Referat af bestyrelsesmøde d. 8/1 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde d. 8/1 2008"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde d. 8/ Deltagere: Torben Høecke, Johnna Erichsen, Leif El, Torben Christiansen, Jørgen Jensen, Niels Elbrønd, Ega, Kristian Geisler, René Holmgren, Hanne Ramsbøl, Niels Poulsen, Ask og Trine. Afbud fra Birgitte, som er startet i aktivering, og Erik Hansen. Ingen har hørt fra Ewald. Hanne præsenterer Niels Poulsen. Niels er nystartet i Servicestyrelsen og kommer fra misbrugsområdet, hvor han bl.a. har været souschef i Center for Misbrug i Esbjerg. Torben H. tilføjer et nyt punkt under nyt fra sekretariatet Bruxellestur. 1. Godkendelse af referat. Torben H. spørger om alle får hus forbi. Alle får igen HF. Torben spørger også til punktet om nye lokaler, om det kommer på til næste bestyrelsesmøde. Den nedsatte arbejdsgruppe vil gøre, hvad de kan. Torben H. oplyser, at SAND ikke er gået ud af Next Stop Job. Ask fortæller, at Sandy fra Den Sociale Retshjælp har fået afslag på PUF-midlerne, og hun har derfor været lidt opgivende. Det betyder at vi og Preben Brandt må støtte op, og Ask f.eks. vil hjælpe med ansøgninger. Sandy er en ildsjæl, så selvom hun bliver trist en overgang, kommer hun bestemt på banen igen. Hun har lånt penge, så hun kan køre et halvt år mere, men det betyder at hun ikke umiddelbart udvider målgruppen til vores målgruppe, men i stedet satser på bl.a. dem fra Tre Ege. Ega fortæller at forstanderne på Fyn var positive overfor det arbejde den sociale retshjælp laver, men én forstander mente, at det kunne stille spørgsmålstegn ved socialrådgiverens funktion på stedet. Leif har fået god for projektet vedr. webcam på Møltrup, og Ask følger op på det. Torben H. vil gerne have navnene på deltagerne i udviklingsrådene og i VISO på hjemmesiden. Referatet godkendes. 2. Next Stop Job a. Status. b. Vi skal diskutere hvordan vores folk gerne ser et uddannelses- og arbejdstilbud på fire måneder skruet sammen Første hold startede i oktober, og alle vores folk er gået ud. Derfor tog vi det op på styregruppemødet, om SAND stadig skulle være med i projektet. Det blev en god diskussion, og der var stor villighed til at lave forløbet om, hvis det er der, den er gal. Det blev besluttet at lave projektet lidt om, og at SAND skal komme med nogle input til, hvad vores folk har brug for. Det er et 4 måneders forløb, og man skal hurtigt ud i praktik. Det er frivilligt at deltage, og hvis man deltager bliver det sidestillet med aktivering. Hvis man stopper bliver man ikke trukket i kontakthjælp, men ryger tilbage til sit udgangspunkt. Man vælger selv sin praktikplads, og der er også holdundervisning med andre deltagere, og man får mulighed for at blive opkvalificeret på de områder, hvor man mangler noget. Det vores folk har sagt er, at man har skudt forbi ift. hvad de har brug for af undervisning den første måned.

2 Ega fortæller, at han har været med som en flue på væggen, og det var noget pædagogisk fis for IQ33 ere. Kristian mener at 4 måneder er meget kort tid i forhold til at matchgruppe 4 og 5 står overfor større livsstilsændringer. Derfor skal det være noget helt specielt for den gruppe. Ega siger, at han har forstået det sådan, at man kommer direkte ud i praktik med en mentor tilknyttet. Ask siger, at mentorpengene skal forstås sådan, at kommunen kan godtgøre f.eks. en svend for at være mentor for en deltager. Det vi har problemer med er, at der skal være noget alment for hele holdet og hvad skal det være? Hanne: Hvor meget har man undersøgt deltagernes behov, og hvad har de folk sagt, som er sprunget fra? Torben siger, at det vil vi følge op på, og at der er blevet stillet spørgsmålstegn ved, om SAND-folk og LAP-folk skal være på hold sammen. Ask fortæller, at der er en visitationssamtale, hvor det bl.a. afklares om man er tilstrækkelig motiveret. Hvad hvis jeg kommer til sådan et kursus og har et ønske om at være loppecirkusdirektør, ryger jeg så ud, spørger Leif? Torben C. siger, at hvis han meldte sig til sådan noget, og han så skulle være 6 uger på skole, så ville han springe fra. Torben H. siger, at sådan er det heller ikke, noget af tiden er ture m.v. Jørgen fremhæver, at der kan være forskel på situationen alt efter hvor projektet kører rent geografisk. Niels siger, at det med aktivering har han selv prøvet mange gange, og han mener vi skal arbejde for at dem der kommer ud også får prøvet det af; at der er et reelt indhold. Ega undersøgte inden møde med forstanderpanelet på Fyn, hvorfor 2 af vores folk holdte op. Det var pga. transportudgifter og at undervisningen var så vandet, at de ikke gad stå tidligt op for at deltage i det. Kristian fremhæver, at der skal ro på de praktiske ting, så man ikke har så stresset en hverdag. Det er her vi kan gå ind med noget erfaring. Leif mener, det kan være problematisk at blande de to grupper i et samlet forløb. Torben C. mener, vi lige skal klappe hesten, da det er et forsøgsprojekt, og det ikke er til at vide, hvordan det går næste gang. Kristian siger, at det er vigtigt, at der er tilbud om personlige samtaler for dem, som er lidt mere indelukkede, f.eks. vedr. økonomi og personlige problemer. Hanne mener, det skal pointeres for underviserne, at der skal tages individuelle hensyn, da det ikke er sikkert at de er tilstrækkeligt opmærksomme på det. Torben H. fortæller, at han og Egon netop fortalte om gruppen m.v. under forberedelserne til projektet, og det skal vi fortsætte med. Ask spørger efter den bedste ting i de forløb, folk har prøvet? Jørgen fortæller om en julefrokost, hvor de blev delt op i grupper, og de blev enige om at de skulle vide noget mere om bistandsloven, og så blev der gud hjælpe mig indkaldt til en julefrokost mere! De tog også på ture sammen, som de selv havde planlagt. Det var godt at være med i både planlægningen af de aktiviteter man selv skulle deltage i.

3 Niels fortæller, at det bedste ved hans aktivering var et sted hvor han fik nogle venner, som han har endnu. Leif fortæller om en der blev direktør efter et aktiveringsforløb, og det gode ved det var, at man satte sig ned og snakkede face to face og fik afklaret nogle ting. Niels (Servicestyrelsen) spørger til, om man får fulgt op undervejs, eller om folk bare får lov til at droppe ud. Niels kan sagtens genkende historierne fra sit tidligere job, men der er i dag mere hold i troen på, at man kan få et job. Det handler om at få folk så hurtigt i job som muligt, så man ikke ender i en venteposition der skal være en målrettet plan. Hanne fortæller, at hendes erfaring er, at jo mere individuelt jo bedre, og jo hurtigere man kommer ud i noget relevant og meningsgivende jo bedre. Hanne opponerer umiddelbart mod tanken om den megen holdundervisning. Hanne fortæller om et projekt på Sundholm, hvor man kun binder sig for en dag af gangen og har reelt arbejde. Det kører efter daglejer- princippet, og det har man gode erfaringer med. Niels (Servicestyrelsen) fortæller at det i undervisningsforløb er vigtigt at holde modet oppe hos folk, og styrke troen på at det der skal ske også kan lykkes. Torben H. fortæller, at der i første uge af marts skal laves en generel evaluering på projektet. Ask skriver evalueringen fra bestyrelsesmødet sammen og giver det videre til projektet. Derudover vil han tage en snak med Kofoeds Skole om deres erfaringer med målgruppen. Hanne foreslår også en snak med Sundholm, som kører ovenstående projekt. Torben H. fremhæver afslutningsvist, at han gennem diskussionen er blevet bekræftet i, at SAND er den bedste form for aktivering. 3. Budgetforslag og diskussion af hvad vi skal bruge penge på i 2008 Ask uddeler regnskabet, som det ser ud p.t. samt et budgetforslag og fortæller, at det er lykkes at bruge nogle penge i form af hensættelse af feriepenge. Det er godkendt af revisoren. Derudover er der betalt efteruddannelse for Sofie. Vi har brugt lidt mere på kontorhold og lidt mindre på kurser, selvom vi gjorde hvad vi kunne. Nyhedsbrevet er budgetteret højere næste år, fordi der udkommer flere nyhedsbreve i 2008 end i Torben C. synes ikke, der er afsat meget til transport. Ask forklarer, at det i 2007 blev besluttet at vi skulle betale transporten for SANDudvalgsmedlemmernes transport til SAND kurserne. Det har vi ikke taget stilling til i 2008, og det er ikke medregnet i transportudgifterne for næste år. Det besluttes at udvalgene skal støttes mht. transportudgifter ifm. kursusdeltagelse, og budgetposten rejseomkostninger hæves derfor med Ask fortæller, at vi har omkring ekstra fra Tips og lotto-puljen, og vi nok får ca fra Next Stop Job. Ask spørger til, om der er områder som skal opprioriteres. Ask skal skrive ansøgning om overførsel af midler til næste år ca Det besluttes at de øremærkes til indkøb af en kopimaskine/printer.

4 Med mindre regnskabet bliver helt anderledes, bliver det dette budget vi går videre med. 4. Bisidderkursus: Kurset er planlagt, nu skal vi have folk tilmeldt. Torben H. orienterer om, at der er tilrettelagt bisidderkursus på følgende datoer: 30. januar: introduktionsmøde (det er blevet lavet om til d. 31.(Ask)) februar: bisidderkursus II marts: bisidderkursus III Torben H. opfordrer til, at alle stiller med min. 2 folk fra hvert udvalg gerne flere. Jørgen mener ikke der er så stort behov for besidderkursus i SAND Nord, da de har mange folk der varetager de opgaver (efterværn, kontaktpersoner m.v.), men andre steder er behovet stort. Der bliver udsendt en indkaldelse fra sekretariatet til alle vi har på vores adresseliste. 5. Udviklingsrådene a. Hvad er der sket på møderne folk har været til? b. Diskussion af de problemstillinger udviklingsrådene arbejder med og alle i SAND bør være opmærksomme på v./ega. På Fyn mødes repræsentanter fra de frivillige organisationer til et formøde, hvor man diskuterer positive og negative forhold. De udformer også forslag eller stiller spørgsmål, som så kommer i det de kalder frækkekassen. Disse spørgsmål er relevante at få stillet på Fyn, men for de flestes vedkommende også relevante at stille på landsplan. Problematikkerne må stort set være ens på landsplan. Hvis alle dem fra SAND, som sidder i udviklingsrådene får snakket sammen og stiller de samme spørgsmål i alle rådene, vil det være en fordel, og vi kan herved også få et bedre overblik over de sociale forhold i hele Danmark. Et eksempel er tandplejen, hvor frækkekassen har spurgt til, hvordan man kan lade være med at afsætte midler til tandplejen. Der er på Fyn 8 11 måneders ventetid på at få bevilget penge til tandbehandling. Man kunne også presse på, på landsplan, for at få gratis tandbehandling for hjemløse i hele landet. Et andet eksempel fra frækkekassen, er at man bør behandle folk i misbrugsbehandling som patienter og ikke, som man gør, som klienter. På Fyn foreslås det, at der afholdes kurser for alle udviklingsrådsmedlemmerne fra de frivillige organisationer i hvordan man f.eks. skal læse budgetter og statistikker. Ega har bedt om tallene for klager på vores område i Det skal vi ligeledes have gjort i de andre udviklingsråd. Desuden er der et problem med at kommunerne kalder egne borgere hjem for ikke at skulle betale andre kommuner for at have dem på deres boformer. Ega har også spurgt til hvordan det går med visitationen til boformerne: Møder folk selv op, kommer de fra andres boformer, bliver de visiteret til boformen af socialcenteret eller hvad?

5 Jørgen fortæller, at det går godt i Aalborg (udviklingsrådet i region Nord), men at man er opmærksomme på om der kommer prisstigninger. Kristian supplerer med, at der er stor forskel, når man ser på det på landsplan, og at det er vigtigt at agere vagthund. Torben H: Vi sidder i 5 udviklingsråd og skal have lavet en form for samarbejde. Ask mener vi skal have de spørgsmål ud, som Ega sidder med. Ask vi indkalde repræsentanterne og diskutere, hvad de har haft af fokuspunkter, om det skal bringes i spil nu eller senere, og om der er noget, der skal op på landsplan. Hanne beder om at de kan få en repræsentant med fra hjemløseteamet til mødet. René gør opmærksom på at Ole Møbius, som René sidder i udviklingsrådet med, er svær at få fat på. 6. Orientering om møde mellem VISO og SAND. Hvad kan vi bruge VISO til? Torben og Ask var til møde i Servicestyrelsen efter sidste bestyrelsesmøde. De havde en god snak og blev lidt klogere på VISO. VISO er nogle man kan ringe til, hvis man har en borger, som er i en meget speciel situation. Vi kan alle ringe, hvis vi f.eks. finder en, som kommunen tilsyneladende ikke kan hjælpe. VISO kan så formidle kontakt til eksperter på forskellige områder. Det skal vi benytte os af, for det kan også ses som en slags klageinstans, hvor vi kan påpege, hvor der er problemer, og hvor der er brug for eksperthjælp. Det kunne være en mulighed at koble VISO på vores bisidderkurser. Kristian: Er det også en prøvesagsinstitution, hvor man kan få prøvet sager? Torben fortæller, at han ikke har hørt om nogle sager, men det skal nok komme. Torben C. efterspørger lidt mere information om VISO, og Hanne fortæller, at Servicestyrelsen er delt i to ben; dels Center for Social Service og dels VISO, som behandler enkeltsager. Man kan selv henvende sig til VISO og få hjælp og vejledning i enkeltsager, hvis VISO vurderer at det er en sag for dem. Det er nedlæggelsen af amterne som er baggrund for oprettelsen af VISO, som et forsøg på at samle al specialviden på socialområdet på tværs af regionerne. Ega fortæller, at man også kan bruge det som bisidder til f.eks. at sige, at hvis man ikke kan løse problemet, så må VISO kobles på, for kommunerne er ikke interesserede i, at det kommer ud af kommunen. Ask mener, at VISO f.eks. kan bruge SAND til at påpege at kommunerne ikke udnytter den viden, som VISO kunne bidrage med. 7. Generalforsamling 2008: vi skal i gang med forberedelserne Torben uddeler en ros, da det er første gang en bestyrelse sidder hele perioden, uden at nogen falder fra. Det er flot, og det kan vi godt være stolte af! Generalforsamlingen finder sted d. 25. marts kl på Mødecenter Odense. Torben spørger, om vi skal invitere Karen Jespersen, da hun tidligere har været interesseret i brugerorganisering. Hun kan evt. holde et kort oplæg om, hvad der sker på området.

6 Ask foreslår at vi inviterer hende til temadagene i stedet. Forslaget vedtages. Dirigent? Det besluttes at kontakte Peder (St. D.), og alternativt Axel B. Der er fire på valg og tre suppleanter. Der skal indstilles personer fra udvalgene til Ask senest d.11 marts. Ask opfordrer til en bred debat om, hvem der skal indstilles. Årsberetning: Det er noget af en beretning, der skal laves, og er der nogle der har input, skal det sendes til Torben H. Torben H. meddeler, at han går af. Han mener i øvrigt, at de næste to år bliver meget udadvendte. Han spørger til om ikke vi mener, at han vil slide på SAND at vi vil slide på hinanden? Ega opfordrer ham til at blive, bl.a. fordi sammenholdet er godt. Niels opfordrer Torben til at blive, fordi han gør det godt, og han ikke er så presseliderlig. Torben C. fremhæver, at det vil tage tid at køre en ny i stilling det der er gået godt, kommer ikke skidt tilbage, hvorfor så ikke fortsætte?. Kristian mener også Torben skal blive, fordi det sikrer en stabilitet som vil være godt fremover. René mener Torben skal blive to år mere, men bruge noget tid på at få kørt en ny i stilling. Jørgen vil også gerne beholde Torben som formand, fordi der har været et godt sammenhold. Torben H. beslutter at tage to år mere, men han træder i den forbindelse ud af arbejdsudvalgene for at koncentrere sig om formandsposten. 8. Nyt fra sekretariatet Der bliver udsendt et revideret årsregnskab. Trine har fået forlænget sin kontrakt til d.31. juli Stine er stoppet. Ask tager ferie i uge 5, Trine tager formentlig ferie i maj, og Jette ved vi endnu ikke, hvornår tager ferie. Ang. lokalesituationen, så er der nu kommet radiatorer op, og toilettet fungerer. Bruxelles turen: Vi skal udpege to personer, der skal med til den årlige europæiske fattigdomskonference i Bruxelles. Det er EAPN (european anti poverty network) der sammen med EU kommissionen afholder konferencen. René er udpeget som bestyrelsens repræsentant. Der skal vælges en mere fra SAND til at tage med. Det lægges ud til det internationale udvalg at finde en sådan. De skal have møde d. 6. februar. De andre (2 3 stk.) deltagere fra den danske delegation kommer fra Kofoed skole. 9. Evt. Jørgen spørger til temakonferencen om børn hvem skal med? Ask fortæller at Ewald har sagt, at han hellere vil deltage i principprogrammødet, da han mener dagsordenen på konferencen ligger for langt væk fra børn på boformer. Der kommer ingen deltagere fra SAND.

7 Torben foreslår, at vi fremover ikke skal melde os til bestyrelsesmøderne men i stedet ringer, hvis vi ikke kommer. Sådan bliver det. Hanne spørger til, om vi skal tage initiativ til noget fælles i kølvandet på de to skrivelser, som henholdsvis SAND og servicestyrelsen har lavet om brugerinddragelse, f.eks en temadag. Emnet tages op i kursusudvalget. René spørger til, om der er en oplægsholder til fælles SAND møde. Ask har tænkt på Vagabond- Niels fra det opsøgende gadearbejde, som har fulgt vagabonderne. René foreslår fotografen Holger fra Hus Forbi eller evt. en fra Projekt Udenfor. Kristian foreslår gadejuristen. Ega foreslår Sandy fra Den Sociale Retshjælp. Hannes viderebringer sine nye kontaktoplysninger: Hanne Ramsbøl hra@servicestyrelsen mobil: Søren Frichs Parken 42 m Åbyhøj.

Bestyrelsesmøde d.5. februar 2008

Bestyrelsesmøde d.5. februar 2008 Bestyrelsesmøde d.5. februar 2008 Deltagere: Ewald Pohle, Johnna Erichsen, Leif El, Torben Christiansen, Jørgen Jensen, Niels Elbrønd, Kristian Geisler, René Holmgren, Niels Poulsen, Birthe Poulsen, Ask

Læs mere

Referat af generalforsamling 2009

Referat af generalforsamling 2009 Referat af generalforsamling 2009 Deltagere: I alt 38 stemmeberettigede Dirigent: Peder Larsen Referent: Sofie Bay- Petersen 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen indstiller Sofie Bay- Petersen til

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SAND d. 12.12.07

Bestyrelsesmøde i SAND d. 12.12.07 Bestyrelsesmøde i SAND d. 12.12.07 Deltagere: Jørgen Jensen, Torben Christiansen (SAND Nord), Leif El (SAND Midtvest), Torben Høecke, Johnna Erichsen (SAND Sydvest), Ega (SAND Fyn), René Holmgren (SAND

Læs mere

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013

SAND HOVEDSTADEN. Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 HJEMLØSES LANDSORGANISATION HOVEDSTADSUDVALGET SAND HOVEDSTADEN Referat Bestyrelsesmøde d. 7. januar 2013 med fortsættelse d. 16. januar 2013 Fremmødte: Ole B. Larsen [Ole B], Ole Svendsen [Ole S]; medl.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SAND d. 23. april 2008

Bestyrelsesmøde i SAND d. 23. april 2008 Bestyrelsesmøde i SAND d. 23. april 2008 Deltagere: Jørgen Jensen, Torben C. (Nord), Johnna E., Bjarne R. (Sydvestjylland), Stig B., Steen S.(Hovedstaden), Per K. (Midtvest), Ewald P. (Århus), Pia N. (Fyn),

Læs mere

Fælles SAND møde d.8. april 2008 Ewald byder velkommen og præsenterer sig selv. Det er dejligt at se, at der er så mange der er dukket op.

Fælles SAND møde d.8. april 2008 Ewald byder velkommen og præsenterer sig selv. Det er dejligt at se, at der er så mange der er dukket op. Fælles SAND møde d.8. april 2008 Ewald byder velkommen og præsenterer sig selv. Det er dejligt at se, at der er så mange der er dukket op. 1. Valg af dirigent Leif El Andersen vælges til dirigent. 2. Præsentation

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SAND, d. 2/6 2009

Referat af bestyrelsesmøde i SAND, d. 2/6 2009 Referat af bestyrelsesmøde i SAND, d. 2/6 2009 Tilstede: Torben, Per E, Leif, René, Pia, Johnna, Per K, Bjarne, Ewald, Susanne, Julie, Ask, Sofie Afbud fra: Kristian Referent: Sofie 1. Godkendelse af referat:

Læs mere

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere.

Velkommen til generalforsamlingen. Der vælges referent og dirigent. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt. Der vælges stemmetællere. Referat Generalforsamling, SAND Trekanten, 25.02.2016 Til stede: Betina, Malene, Poul, Per, Pernille, Jan, Lene, Jakob Til stede fra SANDs sekretariat: Sanna, Rene N. Velkommen til generalforsamlingen.

Læs mere

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober

Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Referat Grønlandskarbejdsgruppemøde Det Nordatlantiske Hus // den 31. oktober Deltagere: Sakarine, Karl, Ivalo, Gerth, Bent og David (Fra sekretariat Nancy og Tobias) Ordstyrer: Nancy Referent: Tobias

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d

Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d Sand Hovedstaden bestyrelsesmøde d. 13-08-2018 Tilstede: Kim A., David, Daniel, Kim B., Lotte, Pia, Asbjørn, Torben. Afbud: Edmund. Uden afbud: Solvej. Gæster: Ulrik, Karl, Ivalo, Thomas. 1. Kim A. byder

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk.

Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. 10-03-2014 Generalforsamling SAND Nordvestsjælland Frivilligcenter Nordvestsjælland, Kassernevej 6, 4300 Holbæk. Tilstede: René Køhn formand Tlf. 60731569 sand-nvsj@live.dk Helle Kjeldgaard Due Tlf. 41440170

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SAND d. 12. oktober 2005

Bestyrelsesmøde i SAND d. 12. oktober 2005 Bestyrelsesmøde i SAND d. 12. oktober 2005 Deltagere: Ole Kruuse, Niels Elbrønd, Jørgen Jensen, René Holmgren, Erik Hansen, Ole Rudolf, Torben Høecke, Ole Eriksen, Ask Svejstrup Afbud: Anne Grethe Thestrup,

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 14. juni 2011

Bestyrelsesmøde d. 14. juni 2011 Bestyrelsesmøde d. 14. juni 2011 Deltagere: Per K, Per Søhus, René H, Stig B, Jesper L, Leif J. Ewald P, Jørgen J, Kim B, Ega, Birthe (Servicestyrelsen), Eva (Sekretariatet), Ask (Sekretariatet/ref.).

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12

Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 Generalforsamling i SAND Hovedstaden, d. 28.2.12 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere: Formand for SAND Hovedstaden Per Ernsten startede med at byde velkommen og indstillede til, at forsamlingen

Læs mere

Referat af SANDs generalforsamling 2013

Referat af SANDs generalforsamling 2013 Referat af SANDs generalforsamling 2013 Odense. D. 26.3.13. Dagsorden iht. vedtægterne 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af regnskab og fremlæggelse

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

Vejledning til 5 muligheder for brug af cases

Vejledning til 5 muligheder for brug af cases Vejledning til 5 muligheder for brug af cases Case-kataloget kan bruges på en række forskellige måder og skabe bredde og dybde i din undervisning i Psykisk førstehjælp. Casene kan inddrages som erstatning

Læs mere

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014

Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Bestyrelsesmøde Sønderjylland d. 20-08- 2014 Til stede: Formand :Martin T. Christensen Næstformand: Lone Marquardt Kasserer: Erik Grønnehave Hansen Annelise Klausen: Medlem Henning (Bruger af Oasen og

Læs mere

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder.

I Charlottes fravær er Dorthe mødeleder. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 2. december kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Charlotte og Bo. Til dette møde var også suppleant Bjarne Hansen indbudt. I Charlottes

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Bestyrelsesmøde SAND d.13. marts 2008

Bestyrelsesmøde SAND d.13. marts 2008 Bestyrelsesmøde SAND d.13. marts 2008 Deltagere: Leif El, Johnna, Torben C, Jørgen, René, Niels, Birthe, Ask og Trine. Helle og Michael fra Ågården deltog under debatten af bogen Metoder i relationsarbejde.

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Fælles SAND møde d.4.oktober 2007

Fælles SAND møde d.4.oktober 2007 Fælles SAND møde d.4.oktober 2007 Deltagere: Torben Høecke, Johnna Erichsen (SAND Sydvestjylland), Ega, Egon Jensen (SAND Fyn), Carsten Sørensen (Hillerødgade), Ewald Pohle (SAND Kolding), Ask Svejstrup,

Læs mere

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015

Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 Referat fra landsdelsmøde d. 21/2-2015 1) Søren Rottbøll er valgt til dirigent Der er rettidigt indkaldt til landsdelsmødet 4 uger før. Ændringer til dagsorden: Under pkt. 8a ændres 12 til 11. Under pkt.

Læs mere

Ledelse af det tværsektorielle samarbejde omkring den psykiatriske patient / Reportage fra ledernetværksmøderne

Ledelse af det tværsektorielle samarbejde omkring den psykiatriske patient / Reportage fra ledernetværksmøderne Ledelse af det tværsektorielle samarbejde omkring den psykiatriske patient / Reportage fra ledernetværksmøderne Indholdsfortegnelse: 1) Ledernetværksmøde 1, kick-off: at styrke et allerede velfungerende

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 07-04-2015 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. maj 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 23. maj 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015

Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 TE/30.11.15 Opsamling på fællesmødet for IT-koordinatorer november 2015 Hotel Park Middelfart Viaduktvej 28 5500 Middelfart 2. november 2015 Velkomst og opfølgning på mødet i juni Tina og Kristian bød

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde

Referat, Bestyrelsesmøde Referat, Bestyrelsesmøde Tid: 10. marts 2015 kl. 16:30-18:30 Sted: Forskerparken, mødelokale 2 Dagsorden 1. Velkomst, v/formanden 2. Underskrivning af referat fra bestyrelsesmødet den 11/11-14. Beslutning:

Læs mere

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010

Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Offentligt Referat Bestyrelsesmøde nr. 4 9. august 2010 Til stede: Erik Wodstrup (EW), Anne Kathrine Henriksen (AK), Henrik Andersen (HA), Anders Zitawi (AZ), Gitte Nørgaard (GN) og Lars Krogh-Brendstrup

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 05-02-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 5. februar 2015 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Helle Øst Udviklingsråd

Helle Øst Udviklingsråd Referat smødet Dato: 30. januar 2012 kl. 19.00 Sted: Fåborg, Fåborghus Deltagere: Troels Sandager, Jesper Christiansen, Connie Ibsen, Birthe Skovbjerg Jens Peter Christensen, Lars Bo Niels Jørgen Nielsen,

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 27. august 2008

Bestyrelsesmøde d. 27. august 2008 Bestyrelsesmøde d. 27. august 2008 Deltagere: Leif El, Kristian, Torben C, Bjarne, Stig, René, Per, Ewald, Ask og Sofie Referent: Ask/Sofie 1. Godkendelse af referat: Per nævnte at der ikke var skrevet

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia.

Den 6. november 2015 kl Trinity i Fredericia. Referat fra generalforsamling FSDS Den 6. november 2015 kl. 16.30-18.00 Trinity i Fredericia. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af dagsorden 4. Formandens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg.

5. september Bestyrelsesseminar den september referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Dato: 14-09-2017 Deres ref.: Vor ref.: Sagsbehandler: 06-F38/20129 IDH/- Bestyrelsesseminar den 5.-6. september 2017 - referat Kursusstation Knudshoved, Fyrvej 1, 5800 Nyborg. Deltagere: Rikke Hunsdahl,

Læs mere

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling

Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Dagsordenen for DØK Foreningens generalforsamling Den 10. november 2018 kl. 16:00-18:30, Store Kannikestræde 19, 1169 København K, Danmark 1. Godkendelse af stemmeberettigede medlemmer a. Det er godkendt

Læs mere

Procedure for etablering af nye aktiviteter

Procedure for etablering af nye aktiviteter Procedure for etablering af nye aktiviteter Styregruppen for døgninstitutioner Indholdsfortegnelse 1. Formål.... 1 2. Første kontakt.... 1 3. Samarbejdsaftalen... 2 4. køreplan... 3 5. rekruttering af

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen

Forældrebestyrelsesmøde dagplejen Forældrebestyrelsesmøde dagplejen 28.02.19 Deltagere Referent Fraværende Punk t Dagsorden og referat 1 Nyansættelser Der har d. 25.2.19 været afholdt ansættelsessamtaler til stillingen i Blistrup. Vi har

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE

REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE REFERAT BESTYRELSESMØDE D: 5.2.11 HOS LOTTE Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Sisse Dahlin, Liselotte Månsson, Lotte W. Dahlin og Louise Nielsen Afbud: Kirstine Rasmussen, Benice Nielsen Godkendelse

Læs mere

EJENDOMSINSPEKTØRERNE

EJENDOMSINSPEKTØRERNE EJENDOMSINSPEKTØRERNE.. faglig landsklub for ledere www.inspektoeren.dk Referat af bestyrelsesmøde nr. 53 i Ejendomsinspektørernes faglige landsklub for ledere. fredag den 12. januar 2018 kl. 10.00 Mødet

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august.

Referat til IKA's Kompetenceudvalg. Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop. Tirsdag den 11. august til onsdag den 12. august. Referat til IKA's Kompetenceudvalg Sted: Tid: Deltagere: Afbud fra: Ordstyrer: Referent: Bemærkninger: Comwell Kellers Park, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop Tirsdag den 11. august til onsdag den 12.

Læs mere

Fremtidens arbejdskraft...

Fremtidens arbejdskraft... PARTNERSKAB MELLEM KOMMUNE OG VIRKSOMHED Fremtidens arbejdskraft... Bekæmp mangel på arbejdskraft og ledighed, lad os sammen finde nye veje til varig beskæftigelse til glæde for alle parter! Det handler

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i LEV Københavns Kommunekreds. onsdag d. 26. februar 2014.

Ordinær Generalforsamling i LEV Københavns Kommunekreds. onsdag d. 26. februar 2014. Igen blev generalforsamlingen afholdt i Uddannelsescenter UIUs lyse og rummelige lokaler. LEV København havde fået tilsagn fra to oplægsholdere til at indlede kredsens generalforsamling: Anna-Belinda Fosdal,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus

DTLAa Kommunale dagtilbudsledere i Aarhus Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 7. Januar 2015 Klokken 13.00-16.00 Høgevej 25 B Hos Claus 1. Nyt fra Formanden: Kristine er inviteret til møde omkring indkøbsaftaler sammen med Stefan fra Skolelederforeningen.

Læs mere

Årsmøde i BKF-Region Midt lørdag d. 21. februar 2015 i Trøjborg Medborgerhus

Årsmøde i BKF-Region Midt lørdag d. 21. februar 2015 i Trøjborg Medborgerhus Årsmøde i BKF-Region Midt lørdag d. 21. februar 2015 i Trøjborg Medborgerhus ad 1: Valg af dirigent: Ole C. Hansen ad 2: Valg af referent: Rigmor Bak Frederiksen ad 3: Valg af stemmetællere: Ole Gjermandsen,

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Lene El Mongy, Kirsten Meyer, Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl

Jersie Strands Grundejerforening Ekstraordinær generalforsamling Mandag d. 21. november 2016 Kl Referat Jersie Strands Grundejerforening Deltagere: 13 stemmeberettigede grundejere, heraf 3 personer med fuldmagt fra hver 1 grundejer - i alt 16 stemmeberettigede. 0. Velkommen Formanden, Søren Kunst,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Ref.: HEM Dok.nr.: 5078303 Sag.nr.: 2019-SL211NJ-17170 24-06-2019 Referat af bestyrelsesmøde Dato: 24. juni 2019 Tid: 09.00 13.00 incl. frokost Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Peter, Lotte,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150528 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 28. maj 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen

Referat. A. Temadrøftelser. Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Referat Forum: Udsatterådet Tid: 14. juni 2018 kl. 16.00 18.00 Sted: Mødelokale 129, Blok A, stueetagen Deltagere: Jette Nyboe, Nina Gustavussen, Søren Mogensen, Kirsten Mogensen, Matthias Lemvig Petersen,

Læs mere

Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1:

Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1: Udsagn til konflikt trappen. Konflikt 1: Beskrivelse: Intern konflikt i patruljen. Simple og klare udsagn som skal placeres på konflikttrappen. Slutter med påvirkning af konflikten udefra hvor TL er et

Læs mere

Bestyrelsesseminar i Finland d. 5. august 2008

Bestyrelsesseminar i Finland d. 5. august 2008 Bestyrelsesseminar i Finland d. 5. august 2008 Deltagere: Pia, Stig, Jørgen, Torben C., Bjarne, Per, René, Ole Skou, Johnna, Ask. Ole fortæller om sig selv: Han er snart 60 og har lavet social arb. siden

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND.

Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND. Bestyrelsens beretning for 2011 Kære hjemløse venner Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND. Det plejer at være formanden, der får lov at stå her og fortælle hvad der er sket i løbet af året.

Læs mere

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016

Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 Generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 14. marts 2016 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt. Jytte konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsesmøde d

Bestyrelsesmøde d Bestyrelsesmøde d. 27.6.06 Deltagere: Niels Elbrønd (kbh), René Holmgren (Nordvestsjælland), Jørgen Jensen, Kirsten Pedersen (Nordjylland), Tina Andersen (Sydsjælland), Leif El (Ringkjøbing), Torben Høecke(Esbjerg),

Læs mere

Der er jævnligt kedelige episoder med fulde SAND folk. Nogen gange er tøjet eller taskerne med SANDlogo på blevet taget fra folk.

Der er jævnligt kedelige episoder med fulde SAND folk. Nogen gange er tøjet eller taskerne med SANDlogo på blevet taget fra folk. Referat af bestyrelsesmøde i SAND d. 8.9.15 Deltagere: Steffen Lerhauge, Leif Jensen, Kurt G Andersen, Bettina Sørensen, Birgitte Schneidelbach, Harald Gjersøe, Martin T Christensen, Christina Strauss,

Læs mere

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1

Referat for. KB-møde i DJ kreds 1 Referat for KB-møde i DJ kreds 1 6. januar 2009 kl. 16.00 på Gl. Strand Til stede: Pernille Mac Dalland (PMD), Kenni Leth (KL), Morten Terp (MT), Per Rehfeldt (PR), Lissen Jacobsen (LJ) og Ulrik Borgermann

Læs mere

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Bruger/pårørenderåd i Botilbud JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 9. september 2010 Tlf. dir.: 4477 3832 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: bib@balk.dk Kontakt: Bibi Lund Referat Fra

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling.

1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. Dagsorden Referat 1. Valg af dirigent Advokat Jens Møller blev valgt som dirigent for den stiftende generalforsamling. 2. Beretning om foreningens formål og virke Preben Christensen (PC) fik ordet og redegjorde

Læs mere

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød

Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød Referat af Generalforsamling i SIND-Nordsjælland Kreds torsdag, den 29. marts 2012 kl. 19:15 i SIND huset, Milnersvej 13 B, 3400 Hillerød a. Valg af dirigent, stemmetællere og referent.... 2 b. Kredsbestyrelsens

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere