Skoledagens organisering Teamsamarbejde udvikling Uddannelsesplanlægning Ensartede opgaveoversigter hvad skal en opgaveoversigt kunne.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skoledagens organisering Teamsamarbejde udvikling Uddannelsesplanlægning Ensartede opgaveoversigter hvad skal en opgaveoversigt kunne."

Transkript

1 . Lederteamet har igennem lang tid været i arbejdstøjet i forhold til at skabe det bedst mulige fundament for planlægningen af det kommende skoleår. Torsdag den 7. januar var HjørringSkolens triader samlet til en hel arbejdsdag hvor vi arbejdede med Næste års planlægning som overordnede tema. Vi havde mange grundige drøftelser af Skoledagens organisering Teamsamarbejde udvikling Uddannelsesplanlægning Ensartede opgaveoversigter hvad skal en opgaveoversigt kunne. Dagen mundede ud i at vi sammen lavede en handlingspil for hvilke pejlepunkter der var i løbet af foråret. Den 5. og 6. februar var vi alle på Internat i Sæby, her fik vi mulighed for at kikke grundigt på: Det gode teamsamarbejde hvad ved i fællesskab om det der skal til? Hvad er det velfungerende team, hvad lykkes vi med i vores team, hvad har vi af udviklingspunkter - og meget mere. Hvad er konkrete mål for at styrke teamsamarbejdet i HjørringSkolen og hvordan følger vi op på det. Vi lavede både i januar og i februar en hel del materiale på plancher som nu er blevet brugt og er med til at danne i vores arbejde. Med udgangspunkt i materialet og i de refleksioner tirsdagens møde giver anledning til, arbejder de enkelte afdelinger videre med planlægningen af skoleåret.

2 Den 11. april havde triaderne og ledelsesteamet et par timer sammen til en refleksion over og kvalificering af det arbejde og de tanker der var i forhold til det kommende skoleårs planlægning. Vi har ud fra de råd og reflektioner arbejdet videre og det vil danne grundlag for vores fælles møde Tirsdag den 26. april kl Mødet foregår på Norgesvej 6. Dagsorden 1. Skoledagens organisering fremlæggelse af overvejelser og de overordnede rammer. 2. Mål og rammer for teamsamarbejdet i HjørringSkolen 3. Uddannelses og efteruddannelsesplan Arbejdet med værdipapiret tillid, dialog og arbejdsglæde. 5. Planlægning af næste skoleår tidsplan præsenteres. 6. Præsentation af logo og ideen bag folderen (som ikke er helt færdig i trykken.) Diverse baggrundsbilag i forhold til skoleårets planlægning er vedlagt som bilag. På et forældremøde i marts kom der det gode forslag fra forældrene om, at etablere et ungdomsklubtilbud for vores ældste elever i ADHD-afdelingen. Denne gode ide har vi forfulgt, og kan nu informere jer om, at der pr bliver åbnet op for et klub-tilbud, Klub Karl i ADHD-afdelingen. Det er kendt personale, vi har valgt at ansætte i ungdomsklubregi, idet Henry Monrad og Line Jungblut i fællesskab starter klubben. Tidspunkt: Torsdage fra kl opstart torsdag, d Sted: Ungdomsklubbens lokaler på Bagterp Skolen Målgruppe: Fra 7. klasse Foruden almindelige klubaktiviteter kan vi nævne: Bålmad. Mountainbike, Træklatring, Bordtennis, Pool, Lan-Party, Turneringer m.v. På første klubaften er der mulighed for, at de unge mennesker kan være med til at planlægge aktiviteterne for resten af skoleåret. Vi arbejder desuden på, at der bliver mulighed for at deltage i overlevelsesture sammen med den almene ungdomsklub på Bagterp skolen. Der er mulighed for at handle i klubbens kiosk. For yderligere information kan Henry Monrad og Line Jungblut kontaktes på intra.

3 Onsdag den 27. april holder HjørringSkolen bestyrelsesmøde, mødet holdes i Højene hvor vi skal besøge K-Klasserne og have en introduktion til hvordan de arbejder. Lars har nu afsluttet sin uddannelse med et meget flot resultat, det betyder at vi nu igen har ham tilbage på Norgesvej det er vi rigtig glade for. Mandag den 25. april er der håndværkere i huset igen, arbejdet med at renovere fysiklokalerne går i gang. Rigtig god weekend /Anni

4 Den 12. og 13. maj tager HNX personalet på internat, programmet er planlægning af det kommende skoleår. 8 elever - 4 drenge og 4 piger - som havde lyst til at dele deres holdninger og erfaringer med sociale medier og brugen heraf, har netop afsluttet en workshop sammen med fire fjerdeårs-studerende fra Aalborg universitet, kommunikation og medier. I workshoppen blev eleverne præsenteret for en række spørgsmål og aktiviteter med det formål at skabe dialog om emnet. Hele forløbet blev video-filmet, og efterfølgende får de 8 elever adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor de kan følge med i de studerendes videre arbejde med materialet. De fire fjerdeårs studerende var rigtig glade for elevernes medvirken og giver følgende tilbagemelding til skolen: Alle elever deltog både aktivt og engageret. Særligt elevernes evne til at reflektere over såvel egen som andres adfærd på sociale medier, var en positiv overraskelse - derfor stor ros og tak! Umiddelbart har alle elever valgt at blive venner med vores profil på Facebook. Hvis du eller øvrige elever skulle være interesseret i at følge gruppen, har I mulighed for at finde os via linket her: Vi vil igen takke både dig og Hjørring Ny Tiende for hjælp i forbindelse med vores undersøgelse. Som aftalt lover vi at vende tilbage med ugentlige opdateringer i vores Facebookgruppe, og derudover sender vi også gerne en kopi af rapporten til dig, når vi er færdige (ultimo maj). Mandag den 25. april er der håndværkere i huset igen, arbejdet med at renovere fysiklokalerne går i gang.

5 Udarbejdelse af ny APV på Hjørring Ungdomscenter Lovgivningen tilsiger at når der sker væsentlige ændringer i arbejdsvilkårene skal der laves en opfølgning på den eksisterende APV eller der skal udarbejdes en ny. Det er besluttet at arbejdsmiljøgruppen i løbet af de kommende 5 måneder udarbejder en arbejdsmiljøvurdering af det psykiske arbejdsmiljø på HUC ud fra følgende tidsplan. Teknisk administrativt personale: Torsdag den 28. april: Tirsdag den 10. maj kl.12.00: modtager spørgeskema enten på mail eller i papirform Seneste tidspunkt for aflevering af besvarelsen af spørgeskema. Besvarelsen sendes til Torsten: tu@hnx.dk, lægges i hans dueslag eller giver ham det i hånden. Der fremsendes efterfølgende en plan for det videre arbejde. Ungdomsskolens heltidsundervisning: Torsdag den 28. april: Tirsdag den 10. maj kl.12.00: modtager spørgeskema enten på mail eller i papirform Seneste tidspunkt for aflevering af besvarelsen af spørgeskema. Besvarelsen sendes til Torsten: tu@hnx.dk, lægges i hans dueslag eller giver ham det i hånden Der fremsendes efterfølgende en plan for det videre arbejde. HNX Udarbejdelse af APV i september Arbejdsmiljøgruppen har vurderet at vi i det arbejde der efterfulgte trivselsmålingen i foråret 2015 er i gang med at iværksætte den plan der blev aftalt omkring det daglige arbejde og at vi i maj måned sammen skal planlægge det kommende skoleår og der i det arbejde tages højde for de konklusioner der var i forhold til den seneste trivselsmåling. Derfor er vores vurdering at september vil være det gode tidspunkt at lave en ny APV på HNX.

6 Lars har nu afsluttet sin uddannelse med et meget flot resultat, det betyder at vi nu igen har ham tilbage på Norgesvej det er vi rigtig glade for. Rigtig godweekend /Anni

7 Telefon Hjemmeside / adresse Hjørring UngdomsCenter / HNX / - Centerleder Anni Stilling anni.stilling@hjoerring.dk - Skoleleder Michael Jensen michael.jensen@hjoerring.dk - Adm. leder Annie Jellesmark annie.jellesmark@hjoerring.dk - Serviceleder Lars Malmgaard lars.christian.malmgaard@hjoerring.dk - Sekretær Mona Bach Nielsen mona.bach.nielsen@hjoerring.dk - Sekretær Helle Dalberg Nielsen helle.dalberg.nielsen@hjoerring.dk HJØRRING SKOLEN Afd.leder Christina Mogensen christina.mogensen@hjoerring.dk - Afd.leder Helen Vigensø helen.vigensoe@hjoerring.dk - Afd.leder Lene Hangaard lene.hangaard@hjoerring.dk - Afd.leder Kristina Toft kristina.toft@hjoerring.dk - Afd.leder Steen Rubæk steen.rubaek@hjoerring.dk - Sekretær Anette Jensen anette.jensen2@hjoerring.dk - Sekretær Heidi Hansen heidi.vadsager.hansen@hjoerring.dk - Sekretær Karina Juliane Toft karina.toft1@hjoerring.dk Hjørring Ungdomsskole Skoleleder Mads Lund Thomsen mads.lund.thomsen@hjoerring.dk - Skoleleder Steen Rubæk steen.rubaek@hjoerring.dk - Sekretær Karina Juliane Toft karina.toft1@hjoerring.dk - Sekretær Helle Dalberg Nielsen helle.dalberg.nielsen@hjoerring.dk - Chauffør Ivan Dahl Nielsen Ivan.dahl.nielsen@hjoerring.dk UU Hjørring - Norgesvej Vejleder Bo Diget bo.diget@hjoerring.dk - Vejleder Morten Horne morten.horne@hjoerring.dk - Vejleder Simon Nørkjær ssbn@hjoerring.dk - IT Service Gert Simonsen gert.simonsen@hjoerring.dk Hjørring UngdomsCenter, Norgesvej 6, 9800 Hjørring

Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger.

Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger. Tak for et par rigtig gode dag i Sæby. Jeg håber at i alle havde udbytte af seminaret jeg har i hvert fald fået mange positive tilbagemeldinger. Næste gang vi har et møde for hele HjørringSkolen er tirsdag

Læs mere

Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke.

Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke. Christina Mogensen har fået nyt job som pædagogisk leder på Strandskolen i Århus, stort tillykke. Men det betyder at vi er i gang med proceduren omkring ansættelse af ny leder.. Der er ansøgningsfrist

Læs mere

Byggeudvalgene består af medarbejdere, ledere og een repræsentant fra forvaltningen.

Byggeudvalgene består af medarbejdere, ledere og een repræsentant fra forvaltningen. . Så er det indledende arbejde, i forhold til sidste etape af byggeriet på Norgesvej igangsat, vi er i byggeudvalget blevet præsenteret for de første tegninger af det område hvor Hjørring Skolen skal være.

Læs mere

Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger.

Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger. . Så har HjørringSkolen afholdt det første arrangement for forældre i alle afdelinger. Det var en vellykket aften, hvor der deltog 40 forældre samt bestyrelse og ledere. Det vil sige at vi nåede op på

Læs mere

Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på.

Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på. Håber alle har haft en rigtig god ferie og er klar til de spændende ting det nye skoleår byder på. I HjørringSkolen har vi fået 18 nye elever til opstart her i august. 6 nye i OK afdelingen heraf 5 skolebegyndere,

Læs mere

Som afslutning udarbejdede vi sammen en handlingspil er vedlagt som bilag til nyhedsbrevet.

Som afslutning udarbejdede vi sammen en handlingspil er vedlagt som bilag til nyhedsbrevet. På temadagen havde vi mange vigtige drøftelser, dels forhold til det arbejde der skal i gang omkring planlægning af det kommende skoleår, samt de erfaringer vi har fra i år, men også i forhold til det

Læs mere

Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var sidste år.

Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var sidste år. Efter revisitation har vi nu et overblik over hvor mange elever der skal i et brobygnings/praktik forløb på Hjørring Ny 10. Brobygning/praktik bliver i uge 7, ugens indhold vil ligne det program der var

Læs mere

Næste møde er den 5. oktober.

Næste møde er den 5. oktober. Ledelsesteamet arbejder med overvejelser omkring, og ideer til, hvordan vores fælles ressourcer kan komme i anvendelse på en konstruktiv måde, på tværs af de forskellige afdelinger. Lige nu iværksættes

Læs mere

Lærerarbejdspladser, det lille køkken, samt smårenoveringer i området hvor 10. klasse bor.

Lærerarbejdspladser, det lille køkken, samt smårenoveringer i området hvor 10. klasse bor. Lederteamet har besluttet at en af de lidt større opgaver vi nu tager fat i, er procedurerne og det praktiske arbejde omkring visitering og re-visitering af elever. Visitationsproceduren skal gennemgås

Læs mere

Medarbejderens dag onsdag den 5. oktober

Medarbejderens dag onsdag den 5. oktober . Kristina Toft daglig leder i ADHD afdelingen er lige nu i gang med afslutningsprojektet i sin lederuddannelse, det betyder at hun skal være på uddannelse/ skrive projekt i ugerne 43 46. Lene Hangaard

Læs mere

Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen.

Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen. Fælles personalemøde torsdag den 17. november kl. 15.15 17.00. Mødet foregår på Lundergårdskolen. På seneste MED møde blev jeg orienteret om, at der var nogle der havde svært ved at være fremme kl. 15.15

Læs mere

God Jul & Godt Nytår

God Jul & Godt Nytår God Jul & Godt Nytår Snart sænker julefreden sig over skolerne og vi kan alle holde en tiltrængt pause med familien. Det har været et travlt, indholdsrigt og spændende år, så nu det er tid til at puste

Læs mere

I den mellemliggende periode bliver der lavet småkurser i de enkelte teams/afdelinger.

I den mellemliggende periode bliver der lavet småkurser i de enkelte teams/afdelinger. I lederteamet drøfter vi løbende brugen af Docendo og vi er helt klar over at det stadig giver nogle udfordringer i de enkelte team. På mødet med superbrugerne den 20. og 21. september aftalte vi en opfølgning

Læs mere

I den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på den prioritering vi har i forhold til uddannelse det kommende år:

I den forbindelse vil jeg henlede opmærksomheden på den prioritering vi har i forhold til uddannelse det kommende år: Tirsdag den 17. november havde vi et par timer sammen, hvor visionen for Hjørring Skolen version 1.0 blev præsenteret, endvidere gav Christina et oplæg der handlede om teamsamarbejdet som en væsentlig

Læs mere

En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet.

En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet. En velfortjent efterårsferie er lige om hjørnet. Så har vi fået vores nye navn: HJØRRING SKOLEN, det er dejligt at det er på plads nu skal vi så vænne os til at bruge det. Vi skal også have et logo, det

Læs mere

Næste møde er torsdag 4. maj kl og vi vil være rigtig glade hvis der også kommer repræsentanter fra TF, G3 og Kløver.

Næste møde er torsdag 4. maj kl og vi vil være rigtig glade hvis der også kommer repræsentanter fra TF, G3 og Kløver. . Rikke Hedenskog er ansat som ny leder i HjørringSkolen med daglig ledelse af K klasserne. Rikke kommer fra en stilling som skoleleder på Mulbjergskolen. Hun starter mandag den 1. maj, men vi er så heldige

Læs mere

Bestyrelsen ved HjørringSkolen

Bestyrelsen ved HjørringSkolen Årsberetning 2016 Bestyrelsen ved HjørringSkolen Casper D. Nielsen Susanne Olesen casper@hedegaard.it susanne.olesen@hjoerring.dk Dorte Pedersen dbje39@gmail.com Bo Kvist bo.kvist@outlook.dk Karoline Jensen

Læs mere

Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie.

Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie. . Dagene bliver lysere og vi kan så småt skimte foråret forude, og med dette nyhedsbrev ønskes alle en rigtig god vinterferie. OK afdelingen Udarbejdelse af handleplan er igangsat. ADHD afdelingen 28.

Læs mere

Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2016

Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2016 Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2016 Pladsanvisningen Børne- og Undervisningsforvaltningen Springvandspladsen 5, 9800 Hjørring Tlf. 72 33 33 33 Side 2 Indhold Mål for

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde Referat skolebestyrelsesmøde Torsdag den 19. januar kl. 17.00 19.00. Vi holder mødet på Norgesvej 6. Afbud Kasper og Sarah 1. Skoledagens længde Historik: 07.10 2013 På specialundervisningsområdet samles

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2017

Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2017 Serviceinformation for Skolefritidsordning Gældende fra 1. januar 2017 Pladsanvisningen Børne- og Undervisningsforvaltningen Springvandspladsen 5, 9800 Hjørring Side 2 Indhold Mål for skolefritidsordninger...

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Skole-hjem samarbejde

Skole-hjem samarbejde Skole-hjem samarbejde Fællesbestyrelsen januar 2017 Skole-hjemsamarbejdet er vedtaget i bestyrelsen november 2016 Når samarbejdet mellem skole og hjem er positivt, kan pædagoger, lærere og forældre arbejde

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016 Referat fra skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 15. juni2016 Mødetidspunkt: Onsdag d.15.06.2016 kl. 18.30 21.00 Referent: Lars Aagaard Nielsen Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Peter Buchreitz,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen

NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen NYHEDSBREV fra Stokkebækskolen Onsdag d. 25. marts 2015 Kære forældre til børn på STOKKEBÆKSKOLEN Hermed har jeg den store glæde at kunne udsende mit første nyhedsbrev fra skolen med små og store nyheder

Læs mere

Kommentarer/ beskrivelse

Kommentarer/ beskrivelse Deltagere: Formænd elevråd, Råbjerg, Jette Christiansen, Kirsten Resen, Sivanathan Arudchelvam, Sofie Mørch, Dagsorden Orientering (0), drøftelse (D) eller beslutning (B) 1. Godkendelse af dagsorden (B)

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/32015. Kl. 19.00. Sted: Personalerummet

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/32015. Kl. 19.00. Sted: Personalerummet Referat fra skolebestyrelsesmøde Dato: 18/32015 Kl. 19.00 Sted: Personalerummet Afbud fra : Peter, Bo, Deltagere: Mariann, Monica, Anastasia, Karina, Flemming, Heidi, Birgitte, JM, EA, AML, Zana Punkter

Læs mere

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld

Mødedato Mødested Mødetidspunkt Gl. Kongevej 3, 6070 Christiansfeld Christiansfeld Skole Dato 05.03.18 Udsendt af Poul Fremmelev Dagsorden Afbud til Poul Fremmelev Direkte telefon 2917 0240 E-mail poufr@kolding.dk Møde om Skolebestyrelsen 5 Møde nr. Mødedato Mødested Mødetidspunkt

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

En ny udskoling. udskoling 2014/15

En ny udskoling. udskoling 2014/15 En ny udskoling TemaLINJER udskoling 2014/15 En ny udskoling Efter sommerferien skal vi, på Jyllinge Skole, i gang med en ny måde at gå i udskolingen på. I det kommende skoleår tilbyder vi fire udskolingslinjer

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Mogens. Pernille deltog fra kl. 17.15 Dato 1. juni 2017 Kl. 17-20 Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Bilag til punkt 4 har ikke været

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen

a) Der er kommet en ordning med USB-stik, b) formanden som fungerer indtil sommer. Der kommer c) ledelsen Skolebestyrelsesmøde mandag den 13.06.16 på Kirkebjerg Skole, Kl. 16.30-19.00 (efterfulgt af afslutningsmiddag fra kl. 19) Deltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer: Kenneth Wolstrup, Mette Borgaard Bang, Christina

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

Sådan kan I styrke arbejdet med at differentiere undervisningen på jeres skole

Sådan kan I styrke arbejdet med at differentiere undervisningen på jeres skole Sådan kan I styrke arbejdet med at differentiere undervisningen på jeres skole GUIDE Denne guide er til jer, der ønsker at dele jeres erfaringer med at gennemføre en undervisning, der tager højde for jeres

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Gå i dialog med din leder om opgaveoversigten

Gå i dialog med din leder om opgaveoversigten Gå i dialog med din leder om opgaveoversigten Du skal have en opgaveoversigt, og du har ret til at drøfte den med din skoleledelse. Du kan bruge guiden her, både inden og når du snakker med din leder.

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Sdr. Vang Skole Dato 24. januar 2019 Referant Ebbe Weng Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 25. februar 2016 kl Mødelokale. Fraværende. Åbne sager 7 Lukkede sager Mødet hævet 20.

Referat. UngSlagelses bestyrelse. Mødedato 25. februar 2016 kl Mødelokale. Fraværende. Åbne sager 7 Lukkede sager Mødet hævet 20. Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 25. februar 2016 kl. 19.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, personaleloungen Fraværende Unnie Hansen, Per Flor, Jesper R. Andersen,

Læs mere

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger

Omstilling til en ny folkeskole. Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Omstilling til en ny folkeskole Resultater af spørgeskema til de kommunale skoleforvaltninger Om undersøgelsen 96 kommuner har besvaret, heraf delvist, ikke besvaret Dataindsamlingen er foregået fra oktobernovember

Læs mere

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl

Sindal Skolecenter. Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Tirsdag d. 24. april 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Michelle Vinther og Louise Høholt Mødeleder: Christian E. Afbud fra: Peder og Anton. Elevdeltagelse:

Læs mere

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015

Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 Dagsorden og referat fra stort forældremøde på GKF den 15. januar 2015 1. Sang og velkomst 2. Orientering fra skolen v. Palle Fogh 3. Orientering fra bestyrelsen v. Marie N. 4. Præsentation af Marietta,

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet Tirsdag den 10. november 2015 kl. 16.30 18.30 på Søndermark, Personalerummet Møde nr. 3 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen,

Læs mere

Dato og tid: onsdag 6. december , Frederiksstadsgade 6, byg. 5.

Dato og tid: onsdag 6. december , Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Referat skolebestyrelsesmøde Dato og tid: onsdag 6. december 2017 17.30-18.45, Frederiksstadsgade 6, byg. 5. Deltagere: Forældre: Jan, Ditte, Tine, Thorbjørn, Lone, Susanne, Sidsel, Helle (sup.). Elever:

Læs mere

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år.

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år. Mødeleder: Irene Gabel Referent: Rikke Munkholm Orientering Beslutning/produktionsdomæne Debat/det personlige domæne Refleksion/Refleksionsdomæne Skolen sørger for forplejning til mødet under punkt 7.

Læs mere

Referat af møde den 31/8 2015

Referat af møde den 31/8 2015 Nøvling Skole den 31/8 2015 Møde Skolebestyrelsesmøde Tid Den 31.08.2015, kl. 17:00 19:00 Sted Nøvling Skole Deltagere Christina Thorsted Jensen, Michael Thomsen, Stine Kyø, Mette Alsbjerg Jensen, Ulla

Læs mere

Informationsaften for kommende 0.klasseforældre 3. november 2010

Informationsaften for kommende 0.klasseforældre 3. november 2010 Informationsmøde Mosedeskolen Onsdag den 3. november kl. 19.00-21.00 Kl. 19.00 Velkomst og kort om aftenens program V/skoleleder Michael Tillitz. Kort info om skole og SFO og lidt om indskolingsgrupper.

Læs mere

Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI

Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole TRIVSELSSTRATEGI MÅLET MED VORES TRIVSELSSTRATEGI Måløvhøj Skole ønsker at fremme arbejdet med trivsel. Derfor har den lovpligtige antimobbestrategi ændret

Læs mere

UDDANNELSESPLAN. Børnehuset Bangsbo/Skovbørnehaven

UDDANNELSESPLAN. Børnehuset Bangsbo/Skovbørnehaven UDDANNELSESPLAN Børnehuset Bangsbo/Skovbørnehaven September 2011 Velkommen til kommende studerende! Hjertelig velkommen til Børnehuset Bangsbo/Skovbørnehaven. Vi er en kommunal institution med børn i alderen

Læs mere

Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen. Hvor sejler vi hen.?

Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen. Hvor sejler vi hen.? Skolereform Vittenbergskolen 2014 Karen Mortensen Hvor sejler vi hen.? Program 1. Skolereformen generelt 2. Initiativer på Vittenbergskolen 3. Særligt for indskoling, mellemtrin og udskoling 1. Skolereformen

Læs mere

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag

August Kommende begivenheder : Første skoledag : SB-møde : Trivselsdag Kommende begivenheder August 2016 8.8.2016: Første skoledag 16.8.2016: SB-møde 19.8.2016: Trivselsdag Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Skolestart I den sidste måneds

Læs mere

En fælleskommunal aftale mellem Danmarks Lærerforening og Ringkøbing- Skjern Kommune

En fælleskommunal aftale mellem Danmarks Lærerforening og Ringkøbing- Skjern Kommune En fælleskommunal aftale mellem Danmarks Lærerforening og Ringkøbing- Skjern Kommune En analyse af hvad en fælleskommunal aftale bør indeholde for at forbedre lærernes rammer for at styrke elevernes faglighed

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Notatet indeholder ikke en gennemgang af reformens indhold, idet der henvises til Aftaleteksten samt materialer fra KL vedr. opgaven i kommunen.

Notatet indeholder ikke en gennemgang af reformens indhold, idet der henvises til Aftaleteksten samt materialer fra KL vedr. opgaven i kommunen. Version: 20. august 2013 Indledning I foråret 2013 indgik Regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative en aftale vedr. en reform af folkeskolerne i Danmark. Reformen medfører, at folkeskolen fra

Læs mere

September 2016 KORT NYT. Første måned. Kommende begivenheder : Forældredag i Fase : 6.

September 2016 KORT NYT. Første måned. Kommende begivenheder : Forældredag i Fase : 6. Kommende begivenheder September 2016 08.09.2016: Forældredag i Fase 1 12.09-16.09.2016: 6. årg på Bornholm Stadionvej 9e, 6510 Gram E-mail: gramskole@haderslev.dk Tlf.: 74 34 33 00 Første måned Skoleåret

Læs mere

Værktøj 3 anerkendende APV Evaluering

Værktøj 3 anerkendende APV Evaluering Værktøj 3 anerkendende APV Evaluering Udarbejdet af Plambech & Bøgedal September 2012 Indhold Indledning... 3 Konklusion... 3 Forslag til tilpasninger af værktøj 3... 4 Programteori... 4 Evalueringsspørgsmål...

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august

Skolebestyrelsesmøde - onsdag den 31. august Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Sanne, Mette, Lisa Dagsorden: Tid 1. Godkendelse fra referat (19.00) 5 min 2. Velkomment til ny sekretær i bestyrelsen (Lone Diget) (19.05) 10 min Kort præsentationsrunde

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelser for Klub Dragør

Mål- og indholdsbeskrivelser for Klub Dragør Mål- og indholdsbeskrivelser for Klub Dragør Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den XX.XX.XXXX 1 Indhold 1. Lovgivning og politik...3 1.1 Lokalpolitiske beslutninger...4 2. Struktur og rammer for Klub Dragør...5

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesreferat Dato 18. september 2014 Møde nr. 74 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 18. september 2014 kl. 19.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl Konferencelokalet Asgård

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl Konferencelokalet Asgård Byskovskolen d. 7.6.2016 Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21. juni 2016 kl. 18.30-21.00 Konferencelokalet Asgård Ordstyrer: Jan Berner Rømer Afbud: Michael og Maibrith. Carl fraværende DAGSORDEN: 1. Godkendelse

Læs mere

Mandag d. 22. august kl Afbud: Lisa var syg, Lars havde meldt ud, at han først kunne være med fra kl grundet arbejde.

Mandag d. 22. august kl Afbud: Lisa var syg, Lars havde meldt ud, at han først kunne være med fra kl grundet arbejde. Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Mandag d. 22. august kl. 17-19.30. Afbud: Lisa var syg, Lars havde meldt ud, at han først kunne være med fra kl. 17.30 grundet arbejde. Dagsorden 1. Godkendelse af

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

3. Analyse og prioritering. Fokus på trivsel og det psykiske arbejdsmiljø. 4. Handleplan og opfølgning

3. Analyse og prioritering. Fokus på trivsel og det psykiske arbejdsmiljø. 4. Handleplan og opfølgning Mere information Trivselsundersøgelsen er udviklet som en del af et projekt om arbejdsmiljø i skovbranchen. Den er gratis og kan bruges af alle virksomheder i skovbranchen. 12 Fokus på trivsel og det psykiske

Læs mere

TRIVSELSMÅLING OG PSYKISK APV Svarprocent: 87,5% Antal besvarelser: 63 Søndervangsskolen

TRIVSELSMÅLING OG PSYKISK APV Svarprocent: 87,5% Antal besvarelser: 63 Søndervangsskolen TRIVSELSMÅLING OG PSYKISK APV 8 Svarprocent: 87,% Antal besvarelser: 6 Søndervangsskolen SÅDAN BRUGES RAPPORTEN Modtagelse af rapport Rapporten indeholder resultater fra Trivsels og psykisk APV 8 i, der

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 29. september 2011 kl. 18:30 på lærerværelset.

Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 29. september 2011 kl. 18:30 på lærerværelset. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 29. september 2011 kl. 18:30 på lærerværelset. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Nyt fra formanden (BB) 3. Nyt fra ledelsen (OH) 4. Nyt fra TR (KN) 5. Nyt fra

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 23. april 2018 Indhold

Skolebestyrelsesmøde 23. april 2018 Indhold Skolebestyrelsesmøde 23. april 2018 Indhold 1. Godkendelse af dagsorden 4 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 4 3. Tilsyn med Glostrup Skole 4 4. Årsberetning - godkendelse 5 5. Tysk/Fransk 6 6.

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

Stillingsbeskrivelse

Stillingsbeskrivelse Stillingsbeskrivelse Leder for afdeling A på Fjordskolen Dato: 1. juni 2019 Nærmeste ref.: Skolelederen Ansvarsområde Afdelingslederen udgør en del af skolens ledelsesteam og har i tæt samarbejde med skolelederen

Læs mere

Uddannelsesplan for klubben Rosenhøj 2016

Uddannelsesplan for klubben Rosenhøj 2016 Uddannelsesplan for klubben Rosenhøj 2016 Klubben Rosenhøj (Fritids og ungdomsklub) Søndervangs Alle 40 8260 Viby J Telefon: 51235934 www.uiaa.dk Fritidsleder: Merete Poulsen Mobil: 29209083 Mail: mpou@aarhus.dk

Læs mere

Velkommen. 10. maj 2016

Velkommen. 10. maj 2016 Velkommen 10. maj 2016 Dagsorden 10. maj 2016 Velkommen Præsentation af MeeBook Anbefalinger Kommunikationsplan Indskolingen - Stian Rasmussen Praktik og spørgsmål Tema eftermiddag den 23. maj Afslutning

Læs mere

Arbejdsmiljøkonference

Arbejdsmiljøkonference Arbejdsmiljøkonference Onsdag den 4. oktober 2017 Dagens program 9.15-9.45 Erfaringer med MED-uddannelse i Odder Kommune Lone Bay og Torben Nielsen 9.45-10.15 Trivselsmåling 2017 Ulla Salling og Malene

Læs mere

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017

Stjærskolen Stjærvej 100, 8464 Galten, 19. maj 2017 Indtryk: Mette Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 25.10. 2016 kl. 19.00-22.00. Afbud: Glenn, Lise, Christina Dagsorden: 21. Underskrivning af referat fra sidste møde. 22. Godkendelse af dagsorden 23. Orientering:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7. oktober 2015 kl. 17.00-20.00 Borddækning mv.: Bettina Referent: Jesper Lund 1) Meddelelser fra Formanden Ingen meddelelser. Ingen meddelelser. Forældrerepræsentanterne

Læs mere

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN

JOB- OG KRAVPROFIL REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL TO PÆDAGOGISKE LEDERE 0. - 5. ÅRGANG OG SFO KRAGELUNDSKOLEN BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 1 KRAGELUNDSKOLEN www.kragelundskolen KRAGELUNDSKOLEN

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 19. september 2017 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse

UngSlagelses bestyrelse den 19. september 2017 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 19. september kl. 19.00 21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, personaleloungen Fraværende Unnie Brown Hansen, Anders Kofoed, Peter

Læs mere

Torsdagsbrev den 30. april 2015

Torsdagsbrev den 30. april 2015 Torsdagsbrev den 30. april 2015 Tak for en fin forårskoncert til alle deltagende! Det blev en meget dejlig aften med mange optrædende og stort, opbakkende publikum. Jeg bringer her nogle af Heinos billeder,

Læs mere

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Velkommen tilbage efter sommerferien Efter en fantastisk sommer med masser af sol og varme, så kneb det lidt med solstrålerne, da vi mandag kl. 9.00 bød alle elever

Læs mere

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk

15/16. Sparkær Skole & SFO/Klub. Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg. Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk 15/16 Sparkær Skole & SFO/Klub Sparkær Skole, Langgade 32, 8800 Viborg Telefon: 87872520 E-mail: skole.sparkaer@viborg.dk Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub Vi vil med denne lille folder give jer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

APV og trivselsundersøgelse på skolerne i efteråret 2014. APV-nyhedsbrev nr. 2 august 2014. Indhold

APV og trivselsundersøgelse på skolerne i efteråret 2014. APV-nyhedsbrev nr. 2 august 2014. Indhold APV og trivselsundersøgelse på skolerne i efteråret 2014 APV-nyhedsbrev nr. 2 august 2014 Indhold APV og trivselsundersøgelse på skolerne i efteråret 2014 Lokale spørgsmål indberettes i perioden 22. august

Læs mere

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN DAGSORDEN Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 18. marts 2013 Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN Deltagere: Tina Schønnemann, Heidi Mørch, Hanne Friisgaard, Jeanette Lundgaard, Helle Nissen, Jane Nørskov,

Læs mere