Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.]"

Transkript

1 København September 2014 Sagsnr aa/cru/ssk UDKAST 21. september 2014 Købsoptionsaftale [indsæt matrikel nr.] [indsæt byggefelt nr.] Mellem Roskilde Kommune CVR-nr Rådhusbuen Roskilde (i det følgende kaldet "Optionsgiver") og [indsæt] (i det følgende kaldet Optionstager ) samlet benævnt Parterne og hver for sig Part er der i dag indgået denne købsoptionsaftale ( Købsoptionsaftalen ) vedrørende ejendommen matr.nr. [indsæt], beliggende [indsæt]. 1. Baggrund og formål 1.1 Denne Købsoptionsaftale indgås efter Optionsgivers gennemførelse af et offentligt udbud vedrørende Købsoptionen, som defineret i punkt 2 nedenfor. Optionstager har med sit tilbud af den [indsæt dato] vundet udbuddet og dermed retten til Købsoptionen. 1.2 Det samlede udbudsmateriale, bilag 1, samt Optionstagers tilbud med bilag, bilag 2, af den [indsæt dato] indgår som en integreret del af Købsoptionsaftalen, og Parterne er således forpligtede heraf. København Langelinie Allé København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade Aarhus C Danmark Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, T F E info@bechbruun.com Advokatfirma CVR-nr

2 2/6 2. Købsoptionen 2.1 Optionsgiver giver herved Optionstager på de nedenfor angivne vilkår og på de vilkår, som i øvrigt fremgår af vedlagte købsaftale, bilag 3, en eksklusiv option på køb af ejendommen beliggende matr. nr. [indsæt], byggefelt nr. [indsæt], beliggende [indsæt] ( Ejendommen ) til kr. [budprisen] ekskl. moms og som nærmere beskrevet i købsaftalen, bilag 3. Optionstager betaler ikke et selvstændigt vederlag for Købsoptionen. 2.2 Ejendommen er beliggende, som angivet på det som bilag 4 vedlagte foreløbige kortrids, udarbejdet af landinspektør. 2.3 Grundarealet andrager ca. [indsæt] m 2, heraf vej ca. [indsæt areal] m Købsoptionen omfatter Ejendommen, som den er og forefindes med alle slags hegn, træer, planter, eventuelle bygninger og alt Ejendommens rette tilliggende og tilhørende, og som besigtiget og antaget af Optionstager. Ejendommen er beliggende i byzone. 2.5 Ejendommen vil blive udstykket senest efter, at Optionstager har udnyttet Købsoptionen. Ejendommen er ikke selvstændig vurderet. 2.6 Optionstager har modtaget kopi af rammelokalplan. 2.7 Optionsgiver forventer, at Ejendommen ved en ny byggeretsgivende lokalplan kan få tillagt en byggeret på [indsæt antal] etagekvadratmeter, fordelt på: [indsæt] etagekvadratmeter [kontor/detail/bolig/mv.] [indsæt] etagekvadratmeter [kontor/detail/bolig/mv.] og med en maksimal bebyggelsesprocent på i alt [indsæt] 2.8 Ejendommens areal er alene vejledende og vil blive endelig fastlagt i forbindelse med en senere opmåling og udstykning af Ejendommen, foretaget af Optionsgivers landsinspektør. Der vil være mulighed for en vis fleksibilitet i forbindelse med ændring af arealdisponeringen af Ejendommen, herunder arealets størrelse. Sådanne ændringer kan drøftes og skriftligt aftales mellem Parterne i Købsoptionsaftalens løbetid, jf. punkt 3.

3 3/6 2.9 Såfremt Optionstager udnytter Købsoptionen, jf. punkt 4.3, overdrages Ejendommen på de vilkår, der fremgår af den som bilag 3 vedlagte købsaftale med de eventuelle ændringer, Parterne har aftalt Parterne er enige om, at der, under respekt af bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud af Kommunens faste ejendomme, kan ske genforhandling af købesummen for Ejendommen, såfremt Ejendommens arealstørrelse ændres, jf. punkt 2.3, såfremt byggearealet afviger fra det i punkt 2.7 angivne, eller såfremt Ejendommens byggetekniske, herunder geotekniske eller forureningsmæssige forhold, i forbindelse med Optiontagers gennemførelse af byggeteknisk og miljøteknisk due diligence i Købsoptionsaftalens løbetid, måtte vise sig at fravige væsentligt fra, hvad der fremgår af udbudsmaterialet, bilag 1. Såfremt der ikke gennem en forhandling kan opnås enighed om en tilpasset købesum, kan hver af Parterne frit træde tilbage fra Købsoptionen uden, at den anden Part kan rejse krav af nogen art, bortset fra punkt 3.5. En eventuel forhandling af købesummen skal være afsluttet senest på det tidspunkt, hvor Købsoptionen udløber, jf. punkt Parternes samarbejde i Købsoptionsaftalens løbetid 3.1 Optionsgiver er forpligtet til at arbejde for tilvejebringelse af det nødvendige plangrundlag for Ejendommen, som kan muliggøre en fremadrettet anvendelse og udnyttelse af Ejendommen i overensstemmelse med Optionstagers foreslåede projektidé for Ejendommen ( Projektidéen ), som indgik i Optionstagers tilbud. 3.2 Optionstager er forpligtet til at inddrage Optionsgiver i og samarbejde med Optionsgiver om: (1) den viderebearbejdning af Projektidéen til et egentligt projektforslag, som umiddelbart kan danne grundlag for en byggeretsgivende lokalplan og til, efter at der er sket en sådan bearbejdning af Projektidéen, (2) senest den [indsæt dato] at levere indholdet og materialet til en ny byggeretsgivende lokalplan for Ejendommen til Roskilde Kommune til virkeliggørelse af projektforslaget. Projektforslaget, jf. punkt 3.2 (1), skal bl.a. indarbejde de kvalitetsmål og overordnede principper for Musicon, som er blevet nærmere beskrevet i udbudsmaterialet, bilag 1, og som allerede har kommet til udtryk i Projektidéen.

4 4/6 3.3 Efter indgåelsen af Købsoptionsaftalen, indkalder Optionsgiver snarest muligt Optionshaver til et kick-off møde med en åben dagsorden med henblik på en fælles tilrettelæggelse af det videre forløb for Optionstagers udarbejdelse af projektforslag og materiale til en byggeretsgivende lokalplan. På kick-off mødet redegør Optionsgiver for Optionsgivers krav og forventninger, herunder de 5 overordnede principper for udviklingen af Musicon, jf. udbudsmaterialet, og disses indarbejdelse i det kommende projektforslag, ligesom Optionsgiver vil redegøre for Optionstagers forpligtelse til at samarbejde med optionshaverne til de øvrige byggefelter, jf. også punkt 3.4. Parterne aftaler endvidere en tidsplan for Optionstagers videre bearbejdning af Projektidéen samt Optionstagers udarbejdelse af materiale til den byggeretsgivende lokalplan. Desuden aftales datoerne for de øvrige dialogmøder, som Parterne skal afholde i Købsoptionsaftalens løbetid. Der udarbejdes af Optionsgiver et referat fra mødet, som, når det er godkendt af Optionshaver, udgør Parternes fælles aftale om forløbet i Købsoptionsaftalens løbetid, og Optionsgivers forpligtelser frem til færdiggørelsen af projektforslaget og materialet til den byggeretsgivende lokalplan. 3.4 Optionsgiver vil desuden indkalde til et koordineringsmøde mellem alle optionshaverne til drøftelse af fælles problemstillinger, grænseflader mellem de enkelte byggefelter, tilrettelæggelse af byggepladser og alle øvrige problemstillinger af betydning for alle optionshaverne. 3.5 I Købsoptionsaftalens løbetid er Optionshaver forpligtet til en fortsat bearbejdning af Projektidéen i overensstemmelse med Projektidéen hovedindhold og som nærmere aftalt på kick-off mødet, jf. punkt 3.3. I tilfælde af Optionsaftalens bortfald, er Optionstager forpligtet til, efter påkrav fra Optionsgiver, straks at overdrage alt materiale til Projektidéen, udkast til projektforslag samt materiale til byggeretsgivende lokalplan og samtlige Optionstagers rettigheder hertil til Optionsgiver. Optionsgiver er i enhver henseende berettiget til, vederlagsfrit, at anvende materialet til Projektidéen, herunder til at viderebearbejde og ændre materialet, til realisering af et byggeri på Ejendommen eller i området. Optionstager er forpligtet til og ansvarlig for at sikre dette i enhver henseende i sine aftaler med arkitekter, ingeniører, øvrige rådgivere mv.

5 5/6 4. Købsoptionsaftalens løbetid, udnyttelse og opsigelse 4.1 Købsoptionsaftalen er gældende fra [indsæt] frem til den [indsæt dato]. 4.2 Uanset punkt 4.1 kan Købsoptionen dog tidligst udnyttes, når Optionshaver har indleveret indholdet og materialet til en ny byggeretsgivende lokalplan, jf. punkt 3.1, og Optionsgiver overfor Optionshaver har bekræftet, at der er sket den fornødne koordinering med optionshaverne til de tilgrænsende byggefelter. 4.3 Såfremt Købsoptionen ønskes udnyttet, giver Optionstager Optionsgiver skriftlig meddelelse herom. Købsaftalen, bilag 3, skal herefter underskrives af Optionstager senest indenfor 2 uger med de eventuelle ændringer, Parterne har aftalt. 4.4 Såfremt Købsoptionen ikke udnyttes i Købsoptionsaftalens løbetid, jf. punkt 4.1, eller hvis Optionstager skriftligt til Optionsgiver meddeler ikke at ønske at benytte Købsoptionen, bortfalder Købsoptionsaftalen automatisk. 4.5 Såfremt Optionstager ikke overholder de i udbudsvilkårenes punkt [indsæt] angivne krav inden for de angivne frister på en for Optionsgiver tilfredsstillende måde eller fristen angivet i punkt 3.2 (2) ovenfor, eller såfremt Optionsgiver ikke finder indholdet af Optionstagers viderebearbejdning af Projektidéen tilfredsstillende i forhold til de i udbudsmaterialet angivne krav og aftalte samarbejde i Købsoptionsaftalens løbetid og/eller i overensstemmelse med Projektidéen, som indgik i Optionstagers tilbud, er Optionsgiver berettiget til skriftligt og uden forudgående varsel at bringe Købsoptionsaftalen til ophør. 5. Ændringer af Købsoptionsaftalen 5.1 Enhver ændring til Købsoptionsaftalen skal være skriftlig og underskrevet af begge Parter. 6. Overdragelse 6.1 Optionstager er ikke berettiget til at overdrage sine rettigheder og forpligtelser i henhold til Købsoptionsaftalen, hverken helt eller delvist, til tredjemand, førend tidligst på tidspunktet, hvor Parterne har indgået en endelig købsaftale i henhold til bilag 3.

6 6/6 7. Lovvalg og værneting 7.1 Købsoptionsaftalen er underlagt dansk ret. 7.2 Enhver tvist, der udspringer af Købsoptionsaftalen, skal afgøres af Retten i Roskilde. 8. Bilag Nærværende Købsoptionsaftale er gældende med følgende bilag Bilag 1: Det samlede udbudsmateriale Bilag 2: Optionstagers tilbud af den [indsæt dato] med bilag Bilag 3: Udkast til købsaftale Bilag 4: Foreløbigt kortrids for Ejendommen udarbejdet af landinspektør. 9. Dokumenter 9.1 Optionshaver har i forbindelse med Købsoptionsaftalens indgåelse herudover modtaget følgende dokumenter: [indsæt dokumenter] [indsæt dokumenter] [indsæt dokumenter] 10. Underskrifter For Optionsgiver, den [indsæt dato] For Optionstager, den [Indsæt dato]

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ - BYGGEFELT 2 mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER

Læs mere

OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" mellem [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER mellem [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE STRANDKILEN SYD mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER

Læs mere

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" mellem [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA

OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ KERTEMINDE KOMMUNE SOM OPTIONSGIVER mellem [OPTIONSTAGER] SOM OPTIONSTAGER ADVOKATFIRMA OPTIONSAFTALE NORDRE HAVNEKAJ mellem og KERTEMINDE KOMMUNE "SOM OPTIONSGIVER" [OPTIONSTAGER] "SOM OPTIONSTAGER" ADVOKATFIRMA WWW.KROMANNREUMERT.COM CVR-NR. DK 62 60 67 11 ANSVARLIG PARTNER JACOB MØLLER

Læs mere

Optionsaftale. mellem. Horsens Kommune. vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens. UDKAST 29. oktober 2014

Optionsaftale. mellem. Horsens Kommune. vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens. UDKAST 29. oktober 2014 Optionsaftale mellem Horsens Kommune og [ ] vedrørende køberet til Campusgrunden, Horsens København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Danmark Shanghai 1801,

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) København Maj 2015 Sagsnr. 028156-0082 ham/liz Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom

Læs mere

Køberetsaftale. Mellem Horsens Kommune. Vedrørende køberet til matr. nr d og 1023 b, Horsens Bygrunde.

Køberetsaftale. Mellem Horsens Kommune. Vedrørende køberet til matr. nr d og 1023 b, Horsens Bygrunde. Køberetsaftale Mellem Horsens Kommune og Vedrørende køberet til matr. nr. 1023 d og 1023 b, Horsens Bygrunde. Indholdsfortegnelse Parterne Køberetten til Ejendommen, del 2 Vederlag for køberetten Godkendelse

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen )

Udbygningsaftale. Mellem. Roskilde Kommune CVR-nr.: Rådhusbuen 1 Postboks Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Rema Ejendom Danmark A/S CVR-nr.: 20 86 16 06 Hundige Strandvej

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE Udkast AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 11. april 2018 Bilag 2: Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Udbudsskort fra Bøgh & Krabbe landinspektør af 20. februar

Læs mere

Bestillerrådgivningsaftale

Bestillerrådgivningsaftale Bestillerrådgivningsaftale København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Frue Kirkeplads 4 8000 Aarhus C Danmark Shanghai, rep. kontor 83 Loushanguan Road Suite 2635, 26/F Shanghai, Kina

Læs mere

KØBERETSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER]

KØBERETSAFTALE. Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] KØBERETSAFTALE Udkast 18. september 2018 AARHUS KOMMUNE [KØBER] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. KØBERETTEN 1 3. BYDELSPLAN 2 4. VEDERLAG OG BRUGSRET 3 5. UDNYTTELSE AF KØBERETTEN

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR VATTENFALL VINDKRAFT KLIM P/S

V E D T Æ G T E R FOR VATTENFALL VINDKRAFT KLIM P/S BILAG 1 København Sagsnr. 908404-0037 jkr/tkr/hpj V E D T Æ G T E R FOR VATTENFALL VINDKRAFT KLIM P/S København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Danmark

Læs mere

Beslutning: Salg af ejendommen Frederiksværksgade 150, 3400 Hillerød. Ressourcedirektør: Søren Rotvig Erichsen

Beslutning: Salg af ejendommen Frederiksværksgade 150, 3400 Hillerød. Ressourcedirektør: Søren Rotvig Erichsen INDSTILLING Beslutning: Salg af ejendommen Frederiksværksgade 150, 3400 Hillerød Til beslutning Bestyrelsesmøde 4. september 2018 Ansvarlig Ressourcedirektør: Søren Rotvig Erichsen Indstilling Det indstilles

Læs mere

UDKAST 13. april 2015. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041

UDKAST 13. april 2015. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041 København april 2015 Slettet: marts Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [5. udkast til vedtægter er udarbejdet på grundlag af bemærkninger modtaget under

Læs mere

[UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015]

[UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015] København juni 2015 Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [UDARBEJDET PÅ BAGGRUND AF BEMÆRKNINGER MODTAGET MED E-MAIL AF 4. JUNI 2015] CVR-nr. [**] København

Læs mere

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge,

der disponerer i henhold til fuldmagt fra ejerne af ejendommen matr. 9 a Jyllinge by, Jyllinge, der er beliggende Værebrovej 30, 4040 Jyllinge, København November 2017 Sagsnr. 028156-0125 ham/lhe/lsb Udbygningsaftale Mellem Roskilde Kommune CVR-nr.: 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde ( Roskilde Kommune eller Kommunen ) og Lind

Læs mere

Vedtægter. for. Nordvestjyllands Brandvæsen I/S. (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København september 2015

Vedtægter. for. Nordvestjyllands Brandvæsen I/S. (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København september 2015 København september 2015 Sagsnr. 021613-0031 jhw/krl/liz Vedtægter for Nordvestjyllands Brandvæsen I/S (Fællesskabet) CVR-nr. [**] København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE November 2013

SAMARBEJDSAFTALE November 2013 Sagsnr. 057282-0001 jcj/ekr SAMARBEJDSAFTALE November 2013 Mellem Videncentret for Landbrug Sektion vedrørende videncentret, Heste Agro Food Park 15 8200 Aarhus N (herefter benævnt "Videncentret for Heste")

Læs mere

Baggrundsnotat Ophørsaftalen

Baggrundsnotat Ophørsaftalen Aarhus 11. maj 2016 Kristian Raun Larsen T +45 72 27 33 27 krl@bechbruun.com Sagsnr. 036007-0014 phe/rfj/jhp Baggrundsnotat Ophørsaftalen 1. Indledning Formålet med notatet er at redegøre for indholdet

Læs mere

Brownfield development og byudvikling. v/ partner Torben Brøgger Den offentlige uddannelsesdag 2014

Brownfield development og byudvikling. v/ partner Torben Brøgger Den offentlige uddannelsesdag 2014 Brownfield development og byudvikling v/ partner Torben Brøgger Den offentlige uddannelsesdag 2014 2 Brownfield development Omdannelse eller udvikling af en eksisterende ejendom eller bebyggelse. Typisk

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem

Databehandleraftale. Der er indgået denne Databehandlingsaftale (Aftale) mellem Oktober 2014 Sagsnr. 013928-0190 cen/dla Databehandleraftale Der er indgået denne Databehandlingsaftale ("Aftale") mellem Fredericia Kommune Gothersgade 20 7000 Frdericia CVR-nr.: 69116418 ("Kommunen")

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDAG 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

[FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK GODKENDT]

[FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK GODKENDT] København april 2015 Sagsnr. 039186-0017 jhw/krl/liz Vedtægter for Brand & Redning MidtVest (Fællesskabet) [FREMSENDT TIL BRUG FOR STATSFORVALTNINGENS FORHÅNDSGODKENDELSE UDKA- STET ER ENDNU IKKE POLITISK

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

Vejledning til landmænd sag mod Naturstyrelsen vedrørende vandplanerne af 30. oktober 2014 - minimalstævning

Vejledning til landmænd sag mod Naturstyrelsen vedrørende vandplanerne af 30. oktober 2014 - minimalstævning København 17. marts 2015 Håkun Djurhuus Partner, advokat (H) T +45 72 27 33 44 djur@bechbruun.com Sagsnr. 052030-0046 djur/djur/gsc Vejledning til landmænd sag mod Naturstyrelsen vedrørende vandplanerne

Læs mere

Vedtægter for [MINI I/S]

Vedtægter for [MINI I/S] Mark-up i forhold til udkast af 123. januar 2015 Aarhus Februar 2015Februar 2015Januar 2015 Sagsnr. 037226-0005 phe/rfj/jhp Dok.nr. 13011227.113011227.113011227.1 Vedtægter for [MINI I/S] København Langelinie

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 22. oktober 2018 Bilag 2 Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Måleblad fra Aakjaer Landinspektører af 31. oktober 2016 Bilag

Læs mere

KONTRAKT Oktober 2012

KONTRAKT Oktober 2012 KONTRAKT Oktober 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold mellem Aarhus Universitet Indkøbskontoret Katrinebjergvej

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Del af matr. nr. 62 aø Frederiksværk Markjorder, Rådhuspladsen, 3300 Frederiksværk Ca. 750 m 2 1 Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk

Læs mere

Brownfield development og byudvikling. v/ partner Torben Schøn & advokat Cecilie Rust Den offentlige uddannelsesdag 2014

Brownfield development og byudvikling. v/ partner Torben Schøn & advokat Cecilie Rust Den offentlige uddannelsesdag 2014 Brownfield development og byudvikling v/ partner Torben Schøn & advokat Cecilie Rust Den offentlige uddannelsesdag 2014 Indledning Hvorfor stiger ejendomspriserne i Helsinki, Stockholm og Oslo væsentlig

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer )

AFTALE [indsæt udkastdato] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) AFTALE [indsæt udkastdato] Mellem [Navn] [Adresse] [Postnummer, by] [Cvr.nr.] ( Projektejer ) og [HOFOR Spildevand København A/S] Ørestads Boulevard 35 2300 København S [Cvr.nr. 26043182] ( HOFOR ) Om

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Mellemmandens fulde navn CPR-nr. Mellemmandsvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "mellemmanden")

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. AARHUS KOMMUNE [Køber]

BETINGET KØBSAFTALE. AARHUS KOMMUNE [Køber] BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [Køber] INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 2. EJENDOMMEN 3. KØBERS BEBYGGELSE 4. SERVITUTTER 5. GEOTEKNISKE FORHOLD OG FORURENING 6. FORTIDSMINDER 7.

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

Aftale. Aarhus Oktober Sagsnr Dok.nr UDKAST oktober 2015

Aftale. Aarhus Oktober Sagsnr Dok.nr UDKAST oktober 2015 Aarhus Oktober 2015 Sagsnr. 021613-0031 Aftale om etablering af det fælleskommunale redningsberedskab Nordvestjyllands Brandvæsen I/S, mellem Holstebro Kommune, Lemvig Kommune, Skive Kommune og Struer

Læs mere

Betinget udbygningsaftale

Betinget udbygningsaftale Betinget udbygningsaftale Mellem Lodsejeren for så vidt angår ejendommene : 1529a, 1531a og 1535d, alle Århus Bygrunde (herefter benævnt Ejendommen ) Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S ("FEAS") CVR-nr.:

Læs mere

UDKAST AFTALE OM MAGESKIFTE. Albertslund Centrum ApS. Lyskær 3 C Herlev. Albertslund Kommune. Nordmarks Allé 1.

UDKAST AFTALE OM MAGESKIFTE. Albertslund Centrum ApS. Lyskær 3 C Herlev. Albertslund Kommune. Nordmarks Allé 1. UDKAST - 2019.03.18 AFTALE OM MAGESKIFTE Mellem Albertslund Centrum ApS Lyskær 3 C 2730 Herlev og Albertslund Kommune Nordmarks Allé 1 2620 Albertslund INDHOLDSFORTEGNELSE 1 AFTALENS GENSTAND... 5 2 OVERTAGELSE...

Læs mere

Udbygningsaftale. Mellem. Landbrug & Fødevarer. Århus Kommune

Udbygningsaftale. Mellem. Landbrug & Fødevarer. Århus Kommune Udbygningsaftale Mellem Landbrug & Fødevarer og Århus Kommune Mellem Landbrug og Fødevarer Axeltorv, Axeltorv 3 1609 København V Cvr. nr. 25529529 (herefter benævnt Ejeren ) og Aarhus Kommune Rådhuset

Læs mere

Kontrakt. mellem. [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne )

Kontrakt. mellem. [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne ) Kontrakt mellem [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] og [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne ) Opdateres løbende efterhånden som Naturstyrelsen modtager bemærkninger

Læs mere

Svendborg Kommune Svendborgvej Vester Skerninge CVR. Nr.: (i det følgende kaldet Optionsgiver)

Svendborg Kommune Svendborgvej Vester Skerninge CVR. Nr.: (i det følgende kaldet Optionsgiver) Bagergade 28, 5700 Svendborg Aftale om købsoption Mellem Svendborg Kommune Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge CVR. Nr.: 29189730 (i det følgende kaldet Optionsgiver) Og (i det følgende kaldet Optionstager)

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til:

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til: GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Økonomi Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til: Del af den af kommunen tilhørende grund matr. 7000p, Kildebrønde

Læs mere

BETINGET AFTALE OM KØBERET

BETINGET AFTALE OM KØBERET BETINGET AFTALE OM KØBERET AREAL VED BUDDINGE STATION UDKAST 15. maj 2011 GLADSAXE KOMMUNE K/S BUDDINGEVEJ 272 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. AFTALENS BAGGRUND OG FORMÅL 1 2. AREALET, TERMINALAREALET OG BEBYGGELSEN

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land (i det følgende kaldet "fodboldagenten")

Læs mere

Udbudsannonce. Udbud af Budolfi Plads, Aalborg - Prækvalifikation. Udvælgelseskriterier. Aarhus December 2015

Udbudsannonce. Udbud af Budolfi Plads, Aalborg - Prækvalifikation. Udvælgelseskriterier. Aarhus December 2015 Aarhus December 2015 Sagsnr. 020789-0092 tb/tb/kkp Udbudsannonce Udbud af Budolfi Plads, Aalborg - Prækvalifikation Udvælgelseskriterier København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade

Læs mere

Notat vedrørende grundlejekontrakt for Vester Søgade 14, 1601 København V

Notat vedrørende grundlejekontrakt for Vester Søgade 14, 1601 København V København 30. oktober 2017 Frederik Foged Specialistadvokat T +45 72 27 35 71 frf@bechbruun.com Sagsnr. 001445-0342 aa/frf/ssk Notat vedrørende grundlejekontrakt for Vester Søgade 14, 1601 København V

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

UDKAST - Udbygningsaftale

UDKAST - Udbygningsaftale Viborg Kommune UDKAST - Udbygningsaftale Mellem Grundejer, Britta Hedegaard Egeskovvej 1 8800 Viborg ( Grundejer ) Geopartner Landinspektører A/S Asmildklostervej 11 8800 Viborg Tlf. 8668 2504 CVR-nr.

Læs mere

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned.

Aftalen kan i aftaleperioden opsiges af Parterne med 1 måneders varsel til udløbet af en måned. KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 5. Kontor Økonomi- og Resultater AFTALE Mellem Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Bernstorffsgade 17 1592 København

Læs mere

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder

Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura 3. november 2015 J.nr. 13.06.02P19-273075 HGB Købsaftale Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde Matr. nr. 34f Vestermarken, Roskilde Jorder Mellem Roskilde Kommune, Rådhusbuen

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26.

Kontrakt. mellem. Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) 26. J.nr.: 8915980 VFN/KRM Kontrakt om mellem Amgros I/S Dampfærgevej 22 København Ø (i det følgende benævnt Amgros) og [ ] (i det følgende benævnt Pengeinstituttet) Vester Farimagsgade 23 DK-1606 København

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser Bilag 2: Udviklingsplan for Lisbjerg af august 2018 Bilag 3: Lisbjerg - Etape 1 af august 2018 Bilag 4: Købers tilbud af

Læs mere

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem

Aftale. Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem Aftale Aftale om konsulentbistand Til analysefasen for Hydrologisk Informations- og Prognoseystem xxxxxx og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering J.nr. 7030-0045 Side 1 af 6 Dato: dato-mnd-år

Læs mere

Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG

Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG Tilbudsblanket BORGMESTER ANDERSENS VEJ, 6400 SØNDERBORG Undertegnede tilbyder herved at købe del af matr. nr. 94 samt del af matr. nr. 3772 Sønderborg, beliggende Borgmester Andersens Vej, 6400 Sønderborg,

Læs mere

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING

AFTALE - TOTALRÅDGIVNING AFTALE - TOTALRÅDGIVNING MELLEM OG ALBERTSLUND UNGDOMSBOLIGER TOTALRÅDGIVER INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 1. BAGGRUND...3 2. DEFINITIONER...3 3. AFTALEGRUNDLAG...4 4. YDELSERNE...5 5. VEDERLAG...5 6. MISLIGHOLDELSE...6

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 OPP Kalvebod Brygge Bilag 2.A // Grundlejekontrakt 2 Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden, opsigelse og købsret 4 6 Lejemålets

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER

SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER SALGS- OG LEVERINGSBETALINGER 1. BAGGRUND 1.1 Klienten ønsker at modtage økonomisk rådgivning og er derfor blevet enig med Konsulenten om, at denne mod betaling af vederlag skal varetage Klientens økonomi.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme

Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme J.nr.: 8914829 JAV/KRM BILAG 2.2 Aftale om ejendomsmæglerydelser ved salg af ejendomme Mellem Professionshøjskolen UCC CVR nr. 30 78 79 86 Buddinge Hovedgade 80 2860 Søborg (i det følgende kaldet UCC)

Læs mere

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179

UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 UDBUDSVILKÅR TIL BRUG FOR SALG AF CHRISTIANSHUSVEJ 179 1. INDLEDNING Hørsholm Kommune udbyder i offentligt udbud ejendommen, der udgøres af matr.nr. 11f, Usserød By, Hørsholm, som er en grund beliggende

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i det

Læs mere

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Paderup By, Kristrup 6Y Neptunvej 20, 8960 Randers SØ KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2

Læs mere

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger)

KØBSAFTALE. (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) Ejerlav: Matr. nr.: Beliggende: Drastrup By, Essenbæk Del nr. 2 af 4dd Dybdalvej KØBSAFTALE (tilbudsformular indtil underskrevet af sælger) 1 - Parterne... 1 2 Det solgte... 2 3 Købesummen... 2 4 Overtagelsesdag....

Læs mere

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg.

som er ejer af ejendommen matr.nr. 226a Frederiksberg, vejareal beliggende Sylows Allé, 2000 Frederiksberg. AFTALE OM BYRUM OG TRAFIKLØSNING VED FALKONER CENTRET ( Aftalen ) MELLEM Frederiksberg Kommune, Rådhuset By- og Miljøområdet CVR-nr. 11259979 Smallegade 1 2000 Frederiksberg (Herefter benævnt FK") som

Læs mere

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal

OPP Kalvebod Brygge. Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal OPP Kalvebod Brygge Bilag 2 // Vilkår for leje af grundareal Indholdsfortegnelse 1 Parterne 2 2 Baggrund 2 3 Det lejedes omfang og beliggenhed 3 4 Anvendelse 3 5 Ikrafttræden og opsigelse 4 6 Lejemålets

Læs mere

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI

Oktober 2011. Svend Bjerregaard Advokat. Bilag A Udkast til managementaftale for fonden. sbj@holst-law.com T +45 8934 1159. J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Oktober 2011 Bilag A Udkast til managementaftale for fonden Svend Bjerregaard Advokat sbj@holst-law.com T +45 8934 1159 J.nr. 040035-0004 SBJ/HAI Managementaftale Mellem Den Midtjyske Iværksætterfond CVR-nr.

Læs mere

Kontrakt. mellem. Ringsted Forsyning A/S Bragesvej 18 4100 Ringsted CVR-nr.: 29 77 79 79

Kontrakt. mellem. Ringsted Forsyning A/S Bragesvej 18 4100 Ringsted CVR-nr.: 29 77 79 79 Kontrakt mellem Ringsted Forsyning A/S Bragesvej 18 4100 Ringsted CVR-nr.: 29 77 79 79 og Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted CVR-nr.: 18 95 79 81 i henhold til bekendtgørelse nr. 1431 af

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til :

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til : Parcel nr. af matr. nr. 351 Allinge-Sandvig Markjorder Beliggende: Tejnvej, 3770 Allinge K Ø B S A F T A L E Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING 2. EJENDOMMEN 3. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 4. OVERTAGELSE 5. SKÆRINGSDAG 6. INKLUDERET I KØBESUMMEN 7. FORPLIGTELSER UDEN FOR KØBESUMMEN 8.

Læs mere

Tinghøj Allé Ringe. sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé Ringe. sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne KØBSAFTALE Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Den Almennyttige Erhvervsdrivende Fond,

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver

Aftale mellem. Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C. Kontrakthaver. Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Aftale mellem Århus Kommune Rådhuset 8100 Århus C og Kontrakthaver Vedrørende ÅrhusKommunes revisionsopgaver Indholdsfortegnelse 0 1 3 6 8 9 10 11 1 13 1 1 Præampel Aftalegrundlag Opgavens omfang Vederlag

Læs mere

Udbudsstrategi Salg af fast ejendom med henblik på opførelse af almene boliger

Udbudsstrategi Salg af fast ejendom med henblik på opførelse af almene boliger Aarhus 28. august 2014 Torben Brøgger Partner T +45 72 27 34 66 tb@bechbruun.com Sagsnr. 029774-0318 tb/hps/kkp Notat Udbudsstrategi Salg af fast ejendom med henblik på opførelse af almene boliger 1. Indledning

Læs mere

Databehandleraftale. Aarhus November Sagsnr mif/mif/ajm Dok.nr

Databehandleraftale. Aarhus November Sagsnr mif/mif/ajm Dok.nr Aarhus November 2017 Sagsnr. 066678-0001 mif/mif/ajm Databehandleraftale København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Danmark Shanghai Suite 2H08 No.1440

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Grundsalg Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C Til interesserede Side 1 af 7 Salgsmateriale for 32 villagrunde ved Langfreddal i Sabro TEKNIK OG MILJØ Center for Byudvikling og Mobilitet Aarhus Kommune Vedlagt

Læs mere

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab

Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Standardaftale til kommercialiseringspartnerskab Mellem [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part A og [Navn, adresse, telefonnummer, cpr/cvr. nr.] Herefter Part B indgås dags dato følgende

Læs mere

Aftale om opgaveoverførsel

Aftale om opgaveoverførsel Aarhus November 2015 Sagsnr. 036007-0013 phe/rfj/jhp Aftale om opgaveoverførsel Af sortering og afsætning af indsamlet genanvendeligt plast- og metalaffald København Langelinie Allé 35 2100 København Ø

Læs mere

Tilslutningspligt til fjernvarmeforsyning giv de rette pålæg. v/ advokat Agnete Nordentoft Den offentlige uddannelsesdag 2014

Tilslutningspligt til fjernvarmeforsyning giv de rette pålæg. v/ advokat Agnete Nordentoft Den offentlige uddannelsesdag 2014 Tilslutningspligt til fjernvarmeforsyning giv de rette pålæg v/ advokat Agnete Nordentoft Den offentlige uddannelsesdag 2014 2 Disposition Oversigt over regulering og myndigheder Definitioner, retsvirkninger

Læs mere

Investeringsaftale og Samarbejdsaftale

Investeringsaftale og Samarbejdsaftale Bilag 7 til Investeringsaftale Tiltrædelsesaftale Investeringsaftale og Samarbejdsaftale (Store projekter) Projektnavn Side 1 af 5 Mellem [navn] Adresse Postnr. og by CVR-nr.: (herefter benævnt [navn]

Læs mere

Udkast til udbygningsaftale

Udkast til udbygningsaftale Udkast til udbygningsaftale Mellem Lejre Kommune CVR-nr: 29 18 85 48 Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø ( Lejre Kommune eller Kommunen ) Og B.B Byg A/S CVR-nr: 30589998 Københavnsvej 5 4000 Roskilde ( Selskabet

Læs mere

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen

KØBSAFTALE. 1 Ejendommen KØBSAFTALE Mellem GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve (i det følgende benævnt kommunen/sælger) og Navn Adresse postnummer CVR-nummer (i det følgende benævnt køber) om den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

BILAG E PROJEKTKONTRAKT. mellem. Solar Park Næssundvej ApS. Næssundvej Køberetsselskab I/S

BILAG E PROJEKTKONTRAKT. mellem. Solar Park Næssundvej ApS. Næssundvej Køberetsselskab I/S BILAG E PROJEKTKONTRAKT mellem Solar Park Næssundvej ApS og Næssundvej Køberetsselskab I/S INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål... 3 2. Definitioner... 3 3. Projektstyring... 4 4. Gennemførelse af Projektet...

Læs mere

Opsigelse af overenskomst med Aarhus Kommune

Opsigelse af overenskomst med Aarhus Kommune Aarhus 19. december 2014 Agnete Nordentoft Specialistadvokat T +45 72 27 35 10 ano@bechbruun.com Sagsnr. 019047-0038 ano/jhp Opsigelse af overenskomst med Aarhus Kommune 1. Indledning og sammenfatning

Læs mere

C-19/13, Fastweb - fra et tilbudsgiverperspektiv Dansk Forening for Udbudsret, 30. september 2014

C-19/13, Fastweb - fra et tilbudsgiverperspektiv Dansk Forening for Udbudsret, 30. september 2014 C-19/13, Fastweb - fra et tilbudsgiverperspektiv Dansk Forening for Udbudsret, 30. september 2014 Anders Birkelund Nielsen, Partner abn@bechbruun.com 2 Fortolkning af betingelsen om, at ordregiveren finder

Læs mere

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge.

Licensaftale. Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem. Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge. J. nr. 670-37406 CLJ/TL Licensaftale Overdragelse til brug (ikke-eksklusiv licens) Der er d.d mellem E-mail: Agrogruppen Danmark Nygade 6 4672 Klippinge agro@lokalrevision.dk Tlf: 5657 9400 CPR/CVR. nr.:

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af erhvervsgrunde i Svendborg Kommune) 1. Grunden overdrages til køber i den stand, hvori den er og forefindes, således som den er besigtiget. Grunden skal være

Læs mere

Notat udbud af erhvervsudviklingsopgaver

Notat udbud af erhvervsudviklingsopgaver Aarhus December 2015 Anne Bergholt Sommer Specialistadvokat T +45 72 27 33 61 ase@bechbruun.com Sagsnr. 038345-0070 tbr/ase/dla Notat udbud af erhvervsudviklingsopgaver 1. Baggrund og opdrag Norddjurs

Læs mere

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255

Kontrakt. Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Kontrakt Levering af affaldsbeholdere til Nordfyns Kommune Bilag 3 til udbud nr.: 2015-451255 Revideret den 18. december 2015 Dokument nr. 480-2015-417211 Sags nr. 480-2015-109895 Indhold Kontrakt vedr.

Læs mere