Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni til Telefonmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde"

Transkript

1 Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni til Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rosa Henriksen (RH), Ole Rasbech (OR) (referent) Referat: SM bød velkommen. 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Punkter under 11 Evt. Høng-aftalen og Klubindberetninger til DIF. 2. Godkendelse af referat 13. maj Godkendt uden kommentarer. 3. Opfølgning fra sidste møde. Dommerhonorarer for bedømmelser og Undervisning. BKS meddelte at der arbejdes på en ny model for eksaminer og kurser. Oplæg fremlægges til næste møde. Det er nu lykkedes at finde dommere til det kommende DM. Der er en del uro og klager indenfor området dommerhonorar til stævner. BKS lovede at undersøge sagen nærmere, og evt. kontakte de berørte personer. Det er for bestyrelsen stadig helt uacceptabelt, at der ikke leves op til de aftalte rammer. På næste dommermøde i efteråret 2007 vil problematikken igen være på dagsorden, Mange dommere har løbende tilkendegivet en positiv holdning til det aftalte system, og det er bestyrelsens klare holdning, at denne debat nu må stoppe. De aftalte regler er gældende for dette regnskabsår samt næste regnskabsår. Lov om Hestehold BJ havde fulgt debatten i folketinget og kunne meddele, at loven gik igennem uden anmærkninger. Det var nok ventet, men vedtagelsen har også skabt en del røre i forskellige kredse, så mulighederne er langt fra opbrugt. BJ og SM vil følge op på sagen, og søge dispensation på de 3 områder, som er særlig interessante for os. Loven vil blive taget op til revision i 2009, og det vil der blive arbejdet hen imod.

2 BJ tager lederen i Tølt i næste udgave. Mountainbike vs. rytter-sag. Bestyrelsen mener ikke at den kan tage stilling til sagen på det foreliggende grundlag. OR tager kontakt til forespørgeren. 40 års-udvalget. BJ har fået positivt tilsagn fra Rosa Hansen, og Ivar Søborg har lovet at bidrage med underholdning. 4. Administration. Økonomi (OR udredning af BJ/BKS konti, udsendelse af ½ regnskab). Der skal foretages en klar opdeling af omkostningerne indenfor det afholdte fællesseminarer under uddannelsen, således at sportens udgifter og indtægter kan identificeres. OR fremsender en redegørelse. Udannelseskontiene skal udbygges, således at vi bedre kan følge de enkelte aktiviteter. BJ/Trille/OR udarbejder oplæg. OR udsender regnskab pr. ultimo maj inden 15. juni Alle melder tilbage. Merbevillinger. Ingen bevillinger blev behandlet. Sponsorkontrakter. Der er udsendt regninger til vore sponsorer. Saga Trailer har meddelt foreningen, at de ikke ønsker at fortsætte. Topreiter har endnu ikke underskrevet aftalen. OR kontakter Topreiter om aftalen skal realiseres. Sekretariatets opgaver og ferie. Der var ikke noget specielt nyt fra sekretariatet. Der arbejdes pt. med næste kåring, bedækningstilladelser, rytterlicenser, det kommende DM plus alle løbende opgaver. Sekretariatets feriekalender var fremsendt, og der var ingen kommentarer til planen. Kontoret holder lukket i uge 29 og 30. Bestyrelsen ønsker en vurdering/plan for nødløsninger, i tilfælde af sygdom eller andet indenfor de forskellige arbejdsområder på kontoret. Det er en lille organisation, og en fuld overlapning er ikke mulig. OR arbejder på sagen. Sårbare områder er Tølt og hjemmesiden. Foreningens indtægtsgrundlag. Foreningens alt overvejende indtægtsgrundlag er medlemskontingenterne, som i videst mulig omfang dækker alle fælles faste omkostninger, og resten fordeles med hensyn til bredden. (Se i øvrigt under opfølgning visionsseminar). Det kan være et mål, at få bladet til at hvile i sig selv, ved en øget annoncekampagne. Yderligere bør foreningen se på strukturen for sponsorer. Man kan her overveje kun at have en hovedsponsor, Tryg, og ellers indgå annoncekontrakter med øvrige interesserede. Der er generelt et ønske om, at få en bedre økonomisk balance på hele sponsorsiden.

3 5. Opfølgning visionsseminar- de 3-5 vigtigste punkter. CH fremlagde følgende emner: Bred folkelig opbakning Værdigrundlaget ikke nok kendt og skal revideres. Revurdering af medlemsdemokratiet Fokus på bredden Lokale portrætter i samarbejde med klubkomiteen Alternative måder at holde stævner på Revurdering af klubstruktur. Ovenstående gav anledning til en bred diskussion i bestyrelsen. Der er allerede alle muligheder for at afvikle alternative stævner, f. eks er der allerede afviklet vejledende kåringer. Der er ligeledes igangsat en strukturdebat, via det nedsatte strukturudvalg. Der var bred enighed om, at klubkomiteen i denne proces spiller en meget stor rolle, og at det er af stor betydning, klart at fastslå komiteens rolle i samspillet mellem klubberne og DI. Skal klubkomiteen alene servicere klubberne, som så videreformidler DI-budskabet til de enkelte medlemmer? Skal klubkomiteen formidle lederkurser og koordinere aktiviteter klubberne imellem, og klubberne alene stå for de enkelte aktiviteter? Skal klubberne involveres mere direkte i afviklingen af diverse DI arrangementer? Klubkomiteen fokuserer på klubberne, klubberne fokuserer på bredden, og herigennem skabes der et ejerforhold til DI!! Konklusionen blev, at det vil kræve et meget stort engagement af de enkelte komitemedlemmer, og at det er væsentligt at få dette frem, så de enkelte ved, hvad de går ind til. Der arbejdes således ihærdigt med dette område, som dog i nogen grad må afvente kommende udspil fra strukturudvalget. Næste område blev Brugerbetaling. Der skal være fuld omkostningsdækning for alle aktiviteter, som ikke direkte dækker bredden. Bestyrelsen påpegede her, at der allerede i forbindelse med budgetlægningen var taget højde for brugerbetalingen, men, at der stadig er områder, som man bør fokusere på. Bedækningstilladelse og rytterlicens er eksempler på, at der søges balance i henholdsvis avl og sport, og den sidste revision af klubkontingenterne bringe foreningens klubrelaterede aktiviteter mere i balance. Øvrige midler kan herefter kanaliseres ned i bredden via fælleskomiteen. Avlen er nu nået frem til en acceptabel balance, hvorimod sporten stadig kræver større tilskud. Der bør derfor fra sporten arbejdes hen imod en fuld selvfinansiering. Der blev peget på, at det specielt er finansiering af Eliten, som er det store problem, og at en del af rytterlicensen, eller en stigning i samme, måske kunne afhjælpe dette. Uanset hvorledes man løser problemet, vil det betyde, at det bliver dyrere at deltage i stævner.

4 Sidste område under dette punkt var Frivillighed. Der skal udarbejdes en politik på området. Alle skal være klædt godt på Opgaverne skal uddelegeres Opgaverne skal være veldefinerede Frivillighed skal synliggøres i foreningen. Her blev det drøftet, hvad man skal gøre, hvis der ikke kan afvikles arrangementer på grund af manglende frivillig arbejdskraft. Enten dropper arrangementet eller betale sig ud af problemet. Der er ikke nogen entydig løsning, idet visse opgaver af natur skal løses, andre kan måske udskydes/aflyses. CH prøver at samskrive ovenstående og sender det til bestyrelsen. 6. Udviklingsopgaver, status. 7. VM Avlens registreringsopgaver. KJ havde endnu ikke modtaget mødereferat fra sidste møde i udvalget. Bestyrelsen afventer referat fra udvalget. Fælles Uddannelse Intet nyt p.t. Strukturudvalg. Næste møde afholdes onsdag 6. juni Dagsorden er udsendt. Det er aftalt, at området fremmes mest muligt, men før noget fremsendes til bestyrelse/generalforsamling, skal det være virkelig gennemarbejdet. Vision/mission. Både på hjemmeside og i arbejdsprogrammerne skal der være klart beskrevne ansvarsområder, med langsigtede mål, budgetårets opgaver og langsigtede opgaver. Ligeledes skal der beskrives tværfaglige opgaver, hvor disse berører flere komiteområder. Af opgaver af mere langsigtet art kan allerede nævnes Avlens registrering Basisuddannelsen Strukturarbejdet Sportskomiteen arbejder stadig hårdt på at få noget konkret fra Holland.

5 Vi kan stadig ikke få konkrete priser fra VM arrangørerne, hvilket skaber en del forvirring. Skal vi f. eks. leje beboelsescontainere eller værelser, hvad gør vi ved forplejning etc. BKS presser nu hårdt på igen, og vender tilbage, så snart han får noget brugbart. RH orienterede om at VM-satfetten var fint på vej. 8. Hedeland Det er lidt trangt med nyheder. Alt skulle dog være som aftalt til kåring og DM. SM/OR forsøger at samle op på den videre udvikling af de større opgaver ved DM. 9. Generalforsamling/Årsfest Det overvejes at annoncere i Tølt efter ledige poster. Tages op på næste møde. Der er ingen nye forslag fremkommet. Tidsplanen opdateres løbende. Sekretariatet melder tilbage med de relevante datoer (OR). BKS påtog sig ansvaret for Årsfesten. Arrangementet vil bestå af middag, overrækkelse af priser, diverse indlæg, m.m. Finn Nejsgaard ønsker et indslag om et Islandshesteligaen, en form for Cup-turnering, som er rettet mod sjællænderne. 10. Orientering fra komiteerne. BJ. Junior Cup er på skinnerne BKS. DM skulle nu være på skinnerne, og skal nok blive et godt arrangement for Sport og Hedeland. KJ. Opfordrede Sport til at starte samarbejdet om 3. kåring og gædingakeppni. Bededag er her med på vognen. Cafeteriet er på plads, idet det indgår i aftalen for 1. kåring. Vi kan stadig trække på Henrik Hansens ekspertise. I begrænset omfang. RH. Aktivitets-ugen er fuldt booket, og der er frivillige nok. Det bliver et stort og spændende arrangement, med ca. 200 heste. 11. Evt. Høng-aftalen ophører ved afslutningen af de påbegyndte aktiviteter. Fremover afvikles alle lignende arrangementer på Kalø. Foreningen har nu modtaget opgørelser fra DIF vedrørende medlemstal. Antallet er steget fra 9400 til 9600, en glædelig fremgang, specielt i tider hvor andre desværre må registrere tilbagegang. Mødet afsluttet kl Næste møde er den 1. juli kl. 18. Referat er godkendt den 9. juni Susie Mielby

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Ole Rasbech

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Maria

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Kirsten Junker (KJ), Maria

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen, Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Til stede: Susie Mielby (SM), Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Ole

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Ole Rasbech (OR)

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde)

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde) Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken 20.00 22.00 (telefonmøde) Til stede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ) og Birgitte Jensen (BJ).

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ), Ivar Søeborg, (IS) og Birgitte

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00 Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00 Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ) og Birgitte Jensen (BJ). Fraværende: Ivar Søeborg

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken 10.00-17.00 på Postgården i Fredericia

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken 10.00-17.00 på Postgården i Fredericia Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken 10.00-17.00 på Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Ivar Søeborg (IS), Kirsten Junker

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen.

Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen. Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen. Hvorfor en undersøgelse? I DI arbejde har der gennem flere år efterhånden erkendt et behov for at få større kontinuitet og formidling af indhøstede

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg

Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg Tilstede: Britt Balle, Torben Haugaard, Jan Thye, Birgitte Jensen, Susie Mielby, Torben Søndergaard, Jens T. Larsen, Morten Sau(referent)

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP).

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP). Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 9. januar 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 25. maj 2011/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2011 24. maj 2011 kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2011 3. Bestyrelsens siden

Læs mere

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Referat af Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Til stede: Susie Mielby (SM), Torben Søndergaard (TS), Torben Haugård (TH), Jan Thye (JT), Sigrún Erlingsdóttir (SE),

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 21. maj 2006 klokken 10.30 16.30 på Postgården

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 21. maj 2006 klokken 10.30 16.30 på Postgården Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 21. maj 2006 klokken 10.30 16.30 på Postgården Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ), og Birgitte Jensen (BJ).

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum Fællesudvalget (FU) Ref: HS Referat af mødet den 3. maj 2011 Dato: 23. maj 2011 Til stede: Afbud fra: Fmd. Finn Bruus, KE (Dansk Fjernvarme) Næstfmd. Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet).

MG bød velkommen til mødet med en speciel velkomst til Steffen og Alice som fremover inviteres til vores møder (som en del af turneringsteamet). Tilstede fra DBwF-Øst: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen (JJ) Turneringsteam:

Læs mere

2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN

2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN Resultatopgørelse FOR PERIODEN 01.10.2013-30.09-2014 Note Regnskab Regnskab Budget Budget 2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN Kontingenter 2.454.638 2.359.163 2.438.000 2.439.000 Sponsorer

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve Idrætsforbund Dato: Lørdag den 18. november 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Danske Døves Landsforbund, Brohusgade 17, 2200 København N Hovedbestyrelsen:

Læs mere

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3 Beslutningsprotokol bestyrelsesmøde nr. 4-2012. Sted: Gl. Estrup Dyrskue. Randersvej 4, 8963 Auning vi mødes ved den gamle stald Dato: 03.06.2012 Tid. 11.00 Slut : Ca.15.30 Indkaldte Deltagere: Pernille

Læs mere

DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015

DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015 DI Klubmøde Slagelse 24/10 2015 Program 10.00 Velkomst og præsentation 10.30 Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat 12.00 Frokost

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Københavns Fodbold-Dommerklub

Københavns Fodbold-Dommerklub København, 9. juli 2007 REFERAT MØDE: Bestyrelsesmøde i Københavns Fodbold-Dommerkub DATO: 18 juni 2007 kl. 19:00 STED: Boligkontoret Danmark, Lundsgade 9, 2100 KBH Ø DELTAGERE: Bjarne Nigaard Michael

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus

Referat. Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl i Rosportens Hus Dansk Forening for Rosport Referat Hovedbestyrelsesmøde torsdag den 06. september 2018 kl. 17.00-20.00 i Rosportens Hus Tilstede: Henning Bay Nielsen (HBN) Marie Heide (MH) Conny Sørensen (CS) Thomas Ebert

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde

Referat Bestyrelsesmøde GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT Referat Bestyrelsesmøde Møde Deltagere Afbud Referent Torsdag, den 08. november 2018, kl. 18:00 Bestyrelsen: Jørgen Jæger Pedersen (JJP) Jørgen Rasmussen (JR) Inge Lise Hummelgaard

Læs mere

P17, Dagsorden 04-04-2013. P17 møde den 08. maj. 2012 kl. 10.00 hos: Teknologisk, Kongsvangsallé 29, 8000 Aarhus C.

P17, Dagsorden 04-04-2013. P17 møde den 08. maj. 2012 kl. 10.00 hos: Teknologisk, Kongsvangsallé 29, 8000 Aarhus C. P17 møde den 08. maj. 2012 kl. 10.00 hos: Teknologisk, Kongsvangsallé 29, 8000 Aarhus C. Deltagere: Erik Klemmsen (EK) (Formand) Claus Eskesen (CE) (Næstformand) Mark Krølner (MK) Jørgen Bo Nielsen (JBN

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken 18.00-23.00 hos Bo Kayser i Stensby Tilstede: Michael Thelander (MT), Stig Jürgensen (SJ), Bente Larsen (BL), Henrik Dahl (HD), Birgitte Norby

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08. 06. 2016. Skrevet af: Lars Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 8. juni 2016 fra 9.00 15.30. Morgenmad fra 8.30 og frokost fra 12.00. Tilstede:

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013.

Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Dagsorden til bestyrelsesmøde nr. 2-2013. Sted: Sortemosevej 39, 5892 Gudbjerg Dato: 3. Marts 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christina Arslan (CA), Fleur Trubka (FT),

Læs mere

Der blev aftalt nedenstående fordeling af områder indtil videre.

Der blev aftalt nedenstående fordeling af områder indtil videre. Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag den 14. november 2012. Tilstede: Steen, Buller,, Jette, Lars, Michael, Lisbeth, Helle Afbud: Ingen. Dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Se under

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP)

Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Tilstede fra DBwF-Øst: Afbud: Formand: Martin Guldager (MG) Budgetansvarlig: Leif Makholm (LM) Sekretær: Bente Makholm (BM) Aktivitetskoordinator: Michael Pedersen (MP) Turneringsteam: Johnni Jespersen

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU8 den 6/12 2013 Bali, den 28. januar 2014 Til stede: Ikke til stede: Formand: Lars Jacobsen (LJ) Næstformand: Michael Pedersen (MP) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer: Leif Makholm (LM) TUR-formand:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14

Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmøde i ledersektionen 8. november 2013 kl. 10-14 Tilstede: Anders Fløjborg, Helle Christoffersen, Anne Steenberg, Jeppe Bülow Sørensen, Rikke Rødekilde og Charlotte Holmershøj

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Bestyrelsen, (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning:

Bestyrelsen,   (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Opfølgning: Referat Bestyrelsesmøde Dato 14. marts 2017, kl. 19.00 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Anders Bente Glenn Hans Christian Heidi Henning Linda Niels Sonja Stig Bjarne Christine

Læs mere

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ...

af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel. ... Referat af JHF Turneringsudvalgsmøde mandag den 22. oktober 2018 kl. 17.30 i Hammel Idrætscenter, Thorsvej 4, 8450 Hammel.... Deltagere: Sonja Hansen, Niels Emil Lindholm, Helle Munk-Hansen, Peter Jensen,

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Lars Møller Jens Meilvang Valdemar Haumand side 1 d.16. marts 2010 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Dagsorden fra bestyrelsesmødet tirsdag d.16.3.2010 kl. 15.30. Mødet afholdes i Grenaa Idrætscenters mødelokale 4,

Læs mere

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat: Deltagere: 01-2013 RU møde d. 12. januar på Fangel Kro Johannes Fraas (), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent Lars

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken 18.00-23.00 hos Bo Kayser i Stensby Tilstede: Michael Thelander (MT), Stig Jürgensen (SJ), Bente Larsen (BL), Henrik Dahl (HD), Birgitte Norby

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 19. MARTS 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Mads,, Jens Peter, Annette, Christian, Anders Afbud: Rasmus, William Agenda: Udsendt af formanden inden

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Tilstedeværende: Fraværende: Leif Meitilberg (), Michael Sølling (), Inger Neye (IN), Allan Schwab (AS), Jan Nielsen () Jonas Rasmussen(JR) Punkt Dagsorden Kommentar

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 13. maj 2007 kl. 10.00 på Frederiksberg Brandstation, Howitzvej 26, Frederiksberg. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Hanne Buchholdt, Carsten W.

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere

Arbejdsudvalg sek. I & II

Arbejdsudvalg sek. I & II Arbejdsudvalg sek. I & II REFERAT 5 NOVEMBER 2011 KL. 10:00 NÆSTVED, HOS JENS CHR. NIELSEN MØDE INDKALDT AF Formand for AU sek. 2, MØDETYPE Arbejdsudvalgs møde (AU) sek. 1 & 2 ARRANGØR REFERENT Dansk politihundeforening

Læs mere

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017

Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Pytla s general forsamling den 14. marts 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Kasseren fremlægger regnskab herunder fastlæggelse af kontingent for efterfølgende år

Læs mere

Punkt A Valg af dirigent og referent DI s formand Torben Søndergaard bød velkommen til medlemmer, æresmedlemmer og FEIFpræsidenten.

Punkt A Valg af dirigent og referent DI s formand Torben Søndergaard bød velkommen til medlemmer, æresmedlemmer og FEIFpræsidenten. Generalforsamling i Grand Park, Korsør d. 19. november 2011 kl. 10.00 Dagsorden: A Valg af dirigent og referent B Bestyrelsen aflægger beretning C Fremlæggelse af det reviderede regnskab samt forslag til

Læs mere

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012.

Der forelå referater til godkendelse fra bestyrelsens møder den 9. maj 2012. Bestyrelsesmøde, onsdag den 23. maj 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Birthe Hansen Leif Poulsen Steen Valentin Kurt Johannsen Erling Sandbeck ES

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA).

Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH), Jan Donde (JD) og Birgitte V. Andersen (BVA). Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 1. juni 2014 Mødet afholdtes i Odense Bowlinghal og startede kl. 10.00. Deltagere: Per Henriksen (PH), Torben V. Andersen (TVA), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen(LH),

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh.

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Referat HB 01 Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Stor tak til alle vore sponsorer:

Stor tak til alle vore sponsorer: Kære ryttere, dommere og hjælpere Så skal vi mødes på Geysirsletten hvor vi afvikler Geysir Masters 2012 på 200 m bane. Vi er 68 ekvipager. Stævnet tæller til Ishesteligaen og DRL. Rytterne bedes holde

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Den 11. juni 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 07-2009 10. juni 2009 Telefonmøde

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 9. juli 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 08-2009 24. juni 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde 3-2015 06. november 2015 Tid: 26. oktober 2015, kl. 18.00-20.30 Sted: JA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Til stede: Knud Rose Pedersen (DH), Arne

Læs mere

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser.

Kasserer: - regnskabet er færdigt der mangler kun sidste godkendelser. + Referat FU-møde 10.4.2013 Danmarks Sportsdanserforbund Mødegruppe: FU møde Referent: FR Dato: 10.4.2013 kl. 17.30 Sted: Park Inn, Kastrup Tilstede: Flemming Riis, Hasse Stentoft, Karen Pedersen, Claus

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere