Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spørgsmål & Svar. Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S"

Transkript

1 Spørgsmål & Svar opdateret d Spørgsmål & Svar Udbud af sårbehandlingsprodukter 2013/S Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar Spørgsmål modtaget frem til informationsmødet og d Offentliggjort d Udbudsbetingelserne pkt. 1.19, pkt og Kontrakt-bilag 1, delaftale Mindstekrav vedrørende pris Regionens indkøb skal afspejle bevidsthed om kvalitet og sikkerhed... samt konstruktiv prioritering af og respekt for de økonomiske midler. Samt pkt. 1.21, tildelingskriterium med vægtning af medicinske funktion på 50 % og service på 20 %. Hvorledes harmonerer dette med, at udbyder i tilbudslisten opstiller max pris pr cm2 skumbandage ekskl. klæber, og hvordan sikrer udbyder sig, at indkomne tilbud også omfatter innovative og velkendte brands? Udbudsbetingelserne pkt Afgivelse af deltilbud/delaftaler og pkt. 2.8 Tilbudspris I pkt skriver I, at det er muligt at afgive tilbud på en eller begge delaftaler, jf. pkt Der kan ikke afgives tilbud på dele af de 2 delaftaler og under pkt. 2.8 Tilbudspris: skriver I Der skal afgives priser og tilhørende prisoplysninger i alle de grønne celler på mindst 4 ud af de 5 positioner.. Vores spørgsmål er, hvordan kan det være, at vi både SKAL afgive tilbud på alle 5 positioner i begge eller den ene af delaftalerne, når vi samtidig kun skal afgive priser og tilhørende prisoplysninger på mindst 4 ud af 5 positioner? For at sikre kvaliteten af de tilbudte skumbandager, der kan indgå i konkurrencen, vil ordregiver tilføje følgende tekst i forbindelse med underkriteriet Medicinsk funktion i tildelingskriteriet: Tilbud på den enkelte delaftale - der på underkriteriet Medicinsk funktion bliver evalueret til mindre end 2,5 point på en vurderingsskala fra Konkurrencekravet er ikke opfyldt eller kan ikke vurderes (0 point) til Meget tilfredsstillende / opfylder alle konkurrencekrav (5 point) - vil blive udelukket fra den videre konkurrence på den pågældende delaftale.. Følgende fremgår af pkt ; I henhold til kravspecifikationen er der dog et mindstekrav til hvor mange størrelsesvarianter tilbudsgivere skal kunne tilbyde, jf. Kontraktbilag 1. Af kontraktbilag 1 fremgår det, at der skal tilbydes 4 ud af de 5 angivne størrelser for de delaftaler, der bydes på. At der ikke kan afgives tilbud på dele af de 2 delaftaler, betyder i dette udbud, at det ikke er tilladt, at afgive tilbud på 3 ud af de 5 angivne størrelser (eller mindre) på de delaftaler, der bydes på.

2 Spørgsmål & Svar opdateret d Udbudsbetingelserne pkt Medicinsk funktion Udbyder bedes på spørgemødet uddybe/- gennemgå dette punkt omhandlende evalueringsformen af delunderkriterier, samt hvilken evalueringsmodel der vil blive anvendt. Udbudsbetingelserne pkt Økonomi Udbyder bedes på spørgemødet uddybe/- gennemgå dette punkt omhandlende økonomi, herunder uddybe hvad der menes med relevante bandageformer og størrelser. Udkast til kontrakt, pkt. 5.3, Prisregulering Hvorledes forventer udbyder, at kommende leverandør skal kunne dokumentere øgede markedspriser, samt øgede nettoomkostninger forbundet med leveringen af produkterne, som grundlag for en evt. prisregulering efter 24. måneder? Prisregulering,.hvordan kan leverandøren dokumentere øgede markedspriser.vi ønsker en nøjagtig beskrivelse af hvilken og hvordan denne dokumentation ønskes samt en uddybning af dokumentationsgraden? Ordregiver gennemgik på informationsmødet evalueringen af underkriteriet Medicinsk funktion og de tilhørende delunderkriterier. Ordregiver gennemgik på informationsmødet evalueringen af underkriteriet Økonomi og de tilhørende økonomikriterier. Det syddanske sundhedsvæsen er løbende underlagt nationale effektiviserings- og besparelseskrav, hvorfor der kun vil ske prisregulering helt eller delvist efter nettoprisindekset, såfremt leverandørerne konkret kan dokumentere øgede markedspriser og øgede nettoomkostninger forbundet med leveringen af produkterne. Ordregiver kræver således, at leverandøren både skal dokumentere øgede markedspriser (inkl. stigning i procent) samt øgede nettoomkostninger forbundet med leveringen af produkterne (inkl. stigning i procent), såfremt at ordregiver skal give mulighed for prisregulering helt eller delvist efter nettoprisindekset. Leverandørens dokumentation for øgede markedspriser kan ske via dokumentation for afgivne sammenlignelige tilbudspriser på et vundet aktuelt udbud i en anden dansk region, en uvildig markedsanalyse eller lign. Leverandørens dokumentation for øgede nettoomkostninger forbundet med leveringen af produkterne kan ske via troværdig intern dokumentation i form af omkostningsanalyser, regnskabsoplysninger eller lign.

3 Spørgsmål & Svar opdateret d Kontraktbilag 1 Grønne skrivefelter I kravspecifikation er der mulighed for at skrive i de grønne felter. Man kan skrive ubegrænset men teksten kan ikke ses i feltet. Kan I åbne dokumentet så feltet kan reguleres hvis teksten er for lang til at kunne ses? Kontraktbilag 1, pkt Faktureringsform Skal faktureringsformen angives i kolonne G14 (her står bekræft opfyldelse af mindstekrav )? Kontraktbilag 1, pkt Opstartsproduktkatalog Tilbudsgiver har angivet maks. antal anslag for de grønne skrivefelter i Kontraktbilag 1. I henhold til Kontraktbilag 1 opfordres tilbudsgivere til at besvare så præcist, konkret, målbart, realistisk og/eller tidsfastsat som muligt. Ændringen fremgår af opdateret Kontraktbilag 1 Ja, Faktureringsformen skal angives i G14 under "Besvar (bekræft opfyldelse af) mindstekrav" 8 9 Menes der med opstarts-produktkatalog en elektronisk fil indeholdende de i punktet nævnte oplysninger inkl. ILS. nr., eller er her tale om et katalog / implementeringsfolder inkl. ILS nr. udarbejdet af leverandøren? Endvidere bedes udbyder være mere specifik vedr. inden opstart, da vi desværre har erfaret fra tidligere udbud i regionen, at netop ILS nr. er en langsommelig procedure, der ofte først er en realitet efter kontraktstart. Kontraktbilag 1, pkt Konkurrenceparameter vedr. miljøcertificeringer mv. Med hvilken begrundelse skal det vægtes højere, hvis der kan fremsendes flere miljøcertificeringer, hvis der f.eks. kan vedlægges en ISO som er en af de ypperste miljøcertificeringer der kan opnås? Der er tale om en implementeringsfolder med de angivne informationer. Ordregiver vil være opmærksom på at levere de relevante ILS varenumre i tilstrækkelig tid inden kontraktstart. Ordregiver vil gennemføre sin evaluering på basis af de angivne anerkendte miljøcertificeringer og andre anerkendte godkendelsesordninger i forhold til miljøledelse og den medsendte tilhørende dokumentation under Udbudsbilag 5.

4 Spørgsmål & Svar opdateret d Kontrakt-bilag 1, delaftale 1 pkt og delaftale 2 pkt Konkurrenceparameter vedr. rette sårmiljø og fugtighed under bandagen Udbyder bedes uddybe, hvorledes ordregiver definerer (tilbudsgiver skal kunne dokumentere, at den tilbudte skumbandage sikrer) rette sårmiljø og fugtighed under bandagen? Tilbudsgiver skal dokumentere for hvilke sårtyper inkl. faser og længde, de tilbudte skumbandager kan sikre det rette sårmiljø og fugtighed under bandagen. 11 Kontrakt-bilag 1, delaftale 1 pkt og 2 pkt Relevante anatomiskformede bandager Udbyder bedes præcisere hvad der menes med relevante anatomiskformede bandager. Med relevante anatomiskformede bandager mener ordregiver, som minimum de angivne sacrum-skumbandager i forbrugsoversigten under de 2 delaftaler i kontraktbilag 3 12 Kontrakt-bilag 1, delaftale 1 og 2 - Mindstekrav vedrørende pris De angivne mindste priser ligger langt under markedsniveau for disse bandager, der sikrer rette fugtighedsniveau, undgår hudmaceration, kan ligge på såret i op til 7 dage, er økonomisk effektivt i brug pga. den lave skiftefrekvens osv. Ordregiver fastholder mindstekravet vedr. pris i delaftale 1 og Kontrakt-bilag 1, delaftale 1 og 2 Mindstekrav vedrørende antal størrelser Er det muligt at regionen vil åbne op for større variation i de ønskede størrelser og evt. lade producenterne byde ind med hvad de kan byde og at regionen så foretage en evaluering på det tilbudte i stedet. Ordregiver fastholder mindstekravet om 4 ud af de 5 angivne størrelser i delaftale 1 og 2. Mindstekravet til de angivne størrelser udspringer fra ordregivers historiske forbrug jf. Kontraktbilag Kontrakt-bilag 1, delaftale 2 Mindstekrav vedrørende antal størrelser Tilbudsgiver ønsker fortsat, at I overvejer at man kan byde 3 ud af de fem positioner. Det vil give jer flere tilbud og åbne for en større konkurrence. I kunne overveje at man skal byde i alt 5 størrelser i delaftale 2. Altså indenfor de forudbestemte størrelser og i yderligere sortiment. Så får I alligevel en del størrelser at vælge imellem. Ordregiver fastholder mindstekravet om 4 ud af de 5 angivne størrelser i delaftale 2. Mindstekravet til de angivne størrelser udspringer fra ordregivers historiske forbrug jf. Kontraktbilag 3 15 Kontrakt-bilag 1, delaftale 2 Mindstekrav vedr. klæberkant med silikone eller silikonelignende klæbeevne Eftersom klæbekanten ikke indgår i Dette er ikke korrekt. Mindstekravet til skumbandagen på delaftale 2 er en tyk skumbandage med klæberkant med silikone eller silikonelignende klæbeevne.

5 Spørgsmål & Svar opdateret d prisberegningen pr. cm2, så antager vi at det er den klæbende effekt fra skummet og ikke fra selve klæbekanten, som skal være af silikone eller silikonelignende Mindstekrav til skummet/sugefladen fremgår af pkt. 2.1 Specifikke mindstekrav under delaftale 2 i Kontraktbilag positionsnr. 1.1 pga. størrelsesafvigelsen på bredden +/- 0,5 cm. Kan der accepteres en afvigelse på 1 cm i bredden? Nej, Ordregiver fastholder mindstekravet på positionsnr. 1.1, da der ikke ønskes, at skumbandagens sugeflade er mindre end 4 x 4 cm positionsnr. 1.4 pga. størrelsesafvigelsen på bredden +/ -3,1cm. Kan der accepteres en afvigelse på +/- 4 cm i bredden? Ja, Ordregiver ændrer mindstekrav til bredden for positionsnr. 1.4 jf. efterfølgende skema positionsnr. 1.5 pga. størrelsesafvigelsen på bredden +/ -3,0cm. Kan der accepteres en afvigelse på +/- 5 cm i længden og en afvigelse på +/- 10 cm i bredden? Nej, Ordregiver fastholder mindstekravet til størrelse på positionsnr positionsnr. 2.1 pga. størrelsesafvigelsen på bredden +/- 0,5 cm. Kan der accepteres en afvigelse på 1 cm i bredden? Nej, Ordregiver fastholder mindstekravet på positionsnr. 2.1, da der ikke ønskes, at skumbandagens sugeflade er mindre end 4 x 4 cm.

6 Spørgsmål & Svar opdateret d positionsnr. 2.3 pga. størrelsesafvigelsen på bredden +/- 1,5 cm. Kan der accepteres en afvigelse på 2 cm i bredden? Ja, Ordregiver ændrer mindstekrav til bredden for positionsnr. 2.3 jf. efterfølgende skema ,5 13, , positionsnr. 2.4 pga. størrelsesafvigelsen på længden +/- 1,5 cm og størrelsesafvigelsen på bredden +/- 2,5 cm. Kan der accepteres en afvigelse på +/-2 cm i længden? Kan der accepteres en afvigelse på +/- 3 cm i bredden? positionsnr. 2.5 pga. størrelsesafvigelsen på længden +/- 1,5 cm. Kan en bandage længde ekskl. klæberkant på 4,5 cm accepteres? Ja, Ordregiver ændrer mindstekrav til længden og bredden for positionsnr. 2.4 jf. efterfølgende skema 2.4 4, Med så 'snævre' størrelser giver det tilbudsgiver et problem med at byde ind på denne delaftale. Vil regionen i stedet acceptere en størrelse ekskl. klæbekant der hedder 12 x 17 cm? Nej. Jf. desuden svar på spørgsmål 21 ovenfor. 22 Tilbudsgiver ønsker at kunne tilbyde et attraktivt sortiment - men er begrænset af de definerede størrelser. Kan I tolerere en afvigelse på yderligere - 4,5 cm i længden og +1,5 i bredden (en størrelse ekskl. klæbekant på 1 x 21 cm)? Nej. Jf. desuden svar på spørgsmål 21 ovenfor. Kan I tolerere en afvigelse på yderligere +1,5 cm i længden og -4,5 i bredden (en størrelse ekskl. klæbekant på 10 x 10 cm)? Nej. Jf. desuden svar på spørgsmål 21 ovenfor positionsnr. 2.5 pga. størrelsesafvigelsen på Ja, Ordregiver ændrer mindstekrav til længden og bredden for positionsnr. 2.5 jf. efterfølgende skema

7 Spørgsmål & Svar opdateret d længden +/- 1,5 cm. Kan en bandage længde ekskl. klæberkant på 4,5 cm accepteres? 2.5 4,5 8,5 24,5 29,5 Nr. Spørgsmål Svar Spørgsmål modtaget fra d til d Offentliggjort d Kontrakt-bilag 1, delaftale 1 og 2 Mindstekrav vedrørende antal størrelser I svaret på spørgsmål nr. 13. fastholder regionen mindstekravet på 4 ud af 5 på forhånd fastlagte størrelser, og hvor størrelserne kommer/er taget fra historiske data. Vil regionen genoverveje de meget snævre størrelser, der er af historisk oprindelse? Fordi en tilbudsgiver ikke kan byde ind på lige præcis de nævnte størrelser betyder det jo ikke, at et sortiment ikke er anvendeligt. Det må være behovs dækning og ikke historiske valg, der bør styre fremtidige valg. Alle producenter er interesseret i at have et brugbart og økonomisk forsvarligt sortiment.. Ordregiver fastholder mindstekravet om 4 ud af de 5 angivne størrelser i delaftale 1 og 2. Hvis ordregiver opnår aftale på 4 ud af de 5 angivne størrelser i delaftale 1 vil det dække op til ca. 90 procent af ordregivers indkøbsværdi på delaftale 1. Hvis ordregiver opnår aftale på 4 ud af de 5 angivne størrelser i delaftale 2 vil det dække op til 80 procent af ordregivers indkøbsværdi på delaftale Kontrakt-bilag 1, delaftale 2 positionsnr. 2.4 og 2.5 Mindstekrav vedrørende antal størrelser Grundet at vi er udelukket fra at byde på delaftale 2, fordi vi ikke kan byde på fire ud af fem størrelser og ikke kan matche to positioners størrelser, vil vi anmode Regionen om at opdele delaftale 2. Således at de tre størrelser i pos fastholdes i delaftale 2 og man tilføjer en ny delaftale 3 som indeholder de to kirurgiske størrelser. I vi således få flere tilbud og større priskonkurrence og kan samtidig fastholde de to kirurgiske størrelser i en aftale for sig! Mindstekravet om 4 ud af de 5 angivne størrelser i delaftale 2 fastholdes, da ordregiver ikke finder det hensigtsmæssigt at opdele delaftale 2.

8 Spørgsmål & Svar opdateret d Kontrakt bilag 1 pkt Dokumentation for sugefladens areal Leverandøren skal med tilbuddet under Udbudsbilag 5 fremsende dokumentation for areal 2 af skumbandagen ekskl. klæberkanten (skumbandagens reelle sugeflade i cm2) for hver position, der bydes på i Kontraktbilag 2. Udbyder bedes uddybe hvilken type dokumentation der ønskes ifm. dokumentation for areal 2 af skumbandagen? (ønskes 1 prøve af hver tilbudt størrelse?, kan kopi af bandagen og dets sugeareal vedlægges?, ønskes en bekræftelse om arealstørrelse fra producent?) Der skal medsendes dokumentation i form af et tal for areal 2 for skumbandagen ekskl. klæberkanten (skumbandagens reelle sugeflade) for hver position, der bydes på i Kontraktbilag 2. Dokumentation kan være fra en godkendelsesinstans, producenten eller tilsvarende. Ordregiver forbeholder sig retten til at verificere den fremsendte dokumentation for areal i cm2 på basis af de medsendte vareprøver for hver position, der bydes på. 27 Kontrakt bilag 1 pkt Produktdatablade og brugsvejledninger i tilbudet Leverandøren skal med tilbuddet under Udbudsbilag 6 fremsende i 1 stk. Sinerfaproduktdatablad eller andet produktdatablad indeholdende de samme oplysninger på dansk, norsk, svensk eller engelsk for hvert tilbudt produkt. Leverandøren skal ligeledes med tilbuddet under Udbudsbilag 6 fremsende 1 stk. brugsvejledning på dansk, norsk, svensk eller engelsk for hvert tilbudt produkt. Er det tilstrækkeligt at vedlægge 1 stk. produktdatablad pr. type produkt, når alle data for samme type produkt er ens og derfor nævnt i et produktdatablad? Er det tilstrækkeligt, at fremsende 1 stk. brugsvejledning på dansk etc. for hver type tilbudte produkt, når det er den samme brugsvejledning for samme type produkt? Ja, såfremt produktdatabladet er det samme for alle positioner på delaftalen, der bydes på. Ja, såfremt brugsvejledningen er den samme for alle positioner på delaftalen, der bydes på Delaftale 1. pos. 1.2 angiver: Længde=6-8 x Bredde=6-8 Vi har bandagestørrelse ekskl. kant på: 5.0 cm x 10 cm. Vil udbudsgiver acceptere en længde på minimum 5 cm og bredde på 10 cm? Nej, Ordregiver fastholder mindstekravet på positionsnr. 1.2.

9 Spørgsmål & Svar opdateret d Delaftale 1 pos. 1.5 angiver: Længde = x Bredde= Vi har bandagestørrelse ekskl. kant på: 15 cm x 15 cm. Vil udbudsgiver acceptere en længde på minimum 15 cm og bredde på 15 cm? Nej, Ordregiver fastholder mindstekravet på positionsnr. 1.5, da samme bandagestørrelse ekskl. klæberkant ikke ønskes tilbudt på både positionsnr. 1.4 og 1.5. Nr. Spørgsmål Svar Spørgsmål modtaget fra d til d Offentliggjort d Ifølge tidligere svar på spørgsmål 20, har udbudsgiver ændret minimumsbredde til 10. Vil det være muligt at ændre minimumslængde fra 10,5cm til 10cm? I forlængelse af spørgsmål 20. Vil udbyder også ændre på størrelsesafvigelsen i længden. Således at minimums mål ændres fra 10,5 til 10 cm? Kontrakt-bilag 1, delaftale 2 positionsnr. 2.4 og 2.5 Mindstekrav vedrørende antal størrelser Med hvilken faglig begrundelse finder udbyder det ikke hensigtsmæssigt, at opdele delaftale 2 som foreslået i spørgsmål 25? Ja, Ordregiver ændrer mindstekrav til længden for positionsnr. 2.3 jf. efterfølgende skema , ,5 Ændringen fremgår af rettelse 2 på side 7-8 i Rettelsesblad 1+2. Det er ordregivers mål, at vælge et primært produkt/produktserie på delaftale 2. Der kan således ikke afgives tilbud på alternative produkter/produktserier jf. udbudsbetingelsernes pkt Afgivelse af deltilbud/delaftaler. Med udgangspunkt i de fastsatte mindstekrav og konkurrenceparametre i udbudet af sårbehandlingsprodukter finder ordregiver det mere hensigtsmæssigt, at en leverandør får mulighed for at levere hele delaftalen til ordregivers sygehuse.

Rettelse 1 - Fejl og ændringer i udbudsbetingelser

Rettelse 1 - Fejl og ændringer i udbudsbetingelser Rettelsesblad 1 + 2 + 3 Opdateret 17.05.2013 1 Rettelse 1 - Fejl og ændringer i udbudsbetingelser Pkt. 1.7. Tidsplan (Udbudsbetingelser) Dato for forventet kontrakt udløb i tidsplanen på side 4 i udbudsbetingelserne

Læs mere

SÅRBEHANDLINGSPRODUKTER

SÅRBEHANDLINGSPRODUKTER Rettelsesblad 1 1 Rettelsesblad til udbud af Sårbehandlingsprodukter, kompression og forbindstoffer Rettelse 1 Fejl i Udbudsbetingelserne Pkt. 1.11 Afgivelse af tilbud og sprogkrav Afsnittet om sprogkrav

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222

Spørgsmål & Svar. Udbud af Engangsservice og plast 11/17222 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 11/17222 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 04.03.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af forbrugsvarer til praksisafdeling og speciallæger 2015/S 033-055930 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet.

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect.

Venligst se tilbudslisten under kolonne vareprøver minimum med angivelse af antal stk/poser/pakker/ruller ect. Sagsnr. 1-234-101-30-12 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Personlige Hygiejneartikler og geler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-16 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2012/S 74-122207 pr. 16. maj 2012: Utensilier til hæmodialysebehandling til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Svar 1 Udbudsbilag 4, delaftale 1, Low flux: Ønskes en eller to

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver.

Sætning ændres til: Vurderes på baggrund af besvarelserne i kontraktbilag 1 og de indsendte vareprøver. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041

Spørgsmål & Svar. Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i Region Syddanmark 10/14041 & Svar 1 & Svar Udbud af Klinisk ernæring til sygehusene i 10/14041 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. ene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor.

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.:

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1 af 6 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland Sagsnr. 1-23-4-101-2013 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af sårplejeprodukter til Region Midtjylland 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af kanylebokse Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af kanylebokse 13.03.2014 www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Karin Leth Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af flytteservice www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet

Læs mere

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser

Informationsmøde: Torsdag d. 3. juli Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Torsdag d. 3. juli 2014 Informationsmøde: Udbud af små personbiler samt små og mellemstore stationcars og varevogne, inklusiv tilknyttede ydelser Sagsnr. 13/39222 Agenda Velkomst og praktiske detaljer

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer. Indkøb og Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Insulinpumper og forbrugsvarer www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Offentliggørelses tidspunkt Afleveringstidpunktet Spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet

Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnr. 1-23-4-101-9-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 Udbud af Konventionelt kød og pålæg samt økologisk kød KONTRAKTBILAG 4 Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72

EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 EU-udbud Genbrugshjælpemidler 2015 Spørgsmål & svar 58-72 Nr. Dato for modtagelse af spørgsmål Dato for besvarelse af spørgsmål Spørgsmål Svar 58 2.3.2015 5.3.2015 Udbudsbetingelser side 11 punkt 2.4 Afprøvning

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Udbud af produkter til CT- og ultralydsvejledt intervention Sagsnr.: af 13. Kontraktbilag 5 - Spørgsmål og Svar

SPØRGSMÅL & SVAR. Udbud af produkter til CT- og ultralydsvejledt intervention Sagsnr.: af 13. Kontraktbilag 5 - Spørgsmål og Svar 1 af 13 SPØRGSMÅL & SVAR For at øge konkurrencen opfordres Positionsnummer 6.4 ændres til en frivillig ordregiver at ændre positionsnummer 6.4 position. Se hertil ny udgave af (størrelsen 14Gx20cm. )til

Læs mere

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser.

Det vil ikke være acceptabelt at skrive Øvrige offentlige hospitaler eller andre former for anonyme angivelser. Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag 3, pkt. 3.1, Referenceliste

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Sprøjter/kanyler, infusion/transfusion samt epidural/spinalsæt Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af udbud vedrørende skulderproteser Til Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning

Læs mere

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet.

Nyt udbudsbilag 3 er uploadet. Sagsnr.1-23-4-101-25-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af operationsservietter, tamponer, swabs/kompresser og gazepinde 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation

Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Udbudspræsentation Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form

27. april Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter. Sagsnr. 15/6117. Form 27. april 2015 Informationsmøde: Udbud af kardiologiske produkter 1 Sagsnr. 15/6117 Velkomst og praktiske detaljer Først laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet Dernæst udleveres

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S

Spørgsmål og svar. Udbud af Cochlea implantater med tilbehør 2013/S Spørgsmål og svar 2013/S 069-114550 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Nr. Spørgsmål Svar

Læs mere

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler?

Betyder det, at der ikke er specifikke krav til indhold, når I skriver eksempler? Sagsnr. 1-23-4-101-17-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Brystimplantater 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne pkt. 3.1,

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem Sagsnr. 1-23-4-101-1-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af CPAP behandling til patienter i eget hjem 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1

Læs mere

Velkommen.

Velkommen. Velkommen Udbudspræsentation af Pacemaker, ICD er og højvoltselektroder, Loop recorder, elektroder til pacemaker samt LV elektroder. www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S

Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S Spørgsmål & Svar opdateret d. 11.12.2015 1 Spørgsmål & Svar Udbud af subcutane infusionssæt 2015/S234-424770 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland

Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland 26-05-2015 Informationsmøde: Udbud af sprøjter og kanyler til Region Syddanmark og Region Sjælland Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde for udbud af måtteservice. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde for udbud af måtteservice www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe bestående af repræsentanter

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

Sagsnr Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-23-4-101-24-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af lukket veneblodprøvetagning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Hvordan skal

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på Sygeplejeartikler og Engangs- og flergangshandsker Udbud nr. 10/4389

Spørgsmål og svar til udbud på Sygeplejeartikler og Engangs- og flergangshandsker Udbud nr. 10/4389 Nr. Spørgsmål Svar Generelle spørgsmål 1 - Pkt. 2.17.: Der skal i tilbuddet vedlægges gældende prisliste og oplyses en rabatsats for køb udover det i tilbudslisten anførte. Den nævnte rabatsats indgår

Læs mere

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14

Ja den tilladte bredde for type 18 øges til 1040 mm. Det korrekte sagsnummer er 1-23-4-101-25-13 15.10.2014 22.10.14 Sagsnr. 1-23-4-101-25-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 4 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vil Region overveje, at øge den tilladte bredte

Læs mere

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX

HØRING. Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Høring- Offentligt udbud HØRING Offentligt udbud nr. 20xx/S XX-XXXX Udbud af rammeaftale Vedrørende anskaffelse af fleksible video- og fiber endoskoper med tilhørende Vejledning til høring Region Midtjylland

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666

Spørgsmål & Svar. Udbud af Produkter til brug ifm. personlig hygiejne 13/6666 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar 13/6666 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende svar, er anført nedenfor. Dokumentet

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af Sårbehandlingsprodukter, kompression og forbindstoffer 2012/S

Spørgsmål & Svar. Udbud af Sårbehandlingsprodukter, kompression og forbindstoffer 2012/S Sagsnr. 12/6648 1 Spørgsmål & Svar Udbud af Sårbehandlingsprodukter, kompression og forbindstoffer 2012/S 91-150544 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene,

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 11 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Cochlear implantater med tilbehør www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601

Spørgsmål & Svar. Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Spørgsmål & Svar 1 Spørgsmål & Svar Indkøb af Kaffe, the og chokodrik 14/601 Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Gennemgang af opmærksomhedspunkter Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Osteosyntese Til Region Midtjylland Indkøb og Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Rettelse af afleveringstidpunktet

Læs mere

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet

Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Økonomi Indkøb Trollesmindealle 27 DK - 3400 Hillerød Telefon 7232 0000 Mail indkob@hillerod.dk Til: Tilbudsgivere CVR/SE-nr: 29189366 Dato: 22.01.2018 Spørgsmål og svar nr. 5 til nyt intranet Spørgsmål

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland. Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Informationsmøde Udbud af vaskeriydelse til Region Midtjylland Sundhedsplanlægning og Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Sundhedsplanlægning

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier 1 Der står

Læs mere

Referat. Spørgemøde - EU-udbud vedr. levering af friske frugt- og grøntkasser

Referat. Spørgemøde - EU-udbud vedr. levering af friske frugt- og grøntkasser Referat Spørgemøde - EU-udbud vedr. levering af friske frugt- og grøntkasser Sted: Skive Kommune Rådhuspladsen 2 7800 Skive Tid: Onsdag d. 1. juni kl. 10:15 Laila G. Jensen startede med en præsentation

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Sutur, hudstapler og suturstrips www.regionmidtjylland.dk Udbudsmaterialets opbygning UDBUDSMATERIALE Afsnit 1 er den formelle ramme for udbuddet Afsnit 2 tjekliste for

Læs mere

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer

Vedr. pkt. 1.7 og 1.8 Hvilken dato er den rigtige mht. informationsmødets afholdelse? Der står to forskellige datoer Sagsnr. 1-23-4-72-14-12/ EU udbud 2013/S 178-306796 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af fleksible video- og fiberendoskoper med trolleyudstyr Spørgsmål og svar til UDBUDSBETINGELSERNE Nr.

Læs mere

Velkommen. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Udbud af Urologiske produkter og fæcalsæt Offentligt udbud nr. 2013/S 207-358237 Region Midtjylland & Region Nordjylland www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler Sagsnr. 1-23-4-101-18-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Rengøringsmidler og artikler 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-6 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbilag

Læs mere

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825

Spørgsmål & Svar. Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport. Sagsnr. 14/7825 Spørgsmål & Svar 1 af 7 Spørgsmål & Svar Udbud af ambulancetjeneste, præhospitale støtteenheder og liggende sygetransport Sagsnr. 14/7825 Svar på spørgsmål modtaget inden informationsmødet d. 11. april

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark

Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark 11-10-2013 Informationsmøde: Udbud af lægevagtskørsel i Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder

Velkommen. Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder Velkommen Udbudspræsentation af Elektroder til måling af EKG, elektroder til de neurofysiologiske afdelinger samt neutralelektroder www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af Fleksible Video- og fiber endoskoper med trolleyudstyr www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse Anette Christiansen Steven Brantlov

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2010/S 185-282532. pr. 5. november 2010: Lukket veneblodprøvetagningssystem til Region Midtjylland

Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2010/S 185-282532. pr. 5. november 2010: Lukket veneblodprøvetagningssystem til Region Midtjylland Spørgsmål / svar vedr. EU-udbud 2010/S 185-282532 pr. 5. november 2010: Lukket veneblodprøvetagningssystem til Region Midtjylland Spørgsmål 1 Spørgsmål 1 - Kontraktbilag 1 2.2/2.3 Findes specifikke ønsker

Læs mere

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker

Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger. Udbudsbetingelser - Klistermærker Udbud - Indkøb af klistermærker til nye affaldsordninger Udbudsbetingelser - Klistermærker Dato: 20. juni 2019 Dokument id: 96608 Version: 1.0 Udarbejdet af: Katharina Maria Pedersen Kontrol: Dorthe Lind

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr af 7. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 7 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 skyld bedes RM bekræfte,

Læs mere

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr.

Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder. Sagsnr. 14.05.2014 Informationsmøde: Udbud af Pacemakere, ICD er, Pacemakerelektroder, Højvoltselektroder, Loop recorder og LV elektroder Sagsnr. 14/1042 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser

Læs mere

Ja, det er i orden at samle produktdatabladene til vareprøverne i en mappe.

Ja, det er i orden at samle produktdatabladene til vareprøverne i en mappe. Sagsnr. 1-3-4-101-10-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Op-beklædning 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-11 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vedr. teknisk kapacitet:

Læs mere

Produktdatabladene må være på dansk og engelsk.

Produktdatabladene må være på dansk og engelsk. Sagsnr. 1-23-4-101-1-14 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af kanylebokse 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-12 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 1.14 Produktdatablade

Læs mere

1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4

1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4 Sagsnr. 1-23-4-101-6-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 4 Udbud af Infusionspumper og forbrugsvarer 1. Spørgsmål til Udbudsbetingelserne + Udbudsbilag 1-4 18-06-2013 25-06-2013 1.1 Udbudsbilag 2:

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Dagens program. Indkøb og Logistik

Dagens program. Indkøb og Logistik Udbudspræsentation 2010/S 9-010796 Udbud af patientkaldesystem Til Region Midtjylland, Regionshospitalet Viborg, Skive, Kjellerup www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af logistikydelse. Den 10. januar Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af logistikydelse. Den 10. januar Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af logistikydelse. Den 10. januar 2013. Indkøb & Medicoteknik www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Referat af mødet vil blive offentliggjort

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik.

Velkommen. Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. Indkøb & Medicoteknik. Velkommen Udbudspræsentation af OP- og undersøgelseshandsker m.m. www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S Personlig hygiejne Kommentar fra udbudspræsentationen den 20.10.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S 193 277309 Personlig hygiejne Oplysninger fra Udbudspræsentationen den 20.10.2009 - Ansvarlige for udbuddet

Læs mere

1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-23-4-101-25-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af laboratorie og husholdnings køleskabe, fryseskabe, køle-/fryseskabe og ultra lav temperatur frysere 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer

Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer Udbud af tolkeydelser Spørgsmål, svar og ændringer (spørgsmål og svar pr. 21. november 2012 findes nederst i dokumentet) Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmateriale Besvarelse af spørgsmål modtaget indtil

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Udbudspræsentation af Rengøringsmidler og artikler www.regionmidtjylland.dk Dagens program Den udbudte opgave Udbudsmaterialets opbygning Spørgsmål til udbudsmaterialet Betingelser for deltagelse/udvælgelseskriterier

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Cochlearimplantater og tilbehør

Sagsnr Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Cochlearimplantater og tilbehør Sagsnr. 1-23-4-101-4-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Cochlearimplantater og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Hvad

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-30-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag X Udbud af EPJ-borde. Spørgsmål og svar EPJ borde pr. 29. oktober 2014

Sagsnr. 1-23-4-101-30-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag X Udbud af EPJ-borde. Spørgsmål og svar EPJ borde pr. 29. oktober 2014 Sagsnr. 1-23-4-101-30-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag X Udbud af EPJ-borde Spørgsmål og svar EPJ borde pr. 29. oktober 2014 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

EVALUERINGSNOTAT. Offentligt udbud. EU-udbud nr. 2017/S Indkøb af. 3-vejshaner samt infusions- og blandesæt Delaftale 6, PVK.

EVALUERINGSNOTAT. Offentligt udbud. EU-udbud nr. 2017/S Indkøb af. 3-vejshaner samt infusions- og blandesæt Delaftale 6, PVK. EVALUERINGSNOTAT Offentligt udbud EU-udbud nr. 2017/S 025-043721 Indkøb af 3-vejshaner samt infusions- og blandesæt Delaftale 6, PVK til Region Hovedstaden, option Sagsnummer: 1-23-4-101-2-16 Dato: 19.

Læs mere

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786

3. September 2010. Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel. Sagsnr. 10/2786 3. September 2010 Informationsmøde: Udbud af Lægevagtskørsel Sagsnr. 10/2786 Agenda Velkomst og praktiske detaljer Gennemgang af: Udbudsbetingelser Disposition for tilbud Kravspecifikation Tilbudspriser

Læs mere

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD?

Hvis et datterselskab udfører opgaven og det er moderselskaber der afgiver tilbud, skal begge så udarbejde ESPD? Kontraktbilag 1 - Spørgsmål og svar til udbudsmaterialet Sagsnummer: 1-23-4-72-16 Udbud af vaskeriydelser Nr. Dato for Spørgsmål Dokument som spørgsmålet vedrører Spørgsmål Svar Dato for offentliggørelse

Læs mere

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind.

Såfremt tilbudsgiver ikke har elektronisk underskrift kan original dokumentet i stedet scannes ind. Sagsnr. 1-23-4-101-14-13 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 6 Udbud af Pacemakere, ICD er, Loop recorder og elektroder 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-10 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget

Læs mere

Det er et mindstekrav, at materialet på clipsen er stål med nikkel legering. Bekræft at dette opfyldes og oplys indhold af nikkel i %.

Det er et mindstekrav, at materialet på clipsen er stål med nikkel legering. Bekræft at dette opfyldes og oplys indhold af nikkel i %. Sagsnr. 1-23-4-101-9-12/ EU udbud 2012/S-182-298785 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Sutur, hudstapler og suturstrips Spørgsmål og svar pr. 22. oktober 2012 Modtaget Besvaret Nr. Spørgsmål

Læs mere

Kontraktbilag 08, (præciseret) Retningslinier vedr. tildeling

Kontraktbilag 08, (præciseret) Retningslinier vedr. tildeling Kontraktbilag 08, (præciseret) Retningslinier vedr. tildeling Rammekontrakt 06.05 Nærværende præciserede bilag er gældende fra d. 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere Kontraktbilag 08 således

Læs mere

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år.

Der vil blive indgået rammeaftale med én leverandør, hvor den ordinære kontraktperiode vil løbe i 2 år. Sagsnr. 1-23-4-78-10-10/ EU udbud 2012/S 210-345661 Spørgsmål og svar skema Kontraktbilag 5 Udbud af Klinisk ernæring, Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier SPØRGSMÅL

Læs mere

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14

Udbud af produkter til OP sug Sagsnr.: 1-23-4-101-13-14 1 af 14 SPØRGSMÅL & SVAR Venligst bemærk, at nummeret yderst til venstre på de senest opdaterede spørgsmål er fremhævet med rødt I kontraktbilag 5 står der følgende: " Region Det er korrekt. Kontraktbilag

Læs mere

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE

SPØRGSMÅL & SVAR. Skulderimplantater Sagsnr. 1-23-4-101-22-13. 1 af 5. Kontraktbilag 6 - Spørgsmål Svar DATO FOR MODTAGELSE DATO FOR BESVARELSE 1 af 5 SPØRGSMÅL & SVAR RM s tjekliste for tilbudsgiver omfatter hverken Udkast til Kontrakt eller Udkast til kontrakt & kontraktbilag 5, 6 og 7. For god ordens 1 Kontraktbilag 5, 6 og 7 skyld bedes RM

Læs mere

teleradiologiske undersøgelser

teleradiologiske undersøgelser Indkøb af teleradiologiske undersøgelser til Sygehus Lillebælt, Kolding Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1 Indkøbet og Indkøbets omfang... 3 2 Ordregivers kontaktoplysninger... 4 3 Annonceringsmateriale...

Læs mere

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese

spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese spørgsmål / svar 1 34 pr. 9. november 2011 vedr. EU-udbud nr. 2011/S 187-305564 Osteosyntese Spørgsmål 1 Skal der afgives ens priser for skinner, skruer, søm m.m. jvf. Punkt 1.21.1. Svar 1 Spørgsmål 2

Læs mere

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009

Kommentar fra udbudspræsentationen den , samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S pr. 15. oktober 2009 Kommentar fra udbudspræsentationen den 21.9.2009, samt spørgsmål / svar vedr. EU-udbud nr. 2009/S175-252308 pr. 15. oktober 2009 Hjerteklapper og -ringe til Region Midt- og Nordjylland Oplysninger fra

Læs mere

Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler

Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler Rettelsesblad 6 1 Rettelsesblad til Udbud af sprøjter og kanyler Rettelse 1 Som følge af ændret tilbudsfrist er følgende ændret: Udbudsbetingelser: Pkt. 4. Udbuddet forventes gennemført i henhold til følgende

Læs mere

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik

Velkommen. Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier. Indkøb & Medicoteknik Velkommen Udbudspræsentation af Klinisk ernæring: Sondeernæring, drikkeklare ernæringspræparater samt tilhørende utensilier www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbudets gennemførelse

Læs mere

Brugen af sortiment og øvrigt sortiment i udbudsforretninger

Brugen af sortiment og øvrigt sortiment i udbudsforretninger Brugen af sortiment og øvrigt sortiment i udbudsforretninger Peter Dann Jørgensen, Bender von Haller Dragsted Tina Braad, Holst, Advokater IKA Indkøbsjura 7, den 14. september 2010 Formål Formålet med

Læs mere

1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3

1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Sagsnr. 1-23-4-101-11-14 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Hardware til digitale skilte, infoskærme, digitale standere og skærme til patientstuer 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG

Læs mere