PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL"

Transkript

1 PERSONLIGE DATA Navn: Gitte Daurehøj Adresse: Herlev Hovedgade th., 2730 Herlev Telefon: Fødselsdato: Civilstand: Gift PROFIL Inspirerende sælger med mange gode værdier. Jeg er en energisk og inspirerende medarbejder, med en meget høj arbejdsmoral. En af mine gode egenskaber er, at jeg altid tager ansvar for det jeg gør og det jeg siger. Jeg trives med nye udfordringer hele tiden. Jeg er en god kollega og god medarbejder. Jeg fungerer lige godt, om jeg arbejde alene eller sammen med en gruppe af kollegaer. Jeg ved, jeg er god til at lede et team af medarbejdere. Jeg er god til at få et team til at nå deres mål, samtidig med at de trives med det de laver, så leder er også et ønske men ikke et must.jeg har i mange og lange perioder arbejdet med telesalg. Jeg er god til er coache og vejlede til bedre salg. Jeg søger et nyt job, hvor jeg kan udvikle mig enten alene som sælger, eller som leder, sammen med mit team. Jeg ønsker at skabe resultater. Mine Jobønsker er mange, men jeg er rigtig klar til en udfordring. ERHVERVSERFARING Salgskonsulent. Dansk Biblioteks Reklame Ansvar for salg af annoncer til biblioteksposer og bogmærker til biblioteker i hele Danmark. Canvas, nysalg og fastholdelse af kunder. Administrative opgaver i forbindelse med salget. Daglig kontakt til grafikker for at sikre, at mine kunder får det jeg har lovet dem.

2 Udvalgte resultater: Nå deadline og de fastsatte mål, der er sat for de enkelte produkter. Skabe tillid til nye og gamle kunder, så salg til næste gang er nemmere Butikschef I Gine tøj A/S ( Zizzi) og Ball Group (Nye ejere) De første 4 år var jeg med til at starte butikken op fra bunden til det den var da jeg forlod den. En del af tiden havde fast ansvar for 2 butikker. 1 i Lyngby storcenter og 1 på Farum bytorv. Ledelse af 6 10 medarbejder samt coachting af dem inkl. vagtplaner og personalepleje. Uddannelse af elev. Butikkens overordnede økonomi, samt Indkøb af tøj og accessories til begge butikker. Overblik over placering af varer i butikkerne. Hvad sælger og hvad sælger ikke. Planlægning af kampagner, udsalg og store torvedage på centerets torv. Messebesøg, disponering af det næste ½ års tøj indkøb til begge butikker. Kundeaftener med modeshows med op til 200 inviterede kunder. Udvalgte resultater: Holde aftalte budgetter. Have overblik over både indtægter og udgifter. Personale sammensætning for at opnå det bedste salg i butikkerne. Kundepleje, lave forskellige interessante kampagner for, at friste kunden til et køb. Være der for eleven, så hun fik flotte resultater ved afsluttende eksamener Projektleder, DG Media Havde ansvar for opbygning af annoncesalg til alle 6 blade som hører ind under Dansk Handicaps forbund. Alle bladene havde forskellige afdelinger. Mødebookning, fastholdelse af kunder telefon salg og års aftaler. Rent canvas salg. Næsten alle blade skulle opbygges fra bunden. Kunde møder. Det er vigtigt for mig at se det firma kunden arbejder i. Kendskab til alle 6 forskellige blade. Bladene var misligholdt fra tidligere bureau. Være kreativ, og skabe interesse for annoncering til den enkelte kunde. Kontakt til grafikker for at sikre helt fra start, at kunden fik det, der var lovet. Opbygning og strukturering af bladene og meget administrativt arbejde. Have fokus på alle blade, og skabe positiv omtale af dem alle. Få kunderne til at prioritere, at annoncerer mere end en gang årligt i bladene. Få kunderne til at annoncerer, i mere end et blad hver gang. Skabe tryghed for kunden. Tryghed skaber mersalg.

3 Sygdom i min nærmeste familie gjorde at jeg måtte tage et års pause fra arbejdsmarkedet Key Account Manager I Eniro A/S Eniro A/S ønskede at starte en ny afdeling, hvor vi var 3 nye Key Account Manager. Leeds generering for opbygning af databasen og definering af Account kunder. Mødebookning, canvas, telesalg og fastholdelse af de få kunder der var. Kundebesøg ved større salg af annoncer. Meget administrativt arbejde mellem kunder og virksomheden. Kontakt til grafikkerne for at beskrive annonceopbygning og for at sikre mig at kunden får det som er købt. Skabt overblik over almindelige kunder og Key Account kunder i afdelingen. Have fokus på de vigtigste stor-kunder. Prioriterer kontakten til kunden uden at det kun handler om salg og mersalg Major account og Key account coordinator I Stepstone. De 3 første måneder arbejdede jeg som Tele Account Manager. Derefter arbejdede jeg 7 måneder for en Major Account og det sidste år arbejdede jeg for en National Key Account Manager, som Account koordinator. Mit ansvar i begge stillinger var, at kunden følte sig godt behandlet og ville vende tilbage når behovet opstod igen. Leeds generering. Opbygning af egen kundedatabase og kundemøder med sælgerne. Både mødebookning, nysalg og mersalg, og kundemøder, med sælgerne. Arbejdede med kunder over 200 ansatte og sidst med de 30 største virksomheder. Rådgivning og genforhandlinger af kontrakter til alle de forskellige kunder. Planlægning af seminar, kundearrangementer og planlægning af disse og deltagelse. kontakt til grafikkerne, for at sikre mig, at kunden får det de nu har købt og holde mig informeret omkring nye tiltag i virksomheden. Overblik over databasen for at sikre, at underafdelinger af hovedfirma, også får den rigtig kontakt. Kundetilfredshed. Vigtigt at alle kunder fik den service de skulle have. Være opdateret på alt nyt i de største virksomheder.

4 Være der hvor de forskellige konsulenter havde brug for mig både ved møder og i firmaet. Have overblik og have svar på hvad der måtte komme af spørgsmål Ansat som Tele Account Manager Ved Teledanmark. Jeg havde et tæt samarbejde med en konsulent/sælger. Jeg havde selv valgt at arbejde med de mindste virksomheder. Det ønske havde jeg fordi jeg kunne godt lide at der var hurtig fra kontakt til handling. Mødebookning, fastholdelse af kunder og kundemøder med konsulenterne. Introduktion af nye tiltag, og af alle produkter i Tele Danmark+ Direct mail. Kundekontakt på telefonen. Både ved indgående og udgående kald. Kundearrangementer. Invitationer og deltagelse i både små og store arrangementer sammen med de andre tele Account Manager. Kundemøder med konsulenten, når det var omkring information og salg af små omstillingsanlæg her også en del administrativt arbejde. Håndtering af klagesager omkring, regninger, hvis telefonnummer, internetforbindelse, ja hvad som helst ikke virkede for kunderne. Det var ofte mig, der lærte nye medarbejder op. Udvalgte resultater Jeg ville være blandt de 3 bedste, hvad der har med omsætning at gøre. At kunderne var tilfredse med, det produkt de nu købte af mig. At være med til, at nye medarbejder følte sig velkommen og godt tilpas. At være helt opdateret i de nye produkter, der hele tiden kom på markedet og det var rigtig mange i den periode. At jeg fik en teknisk forståelse for de forskellige produkter, så jeg vidste hvordan de kunne bruges for den enkelte kunde Telesælger på De gule sider. Det første ½ år sad jeg som mødebooket for en konsulent i Jylland. Derefter kom jeg ind som telesælger på telefonbøgerne, i alle dele af landet og på de gule sider. De sidste 3 måneder sat jeg og arbejdede med Danish Eksporters. En telefonbog for virksomheder som ønskede kontakt til udenlandske kunder. Ansvarsområder Mødebookning for de ude kørende konsulenter. Det var for de større kunder. Nysalg. Til alle kunde grupper både på de gule sider og lokal bøger i hele DK Sælger annoncer til flere telefonbøger, til samme kunde samt vejledning i annonce opbygning. Meget kontakt til grafikker for at sikre at mine kunder, fik det de havde bestilt.

5 Være med til at oplærer nye medarbejder i salg på de forskellige telefonbøger. Telefonsalg. Udvalgte resultater. Jeg ville være blandt de 3 bedste hvad der har med omsætning at gøre. At kunderne var tilfredse med det produkt de nu købte af mig. At være med til at nye medarbejder følte sig velkommen og godt tilpas. UDDANNELSE Zizzi Akademi kursus, inden for salg, personale ledelse, ansættelser, MUS samtaler Uddannelse som Informatik assistent. (EDB uddannelse) Eksamener i Samfundsfag, psykologi og informatik på VUC HTX uddannelse Detailuddannelse IT OG SPROG Stort kendskab til Office pakken. Kendskab til C5. Dansk: Modersmål. Engelsk: Taler kun turist engelsk. Tysk: Forstår lidt. FRITIDSINTERESSER Holder meget af at være sammen med familie, venner og børn. Træner gerne i fitness center.

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.:

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.: Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Gitte.dahl@outlook.dk Mobil nr.: 28891726 Erfaren og dynamisk salgskonsulent med gode resultater og skarpt blik for kundens behov. Den 1. marts 2017 Efter mange år i Horeca

Læs mere

Der kommer først en række afkrydsningsspørgsmål. Derefter får du mulighed for med egne ord at uddybe evt. ris eller ros.

Der kommer først en række afkrydsningsspørgsmål. Derefter får du mulighed for med egne ord at uddybe evt. ris eller ros. I dette spørgeskema har du mulighed for at fortælle om din oplevelse som kunde hos virksomhed X. På denne måde kan virksomheden se, hvad der er gået godt galt hos dig. Ledelsen får således mulighed for

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER

HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING DU SØGER Et CV er en beskrivelse af din uddannelses- og erhvervserfaring samt kompetence Et CV er personligt Der er ikke nødvendigvis et klart svar på hvad DET RIGTIGE CV er. HUSK AT SKRIVE DIT CV EFTER DEN STILLING

Læs mere

CV Kisser Lehnert Omsorgsfuld, robust og struktureret

CV Kisser Lehnert Omsorgsfuld, robust og struktureret CV Kisser Lehnert Omsorgsfuld, robust og struktureret Adresse Teglovnsvej 26 4100 Ringsted Telefon 21917453 E-mail kile929@gmail.com Alder 49 år Familie Datter på 12 år Resume Som menneske er jeg varm,

Læs mere

Jobindex Kundetilfredshed 2010

Jobindex Kundetilfredshed 2010 Jobindex Kundetilfredshed 2010 1. Kundetilfredshedsundersøgelse hos Jobindex 2010 I efteråret 2010 gennemførte Jobindex en online spørgeskemaundersøgelse blandt vores 1000 største kunder, der skulle belyse,

Læs mere

Markedsføring og e-handel

Markedsføring og e-handel Eniro Danmark A/S Markedsføring og e-handel Lederanalyse blandt små og mellemstore private virksomheder Figurrapport, landsdele 14.11.2014 Indhold Om analysen... 3 Resultater... 4 Spørgsmål 1 - Hvor stor

Læs mere

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen

CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen CV Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Personlige data Navn: Cecilie Methe Jasmin Rasmussen Adresse: Kochsgade 26., 1.sal, 5000 Odense C. Mobil: 3136 7540 E-mail: jasmin.methe@gmail.com Fødselsdag: 1. juni

Læs mere

Hvad er stress? Er lidt stress godt? Kan man dø af det? Smitter det? Hvem har ansvaret for stress på arbejdspladsen?

Hvad er stress? Er lidt stress godt? Kan man dø af det? Smitter det? Hvem har ansvaret for stress på arbejdspladsen? Krise er en voldsom hændelse, der ændrer den berørtes opfattelse af sin omverden. Det være sig sorg, følelsen af tab ved f.eks. skilsmisse, sygdom eller en trafikulykke. Hvad er stress? Er lidt stress

Læs mere

Erna Storgaard Kastanievænget 1 Tlf.: 22 25 90 30 7173 Vonge Mail: erna@storgaardinnovation.dk

Erna Storgaard Kastanievænget 1 Tlf.: 22 25 90 30 7173 Vonge Mail: erna@storgaardinnovation.dk Personlige oplysninger Født: 11. oktober 1965 Profil Jeg brænder virkelig for Lean-filosofien og implementering heraf, arbejder struktureret og selvstændigt i forhold til planlægning og gennemførsel af

Læs mere

Job søges som designer/designassistent

Job søges som designer/designassistent Job søges som designer/designassistent i Midtjylland Jeg hedder Mie Vinther Nielsen, jeg er 24 år og boende i Aarhus. Jeg er færdiguddannet designteknolog og bachelor med speciale i fashion design fra

Læs mere

Personlige data: Resume. Erfaren Grafiker/Kontorassistent søger fleksjob. Erhvervserfaring. Administrative funktioner

Personlige data: Resume. Erfaren Grafiker/Kontorassistent søger fleksjob. Erhvervserfaring. Administrative funktioner Curriculum Vitae Personlige data: Navn: Gitte Hougaard Adresse: Udsigten 2 8220 Brabrand Tlf.: 86 11 81 80 Mobil: 26 35 86 80 E-mail: gittehougaard@gmail.com Fødselsdato: 28. november 1968 Civilstand:

Læs mere

Den effektive sælger - MBK A/S

Den effektive sælger - MBK A/S Vil du have træning, så du bliver endnu bedre til at sælge til nye kunder? Vil du være bedre til at sælge mere til dine nuværende kunder? Vil du være bedre til at få tilfredse kunder og skabe gensalg?

Læs mere

HR/Personalerekruttering

HR/Personalerekruttering HR/Personalerekruttering VI HJÆLPER JER MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler et udvalg August 2012 Side 1 af 9 Søger I kvalificeret, flersproget personale i Tyskland eller Danmark? VI

Læs mere

Kreativeudfordringer.

Kreativeudfordringer. Dekoratør/VisualMerchandisersøgernye Kreativeudfordringer. Hvisiansæ termigfårienkolegamed masseraferfaringoginteresseforindretning ogdesign.engoddekoratørangriberopgavernemedetåbentsind.mitfocuseratskabe

Læs mere

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012.

Salg med LinkedIn. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg. Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. Din vært: Ole Bach Andersen linkedin.com/in/olebachandersen Salg med LinkedIn Online kursus. 2. udgave. Oktober 2012. 1. Del Betydningen af profilen og connections for salg Introduktion til kurset det

Læs mere

December Januar 2014/ 2015 Odd Molly i Illum Salgsassistent Servicere kunder Sørge for butikken er præsentabel Fylde op fra lager

December Januar 2014/ 2015 Odd Molly i Illum Salgsassistent Servicere kunder Sørge for butikken er præsentabel Fylde op fra lager CV DATA: Navn: Matilde Halkier Adresse: Puggaardsgade 4, 1.tv. 1573 KBH V Født: 03.05.1990 Telefon: +45 40 53 90 06 E-mail: matildehalkier90@gmail.com Mit navn er Matilde Halkier, og jeg søger et deltidsarbejde.

Læs mere

SIMU Butik. Erhvervsfag 2 Praktikpladssøgning

SIMU Butik. Erhvervsfag 2 Praktikpladssøgning Praktikpladssøgning Opgave Kom i gang med ansøgningerne 1.1. Hvad er der af muligheder for at finde aktuelle jobopslag? List minimum 5 muligheder op, for at finde aktuelle stillinger. 1.1.1 Hvad vil det

Læs mere

ARBEJDSFORHOLD. Karrieremuligheder 2. Elev hos JYSK 3 JYSK VALUES 4. Psykisk og fysisk arbejdsmiljø 5 JYSK LEADERSHIP 6 JYSK CUSTOMER PROMISES 7

ARBEJDSFORHOLD. Karrieremuligheder 2. Elev hos JYSK 3 JYSK VALUES 4. Psykisk og fysisk arbejdsmiljø 5 JYSK LEADERSHIP 6 JYSK CUSTOMER PROMISES 7 ARBEJDSFORHOLD Karrieremuligheder 2 Elev hos JYSK 3 Oms 3,9b JYSK VALUES 4 Psykisk og fysisk arbejdsmiljø 5 JYSK LEADERSHIP 6 JYSK CUSTOMER PROMISES 7 JYSK SALG OG SERVICE 8 GO JYSK 9 1 KARRIEREMULIGHEDER

Læs mere

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Ansøgning En ansøgning består af et brev og et CV. Brevet skal i bund og grund fortælle, hvad der har fået dig til at søge stillingen samt

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig

Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Den Gode Samtale - Oversigt over samtaler og aktiviteter, du kan deltage i, mens du er ledig Indhold Oversigt over forskellige typer af fagligt indhold du kan vælge mellem ved en samtale i A-kassen...

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

For mig er det meget vigtigt, at opgaverne bliver løst til tiden og at kvaliteten er mere end 'i orden'.

For mig er det meget vigtigt, at opgaverne bliver løst til tiden og at kvaliteten er mere end 'i orden'. CV for Troels Aaen Troels Aaen Bybækterrasserne 158-B 3520 Farum Tlf.: 29 87 01 24 E-mail: troels_aaen@hotmail.com LinkedIn profil: dk.linkedin.com/in/troelsaaen/ Introduktion: Professionel, pålidelig,

Læs mere

HG - DETAIL VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN:

HG - DETAIL VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: 2014 HG - DETAIL VIRKSOMHEDENS MAPPE UDARBEJDET AF MICHAEL JENSEN & STINE B. HANSEN ELEVENS NAVN: VIRKSOMHEDENS NAVN: Indholdsfortegnelse Jobansøgning... 2 Evaluering - Jobsøgning... 3 Virksomheden...

Læs mere

Personlige oplysninger. Resumé. Erhvervserfaring

Personlige oplysninger. Resumé. Erhvervserfaring Personlige oplysninger Navn: Elisabet Mygind Sørensen Adresse: Store Havelsevej 152, 3310 Ølsted E-mail: elisabetmygind@gmail.com Telefon: 47 74 20 90 Mobil: 22 95 62 87 Resumé Jeg er en kompetent medarbejder,

Læs mere

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del

Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Salg med LinkedIn Online kursus 1. Del Vi går i gang præcis kl. 12 Kursus : Salg med LinkedIn nr. 1 Dato: september 2012 linkedin.com/in/olebachandersen Introduktion til kurset det praktiske 4 frokost

Læs mere

SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER

SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER SPAR NORD OPNÅR FORNEMME SYNERGIEFFEKTER VIA TV-SPOTS, LOKAL ANNONCERING OG MÅLRETTEDE ÉN-TIL-ÉN MEDIER Synergi og skarp segmentering kan løfte Return on Investment markant. Det viser en test, Spar Nord

Læs mere

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S

Salg for ikke-sælgere - MBK A/S Vil du være mere sikker, når du skal ud af din vante rolle som faglig ekspert? Vil du have en god relation til jeres kunder, og være ambassadør for jeres virksomhed? Vil du skabe god kundekontakt, og sørge

Læs mere

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen

Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen Hej! Mit navn er Mads Balslev Pedersen CV Professionel profil Jeg er en passioneret, entusiastisk og ansvarsfuld kommende multimediedesigner, der har gåpåmod og er ivrig efter at gøre min hobby og uddannelse

Læs mere

Pro Start Forretningsplan

Pro Start Forretningsplan Pro Start Forretningsplan Dato A. Baggrundsoplysninger om dig og din kommende virksomhed Navn CPR nr. E-mail Adresse Postnr./by Fastnet tlf. Mobilnr. Virksomhedens forventede navn Adresse Postnr /by Tlf.

Læs mere

Curriculum Vitae. Resumé :

Curriculum Vitae. Resumé : Jeppe Jeppesen Hvedemarken 19. 7400 Herning TLF: 23230808 E-mail: jj@divingdragon.com Født: 3. december 1976 Civilstand: I parforhold, 0 børn Curriculum Vitae Resumé : Jeg er en ung mand på 33 som for

Læs mere

KAPITEL 4 DIRECT MAIL SALG OG SALGSLEDELSE. Ambassadør. Fast kunde. 1. gangskøber. Varmt emne. Emne. Målgruppe(r) Totalmarked. Salgstrappens syv trin

KAPITEL 4 DIRECT MAIL SALG OG SALGSLEDELSE. Ambassadør. Fast kunde. 1. gangskøber. Varmt emne. Emne. Målgruppe(r) Totalmarked. Salgstrappens syv trin Ambassadør Fast kunde 1. gangskøber Varmt emne Totalmarked Emne Målgruppe(r) Fig. 4.1 Salgstrappens syv trin 29 Fig. 4.2 Segmentering udvælgelse af mål grup pe (r) 30 Moderne Individorienterede Fællesskabsorienterede

Læs mere

Q resultater december 2015 PraktikCenter Viborg

Q resultater december 2015 PraktikCenter Viborg Hvilket køn er du I hvilken afdeling arbejder du Hvor længe har du været i Praktikcenter Viborg? Hvordan oplever du det generelt, at være elev i Praktikcenter Viborg? 1 Hvordan oplever du den information

Læs mere

SIMU Butik. Ansøgning

SIMU Butik. Ansøgning Ny SIMU-Butik i byen om ansættelse hos SIMU-Butik I den lokale avis, har du og dine studiekammerater læst en pressemeddelelse, som fortæller at SIMU-Butik har besluttet, at de vil åbne en butik lokalområdet.

Læs mere

SERVICE- HELTENE FRA KGS. LYNGBY

SERVICE- HELTENE FRA KGS. LYNGBY SERVICE- HELTENE FRA KGS. LYNGBY Medierne flyder med negative historier om den tilfældige service vi udsætter vores turister for. Det ernoget skidt - men nu synes jeg du skal have denne inspiration direkte

Læs mere

NYHEDSBREVE OUTSOURCING AF NYHEDSBREV UDSENDELSE Pinkmarketing Bispensgade 10, 3 sal tv 9000 Aalborg www.pinkmarketing.dk I rigtig mange tilfælde er nyhedsbrevene virksomhedens bedste mulighed for at skabe

Læs mere

LinkedIn for professsionelle

LinkedIn for professsionelle LinkedIn for professsionelle Salg, markedsføring, rekruttering og networking Dato: august 2012 Ole Bach Andersen 53% af LinkedIns omsætning er salg af rekrutterings- og employer branding-løsninger 27%

Læs mere

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje.

UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC. For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. UDSKRIFT AF HJEMME IGEN! BIOLOG-FAMILIEN HAMZIC For 15 år siden boede jeg med min familie i Herzegovina i byen Trebinje. Det er tæt på Adriaterhavet nær Dubrovnik. Jeg har en kone og to drenge, som var

Læs mere

Hvor god er du til at sælge dine idéer?

Hvor god er du til at sælge dine idéer? Hvor god er du til at sælge dine idéer? Du har nu muligheden for at blive helt skarp til en kommende jobsamtale samtidig med at du følger et statsanerkendt salgs- og kommunikationsfag. Faget forbedrer

Læs mere

Ret smart - men det er jo svært at planlægge hvis du har et firma, hvor kunden henvender sig uden varsel.

Ret smart - men det er jo svært at planlægge hvis du har et firma, hvor kunden henvender sig uden varsel. Det jeg mener er, at du ofte kan kombinere mersalg med god service, ved at informere ud fra de informationer du har. Det vil oftest medføre at kunden enten takker og køber eller blot takker nej. Men han

Læs mere

HR/ Personalerekruttering

HR/ Personalerekruttering HR/ Personalerekruttering VI HJÆLPER DEM MED REKRUTTERING AF NYE MEDARBEJDERE Kandidatprofiler Et udvalg Juli 2010 Seite 1 von 6 VI HAR KANDIDATERNE! Søger De kvalificeret, flersproget personale i Tyskland

Læs mere

D O M. Afsagt den 2. maj 2016 af Østre Landsrets 5. afdeling (landsdommerne Ulla Langholz, Nikolaj Aarø-Hansen og Klaus Rugaard (kst.)).

D O M. Afsagt den 2. maj 2016 af Østre Landsrets 5. afdeling (landsdommerne Ulla Langholz, Nikolaj Aarø-Hansen og Klaus Rugaard (kst.)). D O M Afsagt den 2. maj 2016 af Østre Landsrets 5. afdeling (landsdommerne Ulla Langholz, Nikolaj Aarø-Hansen og Klaus Rugaard (kst.)). 5. afd. nr. B-303-15: Dansk Erhverv som mandatar for Eniro Danmark

Læs mere

Har du lyst til en alsidig karriere...

Har du lyst til en alsidig karriere... Har du lyst til en alsidig karriere...... så har du alle muligheder hos os! Dansk Landbrug Sydhavsøerne - Det naturlige valg DLS rådgiver årligt 1.200 kunder inden for fagområderne økonomi, ejendomshandel,

Læs mere

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND

FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND FLORENCE NIGHTINGALE HOSPICE AYLESBURY ENGLAND Mine forventninger til opholdet var at prøve at blive kastet ud i en anden kultur, hvor kommunikationen foregår på engelsk. Da jeg altid har haft meget svært

Læs mere

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015 Tilfredshed med sortimentet Dækker sortimentet størstedelen af dit behov? Tilfredshed med kvaliteten Lever kvaliteten af produkterne op til dine forventninger? Tilfredshed med salgskonsulenten Benytter

Læs mere

Jobsøgende indenfor Distriktschef, Butikschef eller lignende (Roskilde, Ringsted, Kalundborg, NVSj) hos Jobsøgende marts i dag (1 måned)

Jobsøgende indenfor Distriktschef, Butikschef eller lignende (Roskilde, Ringsted, Kalundborg, NVSj) hos Jobsøgende marts i dag (1 måned) Eric Keithen Jobsøgende Distriktschef, Butikschef eller Lignende (Roskilde, Ringsted, Kalundborg op mod NV Sjælland) eric@keithen.dk Kort beskrivelse Jeg er en erfaren leder, med dokumenteret gode resultater.

Læs mere

Mangfoldighed giver millioner på bundlinjen i ISS

Mangfoldighed giver millioner på bundlinjen i ISS Mangfoldighed giver millioner på bundlinjen i ISS 1 indhold 3 Forord 4 Hovedkonklusioner 5 Baggrund for undersøgelsen 6 7 Sygefravær og medarbejdertilfredshed 8 Tre væsentlige faktorer 9 Den gode mangfoldighedsleder

Læs mere

Personlige mål. Vil du gerne have mere gennemslagskraft? Vil du gerne gennemføre bedre møder? Vil du gerne have tydeligere succeskriterier på jobbet?

Personlige mål. Vil du gerne have mere gennemslagskraft? Vil du gerne gennemføre bedre møder? Vil du gerne have tydeligere succeskriterier på jobbet? Personlige mål Vil du tabe dig 8 kg? Vil du løbe en maraton? Vil du gerne have mere gennemslagskraft? Vil du gerne være projektleder? Vil du gerne gennemføre bedre møder? Vil du gerne have tydeligere succeskriterier

Læs mere

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach

Stillingsbeskrivelse. Agil Coach Stillingsbeskrivelse Agil Coach Virksomhedsbeskrivelse Plan A blev etableret i 2005, en sund og succesrig konsulentvirksomhed som rådgiver og coacher nogle af de største kunder i Danmark. Deres succes

Læs mere

Jeg sætter mig hurtigt ind i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden for at opfylde kundens ønsker.

Jeg sætter mig hurtigt ind i kundens behov og arbejder tæt sammen med kunden for at opfylde kundens ønsker. KONSULENTPROFIL Navn Nationalitet Torben Nørgaard Dansk Resumé Jeg er oprindeligt kontoruddannet i revisionsfirma. I de 8 år jeg var ansat havde jeg ansvaret for driften af EDB og stod for kontakten til

Læs mere

1 Indholdsfortegnelse.

1 Indholdsfortegnelse. ET106 Ringsted Tekniske Skole 29. oktober 1999 1 Indholdsfortegnelse. 1 Indholdsfortegnelse. 2 2 Indledning. 3 3 Uddannelse. 3 4 Ide/mål. 3 5 Reklame. 3 6 Vognpark. 4 7 Kunder. 4 8 SWOT analyse. 4 9 Budget.

Læs mere

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål

Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Tidsplan og Synopsis Samt Spørgsmål Af: Tommy Munk Thomsen TMT_Spørgsmål.indd 1 13/06/13 10.08 Synopsis Opgaven: Afsender: Målgruppe: Kommunikationsstrategi: Distribution af materialet: Farver Fremstilling

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

CURRICULUM VITAE. NATIONALITET: Gift, 1 barn(ida 9 år) Dansk(modersmål) Engelsk flydende Tysk business Skandinavisk business.

CURRICULUM VITAE. NATIONALITET: Gift, 1 barn(ida 9 år) Dansk(modersmål) Engelsk flydende Tysk business Skandinavisk business. NICOLAS FYLLGRAF THOMASMINDEPARKEN 42 DK- 9440 AABYBRO MOBIL: +45 31 35 53 27 FYLLGRAF@NORDFIBER.DK CURRICULUM VITAE LOKATION: NATIONALITET: STATUS: FØDSELSDAG: SPROG: UDDANNELSE: Aabybro, Danmark Dansk

Læs mere

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier

Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder ... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier Marketing Manager er certificeret FRANCHISE Vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder..... SEO / AdWords Website / Webshop Klippekort Hosting / Support Tekstforfatter Sociale medier 1www.marketing-manager.dk

Læs mere

En del af holdet med det samme

En del af holdet med det samme 2 En del af holdet med det samme Som kunde hos har du adgang til dygtige medarbejdere og til en lang række opgaver og funktioner på kontoret. Det kan være, når du skal bruge flere ressourcer i forbindelse

Læs mere

Preben Kihlgast Gefionsvej 6, 7480 Vildbjerg 29 85 03 53 97 13 70 06 preben@kihlgast.dk

Preben Kihlgast Gefionsvej 6, 7480 Vildbjerg 29 85 03 53 97 13 70 06 preben@kihlgast.dk Personlige data CV Navn: Preben Kihlgast Adresse: Gefionsvej 6, Skibbild Telefon: 97 13 70 06-29 85 03 53 E-mail: preben@kihlgast.dk Hjemmeside: www.kihlgast.dk Fødselsdato: 1.oktober 1963 Civilstand:

Læs mere

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30

PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 PERSONLIG SALGSTRÆNING En anderledes uddannelse til ledige, der tager udgangspunkt i den enkelte. Dag 5 af 6; 08:30 15:30 DAGENS PROGRAM 08:30 09:30 Opsamling 09:30 09:45 Pause 09:45 10:45 Brik Å Teori:

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling Karriere kompetence forsikring Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling CA giver dig meget mere end a-kasse Dit økonomiske sikkerhedsnet A-kassen er først og fremmest din forsikring ved arbejdsløshed,

Læs mere

Jeg har en stor interesse og viden indenfor IT, og holder mig løbende opdateret om, hvad der sker inden for området.

Jeg har en stor interesse og viden indenfor IT, og holder mig løbende opdateret om, hvad der sker inden for området. CV Piet Momberg PERSONLIGE OPLYSNINGER Piet Momberg Født: 22 Juni 1971 Telefon: 42 43 83 75 mail@pietmomberg.com htttps://www.pietmomberg.com FAGLIG PROFIL Jeg er et engageret og empatisk menneske, som

Læs mere

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines.

Jeg kan tilbyde jer at arbejde selvstændigt eller i et team, er god til at håndtere stress ved tunge projekter og alt for korte deadlines. ANSØGNING Kreativ nørd med masser af drive er klar til nye udfordringer Mit navn er Michael Jeg er klar til at uddybe mine tilegnede kompetencer i din virksomhed. Med mig får i en kollega, som er meget

Læs mere

Nogle af vores kunder

Nogle af vores kunder Cases 1 Nogle af vores kunder 2 Reference - Forandringsledelse Reference: DONG Forandringsledelse "Jeg har anvendt Connection Management A/S i forbindelse med et management & leadership kursus. Instruktørerne

Læs mere

GØR DET BEDRE SOM SÆLGER. Et dialogværktøj til afklaring og udvikling

GØR DET BEDRE SOM SÆLGER. Et dialogværktøj til afklaring og udvikling GØR DET BEDRE SOM SÆLGER Et dialogværktøj til afklaring og udvikling GØR DET BEDRE SOM SÆLGER er et af flere dialogværktøjer udviklet af DufkeResult. Se den komplette liste på www.dufkeresult.dk Gør det

Læs mere

Tre er et umage par. Disposition: Om undersøgelsen Kommunikation Relationer Familiemedlemmer Fremtidsperspektiver

Tre er et umage par. Disposition: Om undersøgelsen Kommunikation Relationer Familiemedlemmer Fremtidsperspektiver Tolkning - udfordringer og muligheder Projektleder, antropolog Center for Folkesundhed, Region Midtjylland Tre er et umage par Disposition: Om undersøgelsen Kommunikation Relationer Familiemedlemmer Fremtidsperspektiver

Læs mere

M E D I E G R A F I K E R E L E V

M E D I E G R A F I K E R E L E V MEDIE GRAFIKER ELEV Jeg vil gerne være ELEV Blive en del af teamet Lidt om mig: Jeg hedder Maria Elisabeth Jensen. Jeg er en kvinde på 29år. Jeg har arbejdet i en e-handelsforreting HPM-group. Min opgave

Læs mere

Grundfag Grundfagene er erhvervsøkonomi, salg og service, dansk, engelsk, samfundsfag, it samt 2. fremmedsprog f.eks. tysk, fransk eller spansk.

Grundfag Grundfagene er erhvervsøkonomi, salg og service, dansk, engelsk, samfundsfag, it samt 2. fremmedsprog f.eks. tysk, fransk eller spansk. ER DU INTERESSERET I HANDEL, SERVICE, IT, ADMINISTRATION ELLER MÅSKE EGEN VIRKSOMHED? HG (handelsskolernes grundforløb) er vejen til job i spændende virksomheder med gode muligheder for udvikling og karriere

Læs mere

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013 København 3311 7070 kbh@ Vi har talenterne! Få de rette profiler ombord med Kelly Travel Det er afgørende med et stort netværk for at finde de bedst kvalificerede

Læs mere

Boldburet er ved at blive sat op

Boldburet er ved at blive sat op Kildeskolenyt! Boldburet er ved at blive sat op Sidst i oktober måned kom håndværkerne endelig i gang med at sætte vores boldbur op. Hidtil har det været nødvendigt at forhindre al boldspil i gården ikke

Læs mere

Beskrivelse af indsatsens første fire måneder

Beskrivelse af indsatsens første fire måneder 1 Status på gadeplansmedarbejder-funktionen, Helsingør Kommune oktober 2014 Indhold Beskrivelse af indsatsens første fire måneder... 1 Målsætningen med gadeplansfunktionen... 2 Gadeplansmedarbejderens

Læs mere

Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening.

Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening. Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening. På Årsmødet i januar fik Rådighedslønsforeningen en ny bestyrelse. Det skete efter at den mangeårige bestyrelse, bestående

Læs mere

Dorthe Riget. Tina Lindstam

Dorthe Riget. Tina Lindstam Dorthe Riget Tina Lindstam Vi har forenet vores kræfter og tilbyder nu vores kompetencer som en samlet pakke, når det gælder markedsføring og kommunikation. Det fælles samarbejde kalder vi... RIGET Marketing

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DIT UDBYTTE Opdatering af kompetencer med den nyeste faglige viden Genopfriskning af faglig viden inden

Læs mere

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst.

Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Kald 4: Hvad er dit behov lige nu. Nu er det tid til at ligge ønskerne lidt væk. Vid at de arbejder i dig og at du hele tiden kan gå tilbage til dem, når du har lyst. Men i dag skal vi tale om dit behov.

Læs mere

Toplederens egne erfaringer!

Toplederens egne erfaringer! Toplederens egne erfaringer! Brian Petersen har en solid og spændende erhvervserfaring bl.a. som CEO i Københavns Lufthavne og hos Procter & Gamble. Derudover har han også stor erfaring fra forskellige

Læs mere

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie?

Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvornår har du sidst ydet en særlig stor indsats og været meget tilfreds med det bagefter? Hvornår har du sidst følt, at du fortjente en stor lønforhøjelse eller en ekstra uges ferie? Hvad er det vigtigste

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Håndværkets Evalueringscenter

Håndværkets Evalueringscenter Præsentation af Håndværkets Evalueringscenter Håndværkere med seriøs kundepleje Hvorfor et nyt evalueringscenter? Forbedre branchens image Ledelsesværktøj ikke smiley-ordning Virksomhederne Hvad kan evalueringssystemet

Læs mere

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse

MTU 2015 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse MTU 15 Medarbejdertilfredshedsundersøgelse Svarprocent: 93% (103 besvarelser ud af 111 mulige) Præsentation Sammenfatning af undersøgelsens resultater 100 Arbejdsmarkedet generelt (EEI DK 14) Tolkning

Læs mere

SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION

SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION SAN FRANCISCO TOYOTA / SCION Af: Ahmet Gunes Biløkonom/Markedsføringsøkonom 2005-2007 Indhold: Beskrivelse af ophold hos San Francisco Toyota/Scion Gode råd: Før, under og efter opholdet Side 1 af 7 1.

Læs mere

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34

Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 Bilag 2: Elevinterview 1 Informant: Elev 1 (E1) Interviewer: Louise (LO) Tid: 11:34 LO: Ja, men først vil vi gerne spørge om, du måske kunne beskrive en typisk hverdag her på skolen? E1: En typisk hverdag

Læs mere

Hvorfor en personlig uddannelsesplan?... 2. Aftaler om brug af den personlige uddannelsesplan... 2. Personlige og faglige læringsmål...

Hvorfor en personlig uddannelsesplan?... 2. Aftaler om brug af den personlige uddannelsesplan... 2. Personlige og faglige læringsmål... Hvorfor en personlig uddannelsesplan?... 2 Aftaler om brug af den personlige uddannelsesplan.... 2 Personlige og faglige læringsmål.... 3 Skabelon - personlige og faglige læringsmål.... 5 Reflektere....

Læs mere

ØKONOMI. for ikke-økonomer i det offentlige. For ledere med budgetansvar. Få dybere indsigt i de økonomiske sammenhænge

ØKONOMI. for ikke-økonomer i det offentlige. For ledere med budgetansvar. Få dybere indsigt i de økonomiske sammenhænge 2-dags kursus ØKONOMI for ikke-økonomer i det offentlige For ledere med budgetansvar Få dybere indsigt i de økonomiske sammenhænge Hvad er økonomisk styring egentlig? Bliv bedre til at forstå og præsentere

Læs mere

Mercuri Urval A/S. Grundlagt i 1967 DK 1974. Flere end 3.000 kunder I alle sektorer. Kontorer i 23 lande. Små, mellemstore og store organisationer

Mercuri Urval A/S. Grundlagt i 1967 DK 1974. Flere end 3.000 kunder I alle sektorer. Kontorer i 23 lande. Små, mellemstore og store organisationer Velkommen Mercuri Urval A/S Grundlagt i 1967 DK 1974 Kontorer i 23 lande 800 konsulenter Flere end 3.000 kunder I alle sektorer Små, mellemstore og store organisationer Over 10.000 opgaver hvert år Hvem

Læs mere

August 2015. Velkommen

August 2015. Velkommen August 2015 Velkommen Mercuri Urval A/S Grundlagt i 1967 DK 1974 Kontorer i 25 lande 800 konsulenter Flere end 3.000 kunder I alle sektorer Små, mellemstore og store organisationer Over 10.000 opgaver

Læs mere

Rybners Skolepraktik ECC Trading Erfaringsbeskrivelser

Rybners Skolepraktik ECC Trading Erfaringsbeskrivelser Rybners Skolepraktik ECC Trading Erfaringsbeskrivelser Susanne Hofmann Heidi Andersen Alder: 41 år. Start: 31. januar 2011 Restlæretid: 7 mdr. Erhvervserfaring: Hos ECC Trading startede jeg i salgsafdelingen

Læs mere

CV for Brian Lynderup Nielsen

CV for Brian Lynderup Nielsen Fulde navn: Brian Lynderup Nielsen Adresse: Rosenkildevej 2G, 4200 Slagelse Telefonnummer: +45 2029 2530 E-mail: kontakt@blnielsen.dk Fødselsdato: 6/10 1983 Nationalitet: Dansk Civilstand: Kæreste Erhvervserfaring

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede.

KENDELSE. Klager ønskede at sælge sin andelslejlighed og indgik derfor den 7. august 2009 en formidlingsaftale med indklagede. 1 København, den 1. november 2010 KENDELSE Klager ctr. Lokalbolig Valby ApS Valby Langgade 142 2500 Valby Nævnet har modtaget klagen den 16. marts 2010. Klagen angår spørgsmålet, om indklagede har udført

Læs mere

Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks stærkeste brands?

Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks stærkeste brands? Stillingsopslag Falck Danmark A/S Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks stærkeste brands? Stillingsbeskrivelse: Vores team skal styrkes og vi søger derfor serviceorienterede salgsassistenter,

Læs mere

Tips og tricks til jobsøgning

Tips og tricks til jobsøgning Tips og tricks til jobsøgning Hvordan søger du målrettet et job? Opstil dine jobmål : Tænk på indhold, branche, arbejdstid, geografi. Brug internettet HK Jobformidling har sin egen database på www.mithk.dk.

Læs mere

- når du vil tæt på erhvervslivet

- når du vil tæt på erhvervslivet - når du vil tæt på erhvervslivet Kirkegade 9 boks 718 9900 Frederikshavn tlf. 9620 5500 fax 9620 5530 adm@fhavnhs.dk Indhold Velkommen på HG 3 Grundforløb 4 Grundforløbspakker 5 Internationalt udsyn 6

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere