Automatisk foderskubning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Automatisk foderskubning"

Transkript

1 Brug din tid fornuftigt 02 Sund mælkeproduktion i alle 04 Den fungerer 08 stalde Ved at automatisere ensformigt Hyppigere foderskubning giver flere Lely Juno skubber foder i alle slags arbejde kan du få mere tid til de fordele for dig og dine køer. stalde og kan endda bevæge sig fra områder, hvor du ser muligheder. den ene stald til den anden. Automatisk foderskubning Lely Juno Det har aldrig været nemmere at øge foderindtagelsen

2 2 3 Køerne æder bedre nu, hvor foderet bliver skubbet dobbelt så tit og også bliver skubbet om natten. Maxime Auffrais Châteaubriant, Frankrig For to år siden skubbede vi foderet ind med traktor morgen, middag og aften. Med indførelsen af den automatiske foderskubber Juno fordoblede vi foderskubningshyppigheden og fik mere tid til at tage os af køerne. Køerne æder bedre, fordi Juno også skubber foderet ind om natten. Jeg tror, lyden af Juno lokker køerne oftere hen til foderbordet. Vi har mindre restfoder, og besøgsadfærden i malkerobotten er endda også forbedret. Din fodringsstrategi har stor indflydelse på dine resultater Hyppigere foderskubning betaler sig virkelig. Det stimulerer køerne til at æde oftere i løbet af døgnet og øger således besætningens foderindtagelse. Det gavner dyresundheden, fertiliteten, produktionen og også din økonomi. Når køerne æder flere gange om dagen, sikrer man et jævnt ph-niveau i vommen, hvilket reducerer subklinisk vom. Sur vom beskadiger vommens væg. Foderet ryger for hurtigt igennem vommen, og de bakterier, der får råfiberet til at gære, er inaktive i et surt miljø. Det medfører ringere foderudnyttelse. Køer bør æde 10 til 14 gange i døgnet for at holde ph niveauet godt og stabilt og således udnytte foderet mere effektivt. Hyppigere foderskubning stimulerer køerne til at komme oftere hen til foderbordet og fylde vommen igen. Ved at automatisere dette tilbagevendende arbejde kan du øge foderskubningshyppigheden og samtidig reducere brændstofudgifterne og behovet for arbejdskraft væsentligt. Den automatiske foderskubber Lely Juno giver dig således mere fleksibilitet i løbet af dagen, en mere effektiv fodringsproces og mere succes i din virksomhed. Smart fodring virker

3 4 LELY JUNO 5 Køerne kommer ved bip lyden, når Juno går i gang. Jérôme Auffrais, Frankrig 120 malkekøer og 400 kalve i opdræt Hyppigere foderskubning giver flere fordele for dig og dine køer Fordele ved automatisk foderskubning Konstant fodertilgængelighed døgnet rundt Alle køer også de lavere rangerende kan æde så meget foder, de skal bruge til optimal vomsundhed, vækst og produktion. Når foderet bliver skubbet regelmæssigt, er det altid inden for køernes rækkevidde. Fodring og foderskubning stimulerer køerne til at komme hen til foderbordet og fylde vommen op igen. Optimal foderindtagelse Fodring er det, der bedst motiverer køerne til at komme hen til foderbordet. Når du bruger en fodervogn til at fodre med, vil to til tre foderrunder om dagen give dig en optimal balance mellem arbejdsindsats og foderindtagelse. Det vil sige, at du skal skubbe foder seks til otte gange om dagen. Arbejdsbesparende Arbejdskraft er ofte en begrænsende faktor, hvad angår tilgængeligt foder til køerne hele døgnet. Med tre daglige foderskubningsrunder à 10 minutter kan du spare mindst 180 timer om året med en automatisk foderskubber. Om året svarer det til mere end månedslønnen til en fuldtidsansat. Hvis du går over til at skubbe foder seks gange om dagen, fordobles dette beløb! Mere fleksibilitet Ved at automatisere det ensformige foderskubningsarbejde behøver du ikke afbryde dine aktiviteter flere gange om dagen. Udnyt dine faglige kvalifikationer der, hvor du ser muligheder. For eksempel ved at drive græsmarker, udføre avlsarbejde eller justere køernes rationer og optimere foderomsætningseffektiviteten. Det er mere værd end selv at skubbe foder.

4 6 LELY JUNO 7 Flere fordele ved automatisk foderskubning Hyppigere brug af malkerobotten Lely Juno har vist, at den i kombination med en Sortering og restfoder Hyppigere foderskubning stimulerer Forbedret dyresundhed Malkekøerne får % af deres energibehov Mindre stress Køer æder, ligger ned og går i grupper. Stress malkerobot øger antallet af besøg i robotten. Flere foderindtagelsen og mindsker omfanget af fra flygtige fedtsyrer, der dannes under gæringen og aggression ved foderbordet opstår, når besøg giver en større mælkeproduktion, især for restfoder. Køerne kan ikke sortere så meget, så den af kulhydrater. De mikroorganismer, der gærer foderet er begrænset eller svært at nå. De lavere rangerende køer. Malkerobotten bliver spiste ration svarer næsten til den udfodrede ration. råfiber, er virkningsløse i et surt miljø. Mange små lavere rangerende køer venter, indtil den øvrige desuden udnyttet mere effektivt, og færre køer skal Vent med at fodre igen, til der kun er 3 5 % rester. måltider giver en højere, mere stabil ph værdi, der besætning hviler. De æder hurtigere og ofte drives ind til malkning. Hvis køerne venter med at æde, selvom 5 10 % af gør køerne i stand til bedre at udnytte det spiste mindre. Det giver flere problemdyr. Hvis der foderet ligger tilbage, kan det være tegn på, at noget foder. Hyppig foderskubning stimulerer køerne til at altid er tilstrækkeligt med velsmagende foder er galt med blandingskvaliteten eller foderets smag. æde oftere og hjælper dem til at få mest muligt ud til rådighed, begrænses konsekvenserne ved for Fordærvede rester er spild og skal kasseres. af foderet. få ædepladser.

5 8 LELY JUNO 9 Vi fik en meget tydelig forklaring af serviceteknikerne. Wim Wijnhout, Holland 200 malkekøer Malke og fodereksperter i din region Lely Center er en partner inden for automatiseret mælkeproduktion, du kan stole på. I løbet af årene har Lely opbygget et omfattende netværk af specialister og kombineret deres erfaring indenfor automatiseret mælkeproduktion med lokalt kendskab. Deres hovedformål er at hjælpe dig med at få alle fordelene ved dit Lely udstyr. Ro i sindet Ro i sindet er det vigtigste ved alle daglige aktiviteter. Certificerede teknikere Du får fuld adgang til Lelys certificerede teknikere gennem Regionalt kendskab og erfaring Du kan også regne med viden, Vi har mælkeproduktion i blodet Meget af Lelys personale har selv en De mest erfarne inden for automatiseret mælkeproduktion Det betyder, at man kan stole dit Lely Center. De sørger for en hjælp og support fra Lelys Farm landbrugsbaggrund. De forstår, hvordan Lely er markedets førende inden for på medarbejdere, maskiner og perfekt installation, indstiller Management rådgivere. De sikrer, bedrifter fungerer, og får undervisning automatiseret mælkeproduktion. Hvad en solid partner, hvad angår den ønskede rute og yder den at din Juno gør sit job med hensyn og testes i deres viden. Pålidelighed automatisk foderskubning angår, servicering og support. Det rigtige service til en lang og til at optimere din bedrifts og ekspertise til at hjælpe både nye har vi mere end 10 års erfaring med er godt at vide, at der bag din problemfri levetid. produktivitet og rentabilitet. og eksisterende kunder er inden for Juno og 5 år med det automatiske Lely Juno er en organisation, rækkevidde. Da de lokale teknikere og fodringssystem Lely Vector. Den samlede du kan stole på. rådgivere har masser af erfaring med erfaring herfra er udnyttet til at udvikle andre systemer, der er installeret i dit den tredje generation af Juno. område, har de fingeren på pulsen.

6 10 LELY JUNO 11 Lely Juno Det har aldrig været nemmere at øge foderindtagelsen Foderskubning ved egen hånd hører nu fortiden til. Ved at bruge Lely Juno kan du øge foderskubningshyppigheden og mindske dine udgifter til løn og energi. Lavt energiforbrug Ladestationen, som kan installeres på væggen eller i gulvet på foderbordet, fungerer som udgangs og endepunkt for hver fodringsrute. Juno oplades nemt og hurtigt, og dens ekstremt energieffektive motor bruger kun 102 kwh om året. Det giver store brændstofbesparelser i sammenligning med en traktor eller skovl og mindsker CO 2 udslippet i stalden. Designet til alle staldtyper Da Lely Juno er fritstående, er det sjældent nødvendigt at ændre stalden. Den kan bruges i næsten alle former for stalde. Lely Juno håndterer ubesværet alle slags foderborde og er således egnet til enhver staldtype. Selv stalde med små foderborde. Sådan virker den Lely Juno bevæger sig automatisk langs foderbordet og følger hermed foderbordet. Den roterende overflade på maskinens nedre del kører på jorden og skubber grovfoderet hen imod foderbordet. Foderskubberens krop består af en tung stålblok, der sikrer, at maskinen har nok tyngde til at skubbe foderet med. Sikkerhed Lely Juno kører på foderbordet, som er en nemt tilgængelig del af stalden. Sikkerhed er derfor af afgørende betydning. Af den grund er foderskubberen forsynet med en kollisionsdetektor. Den sørger for, at foderskubberen stopper øjeblikkeligt, hvis den støder på en forhindring.

7 12 LELY JUNO 13 Arbejder dag og nat Kører døgnet rundt forskellige ruter langs foderbordet i enhver ønsket afstand Metalskinner Lely Juno bruger en induktionssensor til at følge metalskinner hen til ladestationen og, om nødvendigt, andre stalde. Ultralydssensorer Ultralydssensorer gør Lely Juno i stand til følge vægge og foderborde i den ønskede afstand uden at ændre rute. Rengøringsrute Juno kan også rengøre foderbordet en time inden fodring for eksempel. En rengøringsrute begynder uden for fodergangen og skubber alt hen imod foderbordet.

8 14 LELY JUNO 15 Dynamisk foderskubning Lely Control Plus Foderet er aldrig jævnt fordelt langs hele foderbordet. Takket være den smarte software gør det ikke noget. Du kan for hver rute indstille minimumsafstand til foderbordet, skubbefrekvens og fodertype pr. gruppe. Ud fra denne data afgør softwaren korrekt modstandsniveau og skubbekraft. Juno korrigerer automatisk den optimale afstand til foderbordet ud fra fodermængden på et bestemt sted. Det sikrer, at Juno skubber foderet rigtigt langs hele fodergangen. I enhver situation. Lely Juno kan styres med Lely Control Plus appen via Bluetooth. Det betyder, at du kan betjene Lely Juno fra en eller flere smarttelefoner. Det er nemt at oprette og justere en rute med forindstillede handlinger og at styre Juno via skærmen. Du kan indstille en enkelt rute på et foderbord til flere indskubningsrunder og i varierende afstand til forværket.

9 16 LELY JUNO 17 Sammensæt din egen Juno Tekniske specifikationer - Lely Juno Diameter (cm) 110 Højde (cm) Vægt (kg) 620 Mange bedrifter er vokset med tiden og har flere stalde til deres besætninger. Juno kan bruges til alle slags staldindretninger og foderborde, og kan suppleres med ekstraudstyr, også når den skal skubbe foder i flere stalde. Skørtelift Takket være skørteliften kan Juno køre over mindre forhindringer såsom gulvskinner. Den giver også nok afstand til jorden ved kørsel på hældninger på op til 15 %. Afstanden til jorden holder også skørtet fri for mudder og gødning, så det ikke forurener foderet. Skubbebladets højde (cm) Drev Elmotor Fart 12 m/min Batterier 12 V/55 Ah Retningsbestemmelse Gyroskop og ultralyd Skubning til højre og venstre Den dobbeltrettede skubbefunktion giver mulighed for øget kapacitet. Juno kan også spore en væg i begge retninger og kan således følge vægge på både højre og venstre side. Maksimal hældning 15 % (8,5 ) Foderbordets minimumsbredde 1,25 m + foderbredde Køretid pr. ladning 1 time Døråbning Valgmuligheden døråbning gør, at Juno automatisk kan åbne og lukke elektriske døre, når den kører fra den ene stald til den anden. Maksimal køredistance 1 km Tilladt arbejdstemp. 20 til +50 C Dynamisk foderskubning Standard Flexpakke Flexpakken omfatter alle valgmuligheder, undtagen døråbning, til åbning og lukning af elektriske døre. Valgmulighederne kan også bestilles separat eller tilføjes efter installation. LED lys Junos indbyggede LED lys gør den mere synlig i mørke. Det øger sikkerheden på gårdspladsen, når den kører fra den ene stald til den anden i mørke. Skubning til venstre og højre Elektrisk sikkerhedsbøjle LED lys Valgfri Valgfri Valgfrit Alle valgmuligheder er inkluderet i Lely Junos flexpakke. Valgmulighederne monteres omhyggeligt på fabrikken. De mange valgmuligheder kan også bestilles separat. Dit Lely Center tilføjer den ønskede valgmulighed i forbindelse med installationen af Lely Juno. Elektrisk sikkerhedsbøjle Den elektriske sikkerhedsbøjle består af en metalskinne med en elektrisk puls. Pulsen er ikke skadelig for køer eller mennesker, men køer, der rører ved bøjlen, afholdes fra at stå i vejen for maskinen. Døråbning Skørteløft Skørtehældning Valgfri Valgfrit Valgfri

10 18 19 Jeg foretrækker at bruge mere tid på at tage mig af køerne end at skubbe foder. Maxime Auffrais, Frankrig Smart fodring virker med Lely Juno Hyppig foderskubning hele dagen og natten stimulerer besætningens tørstofindtag. Det optimerer vomsundheden, fodereffektiviteten og produktiviteten. Ved at automatisere dette tilbagevendende arbejde, gør du livet lettere for dig selv, din produktion bliver mere effektiv, og din virksomhed får mere succes. Få mere at vide om smart fodring på Morgendagens Landbrug er noget, du vælger. Kontakt et Lely Center og hør mere om smart fodring

11 20 Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, C4C, Calm, Caltive, Capsule, Commodus, Compedes, Cosmix, Dairywise, Discovery, F4C, Gravitor, Grazeway, Hubble, I-flow, InHerd, Juno, L4C, Lely Center, Lelywash, Luna, Nautilus, Orbiter, Quaress, Qwes, Shuttle, T4C, Vector, Viseo, Voyager og Walkway er registrerede varemærker tilhørende Lely-gruppen. Lely forbeholder sig alle rettigheder med hensyn til varemærkerne. Enhver uautoriseret brug af Lely-ejede varemærker eller enhver brug af et varemærke, der til forveksling ligner eller kunne skabe forveksling med et Lely-ejet varemærke, udgør en krænkelse af Lelys eksklusive rettigheder. Alle rettigheder forbeholdt. Oplysningerne i denne publikation gives udelukkende til informationsformål, og skal ikke betragtes som et salgstilbud. Enkelte produkter står muligvis ikke til rådighed i alle lande, og de leverede produkter kan adskille sig fra dem, som er illustreret i dette dokument. Intet fra denne publikation må reproduceres eller udgives på tryk, som fotokopi, mikrofilm eller på nogen anden måde uden forud indhentet skriftlig tilladelse fra Lely Holding S.à r.l. Selv om alle informationerne i denne publikation er indsamlet med størst mulig omhu, kan Lely ikke drages til ansvar for nogen som helst skade, der måtte indtræffe som et resultat af eventuelle fejl eller udeladelser, der måtte være indeholdt i denne publikation.

Smart fodring. Lely Vector virker

Smart fodring. Lely Vector virker Brug din tid fornuftigt 03 Smart fodring 05 Lely Vector 07 virker fodringssystemet Ved at automatisere ensformigt arbejde kan du få mere tid til de områder, hvor du ser muligheder. Det gavner køernes sundhed,

Læs mere

LELY JUNO. Den automatiske foderskubber. 24/7 frisk foder med mindre arbejde. innovators in agriculture

LELY JUNO. Den automatiske foderskubber. 24/7 frisk foder med mindre arbejde.  innovators in agriculture LELY JUNO Den automatiske foderskubber 24/7 frisk foder med mindre arbejde www.lely.com innovators in agriculture 2 Lelys Juno-foderskubber 24/7 konstant forsyning af frisk grovfoder med mindre arbejde

Læs mere

Skubber ikke kun foderet BLANDER DET. DeLaval OptiDuo

Skubber ikke kun foderet BLANDER DET. DeLaval OptiDuo Skubber ikke kun foderet BLANDER DET DeLaval OptiDuo SKUBBER IKKE KUN FODERET Når du regelmæssigt flytter foderet tilbage på foderbordet, bliver det tilgængeligt for køerne, men det betyder ikke, at de

Læs mere

Mere mælk, sundere køer og. Lelys fri kotrafik. en glad landmand. www.lely.com. innovators in agriculture

Mere mælk, sundere køer og. Lelys fri kotrafik. en glad landmand. www.lely.com. innovators in agriculture Mere mælk, Lelys fri kotrafik sundere køer og en glad landmand www.lely.com innovators in agriculture Frihed = Lykken Mere mælk, sundere køer og en glad landmand med fri kotrafik i Lely-robotten At spærre

Læs mere

LELY L4C Et kontrolleret belysningssystem

LELY L4C Et kontrolleret belysningssystem LELY L4C Et kontrolleret belysningssystem Beregnet på køernes og landmændenes velbefindende og forøget mælkeproduktion www.lely.com innovators in agriculture Lelys L4C Lys til køerne: optimal belysningskontrol

Læs mere

Lely Vector. Automatisk fodringssystem. Fleksibel fodring med friskt foder. www.lely.com. innovators in agriculture

Lely Vector. Automatisk fodringssystem. Fleksibel fodring med friskt foder. www.lely.com. innovators in agriculture Lely Vector Automatisk fodringssystem Fleksibel fodring med friskt foder www.lely.com innovators in agriculture Vi vil gerne gøre din bedrift mere bæredygtig og fornøjelig for dig og for fremtidige generationer

Læs mere

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE. Vi håber, at I er kommet godt i gang med høsten og bjærgning af halmen. Og snart venter det sidste slæt græs og majshøsten.

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE. Vi håber, at I er kommet godt i gang med høsten og bjærgning af halmen. Og snart venter det sidste slæt græs og majshøsten. LELY NEWS Nr. 3 - september 2015 www.lely.com KÆRE LELY KUNDE Vi håber, at I er kommet godt i gang med høsten og bjærgning af halmen. Og snart venter det sidste slæt græs og majshøsten. Længe ventet Lely

Læs mere

LELY NEWS KÆRE KUNDE. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY NEWS KÆRE KUNDE. www.lely.com. innovators in agriculture LELY NEWS Nr. 1 - februar 2015 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE KUNDE Vinteren og de dystre økonomiske udsigter for dansk landbrug er ikke noget som ligefrem giver et godt humør. Lely Center

Læs mere

den naturlige måde at malke på

den naturlige måde at malke på Video Astronaut A4 Lely Astronaut: den naturlige måde at malke på Store gårde A3 imod A4 I dette nyhedsbrev Vi er stolte over at præsentere Lelys Astronaut A4 Et perfekt udstyr også til store gårde Lelys

Læs mere

Det automatiske fodersystem. Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring

Det automatiske fodersystem. Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring Det automatiske fodersystem Økonomisk og enkel løsning til dyrevenlig fodring feedstar Oversigt feedstar er det mest økonomiske,flexible system til automatisk fodring. feedstar båndet bringer automatisk

Læs mere

LELY VECTOR Automatisk fodringssystem

LELY VECTOR Automatisk fodringssystem LELY VECTOR Automatisk fodringssystem www.lely.com innovators in agriculture Gør din virksomhed klar til fremtiden Kommentarer fra brugere over hele verden Frank Murphy (Irland) om en ny landbrugsepoke

Læs mere

Lely JUNO 100 Foderfremfører

Lely JUNO 100 Foderfremfører Lely JUNO 100 Foderfremfører Sikkerheds- og garantiinformation DA - Oversat fra engelsk original ii BLANK MED VILJE Indholdsfortegnelse 1. Garanti og copyright... 1-1 1.1 Varemærker, copyright og ansvarsfraskrivelse...1-1

Læs mere

Få mere tid - og skær ned på omkostningerne

Få mere tid - og skær ned på omkostningerne Få mere tid - og skær ned på omkostningerne DeLaval Optimat TM Din løsning - hver dag Se fodring som en mulighed Automatisk fodring DeLaval Optimat system er et fodringssystem, der mindsker din arbejdsbyrde

Læs mere

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE LELY NEWS Nr. 2 - maj 2015 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE LELY KUNDE Lav mælkepris, frigivne mælkekvoter samt forskellige støtte- og investeringsordninger fra regeringen er noget, som giver

Læs mere

Stiga Autoclip Perfektionisten

Stiga Autoclip Perfektionisten Stiga Autoclip Perfektionisten stiga.dk Autoclip Autoclip Stiga Autoclip Perfektionisten Har du en lang to-do liste denne sommer? Denne robotklipper er en team player Nogle gange får du det bedste resultat,

Læs mere

Velkommen på kursus LELY CENTER HERRUP. farming innovators

Velkommen på kursus LELY CENTER HERRUP. farming innovators LELY CENTER HERRUP farming innovators Velkommen på kursus Vi har til efterårs-/vintersæsonen sammensat et kursusprogram med fokus på T4C managementprogrammet, mælkekvalitet samt at få mere kendskab til

Læs mere

LELY CENTER INFO. Nyhedsbrevet er en fælles udgave fra:

LELY CENTER INFO. Nyhedsbrevet er en fælles udgave fra: LELY CENTER INFO Nr. 2 - Maj 2013 www.lely.com KÆRE KUNDE Så kom foråret endelig og det lod vente på sig i lang tid. Hvis du er kommet i forårshumør, så er vores forhandlere altid klar med et godt tilbud,

Læs mere

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE LELY NEWS Nr. 4 - december 2015 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE LELY KUNDE Det er en fornøjelse at se, at der stadig er mælkeproducenter i Danmark, som tror positivt på fremtiden og har bygget

Læs mere

MALKNING MED ROBOT. En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.

MALKNING MED ROBOT. En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING. MALKNING MED ROBOT En malkeløsning med høj kapacitet og brugervenlig betjening, som optimerer dit udbytte FOR KOEN, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet

Læs mere

Agromek 2014 er slut! Mange tak til alle de Lely Kunder, som besøgte os på standen og i Lely Loungen.

Agromek 2014 er slut! Mange tak til alle de Lely Kunder, som besøgte os på standen og i Lely Loungen. LELY CENTER INFO Nr. 4 - december 2014 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE KUNDE Agromek 2014 er slut! Mange tak til alle de Lely Kunder, som besøgte os på standen og i Lely Loungen. I uge 46 var

Læs mere

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400

Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 Optimér besætningssundhed og mælkeydelse DeLaval foderstation FSC40 og FSC400 DeLaval foderstation sammen med Feed First koncept Du forventer, at dine malkekøer skal producere stadig større mælkemængder.

Læs mere

LELY STORM. Finsnitter med svinghjul. Er let at arbejde med, stærk og økonomisk, og byder på omkostningseffektiv høstning af grovfoder. www.lely.

LELY STORM. Finsnitter med svinghjul. Er let at arbejde med, stærk og økonomisk, og byder på omkostningseffektiv høstning af grovfoder. www.lely. LELY STORM Finsnitter med svinghjul Er let at arbejde med, stærk og økonomisk, og byder på omkostningseffektiv høstning af grovfoder www.lely.com innovators in agriculture Få mest muligt ud af de ideelle

Læs mere

the Dairy Life Lely Ambassadors magazine Udvikling af mælkepriser Online-råd til optimering af din bedriftsledelse www.lely.

the Dairy Life Lely Ambassadors magazine Udvikling af mælkepriser Online-råd til optimering af din bedriftsledelse www.lely. Lely Ambassadors magazine the Dairy Life 1. udgave 10. årgang maj 2013 Udvikling af mælkepriser Online-råd til optimering af din bedriftsledelse www.lely.com innovators in agriculture Indhold I dette nummer

Læs mere

AMS og kraftfoder - det kan gøres bedre Dorte Bossen, Team Foderkæden, VFL, Kvæg

AMS og kraftfoder - det kan gøres bedre Dorte Bossen, Team Foderkæden, VFL, Kvæg AMS og kraftfoder - det kan gøres bedre Dorte Bossen, Team Foderkæden, VFL, Kvæg Foderomkostning pr. kg EKM 2 % højere på bedrifter med AMS vs. andre Foderomkostningerne pr. kg mælk produceret på bedrifter

Læs mere

TOPRESULTAT MED ENKLE METODER SÆSONKÆLVNING UNDER DANSKE FORHOLD PÅ SALSBJERGGÅRD. Kvæg kongres 2011

TOPRESULTAT MED ENKLE METODER SÆSONKÆLVNING UNDER DANSKE FORHOLD PÅ SALSBJERGGÅRD. Kvæg kongres 2011 TOPRESULTAT MED ENKLE METODER SÆSONKÆLVNING UNDER DANSKE FORHOLD PÅ SALSBJERGGÅRD Kvæg kongres 2011 Det er her det sker.. Hele Sjælland er ikke København Mælkeproduktion på Sjælland Ca. 200 besætninger

Læs mere

Toyota Material Handling i Europa

Toyota Material Handling i Europa Toyota Material Handling i Europa Total dækning Toyota Material Handlings netværk strækker sig over 30 lande i Europa med mere end 4500 mobile teknikere. Altid lokalt med global support Uanset hvor du

Læs mere

Velkommen til Lely Consumables

Velkommen til Lely Consumables Velkommen til Lely Consumables - fokus på klovpleje www.lely.com innovators in agriculture Fokus på klovpleje Udtrykkene Det er bedre at forebygge end at helbrede og Rettidig omhu beskriver meget godt,

Læs mere

Malkerobotsystem. www.lely.com. innovators in agriculture

Malkerobotsystem. www.lely.com. innovators in agriculture Lely Astronaut Malkerobotsystem www.lely.com innovators in agriculture Gør din virksomhed klar til fremtiden Kommentarer fra vores brugere verden over Fru Guibert (Frankrig) om forbedringer i bedriftsledelse

Læs mere

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald.

Sikkerhed note: Når du når den maksimale hastighed af scooteren lyder et advarselssignal og du bør selv reducere din hastighed for at undgå et fald. Indhold 1. Indledning... 2 2. Sikkerhed... 2 SIKKERHED Generel information...2 Sikkerhed... 2 Sikkerhedsfunktioner...4 Beskyttelsesudstyr... 4 Idriftsættelse...... 4 Batteri... 5 Opladning af batteriet...

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

LELY CENTER INFO KÆRE KUNDE. www.lely.com. innovators in agriculture

LELY CENTER INFO KÆRE KUNDE. www.lely.com. innovators in agriculture LELY CENTER INFO Nr. 3 - september 2014 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE KUNDE Høsten er i hus, og det er tid til majshøst, inden efteråret for alvor sætter ind. Den 4. september præsenterede

Læs mere

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING

Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Blok/balle fodervogn FEEDING Feedo Mixer- & fodervogne med snittesystem Amigo Blok/balle fodervogn FEEDING Schuitemaker Machines BV blev grundlagt i 1919 som producent af maskiner til landbruget og til den industrielle sektor. Takket

Læs mere

MilkCaps Prestarter Caps. Optimal fodring med caps, både før og efter fravænning

MilkCaps Prestarter Caps. Optimal fodring med caps, både før og efter fravænning MilkCaps Prestarter Caps Optimal fodring med caps, både før og efter fravænning Nem håndtering MilkCaps er supplerende somælk i tør form. MilkCaps er et resultat den unikke caps-teknologi og er en ny måde

Læs mere

LELY DAIRY EQUIPMENT Løsninger til malkning, fodring og stalde

LELY DAIRY EQUIPMENT Løsninger til malkning, fodring og stalde LELY DAIRY EQUIPMENT Løsninger til malkning, fodring og stalde Skab selv fremtiden for din mælkeproduktionsbedrift www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C,

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE

LELY NEWS KÆRE LELY KUNDE LELY NEWS Nr. 4 -december 2016 www.lely.com innovators in agriculture KÆRE LELY KUNDE Først og fremmest tak til alle som besøgte os på Agromek 2016 i Herning. Det var nogle gode dage på udstillingen med

Læs mere

16 tons trækkraft. Sådan laver I aftale: Ring til Kjeld Holm på mobil 20 23 40 48. Så finder Kjeld tid og sted, hvor der er mest at se for jer.

16 tons trækkraft. Sådan laver I aftale: Ring til Kjeld Holm på mobil 20 23 40 48. Så finder Kjeld tid og sted, hvor der er mest at se for jer. dyr i Ørsted 16 tons trækkraft Der er tyngde i landbruget i dag. Kjeld og Charlotte Holm driver en toptunet planteavlsgård. Ikke bare egen jord, men også dyrkningsaftaler med andre landmænd i området,

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 -

Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 Hydevad 6230 Rødekro Tlf. 74 66 92 42 Fax 74 66 92 94 www.ji.dk iversen@ji.dk - 1 - - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Poul Henningsen, Himmerland SÅDAN FÅR VI 13.000 KG MÆLK I TANKEN

Poul Henningsen, Himmerland SÅDAN FÅR VI 13.000 KG MÆLK I TANKEN Poul Henningsen, Himmerland SÅDAN FÅR VI 13.000 KG MÆLK I TANKEN Vejen til 13.000 kg mælk i tanken FAKTA OM BEDRIFTEN Landmand i 30 år Byggede ny stald i 2010-270 køer med malkerobotter Alle dyr er samlet

Læs mere

Overblik i malkestalden DeLaval malkepladsenhed MPC580, MPC680 og MP780

Overblik i malkestalden DeLaval malkepladsenhed MPC580, MPC680 og MP780 Overblik i malkestalden DeLaval malkepladsenhed MPC580, MPC680 og MP780 Alt du har brug for lige ved hånden Du ved, hvor vigtigt det er med gode informationer samt ensartede og effektive malkerutiner for

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest

PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest PRESSEMEDDELELSE GNBs Sonnenschein Lithium-batteri består krævende holdbarhedstest 10.01.2018 Büdingen, Tyskland: GNB Industrial Power en afdeling af Exide Technologies, der er en førende, global producent

Læs mere

Når fodringsmanagement bliver konkret

Når fodringsmanagement bliver konkret Når fodringsmanagement bliver konkret Tema 7 Kom i superligaen med din foderplan Gårdejer Per Hauskov Kristiansen, Nr. Nissum og Kvægbrugskonsulent Helle Sievertsen, Lemvigegnens Landboforening I slægtens

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann

GH1 Q, GH1 F -1830/08/2012 DK Guldmann GH1 Q, GH1 F Lofthejsserien GH1 og GH Q Tid til omsorg Lofthejs til daglig pleje Lofthejssystemet er designet til at dække alle daglige løftebehov i private hjem, plejeboliger og institutioner. Lofthejssystemet

Læs mere

the Dairy Life Ny model foderskubber Lely Ambassadors magazine

the Dairy Life Ny model foderskubber Lely Ambassadors magazine Lely Ambassadors magazine the Dairy Life 2. udgave 8. årgang december 2011 Ny model foderskubber Med indførelsen af Lely Juno 100 er der kommet en mindre, mere kompakt og finansielt mere attraktiv model

Læs mere

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV

AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV AFSKÆRMNING AF RESTOVERFLADER SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER TIL INDIVIDUELLE BEHOV HOS STRICKER-TEAMET FÅR DU: professionel rådgivning kraftfulde og innovative produkter individuelle løsninger højkvalitets og

Læs mere

Vi har nyheder med på standen som har fået 3 nyhedsstjerner i Agromeks Nyhedsbedømmelsesudvalg, bl.a. Lely Vector, Lely Tigo og Lely Hibiscus.

Vi har nyheder med på standen som har fået 3 nyhedsstjerner i Agromeks Nyhedsbedømmelsesudvalg, bl.a. Lely Vector, Lely Tigo og Lely Hibiscus. LELY CENTER INFO Nr. 3 - Oktober 2012 www.lely.com KÆRE KUNDE 2012 har været året hvor Lely har fejret 20 års jubilæum med robotmalkning, som blev markeret med åbne stalde verden rundt. Læs mere på de

Læs mere

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger

AfiMilk. Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbesætninger AfiMilk Styringsværktøjer til maksimering af produktiviteten og øgning af overskuddet i malkekvægbrug

Læs mere

N O T A T. Opsamling på interviews vedr. drivveje på større besætninger med malkekøer

N O T A T. Opsamling på interviews vedr. drivveje på større besætninger med malkekøer November 2011 N O T A T Opsamling på interviews vedr. drivveje på større besætninger med malkekøer på græs I forbindelse med GUDP-projektet Teknik til afgræsning har Økologisk Landsforening interviewet

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

LELY CENTER INFO KÆRE KUNDE. innovators in agriculture

LELY CENTER INFO KÆRE KUNDE.  innovators in agriculture LELY CENTER INFO Nr. 3 - september 2014 innovators in agriculture KÆRE KUNDE Høsten er i hus, og det er tid til majshøst, inden efteråret for alvor sætter ind. Den 4. september præsenterede Lely sin seneste

Læs mere

LELY ASTRONAUT Malkerobotsystem

LELY ASTRONAUT Malkerobotsystem LELY ASTRONAUT Malkerobotsystem www.lely.com innovators in agriculture Gør din virksomhed klar til fremtiden Landbruget står over for enorme udfordringer over de kommende årtier. Landbrugsentreprenører

Læs mere

Kvalitessikring. VMS køleløsninger. Din løsning - hver dag

Kvalitessikring. VMS køleløsninger. Din løsning - hver dag Kvalitessikring VMS køleløsninger Din løsning - hver dag VMS køleløsninger Køleløsninger til DeLaval VMS Vælg en køleløsning som passer til dig og din VMS og bevar mælkekvaliteten døgnet rundt. Automatisk

Læs mere

Lely ASTRONAUT A4 Malkerobot

Lely ASTRONAUT A4 Malkerobot Lely ASTRONAUT A4 Malkerobot Sikkerheds- og garantiinformation Oversat fra engelsk original www.lely.com Lely Industries N.V. innovators in agriculture BLANK MED VILJE ii Indholdsfortegnelse Garanti og

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Indbygningsspot Phoenix hvid LED 31155/31/PH Lys, der passer til øjeblikket Med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en 4" nedadvendt lampe, der kan dæmpes

Læs mere

VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM

VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM FODERVOGN HERD NAVIGATOR AKTIVITETSMÅLER SYSTEM KARRUSEL MALKESTALD VMS, AUTOMATISK MALKE SYSTEM MALKESTALD RØRMALKNING Hver dag skal du træffe hundredvis af beslutninger på gården. Og uanset hvor små

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. - 1 - Indholdsfortegnelse Brugsanvisning 3 Brugervejledning 4 Før du kører ud på din første tur 4 Din første tur 5 Tilpasning af din cykel 6 Justering af sadel 6 Lås 6 Justering af styr 7 Håndbremse og

Læs mere

BoPil transponder-system (ESF)

BoPil transponder-system (ESF) BoPil transponder-system (ESF) BoPil transpondere - optimal foderkontrol og management af drægtige søer. Velafprøvet * Brugervenligt * Yderst driftssikkert Egenskaber ved BoPil s transpondere Foder: Fodring

Læs mere

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM

MALKNING AF FÅR OG GEDER. Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKNING AF FÅR OG GEDER Effektiv malkning og optimal plads FOR DYRET, MÆLKEN OG MALKEREN SACMILKING.COM MALKELØSNINGER AF HØJ KVALITET SAC tilbyder en komplet serie af løsninger, som hjælper med at opnå

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

GEA Farm Equipment Royal De Boer GEA Farm Technologies Det rette valg.

GEA Farm Equipment Royal De Boer GEA Farm Technologies Det rette valg. Stærk hurtig i vendingen utrættelig For en perfekt staldhygiejne GEA Farm Equipment Royal De Boer GEA Farm Technologies Det rette valg. Dagen, hvor støvlerne ikke bliver snavsede Hvis du nu skal være helt

Læs mere

Den nye generation af mobillifte.

Den nye generation af mobillifte. Den nye generation af mobillifte. LikoTM VikingTM mobillifte Viking XS Viking S Viking M Viking L Viking XL Lad jeres behov være afgørende. Gennem årene har den unikke LikoTM VikingTM liftserie sat standarden

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

the Dairy Life Global cykeltur Lely Ambassadors magazine

the Dairy Life Global cykeltur Lely Ambassadors magazine Lely Ambassadors magazine the Dairy Life 2. udgave 7. årgang Maj 2010 Global cykeltur 8.550 kilometer på cykel i Frankrig, Spanien, Marokko, Brasilien, Uruguay, Argentina, Chile og New Zealand Lelys Astronaut

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

LELY DAIRY EQUIPMENT Løsninger til malkning, fodring og stalde

LELY DAIRY EQUIPMENT Løsninger til malkning, fodring og stalde LELY DAIRY EQUIPMENT Løsninger til malkning, fodring og stalde Skab selv fremtiden for din mælkeproduktionsbedrift www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C,

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Vi maksimerer din tid og produktivitet

Vi maksimerer din tid og produktivitet Vi maksimerer din tid og produktivitet BENETT-AGRO.COM 03 Balletangen som er meget skånsom mod ballen og sørger for at centrere ballen på vognen, klemmer om ballen 05 FANTASTISK ENKEL BALLEoptagning SPARER

Læs mere

MicroFeeder. Mineralfoderautomater. MineralRocker BasisFeeder PitStop

MicroFeeder. Mineralfoderautomater. MineralRocker BasisFeeder PitStop MicroFeeder Mineralfoderautomater MineralRocker BasisFeeder PitStop PitStop PitStop - Ta selv mineraler PitStop automaten giver malkekøerne et ekstra tilskud mineraler og vitaminer udover dem, de får fra

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Bordlampe Phoenix hvid LED 31154/31/PH Lys, der passer til øjeblikket med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en bordlampe, der kan dæmpes fra varm hvid

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Den afrundede løsning, der giver større effektivitet og komfort 2 AutoRotor Magnum 40 - giver toppræstationer uden stress AutoRotor Magnum 40 er vort topprodukt: I

Læs mere

Robot Støvsuger MR7700

Robot Støvsuger MR7700 Robot Støvsuger MR7700 Pris vinder Robotstøvsugeren MR7700 er vinder af Design Engineering excellence prisen udelt ved verdens største elektronik messe CES2011. Det moderne design og de mange smarte og

Læs mere

Økonomisk baggrundsnotat til teknisk udredning: Skrabere på gangarealer i stalde med malkekøer

Økonomisk baggrundsnotat til teknisk udredning: Skrabere på gangarealer i stalde med malkekøer Økonomisk baggrundsnotat til teknisk udredning: Skrabere på gangarealer i stalde med malkekøer Generelle oplysninger Til beregninger af de økonomiske omkostninger ved anvendelse af de beskrevne teknologier

Læs mere

AMS og afgræsning. Camilla Kramer, Videncentret for Landbrug, Økologi. Nordisk ByggeTræf, den september 2011

AMS og afgræsning. Camilla Kramer, Videncentret for Landbrug, Økologi. Nordisk ByggeTræf, den september 2011 AMS og afgræsning Camilla Kramer, Videncentret for Landbrug, Økologi Nordisk ByggeTræf, den 14.- 16. september 2011 Udfordringer med AMS og afgræsning Køerne skal frivilligt og rettidigt komme til robotten:

Læs mere

Klimaoptimering. Økologisk malkekvægbedrift SÅDAN GØR DU KLIMA- REGNSKABET BEDRE

Klimaoptimering. Økologisk malkekvægbedrift SÅDAN GØR DU KLIMA- REGNSKABET BEDRE Klimaoptimering Økologisk malkekvægbedrift SÅDAN GØR DU KLIMA- REGNSKABET BEDRE FORBEDRING AF KLIMAREGNSKABET Landbruget bidrager med cirka 25 % af verdens samlede udledning af klimagasser. Belastningen

Læs mere

Produktionsovervågning og produktionsstyring i fjerkræproduktion

Produktionsovervågning og produktionsstyring i fjerkræproduktion DA TEMA INFO Produktionsovervågning og produktionsstyring i fjerkræproduktion En rentabel fjerkræproduktion kræver i dag at producenten har løbende overblik over produktionen. Før i tiden var det måske

Læs mere

Fokus på vigtige detaljer i stalden koens komfort, velfærd og sundhed

Fokus på vigtige detaljer i stalden koens komfort, velfærd og sundhed Fokus på vigtige detaljer i stalden koens komfort, velfærd og sundhed Tema 8 På vej mod 12.000 kg mælk pr. ko Kvægfagdyrlæge Kenneth Krogh Hvad er kokomfort?! Kokomfort er optimering af faktorer, som øver

Læs mere

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer

ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer ASSA ABLOY automatiske skydedørssystemer Et komplet udvalg af automatiske indgange til alle miljøer 2 Skydedørssystemer Indgange, der ikke bremser din virksomhed Uanset hvilken type forretning eller bygning,

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

1.7. TEKNISK DATA KONSTRUKTION:

1.7. TEKNISK DATA KONSTRUKTION: DK B R U G E R M A N U A L Elektrisk INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING... 3 1.1. SIKKERHED... 4 1.2. REKLAMATIONSRET... 4 1.3. UDPAKNING AF STOLEN... 4 1.4. VEDLIGEHOLDELSE AF VELA TANGO... 4 1.4.1.

Læs mere

Fuldfoder oven fra. v/ Specialestuderende Rasmus B. Krarup. Konsulent/projektleder Niels Bastian Kristensen

Fuldfoder oven fra. v/ Specialestuderende Rasmus B. Krarup. Konsulent/projektleder Niels Bastian Kristensen Fuldfoder oven fra v/ Specialestuderende Rasmus B. Krarup Konsulent/projektleder Niels Bastian Kristensen Er dette fuldfoder? Langt halm Græs (Roe)piller Majs Mange køer tror, de skal bruge dagen ved foderbordet!

Læs mere

b r u G e r m a n u a l

b r u G e r m a n u a l D K b r u G e r m a n u a l V E L A T a n g o 1 0 0 / 1 0 0 F B / 1 0 0 A / 2 0 0 w w w. v e l a. E U INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. indledning......................................................... 3 1.1.

Læs mere

D k. b r u G e r m a n u a l. w w w. v e l a. E U

D k. b r u G e r m a n u a l. w w w. v e l a. E U D k b r u G e r m a n u a l w w w. v e l a. E U INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. indledning......................................................... 3 1.1. SikkerheD..........................................................

Læs mere

D K B R U G E R M A N U A L W W W. V E L A. E U

D K B R U G E R M A N U A L W W W. V E L A. E U DK B R U G E R M A N U A L WWW.VELA.EU INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0. INDLEDNING... 3 1.1. SIKKERHED... 4 1.2. REKLAMATIONSRET... 4 1.3. UDPAKNING AF STOLEN... 4 1.4. VEDLIGEHOLDELSE AF VELA TANGO 100EF... 4

Læs mere

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys

Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2. Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Tillykke, du er nu ejer af en Gloworm X2 Forbered dig på at opleve revolutionen inden for LED lys Sikkerhedsanvisning: Et alternativ lys skal bæres til hver en tid. Varme: Aluminiumshovedet er designet

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

For more information please visit www.rollermouse.com

For more information please visit www.rollermouse.com For more information please visit www.rollermouse.com Contour Design, Inc. 10 Industrial Drive Windham New Hampshire, 03087, USA Phone: 800-462-6678 E-mail: ergoinfo@contourdesign.com Contour Design Europe

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual

San Francisco. Elektrisk løbehjul. Betjeningsmanual San Francisco Elektrisk løbehjul Betjeningsmanual 1 Tak, fordi du har valgt at købe vores løbehjul. Du vil helt sikkert blive glad for at køre på det, og vi beder dig venligst læse denne betjeningsmanual

Læs mere

Godt fodringsmanagement forebygger fodringsbetingede sygdomme

Godt fodringsmanagement forebygger fodringsbetingede sygdomme Godt fodringsmanagement forebygger fodringsbetingede sygdomme Tema 8 Sunde køer er vinderkøer Landskonsulent Ole Aaes Dansk Kvæg Fodringsbetingede sygdomme Foderplanen er vigtig for sundheden Det tildelte

Læs mere

Challenger 45. Robust konstruktion og hurtig gruppeudgang. GEA Farm Technologies Det rette valg. GEA Milking & Cooling WestfaliaSurge

Challenger 45. Robust konstruktion og hurtig gruppeudgang. GEA Farm Technologies Det rette valg. GEA Milking & Cooling WestfaliaSurge Challenger 45 Robust konstruktion og hurtig gruppeudgang GEA Milking & Cooling WestfaliaSurge GEA Farm Technologies Det rette valg. Challenger 45 gruppevis større ydelse og større udbytte! Maksimale ydelser

Læs mere

AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk

AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk DAT0: 03.10.2007 AUTOMATISK BOXMAKER med stans og tryk 2,5 meter arkbredde RANGE BOXMATIC 25 2 Bølgepap specifikationer Bølgepap Specifik vægtfylde Tykkelse Enkeltsidig dobbeltsidig Triple (under specielle

Læs mere

Frihed til at vælge. DeLaval automatisk malkesystem VMS. Din løsning - hver dag

Frihed til at vælge. DeLaval automatisk malkesystem VMS. Din løsning - hver dag Frihed til at vælge DeLaval automatisk malkesystem VMS Din løsning - hver dag Den mest avancerede robotarm DeLaval automatisk malkesystem VMS En hydraulisk robotarm gør DeLaval VMS forskellig fra andre

Læs mere