Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013"

Transkript

1 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Fredag den 25. oktober Kl scene 1 Kl scene 2 Creativ Company Man syr ikke sit tøj i dag, fordi det skal tjene sig ind! Man syr, fordi det er sjovt fordi det er ens hobby fordi man vil skabe noget unikt - fordi man vil præge sine ting personligt Kom og oplev Conny og Dorte fra Husqvarna Viking og Pfaff optræde med deres Kuffertshow. De vil forsøge at overgå hinanden i en uhøjtidelig og sjov battle, hvor de skiftes til at trække spændende og kreative syprojekter op af hver deres kuffert. Kl scene 1 Kurveflet for alle ved Else Marie Pedersen, Tempa Håndværk. Kl scene 1 Kl scene 2 Kl scene 1 Kl scene 1 Nisser ved Ulla Paaske. Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion. Gennem sit firma Skaberlyst holder hun online sykurser og udgiver ebøger om syning, som hjælper kvinder, der syr selv, med at udleve deres tøjdrømme. På Kreative Dage løfter Signe sløret for, hvordan du får meget mere ud af din syning og din dyrebare sy-tid. På Skaberlyst's stand kan du prøve at sy efter de video vejledninger, der er kernen i kurserne, og du kan se Signe demonstrere nogle af de mest efterspurgte syteknikker. Gavlhuset viser Skæve huse i nyt perspektiv Små billeder med 3D-effekt, lavet på malerplader med selvhærdende modellermasse. De sjove skæve huse springer ud af rammen og giver en helt speciel oplevelse i rummet. En super nem teknik til dekoration, som alle kan være med til, store som små. Oplev Lotte Dandanell kvinden bag Olsen Bandens tøj og Yvonnes fabelagtige dress. Lotte har nu kastet sig over gamle stramajbroderier, og ud af gamle broderier fundet på lofter og i kældre eller på loppemarkeder skabes skønne og anderledes jakker, frakker, veste m.v. Kreationerne vil være udstillet på Kreative Dage, og man kan møde designeren under hele messen.

2 Kl scene 2 Trædrejning uden grænser ny drejebog og ny drejebænk præsenteret af Tage Pedersen Kl scene 1 Indretning skal være en leg, der står på hele livet. Sådan er det for Nicola Kragh Riis, Boligredaktør på Alt for Damerne og forfatter til bogen Forvandlinger i boligen. Nicola viser eksempler og giver gode idéer til, hvordan du kan forny din bolig uden at sprænge budgettet. Kl scene 2 Prøv at lave en "Københavnerstjerne". En ny Quillingteknik, hvor der vikles papirstrimler på en kam - det er sjovt, nemt og gratis at prøve. Denne stjerne er en af stjernerne i den nye bog "Karen-Maries 24 Paperstars". Karen-Marie instruerer selv på scenen, og Hanne og Else hjælper kursisterne. Kl scene 2 Moderne Flet inspirerende og anderledes flet der udfordrer den traditionelle pileflet og bringer den ind i kunstens verden med Eli Greve Kl scene 1 Kl scene 1 Strik fra tiden til tiden ved Lene Randorff, Lillestrik Med ord og billeder fortæller jeg om min inspiration til min nyeste strikkebog: STRIK FRA TIDEN TL TIDEN, udgiv. august Matador og gamle strikkebøger har givet mig inspirationen til moden gennem 30érne 40érne og 50érne. Efterfølgende har jeg gjort modellerne tidssvarende så de passer til kvinder i dag. Hans barndoms Emil-snitterier er aldrig stoppet. I dag foregår det blot med en kædesav, der bider spændende og fantasifulde skulpturer ud af store træstykker mød Niels Ejnar Petersen også kendt som SaveNiels.

3 Kl scene 2 Punktum punktum komma - den kreative streg Steen Andersen fra AKA Design giver med speeddrawing en øjenåbner til, hvordan fantasi kombineret med tegning og streg kan blive til udtryksfuld kunst og billeder. Det er nemlig ikke så svært at tegne. Bare man tør lade fantasien få frit spil og ikke lade sine fingre gå i kramper, bare fordi man får en tegneblyant i hånden. Mange tror nemlig, at det at tegne er meget svært og især med farver. Lørdag den 26. oktober Kl scene 1 Kl scene 2 Creativ Company Man syr ikke sit tøj i dag, fordi det skal tjene sig ind! Man syr, fordi det er sjovt fordi det er ens hobby fordi man vil skabe noget unikt - fordi man vil præge sine ting personligt Kom og oplev Conny og Dorte fra Husqvarna Viking og Pfaff optræde med deres Kuffertshow. De vil forsøge at overgå hinanden i en uhøjtidelig og sjov battle, hvor de skiftes til at trække spændende og kreative syprojekter op af hver deres kuffert. Kl scene 1 Kurvefletfor alle ved Else Marie Pedersen, Tempa Håndværk. Kl scene 1 Kl scene 2 Nisser ved Ulla Paaske. Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion. Gennem sit firma Skaberlyst holder hun online sykurser og udgiver ebøger om syning, som hjælper kvinder, der syr selv, med at udleve deres tøjdrømme. På Kreative Dage løfter Signe sløret for, hvordan du får meget mere ud af din syning og din dyrebare sy-tid. På Skaberlyst's stand kan du prøve at sy efter de video vejledninger, der er kernen i kurserne, og du kan se Signe demonstrere nogle af de mest efterspurgte syteknikker. Kl scene 1 Gavlhuset viser Skæve huse i nyt perspektiv Små billeder med 3D-effekt, lavet på malerplader med selvhærdende modellermasse. De sjove skæve huse springer ud af rammen og giver en helt speciel oplevelse i rummet. En super nem teknik til dekoration, som alle kan være med til, store som små.

4 Kl scene 1 Mød vejrpigen og Vild med Dans-vinderen Cecilie Hother, der nu slår sine folder som vært på hobby og gør-det-selv kanalen TV 2 Fri. Hvad mange ikke ved er, at Cecilie også er kreativ smykkedesigner og indehaver af smykkefirmaet Blæst. Kl scene 2 Trædrejning uden grænser ny drejebog og ny drejebænk præsenteret af Tage Pedersen Kl scene 1 Brodøsen Bettina Andersen fortæller om sine håndlavede unikatasker, tekstile malerier og netværk, som er alt andet end trådløse. Hvor kommer inspirationen mon fra? Og hvordan forvandles iltslanger, gamle broderier og brugte nylonstrømper til nye tasker og billeder? Bettina Andersen har værksted/galleri på Islands Brygge i København, og det er her hun skaber sine tekstile værker og driver brodøsens liv. Kl scene 2 Kl scene 1 Prøv at lave en "Københavnerstjerne". En ny Quillingteknik, hvor der vikles papirstrimler på en kam - det er sjovt, nemt og gratis at prøve. Denne stjerne er en af stjernerne i den nye bog "Karen-Maries 24 Paperstars". Karen-Marie instruerer selv på scenen, og Hanne og Else hjælper kursisterne. Strik fra tiden til tiden ved Lene Randorff, Lillestrik Med ord og billeder fortæller jeg om min inspiration til min nyeste strikkebog: STRIK FRA TIDEN TL TIDEN, udgiv. august Matador og gamle strikkebøger har givet mig inspirationen til moden gennem 30érne 40érne og 50érne. Efterfølgende har jeg gjort modellerne tidssvarende så de passer til kvinder i dag.

5 Kl scene 2 Kl scene 1 Kl scene 1 Kl scene 2 Moderne Flet inspirerende og anderledes flet der udfordrer den traditionelle pileflet og bringer den ind i kunstens verden med Eli Greve Niels Ejnar Petersens forunderlige fantasiskulpturer i træ kan man støde på mange steder. De står ved vejkanter, i private haver, i børneinstitutioner og mange andre steder. Der er også jævnligt mulighed for at se ham i aktion, når han optræder med motorsaven til byfester, udstillinger, motorsavstræf og lignende. Både herhjemme og i udlandet. Mød ham på scenen på Kreative Dage, se de udstillede værker og oplev ham i aktion udenfor messens hovedindgang. Hold fast i strikkepinden i en travl hverdag og få mentalt overskud på bundlinjen - Hvorfor er det vigtig at holde fast i sin kreativitet selvom man har et travlt job og hvordan skaber man tid til det? - Hvordan skaber man et netværk omkring sin kreativitet og skaber det også værdi karrieremæssigt? - Hvordan integrerer du kreatid, når du har små børn og ikke synes du har tid til det. Sine Larsen: knit O`nista, modenørd og projektleder på Danish Entrepreneurship Award. Hun blogger på om businessnetværk, sit hemmelige Odense og livet som DIYwoman. Punktum punktum komma - den kreative streg Steen Andersen fra AKA Design giver med speeddrawing en øjenåbner til, hvordan fantasi kombineret med tegning og streg kan blive til udtryksfuld kunst og billeder. Det er nemlig ikke så svært at tegne. Bare man tør lade fantasien få frit spil og ikke lade sine fingre gå i kramper, bare fordi man får en tegneblyant i hånden. Mange tror nemlig, at det at tegne er meget svært og især med farver. Søndag den 27. oktober Kl scene 1 Kl scene 2 Creativ Company Man syr ikke sit tøj i dag, fordi det skal tjene sig ind! Man syr, fordi det er sjovt fordi det er ens hobby fordi man vil skabe noget unikt - fordi man vil præge sine ting personligt Kom og oplev Conny og Dorte fra Husqvarna Viking og Pfaff optræde med deres Kuffertshow. De vil forsøge at overgå hinanden i en uhøjtidelig og sjov battle, hvor de skiftes til at trække spændende og kreative syprojekter op af hver deres kuffert.

6 Kl scene 1 Kurvefletfor alle ved Else Marie Pedersen, Tempa Håndværk. Kl scene 1 Kl scene 2 Nisser ved Ulla Paaske. Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion. Gennem sit firma Skaberlyst holder hun online sykurser og udgiver ebøger om syning, som hjælper kvinder, der syr selv, med at udleve deres tøjdrømme. På Kreative Dage løfter Signe sløret for, hvordan du får meget mere ud af din syning og din dyrebare sy-tid. Kl scene 1 Kl scene 1 Gavlhuset viser Skæve huse i nyt perspektiv Små billeder med 3D-effekt, lavet på malerplader med selvhærdende modellermasse. De sjove skæve huse springer ud af rammen og giver en helt speciel oplevelse i rummet. En super nem teknik til dekoration, som alle kan være med til, store som små. Briller, grå stænk i håret og gang i strikkepindene sådan kender strikkeentusiaster verden over den norske designduo og kæresteparret Arne & Carlos. Mød strikkeguruerne, der har gjort det cool at hive strikketøjet frem, og som nærmest er blevet verdenskendte for deres strikkede julekugler. Parret har bl.a. udgivet bøgerne Julekugler, Strikkedukker og senest Håndarbejde i haven. Kl scene 2 Trædrejning uden grænser ny drejebog og ny drejebænk præsenteret af Tage Pedersen. Kl Strikkeguruerne Arne & Carlos signerer bøger.

7 Kl scene 2 Prøv at lave en "Københavnerstjerne". En ny Quillingteknik, hvor der vikles papirstrimler på en kam - det er sjovt, nemt og gratis at prøve. Denne stjerne er en af stjernerne i den nye bog "Karen-Maries 24 Paperstars". Karen-Marie instruerer selv på scenen, og Hanne og Else hjælper kursisterne. Kl scene 2 Kl scene 1 Kl scene 1 Kl scene 2 Moderne Flet inspirerende og anderledes flet der udfordrer den traditionelle pileflet og bringer den ind i kunstens verden med Eli Greve Strik fra tiden til tiden ved Lene Randorff, Lillestrik Med ord og billeder fortæller jeg om min inspiration til min nyeste strikkebog: STRIK FRA TIDEN TL TIDEN, udgiv. august Matador og gamle strikkebøger har givet mig inspirationen til moden gennem 30érne 40érne og 50érne. Efterfølgende har jeg gjort modellerne tidssvarende så de passer til kvinder i dag. Hans barndoms Emil-snitterier er aldrig stoppet. I dag foregår det blot med en kædesav, der bider spændende og fantasifulde skulpturer ud af store træstykker mød Niels Ejnar Petersen også kendt som SaveNiels. Punktum punktum komma - den kreative streg Steen Andersen fra AKA Design giver med speeddrawing en øjenåbner til, hvordan fantasi kombineret med tegning og streg kan blive til udtryksfuld kunst og billeder. Det er nemlig ikke så svært at tegne. Bare man tør lade fantasien få frit spil og ikke lade sine fingre gå i kramper, bare fordi man får en tegneblyant i hånden. Mange tror nemlig, at det at tegne er meget svært og især med farver.

8 Oplev alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A Medbring gerne forhåndslavede små broderede citater, stykker i strik og hækling, og andet hæklet pynt efter fri fantasi. Det bliver IKKE kedeligt! Maler workshop Kom og vær med til spontantegning. I år vil malerworkshoppen arbejde med zendoodle tegning, som er stærk inspireret af telefontegninger - tegninger der bliver til, mens man snakker i telefon, er til møde hvor man keder sig. Vi vil have en masse idéer og inspiration. Vi vil arbejde stort og småt. Sort/hvid og med mange farver. Alle kan være med uanset alder. Lav dit eget Art-kort du kan sende til en ven. Traditionen tro vil du kunne male dit eget maleri med vejledning af lokale kunstnere. Stand A-1402 & Vi har pensel, maling og staffeli.

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Fredag den 25. oktober Kl. 11.00 Creativ Company Kl. 12.00 Signe Eriksen er uddannet dameskrædder, og har mere end 10 års erfaring med syning og tøjproduktion.

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A-1424.

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Alle dage Strik en ko Se den strikkede 2CV og vær med til at strikke en ko når Gitte Skovmand og Eva Holm laver strikkegraffiti-workshop på stand A-1424.

Læs mere

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013

Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Foreløbigt program scenen på Kreative Dage 2013 Fredag den 25. oktober Kl. 11.00 scene 1 Kl. 11.30 scene 2 Creativ Company præsenterer deres seneste designserie Paris fra Vivi Gade. En klassisk serie i

Læs mere

Foreløbige programpunkter SCENERNE - Kreative Dage 2014

Foreløbige programpunkter SCENERNE - Kreative Dage 2014 Lørdag den 25. oktober kl. 14.00 Foreløbige programpunkter SCENERNE - Kreative Dage 2014 Fra krimivært til kunstner om at turde realisere sine drømme ved Trine Panum. Trine Panum er autodidakt billedkunstner

Læs mere

PROGRAM for scenerne - Kreative Dage 2014

PROGRAM for scenerne - Kreative Dage 2014 PROGRAM for scenerne - Kreative Dage 2014 Lørdag den 25. oktober kl. 14.00 Fra krimivært til kunstner om at turde realisere sine drømme ved Trine Panum. Trine Panum er autodidakt billedkunstner og af de

Læs mere

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign.

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign. KURSUSPROGRAM A R B E J D E N D E VÆ R K S T E D EFTERÅR 2014 FORÅR 2015 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære alle kursister og kunder.

Læs mere

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V

SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V SÆSON 2016-2017 B I L L E D S K O L E N G R I B S K O V - Har du lyst til at skabe dig!!!! Formål med undervisningen at udvikle elevernes billedsprog gennem dialog baseret undervisning at stimulere elevernes

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

KATALOG. dage STØRSTE. MESSE C, Fredericia. Danmarks. kreative messe 25.-27. oktober 2013

KATALOG. dage STØRSTE. MESSE C, Fredericia. Danmarks. kreative messe 25.-27. oktober 2013 dage 2013 Danmarks STØRSTE kreative messe 25.-27. oktober 2013 MESSE C, Fredericia KATALOG 2013 Vestre Ringvej 101 Tlf. 7592 2566 www.messec.dk messec@messec.dk PROGRAM PÅ SCENEN... Kl. 11.00 Creativ Company

Læs mere

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR

2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR Katalog 2013 ÅRETS KUNSTVÆRK AF LENE PURKÆR ØMME KÆRTEGN H = 18 cm Januar Lene Purkær Fabriksparken 9 9230 Svenstrup J Tel: 9831 8081 www.lenepurkaer.dk Skulpturer, der afspejler en kærlighed til livet.

Læs mere

Beboerportræt: "Når jeg skriver, er det som terapi for mig. Så kommer mine tanker ud gennem fingrene"

Beboerportræt: Når jeg skriver, er det som terapi for mig. Så kommer mine tanker ud gennem fingrene Beboerportræt: "Når jeg skriver, er det som terapi for mig. Så kommer mine tanker ud gennem fingrene" Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet Når Fatma skriver, lever hun sig ind i en helt anden verden.

Læs mere

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016

Kunstforeningen Brundur. Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kunstforeningen Brundur Et godt tilbud til 42 kr. pr. måned Juni 2016 Kære kollega Ansatte ved Brønderslev Kommune stiftede for mange år siden en kunstforening. Du kan læse mere om foreningen på kommunens

Læs mere

Inspirationsmateriale til forløbet De små kunstopdagere

Inspirationsmateriale til forløbet De små kunstopdagere Inspirationsmateriale til forløbet De små kunstopdagere Hendrik Krock: Pan og Syrinx. 1722. Indledning I materialet her kan du hente inspiration til hvordan, du kan forberede jeres besøg på Sorø Kunstmuseum

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm.

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm. Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Gallerist Gitte Albertsen Revisor Jesper Christophersen Medievejleder/kunstskribent mm. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter,

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

forord I dagplejen får alle børn en god start

forord I dagplejen får alle børn en god start Små skridt Denne bog tilhører: forord I dagplejen får alle børn en god start Denne bog er til jeres barn, der nu er startet i dagplejen. Den vil blive fyldt med billeder, tegninger og små historier om

Læs mere

PETER LUNDBERG OLIEMALERIER

PETER LUNDBERG OLIEMALERIER PETER LUNDBERG OLIEMALERIER 2 Oliemaleri str. 150 x 150 cm. 2012. Millingbæk fantasi / A Closer Look A Closer Look At The World Behind Siden 1969 har maleren Peter Lundberg håndteret lærred, farver og

Læs mere

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst

Forestillinger 2004 - Værk i kontekst INSPIRATIONSMATERIALE Forestillinger 2004 - Værk i kontekst Esbjerg Kunstmuseum 07.05.-15.08.2004 INTRODUKTION TIL UNDERVISEREN: Forestil dig Asger Jorns Lykkens have (1947) indgå i hele fem forskellige

Læs mere

Mellem vores fokuspunkter, børnenes interesse for musik og årstiden for MGP.

Mellem vores fokuspunkter, børnenes interesse for musik og årstiden for MGP. Fokuspunkter for Juniorhuset januar- februar- marts 2012 Personlige og sociale kompetencer Design Krop og bevægelse Sangskriverværksted Musikrummet vil være åbent efter behov, og computeren på kontoret

Læs mere

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16

LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE. Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 LEJREEGNENS HUSHOLDNINGSFORENING S AFTENSKOLE Folkeoplysning og fritid i Lejre kommune 2015/16 L.H.F.s Aftenskole - DIN LOKALE AFTENSKOLE Formand: Birthe Jacobsen Skoleleder: Ole Schuldt-Larsen Tlf: 40

Læs mere

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE

AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE AARHUS B I LLED- OG MED I ESKOLE 1 Talentudviklingsholdet i AARHUS BILLED- OG MEDIESKOLE er for unge fra 15-19 år. Holdet er et 2-årigt forløb med undervisning 1 gang om ugen. Vi samarbejder med ARoS,

Læs mere

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR

VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR VEJEN BLIVER TIL MENS DU GÅR GRETHE MARIANN MAURSETH Billedkunstner Medlem af Billedkunstnernes Forbund PROFIL UDDANNELSE 2003-2006 Aarhus Kunstakademi, Fagskolen for maleri v/jon Gislason, Max Parylewicz,

Læs mere

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar

Amors tjener Første udkast. Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM. Efter en ide af Shahbaz Sarwar Amors tjener Første udkast Af Benjamin Dahlerup ONLINE KOPI FRA BENJAMINDAHLERUP.COM Efter en ide af Shahbaz Sarwar Benjamin Dahlerup (2013) Dette manuskript må ikke produceres uden forudgående aftale

Læs mere

Hvad er det, du siger -2

Hvad er det, du siger -2 Hvad er det, du siger -2 Alt, hvad Gud siger, er sandt og godt. Mål: Børn indser, hvor meget godt Gud har skabt ved sit ord. Når Gud taler, så sker det. Det bliver, ligesom han har sagt sikken en magt

Læs mere

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK

Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK Birgit Irene Puch Jørgensen HVERDAGENS HELTE WWW.AUTISMEFILM.DK UNDERVISNINGSMATERIALE HVERDAGENS HELTE Lærervejledning og pædagogisk vejledning til Hverdagens helte 4 - om autisme Et undervisningsmateriale

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

F: Fordi at man ligesom skulle få det hele til at passe ind og at instruktøren skulle sige hvad man skulle gør nu skal I gå der hen og sådan noget.

F: Fordi at man ligesom skulle få det hele til at passe ind og at instruktøren skulle sige hvad man skulle gør nu skal I gå der hen og sådan noget. Bilag 4 Visualiserings interview Fortaget af 4 omgange i Film-X, København Frederik 5. B I: Hvad er det du tegner? F: Jeg tegner hvor at vi er i gang med at optage og hvordan det ser ud med at man kan

Læs mere

STYRK BØRNS SPROGLIGE UDVIKLING

STYRK BØRNS SPROGLIGE UDVIKLING STYRK BØRNS SPROGLIGE UDVIKLING KURSER FOR ANSATTE I DAGINSTITUTIONER, DAGPLEJER, BØRNEHAVEKLASSER SAMT PÆDAGOGSTUDERENDE HANNE HTCompany HTTROLLE I/S OM KURSET STYRK BØRNS SPROGLIGE UDVIKLING ET KURSUS

Læs mere

Med Jesus i båden -3

Med Jesus i båden -3 Med Jesus i båden -3 Jesus udfordrer Mål: Forklar børnene, at Jesus udfordrer dem, der vil leve med ham, så de kan lære at stole på ham. På denne måde kan Jesus gøre det umulige igennem os. Tekst: Matt.

Læs mere

Planlægning for indretning af funktions opdelte grupperum.

Planlægning for indretning af funktions opdelte grupperum. Planlægning for indretning af funktions opdelte grupperum. Navn på funktion/grupperum Puderum Hvorfor har vi valgt at indrette denne funktion Vi ønsker at have et område, der appellerer til at kunne boltre

Læs mere

Den store Julebasararbejdslørdag

Den store Julebasararbejdslørdag [deadline mandag kl. 8.30] Den store Julebasararbejdslørdag Den store Julebasararbejdslørdag På lørdag er der skolelørdag for alle elever kl. 8.05-13.00. Samtidig kan alle forældrene være med til at forberede

Læs mere

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen:

Spørgsmål eleverne i 5. klasse skulle tænke over og besvare om skolereformen: Skolereform Elevernes tanker om skolereformen 5. klasse har talt med deres klasselærer om Skolereformen. De skulle fortælle, hvad de vidste, hvad de havde hørt, hvad de troede, og hvad de havde af ønsker

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Kunst & historier: Hvem er manden? Hvad laver manden? Hvem kender manden? Tak til manden!

Kunst & historier: Hvem er manden? Hvad laver manden? Hvem kender manden? Tak til manden! nr.11 november 1996 4 Kunst & historier: Hvem er manden? Hvad laver manden? Hvem kender manden? Tak til manden! kunst & historier Portæt af kunstner Kjeld Jensen tegnet af Mette Falk Jeg spørger til Kjelds

Læs mere

Tina Benfeldt Levring. Mode ne gen rug. Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt. muusmann forlag

Tina Benfeldt Levring. Mode ne gen rug. Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt. muusmann forlag Tina Benfeldt Levring Mode ne gen rug Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt muusmann forlag Indhold Forord 6 Lidt om glæden ved at sy tasker 10 Modeller med lynlås 13 Grundmodel 14 Model

Læs mere

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie.

Og sådan blev det. Hver gang jeg gik i stå, hviskede Bamse en ny historie i øret på mig. Nu skal du få den første historie. Bamse hjælper Nogle gange, når jeg sidder ved mit skrivebord og kigger på gamle billeder, dukker der en masse historier frem. Historier fra dengang jeg var en lille dreng og boede på et mejeri sammen med

Læs mere

Speich Design KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 ARBEJDENDE VÆRKSTED. www.speichdesign.dk

Speich Design KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 ARBEJDENDE VÆRKSTED. www.speichdesign.dk KURSUSPROGRAM ARBEJDENDE VÆRKSTED EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære kunde. Endnu en patchwork sæson står for

Læs mere

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG

ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Katalog 2014 ÅRETS KUNSTVÆRK AF ULLA VIBORG Freja H=80 cm x B=70 cm NB! Ift. årets kunstværk er der frit valg af ramme fra Skipperens Rammeværksted til en pris af max. 800 kr. Lidt om årets kunstner UDSTILLER

Læs mere

Red Hill Special School

Red Hill Special School Red Hill Special School 72 Waterworks Road Red Hill QLD 4059 Email: admin@redhillspecs.eq.edu.au Område: Børn og unge med nedsat funktionsevne 1. Rejsebrev fra Brisbane, Australien Så er der allerede gået

Læs mere

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer

Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer Portræt af to anerkendte danske glaspustere Der er en lille gruppe af meget talentfulde glaspustere i Danmark, der har potentiale til at udfordrer markedet for internationalt glaskunst. På de næste sider

Læs mere

Læsetræning 2B. Margaret Maggs & Jørgen Brenting. - læs og forstå. illustration: Birgitte Flarup

Læsetræning 2B. Margaret Maggs & Jørgen Brenting. - læs og forstå. illustration: Birgitte Flarup Læsetræning 2B - læs og forstå Margaret Maggs & Jørgen Brenting illustration: Birgitte Flarup Denne bog er hentet fra Baskervilles Depot som e-bog til udskrivning på egen printer. Ved at købe adgang til

Læs mere

Evaluering af sløjd i 6. klasse

Evaluering af sløjd i 6. klasse Evaluering af sløjd i 6. klasse Elever på fredagssløjdholdet blev stillet nedenstående evaluerings- spørgsmål Hvad har jeg lært af nye teknikker i 6. klasse? Hvilke teknikker er jeg blevet bedre til i

Læs mere

Egebladet. Egebladet. Nummer 5-14. årgang - juni 2010. Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen

Egebladet. Egebladet. Nummer 5-14. årgang - juni 2010. Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen Egebladet Nummer 5-14. årgang - juni 2010 Egebladet Ansvarshavende: Marianne Persson 8 Redaktion: Næste nummers deadline: Niels A. Hansen 24. september 2010 Anette Hareskov egeblad.169012@taastruprealskole.dk

Læs mere

Jeg er glad for at gå i skole. Jeg føler mig tryg i klassen

Jeg er glad for at gå i skole. Jeg føler mig tryg i klassen Jeg er glad for at gå i skole 1% 0% 14% 52% 33% Jeg føler mig tryg i klassen 3% 0% 46% 10% 41% Jeg kan lide mine kammerater i klassen 0% 0% 9% 40% 51% Mine venner kan lide mig, som den jeg er 1% 45% 46%

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen

Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Information om Julebasaren på Rudolf Steiner-Skolen i Odense - til nye forældre på skolen Julebasar på Rudolf Steiner-Skolen i Odense På de fleste steinerskoler rundt om i verden er der tradition for,

Læs mere

hurtige juleideer ı dekoration

hurtige juleideer ı dekoration hobby ı dekoration 10 hurtige juleideer Står du og mangler en hurtig venindegave? En dekoration til første søndag i advent? Eller har du glemt at købe kalenderlys? Læn dig tilbage, og lad dig inspirere

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2012

UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2012 UNDERVISNINGSPLAN FOR P-FAG 2012 Overordnet formål med P-Fag På 4., 5. og 6. klassetrin arbejder vi med faget P-Fag, som omfatter Billedkunst, Håndarbejde og Madlavning. Undervisningen i de tre fag følger

Læs mere

Et indblik i kunstverdenens undergrund

Et indblik i kunstverdenens undergrund Et indblik i kunstverdenens undergrund Udstillinger Kunstnernes Efterårsudstilling på Den Frie fra d. 4. oktober 9. november 2014. ET INDBLIK I KUNSTVERDENENS UNDERGRUND 9. oktober 2014 af Mia Granhøj

Læs mere

Børn og unges rettigheder

Børn og unges rettigheder Artikel 2 Vi er alle sammen forskellige, men vi er også alle sammen ens. Vi er nemlig alle sammen mennesker, og har lige ret til at have det godt. Vi har lige ret til at lege og være med til at bestemme.

Læs mere

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer

Alle patchworkkurser er fremover på 4 timer da vi har erfaret at man ikke kan nå det på 3 timer Kursusprogram foråret Januar 2013 Hermed fremsendes forårets spændende kursusprogram. Du kan tilmelde dig på vores hjemmeside roskilde@symaskineshoppen.dk eller på tlf. 46 35 12 71. Du er selvfølge altid

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Årsplan for 5. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag:hån. og design

Årsplan for 5. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag:hån. og design Årsplan for 5. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag:hån. og design! Ugeplan - dag Emne/tema/projekt Mål & Arbejdsformer Aug 33 Mandag start Skildpadde gøres færdig. 34 Ons: Kl. dag ingen håndværk og

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015. Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt

P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015. Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt P-FAGSORDNING PÅ VESTRE SKOLE 2014-2015 Musik Håndværk og design Billedkunst Madkundskab Idræt P-FAG PÅ VESTRE SKOLE Som noget helt nyt vil vi på Vestre Skole tilbyde en P-fagsordning på tværs af 4.- 6.årgang.

Læs mere

Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene.

Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene. Bilag Grønærten Forældrene har haft mulighed for at komme med uddybende kommentarer til en række af spørgsmålene. 1) Er der tiltag eller aktiviteter, som kan styrke børnenes personlige udvikling, som du

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MINI KATEKISMUS

MIN. kristendom fra top til tå MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MINI KATEKISMUS MIN MINI KATEKISMUS kristendom fra top til tå MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN 1 2 Den bog, du sidder med nu, er en katekismus. Det betyder, at det er en bog, der helt enkelt fortæller

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Du må være med! -5. Den, der er lidt mærkelig

Du må være med! -5. Den, der er lidt mærkelig Du må være med! -5 Den, der er lidt mærkelig Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor, men Jesus holder ingen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Børnene må komme til den overbevisning,

Læs mere

Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Tirs: Introplan Ons: Introplan Tors: Skema Fre: Surprice

Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Tirs: Introplan Ons: Introplan Tors: Skema Fre: Surprice Årsplan for faget: Kunst skoleåret 2013/14 Uge Skema Overskrift Indhold Målet 33 Man: Introplan Introplan Introplan Skema Fre: Surprice BØF-13 Eventyr/ Væsner Af sko 34 Man: Fre: Lejrskole BØF-13 Sko omformes

Læs mere

REBECCA HANSSON BABYTEGN. Forlaget BabySigning 3

REBECCA HANSSON BABYTEGN. Forlaget BabySigning 3 REBECCA HANSSON BABYTEGN Forlaget BabySigning 3 FORORD Da jeg i 2009 blev mor for første gang, blev jeg introduceret til babytegn. Vi brugte det flittigt med vores datter, og da hun var et 1 år, brugte

Læs mere

SFO NYT MAJ og JUNI 2016

SFO NYT MAJ og JUNI 2016 SFO NYT MAJ og JUNI 2016 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og som allerede meldt ud ser sommerferien således ud Uge 26 er vi i vores egen SFO i Lynge i det Gl. Hus Uge 27 har vi sampasning med Engholm og

Læs mere

1. R E J S E B R E V

1. R E J S E B R E V 1. R E J S E B R E V Dato: 18/9 2012 Pernille Larsen Studie nr. HS10047 Email: 1004861@ucn.dk Mit 5 semester på Monash Peninsula University I Frankston, Melbourne, Australien I perioden 7/7 2012 15/12

Læs mere

Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde

Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde www.artvesta.dk Abstrakte og unikke malerier med lys og dybde Vibeke Vesta varierer sine maleriers udtryk via individuel komposition, struktur og brug af effekter. Det giver hvert maleri sin egen historie.

Læs mere

Akvarel / tegning 2-5 Beklædningssyning 6-7 Billedmageri Billedvævning 9-10 Bogbinding

Akvarel / tegning 2-5 Beklædningssyning 6-7 Billedmageri Billedvævning 9-10 Bogbinding Fag nr. 1 Akvarel / tegning Kurset er for alle med interesse for at tegne og male med akvarel, der ønsker at lære mere. Med tegning som forstadium, vil vi gennemgå grundlæggende og videregående teknikker

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Min morfar Min supermand

Min morfar Min supermand Dedikeret til min farmor og min far. Skrevet af Lilian Rask Andersen 2012. Manuskript doneret til Kræftens Bekæmpelse, i et håb om at bogen kan hjælpe familier og pårørende til at tale og græde sammen

Læs mere

Fokuspunkter for Juniorhuset for okt.-nov.-dec. måned 2010:

Fokuspunkter for Juniorhuset for okt.-nov.-dec. måned 2010: Fokuspunkter for Juniorhuset for okt.-nov.-dec. måned 2010: Sociale kompetencer Design Kulturelle udtryksformer og værdier Uge 40-41: Mandag: Bål Forskellige supper på bål (hvis vejret driller os, bliver

Læs mere

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov

Events. Oplevelser, fællesskab og sjov Events Oplevelser, fællesskab og sjov RETRO Nørrebro nonprofit café I vores nonprofit café får du unikke, kreative oplevelser i lokaler som er evigt hyggelige og i konstant forandring. Du mødes af glade

Læs mere

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE

TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE TEGNING KUNST DESIGN SOMMERCAMPUS KREATIV SOMMERFERIE BØRNENES DESIGN- OG TEGNESKOLE PÅ AKADEMIETS SKOLER OGSÅ FOR TEENAGER I KØBENHAVN INSPIRERENDE SOMMER SommerCampus med sommerskole på Børnenes Design-

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ

Program 1/1-31/72016. Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ Program 1/1-31/72016 Aktivitetscentret Kildebakken SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET KILDEBAKKEN Kildebakken er et åbent aktivitetscenter for selvhjulpne brugere. Programmet er sammensat

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Tro og etik. Omsorg. Årstid: Hele året

Tro og etik. Omsorg. Årstid: Hele året Tro og etik Omsorg Målgruppe: Spejder Årstid: Hele året Varighed: 4 trin + et engagement Omsorg - niveau 3 - trin for trin Omdrejningspunktet for mærket Omsorg er i høj grad sladder. Idéen med at beskæftige

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 23. Emne: Min krop HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1 Uge 23 Emne: Min krop Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 23 Emne: Min krop side 1 HIPPY HippHopp Uge23_minkrop.indd 1 06/07/10 11.41 Uge 23 l Min krop Hipp har det bedre og nyser ikke

Læs mere

I Svenstrup Børnehus arbejdes der med pædagogiske lære planer.

I Svenstrup Børnehus arbejdes der med pædagogiske lære planer. I Svenstrup Børnehus arbejdes der med pædagogiske lære planer. De pædagogiske læreplaner indholder følgende temaer: Personlige kompetencer Sociale kompetencer Sproglige kompetencer Krop og bevægelse Naturen

Læs mere

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015

præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 præsenterer... Æbleskiveteater 2014/2015 Søndag den 28. september 2014 kl. 14.30 og kl. 16.00 ÅBENT HUS Ragnhilds kjole er fuld af lommer med ting i. Og hun har også et dukkehus, som er fuld af ting. I

Læs mere

JONAS (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk.

JONAS (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk. 1. INT. VÆRELSE. DAG. (10) sidder ved sit skrivebord og tegner monstre og uhyrer. Regitze (16) kommer ind på værelset og river tegningen væk. Hey! Regitze kigger afventende på ham med korslagte arme. (Vred)

Læs mere

SJOVE GAVER TIL ENHVER ANLEDNING Gaver for børn der er lette at lave

SJOVE GAVER TIL ENHVER ANLEDNING Gaver for børn der er lette at lave Gratis download Agnes Ingersen SJOVE GAVER TIL ENHVER ANLEDNING Gaver for børn der er lette at lave Foto Claus Eliasen Jeg tilegner denne bog til min lillesøster, Karen, som desværre døde uventet i 2008.

Læs mere

GOD DÅRLIG VENINDE VENINDE

GOD DÅRLIG VENINDE VENINDE GOD VENINDE DÅRLIG VENINDE Ringer og tjekker op på hvor du er. Slår dig. Tjekker dine sms er. Overrasker dig ved at møde op når du har fri fra skole. Kalder dig ved øgenavne. Fortæller dig hvilket tøj

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

MBP netblad nr. 26, forår 2009

MBP netblad nr. 26, forår 2009 en hjemmeside, et netblad, en mailruppe og en blog Bag enhver tilfreds modeljernbane mand står en tålmodig kvinde. En mor, en søster, en veninde, en kæreste, en kone eller en datter MBP netblad nr. 26,

Læs mere

Aktivitetsbeskrivelse Skoleidrættens Forårsfestival i:

Aktivitetsbeskrivelse Skoleidrættens Forårsfestival i: Aktivitetsbeskrivelse Skoleidrættens Forårsfestival i: Foreningsnavn: DGI SMARTsport Aktivitet: Bevægelse og leg med forskellige apps Instruktør: Forskellige Dato: Variabel Målgruppe: Mellemtrinet er bedst

Læs mere

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014

TIGER NYHEDSBREV MAJ 2014 Kære alle nye, gamle og kommende Tiger Forældre Først vil vi sige tusind tak for en fantastisk familiefest med alle jer nye Tigerfamilier. Det var en stor fornøjelse at møde så mange af jer. Vi kan hver

Læs mere

1 MOS 30,22-24; 37,1-3; PATRIARKER OG PROFETER, S. 105. Huskevers: (Jesus) har omsorg for jer. 1 PET 5,7. Budskabet:

1 MOS 30,22-24; 37,1-3; PATRIARKER OG PROFETER, S. 105. Huskevers: (Jesus) har omsorg for jer. 1 PET 5,7. Budskabet: 1 MOS 30,22-24; 37,1-3; PATRIARKER OG PROFETER, S. 105. Josefs nye kjortel Huskevers: (Jesus) har omsorg for jer. 1 PET 5,7 Budskabet: Gud elsker mig og har omsorg for mig. Se den smukke gave. Hvem er

Læs mere

IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE

IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE IDEHEFTE VEDRØRENDE TEKSTLIGGØRELSE DEN KONKRETE FREMGANGSMÅDE Tekstliggørelse er med vilje en meget enkel metode, som ikke kræver specielle indkøb eller nye færdigheder. Det er vigtigt, fordi dagligdagen

Læs mere

Der kan være aktiviteter, hvor der er tilmelding (kan være bindende) og andre aktiviteter, hvor man bare kan deltage, når man har lyst.

Der kan være aktiviteter, hvor der er tilmelding (kan være bindende) og andre aktiviteter, hvor man bare kan deltage, når man har lyst. SFO aktiviteter og Værksteder Nogle af aktiviteterne kører som en fast aktivitet hver uge. Andre følger årstiden eller er knyttet til faste traditioner som jul, fastelavn Hop & Rock osv. Nogle af aktiviteter

Læs mere

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden

Det sker i Brøndby. Kulturhuset Brønden KULTURKALENDER OKTOBER 2014 Det sker i Brøndby Lørdag den 25. oktober kl. 20.00 Irsk aften med Trad Lads & Green Steps Kulturhuset Brønden Kulturkalender oktober 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Seminar for gøglere og artister Borgerhuset Stationen, Viborg d. 19 juni 2016 kl. 10.00. gøglerfestivalen.dk/seminar

Seminar for gøglere og artister Borgerhuset Stationen, Viborg d. 19 juni 2016 kl. 10.00. gøglerfestivalen.dk/seminar Seminar for gøglere og artister Borgerhuset Stationen, Viborg d. 19 juni 2016 kl. 10.00 gøglerfestivalen.dk/seminar Det Flyvende Kuffertcirkus - Foto: Ulla Trædmark Jensen Kære gøglere og artister, Arrangørgruppen

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune,

København, 11. august 2014. Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, København, 11. august 2014 Til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune, CHART ART FAIR er en unik kulturbegivenhed, der præsenterer samtidskunst af højeste kvalitet og i international særklasse

Læs mere

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER

Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER Bilag 11 - Transskribering, Kvinde 28 år RESPONDENTEN OM DE SOCIALE MEDIER 1. Hvilke sociale medier har du anvendt den seneste måneds tid? Facebook Instagram Snapchat Bruger en lille smule YouTube, hvis

Læs mere

Du må være med! -2. Den, der ikke rigtig hører til

Du må være med! -2. Den, der ikke rigtig hører til Du må være med! -2 Den, der ikke rigtig hører til Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor. Men Jesus holder ingen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Børnene må komme til den overbevisning,

Læs mere