BESTYRELSENS BERETNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BESTYRELSENS BERETNING"

Transkript

1

2 BESTYRELSENS BERETNING MARTS 2017-MARTS 2018 Vi har i 2017 i Herlev Svømning haft endnu et godt år. På trods af at vi har haft to medlemmer af bestyrelsen der er gået før tid, da Jesper Thorlund og Jette Rasmussen valgte at trække sig, har Morten Jelshøj meldt sig under fanerne så vi det sidste stykke tid har været 8 der sidder med om bordet til bestyrelsesmøderne. Det betyder at bestyrelsen pt har følgende medlemmer: Anette: Næstformand og med i Breddeudvalget Svømmeskolen og Voksen- /Motionsafdelingen Gert: Formand for Konkurrenceafdelingen, Susanne: Kasserer Solveig: Medlemsregistrering Berit: Breddeudvalget Baby-/Tumlinge afdelingen Flemming: Sponsor-/Marketing-udvalget Og Morten Jelshøj: Sponsor-/Marketing-udvalget og IT Udvalgene kommer i til at høre mere om senere. Men når det så er sagt har vi stadig en vakant plads tilbage som vi selvfølgelig gerne ser udfyldt efter generalforsamlingen. KLUBBEN I TAL Medlemstal Klubbens samlede medlemstal er stadig stigende og selvom vi omkring ratebetalingerne mister lidt medlemmer er vi i dag lige omkring 1500 aktive medlemmer. Vi har stadig omkring 100 på venteliste, primært på babyholdene men især Hjortespringbadets hold er efterspurgt, så selvom der er frafald så fyldes der hurtigt op fra ventelisterne.

3 Økonomi Vi har en meget sund økonomi i Herlev Svømning og med en omsætning på lige over 3,3 mill. har vi haft en lille stigning i forholdet til sidste år. Denne stigning er primært kommet pga. øget tilskud og en mindre medlemstilgang. Vores økonomi er som sagt sund og som i vil se når regnskabet bliver fremlagt er vores formue steget og dette på trods af et budgetteret underskud fra sidste år. Det betyder også at vi I bestyrelsen vil budgettere med et underskud i 2018 igen, da vi ikke ønsker at lade pengene stå i banken, men tværtimod vil have dem ud til gavn for vores medlemmer. Selve regnskabet for 2017 følger som et senere punkt på dagsordenen. BREDDEAFDELINGEN Et af de tiltag vi har lavet i løbet af det sidste år er at vi har ændret det tidligere svømmeskoleudvalg til Breddeafdelingen. Breddeafdelingen består derfor nu af en Baby-Tumlingeafdeling, en Svømmeskole og en Voksenmotionsafdeling BABY-TUMLINGEAFDELINGEN Den nye opdeling i Breddeafdelingen betyder at Berit har overtaget ansvaret som leder af Baby-Tumlingeafdelingen. Der er i øjeblikket 30 hold der passes af 5 trænere og et par faste afløsere. Vi har fået en god stabil engageret trænergruppe i år og fastholdt tidligere trænere som afløsere, så vi har god og kompetent afløsning. Der har været prioritering af uddannelse, så stort set alle vores trænere har både babykursus 1 og 2. Derudover afholdes møder separat for trænerne i denne afdeling og i år har der også været et internt kursus med 1.hjælp og genoplivning af de helt små. Som tidlige nævnt er der stadig stor efterspørgsel og ventelister på holdene i Terapibassinet og det mærkes også at det er efterspurgt af offentlige gæster, hvilket især i weekenden giver lidt udfordringer med gæster, der har svært ved at respektere vores undervisningstid og træder ind i Terapien i undervisningstiden. Endnu en positiv ting er at antallet af aflysninger i Terapibassinet er faldet markant efter kommunen/badet har fået tilsagn om at arbejde med forskellig rensningstid afhængig af uheldets art.

4 SVØMMESKOLEN Det næste område i Breddeafdelingen er Svømmeskolen og med Anette som den ansvarlige leder her arbejdes der hårdt i denne afdeling også. Der er her 78 hold der varetages af 20 trænere, 28 hjælpetrænere og en håndfuld gode afløsere. Som altid er det en kabale at få vores hold besat med trænere/hjælpetrænere og i år har vi været ekstraordinært ramt af længere varende sygdom og skemaændringer, der løbende har givet udfordringer med at finde trænere til alle hold. De trænere og hjælpetrænere vi har nu er dog stabile og engagerede, og de fleste er super gode til at hjælpe med afløsning, så vi undgår de kedelige aflysninger. Vi lagde en ekstra indsats ved sæsonstart i år, således at Solveig, Anette og Maj-Britt var på kanten hver dag med informationer, velkomstfolder og svømmebøger til de mange medlemmer. Der blev brugt mange timer men de var godt givet ud. Som noget nyt havde vi opstartsmøder hver aften i en uge med trænerne og konsulenter fra DGI som igen var tidskrævende men godt givet ud. Svømmeskolekonceptet begynder at være godt integreret i undervisningen og giver helt bestemt den ønskede effekt især mht. ensretning af undervisningen på holdene samt formidling af vores undervisning til forældrene. Administrativt er svømmeskolekonceptet en større opgave og her har Mathilde Nielsen har sagt ja til at tage over fra Maj-Britt og det vil vi gerne give hende en stor tak for. På aktivitetssiden i Svømmeskolen har der været afholdt en god og hyggelig julefest, men tilslutningen til HI RACE er ikke hvad den har været, så vi er i gang med at gentænke konceptet og håber derved at få flere af vores medlemmer til at deltage. Vi har et godt samarbejde med Herlev kommune omkring Jump4Fun og Parasport (Gl. Hjortespring skole) samt et samarbejde med Puppen (som er en forening for børn primært på Gl. Hjortespring) og ikke mindst Broen Herlev, der hjælper udsatte/sårbare børn i gang med idræt. Der er i løbet af året kommet en ny kursusstruktur da DGI og Svømmmeunionen er gået sammen, hvilket er positivt, men som også giver en umiddelbar stigning i vores kursusudgifter, da eks. grunduddannelsen nu bliver på 2 moduler fremfor 1.

5 Vores svømmecamps er ved at bide sig lidt fast i Herlev borgernes bevidsthed: i denne sæson har vi haft camp i både efterårsferien og vinterferien og forsøger os også med en camp i påskedagene. VOKSEN/MOTIONSAFDELINGEN Den sidste og tredje del af Breddeafdelingen er Voksen-motionsafdelingen hvor Anette også er ansvarlig leder. Vi har her 10 hold, med 6 faste trænere og 3-4 trænere der er med som en del af nogle trænerteams. Trænerne er meget engagerede og kompetente og ud over at en enkelt er gået på barsel er de super stabile. Der har i år været en nærmest overvældende efterspørgsel på voksenvandtilvænning, fra 3 deltagere sidste år og til 15 i år, så der er blevet oprette et ekstra hold så vi nu har to hold. Vi satsede på Aqua Cross Training sidste forår og ud over et stort tilskud fra Fonden Herlev bladet til udstyr, en prioritering af pladsen til holdet mandag aften og med trænere der i den grad har været på og ikke mindst lavet en superfed reklamevideo (tak Lasse Brock og Rasmus Monrad), begynder der at være pænt med deltagere på holdet. Det er pt. det eneste hold hvor vi kører med klippekort altså så deltagerne ikke behøver at komme hver gang, og ikke mister kontingent på det, når ikke de møder hver gang. Voksen-motionsafdelingen deltog i DGIs landsdækkende SwimWeek i uge 3 og den var godt besøgt: ca. 35 voksne fordelt på 6 forskellige hold. Så selv om Maj-Britt og Anette brugte noget tid og energi for at det kørte, gav det bonus med efterfølgende 10 nye medlemmer og et nyopstartet Aqua Float Fit som fast hold. Holdet er super godt, hvor der også er plads til sjov og grin og hård træning hver torsdag aften. Vi kører stadig med Aqua Spinning og Aqua fitness i Herlevbadet, som stadig er godt efterspurgt samt voksenhold onsdag aften i Hjortespring, hvor der er kyndig individuel træning. Mastersholdet og Bobleholdet kører også stadig på og giver de eneste hold i Breddeafdelingen mulighed for svømmetræning to gange om ugen. BREDDEAFDELINGEN FORTSAT Breddeudvalget er en stor størrelse og det kræver en del ressourcer blot at holde den daglige drift kørende, men vi har ambitioner ud over daglig drift. Derfor er de frivillige ressourcer fra jer forældre, samt det ekstra ulønnede engagement som trænerne/ hjælpetrænerne også ligger i Herlev svømning uvurderligt.

6 En stor tak til alle vores træner og hjælpetrænere. Og stort tak til Anette og Berit for deres frivillige engagement i Breddeudvalget og en speciel stor tak til Solveig for alt hendes administrative medlemsadministrator-arbejde, samt mailbesvarelser. En stor tak til vores kasserer Sanne, der udover bogføring, også ligger mange timer i løn, tilbagebetalinger af udlæg, osv. Og var det ikke for vores Klubchef Maj-Britt, som tager sig af alt det daglige med afløsning og tryller rigtig mange gange, så ville vi slet ikke kunne køre en så stor Breddeafdeling. Derudover har Maj-Britt tråd i alle vores camps, Svømmeskolekonceptet, vores Facebook-profilering, tilskudsansøgninger og rigtig meget mere. K-AFDELINGEN Konkurrenceafdelingen har igen i 2017 gjort en stor indsats, og klubben har deltaget i en lang række stævner og mesterskaber både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt i løbet af året. Internationalt havde vi Nicklas Östman Pedersen og Felix Lund med til Nordiske mesterskaber på færørene i sommers hvor begge svømmede rigtigt fint og kom hjem med medaljer til Herlev og Danmark. For damernes vedkommende havde vi Cecilie Wiuff afsted til både EJM (Europæiske Junior Mesterskaber) i Israel og VJM i Indiana (USA). Cecilie blandede sig i toppen af de internationale rækker og det skal blive spændene at følge hende i fremtiden. Nationalt har Herlevs unge hold gjort sig bemærket både ved de regionale mesterskaber, Sjællandske og danske mesterskaber. Særligt blev både Tobias Dan Hansen og Nicklas Östman Pedersen danske juniormestre i efteråret Herlev har ligeledes, som hold, forsvaret pladsen i 1.division til Danske Hold mesterskaber. For årgangssvømmerne fik vi udtaget Josephine Thomsen, Amanda Da Silva og Gabriel Elmedyb til Dansk Svømmeunions årlige årgangssamling for landets bedste årgangssvømmere. Resultaterne er en del af klubbens sportslige satsning, som er ved at tage form. Det er tydeligt, at ikke kun mængden af svømmere er i vækst, men også det sportslige niveau ned gennem rækkerne ser rigtigt godt ud.

7 På træner siden havde vi nogle ændringer blandt andet pga. at vores talenttræner gennem flere år, Mathias pga. endt uddannelse valgte at stoppe som ansvarlig træner. Mathias er dog stadig en del af klubben, som træner på Mastersholdet. Også Niklas valgte at stoppe som ansvarlig talentholdstræner, men også han er stadig en del af klubben som en del af 1.holdets trænerteam. Men heldigvis sagde både Anna og Anders ja til at prøve kræfter med talentholdene og gør et godt stykke arbejde med vores unge talenter. Og selvom der har været store forandringer for de yngste i afdelingen er der stabilitet i den ansvarlige trænerbesætning for de ældre, så både Frederik og Mick får udnyttet talenterne og er helt klart en stor del af grunden til de flotte resultater vi har set det sidste års tid. Vi skal selvfølgelig ikke glemme de dygtige og engagerede assisterende trænere der også er meget vellidte blandt svømmerne, en stor tak til dem også. Og til sidst skal da også lyde en tak til Gert som K-udvalgsformand og til holdledere, officials og i andre frivillige der får hjulene til at spinde i Konkurrenceafdelingen. SPONSOR OG MARKETINGSUDVALGET Som endnu et nyt tiltag har vi i januar i år startet op med et nyt udvalg der primært kommer til at tage sig af Sponsorer, PR og Marketing. Vi har fra bestyrelsens side startet op med Flemming og Morten, men har brug for flere til at hjælpe og inspirere. Udvalget er stadig i sin spæde opstart men jeg regner med at vi kommer til at høre meget mere fra det fremover. Af vores nuværende sponsorer skal helt klart nævnes Team Herlev, de har endnu en gang støttet vores elitearbejde med kr og takket været jeres arbejde med at finde sponsorer til sponsorsvøm og stå og vise vej til Spartas løb kan dette beløb også udbetales fuldt ud. Vi er igen i år opfordret til at søge støtte: Og det har vi gjort med henblik på endnu engang at styrke Elitemiljøet, men også Talentudviklingen i Herlev. En par andre af vores sponsorer der skal nævnes er endnu en gang Bent Westen der på ny forlængede kontrakten som tøjsponsor og som altid vores fantastiske blomsterleverandør Blomsterfeen. Sponsorsvøm gav i år også en uvurderlig sum til klubkassen, over kr og Sparta Arrangementerne, som giver et godt tilskud til en dyr idræt gav i år et tilskud på over kr.

8 Herlev Bladet Fonden har endnu engang været en trofast sponsor ved vores nye tiltag og events og har i år givet en uvurderlig støtte til Aqua Cross Training og Float Fit. Også selve Herlev Bladet er en god samarbejdspartner. Vi oplever et godt samarbejde og vi får god hjælp omkring annoncering. Uanset små eller store henvendelser mødes vi altid professionelt og smilende på Herlev Bladet: tak til jer alle på bladet. Herlev kommune er i bund og grund vores største samarbejdspartner. Vi har nogle gode forhold i Herlev uanset at vi synes at det kan blive bedre så er vores forhold og faciliteter gode. Vi gør her et stort arbejde med den daglige kontakt med både badenes personale og forvaltningen. Herlev Gymnasie kører videre med en 4 årig idrætslinie, så vi vil selvfølgelig som forening her støtte op omkring dette og endnu en gang anbefale de svømmere det er relevant for til at søge denne. Derudover er arbejdet med at få en 7.klasses idrætslinie op og køre på Kildegårdsskolen ved at bære frugt og vi glæder os meget til opstarten efter sommerferien. FRIVILLIGE En stor del af Herlev Svømning er de frivillige og uden jer til at støtte op omkring jeres børn og foreningen kunne intet af dette lade sig gøre. Men vi har stadig brug for at udvikle os og med jeres hjælp, idéer og hårdt arbejde kan dette lade sig gøre. Så jer der har mulighed for mere, vær ikke bange for at melde ind med jeres kompetencer så vi kan få løftet Herlev Svømning langt ind i fremtiden. FREMTIDEN Og netop fremtiden er i øjeblikket spændende og men desværre også lidt usikker på nogle punkter. Der arbejdes nemlig lige nu på den to-årige fordeling af banetider til alle vores hold i Hjortespringbadet og Herlevbadet og hvis det går som politikerne i øjeblikket vil have det, vil det desværre betyde mindre tid i Hjortespringbadet i forhold til hvad vi har haft de sidste to år. Dette kan selvfølgelig give nogle konsekvenser for træningstider og for økonomien, men vi vil i bestyrelsen arbejde videre på at finde en løsning med politikerne og forvaltningen for at så få af medlemmerne bliver berørt. På bestyrelsens vegne Jesper Kallesøe Formand Herlev Svømning

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BERETNING MARTS 2013/ MARTS 2014 BESTYRELSENS BERETNING MARTS 2014-MARTS 2015 Velkommen til årets generalforsamling. - Præsentation af bestyrelsen KLUBBEN I TAL Medlemstal - Stiger stadig: vi rundede 1300

Læs mere

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger. 1 Formandsberetning ved generalforsamlingen den 26. februar 2013. Jeg skal nu aflægge min første beretning som formand for Nakskov Svømmeklub. Denne beretning er nr. 88 i rækken af aflagte beretninger.

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON 2018-2019 Vores Teams af trænere og hjælpetrænere glæder sig rigtig meget til at komme i gang med sæsonen. Vi ser frem til rigtig mange gode timer med sjov, læring og

Læs mere

Vision En svømmeklub, der gennem trivsel og glæde vil skabe udvikling for såvel bredde som elite

Vision En svømmeklub, der gennem trivsel og glæde vil skabe udvikling for såvel bredde som elite Vision En svømmeklub, der gennem trivsel og glæde vil skabe udvikling for såvel bredde som elite Målsætning: At skabe en svømmeklub med glade og trygge medlemmer. En svømmeklub, der vil hjælpe børn og

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ

MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN STABIL TALENTUDVIKLING ELITE MILJØ MÅLSÆTNINGER FOR K- AFDELINGEN Følgende er de overordnet målsætninger for en samlet K- afdeling. Perioden er sat til 4 år og følger en olympisk periode. Målsætninger for de enkelte hold findes under beskrivelsen

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 25. juni 2018

BESTYRELSESMØDE 25. juni 2018 1 BESTYRELSESMØDE 25. juni 2018 TILSTEDE: AFBUD Referent 1. Godkendelse af referat fra sidste møde 2. Nyt fra Bo Røse - skæve træningstider op mod sommerferien Anders M., Kalle Tina, Flemming, Bo Røse,

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Horsens Svømmeklub har i den forgangne weekend deltaget i DM for hold 4 division vest. Vi vandt 4. Division vest og blev samlet nr. 3 på landsplan klubben er

Læs mere

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling

NYHEDSBREV Dec Haslev Svømmeklub Konkurrenceafdeling 1. Ekstra sponsorat fra EDC - Haslev EDC Haslev er hovedsponsor for Haslev svømmeklub. For at støtte yderligere fokus på teknik træning har EDC-Haslev valgt at støtte K og T-afdelingen med yderligere kr.

Læs mere

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON

VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON VELKOMMEN TIL HERLEV SVØMNING SÆSON 2019-2020 Undervisningskoncept i svømmeskolen I Herlev Svømning arbejder vi fra Svømmeskolekonceptet Min svømmebog, som i denne sæson bruges på alle vores svømmeskolehold.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyhedsbrev september 2017

Nyhedsbrev september 2017 Et spændende år er i gang Nyhedsbrev september 2017 En ny svømmesæson er godt i gang, med mange spændende ting i horisonten. I K-afdelingen debuterer Horsens Svømmeklub i Svømmeligaen, og vi skal være

Læs mere

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014

Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Bestyrelsesmøde i AIF mandag den 25/8-2014 Tilstedeværende: Formand - Pia Arendt Forretningsfører - Jette Schmidt Næstformand - Klaus Pontoppidan Forretningsudvalg - Mette K. Skjold Forretnings- og sponsorudvalg

Læs mere

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/

ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/ ELITE SVØM VEJLE OPSTARTSMØDE D. 21/08 2018 PLAN FOR I AFTEN 17.30-18.30 - Velkomst - Sportslig setup I Vejle Svømmeklub - Trænerholdet - Point system - Spørgsmål. 18.30-19.00 (ESV1+ESV2+ESV3) Mød uddannelserne.

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015

Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Referat fra bestyrelsesmøde d.8 april 2015 Tilstede: Christian, Per, Lisbeth, Britta, Jenny, Heidi, Henrik & Anja 1. Referat fra sidste møde - godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen - AquaCamp - Næste

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018

BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 1 BESTYRELSESMØDE 10. september 2018 TILSTEDE: Anders M., Anders K., Tina, Flemming, Bo Rasmussen, Morten, Bo Røse, Sandra AFBUD Kalle Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste møde 2.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d.25 sep.kl.18-21 1. Godkendelse af referat fra sidste møde - Referatet er godkendt 2. Bemærkninger til dagsordenen - Punktet økonomi rykkes frem 3. Nyt fra formanden

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018

BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 1 BESTYRELSESMØDE 13. august 2018 TILSTEDE: Anders M., Morten, Sandra, Kalle, Tina, Flemming, Bo Røse, Tine AFBUD Isa, Anders K., Bo Rasmussen Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018

BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 1 BESTYRELSESMØDE 22. oktober 2018 TILSTEDE: Anders M., Kalle, Anders K., Morten, Bo Rasmussen, Gitte Jürs, Flemming, Bo Røse, Sandra, Heidi Slente, Tine AFBUD Tina, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af

Læs mere

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa

Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa Referat, Bestyrelsesmøde 6. april kl. 17.30 i FIC Deltagere: Bent, Torben, Gitte, Lars, Thomas, Jesper, Andy, Casper, Susanne, Jan og Lisa 1) Ref. fra sidste bestyrelsesmøde: Siden sidste møde har Lars

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019

BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 1 BESTYRELSESMØDE 4. MARTS 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K., Tina, Sandra, Bo Røse AFBUD Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor.

Vi står med et super stærkt trænerhold også i næste sæson. Så forventningerne til udviklingen af vores spillere er stor. BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2018 / 2019 26. februar 2018 Ydun trænere i næste sæson Det går godt i BK Ydun endda rigtig godt. Vores medlemstal vokser og vokser. Både på ungdoms- og seniorsiden. Det er

Læs mere

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter.

Dirigenten konstaterede at generalforsamlingen var indkaldt og annonceret efter gældende vedtægter. Generalforsamling SSK Den. 28. april 2010-05-10, Slagelse Svømmehal, Cafeteriaet. Dirigent: Jørgen Larsen Protokol: Bo Pathuel På den ordinære generalforsamling for Slagelse Svømmeklub er dagsordenen følgende:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / februar 2017

BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / februar 2017 BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / 2018 19. februar 2017 Ydun trænere i næste sæson Det er en glad og stolt bestyrelse, der kan melde navnene ud på de fleste trænere til den kommende sæson. Vi står med

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019

BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 1 BESTYRELSESMØDE 21. januar 2019 TILSTEDE: Kalle, Flemming, Morten, Anders M., Bo Rasmussen, Tine, Anders K. AFBUD Isa, Sandra, Bo Røse, Tina Referent Tine 1. Godkendelse af referat fra Godkendt sidste

Læs mere

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub

Kære Sponsor. Med venlig hilsen. Ikast Svømme Klub Kære Sponsor Efter at vi i 2011 var i knæ rent økonomisk er der nu godt styr på fundamentet for klubben. Der er i 2012 realiseret et pænt overskud på baggrund af en ekstraordinær indsats fra hele lokalområdet.

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 Referat generalforsamling 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretninger 1. Formand 2. Afdelingslederne 3. Kassereren aflægger det reviderede regnskab og oplæser revisionens evt. bemærkninger

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

HOLSTEBRO SVØMMECLUB STIFTET 1938

HOLSTEBRO SVØMMECLUB STIFTET 1938 12. Eventuelt. Thomas Maxe foreslog, at HSC deltager i et projekt for overvægtige børn/familier. Dette var der stor opbakning til i forsamlingen. Endelig overlod dirigenten herefter formanden at takke

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

April Monsi Nyt

April Monsi Nyt April 2017 Monsi Nyt Tak for en god sæson Svømmesæsonen 2016/2017 sluttede lige op til skolernes påskeferie. Jeg håber meget, at i alle har haft en masse gode oplevelser og har været tilfredse med vores

Læs mere

Opstartsmøde K-sølv Sæson

Opstartsmøde K-sølv Sæson Opstartsmøde K-sølv Sæson 2018-2019 1. Velkomst Præsentation af Trænergruppen Ansvarlig: Kris Wesselink Assistenter: Mai Hjelmgaard + Jacob Holm Dryland: Mai Hjelmgaard + Bjarke Stevnsborg + Kris Wesselink

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon:

Mission. KVIK i fremtiden. Identifikation. Svømmer i KVIK 24-06-2011. Engang KVIK Altid KVIK. Napoleon: Mission Sikre identifikation af svømmere KVIK i fremtiden Engang KVIK Altid KVIK International standard for talent udvikling og high performance svømning Stor talent masse i begge køn med synlige udviklings

Læs mere

Referat af Generalforsamling d. 23 marts. 2017, Frederikssund Svømmeklub.

Referat af Generalforsamling d. 23 marts. 2017, Frederikssund Svømmeklub. Referat af Generalforsamling d. 23 marts. 2017,. 1. Valg af dirigent. Jan Wentort blev valgt som dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. Formand Teddy Bjørklund fremlagde bestyrelsens beretning. Se vedhæfte

Læs mere

Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU

Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU Bestyrelsens beretning for Farum Kyokushin Karate 2017 OSU Bestyrelsen har igen arbejdet godt sammen om de store og små udfordringer i hverdagen for FKK. Der har været afholdt 6 bestyrelsesmøder gennem

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet Referat af: Møde nr. nr. 3-2017/2018 Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse Mødedato: 09-10-17 kl 18:15-20:00 Mødested: Klublokalet Deltagere (medlemmer): Stine Gervig Heidi Sauer Ann Aagaard

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen d. 17. Marts 2016 Vadehuset

Referat af Generalforsamlingen d. 17. Marts 2016 Vadehuset Referat af Generalforsamlingen d. 17. Marts 2016 Vadehuset 1. Valg af dirigent. Carsten Ramsdahl blev valgt som dirigent 2. Bestyrelsens beretning. Formand Teddy Bjørklund fremlagde bestyrelsens beretning.

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING

EGEVOLDENS IDRÆTS CLUB, GYMNASTIKAFDELING DAGSORDEN: Referat af generalforsamling i Egevoldens Idræts Club, gymnastikafdelingen Den 19. marts 2018 1. Valg af dirigent Jytte Rusbjerg blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Spørg dem, du ikke plejer at spørge

Spørg dem, du ikke plejer at spørge Husk at spørge Tjek i det rum du er i: Hvor mange er blevet spurgt eller prikket, om de vil være frivillige? Undersøg evt. hvordan de er blevet spurgt - lad dem fortælle historien. Erfaringer og undersøgelser

Læs mere

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00

Referat af generalforsamling ISK 2011. 22. Marts, kl. 19.00 Referat af generalforsamling ISK 2011 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslår Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen vælges Bestyrelsen foreslår Bente Tromborg Bente Tromborg vælges 22. Marts,

Læs mere

Referat af generalforsamling AK Viking, den

Referat af generalforsamling AK Viking, den Referat af generalforsamling AK Viking, den 19.5. 2016. 12 Fremmødte. 1. 2.. 3 Valg af dirigent Her blev Kaj Helmer Madsen valgt. Formandens beretning. Beretningen indsat som bilag 1, efter referatet.

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 9. April 2018: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, Generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2017-2018 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

30. januar 2014, kl. 19:30

30. januar 2014, kl. 19:30 30. januar 2014, kl. 19:30 På valg er Jan Clausen som ønsker genvalg og Rikke Nielsen der ønsker genvalg. Formandens beretning 1/5: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til at

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er:

BERETNING. Vi arbejder stadig inden for rammerne af nogle tanker som generelt er: Generalforsamling Søndag den 29. januar 2016 kl. 16.30 BERETNING Indledning Vi har i 2016 arbejdet videre i den retning, som vi har gjort de seneste par år. Vi har også fortsat lagt vægt på at balancere

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Eliteafdelingen generalforsamling 2010

Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Eliteafdelingen generalforsamling 2010 Turbulent start på 2009 Slutningen af 2008 og starten af 2009 startede meget turbulent. Flere af de bærende trænere og kræfter omkring Eliteafdelingen havde valgt

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere