FORMANDENS BERETNING 2011 Generalforsamlingen d. 16. februar 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FORMANDENS BERETNING 2011 Generalforsamlingen d. 16. februar 2012"

Transkript

1 FORMANDENS BERETNING 2011 Generalforsamlingen d. 16. februar 2012 Atter en generalforsamling, 1 år er gået siden sidst. Generelt har klubben haft et godt år. Efter genopbygningen er det blevet hverdag. I bestyrelsen føler vi at rutinerne i klubben er kendte, og at alle har indblik i hverdagen så vi sammen forsøger at få det til at køre. Det at vi er kommet rigtigt på plads betyder at bestyrelsen ikke har de store overordnede beslutninger at træffe forbundet med den daglige drift i løbet af året. Vi har i stedet kunne koncentrere os om andre ting vi gerne ville have fokus på. Hvad laver vi så i bestyrelsen når den overordnede drift af Kjelsmosegaard så er ved at være på plads. Der er mange små opgaver at løse. F.eks. Høsten sidste år, den husker vi vist alle, ikke ret mange fik nok halm ind. Bjarne rider samme dag han sadler, så da han så vejrudsigten besluttede han sig for at presse halm samme dag han høstede. Det var vist vores redning for at få halm ind. Dog viste det sig at vi kom til at mangle lidt til her sidst på sæsonen. Bestyrelsen besluttede sig for at vi ville bruge det konstruktivt til at eksperimentere med alternativ strøelse. Nu er status at flere bruger alternativ støelse, så halmen forhåbentlig rækker til høsten bringer nyt halm i laden. Vi er blevet rigere på erfaringer med alternativ strøelse, og klubben vil fortsat købe hjem til alternativ strøelse i stalden. Andre små opgaver kan f.eks være en hest med falsk kværke, ny wraplevarandør, plan til indhegning af baner osv. Der er altid små opgaver der skal tages hånd om her og nu. En af de større drøftelser vi har været inde over er f.eks. klubbens værdier. Arbejdet med dem startede på en visionsdag i januar 2009, og her, 2 år efter, er de færdige. De har ligget på hjemmesiden et stykke tid nu, men de ligger også her på bordene så I kan læse dem i aften hvis I har lyst. Det har været et spændende arbejde at gøre dem færdige, og det er bestyrelsens ønske at navigere efter dem i de beslutninger vi tager fremover. Vi håber at I alle vil læse dem og tænke hvordan I kan være med til at leve efter vores værdier når vi færdes på Kjeldmosegaard.

2 Bestyrelsen bliver ofte involveret i konflikter.vi kan ikke løse de problemer som opstår, fordi de jo ofte handler om det samspil der er mellem to personer. Vi kan komme med gode råd til at de involverede løser problemet. Her håber vi værdierne kan have en betydning for at løse konflikter på en konstruktiv og anerkendende måde, fordi konflikter ofte handler om at man ikke lige kender den andens indfaldsvinkel. Ved at snakke om det finder man ofte en god løsning for begge parter. Økonomi Boksene er fyldt op selv om vi har finanskrise, hvilket betyder at vi kunne investere sådan som vi havde planlagt i løbet af året. Økonomisk set har året kunne bære mange fornyelser, udeboksene er blevet færdige, der er kommet hegn omkring springbanen og den ene dressurbane, og der er efterfyldt med spåner på banerne, musikken i ridehuset fungerer både til hverdag og ved arrangementer. Foldarealet er udvidet så vi har folde nok til alle ønsker om individuel fold. Alle disse investeringer betyder at vi kommer ud med et regnskab som er uden overskud. Vi er af den mening at vi gerne vil akkumulere et overskud hvis det skal bruges til en større planlagt udgift senere, men ellers er klubben til for at tilgodese medlemmerne, og ikke blot for at spare op. Vi forsøger at drøfte hvad klubbens behov for investeringer er, og som I skal se når Hannibal fremlægger regnskab og budget, har vi allerede nu tænkt hvad dette års investeringer skal indebære. Lovgivning og tilsyn er kommet for at blive. Der er rigtig meget at leve op til både lov om hestehold og EU-forordninger om registrering af heste. det giver udfordringer i dagligdagen. Vi har holdt et aftenmøde åbent for alle interesserede om de lovgivning som gælder for alle os med hestehold. Susanne Fønskov var ude og fortælle og komme med anbefalinger til hvordan vi bedst kan administrere den øgede dokumentation vi skal sikre. Her på Kjeldmosegaard forventer vi at få kontrolbesøg fra fødevarestyrelsen i løbet af året, og er lige nu i gang med at de tiltag vi skal gøre for at være up to date. Vi har fået gennemført det årlige besætningsbesøg. Susanne Fønskov har været ude og gennemgå vores etablissement og givet kjeldmosegaard en stor smiley. Vi har gennemført en arbejdspladsvurdering (APV) sammen med Bjarne og Dorit, hentet børneattester, indbetettet medlemstal osv. osv. Der er klart blevet flere lovgivninger vi skal følge for at kunne drive klubben. Det sportslige og resultater Vi er rigtig stolte af alle de resultater der vises gennem ridningen, det være sig lige fra unghesten som tager sit første galopanspring til deltagelse i diverse stævner. Generelt har 2011 været et godt stævneår. Mange ryttere har været ude og starte til stævner og vi kan se af resultatlisterne rundt omkring, og på det vi får indmeldt til vores interne rangliste, at der tages mange flotte placeringer hjem når I starter for Sakskøbing Rideklub.

3 Igen i år er der dog nogle placeringer som jeg vil fremhæve da de ligger lidt ud over det sædvanlige i forhold til almindelige klub og distriktsstævner Monica Skibsted tog individuel bronze og hold bronze i spring for ungryttere ved Nordisk Mesterskab. Derudover har hun en del andre placeringer ved internationale stævner. Emma Nymand blev nr. 5 til DM i ponydressur og har haft placeringer ved internationale stævner, Ida Christiansen genvandt DM i dressur for fjordheste. Sacha Beck Petersen og Beethoven vandt distriktsmesterskabet for kat 2 i dressur da det blec afviklet på Kjeldmosegaard i sommers Så var der 2 hestehold til dressur distriktsmesterskabet - 1 heste springhold, 1 ponyspring hold - ingen fik dog placeringer En del ryttere tog afsted til landsstævner i 2011: Ponydressur: Sabrina Pilemand, Emily Lundqvist, Ida Christiansen, Sacha Bech Petersen og Emma Nymand. Hest spring: Monica Skibsted og Josefine Voss Madsen. Det er dejligt at så mange vælger Sakskøbing Rideklub når I rider konkurrencer. Vi kan også se at I holder fast i medlemskabet selv om I flytter fra egnen, eller kvalificerer jer til at starte internationalt. Når I starter internationalt er det jo ikke længere Sakskøbing Rideklub I starter for men Danmark, alligevel synes jeg at Sakskøbing bliver mere synlig på landkortet. Aktiviteter i klubben Sakskøbing rideklub har rigtig mange aktiviteter fordelt over året. Der er mange forskellige tilbud om kursus som arrangerer i klubbens regi. Dels arrangerer kursusudvalget nogle kurser hen over året og dels er der andre initiativer som kommer på hjemmesiden så alle kan tilmelde sig. Igennem året har der f.eks. været arrangeret dressurkursus ved dressurdommer Susanne Baarup, hvor man red valgfrit program for mikrofon, ryttermærkeundervisning for de som skal til at starte C-stævner, Kursus med Claus Toftgaard, træne opstilling på den mekaniske hest, sikkerhedskursus i omgang med heste og her lige inden årsskiftet kom Iben Dreyer hjem og holdt dressurkursus over 2 dage. Det er dejligt at der er mange initiativer, og at det også rigtig ofte lykkedes at få tilmeldinger nok for til at kurserne kan gennemføres. Klubben har afholdt 2 distriktsstævner i det forgangne år. Særligt vores distriktsmesterskab fik stor ros, både fra officials, ryttere og distriktet. Stævnrapporten som den Teknisk delegerede laver har en masse punkter som bliver bedømt, bla bespisning, parkeringsforhold, baner, hvordan arbejder sekretariatet, forhold for officials m.m, og vi fik kun nogle enkelte 4 og resten var 5 taller. (5 er fremragende og 4 er flot. Vi skal afholde distriktsmesterskab igen i 2012.

4 Vi har afholdt nordisk mesterskab i langdistance i Knuthenborg park. Der var deltagere fra de nordiske lande samt fra enkelte andre lande. Der var lagt ruter helt ud til sædingegård, og der blev virkelig redet om mesterskabet. Det var et meget stort stævne igen i år, med ca. 250 starter er vi absolut landets største langdistancestævne, dette skyldes placeringen at vi for lov til at ride i Knuthenborg, men også at det er et veltilrettelagt stævne med mange hjælpere der kender deres opgave. Jeg tror der var tæt på 100 hjælpere for at afvikle hippoaden, det til trods for at der også er nogen, her fra klubben Randi og Hans Herman, som arbejder hele året for at arrangere det. Det er både sjovt og dejligt at der er plads til både de som gerne vil ride 15 og 25 km. og til en stor international konkurrence. En sidste aktivitet jeg vil nævne er ungdomsrepræsentanternes loppemarked. Det blev en bravende succes, men fuldt hus på standende, jeg tror det bliver gentaget her i foråret. Serviceringen fra de frivillige hjælpere Det kan vi aldrig få for mange af. Hippoadeudvalget har efterlyst nye ildsjæle med kræfter til at gå ind i årets arbejde med at arrangere hippoaden. Også ved vores lokale stævner herude på SAR, kan der være brug for en hjælpende hånd, det er altid dejligt når nogen ringer og siger har I brug for hjælp. Frivillig hjælp er også når en tilbyder med lidt håndsværks snilde f.eks. til hjælp til indkøb af noget som kræver særlig viden, eller siger den fixer jeg lige når vores sæbeautomater skal op. Selv det AT SAMLE MOKER her er der nogen som aldrig samler det ved vi alle sammen det til trods er der andre som ofte tager lidt ekstra med hen i børen når de nu alligevel er i gang. Det, at mage giver et frivilligt nap, er alt sammen med til at højne klubbens standart, og det tilbud vi kan give, for de midler vi nu engang har til rådighed. I skal vide at vi sætter stor pris på det i bestyrelsen, og ved at en del ofte gør noget ud over bare ride eller passe sin egen hest. Så hurra for de som gør det frivillige arbejde i SAR, vi håber der kommer flere til, fordi det er der altid brug for Tilbage til hippoadeudvalget som jeg startede med. Det er ikke lykkedes at få nye til hippoadeudvalget, så lad dette være en opfordring fra bestyrelsen. For at bevare det aktivitetsniveau vi har i klubben er der nød til hele tiden at komme nye kræfter til. Derfor skal opfordringen være at; hvis du brænder for at være aktiv enten i hippoadeudvalget eller andre af de frivillige opgaver så sig endelig til, du er hjertelig velkommen. Det kan være til arrangementer f.eks. i Knuthenborg, cafetutten og sekretariatet, men det kan også være du brænder for noget andet, så tag initiativ.

5 Et af de nye initiativer i år er fællesspisning i cafetutten. Det er opstået ud fra Bendes glæde ved at lave god mad og hendes initiativ til at invitere. Der har været fuld hus hver gang, og hendes sidste tiltag om 3retters menu var alle pladserne booket på 1 døgn. Sikkerhed I det sidste år har sikkerhedsudvalget og bestyrelsen arbejdet på sikkerhedsregler for børn, noget vi fandt ud af var en stor udfordring. Børn er selvfølgelig velkomne på Kjeldmosegaard. Men vi er samtidig er nød til at have nogen sikkerhedsregler så de ikke kommer skade. Det har været en lang proces, med mange drøftelser, at udarbejde dette. I sommers lagde vi et oplæg ud til høring på hjemmesiden, hvor svarene der kom tilbage mest af alt var ikke flere regler. Vi er endt ud med en politik på området som tilgodeser børnene og dertil hørende få regler som giver retningslinierne for at børn som er med kan få den fornødne omsorg så de ikke kommer til skade. Vi er ved at lægge sidste hånd på det, derefter kommer det på hjemmesiden, så I kan orientere jer om det. Ridning er en individuel sport, særligt om vinteren kan det være svært at træne optimalt I denne vintersæson har der været en del ryttere der bliver utrygge når der rides i ridehuset. Det får bestyrelsen mange henvendelser om. Særligt sikkerhedsreglen Der holdes forsvar lig afstand ved passage og det er ok at man siger hvis man føler sig utryg, trænger til en reminder. Bestyrelsen oplever at ryttere bliver kede af det og bliver utrygge, men værst af alt at nogle situationer har været tæt på at udvikle sig til farlige situationer. DIF kører en kampagne lige nu We not me, som handler om at der skal være plads til alle i klubberne, det er et godt initiativ. Den handler om de sociale hensyn man kan tage, og om at opfatte sport, både som ens egen individuelle præstation, men også at tage hånd om klubånden så vi kan være sammen om vores sport. DIFs kampagne passer ikke helt til os og alligevel handler mange af de problemstillinger i ridehuset om at tage hånd om hinanden og gøre plads til alle. Det har vi alle et ansvar for. Måske skal vi sige we not me i vintertiden når vi alle bruger ridehuset, fordi vi skal være særlig opmærksomme på for at tage hensyn. Bestyrelsen har brugt megen til på at drøfte hvordan vi bedst kan støtte til at alle kan være i ridehuset. Vi opfordrer til at alle vil være med til at gøre særlig meget ud af det med at tage hensyn til hinanden, så tror vi det lykkedes. F.eks. ved at Holde god afstand både når du passerer, når du rider op bag eller ind foran en anden rytter. Ride i et tempo som passer til det antal ryttere som er i ridehuset. Lytte til de ønsker andre har for at føle sig sikre. Find løsninger på problemerne, løsningen er tættere en du tror:

6 Sammen med sikkerhedsudvalget er vi ved at tage billeder til en kampagne som kommer på hjemmesiden når den er færdig. Vi håber vi gennem italesættelse kan drøfte det med en snert af humor som vi kan nikke genkendende til og sige nå ja, det er jo også rigtigt Slutteligt vil vi i bestyrelsen gerne sige en tak til alle jer der er med til at få klubben til at hænge sammen, vi ved at mange af jer er aktive for dette. Vi er alle frivillige herude og bidrager til fællesskabet nogen mere end andre sådan vil det altid være i en klub. Alle frivillige er med til at skabe sammenhæng og gode aktiviteter i klubben. En særlig tak vil bestyrelsen give til Bjarne og Dorit for jeres utrættelige engagement og imødekommenhed. Pia og Sys, har valgt ikke at genopstille til bestyrelsen, så til jer vil vi andre gerne sige tak for indsats, tak for godt samarbejde: Det er dejligt at I har været med til at præge klubben de seneste år. Også tak til resten af bestyrelsen, som Pia plejer at skrive i referaterne - for god ro og orden, roen hvormed vi gør vores arbejde til trods for en travl hverdag og orden for den måde vi går til abejdet på og får taget hånd om opgaverne efterhånden som de opstår.

FORMANDENS BERETNING 2008 Generalforsamlingen d. 03. februar 2009

FORMANDENS BERETNING 2008 Generalforsamlingen d. 03. februar 2009 FORMANDENS BERETNING 2008 Generalforsamlingen d. 03. februar 2009 SÅ er året 2008 gået. Det blev et år som har betydet store forandringer både for klubben og for alle medlemmer. Vi har på godt og ondt

Læs mere

0BFORMANDENS BERETNING BGeneralforsamlingen d. 21. februar 2013

0BFORMANDENS BERETNING BGeneralforsamlingen d. 21. februar 2013 0BFORMANDENS BERETNING 2012 1BGeneralforsamlingen d. 21. februar 2013 Igen et år er gået, og I skal på ny have formandens beretning. Den har været svær at skrive i år, ikke fordi der mangler noget at berette

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2010 Generalforsamlingen d. 21. februar 2011

FORMANDENS BERETNING 2010 Generalforsamlingen d. 21. februar 2011 FORMANDENS BERETNING 2010 Generalforsamlingen d. 21. februar 2011 2010 blev et år hvor vi for alvor flyttede ind på Kjeldmosegård igen. Et år med mange aktiviteter som mange af jer har været med til at

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2009 Generalforsamlingen d. 10. februar 2010

FORMANDENS BERETNING 2009 Generalforsamlingen d. 10. februar 2010 FORMANDENS BERETNING 2009 Generalforsamlingen d. 10. februar 2010 Så er 2009 gået. Det har været et travlt år, både for jer som ryttere med jeres trænings- og stævneaktiviteter, og for klubben med det

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013. Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2013 Bestyrelsens beretning for perioden 15. februar 2013 til 14. februar 2014. Igen tid til at gøre status. Jeg vil i denne beretning, som tidligere år, tegne et

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012. Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2012 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2012 til 15. februar 2013. Det er nu tid til igen at gøre status over året som er gået. Jeg vil i denne beretning

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010. Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2010 Bestyrelses beretning er for perioden 19. februar 2010 til 18. februar 2011. Bestyrelsens beretning er en status af året der er gået. Igen i år har klubben og

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2011 Bestyrelsens beretning for perioden 19. februar 2011 til 17. februar 2012. Så er det tid til igen at gøre status for året der er gået. Denne beretning vil afspejle

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ )

Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/ ) Ordinær generalforsamling i Brøndby Rideklub (D. 26/03-2018) Mødested: Rytterstuen Tid: 19.15 Referat Formand Inge-lise Lorenzen byder velkommen. Pkt. 1 Valg af dirigent Helle Bekmann vælges. Pkt. 2 Valg

Læs mere

Dansk Rideforbund blev 100 år i Det blev fejret med en stor fest, efter repræsentantskabsmødet d. 22 april 2017.

Dansk Rideforbund blev 100 år i Det blev fejret med en stor fest, efter repræsentantskabsmødet d. 22 april 2017. Sakskøbing Rideklub Formandsberetning 2017. Generalforsamling d. 14. februar 2018 Dansk Rideforbund blev 100 år i 2017. Det blev fejret med en stor fest, efter repræsentantskabsmødet d. 22 april 2017.

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d

Referat fra generalforsamlingen i TNKR d Referat fra generalforsamlingen i TNKR d. 220218. Flot fremmøde tak for det. Velkomst ved formanden Leif Sørensen. Valg af dirigent Helle Ravn er valgt. Tina er referent. Helle og Anja er valgt som stemmetællere.

Læs mere

Silkeborg Rideklub. Bestyrelsens beretning for. Regnskabsåret 2015

Silkeborg Rideklub. Bestyrelsens beretning for. Regnskabsåret 2015 Bestyrelsens beretning for Regnskabsåret 2015 2015 har været et sportsligt tilfredsstillende år, hvor SIR s ekvipager igen lykkedes med at trække mange fine placeringer og rosetter med hjem. Det sportslige

Læs mere

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede

2013 Året der gik. Den 23.-24. februar lagde klubben ud med et c-stævne i spring for heste og ponyer. Pigerne opnåede 2013 Året der gik. Møllebakkens rideklub har i løbet af 2013 afholdt en masse arrangementer, opnået super flotte resultater og foretaget nye investeringer til glæde for klubbens mange medlemmer. Her er

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014

HYOR. Bestyrelsens beretning 2014 HYOR Bestyrelsens beretning 2014 Generalforsamlingen den 9. april 2015 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 09.04.2015: Økonomi og medlemstal: I 2014 har HYOR endnu en gang

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen

Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar :05: Lone Klinge Christensen From: Lone Klinge Christensen on behalf of plan.udvikling.kultur Sent: 30 Mar 2017 10:05:48 +0200 To: Lone Klinge Christensen Subject: VS: Ansøgning til Talentpuljen i Syddjurs Kommune Attachments: DSC00224.JPG,

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2016 Bestyrelsens beretning for perioden 20. februar 2016 til 17. februar 2017. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård

Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl i Landsbysalen på Bredekærgård Generalforsamling i Ishøj Sportsrideklub 2015 Torsdag d. 19. November kl. 19.00 i Landsbysalen på Bredekærgård Referat: 1. Valg af dirigent + stemmetællere - Cecilie Pedersen blev valgt som dirigent. Pia

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018.

Glostrup Rideklub. Beretning for sæson Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Glostrup Rideklub. Beretning for sæson 2017 Bestyrelsens beretning for perioden 18. februar 2017 til 16. februar 2018. Bestyrelsens beretning vil tegne et billede af Glostrup Rideklub som forening, og

Læs mere

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2 Distrikt 8 1. oktober 2015 2 Emner Halvårsregnskab H1 2015 Træner-/berideruddannelse Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Repræsentantskabsmøde 2016 H1 2015 Indtægter 14.770 tkr. Udgifter 13.452 tkr.

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015

HYOR. Bestyrelsens beretning 2015 HYOR Bestyrelsens beretning 2015 Generalforsamlingen den 7. april 2016 Bestyrelsens beretning til generalforsamlingen i HYOR torsdag den 07.04.2016: Økonomi og medlemstal: I 2015 gik HYOR ud med et underskud.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen

Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Mit liv med heste af Stinna Foldberg Nielsen Siden jeg kunne gå, og endda måske før det, har heste og dressur ridning været en stor del af mit liv. Min mor var som ung aktiv konkurrence rytter og jeg fik

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf. DRF s reglement redigeret april 2018. Indskud Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 195) - Dressur 150,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 300) - Distriktsmesterskaber

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Dansk Frieser Forbund

Dansk Frieser Forbund Dansk Frieser Forbund Bestyrelsesmøde hos Egelund, søndag d. 27. januar 2019. Tilstede: Egelund, Færch, Hans, Anna-Marie, Solveig, Axel og Peter. 1. Godkendelse af referat Referatet fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling 3. marts 2014, i rytterstuen

Formandens beretning Generalforsamling 3. marts 2014, i rytterstuen 1 Formandens beretning Generalforsamling 3. marts 2014, i rytterstuen Indledning: Jeg vil indlede denne beretning, der hvor man normalt slutter: Med et stort tak! Tak til jer, der er med til at gøre SHR

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986

FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 FAKTA OM TØNDER RIDEKLUB AF 1986 Formand: Næstformand: Kasserer: Suppleanter: Fodermester: Underviser: Berit Andersen 30606465 Christina Jensen 53400388 Kresten Jensen 28936066 Annette Lomholt 29829110

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15

2014/15. Græsted og Omegns Rideklub. Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub Velkomstfolder med Sikkerhedsregler 2014/15 Græsted og Omegns Rideklub (GOO) Velkomstfolder Velkommen til Græsted og Omegns Rideklub (GOO). Rideklubben er stiftet i 2014

Læs mere

Generalforsamling - Isafold - mandag d. 23. januar 2017 Deltagere: 11 medlemmer + 6 bestyrelsesmedlemmer (16 til pizza) Referent: Lis-Linda Pedersen

Generalforsamling - Isafold - mandag d. 23. januar 2017 Deltagere: 11 medlemmer + 6 bestyrelsesmedlemmer (16 til pizza) Referent: Lis-Linda Pedersen Generalforsamling - Isafold - mandag d. 23. januar 2017 Deltagere: 11 medlemmer + 6 bestyrelsesmedlemmer (16 til pizza) Referent: Lis-Linda Pedersen Velkomst af formanden 1. Valg af dirigent. Anne Marie

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Velkommen til Kongsdal Rideklub

Velkommen til Kongsdal Rideklub Velkommen til Kongsdal Rideklub 1 Oversigt Velkommen Side 2 Vores undervisere Side 3 Undervisning mm. Side 4 Faciliteter Side 5 Færdsel på KONG Side 6 Din bestyrelse Side 7 2 Velkommen Kongsdal Rideklub

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013.

Vi vil gerne holde vore traditioner ved at give jer et indblik i, hvor aktive klubberne i distrikt 4 har været i 2013. Beretning for distrikt 4 for 2013 Endnu et år i er gået i distrikt 4, og det er et år, som har budt på mange, gode sportslige resultater, og det vil vi komme nærmere ind på, når vi skal hædre nogle af

Læs mere

Velkommen til jubilæumsstævne i FRK. Velkommen til jubilæumsstævne i FRK

Velkommen til jubilæumsstævne i FRK. Velkommen til jubilæumsstævne i FRK Stævneprogram Stævneprogram Side 2 Side 2 Velkommen til jubilæumsstævne i FRK Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til jubilæumsstævne i d. 16.-18. maj 2014. Jubilæumsstævnet er det første arrangement

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævne i dressur og spring den 31. marts og 1. april 2012 Vi siger tak til vores sponsor til LØSR marts/april stævne: Box4rent.dk Information: Ledøje-Smørum rideklub byder

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til Udvidet klubstævne i dressur for hest og pony d. 23. og 24. marts 2013 Information: Ledøje-Smørum rideklub byder hermed velkommen til vores udvidede klubstævne i dressur d. 23. og 24.

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense Springudvalgsmøde 13. Juni 2016 17:00-21:30 Dalum - Odense Til stede: Jakob (Formand) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Lars N. Pedersen (Elitechef springning)

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Til stede: Jakob (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Stævnerapport Military

Stævnerapport Military DANSK RIDE FORBUND - Brøndby Stadion 20-2605 Brøndby (Version 2015) Stævnerapport Military Modtaget: (udfyldes af DRF) Stævnetype: A B C Show Antal dage: 1 2 Klub: Bjerringbro Rideklub Dato: 17-18/ Stævneleder:

Læs mere

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien

GEK-nyt. Velkommen tilbage fra sommerferien GEK-nyt Velkommen tilbage fra sommerferien Nu vender vi tilbage til de vante rammer, efter vi og især vores heste forhåbentlig har haft en dejlig afslappet sommer. Noget vi (red.) har savnet i lang tid

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

TAK for hjælpen til alle flittige hænder.

TAK for hjælpen til alle flittige hænder. April 2015 Nyhedsbrev Kære medlemmer i VRIK! Foråret er over os med solskin, friske lysegrønne blade og lyst til at komme udendørs. Arbejdsdagen den 11. april er vel overstået TAK for hjælpen til alle

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Storkøbenhavns Rideklub

Storkøbenhavns Rideklub Byder velkommen til udvidet klubstævner i dressur og spring den 8., 9.og 10. juli 2016 Information til rytterne Vi siger tak til vores sponsor og samarbejdspartner til SKØR sommer stævne: Information:

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Til at starte med vil bestyrelsen i lokalgruppen TPO KH, gerne ønske alle medlemmerne et godt nytår.

Til at starte med vil bestyrelsen i lokalgruppen TPO KH, gerne ønske alle medlemmerne et godt nytår. Til at starte med vil bestyrelsen i lokalgruppen TPO KH, gerne ønske alle medlemmerne et godt nytår. Årets start! Vi startet året på den værst tænkelig måde, en tragisk ulykke på vestbroen, som desværre

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub

Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub Vision for Fredericia Ridecenter og Fredericia Rideklub at det skal være et samarbejdsforum, hvor man i et fælles samarbejde vil fremme ridesporten i Danmark

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening

Stævne Syd og DM den 4. 6. september 2015 v. Vejleegens Fjordheste og Sønderjyllands Fjordhesteforening Side 1 af 5 Fjordhesten Danmark og Stævne Syd afvikler i samarbejde med Revsø og Omegns Rideklub og Trekantens Køreselskab Stævne Syd og DM Stævnet afholdes den 4. 6. september 2015 på Revsø Rideskole,

Læs mere

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start.

Alle anvisninger fra stævnepersonale skal følges - følges anvisningerne ikke, risikeres det at man bliver nægtet start. Rytterinformation: Adresse: Ringsted Sports Rideklub/Team Cabe, Ejlstrupvej 121, 4100 Ringsted Alm. Bestemmelser: Ankomst & opstaldning: Ansvar: Se DRF s reglement. Opstaldning foregår i teltstald. Ankomst

Læs mere

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling

Indbydelse til. Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Indbydelse til Nyreforeningen Sydvestjyllands Generalforsamling Lørdag den 13. februar 2016 kl. 12.30 Østbo, Exnersgade 4, møderum 1, 1. sal, 6700 Esbjerg. Endnu et år er gået. Derfor indbydes du til vores

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser

Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Forretningsorden og Funktionsbeskrivelser Vedtaget på bestyrelsesmøde (Dato) BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANSVARS- OG FUNKTIONSBESKRIVELSER FOR BESTYRELSESMEDLEMMER Side 1 af 6 BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Velkommen til Holte Ride-Klub

Velkommen til Holte Ride-Klub Velkommen til Holte Ride-Klub Kort og godt om Holte Ride-Klub: HRK blev stiftet i 1936 og er en af landets største rideklubber beliggende ved et af Danmarks smukkeste grønne områder. HRK er en selvejende

Læs mere

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD

INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD INTERNT KLUBSTÆVNE OG FASTELAVN PÅ KALLEHAVEGAARD Lørdag d. 14. februar 2015 Kallehavegaard Rideklub byder hjertlig velkommen til internt klubstævne og fastelavn. Da juniorudvalget har valgt at afholde

Læs mere

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F)

Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Generalforsamling mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 i Mødesalen i Kildeskovshallen (indgang F) Dagsorden 1. Uddeling af pokaler til de nye klubmestre og championatvindere i hhv. dressur og spring 2.

Læs mere

Solrød Rideklub generalforsamling

Solrød Rideklub generalforsamling Solrød Rideklub generalforsamling 27.02.2018 Dagsorden: 1) Fejring af championats vindere 2017 2) Fejring af æresmedlemmer 2017 3) Valg af dirigent 4) Formandens beretning 5) Godkendelse af regnskab for

Læs mere