Spørgsmål & Svar. Udbud af sprøjter og kanyler 2011/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål & Svar. Udbud af sprøjter og kanyler 2011/S"

Transkript

1 Spørgsmål & Svar opdateret d Spørgsmål & Svar Udbud af sprøjter og kanyler 2011/S Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSERNE + UDBUDSBILAG 1 5 Nr. Spørgsmål Svar Modtagelsesform Besvarelsesdato 1.1 Udbudsbetingelserne, pkt. 1.14: Kan det være rigtigt, at vi skal aflevere 10 stk. vareprøver pr. positionsnummer? Materialet tilrettes til 5 sæt pr. delpakke. Alle positioner i delpakken pakkes i en plastpose. Posen mærkes tydeligt med delpakkenummer, og der lægges kopi af Bilag 5 i posen, med oplysning om indholdet i posen. Der indleveres 5 sæt/poser af disse. I posen skal ikke lægges det komplette bilag 5, som indleveres med tilbudet, men kun udfyldt for den delpakke, som er i posen. 1.2 Udbudsbetingelserne, pkt : De 10% man må undlade at byde ind på i en delaftale går det på positionsnumre (ex. hvis der er 10 positioner og man undlader at byde på en er det jo 10%) eller kan det i stedet være på forbrug så man kan undlade De 10% man kan undlade at byde på, er målt i forbrug i styk. Det vil sige årsforbruget for de enkelte positioner, man ikke kan byde på lagt sammen, og sat i forhold til det total årsforbrug i styk på hele delpakken. Hvis der f.eks. ikke kan bydes ind på position 3, 5 og 7 i

2 Spørgsmål & Svar opdateret d positionsnumre men hvor det estimerede forbrug kun udgør 10% delpakke 1 svarer det til 9% af det samlede forbrug ( )*100/ = 9% 1.3 Udbudsbetingelserne, pkt Tvivl mht. hvad der ønskes afleveret. Venligst gennemgå. Den ene elektroniske fil er til databearbejdning dvs. prisark og produktdata, som vi anvender ved evalueringen. Den anden fil som er til arkivering, er en scanning af original tilbudet med underskrifter, stempler mm. som er påført original tilbudet. Vores krav til arkivering er at det er dette tilbud, som vi skal arkivere, hvorfor der bedes om en PDF fil, for at sikre at underskrifter osv. er med. 1.4 Udbudsbetingelserne, pkt Tilbuddet skal være afleveret mandagfredag...5/ Den 5/ er en tirsdag. Er datoen korrekt? Det er datoen der er gældende dvs. tirsdag den 5/ kl Materialet tilrettes 1.5 Udbudsbetingelserne, pkt Vareprøver skal vedlægges produktdatablad menes der her Sinerfa datablade eller leverandørens egne produktdatablade? Begge dele må gerne vedlægges, men der tænkes primært på det tekniske data, så det er leverandørens egne. 1.6 Udbudsbetingelserne, pkt Henviser til 11 bilag, benævnt Udbudsbilag 1 til 5, samt Kontraktbilag 1 til 11. Formoder at her skulle stå 1 til 6? Det er korrekt, at der skal stå Kontraktbilag 1 6. Materialet tilrettes 1.7 Udbudsbilag 2 Referenceliste for tilsvarende leverance inden for de seneste 3 år med angivelse af størrelsesorden. Jeg formoder, at størrelsesorden = antal stk.? Størrelsesorden kan både angives i styk og i omætning, det vigtige her er mængden og kvaliteten af referencerne. 1.8 Udbudsbilag 2, pkt. 2.2 Ønskes disse informationer for den samlede virksomhed eller for virksomheden i Danmark? Disse informationer ønskes for det selskab, som er Tilbudsgiver.

3 Spørgsmål & Svar opdateret d Udbudsbilag 2 Ønskes disse informationer for den samlede virksomhed, for virksomheden i Danmark eller for region Syddanmark? Disse informationer ønskes for det selskab, som er Tilbudsgiver Udbudsbetingelserne, pkt. 1.14: Vedr. vareprøver: Noget udstyr fordrer, at brugerne er bekendt med brugen heraf, før det tages i brug. Må vi vedlægge brugervejledninger sammen med vareprøverne og datablade? Ja, brugervejledning må gerne vedlægges Udbudsbilag 5 Må vi tilføje ekstra linier i udbudsbilag 5, oversigt over vareprøver? Eller ønsker regionen at vi anvender flere eksemplarer af udbudsbilag 5? Ja, der må gerne indsættes ekstra linier, for at der bliver plads til alle tilbudte varer Udbudsbetingelserne, pkt : Ved tilbudsvarianter; hvorledes ønskes disse oplyst? Må vi tilføje ekstra linier i kontraktsbilag 2? Under den position som de er en tilbudsvariant af? Der kan ikke bydes ind med flere tilbudsvarianter. Der kan kun afgives et tilbud Udbudsbetingelserne, pkt. 1.7: Ang. Vedståelsesfrist: Side 5 er anført den , men på side 12 er anført Hvilken dato er gældende? Vedståelsesfristen er Materialet tilrettes Udbudsbetingelserne, pkt. 1.7: Vedr. Tidsplan - Der forventes kontraktindgåelse i uge 22 og forventet levering fra d. 1/6-2011, altså i samme uge, er det korrekt? Det er udelukkende en vejledende tidsplan, der tager højde for, at der kunne komme en klage i stand still perioden. Kommer der ingen indsigelser i stand still perioden, efter tildelingen er offentliggjort, vil der kunne underskrives hurtigere. Så snart tildeling er meddelt, indgås en dialog om tidspunkt for mulig kontraktindgåelse.

4 Spørgsmål & Svar opdateret d Udbudsbetingelserne, pkt. 1.13, aflevering af udbud: Skal der afleveres: - 1 original + 1 kopi i papirformat? - 1 USB/CD-rom med alle dokumenter i pdf format + 1 USB/CD-rom med alle dokumenter i diverse originale fil-formater? - Og skal tilbudslisten (skema) sendes elektronisk, altså som , udover de som ligger på USB'erne? Ja Ja Nej, tilbudslisten skal ikke sendes som . Med elektronisk menes, lagret på et elektronisk medie, såsom USB/CD, så vi kan åbne det for bearbejdning Udbudsbetingelserne, pkt. 1.14, vareprøver: Skal der leveres 10 sæt indeholdende 1 stk. af hver position i én delaftale, eller 10 stk. ens varenumre pakket i hver sin pose? Se også besvarelse af pkt. 1.1 Vareprøverne ønskes leveret pakket i en pose som sæt, hvor alle positionerne i den pågældende delpakke indgår Udbudsbilag 1, pkt. 1.4: Der er en "error" på reference i dette felt. Fejlen rettes og der lægges en redigeret version på hjemmesiden. Udbudsbetingelserne, pkt. 2: I udbudsmaterialet på side 4 under punktet: 2: Udkast til kontrakt om levering af sprøjter og kanyler med følgende bilag, er der listet en lang række bilag. Dette er udelukkende en beskrivelse af de bilag, som indgår i det samlede udbudsmateriale. Kontraktbilag 3, 4 og 5 skal ikke vedlægges Spørgsmål: Ønsker I at vi vedlægger kontraktbilag 3, 4 og 5? Det ene er de listede leveringsadresser, det andet er spørgsmål og svar til udbudsmaterialet, det tredje omhandler e-handel.

5 Spørgsmål & Svar opdateret d Spørgsmål til KONTRAKTEN + KONTRAKTBILAG 2 6 Nr. Spørgsmål Svar Modtagelsesform Besvarelsesdato 2.1 Kontraktbilag 6: Ville blot gøre opmærksom på, at der er fejl i teksten på bilag 6. Fejlen rettes og der lægges en redigeret version på hjemmesiden. 2.2 Kontrakten, pkt Vi forbeholder os retten til at pålægge et gebyr ved levering af en hasteordre med særlig transport (UPS eller lign.). I Kontraktens pkt står, at kunden ikke betaler gebyrer af nogen art. Muligheden for ekstra udgifter til hasteleverancer skal være indregnet i tilbudspriserne. Det fremgår af pkt , at hasteordrer være at betragte som undtagelser. Kommer der for mange af disse, skal partnerne indgå i en dialog, for at få antallet af disse nedbragt. Kan vi få tilføjet en passus i kontrakten, hvor der står, at der er tilladt at opkræve et gebyr for hasteleverance? 2.3 Kontrakten, pkt Leverandøren er forpligtiget til at kunne levere 2 hverdage Bedes uddybet da det ikke stemmer overens med kravspecifikationerne 25.3 Kravspecifikationen er gældende Kontrakten tilpasses. 2.4 Kontrakten, pkt Leverandørens statistik omhandlet af 10.1 kan...varer. Jeg vil gerne anmode om, at regionen tilføjer en passus i kontrakten, hvor der står, at dette kun sker efter forudgående aftale med leverandøren og med information om til hvilken myndighed statistikken Dette er allerede tilfældet, da indberetning sker på opfordring samt at den konkrete udformning aftales mellem parterne. Materialet er udelukkende til internt brug for at kunne følge forbruget, og indberettes ikke til nogen anden myndighed.

6 Spørgsmål & Svar opdateret d videresendes. 2.5 Kontrakten, pkt Ved kontraktophør er leverandøren forpligtet til at modtage... rimelig restholdbarhed. Jeg vil gerne anmode om, at regionen definerer Rimelig restholdbarhed Jeg vil gerne anmode om, at regionen tilføjer en passus i kontrakten, hvor der står, at dette kun vil ske efter forudgående mundtlig og eller skriftlig accept fra leverandøren Rimelig restholdbarhed er anses for at være en passende periode, inden for hvilken Tilbudsgiver vil kunne tage varen retur og gensælge varen til anden side. Dette vil altid ske efter forudgående aftale med Leverandøren. Under normale forhold vil eksisterende lagre blive opbrugt inden de nye varer tages ind. Det er kun ved ekstraordinært store indkøb, der er foretaget umiddelbart inden en ny kontraktstart, at vi vil bede om at få varerne returneret. 2.6 Kontrakten, pkt Hæves ordren helt eller delvis, er kunden berettiget til at foretage dækningskøb for leverandørens regning. Jeg vil gerne anmode om, at der tilføjes en passus til kontrakten, hvor der står, at et evt. dækningskøb sker efter aftale med den enkelte leverandør i den givne situation. Dækningskøb vil altid ske i samarbejde med leverandøren, så der ikke pålægges en urimelig stor økonomisk belastning på leverandøren. 2.7 Kontraktbilag 6: Hvad menes med tekniske ressourcer? Er det regionen som stiller tekniske ressourcer til rådighed eller? Bilag 6 er til den situation hvor et selskab i Danmark byder ind på udbudet på vegne af en udenlandsk producent eller distributør, og man ikke er fuldt etableret i Danmark endnu med egen salgsorganisation. Bilaget skal sikre Regionen, at de rette faglige og tekniske kompetencer er til stede, selvom de sidder i et andet selskab.

7 Spørgsmål & Svar opdateret d Kontrakten, pkt Har overvejet en fremvisningsrunde efter endt udbud, hvor leverandørerne kommer en dag til hvert sygehus i regionen og fremviser de vundne komponenter? Efter tildeling af kontrakten indgår vi altid i en dialog med leverandøren om en implementeringsplan, så der kan sikres en vellykket introduktion til vore brugere. Her kan fremvisningsrunder være en mulighed. Omfanget er dog individuelt alt efter produkternes kompleksitet. Kontraktbilag 6: Der er tidligere stillet spørgsmål omkring indeståelseserklæringer (spørgsmål nr. 2.7) med svar den Vi vil gerne have uddybet svaret, med følgende to konkrete spørgsmål: 2.9 Skal bilag nr. 6 udfyldes for en etableret selvstændig dansk forhandler, som afsætter produkter fra en uafhængig producent? Nej, bilag 6 skal ikke udfyldes for en etableret forhandler. Skal bilag nr. 6 udfyldes for en producent med datterselskab i landet? Nej, bilag 6 skal ikke udfyldes for en producents datterselskab i landet Kontrakten, pkt. 15: (Delaftale 1): Vi har to sprøjtebrands i CODAN : "CODAN" og "ONCE". Produkterne er udover det påtrykte navn helt identiske, dog med forskelligt varenummer. Jeg har brug for at dobbeltsikre mig med hensyn til forsyningssikkerhed og fleksibilitet ved levering, så er det tilladt at byde med og levere det ene produkt såvel som det andet, når dimensioner, kvalitet og funktion er den samme, uden at bryde udbudsvilkår eller kontrakt? Der kan kun bydes ind med et produkt. Hvis det tilbudte produkt undtagelsesvis ikke kan leveres, skal der laves et dækningskøb. Hvis produkterne er identiske, bortset fra navnet der er trykt på, så er det sandsynligt, at brugergruppen vil godkende denne vare som erstatning. Det skal dog pointeres, at dette kun må være en undtagelse. Logistikmæssigt vil det give alt for mange problemer, hvis vi ofte skifter mellem forskellige produkter, da disse primært identificeres på de påtrykte leverandørvarenumre. Alt for mange skift vil føre til opsigelse af kontrakten. Inden der skrides til en opsigelse, vil der dog altid være en dialog om at forbedre leveringssikkerheden.

8 Spørgsmål & Svar opdateret d Spørgsmål til KRAVSPECIFIKATION (Kontraktbilag 1) Nr. Spørgsmål Svar Modtagelsesform Besvarelsesdato 3.1 Kontraktbilag 1, delaftale 22 og 23 : Biopsinåle til knoglemarv : I kravspecifikationen nævnes, at kanylerne skal kunne tage prøver i forskellige længder minimum 2 længder. Dette er misvisende, idet dette ikke er muligt, og et sådan produkt findes ikke. Mindstekravet frafaldes. Materialet tilrettes. 3.2 Kontraktbilag 1, delaftale 22 og 23: Hvad menes med: med / uden lukkemekanisme i enden? Delpakke 22 med lukkemekanisme bygger på et produkt med snarelock. Her er der en mekanisme i håndtaget, som kan aktiveres, og skære biopsien af ude i enden af nålen. Delpakke 23 uden lukkemekanisme her skal biopsien sidde fast inde i inderkanylen og trækkes ud. 3.3 Kontraktbilag 1, delaftale 9: I beder i delaftale 9, om optrækskanyle med og uden filter. Hvad forstår I ved et filter? Hvad forstår I ved et partikelfilter? Dette produkt er en traditionel kanyle til montering på en sprøjte. Den ene position er stump uden filter, og den anden position er med filter. Filter skal forhindre partikler som f.eks. glassplinter fra medicinglas i at komme op i sprøjten. 3.4 Kontraktbilag 1, delaftale 10, pkt. 10.5: Der ønskes at optrækskanylen kan anvendes flere gange hvordan anvendes? (i flere hætteglas eller at man kan optrække medicin af samme hætteglas flere gange eller?) Her er ment, at optrækskanylen kan sidde i hætteglasset, og at der kan trækkes op fra dette flere gange. 3.5 Kontraktbilag 1, pkt. 7.3: Der anføres injektionsventil som mindstekrav. Hvis der med injektionsventil Der menes ikke specifikt skorsten med injektionsventil. Det som menes med injektionsventil, er mulighed for 2 adgange i det perifere venekateter. Dette er for de nævnte positioner i Infomødet

9 Spørgsmål & Svar opdateret d menes skorsten, så kan vi oplyse, af for position 36, 37 og 38, så er disse uden skorsten. De produkter der i dag anvendes i regionen er uden skorsten. Mindstekravet om injektionsventil/skorsten kolliderer med, at man ønsker at undgå denne pga. kontamineringsrisiko. Dette er helt i tråd med anbefalingerne i Den danske standard og kommende udgave, hvori brugen af skorsten ønskes begrænset. Forslag; regionen bør fjerne kravet om injektionsventil fra position 36, 37 og 38. Kontraktbilag 1, delaftale 22 og 23 : Biopsinåle til knoglemarv : Vor producent skeler mellem biopsinåle, der kan tage en eller flere biopsier er det der tænkes på, når I skriver med eller uden lukke mekanisme? dag løst ved en trevejshane, som er integreret i forlængerslangen, andre løsninger er også mulige, bare der er 2 adgange. Se besvarelse af pkt Kontraktbilag 1, delaftale 9, 10, 11: Er der mulighed for, at se et billede af produkterne, som bruges i dag. De findes i forskellige udformninger. Vi har ikke adgang til billedmateriale af produkterne. Hver position kan bestå af flere lignende varer fra forskellige firmaer. Vi kan derfor ikke udlevere entydige oplysninger om vores eksisterende forbrug. Kravspecifikationen samt varebetegnelsen indikerer, hvad der efterspørges. 3.8 Kontraktbilag 1, delaftale 18, pkt er mindstekrav, at nålen skal være placeret vertikalt. Hvorledes skal dette kunne efterkommes, når der samtidigt jf. kontraktbilag 1,delaftale 18, pkt er et krav(ønske) om, at kanylen bør kunne bøjes således at den også kan anvendes på meget tynde patienter? Der tilføjes ekstra positioner i Kontraktbilag 1, delpakke 18, da der er behov for både en vertikal nål og en skrå nål. Pkt opfordrer til ukorrekt brug af medicinsk udstyr, hvorfor der drages den konsekvens, at behovet skal dækkes via særskilte positioner for skrå indstik. Materialet tilpasses.

10 Spørgsmål & Svar opdateret d Kontraktbilag 1, delaftale 18, pkt er mindstekrav, at der skal forefindes et transparent vindue med mulighed for efterfølgende inspektion af indstikssted. Såfremt udbyder fastholder at kanylen skal være placeret vertikalt, kan mindstekravet ikke efterkommes. Såfremt udbyder fastholder at kanylen skal kunne bøjes, således at den kan anvendes til meget tynde patienter kan mindstekravet efterkommes. Ønsker udbyder at fastholde samtlige mindstekrav og krav(ønsker)? Ønsket om transparent vindue opretholdes, dog specificeret på at det gælder for de nyoprettede positioner med skråt indstik. Ønsket om vertikal nål opretholdes samtidig for de positioner i udbudet, hvor dette er påkrævet. Materialet tilpasses Kontraktbilag 1, delaftale 18, pkt er midstekrav at produktet skal være egnet til behandling med Morfin, Stesolid, Metadon, Catapresan, Serenase og Subcuvia. Eftersom de i pkt nævnte farmaka ikke alle må administreres subcutant, kan midstekravet ikke efterkommes. Såfremt udbyder ønsker at fastholde dette mindstekrav, stilles der spørgsmålstegn ved, hvorved udbyder vil kunne modtage tilbud på denne delleverance. Ønsker udbyder at fastholde dette mindstekrav? Mindstekravet frafaldes. Materialet tilpasses Kontraktbilag 1, delaftale 1-23, pkt. 24.7: Det er et mindstekrav, at forsendelsesforpaknigen skal kunne modstå stød og have et vandtæt lag. Udbyder bedes præcisere, hvad der menes med stød, samt hvilken del af forsendelsforpakningen der ønskes vandtæt Ved stød forstås stød, som kan opstå under transport til vore sygehuse. Forsendelsesenheden skal have en kvalitet, så varerne inden i ikke kommer frem defekte. Det er yderkartonen som skal være vandtæt, dvs. den skal kunne beskytte indholdet (inderforpakningen) mod regn og sne under transport.

11 Spørgsmål & Svar opdateret d (inderforpakning eller ydreforpakning Kontraktbilag 1, delaftale 1: Skal sprøjterne være centrisk eller ikke centrisk? Centriske sprøjter vil blive fortrukket. Der kan dog bydes ind med begge typer jf. Kontraktbilag 1, krav Kontraktbilag 1, delaftale 10: Hvad mener man med Splitsebtum membran? Hermed menes, at produktet er med membran, så man kan stikke sprøjten direkte ind uden kanyle. Det specielle ved splitseptum versionen er, at der ikke er mekaniske komponenter i membranen. Det er denne type, som bliver standard i den nye hygiejnestandard, hvor vi allerede nu tilpasser kravene Kontraktbilag 1, delaftale 13.5: I skriver at slangen til portkanylen skal være ca. 23 cm - 30 cm. Kan dette mindstekrav ændres til ca. 20 cm - 30 cm, idet at 20 cm er en ret almindelig længde på markedet, og gør det nemt at håndtere produktet. Alle størrelser er angivet som cirka størrelser. Under produktevalueringen vil der blive taget stilling til, om de tilbudte størrelser kan opfylde behovet. Hvis produktet ikke vurderes at gøre dette, opfattes det, som at der ikke er givet tilbud på denne position. Jævnfør Udbudsbetingelserne udelukkes tilbudsgiver ikke fra at kunne byde, da tilbudsgiver kan undlade at byde på 10% af forbruget i en delpakke. Se også besvarelsen ovenfor under pkt Kontraktbilag 1, delaftale 6: Mindstekrav er luer lock prop i pakken, vil det være acceptabelt hvis vi kan levere en prop med men i særskilt emballage? Nej, proppen indgår som en vigtig del i proceduren, derfor skal den være med i pakken Kontraktbilag 1, delaftale 19: Mindstekrav er at kanylen skal være forsynes med luer lock hvad menes? (blot at en sprøjte skal kunne skrues på?) Kontraktbilag 1, pkt : Vi skal oplyse hvorledes fortegnelse af Der menes, at en sprøjte skal kunne skrues på. Ønsket imødekommes. Materialet tilpasses.

12 Spørgsmål & Svar opdateret d indhold er angivet på pakningen for de enkelte delaftaler. Da der er forskel på dette for de enkelte positioner som vi byder ind med på delaftalerne betyder det meget tekst - mere end der er plads til. Feltet er "låst" -> pladsmangel. Kan I ikke ændre felt så det svarer til svarfeltet i punkt 12.3, så vi som mulige leverandører kan vedlægge informationerne som et bilag? 3.18 Kontraktbilag 1, pkt. 11.3: I beder os oplyse, hvor i tilbuddet bilag findes, men I har et ikke editérbar felt, fraset "kryds" muligheden. Materialet tilpasses. Hvordan skal vi så kunne oplyse dette? Kontraktbilag 1, pkt. 11.4: Der ønskes et produkt som er hygiejnisk i brug. Ønsket imødekommes. Materialet tilpasses Spørgsmål: I har et felt til dokumentation, men det er ikke muligt at indsætte billeder/grafik. Da dette krav/ønske er et tildelingskriterie, vil vi gerne sikre, at I rent faktisk ser dokumentationen herfor.

13 Spørgsmål & Svar opdateret d Kan I evt. ændre svarfeltet under punkt 11.4, så det svarer til svarfeltet i punkt 12.3? 3.20 Kontraktbilag 1, delpakke 11: Det undrer mig, der ikke stilles krav til den nålefri connectors tryk forhold, - altså om brugeren vælger at arbejde med en connector, der enten har undertryk eller neutralt tryk. Vil der blive vurderet på dette punkt? Når jeg spørger om dette, er det fordi jeg ved fra marken, at man specielt på onkologiske amb., hæmatologiske afd. samt på nogle intensiv afd., hvor man arbejder med cancerptt. og Picc Line katetre, tillægger det betydning. Dette punkt er ikke specifikt nævnt i materialet, men det vil kunne indgå i vurderingen i Kontraktbilag 1, pkt Spørgsmål til Prisbilag (Kontraktbilag 2) Nr. Spørgsmål Svar Modtagelsesform Besvarelsesdato 4.1 Kontraktbilag 2, delaftale 21: Må nålene leveres uden stim mulighed? Pos 148 (22Gx120mm) - må denne være 20G X 120 mm? Pos 145 (25Gx35mm) må denne være 22G X 40 mm? Nålene må ikke tilbydes uden stimulation, der efterspørges kun produkter med stimulation. Alle størrelser er angivet som cirka størrelser. Under produktevalueringen vil der blive taget stilling til, om de tilbudte størrelser kan opfylde behovet. Hvis produktet ikke vurderes at gøre dette, opfattes det, som at der ikke er givet tilbud på denne position. Jævnfør Udbudsbetingelserne udelukkes tilbudsgiver ikke fra at kunne byde, da tilbudsgiver kan undlade at byde på 10% af forbruget i en delpakke. Se også besvarelsen ovenfor under pkt. 1.2.

14 Spørgsmål & Svar opdateret d Kontraktbilag 2, delaftale 20: Pos 138 (24Gx50mm) må denne være 25G X 50 mm? Pos 139 (25Gx55mm) må denne være 25G X 50 mm? Pos 140 og 141 hvad adskiller dem? (15 og 30 grader) Pos 142 og 144 hvad adskiller dem? (15 og 30 grader) Alle størrelser er angivet som cirka størrelser. Under produktevalueringen vil der blive taget stilling til, om de tilbudte størrelser kan opfylde behovet. Hvis produktet ikke vurderes at gøre dette, opfattes det, som at der ikke er givet tilbud på denne position. Jævnfør Udbudsbetingelserne udelukkes tilbudsgiver ikke fra at kunne byde, da tilbudsgiver kan undlade at byde på 10% af forbruget i en delpakke. Se også besvarelsen ovenfor under pkt Positionerne 140/141 og 142/144 lægges sammen. Kontraktbilag 2 tilpasses. 4.3 Kontraktbilag 2, delaftale 19: Pos 136 skal føringskanylen passe til spinal nål str. 25G? Pos 131(26G) må denne være 27G? Pos 129 (100mm) må denne være 120 mm? Pos 125 (75mm) må denne være 70 mm? Pos 124 (63mm) må denne være 70 mm? Pos 123 (Quinke) - må denne være med Pencil Point spids? Positionen er oprettet som 25G, så den skal passe til 25G og tyndere kanyler. Alle størrelser er angivet som cirka størrelser. Under produktevalueringen vil der blive taget stilling til, om de tilbudte størrelser kan opfylde behovet. Hvis produktet ikke vurderes at gøre dette, opfattes det, som at der ikke er givet tilbud på denne position. Jævnfør Udbudsbetingelserne udelukkes tilbudsgiver ikke fra at kunne byde, da tilbudsgiver kan undlade at byde på 10% af forbruget i en delpakke. Se også besvarelsen ovenfor under pkt Kontraktbilag 2, delaftale 19: Kunne det være en mulighed at dele delaftale 19 op i 2, Pencil Point nåle for sig og Quinke for sig? Ønsket imødekommes. Delpakke 19 opdeles i 2 delpakker 19A Quincke og 19B Pencil Point. Materialet tilpasses. 4.5 Kontraktbilag 2, delaftale 11: I beder i delaftale 11, om en forlængerslange 15 cm m/spiltseptummembran. Er det et mindstekrav at den skal være 15 cm? Alle størrelser er angivet som cirka størrelser. Under produktevalueringen vil der blive taget stilling til, om de tilbudte størrelser kan opfylde behovet. Hvis produktet ikke vurderes at gøre dette, opfattes det, som at der ikke er givet tilbud på denne position. Jævnfør Udbudsbetingelserne udelukkes tilbudsgiver ikke fra at kunne byde, da tilbudsgiver

15 Spørgsmål & Svar opdateret d Hvad er baggrunden for at den skal være 15 cm? kan undlade at byde på 10% af forbruget i en delpakke. Se også besvarelsen ovenfor under pkt Kontraktbilag 2, delaftale 7, position 30: Under varebetegnelse står 1,5(18G)x45mm, hvid, men 1,5 er ikke 18G så hvad menes? Det skal være 1,5(17G)x45, hvid. Dette rettes i Kontraktbilag Kontraktbilag 2, delaftale 7, position 28+29: står under varebetegnelse 18G, men under størrelse står 1,3(19G) så hvad menes? Det er 18G der skal stå begge steder. Dette rettes i Kontraktbilag Kontraktbilag 2, delaftale 1: Hvis man ikke har en 2-ml sprøjte, må man så tilbyde en 3-ml sprøjte som alternativ? Alle størrelser er angivet som cirka størrelser. Under produktevalueringen vil der blive taget stilling til, om de tilbudte størrelser kan opfylde behovet. Hvis produktet ikke vurderes, at gøre dette, opfattes det, som at der ikke er givet tilbud på denne position. Jævnfør Udbudsbetingelserne udelukkes tilbudsgiver ikke fra at kunne byde, da tilbudsgiver kan undlade at byde på 10% af forbruget i en delpakke. Se også besvarelsen ovenfor under pkt Kontraktbilag 2, delaftale 13: Pos. 79, 80, 82, og 83 Hvad menes her med nålefri? Hermed menes, at produktet er med membran, så man kan stikke sprøjten direkte ind uden kanyle Kontraktbilag 2, delaftale 11, position 61: Hvordan ønskes lumen (ID) i slangen? Ønskes den som mini slange (0,9/2,0 mm) eller med alm. lumen (3,0/4,1 mm) Lumen har stor betydning ved priming, samt ved gennemskyl efter medicingivning. Positionen er en minislange. Forbruget udgøres i dag af 2 forskellige produkter på henholdsvis 1,0 og 1,2 mm i indre diameter Kontraktbilag 2, delaftale 11, position 61: I skriver ca. 15 cm - er 10 cm forlængerslange nok eller? Alle størrelser er angivet som cirka størrelser. Under produktevalueringen vil der blive taget stilling til, om de tilbudte størrelser kan opfylde behovet. Hvis produktet ikke vurderes at gøre dette, opfattes det, som at der ikke er givet tilbud på

16 Spørgsmål & Svar opdateret d denne position. Jævnfør Udbudsbetingelserne udelukkes tilbudsgiver ikke fra at kunne byde, da tilbudsgiver kan undlade at byde på 10% af forbruget i en delpakke. Se også besvarelsen ovenfor under pkt Kontraktbilag 2, delaftale 7, position 27: I efterspørger en 20G x 45 mm kanyle. Så vidt vi ved, er der ikke nogen leverandører, der har netop de dimensioner på en 20G kanyle. Kan det være en slåfejl? Det var en fejlregistrering i vort indkøbssystem. Det er en 20Gx32mm. Forbruget fra position 27 inkluderes derfor i position 26. Kontraktbilag 2 tilpasses Kontraktbilag 2, delaftale 19: Hvis du deler Delaftale 19 i to aftaler en med Quincke spids og en med Pencil Point vil du så kunne tilføje ordet Specialkanyle til overskriften i den delaftale, der kommer til at omhandle kanylerne med Quincke spids? Betegnelsen vil ikke blive ændret til Specialkanyler, da produktet i dag anvendes som Spinalkanyle Kontraktbilag 2, delaftale 18, pkt. 117A, 118A og 119A: Samtlige 3 positioner findes, så vidt vides ikke i de dimensioner, som der er angivet på kontraktbilaget. Er det en skrivefejl? Tilbudsgiver kan ikke basere sit tilbud på, at dimensionerne er angivet som cirka størrelser, eftersom nævnte 3 positioner andrager hele 50% af delaftale 18. Positionerne (A) er udtryk for, at der ønskes en skrå variant, af den vertikale (B) der bruges i dag. Derfor er positionerne udbudt med de samme specifikationer mht. størrelse. I position 177A, 178A og 179A skal mm-angivelsen opfattes, som den ønskede indstiksdybde, derfor forventes selve kanylen, at skulle være ca. 15 mm ved skråt indstik, for at kunne komme 6-10 mm ind under huden. Tilbudsgiver må byde ind med deres bedste bud, på noget som kan opfylde behovet, så vil brugergruppen vurdere om produktet opfylder dette. De 3 positioner udgør kun 10% af det samlede forbrug i delpakken. (345*100/3450=10%). Så det vil ikke give problemer i forhold til at byde på delpakken, hvis man ikke kan byde på de nævnte positioner Se også besvarelsen af spørgsmål 1.2 ovenfor.

17 Spørgsmål & Svar opdateret d

Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler

Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler Rettelsesblad 6 1 Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler Rettelse 1 Som følge af ændret tilbudsfrist er følgende ændret: Udbudsbetingelser: Pkt. 4. Udbuddet forventes gennemført i henhold til følgende

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv

Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv Rettelsesblad 5 1 Rettelsesblad til Udbud af forbrugsvarer til anæstesi og intensiv Rettelse 1 Kontraktbilag 2 Kontraktbilag 2A - Pris og Produktoplysningsskema Ændres til Kontraktbilag 2 - Pris og Produktoplysningsskema/Tilbud

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips www.regionmidtjylland.dk Udbudsmaterialets opbygning UDBUDSMATERIALE Afsnit 1 er den formelle ramme for udbuddet Afsnit 2 tjekliste for

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Udbud af produkter til CT- og ultralydsvejledt intervention Sagsnr.: af 13. Kontraktbilag 5 - Spørgsmål og Svar

SPØRGSMÅL & SVAR. Udbud af produkter til CT- og ultralydsvejledt intervention Sagsnr.: af 13. Kontraktbilag 5 - Spørgsmål og Svar 1 af 13 SPØRGSMÅL & SVAR For at øge konkurrencen opfordres Positionsnummer 6.4 ændres til en frivillig ordregiver at ændre positionsnummer 6.4 position. Se hertil ny udgave af (størrelsen 14Gx20cm. )til

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål / svar 1 27 pr. 06. marts 2012 vedr. EU-udbud nr. 2012/S Kanyler/sprøjter, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt

Spørgsmål / svar 1 27 pr. 06. marts 2012 vedr. EU-udbud nr. 2012/S Kanyler/sprøjter, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Spørgsmål / svar 1 27 pr. 06. marts 2012 vedr. EU-udbud nr. 2012/S 33-053292 Kanyler/sprøjter, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Spørgsmål 1 Svar 1 Spørgsmål 2 Er det muligt at byde på del aftalerne

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 7 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 skyld bedes RM bekræfte,

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Produktdatabladene må være på dansk og engelsk.

Produktdatabladene må være på dansk og engelsk. Sagsnr. 1-23-4-101-1-14 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af kanylebokse 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-12 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 1.14 Produktdatablade

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik.

Velkommen. Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker. Indkøb og Logistik. Velkommen Udbudspræsentation: Operations og undersøgelseshandsker www.regionmidtjylland.dk Dagens program Indledning og præsentation Delaftale 1-6 Sideordnet tilbud De udbudte produkter (tilbudsliste)

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne Kommentar fra udbudspræsentationen den 20.10.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 193 277309 Personlig hygiejne Oplysninger fra Udbudspræsentationen den 20.10.2009 - Ansvarlige for udbuddet

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-23-4-101-24-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Hvordan skal

Læs mere

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese Spørgsmål 1 Skal der afgives ens priser for skinner, skruer, søm m.m. jvf. Punkt 1.21.1. Svar 1 Spørgsmål 2

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Sprøjter/kanyler, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene

Da der ikke er tale om en standard vare er der behov for udvikling og test af f.eks. stabiliteten (som beskrevet ovenfor bliver vognene Sagsnr. 1-23-4-101-34-15 Spørgsmål og svar Udbud af høje skabe på hjul til nicher på AUH 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Et spørgsmål fra vores

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 5 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 og 7 skyld bedes RM

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 13.05.2013 1 Spørgsmål & Svar Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S 075-125509 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 8. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af operationshandsker 2012/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af operationshandsker 2012/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 14.03.2012 1 Spørgsmål & Svar Udbud af operationshandsker 2012/S 31-049808 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009 Kommentar fra udbudspræsentationen den 21.9.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S175-252308 pr. 15. oktober 2009 Hjerteklapper og -ringe til Region Midt- og Nordjylland Oplysninger fra

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013

Kontraktbilag 6. Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Kontraktbilag 6 Spørgsmål svar til udbudsmateriale pr. 24. maj 2013 Information fra ordregiver om rettelser i Region Midtjylland er blevet opmærksom på, udbudsmaterialet: at et afsnit omkring Betingelser

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik Velkommen Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Spørgsmål / Svar 1 33 pr. 3. maj 2011 vedr. EU-udbud nr. nr. 2011/S 56-091017

Spørgsmål / Svar 1 33 pr. 3. maj 2011 vedr. EU-udbud nr. nr. 2011/S 56-091017 / Svar 1 33 pr. 3. maj 2011 vedr. EU-udbud nr. nr. 2011/S 56-091017 Stapler, ligeringsclips, trocar, veress kanyle og præparat opsamlingsposer til minimal invasiv kirurgi. 1: Kan det passe, at det ikke

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786 3. September 2010 Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel Sagsnr. 10/2786 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Kravspecifikation Tilbudspriser

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af finansiel leasingramme til Region Syddanmark

Spørgsmål & Svar. Udbud af finansiel leasingramme til Region Syddanmark Udbudsmateriale Udbud af finansiel leasingramme til 1 Spørgsmål & Svar Udbud af finansiel leasingramme til Regionen har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form 27. april 2015 Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter 1 Sagsnr. 15/6117 Velkomst og praktiske detaljer Først laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet Dernæst udleveres

Læs mere

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen

Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen Bilag 1 Generelle vilkår for annonceringen [1] Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 1.1. Generelt...3 1.2. Annonceringens bestanddele...3 1.3. Ordregiver...4 1.4. Kontaktperson...4 2. Kravspecifikation...5

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet

Læs mere

Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg

Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg Annoncering nødbehandlerbil i Nordborg 1. Beskrivelse af opgaven Kontrakten omhandler løbende drift af nødbehandlerbil i Nordborg. Opgaven er nærmere beskrevet i kontraktbilag 1. 2. Tidsplan Annoncering

Læs mere

Ordregiver har valgt at anvende rammeaftale på samtlige delaftaler.

Ordregiver har valgt at anvende rammeaftale på samtlige delaftaler. Sagsnr. 1-23-4-101-11-15 (ny) Spørgsmål og svar Kontraktbilag 3 Udbud af trokar, staplere og relaterede forbrugsvarer 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-5 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar

Randers Kommune, EU-udbud på levering af kontormøbler August Bilag 1 - Spørgsmål og svar Nr. Spørgsmål Svar Bilag 1 - Spørgsmål og svar 24.08.2016 1 Udbudsbetingelser pkt 11 Under pris nævens det at tilbudsgiverne skal udfylde bilag 1 spørgsmål / svar. Bilag 1 er imidlertid ikke en del af Zipfilen fra jeres

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder

Velkommen. Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder Velkommen Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4

1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4 Sagsnr. 1-23-4-101-6-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 4 Udbud af Infusionspumper og forbrugsvarer 1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4 18-06-2013 25-06-2013 1.1 Udbudsbilag 2:

Læs mere

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr.

28. maj Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense. Universitetshospital, Svendborg Sygehus og. Sygehusenheden Ringe. Sagsnr. 28. maj 2013 Informationsmøde: Udbud af p-pladser på OUH, Odense Universitetshospital, Svendborg Sygehus og Sygehusenheden Ringe Sagsnr. 13/5010 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.:

Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.: Rettelsesblad pr. 7. oktober 2014 vedr. Udbud af Måtteservice Sagsnr.: 1-23-4-101-15-14 - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 7. oktober 2014: Ny tilbudsfrist: tirsdag d. 28. oktober kl. 12.00 Da

Læs mere

Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvarelsesdato 1 Vedr. pkt Udbudspræsentation

Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvarelsesdato 1 Vedr. pkt Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-13-12/ EU udbud 2012/S 215-354838 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder

Læs mere

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune

EU-udbud 2018/S Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune EU-udbud 2018/S 074-163387 Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune - 17.08.2018 Nr. 1 Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål 17-04-2018 17-04-2018 Vil referencer,

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter

Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Institution: NaturErhvervstyrelsen Kontor/initialer: Center for Ressourcer/jetc Sagsnr.: 14-0642-000021 Dato: 29. april 2015 Spørgsmål og svar vedrørende udbud af kaffe, te og relaterede produkter Spørgsmål

Læs mere

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe

På Delaftale 1 Legetøj skal tilbudsgiver endvidere tilbyde minimum 2 varelinjer indenfor hver produktgruppe Ordregivers svar på de spørgsmål der er indkommet vedr. legetøj og institutionskøretøjer. Spørgsmål er - i anonymiseret form - markeret med sort og svar er markeret med blåt. 1. I Tilbudslistens fane 1

Læs mere

Rettelse 1 (Spørgsmål 1.4) Rettelse 2 (Spørgsmål 1.5) Rettelsesblad 1. Bemærk:

Rettelse 1 (Spørgsmål 1.4) Rettelse 2 (Spørgsmål 1.5) Rettelsesblad 1. Bemærk: Rettelse 1 (Spørgsmål 1.4) I forhold til det oprindelige Kontraktbilag 1 er der sket ændringer i punkt 2.31 og 2.33. I forhold til det oprindelige Kontraktbilag 2 er der sket ændringer i positionsnummer

Læs mere

Velkommen.

Velkommen. Velkommen Udbudspræsentation af Pacemaker, ICD er og højvoltselektroder, Loop recorder, elektroder til pacemaker samt LV elektroder. www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse

Læs mere

Udbudsbrev: Levering til kantine.

Udbudsbrev: Levering til kantine. Ægirsvej 4 3400 Hillerød 48 23 10 00/48 23 10 97 pd@hfors.dk hillerodforsyning.dk 28.11.2017 Udbudsbrev: Levering til kantine. Hillerød Service A/S anmoder hermed om tilbud på levering af mad m.m. til

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51

UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 UDBUDSBETINGELSER VEDRØRENDE ANNONCERING AF VASKERIUDSTYR INKL. LEVERING OG INSTALLATION TIL FÆLLESVASKERIERNE I AAB AFDELING 51 VS. 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring

Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Spørgsmål og svar II Udbud af foranalyse, levering, vedligeholdelse og videreudvikling af en løsning til identitets- og rettighedsstyring Aalborg Universitet Spørgsmål 1 Henvisning: Bilag 3 kravspecifikation

Læs mere

Velkommen. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Urologiske produkter og fæcalsæt Offentligt udbud nr. 2013/S 207-358237 Region Midtjylland & Region Nordjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang

Læs mere

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse

Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S Udbud af kanylebokse Rettelsesblad pr. 9. april 2014 vedr. EU Udbud nr. 2014/S 046-076812 Udbud af kanylebokse - 1 - Indkøb & Medicoteknik Rettelse 3, pr. 9. april 2014: OBS: Der er uploadet en ny kravspecifikation (version

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser

Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in. Udbudsbetingelser Udbud: Kontrakt om rådgivning og teknisk støtte vedrørende NemLog-in Udbudsbetingelser 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4, Postboks 2193 1017 København K Telefon: 33 92

Læs mere