Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP)."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 9. januar 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP). Jens Szabo (JS) Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen og velkomst: Dagsordenen blev godkendt med de eftersendte punkter. Dagsorden udarbejdes fremover i samarbejde med administrationschefen og efter eventuelle input om punkter fra bestyrelsens medlemmer. TS er fremover ordstyrer, mens JS er referent. TS bød velkommen til arbejdet og udtrykte ønske om et godt samarbejde. Bestyrelsen besluttede, at arbejdet skal være præget af tryghed og åbenhed samt en sober og god tone. Bestyrelsen skal have lov til at være uenige om et emne, men bestyrelsen står sammen om beslutningen udadtil, når der er truffet en beslutning. Der refereres ikke til diskussionerne i bestyrelsen, men der refereres til beslutningerne. 2. Meddelelser: Referat af bestyrelsesmøde Årets gang. Referatet fra mødet 14. november 2010 blev godkendt. Proceduren er fremadrettet, at bestyrelsens medlemmer melder eventuelle ønsker om ændringer til referatet til administrationschefen, der herefter indarbejder ønskerne i referatet. Fremover bliver godkendelse af sidste referat et selvstændigt punkt på dagsordenen. Årskalenderen blev godkendt med følgende tilføjelser: Bestyrelsesmøde over Skype 8. februar 2011 kl (IP ringer op), bestyrelsesmøde over Skype 7. marts 2011 kl (IP ringer op) og bestyrelsesmøde 9. oktober 2011 kl v/ae (incl. gåtur m.v.). 3. Evaluering af generalforsamlingen 20. november 2010: Der ønskes en evaluering af generalforsamlingen Oplæg v. Torben S. og Birgitte J Fredericia Messecenter er et godt sted at afvikle generalforsamlingen, og service og afvikling var i top fra messecenterets side. Indtjekning, boder m.v. forløb fint. Medlemmerne var engagerede og fremmødte i stort tal. Starten på generalforsamlingen var også fin med en god stemning. Uddeling af priser skal nytænkes til næste år. Eventuel afstemning med håndsoprækning skal nytænkes, idet der blandt de delegerede gemmer sig mange klubstemmer. Fremover bør vi nok gøre dirigenten opmærksom på at runde indlæggene fra de mange engagerede medlemmer af lidt hurtigere. Bestyrelsen skal i højere grad fortælle om visioner. Bestyrelsen skal fremover være meget mere skarp og være forberedte til fingerspidserne. Fremsendte forslag skal være krydstjekket. Generalforsamlingen skal nytænkes og forbedres. Emnet programsættes på kommende visionsmøde med komiteerne, såvel som bestyrelsen tager punktet op på et senere bestyrelsesmøde.

2 4. Intern og ekstern kommunikation: Dagsordener og referater i det kommende foreningsår. Oplæg v. Torben S. Bestyrelsen lægger vægt på, at der skal være mulighed for at tale frit fra leveren på bestyrelsesmøderne, hvorefter beslutningerne meldes ud. Det er vigtigt for DIs medlemmer at kunne følge med i foreningens virke det giver større medansvar og ejerskab. Bestyrelsesreferater bliver fremover lagt ud på nettet, idet referaterne renses for eventuelle personsager. Samme procedure gælder fortsat før øvrige referater. 5. Kommissorier og budgetter: På baggrund af udsendt bilag om de enkelte komiteers virke gennemgås et udkast til kommissorium. Oplæg v. Torben S. Bestyrelsen besluttede at anvende den udleverede skabelon, der giver et overblik og kobler hovedmål, mål for 2011, aktivitetsplan for 2011 og budgettet. Skabelonen skal ses i sammenhæng med forretningsordenens punkt 6.b arbejdsprogrammer/budgetter. Der udarbejdes oplæg for alle områder til godkendelse på næste bestyrelsesmøde. Efter godkendelse og underskrift bliver de enkelte områder lagt ud på DI-hjemmesiden. 6. Forretningsorden: DI s forretningsorden gennemgås m.h.p. evt. revision. Oplæg v. Torben S. og Birgitte J. Punkt 1 fordeling af primære opgaver og ansvar : DIB formandskab rettes til formand. Der indføjes ny linje vedrørende næstformanden med følgende beskrivelse: Næstformanden er stedfortræder for formanden i dennes fravær. Næstformanden kan tildeles specifikke opgaver eller projekter. Punkt 3.d gaver : Det bemærkes, at der er tale om max-beløb. Punkt 6. a arbejdsrammer, 2. bulet vedr. suppleanter ændres: Suppleanterne til komiteerne informeres og involveres efter behov, idet den tildelte økonomiske ramme skal holdes. JS foretager ændringer vedr. arbejdstider, arbejdsopgaver og foretager naturlige redaktionelle ændringer. Forretningsordenen er herefter godkendt og lægges på DI-hjemmesiden. 7. Konstituering: Information og PR: BJ, administrationschef og informationsmedarbejder Strukturudvalg: BJ eventuelt suppleret af eksterne medlemmer Herning/Hedeland: SEP, IP og administrationschef Sponsorer: Administrationschef eventuelt suppleret med eksterne medlemmer Etisk udvalg (hvilende): BJ - eventuelt suppleret med eksterne medlemmer Butik: BJ og Administrationschef DIF/DRF: Lone Høgholt, TS, administrationschef eventuelt suppleret med eksternt medlem L 202 (Lov om hestehold): BJ (tovholder) Forum for hestevelfærd: AE Videncenter Hest: SEP og administrationschef Tölt kære læser blev fordelt som følger: Februar: TS Marts: IP

3 April: SEP Maj: BJ Juni: AE August: IP September: RH Oktober: AE November: TS December: BJ 8. VM 2015: Status på situationen jvf. Generalforsamlingsbeslutningen. Oplæg v. Torben S. Bestyrelsen besluttede at søge om VM i 2015 med afvikling i Herning. TS kontakter en repræsentant for personkredsen, der pegede på mulige andre steder. TS meddeler de øvrige nordiske lande, at DI søger alene, men håber og lægger op til høj grad af samarbejde. Der nedsættes et VM2015-udvalg med TS for bordenden. Næstformanden samt formændene for avl henholdsvis sport indgår i udvalget. Der projektansættes på et senere tidspunkt. 9. Introdag: Rammer og indhold for møde den 16. jan med nyvalgte bestyrelsesmedlemmer. Oplæg v. Birgitte J. Den planlagte introdag søndag den 16. januar 2011 for nye bestyrelses- og komitemedlemmer gennemføres som planlagt. Der er pt. tilmeldt 3 personer øvrige nye opfordres til at deltage. Form for introduktion af nye drøftes på et kommende bestyrelsesmøde. 10. DIF/DRF: Status jvf. oplysninger på generalforsamlingen. Oplæg v. Jens S. og Torben S samt Lone Høgholt (inviteret). Formanden for naturudvalget Lone Høgholt (LH) var inviteret og deltog under dette punkt. DI arbejder fortsat på et nært, konstruktivt og udbytterigt samarbejde med DRF/DIF. Der er mange området, hvor det er naturligt at samarbejde med DRF. Det er vigtigt at stå sammen i hesteverdenen, idet mange af vore interessenter lægger afgørende vægt på, at vi kommer samlet og er enige. LH orienterede om arbejdet med riderapporten i regi af Friluftsrådet. Rapporten er tæt på at gå i trykken. LH har den sidste afgørende dialog med rideforbundets generalsekretær Jens-Erik Majlund. LH orienterede endvidere om DI-notatet fra 2007, der er godkendt af bestyrelsen for DRF. LH gav udtryk for ønsket om at kunne dele en udviklingskonsulent (hed tidligere breddekonsulent) med DRF, idet det er vigtigt med kontinuitet og professionalisering via ansatte. LH har fortsat mandat til arbejdet og arbejder videre med riderapporten og involverer senere JS og Jens Iversen i kommende dialog med DRF vedr. øvrige samarbejdsområder som fx uddannelse på naturområdet (hest i trafikken) og en mulig forsikringsaftale. TS indkaldes på et senere tidspunkt af LH til at deltage i et møde med DRF på formandsniveau.

4 11. FEIF konference: Gennemgang af dagsordenen og vigtige punkter ved dette års FEIF konference. Deltagere? Se tidligere udsendt invitation. Oplæg v. Torben S. Konferencen afvikles februar 2011 i Wien. Materialet er endnu ikke modtaget, hvorfor afstemninger m.v. aftales på et senere tidspunkt. Administrationen koordinerer en samlet tilmelding til FEIF-konferencen samt flybookning, værelsestyper m.v. for deltagerne. 12. DI s sekretariat: Drøftelse af arbejdsforholdene på DI s sekretariat på Vilhelmsborg. Oplæg v. Torben S. og Jens S. Bestyrelsen prioriterer arbejdsmiljø og tidsvarende rammer for foreningens ansatte medarbejdere højt. Formanden bemyndiges til at træffe beslutning om eventuel flytning af DIs sekretariat efter sonderinger og besøg på bl.a. LandboMidt og Videncentret i samarbejde med JS. 13. DI s administrationschef: Fokuspunkter og lønforhandling for Oplæg v. Torben S. JS deltog ikke i behandlingen af dette punkt. 14. Økonomi: Aktuel status for foreningens økonomi samt orientering om sidste års regnskab. Revisionsprotokollat vedlagt. Oplæg v. Jens S. Bestyrelsens medlemmer modtager regnskab og specifikationer fra regnskabssystemet hver måned for eget ansvarsområde. Som følge af travlhed på sekretariatet samt afventning af budgetgodkendelse på generalforsamlingen samles regnskabet for oktober, november og december og udsendes samlet. Dernæst udarbejdes kvartalsregnskaber efter generalforsamlingsmodellen. Kvartalsregnskabet består af en side med regnskab samt en side med noter/forklaringer over de største og væsentligste afvigelser eller fokusområder. JS kontakter revisionen med henblik på fremsendelse af endeligt og underskrevet revisionsprotokollat, hvorefter punktet drøftes på et kommende bestyrelsesmøde. 15. Visionsdagen 2011: Drøftelse af visionsdagen for dette foreningsår. Program er udsendt. Oplæg v. Birgitte J. Visionsdagen gennemføres som planlagt søndag den 6. februar 2011 kl på Vilhelmsborg. Bestyrelsen vurderer efterfølgende, om der er behov for et opfølgende møde. Det er vigtigt, at alle føler ejerskab til visionen, og at DI fremstår som én forening. Alle opfordres derfor til at bakke op om arrangementet. Ideer til ny form for afvikling af generalforsamling indarbejdes i programmet. Dagen tilrettelægges, så der både bliver mulighed for at arbejde på tværs af komiteer og internt i komiteerne. BJ udarbejder endeligt program med baggrund i bestyrelsens drøftelse.

5 16. Rytterlicens: Fastlæggelse af rytterlicens Oplæg v. Ingeborg P. Bestyrelsen tog sportskomiteens fastlæggelse af rytterlicensen for 2011 til efterretning. 17. Komiteernes 5 min.: Aktuel orientering. RH orienterede om klubmødet 20. marts 2011 og om Aktivitetsugen (max. 200 deltagere). 18. VM-udvalg 2011: Bestyrelsen har tidligere nedsat et udvalg. Bestyrelsen skal udpege et medlem blandt sin midte til afløsning for Kim Bugge. IP blev valgt. 19. Dopingkontrol: JS arbejder videre med den tidligere bestyrelsesbeslutning gerne i samarbejde med DRF og Antidoping Danmark. IP og SEP orienteres løbende. 20. Eventuelt: Mødet blev afviklet i en god tone. Mødet sluttede

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen, Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening Dansk Cøliaki Forening Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen - Forretningsudvalget - Sekretariatslederen med sekretariat - Aktivgrupper

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Maria

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde)

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken (telefonmøde) Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 3. august 2006 klokken 20.00 22.00 (telefonmøde) Til stede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ) og Birgitte Jensen (BJ).

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ), Ivar Søeborg, (IS) og Birgitte

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Ole Rasbech

Læs mere

Forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sejs Skole

Forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sejs Skole Forretningsorden for Skolebestyrelsen ved Sejs Skole Indhold 1. Gyldighed 1 2. Skolebestyrelsens ansvar og beføjelser 1 3. Skolebestyrelsens sammensætning 1 4. Valgforhold 1 5. Afholdelse af bestyrelsesmøder

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Til stede: Susie Mielby (SM), Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Ole

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Forretningsorden Bestyrelsen RANDERS REALSKOLE. I henhold til vedtægternes 12 skoleåret 2019/20

Forretningsorden Bestyrelsen RANDERS REALSKOLE. I henhold til vedtægternes 12 skoleåret 2019/20 Forretningsorden Bestyrelsen RANDERS REALSKOLE I henhold til vedtægternes 12 skoleåret 2019/20 15. maj 2019 1 Repræsentantskabsformands ansvar: 1 MØDELEDER Det konstituerende møde ledes af repræsentantskabsformanden,

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Ole Rasbech (OR)

Læs mere

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3.

Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Forretningsorden for bestyrelsen i A/B Ingolf - Juni 2012 Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, jf. foreningens vedtægter 30 stk. 3. Formål Formålet med bestyrelsens arbejde er at varetage

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010

Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Forretningsorden for VA s bestyrelse Juni 2010 Kap. 1. Organisationsbestyrelsens beføjelser 1. Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen består at 7 medlemmer. Ethvert medlem er stemmeberettiget. Derudover

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg

Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg Tilstede: Britt Balle, Torben Haugaard, Jan Thye, Birgitte Jensen, Susie Mielby, Torben Søndergaard, Jens T. Larsen, Morten Sau(referent)

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Vedtaget 24. august 2015

Vedtaget 24. august 2015 forretningsorden Vedtaget 24. august 2015 Emne Forretningsorden for fsb s bestyrelse 1. Bestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af boligorganisationens anliggender og skal

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. b) Deltagere: Alle styrelsesmedlemmer samt konsulenten deltager i møderne.

Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. b) Deltagere: Alle styrelsesmedlemmer samt konsulenten deltager i møderne. 1. Styrelsesmøder Ordinære møder. Forretningsorden for Kredsstyrelsen i Øhavets Lærerkreds. a) Mødetidspunkt: Mandage med 2-3 ugers mellemrum. Møderne fastlægges for 1 år ad gangen. b) Deltagere: Alle

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k. CVR nr. 31995876

T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k. CVR nr. 31995876 Forretningsorden for bestyrelsen i T r a n s p a r e n c y I n t e r n a t i o n a l D a n m a r k CVR nr. 31995876 1 - GRUNDLAG Stk. 1 Denne forretningsorden opsummerer og supplerer bestemmelserne om

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 2. februar 2012 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen for

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

DCF Forretningsorden

DCF Forretningsorden FORSLAG: FORRETNINGSORDEN OG ORGANISATONSMAGT DCF Forretningsorden 1. Indledning I dette dokument fastlægger bestyrelsen mandat samt beføjelser for: - Bestyrelsen. - Forretningsudvalget. - Sekretariatslederen

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på

Forretningsorden for bestyrelsen på Århus Friskole Bilag til Vedtægter for Århus Friskole 1. Indkaldelse af generalforsamling Formanden indkalder til generalforsamlinger i henhold til skolens vedtægter. 2. Afholdelse af generalforsamling

Læs mere

FORRETNINGSORDEN DANMARKS INNOVATIONSFOND

FORRETNINGSORDEN DANMARKS INNOVATIONSFOND CVR Nr. 29 03 5695 Forretningsordenen er udfærdiget af bestyrelsen for Danmarks Innovationsfond (i det følgende kaldet Fonden ) med hjemmel i 11, stk. 1 i lov nr. 306 af 29. marts 2014 om Danmarks Innovationsfond

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne

Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Forretningsorden for bestyrelse og udvalg i U-landsforeningen Svalerne Bestyrelsen Valg og konstituering af bestyrelse Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling og består af en formand, næstformand

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet

Vedtægter for Akademiet for Moderne dans Og Klassisk ballet 1. Navn og Hjemsted Foreningen er stiftet 6. maj 2014. Foreningens navn er Akademiet for Moderne dans og Klassisk ballet v. Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, forkortet Akademiet for Moderne dans

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Konstituering. Mellem første og andet bestyrelsesmøde afholder faste udvalg et møde, hvor der vælges en kontaktperson og udformes en handlingsplan.

Konstituering. Mellem første og andet bestyrelsesmøde afholder faste udvalg et møde, hvor der vælges en kontaktperson og udformes en handlingsplan. FORRETNINGSORDEN FOR FF s BESTYRELSE Konstituering Den på generalforsamlingen valgte bestyrelse, der består af 9 medlemmer, tiltræder pr. 1. januar og holder sit konstituerende møde senest 15. januar.

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

REFERAT Fællesmøde Rådsmedlemmer og suppleanter

REFERAT Fællesmøde Rådsmedlemmer og suppleanter REFERAT Fællesmøde Rådsmedlemmer og suppleanter Møde nr. 01-2018 Torsdag den 18. januar 2018 kl. 18.00 19.30, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation

Læs mere

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune

Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Forretningsorden for Ældrerådet i Aarhus Kommune Gældende fra 7. feb. 2017 Denne forretningsorden er forankret i Ældrerådets Vedtægt 7 stk. 1. 1 Konstituering: Stk. 1. Ældrerådet konstituerer sig med formand,

Læs mere

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018 Dokument revision historik samt godkendelse Beskrivelse 1.0 Forretningsorden for Skolebestyrelsen på Bjørnehøjskolen Godkendt af bestyrelsen Ændring er - stk Godkendelse Anette Rasmussen, Noomi Katz-Kolberg,

Læs mere

Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012

Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012 Interne/kritiske revisorer Jan Olsen, SDC Mogens Pedersen, Sparekassen Sjælland Finansforbundet - Kreds Øst Revisionsprotokollat til årsregnskab 2012 Revisionsprotokollat 2012 - side 1 af 5 1. Interne/kritiske

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rosa Henriksen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016

FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 FORRETNINGSORDEN FOR LANDSSTYRELSEN I UNGDOMMENS RØDE KORS 2015/2016 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Mødekreds Bestyrelsen + Erik, Jeef, Kim (medarbejderrepræsentant) og Maiken (referent) Tid 16. maj 2017 kl. 13.15-18.00 Sted Indkaldere Mødetype Forplejning CISU, Klosterport

Læs mere

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen Forretningsorden for Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til foreningens vedtægter 10. 1.2. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsespolitisk udvalg

Forretningsorden for Uddannelsespolitisk udvalg FIOLSTRÆDE 44, 1. TH 1171 KØBENHAVN K TLF. +45 33 36 98 00 WWW.DKUNI.DK Forretningsorden for Uddannelsespolitisk udvalg 9. MAJ 2018 J.NR. TKS SIDE 1/6 Formål for Uddannelsespolitisk udvalg 1: Udvalget

Læs mere

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium

Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S. 1. Status og kommissorium 18. juni 2015 BILAG 1 Kommissorium for revisionsudvalget i TDC A/S 1. Status og kommissorium Revisionsudvalget er et udvalg under bestyrelsen, der er nedsat i overensstemmelse med 15.1 i forretningsordenen

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3

Kim Walther Andreasen, Steen Andersen, Merete Kragh. 1/17 17/ Valg af mødeleder v. Lene Lindberg 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 22.02.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I og II Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse

FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse Reglerne om skolebestyrelsens virksomhed er fastsat i Folkeskoleloven samt i Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Lyngby-Taarbæk Kommune, vedtaget i september

Læs mere

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Referat af Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Til stede: Susie Mielby (SM), Torben Søndergaard (TS), Torben Haugård (TH), Jan Thye (JT), Sigrún Erlingsdóttir (SE),

Læs mere

Forretningsorden for URK s landsstyrelse

Forretningsorden for URK s landsstyrelse Forretningsorden for URK s landsstyrelse 2011-2012 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen er på

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2018 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 06-04-2018 09:30 Sted: KL, lokale S-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat... 4 1.1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Roskilde Festival 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 6.07. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Styrelsens arbejdsform

Styrelsens arbejdsform Styrelsens arbejdsform Styrelsesmøder INDKALDELSE: Styrelsesmøder indkaldes af formanden eller næstformanden. Styrelsen vedtager en mødeplan for hele skoleåret. PLANLÆGNING/LEDELSE AF MØDERNE: Styrelsesmøderne

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelse og ledelse ved Vinderød Privatskole

Forretningsorden for bestyrelse og ledelse ved Vinderød Privatskole Forretningsorden for bestyrelse og ledelse ved Vinderød Privatskole Bilag til 'Vedtægter for Vinderød Privatskole' Indhold 1. Bestyrelsen... 2 a. Konstituering... 2 b. Årets møder... 2 c. Mødedeltagelse...

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael

Skolebestyrelsesmøde Valg af ordstyrer Michael Skolebestyrelsesmøde Mødedato 06.03.2019 Mødested/lokale SIM - Mødet påbegyndt kl. 17.00 Mødet afsluttet senest kl. 19.00 Deltagere Skolebestyrelsen Afbud: Rikke Markmann, Amalie Engelbrecht Emne (ansvarlig)

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 20. maj 2019, som blev afholdt i mødelokale på kontoret, Humlehaven 2, Aabenraa. Tilstede: Der deltog 24 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus

Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Århus, den 10. december 2008 Forretningsorden for bestyrelsen i Boligkontoret Århus Introduktion Valg til bestyrelsen sker hvert år på boligkontorets repræsentantskabsmøde. Valgperioden er højst 2 år.

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 06.09.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ingrid T. Thrane, Jens

Læs mere

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3

3.b)Orientering fra Sekretær LT 2 3.c)Orientering fra Kasser EKH 2 Udsende regninger status 2 Regnskab 3 Kasser posten. 3 Beslutningsprotokol bestyrelsesmøde nr. 4-2012. Sted: Gl. Estrup Dyrskue. Randersvej 4, 8963 Auning vi mødes ved den gamle stald Dato: 03.06.2012 Tid. 11.00 Slut : Ca.15.30 Indkaldte Deltagere: Pernille

Læs mere

Landsbyklyngen VestRum

Landsbyklyngen VestRum Landsbyklyngen VestRum er et samarbejde mellem Tim, Hover, Torsted, Hee, No, Stadil og Vedersø Forslag til vedtægter for styregruppen VestRum 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Styregruppen

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Indhold Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium... 1 1: Navn og formål... 2 2: Medlemmer... 2 3: Organisation... 3 4: Stormøde... 3 5: Økonomi...

Læs mere

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017

FreelanceGruppen bestyrelsesmøde april 2017 Dagsorden Deltagelse: FreelanceGruppen bestyrelsesmøde 26.-27. april 2017 Referat Mødt: Anne Anthon Andersen Jørgen Laurvig Katrine Nadia Jørgensen Lise Møller Schilder Marianne Bækbøl Marie Bille Morten

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Styrelsens arbejdsform

Styrelsens arbejdsform Styrelsens arbejdsform Styrelsesmøder FORRETNINGSORDENS FORMÅL: Forretningsordenen afspejler den til enhver tid gældende organisering af styrelsens arbejde. Organiseringen skal sikre en demokratisk organiseret

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet

Forretningsorden for Handicaprådet Forretningsorden for Handicaprådet Valgperioden 2014-2017 I medfør af retssikkerhedsloven 37 a har Byrådet i Silkeborg Kommune nedsat et Handicapråd og i henhold til retssikkerhedsbekendtgørelsen 29 har

Læs mere

Dagsorden. 1) Formalia I. Valg af ordstyrer II. Valg af referent III. Godkendelse af dagsorden

Dagsorden. 1) Formalia I. Valg af ordstyrer II. Valg af referent III. Godkendelse af dagsorden Dagsorden 1) Formalia I. Valg af ordstyrer II. Valg af referent III. Godkendelse af dagsorden 2) Præsentation af bestyrelsen I. Bordrunde hvor alle præsentere sig 3) Gennemgang af fremgangsmåder I. Referentrollen

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ).

Mødereferat BILAG 1. Bestyrelsesmøde Dato: Kl. Aftalt (afsluttet ca ). Mødereferat BILAG 1 Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 9.4.2018 Kl. Aftalt 19.30-21.00 (afsluttet ca. 22.15). Sted: SKYPE Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie Vanderhoef (AMV), Kate Palmquist (KP), Anne Marie

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne

Forretningsorden for bestyrelsen i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne Forretningsorden for bestyrelsen i Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Bestyrelserne 1. BESTYRELSENS SAMMENSÆTNING Bestyrelsen består af 18 medlemmer og 5 suppleanter, som er blevet valgt på Danske Erhvervsskoler

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl i mødelokalet Femkanten J 1 Referat Afdelingsbestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2019 kl. 19.00 i mødelokalet Femkanten J 1 Til stede: Søren Evers (SE), Jonas Brandenburg (JB), Sabrina Jørgensen (SJ), Peter Møller Nielsen (PM), Pia

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Boligforeningen HVIDOVREBO

Boligforeningen HVIDOVREBO Hvidovre, den 4. februar 2015 Referat Den 3. februar 2015 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 29 Mødested: FA09 Afdeling: Stationsparken 24, 2600 Glostrup Mødetid kl. 16.30 Deltagere:

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...!

Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Lørdag den 11. Marts, i Tersløse Sognegård, Holbergsvej 85, Tersløse. Dianalund Kl. 12:30-16:00 Dagsorden i følger lovene Mød op og...! Oplæg v/ Elise Lund Larsen, TV2 Fiktion. Foreningen er vært ved et

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E

M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E M Ø D E R E F E R A T B E S T Y R E L S E S M Ø D E Tid/sted Tirsdag den 9. april 2019 kl. 17.30 Mødenr.: 4-2019 Deltagere Bestyrelsen: Claus Svold (CS) Lars Skou (LS) Jan Haugsted Petersen (JHP) Judith

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 2, rådhuset Torvet 3, 8500 Grenaa Dato: Mandag den 9. december 2013 Start kl.: 9:00 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Jens Erik Madsen Birgit Jensen Erik Laursen

Læs mere

Forretningsorden for Danske Landbrugsskoler

Forretningsorden for Danske Landbrugsskoler Forretningsorden for Danske Landbrugsskoler 1. Sekretariatschef Foreningens sekretariatschef er sekretær for formandsskabet og foreningens bestyrelse. Ved økonomiske dispositioner kan sekretariatschefen

Læs mere