PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017"

Transkript

1 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2017 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende ansat hos C&W Arkitekter pr. 1. marts 2017) På byggesagen blev der ikke tøvet med at uddele ansvar, og læringen sparkede røv fra første dag. Citat: Jesper Stjernholm Olesen (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. august 2015) Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Citat: Kasper Hauge Hansen (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 15. januar 2015) STB BYG er gode til at tage hånd om praktikanter, og det mærkes tydeligt, at det ikke er første gang de har prøvet det. Citat: Daniel Rohde (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 15. januar 2015) Praktikperioden ved STB BYG gav mig mere indsigt og lærdom end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Modsat mange andre firmaer, så blev jeg ikke sat til at udføre det arbejde som byggelederen ikke orkede Citat: Kristian Lundfold (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. august 2012) Jeg fik lov til at køre nogle af entrepriserne på egen hånd, så jeg blev ikke bare sat til at lave KS eller tilsyn, jeg fik noget ansvar og det var meget lærerigt Citat: Henrik Tang Pedersen (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1. juni 2013)... jeg fik opbakning og anerkendelse for mit arbejde. Hos STB BYG får man lov til at være med helt fremme i forreste række Citat: Nicolaj Beier (blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S pr. 1 juli 2013) Ved spørgsmål om praktikplads kontakt da projektdirektør Lasse Lindkvist på eller send ansøgning mrk. praktikplads til STB BYG A/S - Andkærvej Vejle

2 PRAKTIKFORLØB INTRODUKTION (UGE 1) Når du starter som praktikant hos STB BYG A/S vil der være planlagt et introduktionsforløb. Her vil du få lejlighed til at møde relevante funktioner og medarbejdere, så du fra start har en grundlæggende forståelse for virksomhedens forretningssystemer og snitflader. Du vil allerede den første dag få udleveret PC og smartphone, og få adgang til al relevant projekt og tegningsmateriale for det projekt du bliver tilknyttet. GRANSKNING (UGE 2) Fra og med uge 2 vil du få dit daglige virke på byggepladsen. I første omgang vil der blive afsat tid til at sætte sig grundigt ind i projektet. Vores byggeledelse vil forberede en præsentation af projektet til dig, men selvstudier og deltagelse i diverse mødeaktiviteter vil også forekomme. Når du har fået et godt kendskab og fornemmelse for projektet, vil den ansvarlige bygeledelse tage en snak med sig om dine forventninger og læringsmål, og dette vil så efterfølgende blive sammenholdt med de muligheder der er på projektet. BYGGELEDELSE ON THE JOB (UGE 3 19) Der er ikke nogen faste procedure for hvilke aktiviteter en praktikant involveres i eller hvor stort et ansvar han varetager. Frihed under ansvar er en bærende værdi for virksomheden, og den ansvarlige byggeledelse på projektet beslutter løbende i samråd med praktikanten hvilke opgaver der skal løses. Det tilstræbes altid at du som praktikant bliver udfordret såvel personligt som fagligt, så du får mest muligt ud af dit praktikforløb. Herigennem får både du og virksomheden det bedste billede af fremtidige muligheder for ansættelse. EVALUERING OG AFSLUTNING (UGE 20) Ethvert praktikforløb markeres med en event i Vejle, hvor man får taget ordentlig afsked med hinanden. Praktikanten vil herunder modtage en personlig skriftlig anbefaling med baggrund i de leverede resultater og byggeledelsens tilfredshed. Men hos STB BYG A/S er det ofte set, at såvel praktikanten som virksomheden ønsker at videreføre samarbejdet, og derfor bevarer flere praktikanter deres tilknytning til virksomheden efter endt praktikophold. STB BYG A/S er en virksomhed i vækst, og der er derfor løbende behov for nye byggeledere.

3 PRAKTIKANTUDTALELSE Christian Christiansen Bygningskonstruktør Jeg har som en del af min uddannelse, som bygningskonstruktør været i praktik i STB BYG i 20 uger. Det er bestemt ikke noget jeg fortryder, da der fra dag ét var styr på tingene. Jeg var efter aftale med STB tilknyttet deres tilbudsafdeling de første fem uger, som virkelig var en god måde at se hvordan det hele starter. Det handler om at prøve en masse ting af under praktikopholdet og det er der virkelig mulighed for hos STB. Jeg var i mine sidste 15 uger tilknyttet en byggesag i Odense, som omhandlede en renovering af en skole på ca m 2, der i perioder beskæftigede 250 mand. Det var først da jeg kom ud på byggepladsen, at jeg fik indblik i hvilken hverdag en byggeleder har, både i forhold til arbejdsopgaver men også det ansvar som følger med. Frihed under ansvar er nok den bedste betegnelse for hvordan en byggeleder har det. Jeg var under vingerne hos byggelederen Daniel og fik masser af ansvar og støtte i de situationer, som krævede det. Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. STB er virkelig gode til at tage imod praktikanter og man oplever hurtigt, at det ikke er første gang de har prøvet det.

4 PRAKTIKANTUDTALELSE Kasper Hauge Hansen Bygningskonstruktør VIA Aarhus Jeg var praktikant ved STB BYG under opførelsen af Dokk1 på Århus havn, et spændende, og ikke mindst udfordrende projekt, både opførelses-, planlægnings- og logistikmæssigt. Lige fra starten af min praktikperiode, har jeg følt at jeg skulle bruges til mere end det, byggelederne ikke havde tid til. Der blev lagt stor fokus på, at jeg skulle have mit eget fokusområde som jeg ville have ansvaret for igennem perioden. Jeg blev hurtigt kastet ud i procesplanlægningen med de øvrige entreprenører på pladsen, samt deltog på egen hånd til sikkerhedsmøder mv. Dette så jeg som en god mulighed for at bevise at man selv kunne tage initiativ, ansvar og tage beslutninger, hvilket også gav selvtillid og en følelse af at man godt kunne. Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, frem for en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Den uformelle tone, det gode arbejdsmiljø og kollegaer, gjorde at jeg ikke tøvede med at søge ind i virksomheden igen, heldigvis med succes. Som ny-uddannet byggeleder og var jeg med til at få afleveret Dokk1. Det er en fed fornemmelse at være med til at afslutte noget, man har været en del af!

5 PRAKTIKANTUDTALELSE Jesper Stjernholm Olesen Bygningskonstruktør VIA Horsens Mit praktikophold i STB BYG startede på kontoret i Vejle, hvor jeg blev introduceret for det spændende projektet, opførelsen af Aabenraa Sygehus Fase 2 som jeg skulle være en del af. Projektet bestod af opførelsen af m 2 topmoderne sygehus, en tilbygning til Fase 1 som STB BYG tidligere havde opført. Jeg blev introduceret til hele organisationen i firmaet inden praktikopstart, og jeg blev lynhurtigt en del af holdet blandt de andre ansatte i STB BYG. På byggesagen blev der ikke tøvet med at uddele ansvar og læringen sparkede røv fra første dag. Jeg fik fra start opgaver og ansvarsområder som jeg hovedsageligt skulle fokusere på under praktikopholdet. Jeg så hurtigt muligheden for selv at prøve kræfter med de redskaber jeg havde lært på skolens første 5 semestre. At jeg som praktikant fik et stort medansvar i projektet under mit praktikforløb medvirkede til at læringen og arbejdsmoralen var helt i top! Det der startede med et planlagt praktikforløb på de obligatoriske 20 uger endte med at blive til 26 uger inden jeg skulle tilbage på skolebænken og påbegynde 7. semester. De ekstra 6 uger i STB BYG valgte jeg selv, for at få så meget læring som muligt med fra byggepladsen. Jeg ville ikke have været foruden mit praktikophold i STB, som har fokus på de rigtig værdier og uddeler ansvar til deres praktikanter. Midt i 7. semester søgte jeg job ved STB, og i dag er jeg ansat som byggeleder i STB BYG A/S.

6 PRAKTIKANTUDTALELSE Daniel Rohde Bygningskonstruktør VIA Horsens Min praktik var spændende, fagligt udfordrende og meget lærerig. I min praktik var jeg tilknyttet projektet med udvidelse af Aabenraa Sygehus Fase 1. Projektet omhandlede hovedsageligt nybyggeri, men også en smule renovering i alt ca m 2. Projektet var udbudt i fag-/storentrepriser hvilket betød, at der naturligt nok var mange aktører indblandet og at det virkelig gav mig et godt indblik i det kæmpe kommunikations- og styringsarbejde der er følger med en sådan sag. For mit eget vedkommende, var jeg så heldig at få tildelt et specifikt område som jeg hovedsageligt skulle koncentrere mig om igennem hele praktikforløbet. Det var, for mig, en utrolig god måde at få indblik i hvad er byggeleder hos STB BYG hovedsageligt beskæftiger sig med. Det specifikke ansvarsområde gjorde desuden at jeg kunne få lov til at agere præcis som jeg ønskede indenfor et afgrænset område, og på den måde få arbejdet helt ind under huden på samme tid var der alt den support og vejledning som man kunne ønske sig, i form af, til enhver tid, venlige og kompetente kollegaer. Mit forløb hos STB BYG var med til at udvikle mig, og give mig et meget bedre indblik i hvad en byggeleder egentlig har som ansvarsområde. Det store ansvar og de frie tøjler var det som jeg blev mest overrasket over det føltes som en tillidserklæring af de helt store. Mit praktikforløb skulle have sluttet 1,5 måned før afleveringen, og da STB BYG tilbød at jeg kunne blive helt til enden, takkede jeg naturligvis ja. Det blev i alt til 26 rigtig gode og lærerige uger. Et praktikforløb hos STB BYG er yderst givtigt, og er man parat til at yde en indsats, så bliver det bestemt også honoreret. STB BYG er gode til at tage hånd om praktikanter, og det mærkes tydeligt, at det ikke er første gang de har prøvet det. Halvvejs inde i 7. semester blev jeg ringet op, og tilbudt et arbejde når min sidste eksamen var afsluttet. Jeg startede hos STB BYG den 15. januar 2015.

7 PRAKTIKANTUDTALELSE Kristian Lundfold Bygningskonstruktør BTH Jeg startede min praktikperiode hos STB BYG i juni måned 2012, og forløbet som kun skulle vare 20 uger endte op i cirka 25 uger. Praktikperioden ved STB BYG gav mig mere indsigt og lærdom end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Jeg blev fuldt ud implementeret i firmaets hverdag, og de tøvede ikke med at give mig et ansvar for det projekt som jeg skulle sidde med. Modsat mange andre firmaer, så blev jeg ikke sat til at udføre det arbejde som byggelederen ikke orkede. Jeg fik lov til at prøve kræfter med alle de forskellige sider af arbejdet som byggeleder så ugerne gik hurtigt, alt for hurtigt. Jeg har nu været fast ansat ved STB BYG siden 1. august 2012, og kunne pt. ikke forestille mig at arbejde andre steder. STB BYG er et firma med de helt rigtige værdier for de, som er nystartede bygningskonstruktører, idet at der er et stort bagland samt gode kollegaer man altid kan sparre med.

8 PRAKTIKANTUDTALELSE Henrik Tang Pedersen Byggeteknikker VIA Horsens Mit praktik ophold hos STB BYG var meget spændende. Jeg var med til energirenoveringen af Varbergparken blok 15 på 4 etager i Haderslev. En hovedentreprise, omfattende 36 familieboliger, der blev ombygget og renoveret til 32 boliger. I alt ca m² + altangange, servicearealer og kælder. Dette var et meget spændende projekt for mig, da den byggeleder som kørte sagen (Martin Fogh ) brugte mig som en ligeværdig kollega. Der var faktisk ikke noget jeg ikke måtte, jeg havde kontakt til håndværkerne, entreprenør, bygherrerådgivere (arkitekter og Ingeniør) og til sidst bygherre selv. Jeg fik lov til at køre nogle af entrepriserne på egen hånd, så jeg blev ikke bare sat til at lave KS eller tilsyn, jeg fik noget ansvar og det var meget lærerigt. Jeg var meget glad for mit ophold hos STB, så glad at jeg søgte job hos dem efterfølgende, og blev ansat som byggeleder i STB BYG A/S pr. 1 juni Så tag chancen, søg ind som praktikant hos STB og bliv udfordret.

9 PRAKTIKANTUDTALELSE Nicolaj Beier Bygningskonstruktør BTH Forud for mit praktikophold havde jeg opsat en række kriterier for den type virksomhed som jeg søgte, hvor STB BYG A/S vandt min interesse. Jeg startede mit praktikophold på virksomhedens hovedkontor i Vejle, hvor jeg blev introduceret for alle medarbejderne på kontoret. Samme dag gennemgik firmaets økonomi & IT mand, firmaets sammensætning, økonomi, mappestruktur og jeg fik udleveret alle de nødvendige værktøjer. Man følte sig virkelig velkommen. På pladsen blev jeg ligeledes taget godt imod af byggelederen Kasper, som nøje satte mig ind i sagen: Renoveringen af Billund Boligforening afd. 14, 15 & 16. Under hele mit praktikophold arbejdede jeg på lige fod med byggelederen og man følte virkelig at man fik opbakning og anderkendelse for ens arbejde. Hos STB BYG får man virkelig lov til at være med helt fremme i forreste række. Mine opgaver bestod af følgende: Planlægning og styring. Fagtilsyn. Kontrakter. Kalkulere og udregne tilbud, samt indhentning af tilbud. Økonomistyring. Kvalitetskontrol & Sikkerheds koordinering. Til sidst skal det selvfølgelig nævnes, at det meget tilfredsstillende praktikophold resulterede i en ansættelse efter endt uddannelse.

10 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: Andkærvej Vejle Tlf.: Fax: STB BYG A/S består af 2 afdelinger, dels STB Entreprise og dels STB Håndværk. Virksomheden blev stiftet i 1956, som en traditionel tømrervirksomhed, men har gennem årene udviklet sig til en vidtfav-nende byggevirksomhed, der udfører byggeopgaver for såvel offentlige som priva-te bygherrer i hele Danmark. STB BYG er velkonsolideret og præget af professionalisme, engagerede medarbej-dere og et godt uformelt arbejdsmiljø. I dag beskæftiges ca. 90 ansatte, hvoraf ca. 60 er ansat i håndværkerafdelingen. SOCIALT ENGAGEMENT STB BYG, såvel som vore underleverandører og rådgive-re, overholder alle internationale konventioner tiltrådt af Danmark, herunder ILO-konventionerne. STB BYG uddanner årligt 4-6 lærlinge, og der beskæftiges løbende 5-6 praktikanter fra bygningskonstruktørskolerne. Der samarbejdes med kommuner og boligfore-ninger om ansættelse af personer med personlige eller sociale problemstillinger, dels på vore byggepladser, dels i admini-strationen og snedkeriet. STB ENTREPRISE Vores erfaring spænder vidt og omfatter både nybyggeri og reno-veringsarbejder, om- og tilbygning, i såvel total- som hovedentreprise. Der rådes over ca. 20 erfarne projekt- og byggeledere, typisk uddannet som bygningskonstruktør og med baggrund i en håndværkeruddannelse. LAVENERGI STB BYG udfører desuden byggeri med lavenergikrav i samarbejde med arkitekter og ingeniører i hele Danmark. Vore projektledere, egne håndværkere og tilknyttede underentreprenører, er således konstant opdateret på energifron-ten, og de seneste tiltag, der indføres i dagens byggerier. EVALUERING Større, private som offentlige projekter bliver løbende evalueret af Bülow Management, BNKI Byggeevaluering, for konstant at kunne måle vores evne til at løse opgaverne og dermed sikre den bedst mulige kvalitet og sikkerhed. Som eksempler på nogle af de større byggeopgaver, kan nævnes: TOTALENTREPRISER Renovering af klimaskærm på 144 almennyttige boliger i Billund, til- og ombygninger af: Campus Sil-keborg, Mammen Mejeri og Drøsbro Mejeri. Opførelse af en superdaginstitution for Kerteminde Kommune, nyt Rådhus i Varde for Varde Kommune, 36 boliger til udviklingshæmmede borgere for Århus Kommune, opførelse af 14 luksuslejlighe-der i Næstved, udvidelse og modernisering af Engskovskolen i Holbæk, ombygning af en eksisterende erhvervsbygning til Valby Friplejehjem, opførelse af Cimbriaparken i Åbenrå med 66 boliger fordelt på 3 blokke i 7 etager, nedrivning og opførelse af 56 nye plejeboliger Huset William i Valby samt opførelse af Svendborg Friplejehjem. HOVEDENTREPRISER Til- og ombygn. af plejecenter Rosenvang i Århus, ny bæredygtig daginstitution i Lund for Horsens Kommune, renovering af Varbergparken i Haderslev for HAB, om- og tilbygning af missionshuset i Odense, om- og tilbygning af Vejle Idrætshøjskole, opførelse af Plejecenter Samsøvej i Holbæk, renovering 189 lejligheder i Kors-kærparken for Boligkontoret Fredericia, opførelse af 20 almene boliger i Tølløse, ombygning og renovering af UCL Campus Odense, nybygning af 30 bæredygtige boliger i Gødvad Enge for AB Silkeborg, nyt firmadomicil for DSV Transport i Roskilde, opførelse af 3 fem etagers boligblokke Vølunden i Holbæk, renovering af Fælles- Bo Herning afd. 014 og 009 samt opførelse af Bifaldet Etape 1 i Musicon Roskilde omfattende 3 boligblokke på 3 til 6 etager. FAG- OG STORENTREPRISER Udvidelse af Aabenrå Sygehus, opførelse af 115 almene boliger i Århus, ombygning af 2 boligblokke med for Kolstrup Boligforening, opførelse af 183 ungdomsboliger i Risskov, opførelse af multimediehuset Dokk1 på Århus Havn, til- og ombygning af Campus Vejle VUC samt ombygning af Kirurgisk Dagcenter i Horsens. STB HÅNDVÆRK Vi har fastholdt en stor egenproduktion med egne timelønnede som vi bruger ved udførelsen af opgaver, der er placeret logistisk fornuftigt. STB TØMRER Udfører traditionelt tømrer-arbejde i forbindelse med både nybyggeri og renoveringer, i både fag og hovedentreprise. De senere år med særligt fokus på e-nergioptimering. Erfaringen spænder vidt, uanset om det drejer sig om spjældarbejder eller større byggearbejder, herunder montering af solcelleanlæg. Der beskæftiges ca. 25 tømrere, hvoraf de 3 er lærlinge. STB MURER Udfører vedligeholdelses/ renoveringsarbejder og nybyggeri i hovedog fagentreprise, herunder opførelse af nye moderne staldbygninger, bolig- og ferieboligprojekter. Der beskæftiges ca. 30 murere og betonfolk. STB SNEDKERI Udfører primært specialproduktion af snedkerpartier. Herunder brandpartier, specialvinduer, skillevægge og lignende byggeelementer, som ikke typisk seriefremstilles. SAMARBEJDSPARTNERE Samarbejdet med kunder såvel som leverandører, prioriteres højt og STB s byggeledere forestår- og har god erfaring med den samlede koordinering af byggesagernes parter. Vi har et solidt og fast netværk af underentreprenører, som arbejder efter de samme målsætninger og det samme engagement som STB BYG, således at aftalte tidsmæssige og økonomiske rammer overholdes. KSS & MILJØ STB BYG overholder alle love og retningslinjer for miljøet og har udviklet egne sagsrelaterede kvalitetssikrings-, sikkerheds- og sundhedssystemer, der også er gældende for vore underentreprenører og leverandører. ORGANISATION STB BYG Holding ApS er moderselskab for STB Entreprise og STB Håndværk. Den daglige ledelse forestås af Jan Olesen og Jens Winther, der ligeligt ejer holdingselskabet.

11 ORGANISATION STB BYG Holding A/S Moderselskab Stab STB BYG Entreprise STB HÅNDVÆRK Snedkeri, murer, tømrer STB EJENDOMME Ejendomme, projektudvikling Virksomhedens historie går tilbage til forretningsområder som angivet i figur Virksomhedens ejes 50/50 af Jens Winther og Jan Olesen Ca. 100 medarbejdere hvoraf knap halvdelen er ansat i STB Håndværk Vækstvirksomhed med klar strategi og retning Solide værdier forankret i kulturen og hos medarbejderne

12 ORGANISATION ANSVARSFORDELING DIREKTION Jens winther Jan Olesen SALG & MARKETING ØKONOMI ADM. & IT HR & PERSONALE JURA FORRETNINGSUDVIKLING STB ENTREPRISE STB HÅNDVÆRK PQ / SALG TILBUD & PROJEKTERING INDKØB & KONTRAHERING PRODUKTION 1/5 ÅRS GENNEMGANG KS & MILJØ Tømrer Nord Nord Nord Murer Syd Syd Syd Snedkeri Sjælland Sjælland Sjælland LEDERGRUPPE: Adm. direktør: Direktør: Økonomichef: Udviklings- & strategichef: Produktionsdirektør: Salgs- & Tilbudschef: Jens Winther Jan Olesen Jens Gordon Michael Nielsen Lasse Lindkvist Hansen Jimmi Vinther Graugaard ANSVARSOMRÅDER Salg, marketing HR & personale, forretningsudvikling, økonomi, administration, IT, jura, PQ Jura, indkøb & kontrahering, 1/5 års gennemgang, KS & Miljø, håndværkerforretning Økonomi, administration Udvikling & strategi, håndværkerafdelinger og IT Projektstyring og produktion Salg, tilbud og projektering

13 PRAKTIK BYGGELEDELSE OG PRAKTIKANTER Aktuelt har koncernen 16 byggeledere, som har erfaring med gennemførelsen af såvel total-, hoved- som fag-entrepriser. Uddannelsesmæssigt har vore byggeledere typisk en håndværksmæssig baggrund, suppleret med enten arkitekt-, ingeniør- eller konstruktøruddannelsen. Byggelederne opdaterer løbende deres faglige niveau gennem deltagelse i kurser og relevante konferencer, og der sker en løbende erfaringsudveksling blandt byggelederne gennem månedlige erfadage, hvor alle byggeledere og ledelsen besøger og gennemgår de aktuelle byggepladser, med tilknyttede problemstillinger og nye landvindinger. Hvert år har STB BYG praktikaftaler med nye studerende. I 1. kvartal 2016 har vi 5 praktikanter, fra BTH tilknyttet følgende byggepladser: Renovering af 189 lejligheder for Boligselskabet Fredericia, opførelse af han-dicapboliger i Elev for Århus Kommune, opførelse af 2 boligblokke med 20 boliger i Tølløse for Vestsjællands Almene Boligselskab, til- og ombygning af UCL, Campus Odense samt i tilbuds- og projekteringsafdelingen. Vi har gennem årene fået tilrettelagt et praktikforløb, hvor de unge tilbydes et struktureret og professionelt forløb. Hvor den faglige bredde og dybde udbygges, samtidig med at frihedsgrader og ansvar udfordres i samråd med -og i respekt for den enkelte. De mange ressourcer der bliver investeret i praktikforløb er givet godt ud, og er til gavn for både praktikant og STB BYG. Det er vores erfaring at såvel praktikant som virksomhed står med et klart billede af, hvorvidt der efter praktikforløbet er tale om et match, er det tilfældet er der ofte mulighed for ansættelse. Selvom ansættelse ikke skulle være en mulighed, har praktikanterne fået et individuelt tilpasset forløb med masser af læring. Ethvert praktikforløb afsluttes med en officiel udtalelse fra ledelsen

14 UDVALGTE REFERENCER IGANGVÆRENDE

15 REFERENCE BØRNECENTER SOLBO SILKEBORG Udvidelse og ombygning af børnecenter Bygherre: Totalrådgiver: Silkeborg Kommune Aarstiderne Arkitekter A/S Arkitekt: Ingeniør: ARKVH A/S DRIAS A/S Institutionen består af specialbørnehave, aflastning og døgntilbud. Målgruppen er børn og unge med betydeligt og varigt nedsat funktionsevne i alderen 0 18 år. Børnecenteret ligger i et naturskønt område ved et skovbryn og nær ved Gudenåen. Institutionen består af flere forskellige bygninger, hvoraf hovedbygningen er fra 1950 og består af stueplan, 1. sal og en kælder. Bygningerne er forbundne, så børnene kan komme rundt og benytte sig af anlæggets forskellige funktioner. Opførelse af 16 nye værelser med tilhørende fællesfaci liteter, omfattende produktionskøkken til institutionen, fællesstuer, toilet og badeforhold etc., samt ombygning og renovering af eksisterende hovedbygning i 2 etager. Desuden ombygges og renoveres udearealerne. Institutionen er i drift under byggeriet I alt m² heraf 960 m² nybyggeri Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År: forventes afsluttet juni 2018

16 REFERENCE HUSET WILLIAM VALBY Opførelse af 56 nye ældreboliger Bygherre: FSB Afdeling 1.91 og 2.91 Huset William Bygherrerådgivere: Emcon A/S, Kant Arkitekter, COWI, Krag & Berglund Arkitekt: Ingeniør: Landskab: Kullegaard A/S Danakon A/S Lassen Landskab A/S Der skabes høj bo- og livskvalitet for beboerne fx. ved at give alle boliger optimale lysforhold og en interessant udsigt. I disponeringen af både boliger og servicearealer er der taget særligt hensyn til demente beboeres behov. Bygningen omkranses af et større parkanlæg med stier, kroge og mødesteder. I haven vil der være mange aktivitets- og sansemuligheder for beboerne. Inde i bygningen etableres både en gårdhave og en taghave, som er placeret fredeligt og sikret for specielt demente og sårbare beboere. Eskisterende plejehjem nedrives og det nye plejehjem opføres i fire etager. 56 boliger fordeles med 11 boliger og fællesrum i stueplan og 15 boliger på hver af de øvrige etager. Boligerne er overvejende indrettet som traditionelle 2-rums boliger med opholdsrum og soveværelse. Desuden etableres to bariatriboliger samt to par-boliger. Alle boliger har adgang til altan eller egen have. Servicearealerne inkluderer administration, produktionskøkken, vaskeri samt multisal og træningsrum. I alt m² Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År:

17 REFERENCE Før renovering FÆLLESBO HERNING Renovering og ombygning af 126 lejligheder Bygherre: FællesBo Bygherrerådgiver: Kuben Management Arkitekt: Ingeniør: KPF A/S Viggo Madsen A/S Elmegårdens 48 lejligheder var klar til indflytning i Byggeriet kunne dengang kalde sig for Hernings største beboelse. I 1948 kom Ørstedsgården til med 78 boliger. Bygningerne er opført som traditionelt muret byggeri i 2½ -3 etager + kælder under hele bygningen. Tagkonstruktion er hanebåndsspær medtagbelægning af fals-tagsten. Eksisterende facadepartier af træ. Elmegården. Afd. 014 Ørstedgården. Afd. 009 Lejlighederne reduceres fra 126 til 106 gennem sammen lægninger og indrettes efter fremtidens behov. Efter genhusning kan lejerne vende tilbage til nye badeværelser, nye køkkener, nye overflader, nye installationer, nye vinduer og renoverede altaner. Udvendige fællesarealer bliver omdisponeret og opgraderet. Areal i alt: Afd. 009: m 2 fordelt på 3 etager og ca m 2 kælder. Afd. 014: m 2 fordelt på 3 etager og ca m 2 kælder. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

18 REFERENCE VØLUNDEN HOLBÆK Bygherre: Totalrådgiver: Arkitekt: Opførelse af 3 fem etagers boligblokke Vestsjællands Almene Boligselskab Kullegaard A/S Kullegaard A/S Vølunden bliver grøn oase med en blanding af boligtyper, der henvender sig både til unge, familier og ældre. Kullegaard Arkitekter har skabt lyse og gennemtænkte boliger. Entreprise: Opførelse af 93 almene boliger, som første etape på den tidligere Vølundgrund i Holbæk. Det samlede boligareal udgør ca m² og fordeler sig på 3 fem etagers boligblokke. Der påregnes 64 familieboliger og 29 ældreboliger. Grundareal: 8.845m². Friarealer disponeres til adgangsvej og p-arealer samt private haver og fællesarealer Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

19 REFERENCE CIMBRIA PARKEN AABENRAA Etagebyggeri i 7 etager/almene boliger, butik og kontor Bygherre: Boligselskabet Domea Rødekro afd. 3819, Cimbria v/domea Bygherrerådgiver: COWI A/S med A78 Arkitekter som underrådgiver. Arkitekt: Ingeniør: Sweco Architects A/S NIRAS A/S Entreprise: Eksisterende bygninger nedrives og miljøsaneres. Projektering og opførelse af Cimbria Parken etape 1 i Aabenraa. Bestående af 3 huse i syv etager med 66 almene familieboliger samt fælleslokale, gæstebolig og ejendomskontor. I alt m² bebygget areal, samt dagligvarebutik med i alt m² bebygget areal. Totalentreprise Entreprisesum: Kr År: forventes afsluttet

20 REFERENCE MUSICON BIFALDET ETAPE 1 ROSKILDE Bygherre: Arkitekt: Landskab: Opførelse af 3 boligblokke på 3 til 6 etager Bifaldet ApS Kullegaard og Svendborg Architects Schønherr A/S Bydelen ligger i den sydlige del af Roskilde by, tæt på stationen, og består i dag af efterladt betonindustri samt flere forskellige midlertidige aktiviteter, som skal være med til at udvikle Musicon. Bifaldet henvender sig til et mangfoldigt publikum, og der er bl.a. lagt vægt på at skabe boliger, der forholder sig aktivt til livet i området samtidig med, at det respekterer beboernes privathed. Et af Bifaldets arkitektoniske kendetegn er facadernes kreative brug af teglbaguette. De danner en smuk sammenhængende facadestruktur med karakteristiske variationer. Særlige steder fungerer de også som indbyggede solfiltre. Boligerne samler sig i forskellige etagebyggerier i varierende højde med et kubisk udtryk, som roteres for at optimere gårdrummene mellem husene, og definere zoner af forskellig offentlig karakter. Uderummmene er kendetegnet ved små, grønne, beplantede hyggeøer med små regnbede og -render, som udover at være en funktionel del af regnvandssystemet også er et dekorativt element. Projektet omfatter etape 1, opførelse af blok A, B og C. Blok A (6 etager): 16 boliger. Ca m² Blok B (5 etager): 13 boliger. Ca m² Blok C ( 4 etager): 10 boliger. Ca m² Total : 39 boliger, ca m² samt etablering af tilhørende udearealer. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

21 REFERENCE VALBY FRIPLEJEHJEM Ombygning til 48 nye plejeboliger Bygherre: Totalrådgiver: Arkitekt: Ingeniør: Danske Diakonhjem KPF Arkitekter A/S GPP Arkitekter A/S Hacafrø A/S Plejehjemmet bliver indrettes med den nyeste teknologi og velfærdsteknologiske løsninger, men der er også tænkt på de nære menneskelige relationer. De pårørende er nemlig en vigtig del af beboernes liv, og da pårørende ikke kun er voksne, bliver der indarbejdet et legeområde i det åbne gårdrum. Der bygges et funktionelt og driftsvenligt hus med maksimal trivsel for beboere og ansatte, med stor respekt for de eksisterende karakteristiske bygninger, med vægt på at tilgodese dagslysforhold, menneskelig rummelighed og oplevelser. Beboere og gæster mødes naturligt af en åben reception, der placeres i den forhenværende administrationsbygning. I tæt sammenhæng med receptionen placeres administrationen med kontorer, personalefaciliteter og storkøkken med vareindlevering fra det åbne gårdrum. Den rustikke sheedtagshal anvendes til aktivitetsområde med lounge og wellness. Før ombygning strippes bygningerne for alle ikke-bæren de bygningsdele og installationer. Tilbage står kun de genanvendelige jernbetonkonstruktioner, ydermure, tagkonstruktioner og tagbelægning I alt ca m 2 samt kælder. Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År:

22 REFERENCE POTTEMAGERGÅRDEN NÆSTVED 14 Luksusboliger Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: STB ejendomme Lundhilds tegnestue Oluf Jørgensen A/S Projektudvikling på egen grund i Næstved C ved den fritlagte Suså. Projektet har fået navnet Pottemagergården, fordi der for mange år siden var mange pottemagervirksomheder på Farvergade. Beliggenheden er særdeles attraktiv tæt på både centrum og indfaldsveje og med udsigt mod byen eller Susåen. 14 luksus boliger på mellem 90 og 188 m2, med elevator og parkeringsområde i kælder. Pottemagergården vil bestå af tre sammenhængende bygninger med fælles parkering i kælderen. Hver bygning toppes af en penthouselejlighed i varierende størrelse. Der bliver privat parkeringskælder med elevator op til boligerne, som alle er i ét plan. I alt m 2 bolig og 600 m 2 kælderparkering Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År:

23 REFERENCE ENGSKOVSKOLEN NR. JERNLØSE Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Om- og tilbygning af skole Holbæk Kommune KPF Arkitekter A/S Hundsbæk & Henriksen A/S Engskovskolen er udbygget og renoveret etapevis, hvilket er aflæseligt i dens bygningsfysik, både pædagogisk og arkitektonisk. Med denne modernisering og udbygning skabes en skole, der i langt højere grad fremstår og fungerer som en helhed. Formål: At optimere den pædagogiske, funktionelle og arkitektoniske sammenhæng og helhed i skolen. At optimere omfanget af Effektive arealer til undervisning og ophold, herunder at sikre dagslys og kontakt til uderum. At skabe teknisk enkle, bygbare og sikre løsninger Udvidelse/ombygning og modernisering af undervisningslokaler og administrationsafsnit, administrationskontorer, mødelokaler, lærerarbejdspladser, køkken toilet og personalefaciliteter, tagterrasse, ankomsttorv og hovedindgang samt opgradering af udearealer. I alt m² heraf m² nybyggeri Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr Byggetid: forventes afsluttet

24 UDVALGTE REFERENCER AFSLUTTEDE BYGGERIER SENESTE 5 ÅR

25 UDVALGTE REFERENCER BOLIGER TIL UDVIKLINGSHÆMMEDE I ELEV 36 boliger til borgere med udviklingshæmning LE2015 Bygherre: Århus Kommune Arkitekt: KPF Ingeniør: HUNDSBÆK & HENRIKSEN A/S LANDSKAB: TERRA NOVA 36 boliger til borgere med udviklingshæmning samt tilhørende fællesarealer, servicearealer, udearealer og fælleshus. Total brutto etageareal ca m². Lavenergiklasse 2015 Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År: VARDE RÅDHUS Om- og tilbygning af rådhus Bygherre: Varde Kommune Arkitekt: Regnbuen A/S og Kontur ApS Ingeniør: COWI Rådhuset ombygges til kontorhus med tilhørende kantinefaciliteter, mødelokaler, personalefaciliteter, arkiver og en multisal. Det nye rådhus bygges på soklen af det eksistende, der rives ned. I alt ca m² Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År: DAGINSTITUTION_LANGESKOV Ny Daginstitution-Energiklasse 2015 Bygherre: Kerteminde Kommune Arkitekt: RUM Arkitekter A/S Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S Arbejdet omfatter en ny daginstitution til 254 børn fordelt på 220 børnehavebørn, 24 vuggestuebørn, 10 gæstedagplejebørn, multifunktionelt fællesrum samt personale og servicefaciliteter. På grunden er beliggende en eksisterende daginstitution, som skal kunne fungere under opførelsen af den nye daginstitution. I alt ca m² Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År:

26 UDVALGTE REFERENCER 144 ALMENNYTTIGE BOLIGER_ BILLUND Renovering samt genopretning Bygherre: Billund Boligforening Arkitekt: KPF Arkitekter A/S Landskab: ByMUNCH Ingeniør: Tækker Rådgivende Ingeniører A/S Renovering af klimaskærm for 144 almennyttige boliger samt opgradering af udearealer på Hybenvej og Kærvej i Billund. Boligerne er beliggende på et grundareal på ca m². Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: Kr År: CAMPUS SILKEBORG Ombygning af undervisningsinstitution Bygherre: VIA University College Arkitekt: Arkitektfirma A/S Hune & Elkjær A/S og KONTUR Arkitekter ApS Ingeniør: Tækker rådgivende ingeniører A/S Til- og ombygning/energirenovering af undervisningslo kaler og administrationsafsnit, herunder kontorer, auditorier, multifunktionelle fællesrum, kantine og hovedindgang. Opgradering af udearealer, I alt m² heraf m² nybyggeri Entreprise: Totalentreprise Entreprisesum: kr År: VEJLE IDRÆTSHØJSKOLE Ombygning og opførelse af en ny undervisningsfløj Bygherre: Vejle Idrætshøjskole Arkitekt: Ginnerup Arkitekter Ingeniør: Drias A/S Nedbrydning af eksisterende bygninger samt opførelse af ny undervisningsfløj på m 2 efterisolering af tag på eksisterende hal samt renovering af fordelingsgange. Undervisningsfløjen indeholder klasselokaler, dansestudier, spinninglokale samt testcenter. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

27 UDVALGTE REFERENCER GØDVAD ENGE SILKEBORG 30 almene bæredygtige familieboliger Bygherre: AB-Silkeborg Bygherrerådgiver: Kuben Management A/S Totalrådgiver: Årstiderne Arkitekter P/S Ingeniør: Søren Jensen A/S Landskab: Terranova Landskabsarkitekter ApS Bebyggelsen består af 30 boliger i 15 dobbelthuse, sam let omkring et åbent rekreativt grønt rum. I alt m² inkl. redskabsskure Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: KORSKÆRPARKEN AFD. 307 FREDERICIA Renovering af lejligheder og udearealer Bygherre: Boligkontoret Fredericia Arkitekt: Aarhus Arkitekterne og SAHL Arkitekter Landskab: Kristine Jensens Tegnestue Ingeniør: Rambøll Danmark Renovering af 23 opgange i 3 etager, fordelt på 7 boligblokke. I alt 189 lejligheder samt renovering af udearealer. I alt ca m² Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: BOLIGER JERNBANEVEJ 26 TØLLØSE Opførelse af 20 lejligheder i 2 etager Bygherre: Vestsjællands Almene Boligselskab Arkitekt: Kullegaard Arkitekter A/S Ingeniør: ISC Rådgivende Ingeniører A/S Landskab: Landskabsarkitekt Birgitte Fink Byggeriet omfatter nybygning af 2 boligblokke inkl. en mindre kælder under en del af den ene boligblok. Desuden omfatter byggesagen terrænregulering, udførelse af ekstra P-pladser samt nedrivning af et eksisterende skur og opførelse af to nye skure. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

28 UDVALGTE REFERENCER PLEJECENTER SAMSØVEJ HOLBÆK Nyt plejecenter LEK 2015 Bygherre: Holbæk Ældreboligselskab v/domea, afd Totalrådgiver: Kullegaard Arkitekter A/S Ingeniør: Danakon A/S Landskab: Lassen Landskab AS 75 boliger fællesarealer, personalekontor og et dagcenter. Areal ca m² + serviceareal på ca. 532 m² og dagcenteret på ca. 278 m² samt etabl. af udearealer Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: PLEJEBOLIGER LEJRE Nybyggeri af 31 nye plejeboliger Bygherre: Lejre Kommune Arkitekt: Kullegaard Arkitekter AS, Ingeniør: ISC Ingeniører A/S Byggeriet omfatter 31 plejeboliger på i alt m². Lavenergiklasse 1 byggeri Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: KIWI BUTIK STENSBALLE Ombygning til butik Bygherre: KIWI Danmark A/S Arkitekt: SuperGros A/S Ingeniør: Søren Jensen A/S Nedbrydning, kloakarbejde, betonarbejde, murerar bejde, tømrer- og snedkerarbejde, malerarbejde, glasfa cader og skydedøre, VVS-arbejde, ventilationsarbejde, ELarbejde, ståldøre mm. I alt ca m². Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: 2013

29 UDVALGTE REFERENCER ROSENVANG PLEJECENTER ÅRHUS 42 nye plejeboliger Bygherre: Århus Kommune Arkitekt: Sahl Arkitekter A/S Ingeniør: Rambøll A/S 70 eksisterende boliger ombygges til 42 nye plejeboliger med service- og fællesarealer. Bygning i 3 plan med delvis parterre, opført som terrassehus. I alt m² heraf m² ombygning. 240 m² nybyg. Lavenergiklasse 2 byggeri. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: NY DAGINSTITUTION I LUND HORSENS Ny bæredygtig daginstitution Bygherre: Horsens Kommune Totalentreprenør: CASA Entreprise A/S Arkitekt: SKALA Arkitekter A/S Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S Opførelse af energimæssigt bæredygtigt byggeri med særlig fokus på nedbringelse af CO2 udledning. Samlet bygningsareal på ca m² til integreret daginstitution med op til 160 børn og 30 personaler. Endvidere etableres nødvendige skure i terræn, ankomstvej og parkering, anlæg af ude/legearealer, hegn mv. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: VARBERGPARKEN HADERSLEV Ombygning totalrenovering af blok 15 på 4 etager Bygherre: Haderslev Andelsboligforening Arkitekt: C. F. Møller A/S Ingeniør: Hundsbæk & Henriksen A/S Totalrenovering og ombygning af blok 15 på 4 etager med et brutto areal på ca m² + altangange/kælder. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År:

30 UDVALGTE REFERENCER KRAFTVARMEVÆRK TØRRING Til- og ombygning af kraftvarmeværk Bygherre: Tørring Kraftvarmeværk Arkitekt: Lundhilds Tegnestue ApS Ingeniør: Rambøll A/S Etablering af en biomassefyret varmecentral med absorptionskølemaskine samt ombygning af eksisterende aministrationsbygning. I alt ca.191 m² Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: MISSIONSHUSET ODENSE Renovering og udvidelse af missionshus Bygherre: Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark Arkitekt: Arkitektfirmaet Mortensen Renovering og udvidelse af missionshuset inkl.: betonarbejdet, murerarbejdet, tømrerarbejdet, inventararbejdet blikkenslagerarbejdet, VVS-arbejdet ventilationsarbejdet el-arbejdet, malerarbejdet, gulvarbejdet, foldevægsarbejdet samt elevatorarbejde. I alt ca m² heraf 547,5 m² nybyggeri. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: LAVENERGIHUSE I HORSENS HERNING ÅRHUS BAGSVÆRD Lavenergiboliger BR 2015/2020 Bygherre: Private Arkitekt: Lundhilds Tegnestue ApS Areal: m² pr. bolig. 5 lavenergiboliger i lav energiklasse 2015 og Lokation: 2 huse opført i Horsens, 1 hus i Bagsværd, 1 hus i Århus og 1 hus i Herning. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: 2012

31 UDVALGTE REFERENCER ELMEVANG PLEJECENTER SOLBJERG 39 plejeboliger BR 2015 Bygherre: Århus Kommune Arkitekt: Skala Arkitekter A/S Ingeniør: Hundsbæk & Henriksen A/S Om- og tilbygning af plejeboliger. I alt 39 boliger med service- og fællesarealer. Delvis i 2 plan. I alt m² m² ombygning m² nybygning i 2 etager. Lavenergiklasse 2 byggeri. Entreprise: Hovedentreprise Entreprisesum: Kr År: FUGLEKÆRVÆNGET OG ELEVPARKEN ÅRHUS 115 almene boliger i energiklasse 2015 Bygherre: Boligforeningen Arhus Omegn Ariktekt: Århus Arkitekterne A/S Ingeniør: Viggo Madsen A/S Opførelse af ca 115 boliger samt 2 teknikhuse i Hasselager og Elev. I alt m². Omfattende levering og montering af lette facader inkl. vinduer og døre. Sned kerarbejder herunder lofter, indvendige døre, strøgulve, gulve, glaspartier, inventar, garderobe, køkken og skabe og tagarbejde. Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: Kr År: REGIONSHOSPITALET HORSENS Ombygning til Dag Kirurgisk Center Bygherre: Region Midtjylland Totalrådgiver: C.F. Møller. Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S Ombygning af eksisterende operationsstuer på 1. sal i bygning 11, etablering af glasforbindelsesgang til bygn. 4 samt mindre tilbygning til skopiafdeling i stueetagen. Ca m² ombygn.heraf ca. 35 m² gangbro samt ca. 50 m² tilbygn. Entreprise: Kompletteringsentreprise Entreprisesum: kr År:

32 UDVALGTE REFERENCER ÅBENRÅ SYGEHUS ÅBENRÅ Nyt akut Sygehus BR 2015 Bygherre: Region Syddanmark Arkitekt: Creo Arkitekter A/S og aarhus arkitekterne a/s. Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S Fælles akutmodtagelse og lægevagt. Sengeafdeling for fælles akutmodtagelse. Kardiologisk ambulatorium og laboratorium. Køkken og mindre restaurant. Familiehus med bl.a. sengestuer, undersøgelsesrum, fødestuer og ambulatorium. Varemodtagelse. Kælder og tunnelarealer. Areal ca m² Entreprise: Kompletteringsentreprise Entreprisesum: Kr År: ÅBENRÅ SYGEHUS FASE 2 Opførelse af psykiatrisk sygehus Bygherre: Region Syddanmark Arkitekt: White Arkitekter A/S og Deve Architecture Ingeniør: Wessberg A/S Murerentreprisen, tømrerentreprisen, snedkerentreprisen og gulventreprisen. Byggeriet integreres i en terras seret struktur i landskabet, der skråner 12 m ned i nordlig retning fra det eksisterende sygehus. Ialt ca m² Entreprise: Kompletteringsentreprise Entreprisesum: Kr År: DOKK1 ÅRHUS Bygherre: Arkitekt: Ingeniør: Nyt multimediehus Århus Kommune & Realdania byg Schmidt, Hammer og Lassen A/S Rambøll A/S Multimediehuset indeholdende Hovedbibliotek, Borgerservice og udlejningsarealer. Inkl. levering og montering af ca: m 2 vægge m 2 standardsystemlofter. 700 stk. indvendige døre, herunder klassificerede og uklassificerede døre. 100 m 2 lette skeletdæk m 2 indvendige glaspartier Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: Kr År: 2013

33 UDVALGTE REFERENCER SKEJBYGÅRDSVEJ RISSKOV Opførelse af 183 ungdomsboliger Bygherre: Kollegiekontoret Arkitekt: SAHL A/S Ingeniør: TRI-CONSULT A/S 183 ungdomsboliger. Tømrer-, snedker-, og blikkenslagerarbejdet, vindues/alufacadearbejdet, gulvbelægningsarbejde, tagdækningsarbejdet samt inventararbejdet. Samlet areal ca m² og ca m² kælder, fordelt på 4 blokke i 3 etager og 4 blokke i 2 etager. Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: Kr År: CAMPUS VEJLE VUC Til- og ombygning af undervisningsinstitution Bygherre: Campus Vejle Arkitekt: Cubo Arkitekter A/S Ingeniør: Midtconsult A/S Undervisnings-, administrations- og kantinelokaler samt forbindelsesgang til eksisterende byggeri. Tømrer-, sned ker-, inventar-, facadebeklædnings- og fugearbejdet i nybygning M og ved ombygning af bygning N og O. I alt ca m 2 Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: kr År: RØDDING HØJSKOLE Modernisering og ombygning Bygherre: Rødding Højskole Arkitekt: Maali & Lalanda A/S Ingeniør: BALSLEV A/S Den gamle lade med tidligere siloer, høloft og maskinrum omdannes til kreative og behagelige undervisningsmiljøer. Tømrerarbejder, inkl. gulvbelægning, blik- og tagdækning. Areal: m² Entreprise: Tømrerentreprise Entreprisesum: Kr År: 2013

34 UDVALGTE REFERENCER UCL CAMPUS ODENSE Til- og ombygning af uddannelsesinstitution Bygherre: UCL, University College Lillebaelt Arkitekt: CUBO Arkitekter A/S Ingeniør: Søren Jensen A/S Landskab: Preben Skårup Landskabsarkitekt I alt ca m² undervisnings-, administrations- og kantinefaciliteter. Omfattende.: Byggepladsetablering. Tømrerarbejde. Murerarbejde. Lukningsarbejde. Bygningsstål. Betonarbejde. Betonelement leverance. Betonelement montage. Entreprise: Storentreprise Entreprisesum: År: KOLDING HF OG VUC Ny undervisningsbygning. Lavenergiklasse Bygherre: Kolding HF og VUC Arkitekt: RUM og KONTUR ARKITEKTER Ingeniør: Søren Jensen A/S Murerentreprisen: Afretningsgulve. Flisearbejder. I alt ca m 2 cementbaseret undergulv 580 m 2 gasbetonvægge og 150 m 2 vægfliser. Tagentreprisen: Tagdækningsarbejdet udføres med trykfast isolering, incl. ca. 870 m 2 terrasser og altangange på flisefødder, suppleret med ca. 420 m 2 mos sedum bede. Resterende regulært tagareal afsluttes med tagpapdækning. I alt ca m 2 Entreprise: Fagentreprise Entreprisesum: Kr År: 2014 TISTRUP PLEJECENTER Opførelse af 24 boliger Bygherre: Varde Kommune Arkitekt: H. Lindquist Arkitekter og Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S Ingeniør: Grontmij A/S Opførelse af nyt plejecenter, iht. energikrav BR-20, med 24 boliger og fællesfaciliteter. I alt m 2 Entreprise: Jord / kloak / beton- samt murerentreprisen Entreprisesum: kr År:

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. VALBY. BILLUND. FREDERICIA. NÆSTVED. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. HOLBÆK.

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. VALBY. BILLUND. FREDERICIA. NÆSTVED. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. HOLBÆK. PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2016 På byggesagen blev der ikke tøvet med at uddele ansvar, og læringen sparkede røv fra første dag. Citat: Jesper Stjernholm Olesen (Blev efterfølgende ansat i STB BYG A/S

Læs mere

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE.

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2014 Praktikperioden ved STB Byg gav mig mere indsigt og lærdom end de forrige 5 semestre på skolen havde givet mig. Modsat mange andre firmaer, så blev jeg ikke sat til at

Læs mere

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDEN 16-08-2017 2 IGANGVÆRENDE PROJEKTER ENGSKOVSKOLEN HOLBÆK SVENDBORG FRIPLEJEHJEM UCL CAMPUS ODENSE 25 BOLIGER JERNBANEVEJ TØLLØSE KONGENS PUNKT FREDERICIA VALBY FRIPLEJEHJEM

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Citat:

Læs mere

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. ODENSE.

PRAKTIKANT HOS STB BYGGER I HELE DANMARK AKTUELT I HORSENS. VEJLE. ÅBENRÅ. ESBJERG. BILLUND. FREDERICIA. KERTEMINDE. ÅRHUS. VARDE. ODENSE. PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2015 Jeg er lige fra dag 1, gennem min praktikperiode, blevet modtaget som en kollega, fremfor en praktikant og har til hver en tid, følt at jeg kunne spørge og få svar. Citat:

Læs mere

FIRMABESKRIVELSE. STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk

FIRMABESKRIVELSE. STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk TØMRER PRÆSENTATION FIRMABESKRIVELSE STB Byg A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75871767 Fax: 75872544 www.stbbyg.dk STB BYG A/S blev stiftet i 1956 som en traditionel tømrervirksomhed,

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018

PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 PRAKTIKANT HOS PRÆSENTATION 2018 Der er ingen medarbejdere i STB, som er for fine til at hjælpe med noget eller snakke med en, hvis der er brug for det. Citat: Christian Christiansen (blev efterfølgende

Læs mere

EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING

EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING EGENPRODUKTION TØMRER- & MURERFORRETNING INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 8 MURER REFERENCER 14 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Gammelmarksvej 23

Læs mere

og multimediehus Dok1 på Århus Havn LAVENERGI HUSE STB Byg opfører desuden nye ejerboliger med lavenergikrav i samarbejde

og multimediehus Dok1 på Århus Havn LAVENERGI HUSE STB Byg opfører desuden nye ejerboliger med lavenergikrav i samarbejde TØMRER PRÆSENTATION FIRMABESKRIVELSE STB BYG A/S blev stiftet i 1956 som en traditionel tømrervirksomhed, men har gennem årene udviklet sig til en vidtfavnende byggevirksomhed, der udfører total-, hoved-

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 FIRMABESKRIVELSE STB Entreprise Andkærvej 24 7100 Vejle. STB Håndværk Skovbøllingvej 17 7300 Jelling

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 15 SNEDKERI 21 FIRMABESKRIVELSE STB Entreprise Andkærvej 24 7100 Vejle. STB Håndværk Skovbøllingvej 17 7300 Jelling

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 2 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75 87 17 67 Fax:

Læs mere

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19

INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 INDHOLD SIDE FIRMAPRÆSENTATION 3 SOCIAL ANSVARLIGHED 6 TØMRER REFERENCER 7 MURER REFERENCER 13 SNEDKERI 19 2 FIRMAPRÆSENTATION STB BYG A/S Cvr: 20 09 06 42 Andkærvej 24 7100 Vejle Tlf.: 75 87 17 67 Fax:

Læs mere

Prækvalifikation. Fællesskabets Hus, Ry

Prækvalifikation. Fællesskabets Hus, Ry Prækvalifikation Fællesskabets Hus, Ry 4. april 2017 Ansøgere 4. april 2017 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R Entreprenør Arkitekt Landskabs arkitekt Ingeniør Byggefirmaet Knudsgaard Skive Byggefirmaet

Læs mere

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter!

- vi bygger på værdier og synergi! Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger. Ungdomsboliger. At løfte i flok. Men tag ikke fejl: værd at stræbe efter! ERHVERVSBYGGERI Etagebyggeri Tæt-Lavt byggeri Pleje- og Ældreboliger Renovering Skoler og institutioner Ungdomsboliger - vi bygger på værdier og synergi! Som familie løfter vi i flok... At løfte i flok

Læs mere

DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER

DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S INDLÆG BUILDING NETWORK 13.09.17 DIALOG OM BYGGE- OG ANLÆGSPROJEKTER 1 PRÆSENTATIONEN INDEHOLDER Baggrund og historie Kunder og forretningssegmenter Uddrag af nogle af vores igangværende

Læs mere

BYGGE- & RENOVERINGSOPGAVER V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S

BYGGE- & RENOVERINGSOPGAVER V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S NETVÆRKSARRANGEMENT DEN 6. MAJ 2015 BYGGE- & RENOVERINGSOPGAVER V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S 1 PRÆSENTATIONEN INDEHOLDER Baggrund og historie Kunder og forretningssegmenter Eksempler på nye

Læs mere

Almene boliger UDVALGTE REFERENCER

Almene boliger UDVALGTE REFERENCER UDVALGTE REFERENCER Almene boliger EKJ har som rådgivende ingeniører samarbejdet med bygherrer og arkitekter i forbindelse med realiseringen af en række renoverings-, ombygnings- og nybygningsprojekter

Læs mere

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S

Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S S. 2 Velkommen til Byggefirmaet Knudsgaard A/S Lars Knudsgaard startede Byggefirmaet Knudsgaard A/S som en traditionel tømrervirksomhed i 1997. Virksomheden har siden fastholdt en ekspansiv vækst og har

Læs mere

Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret

Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret Projekt beskrivelse Budget Region navn Udbudstype Udbudt entreprise Ombygning af lokalcenter. 25,0 Mio.Kr Region syddanmark Ikke afklaret Totalentreprenør Restaurering af kirke 3,0 Mio.Kr Region hovedstaden

Læs mere

NETVÆRKET SYD DEN 27. APRIL 2016 NYE PROJEKTER OG OPGAVER TIL NETVÆRKET V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S

NETVÆRKET SYD DEN 27. APRIL 2016 NYE PROJEKTER OG OPGAVER TIL NETVÆRKET V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S NETVÆRKET SYD DEN 27. APRIL 2016 NYE PROJEKTER OG OPGAVER TIL NETVÆRKET V/BIRGER DAUREHØJ DAUREHØJ ERHVERVSBYG A/S 1 PRÆSENTATIONEN INDEHOLDER Baggrund og historie Præsentation af nye projekter Præsentation

Læs mere

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970

KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 Eksempel Energirenovering etageboliger KORSKÆRPARKEN, FREDERICIA - OPFØRT 1970 UDGIVET DECEMBER 2014 UDGIVET DECEMBER 2014 Renovering skal tiltrække nye beboere Ghettoblokken Korskærparken under Boligkontoret

Læs mere

Domea Rødekro. afdeling 38-19

Domea Rødekro. afdeling 38-19 C r b im n e k r a P ia 102 attraktive og klimavenlige familieboliger med egen altan opføres i Aabenraa med unik placering tæt på havn og bymidte Domea Rødekro l afdeling 38-19 Cimbria Parken - dit nye

Læs mere

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj

naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj naturligt nærvær Renovering af Skanseparken Maj Renoveringen rykker nærmere Snart er der gået et halvt år, siden beboerne i afdeling 107-108-109 stemte ja til de omfattende planer for et helt nyt Skanseparken.

Læs mere

ÆLDREBOLIGER, PLEJEBOLIGER OG PLEJECENTRE

ÆLDREBOLIGER, PLEJEBOLIGER OG PLEJECENTRE Byggesag : Plejecenter i Vallensbæk Opdragsgiver : Vallensbæk Kommune Tidsperiode : 2008-09 : Opførelse af nyt plejecenter omfattende 36 plejeboliger samt daghjem. service-, personale- og administrationsfaciliteter.

Læs mere

Statisk dokumentation

Statisk dokumentation Slagelse Boligselskab Renovering af Grønningen, afd. 10 Entreprise 1-5 Statisk dokumentation 2.060 B1 Statisk projekteringsrapport Totalrådgiver: Danneskiold-Samsøes Allé 28 1434 København K Ingeniører:

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

TØMRER ENERGIRENOVERING

TØMRER ENERGIRENOVERING TØMRER ENERGIRENOVERING VI KAN MERE END AT RENOVERE DIT HUS STB BYGs Tømrerafdeling har ikke bare de rigtige håndværkere, men også et stærkt hold af byggeledere til at styre byggeprocessen for dig, fra

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

CASAs investeringer. En præsentation af udvalgte cases v/ Udviklingsdirektør Rasmus Holbech

CASAs investeringer. En præsentation af udvalgte cases v/ Udviklingsdirektør Rasmus Holbech CASAs investeringer En præsentation af udvalgte cases v/ Udviklingsdirektør Rasmus Holbech CASA fra 1985 til i dag 1985 1995 2005/6 2011 2015 2016 2019 Ejendomsselskabet CASA A/S stiftes af Michael Mortensen

Læs mere

På vegne af Boligselskabet Domea Rødekro ansøges hermed om skema A godkendelse på ovennævnte bebyggelse.

På vegne af Boligselskabet Domea Rødekro ansøges hermed om skema A godkendelse på ovennævnte bebyggelse. 20.04.2015 Rev. 28.04.2015 Aabenraa Kommune Kultur, Miljø & Erhverv Forvaltningssekretariatet Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Att. Tom Wienke Vedr. Boligselskabet Domea Rødekro, afd. 3819 Cimbria grunden -

Læs mere

Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse

Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse Boliv Vejle 6. april 2011 Direktør Palle Jørgensen Boligforeningen Ringgården Hvad gør vi i Ringgården? Attraktive boliger? Hvad skal der

Læs mere

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S

OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S OM LINDHOLM ENTREPRISE A/S LINDHOLM ENTREPRISE A/S er fusionen mellem Lindhom s Tømrer- & Snedker v/ Henrik Knudsen og bygningskonstruktør Mikael W. Klinke. Tilsammen har vi mange års erfaring fra byggebranchen,

Læs mere

PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG

PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG PARKVÆNGET ROSKILDE SKITSEFORSLAG NYBYG FORELØBIG HELHEDSPLAN ARKITEKTBILAG 02 AUGUST 2017 UDDRAG AF UDVALGTE SIDER KONTEKST 3-4 etagers boligblokke Røde/gule murede facader Røde saddeltage Hvide vinduer

Læs mere

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro

Cimbria Parken. Boligselskabet Domea Rødekro Boligselskabet Domea Rødekro Byggeriet udføres i 2 etaper: 1. etape består af 66 boliger med 2- og 3-rums boliger (udlejet) 2. etape består af 40 boliger med 2, 3- og 4-rums boliger 1. UDGAVE JUI 2019

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager

Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager 46 eksklusive 1-, 3- og 4-værelseslejligheder Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk 76 64 64 64 Levende og dynamisk bymiljø nær metro og S-tog

Læs mere

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os

VisuelHuse. Nøglen til din drømmebolig ligger hos os VisuelHuse Nøglen til din drømmebolig ligger hos os Fiskerhuse VisuelHus No 13 - Fiskerhus 123 m 2 VisuelHus No 13 Fiskerhus 123 m 2 Indeholder: Stueplan: Entré, bryggers med indgang, et badeværelse, åbent,

Læs mere

ODENSE FRIPLEJEHJEM. Dispositionsforslag. Odense. Tornbjerg

ODENSE FRIPLEJEHJEM. Dispositionsforslag. Odense. Tornbjerg ODENSE FRIPLEJEHJEM Dispositionsforslag Odense Tornbjerg Dato 1.3.2017 Odense kongrescenter Parcelhuskvarter Tornbjerg kirke Tornbjerggård botilbud Kollegie Tornbjerg Gymnasium Tornbjerg Plejecenter Svovlhatten

Læs mere

6 1 n y e b o l i g e r i k ø b e n h a v n s s y d h a v n T E G L V Æ R K S H A V N E N

6 1 n y e b o l i g e r i k ø b e n h a v n s s y d h a v n T E G L V Æ R K S H A V N E N 6 1 n y e b o l i g e r i k ø b e n h a v n s s y d h a v n T E G L V Æ R K S H V N E N H V O R L I G G E R T E G L V Æ R K S H V N E N? K Ø B E N H V N T E G L V Æ R K S H V N E N M G E R Teglværkshavnen

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE/ Nyt boligområde i Musicon, Roskilde Oktober KSE Ejendomme. SvendborgArchitects

PRESSEMEDDELELSE/ Nyt boligområde i Musicon, Roskilde Oktober KSE Ejendomme. SvendborgArchitects PRESSEMEDDELELSE/ Nyt boligområde i Musicon, Roskilde Oktober 2016 Til pressen Kullegaard, Svendborg Architects og Schønherr udvikler nyt område i Roskilde Arkitektvirksomhederne Kullegaard, Svendborg

Læs mere

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer

EINAR KORNERUP JYLLAND A/S. Solide kompetencer EINAR KORNERUP JYLLAND A/S Solide kompetencer Mere end 100 år i byggebranchen Når man er del af en koncern med mere end 100 års historie i bagagen, siger det sig selv, at ord som kvalitet, konsolidering

Læs mere

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015

Velkommen til beboermøde. Renovering og ombygning. Afd. 406. 10. september 2015 Velkommen til beboermøde Renovering og ombygning Afd. 406 10. september 2015 Velkomst ved afdelingsformand Tonny Jensen Projektets stade og aftenens program ved projektleder Bent Laursen, Boligkontoret

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Pressemeddelelse Møllebakken Maj 2018

Pressemeddelelse Møllebakken Maj 2018 Pressemeddelelse Møllebakken Maj 2018 Kullegaard klar til opførelse af ny bydel i Helsinge I foråret 2020 står 113 almene boliger klar til indflytning i den nye bydel Møllebakken. Kullegaard udgør en del

Læs mere

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller

Skou Gruppen A/S. 120 års resultater tæller Skou Gruppen A/S 120 års resultater tæller Vi udfører solidt tømrer- og snedkerarbejde, der bygger på mange års stolte traditioner, klar nytænkning samt kompetente og kreative løsninger. Skou Gruppen arbejder

Læs mere

KOMFORTHUSET. bygget af Murer- og Entreprenørfirma W. Buch Andersen ApS

KOMFORTHUSET. bygget af Murer- og Entreprenørfirma W. Buch Andersen ApS us ivh Pass bet i k S i jle e V ed v Et hus b ygget af Murer- o g Entrep renørfirm a W. Buc h Anders en ApS KO O F M U R TH T E S Komforthuset 150x297_8 sidet.indd 1 W. Buch Andersen ApS 12-09-2008 15:20:46

Læs mere

Værdibaseret tilgang. 02 (om os)

Værdibaseret tilgang. 02 (om os) Dialog skaber værdi 02 (om os) Værdibaseret tilgang Når du skal vælge en arkitekt til dit projekt, er tilliden afgørende. Fagligheden skal være i orden, kreativiteten skal blomstre, og det færdige resultat

Læs mere

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere:

Casadanas grundlæggende værdier er fundamentet i vores tilgang til kunder, kollegaer og samarbejdspartnere: BYGNINGS RENOVERING Den førende samarbejdspartner Casadana A/S har som sit erklærede mål at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere på Sjælland og øerne inden for renovering og byggestyring. Det lyder

Læs mere

Fuglsangsø Centret. Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter. www.herning.dk

Fuglsangsø Centret. Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter. www.herning.dk Fuglsangsø Centret Plejeboliger Penthouselejligheder ældreboliger Aktivitetscenter www.herning.dk Velkommen til plejeboligerne Fuglsangsø Centret er et center beliggende med en pragtfuld udsigt over Fuglsangsø.

Læs mere

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag

Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor. Idéforslag Udbygning af kirkecenter og nyt provstikontor Idéforslag I det følgende gennemgås et forslag til udvidelse af kirkecenteret med et provstikontor. Forslaget tager udgangspunkt i de krav og ønsker der er

Læs mere

Kagshusene den lærende byggeplads

Kagshusene den lærende byggeplads Kagshusene den lærende byggeplads Byens Netværk 30.04.12 Tekst og foto: Mikkel Egeberg Rasmussen I forbindelse med renovering og modernisering af 120 lejligheder samt indretning af 33 nye taglejligheder

Læs mere

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN Prisme arkitekter Prisme arkitekter a/s blev stiftet i Aarhus i 1992. Prisme arkitekter a/s indehaves af arkitekt m.a.a. Lars Christensen og er medlem af Danske Arkitektvirksomheder. Prisme arkitekter

Læs mere

REFERENCER. Referencer skoler

REFERENCER. Referencer skoler REFERENCER Referencer skoler Aalborg Universitet Nyt undervisningsbyggeri Nyt undervisningsbyggeri indeholdende undervisningslokaler, seminarrum og kontorer samt bygning for fremtidens læringsmiljø. Projektet

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 22.08.2013, kl. 19.00 Afdeling 10, Grønningen Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger 4. revideret udgave 21. maj 2014 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /Strandlodsvej 17, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering.

Eksempel VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944. Energirenovering etageboliger. Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering. Eksempel Energirenovering etageboliger VIVABOLIG AALBORG - OPFØRT 1944 UDGIVET DECEMBER 2014 Beboerønske om nyt bad førte til energirenovering Beboerne i 189 lejligheder i boligforeningen Vivabolig i Aalborg

Læs mere

Råd til byggeri HELHEDS- PLANER

Råd til byggeri HELHEDS- PLANER Råd til byggeri HELHEDS- PLANER som udviklingsgenerator og styringsværktøj Den omfattende renovering giver bygningerne i den indre del et markant anderledes og nutidigt udtryk. Himmerland Boligforening,

Læs mere

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter munke mose k arré s d e o d e n s e - v e j l e & h f+v u c f y n 28.09.2015 Velkommen til projektet om bygningerne beliggende på Munke Mose Allé og Hunderupvej i Odense. Efter mere end 100 år som undervisningsinstitution

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne

Velkommen til Informationsmøde for beboerne Velkommen til Informationsmøde for beboerne Afdeling 10, Grønningen Blok 3, Færøvej 20, 22 og 24 Torsdag den 27.02.2014, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Præsentation af byggeleder Lars Bille Hansen 2. Generel

Læs mere

Bygningstilstand på plejeboliger Skanderborg kommune 2014 samt økonomiske forhold

Bygningstilstand på plejeboliger Skanderborg kommune 2014 samt økonomiske forhold Bilag 3 Bygningstilstand på plejeboliger Skanderborg kommune 2014 samt økonomiske forhold Der er fra Miljø og Teknik lavet en vurdering af hvert enkelt plejecenters bygningsmæssige tilstand, muligheder

Læs mere

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88

Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV Tlf.: 98 18 00 88 På Langagervej i Aalborg har Færch & Co. været med til at opføre 130 ungdomsboliger, hvor der blandt andet blev lagt mere end 5000 m 2 trægulve, træbeton-lofte m.m. Anker Engelunds Vej 8 9200 Aalborg SV

Læs mere

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe. det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.dk Side 2 Velkommen Velkommen til ArkiTegnRibe, hvor arkitekt

Læs mere

Midlertidig etapevis lukning af det kommunale Plejecenter Sølund med henblik på ombygning og modernisering til velfærdsteknologisk

Midlertidig etapevis lukning af det kommunale Plejecenter Sølund med henblik på ombygning og modernisering til velfærdsteknologisk KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Økonomistaben NOTAT Bilag 4 Sølund Midlertidig etapevis lukning af det kommunale Plejecenter Sølund med henblik på ombygning og modernisering til velfærdsteknologisk

Læs mere

Enemærke & Petersen. - Mennesker der bygger for mennesker

Enemærke & Petersen. - Mennesker der bygger for mennesker Enemærke & Petersen - Agenda 1. Historien om Enemærke & Petersen 2. Socialt entreprenørskab 3. Dialog og nye samarbejdsformer 4. Produktivitet 5. Vores medarbejdere 6. Sammen skaber vi Danmarks bedste

Læs mere

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej

22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej 22.08.2011 Domicil på Skanderborgvej Projektudvikling entreprenør arkitekt Domicil på Skanderborgvej 2 Domicil på Skanderborgvej 3 ÅRHUS CENTRUM ÅRHUS H RINGVEJEN O2

Læs mere

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013

Sjællandsgade 22. Sjællandsgade 22. Det skal du vide om renoveringen i din bolig. November 2013 Sjællandsgade 22 Husk informationsmøde d. 7. november kl. 19-20 i fælleslokale på 1. sal. Sjællandsgade 22 Det skal du vide om renoveringen i din bolig November 2013 Københavns Kommune og Landsbyggefonden

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Torsdag den 21.08.2014, kl. 16.00 Blok 1. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

STRANDBYPARKEN 2, HVIDOVRE OMBYGNING AF ERHVERVSLEJEMÅL TIL HANDICAPBOLIGER - SKITSEFORSLAG

STRANDBYPARKEN 2, HVIDOVRE OMBYGNING AF ERHVERVSLEJEMÅL TIL HANDICAPBOLIGER - SKITSEFORSLAG STRANDBYPARKEN 2, HVIDOVRE OMBYGNING AF ERHVERVSLEJEMÅL TIL HANDICAPBOLIGER - SKITSEFORSLAG 25.08.2017 OMBYGNING AF ERHVERVSLEJEMÅL TIL HANDICAPBOLIGER - 25.08.2017 1 OMBYGNING AF ERHVERVSLEJEMÅL TIL HANDICAPVENLIGE

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3.

Velkommen til Informationsmøde for beboerne. Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Velkommen til Informationsmøde for beboerne Mandag den 10.03.2014, kl. 17.00 Blok 3. Dagsorden: 1. Præsentation af byggeledelsen 2. Generel orientering 3. Hvad skal udføres 4. Adgangsveje, parkering og

Læs mere

AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I MONTANAGADE AUGUST 2014

AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I MONTANAGADE AUGUST 2014 AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I AUGUST 2014 ARKITEMA HJØRNET AF OG AR KITEMA NORD SITUATIONSPLAN MED BEBYGGELSENS GÅRDRUM 1:250 AR KITEMA FACADE MOD 1:250 FACADE MOD 1:250 AR KITEMA SNIT GENNEM BEBYGGELSEN

Læs mere

Reference: Udvalgt projekterelse.

Reference: Udvalgt projekterelse. Reference: Udvalgt projekterelse. Opgave: Bygherre: Areal: Økonomi: Å-husene, Århus C (2010-14) 9 højhuse, 432 boliger SFV K/S 27.000 m² 450.000.000,- Jens Baggesens Vej, Århus (2012) 4 etagers boligblok,

Læs mere

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG?

HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? HVORDAN ER DEN PERFEKTE BOLIG? Går du/i med drømmen om at bygge/renovere parcelhus, villa eller sommerhus? ZENI arkitekter kan hjælpe dig med at realisere drømmen! Vi har kun positive ord at sige om vores

Læs mere

RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... Gem denne folder!! 1

RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... Gem denne folder!! 1 RENOVERINGS ABC GOLFPARKEN DET ER EN GOD IDÉ AT GEMME MIG... 1 Velkommen til den nye Golfparken Renoveringen af afdeling 14, Golfparken er den hidtil største af sin art i s godt 60-årige historie. Derfor

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN 1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN RÅDHUSSTRÆDE 4 Forhuset blev opt for brygger Jens Arnth Møller i 1796 med kælder og tre etager. En senere ejer, Mads Laier, fik i 1937 ændret etagehøjden

Læs mere

Kongsberg A/S ejes af stifterne Jan Nørr Nissen og Per C Hansen gennem respektive holdingselskaber.

Kongsberg A/S ejes af stifterne Jan Nørr Nissen og Per C Hansen gennem respektive holdingselskaber. 2011 2 Kongsberg Kongsberg A/S Kongsberg A/S har siden stiftelsen i 2001 beskæftiget sig med projektudvikling, ejendomsinvestering og gennemførelse af såvel bolig- som erhvervsbyggeri. Kongsberg A/S ejes

Læs mere

AB Solbjerg. Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004. Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter

AB Solbjerg. Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004. Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter AB Solbjerg Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004 Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter Notat Forord Andelsboligforeningen Solbjerg står i nær fremtid overfor

Læs mere

ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa. Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088. www.zeni.dk

ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa. Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088. www.zeni.dk ZENI arkitekter A/S Rådhusgade 6 6200 Aabenraa Tel.: 7462 0369 Fax : 7362 0088 www.zeni.dk ZENI arkitekter A/S (tidligere Aaskov & Østergård A/S) ZENI arkitekter udfører arkitekt- og totalrådgivningsopgaver

Læs mere

FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab. Netværkskonference, 5. december 2017 Building Network & Fynsk Erhverv

FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab. Netværkskonference, 5. december 2017 Building Network & Fynsk Erhverv FAB - Fyns Almennyttige Boligselskab Netværkskonference, 5. december 2017 Building Network & Fynsk Erhverv FAB Fyns Almennyttige Boligselskab. FAB har boliger fra alle årtier i vores historie fra 1946

Læs mere

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017

SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND. Juni 2017 SCHERFIGS HAVE NY BOLIGBEBYGGELSE PÅ SCHERFIGSVEJ / STRANDPROMENADEN VED SVANEMØLLEN STRAND Juni 2017 INDHOLD INTRO 05 SITUATIONSPLAN 07 PERSPEKTIVER 08 FACADER 12 SNIT 14 AREALOVERSIGT 16 OVERSIGTSPLANER

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation

AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation AAB Afd. 06, Vesterport i Horsens - Realisering af fysisk helhedsplan Anmodning om prækvalifikation EU udbudsbekendtgørelse af 04. november 2015, ref. nr. 2015-147437 og 2015-147438 Anmodningen skal være

Læs mere

Byrådet Møde den kl Side 1 af 5. Punkt

Byrådet Møde den kl Side 1 af 5. Punkt Punkt 11. Boligselskabet Nordbo, afd. 45, Stormgade 11, 9000 Aalborg - 31 almene familieboliger og 100 almene ungdomsboliger - ansøgning om godkendelse af projekt og anskaffelsessum (skema B) 2015-011050

Læs mere

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger

STRANDLODSHUS 93 moderne familieboliger STRADLODSHUS 93 moderne familieboliger 2. revideret udgave 10. oktober 2013 Strandlodhus Beliggende Lergravsvej 50 og 51A /, 19 og 59, matr. nr. 177, Sundbyøster, København Der tages forbehold for fejl

Læs mere

SKAL DIT HUS RENOVERES?

SKAL DIT HUS RENOVERES? SKAL DIT HUS RENOVERES? Mange års erfaring har lært os at sætte kunden i centrum. At lytte og kommunikere er en vigtig faktor, når opgaverne skal løses korrekt og til tiden. Kunden i centrum Casadana A/S

Læs mere

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD

GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD GLADSAXE KOMMUNE NYBROGÅRD BOTILBUD ENERGIRENOVERING OG OMBYGNING AF BOLIGFLØJEN FRA 33 UTIDSSVARENDE VÆRELSER TIL 24 MODERNE ALMENE BOLIGER I forbindelse med omdannelsen af Nybrogård Botilbud fra utidssvarende

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Anlæg, drift og vedligeholdelsesopgaver i VAB 2018+

Anlæg, drift og vedligeholdelsesopgaver i VAB 2018+ Anlæg, drift og vedligeholdelsesopgaver i VAB 2018+ Kontor og administration i Jyderup 25 ansatte, heraf 3,5 medarbejdere i bygge og renovering. Vedligehold af udearealer udføres af 17 ejendomsfunktionærer

Læs mere

ærlighed gennem enkelhed

ærlighed gennem enkelhed Paustian Arkitekt ærlighed gennem enkelhed 2 Paustian Arkitekt arbejder ud fra et ønske om, at funktion, arkitektur og byggeøkonomi skal gå op i en højere enhed. Paustian Arkitekt, ærlighed gennem enkelhed

Læs mere

UDVALGTE REFERENCER UDFØRT MIO. KR.

UDVALGTE REFERENCER UDFØRT MIO. KR. Side 1 POLITIGÅRDEN, NUUK 2013 4,5 BYGHERRE Bygningstyrelsen Grontmij/Carl Bro Axel Poulsen Arkitektkontor A/S SAGSTYPE Hovedentreprise, energirenovering PLEJECENTER HASSELBO 2013 5 BYGHERRE Københavns

Læs mere

Samarbejde med entreprenøren

Samarbejde med entreprenøren Samarbejde med entreprenøren Samarbejde med entreprenøren Dag Præstegaard Bygningskonstruktør Byggeledelse/projektering Rambøll, Arkitektur Landskab Proces (Rambøll - 3XN Witraz Rambøll) Samarbejdet med

Læs mere

r 0 1 te 0 k /2 je 9 o 0 r 0 P 2

r 0 1 te 0 k /2 je 9 o 0 r 0 P 2 Projekter 2009/2010 Kongsberg Kongsberg A/S Kongsberg A/S har siden etableringen i 2001, forestået udvikling og gennemførelse af en række ejendomsprojekter i eget og fremmed regi. Samlet er mere end 250

Læs mere

Byggefi rmaet Johansen

Byggefi rmaet Johansen Byggefi rmaet Johansen Januar 2010 - Magasinet om byggefi rmaet Johansen 04 03 08 06 BYGGEFIRMAET JOHANSEN Indhold BYGGEFIRMAET JOHANSEN Skribenter: Lisbet Friis Møller Layout / opsætning: Amazezig Synlighed

Læs mere