Gazellekåringer 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gazellekåringer 2015"

Transkript

1 Gazellekåringer 2015 Bliv inspireret, og mød menneskene bag gazellevirksomhederne, som skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. Thomas Bernt Henriksen, Børsens debatredaktør, præsenterer gazelleundersøgelsen, som ligger klar for 21. gang. Danmarks allerførste digitale gazeller ser dagens lys, og Børsens chefredaktør, Niels Lunde, interviewer iværksættere og belyser, hvad der skal til for at skabe succes. Få svarene, på Børsen Gazelle Program for onsdag 28. oktober Comwell Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg Kl Kl Ankomst, registrering, kaffe og morgenbrød Velkomst og tilbageblik på året som er gået v/ værterne: Niels Lunde, Børsens chefredaktør og Børsens debatredaktør, Thomas Bernt Henriksen. Menneskene bag årets gazeller hvem er de? Kl Kl Kl Kl Optimate gazelle i 7 år opskriften på succesen? Niels Lunde interviewer Optimate s medstifter og administrerende direktør, John Jeppesen om virksomhedens spændende historie fra opstart i 2004 og frem til i dag. Hvad har været drivkraften, konkurrencefordelene, og hvad er fremtidsplanerne? John Jeppesen har tidligere udtalt, at det er meget vigtig at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og er glade for at komme på job, men hvordan klarer man det i en virksomhed med stor vækst og konstante forandringer? Tilbageblik på året, som er gået Ferm Living gazelle i 5 år med rødder i skandinavisk retro og designtraditioner Ferm Living blev grundlagt i 2006 af Trine Andersen med en tapetkollektion, som snart blev udvidet til flere design og interiørprodukter. Reaktionen fra kunderne var overvældende positive og sortimentet, forhandlernettet og webshoppen er siden vokset støt år efter år. Hjemmemarkedet Danmark er fortsat det største, men med forhandlere i 50 lande ser Trine Andersen et stort potentiale for fremtiden. Thomas Bernt Henriksen interviewer. Tilbageblik på året som er gået fortsat Vend»

2 Kl VB Enterprise gazelle i 5 år partner med verdens førende kunder VB Enterprise, med hovedkontor i Skive, har over 20 års erfaring inden for vindkraftindustrien. De samarbejder med verdens førende producenter og leverandører af bl.a. vindmøller og andre elproducerende anlæg. Deres speciale er tilslutning og servicering af vindmøller. Ricco Veile, adm. direktør, fortæller om firmaets succes som underleverandør på et ekstremt konkurrencepræget globalt marked, hvor fleksibilitet og samarbejde er nogle af nøgleordene. Niels Lunde interviewer Pause og netværk Børsen Gazeller Årets gazelleundersøgelse 2015 Thomas Bernt Henriksen præsenterer årets resultater. Hvor mange gazeller lever i år op til kriterierne, i hvilke brancher er det gået godt, hvilke regioner har flest gazeller, og ser vi et mønster i dette? Kl Paneldebat om gazellernes dagsorden i 2016? Dagbladet Børsen har samlet et antal eksperter, der analyserer og debatterer årets fund. Der vil være fokus på finansiering, digitalisering og ledelse. Samt hvorfor går det bedre i visse områder i Danmark sammenlignet med andre? Hvad kan gøres for at forbedre vilkårene for iværksættere og hvad bliver gazellernes dagsorden i 2016? Panelet ledes af Niels Lunde og Thomas Bernt Henriksen og deltagerne er repræsentanter fra Beierholm, Google Danmark og Axcel. Kl Kl Prisen uddeles til vinderen i regionen og den nye digitale gazellepris. Tak for i dag.

3 Gazellekåringer 2015 Bliv inspireret, og mød menneskene bag gazellevirksomhederne, som skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. Thomas Bernt Henriksen, Børsens debatredaktør, præsenterer gazelleundersøgelsen, som ligger klar for 21. gang. Danmarks allerførste digitale gazeller ser dagens lys, og Børsens chefredaktør, Niels Lunde, interviewer iværksættere og belyser, hvad der skal til for at skabe succes. Få svarene, på Børsen Gazelle Program for onsdag 4. november Comwell, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C Kl Kl Ankomst, registrering, kaffe og morgenbrød Velkomst og tilbageblik på året som er gået v/ værterne: Niels Lunde, Børsens chefredaktør og Børsens debatredaktør, Thomas Bernt Henriksen. Menneskene bag årets gazeller hvem er de? Kl Kl Kl Kl Inspari gazelle i 6 år virksomheden som bestemte sig for fra dag et at blive en gazelle. Niels Lunde interviewer datavirksomheden Inspari s medstifter, Jens-Jacob Thuun Aarup, direktør og partner, om virksomhedens spændende rejse fra den blev startet af de fire stiftere i 2007 og hvordan det sidenhen er lykkes at gå fra succes til succes. Maratongazellen Inspari har klaret en disciplin, som kun de færreste kan, nemlig at beholde væksten år efter år. Hvad er det som adskiller Inspari fra andre virksomheder? Tilbageblik på året, som er gået fortsat. Skatepro gazelle i 5 år Skandinaviens største skaterbutik Skatepro, grundlagt i 1996 af Jakob Høy Biegel, er i dag vokset til at være Skandinaviens største skaterbutik både online og i fysiske butikker. Hvordan er virksomheden lykkedes med sin digitalisering og at skalere sin forretningsmodel fra lille virksomhed til i dag Skandinaviens største? Hvorfor er det vigtig for Skatepro at bibeholde sine detailhandelsbutikker ud over sit online salg? Thomas Bernt Henriksen interviewer. Tilbageblik på året, som er gået fortsat Vend»

4 Kl Hvem er Moonis Kamil? serieiværksætter, der fortsætter salg af sine virksomheder? Selv har han sagt: jeg er jo bare er en pakistanerdreng samtidig er han igen lykkedes med at sælge en af sine virksomheder til en stor industriel spiller blot fire år efter, at han startede virksomheden op. I 2011 var han en del af ejerkredsen af teleselskabet Onfone, som blev solgt til TDC for 300 mio. kr. 32-årige Moonis Kamil har nu også solgt dele af Iposen.dk til detailgiganten Dansk Supermarked. Han voksede op på Københavns Vestegn, læste til ingeniør, hvorefter han kastede sig ud i tilværelsen som iværksætter. Ikke alt har været let for Moonis Kamil, men han har altid haft et indre drive og ønsker at dele ud af sin erfaring og inspirere andre. Niels Lunde interviewer Pause og netværk Børsen Gazeller Gazelleundersøgelsen 2015 præsenteres af Thomas Bernt Henriksen Thomas Bernt Henriksen præsenterer årets resultater. Hvor mange gazeller lever i år op til kriterierne, i hvilke brancher er det gået godt, hvilke regioner har flest gazeller og ser vi et mønster i dette? Kl Paneldebat om gazellernes dagsorden i 2016? Dagbladet Børsen har samlet et antal eksperter, der skal analysere og debattere årets fund. Der vil være fokus på finansiering, digitalisering, rekruttering og ledelse. Samt hvorfor går det bedre i visse områder i Danmark sammenlignet med andre? Hvad kan gøres for at forbedre vilkårene for iværksættere og hvad bliver gazellernes dagsorden i 2016? Panelet ledes af Niels Lunde og Thomas Bernt Hansen og paneldeltagere er repræsentanter fra Beierholm, Google og Axcel. Kl Kl Prisen uddeles til vinderen i regionen samt den nye digitale gazellepris. Tak for i dag.

5 Gazellekåringer 2015 Bliv inspireret, og mød menneskene bag gazellevirksomhederne, som skaber vækst og arbejdspladser i Danmark. Thomas Bernt Henriksen, Børsens debatredaktør, præsenterer gazelleundersøgelsen, som ligger klar for 21. gang. Danmarks allerførste digitale gazeller ser dagens lys, og Børsens chefredaktør, Niels Lunde, interviewer iværksættere og belyser, hvad der skal til for at skabe succes. Få svarene, på Børsen Gazelle Program for mandag 9. november Legoland Hotel & Conference, Aastvej 10, 7190 Billund Kl Kl Ankomst, registrering, kaffe og morgenbrød. Velkomst og tilbageblik på året som er gået v/ værterne: Niels Lunde, Børsens chefredaktør og Børsens debatredaktør, Thomas Bernt Henriksen. Menneskene bag årets gazeller hvem er de? Kl Kl Kl Christiana Jewelry & Watches fra drøm til virkelighed Christina Hembo var kun ni år, da hun startede egen virksomhed, uden at kende ordet iværksætter, men med troen på egne idéer og stor vilje. Senere, da hun boede i London i en beskeden lejlighed i forbindelse med sine studier, startede hun virksomheden med ure og smykkekollektion, som i dag er blevet en stor succes. Hendes mand og partner, Claus Hembo, fortæller om den spændende rejse de har været på i virksomheden, om fremgang og modgang, og hvordan man forvandler en drøm til virkelighed. Virksomheden er gazelle i Niels Lunde interviewer. Tilbageblik på året, som er gået fortsat Billetten A/S gazelle i 5 år giver blodtud til gigant konkurrenter De seneste år har Billetten A/S vundet mange udbudsrunder i Danmark med deltagelse af andre store spillere på markedet og taget markedsandele år efter år. Væksten er accelereret kraftigt og store kunder har skiftet fra veletablerede og kendte konkurrenter til den mere anonyme Billetten. Hvad er hemmeligheden bag strategien for virksomheden som nu har eksisteret i 15 år og blevet gazelle hele fem gange. Kan væksten fortsætte? Thomas Bernt Henriksen interviewer, adm. direktør og iværksætter, Søren Ravn. Vend»

6 Kl Kl Tilbageblik på året, som er gået fortsat T.b.a. Kl Pause og netværk Børsen Gazeller 2015 Kl Gazelleundersøgelsen 2015 præsenteres af Thomas Bernt Henriksen Thomas Bernt Henriksen præsenterer årets resultater. Hvor mange gazeller lever i år op til kriterierne, i hvilke brancher er det gået godt, hvilke regioner har flest gazeller og ser vi et mønster i dette? Kl Paneldebat om gazellernes dagsorden i 2016 Dagbladet Børsen har samlet et antal eksperter, der skal analysere og debattere årets fund. Der vil være fokus på finansiering, digitalisering og ledelse. Samt hvorfor går det bedre i visse områder i Danmark sammenlignet med andre? Hvad kan gøres for at forbedre vilkårene for iværksættere og hvad bliver Gazellernes dagsorden i 2016? Panelet ledes af Niels Lunde og Thomas Bernt Hansen og paneldeltagere er repræsentanter fra Beierholm, Google og Axcel. Kl Kl Prisen uddeles til vinderen i regionen samt den nye digitale gazellepris. Tak for i dag.

Gazellekåringer. København, onsdag 30. november

Gazellekåringer. København, onsdag 30. november Gazellekåringer. Program 2016 København, onsdag 30. november Gazellekåringer Velkommen til årets gazellekåringer, hvor vi fejrer landets bedste virksomheder for 22. år i træk Vi jagter Danmarks rollemodel

Læs mere

Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel

Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel Øget aktivitet i kapitalfonde kan øge væksten i danmark Løgismose Meyers bliver et godt eksempel Tirsdag 24. november 2015, Tivoli Congress Center, København På Børsen Mergers & Acquisitionskonference

Læs mere

Fra gazelle til vækstvirksomhed

Fra gazelle til vækstvirksomhed Fra gazelle til vækstvirksomhed Væksthus Hovedstadsregionen Deloitte, København, 29. januar 2015 Thomas Bernt Henriksen, økonomisk redaktør, Børsen Hvorfor sætte mit livsværk på spil for at jagte en usikker

Læs mere

Second not secondary

Second not secondary Second not secondary Stærke partnerskaber for vækst og jobskabelse Konference på Århus Rådhus 18. november 2014 Thomas Bernt Henriksen, økonomisk redaktør, Børsen Hvorfor sætte mit livsværk på spil for

Læs mere

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Tirsdag 24. november 2015, Tivoli Congress Center, København På Børsen Mergers &

Læs mere

Børsen Gazelle. Partnerskaber 2019

Børsen Gazelle. Partnerskaber 2019 Børsen Gazelle Partnerskaber 2019 Vil du i selskab med Danmarks vækstelite? Som partner på Børsen Gazelle kommer du helt tæt på Danmarks vækstelite gazellerne! Siden 1995 har Børsen hvert år identificeret

Læs mere

Lær af virksomheder med vækstambitioner

Lær af virksomheder med vækstambitioner Lær af virksomheder med vækstambitioner Onsdag 31. august 2016 på hotel Hilton ved Københavns Lufthavn Køb, salg og fusion af virksomheder med vækstambitioner. For andet år i træk indbyder Børsen til Mergers

Læs mere

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet

Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Børsen M&A Konference 2015 sikrer at du er på forkant med konkurrencen lær af de nyeste handler og tendenser på markedet Tirsdag 24. november 2015, Tivoli Congress Center, København På Børsen Mergers &

Læs mere

Thomas Bernt Henriksen. Økonomisk redaktør

Thomas Bernt Henriksen. Økonomisk redaktør Thomas Bernt Henriksen Økonomisk redaktør Lær af de bedste Budskab 1 Det er hårdt arbejde at blive gazelle i 2012 Budskab 2 Lær af de bedste - Hvordan bliver man unik? Budskab 3 Alvorlige alarmsignaler

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces Deltagelse fra 2195 kr. Husk 5. marts 2015 Lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Bliv inspireret af de kreative, og bliv klogere på de

Læs mere

Af Peter kvetny t A l e n 38 Iværksætteren

Af Peter kvetny t A l e n 38 Iværksætteren t a Har du først fundet de helt rigtige medarbejdere, melder der sig et nyt spørgsmål: hvordan får du dem til at blive? Det er ikke nogen let opgave og det er dyrt, når dygtige medarbejdere forlader butikken.

Læs mere

Børsen Gazelle. Partnerskaber

Børsen Gazelle. Partnerskaber Børsen Gazelle Partnerskaber 2019-2020 Kom i selskab med Danmarks vækstelite Som partner på Børsen Gazelle kommer du helt tæt på Danmarks vækstelite gazellerne! Siden 1995 har Børsen hvert år identificeret

Læs mere

Protect tågesikring ny Gazelle og Årets danske sikkerhedsvirksomhed 2011

Protect tågesikring ny Gazelle og Årets danske sikkerhedsvirksomhed 2011 Pressemeddelelse fra Protect A/S Adm. dir. Poul Dalsgaard, Protect, modtager prisen for Årets danske sikkerhedsvirksomhed af (tv) adm. direktør Lennart Alexandrie, AR Media International og (th) general

Læs mere

Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen

Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen Børsen Forsikringskonference 2017 Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen Tid og sted: 1. juni 2017 kl. 08.30-16.10 i København Forsikringsbranchen står over for disruption på flere fronter,

Læs mere

Hvad kan vi i Fredericia og Trekantsområdet?

Hvad kan vi i Fredericia og Trekantsområdet? Hvad kan vi i Fredericia og Trekantsområdet? Business Fredericia 19. marts 2015 Thomas Bernt Henriksen, økonomisk redaktør, Børsen Vækst er vigtig for gazellerne Hvor vigtigt er det for dig, at virksomheden

Læs mere

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces deltagelse fra 2195 kr. HUSK 5. marts 2015 lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Hør kravene til danske underleverandører fra to af de

Læs mere

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Fredag 4. december 2015 hos IDA Mødecenter, København. De nye teknologier har medført nye forretningsmodeller, der ændrer konkurrenceforholdene

Læs mere

Stærke virksomheder i et stærkt samfund

Stærke virksomheder i et stærkt samfund Stærke virksomheder i et stærkt samfund D É T A R B E J D E R D I FO R D É T A R BEJ D ER D I FO R Stærke virksomheder i et stærkt samfund Danmark skal være verdens bedste land at leve i og verdens bedste

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces Deltagelse fra 2195 kr. HUSK 5. marts 2015 Lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Hør kravene til danske underleverandører fra to af de

Læs mere

Rådgiverkatalog LEADGENERERING

Rådgiverkatalog LEADGENERERING Rådgiverkatalog Vælg én rådgiver til 6 timers individuel eksperthjælp inden for bl.a. leadgenerering, mødebooking og salg, kommunikation, branding, PR og sociale medier, video og online markedsføring.

Læs mere

Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen

Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen Børsen Forsikringskonference 2017 Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen Tid og sted: 1. juni 2017 kl. 08.30-16.10 i København Forsikringsbranchen står over for disruption på flere fronter,

Læs mere

På Vej -møde. Ekspansion af dit brand igennem franchising. Program

På Vej -møde. Ekspansion af dit brand igennem franchising. Program På Vej -møde Gratis netværksmøde for eksisterende og kommende franchisegivere Næste møde: 5. oktober kl. 14.30 17.00 FranchisePartner og Franchise Danmark (tidligere Dansk Franchise Forening) inviterer

Læs mere

Børsen Gazelle. Partnerskaber 2018

Børsen Gazelle. Partnerskaber 2018 Børsen Gazelle Partnerskaber 2018 Vil du i selskab med Danmarks vækstelite? Som partner til Børsen Gazelle kommer du helt tæt på Danmarks vækstelite gazellerne! Siden 1995 har Børsen hvert år identificeret

Læs mere

Jagten på talent. Hvad gør årets gazeller rigtigt?

Jagten på talent. Hvad gør årets gazeller rigtigt? Jagten på talent Hvad gør årets gazeller rigtigt? Vi fungerer godt i en krisetid, da vi er svaret på krisen Gazelleejer Hvad kan vi lære af årets gazelleundersøgelse? Gazellerne har opskriften på at fordoble

Læs mere

Medieskole: Velfærdsforskere i samfundsdebatten. Metropol, SFI og Information, forår 2017

Medieskole: Velfærdsforskere i samfundsdebatten. Metropol, SFI og Information, forår 2017 Medieskole: Velfærdsforskere i samfundsdebatten Metropol, SFI og, forår 2017 Medieskole: Velfærdsforskere i samfundsdebatten 1. Metropol, SFI og, forår 2017 Velfærdsmedieskolen handler om at få forskning

Læs mere

Sådan får du succes med omnichannel

Sådan får du succes med omnichannel Sådan får du succes med omnichannel Børsen Retail-konference, onsdag 8. februar 2017 i København Dansk e-handel har i 2016 rundet 70 mia. kr. i omsætning. Det er 20 pct. mere end sidste år, og stigningen

Læs mere

VÆKSTDAGEN 2010 GODE RÅD TIL VÆKST

VÆKSTDAGEN 2010 GODE RÅD TIL VÆKST Henrik Vincentz VÆKSTDAGEN 2010 GODE RÅD TIL VÆKST Agenda 2 1. Kort om mig 2. Vækstens grundpiller 3. Opsamling 4. Spørgsmål 1 Kort om mig og om Userneeds 3 Mig Henrik Vincentz (34 år, gift og nybagt far)

Læs mere

VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE. onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL. Velkommen

VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE. onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL. Velkommen VÆ KST VIA DESIGN BUSINESS BY DESIGN KONFERENCE onsdag den 9. december AARHUS RÅDHUSHAL Velkommen Velkommen til konferencen Vækst via Design Dagens talere Business by Design byder dig i samarbejde med

Læs mere

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER

Springbræt til vækst. Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark PLATINSPONSORER GULDSPONSORER PLATINSPONSORER Springbræt til vækst GULDSPONSORER Fem fortællinger om virksomheder, der har fået hjælp til vækst af CONNECT Denmark CONNECT Denmark er en landsdækkende nonprofit-organisation, som samler

Læs mere

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør.

Succes som ejerleder. Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Succes som ejerleder Invitation til Årets Ejerleder 2012 Vær med til at hylde landets bedste ejerledere. Kom og hør, hvordan de gør. Her kan du hylde de bedste ejerledere og netværke med ligesindede Nordjylland

Læs mere

DRIVE BUSINESS E X P O PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK

DRIVE BUSINESS E X P O PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK DRIVE BUSINESS E X P O 2 017 PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK ÅRETS TEMA FREMTIDENS VINDERE POUL ERIK SKAMMELSEN KONFERENCIER Poul Erik Skammelsen har været ansat på TV2/ TV2 NEWS siden

Læs mere

Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011

Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011 B A R J O R D T I L B O R D Invitation til Mejeriindustriens Arbejdsmiljøkonference 2011 Fyrtårnet viser atter vejen til en arbejdsmiljøkonference, med mejerierne i centrum M E J E R I I N D U S T R I

Læs mere

Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen

Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen FORSIKRING Børsen Forsikringskonference 2017 Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen Tid og sted: 1. juni 2017 kl. 08.30-16.00 i København Forsikringsbranchen står over for disruption på flere

Læs mere

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde

Missionen er lykkedes når du leder din virksomhed med vision, kvalitet og viljen til at vinde business AHead Consulting & Concept Development www.b-ahead.dk Kontaktperson: Henning Jørgensen E-mail: mail@b-ahead.dk Tlf.: +45 40 54 84 80 Velkommen hos business AHead Missionen er lykkedes når du leder

Læs mere

FUTURE FINANSSEKTORENS NETVÆRK FOR FORRETNINGSUDVIKLING, INNOVATION OG INDSIGT I DIGITALE TENDENSER

FUTURE FINANSSEKTORENS NETVÆRK FOR FORRETNINGSUDVIKLING, INNOVATION OG INDSIGT I DIGITALE TENDENSER FUTURE FINANSSEKTORENS NETVÆRK FOR FORRETNINGSUDVIKLING, INNOVATION OG INDSIGT I DIGITALE TENDENSER OM NETVÆRKET Finanssektorens Uddannelsescenter startede i foråret 2015 et strategisk netværk, der bringer

Læs mere

Miraklet i Lego - en historie om at forstå sig selv. Niels Lunde, Erhvervskonference Klar til fremtiden Næstved 7. marts 2017

Miraklet i Lego - en historie om at forstå sig selv. Niels Lunde, Erhvervskonference Klar til fremtiden Næstved 7. marts 2017 Miraklet i Lego - en historie om at forstå sig selv Niels Lunde, Erhvervskonference Klar til fremtiden Næstved 7. marts 2017 De næste 60 minutter Indledning: Forhistorien Forvirringen Sammenbruddet To

Læs mere

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA

INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA INVITATION TIL FORSKNINGENS DØGN 2017 I AABENRAA Sønderjyske Fødevarer kvalitet og sundhed Aabenraa Kommune ønsker at styrke kendskabet til og skabe ny viden om sønderjyske fødevarer. Derfor sætter vi

Læs mere

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Fredag 4. december 2015 hos IDA Mødecenter, København. De nye teknologier har medført nye forretningsmodeller, der ændrer konkurrenceforholdene

Læs mere

Ind på arbejdsmarkedet

Ind på arbejdsmarkedet Beskæftigelsestræf 2015 Ind på arbejdsmarkedet Onsdag den 25. februar 2015 Hotel Comwell Kolding 2 Onsdag den 25. februar 2015 9.00 Ankomst og kaffe 9.30 Velkommen til Beskæftigelsestræf 2015 Jacob Bundsgaard

Læs mere

Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab

Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab Dansk Mode & Textil og Strategy Lab præsenterer en skræddersyet

Læs mere

Deleøkonomi, digitalisering og on-demand skaber nye forsikringsbehov

Deleøkonomi, digitalisering og on-demand skaber nye forsikringsbehov FORSIKRING Børsen Forsikringskonference 2017 Deleøkonomi, digitalisering og on-demand skaber nye forsikringsbehov Børsen Forsikringskonference, 1. juni 2017 i København Forsikringsbranchen står over for

Læs mere

TemadagsAvisen. Der er et yndigt land eller?

TemadagsAvisen. Der er et yndigt land eller? TemadagsAvisen Der er et yndigt land eller? TemadagsAvisen 2017 GODMORGEN! Og tusind tak for en fantastisk Temadag 2017. Det er vigtigt for os at skabe rammerne for en inspirerende, lærerig og provokerende

Læs mere

Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen

Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen Børsen Forsikringskonference 2017 Turbulente markedsforhold truer forsikringsbranchen Tid og sted: 1. juni 2017 kl. 08.30-16.20 i København Forsikringsbranchen står over for disruption på flere fronter,

Læs mere

Præsentation af Jobindex

Præsentation af Jobindex Præsentation af Jobindex Program for Præsentation Hvorfor investere i Jobindex? Lidt om jobannonce markedet og en frygtelig masse grafer Lidt om historien bag Jobindex og hvor firmaet står lige nu Fremtidsvisioner

Læs mere

EVER CHANGING TOMORROW

EVER CHANGING TOMORROW EVER CHANGING TOMORROW COMWELL CONFERENCE CENTER COPENHAGEN TORSDAG DEN 22. NOVEMBER 2018 HORESTA ÅRSDAG 2018 Digitalisering transformerer i disse år verden som aldrig før. I kølvandet følger nye krav

Læs mere

Betalingsmarkedet under hastig forandring

Betalingsmarkedet under hastig forandring Betalingsmarkedet under hastig forandring Børsen Betalingskonference, 4. april 2017 kl. 08.30-16.10 i København Mobilbetaling, Dankort som digital wallet, ECB s ønske om en tværgående mobilbetalingsløsning

Læs mere

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Fredag 4. december 2015, IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge, København. De nye teknologier har medført nye forretningsmodeller, der ændrer

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2012

Nyhedsbrev februar 2012 Nyhedsbrev februar 2012 Kære medlemmer, kære partnere Så viser kalenderen 2012, og endnu et halvt år er gået siden sidste nyhedsbrev fra Moment Talent. Vi håber I alle er kommet godt og sikkert ind i det

Læs mere

Diskussionsoplæg: Globale onlineplatforme

Diskussionsoplæg: Globale onlineplatforme Diskussionsoplæg: Globale onlineplatforme og effektiv konkurrence Disruptionrådets sekretariat September 2018 De store globale onlineplatforme er uomgængelige handelspartnere for mange virksomheder verden

Læs mere

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014

FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 FREMTIDENS PPR INNOVATION & DIGITAL VÆKST IMPULS 2014 den 18. september på Admiral Hotel, København KLIK HER OG TILMELD DIG ONLINE TOPLEDERDEBAT Succesen fra de sidste år fortsætter. Hør Koncernchef og

Læs mere

Kickstart din virksomheds digitale rejse

Kickstart din virksomheds digitale rejse www.pwc.dk Kickstart din virksomheds digitale rejse Revision. Skat. Rådgivning. Har du overvejet digitalisering men ved ikke, hvor din virksomhed skal starte? Hvordan vil digitalisering i Danmark påvirke

Læs mere

Gå ikke glip af nye chancer for vækst i lifescience og healthcare

Gå ikke glip af nye chancer for vækst i lifescience og healthcare Gå ikke glip af nye chancer for vækst i lifescience og healthcare Mandag 23. maj 2016, Børsen Lifescience & Healthcare Konference Gå ikke glip af denne konference om en sundhedssektor, som netop nu forandres

Læs mere

Maj 2012. Themosquitocompany.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com

Maj 2012. Themosquitocompany.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com Hvordan E-Intelligence Opnåede Top Søgemaskine Resultater For Themosquitocompany.com Maj 2012 Themosquitocompany.com Case Studie Endnu en E-Intelligence Kunde Succes Historie Ophavsret eintelligenceweb.com

Læs mere

Konference. Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år

Konference. Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år Konference Fremtiden for det miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP) En ny samlet strategi og retning for de kommende fire år MUDPKONFERENCE 2015 Konference: Fremtiden for det miljøteknologiske

Læs mere

Velkommen til. Tirsdag den 27. juni 2017

Velkommen til. Tirsdag den 27. juni 2017 Velkommen til Tirsdag den 27. juni 2017 1 Program 27. juni 2017 08.00 Velkomst 08.10 Fra ejerleder til kapitalfondsejet til herre i eget hus v/ Niels Erik Kjølby, CFO, Resolux 08.50 Fra køb til videreudvikling

Læs mere

Topchefernes 10 bedste værktøjer

Topchefernes 10 bedste værktøjer Tema: Strategiimplementering Topchefernes 10 bedste værktøjer Sker der forandringer i topchefernes prioritering af værktøjer? Klaus Lund & Partnere ApS Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte

Læs mere

smart cities rnetdrevet innovation ital demokrati global interne overnanceoutlook rens digitale forretningsmodel Dansk IGF 2013

smart cities rnetdrevet innovation ital demokrati global interne overnanceoutlook rens digitale forretningsmodel Dansk IGF 2013 rnetdrevet innovation ital demokrati global interne overnanceoutlook smart cities rens digitale forretningsmodel Program 9.00 Registrering og morgenkaffe 9.30 Velkomst ved Erhvervsstyrelsens direktør,

Læs mere

Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling

Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling Innovation Express International matchmaking og forretningsudvikling International forretningsudvikling Invio - Innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi (Danmark) og Innovationsnetværket Arena USUS (Norge)

Læs mere

SIRI-kommissionen Så industri 4.0 ikke kommer bag på Danmark. Thomas Damkjær Petersen, formand for Ingeniørforeningen, IDA

SIRI-kommissionen Så industri 4.0 ikke kommer bag på Danmark. Thomas Damkjær Petersen, formand for Ingeniørforeningen, IDA SIRI-kommissionen Så industri 4.0 ikke kommer bag på Danmark Thomas Damkjær Petersen, formand for Ingeniørforeningen, IDA TAK Agenda 1 Kort nyt fra IDA ny vision og ny strategi 2 Hvordan ser fremtidens

Læs mere

KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER. 28. september på Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V.

KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER. 28. september på Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V. KONFERENCE FOR TOPLEDELSEN I ALMENE BOLIGORGANISATIONER 28. september på Bojesen, Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V Effektiv drift Effektiv drift AlmenNet har fornøjelsen at invitere til konference

Læs mere

Jobindex Generalforsamling. Kaare Danielsen, direktør og stifter

Jobindex Generalforsamling. Kaare Danielsen, direktør og stifter Jobindex Generalforsamling Kaare Danielsen, direktør og stifter Præsentation Beretning Årsrapport Aktiekursen Konkurrenter Aktieudbytte Beretning og Årsrapport Forskellige positioner Jobindex Alle kandidattyper

Læs mere

Sådan får du succes med omnichannel

Sådan får du succes med omnichannel Sådan får du succes med omnichannel Børsen Retail-konference, onsdag 8. februar 2017 i København Dansk e-handel har i 2016 rundet 70 mia. kr. i omsætning. Det er 20 pct. mere end sidste år, og stigningen

Læs mere

0,4 1,1 9,4 6,9 13,8 12,6 7,6 3,0 6,1 3,9 2,5 3,3 8,9 2,6 3,8 14,2

0,4 1,1 9,4 6,9 13,8 12,6 7,6 3,0 6,1 3,9 2,5 3,3 8,9 2,6 3,8 14,2 Gazellevirksomheder i Danmark Det er nu 1. gang, at dagbladet Børsen i samarbejde med Greens Analyseinstitut og D&B Danmark sætter fokus på de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, de såkaldte gazeller.

Læs mere

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE

FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE AF SUSANNE JUHL FRA GROSSIST TIL SUCCESFULDT BRANDHOUSE Som en af Skandinaviens største spillere på grossistmarkedet for isenkram, og med flotte væksttal år efter år, er der masser af luft til tanker om

Læs mere

EKSPORTBAROMETER 2013

EKSPORTBAROMETER 2013 DANSK-TYSK HANDELSKAMMERS EKSPORTBAROMETER 2013 Dansk-Tysk Handelskammer DANSKE EKSPORTØRER TROR PÅ FREMTIDEN De danske eksportører forventer, at deres eksport til Tyskland stiger i 2014. Det viser Dansk-Tysk

Læs mere

0,4 1,1 9,4 6,9 13,8 12,6 7,6 3,0 6,1 3,9 2,5 3,3 8,9 2,6 3,8 14,2

0,4 1,1 9,4 6,9 13,8 12,6 7,6 3,0 6,1 3,9 2,5 3,3 8,9 2,6 3,8 14,2 Gazellevirksomheder i Danmark Det er nu 1. gang, at dagbladet Børsen i samarbejde med Greens Analyseinstitut og D&B Danmark sætter fokus på de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, de såkaldte gazeller.

Læs mere

TEMAMØDE VOKSENLÆRLING FOR VIRKSOMHEDER INVITATION TIL

TEMAMØDE VOKSENLÆRLING FOR VIRKSOMHEDER INVITATION TIL INVITATION TIL TEMAMØDE Slagelse FOR VIRKSOMHEDER VOKSENLÆRLING TORSDAG DEN 24. SEPTEMBER 2015 KL. 16.00-18.00 Hotel Antvorskov Trafikcenter Allé 4, 4200 Slagelse Indgang ved Monarch (tankstationen) Tilmelding

Læs mere

Mandag d. 1. december kl. 10.00-13.00 Med efterfølgende julefrokost hos Nimb

Mandag d. 1. december kl. 10.00-13.00 Med efterfølgende julefrokost hos Nimb AF MØDE I INDUSTRIENS FÆLLESUDVALG FOR ERHVERVS- OG ARBEJDSMARKEDSUDDANNELSER 3. december 2014 TAB/CSH DI-repræsentanter 3F-repræsentanter Christine Bernt Henriksen Pia Maul Andersen (frem til kl. 12.00)

Læs mere

GØR DET BEDRE SOM SÆLGER. Et dialogværktøj til afklaring og udvikling

GØR DET BEDRE SOM SÆLGER. Et dialogværktøj til afklaring og udvikling GØR DET BEDRE SOM SÆLGER Et dialogværktøj til afklaring og udvikling GØR DET BEDRE SOM SÆLGER er et af flere dialogværktøjer udviklet af DufkeResult. Se den komplette liste på www.dufkeresult.dk Gør det

Læs mere

GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej

GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej GØR EN GOD FORRETNING -Biblioteket hjælper dig på vej ONLINE LIGE HER Erhvervspakken_ifølge manual.indd 1 14-09-2015 13:57:14 Forsidebillede: colourbox Brug bibliotekets databaser kvit og frit! Biblioteket

Læs mere

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job

FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE. More than a job FACILITY SOLUTIONS FOR AND BY PEOPLE WHO CARE More than a job 3 "ENHVER KAN FEJE ET GULV ELLER SKRÆLLE EN KARTOFFEL." Du har måske oplevet lignende fordomme om rengøring, catering og andre servicefunktioner.

Læs mere

Bæredygtigt byggeri en branche i forandring? 27. juni 2019 En del af den afsluttende konference for Interreg-projektet Green Building A-Z

Bæredygtigt byggeri en branche i forandring? 27. juni 2019 En del af den afsluttende konference for Interreg-projektet Green Building A-Z Bæredygtigt byggeri en branche i forandring? 27. juni 2019 En del af den afsluttende konference for Interreg-projektet Green Building A-Z Bæredygtigt byggeri en branche i forandring? Dagens moderator Dan

Læs mere

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus

Fra idé til virksomhed på 6 uger. Accelerator. - Et iværksætterkursus Fra idé til virksomhed på 6 uger Accelerator - Et iværksætterkursus Om Accelerator Accelerator er et tilbud til dig, som er ledig, bor i Aarhus kommune og har en drøm om at blive iværksætter. Hos TalentMatch

Læs mere

0,4 1,1 9,4 6,9 13,8 12,6 7,6 3,0 6,1 3,9 2,5 3,3 8,9 2,6 3,8 14,2

0,4 1,1 9,4 6,9 13,8 12,6 7,6 3,0 6,1 3,9 2,5 3,3 8,9 2,6 3,8 14,2 Gazellevirksomheder i Danmark Det er nu 1. gang, at dagbladet Børsen i samarbejde med Greens Analyseinstitut og D&B Danmark sætter fokus på de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, de såkaldte gazeller.

Læs mere

Tysklandseksport vejen frem

Tysklandseksport vejen frem BØRSEN TYSKLANDSKONFERENCE 2016 Tysklandseksport vejen frem Hvor findes mulighederne i fremtiden? Og hvad skal der til for at få succes på det tyske marked? For andet år i træk indbyder Børsen til eksportkonference

Læs mere

Præsentation af AUTOProff - En digitalisering og effektivisering af autobranchen

Præsentation af AUTOProff - En digitalisering og effektivisering af autobranchen Præsentation af AUTOProff - En digitalisering og effektivisering af autobranchen Digitaliseringen kommer til at ændre samfundet markant på samme måde som industrialiseringen gjorde i 1800 tallet Hvorfor

Læs mere

Dansk-Tysk Erhvervspris 2011

Dansk-Tysk Erhvervspris 2011 En printervenlig PDF-version finder du HER. April 2011 Abonnement Deutsch Tilmeld dig Legal & Tax Tilmeld dig News & Jobs Afbestil Members Update Arrangementer 17. juni Generalforsamling i Dansk-Tysk Handelskammer

Læs mere

Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S:

Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S: Prospekttillæg 2009 Zepto Computers A/S Certified Adviser for ZEPTO Computers A/S: 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Prospekttillæg... 3 2 Ansvar og erklæringer... 6 2.1 Ledelsens erklæring...6 2 1 Prospekttillæg

Læs mere

DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE

DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE Morten Hejlesen DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 Når leverandøren også er konkurrent! DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 DET SVAGESTE LED ER DIN STYRKE 1 DI's netværksdag 2010 21. jun. 10 FRA SKALERBAR

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 11. marts Meldahls Rådhus Herredets Tingstue. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 11. marts Meldahls Rådhus Herredets Tingstue. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Mandag den 11. marts 2019 Mødested: Meldahls Rådhus Herredets Tingstue Mødetidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Medlemmer: Formand: Peder Tind (V)

Læs mere

Den Skandinaviske Konference 2011

Den Skandinaviske Konference 2011 Samfundets krav til kommuner og regioner 2020 SKANDINAVISK KONFERENCE DEN 25. 26. maj 2011 1 2 Den Skandinaviske Konference 2011 Kommunerne er på mange måder under pres. Et kæmpe samfundsansvar skal løftes

Læs mere

Strategi for etablering af Socialøkonomiske virksomheder i Silkeborg Kommune 2015-2020 - Vejen til mere rummelighed, livskvalitet og vækst

Strategi for etablering af Socialøkonomiske virksomheder i Silkeborg Kommune 2015-2020 - Vejen til mere rummelighed, livskvalitet og vækst Strategi for etablering af Socialøkonomiske virksomheder i Silkeborg Kommune 2015-2020 - Vejen til mere rummelighed, livskvalitet og vækst Forestil dig en virksomhed, der tjener penge på almindelige markedsvilkår

Læs mere

Forretning i Kina - 2013

Forretning i Kina - 2013 Forretning i Kina - 2013 For lille til det kinesiske marked? Ved Carsten Boyer Thøgersen Tidl. generalkonsul og kontorchef i Udenrigsministeriet Frederiksberg Den 23. april 2013 4 % 4 % Hvem kender disse

Læs mere

ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver?

ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver? ANALYSENOTAT Hvem er fremtidens rådgiver? AF CHEFKONSULENT MALTHE MUNKØE Der tales meget om digitalisering, nye forretningsmodeller og en lang række andre forandringer og tendenser i erhvervslivet. Mange

Læs mere

Risiko og økonomi i et fremadrettet perspektiv

Risiko og økonomi i et fremadrettet perspektiv Risiko og økonomi i et fremadrettet perspektiv Skandinavisk konference den 4. 5. november 2009 1 Risikostyringsprisen 2009 KommuneForsikring lancerer i år en pris til den kommune og de medarbejdere, der

Læs mere

Sådan vindes kampen om fremtidens forbrugere

Sådan vindes kampen om fremtidens forbrugere Sådan vindes kampen om fremtidens forbrugere Onsdag 27. april 2016 i Tivoli Congress Center, København Bliv klogere på fremtidens krav til service, tilgængelighed og kommunikation, som vil være nøglen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Forløsning og optimering af naturkøds kommercielle potentialer

Forløsning og optimering af naturkøds kommercielle potentialer Forløsning og optimering af naturkøds kommercielle potentialer Netværkets første workshop for projektets netværksdeltagere: Danish Crown Aalborg, Nyord Ø-kød, Adam Price, Københavns Universitet, Rævhede

Læs mere

pwc.dk Guldkorn til vækst Hvad skaber en vækstvirksomhed? v/kent Larsen, PwC

pwc.dk Guldkorn til vækst Hvad skaber en vækstvirksomhed? v/kent Larsen, PwC pwc.dk? v/kent Larsen, ? Indledning Kent Larsen statsautoriseret revisor hos i Aalborg Mange års erfaring med nordjyske vækstvirksomheder bl.a. fra Årets Ejerleder og Entrepreneur of the Year November

Læs mere

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst!

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst! pej gruppen inviterer til STORE KÆDEDAG Forbrugskrisen er aflyst! 12. juni 2012 Forbrugskrisen er forbi. Forbrugertilliden stiger og forbrugerne vejrer morgenluft. Danskerne bruger lige så mange penge

Læs mere

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer

Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer Samarbejde, konsortier og netværk juridiske og økonomiske udfordringer v/ Betina Nørgaard, Manager Deloitte Consulting Holmegaard, 15. marts 2012 Agenda Begrundelser for samarbejde Forskellige samarbejdsmodeller

Læs mere

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST

VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VÆKSTHUS NORDJYLLAND VILJE TIL VÆKST VORES VIRKSOMHED INDKOM er et professionelt konsulenthus med et nytænkende koncept målrettet små og mellemstore virksomheder. Vi leverer forretningsudvikling i øjenhøjde,

Læs mere

Fremtidens kapitalbehov. Peter Kjeldbjerg Nupark Innovation A/S Nupark 51 pk@nupark.dk www.nupark.dk

Fremtidens kapitalbehov. Peter Kjeldbjerg Nupark Innovation A/S Nupark 51 pk@nupark.dk www.nupark.dk Fremtidens kapitalbehov Peter Kjeldbjerg Nupark Innovation A/S Nupark 51 pk@nupark.dk www.nupark.dk Finanskrisen har ændret mulighederne for finansiering Spillet har ændret sig Rekordlavt antal venture

Læs mere

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed INVITATION TIL GRATIS ROADSHOW 1 kr. 2 kr. EG www.eg.dk/byg Lidt bedre på alle områder Ofte er det ikke så meget, der skal til for at øge produktiviteten.

Læs mere

Agenda. 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning

Agenda. 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning Agenda Program Facilitator 9:00-9:10 Velkomst og introduktion Lars Hajslund, VisitHerning 9:10-9:30 Introduktion til projektet og de overordnede mål herunder: Vækstpotentiale i erhvervet Specielle forhold

Læs mere

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group

KØB AF ULSTRUP PLAST. Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015. Køb af Ulstrup Plast 22. juni 2015 / SP Group KØB AF ULSTRUP PLAST Præsentation v/adm. direktør Frank Gad 22. juni 2015 1 DAGSORDEN Resumé Kort om SP Group Kort om Ulstrup Plast Rationalet bag transaktionen Udstedelse af op til 200.000 stk. nye aktier

Læs mere

MØDEINDUSTRIENS DAG 2016

MØDEINDUSTRIENS DAG 2016 MØDEINDUSTRIENS DAG 2016 BLIV KLOGERE PÅ UDFORDRINGER OG TRUSLER HØR OM LØSNINGER OG MULIGHEDER FIND VEJEN VIDERE IGENNEM FAGFÆLLESSKABER MØD BÅDE BRANCHEN OG REBELLERNE Munkebjerg Hotel i Vejle mandag

Læs mere

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning For tomandsvirksomheden Workform har deltagelsen i Rethink Business været værdifuld i forhold til at designe og producere

Læs mere