BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE?"

Transkript

1 BLÆSER DU PÅ FORANDRINGENS VINDE?

2

3 Sådan udnytter du fremtidens kommunikation til at skabe fremgang for din forretning Du kender sikkert det gamle kinesiske ordsprog, der handler om at bygge læhegn eller vindmøller, når forandringens vinde blæser. Og blæser, det gør det lige nu i den grafiske branche. For fuld orkanstyrke oven i købet, og derfor er spørgsmålet mere relevant end nogensinde. Vil du bygge læhegn og håbe, at vinden lægger sig igen? Eller vil du gribe de nye muligheder og udnytte forandringerne til at skabe en vaskeægte win-win situation for dig selv og din forretning? Er du til det sidste, kan du godt begynde at glæde dig til Grafisk Dag 11. Her sætter vi nemlig muligheder, optimisme og begejstring i centrum og blæser pessimismen og sortsynet et stykke. At dagen samtidig er en festlig markering af GA s 20-års jubilæum, giver dig kun yderligere en god grund til at sætte kryds i kalenderen ved den 16. september. Tilmeldingen er åben. Ses vi?

4 Fredag den 16. september 2011 Dagens ordstyrer: Kresten Schultz Jørgensen Tjek ind og morgenkaffe GA s formand Palle Rosendahl byder velkommen Kommunikationsstrategen Erik Laumand Hvordan sikrer du dig en bid af fremtidens kommunikationskage? Markedsføring som disciplin er under voldsom forandring. Målgrupperne ændrer sig, budskaberne ændrer sig, mediemikset ændrer sig og midt i denne hæsblæsende transformation kæmper de grafiske virksomheder for at holde trit og holde fingeren på pulsen. Glæd dig til at lade en af Danmarks skarpeste kommunikationshjerner inspirere dig med et foredrag om de vigtige vinde, der lige nu blæser inden for reklame; bl.a. bevægelsen fra brands til stands fra mærker til meninger Inspiratoren Soulaima Gourani Hvordan undgår du at gøre prisen til det vigtigste salgsargument? Hun blev kåret som Danmarks bedste foredragsholder i Og efter 40 energiske minutter på podiet i Odense Congress Center vil du forstå hvorfor. Soulaima Gourani kan nemlig som ingen anden levere sit budskab med en indlevelse og entusiasme, der bedst kan betegnes som stærkt smitsom. På Grafisk Dag 11 erklærer hun krig mod den bevidstløse fokusering på pris, pris og atter pris. I stedet giver hun sit håndgribelige bud på, hvordan du i stedet får salget til at handle om udbytte og værdi for kunden Pause

5 11.10 Den sociale tænker Jacob Bøtter Hvordan kan den nye sociale virkelighed styrke din forretning? Han er bare 25 år, men allerede udråbt til en af tidens (og fremtidens) allerstørste tænkere, når det handler om kommunikation med involvering, blogging og de sociale mediers rolle i måden vi lever, arbejder, kommunikerer og ikke mindst leder vores forretning på. Listen over prominente kunder, der har benyttet sig af Jacob Bøtters dybe forståelse for den nye sociale og netværksbaserede medievirkelighed tæller bl.a. to statsministre og en række af landets allerstørste virksomheder Frokost Du behøver hverken Twitter, LinkedIn eller andre sociale medier for at netværke på Grafisk Dag. Fyld tallerkenen med gode sager fra den stående frokostbuffet, se dig omkring og værs go at mingle Krystalkuglekiggeren John Johansen Hvordan ser det ud for de danske produktionsvirksomheder i 2025? John Johansen er professor og forsker ved Aalborg Universitet. Og så er han manden bag en yderst interessant rapport, der opstiller fem spændende fremtidsbilleder for de danske produktionsvirksomheder i Er der overhovedet en fremtid for dansk produktion? Og hvad skal de grafiske virksomheder i givet fald gøre for at være en af dem, der også om 14 år formår at få Made in Denmark og god bundlinje til at gå op i en højere enhed? Få svarene på Grafisk Dag Glædesprederen Adam Price Hvordan får du mere appetit på lederjobbet? Han er blandt andet kendt for programserien Spise med Price, som madanmelder, som dommer i kokkekonkurrencer og som forfatter til kendte tv-serier som Borgen og Anna Pihl. Men Adam Price er meget mere end mad og manuskripter. Han er også en spændende inspirator og en enestående eksponent for den sande arbejdsglæde (og ikke kun, når han bruger rigeligt med smør ). Glæd dig til at få serveret en god portion af slagsen på Grafisk Dag Kagemanden Adam Price Adam Price laver en flot lagkage på podiet Kaffepause Der serveres lagkage efter Adam Prices fantastiske opskrift Tankevækkeren Jan Gintberg Hvordan giver du hverdagens udfordringer en ordentlig en på motivationen? I programserien Gintberg på kanten tog stand-up-komikeren Jan Gintberg på rundtur i udkantsdanmark. Her fik han med sin skarpe iagttagelsesevne og endnu skarpere tunge lokalbefolkningen til at se deres egen verden med nye øjne og til at grine ad sig selv og de udfordringer, de møder i deres hverdag. Hvad mange til gengæld ikke ved om Jan Gintberg er, at han også er en sand motivationens mester. At han med sin intelligente humor og skarpsindige sans for de positive aspekter ved livet (og arbejdslivet) er i stand til at give hverdagens udfordringer en ordentlig en på motivationen GA s næstformand Allan Werk runder dagen af

6 Kommunikationsstrategen ERIK LAUMAND Do different! Sådan lyder mantraet, når den kendte reklamedirektør Erik Laumand fra Nørgaard Mikkelsen Reklamebureau skal rådgive sine kunder om, hvordan de skaber særkende for deres virksomhed; hvordan de stikker ud og stikker af fra konkurrenterne i kampen om markedsandele. Men hvad kræver det så at skille sig ud i dag? Hvilke handlinger og medier benyttes, når reklamebureauer og andre virksomheder går på jagt efter markedsføringens nyeste vidundermidler? Det fortæller Erik Laumand om på Grafisk Dag 11, hvor han desuden vil indvie dig i nogle af de spændende strategiske tanker bag den store tryksagskampagne fra GA. En kampagne, der netop handler om at indtage en værdifuld position i kommunikationskøbernes bevidsthed og midt i den mediemæssige transformation få dem til at forstå, at der stadig er power i print.

7 Inspiratoren SOULAIMA GOURANI Slå ryglænet op i lodret position, og spænd sikkerhedsbæltet! Det går nemlig stærkt, når virksomhedsrådgiveren, forfatteren, bloggeren, netværkeren, kvinden, nydanskeren, humørbomben og ikke at forglemme Årets Foredragsholder 2010 øser af sine erfaringer, sin indsigt og sine holdninger. Temaerne på Grafisk Dag 11 handler om at udvide sine relationer, gøre kagen større og forøge sit salg. Hvad det første angår, vil Soulaima Gourani blandt andet snakke om betydningen af strategisk networking. Hvordan kommer du i gang (hvis du ikke allerede er det)? Og hvordan får du mest muligt ud af dit netværk (samtidig med at netværket får en masse ud af dig)? Soulaima Gourani giver også en tankevækkende saltvandsindsprøjtning til dit salg. Så hører du til dem, der mener, at prisen er og bliver den afgørende faktor i enhver salgssituation, skal du nok indstille dig på lidt modspil fra podiet.

8 Den sociale tænker JACOB BØTTER Allerede da han gik i syvende klasse, udførte Jacob Bøtter sine første konsulentopgaver for en betalende kunde. Og mens han endnu gik i skole (om end ikke med sin gode vilje) skabte han et virtuelt netværk for 250 grafikere og designere i 50 lande og blev listet i BusinessWeek som et af verdens største designbureauer. I dag er Jacob Bøtter 25 år og partner i det succesrige firma Wemind. Med afsæt i en indgående viden om sociale medier, virtuelle netværk, software og processer hjælper de virksomheder og organisationer med at gentænke deres forretning og få succes. Jacob Bøtters unikke forståelse for de sociale medier og deres rolle i fremtidens måde at drive forretning og relationer på har samtidig gjort ham til en særdeles efterspurgt foredragsholder. At både indsigt, udsyn og formidlingsevne er i en klasse for sig understreges i øvrigt af, at Jacob Bøtter har inspireret (og provokeret) flere af rigets mægtigste erhvervsfolk og politikere; både one-to-one, ved Executive Briefings og med foredrag som det, du kan glæde dig til at opleve på Grafisk Dag 11.

9 Krystalkuglekiggeren JOHN JOHANSEN John Johansen er professor ved Aalborg Universitet. Her forsker han bl.a. i de nye rolle- og ledelsesmæssige udfordringer, der er centrale i spørgsmålet om, hvorvidt det giver mening at bevare produktion i Danmark frem for at flytte den til lande med lavere omkostningsniveau. John Johansen er samtidig leder af Center for Industriel Produktion og var i den egenskab medforfatter til en opsigtsvækkende rapport, der udkom sidste år under titlen Produktion 2025 Fem fremtidsbilleder for danske produktionsvirksomheder. Et af nøglebudskaberne i rapporten er, at værdiforøgelse og bedre produktivitet ligger i indstillingen; i at være vedholdende og få de nødvendige ændringer forankret dybt ind i sin organisation. På Grafisk Dag 11 vil John Johansen med lige dele faglighed, inspiration og velment provokation give dig et værdifuldt kig i krystalkuglen og bl.a. præsentere sine fem fremtidsscenarier for din virksomhed anno 2025.

10 Glædesprederen og kagemanden ADAM PRICE Uanset om han laver Spise med Price, anmelder restauranter, er dommer i kokkekonkurrencer eller skriver manuskripter til film, tv og teater, er Adam Price en mand, der brænder 110 % for det, han laver. Og selvom succesen medfører et til tider hektisk liv med en propfyldt kalender, har Adam Price formået at fastholde og udstråle en smittende arbejdsglæde og en formidabel evne til at brænde igennem. Men hvad er egentlig hans hemmelighed? Hvordan bevarer han gnisten og gejsten? Og hvordan overfører han den til de mennesker, der omgiver ham? Det er nogle af de spørgsmål, den yngre del af Price-duoen vil gå i clinch med på Grafisk Dag 11. Som en ekstra bonus har vi overtalt den gastronomisk kyndige Adam Price til at begå en særlig lagkage fra podiet i anledning af GA s 20-års jubilæum. Og vi tør godt love, at der bliver rigeligt med smør

11 Tankevækkeren JAN GINTBERG Jan Gintberg er en af dansk stand-up s helt store mænd. Med en volumen, der for alvor blev kendt i forbindelse med hans uforglemmelige taler til nationen i 1997, trådte Jan Gintberg i karakter som samfundsrevsende komiker af den fineste kaliber. Siden har han bl.a. fyldt teatre og koncertsale over hele landet med sine nyskabende one man shows, så som "Op på fars Jihad", der blev set af mere end mennesker.

12 PRAKTISKE OPLYSNINGER Hvor? Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ så klarer din gps resten. Du kan også finde mere info på Hvem? Virksomhedsledere og ledende medarbejdere i virksomheder tilknyttet den grafiske industri og den øvrige kommunikations - industri. Hvem kommer ellers? Du kan møde GA s rabataftalepartnere i pauserne, hvor de vil være repræsenteret med en stand i området med kaffebordene. Følgende virksomheder vil være til stede: FDE, Codan, Danske Inkasso, HR Solutions, UPS, Karma, Coface, GLS, Stena Recycling, Vinens Verden. Hvordan? Tilmeld dig hos Charlotte F. Grønnegaard, GA, på telefon eller Bliver du forhindret i at deltage, skal du give besked til Charlotte senest mandag den 12. september. Ved senere afbud eller udeblivelse opkræver vi 500 kr. pr. person. Hvor meget? Deltagere fra GA s medlemsvirksomheder: GRATIS Øvrige, herunder leverandører kr. Grafisk Dag 11 arrangeres af Grafisk Arbejdsgiverforening Helgavej Odense M Tlf

FORSIKRING. Udvikling. Udviklingen inden for digitalisering får store konsekvenser...

FORSIKRING. Udvikling. Udviklingen inden for digitalisering får store konsekvenser... Nr. 6 / 2014 DFL - foreningen for ansatte i forsikring FORSIKRING Hvor gik Gerda hen? Status på de digitale forsikringsselskaber [side 6] De er dygtige, men hvad kan den digitale generation egentlig? [side

Læs mere

(tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES:

(tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES: (tt) 03 :: SIDE 52 NYE TENDENSER I HUMAN RESOURCES: Før i tiden mente man, at et højt karaktergennemsnit var en sikker vej til en succesfuld karriere. Sådan er det ikke længere nu kan en høj IQ tværtimod

Læs mere

Chef- og direktionssekretæren

Chef- og direktionssekretæren Konference Tilmeld dig direkte på www.ibceuroforum.dk/sek K ø b e n h a v n 13.-14. maj 2009 3.-4. November 2009 SPAR kr. 2.000,- ved tilmelding senest 20. marts Valgfri WORKSHOP 12. maj 2009 2. November

Læs mere

Ekstraordinære organisationer

Ekstraordinære organisationer Ekstraordinære organisationer Vi har brug for organisationer og ledere, der tager stilling til den verden og den tid, vi bevæger os i. Det mener Roxana Kia, som bl.a. er instruktør og kaospilot, og som

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Udnyt VNs kræfter bedst. Se, deltag og lær. Relationer rykker. Bladet til VN-medlemmer. Læs de mange gode eksempler fra bl. a.

Udnyt VNs kræfter bedst. Se, deltag og lær. Relationer rykker. Bladet til VN-medlemmer. Læs de mange gode eksempler fra bl. a. Bladet til VN-medlemmer TEMA / VN i praksiss september 2013 Udnyt VNs kræfter bedst Læs de mange gode eksempler fra bl. a. Fonden Lo-skolen Relationer rykker Tillidsfolk tager teten i Esbjerg Se, deltag

Læs mere

HUMAN CAPITAL 5TIPS TIL STØRRE EFFEKTIVITET LED MED HJERTET

HUMAN CAPITAL 5TIPS TIL STØRRE EFFEKTIVITET LED MED HJERTET Sunde medarbejdere Sundhed er en rigtig god investering DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Overfør styrkerne Overfør de langtidsfriskes styrker til resten af fi rmaet Hverdagens konfl ikter Håndter

Læs mere

FREMTIDENS CFO. Netværk. Hvorfor? Fra strategisk sparringspartner til driftsmester. Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme?

FREMTIDENS CFO. Netværk. Hvorfor? Fra strategisk sparringspartner til driftsmester. Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme? FREMTIDENS CFO Netværk. Hvorfor? SIDE 8 Fra strategisk sparringspartner til driftsmester SIDE 3 Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme? SIDE 6 1 NETWORK DIRECTOR PER NIKOLAJ BUKH Per

Læs mere

FORSIKRING. Socialt. ansvar. Har selskaberne fokus på social ansvarlighed? Humanistnørd brænder for CSR [Side 10]

FORSIKRING. Socialt. ansvar. Har selskaberne fokus på social ansvarlighed? Humanistnørd brænder for CSR [Side 10] Nr. 1 / 2015 DFL - foreningen for ansatte i forsikring FORSIKRING Humanistnørd brænder for CSR [Side 10] Fleksjob en guds gave eller en fandens plage? [Side 14] Kend faldgruberne på de sociale medier [Side

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

Fra kanvas til empati

Fra kanvas til empati Fra kanvas til empati - en lille inspirationsbog om salg til Selvstændige socialrådgivere, Dansk Socialrådgiverforening Didda Larsen og Mikkel Wiese www.kommunikermer.nu TAK FOR EN LÆRERIG DAG OM SALG,

Læs mere

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1

Anerkendende toner i arbejdsmiljøet. Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø. anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Anerkendende toner i arbejdsmiljøet Værdsættende samtale som en vej til bedre psykisk arbejdsmiljø anerkendende toner i arbejdsmiljøet 1 Indhold 3 Slå tonen an 4 Værdsættende samtale giver bedre arbejdsmiljø

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE Maj 2013 10. årgang Udsendes til knapt 5.900 Kære læser! Der er mange, der stadig hænger fast i krisen. Og så er der dem, der er kommet videre. Ulrik Hartmann, direktør og ejer af

Læs mere

Grunden til vores store fokus på mangfoldighed er, at vi tror på, at mangfoldighed skaber værdi for Arriva. Pernille Kiær, Diversity Manager, Arriva

Grunden til vores store fokus på mangfoldighed er, at vi tror på, at mangfoldighed skaber værdi for Arriva. Pernille Kiær, Diversity Manager, Arriva Grunden til vores store fokus på mangfoldighed er, at vi tror på, at mangfoldighed skaber værdi for Arriva. Pernille Kiær, Diversity Manager, Arriva indhold 04 06 07 10 12 14 31 Forord Mangfoldighed er

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder

Invitation. - kun for kvinder Invitation Woman 2014 Torsdag d. 28. august 2014 - kun for kvinder Præstér, når det gælder! - og oplev suset fra saltvandsindsprøjtningen i mange aspekter af dit liv. Ikke mindst på jobbet! Energi, glæde,

Læs mere

DEN RELATIONSORIENTEREDE LÆRER

DEN RELATIONSORIENTEREDE LÆRER DEN RELATIONSORIENTEREDE LÆRER EN KOMMENTAR TIL DOKUMENTARFILMSERIEN MIN BEDSTE LÆRER Foto: Stig Stasig Af Per Schultz Jørgensen Professor emer., dr. phil. Når talen er om den bedste lærer, man har haft,

Læs mere

KARR I ERE HENLEY MAGASINET. DEN NATURLIGE LEDER Margrethe Vestager fortæller om viljen til at forandre, lede og til at tage ansvar

KARR I ERE HENLEY MAGASINET. DEN NATURLIGE LEDER Margrethe Vestager fortæller om viljen til at forandre, lede og til at tage ansvar KARR I ERE HENLEY MAGASINET INSPIRATION DEN NATURLIGE LEDER Margrethe Vestager fortæller om viljen til at forandre, lede og til at tage ansvar MOTIVATION HEADHUNTEREN I den konstante stræben efter kontrol

Læs mere

REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN

REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN REFERENCELISTE FOR CONNIE SVENDSEN VIRKSOMHEDER Disse udpluk fra Connie Svendsens referencer er hentet fra: www.connie-svendsen.dk 1000 tak for et super godt indlæg - det gik jo rent ind hos deltagerne.

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Pia Markersen 2013 - Tør du være leder?

Pia Markersen 2013 - Tør du være leder? Pia Markersen 2013 - Tør du være leder? 1 Pia Markersen Tør du være leder? 5 trin til at sige hvad du mener TYDELIGT - og uden at blive en ond chef WORKBOOK-udgaven, TRIN 1 Forlaget BloomHouse 2013 2 Pia

Læs mere

Udnyttet som fleksjobber H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012

Udnyttet som fleksjobber H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012 H O V E D S T A D E N OKTOBER/2012 Udnyttet som fleksjobber Fleksjobberen Malene Kristoffersen fik 5.000 kroner mindre i løn end sin kollega for præcis det samme arbejde. Men den slags forskelsbehandling

Læs mere

Den spændende fremtid

Den spændende fremtid Den spændende fremtid Kundearrangement Tirsdag den 31. august 2010 kl. 13.00-17.00 Odense Congress Center En frisk brise Har du det godt med nutiden? Og er du tryg ved fremtiden? Bygger jeres virksomhed

Læs mere

Alle kan arbejde med socialt ansvar

Alle kan arbejde med socialt ansvar Alle kan arbejde med socialt ansvar Håndbog for virksomheder, kommuner og institutioner Erfaringer fra Galleri Hamlet Danmarks største gadegalleri Publikationen er gratis og kan rekvireres hos: Indenrigs-

Læs mere

FORTÆLLINGER OM SKOLELEDELSE. Praksiskatalog om ledelse af forandringer

FORTÆLLINGER OM SKOLELEDELSE. Praksiskatalog om ledelse af forandringer 10 FORTÆLLINGER OM SKOLELEDELSE Praksiskatalog om ledelse af forandringer Indholdfortegnelse 1. Indledning 3 2. Ti skolelederfortællinger om ledelse af forandringer 5 Susanne Oxvig Håkansson, Grønnevang

Læs mere

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG

SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG SKAB FÆLLESSKAB OG EJERSKAB I BYDELSMØDRE-GRUPPER - EN HÅNDBOG Bydelsmødrene bringer håb og forandring i andre kvinders liv Bydelsmødrenes Landsorganisation www.bydelsmor.dk Indholdsfortegnelse HVORDAN

Læs mere

De seks frygte mennesker hader forandring

De seks frygte mennesker hader forandring Af Soulaima Gourani #SoulaimaGourani www.soulaima.com De seks frygte mennesker hader forandring Du er lige blevet bedt af mig på dagens foredrag om at være mere nytænkende, kreativ og modig. Meget tyder

Læs mere

HR-News. Nycomed Danmark. Personlig kommunikation er en magtfaktor. De personlige egenskaber er afgørende

HR-News. Nycomed Danmark. Personlig kommunikation er en magtfaktor. De personlige egenskaber er afgørende HR-News Personlig kommunikation er en magtfaktor Nycomed Danmark De personlige egenskaber er afgørende August 2005 HR-News Velkommen til det nye nummer af HR-News. Du er sikkert, som så mange andre netop

Læs mere

Vi er i en tid med store forandringer

Vi er i en tid med store forandringer MEDLEMSBLAD FOR kreds nordea / EN FINANSKREDS I FINANSFORBUNDET / Februar 2014 Vi er i en tid med store forandringer Bestyrelsen ser tilbage på året der gik og frem mod generalforsamlingen den 29. marts

Læs mere

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9

CA nyt. Mindful topleder. Det mentale fitnesscenter 10. Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 CA nyt MEDLEMSBLADET FOR CA A-KASSE NR. 3 SEP. 2010 Mindful topleder Det mentale fitnesscenter 10 Selvledelse kræver ledelse 3 Ingen nedslidte golfspillere 6 Pas på klausulerne 9 DÅRLIGERE VILKÅR FOR LEDIGE

Læs mere