BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE?"

Transkript

1 BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE?

2

3 Sådan udnytter du fremtidens kommunikation til at skabe fremgang for din forretning Du kender sikkert det gamle kinesiske ordsprog, der handler om at bygge læhegn eller vindmøller, når forandringens vinde blæser. Og blæser, det gør det lige nu i den grafiske branche. For fuld orkanstyrke oven i købet, og derfor er spørgsmålet mere relevant end nogensinde. Vil du bygge læhegn og håbe, at vinden lægger sig igen? Eller vil du gribe de nye muligheder og udnytte forandringerne til at skabe en vaskeægte win-win situation for dig selv og din forretning? Er du til det sidste, kan du godt begynde at glæde dig til Grafisk Dag 11. Her sætter vi nemlig muligheder, optimisme og begejstring i centrum og blæser pessimismen og sortsynet et stykke. At dagen samtidig er en festlig markering af GA s 20-års jubilæum, giver dig kun yderligere en god grund til at sætte kryds i kalenderen ved den 16. september. Tilmeldingen er åben. Ses vi?

4 Fredag den 16. september 2011 Dagens ordstyrer: Kresten Schultz Jørgensen Tjek ind og morgenkaffe GA s formand Palle Rosendahl byder velkommen Kommunikationsstrategen Erik Laumand Hvordan sikrer du dig en bid af fremtidens kommunikationskage? Markedsføring som disciplin er under voldsom forandring. Målgrupperne ændrer sig, budskaberne ændrer sig, mediemikset ændrer sig og midt i denne hæsblæsende transformation kæmper de grafiske virksomheder for at holde trit og holde fingeren på pulsen. Glæd dig til at lade en af Danmarks skarpeste kommunikationshjerner inspirere dig med et foredrag om de vigtige vinde, der lige nu blæser inden for reklame; bl.a. bevægelsen fra brands til stands fra mærker til meninger Inspiratoren Soulaima Gourani Hvordan undgår du at gøre prisen til det vigtigste salgsargument? Hun blev kåret som Danmarks bedste foredragsholder i Og efter 40 energiske minutter på podiet i Odense Congress Center vil du forstå hvorfor. Soulaima Gourani kan nemlig som ingen anden levere sit budskab med en indlevelse og entusiasme, der bedst kan betegnes som stærkt smitsom. På Grafisk Dag 11 erklærer hun krig mod den bevidstløse fokusering på pris, pris og atter pris. I stedet giver hun sit håndgribelige bud på, hvordan du i stedet får salget til at handle om udbytte og værdi for kunden Pause

5 11.10 Den sociale tænker Jacob Bøtter Hvordan kan den nye sociale virkelighed styrke din forretning? Han er bare 25 år, men allerede udråbt til en af tidens (og fremtidens) allerstørste tænkere, når det handler om kommunikation med involvering, blogging og de sociale mediers rolle i måden vi lever, arbejder, kommunikerer og ikke mindst leder vores forretning på. Listen over prominente kunder, der har benyttet sig af Jacob Bøtters dybe forståelse for den nye sociale og netværksbaserede medievirkelighed tæller bl.a. to statsministre og en række af landets allerstørste virksomheder Frokost Du behøver hverken Twitter, LinkedIn eller andre sociale medier for at netværke på Grafisk Dag. Fyld tallerkenen med gode sager fra den stående frokostbuffet, se dig omkring og værs go at mingle Krystalkuglekiggeren John Johansen Hvordan ser det ud for de danske produktionsvirksomheder i 2025? John Johansen er professor og forsker ved Aalborg Universitet. Og så er han manden bag en yderst interessant rapport, der opstiller fem spændende fremtidsbilleder for de danske produktionsvirksomheder i Er der overhovedet en fremtid for dansk produktion? Og hvad skal de grafiske virksomheder i givet fald gøre for at være en af dem, der også om 14 år formår at få Made in Denmark og god bundlinje til at gå op i en højere enhed? Få svarene på Grafisk Dag Glædesprederen Adam Price Hvordan får du mere appetit på lederjobbet? Han er blandt andet kendt for programserien Spise med Price, som madanmelder, som dommer i kokkekonkurrencer og som forfatter til kendte tv-serier som Borgen og Anna Pihl. Men Adam Price er meget mere end mad og manuskripter. Han er også en spændende inspirator og en enestående eksponent for den sande arbejdsglæde (og ikke kun, når han bruger rigeligt med smør ). Glæd dig til at få serveret en god portion af slagsen på Grafisk Dag Kagemanden Adam Price Adam Price laver en flot lagkage på podiet Kaffepause Der serveres lagkage efter Adam Prices fantastiske opskrift Tankevækkeren Jan Gintberg Hvordan giver du hverdagens udfordringer en ordentlig en på motivationen? I programserien Gintberg på kanten tog stand-up-komikeren Jan Gintberg på rundtur i udkantsdanmark. Her fik han med sin skarpe iagttagelsesevne og endnu skarpere tunge lokalbefolkningen til at se deres egen verden med nye øjne og til at grine ad sig selv og de udfordringer, de møder i deres hverdag. Hvad mange til gengæld ikke ved om Jan Gintberg er, at han også er en sand motivationens mester. At han med sin intelligente humor og skarpsindige sans for de positive aspekter ved livet (og arbejdslivet) er i stand til at give hverdagens udfordringer en ordentlig en på motivationen GA s næstformand Allan Werk runder dagen af

6 Kommunikationsstrategen ERIK LAUMAND Do different! Sådan lyder mantraet, når den kendte reklamedirektør Erik Laumand fra Nørgaard Mikkelsen Reklamebureau skal rådgive sine kunder om, hvordan de skaber særkende for deres virksomhed; hvordan de stikker ud og stikker af fra konkurrenterne i kampen om markedsandele. Men hvad kræver det så at skille sig ud i dag? Hvilke handlinger og medier benyttes, når reklamebureauer og andre virksomheder går på jagt efter markedsføringens nyeste vidundermidler? Det fortæller Erik Laumand om på Grafisk Dag 11, hvor han desuden vil indvie dig i nogle af de spændende strategiske tanker bag den store tryksagskampagne fra GA. En kampagne, der netop handler om at indtage en værdifuld position i kommunikationskøbernes bevidsthed og midt i den mediemæssige transformation få dem til at forstå, at der stadig er power i print.

7 Inspiratoren SOULAIMA GOURANI Slå ryglænet op i lodret position, og spænd sikkerhedsbæltet! Det går nemlig stærkt, når virksomhedsrådgiveren, forfatteren, bloggeren, netværkeren, kvinden, nydanskeren, humørbomben og ikke at forglemme Årets Foredragsholder 2010 øser af sine erfaringer, sin indsigt og sine holdninger. Temaerne på Grafisk Dag 11 handler om at udvide sine relationer, gøre kagen større og forøge sit salg. Hvad det første angår, vil Soulaima Gourani blandt andet snakke om betydningen af strategisk networking. Hvordan kommer du i gang (hvis du ikke allerede er det)? Og hvordan får du mest muligt ud af dit netværk (samtidig med at netværket får en masse ud af dig)? Soulaima Gourani giver også en tankevækkende saltvandsindsprøjtning til dit salg. Så hører du til dem, der mener, at prisen er og bliver den afgørende faktor i enhver salgssituation, skal du nok indstille dig på lidt modspil fra podiet.

8 Den sociale tænker JACOB BØTTER Allerede da han gik i syvende klasse, udførte Jacob Bøtter sine første konsulentopgaver for en betalende kunde. Og mens han endnu gik i skole (om end ikke med sin gode vilje) skabte han et virtuelt netværk for 250 grafikere og designere i 50 lande og blev listet i BusinessWeek som et af verdens største designbureauer. I dag er Jacob Bøtter 25 år og partner i det succesrige firma Wemind. Med afsæt i en indgående viden om sociale medier, virtuelle netværk, software og processer hjælper de virksomheder og organisationer med at gentænke deres forretning og få succes. Jacob Bøtters unikke forståelse for de sociale medier og deres rolle i fremtidens måde at drive forretning og relationer på har samtidig gjort ham til en særdeles efterspurgt foredragsholder. At både indsigt, udsyn og formidlingsevne er i en klasse for sig understreges i øvrigt af, at Jacob Bøtter har inspireret (og provokeret) flere af rigets mægtigste erhvervsfolk og politikere; både one-to-one, ved Executive Briefings og med foredrag som det, du kan glæde dig til at opleve på Grafisk Dag 11.

9 Krystalkuglekiggeren JOHN JOHANSEN John Johansen er professor ved Aalborg Universitet. Her forsker han bl.a. i de nye rolle- og ledelsesmæssige udfordringer, der er centrale i spørgsmålet om, hvorvidt det giver mening at bevare produktion i Danmark frem for at flytte den til lande med lavere omkostningsniveau. John Johansen er samtidig leder af Center for Industriel Produktion og var i den egenskab medforfatter til en opsigtsvækkende rapport, der udkom sidste år under titlen Produktion 2025 Fem fremtidsbilleder for danske produktionsvirksomheder. Et af nøglebudskaberne i rapporten er, at værdiforøgelse og bedre produktivitet ligger i indstillingen; i at være vedholdende og få de nødvendige ændringer forankret dybt ind i sin organisation. På Grafisk Dag 11 vil John Johansen med lige dele faglighed, inspiration og velment provokation give dig et værdifuldt kig i krystalkuglen og bl.a. præsentere sine fem fremtidsscenarier for din virksomhed anno 2025.

10 Glædesprederen og kagemanden ADAM PRICE Uanset om han laver Spise med Price, anmelder restauranter, er dommer i kokkekonkurrencer eller skriver manuskripter til film, tv og teater, er Adam Price en mand, der brænder 110 % for det, han laver. Og selvom succesen medfører et til tider hektisk liv med en propfyldt kalender, har Adam Price formået at fastholde og udstråle en smittende arbejdsglæde og en formidabel evne til at brænde igennem. Men hvad er egentlig hans hemmelighed? Hvordan bevarer han gnisten og gejsten? Og hvordan overfører han den til de mennesker, der omgiver ham? Det er nogle af de spørgsmål, den yngre del af Price-duoen vil gå i clinch med på Grafisk Dag 11. Som en ekstra bonus har vi overtalt den gastronomisk kyndige Adam Price til at begå en særlig lagkage fra podiet i anledning af GA s 20-års jubilæum. Og vi tør godt love, at der bliver rigeligt med smør

11 Tankevækkeren JAN GINTBERG Jan Gintberg er en af dansk stand-up s helt store mænd. Med en volumen, der for alvor blev kendt i forbindelse med hans uforglemmelige taler til nationen i 1997, trådte Jan Gintberg i karakter som samfundsrevsende komiker af den fineste kaliber. Siden har han bl.a. fyldt teatre og koncertsale over hele landet med sine nyskabende one man shows, så som "Op på fars Jihad", der blev set af mere end mennesker.

12 PRAKTISKE OPLYSNINGER Hvor? Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ så klarer din gps resten. Du kan også finde mere info på Hvem? Virksomhedsledere og ledende medarbejdere i virksomheder tilknyttet den grafiske industri og den øvrige kommunikations - industri. Hvem kommer ellers? Du kan møde GA s rabataftalepartnere i pauserne, hvor de vil være repræsenteret med en stand i området med kaffebordene. Følgende virksomheder vil være til stede: FDE, Codan, Danske Inkasso, HR Solutions, UPS, Karma, Coface, GLS, Stena Recycling, Vinens Verden. Hvordan? Tilmeld dig hos Charlotte F. Grønnegaard, GA, på telefon eller cg@ga.dk. Bliver du forhindret i at deltage, skal du give besked til Charlotte senest mandag den 12. september. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræver vi 500 kr. pr. person. Hvor meget? Deltagere fra GA s medlemsvirksomheder: GRATIS Øvrige, herunder leverandører kr. Grafisk Dag 11 arrangeres af Grafisk Arbejdsgiverforening Helgavej Odense M Tlf

Er der lys for enden af tunnelen?

Er der lys for enden af tunnelen? Er der lys for enden af tunnelen? I N V I TAT I O N SÅDAN KOMMER DU STYRKET UD AF MØRKET Som leder i den grafiske branche har du sikkert (som de fleste af dine kolleger) sukket efter at se et lys for

Læs mere

Den spændende fremtid

Den spændende fremtid Den spændende fremtid Kundearrangement Tirsdag den 31. august 2010 kl. 13.00-17.00 Odense Congress Center En frisk brise Har du det godt med nutiden? Og er du tryg ved fremtiden? Bygger jeres virksomhed

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling Det gode liv - du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 13.-15. september 2019 Camp Personlig Udvikling»Når forandringens vinde blæser,

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder

Invitation. - kun for kvinder Invitation Woman 2014 Torsdag d. 28. august 2014 - kun for kvinder Præstér, når det gælder! - og oplev suset fra saltvandsindsprøjtningen i mange aspekter af dit liv. Ikke mindst på jobbet! Energi, glæde,

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Generalforsamling. 17. juni. Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. Invitation til.

Generalforsamling. 17. juni. Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. Invitation til. Invitation til 17. juni den Handicaporganisationernes Hus Blekinge Boulevard 2630 Taastrup Brug din demokratiske stemme og få et godt grin. Bliv bevæget, rørt og inspireret. 2015 Kære alle Her er et par

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder. Kampgejst, inspiration og energiboost. Woman 2015. Torsdag d. 27. august 2015

Invitation. - kun for kvinder. Kampgejst, inspiration og energiboost. Woman 2015. Torsdag d. 27. august 2015 Invitation Woman 2015 Torsdag d. 27. august 2015 - kun for kvinder Kampgejst, inspiration og energiboost Woman - vores traditionsrige sensommer-event kun for kvinder - løber i år af stablen torsdag den

Læs mere

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER

UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Opgavesæt UDFYLDES OG AFLEVERES SAMMEN MED DINE LØSNINGER Navn: Alder: Adresse: By: Postnr: Email: Telefonnr: Evt hjemmeside: Rettigheder på alt indsendt materiale tilfalder Nørgård Mikkelsen ODENSE KØBENHAVN

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012 Sommeren er ved at gå på hæld, og jeg håber, at man har nydt det typiske danske sommervejr, som må siges at være så uforudsigeligt. Bestyrelsen er atter i arbejdstøjet

Læs mere

Teknisk assistent og designer 2009

Teknisk assistent og designer 2009 Teknisk assistent og designer 2009 2. - 3. j u n i 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Effektivitet i hverdagen: Tag initiativ, samarbejd og nå dine mål Sådan kan du bidrage med

Læs mere

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Masterclass i 2013 Tænk ud af boksen Idégenerering Oplevelsesøkonomi Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Kort Om RUC MasterClass Kontakt Berit Nørgaard Olesen beritn@ruc.dk - Tilmelding

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så!

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om. Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Det får du ud af at deltage: n Få ny inspiration til dine tekster n Bruger du tiden rigtigt? De fleste kan skrive hurtigere og bedre n Fang dine læsere

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Mind Your Own Business Prisen

Mind Your Own Business Prisen Icebreakers Denne pris går til en virksomhed, som dommerkomiteen særligt ønsker at rose for dens måde at organisere sig på og for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling. Virksomheden har etableret

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk

Kommunikatørens. Guide til Platforme. lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme lahme.dk Kommunikatørens Guide til Platforme 2 Kære læser, Ja, måske ved du allerede alt det, jeg vil fortælle dig i det nedenstående. Måske har du slet ikke brug for

Læs mere

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking

-Dag 2010. 3. juni kl. 9.00-15.00. inspiration & networking -Dag 2010 3. juni kl. 9.00-15.00 inspiration & networking I-Dag 2010: Invitation IntraNote inviterer alle kunder til I-Dag 2010 Torsdag den 3. juni i Odense På I-Dag vil vi inspirere, inddrage, lytte,

Læs mere

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling

Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour. Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Fordele og faldgruber ved brug af sociale medier Google On Tour Tåstrup 18/05-2015 Dorte Møller Madsen, Stormvind Social Selling Formålet I får indblik og mulighed til at tænke strategisk vedr. de sociale

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt.

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Velkommen til Sats & Tegn Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Med mere end 20 års erfaring, engagement og god service står vi klar til

Læs mere

METAGUIDE T IL LINKEDIN V

METAGUIDE T IL LINKEDIN V META GUIDE TIL LINKEDIN METAGUIDE TIL LINKEDIN 2 AJKS METAGUIDE TIL LINKEDIN Når vi i AJKS afholder gå hjem-møde om LinkedIn, får vi altid mange tilmeldinger. En gang oplevede vi at få mere end 200 tilmeldinger

Læs mere

ENGAGERET I FREMTIDEN

ENGAGERET I FREMTIDEN L A N D S MØ D E 1 3.-14. AP R I L 2015 - C O M WELL KO LDIN G ENGAGERET I FREMTIDEN LEDERSKAB OG UDFORDRINGER INFORMATION LOS Landsmøde 2015 afholdes på: Comwell Kolding Skovbrynet 1 6000 Kolding Tilmelding

Læs mere

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland

Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland Kend din kunde Succesrig markedsføring i Tyskland - og bliv du s med naboen Interkulturelt Erhvervs- og virksomhedskultur Sprog Branding Pricing Globalisering og digitalisering Web & sociale medier Google

Læs mere

Offshore - hvor nemt kan det være?

Offshore - hvor nemt kan det være? Offshore - hvor nemt kan det være? Invitation ITB arrangerer i samarbejde med en række medlemmer en konference, som sætter fokus på off-shore softwareudvikling. Konferencen finder sted på: Hotel Haraldskær,

Læs mere

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen

Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Deltag på et intensivt seminar om Coaching - fremtidens udviklingsredskab på arbejdspladsen Det får du ud af at deltage på seminaret: n Lær, hvordan coaching anvendes som udviklingsredskab n Skab større

Læs mere

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed

FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED. 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed FASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1 Fasthold tilhørernes opmærksomhed 9 F ASTHOLD TILHØRERNES OPMÆRKSOMHED 1.1 Opmærksomhedskurven "Vi lægger hårdt ud, og så øger vi undervejs." Sådan svarede den mangedobbelte

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Store Netværksdag 2008

Store Netværksdag 2008 Store Netværksdag 2008 Torsdag den 12. juni på Hotel & Casino Marienlyst, Helsingør Torsdag den 19. juni i Aalborg Kongres & Kultur Center www.sn08.dk Velkommen til Store Netværksdag 2008 Der netværkes

Læs mere

Vi præsenterer. Talent Management

Vi præsenterer. Talent Management Vi præsenterer Talent Management Der findes desværre ikke en opskrift på vellykket Talent Management, men solidt HR-håndværk, kombineret med intelligente og effektive løsninger giver resultater. Vi deler

Læs mere

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling BELUGA CAVIAR A N A LY S E A F D E L I N G Hjem, Kære Hjem AIR-INDIA MILES DAVIS Kind of Blue Øster Hørst ELITE Produktpakker fra s analyseafdeling s analyseafdeling er din sikkerhed for, at du altid er

Læs mere

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media

TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR. Copyright Infospray Media TJEKLISTEN TIL ET SUCCESFULDT WEBINAR Kære ven Det kan ofte være en udfordring af skulle sælge sine produkter eller services. Især hvis man er nystartet, ikke har et stort netværk eller måske har lidt

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS

H.C. ANDERSEN FESTIVALS Inspireret af: EN INVITATION H.C. Andersen Festivals inviterer til Building Games en konkurrence, hvor leg og læring forenes. I konkurrencen får eleverne mulighed for at være kreative med LEGO -klodser

Læs mere

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om

Skriv endnu bedre. Det får du ud af at deltage: Deltag på et intensivt seminar om Deltag på et intensivt seminar om Skriv endnu bedre Underviser: Anne Katrine Lund, cand.mag. og ph.d. i retorik Som deltager får du den nye inspirerende bog Skriv så! med hjem Det får du ud af at deltage:

Læs mere

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45)

Go Network. Netværk Relationer Branding. Balticagade 12D 8000 Aarhus C (+45) etwork Netværk Relationer Branding Mere end 70% får job gennem netværk Netværk, relationer og evnen til at tiltrække en kommende arbejdsgiver er afgørende, når vi gerne vil videre i karrieren i dag. Vi

Læs mere

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og Nyhedsbrev nr. 4 Oktober 2015 Kære Modtager Dette nummer holder dig opdateret med nyheder, nye arrangementer og inspiration. God læselyst. Business Fredericia Resultat af Business Fredericia's kendskabs-

Læs mere

Motiv tion & Arbejdsglæde. >> Fordi engagement og energi skaber gode resultater! København 4. juni Nils Villemoes

Motiv tion & Arbejdsglæde. >> Fordi engagement og energi skaber gode resultater! København 4. juni Nils Villemoes Nils Villemoes København 4. juni 2014 Michèle Bellaiche Charlotte Bircow Torben Wiese Henrik Leslye Christine Feldthaus Motiv tion & >> Fordi engagement og energi skaber gode resultater! Fold og RIV Motiv

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til:

Vær med. til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere. I samarbejde med: Invitation til: Vær med til kåringen af Danmarks dygtigste ejerledere I samarbejde med: Invitation til: Se traileren for Årets Ejerleder 2014 Gå ind på www.pwc.dk/ejerleder Hør Poul Spencer Poulsen, partner og SMV-markedsleder

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2011 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2011 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig, Vi har her samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage på i foråret 2011. Alle kurser er

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

KONFERENCE FOR KAB-FÆLLESSKABET 2019 DEN 26. OG 27. OKTOBER 2019 KONVENTUM, GL. HELLEBÆKVEJ 70, 3000 HELSINGØR

KONFERENCE FOR KAB-FÆLLESSKABET 2019 DEN 26. OG 27. OKTOBER 2019 KONVENTUM, GL. HELLEBÆKVEJ 70, 3000 HELSINGØR KONFERENCE FOR KAB-FÆLLESSKABET 2019 DEN 26. OG 27. OKTOBER 2019 KONVENTUM, GL. HELLEBÆKVEJ 70, 3000 HELSINGØR Kære beboervalgte Omverdenen har skiftende dagsordener, og i KAB oplever vi mange og forskelligartede

Læs mere

Vollsmose Bibliotek, 5240 Odense NØ

Vollsmose Bibliotek, 5240 Odense NØ Vollsmose Bibliotek, 5240 Odense NØ Erfaringer og arbejdsmetoder Familieklubben Vollsmose Bibliotek Strategi, arbejdsmetode og målgruppe - ved Bente Weisbjerg Overvejelser i forbindelse med arrangementer

Læs mere

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje

4 inspirationsseminarer. med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje 4 inspirationsseminarer med værdiskabende input til øget glæde, performance og bundlinje Det er vigtigere end nogensinde

Læs mere

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst

Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Invitation til gratis seminar Lær af branchens bedste, og find din genvej til vækst Vil du have en mere effektiv administration, et stærkere overblik over tilbudsgivning eller måske bedre styr på planlægningen

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder. En WOW-oplevelse. Woman 2013. Torsdag d. 29. august 2013. - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv

Invitation. - kun for kvinder. En WOW-oplevelse. Woman 2013. Torsdag d. 29. august 2013. - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Invitation Woman 2013 Torsdag d. 29. august 2013 - kun for kvinder En WOW-oplevelse - og en saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Energi, glæde, inspiration, power! Det er følelser, du ret sikkert

Læs mere

Den direkte vej til din tekniske målgruppe

Den direkte vej til din tekniske målgruppe 2018 Den direkte vej til din tekniske målgruppe ODENSE CONGRESS CENTER 29.-30. NOVEMBER Derfor skal du med på Ajour 2018! På Ajour kan du: Udvide og pleje dit tekniske netværk. Møde købestærke kunder.

Læs mere

pej gruppens Trend Academy

pej gruppens Trend Academy pej gruppens Trend Academy Herning / København / Oslo Program for efterår/vinter 13/14 www.pejgruppen.dk Trend Academy efterår/vinter 2013/14 Søger du ny viden og inspiration? pej gruppens trend academy

Læs mere

Helen Eriksen: Giv, mens du vokser.

Helen Eriksen: Giv, mens du vokser. Invitation Woman 2016 Torsdag den 25. august 2016 - for alle kvinder Kampgejst, inspiration og energiboost Woman - vores traditionsrige sensommer-event kun for kvinder - løber i år af stablen torsdag den

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet August 2012, nr. 7 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 21. august kl. 18:00 Spændende virksomhedsbesøg på Den Gamle Avlsgård i Ribe Program Kl. 18:00 Vi mødes på Den

Læs mere

Inkluderende og motiverende kommunikation

Inkluderende og motiverende kommunikation Inkluderende og motiverende kommunikation Hvilke aftryk ønsker du din kommunikation skal efterlade? 19. og 20. november 2014 København Samtalen kører ned af et spor, som ender i en blindgyde med problemer,

Læs mere

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

guide ellers går dit parforhold i stykker Få fingrene ud af navlen sider Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 16 sider Få fingrene ud af navlen ellers går dit parforhold i stykker Red dit parforhold INDHOLD I DETTE HÆFTE: Når egoismen sniger

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Oktober 2011, nr. 7

Erhvervskvinder Trekantområdet Oktober 2011, nr. 7 Erhvervskvinder Trekantområdet Oktober 2011, nr. 7 Velkommen til oktobermødet. Tirsdag, den 18. oktober kl. 18:00 på Cafetik Refugiet, Jernbanegade 44, 6000 Kolding Få Hanne Fevres erhvervshistorie om

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012

Invitation. En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv. Woman 2012. Torsdag d. 30. august 2012 Invitation Woman 2012 - kun fo r kvinde r Torsdag d. 30. august 2012 En saltvandsindsprøjtning til dit arbejdsliv Vil du styrke dine evner inden for kommunikation, ledelse og samarbejde? Ønsker du at tilføre

Læs mere

Mentor eller certificeret coaching

Mentor eller certificeret coaching Mentor eller certificeret coaching Præsentationens indhold: Indledning Hvad er coaching? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af coaching? Hvordan kommer vi i gang? Uddrag af reference 1 2 3 4 5 6 7 8

Læs mere

Personprofil og styrker

Personprofil og styrker Personprofil og styrker Et redskab til at forstå dine styrker gennem din personprofil Indhold Dette værktøj er udviklet med henblik på at skabe sammenhæng mellem de 24 karakterstyrker udviklet af The VIA

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

Program for Powerjobsøgerne Rødovre September Bærbar computer, madpakke og god energi

Program for Powerjobsøgerne Rødovre September Bærbar computer, madpakke og god energi Program for Powerjobsøgerne Rødovre 2018 Mødested Højnæsvej 73 2610 Rødovre Tid Kl. 08.45-14.00 Medbring Bærbar computer, madpakke og god energi Man d. 3. Ons d. 5. Kl. 10:00-11:00 Informationsmøde for

Læs mere

KURSUSKATALOG Forår 2015

KURSUSKATALOG Forår 2015 KURSUSKATALOG Forår 2015 CPH Retail Academy kursuskatalog og kalender Velkommen til Retail Academy s forårskatalog 2015. Vores kurser har igen i 2015 specifikt fokus på at understøtte CASCs vision om at

Læs mere

Ung Frivillig Weekend

Ung Frivillig Weekend 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend 5 Dronningens Ferieby Du er inviteret 5 Dronningens Ferieby 29. september 1. oktober 2017 Ung Frivillig Weekend Ung Frivillig Weekend er en gratis weekend

Læs mere

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør 4 dages uddannelse 28. april til 8. juni 2016 i Taastrup 26. september til 3. november 2016 i Aarhus Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør Sundhed og trivsel på arbejdspladsen

Læs mere

Bliv en stærkere personalechef

Bliv en stærkere personalechef INVITATION TIL Bliv en stærkere personalechef Udviklingsforløb for personalechefer i staten Kære personalechef Du inviteres hermed til at deltage i Personalestyrelsens udviklingsforløb for personalechefer

Læs mere

Lederne Konference Tour. 19. Marts 2013. Ledernes Konference Center, Odense

Lederne Konference Tour. 19. Marts 2013. Ledernes Konference Center, Odense Lederne Konference Tour 19. Marts 2013 Ledernes Konference Center, Odense Knud Herbert Sørensen can i.p. HR direktør Middelfart Sparekasse 1991 febr. 2012 Senior Konsulent Frontpeople A/S, Vejle aug. 2012

Læs mere

DRIVE BUSINESS E X P O PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK

DRIVE BUSINESS E X P O PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK DRIVE BUSINESS E X P O 2 017 PROGRAM FREDAG DEN 1. SEPTEMBER COMWELL KELLERS PARK ÅRETS TEMA FREMTIDENS VINDERE POUL ERIK SKAMMELSEN KONFERENCIER Poul Erik Skammelsen har været ansat på TV2/ TV2 NEWS siden

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer

Retorik. tag ordet i din magt! Modul 1. Modul 2. Modul 3 Strategisk retorik positionér dig som leder og skab forandringer Eksklusivt lederkursus Retorik tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Lotte Hansen, erhvervsredaktør på Politiken Flemming Enevold, skuespiller og instruktør Foto: Jonathan Bjerg Møller

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg

Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Scleroseforeningens Lokalafdeling Aarhus/Skanderborg Efterårsprogram 2016 Arrangementer i efteråret: Frokost ved Egå Marina Stavgang ved Tangkrogen Regionalt medlemsmøde Oplæg om hjælpemidler og forbrugsgoder

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

SOPHIENBERG SLOT DHF PARTNER SEMINAR. Show med Martin Brygmann. Indlæg af Jan Pytlick. Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot

SOPHIENBERG SLOT DHF PARTNER SEMINAR. Show med Martin Brygmann. Indlæg af Jan Pytlick. Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot DANSK HÅNDBOLD FORBUND Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Telefon +45 4326 2400 dhf@dhf.dk Besøg os på: www.dhf.dk DHF PARTNER SEMINAR Torsdag d. 26. maj 2011 På Sophienberg Slot SOPHIENBERG SLOT

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019

Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019 Tidens kvinder Fremtidens ledere Danmarks største konference for kvindelige ledere 2019 Mød 5 af Danmarks stærkeste og mest indflydelsesrige kvindelige ledere og indlægsholdere. Kom og bliv inspireret,

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

FREE VERSION 11/01/12 SERVICEKULTUR SERVICEKULTUR KUNDEKULTUR NYE TIDER NYE METODER NYE TIDER NYE METODER MSS

FREE VERSION 11/01/12 SERVICEKULTUR SERVICEKULTUR KUNDEKULTUR NYE TIDER NYE METODER NYE TIDER NYE METODER MSS SERVICEKULTUR SERVICEKULTUR KUNDEKULTUR "Taberne er de som blot poster flere penge i markedsføring" Professor, Insead, Jean Claude, oktober 2009 DER SKER ÆNDRINGER MSS 1 Harvard Business Review, F.F. Reichheld

Læs mere

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide

Få succes som hjertearbejder. Markedsføring- & Omsætningsguide Få succes som hjertearbejder Markedsføring- & Omsætningsguide Indledning Få en god og enkel struktur Guiden er til dig, der ønsker at kunne forudsige nogenlunde hvordan din måned kommer til at se ud og

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2013 Jette Harthimmer Marianne Tiffanie Kirkskov Martin Guldberg Jens Erik Knudsen Kim Pedersen Søren Hauge Spiritualitet i hverdagen Energimedicin & spiritualitet

Læs mere

NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE

NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE Innovation og vækst starter på NORDENS STØRSTE INDUSTRI- MESSE 3. - 6. september 2013 h i 1 3. d k 5 0 Å R S J U B I L Æ U M Hele den danske industri mødes på Nordens største industrimesse I år fejrer

Læs mere

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring

RESPONS. Få flere henvendelser via dit b2b website. Quick Guide til bedre online markedsføring Quick Guide til bedre online markedsføring RESPONS Få flere henvendelser via dit b2b website Start her med et par gode råd og få flere hos Idé Bureauet Reklame & Marketing 1 Lign en forretning Produktet

Læs mere

Skab kraft i fortællingen

Skab kraft i fortællingen Skab kraft i fortællingen Dette er et værktøj for dig, som vil: - Brænde igennem med dine budskaber på små som store møder. - Gøre dine ord og billeder til en del af dine medarbejderes forståelse. - Skabe

Læs mere

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver

Nye hold 2008. tag ordet i din magt! Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Eksklusivt lederkursus Retorik Nye hold 2008 tag ordet i din magt! Anne Katrine Lund, ph.d. i retorik Trine Sick, journalist og kommunikationsrådgiver Flemming Enevold, skuespiller og instruktør en af

Læs mere

Sel(v)skab i brugergenerede reklamer

Sel(v)skab i brugergenerede reklamer Sel(v)skab i brugergenerede reklamer Af Stine Josefine Hedemann Hansen og Louise Nørgaard Glud En tendens i forhold til den moderne (for)bruger er, at denne i højere grad er begyndt at forholde sig kritisk

Læs mere

Produktpakker PRODUKTPAKKER TILBUD FRA ANALYSEAFDELINGEN

Produktpakker PRODUKTPAKKER TILBUD FRA ANALYSEAFDELINGEN Produktpakker NORDJYSKE Mediers analyseafdeling er din sikkerhed for, at du altid er opdateret om tendenser i dit marked. Vi giver dig en bedre forståelse for forbrugeradfærd, medierne og diverse annonceringsmuligheder.

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

MEDARBEJDERKONFERENCE 2019 RECOVERYORIENTERET REHABILITERING VI ER GODT I GANG FOR ALLE LØNNEDE MEDARBEJDERE I BLÅ KORS DANMARK

MEDARBEJDERKONFERENCE 2019 RECOVERYORIENTERET REHABILITERING VI ER GODT I GANG FOR ALLE LØNNEDE MEDARBEJDERE I BLÅ KORS DANMARK MEDARBEJDERKONFERENCE 2019 RECOVERYORIENTERET REHABILITERING VI ER GODT I GANG FOR ALLE LØNNEDE MEDARBEJDERE I BLÅ KORS DANMARK 7. 8. NOVEMBER 2019 VINGSTED HOTEL OG KONFERENCECENTER VINGSTED SKOVVEJ 2

Læs mere

Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival

Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival Støtte-konkurrence: Udvikl en skarp visuel identitet til Sølund Musik Festival Du der! Dig, der er mester i at udvikle visuelle identiteter, der brander i verdensklasse. Dig, der kan omsætte 31 års succes

Læs mere

December 2010. Hvad sker der...

December 2010. Hvad sker der... December 2010 Hvad sker der... Idéudvikling/rådgivning og Projekt management Rådgivning Reklame konsulent Vi er kreative for din skyld At gøre opmærksom på sig selv handler om at skille sig ud og gøre

Læs mere

Motiverende Kommunikation

Motiverende Kommunikation Motiverende Kommunikation med det sårbare menneske 23. og 24. april 2014 København Samtalen kører ned af et spor, som ender i en blindgyde med problemer, begrænsninger eller negative oplevelser. Langsomt,

Læs mere

Logoforslag helmuth bar & kitchen mandag den 10. marts 2014

Logoforslag helmuth bar & kitchen mandag den 10. marts 2014 Logoforslag helmuth bar & kitchen mandag den 10. marts 2014 02 Mindmap Mindmap ud fra møde og briefing af helmuth helmuth er... indretning farver restaurant bar/cocktailbar lounge private selskaber (buret)

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS

H.C. ANDERSEN FESTIVALS Inspireret af: Kære lærere! H.C. Andersen Festivals inviterer jeres 3.-6. klasser til Building Games, hvor leg og læring forenes i en inspirerende konkurrence. Her får eleverne muligheden for at være kreative

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

Guide til LinkedIn. Dos and Don ts på LinkedIn. Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier:

Guide til LinkedIn. Dos and Don ts på LinkedIn. Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier: Professionaliser din virksomheds omdømme på de sociale medier: Guide til LinkedIn Dos and Don ts på LinkedIn Skrevet af: Line Poulsen, Konsulent i DI Handel Harald Tokerød, Strategisk Digital Rådgiver

Læs mere

Fra kanvas til empati

Fra kanvas til empati Fra kanvas til empati - en lille inspirationsbog om salg til Selvstændige socialrådgivere, Dansk Socialrådgiverforening Didda Larsen og Mikkel Wiese www.kommunikermer.nu TAK FOR EN LÆRERIG DAG OM SALG,

Læs mere

Stress specialist & Foredragsholder

Stress specialist & Foredragsholder Stress specialist & Foredragsholder Mit mål er at give ledere og medarbejdere den bedste viden til, at håndtere og forebygge en sygemelding med stress. En sygemelding med stress har både en stor menneskelig

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere