Næste møde er torsdag 4. maj kl og vi vil være rigtig glade hvis der også kommer repræsentanter fra TF, G3 og Kløver.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Næste møde er torsdag 4. maj kl og vi vil være rigtig glade hvis der også kommer repræsentanter fra TF, G3 og Kløver."

Transkript

1 . Rikke Hedenskog er ansat som ny leder i HjørringSkolen med daglig ledelse af K klasserne. Rikke kommer fra en stilling som skoleleder på Mulbjergskolen. Hun starter mandag den 1. maj, men vi er så heldige at Trine kan fortsætter i K klasserne 2 dage om ugen, hvor der så kan blive rigtig fin mulighed for at introducere Rikke godt til arbejdet i HjørringSkolen og ikke mindst i K klasserne. Vi byder Rikke velkommen til HjørringSkolen Vi havde den 6. april vores andet husmøde. Et rigtigt godt møde hvor vi fik talt om de ting der rør på sig i huset. Referat finder i på intra. Næste møde er torsdag 4. maj kl og vi vil være rigtig glade hvis der også kommer repræsentanter fra TF, G3 og Kløver. Venlig hilsen Husrådet på Norgesvej

2 Planlægningen af byggeriet er nu gået fra sin indledende fase til at vi nu går i gang med den endelige planlægning. Som optakt til dette arbejde var et medlem fra skolebestyrelsen, medarbejderrepræsentanter, arkitekt og konsulent fra forvaltningen samt et par ledere taget til Århus for at få inspiration. Vi besøgte Langagerskolen som er en kommunal specialskole, hvor der går børn med Autisme, ADHD og de tilgrænsende udviklingsforstyrrelser. Vi hørte om hvordan fysiske rammer spiller sammen med den pædagogiske praksis, dels i forhold til det gamle byggeri og i særdeleshed i forhold til en helt nybygget afdeling, Dagen bød på endnu et besøg på Frederiksbjerg skole, som vandt prisen for årets skolebyggeri Et meget spændende besøg som virkelig prikkede til vores tænkning omkring, hvordan man også kan indrette en skole, og ikke mindst hvordan man kan indrette så der er mulighed for at børnene kan udfolde sig fysisk uanset hvor de befinder sig og hvad de er i gang med.

3 Indholdet af det fælles forståelsespapir er nu aftalt og underskrevet af Lars Busk og Peter Larsen. Det danner som bekendt grundlag lag for vores videre arbejde med værdipapiret. Værdipapiret er evalueret i de enkelte triader, lederteamet har evalueret så vi er godt i gang med at udarbejde første udkast, som behandles på det første møde for de samlede triader den 26. april. Se i øvrigt nyhedsbrevet, udsendt i uge 7, hvor tidsplanen for arbejdet med skoleårets planlægning var vedlagt. Tid: 25. april kl Sted: Torvet på Hjørring UngdomsCenter Program: Kl Direktør Jesper Carlsen giver en introduktion til Hjørring Kommunes politikker. Kl Skoleårets planlægning Der serveres kaffe og kage fra kl Fælle forståelsespapir Værdipapir HjørringSkolen DUO ledelse- ide og praksis Ide og planlægningsopgaver i forhold til kommende skoleår. Mål for det kommende skoleår

4 Alle har været i gang med forskellige former for kursusvirksomhed, det være sig PLF sparringer, PLF kurser, Læringsmål og feedback samt processtyreruddannelse. Endvidere har vi entreret med Kasper Lorenzen, som i K klasserne har arbejdet med : At videreudvikle og styrke det professionelle samarbejde omkring kerneopgaven; dvs. børnene der går i vores tilbud et målrettet forløb der er afviklet hen over foråret. Billederne er fra forløbet Læringsmål og feedback.

5 Sikkerhedsgruppen er i fuld gang med opfølgning på den psykiske APV, det betyder at vi, enten har afholdt personalemøde hvor besvarelserne er drøftet, eller mødet er kalendersat, de fleste handleplaner er under udarbejdelse, så snart de er klar bliver de fremlagt i hver enkelt afdeling. Den fysiske APV er også under udarbejdelse, vi har den 5. april gennemført den første rundering, det var på Muldbjergskolen. I samarbejde med Hirtshals skolecenter, Sindal skole og konsulent Signe Skov Risager har Kristina Toft og Lu- Ann Kjeldsen fra ADHD, udarbejdet en projektansøgning, til undervisningsministeriet under overskriften Inklusionsteam kompetenceudvikling i praksis. Vi får tilbagemelding på ansøgningen i slutningen af maj. Projektansøgningen vedlagt som bilag.

6 Den 23. og 24. marts tog vi 2 dage ud af kalenderen for at arbejde med aktuelle ledelsesopgaver. Hjørring UngdomsCenters lederteam mødte på Viking kl. 9.00, vi gik staks i gang med programmet som omhandlede: Lederteamets fokus og forpligtigelser, det arbejde blev puttet ind i en kontekst hvor vi gik i dybden med nogle af de opgaver vi har gang i lige nu. Skolegården: Hvordan bliver den et godt ungdomsmiljø Lars og Michael har opgaven PR -. Hjørring UngdomsCenters ansigt udadtil Annie og Mads Hjørring UngdomsCenter hvordan udbygger vi samarbejdet og hvad vil vi med hinanden Lillian og Steen Kl kom HjørringSkolens ledere og vi fik et lille pust, Mads havde nemlig medbragt ungdomsskolens mountainbikes så det blev vi introduceret til ved en dejlig cykeltur i Sæbygård skov og langs vandet. KL fortsatte arbejdet, vi gik i gang med at kikke nærmere på sociale medier, hvordan bruger vi de sociale medier hvad skal vi, hvad kan vi og hvad vil vi. Arbejdet blev afsluttet med at hvert lederteam lavede en 30 sekunders video under overskriften udvikling af organisationer - Det blev 2 gode og sjove videoer. Som afslutning arbejdede vi med DUO ledelse, det vil blive introduceret på personalemødet i april. Lørdag morgen drog de hjem fra UngdomsCentret og HjørringSkolens lederteam fortsatte arbejdet. Vi arbejdede med Hvordan skaber vi begejstring i vores organisation, hvad begejstres vi selv af, kan den begejstring mon smitte til andre. Igennem dette arbejde startede vi på planlægning af indholdet i til HjørringSkolens internat i september. Vi afsluttede dagen med at arbejde med ideen omkring et kursuskatalog, hvor vi sætter alle de kompetencer i spil som vi ved der er i HjørringSkolen det vil i høre mere om på personalemødet i april.

7 Skolebestyrelsen har gennem de seneste måneder arbejdet med et værdiregelsæt for HjørringSkolen. Arbejdet med værdiregelsættet har taget udgangspunkt i det arbejde der er lavet med eleverne og i personalegrupperne. Det har været rigtig godt arbejde og et fint udgangspunkt for bestyrelsens endelige udformning af værdiregelsættet. Der ligger nu et arbejde i at sikret at det ikke blot bliver et der er vedtaget, men at skolens værdier formidles igennem undervisningen og den måde vi er sammen på. Endvidere er der i bestyrelsen udarbejdet en antimobbepolitk. Begge dokumenter vedlagt nyhedsbrevet som bilag. Vedlagt som bilag til dette nyhedsbrev: Fælles forståelsespapir Rapport Autisme og Skolevægring Inklusionsrapport Socialt udsatte børn udvikler sig mere når forældrene er motiverede. Værdiregelsæt Antimobbepolitik Projektansøgning Pulje til inklusion Undersøgelse af undervisning i specialundervisning Rigtig god påskeferie /Anni HUSK at oplyse navn og afdeling når du handler ind og HUSK at få rettet leveringsadressen så dine varer bliver afleveret hvor de skal bruges!!

8 Ud fra det materiale vi udarbejdede på vores fælles personalemøde i januar har vi på lederinternat arbejdet videre med forslag og ideer. Lars og Michael har i samarbejde med elever og medarbejdere i HNX bolden. Gården er ryddet og er nu klar til at de gode ideer kan blive virkeliggjort. Der er en tidsplan under udarbejdelse, hvilket betyder at alle kan følge med i hvordan arbejdet skrider frem. Den 23. og 24. marts tog vi 2 dage ud af kalenderen for at arbejde med aktuelle ledelsesopgaver. Hjørring UngdomsCenters lederteam mødte på Viking kl. 9.00, vi gik staks i gang med programmet som omhandlede: Lederteamets fokus og forpligtigelser, det arbejde blev puttet ind i en kontekst hvor vi gik i dybden med nogle af de opgaver vi har gang i lige nu. Skolegården: Hvordan bliver den et godt ungdomsmiljø Lars og Michael har opgaven PR -. Hjørring UngdomsCenters ansigt udadtil Annie og Mads Hjørring UngdomsCenter hvordan udbygger vi samarbejdet og hvad vil vi med hinanden Lillian og Steen fts.

9 Kl kom HjørringSkolens ledere og vi fik et lille pust, Mads havde nemlig medbragt ungdomsskolens mountainbikes så det blev vi introduceret til ved en dejlig cykeltur i Sæbygård skov og langs vandet. KL fortsatte arbejdet, vi gik i gang med at kikke nærmere på sociale medier, hvordan bruger vi de sociale medier hvad skal vi, hvad kan vi og hvad vil vi. Arbejdet blev afsluttet med at hvert lederteam lavede en 30 sekunders video under overskriften udvikling af organisationer - Det blev 2 gode og sjove videoer. Som afslutning arbejdede vi med DUO ledelse, det vil blive introduceret på personalemødet i april. Lørdag morgen drog de hjem fra UngdomsCentret og HjørringSkolens lederteam fortsatte arbejdet. Vi arbejdede med Hvordan skaber vi begejstring i vores organisation, hvad begejstres vi selv af, kan den begejstring mon smitte til andre. Igennem dette arbejde startede vi på planlægning af indholdet i til HjørringSkolens internat i september. Vi afsluttede dagen med at arbejde med ideen omkring et kursuskatalog, hvor vi sætter alle de kompetencer i spil som vi ved der er i HjørringSkolen det vil i høre mere om på personalemødet i april. HUSK at oplyse navn og afdeling når du handler ind og HUSK at få rettet leveringsadressen så dine varer bliver afleveret hvor de skal bruges!!

10 Indholdet af det fælles forståelsespapir er nu aftalt og underskrevet af Lars Busk og Peter Larsen. Det danner som bekendt grundlag lag for vores videre arbejde med værdipapiret. Det fælles forståelsespapir vedlagt som bilag. Da Ivan er sygemeldt på ubestemt tid, er vi nødt til at hjælpe hinanden hvad angår booking, kørsel og service af busserne. 1: booking sker ved henvendelse til Karina eller jeg pr. mail (ikke intra) Vi skal bruge navn, afdeling, mail + mobilnummer inden vi kan booke. 2. Busserne skal altid støvsuges efter brug og det er hver gang. Er tanken under ¼, sørger man for at få tanket. Der ligger et benzinkort ved bilnøglerne. Koden kan fås ved henvendelse til jeres leder. Kvittering gemmes med navn og afdeling. Aktiviteter i Ungdomsskolen: Find os på Facebook og se alle de finde billeder fra vores seneste aktiviteter. Rigtig god påskeferie /Mads

11 Vedlagt som bilag til dette nyhedsbrev: Fælles forståelsespapir Rapport Autisme og Skolevægring Inklusionsrapport Socialt udsatte børn udvikler sig mere når forældrene er motiverede. Værdiregelsæt Antimobbepolitik Projektansøgning Pulje til inklusion Undersøgelse af undervisning i specialundervisning Rigtig god påskeferie /Anni

Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på.

Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på. Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på. I HjørringSkolen har vi fået 18 nye elever til opstart her i august. 6 nye i OK afdelingen heraf 5 skolebegyndere,

Læs mere

Skoledagens organisering Teamsamarbejde udvikling Uddannelsesplanlægning Ensartede opgaveoversigter hvad skal en opgaveoversigt kunne.

Skoledagens organisering Teamsamarbejde udvikling Uddannelsesplanlægning Ensartede opgaveoversigter hvad skal en opgaveoversigt kunne. . Lederteamet har igennem lang tid været i arbejdstøjet i forhold til at skabe det bedst mulige fundament for planlægningen af det kommende skoleår. Torsdag den 7. januar var HjørringSkolens triader samlet

Læs mere

Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie.

Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie. . Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie. OK afdelingen Udarbejdelse af handleplan er igangsat. ADHD afdelingen 28.

Læs mere

Lærerarbejdspladser, det lille køkken, samt smårenoveringer i området hvor 10. klasse bor.

Lærerarbejdspladser, det lille køkken, samt smårenoveringer i området hvor 10. klasse bor. Lederteamet har besluttet at en af de lidt større opgaver vi nu tager fat i, er procedurerne og det praktiske arbejde omkring visitering og re-visitering af elever. Visitationsproceduren skal gennemgås

Læs mere

Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen.

Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen. Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen. På seneste MED møde blev jeg orienteret om, at der var nogle der havde svært ved at være fremme kl. 15.15

Læs mere

Byggeudvalgene består af medarbejdere, ledere og een repræsentant fra forvaltningen.

Byggeudvalgene består af medarbejdere, ledere og een repræsentant fra forvaltningen. . Så er det indledende arbejde, i forhold til sidste etape af byggeriet på Norgesvej igangsat, vi er i byggeudvalget blevet præsenteret for de første tegninger af det område hvor Hjørring Skolen skal være.

Læs mere

I den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på den prioritering vi har i forhold til uddannelse det kommende år:

I den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på den prioritering vi har i forhold til uddannelse det kommende år: Tirsdag den 17. november havde vi et par timer sammen, hvor visionen for Hjørring Skolen version 1.0 blev præsenteret, endvidere gav Christina et oplæg der handlede om teamsamarbejdet som en væsentlig

Læs mere

Bestyrelsen ved HjørringSkolen

Bestyrelsen ved HjørringSkolen Årsberetning 2016 Bestyrelsen ved HjørringSkolen Casper D. Nielsen Susanne Olesen casper@hedegaard.it susanne.olesen@hjoerring.dk Dorte Pedersen dbje39@gmail.com Bo Kvist bo.kvist@outlook.dk Karoline Jensen

Læs mere

Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger.

Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger. Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger. Næste gang vi har et møde for hele HjørringSkolen er tirsdag

Læs mere

God Jul & Godt Nytår

God Jul & Godt Nytår God Jul & Godt Nytår Snart sænker julefreden sig over skolerne og vi kan alle holde en tiltrængt pause med familien. Det har været et travlt, indholdsrigt og spændende år, så nu det er tid til at puste

Læs mere

Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger.

Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger. . Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger. Det var en vellykket aften, hvor der deltog 40 forældre samt bestyrelse og ledere. Det vil sige at vi nåede op på

Læs mere

Som afslutning udarbejdede vi sammen en handlingspil er vedlagt som bilag til nyhedsbrevet.

Som afslutning udarbejdede vi sammen en handlingspil er vedlagt som bilag til nyhedsbrevet. På temadagen havde vi mange vigtige drøftelser, dels forhold til det arbejde der skal i gang omkring planlægning af det kommende skoleår, samt de erfaringer vi har fra i år, men også i forhold til det

Læs mere

Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke.

Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke. Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke. Men det betyder at vi er i gang med proceduren omkring ansættelse af ny leder.. Der er ansøgningsfrist

Læs mere

Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var sidste år.

Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var sidste år. Efter revisitation har vi nu et overblik over hvor mange elever der skal i et brobygnings/praktik forløb på Hjørring Ny 10. Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var

Læs mere

Næste møde er den 5. oktober.

Næste møde er den 5. oktober. Ledelsesteamet arbejder med overvejelser omkring, og ideer til, hvordan vores fælles ressourcer kan komme i anvendelse på en konstruktiv måde, på tværs af de forskellige afdelinger. Lige nu iværksættes

Læs mere

En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet.

En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet. En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet. Så har vi fået vores nye navn: HJØRRING SKOLEN, det er dejligt at det er på plads nu skal vi så vænne os til at bruge det. Vi skal også have et logo, det

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Referat skolebestyrelsesmøde Torsdag den 19. januar kl. 17.00 19.00. Vi holder mødet på Norgesvej 6. Afbud Kasper og Sarah 1. Skoledagens længde Historik: 07.10 2013 På specialundervisningsområdet samles

Læs mere

Medarbejderens dag onsdag den 5. oktober

Medarbejderens dag onsdag den 5. oktober . Kristina Toft daglig leder i ADHD afdelingen er lige nu i gang med afslutningsprojektet i sin lederuddannelse, det betyder at hun skal være på uddannelse/ skrive projekt i ugerne 43 46. Lene Hangaard

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d

Arrild Privatskole. Persondataoplysninger. Tirsdag fik alle børn brev med hjem. I bedes returnere papirerne udfyldt og underskrevet senest d -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 20/2018 Arbejdsdag.

Læs mere

Referat af møde den 31/8 2015

Referat af møde den 31/8 2015 Nøvling Skole den 31/8 2015 Møde Skolebestyrelsesmøde Tid Den 31.08.2015, kl. 17:00 19:00 Sted Nøvling Skole Deltagere Christina Thorsted Jensen, Michael Thomsen, Stine Kyø, Mette Alsbjerg Jensen, Ulla

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 31. januar 2017

Referat af bestyrelsesmøde 31. januar 2017 Referat af bestyrelsesmøde 31. januar 2017 Deltagere: Joachim, Karen, Lea, Christian, Anne, Mette, Ulrik, Sara, Jesper, Kristine og Suzette (ref.) Afbud: Elevrådet, John Ikke mødt: Kristine Emne Aftalt

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT. Der serveres lidt kaffe og kage

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT. Der serveres lidt kaffe og kage Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag d. 10. oktober 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Anette Afbud fra: Niels (syg) Emne Ansvarlig Hvad skal vi udrette? Er punktet

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Michelle Vinther og Louise Høholt Mødeleder: Christian E. Afbud fra: Peder og Anton. Elevdeltagelse:

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag d. 11. januar 2018 kl. 17.15 19.15 Hvor: Afdeling Absalon, stort mødelokale Deltagere: Forældrerepræsentanter: Kathrine

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset.

Arrild Privatskole. Torsdag d påbegyndes sammenbygningen af Børnehuset og Multihuset. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 06/2018 Kære bruger

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev for. Nyhedsbrev Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2012-2013 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04

Arrild Privatskole. HUSK: Skolefesten d Husk også madbestilling senest d.01.04 -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 12/2019 HUSK: generalforsamlingen

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Nyt fra elevrådet. 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Referat: Dato: 29-04-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Torsdag den 19-3-2015

Torsdag den 19-3-2015 Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 19-3-20 kl. 17.30-20 (bemærk ændret klokkeslæt) Til stede (fraværende i parentes): Jørgen Thorsgaard Jacobsen, Anne-Dorthe Schrøder, Camilla Barner-Christensen, (Christina

Læs mere

EVALUERINGS- OG OPFØLGNINGSPLAN for 2013.

EVALUERINGS- OG OPFØLGNINGSPLAN for 2013. EVALUERINGS- OG OPFØLGNINGSPLAN for 2013. Denne plan redegør for evalueringsresultaterne og opfølgningsplan på Tybjerg Privatskole og er afsluttet og offentliggjort på skolens hjemmeside, i januar 2014,

Læs mere

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017

Andst Børne- og Skolecenter. Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 BESTYRELSEN Andst Børne- og Skolecenter Referat af bestyrelsesmødet torsdag d. 1. juni 2017 Fraværende: Tage, Anita, Mette, Lise, Casper og Anker Referent: Henriette Ø. Thomsen 1 Godkendelse af referat

Læs mere

Søndersøskolen april 2014, 2. del

Søndersøskolen april 2014, 2. del Søndersøskolen april 2014, 2. del Kære forældre Som jeg skrev i Nyhedsbrevet, i starten af april måned, vil jeg i de følgende måneder udsende Nyhedsbrevet lidt hyppigere, for vi er nu nået til den periode

Læs mere

Inklusion på Skibet Skole

Inklusion på Skibet Skole Inklusion på Skibet Skole Definition Inklusion er, at man sammen kan leve forskelligt i verden og ikke i forskellige verdener. Arbejdet og processen er allerede i fuld gang Inklusionsaften for forældre

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. marts 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Formøde kl. 18.30 på Hans Jørgens kontor for de forældrevalgte repræsentanter. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden

Læs mere

Nyhedsbrev 17. maj 2016

Nyhedsbrev 17. maj 2016 Nyhedsbrev 17. maj 2016 Det er blevet forår alt bliver grønnere, og vi er kommet langt med næste skoleårs planlægning. Næste skoleårs planlægning 2016-2017 Jeg vælger at vedlægge en fil med referatet fra

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 32/2017 Nyt fra Børnehuset: Barselsvikar for Iben. Den 1.september starter Magnus Bogh som pædagogmedhjælper i Børnehuset. Magnus er 19 år og kommer fra Tønder. En nærmere præsentation kommer

Læs mere

Skolenyt. En anderledes skoledag

Skolenyt. En anderledes skoledag Skolenyt En anderledes skoledag 26.10.12. Skolenyt november-december 2012 1 SkoleNyt Ferslev Skole SkoleNyt udgives 4 gange årligt. Indlæg til skolenyt fremsendes til ferslevskole@aalborg.dk Redaktion:

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Børnehus Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Onsdag den 7/6 2017- kl. 18.15 20.30 Mødeleder: Anne Mette Kaffe: Børnehaven serverer en lækker anretning, når mødet er slut

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2015. Ugeskema

Nyhedsbrev juni 2015. Ugeskema Nyhedsbrev juni 2015 Ugeskema En folkeskole med plads til alle. Undervisningsdifferentiering, inklusion og klasserumsledelse i praksis. En tilgang som fremmer elevernes egen motivation og lyst til læring,

Læs mere

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Velkommen tilbage efter sommerferien Efter en fantastisk sommer med masser af sol og varme, så kneb det lidt med solstrålerne, da vi mandag kl. 9.00 bød alle elever

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11

Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11 Skolebestyrelsen Den 2. maj 2011 Skolebestyrelsens årsberetning 2010/11 Skolebestyrelsen aflægger hvert år en årsberetning. Beretningen beskriver, hvad vi har arbejdet med i løbet af det sidste år. På

Læs mere

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012

Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Forældreinformation Voerladegård Skole september 2012 Vi er gået ind i efterårsmåneden, september, og jeg håber på en fortsat rigtig dejlig og lang sensommer inden de mørke vintermåneder tager over. Skolestart

Læs mere

Skolebestyrelsernes dag

Skolebestyrelsernes dag Skolebestyrelsernes dag Planlægning af arbejdet i skolebestyrelsen Planlægning Hvorfor? Indflydelse Bedre overblik Fokus på det konkrete/aktuelle Nå det I gerne vil (og skal) Mulighed for opfølgning og

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: 14. oktober 2016

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: 14. oktober 2016 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: 14. oktober 2016 Kære forældre. Skoleåret blev skudt i gang med en festlig modtagelse af de nye børn til 0.-klasse, og første kvartal har budt på et

Læs mere

Årsberetning for skolebestyrelsen på TDS skoleåret 2012/13.

Årsberetning for skolebestyrelsen på TDS skoleåret 2012/13. SKOLEBESTYRELELSEN MEDLEMMER I SKOLEÅRET 2012/13 Forældrerepræsentanter: Stella Sandfeld, Fiona Thomson, Gitte Thomsen Brown, Mathilde Hjerrild Carlsen, Jan Viegand, Gry Freja Skovsted. Elevråd: Ida, Sofie

Læs mere

Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne

Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne Svar på spørgsmål stillet i forlængelse af møde med TR erne AP Møller projektet Hvilken information er givet til medarbejderne? Ledelserne på skolerne har orienteret personalet om AP Møller ansøgningen.

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 3. maj 2011 kl FFO 3 KLUB 7,8,9 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 3. maj 2011 kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 10 Tilstede: Lars Nørgaard Jeppesen (Gasværket), Thomas Zeeberg (Overordnet leder FFO), Carsten Thomsen (FFO,

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den 13.8.2013. Uden for dagsordenen bød Søren velkommen til elevrådsrepræsentanterne August, 8B og Timmi, 8B Forældrereferat skrives

Læs mere

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00

Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd Skole Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd Telefon: 39 57 31 00, Fax: 39 57 31 06 E-mail: bagsvaerd@gladsaxe.dk Referat af Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 27. januar 2015 kl. 18.00-21.00 Bagsværd,

Læs mere

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer)

A. Større sager/emner til drøftelse (1,5 timer) Gentofte Skole, 25. februar 2013 Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag d. 21. februar 2013 kl. 18 21 (kontoret) Majken Linnemann Jensen, Anne Julie Murphy,Jørn Haandbæk, Asger Henning Nielsen, Kristian

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

For møde nr. 2 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 28. august 2014. Kl. 19.00 ca. 21.00

For møde nr. 2 SKOLEBESTYRELSEN. Torsdag den 28. august 2014. Kl. 19.00 ca. 21.00 Dagsorden For møde nr. 2 SKOLEBESTYRELSEN Torsdag den 28. august 2014 Kl. 19.00 ca. 21.00 Mødelokale 2 i Grøn Fløj, Mølholm Skole ÅBEN DAGSORDEN:... 5 SAGER TIL EFTERRETNING:... 5 4. Orientering.... 5

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37 Skolebestyrelsesmøde onsdag den 3. oktober 2018 Kl. 18:00-20:30, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Skolebestyrelsen: Forældrevalgte: Mette Højby Germansen (Formand), Marie Lundberg

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Ungepolitik Mødetidspunkt 22-10-2015 19:00 Mødeafholdelse Mødelokale D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21.00 Tilstede: Peter Michael Fenger,

Læs mere

Kommentarer/ beskrivelse

Kommentarer/ beskrivelse Deltagere: Formænd elevråd, Råbjerg, Jette Christiansen, Kirsten Resen, Sivanathan Arudchelvam, Sofie Mørch, Dagsorden Orientering (0), drøftelse (D) eller beslutning (B) 1. Godkendelse af dagsorden (B)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse

SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse SKOLEBESTYRELSESMØDE Mødeindkaldelse Deltagere Karsten Kloster, Rikke Toft Johnsen, Marianne Ravn, Torben Madsen, Anita Støve, Else Thoustrup, Bo Wolff, Kirsten Rübner, Kaastrup, Rikke Mosekjær, Bettina

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R

KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R KONTAKT 12/13 nr. 1 S E P T E M B E R Indhold: Aktuelt i september Siden sidst 5.årgang til koncert Legepatruljekursus Cow parade. Fritternyt En dag med sundheds.. 7.klasserne fremlægger.. s.2 s.2 s.3

Læs mere

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby

GOD FREDAG. Sydvestmors Friskole - - Tlf.: Næssundvej Karby GOD FREDAG. Mandag morgen var der en farvelkomite` på P-pladsen, da 8. og 9. klasse drog afsted mod London sammen med Rikke og Esben. Vi har set nogle skønne billeder, samt videodagbog på Facebook. Disse

Læs mere

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31.

Dette bliver så skoleårets sidste nyhedsbrev. Forude venter sommerferien. Næste nyhedsbrev udsendes i uge 31. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 26/2019 Dette bliver så skoleårets sidste

Læs mere

Uglen Risskov Skole Nyhedsbrev Juni 2018

Uglen Risskov Skole Nyhedsbrev Juni 2018 Kære forældre Mange tak for den hjertelige velkomst, jeg har fået af både børn og personale som ny skoleleder her på Risskov Skole. Jeg føler mig godt tilpas her og glæder mig over den varme og venlighed,

Læs mere

I den mellemliggende periode bliver der lavet småkurser i de enkelte teams/afdelinger.

I den mellemliggende periode bliver der lavet småkurser i de enkelte teams/afdelinger. I lederteamet drøfter vi løbende brugen af Docendo og vi er helt klar over at det stadig giver nogle udfordringer i de enkelte team. På mødet med superbrugerne den 20. og 21. september aftalte vi en opfølgning

Læs mere

BØRNESPECIALCENTER. SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden. Personalerep.: Julie Ruberg Mortensen, Karen Marie Nilsson Ledelsesrep.: Joan Aastrøm, Henrik Dahl

BØRNESPECIALCENTER. SKOLEBESTYRELSEN Dagsorden. Personalerep.: Julie Ruberg Mortensen, Karen Marie Nilsson Ledelsesrep.: Joan Aastrøm, Henrik Dahl 1 Deltagere: Afbud: Fraværende: Punkt 24: Forældre: Stina Lund, Vivian Harding Santana, Trine Jespersen, Lene Steensen, Mille Hansen, Lars Basse, Morten Løvschall, Randi Guldbrandt Larsen Personalerep.:

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalget for Specialundervisning på skoleområdet

Referat af møde i Opgaveudvalget for Specialundervisning på skoleområdet GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalget for Specialundervisning på skoleområdet Mødetidspunkt 08-05-2017 17:00 Mødeafholdelse Kranhallen, Gentofte Kommunes ungdomsskole, Bregnegårdsvej 21B, 2900

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 3 tirsdag den 9. oktober 2012

Referat. Skolebestyrelsesmøde nr. 3 tirsdag den 9. oktober 2012 Grønnemose Skole Skolesvinget 10 º 2860 Søborg º Telefon: 3957 3220 º Telefa: 3957 3230 º groennemoseskole@gladsae.dk º www.gladsae.dk Referat: Anne Thorsager Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 3 tirsdag

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2013 Fælles info Indsamling. I aften kulminerer de mange indsamlingsaktiviteter når DR åbner op for tvshowet den store Danmarksindsamling. Et af de fremstød vi lavede var salg af brød & kaffe i vores morgenåbning.

Læs mere

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i.

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde 25. april 2017 Tid Tirsdag 25. april 2017 kl. 17-20 Sted Verninge Skole Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15. min. Elevrådet får deres egen opslagstavle, hvor de kan

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37. Dagsorden. Der vil blive serveret en let servering på mødet.

REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37. Dagsorden. Der vil blive serveret en let servering på mødet. REFERAT Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 19. marts 2018 Kl. 18:00-21:00, lokale 37 Der vil blive serveret en let servering på mødet. Dagsorden Hvalsø Skole Skolevej 5 4330 Hvalsø Tlf. 29200161 www.lejre.dk

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Uddannelsesplan for PAU studerende Ved Korning Udvidet Skolefritidsordning Børnehaveafdeling Landsbyhaven

Uddannelsesplan for PAU studerende Ved Korning Udvidet Skolefritidsordning Børnehaveafdeling Landsbyhaven Uddannelsesplan for PAU studerende Ved Korning Udvidet Skolefritidsordning Børnehaveafdeling Landsbyhaven Revideret september 2015 Beskrivelse af Korning USFO og Landsbyhaven Korning USFO er en udvidet

Læs mere

Velkommen til et nyt skoleår!

Velkommen til et nyt skoleår! Velkommen til et nyt skoleår! August betyder skolestart, og med dette nyhedsbrev vil Skoleafdelingen byde velkommen til alle elever og forældre. Vi er glade for, at I har valgt, at jeres børn skal gå i

Læs mere

Kære forældre i gruppe 4

Kære forældre i gruppe 4 Fjelsø d. 15. december 2011 Kære forældre i gruppe 4 Hermed en lille decemberhilsen med en opsamling på årsplanen samt et referat af vores møde d. 22. november, der omhandlede visioner og tanker vedrørende

Læs mere

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet.

Bestyrelsesmøde Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Bestyrelsesmøde 12.1.2017 Afbud fra Svend (sygemeldt) og Joan. Derforuden ingen deltagelse fra elevrådet. Godkendelse af dagsorden: Dagsordnen blev godkendt. Godkendelse af referat: Referat godkendt. Budget

Læs mere

Janni indleder, og Gitte siger noget om antimobbestrategien. Janni/Stine koordinere.

Janni indleder, og Gitte siger noget om antimobbestrategien. Janni/Stine koordinere. Vedrørende: Referat af møde i Skolebestyrelsen Dato: Tirsdag, den 4. april 2018 kl. 17.00 Referat Sted: Deltagere: Personalerummet Rie Hornsbæk Janni Juhl-Petersen Jens Færgemann Jeanne Lauritsen Signe

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 24-11-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: BENEDICTE DREJER, BRIAN KROG, MIKKEL ØRSØE, HENRIK STAMPE Orientering

Læs mere

Årsmøde 9. oktober 2018 Skolelederens beretning

Årsmøde 9. oktober 2018 Skolelederens beretning Årsmøde 9. oktober 2018 Skolelederens beretning Jeg indledte Jens Andersens oplæg med at fortælle om - og vise en video af - vores nyformulerede værdigrundlag. Jeg har besluttet i år at skrive en lidt

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen

Job- og Kravprofil. Skoleder Havrehedskolen Job- og Kravprofil Skoleder Havrehedskolen Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 2 Nordfyns Kommunes skolevæsen... 3 Havrehedskolen... 4 Ledelsesopgaven... 5 Arbejdsopgaven... 5 Lederprofil...

Læs mere