Dagsorden 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden v/ip Beslutning: IP bød velkommen og dagsordenen blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden v/ip Beslutning: IP bød velkommen og dagsordenen blev godkendt."

Transkript

1 Referat fra til møde i sportskomiteen mandag den 11. oktober 2010 Deltagere: Ingeborg Pedersen (IP), Inge Navarsete (IN) og Pia Hansen (PH) Gæster: Kim Bugge (KB) og Helle Brendstrup (HB) Afbud: Michael Skatka (MS) Dagsorden 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden v/ip IP bød velkommen og dagsordenen blev godkendt. 2. Valg af ordstyrer (forslag: IP) og valg af referent (forslag: PH) IP blev valgt som ordstyrer, mens PH blev valgt som referent. 3. Godkendelse af referat fra sidste møde 20. september Referatet blev godkendt. 4. Rytterudvalget. 2-3 personer og fortæller om deres tanker vedrørende rytterudvalget (ca minutter) Hanne og Hans Christian Løwe fortalte om deres tanker for den nye rytterarbejdsgruppe (RA). Ideen til arbejdsgruppen er opstået på baggrund af oplevelser ved stævner. Gruppen tænkes at skulle repræsentere alle ryttere, der har indløst rytterlicens i DI. SK støtter ideen om en RA, som repræsenterer rytterlicensryttere. RA arbejder nu videre og kommer med en indholdsbeskrivelse og et arbejdskommissorium. Fremsendes senest 4/ Fremtidens dommerudvalg (DU) Oplæg ved Ole Olsdal. a) Dommerudvalgets sammensætning og valg til DU. Hvor mange medlemmer skal DU have? Valghandling? Kandidater? Hvem er på valg for 2 år, og hvem sidder over? Hvordan skal DU-formanden konstitueres/vælges? Hvem/hvordan indkaldes til efterårets dommerseminar? SK foreslår, at der tillige vælges en suppleant. Det skal være muligt at lade sig opstille og vælges på dagen b) Hvilke arbejdsopgaver og kompetencer skal DU have i fremtiden? DU bedes udarbejde oplæg til arbejdsbeskrivelse/drejebog/kommissorium for DUs arbejds- og ansvarsområder. Oplægget bør indeholde ansvarlig person for de enkelte delområder samt deadline.

2 Det skal fastlægges, hvem der svarer på spørgsmål for de enkelte områder. Oles fremsendte oversigt over arbejdsopgaver blev gennemgået og godkendt. Dog foreslås det, at RID/FIPO samt revideringer lægges ind under udvalget. Bilag 1 c) Hvordan sikres en god dialog mellem DU og SK samt en god generel information i hele DI? Såvel SK som DU udarbejder referater fra møder og sender til hinanden. Referaterne offentliggøres på DI-hjemmeside. Alle har pligt til at kontakte hinanden ved eventuelle problemområder med henblik på at afdække uoverensstemmelser. DU-formand inviteres til SK-møder efter behov, såvel som modsat. DU fremsender referat til SK, som godkendes endeligt, hvorefter SK er ansvarlig for at lægge det ud på DIs hjemmeside d) Budgetansvar i DU hvem kan sige god for økonomiske dispositioner, hvem godkender omkostningsbilag osv.? DU disponerer selv indenfor budgettet, under ansvar til SK formand, som også godkender omkostningsbilag. DU fremlægger budgetønsker for 2010/ Dommerhonorering for dommere der har mere end 300 km til stævnet - kan vi komme på nogle skattemæssige gode ideer, sådan at vi får lettere ved at hente dommere langvejs fra? Det ligger fast, at DI følger de skattemæssige regler. Hvis der er behov for udrejse dagen før et arrangement (stævnet starter måske meget tidligt om morgenen), kunne muligheden for udbetaling af en ekstra dags honorar overvejes. Skal vurderes med stævnearrangørerne. DU bedes komme med udspil til SK, som herefter i givet fald indstiller til DIs bestyrelse. KB arbejder videre med en formulering inden for de lovgivningsmæssige muligheder (bagatelgrænse) i samarbejde med JS. 7. Mail fra DI medlem vedrørende snyd til stævne Kontoret sender en formel skrivelse til rytteren med løftet pegefinger. Skrivelsen sendes cc til Skeifa og bestyrelsen. 8. Holdledere og udtagelseskomite a) Kriterier for udtagelse til -DM VM Elitekrav Hvordan skal det offentliggøres? HB udarbejder separat budget for udtagelseskomiteen Se vedhæftede filer Forslag til udtagelseskrav DM Forslag til udtagelses krav VM 2011 Forslag til karakterkrav til eliteryttere 2011.

3 Budget Udtagelseskomite Helles DM og VM forslag godkendes og offentliggøres og sættes på DI s hjemmeside. Nyt er, at der kun kan startes i enten 150m eller 250m pasløb b) Nyt om de ca. 30 jakker til ungdomsryttere? Jakker er indkøbt og på vej. KB og HB står for den videre formidling. 8. Pas tidtagning udstyr, hvordan løser vi den opgave? PH undersøger mulighederne for at indgå aftale med Bo Hansen om leje af hans udstyr til DMsport SK vælger den løsning, hvor der lejes udstyr samt betjening af dette, uafhængigt af om Bo Hansen har stand på pladsen. Se bilag 2 PH kontakter Bo Hansen. 9. Taskforce opfølgning fra sidst PH udarbejder oplæg til øvrige i SK, som kommenterer. PH videresender herefter til Anne Engsig. Beslutning Task Force oplæg diskuteret og videresendes til Anne Ensig uden rettelser. PH sender. 10. Klageudvalg. Hvilke tanker gør vi os omkring det? Punktet genoptages på næste møde 11. oktober 2010 i SK. Alle opdaterer sig med hensyn til det oprindelige forslag på sidste års generalforsamling og debatten på generalforsamling. Forslag og referat fra generalforsamlingen findes på DI-hjemmesiden. Klip fra generalforsamlingen Vi har nu nedsat en rytterarbejdsgruppe for at imødekomme misforståelser og uoverensstemmelser. 11. Klip fra generalforsamlingen, som IP gerne vil at SK skal forholde sig til inden generalforsamling Prisniveau deltagergebyr til DM? Deltagergebyr DM Var der underskudsgaranti til DM sport i år? - Hvad er rytterlicensen brugt til? (Alt nedenunder med rød skrift er klip fra referatet generalforsamling 2009) Tim Brøndel: Det er til sporten. Hvad er mine rytterlicenspenge blevet brug til? Hvor mange penge er kommet ind på rytterlicenser? - Flere ryttere klager over stævner i DK, hvordan forholder SK/DU til det? Tim Brøndel: Jeg mangler noget i formanden for Avlskomiteens beretning. Jeg mødte en masse fremvisere til kåring syd for grænsen og blev overrasket. Hvad er det, vi gør galt? Giver vi folk en for dårlig behandling? Giver vi dem en for hård behandling? Det er ærgerligt for dansk avl, at vi ikke får set de heste herhjemme. Og til sporten: Hvordan kan det være, at jeg møder mange, der siger, at de ikke gider det sandkasseridning mere og ikke gider ride danske stævner mere.

4 Hvorfor ikke? Jeg vil gerne se de gode heste i Danmark - Peter Kristensen til Tim Brøndel: Rytterlicenserne har givet kr SK har drøftet DM 2011 og afviklingen. Der tilstræbes ekvipager. Det anbefales, at stævnet starter torsdag, da dommerne alligevel er til stede. SK skal tage stilling til, om der skal referater på hjemme siden fra alle udvalg under SK? Kirsten Junker: Kan vi ikke genindføre offentliggørelsen af komiteernes referater? Alle SK udvalg og arbejdsgruppers referater lægges ud på DI s hjemmeside. Referaterne skal være renset for personsager. Fest for ryttere? Mette Christiansen: Jeg har et ønske til den kommende Sportskomite. Jeg er pasrytter og vi pasryttere bliver ofte overset ved stævnerne. Kunne vi ikke få elektronisk tidtagningsudstyr til stævner i Danmark. Jeg vil også gerne foreslå, at vi afholder en fest eller et andet arrangement, hvor årets priser deles ud, så der gøres lidt mere ud af det end vi har gjort i dag. Steen Rørvang: I den nye Sportskomite vil vi arbejde på at lave et regelsæt for aflysninger af stævner. Jeg har tænkt på jer pasryttere og det vil jeg fortsætte med. Det er godt med elektronisk tidtagning. Punktet drøftet. 12. Årets rangliste vindere. Skal SK byde disse ryttere på frokost til generalforsamlingen? Punktet drøftet. KB rykker Bjarne for ranglisteopdatering. 13. Årets danmarksmestre i GK og ALRID trofæer og frokost? Sport? SK undersøger, om det er muligt at hædre vinderne ved World Cup i februar KB rykker Bjarne for ranglisteopdatering. 14. Mail fra dommer Nicolai Thye. Hvordan forholder vi os til hans forslag? Hej Ingeborg. Tillykke med posten som formand for sporten. Omkring at vi til DM bruger nationale dommere. Efter min mening, bør vi kun bruge Feif dommere til de danske mesterskaber. Jeg har forståelse for, at nationale dommere gerne vil dømme de bedste heste, men jeg mener ikke, det skal være til et DM. Et mesterskab bør dømmes af de højst uddannede. Mvh. Nicolai Thye Sende spørgsmålet videre til DU og bede om deres kommentar. PH kontakter OO.

5 15. RID- FIPO Det er vedtaget, at FIPO i videst muligt omfang tager over, så RID reduceres til et minimum, der kun indeholder lidt om DM. FIPO kan eventuelt oversættes til dansk. PH udarbejder oplæg i samarbejde med dommerne. PH informerer om, Jens K. har trukket sit forslag til generalforsamlingen. Arbejdsgruppen består indtil videre af Ole Olsdal, Jens Krarup, Hanne Bjerre og Helle Brendstrup (PH). 16. Banestørrelser Mail fra Jens Krarup: Hej Jeg har set jeres beslutning omkring banestørrelser i fremtiden, hvor I henviser til, at I vil følge RID og FIPO, men det er jo ikke rigtigt?? Beslutningen i FEIF går på, at man kun må ride pas på 250 m baner og P-baner fra Der er stadig mange stævner, som ikke har 5-gang og derfor godt må bruge 200 m baner. Så er der beskrivelsen af størrelsen, hvor det angives, at det er midtersporet, der skal være 250 m, men både i RID og FIPO viser tegningerne tydeligt, og det er også beskrevet, at det er 55 cm fra indersporet målet skal tages. Det giver faktisk en anden størrelse, end I beskriver. Hvis man vil følge FIPO, skal banerne da være de samme, så dette er noget rod. Noget andet er, at jeg også har forstået, at man har været rundt og måle baner og vist nok gjort dette forkert!!! Mvh Jens Krarup Nielsen JKN får et brev, hvori vi takker ham for at have gjort opmærksom på problemet. Vi skal selvfølgelig følge FIPOen. 17. Nedsættelse af stævneudvalg - Udvalgets opgave er at komme med konstruktive forslag til hvordan stævnekulturen kan ændres til det bedre. - Hvordan bliver det mere attraktivt at være rytter, tilskuer og dommer? - Kunne der være andre discipliner fx. firmakeppni. - Niveau opdeling at stævner. God ide, som videreformidles til Klubudvalget og Rytterarbejdsgruppen. HB? Sender sit forslag videre. 18. Eliteplan/ungdomsudvikling 2011 (Forslag fra Helle Brendstrup) a) Forslag til rytterseminar: - Udtagelseskriterier vil kunne blive fremlagt, og hvilken model ønsker SK at benytte sig af i forbindelse med udvælgelse af Landsholdet. Er det et Brutto eller Netto hold, der sendes af sted. Det er især vigtigt, hvis SK vælger at bruge bruttoholdsmodellen og først vælge endeligt hold under VM, så er det vigtigt at rytterne er indforstået hermed og har haft lejlighed til at gøre evt. indsigelser. - Forventede omkostninger: Rytterens egenbetaling. der er der ønske om at vide i god tid

6 Forventede forhold under VM. - Fx en foredragsholder: For at få indlagt et fagligt indhold. - Valg af rytterudvalgsrepræsentanterne. b) Træningssamlinger: - Man kan overveje at inddrage de "gamle garvede" ryttere og så lave en form for workshops med forskellige temaer og afholde det rundt i hele landet alt efter underviserne. Eksempel: Anne Sofie kan måske afse en dag i sit ridehus, hvor man kan tage disciplinen T.2 op her vil der være plads til X-antal heste/ryttere og X-antal tilhørere. Fortrinsvis ungdom, men man kan jo godt lave det for alle elitegrupper. Hvis man kan få forskellige ryttere til et donere en dag, bliver omkostningerne begrænsede. Der kan både være teoretisk og praktisk oplæg. Vi har nogle rigtig gode faglige kompetente ryttere, kunne vi benytte sig af deres viden..? Man kan evt. lave et system, hvor hver inviteret rytter kan vælge i prioriteret rækkefølge, hvilken workshop de helst vil følge med hest og uden hest - og så på den måde prøve at tilgodese alle. Tidligere beslutning: Eliteplan Grundet de turbulente omstændigheder i SK er der ikke påtænkt noget for elitegrupperne 2011, derimod planlægges der, at anvende 2011 til at tænke langsigtede planer for området med henblik på tiltag fra 2012, gerne i samarbejde med rytterudvalget. Forslaget sendes til høring i den kommende rytterarbejdsgruppe. IP tager kontakt. 19. Alrid udvalgs forslag - se vedhæftede mail. God ide at oprette en Alrid arbejdsgruppe. IP tager kontakt. 20. Fastsættelse af dato til DM i GK 2011 Ansøge om World Ranking status: Tidsfristen er ganske snert! Karin H. Afventer datoer fra DI-A, da DM i GK kunne ligge i samme weekend som en kåring i september Inge skriver et takkebrev til BRS. 21. Eventuelt Næste møde i SK lørdag d. 6. november hos IN i Nyborg kl

Møde i SK søndag d. 5. dec. 2010 kl. 10.30 på SKYPE

Møde i SK søndag d. 5. dec. 2010 kl. 10.30 på SKYPE Møde i SK søndag d. 5. dec. 2010 kl. 10.30 på SKYPE Tilstede: Ingeborg Petersen IP, Mette Christiansen MC, Inge Navasete IN, Nina Sneholt NS og Pia Hansen PH Mødested: Cyperspace Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00 Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00 Dagsorden: A B C D E F G H I J K L Valg af dirigent og referent Bestyrelsen aflægger beretning Bestyrelsen forelægger det reviderede

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark

Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Referat af Generalforsamlingen for Kettlebell Sport Danmark Ad 1. Valg af dirigent Valgt er Irene Lorenzen Ad. 2 Valg af referent. Valgt er Frans Bach afholdt lørdag den 4. oktober 2014 i Nyborg Hallen

Læs mere

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP).

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP). Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 9. januar 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden

Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden Riffelsektionen Mødeindkaldelse og dagsorden 25. NOVEMBER 2012 9.30 16.00 BPI SKYTTECENTER. MØDE INDKALDT AF MØDETYPE DIRIGENT REFERENT Hugo Andresen Ordinært sektionsmøde Ib Hansen Anders Sode TIDTAGER

Læs mere

Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014

Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014 Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014 Første del Velkomst og præsentation af klubkomiteen v. formand for klubkomiteen Leif Esager Formand for klubkomiteen Leif Esager, bød velkommen og

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rosa Henriksen

Læs mere

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012

FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 FS Seminar Ryes Kasserne 13. oktober 2012 Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Det forgangne år 2012 v. Martin Halfer, formand for FSU 3. Info fra DFUs bestyrelse v. Alex Kristensen, næstformand

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

Deltagere Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. SK møde d. 8.1 2011 Nyborg og SKYPE d.14/1 2011 Mødested: Hos Inge Narvasete Grævlingevænget 159, 5800 Nyborg. Tidspunkt: Kl 10.30- Deltagere Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Maria

Læs mere

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser.

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser. + Referat FU-møde 10.4.2013 Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: FU møde Referent: FR Dato: 10.4.2013 kl. 17.30 Sted: Park Inn, Kastrup Tilstede: Flemming Riis, Hasse Stentoft, Karen Pedersen, Claus

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Ole Rasbech (OR)

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense Springudvalgsmøde 13. Juni 2016 17:00-21:30 Dalum - Odense Til stede: Jakob (Formand) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Lars N. Pedersen (Elitechef springning)

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 02/12 2011 Rødovre den 29. december 2011 Til stede: Ikke til stede: Næstformand: Lars Jacobsen (LJ) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand: Anni Sørensen (AS)

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00.

Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. A/B ABRIKOSHAVEN Abrikosvej 30 4700 Næstved Næstved, den 20. maj, 2005 Referat af ordinær generalforsamling lørdag, den 30. april, 2005 kl. 10.00. Til stede: 30 A: Kirsten Bo Lattuca 30 B: Janne Kümmel

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Til stede: Susie Mielby (SM), Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Ole

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Hjørring Kommunes handicapråd 1 Handicaprådet i Hjørring Kommune er nedsat efter reglerne i Lov om Retssikkerhed og Administration på det Sociale Område 37

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Referat af årsmøde i DRsU Fitness & Speed den 4. marts 2012 i Næstved

Referat af årsmøde i DRsU Fitness & Speed den 4. marts 2012 i Næstved Referat af årsmøde i DRsU Fitness & Speed den 4. marts 2012 i Næstved Formanden for Sportskomiteen Per Jensen bød velkommen til årsmødet. Ad dagsordenens pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Som ordstyrer

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Kirsten Junker (KJ), Maria

Læs mere

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017

Godkendelse af DU-referat fra 6. januar 2017 Brøndby den 11. april 2017 Journalnummer 1103-17-mcn Referat af DU-møde Tirsdag den 4. april 2017 kl. 17.00 i Langeskov Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen Svane Sørensen

Læs mere

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt

Der var ingen indvendinger til den fremsendte dagsorden, som hermed er godkendt Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

: Kl. 1830. Jens Peter Jensen (JPJ) referent. 170810. Fastholdes. Torsdag JPJ: Den. udsendelse af. sparsomt med. offentliggøres og uden at. for 2011.

: Kl. 1830. Jens Peter Jensen (JPJ) referent. 170810. Fastholdes. Torsdag JPJ: Den. udsendelse af. sparsomt med. offentliggøres og uden at. for 2011. Referat FU-møde Mødedag...: Torsdag den 16. september 20100 Mødetidspunkt. : Kl. 1830 Mødested.. : Ågade 97, 1., 8370 Hadsten Indkaldt af: Jens Peter Jensen (JPJ) Ordstyrer: Jens Peter Jensen (JPJ) Mødetype:

Læs mere

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Deltagere: DU: Thomas Ryhave, Ole Suurland, Klaus Krog og Ulla Pedersen Kreds 1: Ole Christensen og Lars Walther

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015

Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Referat af TANGENT DANMARKs 32. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING lørdag den 11.april 2015 Ansvarlige: Landsformand Tine Mandrup, Tangent 39 Grenå Vicelandsformand Helle Nielsen, Tangent 14 Østersøen Sekretær

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ 3 2400 KØBENHAVN NV 1 Rammer for forældrerådets virksomhed Stk. 1. Forældrerådet udøver deres virksomhed indenfor rammerne af den

Læs mere

Dagsorden fra Udvalgsmøde Idrætsledelsen Krocket

Dagsorden fra Udvalgsmøde Idrætsledelsen Krocket Dagsorden fra Udvalgsmøde Idrætsledelsen Krocket Dag og tid: Lørdag d. 19. januar 2019 kl. 10.00 1. Godkendelse af dagsorden Kan dagsordenen fra sidste møde godkendes? Alle Sted: DGI Huset Vejle Praktik:

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017

REFERAT. 3. VIA-DSR møde 2017 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16.30-19.30 Deltagere Kara Sigrid Ellegaard (237692 SIS) Inge Lundin Bech (237682 LISKI)

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner

Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Referat konstituerende bestyrelsesmøde for FGU-institutionen i Esbjerg, Fanø og Varde Kommuner Inviterede. Mandag d. 1.10.18 kl. 16.30-18.00 Esbjerg Rådhus, Mødelokale 2, 2. sal. Rasmus Peter Rasmussen

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ), Ivar Søeborg, (IS) og Birgitte

Læs mere

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b).

MG bød velkommen til mødet. Der blev tilføjet et enkelt punkt til dagsordenen (punkt 3b). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Udvalgsmøde

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 19. september 2011 kl. 17.00 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Joy Nordkvist, Hanne

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Gældende fra 7. feb. 2017 Denne forretningsorden er forankret i Ældrerådets Vedtægt 7 stk. 1. 1 Konstituering: Stk. 1. Ældrerådet konstituerer sig med formand,

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium

Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium ELEVRÅDET Vedtægter for elev og udvalgsarbejde på Nærum Gymnasium Indhold: Elevrådets vedtægter Vedtægter for skolens øvrige udvalgsarbejde Nærum Gymnasiums elevråd er nedsat på baggrund af elevrådsbekendtgørelsen

Læs mere

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016

Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Dato: 21. april 2016 Til: Hovedbestyrelsen Sagsbehandler: Mads Peter Aagaard Madsen, mads@dn.dk, 31 19 32 33 Dagsorden for møde i Hovedbestyrelsen den 29. april 2016 Tid: fredag den 29. april kl. 09.30

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Referat fra klubmøde d. 30.10.2011 på Næsbylund Kro, Odense. Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt

Referat fra klubmøde d. 30.10.2011 på Næsbylund Kro, Odense. Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt Referat fra klubmøde d. 30.10.2011 på Næsbylund Kro, Odense Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt Velkomst og information om dagens ændrede program ved formand for Klubkomiteen Rose

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45)33122478. 1266 København K www.cisv.dk DL-møde DL-møde... 1 1. Bordet rundt og status på aktiviteter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation.3 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 6 7. Akutte

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00 Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00 Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ) og Birgitte Jensen (BJ). Fraværende: Ivar Søeborg

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 733 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 6. februar 2014 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog

DANSK SKØJTE UNION Ansvars- og Kompetence katalog Dansk Skøjte Unions ansvars- og kompetence katalog er til enhver tid gældende for unionens arbejde. Udvalgene er i alle henseender ansvarlige over for unionens bestyrelse med hensyn til de af bestyrelsen

Læs mere

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december

Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december Referat for Hovedbestyrelsesmøde den 14. december Til stede: Jan Pedersen (JP), Per Springborg (PS), Ane Marie Jensen (AMJ), Hans Marius Jørgensen (HMJ), Henning Urup (HU), Frode Jensen (FJ), Ulrik Kristensen

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 12. marts 2016. Det foregik kl. 10 hos Claus. Tilstede Claus Larsen Jan Schultz Gottliebsen Jørgen Kiel Grete Steffensen Tilstede Afbud Dagsorden 1. Information

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013 Referat fra bestyrelsesmøde den 8. februar 2013 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Steen Colberg Jensen Jonna Nielsen Nils Pedersen Michael

Læs mere

Referat af komitemøde d. 29/9 2016

Referat af komitemøde d. 29/9 2016 Tids og sted: kl. 18.00 21.30 Smørum Hallen, Flodvej 62, 2765 Smørum (lokale 4) Til stede:, Britt, Betina, Louise, Thomas, Dorte Afbud fra: Anne, Morten, Mette, Meike Emne Beslutning Diskusion/ aktion

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HSDK

Ordinær generalforsamling i HSDK Ordinær generalforsamling i HSDK Afholdes i år d. 22. marts 2015 kl. 14.00 i Tune Menighedscenter, Tune center 17, 4030 Tune. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde)

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde) Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken 20.00 22.00 (telefonmøde) Til stede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ) og Birgitte Jensen (BJ).

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS

# Emne/aktivitet Deadline Ansvar. 1 Mødedatoer Næste møde GS + JS Møde Titel Bestyrelsesmøde Dato 03.05.2017 Deltagere Steen Bjerre (SB), Jan Sylvest (JS), Ole Kokborg (OK), Catharina Winterberg, Nathalie Ahl (NA) gæst, Martin Wiuff (MW) gæst, Gre Stensgaard(GS), Stig

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 11. februar 2016 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Dagsorden til 4Hs Landsmøde

Dagsorden til 4Hs Landsmøde Til: Postmodtager I 4H klubber, 4H områdeformænd, IFYE, 4H konsulenter og 4Hs landsledelse Cc: Sven-Aage Steenholdt Århus, den 7. april 2016 Dagsorden til 4Hs Landsmøde 4H afholder Landsmøde lørdag den

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. 1. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. 1. VIA-DSR møde 2017 Sted: Dalgas Allé 20 DK-7800 Skive Lokale 103 Mødedato: 25. januar 2017 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og referent 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 1. december 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet

Læs mere

Forretningsorden for URK s landsstyrelse

Forretningsorden for URK s landsstyrelse Forretningsorden for URK s landsstyrelse 2011-2012 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen er på

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus

Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Bestyrelsesmøde den 28. januar 2015 i Aarhus Til stede: Hanne, Patricia, Michael, Bente Fraværende: Allan og Pia skulle have været med på Skype, men internettet fungerede ikke. Linda blev i København,

Læs mere