Referat fra bestyrelsesmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde"

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde D. 18. marts 2013 kl Til stede: Malene Brønd (MB), Frederik Cramer (FC), Marie Glud (MG), Tove Kruse (TK), Stig Bo Jensen (SBJ), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Susan Nielsen (SN), Henrik Rasmussen (HR), Thomas Ulrik Stilling (TUS), Kasper Virklund (KV) Afbud: Lars Nielsen (LN) 1. Årsrapport og revisionsprotokollat. Til godkendelse og underskrift Bilag: Årsrapport, protokollat og uddybende nøgletal vedlagt. Revisor Søren Jensen, Deloitte gennemgik skolens årsrapport og roste som tidligere år rapporten, der viser, at skolen er en stor virksomhed med succes. Den økonomiske udvikling har været sund, og det er lykkedes at få meget ud af pengene. Årsrapporten indledes med en præsentation af skolen. Her fremgår bl.a. skolens strategi og en beskrivelse af, hvilke strategiske indsatsområder skolen fremadrettet skal fokusere på. CNN tilføjede, at afsnittet også indeholder årets faglige resultater samt en række nøgletal omkring søgetal, omkring udviklingen af ansatte, klassekvotienter mm. Der var enighed i bestyrelsen om, at ledelsesberetningen er så indholdsrig og af så stor betydning for skolens udvikling, at det er vigtigt, at alle medarbejdere er bekendte med beretningen. Årsregnskabet giver et retvisende billede af skolens aktiver, passiver og finansielle stilling pr , samt af skolens aktiviteter og pengestrømme for regnskabsåret, som er i overensstemmelse med regnskabsbekendtgørelsen. FC stillede spørgsmål til forøgelsen af posten omkring markedsføring (resultatopgørelsen side 22). Hertil svarede CNN, at posten er øget pga. ansættelse af kommunikationschef og kommunikationsmedarbejder. CNN tilføjede, at overskriften "Markedsføring" er misvisende. Kommunikationschefens vigtigste opgave er at sikre den interne kommunikation på RKS. KV spurgte til studenternes samlede eksamensgennemsnit på 7,14 (side 6), som er steget siden sidste år. Indeholder gennemsnittet årskarakterer m.m.? Til det svarede CNN: ja. KV var imponeret over resultatet.

2 Bestyrelsen spurgte til SJs vurdering omkring belåning, som bestyrelsen skal drøfte under pkt. 9. Bestyrelsen gav udtryk for, at det er en kompleks virksomhed, der bestemt ikke er statisk. Der er mange usikre faktorer; dels de faldende ungdomsårgange, politiske indgreb, taxameternedsættelse, byggeri m.m. SJ var enig i bestyrelsens betragtninger. Der vil komme mange usikkerheder, bl.a. svingende statstilskud og lærerudgifter. SJ mente, det er en afvejning af, om man ønsker et 20 årigt lån frem for et 30 årigt lån. På den ene side er det risikabelt at lade sig begrænse af en lille likviditet, men samtidig er det også fornuftigt at afdrage, mens der er mange elever/sund økonomi. Bygningerne er her også om 30 år, og vi behøver ikke at være gældfri. Drøftelserne vil forsætte under pkt. 9. Dernæst blev Protokollatet gennemgået, og Søren Jensen fremhævede konklusionen " at det er revisionens vurdering, at skolens forvaltning er forsvarlig, og at revisionen ikke har givet anledning til bemærkninger". SJ tilføjede, at årsrapporten er så pæn, som den kan være ingen andre gymnasier kan fremvise bedre årsrapport. SJ indskød, at der i de kommende år vil være yderligere fokus på rektorernes resultatløn. SJ rådede skolen til at være særligt opmærksom på, at retningslinjer, frister m.m. overholdes. TK takkede Søren Jensen for gennemgangen og roste ledelsen og SN for den fine årsrapport. TK fastholdt, at det er vigtigt for bestyrelsen, at Sørens Jensen er til stede ved gennemgang af årsrapporten for at kunne besvare eventulle spørgsmål. Bestyrelsen og revisor underskrev årsrapport og protokollat. 2. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 3. Godkendelse og underskrift af referat fra møde d. 12. december Bilag: Referat fra møde 12/ vedlagt. Godkendt og underskrevet. 4. Meddelelser fra formanden, herunder midtvejsevaluering af resultatlønskontrakt, samt anmodning om udvidelse af rektors lønramme. V. TK Bilag: Midtvejsevaluering af resultatlønskontrakt og anmodning om udvidelse af rektors lønramme vedlagt. TK orientede kort om processen for midtvejsevalueringen. Resultatlønskontrakten blev indgået på

3 sidste bestyrelsesmøde i december Den sene indgåelse skyldes, at det var aftalt, at kontrakten først skulle udarbejdes efter strategiseminaret, som blev afholdt i oktober Bestyrelsen ønskede resultaterne fra strategiseminaret afspejlet i rektors resultatlønskontrakt. Formandsskabet er, med udgangspunkt i oplæg fra CNN, nået frem til en midtvejsevaluering med god fremdrift i forhold til kontrakten. Der var ikke yderligere bemærkninger til midtvejsevalueringen. Dernæst orienterede TK om status for forhandling af chefløn for rektorer. Emnet blev drøftet på sidste bestyrelsesmøde, hvor der var enighed om, at bestyrelsen tildeler CNN tillæg på 911 kr pr mdr. og søger om udvidelse af lønrammen. Bestyrelsen har som bilag fået udsendt anmodningen til Ministeriet, og TK pointerede, at oplysninger omkring beløbsstørrelse skal behandles fortroligt. 5. Meddelelser fra rektor. V. NL Personalia Der er modtaget i alt 30 ansøgninger til stillingen som HR chef, hvoraf 6 har været indkaldt til samtale. CNN kunne fortælle, at et enigt ansættelsesudvalg har fundet frem til en kandidat, men at ansøgerne endnu ikke er orienteret. MB spurgte til HR chefens opgaver. CNN forklarede, at udover almindelige HR opgaver er vi blevet en rigtig stor skole, med mange ansættelser og måske på et tidspunkt også afskedigelser. Derudover er opgaver som bl.a. kompentenceudvikling, trivsel og brobygning mellem ledelse og medarbejdere vigtige elementer. Nærmere beskrivelse af HR chefens opgaver vil blive defineret, når vedkommende er ansat. Der opslået stillingsopslag til lærerstillinger; fristen er torsdag d. 24/ Der er ansat en IT support elev, som fysisk sidder i IT afdelingen i Gymnasiefællesskabet. Sekretær, Hanne Hemsøe, har opsagt sin stilling med udgangen af skoleåret. Der vil blive udarbejdet stillingsopslag til ny sekretær, når AR tilbage d. 22/ Henvendelse fra RUC omkring gymnasiepraktik. RUC ønsker at tilbyde deres lærerstuderende et praktikophold, inden de slutter deres uddannelse. CNN er positiv over tiltaget og har tilbudt sig som koordinator i projektet. Møde med Forebygstress stresscoach Bjarne Toftegaard. Der har været afholdt et indledende møde med den hensigt at afsøge muligheden for at tilbyde medarbejdere stresscoachforløb. MG spurgte til stresscoach for elever. CNN henviste til de to coaches, der allerede er på skolen. Studievejlederne visiterer eleverne til coachene. Grunden til, at en ekstern coach konsulent tilbydes medarbejderne, er, at det ikke er hensigtsmæssigt, at medarbejdere skal til coach hos en kollega.

4 V teams (vertikale teams) starter op med version 1.0 pr 1. august Lærerne fordeles i team; hvert team tilknyttes en leder. Personalerejse. Det er besluttet at tage på studietur til Budapest september CNN inviterede de eksterne bestyrelsesmedlemmer med på turen. Benchmarkmøde d. 19/ CNN har sammen med kollegaer fra 6 andre gymnasier lavet et netværk for at benchmarke. Næste møde finder sted på RKS, hvor bl.a. Barbara Bertelsen fra Moderniseringsstyrelsen og Camilla Schaldemose fra Gymnasiefællesskabet er inviteret til at holde oplæg. Til mødet d. 19/4 er bestyrelsesformænd også inviteret med. Spejderhytten. RKS er stadig interesseret i et køb af spejdergrunden og afventer besked fra kommunen, når grunden skal sælges. 6. Opfølgning på strategiseminaret v. TK/CNN. Bilag: Noter fra strategiseminaret vedlagt TK og CNN har i samarbejde udarbejdet et notat, der dokumenterer strategiseminarets indhold, drøftelser og resultater. Hovedkonklusionen er, at fastholde den mission og de strategier, der blev udarbejdet i 2007, men med ændrede rammebetingelser. Der er ændringer i vilkårerne og dermed blev det aftalt, at fokusere på 4 særlige områder (side 19). Samme 4 områder er skrevet ind i rektors resultatlønskontrakt. Det blev foreslået at flytte afsnittet med sammenfatningen (side 19) frem til begyndelsen. Notatet skal på hjemmesiden, så interesserede kan kigge med. Derudover skal notatet lægges som et supplement til den eksisterende strategi. TUS sørger for, at dokumenterne bliver rettet til og lagt på hjemmesiden. 7. OK 13. v. CNN/TK. Bilag: 2 brev fra Moderniseringsstyrelsen omkring OK13 TK præciserede afsnittet fra de to udsendte breve fra Moderniseringsstyrelsen, der omhandler, hvordan skolen skal forholde sig til OK13. Det er afgørende, at rektorerne ikke indgår lokale aftaler eller andre former for bindende retningslinjer på skolen som genindfører en indskrænkning af ledelsesretten og dermed begrænser mulighederne for at anvende lærerressourcerne bedst muligt. MB indskød, at AC har skrevet et modsvar til Moderniseringsstyrelsen, hvor de fremhæver mulighed for at indgå lokale aftaler. Det er MBs vurdering, at medarbejdergruppen ønsker så klare aftaler som mulig altså en lokal aftale. Der er tale om 2 udlægninger af samme sag.

5 CNN refererede fra Rektorforeningen, hvor der er klar enighed om, at der ikke skal indgåes lokale aftaler. Med OK13 forsvinder forhandlingsretten, til gengæld får lærerene en pæn lønstigning på 6%, samtidig med overarbejdsbegrebet forsvinder. Man kan ikke forvente, at man samtidig med lønstigningerne, kan beholde aftaleretten. Fra at have en arbejdstid fordelt på skarpt opdelte kasser med meget tælleri, ændres udgangspunktet til en arbejdsuge på 37 timer (42 45 timer hvis skolernes lukkeuger trækkes fra) med løbende opgørelser og vurdering/dialog af/omkring arbejdsmængden. CNN kan godt forstå, at medarbejderne bliver utrygge, men fastholder, at ledelsen har til hensigt at fastholde samme ressource næste skoleår. Hvad fremtiden byder, er uvist for alle parter. TUS tilføjede, at ledelsen har en kæmpe opgave med klart at definere en ramme, der er så transparent, at utryghed kan imødekommes. CNN var enig i, at det er klart den største og mest krævende opgave i rektorernes arbejdsliv. Moderniseringsstyrelsen forventer, der kommer forandringer; samme ressourcer, men en anden opgavefordeling. TK mente, at aftalen var en revolutionerende nyhed. Og så samtidig muligheder i forlængelse af resultaterne fra strategiseminaret omkring innovation, nye undervisningsmetoder mm. Hvis vi skal i gang med at implementere disse tiltag, er det fint med opbrud i forhold til, hvad undervisning er det giver rum til nytænkning. KV tilføjede, at man ved, hvad man har, og ikke hvad man får. Det skaber utryghed. Men KV roste ledelsen for klart at melde ud, at ressourcen for næste skoleår ligner dette skoleår. Det skaber en fælles forståelse. TK afsluttede med at slå fast, at det kræver stort ledelsesarbejde, at få det til at blive god proces. 8. Søgetal og konsekvenser. Mundtlig orientering v. CNN. Frist for indsendelse af ansøgninger er d. 15. marts Status for antal modtagne ansøgere er d.d Det er et rigtig flot resultat, som alle kan være stolte af. De tre gymnasier i Roskilde har et samlet søgetal på 1102 ansøgere. Der er stadig ubekendte, fx overliggere og et antal ansøgere, der skal til optagelsesprøver. Efter drøftelser med RG og HG foreslår CNN, at vi optager 15, måske 16 klasser. Det sker med en formodning om, at vi sender elever videre til HG. Eleverne skal optages på et gymnasium i Roskilde, og da RKS allerede har en pavillon opstillet, vil det være mest hensigsmæssigt, at det er RKS, der udvider kapaciteten.

6 KV var glad og stolt over det flotte søgeresultat, der vidner om, at RKS er et godt gymnasium, som tiltrækker mange elever. KV mente dog, det forsat er vigtigt at fastholde og forbedre det, vi gør. Flere klasser vil lægge pres på vores ressourcer, såsom klasselokaler, kantine, bøger osv. Pt er studiecentre omlagt til midlertidige klasselokaler, og det er ikke optimalt. CNN var enig i betragtningerne og fortalte, at det er besluttet, at studiecentrene skal tilbage og fungere som studiecentre og ikke klasselokaler. Udover at fungere som studiecentre giver de også luft på gangene. Studiecentret på vestgangen vil blive udvidet med en glasvæg, så der kan lukkes af, hvis der bliver behov for at inddrage rummet til undervisning. Efter drøftelser blev bestyrelsen enig om at være åben over for et klasseoptag på 15, måske 16 klasser. 9. Belåning. V. CNN. Bilag: note fra CNN samt tilbud fra Nordea vedlagt Med baggrund i udsendt materiale drøftede bestyrelsen de to låneforslag fra Nordea på hhv. 20 årigt lån med en rentesats på 2½ % og 30 årigt lån med en rentesats på 3 %. Forskellen er omkring kr det første år. CNN indstiller til bestyrelsen at vælge det 20 årige lån. CNN vurderer, at skolens økonomi kan bære afdrag på nuværende tidspunkt. Hvis situationen ændrer sig, må bestyrelsen drøfte andre løsninger. SBJ indledte drøftelserne med at tilkendegive, at det er meget svært at træffe et valg, når man ikke kender vilkårerne. Der er mange scenarier, der kan spille ind, men SBJ var enig med CNN i, at uanset, hvilke lån man vælger, kan lånet altid omlægges. SBJ indstillede, at NL/SN foretager vurderingen, og at bestyrelsen herefter bakker op. Efter drøftelser omkring råderum og usikkerheder var der enighed i bestyrelsen om, at skolen udarbejder en worst case beregning på 5 år, med de fremskrivninger og forventninger/forandringer man kan forestille sig. Herefter træffer ledelsen det valg, som viser sig bedst for skolen. Bestyrelsen bakker op om ledelsens valg. (Efterfølgende har ledelsen besluttet sig for et 30 årigt lån). 10. Økonomi. Budgetopfølgning pr. 31/ Bilag: Budgetopfølgning pr. 31/ vedlagt SN henledte til gennemgangen af årsrapporten, hvori samme tal indgår. 11. Elevtrivselsundersøgelse Orientering ved Elisabeth Lollike (ELØ).

7 Bilag: Slides vedlagt Punktet udskydes til næste bestyrelsesmøde d. 18/ Nyt fra kommunikationschefen, ved Thomas Ulrik Stilling (TUS). TUS fortalte, at han har haft fokus på skolens facebookside med det formål at styrke skolens ånd ved at formidle informationer, der er nice to know. Samtidig har han fokus på at skabe "trafik" mellem facebook og hjemmeside. TUS uddelte folder udarbejdet af Velux og fortalte, at samme fotograf vil komme og tage stemningsbilleder af skolen til brug for hjemmeside/facebook og foldere. TUS fortalte kort om Amanda, der har deltaget i X factor, og som er elev på skolen. Elevugenyt skal evalueres, og målet er, at flere skal læse Elevugenyt. KIT udvalget medvirker til evalueringen, og der skal udarbejdes kampagner, der får eleverne til at læse nyhedsbrevet. TUS afsluttede med at takke af i bestyrelsen. AR vil være tilbage til bestyrelsesmødet i juni. TK mindede om folderne "Den gode lærer.." m.fl. TUS fortalte, at folderne er ved at blive udarbejdet i MIO, og at folderne vil blive præsenteret på bestyrelsesmødet i juni. 13. Evt. Intet. Malene Brønd Frederik Cramer Marie Glud Stig Bo Jensen Tove Kruse Jan B. Larsen Lars Nielsen Henrik Rasmussen Kasper Virklund

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Mandag d. 9/12-2014 kl. 16.00 Til stede: Afbud: Anders Bach Hellerøe (ABH), Tove Kruse (TK), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Lars Nielsen (LN), Susan

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 12. december 2011 kl

Bestyrelsesmøde d. 12. december 2011 kl Udkast til referat Bestyrelsesmøde d. 12. december 2011 kl. 16.00 Til stede: Tove Kruse (TK), Stig Bo Jensen (SBJ), Martin Lang Johannesen (MLJ), Henrik Rasmussen (HR), Anders Meilby (AM), Thomas Ulrik

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Torsdag den 17. marts 2015 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 17. september 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Referat af bestyrelsesmøde mandag den 26. marts 2012 Til stede: Frans Gregersen, Bjarne Lundager, Lars Qvortrup, Søren Barlebo Rasmussen, Astrid Læssø Christensen, Iben Hansen, Cecilie Lonning, Anita Olsen

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl

Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl Referat af ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 6. april kl. 14.00-16.00 Deltagere: Thøger Johnsen, Birgit Kjeldgaard, Gitte Tørnkvist, Marianne Jerslev, Lene Omann, Susanne Mortensen og JAO (referent)

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. marts 2014 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Mette Dyrelund Pedersen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Mette Dyrelund Pedersen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 22. marts 2019 21. marts 2019 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant, GL Ulla

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 16. marts 2016 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Revisionen deltager Mødested: Dansk 2 1. Kommentarer til dagsorden

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.03.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 25. marts 2015 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Søren Bonde og revisor Per Jansen deltog i behandlingen af punkt 1. Økonomichef Hans

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018

Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Referat af bestyrelsesmødet ved Ribe Katedralskole torsdag den 8. marts 2018 Tilstede: biskop Elisabeth Dons Christensen (EDC), direktør Jørn Henriksen (JH), direktør Keld Vestergaard (KV), centerleder

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. maj 2018 Tilstede: Rasmus Knokgård Christensen (RKC), Søren Dahl (SD), Nicolas Fromsejer, 2.q (NF), Uffe Jankvist (UJ), Daniel Krüger Jensen, 3.f (DKJ),

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have

Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl : Møde på rektors kontor Kl : Spisning i Bangs Have MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 2.oktober 2012 Kl. 1618.30: Møde på rektors kontor Kl. 1920.30: Spisning i Bangs Have Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, HansOle Sørensen, Henrik Andreasen, Leise

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød)

Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.30-18.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 1.12.2010 kl. 16.3018.30 (Der bliver serveret et stykke smørrebrød) Afbud: Henrik Andreasen, Tine Clausen, Theis Jensen 2b Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Hans

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN BORUPGAARD GYMNASIUM M Ø D E R E F E R A T Dato: den 31.januar 2007 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Afbud: Peter Speldt Jørn Larsen Michael Krautwald-Rasmussen

Læs mere

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold.

Det er rektors pligt at orientere bestyrelsen om dispositioner af væsentlig betydning for institutionens økonomiske eller driftsmæssige forhold. Forretningsorden for bestyrelsen på Forretningsordenen er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. Juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse, mv. og 14 i vedtægterne

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 12:00-16:00

Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 12:00-16:00 Referat af bestyrelsesmøde Onsdag den 18. marts 2015 kl. 12:00-16:00 stede: Niels Vangkilde (NV) Rasmus Ingemann (RI) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR, ingen stemmeret) Mads Bonde Therkelsen (MT) Magnus

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referat af bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 fremlægges til underskrift. Referat blev underskrevet.

2. Godkendelse af referat Referat af bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 fremlægges til underskrift. Referat blev underskrevet. 1 Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole tirsdag den 11. juni 2013 kl. 15.00 18.00. Til stede: Preben Kofoed (PKo - formand), Ingrid Fabricius (IF, næstformand - kom under punkt 6), Povl Kylling

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF. 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium, STX OG HF 16.03.2015 kl. 16.00 kl. 18.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Michael Aspegren Søndergaard

Læs mere

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej, Holstebro. Gæst revisor Klaus Grønbæk Jakobsen

Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej, Holstebro. Gæst revisor Klaus Grønbæk Jakobsen Referat bestyrelsesmøde i Erhvervsakademi MidtVest 2017-1 Mødedato: 4. april 2017 Kl. 14.00-16.00 Mødested: Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej, Holstebro Mødedeltagere: Formand Tage Hjortkjær

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 5. APRIL, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Mette Hosbond Kristensen, Josefine Bastrup Jensen, Huno K. Jensen, Erik Olesen. Afbud: Palle Broman, Teresa

Læs mere

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010

Dagsorden: 1) Godkendelse og underskrivelse af referatet fra bestyrelsemødet den 27. maj 2010 Referat af bestyrelsens møde onsdag den 13. oktober 2010 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Nils Henrik Pedersen (NH), Niels Behrendt Jørgensen (NJ), Tue

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl 14. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse onsdag den 13. marts 2019 kl. 16.00-18.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Pedersen, Stine Grønnemose,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern

REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 6 18. september 2014 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole & Handelsgymnasium, Ånumvej 14, Skjern Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Bestyrelsen (uden

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 19. marts 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

BESTYRELSESPROTOKOL. Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015. Kl. 16.00 19.00. Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet

BESTYRELSESPROTOKOL. Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015. Kl. 16.00 19.00. Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 5 Referat 26.3.2015 Kl. 16.00 19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Deltagere: Auditoriet, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Per Gotfredsen

Læs mere

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl

SOSU. Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den , kl SOSU Referat fra bestyrelsesmøde med SOSU Nykøbing Falster onsdag den 27.03.19, kl. 16.00-18.00. Tilstede: Per Fruerled, Susanne Johansen, Claus Bakke, Allan Dres Hansen, Morten Nielsen, Steen Frederiksen,

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni tirsdag den 12. juni 2012 kl I konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 3. juni 2012 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 12. juni 2012 kl. 16.00 I konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Rasmus Hoffmann-Hansen, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz og Peter

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO)

Ulrik Westring (UW), Preben Sørensen (PS), Malthe Emil Bøgh Olesen (MO) Referat af bestyrelsens møde torsdag den 1. oktober 2009 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lars Ole Vestergaard (LV), Lone Ryg Olsen (LO), Nils-Henrik Pedersen (NH), Arne Frier (AF) og Lars Scheibel (LS),

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 24. marts 2015 kl. 17.00 21.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: Lærerværelset 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet.

Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. 23 05 2016 Til bestyrelsen for Stenhus Gymnasium & HF Hermed referat fra bestyrelsesmødet mandag d. 23. maj 2016 kl. 18:00 på Stenhus Gymnasium & HF, personalerummet. Deltagere: Knud Erik Schack Madsen,

Læs mere

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00

Referat. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 27-5-2013 kl. 17.00 Referat for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 27-5-2013 kl. 17.00 Medlemmer: Johannes Balsby Krøyer Birger Hansen Astrid Kær Rishøj Torben Iversen Thomas Frost Andersen Jonna Lynge Vagn

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro

Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken på VUC i Holstebro Dagsorden til bestyrelsesmøde den 19. marts 2013 klokken 15.00 17.00 på VUC i Holstebro Holstebro den 12. marts 2013 1. Godkendelse af referat 2. Godkendelse af årsrapport og revisorprotokol Årsregnskabet

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde mandag den 27. maj 2013 klokken 15.00 17.00 Mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til referatet. 2. Budgetopfølgning

Læs mere

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet.

Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013. tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. Til medlemmer af bestyrelsen for Herning HF og VUC. 29. maj 2013 Der indkaldes til bestyrelsesmøde Dagsorden: tirsdag den 4. juni 2013 kl. 16.00 i konferencelokalet. 1. Godkendelse af referat fra seneste

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 12. marts 2015, kl. 17.00 19.00 i Roskilde. Til stede: Astrid Dahl, formand Simone Wrona, kursistrådet Bjarne Andersen, Køge Kommune,

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium. 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.05.2015 kl. 15.00 kl. 17.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Troels Bansmann Camilla Dølrath Isaksen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl 24. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 14 3-2013 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag)

1. Godkendelse af referat fra d (særskilt bilag) Referat af bestyrelsesmøde d. 9/12 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz 2d, Anna Kærne 2f, Peter Schiødt og

Læs mere

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Erik Knudsen (EK), formand, Rektor UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Per Påskesen (PP), forbundsrådgiver, Dansk Metal

Erik Knudsen (EK), formand, Rektor UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Per Påskesen (PP), forbundsrådgiver, Dansk Metal Mødefora Bestyrelsesmøde nr. 42 i Astra Tid 9. september 2019 Sted Dampfærgevej 27-29, 2100 Kbh Ø, kl. 13 til 15.30 Deltagere Erik Knudsen (EK), formand, Rektor UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Læs mere

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013

Bestyrelsesmøde REFERAT. Tirsdag den 19. marts 2013 REFERAT Bestyrelsesmøde Ledelsessekretariatet 19. marts 2013 Tirsdag den 19. marts 2013 Til stede: Afbud: Mødeleder: Referent: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Ove E. Dalsgaard, Leo H. Knudsen, Lone

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Leif Luxhøj Pedersen, Gregers Christensen, Anette Holm (medarbejderrepræsentant),

Leif Luxhøj Pedersen, Gregers Christensen, Anette Holm (medarbejderrepræsentant), Til stede: Afbud: Andre deltagere: Bjarne Wahlgren, Thorkild Baltzer, Peter Kay Mortensen, Nedim Yasar (kursistrepræsentant), Jonas Reinwald Sørensen (kursistrådsrepræsentant) Niels Humble (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl

Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl Møde nr.24/2018 Møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Onsdag d. 13. juni 2018 Vestegnen HF & VUC, Gymnasievej 10, 2620 Albertslund Kl. 17.00 20.30 Fremmødt: Jette kammer Jensen (JKJ), Lars Mortensen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 10. september 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Vibeke Verwohlt,

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af lovbekendtgørelse nr. 1143 af 23. oktober 2017, med de ændringer, der følger af lov nr. 65 af 30. januar 2018

Læs mere

MUSIKSKOLEN G Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl

MUSIKSKOLEN G Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl. 16 19.30 Indkaldt: Lisbet Møller Frederik Germann Tanja Hollerup Christian Juncher Jørgensen

Læs mere

Bestyrelsen ved HF & VUC FYN. 20. april 2015. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015.

Bestyrelsen ved HF & VUC FYN. 20. april 2015. Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015. Bestyrelsen ved HF & VUC FYN 20. april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 25. marts 2015. Fra bestyrelsen deltog: Kristian Grønbæk Andersen (formand), Poul Skov Dahl, Anne Jensen, Jens Mejer Pedersen,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere