Som afslutning udarbejdede vi sammen en handlingspil er vedlagt som bilag til nyhedsbrevet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Som afslutning udarbejdede vi sammen en handlingspil er vedlagt som bilag til nyhedsbrevet."

Transkript

1 På temadagen havde vi mange vigtige drøftelser, dels forhold til det arbejde der skal i gang omkring planlægning af det kommende skoleår, samt de erfaringer vi har fra i år, men også i forhold til det vi sammen gerne vil med det fremtidige arbejde med udvikling af Hjørring Skolen. Som afslutning udarbejdede vi sammen en handlingspil er vedlagt som bilag til nyhedsbrevet. Det vi nåede frem til den 7. januar vil kort blive præsenteret på internatet den 5. og 6. februar Velkommen, opstart på dagene mv. Ledelsen trækker tråden tilbage til sidst og kobler til det, der er formålet med internatet Proces i og på tværs af de forskellige afdelinger og team: Det gode teamsamarbejde hvad ved vi i fællesskab om det, der skal til? o Hvilke erfaringer har vi at trække på? o Hvad kan vi lære af hinanden? o Hvad kræver det af os sammen i teamet? o Hvad kræver det af den enkelte? Erhvervspsykolog Kasper Lorenzen fører os gennem en spændende, energigivende og anderledes proces, hvor vi i fællesskab undersøger det, der skal til for at team får vinger i vores organisation med udgangspunkt i de erfaringer, vi hver især har gjort os over årene Kaffepause Indlæg ved Kasper Lorenzen: Det gode teamsamarbejde, del 2: o o o o Styrker i spil i teamsamarbejde? At spille hinanden gode hvordan det? Velfungerende team: 5 adfærdsmønstre Udviklingsfaser i teamsamarbejde? Kasper Lorenzen tager tråden op fra Christina Mogensens indlæg i Nov og bygger videre med yderligere pointer ift. det velfungerende teamsamarbejde Arbejde i eget team: vores næste skridt sammen som team? Med baggrund i deltagererfaringer og indlæg fra Kasper, arbejdes der her i eget team med følgende: Pause Foredrag ved Ann E. Knudsen: Middag Hygge og socialt samvær Hvad lykkes vi med i vores team? Hvad er vores udviklingspunkter? Hvad vil være et konkret mål, vi vil arbejde hen imod i foråret 2016 for at styrke vores teamsamarbejde? Hvordan følger vi op på dette?

2 Den 6. Februar Opstart på dagen Læring og refleksioner over gårdsdagen arbejde, indlæg mv. Work shops med forskellige faglige vinkler ift. vores kerneydelse i Specialskolen: (inkl. pause) Narrative perspektiver på børn i bøvl, ved Kasper Lorenzen Børneyoga, ved Jette Bregnhøj Gua, gennemgribende udviklingsforstyrrelse Anden, ved Tine Bilgram Clio-online NFP og sprog, ved Brian Kjeldsen og Martin Thomsen Clio-online MF og kulturfag, ved Brian Kjeldsen og Martin Thomsen I vil her få mulighed for at deltage i to workshops i løbet af formiddagen Afrunding på internat Ledelsen samler op og tegner den fremadrettede tråd Tak for denne gang Jeg vil mandag den 25. januar udsende beskrivelser af og tilmelding til Workshops. I forhold til deltagelse i internatet afregnes der med 23 time pr. medarbejder, udregnet på følgende måde. Fredag kl almindeligt arbejde. Døgn 1. fredag kl lørdag kl , tiden indgår med 14. timer i arbejdstidsopgørelsen. Døgn 2. lørdag kl kl indgår med 8,25 time incl. lørdagstillæg (50 %) Der udbetales efter 17-tillæg samt lørdagstillæg. Optjente timer i forbindelse med internatet skal/kan afspadseres torsdag og fredag i uge 26. Der har været en del forskellige bud på hvordan tingene egentlig hænger sammen i år. Eleverne har sidste skoledag den 24. juni. I uge 26 er der 5 arbejdsdage hvor mandag, tirsdag og onsdag er reserveret TEAM samarbejde, der vil være mulighed for at afspadsere torsdag og fredag i uge 26. Uge 27: Opsparet ferie - 40 timers arbejdsuge. Der afholdes ferie i uge 28, 29 og 30. Det nye skoleår starter i uge 31, torsdag den 4. august, hvor de 2 sidste dage i uge 31 og de 3 første i uge 32 anvendes til planlægning, dels individuelt og i teamet. Der vi være mulighed for at lave en individuel aftale med nærmeste leder omkring afspadsering af torsdag og fredag i uge 31. Eleverne starter i skole torsdag den 11. august.

3 I løbet af efteråret havde vi i forskellige sammenhænge nogle drøftelser omkring vores ældste elever, dels omkring prøveafholdelse og omkring selve begrebet uddannelsesparathed. Derfor bliver udskolingspersonalet inviteret til en temadag hvor der arbejdes med følgende emner. Uddannelsesparathed De afsluttende prøver OSO/projektopgave Muligheder i uddannelsessystemet for de elever vi udskoler. Vi afholder dagene planlagt til den 20. og den 27. april i håb om at vi kan organiserer os ud af at alle har mulighed for at deltage. Hovedudvalget har igangsat implementeringen af den ny MED-aftale, det betyder for medudvalget på Hjørring Skolen at vi skal deltage i et undervisningsforløb i marts eller april måned. De emner vi kommer til at beskæftige os med er. Struktur og arbejdsgrundlag Udarbejdelse af årshjul Afgrænsning af niveauerne i forhold til opgaveløsning Kommunikation til medarbejderne Personalemøde med MED status Arbejdsmiljøgrupper og MED udvalgs samarbejde og snitflader. Vi behandler punktet på kommende MED møde jeg forventer at der på det tidspunkt, er udmeldt en tidsramme for forløber.

4 Vi har haft en ikke ubetydelig vandskade som betyder at begge fysiklokaler ikke kan bruges og TF afdelingen hvor de yngste elever har deres dagligdag stod under vand onsdag morgen, hvilket selvfølgelig betyder at de måtte arbejde hårdt, dels for at redde de ting der kunne reddes og samtidig i forhold til at flytte eleverne til andre lokaler. På trods af de omfattende skader og det kaos der mødte alle onsdag morgen har alle taget udfordringerne med oprejst pande. Lige nu arbejder Lars sammen med forvaltningen på at få overblikket over skadernes omfang. Ombygningen på Muldbjergskolen er nu igangsat og kører planmæssigt. På Norgesvej har jeg holdt et indledende møde med forvaltningen, omkring igangsætning af det vi mangler i forhold til, at Ungdomsklubben Godthåb kan flytte herover, og det arbejde der skal udføres i forhold til den afdeling hvor de mindste TF elever skal have deres lokaler. Jeg afventer lige nu et oplæg fra de forvaltningsmedarbejdere der er sat på opgaven. Rigtig god weekend /Anni

5

6 Hovedudvalget har igangsat implementeringen af den ny MED-aftale, det betyder for medudvalget på Hjørring Skolen at vi skal deltage i et undervisningsforløb i marts eller april måned. De emner vi kommer til at beskæftige os med er. Struktur og arbejdsgrundlag Udarbejdelse af årshjul Afgrænsning af niveauerne i forhold til opgaveløsning Kommunikation til medarbejderne Personalemøde med MED status Arbejdsmiljøgrupper og MED udvalgs samarbejde og snitflader. Vi behandler punktet på kommende MED møde jeg forventer at der på det tidspunkt, er udmeldt en tidsramme for forløber. Umiddelbart før jul gik en af busserne i stykker, det betyder at vi har været inde i nogle overvejelser omkring buskøb, hvor stor skal bussen være osv. Beslutningen blev at der købes en bus til 8 personer som alle har mulighed for at køre.

7 Vi har haft en ikke ubetydelig vandskade som betyder at begge fysiklokaler ikke kan bruges og TF afdelingen hvor de yngste elever har deres dagligdag stod under vand onsdag morgen, hvilket selvfølgelig betyder at de måtte arbejde hårdt dels for at redde de ting der kunne reddes og samtidig i forhold til at flytte eleverne til andre lokaler. På trods af de omfattende skader og det kaos der mødte alle onsdag morgen har alle taget udfordringerne med oprejst pande. Lige nu arbejder Lars sammen med forvaltningen på at få overblikket over skadernes omfang. Ombygningen på Muldbjergskolen er nu igangsat og kører planmæssigt. På Norgesvej har jeg holdt et indledende møde forvaltningen, omkring igangsætning af det vi mangler i forhold til, at Ungdomsklubben Godthåb kan flytte herover, og det arbejde der skal udføres i forhold til den afdeling hvor de mindste TF elever skal have deres lokaler. Jeg afventer lige nu et oplæg fra de forvaltningsmedarbejdere der er sat på opgaven. Rigtig god weekend /Anni

8 Telefon Hjemmeside / adresse Hjørring UngdomsCenter / HNX / - Centerleder Anni Stilling anni.stilling@hjoerring.dk - Skoleleder Michael Jensen michael.jensen@hjoerring.dk - Adm. leder Annie Jellesmark annie.jellesmark@hjoerring.dk - Serviceleder Lars Malmgaard lars.christian.malmgaard@hjoerring.dk - Sekretær Mona Bach Nielsen mona.bach.nielsen@hjoerring.dk - Sekretær Helle Dalberg Nielsen helle.dalberg.nielsen@hjoerring.dk HJØRRING SKOLEN Afd.leder Christina Mogensen christina.mogensen@hjoerring.dk - Afd.leder Helen Vigensø helen.vigensoe@hjoerring.dk - Afd.leder Lene Hangaard lene.hangaard@hjoerring.dk - Kristina Toft, vikar ADHD kristina.toft@hjoerring.dk - Afd.leder Steen Rubæk steen.rubaek@hjoerring.dk - Sekretær Anette Jensen anette.jensen2@hjoerring.dk - Sekretær Heidi Hansen heidi.vadsager.hansen@hjoerring.dk - Sekretær Karina Juliane Toft karina.toft1@hjoerring.dk Hjørring Ungdomsskole Skoleleder Mads Lund Thomsen mads.lund.thomsen@hjoerring.dk - Skoleleder Steen Rubæk steen.rubaek@hjoerring.dk - Sekretær Karina Juliane Toft karina.toft1@hjoerring.dk - Sekretær Helle Dalberg Nielsen helle.dalberg.nielsen@hjoerring.dk - Chauffør Ivan Dahl Nielsen Ivan.dahl.nielsen@hjoerring.dk UU Hjørring - Norgesvej Vejleder Bo Diget bo.diget@hjoerring.dk - Vejleder Morten Horne morten.horne@hjoerring.dk - IT Service Gert Simonsen Gert.simonsen@hjoerring.dk Hjørring UngdomsCenter, Norgesvej 6, 9800 Hjørring

Byggeudvalgene består af medarbejdere, ledere og een repræsentant fra forvaltningen.

Byggeudvalgene består af medarbejdere, ledere og een repræsentant fra forvaltningen. . Så er det indledende arbejde, i forhold til sidste etape af byggeriet på Norgesvej igangsat, vi er i byggeudvalget blevet præsenteret for de første tegninger af det område hvor Hjørring Skolen skal være.

Læs mere

Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger.

Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger. Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger. Næste gang vi har et møde for hele HjørringSkolen er tirsdag

Læs mere

Skoledagens organisering Teamsamarbejde udvikling Uddannelsesplanlægning Ensartede opgaveoversigter hvad skal en opgaveoversigt kunne.

Skoledagens organisering Teamsamarbejde udvikling Uddannelsesplanlægning Ensartede opgaveoversigter hvad skal en opgaveoversigt kunne. . Lederteamet har igennem lang tid været i arbejdstøjet i forhold til at skabe det bedst mulige fundament for planlægningen af det kommende skoleår. Torsdag den 7. januar var HjørringSkolens triader samlet

Læs mere

Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger.

Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger. . Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger. Det var en vellykket aften, hvor der deltog 40 forældre samt bestyrelse og ledere. Det vil sige at vi nåede op på

Læs mere

Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke.

Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke. Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke. Men det betyder at vi er i gang med proceduren omkring ansættelse af ny leder.. Der er ansøgningsfrist

Læs mere

Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på.

Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på. Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på. I HjørringSkolen har vi fået 18 nye elever til opstart her i august. 6 nye i OK afdelingen heraf 5 skolebegyndere,

Læs mere

Næste møde er den 5. oktober.

Næste møde er den 5. oktober. Ledelsesteamet arbejder med overvejelser omkring, og ideer til, hvordan vores fælles ressourcer kan komme i anvendelse på en konstruktiv måde, på tværs af de forskellige afdelinger. Lige nu iværksættes

Læs mere

Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var sidste år.

Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var sidste år. Efter revisitation har vi nu et overblik over hvor mange elever der skal i et brobygnings/praktik forløb på Hjørring Ny 10. Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var

Læs mere

Lærerarbejdspladser, det lille køkken, samt smårenoveringer i området hvor 10. klasse bor.

Lærerarbejdspladser, det lille køkken, samt smårenoveringer i området hvor 10. klasse bor. Lederteamet har besluttet at en af de lidt større opgaver vi nu tager fat i, er procedurerne og det praktiske arbejde omkring visitering og re-visitering af elever. Visitationsproceduren skal gennemgås

Læs mere

Medarbejderens dag onsdag den 5. oktober

Medarbejderens dag onsdag den 5. oktober . Kristina Toft daglig leder i ADHD afdelingen er lige nu i gang med afslutningsprojektet i sin lederuddannelse, det betyder at hun skal være på uddannelse/ skrive projekt i ugerne 43 46. Lene Hangaard

Læs mere

God Jul & Godt Nytår

God Jul & Godt Nytår God Jul & Godt Nytår Snart sænker julefreden sig over skolerne og vi kan alle holde en tiltrængt pause med familien. Det har været et travlt, indholdsrigt og spændende år, så nu det er tid til at puste

Læs mere

I den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på den prioritering vi har i forhold til uddannelse det kommende år:

I den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på den prioritering vi har i forhold til uddannelse det kommende år: Tirsdag den 17. november havde vi et par timer sammen, hvor visionen for Hjørring Skolen version 1.0 blev præsenteret, endvidere gav Christina et oplæg der handlede om teamsamarbejdet som en væsentlig

Læs mere

Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen.

Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen. Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen. På seneste MED møde blev jeg orienteret om, at der var nogle der havde svært ved at være fremme kl. 15.15

Læs mere

En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet.

En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet. En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet. Så har vi fået vores nye navn: HJØRRING SKOLEN, det er dejligt at det er på plads nu skal vi så vænne os til at bruge det. Vi skal også have et logo, det

Læs mere

I den mellemliggende periode bliver der lavet småkurser i de enkelte teams/afdelinger.

I den mellemliggende periode bliver der lavet småkurser i de enkelte teams/afdelinger. I lederteamet drøfter vi løbende brugen af Docendo og vi er helt klar over at det stadig giver nogle udfordringer i de enkelte team. På mødet med superbrugerne den 20. og 21. september aftalte vi en opfølgning

Læs mere

Næste møde er torsdag 4. maj kl og vi vil være rigtig glade hvis der også kommer repræsentanter fra TF, G3 og Kløver.

Næste møde er torsdag 4. maj kl og vi vil være rigtig glade hvis der også kommer repræsentanter fra TF, G3 og Kløver. . Rikke Hedenskog er ansat som ny leder i HjørringSkolen med daglig ledelse af K klasserne. Rikke kommer fra en stilling som skoleleder på Mulbjergskolen. Hun starter mandag den 1. maj, men vi er så heldige

Læs mere

Bestyrelsen ved HjørringSkolen

Bestyrelsen ved HjørringSkolen Årsberetning 2016 Bestyrelsen ved HjørringSkolen Casper D. Nielsen Susanne Olesen casper@hedegaard.it susanne.olesen@hjoerring.dk Dorte Pedersen dbje39@gmail.com Bo Kvist bo.kvist@outlook.dk Karoline Jensen

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Referat skolebestyrelsesmøde Torsdag den 19. januar kl. 17.00 19.00. Vi holder mødet på Norgesvej 6. Afbud Kasper og Sarah 1. Skoledagens længde Historik: 07.10 2013 På specialundervisningsområdet samles

Læs mere

Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie.

Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie. . Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie. OK afdelingen Udarbejdelse af handleplan er igangsat. ADHD afdelingen 28.

Læs mere

Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2016

Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2016 Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2016 Pladsanvisningen Børne- og Undervisningsforvaltningen Springvandspladsen 5, 9800 Hjørring Tlf. 72 33 33 33 Side 2 Indhold Mål for

Læs mere

Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2017

Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2017 Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2017 Pladsanvisningen Børne- og Undervisningsforvaltningen Springvandspladsen 5, 9800 Hjørring Side 2 Indhold Mål for skolefritidsordninger...

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Annette Dagsorden: Tid 1. Musikværkstedet - besøg fra Musikværkstedet ved Max (19.00) 60 min Udfordringer flere undervisere og er det muligt? frivillig musikundervisning

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Materialer fra generalforsamlingen/konferencen F O R E N I N G E N A F 1 0. K L A S S E S K O L E R I D A N M A R K

Materialer fra generalforsamlingen/konferencen F O R E N I N G E N A F 1 0. K L A S S E S K O L E R I D A N M A R K Generalforsamling 2012 Materialer fra generalforsamlingen/konferencen Referat kan hentes her Formandens slides kan hentes her 10iCampus - Varde kan hentes her Hjørring - kommer her EVA - Kristine Bang

Læs mere

Referat af møde den 31/8 2015

Referat af møde den 31/8 2015 Nøvling Skole den 31/8 2015 Møde Skolebestyrelsesmøde Tid Den 31.08.2015, kl. 17:00 19:00 Sted Nøvling Skole Deltagere Christina Thorsted Jensen, Michael Thomsen, Stine Kyø, Mette Alsbjerg Jensen, Ulla

Læs mere

OVERENSKOMSTDAG FOR MUSIKSKOLELEDERE OM MUSIKSKOLELÆRERNES NYE ARBEJDSTIDSREGLER

OVERENSKOMSTDAG FOR MUSIKSKOLELEDERE OM MUSIKSKOLELÆRERNES NYE ARBEJDSTIDSREGLER OVERENSKOMSTDAG FOR MUSIKSKOLELEDERE OM MUSIKSKOLELÆRERNES NYE ARBEJDSTIDSREGLER Skanderborg d. 18. januar 2017 , Agenda 1. Gennemgang og drøftelser af emner: - Opgaveoversigt og dialog om opgaverne -

Læs mere

Velkommen til et spændende internat, hvor vi sammen skal sætte Kobberbakkeskolen på landkortet

Velkommen til et spændende internat, hvor vi sammen skal sætte Kobberbakkeskolen på landkortet Kobberbakkeskolen Velkommen til et spændende internat, hvor vi sammen skal sætte Kobberbakkeskolen på landkortet Hvad er Kobberbakkeskolen? En folkeskole, hvor vores kerneopgave er at skabe læring og udvikling

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

4. Status på reformarbejdet. Arbejdet skrider frem så sikkert og planmæssigt som muligt.

4. Status på reformarbejdet. Arbejdet skrider frem så sikkert og planmæssigt som muligt. MED-møde tirsdag den 13. maj 2014 kl. 14.20 15.50 på LV s kontor. Mødekoordinator: Referent: LV CH MED: Eva Nielsen (syg) Suppleant for Anni Hansen (barsel) Casper Hansen Martin Pedersen Maibritt Kørner

Læs mere

Status på den nye skoledag

Status på den nye skoledag Status på den nye skoledag Kursus for skolebestyrelser i København 30. Oktober 2015 1 Hvad kan I forvente af oplægget? Kort status på udviklingen af folkeskolerne i København Workshops: Læring der ses

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012

SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 SKOLEBESTYRELSENS BERETNING FOR 2012 PEDER SYV SKOLEN - 1 - Skolebestyrelsens beretning for året 2012 Skolebestyrelsens beretning for året 2012 består af en beskrivelse af bestyrelsens sammensætning og

Læs mere

NYHEDSBREV UGE

NYHEDSBREV UGE NYHEDSBREV UGE 15 2016 BIBLIOTEK Da vi Lone og Helle har fået oprettet et bibliotek og indkøbt bøger i to år, synes vi tiden er kommet til at overdrage biblioteks ansvaret til nogle andre kollegaer, som

Læs mere

REFERAT. Dagsorden: Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland

REFERAT. Dagsorden: Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland Ungdommens Uddannelsesvejledning Nørreport-centret Nørregade 58, 2. sal 7500 Holstebro Tlf. 9664 3040 Fax 9664 3042 www.uu-nordvestjylland.dk REFERAT Styregruppemøde, UU- Nordvestjylland Tid: Fredag den

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag Kommende begivenheder August 2016 8.8.2016: Første skoledag 16.8.2016: SB-møde 19.8.2016: Trivselsdag Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Skolestart I den sidste måneds

Læs mere

Kursus for nye efterskoleledere

Kursus for nye efterskoleledere Kursusprogram Kursus for nye efterskoleledere 2 moduler á hver 3 dage Modul 1: Tirsdag d. 24. torsdag d. 26. oktober 2017 På HUSET Middelfart, Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Modul 2: Onsdag d. 24. fredag

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Fra værested til lærested

Fra værested til lærested Fra værested til lærested Et undervisningstilbud to dage om ugen på Sejlflod Ungdomscenter til elever i 7. 9. kl. Målet er, at du via en praktisk tilgang til tværfaglige temaer skal motiveres for det boglige

Læs mere

Å r g a n g N r. 4 - M a j

Å r g a n g N r. 4 - M a j Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 6 - N r. 4 - M a j 2 0 1 0 Et aktivt forår. Kalenderen siger det, idræt udenfor, natur og teknik faget et flyttet ud igen, det er lyst om morgenen når vi mødes og vores planlægning

Læs mere

Fra værested til lærested

Fra værested til lærested Fra værested til lærested Et undervisningstilbud to dage om ugen på Sejlflod Ungdomscenter til elever i 7. 9. kl. Målet er, at du via en praktisk tilgang til tværfaglige temaer skal motiveres for det boglige

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013)

Lockout-skema for uge 15 (8. 12. april 2013) 0.a Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte Carsten Carsten Gitte 13.00 17.00 til 16.30 0.b Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Admin. Bemærkninger: Robin, skolens tekniske serviceleder deltager i punkt 1

Admin. Bemærkninger: Robin, skolens tekniske serviceleder deltager i punkt 1 Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Mandag den 20. august kl. 17-19.30 Admin. Bemærkninger: Robin, skolens tekniske serviceleder deltager i punkt 1 Afbud: Eleverne deltager ikke i mødet, da der endnu

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl Konferencelokalet Asgård

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl Konferencelokalet Asgård Byskovskolen d. 7.6.2016 Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl. 18.30-21.00 Konferencelokalet Asgård Ordstyrer: Jan Berner Rømer Afbud: Michael og Maibrith. Carl fraværende DAGSORDEN: 1. Godkendelse

Læs mere

Forældreposten juni 2014

Forældreposten juni 2014 Forældreposten juni 2014 Mødetid sidste skoledag inden sommerferien fredag den 27. juni Mødetid for alle elever 0. - 8. klasse er: 8.15 til 9.45. Der er fælles afslutning i aula/musik klokken 9.30 Alle

Læs mere

Uddannelse og job klasse

Uddannelse og job klasse Uddannelse og job 6.- 9. klasse Skjoldhøjskolen skoleåret 2015-16 De tre kompetenceområder skal udforme sig med progression skoleforløbet igennem. Kompetenceområderne skal bidrage til, at eleverne kender

Læs mere

Forståelsespapir. Indledning. Ledelse og samarbejde. Den 10. marts 2014

Forståelsespapir. Indledning. Ledelse og samarbejde. Den 10. marts 2014 Forståelsespapir Den 10. marts 2014 Samarbejdsgrundlag mellem Lejre Kommune og Lejre Lærerforening - den fælles forståelse af læreres og børnehaveklasselederes arbejdstidsregler i skoleåret 2014-2015 Indledning

Læs mere

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t

Nyhedsbrevet. Å r g a n g N r. 3 - A u g u s t Nyhedsbrevet Å r g a n g 1 5 - N r. 3 - A u g u s t 2 0 0 9 Et nyt skoleår. Det er altid spændende når vi skal åbne den først luge i årets skolekalender. Det gør vi i år med mange velkendt elementer og

Læs mere

Fredagsbrev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Århus&Friskole&fredag&d.24/10&&2014!!

Fredagsbrev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Århus&Friskole&fredag&d.24/10&&2014!! FredagsbrevÅrhus&Friskole&fredag&d.24/10&&2014 Kamp%og%ofring%til%guderneAf#Asgerfoto$Anette Den$berømte$viking$Suin$Sax$besøger$2.klasse$og$kæmper'og'leder'en'ofring' I"2.klasse"har"de"om"vikinger"i"

Læs mere

Skoleåret starter mandag 8. august 2016 Skema med forbehold for ændringer

Skoleåret starter mandag 8. august 2016 Skema med forbehold for ændringer EF 1 efterår 2016 EF 1 forår 2017 (??) Skoleåret starter mandag 2. januar 2017 Skema med forbehold for ændringer EF-½ års efterår 2016 mandag tirsdag onsdag torsdag fredag EF-½ års forår 2017 mandag tirsdag

Læs mere

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro.

Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Dagsorden - Møde i Mariagerfjord Ungdomsskoles MED-udvalg. Onsdag den 23. januar 2013 kl. 17.00 19.00 i Ungdomshuset, Christiansgade 10, Hobro. Mødt: Lars Otte Koefoed, Kasper Knudsen, Anne Gitte Bang

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

14/15. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole;Jens Johansen. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 14/15 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole;Jens Johansen Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer et indblik i

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen Dato 22. januar 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Mern Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Ida Oddershede,

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 5. Nyhedsbrev uge 1-2013. Godt nytår! Side 5. Kalender, kontakt mm. Nyhedsbrev uge 1-2013 Side 1 Godt nytår! Side 3 Børnehaven Side 2 Side 5 Kalender, kontakt mm. Godt nytår! Nytåret er en oplagt anledning til at kigge tilbage på året der gik, tid til evaluering, hvordan

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d kl

Referat af skolebestyrelsesmøde d kl Referat af skolebestyrelsesmøde d. 20.06. 2011 kl. 18 21. Gentofte Skole, 22. juni 2011. Majken Linnemann Jensen, Else Juul Andersen, Jørn Haandbæk, Morten Bøge, Anne Julie Murphy, Asger Henning Nielsen,

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 25. marts 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed har jeg den store glæde at kunne udsende mit første nyhedsbrev fra skolen med små og store nyheder

Læs mere

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV

Maj 2016 HØJVANGSKOLENS HØJVANGSKOLEN NYHEDSBREV Maj 2016 HØJVANGSKOLEN HØJVANGSKOLENS NYHEDSBREV Nyt fra skolebestyrelsen Skolebestyrelsen har afviklet ordinært møde torsdag den 28. april og har blandt andet drøftet følgende: Den nye skolehverdag for

Læs mere

Velkommen til bostedet Welschsvej

Velkommen til bostedet Welschsvej Velkommen til bostedet Welschsvej Hus 13-15 Hus 17 Sportsvej 1 Indholdsfortegnelse S.3 Velkommen S.4 Praktikstedet S.5 Værdigrundlag S.6 Din arbejdsplan for de første fire uger S.7 Vores forventninger

Læs mere

Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen

Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen LANGSØ-NYT November 2008 Nr. 2 Svend Åges sidste skoledag på Langsøskolen Skole hjem Langsø Nyt udkommer den sidste skoledag i månederne august, oktober, december, februar, april og juni til den yngste

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

FAQ vedrørende nye arbejdstidsregler på skoleområdet

FAQ vedrørende nye arbejdstidsregler på skoleområdet FAQ vedrørende nye arbejdstidsregler på skoleområdet Personaleafdelingen har i december 2013 til februar 2014 holdt oplæg på kommunens skoler vedrørende de nye arbejdstidsregler for lærere, som træder

Læs mere

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne.

Vi har haft et skoleår præget at store og små begivenheder, der alle på forskellig vis har give læring og gode oplevelse til både børn og voksne. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 15.juni 2017 Kære forældre Så er endnu et skoleår ved at være til ende, og medarbejdere og ledelse på Pilehaveskolen takker for et godt år sammen med jer og jeres dejlige

Læs mere

HVEM ER VI? VI LÆGGER VÆGT PÅ TOLERANCE OG EN ÅBEN OG LIGEVÆRDIG DIALOG MED ELEVERNE OG MED DERES FAMILIER

HVEM ER VI? VI LÆGGER VÆGT PÅ TOLERANCE OG EN ÅBEN OG LIGEVÆRDIG DIALOG MED ELEVERNE OG MED DERES FAMILIER HVEM ER VI? VI LÆGGER VÆGT PÅ TOLERANCE OG EN ÅBEN OG LIGEVÆRDIG DIALOG MED ELEVERNE OG MED DERES FAMILIER Skolen ved Sorte Hest er et selvejende skole og dagbehandlingstilbud for børn i den skolepligtige

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Velkommen tilbage efter sommerferien Efter en fantastisk sommer med masser af sol og varme, så kneb det lidt med solstrålerne, da vi mandag kl. 9.00 bød alle elever

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang

Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang 2017 Teamets årsplan/aktivitetskalender for 4. årgang 2017-2018 Uge Dato Aktivitet Første skoledag. (0. møder kl. 9-12.) (1.-3. møder kl. 8-12.) (4.-9. møder kl. 8-32 To. 10. aug. 15) 33 34 Uge 34 On.

Læs mere

Uge 41. Mandag den 5. oktober 2009 Ydelsescenter Centrum/ Jobcenter Centrum

Uge 41. Mandag den 5. oktober 2009 Ydelsescenter Centrum/ Jobcenter Centrum Senest redigeret 22-09-2009 Praksisstudie på Job- og efteråret 2009 Periode: 05.10.09-23.11.09 Velkommen til praksisstudie på Job- og i Århus Kommune Uge 41 Mandag den 5. oktober 2009 / Jobcenter Centrum

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl

2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/ (b) kl Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 1. marts kl. 17-19.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden (b) kl. 17.00-17.05 Dagsorden godkendt 2. Godkendelse af referat fra sidste møde den 17/1-2017

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Skolebladet. God sommerferie

Skolebladet. God sommerferie Skolebladet God sommerferie Sommerferie I skrivende stund er der helt stille på Torslev Skole. Forberedelserne til aftenens brag af en dimissionsfest er på plads, og vi glæder os til det sidste hyggelige

Læs mere

Velkommen. 10. maj 2016

Velkommen. 10. maj 2016 Velkommen 10. maj 2016 Dagsorden 10. maj 2016 Velkommen Præsentation af MeeBook Anbefalinger Kommunikationsplan Indskolingen - Stian Rasmussen Praktik og spørgsmål Tema eftermiddag den 23. maj Afslutning

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby

oktober Camp Pårørende. Plads til fordybelse. 5 Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Camp Pårørende 5 Dronningens Ferieby Plads til fordybelse 5 Camp Pårørende Dronningens Ferieby 26.-28. oktober 2018 Hjertelig velkommen Dette er en weekend for dig, som er ægtefælle

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. november 2015 På afd. Terslev 18.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Frank Poll, Bent Zachariassen, John Olesen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Juliane Rosendahl, Karin

Læs mere

Politisk spor Opgave Deltagere Aktiviteter/kommentarer/ dato

Politisk spor Opgave Deltagere Aktiviteter/kommentarer/ dato Skole og Undervisning Dato: 27.05.2014 Sagsnr.: 13/32999 Dok.løbenr.: 147785-14 Sagsbehandler: Maria Wandahl Direkte tlf.: 7376 7392 E-mail: mwa@aabenraa.dk Opdateret procesplan - Juni Politisk spor Opgave

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring

Aktuelt. Rengøring i den kommende periode udføres af: Lørdag den 30/4 Betalt Rengøring Uge 14 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Ovenpå en fantastisk dejlig

Læs mere

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011

Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Nyhedsbrevet Årgang 18 - Nr. 1 - December 2011 Et forrygende efterår Det er fornemmelsen når man nu sidder her med den første vintersne og juletræet tændt, kalendergaverne i sækken og børnene i positiv

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni

Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Hjælperplan NBC Dressage 2015 Onsdag d. 24. Juni Tid: Sekretariat Sekretariat Sekretariat Sekretariat Speaker Lyd/Musik Skriver for vet 10:00-13:00 Kristina Brødbæk Louise Ø Larsen Lene Burgaard 13:00-16:00

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Mandag d. 19.03 2018 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Christina Poulsen, Gitta Catalina, Lise Jacobsen, Lars Asmussen, Michael Rolighed,

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Sanne, Mette, Lisa Dagsorden: Tid 1. Godkendelse fra referat (19.00) 5 min 2. Velkomment til ny sekretær i bestyrelsen (Lone Diget) (19.05) 10 min Kort præsentationsrunde

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst november 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst november 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst november 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Lektiecafe Børn med friplads Forældremøde Managerspil Julegaveværksted Klubmesterskaberne Skøjtehal Københavnerturen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere