3. Status HELHEDSPLANEN - SAMT BESLUTNING OM PROJEKTERNE:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3. Status HELHEDSPLANEN - SAMT BESLUTNING OM PROJEKTERNE:"

Transkript

1 1 DAGSORDEN TIL BESTYRELSESMØDE I GRUNDEJERFORENINGEN FJORDGLIMTSVEJ LØRDAG DEN 3/ KL HOS BJARNE. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af mødereferat fra bestyrelsesmøde den 22/ Mødereferatet er udsendt den 23/ Status HELHEDSPLANEN - SAMT BESLUTNING OM PROJEKTERNE: a) Status forventet tidsplan: Horsens Vand har den 21/ meddelt, at nedlæggelsen af nye kloakrør m.v. i vejen forventes udført i slutningen af 2015 og ind i medmindre at Grundejerforeningen har ønske om at arbejdet udføres sammenhængende med udførelse i begyndelsen af Etape 1 som er hydraulikken i Knudsgade påbegyndes snarest - og etape 2 som er Sundvej fortsætter derefter - og så vil Fjordglimtsvej komme som etape 3. Bestyrelsen besluttede i møde den 22/9 2015: - At Horsens Vands arbejde med nedlæggelse af nye kloakrør m.v. i vejen påbegyndes i begyndelsen af januar måned. Ingenting - da der er truffet beslutning om tidspunktet for arbejdets udførelse. b) Status vedrørende Kloakseparering: Da Horsens Vand endnu ikke har udpeget hvilken entreprenør der skal lave arbejdet med nedlæggelse af de nye kloakrør på vejen - så kan der ikke indhentes tilbud på kloakseparering hos den enkelte grundejer, som har ønsket tilbud herpå.

2 2 Vi kan måske spørge entreprenøren Freddy Hansen om han er interesseret i at besøge de grundejere som har ønsket et uforbindende tilbud på kloakseparering inde på egen grund/matrikel? - Skal entreprenør Freddy Hansen spørges om han er interesseret i at besøge de grundejere som har ønsket et uforbindende tilbud på kloakseparering inde på egen grund/ matrikel? c) Status vedrørende grundejerbetaling: Bestyrelsen besluttede i mødet den 17/8 2015, at der sendes en reminder til de 4 grundejere, som ikke har returneret spørgeskemaet. Tilbagemelding fra de 4 grundejere var fastsat til den 24/ og der er kommet svar tilbage fra 2 af de 4 grundejere. Status herefter er, at der mangler tilsagn om kontant betaling af ejerandelen fra 3 af grundejerforeningens 24 medlemmer samt Fjordglimtsvej nr. 21 og 22 - svarende til et samlet beløb på kr. - og højest kr. Notat af 3/ om betaling af ejerandel er tilsendt bestyrelsens medlemmer den 3/ Bestyrelsen besluttede i møde den 22/9 2015: - At Dan tager kontakt til 2 af de grundejere som der er ikke er kommet svar tilbage og Paul tager kontakt til 1 af de grundejere, som der ikke er kommet svar tilbage fra. - Om der på baggrund af Dan's og Paul's tilbagemelding på bestyrelsesmødet den 3/ er baggrund for at kunne konstatere, at der er tilstrækkelig økonomisk tilsagn fra grundejerne om egenbetaling til, at Helhedsplanen er finansieret og kan realiseres.

3 3 d) Status udbud af teknisk rådgivning: Mail af 8/ til rådgivende ingeniørfirma samt mail af 8/ fra rådgivende ingeniørfirma er videresendt den 9/ til bestyrelsens medlemmer. Tilbuddet fra det rådgivende ingeniørfirma udgør ,00 kr. incl. moms for følgende opgaver: HORSENS VAND - RETABLERING AF VEJEN: Tilstandsvurdering af vejen forinden Horsens Vand påbegynder arbejdet incl. tilstandsrapport - varighed 2 timer GRUNDEJERFORENINGEN - ASFALTSLIDLAG: Gennemsyn og kontrol af udbudsmateriale excl. kopiering - varighed 3 timer 2 fagtilsynsbesøg incl. eftersynsrapport - varighed 4 timer Afleveringsforretning incl. afleveringsprotokol - varighed 2 timer GRUNDEJERFORENINGEN - NY FORTOVSBELÆGNING: Gennemsyn og kontrol af udbudsmateriale excl. kopiering - varighed 4 timer 4 fagtilsynsbesøg incl. eftersynsrapport - varighed 6 timer Afleveringsforretning incl. afleveringsprotokol - varighed 3 timer I alt vurderer vi p.t., at der er behov for ialt 26 timers bistand fra rådgivende ingeniør - og tilbuddet fra det rådgivende ingeniørfirma udgør ,00 kr. incl. moms. Hvilke arbejder der skal indgåes aftale med det rådgivende ingeniørfirma om. e) Status ansøgning om fornyelse af skilte: Mail af 3/ fra Horsens kommune vedrørende besvarelse af grundejerforeningens ansøgning om skiltning på vejen.

4 4 Mailen er videresendt til bestyrelsens medlemmer den 3/ Bestyrelsen besluttede i møde den 7/9 2015: - Beslutning om den endelig fornyelse af skiltningen på vejen udsættes til et af de kommende bestyrelsesmøder. Horsens kommunes svar på vores ansøgning om skiltning på vejen lyder således: ( står skrevet med RØDT) 1) At standeren med vejskiltet "Fjordglimtsvej " flyttes til modsatte vejhjørne, idet den nuværende placering er meget uhensigtsmæssig, da det står inde midt i en hæk Den nuværende placering af skiltet er på vejarealet jf. matrikelkortet, det er dermed borgerens der ikke har holdt deres hæk inden for egen matrikel(skel). Hvis hækken blev klippet ind til skel som det lovgivningsmæssigt skal, vil skiltet stå frit og synligt. Kommunen har derfor ingen ønske om at flyttet standeren. 2) At der på vejskiltet "Fjordglimtsvej" tilføjes symbolet på blind vej foran selve vejnavnet. Hvis det ønskes at tilføre blindvejsymbol på vejnavnsskiltet har kommunen ingen bemærkninger til dette. Det skal dog bestilles ved Service og Beredskab og være tilsvarende kommunens øvrige skiltning. Symbolet vil dog komme efter vejnavnet. Udgiften afholdes af grundejerforeningen da skiltet ellers ikke trænger til udskiftning. 3) At der på standeren med vejskiltet "Fjordglimtsvej" opsættes følgende 3 skilte i prioriteret rækkefølge: 1) Legende børn/pas på 2) Blind vej 3) Nabohjælp. 1. Må ikke opsættes på stander med færdselsskilte, herunder også vejnavnsskilte, men kan opsættes på en selvstændig stander hvis det ønskes dette er ikke en tilladelse til dette kun en info som i så efterfølgende kan drøfte. Hvis det besluttes at det skal opsættes på et selvstændig stander skal der ansøges om dette via Virk.dk. 2. Den skal ikke gentages da det nu står sammen med vejnavnet jf. punkt 2, og dermed vil være en dobbeltskiltning dermed skal dette skilt helt fjernes. 3. Må ikke opsættes på stander med færdselsskilte, herunder også vejnavnsskilte, men kan opsættes på en selvstændig stander hvis det ønskes, evt. sammen med punkt 3.1 dette er ikke en tilladelse til dette kun en info som i så efterfølgende kan drøfte. Hvis det besluttes at det skal opsættes på et selvstændig stander skal der ansøges om dette via Virk.dk.

5 5 4) At det nuværende skilt med Legende børn/pas på mig tilføjes: 20 km inde i den røde ballon, som pigen løber med. Skiltning med angivelse af hastighed skal angives på korrekt færdselstavle og følge reglerne herfor i forhold til vejudformning m.m. Så der kan ikke gives tilladelse til dette. 5) At udgifterne til flytning af standeren med vejskiltet "Fjordglimtsvej" og påsætning af Blind vej symbolet afholdes af kommunen jfr. Privatvejsloven. Kommunen afholder ingen udgifter i forbindelse med opsætning af nye standere og skiltet samt udskiftning af eksisterende skiltning m.m. 6) At grundejerforeningen afholder samtlige udgifter til indkøb og påsætning af forannævnte 3 skilte jfr. privatvejsloven. Det er ikke alle 3 skilte der skal op jf. besvarelsen ovenfor, de øvrige skilte skal placeres på en selvstændig stander, også nævnt tidligere. I må derfor genoverveje ønsket i forhold til dette svar. Alt efter udfaldet heraf, skal vi have en ny ansøgning indeholdende præcis placering af stander, ansøgningen skal sendes igennem Virk.dk. 7) At grundejerforeningen afholder den fremtidige almindelige istandsættelse og vedligeholdelse af skiltet jfr. privatvejsloven. Alle skilte foruden vejnavne skiltet har borgerne selv vedligeholdelsen af, så ingen bemærkninger hertil. Det kan oplyses, at der på vejen i dag udover vejnavneskiltet er opsat 1 selvstændig stander med skiltet Blind vej og Nabohjælp ligesom der på 1 træ lygtepæl er opsat skiltet Legende børn/pas på mig. Der skal søges om tilladelse til opsætningen af de nævnte skilte via Virk.dk jf. ovenstående, hvilket ikke er sket, således er skiltning ikke lovlig på nuværende tidspunkt. Der må heller ikke opsættes skilte m.m. på lygtepæle. Hvorledes den fremtidige skiltning på vejen skal foretages. f) Status om bredere vej: Bredere vej er udgået af Helhedsplanen som følge af kommunens udmelding om, at ny belysning på vejen tidligst kan forventes i 2016.

6 6 Ingenting - da der tidligere er besluttet, at vejens bredde forbliver uændret i forhold til i dag. g) Status nye kantsten og nyt fortov: Forudsætningerne i Helhedsplanen er: at de gamle kantsten tages op - og der sættes nye betonkantsten. at de gamle fortovsfliser tages op - og der lægges nye fortovsfliser. Såfremt grundejerforeningen selv indkøber de nye kantsten og fortovsfliser vil disse kunne indkøbes til følgende priser: 400 stk. kantsten a' 75,00 kr. pr. stk. incl. moms-fc-beton ,00 kr. incl. moms 800 stk. betonfliser a' 36,78 kr. pr. stk. incl. moms -FC-beton ,00 kr. incl. moms stk. chaussesten a' 2,00 kr. incl. moms. Fliserne overholde kravene i DS og er trekantmærkede. Chausséstenene overholder kravene i DS 137. Betonkantstenene overholder kravene i DS Ved at grundejerforeningen selv indkøber de sten som skal anvendes til det nye fortov kan det forventes, at det vil blive nemmere at overholde det samlede budget i Helhedsplanen. 1) Om grundejerforeningen selv skal indkøbe de nye kantsten og fortovsfliser. 2) Hvorledes fortovet skal indrettes med fliser m.v. - samt i hvilken bredde.

7 7 h) Status belysning: Mail af 17/ til borgmester Peter Sørensen vedrørende belysningen på vejen er samtidig tilsendt bestyrelsens medlemmer. Mail af 21/ fra afdelingschef Allan Lyng Hansen vedrørende belysningen på Fjordglimtsvej - hvori der gives tilsagn om at træ lygtepælene nedtages og ny vejbelysning opsættes i såfremt Grundejerforeningen i forlængelse af at Horsens Vand udfører kloakarbejdet foretager renovering af nye fortove, kantsten m.v. i Mailen af 17/ og 21/ er videresendt til bestyrelsens medlemmer. Ingenting - da beslutning om ny belysning på vejen og fællesstien er truffet. i) Status Fibernet: Fibia fibernet har i mail senest den 29/ meddelt, - at de desværre ikke kan lave en projektplan før selve projektet er en realitet men de ønsker at indgå i en sammengrav så vidt det passer, når vi alligevel skal have gravet op. - at vi skal ikke selv tage højde for selve fiberdelen. Når Fabia ved hvor vi kan grave sammen, bliver der aftalt er pris med entreprenøren, hvor Fabia så betaler en andel af dette - hvad dette beløb bliver, kan Fabia først sige når den tid kommer. - at Fabias tidligere tilbud af 7/ om vilkår for grundejernes tilslutning/foreningsaftale med Fabia til Fiberbredbånd + TV + Telefoni - er fortsat gældende. - Fibias mail af 7/ samt 29/ er vedhæftet dagsordenen. 1) Om Fibia/NRGI's tilbud om nedlæggelse af fibernet i vejen skal accepteres. 2) Om Fibia/NRGI's tilbud af 7/ om vilkår for grundejernes tilslutning/foreningsaftale med Fabia til Fiberbredbånd + TV + Telefoni skal accepteres.

8 8 j) Status fjernvarme - Fjordglimtsvej nr. 19: BJ har den 23/ sendt tilslutningspriser til Horsens Fjernvarme samt efterfølgende sendt vedhæftede mail af 25/ med besvarelse af spørgsmål. Ingenting - da det alene er grundejeren i nr. 19 der skal indgå aftale med Horsens Fjernvarme om tilslutning hertil. k) Helhedsplanen budget - generalforsamlingens beslutning den Grundejerforeningens generalforsamling besluttede på møde den 13/ hvilke projekter der skal gennemføres på vejen og fællesstien samt et samlet budget for alle projekter på kr. Generalforsamlingen besluttede samtidig, at Grundejerforeningens bestyrelse bemyndiges til at gennemføre HELHEDSPLANEN. at Grundejerforeningens bestyrelse bemyndiges til i foreningens navn at optage et fælleslån på op til 10 % større end HELHEDSPLANEN som bliver vedtaget af generalforsamlingen - og med en afdragsperiode på 15 år. at Grundejerforeningens bestyrelse gives fuldmagt til at indgå entrepriseaftaler om udførelse af HELHEDSPLANEN. at Grundejerforeningens bestyrelse gives fuldmagt til at foretage mindre væsentlige ændringer og foretage beslutninger vedrørende HELHEDSPLANEN - som er nødvendige for HELHEDSPLANENS gennemførelse. at det blev understreget, at projekter/opgaver der havde været til afstemning er væsentlige ændringer. Om hvorvidt bestyrelsen har tilladelse til at gennemføre Helhedsplanens godkendte projekter, såfremt de under et holdes indenfor det godkendte budget på kr. - og max kr.

9 9 4. Eventuelt. Mail af 24/ fra Horsens kommune med svar på grundejerforeningens forespørgsel om muligheden for at overtage den del af Fjordglimtsvej nr matr. nr. 205al Horsens Markjorder - som består af et jordstykke på m2. Mailen er videresendt den 24/ til bestyrelsens medlemmer. 5. Fastsættelse af næste møde.

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne.

Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. 1 Mødereferat BESTYRELSESMØDE tirsdag den 12/5 2015 - hos Bjarne. Deltagere: Dan Nielsen + Uffe Hansen + Paul Ridings + Bjarne Klinkby. Fraværende: Ingen. 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00

Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 1 Horsens d. 13. april 2015 Referat af Generalforsamling for Grundejerforeningen Fjordglimtsvej den 13/4 2015 klokken 19.00 Deltagere: 1A, 3, 5, 13A, 13B, 15, 17, 2A, 2B, 4, 6, 8, 14A, 14B, 18, 20, Sundvej

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 9 - Helhedsplan. EKSTRAORDINÆR Generalforsamling i Grundejerforeningen Fjordglimtsvej

Nyhedsbrev nr. 9 - Helhedsplan. EKSTRAORDINÆR Generalforsamling i Grundejerforeningen Fjordglimtsvej 1 Nyhedsbrev nr. 9 - Helhedsplan EKSTRAORDINÆR Generalforsamling i Grundejerforeningen Fjordglimtsvej ONSDAG DEN 1. JULI KLOKKEN 19.00 i garagen mellem Fjordglimtsvej nr. 3 og 5 ------------------------------------------

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR FJORDGLIMTSVEJ

HELHEDSPLAN FOR FJORDGLIMTSVEJ 1 HELHEDSPLAN FOR FJORDGLIMTSVEJ 2 INDHOLD. SIDE I. INDLEDNING 3 2. SEPARERING AF REGNVAND OG SPILDEVAND 8 3. RENOVERING/FORNYELSE AF KLOAK- OG VANDLEDNING 10 4. ASFALTERING AF VEJEN + STIEN 11 5. RENOVERING

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i GF Annebergparken 6. oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde i GF Annebergparken 6. oktober 2015 Referat fra bestyrelsesmøde i GF Annebergparken 6. oktober 2015 Til stede: Hans Raunsø, Lars Kristensen, Per Jørn Olsen, Ken Hjelm, Thure Jørgensen (referent). Afbud: Helle Bergmann, Jesper Thers 1. Seneste

Læs mere

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Bestyrelsen har fået vurderet foreningens asfaltarealer. Vurderingen er, at den resterende levetid på vores asfalt arealer er kort. Hovedparten

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Jan Jakobsen, Anders Krantz, Arne S. Hansen,

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 Referat Møde den: 5. juli 2011 Afholdt hos: Til stede: Afbud: - Referent: Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden 2) Rundtur i området, hvis der er behov for det 3) Godkendelse

Læs mere

Erik Andersen Munkebakken 15 DK 8400 Ebeltoft

Erik Andersen Munkebakken 15 DK 8400 Ebeltoft Page 1 of 51 of 5 From: Sent: 26-04-2016 08:27:09 To: Team Byggeri Subject: Munkebakken - skiltning, nabohjælp, ansøgning om tilladelse Hej Vil I oprette denne sag for mig. Syddjurs Kommune, Byggeri Landzone

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2008

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2008 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2008 Fremmødte Nr. 1 (2 fremmødte) nr. 3 (2 fremmødte) nr. 4 (1 fremmødt) nr. 6 (1 fremmødt) nr. 8 (1 fremmødt) nr. 9 (1 fremmødt) nr. 10 (2 fremmødte) nr. 11

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte www.holteavlsgaard.dk 22-03-2013

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD Kikhanebakken og Ørnebakken, 2840 Holte www.holteavlsgaard.dk 22-03-2013 Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 2. April 2013 kl. 19.30 i Mariehøjcentret lokale 3. Skal de 41 år gamle fortove renoveres samtidig med at der bliver lagt nyt asfalt på kørebanerne? Kom og hør,

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling Grundejerforeningen Godthaabsminde

Ekstraordinær generalforsamling Grundejerforeningen Godthaabsminde Ekstraordinær generalforsamling Grundejerforeningen Godthaabsminde København, 30. juni 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Information vedr. påbud om vejrenovering af Derbyvej 3. Valg af ny kasserer

Læs mere

Grundejerforeningen Sønderholm

Grundejerforeningen Sønderholm Grundejerforeningen Sønderholm Referat af: Ordinær generalforsamling tirsdag den 17. april 2018 kl. 19.00 i Pilegårdsskolens festsal Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning

Læs mere

Bestyrelsen besluttede på mødet at konstituere sig med uændrede tillidsposter.

Bestyrelsen besluttede på mødet at konstituere sig med uændrede tillidsposter. Til: Bestyrelsen Fra: Merete Krebs Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 den 24.07.2010 Dato: 01.08.2010 Deltagere: Mogens Berglund Simonsen (MBS) Torben Nørgaard (TNL) Merete Krebs (MK) Jørn Kristensen

Læs mere

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning

Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Til grundkøbere Tips, gode råd og vejledning Kære grundkøber Stort tillykke med din nye grund.

Læs mere

Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Koralvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber Stort

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Kærvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber Stort tillykke

Læs mere

Hvor er kanten af vejen, når vejmyndigheden kigger?

Hvor er kanten af vejen, når vejmyndigheden kigger? Hvor er kanten af vejen, når vejmyndigheden kigger? Hvor er kanten af vejen, når vejmyndigheden kigger? - Den udskilte offentlige vej - Den ikke udskilte offentlige vej - Den private fællesvej Den udskilte

Læs mere

A. EJERSEN. Udkast til Rådgivningskontrakt

A. EJERSEN. Udkast til Rådgivningskontrakt A. EJERSEN Udkast til Rådgivningskontrakt Indholdsfortegnelse 1. Parterne 1 2. Opgaven 1 3. Aftalegrundlag 2 4. B. RÅDGIVERSENS ydelser 2 5. A. EJERSENS ydelser 2 6. Tidsfrister 3 7. Økonomisk grundlag

Læs mere

Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Viuf Vestermark Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

DISKUSSIONSOPLÆG TIL HELHEDSPLAN FOR FJORDGLIMTSVEJ

DISKUSSIONSOPLÆG TIL HELHEDSPLAN FOR FJORDGLIMTSVEJ 1 DISKUSSIONSOPLÆG TIL HELHEDSPLAN FOR FJORDGLIMTSVEJ 2 INDHOLD. SIDE I. INDLEDNING 3 2. SEPARERING AF REGNVAND OG SPILDEVAND 7 3. RENOVERING/FORNYELSE AF KLOAK- OG VANDLEDNING 9 4. ASFALTERING AF VEJEN

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato

Referat af bestyrelsesmøde Grundejerforeningen Kålmarken. Mødedato Deltagere: Anders Andersen (formand) Dorte Rievers Bindslev (næstformand) Henriette Dam Hjelmsø (bestyrelsesmedlem) Jens Christian Clausen (suppleant) Lisbet Nielsen (suppleant) Fraværende: Niels Essemann

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 21.maj 2013 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren ((G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Erik Fæster

Læs mere

Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent, hvilket godkendtes eenstemmigt.

Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent, hvilket godkendtes eenstemmigt. År 1975, den 15. april kl. 20.00 afholdtes generalforsamling på Hotel Eremitagen, Lyngby. Formanden bød velkommen og foreslog på bestyrelsens vegne, at landsretssagfører Henning Buhr valgtes til dirigent,

Læs mere

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr

Den 3. oktober 2017 Journal nr Dokument nr Referat Den 3. oktober 2017 Journal nr. 163-2014-975 Dokument nr. 163-2017-147759 Deltagere Fra Michael Judge og Bo Zabel, HaB Peter Mejer Lauridsen Anders Holmgren og Janni Spang, DAB Karen Dilling, Jeanette

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FJORDGLIMTSVEJ. Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FJORDGLIMTSVEJ. Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FJORDGLIMTSVEJ Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen FJORDGLIMTSVEJ". 2. Foreningens hjemsted er Horsens Kommune under Retten

Læs mere

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr.

B: Punkter til Viceværten: Som besluttet på sidste møde er Martin vicevært med til hvert andet møde. Vi starter med de sager, der vedr. Dagsorden for bestyrelsesmøde i A/B Ågade 136 m.fl. Møde: Dirigent: Enver Referent: Enver Til stede: Inge, Rudolf, Enver, Maria. Afbud: Sara. A: Formelt 1. Nye punkter til dagsordenen. 2. Godkendelse og

Læs mere

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD

GRUNDEJERLAUGET HOLTE AVLSGÅRD 04-03-2013 Der indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling Tirsdag 2.4.2013 kl.19:30 i Mariehøjcentret lokale 3 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Vejudvalget fremlægger resultatet

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling 1. februar 2018 Ordinær generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling, der afholdes i den gamle Brugs, Egebjergvej 172 Dagsorden: Onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.30 a) Valg af dirigent

Læs mere

Referat ekstraordinær generalforsamling GF Sømod 3. august 2011

Referat ekstraordinær generalforsamling GF Sømod 3. august 2011 Ekstraordinær generalforsamling GF Sømod Onsdag d. 3 august 2011 kl. 19 Sted: Utterslev Kirkes Menighedssal Dagsorden: 1.1. Valg af dirigent 1.2. Valg af referent 1.3. Fremlæggelse af anslået budget for

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling 29. marts 2017

Ekstraordinær Generalforsamling 29. marts 2017 Ekstraordinær Generalforsamling 29. marts 2017 Invitation til Ekstraordinær generalforsamling for grundejerne i GF Skelgårdsvænge. Dato: 3. marts 2017 Formål: Bestyrelsen indkalder til ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Ekstraordinær generalforsamling den 9. december 2014 Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Dette bilag indeholder materiale til punkt

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dagsorden Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Per René Schmidt, Inge Lise Møller Jensen & Stefan Krebs Jensen. Renè Olesen 26. august 2014 kl. 19.30

Læs mere

Aarøvænget, Alrøvænget og Anholtvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Aarøvænget, Alrøvænget og Anholtvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Aarøvænget, Alrøvænget og Anholtvænget Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune Centralforvaltningen, Strategisk Vækst Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kære grundkøber Stort

Læs mere

Indkaldelse)til)ordinær)generalforsamling)i) Grundejerforeningen)Vejlbyparken)

Indkaldelse)til)ordinær)generalforsamling)i) Grundejerforeningen)Vejlbyparken) Risskovden23.februar2015 Indkaldelse)til)ordinær)generalforsamling)i) Grundejerforeningen)Vejlbyparken) Onsdagden18.marts2015kl.19:00iBlokB sfestsalikælderen,skejbygårdsvej36. Dagsorden* 1) Valgafdirigent.

Læs mere

Referat af fra bestyrelsesmøde nr. 20 den blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen.

Referat af fra bestyrelsesmøde nr. 20 den blev godkendt og underskrevet af bestyrelsen. Til: Bestyrelsen Fra: Merete Krebs Ang.: Referat fra bestyrelsesmøde nr. 21 den 18.12.2010 Dato: 01.01.2011 Deltagere: Mogens Berglund Simonsen (MBS) Torben Nørgaard (TNL) Merete Krebs (MK) Jørn Kristensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A

Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A Referat fra bestyrelsesmøde d. 9. september 2011 hos Signe, ÅV 10 A 1. Afbud Nicoline Varberg, suppleant 2. Godkendelse af dagsordenen Dagsorden blev godkendt. 3. Godkendelse af referat fra forrige møde

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 7. juni 2018 Mødetidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Lars Hein, Brian Bruun, Carsten Fuhr, Dennis

Læs mere

Grundejerforeningen Boelsvang. Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016

Grundejerforeningen Boelsvang. Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016 Grundejerforeningen Boelsvang Referat af Ekstraordinær generalforsamling d. 27. januar 2016 1. Valg af dirigent og referent. Advokat Morten Hansen-Nord blev valgt som dirigent Susanne Hellbrandt blev valgt

Læs mere

Klager. København, den 3. maj 2010 KENDELSE. ctr. Base 1 Danmark A/S Sønder Boulevard 55 1720 København V

Klager. København, den 3. maj 2010 KENDELSE. ctr. Base 1 Danmark A/S Sønder Boulevard 55 1720 København V 1 København, den 3. maj 2010 KENDELSE Klager ctr. Base 1 Danmark A/S Sønder Boulevard 55 1720 København V Sagen angår spørgsmålet, om indklagede skal betale godtgørelse til klager som følge af, at indklagede

Læs mere

Referat fra sidste møde den 2011.08.25 er sendt ud uden opdateret aktionsliste. Aktionsliste opdateres i dette referat.

Referat fra sidste møde den 2011.08.25 er sendt ud uden opdateret aktionsliste. Aktionsliste opdateres i dette referat. Møde dato: 2011.09.29 Deltagere: Kjærsgaard, Lasse Bust Hansen, Thomas Kjær Petersen, Johanne Nørvig Reiff Fraværende: Traberg-Andersen (ferie) Sendt til: Kjærsgaard, Lasse Bust Hansen, Traberg-Andersen,

Læs mere

R E F E R A T. af den stiftende generalforsamling i. Grundejerforeningen Kærmindevej. den 6. september 2006

R E F E R A T. af den stiftende generalforsamling i. Grundejerforeningen Kærmindevej. den 6. september 2006 R E F E R A T af den stiftende generalforsamling i Grundejerforeningen Kærmindevej den 6. september 2006 Den 6. september 2006 afholdtes stiftende generalforsamling i Grundejerforeningen Kærmindevej, hos

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde den 24. august 2016.

Referat af Bestyrelsesmøde den 24. august 2016. Referat af Bestyrelsesmøde den 24. august 2016. Funktion: Navn, nr.: Senest valgt: Bestyrelsesformand Marco Fürstenberg (MF), nr. 64 2015 Bestyrelsesmedlem Allan Jensen (AJ), nr. 82 2015 Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 14-01-2015. Tilstede: Torben (51), Henrik (65), Klaus (79), Ole (7), Connie (41), Dan (75) og (67) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet. 2. GODKENDELSE

Læs mere

Samlet for Teknik- og Miljøudvalg 2.600 5.200 5.200 5.200

Samlet for Teknik- og Miljøudvalg 2.600 5.200 5.200 5.200 Center Tekst der beskriver forslaget 202 203 204 205 2.0 Teknik og Miljø Teknik & Miljø Privatisering af offentlige boligveje 0 0 0 0 Teknik & Miljø Privatisering af vejbelysning på private fællesveje

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRELEJREN

GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRELEJREN GRUNDEJERFORENINGEN AVEDØRELEJREN Ref. af ord. Bestyrelsesmøde d. 9. oktober 2014 afholdt i Værestedet, mødelokale 1. sal. Tilstede: Leif Sommerdal, Johnny Heidler, Niels Ulsing, Lars Jeppson, Benny Frederiksen,

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Separatkloakering i Feldborg 2012-2020. Orienteringsmøde 25. juni 2012

Separatkloakering i Feldborg 2012-2020. Orienteringsmøde 25. juni 2012 Separatkloakering i Feldborg 2012-2020 Orienteringsmøde 25. juni 2012 Dagsorden Velkomst & præsentation Baggrund for projektet Gennemgang af projektet Arbejdets forløb Reetablering af fortove og veje Myndighedsforhold

Læs mere

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt

3. Afgørelse om generalforsamlingen er lovlig og rettidig indkaldt Referat Generalforsamling 2019 Grundejerforeningen Alléhusene 30 ud af 82 tilstede på årets Generalforsamling. 1. Valg af dirigent Christian Fruelund 2. Valg af referent Simon Albers 3. Afgørelse om generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 6. juli Dagsorden. Risskov den 6. juli 2016

Bestyrelsesmøde d. 6. juli Dagsorden. Risskov den 6. juli 2016 Risskov den 6. juli 2016 Bestyrelsesmøde d. 6. juli 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael Lerskov Jytte Harlev

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 16 Referent: Bolette Toft Mødedato: 2. april 2014 Mødested: Stubhuset; kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Kørselsgodtgørelse - satser

Kørselsgodtgørelse - satser 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 3,73 3,82 3,80 3,67 3,56 3,56 3,47 2,1 2,13 2,10 2,00 1,90 1,90 1,83 0,42 0,43 0,42 0,40 0,38 0,38 0,37 2,10 2,13 2,10 2,00 1,90 1,90 1,83 1) max 1.401 max 1.401 0,51

Læs mere

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej

Delosvej Persiensvej Syriensvej Trojavej Indkaldelse Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nygaard. Tidspunkt: Torsdag den 18. januar 2018, kl. 20.00-22.00 Sted: Simon Peters Kirke, Wibrandtsvej 41B, kælderen. Indledning:

Læs mere

ekstraordinær generalforsamling afstemning

ekstraordinær generalforsamling afstemning Grundejerforeningen Ølstykke september 2013 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling med afstemning om istandsættelse af stier i grundejerforeningen Dagsorden er vedhæftet

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDEN AFHOLDER GENERALFORSAMLING. ONSDAG DEN 25. MARTS 2009 Kl Spisning kl I FESTSALEN PÅ PILEGÅRDSSKOLEN

GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDEN AFHOLDER GENERALFORSAMLING. ONSDAG DEN 25. MARTS 2009 Kl Spisning kl I FESTSALEN PÅ PILEGÅRDSSKOLEN 6 MAR 2009 GRUNDEJERFORENINGEN PILEGAARDEN AFHOLDER GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. MARTS 2009 Kl. 1900 Spisning kl. 1800. I FESTSALEN PÅ PILEGÅRDSSKOLEN DAGSORDEN: 1. VALG AF DIRIGENT. 2. PROTOKOL. 3.

Læs mere

Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere

Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til grundkøbere Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen, Ejendom og Bolig Soldaterparken og Søkærparken Tips, gode råd og vejledning til

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Referat fra: Generalforsamling I Grundejerforeningen Dalgaards Haveby. Onsdag 29. maj 2013 klokken 19:00- Det gamle posthus Lokale 7

Referat fra: Generalforsamling I Grundejerforeningen Dalgaards Haveby. Onsdag 29. maj 2013 klokken 19:00- Det gamle posthus Lokale 7 Referat fra: Generalforsamling I Grundejerforeningen Dalgaards Haveby. Onsdag 29. maj 2013 klokken 19:00- Det gamle posthus Lokale 7 Dags orden. 1)Valg af dirigent Vi valgte ingen dirigent, vi besluttede

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 15. juni 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 9. juni 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken

Vedtægter for Antenneforeningen Søparken Vedtægter for Antenneforeningen Søparken ANTENNEFORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: ANTENNEFORENINGEN SØPARKEN. Foreningens hjemsted er: Søparken, 5260 Odense S, ved formandens

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlbyfed. Generalforsamling d Røjle forsamlingshus

Grundejerforeningen Vejlbyfed. Generalforsamling d Røjle forsamlingshus Grundejerforeningen Vejlbyfed Generalforsamling d. 29-5-19 Røjle forsamlingshus Dagsorden Valg af dirigent. Formandens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab for perioden d.1/4-2018 31/3-2019.

Læs mere

Dyvelåsen - Spørgsmål og svar

Dyvelåsen - Spørgsmål og svar Dyvelåsen - Spørgsmål og svar Spørgsmål 0.1 Hvis vi får en grund, bliver der så først lavet byggemodning lang tid efter? 0.2 Ved man ikke hvordan grundens tilstand er i, om der skal ekstra fundering til

Læs mere

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018

Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Bestyrelsesmøde 24. jan 2018 Øresund Strandpark, Grundejerforeningen Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 24. januar 2018 kl. 19.00 Deltagere: Flemming(formand) og Bodil (fra 5. etape), Ellen-Margrethe(1.),

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE

NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE 1. Indledning Dragør Kommune har anmodet os om at redegøre for en række spørgsmål

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Til/Afgang: Ingen beboerudskiftning i 2012. Aktiviteter: Arbejdsdagen i 2012 og ikke den vi havde i sidste uge. Vejret var godt og arbejdet bød traditionen tro på reparation

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården.

Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag til Generalforsamling 2018 i Grundejerforeningen Ibsgården. Forslag: Økonomisk støtte til fornyelse af de grønne områder på Stikvej 1: Færdiggørelse af boldbaneareal og grilplads (Fase 2) Forslagsstillere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018

Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Hovedbestyrelsesmøde 5. juni 2018 Møde Sted Hovedbestyrelsesmøde Tranekærparken 1, 8240 Risskov Dato Tirsdag den 5. juni 2018 Tid 17.30 22.30 Deltagere Afbud Søren Bach (Formand) Per Knudsen Tom Niekrenz

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Brune turistoplysningstavler ny permanent ordning

Brune turistoplysningstavler ny permanent ordning Brune turistoplysningstavler ny permanent ordning Hvor er der mulighed for at få opsat turistoplysningstavler? Seværdigheden eller attraktionen skal ligge max 15 km fra nærmeste motorvej Der skal være

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over [advokat B], og [advokat B] har klaget over [advokat A].

K E N D E L S E. Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over [advokat B], og [advokat B] har klaget over [advokat A]. København, den 25. november 2015 Sagsnr. 2015-2549/MKJ 2. og 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [advokat A] klaget over [advokat B], og [advokat B] har klaget over [advokat

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest

Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest Side 1/7 Vedtægter for Grundejerforeningen Halgård Vest 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Halgård Vest. CVR nr. er 38187996 Foreningens hjemsted er Holstebro. 2. Grundejerforeningen omfatter følgende

Læs mere

Klage over påbud om fjernelse af træ ud for Bindeleddet 7, Knebel Afgørelse i genoptagelsessag

Klage over påbud om fjernelse af træ ud for Bindeleddet 7, Knebel Afgørelse i genoptagelsessag Dato 11. marts 2015 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon 7244 3135 Dokument 14/03405-40 Side 1/7 Klage over påbud om fjernelse af træ ud for Bindeleddet 7, Knebel Afgørelse i genoptagelsessag

Læs mere

Afgørelse af klage over påbud om at istandsætte vejareal og fjerne genstande ud for Kjærstrupvej

Afgørelse af klage over påbud om at istandsætte vejareal og fjerne genstande ud for Kjærstrupvej Dato 28. maj 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon 7244 3065 Dokument 15/07286-9 Side 1/6 Afgørelse af klage over påbud om at istandsætte vejareal og fjerne genstande ud for Kjærstrupvej

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. september 2012 12/06521 BETALING FOR VEJBELYSNING Vejdirektoratet har behandlet din klage af 21. juni 2012, hvor du som formand for foreningen klager over Kommunens

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO:

BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO: BESLUTNINGSREFERAT BESTYRELSESMØDE DATO: 14-08-2017 REFERANT: NIELS NIELSEN 15-08-2017 REFERAT GODKENDT 19-08-2017 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 KOMMENTARER/OPFØLGNING AF FORRIGE REFERAT MED TILHØRENDE UNDERSKRIFT

Læs mere

VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF ANLÆGSVEJ, GORMSVEJ, THYRASVEJ OG HARALDSVEJ

VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF ANLÆGSVEJ, GORMSVEJ, THYRASVEJ OG HARALDSVEJ VELKOMMEN TIL BORGERMØDE RENOVERING AF ANLÆGSVEJ, GORMSVEJ, THYRASVEJ OG HARALDSVEJ 2019/2020 DAGSORDEN 19:00 VELKOMST 19:10 PRÆSENTATION PRAKTISK INFO 19:15 PROJEKTET KORT FORTALT - SPILDEVAND - FJERNVARME

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen

Referat for: Lemvig Provstiudvalg. PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret. Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Referat for: Lemvig Provstiudvalg PU møde 9. september 2014. Kl. 10.00 Mødested: Provstikontoret Fraværende: Bettina Reese Tonnesen Mødepunkt 1 Godkendelse af protokol Godkendt 2 Præsentation af logomateriale

Læs mere

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer.

3.3 De af foreningen til gennemførelse af nævnte foreningsformål trufne bestemmelser er fuldt bindende for de enkelte medlemmer. J.nr. 316280-SRA V E D T Æ G T E R FOR G R U N D E J E R F O R E N I N G E N P L A N T A G E N -------------------------------- 1. NAVN 1.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN PLANTAGEN. 2. HJEMSTED

Læs mere

Klyngehusenes Grundejerforening

Klyngehusenes Grundejerforening Referat af bestyrelsesmøde d. 17. januar 2017 kl. 19 hos Jette, Odinsvej 7. Til stede: Tina Hyldegaard, formand (T-36), Jette Glavind, kasserer og referent (O-7), Morten Veje Bastholm (T-8) samt suppleanten

Læs mere

Råderet inde i boligen

Råderet inde i boligen Råderet inde i boligen Reglerne er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 23. juni 2005 - Nr. 627 i 82 til og med 95. Alle forbedringer er tilladt Ifølge bekendtgørelsen er alle

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE DEN 3. MAJ 2017

VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE DEN 3. MAJ 2017 VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE DEN 3. MAJ 2017 DAGSORDEN: - PRÆSENTATION AF DE TILSTEDEVÆRENDE - KORT PRÆSENTATION AF PROJEKTET - SPILDEVAND - FJERNVARME - VAND - VEJ - TID TIL SPØRGSMÅL PRÆSENTATION AF

Læs mere

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer.

Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Solitude den 27.2.2015 Til Grundejerforeningen Solitudes medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling: Tirsdag den 10. marts 2015 kl. 19:00 i Simon Peters Kirke,

Læs mere