at arbejde med specialet allerede i tredje semester. Studienævnet godkendte rettelsesbladet. Ad pkt. 7. Godkendelse af skemaer BA E15 PH spurgte om der er udefrakommende studerende, der henvender sig til studiet og eller studieledelsen, fordi de synes, at det er problematisk at skulle starte undervisning kl. 8.00? Studiesekretær Betina Stick svarede at det drejede sig om et fåtal. Ad pkt. 8 Godkendelse af særligt tilrettelagt fag på MIG Nye fag på Master i Gymnasiepædagogik som udbydes som særlige tilrettelagte enkeltfag - Der tematiseres et didaktisk udviklingsprojekt og både didaktiklinjen og ledelseslinjen har hver sit tilrettelagte fag. Studienævnet godkendte rettelsesbladene til studieordningen for MIG. Ad pkt. 9 Høring om revideret specialeproces Hvis man skriver speciale i foråret skal specialet været afleveret 1. juni med bedømmelse 1. juli. Det er en svækkelse af uddannelsen, at specialetiden nedskrives fra 6 til 4 måneder. Der har været nedsat en gruppe, der har diskuteret dette, og som har fremlagt tre forskelige modeller. I forhold til KA Pædagogik, kunne man forestille sig, at man i højere grad kan koble TM II til specialet? F.eks. at de studerende fra efterårssemesterets start i september og indtil jul indsamler empiri og påbegynder specialeprocessen. Dette bevirker, at de ordinære fag skal afsluttes allerede i november, således at eksamenerne er afviklet inden jul. Studienævnet for pædagogik godkender Model 3 i det af arbejdsgruppen fremsendte forslag. 10. Ansøgning om honorar til ekstern undervisning i faget Projektledelse Peter Hobel spurgte om det vil være en fast ansøgning hvert år? Det mente formanden ikke i, da der overfor underviseren er tilkendegivet, at der fremadrettet skal findes andre løsningsmetoder. Ansøgningen om engangshonorar blev dernæst godkendt af studienævnet. 11. Evalueringer fra BA: Danmark som flerkulturelt samfund Ingen kommentarer

5 5 5 Børn, familie og samfund i arabisktalende lande De studerende synes at undervisningen er meget traditionel og at teksterne er for svære. Formanden indhenter en kommentar fra underviseren derom. Derudover henstiller Studienævnet til, at der på evalueringsskemaerne fremadrettet bliver tilføjet plads til Underviserens kommentar og Fremadrettet tiltag. Det kan således bruges som et udviklings- og kvalitetssikringsværktøj. Analysemetoder i anvendt sprogvidenskab Ingen kommentarer Ad pkt. 12 Studenterblad Peter Hobel taler med Ane Qvortrup herom og giver besked til studienævnssekretær, når punktet er klar til yderligere drøftelse på et studienævnsmøde. Ad pkt. 13 Forslag til studienævnsmøde datoer i E-15 Marlene Østergaard fremlægger datoer for E15, som præsenteres på næste SN møde d. 17. juni Ad pkt. 14 Evt. Det bør være en fast procedure, at studiesekretæren deltager i studienævnsmøder til gavn for alle, hvilket der ikke var uenighed om og således blev denne anmodning imødekommet. Næste studienævnsmøde er således berammet til onsdag den 17. juni 2015 Med venlig hilsen Finn Wiedemann Formand for studienævn for pædagogik / Marlene Østergaard (referent)

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014.

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august 2014. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 20. august 2014 FW/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 20. august

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 12. december 2013.

Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 12. december 2013. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 12. december 2013 HT/mø Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d.

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

Velkomstmateriale til de nye KA negot.- studerende udsendes. Indtaste endelige studieordningsændringer

Velkomstmateriale til de nye KA negot.- studerende udsendes. Indtaste endelige studieordningsændringer Årshjul for uddannelserne under studienævnet for Cand. negot.-studier 2018 Godkendt af studienævnet den 22.02.2018 Tid Kilde Opgave Behandlet på møde Delpolitik for studiestart og Koncept Planlægning af

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Til Studienævn for Pædagogik. 29. november Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 29. november 2012.

Til Studienævn for Pædagogik. 29. november Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 29. november 2012. Til Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 Fax: 6550 2830 www.sdu.dk 29. november 2012 HT/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik

Læs mere

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015

Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 Studienævn for: Cand Negot Dato: 01-10-2015 Tidsrum: 14:15-17 Lokale: Lysningen stuen Referat Møde i Studienævn for Negot.-studier 1.oktober 2015 /MF Tilstede: Studienævn: Mette Lund Kristensen, Julie

Læs mere

14. Kulturanalyse 1: Kulturforståelse og interkulturel kommunikation (Cultural Analysis 1)

14. Kulturanalyse 1: Kulturforståelse og interkulturel kommunikation (Cultural Analysis 1) Rettelsesblad til studieordning for bacheloruddannelsen i interkulturel pædagogik og arabisk 2011 samt bacheloruddannelsen i interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog 2011 Rettelserne vedrører timetal

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 9. oktober 2013.

Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 9. oktober 2013. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 9. oktober 2013 HT/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 9. oktober

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e Dato: 24. februar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl. 9.30 i lokale U49e Medlemmer af studienævnet: Formand professor Poul Nielsen (FKF),

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 20. maj 2016 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense tirsdag den 17. maj 2016 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Ole

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Til Studienævn for Pædagogik. 26. oktober Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 24. oktober 2012.

Til Studienævn for Pædagogik. 26. oktober Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 24. oktober 2012. Til Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 Fax: 6550 2830 www.sdu.dk 26. oktober 2012 HT/mø Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3).

Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah Kjærgaard Pedersen (under behandling af pkt. 3). Referat af møde i masterstudienævn fredag den 4. december kl. 10.00-12.00 Til stede: Dennis Ramsdahl, Winni Johansen, Michael Nørager Fraværende: Torsten Kolind Desuden deltog: Susanne Fjeldsted og Sarah

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 08.12.14 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. december 2014 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Rineke Brouwer,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl i lokale 094

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl i lokale 094 Dato: 17. december 2015 Reference: hkro REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 17. november 2015 kl. 11.15 i lokale 094 I mødet deltog: professor formand Poul Nielsen (FKF), professor

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang.

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 1. oktober 2018 kl. 12.15 15.00 Sted: Mødelokale Hjernen, WP19, 3. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. august 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 6. maj 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008 Referat af møde i STUDIENÆVN FOR JURA 2. september 2008 Studienævn for Jura den 28. august 2008 Tilstede: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Per Nilsén, Kent Raun Moritzen, Regitze

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl i lokale U69 Dato: 10. december 2014 REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn tirsdag den 21. oktober kl. 10.15 i lokale U69 I mødet deltog: formand professor Poul Nielsen (FKF), lektor Thomas J. D. Jørgensen

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017

Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Referat fra studienævnsmøde onsdag den 7. juni 2017 Deltagere: Kim Møller, Annick Prieur, Christian Klement, Julie Roed Erhardsen, Krista Bjerknæs Fallesen, Malene Søndergaard Petersen, Paw Thisted Møller

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Møde i studienævn for idræt og sundhed

Møde i studienævn for idræt og sundhed Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for idræt og sundhed Dato: 14. februar 2018. Dato og tidspunkt: 2. februar 2018 kl. 12.00 14.50. Sted: Deltagere: Mødelokale 6 -

Læs mere

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 5. marts 2018 kl. 13.00 16.00 Sted: WP19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Studieleder Ågot Møller Grøntved

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 6. september 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Lektor Jens Auer (JA) Lektor Tønnes Bekker-Nielsen (TBN) Fraværende uden afbud:

REFERAT. Afbud fra: Lektor Jens Auer (JA) Lektor Tønnes Bekker-Nielsen (TBN) Fraværende uden afbud: REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Onsdag d. 28. januar kl. 10.01-12.20 Sted: Lysningen, stuen. Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. september 2012, kl Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab Møde den: 17. september 2012, kl. 15.15-17.00 Lokale: Værkstedet, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov,

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Torsdag den 15. september 2016 kl. 13.30-15.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. november 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Mikkel Askløf, Christina

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat studienævnsmøde Onsdag, den 14. maj 2014 kl. 9.00 12.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15, lokale C1-2.1.024

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013

Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 23.10.2013 Referat af studienævnsmøde den 1. oktober 2013 Til stede:

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Til Studienævn for Pædagogik. 13. marts Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 7. marts 2012.

Til Studienævn for Pædagogik. 13. marts Referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 7. marts 2012. Til Studienævn for Pædagogik Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 3131 Fax: 6550 2830 www.sdu.dk 13. marts 2012 HT/mø Referat fra studienævnsmøde i

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Juni 2014 Sagsnr.: 2012-412-00017 Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Baggrund Procedure for selvevaluering og

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. oktober 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 15. maj 2013.

Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 15. maj 2013. Studienævn for Pædagogik Institut for Kulturvidenskaber Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2240 www.sdu.dk 15. maj 2013 HT/mø Udkast til referat fra studienævnsmøde i Studienævn for Pædagogik d. 15.

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale

Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 5. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Rune Gade, Anne Ring Petersen, Karen Vedel, Annemette Kirkegaard, Rosemarie Nørgaard Visby,

Læs mere

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 11. december 2016 Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Til stede:

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 18.05.15 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. maj 2015 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Malene Nørskov Leth,

Læs mere

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC).

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC). Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Rettelserne er markeret med understregning. 13. Socialisations- og institutionsforståelser (Culturalization and Institutional Analysis)

Rettelserne er markeret med understregning. 13. Socialisations- og institutionsforståelser (Culturalization and Institutional Analysis) Rettelsesblad til studieordning for bacheloruddannelsen i interkulturel pædagogik og arabisk 2011 samt bacheloruddannelsen i interkulturel pædagogik og dansk som andetsprog 2011 Gælder for studerende indskrevet

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017

Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017 Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Louise Pape-Haugaard (LPH) Charlotte Overgaard (CO) Lars Domino Østergaard (LDØ) Signe Hejgaard Kristoffersen

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 23. maj 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 23. maj 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 24. maj 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 23. maj 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Christina Maj Hegelund,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Studienævnsmøde onsdag den 15. november 13.00-15.00 Aalborg: KST3 2.107 København: A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Mødedeltagere: Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Bjørn Møller,

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT

ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT Studienævn for: Grænseoverskridende studier Dato: 12-01-2015 Tidsrum: 9.20-12.25 Lokale: M 303 ENDELIGT GODKENDT OFFENTLIGT REFERAT 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af næstformand 3. Godkendelse af

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 17. august Sted: Lokale Afbud: Rebekka Laugesen, Erik Damhus I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SN-IKK R E F E R A T 24. AUGUST 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-16.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

REFERAT. Fraværende uden afbud:

REFERAT. Fraværende uden afbud: REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Tirsdag d. 24. marts kl. 12.30-14.10 Sted: Mødelokale 3 Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller (PGM)

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere