Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet"

Transkript

1 17 Regattaprogrammet (Søren Madsens tilmeldingsprogram) Vejledning til regattaadmin.dk og regattaprogrammet regattaadmin.dk Langdistance - Vejledning Indhold regattaadmin.dk... 1 Vejledning i Hovedmenu... 3 Klargør regatta til regattahæftet på roning.dk... 3 RegattaSetup... 3 Løbsliste Administration... 5 Efter endt tilmelding og før regattaen starter... 7 Lodtrækning... 7 Startliste Generering... 8 Eksempel Eksempel Tilmeldinger i efteranmeldelses-perioden Lodtrækning ved eftertilmelding Sidste øjebliks ændringer Flyt et hold fra et løb til et andet Ændre roere på et hold Afmelde/slette hold Sidste øjebliks tilmeldinger Ændre bådtype på et hold (fx fra en 2-årers til en 4-årers) Oprette ny roer i en klub Tidtagning og Resultatformidling Tidtagning Enkeltstart Tidtagning Mellemtid... 22

2 Adgang til regattaadmin.dk For at blive oprettet som bruger sendes til Rotilmelding Webmaster med angivelse af navn, samt klub for den der skal have administrator rettighed - samt hvilken langdistancekaproning det drejer sig om. Login billede nedenfor udfyld felter øverst til højre og klik på Log ind : Når man er logget ind har man nedenstående billede: Man vælger den kaproning man er administrator for til højre (huskes fra gang til gang når man logger på og hvis man kun er administrator til én kaproning er valget simpelt). Hovedmenuen til venstre viser de menupunkter der er. Disse er beskrevet efterfølgende.

3 Vejledning i Hovedmenu Nedenfor er beskrevet de forskellige områder af regattaadmin.dk, i den rækkefølge som man typisk får brug for dem. Klargør regatta til regattahæftet på roning.dk Regattaen skal sættes op i god tid, så informationer vises på ronings hjemmeside under regattahæftet. Man skal have sat indstillingerne i menupunkterne, RegattaSetup og Løbsliste Administration. De to punkter er forklaret herunder. RegattaSetup Der er som noget nyt oprettet et antal faner se den røde indramning. I fanen Startliste er det vigtigt at sætte tiden til 120 sekunder mellem startende både ved enkelstart. De øvrige faner Information på forsiden, Anden information osv. er info af regatta specifik karakter og gennemgås ikke her. Den første fane Generelt har mange vigtige felter der skal udfyldes. Her kan man sætte de forskellige parametre, der er nødvendige for de forskellige regattaer. Det er ikke alle parametre der er interessante, da nogle kun bruges i forbindelse med indendørsroning og omvendt. Ud for hvert enkelt indstilling er der lavet en lille hjælp, så i denne manual har jeg kun tilføjet lidt ekstra forklarende tekst. De første menupunkter er vist her:

4 NB: Nummerering af de enkelte punkter kan ændre sig ved systemopdateringer så sammenlign lige teksten i denne vejledning med det I ser i systemet når I opdaterer. 1) -> 5) bør være sat korrekt op af systemansvarlig (for 2015 regattaer), men ellers kan man selv rette til. 6) -> 9) Disse datoer er vigtige. Sæt 6) tilmeldstart til 2 måneder før regatta. 7) eftertilmeldstart til 10 dage før regatta 8) startlistvis til 8 dage før regatta 9) tilmeldslut til 2 dage før regatta (efter denne dato er det kun arrangørens administratorer der kan oprette og ændre hold) 10) -> 13) som ovenfor på billedet Sidste menupunkter er vist her:

5 14) -> 15) som ovenfor på billedet 16) -> 20) tekst arrangør kan vælge vises i regattahæftet på de sider der er beskrevet 21) -> 23) som ovenfor på billedet 24) -> 26) er vigtig, så man kan modtage mails når der er tilmeldinger efter eftertilmeldstart HUSK: at tryk på Gem Generelle indstillinger hvis man har rettet noget Løbsliste Administration Her defineres hvilke løb, der skal udbydes til regattaen, samt hvilke egenskaber de forskellige løb skal have. De første kolonner der kan redigeres er: Regatta løb Nr, Beskrivelse, Startgruppe, Starttidspunkt, startgebyr, sentgebyr (samlet gebyr ved for sen tilmelding), løbstype. Se billede nedenfor med disse felter. Vær specielt opmærksom på: Startgruppe: Løb, som har samme startgruppe, deler samme nummerserie. Fx. kan formiddagens løb alle være i gruppe 1, og alle eftermiddagens løb i gruppe to, dette forhindrer at to forskellige hold, bliver tildelt samme bådnummer ved lodtrækningen. Tastning af tider sker indenfor samme startgruppe. Derfor anbefales formiddagsløb har én startgruppe, eftermiddagsløb en anden startgruppe, og evt. coastal løb en tredje startgruppe Starttidspunkt: Sættes i første omgang så starttidspunkt er stigende for de fem løb. Vigtigt, da løb i tabellen sorteres efter starttid. Starttidspunkt skal rettes manuelt til, når antal starter i hver klasse findes (beskrives nærmere senere)

6 Der er flere felter i denne menu og da det er et bredt billede kommer her de sidste kolonner der kan redigeres. Heat Ordning (dette er enkeltstart for langdistance) Handicap type - skal være Ldk 5% for at anvende landistance kaproningens handicap faktorer i 10 km løb og Ldk 7% for at anvende langdistancekapronings handicap faktorer i 25 km løb. Kategori er langdistance løbstyper motion eller dm. Tillad Eftertilmelding skal være afkrydset, ligesom Tillad Holdnavn for at tillade at tilmelderne selv fastsætter deres holds navne. Se billede nedenfor med disse felter. HUSK: at tryk på Opdater hele løbslisten hvis man har rettet noget

7 Efter endt tilmelding og før regattaen starter Efter sidste frist for ordinær anmeldelse (regattasetup ptk. eftertilmeldstart ), kan man generere en startliste. Inden dette gøres, skal man huske at lave en lodtrækning. Lodtrækning I menupunktet Lodtrækning, kan man ved et enkelt tryk tildele tilfældige startnumre til alle, med hensyntagen til de startgrupper der er sat i løbslisteadministration. Det sker med tryk på knappen Foretag lodtrækning i alle løb se skærmbillede nedenfor. NB! Efter 1. runde i langdistance turneringen, skal der manuelt tildeles startnumre til bådende, således at de hold der har flest point starter sidst (gælder ikke for 10 km 2. division, idet der ikke er en gennemgående pointturnering her). Tildeling af startnumre gøres i dette menupunkt (= Lodtrækningsnummer i tabellen). Gem de tilrettede startnumre med tryk på Gem alle lodtræknings og navneændringer 1) nedenfor. Det vigtigt at startnumre (= Lodtrækningsnummer i tabellen) er stigende indenfor hvert løb, da starttider tildeles ud fra dette lodtrækningsnummer, med hvis denne knap anvendes. Man skal ved manuel tildeling af startnumre IKKE anvende Foretag lodtrækning i alle løb 2) nedenfor! Nedenfor er listen før man retter startnumre: Når man selv retter i startnumre og/eller holdnavne skal der trykkes på Gem alle lodtræknings og navneændringer (1). Se nedenfor hvor startnumre er rettet, og bekræftelsen på at det gik godt øverst på siden:

8 Startliste Generering Inden man genererer en startliste er det en god ide at justere starttidspunktet for de forskellige løb, dette gør man i Løbsliste Administration. I løbsliste administration, står der ved hvert løb, hvor mange hold der er tilmeldt. (kolonnen: total/tilmeldt. Total er antallet af tilmeldte hold, og Tilmeldt er dem der er tilbage, når afmeldingerne er trukket fra) Eksempel 1 Hvis der fx. er 10 min mellem to løb, men man kan se at der er 25 hold tilmeldt, så skal starttidspunkterne justeres (kolonne starttidspunkt i Løbsliste Administrationen ), således at løbenes starter ikke kommer til at ligge oven i hinanden. Har man fx. 2 min, mellem hver start, så er der brug for minimum 50 min mellem løbene. Regattaadmin kan ikke selv se dette, så det er vigtigt at man selv kontrollerer at der er afsat tid nok til starterne. Eksempel 2 Hvis man i Løbsadministrationen har valgt at der skal være 10 min mellem hvert løb, fx. 10:30, 10:40, 10:50 og samtidig har valgt 2 min mellem hver start. Antag desuden at der er 3, 4 og 5 både til start i de tre løb. så vil starttiderne fordele sig, som følge. 10:30:00 10:32:00 10:34:00 10:40:00 10:42:00 10:44:00 10:46:00 10:50:00 10:52:00 10:54:00 10:56:00 10:58:00. Regattaadmin lægge ikke automatisk bådene lige op af hinanden, det skal man selv sørge for, ved at justere på starttidspunktet i Løbsliste Administration inden der genereres en startliste.

9 Billede fra Løbsliste Administration der viser de ændrede starttidspunkter jf. eksempel 2 ovenfor: HUSK: at tryk på Opdater hele løbslisten når man har rettet starttider Når de indledende checks er foretaget, går man ind i Startliste generering Her er der blot tilbage at trykke på knappen Opret startliste for regattaens første dag. Herefter kommer starttider frem nederst på siden (se eksempel nedenfor): Man kan nu se startlisten i menupunktet Startlist :

10

11 Tilmeldinger i efteranmeldelses-perioden Tilmeldingen skal være åben også efter at fristen for ordinær tilmeldinger er indtruffet (som typisk er 10 dage for langdistancepakroninger, og fastsat i punktet eftertilmeldstart i RegattaSetup), det giver lidt ekstra arbejde for regattaarrangøren. Eventuelle eftertilmeldinger bliver ikke automatisk tildelt et starttidspunkt eller startnummer. Regatta arrangøren skal selv tildele startnummer via Lodtrækning og starttidspunkt via Banefordeling som beskrevet ovenfor. Arrangør vil dog modtage mail om evt efteranmeldelse med info om holdnavn og hvilket løb, hvis man har udfyldt punkt regattaejer (med ) og _notification (med Ja ) i RegattaSetup Lodtrækning ved eftertilmelding Det eftertilmeldte hold genkendes i menuen Lodtrækning let ved at det har startnummer , dette nummer skal manuelt rettes til det ønskede nummer. Husk at trykke på Gem alle lodtræknings og navneændringer når startnummer er rettet. Herefter genereres ny startliste i Startliste generering

12 Sidste øjebliks ændringer Efter muligheden for efteranmeldelse er afsluttet (typisk 2 dage før regattaen), og indtil regattaen starter, er det kun regattaens administrator der kan håndtere sidste øjebliks ændringer. Nedenfor er beskrevet de ting der typisk kan ske helt op til få timer før et løb afvikles. Flyt et hold fra et løb til et andet 1. Vælg Holdændring i menuen til venstre 2. Vælg det løb som holdet er tilmeldt i 3. Tryk på knappen Hent tilmeldingerne i dette løb 1. Find nu holdet på listen over hold i det valgte løb og tryk på knappen Foretag en ændring

13 1. Vælg nu hvilket løb som holdet skal flyttes til 2. Husk at sætte flueben i boksen 3. Tryk på knappen Flyt tilmeldingen til dette løb

14 Ændre roere på et hold 1. Vælg Tilmeldings administration i menuen til venstre 2. Find det hold du ønsker at ændre og tryk på knappen Holdændring 1. Vælg den roer der skal fjernes fra holdet 2. Vælg den nye roer der skal indsættes på holdet. Her kan man også vælge en anden klub hvis det er nødvendigt 1. Tryk på Gem for at gemme ændringerne

15

16 Afmelde/slette hold 1. Vælg Tilmeldings administration i menuen til venstre 2. Find det hold der skal afmeldes og tryk på knappen Slet Husk at der skal genereres en ny startliste efter ændringerne

17 Sidste øjebliks tilmeldinger Når tidsfristen for eftertilmeldinger er overskredet, er det kun arrangørerne der kan tilmelde hold til regattaen. Det betyder at betaling for tilmelding skal ske til roklubben og ikke til DFfR. 1. Vælg Tilmeld Admin i menuen til venstre 2. Tryk på drop-down menuen 3. Vælg den klub og person der skal registreres til tilmeldingen 1. Vælg hvilket løb som holdet skal tilmeldes 2. Vælg hvilken bådtype holdet ror i 3. Tryk på Vælg bådtype 1. Indtast holdets navn 2. Vælg den roklub roerne kommer fra 3. Tryk på de roere der skal indsættes på holdet 4. Når alle roere er indsat trykkes på knappen Tilmeld/sign up

18 Herefter skal holdet godkendes til at måtte stille op i regattaen uden at have betalt startpenge til DFfR: 1. Vælg Tilmeldings administration i menuen til venstre 2. Find holdet i listen og tryk på knappen Tillad

19 Ændre bådtype på et hold (fx fra en 2-årers til en 4-årers) Der er ingen funktion i systemet der kan klare denne opgave, så man må gennem en 2-step arbejdsgang for at fuldføre en ændring af en bådtype: 1. Først skal holdet slettes: Læs afsnittet Afmelde/slette hold 2. Derefter skal et nyt hold oprettes: Læs afsnittet Sidste øjebliks tilmeldinger Husk at generere ny startliste efter det nye hold er oprettet

20 Oprette ny roer i en klub Det kan i sjældne tilfælde være nødvendigt at oprette en roer for en anden roklub, hvis ikke denne roer i forvejen er oprettet af klubben selv. 1. Vælg Opret Roer Admin i menuen til venstre 2. Vælg den roklub som roeren skal oprettes i 1. Indtast roerens for- og efternavn 2. Vælg køn 3. Vælg fødselsdato (kendes den nøjagtige ikke, kan man fx vælge 1. januar) 4. Vælg fødselsår (dette er vigtigt for korrekt handicapfaktor) 5. Tryk på knappen Registrer roer for at oprette roeren

21 .

22 Tidtagning og Resultatformidling Tidtagning Enkeltstart I menupunktet Tidtagning Enkeltstart kan start, split og mål tidspunkter indtastes (format tt:mm:ss:00 (vi anvender ikke tiendedele og hundrededele sekunder) Se nedenfor hvor tider er tastet ind. Bemærk at startgruppe 1 er valgt (alle formiddagsløb), og der kan i indtastningsskemaet ses hvilket løb og hvilket holdnummer og -navn der er tale om. Der beregnes automatisk en brutto tid og en netto tid (netto tid tager højde for evt. handicap), når der trykkes på Gem tiderne i tabellen. NB: Hvis der i menupunktet Regatta Setup i fanen Generelt er sagt Ja til punktet visresultater (punkt 15) kan resultater ses mens der arbejdes i filen. Det kan forvirre lidt. Derfor er det en god idé at andre dette menu punkt til Nej mens tider tastes og indtil dommerne har godkendt. Huske så at ændre tilbage til Ja så det bliver synligt på roning.dk. Tidtagning Mellemtid Der er mulighed for at tage mellemtider fra en mobil/tablet/pc der er placeret ved mellemtids punkter. I menuen Tidtagning Mellemtid kan man vælge den passerende båd via højre/venstre pilene (nummeret tæller én op ned), og så med et tryk på knappen Mellemtid få sat tiden. Det kræver at den der tager mellemtiden også er logget på.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Mbridge tilmeldingssystem Version 23-07-2017. Vejledning. Indholdsfortegnelse. Indledning...2 Tilmelding til turnering (spillere)...2 Slet tilmelding...4 Opsætning af turneringer (turneringsleder)...5

Læs mere

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning. MBridge tilmeldingssystem Version 01-11-2018. Vejledning. Indledning... 2 Tilmelding til turnering (spillere)... 2 Slet tilmelding... 5 Opsætning af turneringer (turneringsleder)... 6 Oprettelse af turnering/liste....

Læs mere

Sådan kommer du i gang med boldnettet

Sådan kommer du i gang med boldnettet Sådan kommer du i gang med boldnettet Man skal yde før man kan nyde... Sådan er det også med boldnettet. Jeres fodboldside er som start en skabelon hvor i skal fylde informationer i for at få glæde af

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

Tournament Software Manual til holdturneringsansvarlige. Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby

Tournament Software Manual til holdturneringsansvarlige. Dansk Tennis Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Tournament Software Manual til holdturneringsansvarlige Dansk Tennis Forbund Dansk Tennis Forbund Turnering Oktober 2018 For at kunne udføre nedenstående punkter, skal du være tildelt en rolle som holdturneringsansvarlig

Læs mere

Håndbog Octo Anmeld Danmark - klubbers tilmelding

Håndbog Octo Anmeld Danmark - klubbers tilmelding Håndbog Octo Anmeld Danmark - klubbers tilmelding Sidst opdateret: 31. juli 2017 Baggrund I Octo Statistik findes alle officielle resultater indenfor dansk svømning fra en del år tilbage. I Octo Anmeld

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. Ny Bruger... 2 1.1 Allerede oprettet... 2 1.2 Stamoplysninger... 3 1.3 Aktivér din bruger... 3 2. Opret konti eller aktivér dit barns kort... 4 2.1 Tilføje en ny bruger til din konto...

Læs mere

Du opretter dig på nedenstående side: http://admin.vucfyn.dk/

Du opretter dig på nedenstående side: http://admin.vucfyn.dk/ Sms-systemet Sms-systemet styres fra HF & VUC FYNs administrationsplatform, der ligger på en hjemmeside. Du skal først oprettes i systemet, hvis det ikke allerede er sket. Hvis du allerede er bruger af

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Indholdsfortegnelse

Mbridge tilmeldingssystem Version Vejledning. Indholdsfortegnelse Mbridge tilmeldingssystem Version 15-03-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indledning...2 Backup...2 Tilmelding til turnering (spillere)...3 Rette tilmelding...5 Slet tilmelding...5

Læs mere

Forside trin 1. Side 2 af 19

Forside trin 1. Side 2 af 19 Brugervejledning Systemet er designet så brugervenligt og intuitivt, som muligt til løbstilmelding og resultatvisning Vejledningen retter sig derfor mod oprettelse og administration af sæsoner, løb og

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Vejledning Tilmelding til ny sæson

Vejledning Tilmelding til ny sæson Vejledning Tilmelding til ny sæson I forbindelse med overgangen til Klubmodul som nyt medlemssystem i Triton, er proceduren for tilmelding og betaling af svømmehold ændret. Denne vejledning beskriver trinvis

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

3 OPRETTELSE AF SIDER

3 OPRETTELSE AF SIDER 3 OPRETTELSE AF SIDER En af VuptiWebs styrker er muligheden for at oprette forskellige sidetyper og - ikke mindst - sider, som automatisk henter data fra vores administrationsprogram (DOFPro). I første

Læs mere

certificering oprettelse og anvendelse - april 2009

certificering oprettelse og anvendelse - april 2009 INDHOLD Firmanummer fra FEMsek Log ind første gang hos FEMsek Opret konsulenter hos FEMsek Opret certificeret firma i EK-Pro Indberetning med certificeret firma i EK-Pro Daglig indberetning med EK-pro

Læs mere

Brugervejledning til schaeferhundeklubben.caniva.com

Brugervejledning til schaeferhundeklubben.caniva.com SCHÆFERHUNDKLUBBEN FOR DANMARK Brugervejledning til schaeferhundeklubben.caniva.com Quikguide til oprettes af bruger og arrangementer via schaeferhundeklubben.caniva.com Schæferhundeklubben for Danmark

Læs mere

Vejledning Tilmelding til World Firefighters Games Sidst opdateret:

Vejledning Tilmelding til World Firefighters Games Sidst opdateret: VEJLEDNING Indholdsfortegnelse Hvordan tilmelder jeg mig og mine kolleger til World Firefighters Games 2020 i Aalborg... 2 Priser for deltagelse:... 3 Oprettelse af kontaktperson... 4 Log ind... 5 Glemt

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive Journal nr. 13.12.599 Spil og svar Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Spil og svar

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som blot skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Outlook 2010 - adgang til andre postkasser

Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Outlook 2010 - adgang til andre postkasser Nogle brugere har brug for at have adgang til andre postkasser end deres egen, f.eks. en fællespostkasse eller chefens postkasse. For at få adgang skal man have

Læs mere

Tilmelding til Åbne løb i O-service

Tilmelding til Åbne løb i O-service Tilmelding til Åbne løb i O-service Før du kan tilmelde dig via O-service, skal du have et password til hjemmesiden. Det får du ved at sende en e-mail til Tove på: klubtilmelder@horsensok.dk. Du vil så

Læs mere

BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER

BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER BRUGER- VEJLEDNING NATIONAL SPROGSCREENING AF EUD- ELEVER @ventures, c/o Aarhus Business College, ventures.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Opret booking... 2 Eleven tager test... 4 Testresultater...

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP)

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) Dansk Tennis Forbund August 2012 side 1 af 7 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Visning af programmet...

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

DGI Tidtagning. Brugermanual

DGI Tidtagning. Brugermanual DGI Tidtagning Brugermanual Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10-12 Side 13 Indholdsfortegnelse Log ind Opret eftertilmelding Scanning af chip Upload chip Avanceret upload af

Læs mere

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10

Vejledning til. Svejsevisitering. Oprettelse af kursister i testsystemet... 2. Opret Booking... 5. Kursisten tager test... 10 Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning til Svejsevisitering Indhold Oprettelse af kursister i testsystemet... 2 Opret Booking... 5 Kursisten tager test... 10 Læreren

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

TOURNAMENT SOFTWARE MANUAL TIL HOLDTURNERINGSANSVARLIG

TOURNAMENT SOFTWARE MANUAL TIL HOLDTURNERINGSANSVARLIG TOURNAMENT SOFTWARE MANUAL TIL HOLDTURNERINGSANSVARLIG Denne manual er gældende for junior- og veteranholdturneringen, der administreres af Jyllands Tennis Union. MAJ 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE TOURNAMENT

Læs mere

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du:

I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: VORES NORDSJÆLLAND HURTIGT I GANG MANUAL 01: Bruger HVAD INDEHOLDER DENNE MANUAL? I denne manual kan du finde en hurtig introduktion til hvordan du: 1. Finder Vores Nordsjælland hjemmesiden 2. Opretter

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside... - 2 - Profil... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 3 - Menupunkter... - 3 - Medier... - 4 - Hjemmesidens

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 2.0 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse 1 LOGIN MENU... 3 2 HOVED MENU... 4 3 TRACKER INFO MENU... 5 4 KAPSEJLADS MENU... 6 4.1 TILMELD KAPSEJLADS

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

Vejledning til udførelse af WISEflow opgaver på instituttet

Vejledning til udførelse af WISEflow opgaver på instituttet Table of Contents Tilknyt bedømmer... 2 Tildel bedømmere... 6 Upload eksamensopgave...16 Opret deltagerrækkefølgen på mundtlige flows...19 FLOWcombine tilknytning af bedømmere, bedømmerfordeling, opret

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort

HåndOffice Spillertrupper og Holdkort HåndOffice Spillertrupper og Holdkort Spillertrupper - opret... 3 Tilføj spillere til spillertrup... 6 Tilføj kontaktpersoner til spillertrup... 8 Tilføj hold til spillertrup... 9 Holdkort... 10 Fiktiv

Læs mere

Kom godt igang med OpenMeetings

Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Kom godt igang med OpenMeetings Side 2 Indholdsfortegnelse 1. Log på / Registrer dig... 3 1.1 Find Forsvarets Elektroniske Skole på internettet... 3 1.2 Login skærmen...

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

DCU Distrikternes Tilmeldingssystem. Vejledning for Ryttere

DCU Distrikternes Tilmeldingssystem. Vejledning for Ryttere DCU Distrikternes Tilmeldingssystem Vejledning for Ryttere Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Terminsliste... 3 Propositioner... 4 Tilmelding... 5 Dansk Licens... 5 Uden Dansk Licens... 6 Betaling...

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Seks ni måneder før regattaen. 1. Generelt. 2. Organisation

Seks ni måneder før regattaen. 1. Generelt. 2. Organisation Vejledning til arrangører af langdistancekaproninger En huske- og inspirationsliste til nye og gamle arrangører af langdistancekaproninger Version 10 2013. Rettelser i forhold til version 9.1 er trykt

Læs mere

National sprogscreening af EUD-elever. skolens egne logins

National sprogscreening af EUD-elever. skolens egne logins Kompetencecenter for e-læring Det Nationale Videncenter for e-læring Vejledning til National sprogscreening af EUD-elever ved anvendelse af skolens egne logins Sprogscreeningen tilgås via et link Indhold

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Denne vejledning er skrevet for at du som holdleder kan komme hurtigt i gang med at benytte systemet.

Denne vejledning er skrevet for at du som holdleder kan komme hurtigt i gang med at benytte systemet. Kom godt i gang Sidst opdateret den 19/02 2011 Denne vejledning er skrevet for at du som holdleder kan komme hurtigt i gang med at benytte systemet. Vejledningen er fra 2005 og for længst forældet. Der

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen

Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Vejledning til ansøgning om tid mm i Foreningsportalen Indhold Kort vejledning til ansøgning... 2 Trin-for-trin vejledning til ansøgning af tider... 3 Se ansøgning... 10 Trin-for-trin vejledning til at

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere og koordinatorer på

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Oprettelse af en Gmail-konto

Oprettelse af en Gmail-konto Oprettelse af en Gmail-konto 1. Åbn startsiden til Gmail fra adressen: www.gmail.com. I højre side af skærmen får du nu følgende skærmbillede: De to øverste bjælker, markeret med Brugernavn og Adgangskoder,

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator

Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator Brugervejledning til TenderKONNECT Administrator Opdateret den 05. november 2018 Side 1 af 5 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Roller og rettigheder i TenderKONNECT... 3 2.1 Overordnede rettigheder...

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse Blogs Om blogs http://www.it-borger.dk/den-nye-it-verden/internet/blogs Om at oprette blogs http://www.it-borger.dk/laer-om-it/internet/nar-du-vil-pa-nettet/blogs/sadan-laver-du-en-blog Råd når du laver

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0

Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0 Brugermanual SuperSail (DS Version) Performance System Release 1.0 Dokument: SuperSail DS Users Manual 1.0.docx Dato: 09. December - 2013 Revision: 1.0 Antal sider: 19 Side 1 af 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil Oversigt Tilmelding i Klubmodul Opret profil Ret profil Tilmeld kontingent Tilmeld dig et morgenmøde Tilmelding via Aktivitetsmenuen Tilmelding via forsiden Tilmelding i Klubmodul For at tilmelde dig skal

Læs mere

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse

Quickguide til GladsaxeKortet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Ny Bruger... 2 1.2 Stamoplysninger... 2 2. Opret Konti (Aktivér dit barns kort)... 3 3. Indbetaling... 5 3.1 Automatisk optankning... 6 4. Tilmelding til Aktiviteter... 7 gladsaxekortet@gladsaxe.dk

Læs mere

Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk

Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk Brug af gallerier på fotorammenviborg.dk En lille vejledning fra Margaret Skovsen Åbn din browser*) og tast navnet på dit galleri. Det vil typisk være af typen xxx.fotorammenviborg.dk eller xxxy.fotorammenviborg.dk,

Læs mere

HåndOffice Holdopgaver

HåndOffice Holdopgaver HåndOffice Holdopgaver Holdopgaver... 3 Aktiviteter... 3 Opret aktivitet... 4 Aktivitets gentagelser... 8 Deltagere i aktivitet... 10 Oprette opgaver til aktivitet... 10 Send besked til deltagere.... 13

Læs mere

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort

Elektroniske holdkort. Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Elektroniske holdkort Farvel til holdkort i papir velkommen til elektroniske holdkort Hvornår er en spiller deltagerberettiget? Det skal dommerne ikke længere tjekke, da vi får elektroniske holdkort a)

Læs mere

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide

OK Fonden. Umbraco CMS Quickguide OK Fonden Umbraco CMS Quickguide 1 Indhold 1 Indhold... 2 2 Indledning... 3 2.1 Kompatible browsere... 3 2.2 Log ind i Umbraco... 3 2.3 Naviger i administrationsområdet... 4 2.4 Brug af træ menu... 5 3

Læs mere

Guide til medlemskartoteket

Guide til medlemskartoteket Guide til medlemskartoteket Bliv klogere på Í Redigerer af foreningens medlemmer Í Oprettelse af nye medlemmer Í Udtræk af medlemslister Í Registrering af ansvarsområder Í Indberetning Í Kontingentsatser

Læs mere

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP)

MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) MANUAL TIL RESULTATINDBERETNING OG OPDATERING AF KLUBSPECIFIKKE DATA I DANSK TENNIS FORBUND OG UNIONERNES HOLDTURNERINGSPROGRAM (HTP) Dansk Tennis Forbund Januar 2012 side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken Indholdsfortegnelse Log ind side 2 Betal et indbetalingskort side 2 Lav en overførsel side 3 Lav en fast overførsel side 4 Tilmelding og afmelding af funktioner side 5 Skift mellem

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2 Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION 2 34 Brugermanual august-2013 vers. 1.2 1 intro! På de følgende sider vil du finde en lille og hurtig gennemgang af Midttrafik Trafikadministration. Med Midttrafik Trafikadministration

Læs mere

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning.

MBridge tilmeldingssystem Version Vejledning. MBridge tilmeldingssystem Version 01-11-2018. Vejledning. Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Backup... 2 Tilmelding til turnering (spillere)... 3 Rette tilmelding... 5 Slet tilmelding... 5 Grundopsætning

Læs mere

Kalenderliste. Sitecore Foundry maj Version 1.1

Kalenderliste. Sitecore Foundry maj Version 1.1 Sitecore Foundry 3.0 Kalenderliste 15. maj 2012 - Version 1.1 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk

September 2012 VEJLEDNING. Kursustilmelding via BL.dk September 2012 VEJLEDNING Kursustilmelding via BL.dk Indhold Indledning... 3 Login og find kursus... 4 Tilmeldingsbilledet... 9 Håndtering af kursusdeltagere... 11 Opret ny kursusdeltager... 11 Tilmelding

Læs mere

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8 HåndOffice Kurser Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4 Side 2 af 8 Kurser Klik på Kursus.Kursus-Forening åbner søgningen på kurser. Udfyld kriterier og/eller klik på Start søgning. Dette åbner liste på kurser

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

HåndOffice Spillerflytninger

HåndOffice Spillerflytninger HåndOffice Spillerflytninger Spillerflytninger... 3 Spilleranmodning... 3 Spillerfrigivelse... 7 Tidligere data... 11 Spiller data... 11 Spillercertifikat... 12 Side 2 af 13 Spillerflytninger Spillerflytninger

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering

Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering Skole OL Administration og Skole OL resultatregistrering Om Skole OL Atletik administration og resultatregistrering... 2 Jeres log-in detaljer... 2 1. Administration... 3 1. 1 Skole OL Administration...

Læs mere

Lav startliste til en parturnering

Lav startliste til en parturnering Lav startliste til en parturnering I dette dokument vises først hvordan tilmelder deltager til en parturnering ud fra en csv-fil. Herefter dannes en startliste til en parturnering med 16 par. Version 1

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere