Redaktionerne skal flytte fra 1. januar 2017 på nær sporten og vejret, som først flytter 1. januar 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Redaktionerne skal flytte fra 1. januar 2017 på nær sporten og vejret, som først flytter 1. januar 2018."

Transkript

1 Referat Dialogforummøde P4 Midt & Vest 28. april 16 Deltagere: Charlotte Sahl-Madsen, Nicolai Løve Hansen, Dan Poulsen, Rasmus Johnsen, Inge Ansine Jensen, Mano Sundaralingam, Lars Holm, Berit Nørskou Pedersen, Bjarne Bjergfelt, Leif Olsen, Anders Jensen, Sinne Dueholm og Lone Sunesen. Afbud: Thorkild Sohn DR STRYRKER PROVINSEN Lones orientering om udflytning fra København til provinsen: I dag sidder godt 500 af DRs omkring 3100 medarbejdere uden for DR Byen. Når udflytningen og omlægningen af områderne er på plads i 2019 vil yderligere 165 årsværk være oprettet i Aarhus og Aalborg. Der er efter planen tale om omkring 20 nye stillinger og 145 stillinger, som er flyttet fra DR Byen. DRs ambition igennem de senere år har netop været at øge produktionen af indhold uden for Hovedstaden for bedre at kunne være til stede der, hvor danskerne bor. Det er blandt andet baggrunden for udviklingen af distrikterne, etablering af en nyhedsredaktion i Aarhus, Velfærdsredaktionen, samt en lang række produktioner fra DR Aarhus. Den satsning har været en succes, fordi den blandt andet har betydet, at DR Aarhus har kunnet udvikle sig til et kreativt hus med produktioner af høj kvalitet og originalitet. Og ikke mindst stor opbakning fra danskerne. Med beslutningen om at etablere 165 årsværk yderligere i Aarhus og Aalborg, kan DR tage endnu et vigtigt skridt i retning af at spejle danskerne uanset deres bopæl. Redaktionerne skal flytte fra 1. januar 2017 på nær sporten og vejret, som først flytter 1. januar PLAN: INNOVATION: Videnskab og undervisning er kerneområder for DR, og begge er vigtige elementer i forhold til at udfordre og oplyse befolkningen. Centeret får en stor opgave med at udvikle og drive en ny stor digital satsning på læring og viden på nettet. Det er et koncept med arbejdstitlen Nysgerrig!!, som skal vise nye veje for læring og videnskabsformidling på nettet. I centeret skal projektet sidde sammen med vores digitale undervisningsindsats i dr.dk/skole og dr.dk/gymnasium samt indsatsen for læsesvage på dr.dk/ligetil. I centeret samler vi også dr.dk/viden og vores radioprogrammer om videnskab, som samtidig får flere timer på P1. Dermed kan vi skabe et stærkt fælles miljø for teknologi, digital formidling, videnskab og læring. Det nye center bliver placeret side om side med DR Nordjylland i Aalborg, og det er planen, at centeret skal lave nye samarbejder med de forskningsinstitutioner og vidensmiljøer, der findes på det digitale i Aalborg. Centeret vil bestå af ca. 30 årsværk.

2 SPORTEN: I DR dækker vi sporten bredt, og vi vil gerne være med til at gøre det danske stort også udover sportens normale kernepublikum. Vi har en ambition om, at DR Sporten skal være med til at skabe flere samlende fællesskaber på tværs af Danmark. Vi vil vi gerne i endnu højere grad styrke bredden og nærheden i vores sportsdækning blandt andet ved at styrke Liga og være med til flere sportsevents i hele landet. Samtidig tror vi på, at sporten i Aarhus på linje med B&U på sigt kan skabe et meget stærkt produktionsmiljø, der samtidig er endnu bedre til at komme med billeder, kilder, indsigter og perspektiver fra hele landet. Sporten flytter først i 2018, fordi der skal etableres studiefaciliteter og tekniske faciliteter. KULTUR: Kulturen er et af de områder, hvor vi målrettet går efter en styrkelse af vores dækning vi skal være bedre til at dække kulturen uden for hovedstaden. Aarhus har i dag en redaktion, der producerer kulturprogrammer til primært DR K og P1. Fra 2017 vil vi etablere en ny styrket kulturredaktion i DR Aarhus, med programmer til DR1, DR2, DRK, P1 og DR.DK Det bliver en markant styrkelse af den kulturdækning, der i dag varetages af redaktionen Kultur og Samfund under DR Danmark i Aarhus. Og det bliver en redaktion, der fra basen i Aarhus kan sikre, at vi kommer bedre ud i landet og dækker kulturen bredere med flere historier fra hele Danmark. Redaktionens overordnede formål er at levere kulturhistorier i bred forstand, sikre større journalistisk dækning af regional kultur/historie og styrkelse af kritisk kulturjournalistik. Samtidig får redaktionen også til opgave at løfte et nyt kulturmagasin på DR2 i KRITISK forbrugerjournalistik: Kontant og Madmagasinet flytter til Århus. I DR Aarhus bliver forbrugerjournalistikken et nyt samlet område med DR Aarhus kompetencer inden for både undersøgende journalistik og livsstil til DR1. DR Aarhus står allerede i dag stærkt på mad- og fødevarestoffet med programmer som Nak og Æd, Den Store Bagedyst og Blomsterberg, Anne Hjernøe, Tobias på kageventyr og dr.dk/mad. Med en base i Aarhus får programmerne desuden endnu bedre mulighed for at gå tæt på hverdagskulturen i hele landet og være med til at styrke bredden i det billede, vi viser af Danmark. DR VEJR: Vejret fra hele Danmark. Med en mere central geografisk base i Aarhus, bliver det nemmere og hurtigere at komme til Vesterhavet, det fynske ø-hav, Limfjorden og andre smukke steder i Danmark. Det er samtidig planen, at vi skal have et vejrstudie i en tydelig position i Aarhus. DR FIKTION: Samles under et i KBH

3 I Sandhedens tjeneste: I Sandhedens Tjeneste er et tilbud til elever i 8., 9. og 10. klasse, på de midt- og vestjyske skoler. Målet er at skærpe eleverne kilde kritiske sans i en moderne medievirkelighed. De kommer inden for på en journalistiske arbejdsplads og bliver selv stillet over for nogle af de dilemmaer, der for eksempel opstår i en breaking news-situation: Hvem siger hvad, og hvad kan vi stole på? Gennem oplæg og praktiske øvelser arbejder de med sande og falske information og oplever på den måde, hvordan man kan manipulere med virkeligheden. Vi kører testklasser i maj, og i løbet af skoleåret 2016/17 skal vi gerne have besøg af omkring elever. Informationer: Der er Åbent hus på stationen søndag den 5. juni fra kl Vi får besøg af Anders Agger og Alex Nyborg Madsen. Vi sender direkte frem til kl. 12. I får tilsendt program for dagen, når den er klar. Den 8. juni er der fælles Dialogforum møde på DR i Århus fra kl Der bliver en rundvisning, spisning og informationer fra Anne Marie Dohm. I det daglige arbejde på redaktionen er der fuld fokus på egne nyheds historier, som bruges både i radioen og på TVA. Derudover bliver der også arbejdet meget med de sociale medier. Der er blevet ansat en journalist som kun fokuserer på historier til de sociale medier. Mød en medarbejder: Peter Stephansen fortalte om den nye eftermiddag, hvor nyhedsværten er i studiet under hele udsendelsen Der kommer 9 korte nyhedsopdateringer og en af historierne bliver fulgt op af et interview. Bordet rundt: Berit: Roser til TV udsendelserne: Asger og de nye danske, PET s hemmelige arkiver, udsendelserne om generationsskifte i familieejede virksomheder, krimien Natportien Kritisk overfor udsendelsen om børnene der blev bortført til udlandet. Den skulle ikke have været vist Rosertil Liga på P3 og Hit med historien søndag eftermiddag. Nicolaj: Bruger online meget. Mange gode sider og de er overskuelige.

4 Lytter meget til 24-7, det er for monotomt på P går mere i dybden. Der bliver gentaget for meget på P4. Sinne: Glad for morgenradioen får mange gode informationer. Charlotte: Lytter meget til P1, blandt andet Harddisken og Afrikanske stemmer. Det er god journalistik og det sker hyppigt at hun søger flere informationer om de emner der bliver behandlet. Harddisken skal dog forsøge at ramme de yngre lyttere bedre. Ændringerne på P4 eftermiddag er gode. Man kommer mere i dybden med stoffet, mere direkte og der er ikke så meget small talt. Anders: Kan høre at Tim Christensen er blevet genopdaget. Synes han hører til på P6 beat i stedet for P4. Når computeren svigter i studiet, burde studieværten takle det mere professionelt end tilfældet er mange gange i dag. Siden på DR.DK vedr. Dialogforum skal være tydeligere, lettere at finde. Leif: Lytter mest til P4 i weekenden. Cafe Hack er et godt program. Mano: Lytter til P1 og P2 i bilen. Gode indslag og informationer. Dog er der for lidt musik på P1. Lars: Lytter til P1 morgen i bilen, men skifter tit til tør være sjove, udfordrende og lidt grove, hvor P1 er meget stive. Ros til P6 der rammer virkelig målgruppen. Tim Christensen hører også til på P4. Ramasjang. Onkel Rejes opførsel er der ikke meget læring i.

5 Der er for meget reklame for facebook på P4. Det er det der gør, at han skifter program. Streamning af DR TV er der mange fejl på. Det bryder til ned. Dan: Kan godt lide P1, der er ikke så meget fnis. P1 er meget seriøse. Eftermiddagen på P1 er dog blevet mere rodet. Signes selvsving virker rødt. Er glad for facebook. Tjekker kommentarer på de ting som har kørt på P4. Inge: Udsendelsen om de bortførte børn skulle ikke være sendt. Mads og monopolet er et hyggeligt program og god lørdag sunderholdning. Madmagasinet rammer rigtig godt og ligger på et godt tidspunkt. Undrer sig over at Rigsfællesskabets historie, som sendes på DRK, ikke har Island med. DR2, DRK, DR 3 og Ultra sender mange gode programmer. Bjarne: Midt & Vest var meget støvet i forhold til Østjylland da jeg flyttede til området, men nu er der sket noget og I er min fortrukne radio. I er meget gode til at huske smilet også i kritiske interviews. Rasmus: DR skal holde standarden med hensyn til TV for børn, der bliver sendt så meget dårligt på andre kanaler. Ultra Nyt er godt. Eftermiddagsfladen er blevet mere interessant. Foreslår at vi samler nyhederne på nettet, når dagens udsendelser er omme. Sender en push besked med, at nu kan dagens nyheder høres samlet. Harddisken glemmer de unge. Evt: Der er flere der gerne vil have de lokale sportsnyheder på P4. De landsdækkende kan vi få alle andre steder. Charlotte blev valgt til næstformand. Ønske om at præsentere dagens medarbejder på den tilsendte dagsorden.

6 OBS. Ønske om at undgå torsdage til Dialogforum møder. Referat/Jette

DR Medier. Sekretariat. Økonomileder. Programudvikling. Internationalt salg. Nordvision. Børn & Unge DR.DK. Radiochef P2, P3, P4 & Digitalt

DR Medier. Sekretariat. Økonomileder. Programudvikling. Internationalt salg. Nordvision. Børn & Unge DR.DK. Radiochef P2, P3, P4 & Digitalt DR Medier Udviklingsarbejde frem til sommer Jonas Svava Iversen udlånes og konstitueres som underdirektør Fokus på radio under ny radiochef Tor Arnbjørn ny radiochef Programudvikling Internationalt salg

Læs mere

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI 2015 2018

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI 2015 2018 VÆRD AT DELE STADIG ORIGINAL. MERE DIGITAL DR er sat i verden for at skabe og formidle kultur og journalistik til hele befolkningen. Public service-opgaven har været den samme siden DRs første udsendelser

Læs mere

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI 017-20 VÆRD AT DELE. STADIG ORIGINAL. MERE DIGITAL. MISSION DRs mission er, at DR samler, udfordrer og oplyser Danmark. VISION Det er DRs vision at tilbyde indhold, der er værd at dele originalt kvalitetsindhold

Læs mere

Mødereferat DR Københavns dialogforum d. 24. maj 2016

Mødereferat DR Københavns dialogforum d. 24. maj 2016 Mødereferat DR Københavns dialogforum d. 24. maj 2016 Tilstede Erling Malmquist (formand) Mette Foss (næstformand) Court Østerberg Peter Møller Solveig Türck Ivan Pedersen Morten Blach Madsen Nan Rostock

Læs mere

of 7 27.02.2015 18:00

of 7 27.02.2015 18:00 Gå til indhold Gå til forsiden af dr.dk Nyheder Nyhedsoverblik Politik Sport Viden Kultur Lev Nu Regionalt Vejr Alle nyheder TV TV forside Programmer Live-TV TV-oversigt Børn Radio Hør radio Radio-oversigten

Læs mere

Lasse Mogensen, Poul Rostgaard, og Ingrid Tolstrup. Mødet blev ledet af næstformanden. Formanden var referent.

Lasse Mogensen, Poul Rostgaard, og Ingrid Tolstrup. Mødet blev ledet af næstformanden. Formanden var referent. DR Dialogforum Bornholm. Referat Dato: 30. januar 2018 kl. 17.30. Sted: DR Bornholm, Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne. Deltagere: Morten Brandborg, Birgitte Jallov, Jette Dale, Mogens Stender Alstrup, Steffen

Læs mere

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke

TV 2 ØSTJYLLAND. De store øjeblikke TV 2 ØSTJYLLAND De store øjeblikke Lige nu På tv, online og on demand er TV 2 ØSTJYLLAND østjydernes førstevalg, når det gælder nyheder og tv-programmer af høj journalistisk kvalitet om livet i Østjylland.

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde

DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde DR Dialogforum Bornholm. Referat af Dialogforum Bornholms Proceduremøde Dato: 12 april 2016 kl. 17.30. Sted: DR Bornholm, Aakirkebyvej 52, 3700 Rønne. Mødets status: Ved første møde (9.3.) aftalte vi at

Læs mere

Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015

Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015 Referat af møde i Dialogforum onsdag 23. september 2015 Dagsorden: Velkommen Nyt fra DR og DR Midt & Vest DR s bestyrelse, hvem er vi og hvad laver vi? v. Hanne Ried Larsen Efterkritik Eventuelt Til stede:

Læs mere

FORENINGEN FOR ENTERTAINMENT- & MEDIERET MARIA RØRBYE RØNN, GENERALDIREKTØR I DR

FORENINGEN FOR ENTERTAINMENT- & MEDIERET MARIA RØRBYE RØNN, GENERALDIREKTØR I DR FORENINGEN FOR ENTERTAINMENT- & MEDIERET MARIA RØRBYE RØNN, GENERALDIREKTØR I DR 1 TYDELIG OG DIGITAL 2 TYDELIGERE PUBLIC SERVICE- PROFIL Styrkede positioner i forhold til børn og unge, kultur samt nyheder

Læs mere

1) Godkendelse af dagsorden.

1) Godkendelse af dagsorden. REFERAT DIALOGFORUMSMØDE P4 d. 29/4 2008. Til stede: Margit Dybkjær, Per Rasmussen (mødeleder), Michael Greve, Peter I. Schmidt, Annette Madsen, Anne Hess, Bent Anders Jensen, Hans Verner Lollike, Helle

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog.

Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog. DR Byen 28. marts 2009 Referat af introduktionsmøde for dialogforaenes formænd og næstformænd Der var 3 afbud, så i alt 19 formænd og næstformænd deltog. Deltagere: Dialogforum: Sjælland: Per Rasmussen

Læs mere

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA

01 / DIALOGFORUM. EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 01 / DIALOGFORUM EN INTRODUKTION TIL DRs DIALOGFORA 02 / DIALOGFORUM INDHOLD 03 / Velkommen til DRs Dialogfora 05 / Hvad er et dialogforum? 06 / Dialog er vigtig for DR 08 / Den gode dialog og et par tommelfingerregler

Læs mere

DET NYE DR SPARE- OG UDVIKLINGSPLAN

DET NYE DR SPARE- OG UDVIKLINGSPLAN DET NYE DR SPARE- OG UDVIKLINGSPLAN 1 INDHOLD Det nye DR 4 Generaldirektør Maria Rørbye Rønn om spare- og udviklingsplanen. Et nyt, mindre og mere digitalt DR 6 Overblik over planens indhold. Værdi over

Læs mere

Journalistik. 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN

Journalistik. 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Journalistik 7. 20. marts 2016 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Drømmer du om at blive journalist? Drømmer du om at blive journalist? Så er dette 14-dages intensive kursus lige noget for dig. Her kan du

Læs mere

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014.

Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Bilag 13: Transskribering af interview med Jonas. Interview foretaget d. 16. marts 2014. Jonas er 15 år, går på Hårup Skole, og bor uden for byen Todbjerg. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen (permanent)

1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen (permanent) Dialogmøde / Dialogforum Esbjerg (DIEF) 30.01.07 Referat: Fravær: Torben Rimmer Nielsen, Carsten Thybo, Anna L. Sørensen 1. Præsentations runde, hvor Hardy Nordborg meddeler, at han erstatter Maria Truelsen

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

EN STÆRK DANSK STEMME I EN GLOBAL MEDIEVERDEN SOCIALDEMOKRATIETS PRIORITETER FOR DET KOMMENDE MEDIEFORLIG

EN STÆRK DANSK STEMME I EN GLOBAL MEDIEVERDEN SOCIALDEMOKRATIETS PRIORITETER FOR DET KOMMENDE MEDIEFORLIG EN STÆRK DANSK STEMME I EN GLOBAL MEDIEVERDEN SOCIALDEMOKRATIETS PRIORITETER FOR DET KOMMENDE MEDIEFORLIG 1 EN STÆRK DANSK STEMME I EN GLOBAL MEDIEVERDEN Medierne spiller en afgørende rolle for vores fællesskab

Læs mere

En introduktion til DRs Dialogfora

En introduktion til DRs Dialogfora En introduktion til DRs Dialogfora 02 Indhold 03 Velkommen til DRs Dialogfora, 05 Hvad er et dialogforum? 06 Dialog er vigtig for DR 07 Den gode dialog og et par tommelfingerregler 08 Retningslinjer for

Læs mere

Crossmedia Øvelse 1 Case: Danmarks Indsamling

Crossmedia Øvelse 1 Case: Danmarks Indsamling Bechmann Petersen: Hvad er formålet med Danmarksindsamlingen? At indsamle penge til børn på flugt syd for Sahara Placer Danmarksindsamlingen i figur 8, s. 31 i På tværs af medierne, ud fra jeres nuværende

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

Journalistik. 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN

Journalistik. 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Journalistik 26. marts - 8. april 2017 VÆR KLAR TIL OPTAGELSES- PRØVEN Drømmer du om at blive journalist? Drømmer du om at blive journalist? Så er dette 14-dages intensive kursus lige noget for dig. Her

Læs mere

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND

Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND Plads til BEGEJSTRING TV 2 ØSTJYLLAND VELKOMMEN I foråret 2012 bliver TV 2 ØSTJYLLAND en rigtig tv-kanal med mulighed for at sende tv fra Østjylland i hele døgnet. Vi bevarer vores vinduer på TV 2 Danmark,

Læs mere

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR

MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR Kulturudvalget 2012-13 KUU Alm.del Bilag 171 Offentligt MICHAEL CHRISTIANSEN / BESTYRELSESFORMAND MARIA RØRBYE RØNN / GENERALDIREKTØR GITTE RABØL / MEDIEDIREKTØR ØGET DEBAT OM DR OG PUBLIC SERVICE FØRST

Læs mere

EMNEUGE 2015 uge HELHEDSTILBUDDET SKOVMOSESKOLEN SOM TV-STATION

EMNEUGE 2015 uge HELHEDSTILBUDDET SKOVMOSESKOLEN SOM TV-STATION EMNEUGE 2015 uge 12 HELHEDSTILBUDDET SKOVMOSESKOLEN SOM TV-STATION Mål for emneugen: Skovmoseskolen som en Tv-station åbner op for at eleven arbejder i dybden med et selvvalgt tema inden for medieproduktion

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45

Introduktion til. DRs dialogforum. dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 01 Introduktion til DRs dialogforum dialogforum_rt2.indd 1 23/01/09 10:19:45 02 Indholdsfortegnelse 02: Indholdsfortegnelse 03: Velkommen til DRs dialogforum 04: mets historie 05: i dag 06: Hvem gør hvad

Læs mere

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år

Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Bilag 5: Meningskondensering af transskribering af interview med Jonas, 15 år Naturlig enhed Vi hører altid radio og så tjekker jeg også min mobil, men vi ses ikke tv om morgenen. Men så sidder jeg også

Læs mere

INDHOLD. Baggrund 2 Værktøjet 5 Workshoppen 9 Resultaterne 11 Udbredelse 17 Medieomtale 18

INDHOLD. Baggrund 2 Værktøjet 5 Workshoppen 9 Resultaterne 11 Udbredelse 17 Medieomtale 18 PROJEKTRAPPORT INDHOLD Baggrund 2 Værktøjet 5 Workshoppen 9 Resultaterne 11 Udbredelse 17 Medieomtale 18 Projektet er blevet til i samarbejde mellem bibliotekerne i København, Silkeborg og Billund og Center

Læs mere

om videre... Journalistiske arbejdspladskurser

om videre... Journalistiske arbejdspladskurser om videre... Journalistiske arbejdspladskurser Forskningsbaseret efteruddannelse Syddansk Universitet JOURNALISTISKE ARBEJDSPLADSKURSER Kom videre... Som noget nyt tilbyder Center for Journalistik på

Læs mere

Overordnet målsætning for praktikforløbet på TV 2 ØSTJYLLAND

Overordnet målsætning for praktikforløbet på TV 2 ØSTJYLLAND Overordnet målsætning for praktikforløbet på TV 2 ØSTJYLLAND Den overordnede målsætning er, at den enkelte praktikant inden for tv- og web-nyhedsjournalistik udvikler sig mest muligt indenfor rammerne

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

ANALYSENOTAT Streaming boomer frem

ANALYSENOTAT Streaming boomer frem ANALYSENOTAT Streaming boomer frem AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE Nye tal for streaming Andelen af forbrugerne som streamer fortsætter med at stige. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at andelen som

Læs mere

Kursus i formidling for ph.d studerende

Kursus i formidling for ph.d studerende Kursus i formidling for ph.d studerende BESKRIVELSE AF KURSUSFORLØBET Dette kursusforløb retter sig specifikt mod naturvidenskabelige og tekniske ph.d.-studerende. Kurset kombinerer faste kursusdage med

Læs mere

Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00.

Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00. Referat af møde i Dialogforum P4 Midt & Vest tirsdag den 29. januar kl. 17.00-19.00. Til stede: Jette R. Damgaard, Karen Grøn, Jesper Jensen, Henning Boutrup, Berit Nørskou Pedersen, Ann Nilsson, Catarina

Læs mere

Påskemåling - Detektor. 23. mar 2015

Påskemåling - Detektor. 23. mar 2015 t Påskemåling - Detektor 0 DR. mar 0 AARHUS COPENHAGEN MALMÖ OSLO SAIGON STAVANGER VIENNA INDHOLDSFORTEGNELSE. Frekvenser.... Kryds med alder.... Kryds med køn.... Kryds med Partivalg.... Om Undersøgelsen...

Læs mere

Samarbejdsforum for danske Lytter- og Seerorganisationer og Det Ny Public Service Råd

Samarbejdsforum for danske Lytter- og Seerorganisationer og Det Ny Public Service Råd Samarbejdsforum for danske Lytter- og Seerorganisationer og Det Ny Public Service Råd 9. september 2011 v/ Maria Rørbye Rønn Generaldirektør Agenda DR og mediemarkedet anno 2011 Tre tendenser Status DR

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Dialogforum den 30. november 2015

Dialogforum den 30. november 2015 Deltagere: Susanne Møller Johansen Erling Malmquist Jane Berendthz Peter Møller Jan Wihlborg Susanne Bredkjær Mona Svan Anni Welander Court Østerberg Casper Dall Line G. Baun Afbud: Peder Jon Svenning

Læs mere

Efteruddannelsesrapport November 2014 Sidsel Brandt Hasberg Journalist på Radio24syv Tlf: 41 74 79 16 EFTERUDDANNELSE

Efteruddannelsesrapport November 2014 Sidsel Brandt Hasberg Journalist på Radio24syv Tlf: 41 74 79 16 EFTERUDDANNELSE EFTERUDDANNELSE Radio24syv forsøger hele tiden at forny sig, og derfor tog jeg sammen med min kollega Mia Kjeldset på efteruddannelse i London, hvor målet var at få inspiration til produktionen af 24syv

Læs mere

Børn og unges digitale liv - kropsbevidsthed og identitet

Børn og unges digitale liv - kropsbevidsthed og identitet Børn og unges digitale liv - kropsbevidsthed og identitet N. Zahles seminarieskole d. 1.11.2016 Lone Smidt Pædagogisk fagmedarbejder og projektleder Sex & Samfund Børn og unges digitale liv - kropsbevidsthed

Læs mere

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004 Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004 Indledning Sky Radio A/S erhvervede ved radioauktionen den 18. juni 2003 retten til at udøve

Læs mere

Medieskole: Velfærdsforskere i samfundsdebatten. Metropol, SFI og Information, forår 2017

Medieskole: Velfærdsforskere i samfundsdebatten. Metropol, SFI og Information, forår 2017 Medieskole: Velfærdsforskere i samfundsdebatten Metropol, SFI og, forår 2017 Medieskole: Velfærdsforskere i samfundsdebatten 1. Metropol, SFI og, forår 2017 Velfærdsmedieskolen handler om at få forskning

Læs mere

KomDag 14 Sådan sætter vi dagsorden! Rasmus Emborg Chefredaktør, adm. direktør

KomDag 14 Sådan sætter vi dagsorden! Rasmus Emborg Chefredaktør, adm. direktør KomDag 14 Sådan sætter vi dagsorden! Rasmus Emborg Chefredaktør, adm. direktør Avisen.dk ApS A-Pressen A/S (Aktuelt, MetroXpress, reklamebureau, nyhedsbureau m.m.) Freeway A/S (Dating.dk, Lejebolig.dk,

Læs mere

Uddannelsesplan DR. DR Danmark. DR Oplysning

Uddannelsesplan DR. DR Danmark. DR Oplysning DR DR er Danmarks store medievirksomhed med omkring 3.000 medarbejdere chefer, journalister, programmedarbejdere, teknik, service-og administrationsmedarbejdere. Vi er en flermediel medievirksomhed, der

Læs mere

Efterkritik - Dialogforum 2009

Efterkritik - Dialogforum 2009 Efterkritik - Dialogforum 2009 Klaus Henriksen Præsentation Klaus Henriksen Baggrund: Journalist og chef i forskellige trykte og elektroniske medier Lektor på journalistuddannelsen på RUC I dag: Selvstændig

Læs mere

Her forringes DRs public service*

Her forringes DRs public service* Her forringes DRs public service* Radio P1: Nedlægges: Dokumentarzonen, Montagegruppen, Eksistens, Øjeblikke**, Ultralyd, Lige Lovligt Reduceres: Orientering, Harddisken**, Radioavisen, Kulturnyt P2: Nedlægges:

Læs mere

DR DIREKTE 2017 DIN HOLDNING TIL DR

DR DIREKTE 2017 DIN HOLDNING TIL DR DR DIREKTE 2017 DIN HOLDNING TIL DR DR DIREKTE HAR VÆRET FØLGENDE STEDER I DANMARK: ALLINGE: Værter: Henrik Liniger fra DR Sporten og Nina Soelberg fra P4, DR Bornholm SVENDBORG: Værter: Søren Reedtz fra

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

Pressechef Martin Østergaard-Nielsen Kulturministeriet Gammel Strand. Kære Martin Østergaard-Nielsen

Pressechef Martin Østergaard-Nielsen Kulturministeriet Gammel Strand. Kære Martin Østergaard-Nielsen Pressechef Martin Østergaard-Nielsen Kulturministeriet Gammel Strand GENERALDIREKTØREN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520 3040 www.dr.dk Kenneth Plummer D +45 3520 8012 E kp@dr.dk

Læs mere

Uddannelsesplan. Personlige oplysninger

Uddannelsesplan. Personlige oplysninger Uddannelsesplan Dette er en individuel uddannelsesplan, som i løbet af dit praktikforløb skal evalueres, justeres og diskuteres mellem dig og dine ansvarlige mentorer/den praktikantansvarlige. Den generelle

Læs mere

Et spadestik dybere er en selvejende non-profit organisation, som arbejder for at inspirere lokale og

Et spadestik dybere er en selvejende non-profit organisation, som arbejder for at inspirere lokale og Rapport til PU-ansøgning Et spadestik dybere 2015-20.-21. okt. 2015 på Hotel Koldingfjord. http://www.etspadestikdybere.dk/ Et spadestik dybere er en selvejende non-profit organisation, som arbejder for

Læs mere

FDAvisen Forenede Danske Antenneanlæg

FDAvisen Forenede Danske Antenneanlæg FDAvisen Forenede Danske Antenneanlæg Se artiklen nedenfor FDAvisen er en service fra FDA med nyttige informationer til antenneforeningernes medlemmer. Denne artikel må citeres med angivelse af DR som

Læs mere

Workshop Forældreskab

Workshop Forældreskab Workshop Forældreskab Dialogen mellem daginstitution og forældre skal være proaktiv. Fleksibilitet i forhold til det enkelte barn. Deltagelse fra forældrenes side. Hvilken rolle spiller vores egne børn

Læs mere

Tilbud til skolerne i Solrød efterår 2017

Tilbud til skolerne i Solrød efterår 2017 Tilbud til skolerne i Solrød efterår 2017...Sammen skaber vi læring og læselyst solbib.dk Kære lærer, Vi vil gerne invitere dig og dine elever indenfor på biblioteket og har her samlet vores Åben Skole

Læs mere

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks

Dette er et referat / sammenligning af erfaringerne fra turen. Hadsten (kun center) Hammel (del af hallen) Randers Arena (del af hallen) Facks Sammenligning af Fitness Centre Den 20. August 2015, var repræsentanter fra Mariagerfjord Kommunes Haller på tur tre steder, for at hører noget om forskellige måder at drive Fitness Center på. Dette er

Læs mere

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE KILEPARKEN 21, TILST KL. 17.00 19.30 HANDICAPRÅDSMØDE DEN 22. JANUAR 2015 DELTAGERE: PEDER UDENGAARD (PU), KNUD N. MATHIESEN (KNM), CLAUS BJARNE CHRISTENSEN (CBC), HELEN CONWAY-BLAKE (HCB), MARIANNE BANNER

Læs mere

SPECIALRAPPORT Journalistiske kvaliteter 1999-2014

SPECIALRAPPORT Journalistiske kvaliteter 1999-2014 SPECIALRAPPORT Journalistiske kvaliteter 1999-2014 Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk/medieudviklingen

Læs mere

Bilag 1 Oversigt over Region Hovedstaden

Bilag 1 Oversigt over Region Hovedstaden Udbudt antal tilladelser i Region Hovedstaden: 1 Oversigt over tilladelseshavere i forhold til emner, målgruppe, geografi og skønhedskriterier (som angivet i ansøgningerne) Bemærk at nr. 1-5 i kolonnen

Læs mere

DANMARKS MOTOR UNION. Medieguide. - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges

DANMARKS MOTOR UNION. Medieguide. - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges DANMARKS MOTOR UNION Medieguide - En medieguide til DMU-klubber, så muligheden for mediedækning øges Indholdsfortegnelse Hvad kan denne medieskabelon bruges til?... 2 Hvad kan klubben gøre for at komme

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS Tidspunkt: Torsdag den 6. juni kl. 9.00 fredag den 7. juni kl. 12.00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz,

Læs mere

Naturen på sociale medier

Naturen på sociale medier Naturen på sociale medier Toppen af Danmark, onsdag den 27. juni 2012 Marie Kjær Pedersen, konxion Velkomst & agenda Agenda: Naturen på sociale medier Gennemgang af sociale medier hvordan virker teknologien.

Læs mere

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi. Klage over skjult reklame for Apple ipad sendt på DR Update

DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi. Klage over skjult reklame for Apple ipad sendt på DR Update DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 25. marts 2011 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

26. oktober Radio24syv Vester Farimagsgade 41, 2., 1606 København V

26. oktober Radio24syv Vester Farimagsgade 41, 2., 1606 København V 26. oktober 2018 Radio24syv Vester Farimagsgade 41, 2., 1606 København V Sendt pr. mail til Radio24syv Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 Marie Frank-Nielsen

Læs mere

Referat, 2. ungebyrådsmøde d. 19/11-2015

Referat, 2. ungebyrådsmøde d. 19/11-2015 Referat, 2. ungebyrådsmøde d. 19/11-2015 Kl. 13-16. Mødet foregik på DOKK1 og blev styret af ungeborgmester Yassine. 1. Velkomst Yassine byder velkommen. Gennemgår dagens dagsorden. Giver ordet videre

Læs mere

Rusmiddelforebyggende. undervisning MODUL 3. Sociale overdrivelser

Rusmiddelforebyggende. undervisning MODUL 3. Sociale overdrivelser Rusmiddelforebyggende undervisning MODUL 3 MODUL 3 Aktiviteter Øvelse 3: Gæt hvor mange. Læreroplæg:. Holddiskussion: Hvordan opstår sociale overdrivelser? Læreroplæg: Mediernes rolle. Formål Gæt hvor

Læs mere

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas

Hvad er DAB? Flere kanaler - døgnet rundt. Nem betjening. Slut med FM knas Hvad er DAB? Danmark har fået en ny type radio - den hedder DAB. I modsætning til FM sender DAB digitalt, så for at kunne lytte med skal du anskaffe dig en DABradio. De fås mange steder i Danmark. Se hvor

Læs mere

Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister

Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister Bilag 3: Spørgeskemaundersøgelse, journalister Hvilken platform er du primært tilknyttet? Print 538 0 0 0 0 0 0 51,3% TV 0 202 0 0 0 0 0 19,3% Radio 0 0 98 0 0 0 0 9,3% Net 0 0 0 130 0 0 0 12,4% Sociale

Læs mere

Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Alle (12+ år) 94,4 14,4

Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Alle (12+ år) 94,4 14,4 BILAG 1. Karakteristika for det danske radiomarked Tallene dækker 2010, 1. halvår, de stammer fra Gallups Radiometer og er bearbejdet af Styrelsen for Bibliotek og Medier. Danskernes radiolytning Tabel

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

SPECIALE 1 INNOVATION & IVÆRKSÆTTERI

SPECIALE 1 INNOVATION & IVÆRKSÆTTERI SPECIALEKATALOG SPECIALER Efter basisperiode 3 er det tid til at fordybe sig i et specialefag. Specialeperioden finder sted i ugerne 14 og 15, og eleverne skal sammen med primærlærerne lave tre prioriteringer.

Læs mere

Spiljournalistik. Thorkild Hanghøj Aalborg Universitet

Spiljournalistik. Thorkild Hanghøj Aalborg Universitet Spiljournalistik Thorkild Hanghøj Aalborg Universitet 9.8.2018 Udfordringer i skolen Stor grad af individuel færdighedstræning Stærk dominans af lærerstyret formidling Fagligt svage elever i udskolingen

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret

BILAGSRAPPORT. Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret BILAGSRAPPORT Ringe Fri- og Efterskole Faaborg-Midtfyn Kommune (Privatskoler) Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen.

Læs mere

IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE

IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE IKKE SOM DE ANDRE DE, DER ER TOSSEDE NOK TIL AT TRO, AT DE KAN GØRE EN FORSKEL, ER DEM, DER GØR DET I dag har du adgang til tusindvis af radio-/tv-kanaler og nettjenester. Og udbuddet fra de multinationale

Læs mere

DR har modtaget Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public service-redegørelse for 2010.

DR har modtaget Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public service-redegørelse for 2010. Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V BESTYRELSESFORMANDEN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520

Læs mere

I skole med. Af regionalkoordinator Ole Haubo Christensen, NTS Centeret ohc@nts Centeret.dk

I skole med. Af regionalkoordinator Ole Haubo Christensen, NTS Centeret ohc@nts Centeret.dk I skole med Af regionalkoordinator Ole Haubo Christensen, NTS Centeret ohc@nts Centeret.dk NØRD Akademiet er DR s nye satsning inden for skole tv til naturfagene 7. 9. klasse. NØRD Akademiet indeholder

Læs mere

TV 2 Nyhedernes praktikanter i Hong Kong

TV 2 Nyhedernes praktikanter i Hong Kong TV 2 Nyhedernes praktikanter i Hong Kong I oktober rejste TV 2 Nyhedernes praktikanter til Hong Kong. Det første, der rammer én når man kommer til Hong Kong er en mur af fugtig varme, skæret fra neonskilte,

Læs mere

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne

Opfindsom. Styrkeakademiet ApS., Kilde: VIA-styrkerne Opfindsom GENNEMSYN Opfindsom Du elsker at finde nye veje og måder at gøre ting på. Du får mange idéer og motiveres af udfordringer, hvor du skal tænke alternativt. Du interesserer dig for nytænkning og

Læs mere

DEBATKORT om det gode værtskab

DEBATKORT om det gode værtskab 0 DEBATKORT om det gode værtskab 17308 Værtskab_Debatkort_PILOT.indd 1 21/03/2018 11.10 Hvad er debatkort? Debatkortene er et værktøj til at skabe dialog og refleksion. Udfordringerne på kortene er oplæg

Læs mere

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017

Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Årsberetning Urbanskolen, skoleåret 2016/2017 Til alle forældre på Urbanskolen Som et nyt tiltag vil skolebestyrelsen på Urbanskolen fremlægge en årsberetning for det forløbne skoleår. Vi håber, at du

Læs mere

KORRESPONDENTSKOLEN: LÆRINGSFASEN, EFTERÅR 2018

KORRESPONDENTSKOLEN: LÆRINGSFASEN, EFTERÅR 2018 KORRESPONDENTSKOLEN: LÆRINGSFASEN, EFTERÅR 2018 VERSION 6. 21.8.2018 Modul Kategori Viden (info + materiale) Færdigheder (info + øvelser) Kompetencer (produkter/opgaver + feedback) 1 Masterclass 1 Torsdag

Læs mere

Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014

Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014 Referat af møde i Dialogforum Midt & Vest Tirsdag den 29. januar 2014 Til stede: Kirsten Laursen, Niels Plougsgaard, Niels Dalbjerg, Aage Staun, Harald Bengtsen, Sinne Dueholm, Jette Røjkær, Karen Grøn,

Læs mere

Public service-udvalget. Temamøde om børn og unge. TNS Gallup Media. Public service-udvalget. TNS 1. marts 2016

Public service-udvalget. Temamøde om børn og unge. TNS Gallup Media. Public service-udvalget. TNS 1. marts 2016 Temamøde om børn og unge Indhold 1 Mediebilledet 6-15 3 2 Børn og unges medievaner 6-15 1 2 1 Mediebilledet 6-15 TV rækkevidde % af befolkninger ser tv gennemsnitlig dag 1 9 8,2 68,7 71,5 73,8 75 74,6

Læs mere

Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1. Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september LOKAL-TV KANALEN

Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1. Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september LOKAL-TV KANALEN Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 278 Offentligt Alex Heick. Tonemestervej 9, 2400 Kbh. NV. alexheick@dadlnet.dk side 1 Foretræde for Folketingets Kulturudvalg 26. september Vision for lokal-tv i Mux

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C.

Referat af ordinær generalforsamling i NeMo. Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00. Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Referat af ordinær generalforsamling i NeMo Søndag den 6. marts 2016 kl. 13.00 Kløvervænget 18B, 5000 Odense C. Deltagere: Der var mødt 11 stemmeberettigede medlemmer op. Dagsorden 1. Valg af dirigent

Læs mere

Dit Demokrati: OPGAVER TIL FILMEN POLITIK OG MEDIER

Dit Demokrati: OPGAVER TIL FILMEN POLITIK OG MEDIER Dit Demokrati: OPGAVER TIL FILMEN POLITIK OG MEDIER POLITIK OG MEDIER INDHOLD INTRO (ARK1) 1. Før du ser filmen 2. Mens du ser filmen 3. Efter du har set filmen TJEK DIN FORSTÅELSE (ARK2) 1. Hvornår er

Læs mere

Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner?

Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvornår tilbyder Det Kongelige Teater billetter til 100 kroner? For unge under 25 Om tirsdagen For grupper Om fredagen X 1. Hvad koster telefon + fri sms om måneden?

Læs mere

RADIO 2015 BILAG: GRAFER OG TABELLER

RADIO 2015 BILAG: GRAFER OG TABELLER RADIO 2015 BILAG: GRAFER OG TABELLER Radiolytningen i Danmark er præget af en vis stabilitet. Radiolytningen udviser fortsat den vigende tendens, som kan spores tilbage til 2008, hvor danskernes radiolytning

Læs mere

Bilag 1 vedr. DRs specialiserede on demand-tilbud

Bilag 1 vedr. DRs specialiserede on demand-tilbud Bilag 1 vedr. DRs specialiserede on demand-tilbud DRs on demand-tilbud er organiseret således, at DR TV udgør den samlende digitale indgang til DRs tv-indhold, hvor hele befolkningen kan tilgå både aktuelt

Læs mere

Stiftsudvalget for diakoni i Aalborg Stift Referat fra møde i diakoniudvalget 20. september 2018 kl i Bispegården, Thulebakken 1, Aalborg

Stiftsudvalget for diakoni i Aalborg Stift Referat fra møde i diakoniudvalget 20. september 2018 kl i Bispegården, Thulebakken 1, Aalborg Bispegården Thulebakken 1, 9000 Aalborg Telefon: 98 18 80 88 E-mail: kmaal@km.dk Formand for Stiftsudvalget for Diakoni Annelise Skjerning Hejlskov Præstegårdsvej 8, Farstrup, 940 Nibe, Telefon: 98 68

Læs mere

Informationskampagne. Midttrafik

Informationskampagne. Midttrafik Informationskampagne Nyt busnet Midttrafik 1 Baggrund I august 2010 vedtog Aarhus Byråd den Kollektive Trafikplan. I praksis betyder den nye plan en ændring af samtlige busruter og busnumre i Aarhus. Busruterne

Læs mere

Journalistik marts Vær klar til optagelse

Journalistik marts Vær klar til optagelse Journalistik 11.-24. marts 2018 Vær klar til optagelse Drømmer du om at blive journalist? Så er dette 14-dages intensive kursus lige noget for dig. Her kan du få trimmet dine forudsætninger for at gå til

Læs mere

Journalistiske kvaliteter

Journalistiske kvaliteter Korallen i RUC s segl Journalistiske kvaliteter Rapport udarbejdet af Ida Willig, Mark Blach-Ørsten, Jannie Møller-Hartley og Sofie Flensburg Ida Willig, professor mso Center for Nyhedsforskning CBIT,

Læs mere

Præsentation for Danske Regioner Regionsrådsvalg 2013 kampagne Strategisk og kreativt oplæg Anbefaling på medievalg

Præsentation for Danske Regioner Regionsrådsvalg 2013 kampagne Strategisk og kreativt oplæg Anbefaling på medievalg Præsentation for Danske Regioner Regionsrådsvalg 2013 kampagne Strategisk og kreativt oplæg Anbefaling på medievalg PrimeTime Kommunikation A/S Onsdag 20. december 2012 Baggrund for kampagnen > Regionsrådsvalg

Læs mere

DIALOG # 14. Hvordan takler man uvenskaber på de sociale medier?

DIALOG # 14. Hvordan takler man uvenskaber på de sociale medier? DIALOG # 14 Hvordan takler man uvenskaber på de sociale medier? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv

Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv Danskernes medievaner ud fra et demokratisk perspektiv Trine Bille Associate Professor, Ph.D. Institut for Innovation og Organisationsøkonomi Copenhagen Business School Udvalget om den fremtidige offentlige

Læs mere