Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side 1 af 8. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene."

Transkript

1 Side 1 af 8 Repræsentantskabsmøde mandag den 4. december Meddelelser fra formanden. Sammen med dagsordenen har i fået udsendt forventet regnskab for 2017 og budget 2018 for Fonden Langelands Elforsyning. Direktør Kim Hansen vil lidt senere gennemgå regnskabstallene har på mange måder været et spændende år. Vi havde i foråret op til vores årlige brugermøde meget stor interesse omkring vores selskab. Derfor besluttede bestyrelsen at holde brugermødet på Hotel Rudkøbing Skudehavn, da vi mente at lokalerne vi er i nu - måske ville blive for små. Vi planlagde at holde mødet i lokalerne på 1. salen på hotellet, et lokale hvor der er plads til 160 personer. Vores regel om, at man skal hente adgangskort 3 hverdage før mødet blev vi rigtig glade for. Ud fra antal afhentede adgangskort ville vi blive omkring 200 deltagere. Derfor måtte vi flytte mødet til restauranten, hvor vi måtte bruge begge lokaler for at kunne være der.

2 Side 2 af 8 Det var ikke optimalt, men vi synes mødet gik godt trods udfordringer med pladsen og optælling af stemmer. Der var rigtig mange der ønskede ordet og vi er rigtig glade for den store interesse for vores lokale elforsyning. Det er svært at forudse hvor mange der møder op i Vi har for en sikkerheds skyld besluttet, at afholde brugermødet i Langelandshallen. Det bliver mandag den 28. maj Vi har reserveret hallen. Vi vil sørge for flere stemmetællere for at få ventetiden ned. Samtidig vil repræsentantskabsmødet hvor bestyrelsen skal vælges blive afholdt 3 uger senere, nemlig mandag den 18. juni 2018 her i disse lokaler. Vi planlægger et fælles arrangement for repræsentantskaberne i elforsyningerne i Svendborg, Kerteminde og os på Langeland. Vi er alle 3 forbrugerstyrede erhvervsdrivende fonde. Vi har fastsat datoen til lørdag den 5. maj Vi regner med det bliver et arrangement fra 8.00 til i Nyborg, hvor dagsordenen bliver med aktuelle emner. Der vil blive arrangeret bustransport herfra til Nyborg. Så skriv allerede datoen i kalenderen.

3 Side 3 af 8 Det er et år siden at jeg kunne meddele, at bestyrelsen havde besluttet at der fremover på vores hjemmeside ville blive offentliggjort - Bestyrelsens forretningsordner for alle selskaber. - Bestyrelsesmøde protokoller fra alle selskaber, undtagen eventuelle lukkede punkter. - Finansiel strategi - Retningslinjer for markedsføring og sponsorater. Man kan stadig selvfølgelig også se Årsrapporter for koncernen Vedtægter for alle selskaber Valgprocedure Valgresultater Formandens beretninger Referat fra brugermøder Referat fra repræsentantskabsmøder Vilkår for adgang til LEF NET A/S tomrør Vi mener hermed at have tilgodeset de fremsatte ønsker om mere åbenhed og har da heller ikke fået mere kritik om lukkethed.

4 Side 4 af 8 Vi har for første gang udloddet økonomiske midler. Med de vedtægtsændringer vi fik godkendt sidste år kan vi udlodde midler fra Fonden Langelands Elforsyning. Vi kan støtte almennyttige initiativer for det langelandske område. Bestyrelsen besluttede i april at hensætte 3,6 million til udlodning. De kroner er udloddet i år. Sidste frist for ansøgning var den 15. august. Vi fik 85 ansøgninger og efter en grundig gennemgang besluttede bestyrelsen at fordele de kroner på 22 lokale foreninger. Vi holdt et arrangement her i lokalet den 31. oktober, hvor alle 22 foreninger fik overrakt en symbolsk check. Det var en rigtig god eftermiddag. Vi har efterfølgende haft en annonce i Øboen, hvor alle foreninger og beløb blev offentliggjort. Vi har også i år givet kroner i større sponsorater, samt mange mindre sponsorater. Her i 2017 har vi således givet en lille million i udlodning og sponsorater til lokalsamfundet.

5 Side 5 af 8 Vores værdipapirer er en meget stor del af virksomheden. Vi har en portefølje på små 200 millioner kroner. Vi har i dag fordelt formuen på fire porteføljeforvaltere de har alle samme mandat og skal følge den finansielle strategi. Den finansielle strategi ligger på vores hjemmeside. Strategien beskriver vores risikoprofil og etiske retningslinjer for investeringerne. De fire forvaltere i dag er: Fynske Bank Syd Bank Carnegie Investment Bank Danske Capital Vi har derudover en aftale med firmaet Hemonto. De får alle transaktioner sendt fra de fire forvaltere dagligt og laver herefter en opgørelse over afkastet. Samtidig kontrollerer de, at forvalterne følger vores finansielle strategi. Vi har selvfølgelig stor fokus på forvaltningen af formuen. Vi er lige nu i gang med en udbudsrunde sammen med Hemonto.

6 Side 6 af 8 Vi vil holde samme risikoprofil og strategi, men dele formuen op i 3 porteføljer. 2 porteføljer af 75 millioner med aktier og obligationer 1 portefølje af 50 millioner med obligationer. Vi forventer at have omlægningen på plads inden årsskiftet. Langelands Elforsyning A/S vores handelsselskab har haft store udfordringer i forbindelse med engrosmodellen som alle i branchen. Vores medarbejdere har ydet en ekstraordinær stor indsats for at få det hele til at køre og give den bedst mulige kundeservice. Vi sælger vi stadig kun el på Langeland, Siø, Strynø og Strynø Kalv. Det er stadig vores prispolitik, at elpriserne til kunderne skal være så lave som muligt. Og hvis man går ind på ELPRIS.DK vil man kunne se at vores elpriser er blandt de laveste. En af de næste store udfordringer bliver den såkaldte flex-afregning. Netselskaberne skal fremover levere timeværdier for alle elkunder, så vi som handelsselskab kan afregne kunderne forskelligt over døgnet.

7 Side 7 af 8 Det vi kender i dag er spot afregning, som vi kun tilbyder de store kunder der allerede er timeaflæst i dag. Der er allerede efterspørgsel på spotafregning fra små kunder og der vil sikkert blive efterspørgsel på andre produkter. Vi skal selvfølgelig kunne levere det kunderne vil have. LEF NET A/S vores netvirksomhed - der ejer ledningsnettet og er måleransvarlig er klar til flex-afregningen. Vi har allerede fjernaflæste målere på alle. Vi har indberettet til Energinet, at vi henover 2. kvartal næste år begynder at sende de nødvendige timedata til datahubben. Desværre er problematikken omkring afregning af solceller i forbindelse med flex-afregning ikke afklaret politisk. Derfor vil der - indtil det er afklaret - ikke være mulighed for at flexafregne forbrugere med et årsforbrug under ca kwh her på Langeland. Vi har besluttet at de største forbrugere konverteres til flex-afregning først, da det typisk er dem der kan udnytte denne mulighed. En af de store udfordringer i fremtiden bliver den nye regulering af netselskaber, som vi jo ikke endeligt kender detaljerne i, samt det nye krav om selvstændig identitet for netselskaberne.

8 Side 8 af 8 Det betyder LEF NET A/S skal have selvstændig identitet i forhold til den øvrige del af koncernen, samtidig skal der ved udførelse af opgaver for netselskabet anvendes en identitet der adskiller sig fra de identiteter, der anvendes i koncernen. Ændringen skal være gennemført senest 1. juli Det betyder kort LEF NET A/S skal have et nyt navn der må ikke stå Langelands Elforsyning på biler, arbejdstøj m.m. når der udføres opgaver for netselskabet. Det var lidt om driften og nogen af de kommende udfordringer. Det er ikke udtømmende, jeg har blandt andet ikke være inde på persondataforordningen som jo berører alle selskaber i vores koncern. Jeg vil slutte med at udtrykke bestyrelsens tak til alle vore medarbejdere for en god og loyal arbejdsindsats. Ligeledes en tak til repræsentantskabet for jeres interesse for LEF. Hermed overlader jeg ordet til dirigenten.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 3. december 2018. Meddelelser fra formanden. Sammen med dagsordenen har I fået udsendt forventet regnskab for 2018 og budget 2019 for Fonden Langelands Elforsyning.

Læs mere

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017 Side 1 af 11 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 29. maj 2017 Vi glæder os over den stigende interesse der er for vores lille koncern - Fonden Langelands Elforsyning

Læs mere

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016.

Side 1 af 6. Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Side 1 af 6 Repræsentantskabsmøde mandag den 5. december 2016. Meddelelser fra formanden. Året 2016 er på held og et nyt år står snart klar. Direktør Kim Hansen vil senere gennemgå forventet regnskab for

Læs mere

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019 Side 1 af 11 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 27. maj 2019 Velkommen til brugermøde i Fonden Langelands Elforsyning. Vi har igen i år valgt at holde brugermødet her

Læs mere

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016

Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016 Side 1 af 10 Formandens orientering om driften i det forløbne år til brugermødet den 30. maj 2016 I har alle fået årsrapporten for 2015, der indeholder koncernens årsberetning og regnskab. Koncernregnskabet

Læs mere

Vedtægter. For Fonden Langelands Elforsyning

Vedtægter. For Fonden Langelands Elforsyning Vedtægter For Fonden Langelands Elforsyning 1. Navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Fonden Langelands Elforsyning. 1.2. Dens hjemsted er Langeland Kommune. 2. Formål 2.1. Fonden Langelands Elforsynings

Læs mere

Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning

Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning Vedtægter for Fonden Langelands Elforsyning 1. 1.1 1.2 Navn og hjemsted Fondens navn er Fonden Langelands Elforsyning. Dens hjemsted er Langeland Kommune. 2. 2.1 2.2 2.3 Formål Fonden Langelands Elforsynings

Læs mere

Opkrævning for solcellekunder

Opkrævning for solcellekunder side 1 / 5 Opkrævning for solcellekunder Vi skal som elhandelsselskab opkræve betaling for alt det, der omhandler køb og levering af strøm til din adresse. Vi opkræver derfor også betaling på vegne af

Læs mere

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) Vedtægter for Investering Danmark (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 8. maj 2019) Hjemsted og formål 1. Investering Danmarks hjemsted er Københavns Kommune. Stk. 2. Investering

Læs mere

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening Dansk Ejendomsmæglerforening V E D T Æ G T E R for 1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ejendomsmæglerforenings 1. kreds, København Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold

VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold VEDTÆGTER FOR NEM s.m.b.a. Indhold 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemmer... 2 4 Selskabets ledelse... 2 5 Valg af repræsentantskab... 3 6 Klage over valg... 4 7 Generalforsamling kompetence,

Læs mere

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association)

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association) Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Association) (Vedtaget på generalforsamlingen den 3. maj 2017) Hjemsted og formål 1. Investeringsfondsbranchens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association)

Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association) Vedtægter for Investeringsfondsbranchen (Danish Investment Fund Association) (Vedtaget på generalforsamlingen 29. april 2014) Hjemsted og formål 1. Investeringsfondsbranchens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Generalforsamling 29. april 2013 kl. 16:00

Generalforsamling 29. april 2013 kl. 16:00 Generalforsamling 29. april 2013 kl. 16:00 Velkommen Bestyrelsen ved Direktør Poul Erik Tofte CFO Per Have Tidl. intern revisionschef Jørgen Madsen og direktionen Direktør Peter Ott, PFA Portefølje Administration

Læs mere

Vedtægter for GO2Green

Vedtægter for GO2Green 1 Navn Foreningens navn er: GO2Green. 2 Hjemsted Foreningen har hjemsted i Svendborg. 3 Formål Foreningens formål er medvirke til, der opnås årlige målbare reduktioner af energiforbruget og CO2-belastningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

BrugermBde i Fonden Langelands Elforsyning mandag den 28. maj 2018 kl i Langelandshallen, Engdraget 10, 5900 RudkØbing.

BrugermBde i Fonden Langelands Elforsyning mandag den 28. maj 2018 kl i Langelandshallen, Engdraget 10, 5900 RudkØbing. Side 784 Å BrugermBde i Fonden Langelands Elforsyning mandag den 28. maj 2018 kl. 15.00 i Langelandshallen, Engdraget 10, 5900 RudkØbing. Dagsorden: 1. 2. 3. 4. 5. Valg af dirigent. Forrnanden for fondens

Læs mere

Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00

Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00 Generalforsamling 22. april 2014 kl. 16:00 Velkommen Bestyrelsen ved Direktør Poul Erik Tofte CEO Per Have Tidl. intern revisionschef Jørgen Madsen og direktionen Direktør Peter Ott, PFA Portefølje Administration

Læs mere

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 11 Investeringsforeningen PFA Invest Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 Tirsdag den 22. april 2014 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen PFA Invest,

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 i Vintersalen på Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den samlede

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE nr. 4/2018

SELSKABSMEDDELELSE nr. 4/2018 Nasdaq Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K 1/5 Sendt via Globe Newswire Herved indkaldes til ordinær generalforsamling torsdag den 1. marts 2018 kl. 16.00, i København 14. februar 2018 Investeringsforeningen

Læs mere

Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS

Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS Himmerlandsgade 109 DK-9600 Aars tlf 98624000 fax 98621333 Aut. bobestyrer E-mail: advokat@bindslev-kjeldsen.dk Giro nr. 8 34 40 00 CVR nr. 30525965 RKI autoriseret

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN

VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN 1.1 Selskabets navn er Dalhoff Larsen & Horneman A/S. 1.2 Selskabet driver virksomhed under følgende binavne: a) Nordisk Træ-Holding A/S (Dalhoff Larsen

Læs mere

stiftet den 9. oktober 1862

stiftet den 9. oktober 1862 V E D T Æ G T E R for KØGE HANDELSSTANDSFORENING stiftet den 9. oktober 1862 Navn og formål 1 Foreningens navn er: Køge Handelsstandsforening Foreningens hjemsted er Køge, og dens adresse er foreningens

Læs mere

Garantkapital. Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015.

Garantkapital. Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015. Garantkapital Fakta om Garantkapital i Middelfart Sparekasse gældende fra 1. juni 2015. 02 // Garantkapital Garantkapital i Middelfart Sparekasse Alle har mulighed for at tegne garantkapital i Middelfart

Læs mere

UDBUD AF KAPITALFORVALTNINGSMANDATER, HIGH YIELD OBLIGATIONER OG BANKLÅN

UDBUD AF KAPITALFORVALTNINGSMANDATER, HIGH YIELD OBLIGATIONER OG BANKLÅN UDBUD AF KAPITALFORVALTNINGSMANDATER, HIGH YIELD OBLIGATIONER OG BANKLÅN 1. UDBUD Danmarks Grundforskningsfonds bestyrelse har besluttet at udbyde forvaltningen af 2 porteføljer til eksterne kapitalforvaltere,

Læs mere

5. Ejerforhold og hæftelse 5.1 Virksomhedens kunder og forbrugere har ingen ejerandel i virksomheden eller dens formue.

5. Ejerforhold og hæftelse 5.1 Virksomhedens kunder og forbrugere har ingen ejerandel i virksomheden eller dens formue. Vedtægter Indhold 1. Virksomhedens navn... 2 2. Virksomhedens hjemsted... 2 3. Organisationsform... 2 4. Virksomhedens formål... 2 5. Ejerforhold og hæftelse... 2 6. Kunder og forbrugere... 2 7. Repræsentantskab...

Læs mere

friluftsinteresserede, samt at synliggøre Nordvest jylland som et attraktivt friluftsområde.

friluftsinteresserede, samt at synliggøre Nordvest jylland som et attraktivt friluftsområde. Lemvig d.9/1 2012 Referat fra Stiftende generalforsamling i DANSK FRILUFTSFESTIVAL ANNO 2013, der afholdtes d.2.januar 2012 hos Anne Marie Nielsen, Sdr. Dalgårdsvej 7, Lemvig. Dagsorden: 1. Valg af dirigent/stemmetæller

Læs mere

Vedtægter for LEF NET A/S

Vedtægter for LEF NET A/S Vedtægter for LEF NET A/S 1 Navn, hjemsted og formål 1.1 Selskabets navn er LEF NET A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Rudkøbing Kommune. 2 Selskabets formål 2.1 Selskabets formål er at drive netvirksomhed

Læs mere

Teleforeningen af 2003

Teleforeningen af 2003 Teleforeningen af 2003 Generalforsamling i Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele afdeling Øst 93 Indholdsfortegnelse Dagsorden.. side 95 Dagsordenens punkt 1 Valg af dirigent.. side

Læs mere

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015.

Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015. Jeg har hermed fornøjelsen af at aflægge bestyrelsens beretning for regnskabsåret 2015 for Nibe Elforsyning Net A.m.b.a. Resultatet af den primære drift har

Læs mere

197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK. Advokatfirma

197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK. Advokatfirma 197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Repræsentantskabet... 4 4. Bestyrelsen...

Læs mere

MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl , på Diagonalkroen i Give.

MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl , på Diagonalkroen i Give. MES A.m.b.a. s repræsentantskabsmøde torsdag, den 26. maj 2015, kl. 19.00, på Diagonalkroen i Give. Planche 1: Selskabsdiagram MES Net A/S: Vor el-leverance i 2015 blev på 252,0 GWh, hvilket er lidt lavere

Læs mere

Formuepleje LimiTTellus A/S

Formuepleje LimiTTellus A/S Formuepleje LimiTTellus A/S VEDTÆGTER LIMITTELLUS FORMUEPLEJE LIMITTELLUS A/S VEDTÆGTER 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje LimiTTellus

Læs mere

Vedtægter for. GF Nord

Vedtægter for. GF Nord Vedtægter for GF Nord 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Nord F.M.B.A. Dens hjemsted er Frederikshavn kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet

Læs mere

Halvårsrapport Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening)

Halvårsrapport Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Halvårsrapport 2016 Hedgeforeningen Nordea Invest Portefølje (Kapitalforening) Indhold Resultat og formue Ledelsesforhold Regnskabspraksis og revision Ledelsespåtegning Læsevejledning Afdelingens udvikling

Læs mere

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen for Socialøkonomisk Salg (herefter SØS). 1 1.2 Foreningens hjemsted er Torvegade 97, 7160 Tørring.

Læs mere

Private Banking Portefølje. et nyt perspektiv på dine investeringer

Private Banking Portefølje. et nyt perspektiv på dine investeringer Private Banking Portefølje et nyt perspektiv på dine investeringer Det er ikke et spørgsmål om enten aktier eller obligationer. Den bedste portefølje er som regel en blanding. 2 2 Private Banking Portefølje

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub Holger indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 11. februar 2017 kl. 10.00 i Slangerup

Læs mere

Flexafregning for årsnettoafregnede egenproducenter 6. september 2018

Flexafregning for årsnettoafregnede egenproducenter 6. september 2018 Flexafregning for årsnettoafregnede egenproducenter 6. september 2018 Årsnettoafregnede egenproducenter skal fremover flexafregnes, skriver Energistyrelsen i en pressemeddelelse udsendt den 19. juni 2018.

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

MIRANOVA ANALYSE. Investeringsforeninger med obligationer: Omkostningerne æder afkastet. Udgivet 4. juni 2014

MIRANOVA ANALYSE. Investeringsforeninger med obligationer: Omkostningerne æder afkastet. Udgivet 4. juni 2014 MIRANOVA ANALYSE Udgivet 4. juni 2014 Investeringsforeninger med obligationer: Omkostningerne æder afkastet Når omkostningerne æder dit afkast Lige nu tales der meget om de lave renter på obligationer,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune. Vedtægter 2015 1 2 VEDTÆGTER for Vestjylland Forsikring gs. - 2015 1 Selskabets navn er Vestjylland Forsikring gs. Dets hjemsted (hovedkontor) er Videbæk i Ringkøbing-Skjern Kommune. Selskabet har endvidere

Læs mere

Formuepleje Optimum A/S. vedtægter

Formuepleje Optimum A/S. vedtægter Formuepleje Optimum A/S vedtægter FORMUE PLEJE Optimum FoRmuepleje Optimum A/S Vedtægter 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje Optimum

Læs mere

VEDTÆGT for TUS-Fonden

VEDTÆGT for TUS-Fonden J. nr. 609817-MV VEDTÆGT for TUS-Fonden 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er: TUS-Fonden (TalentUdviklingsSamarbejde-Fonden i Kolding Kommune). Fonden er stiftet af: Kolding Kommune Støtteforeningen

Læs mere

Vedtægter for Vedtag

Vedtægter for Vedtag Vedtægter for VEDTÆGTER FOR LANGÅ SPAREKASSE NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1. Sparekassens navn er Langå Sparekasse med hjemsted i Randers Kommune. Sparekassen har registreret følgende binavne: Stevnstrup Sparekasse

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Landdistrikternes Fællesråd

Vedtægter. Vedtægter for Landdistrikternes Fællesråd Vedtægter Vedtægter for Landdistrikternes Fællesråd 1 1. Navn, stiftelse og hjemsted 1.1. Organisationens navn er Landdistrikternes Fællesråd (LDF). 1.2. LDF er stiftet d. 27. februar 1997 af Komité for

Læs mere

MS Depotpleje. Aktiv investeringspleje

MS Depotpleje. Aktiv investeringspleje MS Depotpleje Aktiv investeringspleje Aktiv pleje af din opsparing Vil du investere din opsparing, men har ikke tiden til det? Med MS Depotpleje investerer vi din opsparing. Vi udarbejder i fællesskab

Læs mere

Få mere til dig selv med SaxoInvestor

Få mere til dig selv med SaxoInvestor Få mere til dig selv med SaxoInvestor Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler Fuldautomatisk porteføljepleje Test din risiko og

Læs mere

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed.

3.1 Bankens formål er at drive bankvirksomhed samt andre aktiviteter i henhold til lov om finansiel virksomhed. [Oversættelse] Vedtægter for P/F BankNordik 1.0 Navn 1.1 Bankens navn er Partafelagið BankNordik. 1.2 Banken driver tillige virksomhed under følgende binavne: Norðoya Banki, Sjóvinnubankin, Føroya Banki,

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner

Vedtægter. for. Foreningen Skagens Venner Vedtægter for Foreningen Skagens Venner 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål 3 2. Medlemskab.. 3 3. Ledelse.. 3 4. Udmeldelse og eksklusion 4 5. Finansiering og kontingent..

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølle-forening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølle-forening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN. 1.1 Selskabets navn er Dalhoff Larsen & Horneman A/S.

VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN. 1.1 Selskabets navn er Dalhoff Larsen & Horneman A/S. VEDTÆGTER for DALHOFF LARSEN & HORNEMAN A/S NAVN 1.1 Selskabets navn er Dalhoff Larsen & Horneman A/S. 1.2 Selskabet driver virksomhed under følgende binavne: Dalhoff Larsen & Horneman A/S Direktionen

Læs mere

Investeringsforeningen Danske Invest Select Bilag til dagsordenens pkt. 5.17 5.20 16. april 2013

Investeringsforeningen Danske Invest Select Bilag til dagsordenens pkt. 5.17 5.20 16. april 2013 16. april 2013 De af bestyrelsen fremsatte forslag indebærer nedenstående ændringer af vedtægterne. De berørte formuleringer er markeret med kursiv. Ad dagsordenens pkt. 5.17: 4: 4: For afdelingerne Aktier,

Læs mere

Vedtægter for Spar Nord Fonden

Vedtægter for Spar Nord Fonden Vedtægter for Spar Nord Fonden Marts 2014 1 Fondens navn er Spar Nord Fonden. Fonden har følgende binavn: Nordjyllandsfonden (Spar Nord Fonden). 2 Fondens hjemsted er Aalborg Kommune. 3 Fondens stifter

Læs mere

Generalforsamling. DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår.

Generalforsamling. DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. Generalforsamling Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select afholder fælles ordinær generalforsamling mandag den 24. april 2017, kl. 16.00 i Øksnehallen, Halmtorvet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler

Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler Bank Forsikring Pension Få mere til dig selv med InvestorPlus Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler InvestorPlus AB 21062018

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT

V E D T Æ G T E R. for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT J.nr. 118875 hls/mg V E D T Æ G T E R for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT 1 Navn Foreningens navn er: Faaborg Outdoor Event. 2 Hjemsted Foreningen har hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 3 Formål Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERHO FORSAMLINGSHUS

VEDTÆGTER FOR SØNDERHO FORSAMLINGSHUS VEDTÆGTER FOR SØNDERHO FORSAMLINGSHUS VEDTÆGTER FOR SØNDERHO FORSAMLINGSHUS 1 Sønderho Forsamlingshus er en andelsforening med hjemsted i Sønderho. Formål 2 Andelsforeningens formål er at drive ejendommen

Læs mere

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn

Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1 af 6 Vedtægter for KGGO Kørestolsbrugere og Gangbesværede i Gråsten og Omegn 1. NAVN OG HJEMSTED. Redigeret og vedtaget på generalforsamlingen den 1/3 2018 Foreningens navn er KGGO Kørestolsbruger og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997 1 Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Orøkontor. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR Stiftet 1997 1.2. Orøkontors hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1.3. Den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

Metodeanmeldelse af Forskrift H1: Skift af elleverandør, flytning mv.

Metodeanmeldelse af Forskrift H1: Skift af elleverandør, flytning mv. Til Sekretariatet for Energitilsynet Metodeanmeldelse af Forskrift H1: Skift af elleverandør, flytning mv. HBK/SHR September 2015 September 2015 Dok. 15-08076-5 1/8 Indholdsfortegnelse Kapitel 3. Generelle

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

MS Depotpleje. Aktiv investeringspleje

MS Depotpleje. Aktiv investeringspleje MS Depotpleje Aktiv investeringspleje Aktiv pleje af din opsparing Vil du investere din opsparing, men har ikke tiden til det? Med MS Depotpleje investerer vi din opsparing. Vi udarbejder i fællesskab

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Vedtægter for. GF Region & Kommune

Vedtægter for. GF Region & Kommune Vedtægter for GF Region & Kommune 1 NAVN og HJEMSTED Klubbens navn er GF Region & Kommune F.M.B.A. Hjemsted er Odense Kommune. 2 FORMÅL Klubbens formål er at formidle forsikringer og andre tjenesteydelser

Læs mere

FLS-Autoforsikringsklub

FLS-Autoforsikringsklub Vedtægter for FLS-Autoforsikringsklub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er FLS-Autoforsikringsklub F.M.B.A. Dens hjemsted er Københavns Kommune. 2 Formål Klubbens formål er i henhold til Lov om Forsikringsformidling

Læs mere

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening

Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening Vedtægter for Nørrekær Enges Vindmølleforening 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Nørrekær Enges Vindmølleforening med hjemsted på formandens adresse. 2. Foreningens formål og opgaver

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Få mere til dig selv med SaxoInvestor

Få mere til dig selv med SaxoInvestor Få mere til dig selv med SaxoInvestor Vi har gjort det enkelt for dig at vælge de bedste investeringer til din pensionsopsparing eller dine frie midler Fuldautomatisk porteføljepleje Test din risiko og

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigentens otte typiske udfordringer på foreningens generalforsamling.................. 3 2 Guide Dirigentens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE

VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE VEDTÆGTER FOR STØTTEFORENINGEN for KELLERS MINDE 1 Foreningen navn er Støtteforeningen for Kellers Minde. Foreningens hjemsted er H.O.Wildenskovsvej 10,7080 Børkop. 2 Foreningens formål er.: 1. at udbrede

Læs mere

Vedtægter for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub

Vedtægter for. Postbudenes Auto-Forsikringsklub Vedtægter for Postbudenes Auto-Forsikringsklub 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Postbudenes Auto-Forsikring (P.A.F.). Dens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. 2 Formål Klubbens

Læs mere

Vedtægter for. GF Viborg

Vedtægter for. GF Viborg Vedtægter for GF Viborg 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Viborg F.M.B.A. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser overfor forsikringsselskabet

Læs mere

Formuepleje LimiTTellus A/S. vedtægter

Formuepleje LimiTTellus A/S. vedtægter Formuepleje LimiTTellus A/S vedtægter FORMUE PLEJE LimiTTellus FoRmuepleje limittellus A/S Vedtægter 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje

Læs mere

ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 "REP-PIXI"

ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 REP-PIXI ETF S REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2019 "REP-PIXI" 1 Forord Et repræsentantskabsmøde er på mange måder en meget formel ting. Netop derfor kan det være svært at finde rundt i det hele. Hvordan hænger tingene indbyrdes

Læs mere

Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013

Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013 Vedtægter for Vindmølleindustrien 2013 Dato: 19-03-2013 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vindmølleindustrien. Stk. 2. Foreningens bestyrelse kan registrere yderligere navne, såfremt dette findes

Læs mere

Vedtægter. for. PARKEN Sport & Entertainment A/S (Cvr.nr. 15107707)

Vedtægter. for. PARKEN Sport & Entertainment A/S (Cvr.nr. 15107707) Vedtægter for PARKEN Sport & Entertainment A/S (Cvr.nr. 15107707) SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Selskabets navn er PARKEN Sport & Entertainment A/S med binavnene: Football Club København A/S (PARKEN

Læs mere

VEDTÆGTER 15. maj 2012. Investeringsselskabet Artha12 A/S

VEDTÆGTER 15. maj 2012. Investeringsselskabet Artha12 A/S VEDTÆGTER 15. maj 2012 FOR Investeringsselskabet Artha12 A/S 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er Investeringsselskabet Artha12 A/S. 1.2 Selskabets formål er at skabe et gennemsnitligt afkast

Læs mere

Vedtægter. For Foreningen Sorø Handel & Service

Vedtægter. For Foreningen Sorø Handel & Service Vedtægter For Foreningen Sorø Handel & Service Stiftet den 25.6.2015 Navn og formål 1 Foreningen Sorø Handel & Service Foreningens hjemsted er Sorø Kommune. Foreningens formål er: a) At fremme handel,

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR

Vedtægter for Foreningen KORSKÆR Vedtægter for Foreningen KORSKÆR 1. NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Foreningen KORSKÆR, i daglig tale KORSKÆR og har hjemsted i Fredericia Kommune. 2. FORMÅL. Foreningen KORSKÆR er en paraplyorganisation

Læs mere

Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland. Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland

Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland. Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland Vedtægter for Skydebaneforeningen Nordsjælland (binavn Skydebaneforeningen) 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Skydebaneforeningen Nordsjælland, herefter betegnet Skydebaneforeningen. Stk. 2. Skydebaneforeningens

Læs mere

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO

VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO Købmandsbo VEDTÆGT FORENINGEN KØBMANDSBO NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Københavns Handelsstandsklubs Understøttelsesselskab Købmandsbo, og foreningen er anmeldt i Foreningsregistret sammen med navnet

Læs mere

Vedtægter for. GF Tele IT

Vedtægter for. GF Tele IT Vedtægter for GF Tele IT 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Tele IT F.M.B.A Forening med begrænset; ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende administrationsklubs adresse. 2 Formål Klubbens

Læs mere