Oplyser fremtiden. CityTouch Intelligent belysning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Oplyser fremtiden. CityTouch Intelligent belysning."

Transkript

1 Oplyser fremtiden CityTouch Intelligent belysning.

2 Til byer 04 Bæredygtig belysningsløsning til byens beslutningstagere Reference: Salobre, Spanien 06 City Touch fordele og global dækning Til borgere 08 Forbedret livskvalitet for borgerne Reference: Rietberg, Tyskland 04 Til driftsafdelingen 10 Innovativ softwareløsning til driftsafdelingen Reference: Buenos Aires, Argentina CityTouch produkter & løsninger 12 CityTouch LightPoint Lighting Asset Management CityTouch LightWave Remote Lighting Management 14 CityTouch Platform 15 CityTouch Eco System 10 12

3 CityTouch / FORORD 3 Velkommen til fremtidens belysning. Tænk hvis man kunne oplyse alle de mørke og skyggefulde områder i byen og derved give folk mulighed for at bevæge sig frit og sikkert omkring. Tænk hvis man kunne belyse byens centrum, parker og vigtigste færdselsveje på en fleksibel måde, da behovet for belysning ændrer sig over tid. Alt dette er en realitet i dag. Med CityTouch kan man bestemme, hvordan man tænder og slukker samt dæmper lyset i udvalgte områder i byen, så man får lys præcis når og hvor, det er nødvendigt alle ved et enkelt klik med musen. Man kan reducere energiforbrug og operationel kompleksitet, reducere omkostningerne og optimere vedligeholdelsesprocesser på samme tid med fordele for både miljø og det kommunale budget. Planlægning, styring og overvågning af hele belysningsinfrastrukturen bliver nemmere end nogensinde før. Takket være web-baserede automatiske opdateringer vil systemet altid være på forkant med de nyeste udviklinger. CityTouch er en innovativ lysstyringsløsning fra Philips, som besvarer de krav og tilbyder de løsninger, der maksimerer brugervenligheden, effektiviteten, fleksibiliteten og mulighed for opgradering. Gør byen til en smart by. Velkommen til CityTouch Smart belysning.

4 KL : PÅ VEJ HJEM FRA ET BYRÅDSMØDE Hvordan kan byen blive mere attraktiv uden at bruge en formue?

5 CityTouch / TIL BYER 5 En smart løsning. CityTouch lysstyrings-software kombineret med LED-armaturer kan reducere energiforbruget med mere end 70%. De fleste byer står over for betydelige udfordringer i dag. På den ene side ønsker man at give borgere og besøgende en smuk og sikker by at leve i og nyde. På den anden side er der brug for at spare på omkostningerne. Grønne og bæredygtige mål bliver mere og mere vanskelige at opnå, da byerne vokser, og behovet for energi stiger. Globale udfordringer inklusiv klimaændringer, den stigende mangel på råvarer og stigende energipriser forværrer situationen. 70 energibesparelser Mens vi står over for disse udfordringer, hvorledes kan byer så investere i fremtiden, mindske energiforbrug og skære ned på omkostningerne? Et vigtigt element er intelligent lysstyring eller på CityTouch-sprog: Intelligent belysning. Ved Intelligent belysning menes intelligent og fleksibel lysstyring, som tillader byer at tilpasse offentlig belysning til alle former for skiftende forhold og situationer herunder tid på året, vejrmønstre og mængden af lokal trafik. Alt dette og på samme tid realiserer energi- og omkostningsbesparelser. Tag for eksempel den spanske by Salobre, hvor de ved at bruge CityTouch i kombination med LED-armaturer har reduceret kommunens energiforbrug med mere end 70 % og skåret 29 tons CO 2 -udslip fra pr. år. Kilde: Rapport, Gas Natural Fenosa (2012) SALOBRE / SPANIEN UDFORDRINGEN Ineffektiv gadebelysning. Højt energiforbrug trods lavt belysningsniveau. LØSNINGEN Kombinationen af CityTouch lysstyringssystem og energieffektive LED-armaturer, som maksimerer energibesparelser og optimerer vedligeholdelse. RESULTATET Energibesparelser på over 70% ifølge en rapport offentliggjort af Gas Natural Fenosa. Væsentligt forbedret lysstyring. Optimerede lysniveauer til villaveje og tilpasset belysning af byens gader og offentlige rum har øget sikkerheden.

6 Alexandra van Huffelen, byrådsmedlem i Rotterdam CityTouch lysstyringssystem gør det muligt for os at anvende den offentlige belysning i Rotterdam effektivt og virkningsfuldt om natten ved at levere mindre lys, hvor det er muligt og ekstra lys, hvor det er nødvendigt. Mere bæredygtighed. Ved at vælge en lysstyringsløsning, som er fuldstændig tilpasset de ønskede krav, vil man nu kunne styre energi og andre ressourcer på intelligent og ansvarlig vis. Med CityTouch reduceres CO 2 udledningen, byen bliver mere miljøvenlig, og på samme tid spares der på energi- og vedligeholdesomkostninger. I den internationale indsats for at mindske klimaændringer er dette et bæredygtigt bidrag, som forstærker troværdigheden til byen. CityTouch s bidrag til at nedsætte CO 2 -udledning er faktisk officielt blevet godkendt og hædret af en international komité på konferencen FN Rio +20, som den mest bæredygtige løsning for intelligent udendørs belysning. Flere besparelser takket være en effektiv vedligeholdelse. Kun 1% af installationer af gadebelysning i dag er udstyret med effektive styrings- og overvågningssystemer. Dette er til trods for at intelligente løsninger med lysstyring kan tilbyde væsentlige energi- og vedligeholdelsesbesparelser. CityTouch giver mulighed for at forudsige behov for vedligeholdelse og være proaktiv. Med hurtigere planlægning og udskiftning kan du forbedre kvaliteten af den offentlige belysning og skabe mere effektivitet i din vedligeholdelse. Mere sikkerhed med fleksibel belysning. Sikkerhed i det offentlige er den første pligt, som påhviler enhver kommunaldirektør. Med fleksible justeringer af lysniveauer, der passer til alle tænkelige situationer, kan man markant øge borgernes følelse af sikkerhed, når de færdes i byen og udfører deres daglige rutiner. I parker kan man øge følelsen af sikkerhed ved at tilpasse lysniveauer ud fra særlige situationer og krav. Bedre beslutningstagning takket være mere information. Med CityTouch får man de værktøjer, der skal bruges for nemt at kunne nå frem til den rigtige beslutning. Med vores stærke analyser kan man finde fordele ved en potentiel investering. Ved hjælp af værdifulde dataanalyser bliver det muligt at bakke budgetmæssige behov op med solide data, identificere yderligere besparelsesmuligheder og retfærdiggøre investeringer for ledelse og borgere. Mere indbydende og attraktiv også om natten. Et tydeligt belyst bybillede er attraktivt og tiltrækkende for borgere og besø-gende. Når offentlige rum og faciliteter bliver en del af byens natteliv, så trives ens velbefindende og kulturen. Gennem smart planlægning af lyspunkter og lysniveauer, kan man forbedre oplevelsen af lyset i byen og af selve byen.

7 CityTouch / TIL BYER 7 UK Canada Argentina CityTouch projekt referencer CityTouch forefindes CITYTOUCH EN GLOBAL SPILLER CityTouch anvendes i hele verden. På fem kontinenter og i mere end 20 lande tilføjer CityTouch professionalisme til styring af gadebelysning til både byer såsom Salobre i Spanien og Markham i Canada samt i millionbyer som London og Buenos Aires. Mere pålidelighed med en partner du kan stole på. Nyd godt af sikkerheden og pålideligheden i form af en troværdig partner. Ved at have dyb forståelse for specifikke behov i små byer og at blive valgt som foretrukken partner for millionbyer over hele verden kombinerer CityTouch ekspertise fra internationale projekter med lokal know-how. Med Philips mere end 120 års erfaring inden for belysningsindustrien og et skarpt, udviklet fokus på gadebelysning er Philips lyspartneren, du kan stole på. Mere fremtidssikret nye software-løsninger efter behov. Vælg et produkt for fremtiden, der kan mere end det, der findes i dag. CityTouch er ikke bare en kortsigtet forbedring det er en langsigtet løsning. Det får hele belysningssystemet op på et nyt niveau, og det vokser i takt med, at kravene ændres. Den skalérbare CityTouch-platform gør klar til fremtidige applikationer, som kan tilføjes over årene og har det højeste sikkerhedsniveau inklusiv komplet krypterede brugerbesøg og regelmæssige sikkerhedskopier af data. Lys skaber liv i byerne, hvilket gør dem mere attraktive. Belysning, der er tilpasset de specifikke behov i byen, reducerer omkostningerne, forbedrer sikkerheden og løfter stemningen uanset hvor man bor.

8 KL : PÅ VEJ HJEM FRA SHOPPING MED EN VEN Hvordan vil man gøre byen mere sikker for mig og mine venner?

9 CityTouch / TIL BORGERE 9 Med det rette lys. CityTouch oplyser mørke og usikre områder med lysniveauer målrettet præcist til de ønskede behov. Borgerne kræver, uanset deres alder, behagelige steder at arbejde og leve i og forventer en masse fra deres byer og dem, der styrer dem. CityTouch hjælper til bedre at imødekomme kravene fra byens liv. Et lyst, livligt og varieret bybillede øger borgernes følelse af tryghed og velvære. Fleksibel offentlig belysning kan bidrage til at forbedre sikkerheden ved at øge lysniveauet på for eksempel veje, gader, i mørke kroge og ved kryds og fodgængerovergange. 10 følelse af sikkerhed Med CityTouch kan man forvandle en bys natteliv, skabe en indbydende atmosfære for besøgende såvel som for indbyggere. Man kan integrere kulturelle begivenheder til lysstyringssystemet og derved forbedre borgernes følelse af sikkerhed ved travle arrangementer i byen. I den tyske by Rietberg har CityTouch haft succes med at kombinere det traditionelle og det moderne ved at fremhæve det historiske bybillede med hjælp fra banebrydende teknologi. Kilde: Municipal Street Lighting Consortium, City of L.A. (2012) RIETBERG / TYSKLAND UDFORDRINGEN Utilstrækkelig belysning af det historiske bybillede grundet forældet udstyr. LØSNINGEN Installation af energieffektiv Philips LEDteknologi sammen med CityTouch for at sikre større følelse af sikkerhed og puste nyt liv i den historiske bymidte. RESULTATET Et mere indbydende miljø og forbedret købekraft. Betydelige besparelser af vedligeholdelses- og energiomkostninger med en reduktion i det årlige energiforbrug på næsten 50 %. Førstepræmien ved den internationale city.people.light awards i 2013.

10 KL. 7.13: PÅ VEJ PÅ ARBEJDE Hvordan kan man forbedre lysstyringen og på samme tid gøre det nemmere?

11 CityTouch / TIL DRIFTSAFDELINGEN 11 Med veltilrettelagt software. CityTouch kan styre byens lys på dynamisk, interaktiv og fleksibel vis med en brugervenlig og pålidelig software-løsning. Nutidens brugere forventer, at fremtidens lysstyrings-software er yderst brugervenlig og intuitiv. Det skal være nemt at forstå og samtidig tilbyde robuste datakompetencer, et komplet udvalg af kontrolfunktioner, automatiske opdateringer og uendelig skalerbarhed. Systemet skal frem for alt være fuldt tilgængeligt og pålideligt. 99,9 systemtilgængelighed CityTouch er udviklet specielt til at imødekomme disse krav. Det tilbyder perfekt kontrol over alle lyspunkter i gadebilledet og et fuldt overblik over alle relevante data og fakta. Som et resultat får du overlegen gennemsigtighed og klarhed sammen med ekstremt høj systemstabilitet og tilgængelighed. Dette er vigtige faktorer for byernes planlægning og kommunale tjenester. I millionbyen Buenos Aires har lysstyringssystemet fra CityTouch gjort byens belysning mere fleksibel og effektiv at administrere. Kilde: Rapport for tilgængelighed, CityTouch ( ) BUENOS AIRES / ARGENTINA UDFORDRINGEN Repositionering og at få denne voksende, sydamerikanske metropol til at fremstå som en bæredygtig, miljøvenlig, sikker og beboelig by. LØSNINGEN Et fleksibelt og fremtidssikret lyssystem bestående af CityTouch lysstyringssystem og effektiv, langtidsholdbar LED-teknologi. Muligheden for at overvåge, aktivere og styre hvert enkelt lyspunkt i netværket i overenstemmelse med kravene. RESULTATET En fleksibel og fuldt ud integreret belysningsløsning. Betydelige energibesparelser og massivt reduceret CO 2 -udledning. Optimeret styring af vedligeholdelse gennem overvågning og diagnosticering af offentlig belysning. Optimal styring af hvornår energiforbruget topper pga. fleksible belysningsniveauer.

12 Få indsigt i driften - med CityTouch LightPoint. CityTouch LightPoint Enkelt, gennemsigt og effektiv Nem tilgang til byens belysningsdata Brugervenligt ledelsessystem designet til belysning Optimal datavisualisering baseret på kort Rapporter og analyser der understøtter beslutningstagning med pålidelig data Enkelhed, gennemsigtighed, effektivitet disse er nøgleordene, når det kommer til avanceret lysstyring. LightPoint ledelsessystem-softwareløsningen fra CityTouch gør planlægning, analyse og styring af belysningsinfrastruktur enkelt. Med sin intuitive brugergrænseflade, kortbaserede visualiseringer og simple diagrammer giver CityTouch LightPoint gennemsigtighed i hvert enkelt lyspunkt i din belysnings infrastruktur. Dette fører til vigtig indsigt, som kan forbedre beslutningsprocessen. Det letter også vedligeholdelsen, så man nemt og effektivt kan rette fejl i belysningen. Med indsigt fra CityTouch LightPoint kan man hurtigt identificere potentialer for energibesparelser, reducere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger og tage beslutninger og investeringer baseret på fakta. Vi indså hurtigt, hvor vigtigt og værdifuldt det kan være at have et perfekt overblik og fuld kontrol, når det handler om drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, sikkerhed på vores veje og sikkerheden for vores borgere." Trafik- og systemingeniør, Holbæk kommune i Danmark

13 CityTouch / PRODUKTERNE 13 Hold tæt kontakt med gadebelysningen med CityTouch LightWave. CityTouch LightWave Dynamisk, automatisk og fleksibel Fjernstyring af alle individuelle lyspunkter Kalenderbaseret planlægning af lysniveauer og dæmpningsskemaer Automatisk meddelelse af fejl og driftstop Konfigurerbarhed af fejltyper med forskellige niveauer af sikkerhedsgrad Nøjagtig energimåling ned til hvert enkelt lyspunkt. CityTouch LightWave giver mulighed for at gøre belysningen i byen dynamisk, intelligent og helt fleksibel. Det er en web-baseret fjernstyret lysstyringssoftware, der forbinder vejbelysning med CityTouch-platformen. Med blot et par enkle klik med musen kan man ændre belysningen i byen, overvåge den og kontrollere den. Man bliver automatisk informeret, når der opstår en fejl, så man straks kan indlede arbejdsprocessen. Den intuitive brugerflade gør det nemt at ændre lysniveauer til at reagere på skiftende behov. Man kan øge lysniveauet for at forbedre sikkerhed og synlighed eller dæmpe den for at spare energi og forhindre lysforurening. Man kan overvåge, kontrollere og indstille lysniveauet for de enkelte lyspunkter, gader eller en hel bydel, så man kan levere præcis den rette mængde af lys ved ethvert sted eller på et bestemt tidspunkt. Jeg har brug for en reparation." Gadelys nr Jeg er dæmpet til 90% af min fulde lys-styrke." Gadelys nr Jeg brugte kun 30 kwh energi sidste måned." Gadelys nr

14 Altid på den sikre side: CityTouch Platform. Mere sikkerhed til dine data. Dine data fortjener at blive beskyttet fra ydre påvirkninger. CityTouch sikrer maksimal sikkerhed. Hacker-sikret takket være state-of-the-art sikkerhedsteknologi. Professionelle netværk skal være i stand til at modstå bevidst angreb udefra. Til dette formål gennemfører en ekstern virksomhed regelmæssigt revisioner af CityTouch. Dette sker ved udførelse af særlige penetration-tests. En proces kendt som "etisk hacking" som gør os i stand til hurtigt at opdage og fjerne potentielle sikkerhedshuller. En 128-bit SSL-kryptering og to-faktor-autentificering-software opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder. Katastrofesikret takket være automation. For at beskytte mod potentielle fejl eller ulykker genererer systemet automatisk backup og gemmer dem forskellige steder. I tilfælde af en fejl aktiveres en systemgendannelserutine automatisk, så systemet er oppe og køre igen på næsten ingen tid. Mere sikkerhed for din planlægning. Som en åben og fleksibel platform sikrer CityTouch på lang sigt sikkerheden af dine investeringer og planlægning. Fremtidssikret takket være løbende innovationer. Ændringer i it-verdenen er konstant stigende. CityTouch holder trit med udviklingen gennem løbende nyskabelser og forbedringer og er stadig fremtidssikret som resultat. CityTouch beskytter mod uvelkomne overraskelser såsom teknologiudfasninger eller -udskiftninger. Åben takket være grænseflader. Hos CityTouch bruger vi application programming interface (API) teknologi til at tillade udveksling af data med tredjepartssystemer. Vores CityTouch AssetLink er designet til at forbinde et allerede eksisterende asset management system med LightWave, CityTouch. Kan tilpasses takket være kundespecifikke indstillinger Data kan tilpasses i CityTouch. For eksempel kan man oprette særlige fejlkategorier eller variable navne for lignende dataområder. Alle kundespecifikke data gemmes og lagres. Man kan nemt tildele brugerrettigheder til enkelte medarbejdere, entreprenører eller andre såsom politiet.

15 CityTouch / SYSTEMET 15 Avanceret arkitektur for belysningsdata: CityTouch økosystem. Med CityTouch praktiserer vi avanceret belysningsdata ved hjælp af et særligt økosystem, der består af følgende elementer: Den kommunikerer med armaturerne via det offentlige GSM mobilnet enkelt, interaktivt og pålideligt. LightPoint, Lighting asset management system fra CityTouch er et avanceret værktøj til kontrol af data og vedligeholdelse. Det giver gennemsigtighed over lyspunkter og arbejdsgangene. LightWave, lysstyringssystem fra CityTouch, fungerer som kontrolcenter for styring og overvågning af belysningen i byen. CityTouch-platformen er også åben for tredjeparts-software. For kunder, der ønsker at kombinere CityTouch LightWave med deres egne ledelsessystemer, tilbyder CityTouch AssetLink et standardiseret og åbent integration interface. CityTouch økosystem Belysningsdata Vejbelysning Dataimport Tilslutning* AssetLink Ledelsesløsning fra tredjemand *Kun sammen med CityTouch LightWave

16 2014 Koninklijke Philips N.V. Alle rettigheder forbeholdt. Oktober 2014 Philips Danmark A/S Frederikskaj København SV Telefon

Bring lys over driften af belysningen

Bring lys over driften af belysningen Bring lys over driften af belysningen CityTouch LightPoint Asset Management system for belysning CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Velkommen til den nye intelligens inden for belysning. Professionel

Læs mere

Få styr på vejbelysningen

Få styr på vejbelysningen Få styr på vejbelysningen CityTouch LightWave Remote Lighting Management CityTouch LightWave / Intelligent lysstyring 3 Velkommen til den nye offentlige belysning. I dag er vejbelysning statiske enheder,

Læs mere

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv

Green outdoor. Giv din lygtepæl fornyet liv Green outdoor Giv din lygtepæl fornyet liv Giv din lygtepæl fornyet liv Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret på gamle og ineffektive teknologier. Med tanke på klimaforandringerne

Læs mere

Intelligent lys til lagerog produktionsområder

Intelligent lys til lagerog produktionsområder GreenWarehouse Lager og produktion Intelligent lys til lagerog produktionsområder Et fleksibelt, intelligent og energibesparende system 1 Lidls distributionscenter, Heerenveen, Holland 2 Én perfekt pakke

Læs mere

Intelligent belysning

Intelligent belysning Udendørsbelysning Intelligent belysning forvandler din by Hvad er? 2 78% 60% Indhold 4 Fremtidssikret løsning I dag forbruger byerne 78% af verdens energi...* og producerer mere end 60% af CO 2 -udledningen.*

Læs mere

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer

SpaceWise. Kontorbelysning. Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem. Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Kontorbelysning Optimér dit kontor med et trådløst belysningssystem Fleksibel, energieffektiv LED-belysning til kontorer Nyd fleksibiliteten og de store besparelser, der kommer med den! Spar energi, pas

Læs mere

udendørs belysning i Kristiansund kommune

udendørs belysning i Kristiansund kommune Udendørs CityTouch Kristiansund kommune Fremtidens udendørs belysning i Kristiansund kommune Norske kommuner har et stort behov for at opgradere deres vejbelysning på grund af øgede miljø- og energikrav.

Læs mere

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen

Fremtidens belysning, mere end blot lys. Kim Hardi Nielsen Fremtidens belysning, mere end blot lys Kim Hardi Nielsen 1 Vi ser et øget behov for energibesparende belysningsløsninger Næsten 20% af vores elforbrug anvendes til belysning 2 75% af det samlede energiforbrug

Læs mere

Klimarigtig vej- og stibelysning

Klimarigtig vej- og stibelysning Udendørsbelysning 'Orkester-kvarteret', Randers Case Study Klimarigtig vej- og stibelysning giver bedre og billigere lys til beboerne i kvarteret Lyset er langt bedre end før, hvor ca. hvert andet armatur

Læs mere

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX

Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed, effektivitet og komfort med KNX Sikkerhed Sov godt. Rejse uden bekymringer. Stol på KNX. Observant installation KNX er altid på vagt om natten og når du er ude at rejse. Den intelligente installation

Læs mere

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Connected lighting

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Connected lighting Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning Til små og mellemstore virksomheder Virker Works with med Connected lighting 1 Indhold 04 Lad os præsentere Interact Pro. Se, hvad det drejer sig om.

Læs mere

Green Outdoor. Opgrader din gadebelysning nu!

Green Outdoor. Opgrader din gadebelysning nu! Green Outdoor Opgrader din gadebelysning nu! CitySpirit Cone LED Toldbodgade, København Opgrader din gadebelysning før 2015 Omkring to tredjedele af belysningen installeret rundt om i verden er baseret

Læs mere

XProtect-klienter Tilgå din overvågning

XProtect-klienter Tilgå din overvågning XProtect-klienter Tilgå din overvågning Tre måder at se videoovervågning på For at skabe nem adgang til videoovervågning tilbyder Milestone tre fleksible brugergrænseflader: XProtect Smart Client, XProtect

Læs mere

KIWI har reduceret strømforbruget med 50%

KIWI har reduceret strømforbruget med 50% LED-løsning Styring via Dynalite Case Study KIWI har reduceret strømforbruget med 50% Samarbejdet med Philips og Malthe Winje har været rigtigt fint og bidraget til at gøre KIWI Auli til den mest miljøvenlige

Læs mere

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867

VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI HAR ARBEJDET MED NYTÆNKNING SIDEN 1867 VI UDVIKLER, TÆNKER NYT OG SIKRER EN BÆREDYGTIG FREMTID Vi er aktivt med til at løse den klimamæssige udfordring I alle dele af EWII arbejder vi strategisk og

Læs mere

Intelligent lys skaber tryghed og sparer penge

Intelligent lys skaber tryghed og sparer penge Udendørsbelysning Frederiksberg Case Study Intelligent lys skaber tryghed og sparer penge Vi er meget tilfredse med anlægget, også fordi det passer perfekt til vores overordnede plan for individuel styring

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN

ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN ASCOM telecare WP TRÅDLØST BEBOERKALD MED LOKATIONSBESTEMMELSE NYE FORDELE FOR ÆLDREPLEJEN 2 ASCOM telecare WP En aldrende og mere krævende befolkning, personalemangel, aldersrelateret sygdom og relativt

Læs mere

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY Lighting the Future LITE A/S LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskabet LITE Sverige

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR 3-500 KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER VI HAR DE RIGTIGE LAMPER TIL ALLE FORMÅL Arbejdspladsen Industri & Lager Sport

Læs mere

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg

en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg en himmel i klasseværelset Indira, et naturligt valg Det naturlige lys vores norm Mennesket har eksisteret i næste to millioner år, og vi har udviklet os i det naturlige lys. Vi har haft elektrisk lys

Læs mere

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar

EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER. F-Secure Radar EFFEKTIV OG SKALERBAR HÅNDTERING AF SÅRBARHEDER F-Secure Radar 48% flere sikkerhedshændelser 1 22,000,000 42,000,000 TRUSLEN ER VIRKELIG Hackerne giver ikke op. Truslen mod jeres virksomheds it-sikkerhed

Læs mere

e-sense Motion Trådløs bevægelsesstyring til aktive udendørsmiljøer

e-sense Motion Trådløs bevægelsesstyring til aktive udendørsmiljøer e-sense Motion e-sense Motion Trådløs bevægelsesstyring til aktive udendørsmiljøer Fordele Hurtig og nem installation Alle funktioner er integreret i stolpearmaturerne, og lyset reguleres automatisk via

Læs mere

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring

24/7. Tid til at lege Tid til 21 C i stuen. living.danfoss.dk. living by Danfoss varmestyring living by Danfoss varmestyring Tid til at lege Tid til 21 C i stuen Kun med living by Danfoss kan du nemt og effektivt styre både elektroniske termostater og trådløs gulvvarme. Du kan endda oprette forbindelse

Læs mere

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder

Case study Philips Workplace Innovation. Beliggenhed Philips Lighting. København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Case study Philips Workplace Innovation Beliggenhed Philips Lighting København, Danmark LED-armaturer og -lyskilder Forbedret belysning er et af de mest effektive midler til at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE

PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE PACOM UNISON SIKKERHEDSSTYRING PÅ EN NEM MÅDE Hospitaler Den åbne, integrerede platform for sikkerhedsstyring. PACOM Unison er en åben og integreret sikkerhedsstyringsplatform, der giver dig mulighed for

Læs mere

SmartStruxure. Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik. Make the most of your energy SM

SmartStruxure. Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik. Make the most of your energy SM SmartStruxure Enkelt. Smart. Effektivt. Integreret bygningsautomatik Make the most of your energy SM Enkelt. Smart. Effektivt. > Optimer dit energiforbrug, bevar et sundt og produktivt indeklima, opdater

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning

Lighting the Future. Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning 5 16 Lighting the Future Vej- og parkbelysning Skab sikkerhed, tryghed og stemning med den rette udendørsbelysning Reducer energiforbruget - og budgettet Energiforbruget til vejbelysning er en betydelig

Læs mere

Kom fremtiden nærmere

Kom fremtiden nærmere 01 DK Kom fremtiden nærmere Smart Flow Management Digital platform til trykluftskompressorer Real-time data giver dig det kølige overblik iconn giver ro i sindet Hos CompAir er effektivitet i højsædet;

Læs mere

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution

Det bedste værktøj. er det der bliver brugt. RISMAexecution Det bedste værktøj er det der bliver brugt RISMAexecution RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt

Læs mere

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING

DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING DEN ENKLE VEJ TIL LAVE ENERGI- OMKOSTNINGER 10 GODE RÅD TIL AT FINDE DEN BEDSTE ENERGILØSNING www.sonnenkraft.dk 1 DE 10 TRIN TIL ET LAVT ENERGIFORBRUG FOKUSER PÅ DE STØRSTE ENERGIUDGIFTER Jo større energiudgifter

Læs mere

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort

vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort vialume 1 Vejbelysning med visuel komfort Specialdesignede AGC-linser som giver minimal blænding Trinløst tilt ± 15º over vejbanen Justering udligner skæve master Fås med forskellige lysstyringssystemer

Læs mere

LED Lamper... til veje - og udendørs arealer

LED Lamper... til veje - og udendørs arealer LED Lamper... til veje - og udendørs arealer... byer og kommuner... Hoved og biveje... Fabrikområder... Parkeringspladser... Tunnel vægmontering... Fodgængerovergange Made in EU Nuværende HME Belysning

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR 3-500 KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER VI HAR DE RIGTIGE LAMPER TIL ALLE FORMÅL Arbejdspladsen Industri & Lager Sport

Læs mere

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3

Giv din servicestation et løft med smart belysning Mini 300 LED gen3 Lighting Giv din servicestation et løft med smart belysning Philips -lysarmaturer kombinerer perfekt produktdesign med moderne LED-teknologi for et højt lysudbytte, som omdanner din servicestation til

Læs mere

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi Energitjek Få mest muligt ud af din energi Energi og produktionsomkostninger Leder du efter produktivitetseffektivisering? Hvorfor energitjek? Et konkurrencepræget marked med hårdt pres på fortjeneste

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE

DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID DK HYBRID BROCHURE DET HANDLER OM HYBRID Siden 2003 har Geesinknorba tilbudt hybrid systemer på komprimatorer. I 2009 vandt Hybrid Plug-In systemet CIWM Recycling Award og skubbede

Læs mere

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Intelligent bolig uden besvær økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design

Læs mere

DIGITALE LØSNINGER I ALBERTSLUND FOR AT STYRKE OPFYLDELSE AF 2025-MÅLSÆTNINGER OG FN S VERDENSMÅL

DIGITALE LØSNINGER I ALBERTSLUND FOR AT STYRKE OPFYLDELSE AF 2025-MÅLSÆTNINGER OG FN S VERDENSMÅL HANDLEPLAN FOR SAMARBEJDE OG INDSATSER MELLEM DOLL LIVING LAB OG ALBERTSLUND KOMMUNE 2019-2020. DIGITALE LØSNINGER I ALBERTSLUND FOR AT STYRKE OPFYLDELSE AF 2025-MÅLSÆTNINGER OG FN S VERDENSMÅL Indhold

Læs mere

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el!

Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Fremtidens opvarmning er baseret på sol og el! Et energineutralt hus med solenergi og elvarme er en totalløsning for fremtiden bygget med innovative kvalitetskomponenter og den rette viden Intelligent

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Få flere oplysninger om Interact

Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning. Til små og mellemstore virksomheder. Få flere oplysninger om Interact Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning Til små og mellemstore virksomheder Virker Works with med Connected lighting Få flere oplysninger om Interact www.interact-lighting.com Indhold 04 Lad

Læs mere

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse

lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse lunova Visuel komfort til mennesker i bevægelse Visuel komfort sætter mennesket i centrum Alle udendørs miljøer bør planlægges med mennesket i fokus og med hensyn til, hvordan mennesker reagerer og fungerer.

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til direkte eftermontering af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening

Alarm JABLOTRON 100. Ny alarm med revolutionerende betjening Alarm JABLOTRON 100 Ny alarm med revolutionerende betjening Betjeningspanel Betjeningspanelet kan betjenes af op til 300 brugere. Systemet indeholder både trådfaste BUS baserede og trådløse betjeningspaneler.

Læs mere

Den bedste løsning er den som bliver anvendt

Den bedste løsning er den som bliver anvendt Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden. Samtidigt har

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING

ADAP-KOOL kompressorstyring. Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL kompressorstyring Regulering på flere niveauer REFRIGERATION AND AIR CONDITIONING ADAP-KOOL Solutions you can grow with Kompressorstyring og optimering ADAP-KOOL kølestyringer giver stor fleksibilitet

Læs mere

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco Your reliable partner Hurtig, støjsvag og Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer. Et system med iltholdigt

Læs mere

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne

powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne powerperfector Optimer el-forbruget og spar på driftsbudgetterne Beboer Sænk spændingen og sænk el-regningen Stigende el-priser er i stadig højere grad med til at lægge pres på både offentlige og private

Læs mere

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAcontrol

Den bedste løsning. er den som bliver anvendt. RISMAcontrol Den bedste løsning er den som bliver anvendt RISMAcontrol RISMA Vi er dedikeret til din succes Pålidelig rettidig information spiller en nøglerolle for succes i dagens omskiftelige forretningsverden.

Læs mere

BEDRE LYS, BILLIGERE OG MED STØRRE SIKKERHED TJENT IND PÅ UNDER 10 ÅR LED UDSKIFTNING OG FORBEREDELSE TIL INTEGRATION AF SMART CITY LØSNINGER

BEDRE LYS, BILLIGERE OG MED STØRRE SIKKERHED TJENT IND PÅ UNDER 10 ÅR LED UDSKIFTNING OG FORBEREDELSE TIL INTEGRATION AF SMART CITY LØSNINGER 1 BEDRE LYS, BILLIGERE OG MED STØRRE SIKKERHED TJENT IND PÅ UNDER 10 ÅR LED UDSKIFTNING OG FORBEREDELSE TIL INTEGRATION AF SMART CITY LØSNINGER 2 AGENDA 1 2 3 Hvorfor og hvordan skiftes belysningen til

Læs mere

e-sense Move Highbay

e-sense Move Highbay e-sense Move Highbay e-sense Move Highbay Fleksibel lysstyring i industrielle applikationer De forskellige niveauer for tilstedeværelse betyder, at tilstedeværelsesdetektion, der slukker unødvendig belysning,

Læs mere

Intelligent bolig uden besvær

Intelligent bolig uden besvær Energistyring Større komfort Større sikkerhed Helt enkelt Intelligent bolig uden besvær Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Mini Platform LED: effektiv og kompakt. Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED

Mini Platform LED: effektiv og kompakt. Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED Mini Platform LED: effektiv og kompakt Mini Iridium LED, Mini Koffer² LED, Mini Milewide LED, Mini Copenhagen LED Mini Platform LED 2 Mini Platform LED - produktvejledning Mini Platform LED Mini Platform

Læs mere

Aquis. Optimering af vandforsyninger

Aquis. Optimering af vandforsyninger Aquis Optimering af vandforsyninger 80 % af forsyningens investering ligger i distributionsnettet Aquis giver dig fuld kontrol 2 Fremtidens udfordringer Uden realtidsinformationer om driften, netværkets

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

Vores arbejdsmetoder

Vores arbejdsmetoder Vores arbejdsmetoder Vores forretningsprincipper og Vores værdier udgør sammen kernen i vores virksomhed. I Vores arbejdsmåde beskrives det, hvordan vi omsætter vores ressourcer til resultater. Vi vil

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

Hvad er SmartAssist Remote?

Hvad er SmartAssist Remote? Hvad er SmartAssist Remote? SmartAssist Remote* er Yanmars nye system til administration af maskinparker, som sørger for optimalt overblik over maskinernes placering og status ved hjælp af den nyeste telematiske

Læs mere

områdebelysning ClearFlood Fordele

områdebelysning ClearFlood Fordele Lighting ClearFlood LEDløsning til sportspladsog områdebelysning ClearFlood ClearFlood er en serie projektører, som gør det muligt at vælge præcis det lumental, der er behov for, til det aktuelle formål.

Læs mere

Cut 18 mm. Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse

Cut 18 mm. Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse Cut 18 mm Uponor er medlem af KNX sammenslutningen hvilket sikrer kvalitetsprodukter af højeste klasse XXXXDK 09-06-X-SP Produktion: Uponor AB, Sverige Uponor A/S T 43 26 34 00 Uponor VVS F 43 43 10 11

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi

Energitjek. Få mest muligt ud af din energi Energitjek Få mest muligt ud af din energi Energi og produktionsomkostninger Leder du efter produktivitetseffektivisering? Energitjek Et struktureret program for energioptimering Hvorfor energitjek? Et

Læs mere

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept

parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept parcare Et funktionelt og stilrent belysningskoncept Parcare Parcare er et helt nyt, LED-baseret koncept til garager og parkeringshuse. Den rumskabende kombination, som består af et loftsarmatur og en

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation. LindabPascal. Opdateret funktionalitet. Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger

Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation. LindabPascal. Opdateret funktionalitet. Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger lindab vi forenkler byggeriet Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation Opdateret funktionalitet LindabPascal Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger lindab.dk/pascal 1 lindab pascal

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning

Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Your reliable partner Hurtig, støjsvag og utrolig økonomisk afluftning Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer.

Læs mere

Sikring af dit hjem. Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning.

Sikring af dit hjem.   Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning. Sikring af dit hjem Smartvest - et trådløst alarmanlæg med mulighed for at tilkoble videoovervågning Plug & Play Gratis app-adgang Individuelle behov Ingen abonnement www.abus-smartvest.com Trådløst Smartvest-alarmanlæg

Læs mere

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP

eco TOP » EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER AIR TREATMENT eco TOP AIR TREATMENT eco TOP eco TOP» EN SERIE AF KOMPAKTE ENERGIGENVINDINGS- AGGREGATER MED TOPTILSLUTTEDE KANALER Energieffektivitet omdrejningspunktet for vores løsninger Samtlige af vores forsknings-, udviklings-

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Reducer dine omkostninger med LED. Den første LED PL-C lyskilde til eftermontering. Designet til at øge effektiviteten og reducere dine omkostninger.

Reducer dine omkostninger med LED. Den første LED PL-C lyskilde til eftermontering. Designet til at øge effektiviteten og reducere dine omkostninger. CorePro LED PL-C Reducer dine omkostninger med LED Den første LED PL-C lyskilde til eftermontering. Designet til at øge effektiviteten og reducere dine omkostninger. Den første LED opgradering til downlights

Læs mere

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS

LINIA LED VLT VLG-F VLG-FS LINIA LED LINIA LED VLT LUMINEX A/S har videreudviklet det velkendte LINIA belysningssystem til et nyt niveau, en løsning der er hurtig, enkel, pålidelig og fuldstændig fleksibel - LINIA LED. På basis

Læs mere

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år

Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år Benchmarkanalyse Danske virksomheders syn på it og telekommunikation i de kommende år 73 % af alle danske virksomheder er kunder hos TDC Erhverv fordi de har en forretning, der skal køre Gennemført af

Læs mere

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer

ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer Lighting ClearFlood Large den bedste løsning til 1:1 udbytte af konventionelle armaturer ClearFlood Large ClearFlood Large opfylder de krav, der stilles til en lang række projektørbelysningsanvendelser.

Læs mere

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger VARIODYN D1 Comprio Professionel talevarsling til alle typer bygninger Let at bruge med enestående kvalitet og nem vedligeholdelse. Højt og tydeligt: Talevarslingssystem Talevarsling redder liv. Panik

Læs mere

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016.

Bæredygtighedspolitik. Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Bæredygtighedspolitik Denne politik er vedtaget af Castellum AB s (publ) bestyrelse den 20. januar 2016. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Omfang... 2 3. Formål... 2 4. Definition af bæredygtighed...

Læs mere

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg

Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg Skaber nemt og hurtigt overblik over data fra automatiserede anlæg SIA platformen er et unikt og innovativt produkt, der tilbyder data og værktøjer til at give overblikket over automatiserede anlæg En

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

EVlinkopladningsløsninger. Den vigtigste succesfaktor for el-bilen

EVlinkopladningsløsninger. Den vigtigste succesfaktor for el-bilen EVlinkopladningsløsninger Den vigtigste succesfaktor for el-bilen Transportadfærden i bymiljøer er i forandring, og elbilen er ved at blive det foretrukne valg blandt byboere, der kører mindre end 20 km

Læs mere

Det nye multitalent til installationen: ESY-Pen fra ESYLUX

Det nye multitalent til installationen: ESY-Pen fra ESYLUX PRESSEINFORMATION Ahrensburg/Frankfurt, d. 15. februar 2018 Det nye multitalent til installationen: ESY-Pen fra ESYLUX ESY-Pen er vores nye, praktiske all-in-one-enhed, der gør ibrugtagning, lysmåling,

Læs mere

OptiVision LED gen2 en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder

OptiVision LED gen2 en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder Lighting en ny tidsalder inden for smart belysning til fritidssportsområder og andre områder Philips -projektørsystem er det nyeste inden for LED-teknologi og udgør en komplet belysningsløsning lige fra

Læs mere

Den grønne kontakt til din virksomhed. Kontakt med omtanke for miljø og økonomi

Den grønne kontakt til din virksomhed. Kontakt med omtanke for miljø og økonomi Den grønne kontakt til din virksomhed Kontakt med omtanke for miljø og økonomi En slukket stikkontakt kan mærkes på bundlinjen I dag stilles der mange krav til lysstyring i erhvervsbygninger gennem lovgivningen.

Læs mere

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET

DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET DU STYRER DIN FORRETNING. VI SIKRER DIG DET OVERBLIK, DU HAR BRUG FOR. PROFESSIONEL KÄRCHER FLEET KOMPLET OVERBLIK GIVER STØRRE SUCCES. Kärcher Fleet er den innovative metode til professionel materielstyring

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren

Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren Sådan kan du bruge mindre tid på at få posten ud af døren En vejledning til bedre administration af udgående post Alle virksomheder sender en bred vifte af post fakturaer, tilbud, salgsbrochurer, marketingmateriale

Læs mere

Innovativ LED Industribelysning

Innovativ LED Industribelysning Innovativ LED Industribelysning Lineær LED High Bay Armaturer Typisk 50-85% Driftbesparelse Energieffektiv, Innovative Løsninger www.tricklestar.eu Lineær LED High Bay Armatur Innovativ LED Belysning der

Læs mere

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk

Energirigtig datacenter-køling. InRack serverkøling. & Det Intelligente Køleanlæg. aircold.dk Energirigtig datacenter-køling InRack serverkøling & Det Intelligente Køleanlæg aircold.dk 2 350 dages frikøling giver økonomichefen rynker smilerynker! Aircold er et dansk ingeniør- og kølefirma, der

Læs mere