Ledelsesberetning for Musikforeningen Loppen 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ledelsesberetning for Musikforeningen Loppen 2014"

Transkript

1 Ledelsesberetning for Musikforeningen Loppen 2014 Introduktion Loppen har i 2014 præsenteret 373 bands på 176 åbningsaftener, inden for stort set alle genrer af den rytmiske musik, med vægt på den toneangivende og alternative rock musik. Antallet af åbningsaftener er således en åbningsaften over det aftalte mål i rammeaftalen. Det drejer sig om en ekstra vækstlagskoncert, og så har der været tre K2 koncerter mere end forventet og tre færre K3 koncerter. Koncertstørrelse Aftalt arr.* Aftalt publikum Realiseret arr. Realiseret publ. Antal koncerter Små koncerter K Mellem Koncerter K Store koncerter K I alt *I rammeaftalen er der opgivet antal arrangementer pr. dag. Det vurderer vi som et meget tilfredsstillende resultat og en klar forbedring fra 2013, hvor Loppen af forskellige årsager ikke nåede kontrakt målet på de 175 åbningsaftener, men kun nåede op 148 åbningsaftener i alt. Også på publikumssiden har Loppen opnået at overgå rammeaftalens mål med publikummer. Forbedring af antal publikummer fra 2013 til 2014 er i alt publikummer. Vi kan dermed konstatere, at Loppens styrkede indsats på bookingsiden, indgåelse af nye samarbejder og nye tiltag på PR-området har båret frugt. Dermed har Loppen formået i 2014 at styrke sin position på den samlede musikscene i København. Hvad den kunstneriske kvalitet angår har 2014 været et fantastisk år med mange markante koncerter, bl.a. Chrysta Bell (US) sammen med Static/Jørgen Teller (DK), Jambinai (Korea) sammen med The Shaking Sensations (DK), Bahamas (CAN) med Of the Valley (DK), Set it Off Tour 2014 med bl.a. Odesza (US), My Brightest Diamond (US) med Dawda Jorbarteh (DK), Spindrift (US) med Spektr (DK), Jeffrey Lewis(US), Jaga Jazzist(N), Sivert Høyem(N), Choir of Young Believers(DK), Mikael Simpson(DK), Onyx(US), Lee Fields(US), Daniel Romano(CAN), Public Service Broadcasting(UK), Blue Foundation(DK) og Lily Wood & the Prick(F). Alt i alt et år som Loppen er stolt af, hvor vi med en god blanding af nye, spændende og eksperimenterende bands og det bedste fra kunstnere vi allerede kender og elsker, fik vist københavnerne og alle andre publikumsgrupper, at Loppen så absolut er førende inden for en bred vifte af genrer. Med masser af gode anmeldelser, og tilkendegivelser fra musikere og publikum, samt et kik på Roskilde Festivals program, hvor Loppen altid finder en lang række artister, som har været forbi spillestedet i det forløbne år, er Loppen ikke i tvivl om at målsætningen holder. 2. Skematisk målrapportering For hvert mål angives, om det er helt opfyldt, delvist opfyldt eller ikke opfyldt. Det kan ske i skemaform: Resultatmål Målopfyldelse Mål med små koncerter (K1)

2 Loppen skærper sin profil og identitet ved at profilere små koncerter i endnu højere grad end før. Loppen præsenterer det ypperste inden for subgenrer og vækstlagskunstnere Mål med mellemstore koncerter (K2) Loppen opretholder sin position som et af de vigtigste spillesteder i Danmark for mindre og mellemstore udenlandske kunstnere, inden for alternativ rockmusik. Loppen styrker denne position yderligere ved fortsat at bringe det ypperste fra den evigt skiftende rockscene til landet Mål med store koncerter (K3) Loppen præsenterer koncerter af høj kvalitet med større danske og udenlandske kunstnere. Loppen skaber en intim helhedsoplevelse med tæt kontakt mellem publikum og kunstnere. Loppen har i 2014 præsenteret 36 koncerter med mindre kendte, men etablerede kunstnere af høj kvalitet indenfor en række smalle genrer, såvel som en lang række vækstlagsbands fra ind og udland. Loppen har prøvet kræfter med smalle genrer, som ikke tidligere har været en markant del af profilen, så som Afrobeat og subgenrer inden for den mere ekstreme del af den elektroniske musik og metal scenen. Loppen har lavet en del improvisatoriske jazz koncerter i samarbejde med Jazz Club Loco. Eksempler på spændende nyere, meget smalle bands: Den Magnetiske Ørn, Dødssejleren, Mongol, Motherfucker, Less win og Kolos (alle DK), Vilde og Inga(N)og Klaus Johan Grube(CH) og Black Bananas(US) Loppen har i 2014 haft 103 åbningsaftener med 224 mellemstore bands fra ind- og udland og overgår dermed rammemålet med tre arrangementer. Loppen har gennem årene opbygget et stærkt brand og et stort booker netværk såvel i Danmark som i udlandet. Det har gjort Loppen kendt langt udover landets grænser, som et eftertragtet spillested for mindre og mellemstore udenlandske kunstnere. Vi kan derfor tiltrække bands som turnerer og spiller på festivaler i hele verden og præsentere dem for et dansk publikum. Loppen har et stort fast stampublikum, som har villigheden til at opsøge nye bands på Loppen, fordi de har en forventning om, at disse koncerter er udfordrende og af høj musikalsk kvalitet. Det er vores erfaring at mange bands spiller deres første koncerter på Loppen, hvorefter de bliver kendt blandt et større publikum og dermed bevæger sig videre til de større scener og festivaler. Det gør Loppen til et vigtigt led i fødekæden. Målet er delvist opfyldt. Loppen har præsenteret i alt 37 K3 koncerter, 3 under rammemålet. Dette skyldes, at der ikke var helt den forventede publikumsopbakning, hvorved tre K3 koncerter blev ændret til K2 koncerter. F.eks. under Jazz festival koncerten Orquestra Libre(J), hvor det var nærmest sky-bruds lignende tilstande, som holdt publikum væk.

3 5.2. Udvikling af musiklivet, herunder vækstlag og smalle genrer Loppen præsenterer de mest aktuelle og nyskabende kunstnere fra vækstlagene i såvel indsom udland. Loppen får udenlandske og danske kunstnere fra undergrunden til at mødes til koncerterne med det formål, at kunstnerne derved kan inspirere hinanden og lade nye idéer, ny musik og nye konstellationer opstå gerne på tværs af genrer. Loppens scene er helt speciel, når det gælder de større navne, fordi Loppens lave scene giver en helt unik nærhed mellem musikere og publikum, som de større navne og deres publikum sjældent har mulighed for at opleve. Ofte udtrykker større bands selv ønske om at spille her, f.eks. giver Mikael Simpson (DK) jævnligt en koncert på Loppen. Blue Foundation (DK)med første koncert i Danmark i 2 år, La Coka Nostra (US), Yob og Pallbearer(US), Lee Fields (US), Earthless(US), Big Daddy Kane(US), The Dream Syndicate(US), Venetian Snares(CAN) og Metronomy (UK), var andre store navne på Loppen i Loppen har en særlig forpligtelse og evne til at nå ud i vækstlagsmiljøerne og har i perioden styrket sine kontakter og netværk med undergrundsaktører og smalle genrer. Loppen benytter ofte eksterne samarbejdspartnere, for at nå helt ned i undergrunden og få fat i de mange nye eksperimenterende bands. Loppen anvender ofte vækstlagsbands til at understøtte og komplementere såvel danske som udenlandske kunstnere. Af de 78 vækstlagsbands som Loppen har præsenteret i 2014 har de 69 spillet ved en K2 eller K3 koncert. Også i 2014 har danske og udenlandske undergrundsmusikere skabt nye venskaber på Loppen og ofte spillet sammen under koncerterne og dermed givet publikum en helt særlig og unik oplevelse. F.eks. ved K1 koncerterne med Vilde og Inga samt Muld Raga/ Jørgen Teller. Spost og Black Bananas er også et eksempel, hvor Spost fik mulighed for at varme op for deres egne musikalske helte. Ved K2 koncerten My Brightest Diamond og Dawda Jobarteh, valgte kunstnerne at optræde sammen på scenen. Både Public Service Broadcasting og Dans og Lær bruger sampling i deres musik til stor gensidig inspiration under deres fælles koncert. Noget af det samme gør sig gældende for Spindrift og SPEKTR som begge har Film Noir som inspiration. Loppen tog initiativ til projektet Cyberbreakgrindcore, hvor de tre ekstremgenrer mødtes.

4 Loppen styrker sin rolle som initiativtager, medspiller og medarrangør ved diverse arrangementer for genrespecifikke kunstnere Publikumsudvikling, markedsføring og kommunikation Loppen tiltrækker nye publikumsgrupper gennem fokuseret, målrettet og involverende markedsføring, analyse og netværksudvikling. Udover den eksperimenterende rockmusik, har Loppen specielt indenfor hiphop, metal og den elektroniske scene stået stærkt i Loppen har taget konsekvensen af, at ny musik ingen grænser har og at alle genrer blandes. Mange nye bands afspejler zapper kulturen og er ikke bange for at låne fra fortiden og mange nye musikalske genrer er derfor hybrider af forskellig art. Samtidig er der bands der i højere grad forholder sig til og forfiner en bestemt genre. Derfor er genrer som afro-beat og mere traditionelle country-genrer, samt de førnævnte eksperimenterende elektroniske genrer og den mere ekstreme dele af metalscenen også blevet del af Loppens profil. Loppen har styrket sin profil på de sociale medier herunder Instagram, Twitter og ikke mindst Facebook. Loppen påbegyndte i maj 2014 en brugerundersøgelse med fokus på promovering, kunstnerisk profil og generel tilfredshed omkring Loppen. Undersøgelsen er kørt online og i løbet af et halvt år har vi modtaget 400 besvarelser. Vi forventer at have en analyse af undersøgelsen klar i midten af I 2014 fik vi ny hjemmeside, der er enkel, let at navigere i, og hvor den grafiske layout ligner vores genkendelige månedsplakater. Hjemmesiden skifter farve som plakaten. - I 2014 har vi etableret en fotoautomat i vores backstagelokale, der printer billederne ud på bonpapir og sender billederne direkte på Facebook og Twitter. Det har givet dokumentation af vores artister og interaktion mellem artister, publikum og spillested. Vi forventer at lave endnu en automat, der skal placeres i koncertsalen til glæde for vores gæster. - I et forsøg på at trække publikum fra Malmø har vi i efteråret 2014 månedligt besøgt byen og hængt plakater op på caféer, pladebutikker, spillesteder, osv. Vi kan konkludere, vi har fået flere besøgende på vores hjemmeside fra Sverige, og der kommer et stadigt stigende antal svenskere til vores koncerter. Det er derfor et tiltag, vi forventer at fortsætte og vi håber at kunne etablere mere samarbejde på tværs af Øresund. - Det er samtidig vores opfattelse, at der generelt kommer flere udenlandske publikummer til

5 Loppen sikrer en større publikumsopbakning til koncerter med danske kunstnere Eksternt samarbejde Loppen udveksler erfaringer med andre foreninger og spillesteder i Danmark om brugen af frivillige, også inden for andre kunstarter. Loppen udbygger sit samarbejde med de øvrige regionale og honorarstøttede spillesteder. Loppens koncerter, både i form af turister men også mange udenlandske herboende studerende har fået øjnene op for Loppens dynamik. Målet er delvist opfyldt. Det er et svært mål at måle på, fordi nogle af de danske bands trækker det forventede antal publikum, andre trækker flere og nogle når ikke op på det forventede antal. Generelt har Loppen publikumsfremgang og det er vores oplevelse, at også de danske bands trækker et større publikum end tidligere. Det er et mål som Loppen stadig arbejder videre på. F.eks. ved at involvere de danske bands i promoveringen, bl.a. ved at gøre dem til medværter på Facebook-events og lade dem invitere deres venner og kontakter til eventet. Målet er delvist opfyldt, men det er et mål som Loppen stadig arbejder videre med. Loppen deltager i et netværk med lignende frivilligt baserede spillesteder, hvor de frivillige har visse fordele til hinandens koncerter og hvor vi låner frivillige af hinanden ved særlige arrangementer. Dette netværk er styrket i 2014 og Loppen arbejder på at videreudvikle samarbejdet med andre kunstarter. I forhold til samarbejde med naboer og nærområdet, har Loppen arbejdet sammen med Christiania radio og tv, Gallopperiet og Børneteatret/Jazzklubben samt Den Grå Hal, som en del af Christianias netværk. I perioden har Loppen påbegyndt og/eller udbygget sit samarbejde med de øvrige regionale og honorarstøttede spillesteder og festivaler gennem en række tiltag: Vidensdeling med de andre regionale spillesteder, bl.a. på seminarer i Dansk Live og via Facebook. Samt kvartalsvise møder med de driftstøttede spillesteder i København. Vi har i 2014 har haft erfaringsudveksling med flere større spillesteder, især i de større byer bl.a. omkring priser på bands. Med Pumpehuset og Amager Bio har der i 2014 været et samarbejde om parkering af nightlinere. Loppen har påbegyndt et produktions- og planlægningssamarbejde med enkelte andre spillesteder, hvor vi blandt andet forventer at kunne lave billigere hotelaftaler. Der blev i 2014 etableret en billetsalgsaftale omkring billetlugen.dk gennem Dansk Live.

6 Loppen indgår i dialog med alternative mindre scener i københavnsområdet, som genremæssigt er beslægtede med Loppen - dels for at udvikle nye samarbejdsrelationer og få ny viden, dels for at opnå en bedre koordinering og markedsføring af koncerter i København og omegn. Loppen initierer og realiserer samarbejder med de genrespecifikke spillesteder og øvrige relevante aktører i hele landet med henblik på at styrke kunstnerisk kvalitet, mangfoldighed og nyskabelse, f.eks. gennem samarbejde om koncertpræsentation, vækstlagsarbejde, publikumsudvikling og markedsføring Professionel ledelse, organisation og opgaveløsning Loppen udvikler ledelsesmæssige og organisatoriske tiltag for at opnå en større professionalisering af driften. Møde på KB18 om at etablere et eksternt arrangør forum. Loppen er med i et samarbejde med Stengade, Rust, Huset, KB18 og Beta om at erfaringsudveksle indenfor koncertformen. Loppen samarbejder om initiativet Killtown Death Fest. En DIY dødsmetal festival, der har sit udspring i ungdomshuset på Dortheavej. Når Loppen får tilbudt bands som vi ikke kan programsætte, samarbejder vi med de øvrige spillesteder i København omkring en alternativ placering af koncerterne. Loppen har desuden et samarbejde med de 2 filmfestivaler Cph Dox og Cph Pix. Loppen er i løbende dialog om booking med flere af de alternative rum og steder der laver musik. Loppen har bl.a. hjulpet Dragens hule, med bookingmæssige input. Målet er delvist opfyldt. Loppen har lavet koncerter med Spaending, og med STRØM festivalen. Loppen samarbejder med Copenhagen Jazz Festival. Loppen har haft koncerter med øvelokaleforeningen ORA, været medarrangør af en revival koncert og en genudgivelse af og med det legendariske band Hyldemor. I 2014 begyndte Loppen et nærmere samarbejde med Rytmisk Musik Konservatorium med bl.a. Artist Talks, og clinics, omkring bands der spiller på Loppen. Et lignende samarbejde er etableret med Københavns Kommunes Hovedbibliotek, hvor artisten/ forfatteren Kinky Friedman optrådte såvel på Loppen som på biblioteket. Loppen udveksler månedsplakater med bl.a. Beta, Rust og Stengade. Som ovenstående tydeligt viser er Loppen engageret i en lang række forskellige typer af eksterne samarbejder. Vi vil fortsætte relevante samarbejder og løbende starte nye op, så dette er også et mål, som Loppen arbejder videre med. Flere ansatte på kontoret samt faste, strukturerede møder har resulteret i langt bedre fordeling af ansvar mellem produktion, teknik, økonomi, PR og Loppens frivillige. Ligeledes er kommunikations vejene internt og eksternt blevet tydeligere og skarpere. Alt dette er med til at højne kvaliteten af serviceniveauet, produktionen samt Loppens

7 Loppen bestræber sig på at opnå økonomisk grundlag for at kunne ansætte yderligere lønnet personale, hvilket vil skabe større kontinuitet og professionalisme samt mulighed for at omstrukturere og opstramme ledelsesstrukturen. Loppens bestyrelse og daglige ledelse er bekendt med Kulturministeriets anbefalinger om god ledelse, og tager dem i anvendelse med de nødvendige tilpasninger til spillestedets forhold. 6. Supplerende mål fra Københavns Kommune Loppen udvikler i aftaleperioden administrative samarbejder inden for følgende indsatsområder: Samarbejde med et stort antal danske spillesteder om fælles billetudbudsaftale med Billetlugen.dk Et større samarbejde omkring udlån af diverse teknik (pladespillere, mikrofoner, hegn m.v.) Fælles annoncering hovedsageligt rettet mod turister i sommersæsonen fra de større spillesteder i København i forhold til turister i København. professionelle virke. Vores PR-ansvarlige blev i slutningen af 2014 opnormeret til 30 timer. Loppens frivilligkoordinator ophørte i sin stilling per pga. sygdom. Ny frivilligkoordinator er ansat fra samt ny teknikerstilling på 10 timer. Vi har valgt at omdefinere teknikstillingen til en ti timers stilling, dels af økonomiske årsager, dels for at prioritere markedsføringsindsatsen. Loppen har en dygtig, engageret frivillig teknikgruppe med tilknyttet lydmand, men var der råd til det, ville Loppen gerne opnormere denne stilling. Målet er ikke opfyldt. Loppen har i 2014 kæmpet for at skabe et overskud i driften for at kunne forøge antallet af ansatte. Selvom Musikforeningen kom ud med et overskud på kr. i 2014, er det desværre slet ikke tilstrækkeligt til at oprette flere faste timer til de ansatte. Loppen vil også i 2015 arbejde videre med denne målsætning. Gennemført via Dansk Live. Målet er delvist opfyldt. Samarbejdet er endnu ikke sat i system, men fungerer i den udstrækning der har været et behov for det. Målet er ikke opfyldt. Vi har holdt flere møder i 2014, men vi har endnu ikke opnået et konkret resultat af bestræbelserne. Økonomisk redegørelse Det realiserede regnskab afviger ikke væsentligt fra budgettet, ud over de nedenfor nævnte områder, hvilket afspejler at der stadig gennemføres en god og stram styring af Loppens økonomi. Loppen kom ud af året med et overskud på kr Det er tilfredsstillende, da vi havde budgettet med et overskud på kr Vi synes selv, at det er solidt regnskab, da vi pr har en positiv egenkapital på i alt kr Der er i år foretaget afskrivninger for i alt kr Ved siden af egenkapitalen er der hensat kr til fremtidige nyanskaffelser af lyd- og lysanlæg. Dermed er der sket en god konsolidering af Loppens økonomi.

8 Musikdriften afviger med plus 13% i entreindtægter og minus 14% i samlede musikudgifter mellem budgettet og det realiserede regnskab. Årsagerne til dette er bl.a. flere afholdte koncerter end tidligere år, men også de forskellige nye tiltag omkring booking og PR, samt etableringen af de nye stillinger som har givet en bedre kontinuitet i organisation og ledelse. Bardriften har i 2014 kunnet finansiere de ikke-musikrelaterede udgifter. Selvom baromsætningen var 8% lavere end budgetteret, formåede vi både at holde styr på omkostningerne og få igangsat nogle tiltrængte projekter. Vi kan i 2. halvår af 2014 fornemme, at publikum er begyndt at bruge flere penge. Vi håber at denne trend vil fortsætte ind i Dækningsgraden i baren var 59,2 %, hvilket er tilfredsstillende. Grunden til at vi har brugt mindre på markedsføring end budgetteret er, som noget nyt, at vi anvende stigende annoncering på Facebook. Vi har brugt budgettet på plakater og flyers til at reklamere rundt om i byen og i Malmø som planlagt. Selvom vi har sparet på markedsføringsbudgettet for 2014 vil vi ikke reducere dette i 2015, da det stadig er et område vi ønsker at styrke og udvikle. Loppen har i årets løb anskaffet lydanlæg for kr og lysanlæg til kr Vi fik en digital monitor samt nye mikrofoner og et udvidelsesmodul til vore lyspult. Det største projekt mht. vedligeholdelse af lokaler, var en total renovering af vores kundetoilet. Det var hårdt tiltrængt og afsat på budgettet med kr Efter tilbagevendende oversvømmelser, måtte vi konstatere, at både installationer og flisegulv efterhånden var i en meget dårlig forfatning. Vand trængte op gennem toiletterne og ud på gulvet og ned til vores underbo, en tøjbutik. Det kunne vi ikke leve med og det ville på sigt også ødelægge bygningens trækonstruktioner. Regningen endte på kr eller 47% mere end budgetteret, men så fik vi ud over nye faciliteter også toilet til handicappede. Samlet set faldt lokaleudgifterne dog med 4% bl.a. pga. en udskudt huslejestigning, der først træder i kraft i Loppen havde i 2014 projekteringsudgifter til et fremtidigt nyt ventilationsanlæg for at kunne forbedre vores indeklima. En udgift på i alt kr Dermed har vi et professionelt beskrevet projekt, med et anlæg til ca. kr , som vi nu skal finde midlerne til. Fundraising til projektet er gået i gang, dels ved at vi selv lægger en egenbetaling, dels ved forskellige tiltag som crowdfunding, fondsansøgninger og ansøgning til Københavns Kommune. El-udgifterne stiger igen i år med over 30% iht. Budgettet og der er i 2015 sat en undersøgelse i gang, for at lokalisere problemet. Vi har i 2014 sparet ca. 60% på varme og ventilation pga. miljøvenlige pillefyr som blev etableret i Det må siges at være en succes. Loppebygningen er midt i processen med at få etableret nyt tag. Et projekt der gik i gang i november 2014, men som først står færdig midt i Denne forbedring vil give Loppen en huslejestigning på kr kr. pr. måned. Tilgodehavender på kr skyldes hovedsagelig indtægter, der først kommer i 2015 som et solgt andelsbevis fra Inco, opgørelse af salget af billetter fra egen hjemmeside til Billetlugen samt pristalsregulering af støtten fra Københavns Kommune for Driftstilskudsloven Med nedenstående underskrifter attesteres, at materialet er udført i henhold til Driftstilskudsloven (lov nr.1531 af 21.december 2010 med tilhørende bekendtgørelse). Daglig leder: Jasper Jensen Bestyrelsen:

Rammeaftale om det regionale spillested Loppen

Rammeaftale om det regionale spillested Loppen Rammeaftale om det regionale spillested Loppen 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Musikforeningen Loppen. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Statusrapport for Loppen

Statusrapport for Loppen Statusrapport for Loppen I denne rapport gør Loppen status over sin virksomhed de første to år af rammeaftalen med Statens Kunstråds Musikudvalg og Københavns Kommune for perioden 1. januar 2013 til 31.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live

Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live Rammeaftale om det regionale spillested Klaverfabrikken Live 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Hillerød Kommune og Klaverfabrikken Live. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Godset

Rammeaftale om det regionale spillested Godset Rammeaftale om det regionale spillested Godset 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Kolding Kommune og Kulturinstitutionen Godset ved Kolding Kommune. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Musikhuzet Bornholm

Rammeaftale om det regionale spillested Musikhuzet Bornholm Rammeaftale om det regionale spillested Musikhuzet Bornholm 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Bornholms Regionskommune og Fonden Musikhuzet Bornholm. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31.

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Radar

Rammeaftale om det regionale spillested Radar Rammeaftale om det regionale spillested Radar 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Aarhus Kommune og Radar. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål og vision for de regionale

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Det Musiske Hus for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Train

Rammeaftale om det regionale spillested Train Rammeaftale om det regionale spillested Train 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Aarhus Kommune og Train. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål og vision for de regionale

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten

Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten Rammeaftale om det regionale spillested Fermaten 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Herning Kommune og Foreningen Fermaten. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Posten/Dexter

Rammeaftale om det regionale spillested Posten/Dexter Rammeaftale om det regionale spillested Posten/Dexter 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Odense Kommune og Musikhuset Posten og Dexter. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus

Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus Rammeaftale om det regionale spillested Det Musiske Hus 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Frederikshavns Kommune og Det Musiske Hus under Fonden Arena Nord. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse

Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse Rammeaftale om det regionale spillested Copenhagen JazzHouse 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Fonden Copenhagen JazzHouse. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Gimle

Rammeaftale om det regionale spillested Gimle Rammeaftale om det regionale spillested Gimle 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Roskilde Kommune og Fonden Gimle. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål og vision

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Studenterhuset for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Studenterhuset for perioden RAMMEAFTALE UDKAST Rammeaftale for det regionale spillested Studenterhuset for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden RAMMEAFTALE Rammeaftale for det regionale spillested Spillestedet Thy for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Global Copenhagen

Rammeaftale om det regionale spillested Global Copenhagen Rammeaftale om det regionale spillested Global Copenhagen 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Global Copenhagen. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Culture Box

Rammeaftale om det regionale spillested Culture Box Rammeaftale om det regionale spillested Culture Box 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Kulturforening CB. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Statens tilskud ydes med hjemmel i 3 i musikloven (lovbekendtgørelse nr. 32 af 14. januar 2014).

Statens tilskud ydes med hjemmel i 3 i musikloven (lovbekendtgørelse nr. 32 af 14. januar 2014). AFTALE OM MÅL UDKAST Version 20170208 Til parternes endelige godkendelse Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk Aftale om mål

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Studenterhuset

Rammeaftale om det regionale spillested Studenterhuset Rammeaftale om det regionale spillested Studenterhuset 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Aalborg Kommune og Aalborg Universitets Studenterhus. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Sønderborghus

Rammeaftale om det regionale spillested Sønderborghus Rammeaftale om det regionale spillested Sønderborghus 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Sønderborg Kommune og Sønderborghus. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Vega

Rammeaftale om det regionale spillested Vega Rammeaftale om det regionale spillested Vega 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Københavns Kommune og Koncertvirksomhedens Fond (Vega). 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Stars

Rammeaftale om det regionale spillested Stars Rammeaftale om det regionale spillested Stars 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Vordingborg Kommune og Stars - Storstrøms Amts Rytmiske Spillested. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31.

Læs mere

Rammeaftale om det regionale spillested Fonden VoxHall

Rammeaftale om det regionale spillested Fonden VoxHall Rammeaftale om det regionale spillested Fonden VoxHall 1. Aftaleparter Statens Kunstråds Musikudvalg, Aarhus Kommune og Fonden VoxHall. 2. Aftaleperiode 1. januar 2013 til 31. december 2016. 3. Formål

Læs mere

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark.

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark. Marts 2013 Rammeaftale 2013-2016 for JazzDanmark 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og JazzDanmark. JazzDanmark er en selvejende institution,

Læs mere

Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden

Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden RAMMEAFTALE UDKAST Rammeaftale for det regionale spillested Global/Jazzhouse for perioden 2017-2020 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Statens tilskud ydes med hjemmel i 3 i musikloven (lovbekendtgørelse nr. 32 af 14. januar 2014).

Statens tilskud ydes med hjemmel i 3 i musikloven (lovbekendtgørelse nr. 32 af 14. januar 2014). AFTALE OM MÅL Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk Aftale om mål for Copenhagen Jazz Festival 2017-2019 1. Aftalens formål

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. NOTAT 03-09-2015 Principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt kultur- og teaterliv, som tilgodeser byens forskellige befolkningsgrupper

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Forslag Bidrage til debatten om behovet for bedre musikundervisning i folkeskolen.

Forslag Bidrage til debatten om behovet for bedre musikundervisning i folkeskolen. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Presse NOTAT Til Musikudvalget 10-punkts plan med idéer til, hvordan der kan skabes bedre forhold for musikken i København Musikudvalget

Læs mere

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018

Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 J.nr. 15/1666 Resultatkontrakt for foreningen bag Forbrændingen 2015 2018 Aftale om tilskud til drift af Forbrændingen mellem Forbrændingen og Albertslund Kommune for perioden 1. januar 2015 31. december

Læs mere

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 MAJ 2008 NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 Vision Dansk musik skal udfolde sit fulde potentiale. Både nationalt og internationalt. Kulturministeriets

Læs mere

Bilag 2: Nøgletal og indikatorer I tilknytning til strategien og målene opstiller Det Københavnske Teatersamarbejde (KbhT) her en række nøgletal og in

Bilag 2: Nøgletal og indikatorer I tilknytning til strategien og målene opstiller Det Københavnske Teatersamarbejde (KbhT) her en række nøgletal og in Bilag 2: Nøgletal og indikatorer I tilknytning til strategien og målene opstiller Det Københavnske Teatersamarbejde (KbhT) her en række nøgletal og indikatorer, som illustrerer den ønskede udvikling. Disse

Læs mere

RAMMEAFTALE. Rammeaftale for Storstrøms Kammerensemble. 1. Aftalens formål og grundlag

RAMMEAFTALE. Rammeaftale for Storstrøms Kammerensemble. 1. Aftalens formål og grundlag RAMMEAFTALE Rammeaftale 2014-2017 for Storstrøms Kammerensemble 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale for Storstrøms Kammerensemble er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg, Guldborgsund

Læs mere

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evaluering Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evalueringen er udarbejdet i samarbejde mellem Ungdomshuset Walker (Middelfart Kommune), Ungdommens Hus (Fredericia Kommune) og Kolding Kommune. Plakaten

Læs mere

Statusrapport for TOBAKKEN

Statusrapport for TOBAKKEN Statusrapport for TOBAKKEN I denne rapport gør TOBAKKEN status over sin virksomhed de første to år af rammeaftalen med Statens Kunstråds Musikudvalg og Esbjerg Kommune for perioden 1. januar 2013 til 31.

Læs mere

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over:

Scenekunst i København De små storbyteatre er en delmængde af offentligt støttede teatre i København. Samlet spænder de over: KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT Principper for valg af små storbyteatre 2021-2024 København har som hovedstad en forpligtelse til at sikre et mangfoldigt

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum :

Man taler ofte overordnet om biblioteket og dets funktioner ud fra fire rum : Roskilde Bibliotekerne / Bibliotekspolitik I Roskilde Kommune er bibliotekerne en vigtig del af lokalsamfundet. Via sine aktiviteter og tilbud til borgerne understøtter bibliotekerne kommunens vision om,

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Projektbeskrivelse for Festival of Endless Gratitude 2019

Projektbeskrivelse for Festival of Endless Gratitude 2019 Projektbeskrivelse for Festival of Endless Gratitude 2019 Resumé Festival of Endless Gratitude er en musik- og kunstfestival, der henover tre dage i september præsenterer ca. 25 danske og udenlandske musiknavne

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN

EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN VORES VISION DET VI DRØMMER OM AT OPNÅ VISION EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN > at være et førende ud- og dannelsessted for unge fra hele Norden > at fremme den interkulturelle

Læs mere

Egnsteateraftale

Egnsteateraftale UDKAST Egnsteateraftale 2015-16 Mellem Randers Kommune og Randers EgnsTeater indgås egnsteateraftale for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2016. Aftalen er indgået i henhold til bekendtgørelse om

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies...

SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK. - for dummies... SILKEBORG KOMMUNES KULTURPOLITIK 2 0 1 3-2 0 1 6 - for dummies... Velkommen... Først og fremmest tak fordi du interesserer dig for din kommune! Med denne lille flyer har vi forsøgt at indkapsle essensen

Læs mere

Aftale mellem Aalborg Kommune og Skråen i Nordkraft for perioden

Aftale mellem Aalborg Kommune og Skråen i Nordkraft for perioden #BREVFLET# Aftale mellem Aalborg Kommune og Skråen i Nordkraft for perioden 1.- 5. 2014 31.12. 2017 Aalborg Kommune Sundheds - og Kulturforvaltningen Forord Formålet med denne aftale er at være et udviklings-

Læs mere

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Spot Festivalen.

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Spot Festivalen. RAMMEAFTALE Rammeaftale 2013-2016 for Spot Festivalen 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Spot Festivalen. Spot Festivalen er en

Læs mere

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen I september 2015 mødtes knap 150 mennesker i København og Aarhus under overskriften Idea Factory Jazz : To kæmpe kollektive brainstorms, hvor musikere,

Læs mere

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Edition S..

Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Edition S.. RAMMEAFTALE Rammeaftale 2013-2016 for Edition S 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg og Edition S.. Edition S er en selvejende institution,

Læs mere

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14 Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Vordingborg den 13. febr. 14 Ansøgning om tilskud til FORTÆLLEFEST på 30.000,00 Vordingborg Fortællekreds og STARS

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

På baggrund af drøftelsen vil forvaltningen udarbejde en vision. Bilag: Notat: Formelle musikalske udviklingsveje januar 2017

På baggrund af drøftelsen vil forvaltningen udarbejde en vision. Bilag: Notat: Formelle musikalske udviklingsveje januar 2017 Musikby 2020 Udvalget By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 285228 Brevid. 2446325 Ref. ANNEBJ Dir. tlf. 46 31 31 04 annebj@roskilde.dk Dagsorden for 3. møde i Musikby 2020 Udvalget den 30. januar

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af Copenhagen JazzHouse' virksomhed som regionalt spillested i 2013-2014

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af Copenhagen JazzHouse' virksomhed som regionalt spillested i 2013-2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af Copenhagen JazzHouse' virksomhed som regionalt spillested i 2013-2014 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg

Læs mere

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011

Januar Forslag til. Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Januar 2011 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2011 Tidligere handlingsplaner fra Markedsføringsgruppen har kun været 1-årige. Denne handlingsplan

Læs mere

CPH Harbour Festival

CPH Harbour Festival Internt oplæg CPH Harbour Festival Kulturhavn vokser! Udarbejdet af: Have PR & Kommunikation Intro Idéen bag CPH Harbour Festival er at skabe en international, lokalt forankret kulturfestival i byens nye

Læs mere

K-Town Hardcore Fest 2017 Ansøgning til Københavns Musikudvalg

K-Town Hardcore Fest 2017 Ansøgning til Københavns Musikudvalg K-Town Hardcore Fest 2017 Ansøgning til Københavns Musikudvalg K-TOWN HARDCORE FEST er en Do It Yourself (D.I.Y.) musikfestival med fokus på punk og hardcore-genrerne. K-Town Hardcore Fest har siden 2012

Læs mere

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her

Læs information til ansøger og hent budgetskabelon her Projekt: Ud-over-KANten-puljen Ansøgt: 21-08-2017 (Kulturkanten.dk) Status: Ansøgning modtaget ID #: 68-60 Sådan søger du Ud-over-KANten-puljen KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2017-2020 er et

Læs mere

M E T A L M A G I C F E S T I V A L XI ( )

M E T A L M A G I C F E S T I V A L XI ( ) ANSØG N ING OM KU LTU R S T ØTTE M E T A L M A G I C F E S T I V A L XI ( 2 0 1 8 ) I 2017 gennemførte vi en vellykket flytning af festivalen fra Ungdommens Hus til Dronningepladsen ved Fredericia Idrætscenter,

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6. Hjemsted

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2015 GODSET PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015. Jens Holms Vej 5.

VIRKSOMHEDSPLAN 2015 GODSET PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015. Jens Holms Vej 5. GODSET Jens Holms Vej 5 6000 Kolding T: 7979 1060 M: godset@kolding.dk W: www.godset.net PRÆSENTATION RESULTATER MÅL OG HANDLING VISIONER VIRKSOMHEDSPLAN 2015 RESULTATER 2014, MÅL OG HANDLINGER 2015 Godsets

Læs mere

Budget og forventninger for 2017

Budget og forventninger for 2017 LMS Levende Musik i Skolen Budget og forventninger for 2017 Bestyrelsen har i oktober 2016 vedtaget budget for kalenderåret 2017. Budgettet ledsages af beskrivelse af forventninger samt uddybende bilag

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Råstof Roskilde 1. oktober 2015 Mellem foreningen

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

OPGAVER. Opgave 1 er obligatorisk Den skal alle lave. 2. Markedsføring 25 point 3. Budget 25 point

OPGAVER. Opgave 1 er obligatorisk Den skal alle lave. 2. Markedsføring 25 point 3. Budget 25 point Dokumentationsopgave Informationsteknologi & Dansk Der skal særskilt udarbejdes dokumentation, der indgår i den mundtlige afsluttende prøve.. Besvarelserne skal dokumentere elevens samlede læringsresultat..de

Læs mere

UHØRT FESTIVAL UHØRT ansøger Kbhs Musikudvalg om støtte til årets festival på baggrund af nedenstående ansøgning. Vi søger kr ,-.

UHØRT FESTIVAL UHØRT ansøger Kbhs Musikudvalg om støtte til årets festival på baggrund af nedenstående ansøgning. Vi søger kr ,-. UHØRT FESTIVAL 2017 UHØRT Festival inviterer morgendagens musikere ud af øvelokalerne og ud i sommersolen, når todages-festivalen finder sted d. 18. og 19. august 2017 ved Bavnehøj/Enghavevej 80-82. Efter

Læs mere

NYE VEJE FOR FESTIVALEN

NYE VEJE FOR FESTIVALEN NYE VEJE FOR FESTIVALEN Aarhus Jazz Festival 2015 vil vanen tro præsentere et varieret program af høj kvalitet, med både store internationale, europæiske, danske og nordiske orkestre. Ambitionen er at

Læs mere

PROMOVER MED BIG DATA

PROMOVER MED BIG DATA PROMOVER MED BIG DATA Vores systemer analyserer konstant real-time datastrømme om eksempelvis lokale vejrforhold, eller rejsemål. Informationerne kommunikerer systemet så direkte til dine digitale skærme.

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af de regionale spillesteder i 2013-2014

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af de regionale spillesteder i 2013-2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af de regionale spillesteder i 2013-2014 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musiks analyser, vurderinger

Læs mere

Kolding Kommune

Kolding Kommune Talentstrategi på Kulturområdet Kolding Kommune 2019-2022 Et aktivt og variereret kulturudbud er en politisk ambition og en væsentlig forudsætning for at skabe det gode liv og en attraktiv kommune. Det

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre.

Der indgås 4-årige aftaler, dels mellem Københavns Kommune og Kulturministeriet og dels mellem Københavns Kommune og de enkelte teatre. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Presse NOTAT Til Kultur- og Fritidsudvalget Udkast til principper for valg af små storbyteatre 2017-2020 Bilag 1 København har som hovedstad

Læs mere

Væsentlige ændringer i aftalens forudsætninger, herunder dens økonomiske grundlag, kan give anledning til en genforhandling af aftalen.

Væsentlige ændringer i aftalens forudsætninger, herunder dens økonomiske grundlag, kan give anledning til en genforhandling af aftalen. RAMMEAFTALE Rammeaftale 2014-2017 for Randers Kammerorkester 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale for Randers Kammerorkester er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg, Randers

Læs mere

Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014

Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014 Projektbeskrivelse af Copenhagen Reggae Festival 2014 Kontakt: Amir Ghomi Mobil: 2223 7537 Mail: amir.ghomi@gmail.com 1 Formål Copenhagen Reggae Festival har til formål at forene og synliggøre kunstnere

Læs mere

Kulturstrategi. for Næstved Kommune Mærk Kulturen

Kulturstrategi. for Næstved Kommune Mærk Kulturen Kulturstrategi for Næstved Kommune 2012-2016 Mærk Kulturen 2 Foto: Lasse Bartholin / Næstved Ungdomsskole Mærk Kulturen I Næstved tror vi på kultur. Vi tror på, at den gør noget særligt ved mennesker.

Læs mere

Festival og events 2.0 Status 2016

Festival og events 2.0 Status 2016 Festival og events 2.0 Status 2016 Indsatsområde og målsætning Festival og events 2.0 er et ud af 3 indsatsområder under kulturaftalen Kulturmetropolen 2016-19, der er indgået mellem 14 kommuner og Kulturministeren.

Læs mere

Til KFU. Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Malte Bern Jensen. Notat om spillesteder

Til KFU. Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Malte Bern Jensen. Notat om spillesteder KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT Til KFU Notat om spillesteder Kultur- og Fritidsudvalget bad som en udløber af sagen om Amager Kulturpunkts Økonomi

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Borgerforeningen Kulturhus Svendborg Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation

Læs mere

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 Sag nr. 3 Emne: Særlig pulje til kulturarrangementer 3 bilag Koncern Regional Udvikling Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Til:

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Notat. Promus, Billedkunstcenteret, Litteraturcenteret og Scenekunstcenteret. Foretræde for Kulturudvalget

Notat. Promus, Billedkunstcenteret, Litteraturcenteret og Scenekunstcenteret. Foretræde for Kulturudvalget Notat Emne: Foretræde for Kulturudvalget Til: Kulturudvalget, til møde 5. februar 2013 Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice Den 1.2.2013 Promus, Billedkunstcenteret,

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019

Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftale om Det Kongelige Teater 2016-2019 Aftalen er indgået den 3. november 2015. Det Kongelige Teater og Kapel er Danmarks nationalscene. Teatret producerer et alsidigt repertoire af høj kunstnerisk kvalitet

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

T:\Winword\910 Tønder Handelsstandsforening\Arbejdsmateriale 2013-14\Memoer\Memo - initiativ bycenterchef.docx

T:\Winword\910 Tønder Handelsstandsforening\Arbejdsmateriale 2013-14\Memoer\Memo - initiativ bycenterchef.docx Memo stillingen som Event- og Marketingkoordinator Baggrund Tønder Erhvervsråd og Tønder Handelsstandsforening har indgået en aftale om tilpasning af den eksisterende bycenterchefstilling til de behov

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

DIGITAL MARKEDSFØRING

DIGITAL MARKEDSFØRING DIGITAL MARKEDSFØRING DAGSORDEN NorthSides historie NorthSides gæster NorthSide på sociale medier NorthSide på Facebook Den flygtige forbruger Den gode digitale kampagne Case: Tuborg / NorthSide Music

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem Kunsthuset Palæfløjen-Roskilde Kunstforening og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Roskilde Kunstforening 1. oktober 2015 Mellem

Læs mere

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar

Norddjurs Kommune. Kunst- og kulturpolitik Inddragelse, engagement og mangfoldighed. Høringssvar Norddjurs Kommune Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 Inddragelse, engagement og mangfoldighed Høringssvar Velkommen til Kunst- og kulturpolitik 2017 2020 (Side 4) Kunst- og kulturpolitikkens mål - Alle

Læs mere

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sydjyllands virksomhed i

Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sydjyllands virksomhed i Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik: Evaluering af MGK Sydjyllands virksomhed i 2013-2014 Denne evalueringsrapport indeholder Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musiks vurdering af

Læs mere

Musikudvalget ansøgning

Musikudvalget ansøgning Musikudvalget ansøgning Vi ansøger om støtte til Murda Twinz Getdown vol. 4 i 2019 i Valby. Med støtten ønsker vi at: 1) øge den musikalske bredde i København ved at lave hardcore punk festival til billige

Læs mere