PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018"

Transkript

1 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende ansat hos C&W Arkitekter pr. 1. marts 2017) På byggesagen blev der ikke tøvet med at uddele ansvar, og læringen sparkede røv fra første dag. Citat: Jesper Stjernholm Olesen (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. august 2015) Jeg er lige fra dag 1, i min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til enhver tid, følt at jeg kunne spørge og få svar Citat: Kasper Hauge Hansen (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 15. januar 2015) STB BYG er gode til at tage hånd om praktikanter, og det mærkes tydeligt, at det ikke er første gang de har prøvet det. Citat: Daniel Rohde (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 15. januar 2015) Praktikperioden ved STB BYG gav mig mere indsigt og lærdom end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Modsat mange andre firmaer, så blev jeg ikke sat til at udføre det arbejde som byggelederen ikke orkede Citat: Kristian Lundfold (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. august 2012) Jeg fik lov til at køre nogle af entrepriserne på egen hånd, så jeg blev ikke bare sat til at lave KS eller tilsyn, jeg fik noget ansvar og det var meget lærerigt Citat: Henrik Tang Pedersen (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. juni 2013)... jeg fik opbakning og anerkendelse for mit arbejde. Hos STB BYG får man lov til at være med helt fremme i forreste række Citat: Nicolaj Beier (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1 juli 2013) Ved spørgsmål om praktikplads, kontakt da projektdirektør Lasse Lindkvist på eller send ansøgning mrk. praktikplads til STB BYG A/S - Gammelmarksvej Vejle

2 HVORFOR VÆLGE STB BYG? I STB BYG ved vi, at fundamentet for virksomhedens succes er vore dygtige medarbejdere. Derfor har vi sat os en ambition om at blive en af Danmarks bedste arbejdspladser, i vores 2020 strategiplan. Det betyder blandt andet, at vi vil fastholde en kultur, hvor du som medarbejder vil opleve frihed under ansvar, men samtidig have nærhed til ledelsen. Du vil opleve det som en flad og handlekraftig organisation, hvor du agerer selvstændigt, men altid har adgang til den support og støtte du måtte få brug for. STB BYG er en vækstvirksomhed, og det skaber spændende muligheder for medarbejderne. Hos os er der plads til de medarbejdere, der kan og vil - OG vi foretrækker at finde talenterne i egne rækker.

3 PRAKTIKFORLØB INTRODUKTION (UGE 1) Når du starter som praktikant hos STB BYG A/S vil der være planlagt et introduktionsforløb. Her vil du få lejlighed til at møde relevante funktioner og medarbejdere, så du fra start har en grundlæggende forståelse for virksomhedens forretningssystemer og snitflader. Du vil allerede den første dag få udleveret PC og smartphone, og få adgang til al relevant projekt- og tegningsmateriale for det projekt du bliver tilknyttet. GRANSKNING (UGE 2) Fra og med uge 2 vil du få dit daglige virke på byggepladsen. I første omgang vil der blive afsat tid til at sætte sig grundigt ind i projektet. Vores byggeledelse vil forberede en præsentation af projektet til dig, men selvstudier og deltagelse i diverse mødeaktiviteter vil også forekomme. Når du har fået et godt kendskab og fornemmelse for projektet, vil den ansvarlige byggeledelse tage en snak med dig om dine forventninger og læringsmål. Dette vil så efterfølgende blive sammenholdt med de muligheder der er på projektet. BYGGELEDELSE ON THE JOB (UGE 3 19) Der er ikke nogen faste procedure for hvilke aktiviteter en praktikant involveres i eller hvor stort et ansvar han varetager. Frihed under ansvar er en bærende værdi for virksomheden, og den ansvarlige byggeledelse på projektet, beslutter løbende i samråd med praktikanten, hvilke opgaver der skal løses. Det tilstræbes altid, at du som praktikant bliver udfordret såvel personligt som fagligt, så du får mest muligt ud af dit praktikforløb. Herigennem får både du og virksomheden det bedste billede af fremtidige muligheder for ansættelse. EVALUERING OG AFSLUTNING (UGE 20) Ethvert praktikforløb markeres med en event i Vejle, hvor man får taget ordentlig afsked med hinanden. Praktikanten vil herunder modtage en personlig skriftlig anbefaling med baggrund i de leverede resultater og byggeledelsens tilfredshed. Hos STB BYG A/S er det dog ofte set, at såvel praktikanten som virksomheden ønsker at videreføre samarbejdet, og derfor bevarer flere praktikanter deres tilknytning til virksomheden efter endt praktikophold. STB BYG A/S er en virksomhed i vækst, og har derfor løbende behov for nye byggeledere.

4 PRAKTIKANTUDTALELSE Christian Christiansen Bygningskonstruktør Jeg har som en del af min uddannelse, som bygningskonstruktør været i praktik i STB BYG i 20 uger. Det er bestemt ikke noget jeg fortryder, da der fra dag ét var styr på tingene. Jeg var efter aftale med STB tilknyttet deres tilbudsafdeling de første fem uger, som virkelig var en god måde at se hvordan det hele starter. Det handler om at prøve en masse ting af under praktikopholdet og det er der virkelig mulighed for hos STB. Jeg var i mine sidste 15 uger tilknyttet en byggesag i Odense, som omhandlede en renovering af en skole på ca m 2, der i perioder beskæftigede 250 mand. Det var først da jeg kom ud på byggepladsen, at jeg fik indblik i hvilken hverdag en byggeleder har, både i forhold til arbejdsopgaver, men også det ansvar som følger med. Frihed under ansvar er nok den bedste betegnelse for hvordan en byggeleder har det. Jeg var under vingerne hos byggelederen Daniel og fik masser af ansvar og støtte i de situationer, som krævede det. Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. STB er virkelig gode til at tage imod praktikanter og man oplever hurtigt, at det ikke er første gang de har prøvet det.

5 PRAKTIKANTUDTALELSE Kasper Hauge Hansen Bygningskonstruktør VIA Aarhus Jeg var praktikant ved STB BYG under opførelsen af Dokk1 på Århus havn. Et spændende, og ikke mindst udfordrende projekt, både opførelses-, planlægnings- og logistikmæssigt. Lige fra starten af min praktikperiode, har jeg følt at jeg skulle bruges til mere end det, byggelederne ikke havde tid til. Der blev lagt stor vægt på, at jeg skulle have mit eget fokusområde som jeg ville have ansvaret for igennem praktikperioden. Jeg blev hurtigt kastet ud i procesplanlægningen med de øvrige entreprenører på pladsen, samt deltog på egen hånd i sikkerhedsmøder mv. Dette så jeg som en god mulighed for at bevise, at jeg selv kunne tage initiativ, ansvar og beslutninger, hvilket også gav selvtillid, og en følelse af at jeg godt kunne. Jeg er lige fra dag 1, og gennem hele min praktikperiode, blevet modtaget mere som en kollega, end som praktikant og jeg har til enhver tid følt, at jeg kunne spørge og få svar. Den uformelle tone, det gode arbejdsmiljø og de gode kolleger, gjorde at jeg ikke tøvede med at søge job i virksomheden efter endt uddannelse, heldigvis med succes. Som ny-uddannet byggeleder var jeg med til at få afleveret Dokk1. Det er en fed fornemmelse at være med til at afslutte noget, man har været en del af!

6 PRAKTIKANTUDTALELSE Jesper Stjernholm Olesen Bygningskonstruktør VIA Horsens Mit praktikophold i STB BYG startede på kontoret i Vejle, hvor jeg blev introduceret for et spændende projekt, opførelsen af Aabenraa Sygehus Fase 2, som jeg skulle være en del af. Projektet bestod af opførelsen af m 2 topmoderne sygehus, en tilbygning til Fase 1 som STB BYG tidligere havde opført. Jeg blev introduceret til hele organisationen i firmaet inden praktikopstart, og jeg blev lynhurtigt en del af holdet, blandt de andre ansatte i STB BYG. På byggesagen blev der ikke tøvet med at uddele ansvar, og læringen sparkede røv fra første dag. Jeg fik fra start opgaver og ansvarsområder, som jeg hovedsageligt skulle fokusere på under praktikopholdet. Jeg så hurtigt muligheden for selv, at prøve kræfter med de redskaber jeg havde lært på skolens første 5 semestre. At jeg som praktikant fik et stort medansvar i projektet under mit praktikforløb medvirkede til, at læringen og arbejdsmoralen var helt i top! Det der startede med et planlagt praktikforløb på de obligatoriske 20 uger, endte med at blive til 26 uger inden jeg skulle tilbage på skolebænken, og påbegynde 7. semester. De ekstra 6 uger i STB BYG valgte jeg selv, for at få så meget læring som muligt med fra byggepladsen. Jeg ville ikke have været foruden mit praktikophold i STB, som har fokus på de rigtige værdier, og uddeler ansvar til deres praktikanter. Midt i 7. semester søgte jeg job ved STB, og er i dag ansat som byggeleder i STB BYG A/S.

7 PRAKTIKANTUDTALELSE Daniel Rohde Bygningskonstruktør VIA Horsens Min praktik var spændende, fagligt udfordrende og meget lærerig. I min praktik var jeg tilknyttet projektet med udvidelse af Aabenraa Sygehus Fase 1. Projektet omhandlede hovedsageligt nybyggeri, men også en smule renovering i alt ca m 2. Projektet var udbudt i fag-/storentrepriser hvilket betød, at der naturligt nok var mange aktører indblandet. Det gav virkelig et godt indblik i det kæmpe kommunikations- og styringsarbejde der følger med sådan en sag. For mit eget vedkommende, var jeg så heldig at få tildelt et specifikt område som jeg hovedsageligt skulle koncentrere mig om igennem hele praktikforløbet. For mig var det en utrolig god måde at få indblik i, hvad en byggeleder hos STB BYG hovedsageligt beskæftiger sig med. Det specifikke ansvarsområde gjorde desuden, at jeg kunne få lov til at agere præcis som jeg ønskede indenfor et afgrænset område, og på den måde få arbejdet helt ind under huden. På samme tid var der alt den support og vejledning man kunne ønske sig, i form af, til enhver tid, venlige og kompetente kolleger. Mit forløb hos STB BYG var med til at udvikle mig, og give mig et meget bedre indblik i hvad en byggeleder egentlig har som ansvarsområde. Det store ansvar og de frie tøjler var det jeg blev mest overrasket over det føltes som en tillidserklæring af de helt store. Mit praktikforløb skulle have sluttet 1,5 måned før afleveringen, men da STB BYG tilbød at jeg kunne blive helt til enden, takkede jeg naturligvis ja. Det blev i alt til 26 rigtig gode og lærerige uger. Et praktikforløb hos STB BYG er yderst givtigt, og er man parat til at yde en indsats, så bliver det bestemt også honoreret. STB BYG er gode til at tage hånd om deres praktikanter, og det mærkes tydeligt, at det ikke er første gang de har prøvet det. Halvvejs inde i 7. semester blev jeg ringet op, og tilbudt et arbejde når min sidste eksamen var afsluttet. Jeg startede hos STB BYG den 15. januar 2015.

8 PRAKTIKANTUDTALELSE Kristian Lundfold Bygningskonstruktør BTH Jeg startede min praktikperiode hos STB BYG i juni måned 2012, og forløbet som kun skulle vare 20 uger endte op i cirka 25 uger. Praktikperioden ved STB BYG gav mig mere indsigt og lærdom, end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Jeg blev fuldt ud implementeret i firmaets hverdag, og de tøvede ikke med at give mig et ansvar for det projekt, som jeg blev tilknyttet. Modsat mange andre firmaer, blev jeg ikke bare sat til at udføre det arbejde som byggelederen ikke selv orkede. Jeg fik lov til at prøve kræfter med alle de forskellige sider af arbejdet som byggeleder, så ugerne gik hurtigt, alt for hurtigt. Jeg har nu været fast ansat ved STB BYG siden 1. august 2012, og kunne pt. ikke forestille mig at arbejde andre steder. STB BYG er et firma med de helt rigtige værdier for nyuddannede bygningskonstruktører, idet der er et stort og erfarent bagland samt gode kolleger, man altid kan sparre med.

9 PRAKTIKANTUDTALELSE Henrik Tang Pedersen Byggeteknikker VIA Horsens Mit praktik ophold hos STB BYG var meget spændende. Jeg var med til energirenoveringen af Varbergparken blok 15 på 4 etager i Haderslev. En hovedentreprise, omfattende 36 familieboliger, der blev ombygget og renoveret til 32 boliger. I alt ca m² + altangange, servicearealer og kælder. Dette var et meget spændende projekt for mig, da den byggeleder som kørte sagen (Martin Fogh ) brugte mig som en ligeværdig kollega. Der var faktisk ikke noget jeg ikke måtte, og jeg havde kontakt til håndværkerne, entreprenør, bygherrerådgivere (arkitekter og Ingeniør) og til sidst bygherre selv. Jeg fik lov til at køre nogle af entrepriserne på egen hånd, så jeg blev ikke bare sat til at lave KS eller tilsyn, jeg fik noget ansvar og det var meget lærerigt. Jeg var meget glad for mit ophold hos STB. Så glad at jeg søgte job hos dem efterfølgende, og blev ansat som byggeleder i STB BYG A/S pr. 1 juni Så tag chancen, søg ind som praktikant hos STB og bliv udfordret.

10 PRAKTIKANTUDTALELSE Nicolaj Beier Bygningskonstruktør BTH Forud for mit praktikophold havde jeg opsat en række kriterier for den type virksomhed som jeg søgte, hvor STB BYG A/S vandt min interesse. Jeg startede mit praktikophold på virksomhedens hovedkontor i Vejle, hvor jeg blev introduceret for alle medarbejderne på kontoret. Samme dag gennemgik firmaets økonomi & IT mand, firmaets sammensætning, økonomi, mappestruktur og jeg fik udleveret alle de nødvendige værktøjer. Man følte sig virkelig velkommen. På pladsen blev jeg ligeledes taget godt imod af byggelederen Kasper, som nøje satte mig ind i sagen: Renoveringen af Billund Boligforening afd. 14, 15 & 16. Under hele mit praktikophold arbejdede jeg på lige fod med byggelederen og man følte virkelig at man fik opbakning og anderkendelse for ens arbejde. Hos STB BYG får man virkelig lov til at være med helt fremme i forreste række. Mine opgaver bestod af følgende: Planlægning og styring. Fagtilsyn. Kontrakter. Kalkulere og udregne tilbud, samt indhentning af tilbud. Økonomistyring. Kvalitetskontrol & Sikkerheds koordinering. Til sidst skal det selvfølgelig nævnes, at det meget tilfredsstillende praktikophold resulterede i en ansættelse, efter endt uddannelse.

11 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: Gammelmarksvej Vejle Tlf.: Fax: STB BYG A/S består af 2 afdelinger, dels STB Entreprise og dels STB Håndværk. Virksomheden blev stiftet i 1956, som en traditionel tømrervirksomhed, men har gennem årene udviklet sig til en vidtfavnende byggevirksomhed, der udfører byggeopgaver for såvel offentlige som private bygherrer i hele Danmark. STB BYG er velkonsolideret og præget af professionalisme, engagerede medarbejdere og et godt uformelt arbejdsmiljø. I dag beskæftiges ca. 100 ansatte, hvoraf ca. 60 er ansat i håndværkerafdelingen. Virksomheden er desuden certificeret som en af danmarks bedste arbejdspladser, baseret på GREAT PLACE TO WORKs globale standarder. SOCIALT ENGAGEMENT STB BYG, såvel som vore underleverandører og rådgivere, overholder alle internationale konventioner tiltrådt af Danmark, herunder ILO-konventionerne. STB BYG uddanner årligt 4-6 lærlinge, og der beskæftiges løbende 5-6 praktikanter fra bygningskonstruktørskolerne. Der samarbejdes med kommuner og boligforeninger om ansættelse af personer med personlige eller sociale problemstillinger, dels på vore byggepladser, dels i administrationen og snedkeriet. STB ENTREPRISE Vores erfaring spænder vidt og omfatter både nybyggeri og renoveringsarbejder, om- og tilbygning, i såvel total- som hovedentreprise. Der rådes over ca. 20 erfarne projekt- og byggeledere, typisk uddannet som bygningskonstruktør og med baggrund i en håndværkeruddannelse. LAVENERGI STB BYG udfører desuden byggeri med lavenergikrav i samarbejde med arkitekter og ingeniører i hele Danmark. Vore projektledere, egne håndværkere og tilknyttede underentreprenører, er således konstant opdateret på energifronten, og de seneste tiltag, der indføres i dagens byggerier. EVALUERING Større, private som offentlige projekter bliver løbende evalueret af Bülow Management, BNKI Byggeevaluering, for konstant at kunne måle vores evne til at løse opgaverne og dermed sikre den bedst mulige kvalitet og sikkerhed. Som eksempler på nogle af de større byggeopgaver, kan nævnes: TOTALENTREPRISER Opførelse af en superdaginstitution for Kerteminde Kommune, nyt Rådhus i Varde for Varde Kommune, 36 boliger til udviklingshæmmede borgere for Århus Kommune, opførelse af 14 luksuslejligheder i Næstved, udvidelse og modernisering af Engskovskolen i Holbæk, ombygning af en eksiste-rende erhvervsbygning til Valby Friplejehjem, opførelse af Cimbriaparken i Åbenrå med 66 boliger fordelt på 3 blokke i 7 etager, nedrivning og opførelse af 56 nye plejeboliger Huset William i Valby, opførelse af Svendborg Friplejehjem, opførelse af et nyt erhvervsdomicil i Vejle, opførelse af en ny boligkarré Kongens Punkt i Fredericia, opførelse af 48 Almene boliger i Skrillinge for Boligforeningen Lillebælt samt opførelse af daginstitution til 170 børn for Ikast-Brande Kommune. HOVEDENTREPRISER Opførelse af en ny bæredygtig daginstitution i Lund for Horsens Kommune, om- og tilbygning af missionshuset i Odense, om- og tilbygning af Vejle Idrætshøjskole, opførelse af Plejecenter Samsøvej i Holbæk, renovering 189 lejligheder i Korskærparken for Boligkontoret Fredericia, opførelse af 20 almene boliger i Tølløse, ombygning og renovering af UCL Campus Odense, nybygning af 30 bæredygtige boliger i Gødvad Enge for AB Silkeborg, nyt firmadomicil for DSV Transport i Roskilde, opførelse af 3 fem etagers boligblokke Vølunden i Holbæk, renovering af FællesBo Herning afd. 014 og 009, opførelse af Bifaldet Etape 1 og 2 i Musicon Roskilde omfattende 3 boligblokke på 3 til 6 etager samt opførelse af 55 almene boliger for FAB i Assens. FAG- OG STORENTREPRISER Udvidelse af Åbenrå Sygehus, opførelse af 115 almene boliger i Århus, ombygning af 2 boligblokke for Kolstrup Boligforening, opførelse af 183 ungdomsboliger i Risskov, opførelse af multimediehuset Dokk1 på Århus Havn, til- og ombygning af Campus Vejle VUC samt ombygning af Kirurgisk Dagcenter i Horsens. STB HÅNDVÆRK Vi har fastholdt en stor egenproduktion med egne timelønnede som vi bruger ved udførelsen af opgaver, der er placeret logistisk fornuftigt. STB TØMRER Udfører traditionelt tømrerarbejde i forbindelse med både nybyggeri og renoveringer, i både fag og hovedentreprise. De senere år med særligt fokus på energioptimering. Erfaringen spænder vidt, uanset om det drejer sig om spjældarbejder eller større byggearbejder, herunder montering af solcelleanlæg. Der beskæftiges ca. 25 tømrere, hvoraf de 3 er lærlinge. STB MURER Udfører vedligeholdelses og renoveringsarbejder samt nybyggeri i hovedog fagentreprise, herunder opførelse af nye moderne staldbygninger, bolig- og ferieboligprojekter. Der beskæftiges ca. 30 murere og betonfolk. STB SNEDKERI Udfører primært specialproduktion af snedkerpartier. Herunder brandpartier, specialvinduer, skillevægge og lignende byggeelementer, som ikke typisk seriefremstilles. SAMARBEJDSPARTNERE Samarbejdet med kunder såvel som leverandører, prioriteres højt og STB s byggeledere forestår- og har god erfaring med den samlede koordinering af byggesagernes parter. Vi har et solidt og fast netværk af underentreprenører, som arbejder efter de samme målsætninger og det samme engagement som STB BYG, således at aftalte tidsmæssige og økonomiske rammer overholdes. KSS & MILJØ STB BYG overholder alle love og retningslinjer for miljøet og har udviklet egne sagsrelaterede kvalitetssikrings-, sikkerheds- og sundhedssystemer, der også er gældende for vore underentreprenører og leverandører. ORGANISATION STB BYG Holding ApS er mo-derselskab for STB Entreprise og STB Håndværk. Den daglige ledelse forestås af Jan Olesen og Jens Winther, der ligeligt ejer holdingselskabet.

12 ORGANISATION STB BYG Holding A/S Moderselskab Administration STB BYG Entreprise STB HÅNDVÆRK Snedkeri, murer, tømrer STB EJENDOMME Ejendomme, projektudvikling Virksomhedens historie går tilbage til forretningsområder som angivet i figur Virksomhedens ejes 50/50 af Jens Winther og Jan Olesen Ca. 100 medarbejdere hvoraf knap halvdelen er ansat i STB Håndværk Vækstvirksomhed med klar strategi og retning Solide værdier forankret i kulturen og hos medarbejderne

13 ORGANISATION ANSVARSFORDELING DIREKTION Jens winther Jan Olesen SALG & MARKETING ØKONOMI ADM. & IT HR & PERSONALE JURA FORRETNINGSUDVIKLING STB ENTREPRISE STB HÅNDVÆRK PQ / SALG TILBUD & PROJEKTERING INDKØB & KONTRAHERING PRODUKTION 1/5 ÅRS GENNEMGANG KS & MILJØ Tømrer Nord Nord Nord Murer Syd Syd Syd Snedkeri Sjælland Sjælland Sjælland LEDERGRUPPE: Adm. direktør: Direktør: Økonomichef: Udviklings- & strategichef: Produktionsdirektør: Salgs- & Tilbudschef: Jens Winther Jan Olesen Jens Gordon Michael Nielsen Lasse Lindkvist Hansen Jimmi Vinther Graugaard ANSVARSOMRÅDER Salg, marketing HR & personale, forretningsudvikling, økonomi, administration, IT, jura, PQ Jura, indkøb & kontrahering, 1/5 års gennemgang, KS & Miljø, håndværkerforretning Økonomi, administration Udvikling & strategi, håndværkerafdelinger og IT Projektstyring og produktion Salg, tilbud og projektering

14 PRAKTIK BYGGELEDELSE OG PRAKTIKANTER Aktuelt har koncernen ca. 20 byggeledere, som har erfaring med gennemførelsen af såvel total-, hoved- som fagentrepriser. Uddannelsesmæssigt har vore byggeledere typisk en håndværksmæssig baggrund, suppleret med enten arkitekt-, ingeniør- eller konstruktøruddannelsen. Byggelederne opdaterer løbende deres faglige niveau gennem deltagelse i kurser og relevante konferencer, og der sker en løbende erfaringsudveksling blandt byggelederne gennem månedlige erfadage, hvor alle byggeledere og ledelsen besøger og gennemgår de aktuelle byggepladser, med tilknyttede problemstillinger og nye landvindinger. Hvert år har STB BYG praktikaftaler med nye studerende. I 1. kvartal 2018 havde vi 5 praktikanter, fra BTH tilknyttet vore større byggepladser. Vi har gennem årene fået tilrettelagt et praktikforløb, hvor de praktikanten tilbydes et struktureret og professionelt forløb. Den faglige bredde og dybde udbygges, samtidig med at frihedsgrader og ansvar udfordres i samråd med -og i respekt for den enkelte. De mange ressourcer der bliver investeret i praktikforløb er givet godt ud, og er til gavn for både praktikant og STB BYG. Det er vores erfaring at såvel praktikant som virksomhed står med et klart billede af, hvorvidt der efter praktikforløbet er tale om et match, er det tilfældet er der ofte mulighed for ansættelse. Selvom ansættelse ikke skulle være en mulighed, har praktikanterne fået et individuelt tilpasset forløb med masser af læring. Ethvert praktikforløb afsluttes med en officiel udtalelse fra ledelsen

15 PROJEKTER KONGENSPUNKT FREDERICIA PLUMS GÅRD ASSENS DAGINSTITUTION ENGESVANG PROJEKTER I PIPELINE SKRILLINGEVEJ MIDDELFART FÆLLESBO HERNING HUSET WILLIAM VALBY BIFALDET ROSKILDE ETAPE 1 OG 2 VALBY FRIPLEJEHJEM VØLUNDEN HOLBÆK ETAPE 1

16 PROJEKTER RINGSTED SUNDHEDSHUS ØST- VESTBRYGGEN HOLBÆK PROJEKTER UNDER FORHANDLING SKEJBYPARKEN ÅRHUS KARRÉ 3 HOLBÆK HAVN VØLUNDEN HOLBÆK ETAPE 2 SKOVVANG II ALLERØD

FIRMABESKRIVELSE. STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk

FIRMABESKRIVELSE. STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk TØMRER PRÆSENTATION FIRMABESKRIVELSE STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk STB BYG A/S blev stiftet i 1956 som en traditionel tømrervirksomhed,

Læs mere

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. VALBY. BILLUND. FREDERICIA. NÆSTVED. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. HOLBÆK.

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. VALBY. BILLUND. FREDERICIA. NÆSTVED. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. HOLBÆK. PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2016 På byggesagen blev der ikke tøvet med at uddele ansvar, og læringen sparkede røv fra første dag. Citat: Jesper Stjernholm Olesen (Blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S

Læs mere

EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING

EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 8 MURER REFERENCER 14 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Gammelmarksvej 23

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Citat:

Læs mere

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. ODENSE.

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Citat:

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

og multimediehus Dok1 på Århus Havn LAVENERGI HUSE STB Byg opfører desuden nye ejerboliger med lavenergikrav i samarbejde

og multimediehus Dok1 på Århus Havn LAVENERGI HUSE STB Byg opfører desuden nye ejerboliger med lavenergikrav i samarbejde TØMRER PRÆSENTATION FIRMABESKRIVELSE STB BYG A/S blev stiftet i 1956 som en traditionel tømrervirksomhed, men har gennem årene udviklet sig til en vidtfavnende byggevirksomhed, der udfører total-, hoved-

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S LINDHOLM ENTREPRISE A/S er fusionen mellem Lindhom s Tømrer- & Snedker v/ Henrik Knudsen og bygningskonstruktør Mikael W. Klinke. Tilsammen har vi mange års erfaring fra byggebranchen,

Læs mere

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE.

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2014 Praktikperioden ved STB Byg gav mig mere indsigt og lærdom end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Modsat mange andre firmaer, så blev jeg ikke sat til at

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 FIRMABESKRIVELSE STB Entreprise Andkærvej 24 7100 Vejle. STB Håndværk Skovbøllingvej 17 7300 Jelling

Læs mere

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter!

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter! ERHVERVSBYGGERI Etagebyggeri Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger Renovering Skoler og institutioner Ungdomsboliger - vi bygger på værdier og synergi! Som familie løfter vi i flok... At løfte i flok

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 FIRMABESKRIVELSE STB Entreprise Andkærvej 24 7100 Vejle. STB Håndværk Skovbøllingvej 17 7300 Jelling

Læs mere

Kagshusene den lærende byggeplads

Kagshusene den lærende byggeplads Kagshusene den lærende byggeplads Byens Netværk 30.04.12 Tekst og foto: Mikkel Egeberg Rasmussen I forbindelse med renovering og modernisering af 120 lejligheder samt indretning af 33 nye taglejligheder

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG?

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? Går du/i med drømmen om at bygge/renovere parcelhus, villa eller sommerhus? ZENI arkitekter kan hjælpe dig med at realisere drømmen! Vi har kun positive ord at sige om vores

Læs mere

Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst

Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst Gamle dyder og nye tanker kultur som fundament for udvikling og vækst Udvikling på et solidt fundament Vi har udviklet os meget hos Jönsson a/s igennem vores lange historie og især i de senere år er det

Læs mere

DRØMMER DU OM AT BLIVE AT BLIVE ENTREPRENØR?

DRØMMER DU OM AT BLIVE AT BLIVE ENTREPRENØR? DRØMMER DU OM AT BLIVE AT BLIVE ENTREPRENØR? Ole Jepsen A/S søger praktikanter til efteråret 2019 Har du lyst til at prøve kræfter med livet som entreprenør og studerer du til bygningskonstruktør? Så har

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

Evaluering, 9. semester, Politik & Administration, efteråret 2015 Indholdsfortegnelse

Evaluering, 9. semester, Politik & Administration, efteråret 2015 Indholdsfortegnelse Evaluering, 9. semester, Politik & Administration, efteråret 2015 Indholdsfortegnelse Evaluering, 9. semester, Politik & Administration, efteråret 2015... 1 Status... 2 Hvor har du været i praktik?...

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 2 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75 87 17 67 Fax:

Læs mere

Samarbejde med entreprenøren

Samarbejde med entreprenøren Samarbejde med entreprenøren Samarbejde med entreprenøren Dag Præstegaard Bygningskonstruktør Byggeledelse/projektering Rambøll, Arkitektur Landskab Proces (Rambøll - 3XN Witraz Rambøll) Samarbejdet med

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 2 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75 87 17 67 Fax:

Læs mere

Indikatorer på Det fejlfrie byggeri. Dansk Byggeri, 11. april 2013

Indikatorer på Det fejlfrie byggeri. Dansk Byggeri, 11. april 2013 Indikatorer på Det fejlfrie byggeri Dansk Byggeri, 11. april 2013 Program Den kvantitative undersøgelse - Forhold der har særlig betydning - Store og små byggesager - Entrepriseformerne Den kvalitative

Læs mere

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN 16-08-2017 2 IGANGVÆRENDE PROJEKTER ENGSKOVSKOLEN HOLBÆK SVENDBORG FRIPLEJEHJEM UCL CAMPUS ODENSE 25 BOLIGER JERNBANEVEJ TØLLØSE KONGENS PUNKT FREDERICIA VALBY FRIPLEJEHJEM

Læs mere

AB18 og den almene bygherre. Rødovre den 31. januar 2019

AB18 og den almene bygherre. Rødovre den 31. januar 2019 AB18 og den almene bygherre Rødovre den 31. januar 2019 Michael Knudsen Byggeteknisk Chef Himmerland Boligforening Case Fyrkildevej Budget er 420 mio. kr. inkl. moms + 42 boliger i nybyggeri Fyrkildevej

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

www.jtbyg.dk Aut. kloakmester Entreprenør Murer Snedker Tømrer Maler Bornholms plastværft Aut. kloakmester Entreprenør Murer Snedker Tømrer Maler

www.jtbyg.dk Aut. kloakmester Entreprenør Murer Snedker Tømrer Maler Bornholms plastværft Aut. kloakmester Entreprenør Murer Snedker Tømrer Maler Bornholms plastværft Bornholms Plastværft er en afdeling af JT Byg ApS. Værftet udfører alle former for arbejder på erhvervsfartøjer samt på private lystbåde. Vi påtager os traditionelle bådebyggeropgaver

Læs mere

ærlighed gennem enkelhed

ærlighed gennem enkelhed Paustian Arkitekt ærlighed gennem enkelhed 2 Paustian Arkitekt arbejder ud fra et ønske om, at funktion, arkitektur og byggeøkonomi skal gå op i en højere enhed. Paustian Arkitekt, ærlighed gennem enkelhed

Læs mere

For mere information. Kontakt os på vores mail, telefon eller gennem vores hjemmeside: info@byggeinformation.dk

For mere information. Kontakt os på vores mail, telefon eller gennem vores hjemmeside: info@byggeinformation.dk For mere information. Kontakt os på vores mail, telefon eller gennem vores hjemmeside: info@byggeinformation.dk www.byggeinformation.dk Telefon: Projekt beskrivelse Budget Areal (m2) Kommune Region navn

Læs mere

Retningslinjer for diplomingeniørpraktik

Retningslinjer for diplomingeniørpraktik Retningslinjer for diplomingeniørpraktik Alle diplomingeniørstuderende skal som et led i uddannelsen gennemføre et praktikophold af en varighed på 30 ECTS. Praktikken er placeret på den sidste del af 6.

Læs mere

Vi vil også gerne vide lidt om dine forventninger og din motivation for at vælge uddannelsen.

Vi vil også gerne vide lidt om dine forventninger og din motivation for at vælge uddannelsen. UC SYD Dimittendundersøgelse Det er nu ca. ½ år siden, du dimitterede fra videreuddannelsen på UC SYD. Vi ønsker med denne spørgeskemaundersøgelse at følge op på, hvilken betydning uddannelsesforløbet

Læs mere

TRIN FOR TRIN SÅDAN KOMMER DU GODT I MÅL SOM BYGHERRE

TRIN FOR TRIN SÅDAN KOMMER DU GODT I MÅL SOM BYGHERRE EN TRIN-FOR-TRIN BESKRIVELSE AF, HVORDAN KOMMUNERNE KAN BRUGE NØGLETAL, NÅR DE SKAL BYGGE, OG HVILKE FORDELE DE OPNÅR. FEBRUAR 2009 SÅDAN KOMMER DU GODT I MÅL SOM BYGHERRE TRIN FOR TRIN Denne brochure

Læs mere

Retningslinjer for. Praktik. på Datamatikeruddannelsen

Retningslinjer for. Praktik. på Datamatikeruddannelsen Retningslinjer for Praktik på Datamatikeruddannelsen Baggrund På datamatikeruddannelsens 5. semester skal de studerende gennemføre et praktikophold i en eller flere virksomheder. Praktikken er normeret

Læs mere

Nyhedsbrev - August 2017

Nyhedsbrev - August 2017 Nyhedsbrev - August 2017 Københavns Universitet Væksten følger ressourcerne ELINDCO har nået sine mål tre år før tid. Vi vækster ikke for vækstens skyld men for at skabe en stabil virksomhed med de rette

Læs mere

TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN

TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN TRENDS FOR BYGGEBRANCHEN 2012-2014 FORDELT MÅNEDSVIS BYGGEPROJEKTER IGANGSAT 2012 OG 1. HALVÅR 2013 12.000 10.000 Alle tal er i millioner kroner Igangsat 2012 Igangsat 2013 (1. halvår) 8.000 6.000 4.000

Læs mere

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring.

SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby SEO- og Kommunikationspraktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og markedsføring. AWM Network søger praktikanter med talent for kommunikation

Læs mere

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe. det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.dk Side 2 Velkommen Velkommen til ArkiTegnRibe, hvor arkitekt

Læs mere

09454 Praktik i Vancouver Torben Kulasingam

09454 Praktik i Vancouver Torben Kulasingam Praktikforløb i udlandet I Vancouver, Canada som bygningsdesigningeniør hos Dragados Canada Forord Rapporten er udfærdiget som en del af grundlaget for tildeling af legat, i forbindelse med afholdelse

Læs mere

Præsentation BARSLUND GROUP A/S

Præsentation BARSLUND GROUP A/S Præsentation BARSLUND GROUP A/S v.14.1 Profil Grundlagt i 1980 Hovedkontor, Kvistgård, Danmark Regionalkontor, Fredericia, Danmark Barslund AB, Arlöv, Sverige Udfører fag-, hoved- og totalentrepriser.

Læs mere

Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen

Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen Professionel bygherrerådgivning gør hele forskellen Hos OBH-Gruppen findes intet standard produkt, da vores grundlæggende præmis er at kunne tilbyde 360 rådgivning med bygherren i fokus. Vi er bygherrens

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

Netværksmøde. Den 16. December 2014

Netværksmøde. Den 16. December 2014 Netværksmøde Den 16. December 2014 Indhold. 1. Præsentation Allan Revsbech 2. Himmerland i tal. 3. Bygherre ansvar 4. En case vedr. belysning 5. Spørgsmål Præsentation Allan Revsbech. Projektleder ved

Læs mere

solidt byggeri til alle kunder!

solidt byggeri til alle kunder! solidt byggeri til alle kunder! A.C. Tone Byg er en ejerledet og kvalitetsbevidst murervirksomhed, som løser opgaver på hele Sjælland. Vores historie går tilbage til 2001, hvor murermester Allan Coops

Læs mere

DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER

DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK 13.09.17 DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER 1 PRÆSENTATIONEN INDEHOLDER Baggrund og historie Kunder og forretningssegmenter Uddrag af nogle af vores igangværende

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

Bygningskonstruktøren og arbejdskraftudfordringen

Bygningskonstruktøren og arbejdskraftudfordringen Bygningskonstruktøren og arbejdskraftudfordringen AUA-projekt, juni 2012 Projektledelse: Camilla Treldal Jørgensen, KL Jens Krarup, Konstruktørforeningen Projekter er gennemført i tæt samarbejde med Simon

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR. Få en praktikant. fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College

VIA ADMINISTRATIONSBACHELOR. Få en praktikant. fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College Få en praktikant fra administrationsbacheloruddannelsen VIA University College Skaber værdi for både praktikant og praktiksted Få en praktikant Administrationsbacheloruddannelsen ønsker løbende at indgå

Læs mere

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker!

KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS. Fyldt med medier, marked og mennesker! KOM IND I ET VILDT UNIVERS AARHUS Fyldt med medier, marked og mennesker! Brænder du for medier og marketing? IUM Aarhus søger to målrettede praktikanter, der brænder for medier og marketing, og som har

Læs mere

KODEKS FOR GOD UNDERVISNING

KODEKS FOR GOD UNDERVISNING KODEKS FOR GOD UNDERVISNING vi uddanner fremtidens landmænd GRÆSSET ER GRØNNEST - LIGE PRÆCIS DER, HVOR VI VANDER DET. Og vand er viden hos os. Det er nemlig vores fornemste opgave at sikre, at du udvikler

Læs mere

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk.

OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK. Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. OPLEV VÆRDIEN AF ET PROFESSIONELT NETVÆRK Vi hjælper ledere, specialister og deres virksomheder med at udvikle sig gennem et fortroligt netværk. BLIV EN DEL AF ET STÆRKT NETVÆRK EGN er din kilde til innovation,

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

Oversigt over kommunehandling på PCB

Oversigt over kommunehandling på PCB Oversigt over kommunehandling på PCB Kommuner der har foretaget systematiske målinger af indeklimaet Stevns Vesthimmerland Kommuner der har foretaget systematisk screening uden målinger Lejre Rudersdal

Læs mere

Information til virksomheder om praktikanter fra finansøkonomuddannelsen

Information til virksomheder om praktikanter fra finansøkonomuddannelsen Information til virksomheder om praktikanter fra finansøkonomuddannelsen Kære virksomhed, Vi håber, at du og din virksomhed sammen med Cphbusiness vil være med til at færdiguddanne vores finansøkonomer.

Læs mere

Virksomhedsprofil Brandbook

Virksomhedsprofil Brandbook Virksomhedsprofil Brandbook KTerhvervsbyg A/S Ryttervangen 18 7323 Give Telefon: 7573 3366 www.klaebel-design.dk www.www.kterhvervsbyg.dk VIRKSOMHEDS- IDENTITET Vision & Mission Vision KTerhvervsbyg A/S

Læs mere

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst.

Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Account Management/salgs-praktikant søges til virksomhed i vækst. AW Media søger praktikant med talent for salg og kommunikation. Du behøver ingen erfaring, idet

Læs mere

Retningslinjer for diplomingeniørpraktik

Retningslinjer for diplomingeniørpraktik Studienævnet for Energi Institut for Energiteknik Dokumentdato: 17. september 2019 Dokumentansvarlig: Studiesekretariatet Retningslinjer for diplomingeniørpraktik Alle diplomingeniørstuderende skal som

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby 7070 2870 info@aw-media.dk www.aw-media.dk Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger

Læs mere

Ta et talent ind i din virksomhed

Ta et talent ind i din virksomhed 1 Ta et talent ind i din virksomhed Byggetekniker * Bygningskonstruktør ** Designteknolog / Fashion design * Driftsteknolog - offshore * Installatør stærkstrøm * Multimediedesigner * Produktionsteknolog

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring.

Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media ApS Høffdingsvej 34 2500 Valby Kommunikations-/SEO-praktikant Lær om SEO samt resultatskabende online kommunikation og -markedsføring. AW Media søger praktikant med talent for kommunikation til

Læs mere

Kongsberg A/S ejes af stifterne Jan Nørr Nissen og Per C Hansen gennem respektive holdingselskaber.

Kongsberg A/S ejes af stifterne Jan Nørr Nissen og Per C Hansen gennem respektive holdingselskaber. 2011 2 Kongsberg Kongsberg A/S Kongsberg A/S har siden stiftelsen i 2001 beskæftiget sig med projektudvikling, ejendomsinvestering og gennemførelse af såvel bolig- som erhvervsbyggeri. Kongsberg A/S ejes

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE. Antal besøgende: 7446 Antal besvarelser: 2010 Svarprocent: 26,9%

EVALUERING FRA BESØGENDE. Antal besøgende: 7446 Antal besvarelser: 2010 Svarprocent: 26,9% 2018 EVALUERING FRA BESØGENDE Antal besøgende: 7446 Antal besvarelser: 2010 Svarprocent: 26,9% ALLE BESØGENDE TOTAL: 7446 Studieretning Status 6% 7% 12% 23% 32% Økonomi, Revision, Business & Marketing

Læs mere

Figur 3.2 Værdikæde over byggeprocessen.

Figur 3.2 Værdikæde over byggeprocessen. 3. BYGGEPROCESSEN 3. BYGGEPROCESSEN Formået med kapitlet er at redegøre for aktiviteterne og samspillet mellem aktørerne i byggeprocessen, på baggrund af de beskrevne aktører. Byggeprocessen er her defineret,

Læs mere

Præsentation af MT Højgaard A/S tilbud og planlagte håndtering af byggepladslogistik på Kolding Sygehus. mth.dk

Præsentation af MT Højgaard A/S tilbud og planlagte håndtering af byggepladslogistik på Kolding Sygehus. mth.dk 1 Præsentation af MT Højgaard A/S tilbud og planlagte håndtering af byggepladslogistik på Kolding Sygehus 2 mth.dk Indledning Hvordan ville MT Højgaard håndtere byggepladslogistikken på Kolding Sygehus

Læs mere

Rapport 3 semester. Kan man skabe tillid i byggeriet ved at bygge efter Trimmet byggeri.

Rapport 3 semester. Kan man skabe tillid i byggeriet ved at bygge efter Trimmet byggeri. Kan man forbedre tilliden i byggeriet ved at bruge ledelsesformen trimmet byggeri og hvordan er det muligt. Kan det overhovedet lade sig gør? Rapport 3 semester Kan man skabe tillid i byggeriet ved at

Læs mere

UNDERSØGELSE AF RENOVERINGSKOMPETENCER BLANDT BYGNINGSKONSTRUKTØRER. ved analyserådgiver Sune Holm Thøgersen og seniorrådgiver Thomas Uhd, Advice

UNDERSØGELSE AF RENOVERINGSKOMPETENCER BLANDT BYGNINGSKONSTRUKTØRER. ved analyserådgiver Sune Holm Thøgersen og seniorrådgiver Thomas Uhd, Advice UNDERSØGELSE AF RENOVERINGSKOMPETENCER BLANDT BYGNINGSKONSTRUKTØRER ved analyserådgiver Sune Holm Thøgersen og seniorrådgiver Thomas Uhd, Advice 1 Rapportens indhold OM UNDERSØGELSEN KONKLUSIONER VIRKSOMHEDERNES

Læs mere

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder

DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult er totalrådgiver vi gør det nemt for vores kunder DetailConsult har mange års erfaring med projektering og udvikling for bygherre. Vi har speciale i detailhandlen og arbejder løsningsorienteret

Læs mere

Organisatoriske enheder i den almene boligsektor

Organisatoriske enheder i den almene boligsektor TEMASTATISTIK 2018:6 Organisatoriske enheder i den almene boligsektor 2008-2018 Den almene boligsektor er blevet koncentreret på færre, men større enheder i de seneste 10 år. Fusioner mellem boligorganisationer

Læs mere

Dato Januar 2013 SØNDER-KORSKÆRPARKEN PARTNERSKABSAFTALER DREJEBOG

Dato Januar 2013 SØNDER-KORSKÆRPARKEN PARTNERSKABSAFTALER DREJEBOG Dato Januar 2013 SØNDER-KORSKÆRPARKEN PARTNERSKABSAFTALER DREJEBOG INDHOLD 1. Formål 1 2. Målsætning 1 3. Målgruppe 1 4. Det udbudsretlige grundlag 1 5. Udvikling og forankring af partnerskabsaftalerne

Læs mere

SEMESTERORIENTERING 6. SEMESTER. Praktik. VIA University College. Uddannelsen til professionsbachelor som bygningskonstruktør

SEMESTERORIENTERING 6. SEMESTER. Praktik. VIA University College. Uddannelsen til professionsbachelor som bygningskonstruktør VIA University College SEMESTERORIENTERING 6. SEMESTER Praktik Uddannelsen til professionsbachelor som bygningskonstruktør VIA University College Horsens, Holstebro, Aarhus Efteråret 2014 VIA University

Læs mere

Nøgletal og Bygge Rating. - Byggesektorens kvalitetsstempel

Nøgletal og Bygge Rating. - Byggesektorens kvalitetsstempel Nøgletal og ygge Rating - yggesektorens kvalitetsstempel Hvorfor Hvad skal din virksomhed med Nøgletal er et resultat af evalueringer af byggesager for entreprenører, rådgivere og bygherrer. Hvis din virksomhed

Læs mere

Kommuner og regioners køb af rådgivning

Kommuner og regioners køb af rådgivning Pernille Langgaard-Lauridsen, seniorchefkonsulent pel@di.dk, 3377 4611 Malene Gammelby, studentermedhjælper mgam@di.dk, 3377 4887 MAJ 2019 Kommuner og regioners køb af rådgivning Kommunernes direkte indkøb

Læs mere

Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM)

Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM) Information til virksomhederne om praktik på Professionsbachelor uddannelsen i International Handel og Markedsføring (PBA ISMM) 1 Det er uddannelsens formål at uddanne professionsbachelorer inden for International

Læs mere

Bygherrerådgivning. Økonomisk bygherrerådgivning og byggesagsforretningsførelse

Bygherrerådgivning. Økonomisk bygherrerådgivning og byggesagsforretningsførelse Bygherrerådgivning Økonomisk bygherrerådgivning og byggesagsforretningsførelse Økonomisk bygherrerådgivning og byggesagsforretningsførelse Procesbeskrivelse: Procesbeskrivelsen giver et overblik over arbejds

Læs mere

Hvad vælger eleverne, når de forlader grundskolen efter 9. og 10. klasse i 2019?

Hvad vælger eleverne, når de forlader grundskolen efter 9. og 10. klasse i 2019? Hvad vælger eleverne, når de forlader grundskolen efter 9. og 10. klasse i 2019? Målsætninger for unges uddannelse har været et politisk omdrejningspunkt i mange år ambitionen er, at alle unge i Danmark

Læs mere

Lokal case v. FAB. BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart

Lokal case v. FAB. BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart Lokal case v. FAB BL og Almennet ERFA møde 19. marts 2019, Middelfart FAB Fyns Almennyttige Boligselskab, etableret i 1946 FAB har 95 boligafdelinger med 8.950 boliger 136 411 554 Ca. 110 ansatte: 45 administration,

Læs mere

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S Århus Dato: November 2010 Konsulent: Direktør Evald Eriksen 1 Indhold 1. Formål med notatet...3

Læs mere

Næstved Kommune. Side 1 af 5

Næstved Kommune. Side 1 af 5 Næstved Kommune Job- og personprofil for controller/byggeøkonom for rammeaftaler for indkøb af mindre håndværkerydelser i Team Ejendomme i Center for Trafik og Ejendomme Side 1 af 5 Indledning Næstved

Læs mere

Uddannelsesparathed hos eleverne i 8. klasse, 2017

Uddannelsesparathed hos eleverne i 8. klasse, 2017 Uddannelsesparathed hos eleverne i 8. klasse, 2017 Resumé Fordelingen af uddannelsesparate versus ikke-uddannelsesparate elever er i 2017 meget lig de foregående to år. Samlet set er 28 procent af de elever,

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2018

Nyhedsbrev - Maj 2018 Nyhedsbrev - Maj 2018 Nicklas, svendeprøve 2018 Masser af elevpoint til ELINDCO I forbindelse med Trepartsaftalen i 2016 indgik parterne en aftale om at skaffe flere praktikpladser, og man indførte det

Læs mere

VIL DU VÆRE DIREKTØR?

VIL DU VÆRE DIREKTØR? VIL DU VÆRE DIREKTØR? MÅLRETTET GRADUATE-PROGRAM Graduate-uddannelse 1 Graduate-uddannelse 2 Hos Difko driver vi selvstændige virksomheder Difko er med over 35 års historie et af Danmarks ældste selskaber

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere

10 ECTS 1C Projektstyring (planlægning og styring af tid, processer og ressourcer)

10 ECTS 1C Projektstyring (planlægning og styring af tid, processer og ressourcer) Bilag 1: Oversigt over obligatoriske uddannelseselementer og fag 1. semester 5 ECTS 1A Byggeforståelse (introduktion til byggebranchen) Skal kunne håndtere afkodning af detaljeringsgraden af udbudsmaterialet

Læs mere

HANS IKJÆR ENTREPRENØRFORRETNING APS AUT. KLOAKMESTER

HANS IKJÆR ENTREPRENØRFORRETNING APS AUT. KLOAKMESTER 1 ÅRS JUBILÆUM Stabilitet, erfaring og engagement siden 1998 HANS IKJÆR ENTREPRENØRFORRETNING APS AUT. KLOAKMESTER www.hient.dk 2 3 Det sikre valg Dialog og medansvar skaber en god byggeplads Maskiner

Læs mere

Er du er privat bygherre og drømmer om at bygge/renovere nyt parcelhus, villa eller sommerhus? Her kan du læse, hvordan KPF Arkitekter kan hjælpe dig

Er du er privat bygherre og drømmer om at bygge/renovere nyt parcelhus, villa eller sommerhus? Her kan du læse, hvordan KPF Arkitekter kan hjælpe dig Er du er privat bygherre og drømmer om at bygge/renovere nyt parcelhus, villa eller sommerhus? Her kan du læse, hvordan KPF Arkitekter kan hjælpe dig med at realisere drømmen. KPF Arkitekter realisere

Læs mere

Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats. 3. Kvartal 2017

Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats. 3. Kvartal 2017 1 Integrationsindikatoren: Integration på arbejdsmarkedet og kommunernes indsats 3. Kvartal 2017 Om integrationsindikatoren AXCELFUTURES INTEGRATIONSPROJEKT HVEM ER MÅLGRUPPEN 19.000 nytilkomne flygtninge

Læs mere

CASAs investeringer. En præsentation af udvalgte cases v/ Udviklingsdirektør Rasmus Holbech

CASAs investeringer. En præsentation af udvalgte cases v/ Udviklingsdirektør Rasmus Holbech CASAs investeringer En præsentation af udvalgte cases v/ Udviklingsdirektør Rasmus Holbech CASA fra 1985 til i dag 1985 1995 2005/6 2011 2015 2016 2019 Ejendomsselskabet CASA A/S stiftes af Michael Mortensen

Læs mere

ENTREPRENØR FAKTABLAD Side 1/3

ENTREPRENØR FAKTABLAD Side 1/3 ENTREPRENØR FAKTABLAD Side 1/3 Virksomhed: LM BYG A/S Gyldigt til og med: 2. august 2016 Er evalueringen afbrudt?: Nej Tidsfrister Mangler Arbejdsulykker Kundetilfredshed Skala: Projektinformation Kunde

Læs mere

B1: Statisk projekteringsrapport

B1: Statisk projekteringsrapport OBH Rådg. Ingeniører A/S Region Fyn Agerhatten 25 5220 Odense SØ Tlf. 70 21 72 40 Fax 70 21 72 41 obh@obh-gruppen.dk www.obh-gruppen.dk B1: Statisk projekteringsrapport Sag: Familie- og ungdomsboliger

Læs mere

Vision og mål for MSE mod 2020

Vision og mål for MSE mod 2020 M S E S t r a t e g i p r o c e s 2 0 1 3 Vision og mål for MSE mod 2020 Strategi i MSE Som nævnt på MSE dagen 2012 er vi på vej op i Superligaen! Vi er fortsat den største entreprenør på Lolland Falster,

Læs mere

KONFERENCE AB 18 - Nyt aftalesystem for byggeriet

KONFERENCE AB 18 - Nyt aftalesystem for byggeriet KONFERENCE AB 18 - Nyt aftalesystem for byggeriet Få unik indsigt i konsekvenserne for fremtidens byggeri TILMELD DIG PÅ WWW.JUC.DK /KFAB18 1 PRAKTISK INFORMATION 24. SEP 7 LEKT. KR. 4.995 ekskl. moms

Læs mere

RENOVERING I BYGNINGSKONSTRUKTØR UDDANNELSEN

RENOVERING I BYGNINGSKONSTRUKTØR UDDANNELSEN RENOVERING I BYGNINGSKONSTRUKTØR UDDANNELSEN Et eksempel til inspiration Grith Bech-Nielsen, arkitekt MAA, PhD, specialkonsulent VIA University College, Horsens DISPOSITION Bygningskonstruktøruddannelsen

Læs mere

LEVERANCEKÆDEN. figur 7. Leverancekæden i byggeriet.

LEVERANCEKÆDEN. figur 7. Leverancekæden i byggeriet. 4 LEVERANCEKÆDEN Dette kapitel har til formål at danne et overblik over den nuværende situation i leverancemarkedet. Beskrivelsen tager udgangspunkt i et antal af projektgruppen opstillede procesmodeller,

Læs mere

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov

Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Energioptimerede filterkomponenter til dine behov Christian Alstrup Adm. direktør Historien bag konfair a/s konfair a/s blev etableret i 1972 af Lise og Erik Alstrup i hjemmets staldbygninger ved Nøvling

Læs mere

LCDK medlemsmøde 06 november 2014. Lean værktøjer i praksis

LCDK medlemsmøde 06 november 2014. Lean værktøjer i praksis LCDK medlemsmøde 06 november 2014 Lean værktøjer i praksis Lean værktøjer i praksis Et uddrag af visionen "Vi vil være epicenter for forskning, viden, uddannelse, erfaring, værktøjer, netværk og fordomsfri

Læs mere