Brugervejledning Kom godt igang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugervejledning Kom godt igang"

Transkript

1 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11 AKTIVITETER 13 LOGIN OPLYSNINGER 14 STATISTIK 15 FERIE OG LUKKEDAGE 17 FACEBOOK TIPS, TRICKS OG NYHEDER 18

2 2 EasyKom er et system til at registrere komme/ gå tider for børn og personale, samt et kommunikationssystem mellem børn, forældre og personale. Kommunikationen kan foregå direkte i EasyKom eller via SMS, , App til Smartphone samt et website til forældre. Kom godt i gang: I det følgende vil vi gennemgå opsætningen af EasyKom punkt for punkt. Log på EasyKom med den administratorkode der blev udleveret ved oprettelse af EasyKom. Herefter finder du øverst i skærmbilledet værktøjslinjen. EasyKom åbner automatisk på fanen STATUS, som er institutionens aktuelle status med børn, beskeder, påmindelser med mere. For at starte opsætningen af EasyKom aktiveres fanen ADMINISTRATION. Opret afdelinger Åben herefter fanen AFDELINGER og herefter ny afdeling. Herefter gemmes indstillingerne via Gem Afdeling I vinduet skrives navn på Afdeling, rækkefølge og telefon nr. på afdeling. Ønskes mulighed for at forældre kan skrive beskeder eller påmindelser via Touchskærmen, sættes flueben ud for Påmindelse fra indkrydsning.

3 3 Opret lokationer Under fanen Administration findes muligheden for at oprette Lokationer. Lokationer er steder eller aktiviteter børn/ medlemmer kan opholde sig. Klik på ny lokation udfyld felterne og giv evt. lokationen et ikon. Efter oprettelse, skal du tilknytte lokationen til en eller flere afdelinger. Vælg den pågældende afdeling og klik på ny tilknytning

4 4 Herefter udfyldes felterne. Skal lokationen ikke altid være tilknyttet, klikkes fluebenet væk, hvorefter felterne omkring tilknytningen udfyldes. Opret klasser Opret klasser ved at klikke på fanen Klasse og herefter Ny klasse. Opret klasserne og hvis institutionen har flere afdelinger skal der tilknyttes en afdeling. Såfremt børn/ medlemmer findes digitalt kan DataSign tilbyde at indlæse disse data.

5 5 Opret tilladelser Ved at klikke på fanen Tilladelser fremkommer der en oversigt og de afdelinger, der er oprettet. Tryk på ret til venstre afdelingen for at oprette eller rette tilladelser. Der er mulighed for at oprette fra 1 til 10 tilladelser pr. afdeling med valgfri tekst. Kommer de aktuelle tilladelser ikke frem under den enkeltes stamkort, skal der klikkes på Genindlæse tilladelser. Opret personale Når personalet er oprettet, kan der sendes mail og sms direkte til disse fra Personale fanen. Klik på de der skal udskrives, modtaget mail eller sms og klik herefter på den ønskede funktion. Ved at klikke i check-feltet øverst vælger du samtlige.

6 6 For at oprette medarbejdere klik på fanen Personale og derefter Nyt Personale. Herefter udfyldes medarbejder data. De felter, der er markeret med rødt skal som minimum udfyldes. De øvrige felter udfyldes efter behov. Såfremt personalet skal vises på Touchskærmen skal der uploades et billede af medarbejderen. Billeder kan hentes direkte i billedbiblioteket. Medarbejder Login/Password kan oprettes, og begrænset adgang kan tildeles medarbejdere. Opret børn/ unge Børn/Unge oprettes ved at klikke på fanen Børn/ unge og Tilføj barn/ unge. Herefter fremkommer følgende vindue, hvor der som minimum skal udfylde felterne, der er markeret med rødt. Det er dog en fordel at udfylde samtlige felter. Der er mulighed for snitflade til Skoleintra, Tabulex, DPR/CPR, IST mm., anvendes en af disse, kan stamdata indhentes automatisk.

7 7 Billede indsættes, dette kan hentes direkte fra billedbiblioteket. Når Barn/Ung er oprettet kan stamkortet nu udfyldes med supplerende oplysninger. Ved oprettelse af og mobil er det vigtigt, at beslutte en rækkefølge. Når Staminfo er udfyldt aktiveres fanen Tilladelser såfremt institutionen ønsker at udfylde disse. Tilladelser kan også udfyldes af pårørende via Forældremodulet. Herefter oprettes barnet/ medlemmets pårørende. Dette gøres ved at klikke på fanen Pårørende.

8 8 Hvis der er pårørende, der ikke er oprettet i Easykom, klik på fanen Opret ny Herefter udfyldes som minimum felterne, der er markeret med rødt. Vi anbefaler dog at alle felter udfyldes. Relation til barnet kan være mor, far eller anden. Såfremt forældremodulet anvendes skal de pårørende tildeles et login og password. Login vil automatisk ende på institutioner login, i dette eksemplet er det a95 Der er ikke specielle krav til password. Såfremt den pårørende findes i EasyKom, klik på fanen Tilføj eksisterende. Skriv navnet på den pårørende i søgefeltet øverst i skærmbilledet og tryk på Søg. Herefter vælges personen og indsættes med knappen Vælg. Herefter er EasyKom klar til dagligt brug.

9 9 Status siden Herfra tilgås de daglige informationer og funktioner. På hver kolonne-navn kan du sortere og justere de enkelte kolonner. I søgefeltet under, kan du søge i den pågældende kolonne ved enten, at indtastet det ønskede eller vælge dette i dropdown-menuen. Betydningen af de forskellige ikoner: Besked der er en besked. Note er der noter på stamkortet, kan disse tilgås ved at køre musen over ikonet. Mini-stamkort dette kan tilgås ved at klikke på ikonet foran navnet. Status klik på ikonet for at sætte eller ændre status. - Via knappen sæt status i værktøjslinjen, kan samme status sættes for flere på samme tid. Påmindelser klik på ikonet for at oprettet eller ændre en påmindelse Fravær klik på ikonet for at sætte fri, sygedag eller slet status.

10 10 Beskeder Beskeder kan sendes fra Status og Aktiviteter. Klik i check-boksen til venstre for den/de pågældende børn/medlemmer eller klik i den øverste for at vælge alle, klik derefter på lav besked. Udfyld felterne og vælge hvor beskeden skal vises. Beskeder læses under fanen Beskeder. Mail Mail kan sendes fra Status, Aktiviteter og Personale. Klik i check-boksen til venstre for den/de pågældende børn/medlemmer/personale eller klik i den øverste for at vælge alle, klik derefter på send . Vedhæftede filer må max. være på 3 mb.

11 11 SMS SMS kan sendes fra Status, Aktiviteter og Personale. Klik i check-boksen til venstre for den/de pågældende børn/medlemmer/personale eller klik i den øverste for at vælge alle, klik derefter på Send SMS SMS er en tilkøbsfunktion. Udskrifter Udskrifter kan tilgås fra de fleste faner i programmet. Klik i check-boksen til venstre for den/de pågældende børn/medlemmer/personale eller klik i den øverste for at vælge alle, klik derefter på Udskrift. Fra Status er der yderligere mulighed for, at vælge opsætningen af den ønskede udskrift. Vælg den ønskede udskrift.

12 12 Herefter vælge hvilke felter der skal med på udskriften af hensyn til papirets størrelse, anbefaler vi max. 6 felter pr. udskrift. Nederst vælges hvilket felt udskriften skal sorteres efter.

13 13 Aktiviteter Under Aktiviteter oprettes og rettes aktiviteter. Klik på opret aktivitet og udfyld felterne i vinduet. Fra Status tilknyttes børn/medlemmer til en aktivitet. Klik i check-boksen til venstre for den/de pågældende børn/medlemmer eller klik i den øverste for at vælge alle, klik derefter på Tilknyt til aktivitet.

14 14 Udskriv aktivitet Vælg dem aktivitet du ønsker at udskrive ved, at klikke på denne og klik herefter på Udskriv aktivitet. I udskrift vinduet kan du vælge, hvad du ønsker udskriften skal indeholde samt hvad udskriften skal sorteres efter. Login oplysninger Login til personale samt medlemmer - se vejledningen EasyKom login. Forældre login Login oplysninger kan udsendes for den enkelte samt for flere på engang. Fra fanen Børn/unge udsendes login ved at vælge børn/medlemmer, som man ønsker at sende forældre-login til. Klik i check-boksen til venstre for den/de pågældende børn/medlemmer eller klik i den øverste for at vælge alle, klik derefter på Send Loginoplysninger.

15 15 Fra det fanen pårørende i stamkortet kan forældre-login også udsendes. Vælg om de skal udsendes pr. mail eller SMS. Statistik Fra fanen statistik under Administration er det muligt at lave grafer eller udtræk af statistikken. I felter vælges hvad der ønskes statistik af, klik herefter på opdater statistik. Udtræk og eksport af statistikker foretages under fangen udtræk.

16 16 Via grafen er der mulighed for at vælge 3 forskellige graftyper. Indtjekninger => antal samlet indtjekninger i den valgte periode Spidsbelastning => antallet af indtjekninger fordelt på tidspunkter. Børn/unge pr. lokation => antal af indtjekninger på valgte lokation. Vælg den ønskede graftype i feltet. Herefter kan du yderligere specificere hvilken afdeling, klasse eller lokation du ønsker statistik for. Ønsker du eksempelvis statisk for en bestemt afdeling, vælger du denne i menuen Afdeling og klikker herefter på Opdater statistik. Ønsker du statisk for en klasse, kan du blot vælge klasse uden at vælge afdelingen først. Ved statistik på lokationer skal både Afdeling og Klasse vælges først, og derefter den ønskede lokation, klik herefter på opdater statistik.

17 17 Udtræk Via fanen Udtræk kan du eksporterer statistik data enten som Excel (CVS) eller XML. Du kan vælge imellem 5 forskellige Eksport typer. Børn pr. dag => samlet antal indtjekning pr.dato Enkelt barn => antal indtjekninger pr. dato Enkelt barn detaljeret => samlet antal indtjekninger samt fravær for perioden inkl. komme og gå-tidspunkt. Alle børn pr. måned => Antal indtjekninger og fravær pr. barn pr.dato og total. Spidsbelastning => antal indtjekninger fordelt på tidspunkter i perioden. Ferie og lukkedage Under fanen Ferie oprettes institutionens ferieperiode, hvorefter forældre har mulighed for at give tilbagemelding. Klik på Opret ferie og udfyld vinduet. Sættes institutionen/afdelingen til at være lukket i periode, vil der ligeledes ikke udsendes fremmødekontrol i perioden.

18 18 Herefter ses ferie-perioden i oversigten, i højre siden af vinduet ses hvem der har/ ikke har meldt tilbage. Ud for hver ferie kan der sendes info via SMS, mail og beskeder. Under fanen Fremmøde detaljer ses grafer over antal tilmeldte samt en liste over hvilke børn/medlemmer der kommer i institutionen, og hvilket tidspunkt de møder på. Facebook tips, tricks og nyheder På vores facebook sider vil vi løbende lave opslag omkring funktioner og nyheder i EasyKom. Du findes os her:

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Logge på Forældrekontakt:... 3 Infosiden... 4 Beskeder... 5 Påmindelser... 6 Aktiviteter... 11 Stamkort... 11 Tilladelser... 12 Læge/medicin... 12 2 Logge på Forældrekontakt:

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5

mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Indhold mininstitution vejledning til forældre... 2 Sådan logger du på systemet... 3 Sådan opsætter du din profil på mininstitution... 5 Sådan registrerer du oplysninger om dit barn... 6 Sådan oprettes

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til dagplejere 13. marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Oversigt over børnene... 4 Børn... 4 Kolonnen

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til administratorer 12. Marts 2018 1 Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administration... 4 1. Brugere... 5 Opret brugere...

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang 1. Åbn Internet Explorer 2. Skriv følgende adresse i adresselinjen: http://rudersdal.emshost.dk 3. Tryk på ENTER-tasten 4. Tilføj adressen til dine foretrukne hjemmesider: 1 Log

Læs mere

mininstitution vejledning

mininstitution vejledning 29.04.2014 mininstitution vejledning Indhold Velkomst... 3 Loginmuligheder... 3 Håndtering af ind- og udmeldelser... 4 Beskeder... 5 Beskedpolitik... 5 Beskedmodulet... 6 Besked via SMS... 7 Forældreinformationer...

Læs mere

Elevplan vejledning 2013

Elevplan vejledning 2013 Elevplan vejledning 2013 Indhold Sådan logger du på:... 1 Sådan indtaster du dit mobilnummer og ændre din mailadresse:... 2 Fraværsbesked sendt fra startsiden... 3 Fraværsbesked sendt fra skemaet... 4

Læs mere

Forside og log-in. For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på:

Forside og log-in. For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på: Forside og log-in For at benytte Tabulex-systemet, Skal du først logge ind via forældreintra, der findes på: http://ho.skoleporten.dk/sp. Som vist på første billede, finder i Forældreintra i øverste højre

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Forældre - App ios Fase Forklaring Navigation/tast. Log ud via knappen i øverste højre hjørne.

Forældre - App ios Fase Forklaring Navigation/tast. Log ud via knappen i øverste højre hjørne. Forældre - App ios Log ind i program Log ind i Tabulex enten via SkoleIntra eller via en webbrowser. www.sfoweb.dk (SFO) www.kubweb.dk (Klub) Vælg NemID og benyt dit nøglekort Opret Tabulex Login Under

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/pco-login. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/pco-login Brugernavn: Password: Juli, 2019 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Indhold Outlook Web App... 1

Indhold Outlook Web App... 1 Outlook Web App Outlook Web App (OWA) bruges til at håndtere e-mails og kalendere uden at skulle have Outlook klient programmet installeret. OWA kan bruges på en hvilken som helst computer, der har adgang

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til administratorer 4. september 2015 Side 1 af 16 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administrator-delen... 4 1. Afd./grupper...

Læs mere

EasyKiosk Administration

EasyKiosk Administration 1 EasyKiosk Administration 2 Indhold Kom godt i gang:... 3 Oprettelse af konto:... 3 Oprettelse af varegrupper:... 4 Oprettelse af Varer:... 5 Bogføring:... 6 Kontoudtog... 10 3 Kom godt i gang: I det

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

Online status. Brugervejledning

Online status. Brugervejledning Online status Brugervejledning Side 1 Om Onlinestatus Online Status har til formål at lette den årlige lageroptælling hos små og store virksomhedder. Der indtastes antal og pris på smartphone, tablet eller

Læs mere

Statistikmodul i WinPLC

Statistikmodul i WinPLC Juni 2018 Statistikmodul i WinPLC Indlæs patientfortegnelse fra sundhed.dk Inden du benytter statistikmodulet i WinPLC, er det en god ide at indlæse en opdateret patientfortegnelse fra sundhed.dk. Denne

Læs mere

Vejledning i.

Vejledning i. Vejledning i Denne vejledning hjælper dig trin for trin i gang med Søger du svar på et enkelt spørgsmål, kan du også klikke direkte på følgende overskrifter: 1. OPRET DIN FORBRUGERWEB-KONTO... 2 1.1 Sådan

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 5 Kopier fra år til år... 10 Udskriv PDF og Excel... 10 Min side.foreningsopgaver... 14 Håndbold app.... 16 Side 2 af 17 Foreningsopgaver

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten

Ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten Nyhedsmail den 26 Januar Sidste nyt - Der er lavet ændringer i DayCare Touch layout, for at optimere funktionaliteten - Nu kan man have et galleri pr. skærmenhed - Automatisk oprydning i DayCare galleri

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende. Benytter du en smartphone

Læs mere

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS

QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Brugernavn og password QUICK GUIDE TIL INDBERETNING AF WHEREABOUTS Log into ADAMS on the Internet Udleveres af din antidopingorganisation ved udtagelse til prioriteret testgruppe Brug evt Forgot password

Læs mere

Vejledning. Tabulex SFO Børn. Vejledning til administratorer 26. marts Side 1 af 20

Vejledning. Tabulex SFO Børn. Vejledning til administratorer 26. marts Side 1 af 20 Tabulex SFO Børn Vejledning til administratorer 26. marts 2018 Side 1 af 20 Indledning... 3 Hvad er Tabulex SFO Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 Administration... 4 Afd./grupper... 5 Opret afdeling...

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015 Brugermanual FDAPP EN. 2. UDGAVE: JUNI 205 Indholdsoversigt 0. Om systemet...3 0. KONTAKT...3 0.2 TEKNISK INFO....3 0.3 TV KANALER...3 0.4 DRIFTSTATUS...3 0.5 HENT FDA PPEN TIL DIN SMARTPHONE...3. Login...4.

Læs mere

HåndOffice Foreningsopgaver

HåndOffice Foreningsopgaver HåndOffice Foreningsopgaver Foreningsopgaver... 3 Rediger opgave... 6 Udskriv PDF og Excel... 12 Min side Foreningsopgaver... 16 Håndbold app.... 18 Side 2 af 20 Foreningsopgaver Oprettelse af aktiviteter

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017 Tabulex Forvaltning Brugeradministration, kommunikation og feriepasning 10. februar 2017 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Forvaltning?... 3 Log ind... 3 Velkomstside... 4 Beskeder... 4 Mine beskeder...

Læs mere

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol et interaktivt skema til måling af Vægtkontrol 1. Når du har modtaget en mail eller en SMS fra din læge skal du i adressefeltet i din internetbrowser skrive https://www.web-patient.dk Eller du kan klikke

Læs mere

www.kjellerupskole.dk

www.kjellerupskole.dk ForældreIntra er et lukket univers, hvor forældre skal angive brugernavn og adgangskode for at blive lukket ind. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktioner i ForældreIntra. Man finder

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Velkommen til forældre

Velkommen til forældre Velkommen til forældre Log ind Forældre med forældremyndighed er automatisk oprettet i programmet. Har du ikke forældremyndighed, kan forældremyndighedshaver eller institution give dig adgang. Log ind

Læs mere

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra:

Login. www.samsoegades-skole.skoleintra.dk. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i ForældreIntra: Login I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktoner i : Man finder som et link nederst til venstre på skolens offentlige Informationsportal. Adressen er: www.samsoegades-skole.skoleintra.dk

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration Organisation Opret ny organisation I organisationsvælgeren vælges det rette niveau hvorpå den nye organisationen skal placeres.

Læs mere

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Dagpleje Administration - Morgenvagt 14. Marts Side 1 af 31

Vejledning. Tabulex Forvaltning. Dagpleje Administration - Morgenvagt 14. Marts Side 1 af 31 Tabulex Forvaltning Dagpleje Administration - Morgenvagt 14. Marts 2018 Side 1 af 31 Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Administration?... 3 Log ind... 3 Opbygning af systemet... 4 Menupunkter...

Læs mere

Vigtige indstillinger & tricks

Vigtige indstillinger & tricks Vigtige indstillinger & tricks Indhold Versioner... 2 Pop-up blokering... 2 PDF/Acrobat Reader... 3 Bestil nyt kodeord... 3 Tilmelding Svin... 4 Tilmelding Kreatur... 5 Afregning... 6 Opret en ansat...

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder.

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder. KbhMedarbejder - app og web KbhMedarbejder appen er opdateret og kan bruges både på iphones, ipad og Android telefoner og tablets. Webudgaven er også opdateret. Appen og browserudgavens opbygning og indhold

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

FORÆLDRE -INTRA. En lille vejledning

FORÆLDRE -INTRA. En lille vejledning FORÆLDRE -INTRA En lille vejledning Marstrup Skole. Forældreintra 1 Foråret 2007 Gennem de sidste par år har Marstrup Skole, ligesom kommunens øvrige skoler, arbejdet med SkoleIntra til intern kommunikation

Læs mere

Velkommen til Tabulex SFO Børn

Velkommen til Tabulex SFO Børn Velkommen til Tabulex SFO Børn Log ind Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.sfoweb.dk Log på med NemID Du kan oprette et Tabulex Login på menupunktet stamkort, efterfølgende. Benytter du en

Læs mere

Tabulex SFO. Velkommen til forældre på Tabulex SFO

Tabulex SFO. Velkommen til forældre på Tabulex SFO Tabulex SFO Velkommen til forældre på Tabulex SFO Log ind Log ind i ForældreIntra Det er også muligt at logge ind med Digital Signatur, hvis der ikke benyttes ForældreIntra. Gå ind på [sfonavn].sfoweb.dk

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

Vejledning til forældreintra på pc og mobil

Vejledning til forældreintra på pc og mobil Vejledning til forældreintra på pc og mobil ForældreIntra er et lukket område for forældre til elever på skolen. Her kan I følge med i, hvad der sker i netop de klasser, som jeres børn går i. I får adgang

Læs mere

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast

Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in Fase Forklaring Navigation/tast Opsætning af SkoleIntra til Tabulex SFO Børn log in 1. Tilknyt Børn Log ind som administrator i SkoleIntra Du er administrator når du skal benytte en sikkerhedskode i PersonaleIntra. Tilknyt børn til SFO

Læs mere

Daglig brug af JitBesked 2.0

Daglig brug af JitBesked 2.0 Daglig brug af JitBesked 2.0 Indholdsfortegnelse Oprettelse af personer (modtagere)...3 Afsendelse af besked...4 Valg af flere modtagere...5 Valg af flere personer der ligger i rækkefølge...5 Valg af flere

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Velkommen til Tabulex Klub

Velkommen til Tabulex Klub Velkommen til Tabulex Klub Log ind Log ind via internettet Åbn en internet browser og indskriv adressen: www.klubweb.dk Log på med NemID. - Når du er logget ind, kan du oprette et Tabulex Login på fanen

Læs mere

LOGIN ENDOMONDO. Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere:

LOGIN ENDOMONDO. Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere: Kære Løber! Denne lille instruktion viser hvordan man redigere: 1) Connect med Facebook, Garmin Connect etc. 2) Synligheden af ens profil. 3) Tilføjelse af nyt træningspas. 4) Tilføjelse af venner/teams.

Læs mere

Vejledning. Fælles Feriepasning. Tabulex Daginstitution Børn 6. juli Side 1 af 10

Vejledning. Fælles Feriepasning. Tabulex Daginstitution Børn 6. juli Side 1 af 10 Fælles Feriepasning Tabulex Daginstitution Børn 6. juli 2016 Side 1 af 10 Denne vejledning er til dig som arbejder på en institution, der modtager børn fra andre institutioner, i en feriepasningsperiode.

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Dalux FM Kundevejledning

Dalux FM Kundevejledning Dalux FM Kundevejledning Indhold Derfor benytter ATP Ejendomme DaluxFM:... 2 Kundevejledning til indmelding på DaluxFM HelpDesk App:... 2 Download App:... 2 Log på DaluxFM - App:... 3 Opret en indmelding:...

Læs mere

How to! Sidst tilrettet maj 2015

How to! Sidst tilrettet maj 2015 How to! Sidst tilrettet maj 2015 Indhold Hvordan- How to!... 1 Opretter jeg Afdelinger og Kategorier?... 3 Opretter jeg et Fag?... 4 Sammenspil.... 8 Tilføjer jeg elever til et Sammenspil... 10 Tildeler

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer.

Vi anbefaler, at du lader boksen med træffetider blive liggende på din afdelingsforside. Hvad der ellers skal være af indhold er op til jer. 1 Tips! På din forside har du mange muligheder for at tilføje forskellige komponenter, så du kan tilpasse siden til din afdeling eller organisations egne behov. Det er dog ikke alle komponenter, der kan

Læs mere

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon

Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Praktikportalen på Professionshøjskolen Absalon Introduktion for medarbejdere i somatikken Pr. 28.09.2017 Jesper Meyer Ipsen Praktikteamet Slagelse Indholdsfortegnelse 3. Indledning 4. Roller i praktikportalen

Læs mere

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed

Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Brugervejledning for Pancomp APP En komplet løsning med rendyrket brugervenlighed Klik på linjen og se den ønskede funktion: Aktiviteter og kvalitetshændelser.. Aktivitetsrapport..... APP løsningen.. Alarmer

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

Vejledning i brug af Skolepenge

Vejledning i brug af Skolepenge Vejledning i brug af Skolepenge Velkommen til Skolepenge. Skolepenge er fremtidens kontantløse betalingssystem til skoler og uddannelsessteder. Skolepenge består af et Skolepenge kort, hvor der kan indsættes

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 -

Hjemmeside manual. Indholdsfortegnelse. Noter: - 1 - Hjemmeside manual Indholdsfortegnelse Login... - 2 - Login på din hjemmeside og generel support info... - 2 - Kontrolpanel... - 3 - Opdatering af profil oplysninger... - 3 - Menu... - 4 - Menupunkter...

Læs mere

Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter

Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter 1 Oprettelse og arbejdet med praktikaktiviteter Praktikaktiviteter er en måde at få et overblik over, hvor eleverne er og hvad de skal arbejde med. Herunder hvilke praktikmål, de skal opnå i de enkelte

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

DataFraGraf menuen 17.1

DataFraGraf menuen 17.1 DataFraGraf menuen 17.1 17. DATA FRA GRAF Forord Data fra Graf modtager adresser fra Graf til viderebehandling i FAS, hvor der for disse adresser i FAS kan Sendes SMS Sendes e-mail Udskrives breve Flyttes

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2017 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.2 (NOV 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 Køretøjer...5 SKAT kørselssatser...5

Læs mere

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen

Opret og vedligehold af favoritliste på markedspladsen Opret og vedligehold af på markedspladsen Hvad Kommentar Tast Opret på markedspladsen Åben markedspladsen. I venstre side findes r, når du står i fanen Varesøgning Stå i fanen Mine, og tryk på Tilføj Tryk

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

www.munkebjergskolen.odense.dk

www.munkebjergskolen.odense.dk ForældreIntra er del af Munkebjergskolens hjemmeside. Her åbnes op for en større, direkte kontakt mellem skole og hjem. ForældreIntra er et lukket univers, som forældrene skal angive brugernavn og adgangskode

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra klik på linket

Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra   klik på linket Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt kan alle se arbejdspladsbrugsanvisningerne, hvis man er på regionens netværk. Hvis der skal tilføjes eller

Læs mere

Velkommen til DK Beton s kundeportal

Velkommen til DK Beton s kundeportal Velkommen til DK Beton s kundeportal DK Beton har udviklet en kundeportal, hvor du som kunde kan finde de følgesedler der har relevans for dig. Du finder portalen på følgende adresse: https://portal.dkbeton.dk/

Læs mere

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren es til den enkelte montør (se afsnit C9).

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren  es til den enkelte montør (se afsnit C9). MobilService APP A) Opret genvej på smartphone startskærm - I browseren indtastes firmaets eksterne IP adresse (f.eks. 172.23.345.12:8080) - Når MobilService siden vises vælges menuen og på denne 1) Gem

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

BRUGERMANUAL FLEXSCREEN

BRUGERMANUAL FLEXSCREEN BRUGERMANUAL FLEXSCREEN INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning...3 Login...3 Ændre password for en infoskærm...4 Ret tekst på siden...5 Indsæt et billede på siden...6 Opdel skærmen i kasser/bokse...8 Tilføj slide...10

Læs mere

Collect - brugermanual til Y s Men

Collect - brugermanual til Y s Men Denne vejledning er kun til brug for de personer der har fået adgang til redigering i medlemsdatabasen Collect - brugermanual til Y s Men Indhold Velkommen... 2 Første login... 2 Sådan gemmes nye data...

Læs mere

Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde. Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde

Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde. Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde Inden man påbegynder en optælling, skal man tage stilling til hvilke varer, man ønsker at tælle op. Men ikke mindst skal man, når man foretager selve optællingen

Læs mere

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38

COOP brugermanual til Podio BRUGERMANUAL. til Podio. 23. februar 2015 Side 1 af 38 BRUGERMANUAL til Podio 23. februar 2015 Side 1 af 38 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD ER PODIO?... 3 HVAD KAN VI PÅ PODIO?... 4 Aktivitet... 4 Bestyrelsesmøder... 4 Arrangementer & aktiviteter... 5 Opslagstavle...

Læs mere