============================================================================

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "============================================================================"

Transkript

1 Adopterede foren jer :D Posted by Yessika Buchhave /06/30 15:03 Hej alle adopterede fra Colombia B) Jeg er en frisk pige på 18 år som selv kom til DK fra Colombia som 3 årig. Jeg synes personligt det kunne være fedt hvis os fra Colombia forenede os - udvekslede erfaringer og tanker om at være fra Colombia. Og danne nye venskaber. Jeg håber meget at der er nogle der vil være med!! Jeg tænker at man måske kunne lave en underside til denne side hvor vi kan boltre os? forslag til hvordan man kan komme igang og hvad man kunne lave modtages gerne - og selvf. også kommentarer på projektet om at få et netværk af adopterede fra colombia op og stå!! MVH Yessika Posted by Lars Brink /06/30 16:19 Yessika Buchhave skrevet: Jeg tænker at man måske kunne lave en underside til denne side hvor vi kan boltre os? Nu er jeg ikke selv adopteret og skal nok blande mig uden om :whistle: Vi kan dog sagtens lave en underside til denne side hvor i kan boltre jer og skrive historier og lave sider. Det kunne f.eks. være i en Wiki ( eller lignende system så man ikke behøver teknisk indsigt. Posted by Christoffer Andres Larsen /07/25 01:46 Hey!!! Ja, det kunne være vildt fedt, hvis der blev oprettet en side eller noget i den stil, men ved ikke lige p.t hvad det helt skulle være. Jeg hedder Christoffer Andres. Jeg er adopteret fra Colombia (Medellin). Jeg er rigtig glad for at bo her i Danmark. Dog tænker jeg over, hvordan det kunne være at komme til Colombia engang...men ja det bliver nok først efter uddannelsen. Håber at jeg hører fra nogen af jer. Med venlig hilsen Christoffer Andres:cheer: Posted by Lasse Diego Bønke /07/30 17:55 Hej.. Jeg er også en ung én på 18, som er adopteret fra Colombia (Cali), og kom til Danmark da jeg var 2 et halvt. Jeg er også helt sikkert tændt på idéen om sådan en lille underside for os adopterede. MVH Lasse.

2 Posted by Christoffer Andres Larsen /07/31 17:06 Hey Lasse. Fedt nok at du skriver her på hjemmesiden troede ikke rigtig det ville blive til noget. Jeg kan se du kommer fra Cali. Jeg kommer fra byen Medellin. Da jeg var 3½ år gammel. Når jeg spørger mine forældre om det da jeg var lille kan jeg bare ikke forstå, hvordan jeg var he he. Jeg elskede mad helt vildt og jeg var en lille prop. Tror sq næsten man kunne spille fodbold med mig he he Hvad laver du så i dag? Jeg skal igang med noget træner uddannelse "elitetræneruddannelse" i Viborg, hvor jeg også skal læse til idræts pædagog. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Min drøm er at komme til udlandet og træne unge mennesker der er på gaden og udvilke dem, hvis de har lyst og energi til det. Det lyder helt hen i vejret, men jeg er sikker på at det godt kan lade sig gøre, hvis man vil. Håber at hører fra dig Diego. Forresten så er mit rigtige navn fra Colombia. Wilson Andres Quintero Hilsen Christoffer Posted by Yessika Buchhave /07/31 22:25 Hej Tænkte på om folk måske ville udveksle MSN? Men ja - lidt mere om mig : Jeg kom til DK med min søster da jeg var 3 et halvt og hun var fem. Vi boede på et børnehjem i bogota. Jeg kan ikke rigtig huske noget - min søster kan så tilgengæld huske vores mor. Nu går jeg i gymnasiet og skal starte i 3.g her efter ferien. Jeg spiller musik og rider en del - og så nyder jeg vennerne :D Min drøm er at blive lærer - det har jeg altid villet... Håber at høre fra nogle! Posted by Christoffer Andres Larsen /08/02 15:33 Hey Yessika Det lyder rigtig fedt. Er det så din rigtige søster? Jeg boede sammen med en der hedder Andres, som kommer fra Colombia. Han var som en bror for mig, har jeg ståede i mine papir, men har var ikke min biologiske bror. Vi har holdt kontakten siden var var små og var nede og besøge ham i starten af sommeren. Det var rigtig fedt at lærer ham at kende. Fordi jeg ikke har set ham siden vi blev adskilt i Colombia - Medellin. Jeg har en adoptiv storbror, daniel. Han er en fin gut. Jeg flytter til Viborg om få dage, det glæder jeg mig til. Bor nu i århus.

3 Hyg dig. Hilsen Christoffer Andres Larsen Posted by Yessika Buchhave /08/03 11:22 Ja - hun er min biologiske søster :D det er rart nok - selvom vi nok ikke har samme mor - men det betyder intet nu. Jeg bor i kolding og regenr meget stærkt med at flytte til århus når jeg er blevet student ano 2007 :D det bliver godt :D har du haft en god ferie? Messenger Posted by Christoffer Andres Larsen /08/03 14:02 Hey Yessika. Jeg glemte hvis at skrive min messenger...det kunne være fedt at lærer hinanden bedre at kende så hvorfor ik starte med messenger... wilson_andres_quintero@hotmail.com Kæft man jeg er træt af det her vejr.. Allergi, det er mega øv øv. Jeg er stadig igang med at pakke nogle af mine ting. Christoffer Ang:Messenger Posted by Yessika Buchhave /08/05 21:49 Oki - jeg har tilføjet dig nu :D Vejret er nu herligt synes jeg:d Ang:Messenger Posted by Lasse Diego Bønke /08/21 22:21 Hey Christoffer. jeg havde ikke helt opfattet at forumet var oppe at køre igen, derfor jeg først lige får skrevet back nu. Men jeg bor på Nordfyn og går på handelsskole i Odense, hvor jeg nu er i gang med 2. år. i min fritid arbejder jeg i intersport i Odense. Jeg kunne godt tænke mig at blive skuespiller, så jeg går også til lidt dramaundervisning.

4 Jeg ved ikke så meget fra da jeg boede i Colombia, andet end at jeg var på børnehjem i cali, og jeg kan ikke huske en skid derfra. Men jeg har også prøvet at tilføje dig til msn, hvis det ok!? MVH. Lasse Diego Ang:Messenger Posted by Christoffer Andres Larsen /08/22 08:28 Det er super! Fuck, hvor fedt med drama. Det har jeg også haft drømme om, og har selv spillet teater. Men nu har jeg ik tiden til det mere, fordi jeg hellere vil være elitetræner, som jeg er nu i Viborg HK. Jep, så du havde tilføjet...skrives ved! Stoffer Ang:andre fra Colombia Posted by Lasse Diego Bønke /08/24 22:44 Jeg tænkte om ikke nogen af jer kender andre fra Colombia, som vi også kunne skrive lidt med og få lidt bekendtskab til? Jeg kender personligt selv nogle stykker, som jeg nok skal prøve at fortælle om denne side og vores forsøg med at få en underside for adopterede! MVH. Lasse Diego Posted by Patricia /08/27 16:08 Hej Jeg vil meget gerne snakke med andre som er adopteret fra Colombia. Jeg blev adopteret som 3 ½ årig til Danmark (Neiva), og har også været nede og hente min 'lillesøster'. Jeg går i 9. og har tænkt mig at tage spansk på gymnasiet, har en drøm om at komme tlbage engang, måske finde min mor..? I hvert fald gad jeg da godt skrive med andre, om deres tanker, tænker selv tit på om min mor ser ud som mig osv. (Har msn). Og forresten går jeg også meget op i musik, og spiller selv! Patrica R.J. Fedt der er flere!!! Posted by Christoffer Andres Larsen /08/28 15:52 Lækkert med flere fra Colombia!

5 Det er rigtig dejligt. Jamen jeg kan satens følge dig. Jeg er også blevet adopteret som 3 et halv år gammel. Jeg kunne godt snakke spank da jeg kom - ikke flyende, men så mine adoptiv forældre kunne forstå mig, når de slog det op i en ordbog. Det lyder rigtig godt at du vil lære spansk. Gid jeg havde den smame mulighed da jeg skulle på HF, men nej det kunne jeg ikke. Hvis du bruger messenger så er du meget velkommen til at skrive til mig. wilson_andres_quintero@hotmail.com Lidt om mig: Christoffer Andrés Larsen 20 år gammel. Bor i Viborg, hvor jeg skal i gang med uddannelse som idrætspædagog + elitetræner uddannelsen i Viborg HK. Jeg kom til Danmark som 3 et halv år gammel. Jeg er rigtig glad for at være her!! Hilsen Christoffer Andres Larsen Posted by Lasse Diego Bønke /08/28 18:26 hej Patricia.. godt at der kommer flere colombianere med i vores snak! hvor meget ved du ellers om dine biologiske forældre og er din søster din biologiske? Jeg ved ikke noget om mine biologiske forældre.. hverken hvad de hedder eller hvad de laver/lavede.. men jeg har alligevel stadig planer om at tage til Colombia og se om ikke jeg kan finde noget familie.. derfor har jeg også spansk på 2. år.. MVH Lasse Diego Posted by Alvaro Vega /08/30 13:01 Hey All. jeg ville sige det ville være alt for cool hvis vi alle fik mere med hinanden at gøre. mit Navn er Alvaro vega jeg kom har til som helt lille mine forælder gav mig et dansk navn som jeg fik lavet om da jeg blev 18 med støtte fra min mama og papa. Posted by Christoffer Andres Larsen /08/30 13:53 hey Alvaro Vega!! Det er rigtig fedt du er kommet på siden. Jeg hedder Christoffer Andres Larsen. Mit rigtige navn er wilson Andrés Quintero, men mine forældre ændrede det da jeg var lille. Kæft hvor var jeg fed da jeg var lille - men ja nok om det. Men ja jeg blev aopdateret da jeg var 3,5 år gammel. Jeg er rigtig glad for at blive adopteret...

6 Stoffer Posted by Patricia /09/01 11:07 Hej, sejt at andre også har samme tanker.. Jeg hed også rigtig Diana, men er glad for at jeg fik Patricia roa med som mit navn, og så har jeg så også fået familiens efternavn Johansen... Nej, min lillesøster er ikke min biologiske, hun kom fra byen Bucaramanga hvor jeg kom fra Neiva. Vil da gerne skrive over msn også, men er ikke særligt tit på. miss_roa@hotmail.com P Posted by Alvaro Vega /09/01 13:31 hey wilson Andrés Quintero =0) cool du skriver! ja jeg var sku heller ikke helt lille da jeg var lille. hæ nej sjov til side det er da super den her side bliver brugt til at komme i kontakt med andre Adopterede. men hva så tænkte på du var på msn for så ville jeg add dig. hvis du var frisk. Posted by Alvaro Vega /09/01 13:51 hey Patricia mti navn er Alvaro Vega. jeg kender godt de tanker du skriver omkring at komme tilbage og så hvordan ens mama ser ud osv. men jeg har besluttede at gøre noget ved det, så jeg regner med til næste sommer jeg tager den til Bogota. Posted by Lasse Diego Bønke /09/03 17:05 hey alvaro.. Hvor gammel er du? Dem der vil kan også få min MSN: lassediego@hotmail.com P.s. jeg synes det er for fedt du skal ned at finde mama og papa! Diego Posted by Simone margarita Gramstrup Hansen /09/03 19:01 hola

7 jeg har li hørt om den her side fra lasse. Synes det lyder som en god ide med det her forum. jeg hedder et rigtig dansk navn som Simone men mine forældre har beholdt en af alle mine navne. margarita.så mit fulde navn er Simone margarita Gramstrup hansen. jeg er en pige på 18 år og går i 2.g på gym. jeg har også en lillebror men det er heller ikke min biologiske. Posted by Anders /09/03 19:19 hej alle. lige en tanke... hvorfor melder i jer ikke ind i vores netværksgruppe for adopterede fra colombia??? læs mere på hilsen anders. i er velkommen til at add mig hvis i lyster. altid rart at møde ligesindede. Posted by Alvaro Vega /09/05 15:45 hey jeg har lige været inde på den hjemme side, og forstår ikke helt ide. tænkte på om du ville forklar noget mere eller om jeg bare skal læse lidt mere om det Posted by Anders /09/05 18:27 add mig til msn... så kan vi snakke. zchicano@yahoo.dk Indlægget redigeret: LuisDK, den: 2006/09/05 19:46 super fedt! Posted by Christoffer Andres Larsen /09/06 14:48 Hey Alle sammen. Jeg synes det er super fedt, at der er kommet flere adopterede Colombianer er kommet på side...så man kan snakke frem og tilbage...om forskelligelige tanker og hvad er det hvor ønsker er med hensyn til at finde vores biologiske forældre. Hilsen Christoffer Andres Larsen Ang:super fedt! Posted by Anders /09/11 17:01 Christoffer Andres Larsen skrevet: Hey Alle sammen. Jeg synes det er super fedt, at der er kommet flere adopterede Colombianer er kommet på side...så man kan snakke frem og tilbage...om forskelligelige tanker og hvad er det hvor ønsker er med hensyn til at finde vores biologiske forældre.

8 Hilsen Christoffer Andres Larsen ja det er dejligt at møde flere ligesindede... men det du skriver kan vi også gøre til vores arrangementer i vores netværksgruppe. add mig gerne MSN for videre snak: zchicano@yahoo.dk Ang:Messenger Posted by Marthica /10/04 10:56 Hej Lasse.. hva så..?? så har jeg oprettet en bruger herinde... det ser meget spændene ud.. hilsen Marthica Posted by Marthica /10/04 11:23 hej... jeg er en pige på 19 år, som kommer fra colombia. (bogota) Jeg kom til dk da jeg var 3½. Kan ellers ikk huske så meget. jeg skal til at arbejde i en fritidsklub i morgen. Jeg glæder mig meget.. jeg sys det er en rigtig godt med en side for alle "os" frs colombia.. hilsen Marthica Ps. i colombia hed jeg martha cecilia Prado. Super Posted by Christoffer Andres Larsen /10/04 17:24 Hey Marthica!!! Kanont at du også er kommet til denne side. Jeg synes det er rigtig fedt og de personer som er herinde kan få nogle fede kontakter sammen og snakker om alt muligt ikke bare nødvendigvis om Colombia, men meget andet. Det er jo kun en bonus. Jeg hedder Christoffer Andrés Larsen Mit tidligere navn: Wilson Andrés Quintero Jeg kommer fra byen Medellin. Jeg har lige været til elitetræner træning og det var sq godt og hårdt så nu er jeg finitto. I aften kommer Kolding IF til Viborg Hk. Det skal nok blive en fed kamp. Ved ikke om du interessere dig for håndbold.

9 Fedt du er kommet til siden. Stoffer Posted by Lasse Diego Bønke /10/04 18:22 Hey Marthica! Nice du endelig kom ind! prøv at snak med nogle af alle de andre.. de er ret flinke ;) L. Diego Posted by Christoffer Andres Larsen /10/05 14:38 Hey Colombianer som ser denne mail. Når der bliver samling/arrangement igen i Colombiagrubben synes jeg - at de som har lyst til at komme med skal komme for jo flere vi er jo bedre og sjovere bliver det. Det kunne da være herre grineren. Forsat en god dag. Stoffer Posted by Nicolai Carlos Heide-Ottosen /10/07 14:30 Hej, alle sammen. Det lyder fedt, med et netværk! Jeg vil ihvertfald gerne være med til det. Det med MSN, Ja gerne. Nicolai Carlos.:) Ang:Messenger Posted by Nicolai Carlos Heide-Ottosen /10/07 14:34 Heej.. ville du have noget imod at jeg også tilføjede din messenger? Jeg er også fra Colombia, og er klart med på idéen med et netværk. Håber at høre fra dig, Nicolai Carlos.:)

10 Messenger er fedt! Posted by Christoffer Andres Larsen /10/08 13:36 Hey alle sammen igen. Jeg synes det er kunne være fedt, hvis I lagde jeres messenger ud på siden, hvis man altiså er interesseret i det og derved kan man få nogle bedre kontakter og skrive sammen. Slevfølgelig er det fedt at skrive herinde, men at man kan se når man er online og skrive til hinanden. min er: wilson_andres_quintero@hotmail.com Hilsen Stoffer Ang:Messenger er fedt! Posted by Alvaro Vega /11/08 09:52 Hey Alvaro her!! jeg kan slet ikke følge med mere. med alle som er kommet ind på siden...så det er nedtur på den fede måde he. men som altid vil jeg rigtig gerne snakke noget mere med jeg. tror jeg har lagt min msn ud på siden men. her kommer den igen vega1113@hotmail.com...så add mig hvis i føler for det... kort om mig selv 20 år bor i københavn Arbejder som sælger... Posted by Patricia /12/19 19:50 Hej, igen.. Ved heller ikke hvor mange der er med her nu, men jeg vil da også gerne have et lille netværk af andre colombianere.. ;) Så her er også min msn: miss_roa@hotmail.com P... ;) Posted by Yessika Buchhave /05/14 20:22 Hey Hey Så er jeg tilbage igen :D Jeg har haft travlt på det sidste så har ik lige haft tid herinde til, men det bliver der nu. hvordan går det med gold? Min MSN er Yess2000_dk@hotmail.com Hvis i tilføjer mig, kan i så ikke skrive det herinde så jeg ved det? Knus

11 Posted by edb /08/03 18:11 hej... Posted by edb /08/03 18:26 adoptiv her... hvad her i tænkt jer er i helt fra den, den side er god. Posted by Marlin Mosquera /08/08 19:44 Yessika Buchhave skrevet: Hey Hey Så er jeg tilbage igen :D Jeg har haft travlt på det sidste så har ik lige haft tid herinde til, men det bliver der nu. hvordan går det med gold? Min MSN er Yess2000_dk@hotmail.com Hvis i tilføjer mig, kan i så ikke skrive det herinde så jeg ved det? Knus Hey Patricia. ER det iorden jeg tilføjer dig på min msn? Hilsen marlin:) Posted by Marlin Mosquera /08/08 19:56 hey Yessika Buchhave. Jeg er en pige på 16 (næsten 17). Jeg er også adopteret fra Bogota da jeg var to år & tre måneder. Jeg kan slet ikke huske noget, men har fået fortalt at der var jordskælv og sådan nogle ting, da jeg blev adopteret. Jeg tror mit efter navn Mosquera, siger lidt om hvor jeg rigtig er fra i Colombia, men det vil jeg fortælle merget mere om hvis vi skrives ved på Msn Min MSN er marlinw3@hotmail Bare skriv til mig, jeg skriver med glæde tilbage:)

12 Posted by Steffen Ernesto Kristensen /08/10 21:50 Hej jeg hedder Steffen Ernesto Kristensen.. Jeg er 20 og blev adopteret fra colombia (Bogota) i en alder af 3 måneder. Husker intet fra min tid derfra, og ved meget lidt. navnet som min biologiske mor gav mig var: Ernesto Espinora Mosquera Jeg har stort set hele mit liv i Esbjerg centrum, men d 1/ flyttede jeg til KBH (Amager) med min Norske kæreste hvor vi nu bor. Min plan er at læse Medicin på KU. Har altid haft lyst til at møde andre adopterede fra Colombia. Hvis nogle skulle være interesseret, så tilføj mig endelig på MSN: poul@pollo.dk Mvh. Ernesto.. Posted by Diego /08/10 22:01 Hola Marlin. tilføj også meget gerne min: lassediego@hotmail.com mig og nogle gutter står bag netværksgruppen for unge adopterede fra Colombia, hvor vi nogle gange om året afholder nogle arrangementer, hvor vi hygger og deler det vi har tilfællels.. Vi er mange medlemer fra hele landet og jeg er ved at stå for det næste arrangement der bliver omkring oktober, hvor vi både skal danse salsa, lære at lave colombiansk mad (,spise det;) ), feste til colombiansk musik.. og så bliver det "rigtige" colombianere der kommer og lære os det hele;) Men det kommer der meget mere om! men tjek vores hjemmeside.. MVH. L. Diego:) Posted by Alvaro Vega /08/25 13:37 hey Steffen Ernesto Kristensen - mit navn er Alvaro vega - født i bogota. er 21 år-altid dejligt at have en ekster colombianer i kbh. ligger lige min msn- du skal være welcome til add mig hvis det er...;) vega1113@hotmail.com- hvis der ellers skulle side nogle der ude bag skærmen. add i mig også bare- altid frisk på mødes med andre colombianer mvh adopterede Posted by Marcela /10/11 08:38

13 Hej Alle :) Dejligt at se at folk virkelig har gang i snakken herinde - det har manglet før i tiden synes jeg. Jeg er en pige på 19 år. Adopteret fra Bogota. Ville høre om nogle af jer har tænkt over at rejse tilbage til Colombia for at lede efter forældre, søskende e.l.? Jeg har selv overvejet det 1000 gange, men synes det er svært at tage det næste skridt.. mange hilsner Line Marcela Århus, Danmark Ang:adopterede Posted by christian /10/13 16:54 hej jeg hedder så christian david erisken og er 18år. men jeg er også født i bogota og kom til DK da jeg var 3måneder gammel, jeg har altid boede i en meget lille by som ligger ved kolding, og ellers går alt min fritid med fodbold som jeg spiller hver dag ellers elsker jeg også at høre musik, men ja iøjeblikket går jeg så på teknisk skole hvor jeg gerne vil udanne mig som kok. men ja min rigtige navn var christian david fontecha. men ja jeg husker ikke noget fra min tid i colombia. men har da mange gange tænkt på at komme tilbage og se det rigtig og måske også finde mine forældre og søskene. men jaa det må tiden vise, men har msn csc_436@hotmail.com så kan i jo bare tilføje mig hvis det er ;) Ang:adopterede Posted by Alvaro Vega /10/24 04:02 hey - Marcela tænkte jeg lige ville smide dig en hilse fra KBH - hvis du har lyst til at skrive mere kan vi gøre det over msn - min er Vega1113@hotmail.com lidt info om mig jeg er 21 år - bor på vesterbro - håber at høre fra dig mvh Posted by Agnethe /10/30 20:18 Jeg vil gerne høre fra nogen som kan give gode råd i forbindelse med at tage tilbage til Columbia og søge efter sine rødder også om der er nogen der har gode ideer til evt. at rejse ud og arbejde for en hjælpeorganisation eller anden job mulighed som kan gøre det muligt at leve i Columbia i f.eks. et års tid uden at få de helt store udgifter. Er der andre som har det på denne måde, som føler det er nødvendigt at søge tilbage for at finde egen idenditet?? Til Marcela /Agneth- Posted by Alvaro Vega /11/04 23:51 hey puha prøvet noget farligt noget - at skrive til 2 pige på en gang 1 til Agnethe vil vildt gerne snakke dig vedr. at tag tilbage til Colombia og arbejde osv - men det er bare så meget letter på msn - så add vega1113@hotmail.com - og når du har add'et mig så bare skriv til mig - du er mere end velkommen 2 til - har en på min msn som hedder det samme men i tilfældet du ikke ved hvem jeg er - skal du også være velkommen til at

14 skrive til mig på min msn - håber at høre fra jeg begge mvh Alvaro Vega vores nye forum Posted by colombia netværksgruppe /11/05 20:58 vores nye forum hilsen colombia netværksgruppe. Re: Posted by Michael /12/09 14:21 Heeeysan alle sammen :D - fedt endelig at finde et forum hvor vi kan sankke indbyrdes. selv er jeg adopteret fra colombia, Medellin :D og jeg har da flere gange overvejet at go back to the party warti counttry! og se om man kunne finde ud af noget mere, om det land man hører til. Det kunne jo så tænkes, at det kunne fører en videre til at finde ens bioilogiske forældre. Jeg er 19 år gammel, og mit colombianske navn er Juan camilo gallejas. Skriv hvis i lyster. I skal være mere end velkomne. michael@2dudes-1dream.dk hjemmeside Re:Adopterede foren jer :D Posted by Tatiana Valero /06/18 21:53 Hey allesammen :) Mit navn er Sabina, colombian version: Tatiana Valero.. Jeg er på rejsen for at finde min "egen" identitet.. sys det har været en lang process men er ved at finde mig selv. :) For at fortælle lidt om mig selv, så blev jeg adopteret da jeg var 4 måneder fra Bogotá. Har været i C. da jeg var 8 år med mine adoptiv forældre for deres venner skulle adoptere 2 børn.. Kender ikke særlig mange colombianere indtil videre, men kunne rigtig godt tænke mig at lære andre at kende :) Jeg er 20 år, bor i København. Hvis i har lyst, er i velkommen til at adde mig på facebook. Adios, Sabina Tatiana Valero Andersen

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Det svære liv i en sportstaske

Det svære liv i en sportstaske Det svære liv i en sportstaske Konference: "Når man skal dele ansvaret for et barn Christiansborg, den 31. marts 2011 Formand Peter Albæk, Børns Vilkår Hvordan deler man et barn? Svært at bo to steder

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

Ville blot lufte min glæde, dele den gode erfaring med det tunge system og lykønske værtsparret med deres lille ny. :)

Ville blot lufte min glæde, dele den gode erfaring med det tunge system og lykønske værtsparret med deres lille ny. :) Det lykkedes!!! Posted by Anders - 2005/09/10 14:12 Kom ikke og sig, at Udlændingestyrelsen ikke kan være hurtig. I juni giftede jeg mig med min Aída i Copacabana, Antioquia. Omkring 1. juli indgav hun

Læs mere

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q

Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q Københavns åbne Gymnasium Elevudsagn fra spørgeskemaundersøgelsen i 2q 1.7 Overraskelser ved gymnasiet eller hf! Er der noget ved gymnasiet eller hf som undrer dig eller har undret dig? 20 Det har overrasket

Læs mere

Forord. Julen 2005. Hej med jer!

Forord. Julen 2005. Hej med jer! Indhold Julen 2005. Forord 2 1. Historien om jul i Muserup Yderkær. 4 2. Venner af Muserup Yderkær. 7 3. Den mærkeligste dag på året. 9 4. I nødens stund. 11 5. Bedste hædres som heltenisse. 14 6. Den

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Fast & Furious 3-5 Maj 2013 Skrevet af Præsten - 2013/02/14 15:38 Hej allesammen Så er det lykkedes mig at få booked en plads på messen i år. Hvis der er nogen der gerne vil hjælpe med at bygge en Mopar

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Moderator kursus. En grooming chat

Moderator kursus. En grooming chat Moderator kursus En grooming chat Nuller17: Jeg sys bare Justin er viiildt lækker. Hans nye nummer sparker røv! Dansk musik stinker. Sultan: Klam fyr men fedt nummer ;-) men intet slår Barry White! Sweetleg:

Læs mere

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Indhold: Spørgsmål og svar fra dagen Side 3 10. Alle spørgsmål i samlet rækkefølge Side 11 Hjælpe spørgsmål til uddybning

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN

PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN PERSONLIGE HISTORIER OM AT VÆRE SIG SELV - FOR 6.-7. KLASSETRIN Uge Sex, Temamateriale 6. - 7. klasse 16 AT VÆRE DEN FØRSTE I PUBERTETEN Navn: Anne Beskæftigelse: Studerende på Business College Horsens

Læs mere

(VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng) Sofia

(VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng) Sofia 8.A, Esbjerg Real Skole 2.gennemskrivning, september 2008. Scene 1 Bedste veninder mandag. (VICTORIA(14) tager noget fra sin taske, & gemmer det på ryggen, hun sætter sig hen til SOFIA(14) på sin seng)

Læs mere

Interview med Thomas B

Interview med Thomas B Interview med Thomas B 5 10 15 20 25 30 Thomas B: Det er Thomas. Cecilia: Hej, det er Cecilia. Thomas B: Hej. Cecilia: Tak fordi du lige havde tid til at snakke med mig. Thomas B: Haha, det var da så lidt.

Læs mere

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel

OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Læs annoncer Kærester - Venner - Sex - og meget mere... Mærke 00 Den optimistiske fyr OBS: Denne annonce er kun et lille eksempel - Denne annonce er kun et lille eksempel Jeg er en optimistisk hiv-smittet

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Interview af Niclas R. Larsen Længde: 32 minutter

Interview af Niclas R. Larsen Længde: 32 minutter M: Så begynder vi så småt, det er egentligt bare nogle spørgsmål hvor du skal tage en stillingtagen, måske en kort refleksion vil nogle af dem kræve selvfølgelig og det gør ikke noget du tænker lidt ud

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara.

Interviewperson er anonymiseret, og vil i dette interview hedde Clara. Bilag 1. Transskription af interview. Interview gennemført d. 5. maj 2014, via Skype. Beskrivelse af interview med Clara Interviewet med Clara blev udført den 5. maj 2014, som et Skype-interview. Vi blev

Læs mere

Diktat 1 Lørdag morgen

Diktat 1 Lørdag morgen Diktat 1 Lørdag morgen Det begyndte som en helt n l e. Til morgenmad fik vi o u med k f. Og som altid drak vi u. T e var at vi skulle se en film måske den der handler om en k r e. Eller også en s. Men

Læs mere

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside.

Vi er nu færdige med spørgeskemaundersøgelsen og Ungdomsklubbens personale har behandlet materialet, som nu kan læses på vores hjemmeside. Hvordan har du det I TK s Ungdomsklub børnemiljøvurdering 2010 Samlet svar: Drenge & Piger Skema udleveret til: 80 medlemmer. Modtaget svar: 31 stk. svarende til 39 % Den videre proces. På baggrund af

Læs mere

Vi besøger farmor og farfar

Vi besøger farmor og farfar Vi besøger farmor og farfar Vi sidder alle omkring bordet og spiser aftensmad. Far, mor, Ulrik, mig og mejeristeleven, som bor oppe på det lille værelse oppe under taget på mejeriet. - Hvad med at køre

Læs mere

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg

Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg Jeg synes, at eftermiddagen går langsomt. Jeg er så spændt på at det bliver aften og vi skal i biografen. Jeg går op på mit værelse og prøver, om jeg kan finde Robin Hood-bladet. Mor siger, at jeg roder,

Læs mere

Bilag nr. 8: Interview med Lars

Bilag nr. 8: Interview med Lars Bilag nr. 8: Interview med Lars I: Se Lasse du tegnede denne her tegning i går. Kan du huske det? I: Kan du ikke starte med at fortælle os lidt om, hvad der er på den? 5 L: Det det mig og min far på vej

Læs mere

============================================================================

============================================================================ garagebesøggaragebesøg Skrevet af Finn 2007/02/03 18:52 hallo,hallo så er det tid igen til lidt moparhygge. 11207 på holbækvej 18 ringsted,kl 13.00. ligger du/i inde med stumper som du ikke bruger så tag

Læs mere

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013

Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 Bilag J Transskription af interview med Hassan den 12. november 2013 Kursiv:

Læs mere

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG

September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG September, oktober & november 2011 23. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Ann R. Nielsen...40 54 05 61 Pilte

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -1 I Guds hånd vokser jeg Mål: At give børn en forståelse for, at det er Gud, der lader os vokse. Når vi lægger vores liv i Guds hånd, kan han forme os helt efter sin plan, så vi kan blive

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme.

Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme. Besked nr. 1. Kære drenge og piger. Jeg har hørt, at I har lært alt om venner, og jeg ved, at I alle er meget hjælpsomme. Det er derfor jeg sender denne besked til jer, og jeg tror I kan hjælpe mig. Jeg

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole

Manus navn... Et manuskript af. 8CDE Antvorskov Skole Manus navn... Et manuskript af 8CDE Antvorskov Skole 3. Gennemskrivning, marts 2016 SCENE 1 INT DAG KLASSELOKALE: Klassen er i gang med gruppearbejde. De sidder spredt og man kan høre en summen af småsnak.

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt?

Interview gruppe 2. Tema 1- Hvordan er det at gå i skole generelt? Interview gruppe 2 Interviewperson 1: Hvad hedder i? Eleverne: Anna, Fatima, Lukas Interviewperson 1: Hvor gamle er i? Eleverne: 15, 16, 15. Interviewperson 1: Jeg ved ikke hvor meget i lige har hørt,

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Søndag d. 25 marts. Skrevet af piet - 2007/03/05 07:46 Hej Mopar tosser :woohoo: Da jeg skal lave mad til os den 25/3, ville det være en stor hjælp hvis man var bare lidt frisk, og få meldt sig på i god

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Min bil er brændt... Skrevet af Sjovpige - 2008/05/27 06:59 Hej alle i mopar freaks. Så nåede jeg toppen af uheldighed. Har brugt meget tid og mange penge på renovering de sidste 6 måneder, og fik bilen

Læs mere

Pilgrimsvandring (inspireret af En vandring om liv og død fra CON DIOS 92 Praktiske øvelser)

Pilgrimsvandring (inspireret af En vandring om liv og død fra CON DIOS 92 Praktiske øvelser) Pilgrimsvandring (inspireret af En vandring om liv og død fra CON DIOS 92 Praktiske øvelser) Start: Vi synger: Må din vej gå dig i møde Historien om tvillingerne: Der var en gang to tvillinger. De lå i

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. Maj-juni 2012. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 Maj-juni 2012 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn CPR-nummer

Læs mere

Kata: Vi tænkte, om du kunne starte med at fortælle lidt om dig selv. Du skal vide, at det vil være anonymt, og vi kommer til at skifte navn.

Kata: Vi tænkte, om du kunne starte med at fortælle lidt om dig selv. Du skal vide, at det vil være anonymt, og vi kommer til at skifte navn. Bilag 3 Interview med Mia. Mia er kærester med Martin og sammen har de datteren Mette. Kata: Jeg stiller spørgsmålene, og hedder Katariina Sofie: Jeg hedder Sofie, og jeg vil supplere Katariina. Kata:

Læs mere

BILAG 4. Transskription af interview med Lars produktionsmedarbejder, d. 02.04.2014. L: Lars.. = mindre pause

BILAG 4. Transskription af interview med Lars produktionsmedarbejder, d. 02.04.2014. L: Lars.. = mindre pause BILAG 4 Transskription af interview med Lars produktionsmedarbejder, d. 02.04.2014 L: Lars.. = mindre pause I = Ida (Interviewer 1)... = lang pause J = Jakob (Interviewer 2) [] = markerer lyde og andet

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Nå hvar det så det? Skrevet af MoparMalthe - 2006/09/24 09:32 Nå hvar det så det vi har gået og ventet på så længe, og fået tudet ørerne fulde med at det skulle nok blive åhhh så fantastisk. Helt ærligt

Læs mere

Kære borgmester. Jeg håber du vil tænke over om du virkelig fortryder. Kærlig hilsen Ane-Kirstine Uggerhøj-Andersen.

Kære borgmester. Jeg håber du vil tænke over om du virkelig fortryder. Kærlig hilsen Ane-Kirstine Uggerhøj-Andersen. Klassen har fået en evalueringsopgave. De skulle forestille sig, at borgmesteren havde fortrudt, at han havde givet alle de penge til 4.b. Opgaven lød, at man skulle skrive et brev som forklarede hvad

Læs mere

Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..??

Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..?? Garage besøg lørdag??? Skrevet af cowboy - 2006/10/04 23:45 Hva' med at arrangere et hurtigt garage besøg / kaffeslapparas nu på lørdag den 7. okt..?? Nå ja, helst i den østlige ende af sjælland.. Da jeg

Læs mere

Mek. Anna Brynskov (& Vanja Holmaa)

Mek. Anna Brynskov (& Vanja Holmaa) Mek af Anna Brynskov (& Vanja Holmaa) SCENE 1. EXT. UNDER RINGGADEBROEN, EFTERMIDDAG (17) er ude med sine to venner (16) og (18). står med en graffitidåse i hånden til højre for de to andre og sprayer

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT Et manuskript af 7.3, Helsinge Realskole 5. gennemskrivning, februar 2010 1 SC 1.ext. kvarterspladsen forår dag. THOMAS(13)kommer gående med armen rundt om foran vandrehjemmet.

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Peters udfrielse af fængslet

Peters udfrielse af fængslet Drama Peters udfrielse af fængslet Kan bruges som totalteater før eller efter tekstgennemgangen. Tekst: ApG 12,1-17 1. Forslag Roller: Peter (farvet lagen), to soldater (sorte affaldssække, evt. sværd),

Læs mere

Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller. Forældre med handicap i DHF

Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller. Forældre med handicap i DHF Forældre med handicap i DHF Man skal have mod til at være sig selv! Interview med Rasmus Møller Rasmus Møller er lærerstuderende, benamputeret og far til August på 3 år. Og Rasmus og hans kone venter en

Læs mere

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09

Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Erfaringer fra en gruppe børn med skilte forældre Vinteren 2008-09 Af cand pæd psych Lisbeth Lenchler-Hübertz og familierådgiver Lene Bagger Vi har gennem mange års arbejde mødt rigtig mange skilsmissebørn,

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

MALTE: Er det ikke på tide, at du snart får dame på? FREDERIK: Øhhh.. Det har jeg da allerede... MALTE:

MALTE: Er det ikke på tide, at du snart får dame på? FREDERIK: Øhhh.. Det har jeg da allerede... MALTE: Væddemålet Romantisk komedie/drama Af Kunstlinjen - Sønderskovskolen 2016 SC 1. - MIDT I FESTEN. Der er mørkt med farvestrålende diskolys. Frederik, Malte og nogle andre drenge står med en øl i hånden,

Læs mere

Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1 Interviewsvar 5.1 Interviewspørgsmål 5.2 Interviewsvar 5.2 Interviewspørgsmål 5.3 Interviewsvar 5.

Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1 Interviewsvar 5.1 Interviewspørgsmål 5.2 Interviewsvar 5.2 Interviewspørgsmål 5.3 Interviewsvar 5. Bilag 4 Pædagog interview Interviewspørgsmål 5.1: Hvad er arbejdsetik for dig? Interviewsvar 5.1: Jamen altså.. Etik så tænker jeg jo gerne i forhold til, ikke i forhold til personlig pleje, men i forhold

Læs mere

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12

Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Undersøgelse af undervisningsmiljø og generel trivsel. - Foretaget juni 2012, skoleåret 2011/12 Denne undersøgelse er lavet med alle skolens elever. Eleverne har siddet i deres kontaktgrupper og diskuteret

Læs mere

Min morfar Min supermand

Min morfar Min supermand Dedikeret til min farmor og min far. Skrevet af Lilian Rask Andersen 2012. Manuskript doneret til Kræftens Bekæmpelse, i et håb om at bogen kan hjælpe familier og pårørende til at tale og græde sammen

Læs mere

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG

EN E-BOG FRA MIG TIL DIG EN E-BOG FRA MIG TIL DIG 8 GYLDNE GENVEJE TIL MERE ALENETID UDEN DÅRLIG SAMVITTIGHED. Apropos børn, så har vi sammen smukke Aia på 6 år, charmerende Villads på 3 år og bedårende Vega på 1 år. 3 verdensstjerner

Læs mere

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne.

Uddrag. 5. scene. Stykket foregår aftenen før Tors konfirmation. I lejligheden, hvor festen skal holdes, er man godt i gang med forberedelserne. EBBE KLØVEDAL REICH Ebbe Kløvedal Reich har et langt forfatterskab bag sig. Som ung studerede han historie ved Københavns Universitet, og mange af hans romaner har da også et historisk indhold. Det gælder

Læs mere

Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse

Hvis jeg var en dreng: Sammenspilsmateriale for 3-5 klasse 1 Indhold: Akt 1 48 Det vildeste garn i byen 49 Akt 2 50 Akt 3 51 Spring ud 53 Akt 4 54 Stop med at drille 55 Akt 5 56 Hvis jeg var en dreng 57 Tak for i aften 58 2 1. akt (foregår i skolegården) Det er

Læs mere

KOMMENTARRAPPORT. Farsø Efterskole, Eftersk. ved Risgårde Bredning Vesthimmerlands Kommune (Privatskoler) Termometeret

KOMMENTARRAPPORT. Farsø Efterskole, Eftersk. ved Risgårde Bredning Vesthimmerlands Kommune (Privatskoler) Termometeret KOMMENTARRAPPORT Farsø Efterskole, Eftersk. ved Risgårde Bredning Vesthimmerlands Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Kommentarrapporten viser de kommentarer, som eleverne har skrevet ved

Læs mere

Interview med frivillig fra URK.

Interview med frivillig fra URK. Interview med frivillig fra URK. Demografi: I: Dit køn er? R: Hvad siger du? I: Dit køn? R: Mand. I: Ja, og hvor gammel er du? R: 28 år. I: Hvad er din beskæftigelse? R: Teknisk kørselsassistent disponens

Læs mere

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole.

Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010. Knuser dit hjerte SIGNE. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. Frederikke, Sezer og Jasmin 29. april 2010 Knuser dit hjerte SC 1. SKOLEGANG DAG Signe og Michelle er på vej til time. Jeg har tænkt på at spørge Magnus, om han kan være sammen efter skole. MICHELLE Ej,

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste.

15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. 15 s e Trin. 28.sept.2014. Hinge Kirke kl.9.00. Vinderslev kirke kl.10.30 Høstgudstjeneste. Salmer: Hinge kl.9: 736-48/ 165-52 Vinderslev kl.10.30: 729-51- 450/ 165-477- 730 Dette hellige evangelium skriver

Læs mere

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire.

Nicholas: Jeg bor på Ørholmgade, lige herovre ved siden af parken. I nummer fire. Samtalevandring d. 2. maj 2012. Nicholas, 25. Biologistuderende. Bor på Ørholmgade. Interviewer: Nå, og det var Nicholas, du hedder? Nicholas: Ja, korrekt. Interviewer: Og hvor gammel er du? Nicholas:

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009

Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Formandsberetning Aalborg IMU 12/2 2009 Året har budt på en del ændringer i IMU og mange store oplevelser sammen med jer. Vi har haft en masse sociale arrangementer, vi har arrangeret koncert med The Dawn,

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig

Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Opstart: Del 1 Sundhedsstyrelsen Og NIRAS Konsulenterne 2 Spørgeskema til dig, som vil tabe dig Når du skal i gang med at tabe dig, er der mange ting, du skal tænke

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Bilag 1 (I1): Optagelse af debatten, første gymnasiebesøg, efterår 2011

Bilag 1 (I1): Optagelse af debatten, første gymnasiebesøg, efterår 2011 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 Bilag 1 (I1): Optagelse af debatten, første gymnasiebesøg,

Læs mere

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university.

MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 MJ: 28 years old, single, lives in Copenhagen, last semester student at university. Interviewer: I Respondent: MJ

Læs mere

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her?

Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Hej Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvem er vi? Hvem er du? Har du søskende? Ved du hvorfor du er her? Du er her i dette hus, fordi dine voksne har problemer, og det hjælper vi med at løse. Her i dette

Læs mere

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål.

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Film og spørgsmål Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Spørgsmål til 2 sider af samme sag Nikolajs version Hvad tænker

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Mine penge. Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE

Mine penge. Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE Mine penge Hvad bestemmer jeg? Og hvordan kan jeg få hjælp? TIL PERSONER MED NEDSAT FUNKTIONSEVNE Publikationen er udgivet af Socialstyrelsen Edisonsvej 18, 1. 5000 Odense C Tlf: 72 42 37 00 E-mail: info@socialstyrelsen.dk

Læs mere

Julens evangelium fortalt af ærkeenglen Gabriel og Kejser Augustus

Julens evangelium fortalt af ærkeenglen Gabriel og Kejser Augustus Julens evangelium fortalt af ærkeenglen Gabriel og Kejser Augustus ved skoleafslutninger i Skorup kirke skrevet af Brian Iversen Kejser Augustus (A) er i våbenhuset. Ærkeenglen Gabriel (G) står i koret

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør.

TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør. L Æ R E F R I D A G TTF-News 23 marts 2011 Journalist team: Zenia - Jakob - Adam 5 kl. & Astrid - Marius - Marc 6 kl. og Claus (marcs far) som hjælpelærer/redaktør. Avisværkstedet vil dokumentere HVAD

Læs mere

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab Indvandreren Ivan Historien om et godt fællesskab Ih, hvor jeg føler mig underlig i denne her by!, tænkte jeg den første gang, jeg gik mig en tur i byen, da vi lige var ankommet. Mit hjemland, Argentina,

Læs mere

DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE

DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE LEVENDE FORTÆLLING I M497 DAVID BLIVER UDVALGT TIL KONGE Levende fortællinger er en opdigtet fortælling, hvor man møder Biblens personer live og ser den bibelske beretning ud fra en af hovedpersonernes

Læs mere

Esben Kim Jahn (Slogan)

Esben Kim Jahn (Slogan) Esben Kim Jahn (Slogan) tilføjet af Richard Torp Jensen fredag, 22 september 2006 Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere Esben Kim Jahn fra Team Kingdom Heroes. Esben er nok een af Danmarks hurtigste

Læs mere