Nyhedsbrev I N D H O L D. Martha-stjernen. Milos-stjernen. Sådan husker vi Gorm. Nyt kørselsregnskab. Nyuddannede medlemmer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev I N D H O L D. Martha-stjernen. Milos-stjernen. Sådan husker vi Gorm. Nyt kørselsregnskab. Nyuddannede medlemmer."

Transkript

1 Martha-stjernen I N D H O L D Side 2-3: Sådan husker vi Gorm Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Siden sidst Nyt kørselsregnskab Nyuddannede medlemmer Stand Up Paddling Facebook, hjemmeside & fotos Fyrværkeri på Nordstranden Side 10-11: Standerstrygning Milos-stjernen Side 12: Side 13: Kommende aktiviteter Nyt fra udvalgene Side 14-15: Sidste nyt - hørt i kajakstalden Side 16: På tur med Trangia Nyhedsbrev redigeret af Mikael A

2

3

4 Siden sidst - fra den 1. juli Åbent Hus Vi har afholdt 3 x Åbent Hus: lørdag den 29.7, lørdag den 5.8 og søndag den Til Åbent Hus hjælper alle medlemmer til, både med introduktion af kajakklubben, finder kajakker frem, indstiller pedaler, laver kaffe og kage, hjælper folk i vandet og tager imod dem på vandet. Klubture 2. halvår 1: Romsøturen den 19. juli var en spontant opslået klubtur, hvor vejret var helt perfekt. I alt 14 medlemmer deltog på turen, hvor også Leif Romsø var med. Leif viste rundt på øen og fortalte anekdoter. 2: Kirsebærfestival den 22. juli er blevet en tradition, og vi deltog med 14 medlemmer i flot lysformation. 3: Sommerturen i uge 30 foregik på Bornholm med 6 deltagere. 4: Vadehavsturen den 12. august blev aflyst pga dårligt vejr. 5: Kajakfestivalen den 19. august samlede omkring 60 personer, der var en skøn blanding af vores medlemmer og deres familie. Festivalen foregik på marinaen med aktiviteter rundt omkring. 6: Klubbens anden sommertur gik til Milos. Imponerende 28 medlemmer havde tilmeldt sig, og turen måtte deles ad to omgange. Hold 1 tog afsted den 25. august og hold 2 rejste den 2. september. 7: Silkeborgturen den 16. september er en meget populært klubtur, og 11 medlemmer hyggede sig over to dage i de smukke omgivelser. 8: Tour de Kerteminde den 24. september trak 25 medlemmer frem til start - i alt deltog 68 kajakker. 9: Københavnerturen den 7. oktober måtte noget overraskende aflyses pga manglende turledelse. Turen har været én af klubbens mest populære, men i år kunne der ikke findes turleder og turguide. 10: Odense Å den 5. november havde 19 deltagere, og i år kunne man kun deltage i lange tur på 30 km. Workshops Rulleworkshop blev afholdt på Nordstranden den september, med Thomas, Lotte og Pia som undervisere. Bølgeworkshop for begyndere blev afviklet den med Søren Ø som instruktør. Teknik På vores 3 teknikhold har der også været masser af aktiviteter. Ud over Teknik 1, 2 og 3, har der også været opslået mange træningsaftener for medlemmer, der skulle videre til IPP3-prøven. Teknik 1 var 7 gange på vandet, Teknik 2 var 8 gange på vandet og Teknik 3 var 10 gange på vandet. IPP1, vores begynderkursus, blev afviklet over 9 fredage. Tak til alle instruktører, hjælpeinstruktører og medlemmer, der på den ene eller anden måde har bidraget med at få gennemført ovenstående aktiviteter!

5 Klubture med fælleskørsel Ændrede takster Vores vejledning til kørselsregnskab (se hjemmesiden under regler og politikker) er revideret. Turudvalget har hen over sommerhalvåret oplevet en ny tendens til, at man kører i egen bil på klubture. Turudvalget har derfor lavet et nyt forslag, som blev diskuteret og godkendt på bestyrelsesmødet den 11. oktober. Det nye forslag går ud på, at også den, der lægger bil til på turen, skal betale sin del, at km-taksten sættes lidt ned, men at kompensationen for at køre med traileren bliver sat op. Forslag har til hensigt: - at vi kører sammen i bilerne på klubturen og får noget godt socialt ud af det - at vi undgår et unødvendigt CO2-udslip/forurening ved at køre i alt for mange biler - at vi alle slipper billigere, end hvis alle skal have hver vores dyt med.

6 Nyuddannede medlemmer Frigivelseshold Havkajak: Frigivelseshold 2, 3 og 4 er allerede gennemført. Alle hold havde et fint forløb, og sammen med hjælpeinstruktørerne kom næsten alle kursister igennem med gode resultater. På hold 2 var Stefan instruktør 2, og hjælpeinstruktørerne var Helle A, Claus O, Mikael A På hold 3 var Per G instruktør 2, og hjælpeinstruktørerne var Marianne, Werner På hold 4 var Mathias instruktør 2, og hjælpeinstruktørerne var Charlotte, Kathrine, Martin V Turbo: Turbofrigivelseshold med 3 roere blev holdt den 27.8 med Mathias som instruktør 2 og Mikael A som hjælpeinstruktør. Alle 3 bestod i flot stil: Flemming A, Rasmus B, Nina IPP3 Havkajak: Der har været et forløb med 2 hele kursusdage og forprøve til IPP3. Mellem kursusdagene var der en masse træningsforløb i strøm og bølger samt deltagelse på teknik 3. Søren Ø, Mathias og Stefan stod for træning og teori, og Thomas B var censor til forprøven. Prøven foregik på Fyns Hoved den Fem af klubbens medlemmer valgte at gå op til prøven - alle bestod IPP3: Anton L, Sune, Merete, Kathrine, Mikael A Instruktør 1 Havkajak: Til mange af klubbens aktiviteter deltager medlemmer med instruktør 1, eller som vi kalder dem i daglig tale, hjælpeinstruktører. De deltager som hjælpere på frigivelseshold, IPP1, Teknik 1 og 2, samt på torsdagsroning og klubture. Vi byder velkommen til 7 nye instruktør 1 ere i klubben: Marianne B, Merete, Helle A, Martin V, Claus O, Sune, Lise Tillykke til alle de frigivne medlemmer, IPP3 ere og hjælpeinstruktører.

7 SUP - nyeste aktivitet Stand up paddling Stand Up Paddling bliver mere og mere almindeligt. Det findes overalt, hvor der er nem adgang til åbent vand enten fladt vand, i havne, på floder eller på havet i bølger. Den slags betingelser har vi masser af i Danmark, og derfor breder sporten sig hastigt. Stand Up Paddling er nemt at lære, og alle kan give sig i kast med sporten, når bare man kan svømme. Sporten er egentlig ældgammel og stammer oprindeligt fra Polynesien i Stillehavet og har siden spredt sig til Hawaii, hvor den kaldes Hoe he e nalu. I 1960 erne blev Stand Up Paddling for første gang almindeligt særligt i Californien og på Hawaii. Mange surf instruktører padlede ud på store boards med padler for bedre at kunne overskue og holde styr på deres elever og sådan opstod betegnelsen Beach Boy Surfing et andet navn for Stand Up Paddling. Med tiden gik Beach Boy Surfing lidt i glemmebogen, men i 2006 fik sporten sit nuværende gennembrud, da den professionelle surfer-legende Laird Hamilton padlede over den engelske kanal. Siden da har sporten bredt sig som lynild over hele verden og er nu også blevet almindeligt på de danske strande. Og selvfølgelig er Kerteminde Kajakklub med på noderne, og da klubben fik indkøbt 3 nye SUP ere lavede Lotte Jung og Mathias straks en del prøveaftener, hvor medlemmer med interesse i brætsejlads kunne komme og prøve kræfter med de nye udfordringer. Der blev leget med balanceøvelser, forskellige styretag og redninger. Det er heldigvis meget nemt at komme op igen på brættet efter en tur i vandet, men overvejelser omkring sikkerheden kan vi ikke komme udenom. Derfor vil Mathias til næste år starte hold op med IPP1 kursus i klubben, hvor man lærer det mest basale med vægt på sikkerheden. Kursus i IPP2 må man vente lidt med, da sporten stadig er under udvikling hos Dansk Kano og Kajak Forbund.

8 Hjemmeside, facebook og fotos Hjemmeside Hjemmesiden er opbygget og designet af klubbens webmaster, Jørgen Lindegaard. Foruden et meget informativt kalendersystem, kan medlemmer booke kajakker, føre logbog og turregistreringer, læse opslag på nyhedsspalte og selv opslå spalteopslag. På hjemmesiden findes også referater, information om udvalg og deres medlemmer, sikkerhedsbestemmelser og klubbestemmelser samt vedtægter, visioner og mål - og masser af andre gode informationer. Hjemmesiden er ubetinget klubbens livsnerve. Facebook Vi har valgt at have to profiler på facebook, en lukket gruppe for medlemmer og en åben side for alle. I den lukkede gruppe kan man frit dele oplevelser, fotos og gode links. For at komme med i den lukkede gruppe skal man - på facebook gruppen - anmode om medlemskab. Alle medlemmer af gruppen kan godkende nye medlemmer; eneste krav er, at man er medlem af Kerteminde Kajakklub. Facebookgruppen har imponerende 234 medlemmer, og du finder gruppen her: (søgeord: Kerteminde Kajakklub). På den åbne side kan alle kigge med, og herfra er det også muligt at dele de opslag, som administratoren af siden lægger på. Siden skal bruges til at orientere om kajaksport og om, hvad der sker af spændende ting og sager i klubben. Du finder siden her: (søgeord: Kerteminde Kajak) Fotos Det er et stort ønske, at vi lægger billeder på hjemmesiden efter hver klubtur og andre klubrelaterede begivenheder. Mikael A er billedredaktør, og man bedes sende billeder til ham, hver gang man har deltaget på en klubtur eller større arrangement. Kan sendes til mka@andersen.mail.dk. Billeder kan ses under menuen Aktiviteter, som er placeret øverst på hjemmesidens forside.

9 Dansk Søredningsselskab og Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub og Dansk Søredningsselskab træner forskellige kritiske scenarier ud for Nordstranden, hvor nødblus og raketter indgår Sådan kunne man læse i Fyens Stiftende den 21. juni. Samme eftermiddag var Mikael A en tur i P4-studiet og fortælle om arrangementet. Og da Kerteminde Ugeavis også havde bragt en artikel om øvelsen, burde alle i Kerteminde være advaret om affyringerne af røg, ild og raketter. Stefan, som var idemand og arrangør af arrangementet, havde lavet en unik aftale med Dansk Søredningsselskab i Kerteminde (DSRS), som betød, at vi kunne afprøve vores sikkerhedsudstyr (røg, ild, raketter etc). Det er ikke tilladt at fyre sit nødudstyr af i tide og utide, og derfor skulle der indhentes tilladelser hos politiet, før arrangementet kunne gennemføres. For en sikkerheds skyld fik vi også fremstillet 2 store plakater i 70 x 100 cm. med overskriften: DETTE ER EN ØVELSE! Redningsøvelserne foregik på Nordstranden og blev gennemført som cases, hvor forskellige uheld blev simuleret og hvor vi påkaldte hjælp fra DSRS. Raketter, røg og blus røg til vejrs ad 3 omgange. Hele øvelsen blev i øvrigt filmet af Munkebo Lokal TV, og efterfølgende sendt i fjernsynet. Se videoen her:

10 Standerstrygning Flaget blev taget ned Da vores formand var sygemeldt, overtog næstformand, Peter Bundgaard, ordet og holdt standerstrygningstalen. Han remsede kort op over året, der var gået, men ville gerne trække spændingen med bamseuddelingen til festen om aftenen. Til vores store glæde havde Børge og Ole stillet deres instrumenter frem, og med deres musikalske hjælp fik vi sunget vores helt unikke klubsang med den fantastiske tekst. Christian og Mathias fik flaget ned, og der blev råbt de traditionelle 3 x hurra og så det lange. Det lasede flag brugte vi til at pakke en gave ind, som klubben (os alle sammen) havde købt til Gorm, og som skulle overrækkes om aftenen. Umiddelbart efter flaget var taget ned, tog 22 medlemmer deres kajakker frem og roede en tur som opvarmning til aftenens fest. Festen Klubaftenudvalget havde arrangeret festen, og forinden kunne medlemmerne tilmelde sig forskellige arbejdsopgaver. Det har vist sig at være en effektiv fremgangsmåde, og aftenen gik fuldstændig efter en snor - tak for hjælpen og tak til klubudvalget. Maden blev i øvrigt leveret ude fra, og det hele blev anrettet som buffet. Før buffeten fik vi en forret, som bragte minderne tilbage til 70 erne, hvor hønsesalat og ananasringe var fast inventar til mange fester. Til alles glæde dukkede Gorm, Jytte op Martha med kæreste op til spisningen. Umiddelbart efter forretten rejste Martha sig resolut op og fortalte meget rørende om sin fars sygdom. To dage før havde hun lokket 12 kajakker og medlemmer på vandet i marinaen og Leif Romsø var sendt op i en mast med sit kamera, så der kunne tages et luftfoto af Kræftens Bekæmpelses logo lavet med kajakker. Leif og Martha kunne derfor overrække Gorm en fotostat med det farvestrålende, men ret så alvorlige, motiv. Leif havde også fået produceret et eksemplar til klubben, som vil blive hængt op ved lejlighed. Det hele var arrangeret på under 2 dage og var et glimrende eksempel på både klubånd og teamwork.

11 Standerstrygning Bamseuddeling Peter Bundgaard holdt atter sin tale fra om eftermiddagen, inden han gav ordet videre til Karsten Koch, der stod for bamseuddelingen. Superbamsen og 1 fl. vin blev uddelt til Martin Værbak, fordi han har bistået klubben med alt fra reparationer af udstyr til syning af kjoler til kyssepigerne ved Tour de Kerteminde. Trøstebamsen og 1 fl. vin gik til Lotte Pedersen, da hun havde en kedelig oplevelse med sin kajak, der kom hurtigere ud ad stalden end beregnet. Men Karsten var slet ikke færdig med at dele gaver ud, og på vegne af alle medlemmer overrakte han en gave til Gorm. Vi vidste, at gaven, der indeholdt 4 bind af islandske sagaer, ville gøre ham glad, og håber, at bøgerne vil give ham nogle gode timer, sin sygdom til trods! Underholdning Marianne Treu havde udarbejdet en tipsseddel med 13 tegn, som vi alle skulle prøve at udfylde korrekt. Marianne havde lavet en god research om klubben og aktuelle emner, og vi skulle nu tipse 1, 2 eller x. En svær øvelse, og da resultatet blev gjort op, havde ingen 13 rigtige. Derimod havde Jytte og Martha udfyldt en kupon med 11 rigtige, og vandt den sjove og informative konkurrence. Ole B havde også gjort et stort hjemmearbejde, og diskede op med en musikalsk gætteleg. Vi blev præsenteret for små bidder af pop, rock og klassisk, og så var det ellers med at være hurtige. Så snart man troede at have gættet musikstykket, skulle man rejse sig op og råbe navnet. Det gav til tider lidt tumult i rækkerne, men alle morede sig kongeligt. Tak til Marianne og Ole for de sjove og gode indlæg. Årets vinderkage Klubudvalget havde udskrevet en konkurrence om bedste kage, og der blev indleveret 4 mesterværker, der samtidig blev vores dessert til kaffen. Alle festdeltagere skulle sætte deres kryds på favoritkagen, og der skulle vurderes mellem en lækker chokoladekage, roulade med granat og to varianter af æblekage. En meget svær øvelse, for det hele smagte himmelsk. Vinderkagen var lavet af Lise Bathum og bestod af en roulade med lækkerier og granatæblekerner. Hvis vi er heldige, får vi måske opskriften, som straks vil blive lagt på hjemmeside og facebook.

12 Kommende aktiviteter 2017 Rullekursus i svømmehal lørdag den 16. december Thomas, Lotte og Pia afholder deres populære rullekurser - tilmelding i kalender Workshops i svømmehal hver anden lørdag med diverse teknikøvelser Instruktører og hjælpeinstruktører byder ind med teknikøvelser - tilmelding i kalender 2018 Nytårskur mandag den 1. januar Vi starter det nye år med en lille rotur med mulighed for redning og rul Vinterteknik søndag den 7. januar Vinterteknik, redninger og sikkerhed afvikles hver anden uge i vintersæsonen Glasfiberkursus lørdag den 13. januar Leif Romsø deler ud af sin imponerende store viden om glasfiber - tilmelding i kalender Instruktørsamling fredag den 27. april april Instruktører fra hele landet samles i Kerteminde til vidensdeling og workshops Havnens dag lørdag den 9. juni Landsdækkende event, hvor kajakklubben spiller central rolle i Kerteminde Standerhejsning Klubtur: Odense Fjord lørdag den 7. april søndag den 22. april Årets første klubtur - hele programmet kan læses på plakaten på hjemmesiden Instruktørsamling Instruktører fra hele landet samles i Kerteminde fredag den 27. april OPRÅB!! Der har været en tendens til, at vi melder os til en aktivitet i kalenderen - og melder os fra i sidste øjeblik. Det kan der være mange gode og mindre gode årsager til, men for dem, der påtager sig ansvaret og slæbet med at arrangerer fx klubture, workshops, klubarrangementer, teknik og kursushold kan det være forbundet med skønne spildte kræfter og stor frustration. Opfordringen til os alle sammen må være, at når man tilmelder sig et arrangement, så kan arrangørerne også regne med, at man kommer. Selvfølgelig kan der være gode grunde til at melde fra, og det er selvfølgelig helt i orden, men vi oplever også medlemmer, der ikke lige gad den dag eller måske hellere ville lave noget andet - og det er ikke hensigtsmæssigt. Vi opfordrer til, at alle strammer lidt op og respekterer det gode arbejde, som mange af vores medlemmer lægger i klubben!

13 Nyt fra udvalgene Klubudvalg & Turudvalg Begge udvalg er ved at planlægge aktiviteter for 2018, og der vil senere blive rundsendt en plakat fra hvert udvalg til alle medlemmer via . Plakaterne kommer også på hjemmeside og hænges op i klublokalet. Kajakudvalg Kajakudvalget har indkøbt 2 nye klubkajakker. En ret lille gul Northshore i plast til en mindre roer og en stor gul glasfiberkajak til en stor roer. Søren Ørskov har hentet dem begge i Struer. Den nye gule Northshore klubkajak hedder Balder og ligger på plads 2. Den større hvide - og gule nye glasfiber havkajak hedder Obelix og ligger imellem de 2 Tikier i port 2. Udvalget har også indkøbt 9 nye og uskivede pagajer. Designudvalg Man har i udvalget bemærket, at den officielle ro trøje ikke ses på medlemmerne, og udvalget vil derfor fremkomme med nyt forslag til en mere attraktiv og anvendelig ro trøje. Udvalg og udvalgsmedlemmer Stort engagement og nyvalg Udvalgene udfører et stort stykke arbejde, og vi har løbende brug for nye medlemmer. Hvert år til generalforsamlingen vælges der nye udvalgsmedlemmer, og hvis du har lyst til at gi en hånd med i et eller andet udvalg, så send en mail til Peter Bundgaard i god tid inden generalforsamlingen: bundgaard.birkende@gmail.com Designudvalg: Fonds-udvalg: Hus-udvalg: IT-udvalg: Junior-kajak: Kajak-udvalg: Klubaften-udvalg: Klublokale-udvalg: Klubtur-udvalg: Uddannelses-udvalg: Onsdagsholdet: Havnens Dag: Vandsport: Leif R + Mikal A + Gorm Karsten + Gorm Karsten + Gorm + Tage Jørgen L + Mikael A + Stefan Mathias + Claus T + Jon + Per G Henning S + Frans + Thomas B Claus T + Mikael A + Merete Tage Charlotte + Lise L + Anne-Birgitte + Martin V + Mikael A Henning S + Gorm + Thomas B + Per D + Lars H + Per G + Stefan Mange medlemmer Mikael A + Helle A + Mathias + Lone K + Ole B + Leif Romsø Mathias + Mikael A + Ole B + Per D + Rasmus

14 Sidste nyt - hørt i kajakstalden Plads til kajakken Vi har opnået et imponerende medlemstal på 341. Det giver klubben en rigtig god økonomi, men også udfordringer, fx med plads til privatkajakker i staldene. Der arbejdes i øjeblikket på en løsning med opstilling af containere, som vi tidligere havde. Løsningen er kun midlertidig, da vi håber at få kommunens tilladelse til at bygge nye klubstalde. Juniorkajak - igen Det er rigtig glædeligt, at vi har startet juniorkajak op i svømmehallen. Mathias har sagt ja til at stå for juniorkajak, og Rasmus og Søren vil gerne bistå hen ad vejen. Juniorkajak er for alle vores ungdomsroere - både dem, der er frigivet, og for dem der ikke er frigivet. Aldersgruppen bliver således år, men er man kun 11 år, er man meget velkommen til at prøve at være med alligevel. Det er planlagt til at blive hver lørdag i svømmehallen i Munkebo fra kl Pas på, hvis du ror om vinteren Vi er overgået til vintertid, vi har holdt standerstrygning, vandet er blevet koldt og nu gælder sikkerhedsbestemmelserne for vinterroning - se i øvrigt på hjemmesiden under vores: "Regler/politikker". Du skal blandt andet have våddragt eller tørdragt på, hvis du vil afsted om vinteren og så have tilstrækkeligt med tøj på, ekstra tørt tøj i en vandtæt pose og noget varmt at drikke. Og så er det meget vigtigt, at du undersøger vejrudsigten, at du ror meget kystnært, og at du ror sammen med andre, så du ikke kommer i vanskeligheder. Vandet er nu så koldt, at hvis du falder i/vælter uden dragt på, så vil du komme til at trække vejret ind i løbet af ca. 6 sekunder på grund af en refleks, som du ikke kan styre. Har du hovedet under vandet, så du trækker vand ind, så dør du meget hurtigt (20 sekunder). Det kan faktisk også ske i en våddragt, hvis hoved, arme og overkrop ender i det kolde vand på en gang, hvis du vælter. Så kan det udløse refleksen, så du ikke kan holde vejret. Det eneste sikre er at være iført en tørdragt. Det bliver hurtigt mørkt, så husk at have en lygte med, som du kan sætte på kajakken, på tøj eller kasket. Hvis du gerne vil fortsætte med at ro om vinteren, så opfordres man til at tage med på Vinterteknik/ teknik 3 om vinteren. Her får du mere at vide om det at ro sikkert om vinteren og man øver sig i redninger i koldt vand. Der kommer også et foredrag om hypotermi på en klubaften i løbet af vinteren.

15 Sidste nyt - hørt i kajakstalden Vild med Vand - Havnens Dag Kerteminde Kajakklub har overtaget styring og koordinering af Havnens Dag, som er et projekt der inddrager foreninger, klubber, erhverv og museer ved marina og havn. Havnens Dag henvender sig til alle i lokalområdet, men vil også være et godt tilbud til turister. Havnens Dag er en årlig begivenhed i 100 Vild med Vand-havne rundt om i Danmark. I 2018 finder det sted lørdag den 9. juni. Havnens Dag er et markant tilbud til lokalbefolkningen om at komme på havnen og havet og få en oplevelse. Arrangementerne kører samme dag i hele landet og retter sig mod den brede befolkning. Vild med Vand-havne byder velkommen med aktiviteter og stemning, der tiltrækker mennesker og som gør at gæsterne får lyst til at komme igen. Mathias, Helle A og Mikael A har været på workshop i Vingstedcentret, hvor de bl.a. har talt med de andre havne i landet, og her fået masser af gode ideer. Umiddelbart efter jul vil der forelægge et samlet program, som skal præsenteres for involverede klubber og foreninger, kommune og erhverv. Hvis du har lyst til at være en del af planlægningsholdet, så kontakt os hurtigst muligt - vi har brug for dig. Vi opslår senere i 2018 forskellige arbejdsopgaver, som man kan tilmelde sig i klubbens kalender. Udvalget vedrørende Havnens Dag består af: Mathias, Ole Bagger, Helle A, Leif Romsø og Mikael A. Klar ved kysten - det gode liv 12 af klubbens medlemmer blev den 5. december hyret som statister i den video, som Nordea fonden er ved at få lavet. Filmoptagelserne foregik i det smukkeste solskinsvejr og med næsten ingen vind - helt sommerligt. På broen ved Nordstranden stod kameraerne klar til at filme løs, og vi roede frem og tilbage, indtil både instruktør, producer og kajakroere var glade. Der blevet også taget et pressefoto af os alle i flåde, og der blev skudt en film kun med Søren Ø. Filmfolkene ville meget gerne tage et close-up foto af et grønlandsk rul, hvor roeren skulle have et stort smil på læberne når hovedet dukkede op ad vandet. Søren Ørskov var klædt i bedste grønlænderstil med tupilaq og grønlandsk pagaj og kajak, og med sin vanlige elegante stil udførte han nogle flotte rul, sådan cirka 8-10 rul uden noget som helst på hovedet. Godt gået og godt rullet. De fælles anstrengelser skal munde ud i en kampagnevideo, som søsættes i februar. Kerteminde Kajakklub får tilsendt film og billeder til fri afbenyttelse. Tak til Mathias, Søren Ø, Lise L, Cecilie, Niels E, Flemming B, Rikke M, Børge, Flemming L, Inge J, Søren M og Mikael A for at give kajaksporten og klubben en rigtig god og glad omgang PR. Projekt Vandsport Klubben har videreført samarbejdet med Kerteminde Skole i projektet: Vandsport, hvor 24 elever deltager. I 2018 startes op den Eleverne skal igennem et fast program, hvor de lærer de mest basale ting i en kajak, herunder også redninger, men de får også lov til at prøve kræfter med vores SUP-boards. Foruden teknik vil eleverne også lære at komme på tur, hvor vi bl.a. lærer dem lidt om Trangia, turledelse, sikkerhed, vejrudsigt m.v. Når eleverne har gennemført vores program, får de et flot diplom og en af vores kasketter, hvorefter de sendes ud som små miniambassadører for kajaksporten.

16 Klumme (bragt i Kerteminde Ugeavis den 14. juni 2014) Nak og æd Der er mange dejlige spisesteder i Kerteminde og omegn, men desværre har min kone og jeg ikke råd til at gå på restaurant alt for tit. Men på årets første sommerdag besøgte vi Kertemindes svar på den berømte restaurant NOMA og så var det næsten gratis. Vi havde fået oplyst GPS-koordinaterne N E , og her skulle vi sammen med 20 andre medlemmer af Kerteminde Kajakklub mødes med en naturvejleder, der skulle guide os igennem naturens eget spisekammer. Hvis man taster koordinaterne ind på GPS, så viser det starten af Stavreshoved, præcist på det punkt, hvor mark, skov og strand mødes. Formålet med turen var ganske enkel: Hvad kan naturens spisekammer byde på og hvordan tilberedes det på vores medbragte Trangia/storm køkken? Jeg havde købt lidt råvarer og fundet køkkeningredienser frem, og det hele blev fordelt i vores havkajakker, inden vi stævnede ud i samlet flok mod Stavreshoved. Selv om det var årets første sommerdag, så havde vi en let sommerregn over Kerteminde Bugt, men det kan slet ikke slå inkarnerede kajakroere ud, og humøret var også helt i top. To af deltagerne havde bundet en fiskesnøre efter kajakken, og vi håbede alle, at hornfisk og ørreder ville bide lystigt på krogene men det lykkedes desværre ikke. Da vi efter godt 6 kilometers roning ankom til mødestedet, var solen ved at bryde igennem. Vi fik trukket alle kajakkerne op på stranden, hvor vores guide for dagen, naturvejleder Mia Rafn Hansen, ventede på os. Hun fortalte ganske kort om dagens program, hvor vi skulle på opdagelse blandt strandens og skovens mange urter, og det hele skulle munde ud i en 5 retters menu tilberedt på vores små køkkener. Vi startede med en tur langs stranden, og her fik vi åbnet op for en helt ny verden utroligt mange af strandens planter er spiselige, og vi prøvesmagte en del, samtidig med vi fik plukket og høstet til senere brug. Herefter gik vi op ad skrænten og ind i skoven, som også byder på et næsten uudtømmeligt spisekammer. Med solen tittende mellem trækronerne og fuglenes koncert i baggrunden, gik vi gennem skoven alt imens vi blev klogere på dyre- og plantelivet. Et af højdepunkterne var plukning af brændenælder, som vi skulle bruge til en pesto, men alle slap næsten smertefrit fra øvelsen. Da vi nåede tilbage til stranden igen, blev vi inddelt i 5 hold, der hver i sær skulle lave en frokost a la NO- MA med de indsamlede urter. Menuen stod på: Fladbrød bagt på Trangia med naturens urter - Brændenælde og krydderurtepesto - Frisk salat af mælkebøtteblade, spansk kørvel/sødskærm, skovsyre og løgkarse - Blancherede strandbeder og strandmælder - Kyllingeurtefrikadeller med skovens og strandens grønt. Det blev en uforglemmelig frokost, og selv om vi havde medbragt bl.a. hakket kyllingekød og durum-mel, så var naturen vores hovedleverandør. På mit hold prøvede vi også med blæretang i pestoen, men når tang koges udvikles der et kedeligt slimlag - men det smagte udmærket. Da vi mætte af både naturoplevelser og den gode frokost roede hjemad igen, blev vi enige om at arrangere endnu en tur. Næste gang vil vi undersøge hvilke herligheder der gemmer sig i havet, og jeg glæder mig allerede til at skulle tilberede blåmuslinger, fisk og blæretang. Tænk, hvilket herligt spisekammer vi har omkring os!

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen

Vi holder kurserne lørdag den 22. marts kl 15 16.30 og søndag den 13. april kl 14.30 16.00. Husk at tilmelde dig i kalenderen Kære medlem Brush up kursus for frigivne roere og turpas Hvis du ikke har fået roet ret meget siden frigivelsen eller måske slet ikke, og er utryg ved at skulle i en kajak til foråret. Så er her et tilbud

Læs mere

INSPIRATION. Tid til at STÅ OP

INSPIRATION. Tid til at STÅ OP INSPIRATION Tid til at STÅ OP 20 Magasinet kano&kajak nr. 2 marts 2012 TEKST OG FOTO RASMUS SANGILD, OCEANGOING.DK FOTO OCEANGOING.DK Det ligner en person, der går oprejst rundt midt ude på vandet. Men

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Referat fra møde i Uddannelsesudvalget torsdag den 15. januar 2015 kl 19-21 i klublokalet Til stede: Thomas, Per Michael (den sidste del), Per Dolleris, Frans, Lars Hugo, Per From Gøse, Gorm. Afbud Henning,

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016)

Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Referat fra bestyrelsesmøde (5/4-2016) Mødet afholdtes torsdag den 31. marts 2016 kl. 19.00 21.30 i klublokalet. Bestyrelsen: Gorm (ref.), Karsten, Tage, Henning, Peter, Kirsten og Mikael Andersen. Suppleanter:

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.06.23.docx Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 3 Læsevejledning... 4 4 Risikovurdering... 4 5 Sikkerhedsinstruks... 4 6 Krav... 5 6.1 Vinterroning....

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Nyhedsbrev nr. 1 Den 19. februar 2017 Kære medlem Fire Nyhedsbreve I 2016 kom der ét Nyhedsbrev, og det var lige efter nytår. I stedet har der været mange små Nyheder og en masse skriverier på facebooksiderne

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012

Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 0 Nyhedsbrev nr. 11 Den 15. december 2012 Kerteminde Kajakklub: www.kerteminde-kajak.dk Formand Gorm Rønved Larsen, Stejlestræde 2, 5300 Kerteminde, 27590452, mail: gorm.larsen@exito.dk Kære medlem Standerstrygningsfest

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2019.05.02.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af TBC 27/03-2019) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: blå, grøn, gul eller rød som information,

Læs mere

Nyhedsbrev Kære medlemmer. Indhold

Nyhedsbrev Kære medlemmer. Indhold Kære medlemmer I Nyhedsbrev nr. 2 vil vi fortælle om livets gang i Kerteminde Kajakklub efter Nyhedsbrev 1, men vi vil også løfte sløret for kommende aktiviteter og tilbud til medlemmerne. Formanden har

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Kajak Version: 2019.06.27 kajak Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 2.1 Rettigheder og pligter som roer... 3 2.2 Risikovurdering... 3 2.3 Under turledelse... 4 2.4

Læs mere

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over.

Der er ikke indkommet forslag til generalforsamlingen, der skal bringes til afstemning, så det punkt kommer vi nok hurtigt over. Kære medlem Vi har generalforsamling på tirsdag den 17. marts kl 19 21. Det er rigtig vigtigt for klubben, at der er stor opbakning til bestyrelsen, og det ser heldigvis også ud til at være tilfældet,

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 20.02.2019.docx Side 1 af 5 Mål og visioner 2023 Bygninger - Klublokale m. sovepladser - Motionsredskaber - PC, projektor, printer - Lamineringsmaskine - Køkken m. hårde hvidevarer - Service til

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 1 af 8 Version: 2018.04.24 Sikkerhed.docx Side 2 af 8 Formål Det er formålet med disse bestemmelser, at sikre klubbens medlemmer og andre bedst muligt mod fare og

Læs mere

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant.

Der var genvalg til Per Michael Jensen som suppleant til bestyrelsen og til Ole Bagger Jørgensen som revisorsuppleant. Nyhedsbrev nr. 3 Den 2. april 2012 Kære medlem Generalforsamling Onsdag den 21. marts havde vi ordinær generalforsamling. Peter Freund blev valgt som ordstyrer. Under bestyrelsens beretning var der indlæg

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015

Kære medlem. Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Nyhedsbrev nr. 3 Den 29. august 2015 Kære medlem Vi er i slutningen af august og er kun nået til Nyhedsbrev nr. 3. Det skyldes ikke, at der ikke har været mange nyheder. Men jeg er begyndt i højere grad

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5 Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen.

Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Kære medlem Det er vinter eller skal vi kalde det tidligt forår - og vi har allerede gang i mange ting som forberedelse til sommersæsonen. Generalforsamling Vigtigt for klubben og for bestyrelsen og den

Læs mere

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt.

Det er det enkelte medlem, der selv skal ind i medlemsregisteret på hjemmesiden og registrere de prøver, man har aflagt. Kære medlem Turpas 150 km Bestyrelsen var samlet torsdag den 18. april se referatet på hjemmesiden. Her blev det besluttet at justere et af kriterierne for at opnå turpasset fra 250 km årlig roning til

Læs mere

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med.

Der er også mulighed for at ro med om lørdagen kl. 10, hvor vi typisk kun ror en kort tur på 4 9 km i et moderat tempo, hvor alle kan følge med. Kære medlem Billeder fra pagajkurset, som Torben Grøn afholdt i januar/februar2014 Hvordan kommer jeg i gang? Vi er mange som ikke har fået roet ret meget i vinterhalvåret, og hvordan så med at komme i

Læs mere

Kajakreglement. Gældende fra Indhold

Kajakreglement. Gældende fra Indhold Kajakreglement Gældende fra 27-02-2019 Indhold 1. Formål og gyldighed... 2 2. Generelle bestemmelser for sikkerhed... 2 3. Bestemmelser for børn og unge... 3 4. Sikkerhedsmæssigt udstyr m.v.... 3 5. Kajakret...

Læs mere

Nyhedsbrev Forord. Lidt historik. Standerhejsning. Generalforsamling. Siden sidst. Kommende aktiviteter. Klumme

Nyhedsbrev Forord. Lidt historik. Standerhejsning. Generalforsamling. Siden sidst. Kommende aktiviteter. Klumme Forord Lidt historik Standerhejsning Generalforsamling Siden sidst Kommende aktiviteter Klumme Forord - af Efter standerstrygningen sidste år gik vi alle en hård tid i møde. Perioden var stærkt præget

Læs mere

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr.

Kajakstalden Vi har afsat kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i kr. Kære medlem Kajakstalden Vi har afsat 200.000 kr. til færdigbygning af kajakstalden, så den samlet kommer til at stå i 400.000 kr. Vi får meget snart en byggetilladelse af Kerteminde kommune, og regner

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker

Nyhedsbrev nr. 7 Den 17. november 2014. Kære medlem. Nye klubkajakker Kære medlem Tur på Odense Fjord Nye klubkajakker Vi har fået 2 nye klubkajakker. Historien startede med, at Charlotte og Anne Birgitte tog til Svendborg for at få Nicolai Ilcus til at rette et par fejl

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Grøn tur Gul tur Rød tur Gul tur ror vi lidt hurtigere end grøn tur, 5 6 km/timen.

Grøn tur Gul tur Rød tur Gul tur ror vi lidt hurtigere end grøn tur, 5 6 km/timen. Kære medlem Grøn, gul og rød tur Der er kommet forslag fra flere medlemmer om at opdele turene tydeligt, så der er klarhed om vores forventninger til hinanden. Derfor er klubroninger og ture i maj, juni

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014

Sikkerhedsbestemmelser. Den 20. februar 2014 Sikkerhedsbestemmelser Den 20. februar 2014 Quick guide Erfaringsniveau, rettigheder og forudsætninger Rettigheder: lodret kolonne til venstre Niveauer: øverste vandrette celle Forudsætninger: I grå felter

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Uddannelsepolitik. Kerteminde Kajakklub. Uddannelsespolitik. Version: Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7

Kerteminde Kajakklub Uddannelsepolitik. Kerteminde Kajakklub. Uddannelsespolitik. Version: Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7 Uddannelsespolitik Version: 2018.04.24 Uddannelse.docxspolitik Side 1 af 7 Uddannelsespolitik i Vedtaget af bestyrelsen den 26. januar 2016 Indledning Vi ønsker i, at klubbens medlemmer er så veluddannede

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene.

En fantastisk dejlig tur på 23 km blandt glade mennesker en god søndagsoplevelse, der også kunne mærkes om mandagen i armene. Nyhedsbrev nr. 4 Den 4. maj 2011 Kære medlem Odense Fjord Søndag den 1. maj blev fejret af 12 af os på Odense Fjord. Vi mødtes i marinaen og pakkede den nye trailer med 11 kajakker og med en enkelt på

Læs mere

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet.

Deltagernes evaluering af kurset ligger under Interessegrupper / Turboholdet. Nyhedsbrev nr. 6 Den 5. juni 2012 Kære medlem Dødsfald Vores medlem (nr. 446) Jakob Rud Christiansen er død efter en tragisk trafikulykke på Fynshovedvejen, hvor Jakob var på vej hjem på knallert. Jakob

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Roerniveau 2 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 2 kayak. Niveaubeskrivelse. Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund

Roerniveau 2 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 2 kayak. Niveaubeskrivelse. Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund Roerniveau 2 (tur/konkurrencekajak) In compliance with EPP level 2 kayak Niveaubeskrivelse Produceret af Dansk Kano og Kajak Forbund 2. udgave, april 2009 www.kano-kajak.dk 1 Niveaubeskrivelse EPP 2 (tur/konkurrencekajak)

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement)

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) 1. Indledning Af klubbens vision fremgår, at Rungsted Kajakklub skal give mulighed for at dyrke sikker kajakroning. Sikkerhedsbestemmelserne

Læs mere

Indhold - Løft, håndtering, isætning og indstigning i kajakken

Indhold - Løft, håndtering, isætning og indstigning i kajakken EPP 1 (Tur/Kap) Tur- og Kapkajak Introduktion Målet med dette kursus er at introducere kursisterne til kano- og kajaksporten, og skabe gode oplevelser i sikre rammer. Der arbejdes med grundlæggende manøvrering

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30

Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl :30 Referat fra bestyrelsesmøde torsdag den 3. maj 2018 kl. 18-20:30 Til stede: Pia, Ulla, Mette, Søren, Anders, Ida Referent: Ida Meddelelser: Jeg har sendt en mail med tidsplan og fordeling af lokaliteter

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Reglement for Ro-sikkerhed, herunder frigivelse af roere

Reglement for Ro-sikkerhed, herunder frigivelse af roere Reglement for Ro-sikkerhed, herunder frigivelse af roere Dato 14/12/2018 1. Hvornår og hvordan virker disse regler Ifølge Sletten Havkajakklub s vedtægter har bestyrelsen vedtaget disse regler den 29.

Læs mere

Referat: Kajakklubben Strømmen

Referat: Kajakklubben Strømmen Referat: Kajakklubben Strømmen Mødegruppe: Bestyrelsesmøde 7 sæson 2006/07 Dato: Mandag 4. september 2006 kl. 19:00 22:00 Sted: Klubhuset Indkaldte deltagere: Mogens K Hansen, MH Christian Alnor, CA Bjørn

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling

Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling Sikkerhedsbestemmelser og generelle retningslinjer for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling A: Sikkerhedsbestemmelser for Jordløse Boldklubs Kajakafdeling 1 Formål og gyldighed Sikkerhedsbestemmelserne skal

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf ,

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli årgang. Faaborg Roklub, tlf , ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.7 Juli 2017 36. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Fællesture til Ærø, Helnæs og Gudenåen Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe.

Jens Thurøe havde indkøbt en flot ny spade, der fik signaturer på fra de medvirkende. Derefter var der kage og kaffe. Nyhedsbrev nr. 1 Den 3. januar 2011 Kære medlem Første spadestik Fredag den 17. december 2010 blev der holdt første spadestik for Søsportscentret i Marinaen. Jens Thurøe holdt den første tale, hvor han

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Et nyt medlem af Esbjerg Roklubs kajakafdeling skal enten have bestået IPP2 eller deltage på Esbjerg Roklubs IPP2 kursus.

Et nyt medlem af Esbjerg Roklubs kajakafdeling skal enten have bestået IPP2 eller deltage på Esbjerg Roklubs IPP2 kursus. Havkajakregler i Esbjerg Roklub. Redigeret foråret 2018. 1 Formål og gyldighed. Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning i Esbjerg Roklub. Disse sikkerhedsbestemmelser

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN DYKNING DYKNING Til dykning lærer du at bevæge dig under vandet og får en god fornemmelse for din krop og din vejrtrækning. Når du skal lære at dykke, er der både teoriundervisning på land og praktisk

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

September Sydtoften Grindsted Tlf.:

September Sydtoften Grindsted Tlf.: September 2017 Sydtoften 8 7200 Grindsted Tlf.: 72 13 10 40 Himmelblaa@billund.dk http://billund.dk/cafehimmelblaa 1 Café Himmelblå Udgives af Café Himmelblå. Redaktion: Alice Henriksen (ansv.) Knud Erik

Læs mere

Siden sidst (2012-APR):

Siden sidst (2012-APR): Nyhedsbrev 2012 - JUL Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør og fotos for dette nyhedsbrev, når ikke andet

Læs mere

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Jeg har ikke været så flittig til, at lave nyhedsbreve i år, så der er helt sikkert sket meget siden sidst Det har jeg skrevet en gang, i et nyhedsbrev, men nu skriver jeg det

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Deltagerinformation - Havkajak & Spa.

Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Deltagerinformation - Havkajak & Spa. Kære deltagere I har tilmeldt jer Havkajak & Spa på Hotel Comwell Kellers Park sammen med Outdoorsports. Vi har gennem en årrække afholdt Havkajak & Spa arrangementet,

Læs mere