Referat af ordinær generalforsamling i. Dansk Selskab for Geriatri. Dato: Fredag d. 9. marts Tid: kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinær generalforsamling i. Dansk Selskab for Geriatri. Dato: Fredag d. 9. marts Tid: kl"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato: Fredag d. 9. marts 2018 Tid: kl Sted: Svendborg Hotel, Svendborg Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent Jens-Ulrik Rosholm valgt. Jens-Ulrik konstaterer,at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen. 2. Formandens beretning (bilag 1) v. Tina Carlsen og Lotte Usinger Formand Tina Carlsen er syg, Lotte Usinger, næstformand knytter nogle kommentarer til den beretning der er lavet i fællesskab imellem formand og næstformand, der har været planlagt formandsskifte efterår 2017 hvor Lotte Usinger fik af som formand: Vi har i året haft fokus på at stikke en retning for bestyrelsen, det har fyldt for bestyrelsen, hvilken vej vi skulle gå. Vi har efter sidste års generalforsamling haft fokus på at markere os politisk og har efter sidste års anbefaling på generalforsamlingen også brugt penge på det. Fagligt - politisk, lidt vanskeligt at betræde som bestyrelsesmedlem har vi erfaret. NKR, nyt koncept nævnes, der er ikke indsendt ansøgning om NKR fra geriatrien, Lotte U. nævner at Ellen Holm er med i en nefrologisk NKR. Medlemslister for DSG medlemmer har været lidt ustabil i Lægeforeningens nye system der endnu ikke fungerer helt optimalt, men det er det system vi anvender nu. Ingen spørgsmål til beretningen. Kommentarer: Kirsten Vinding: politisk indflydelse, tæt kontakt til DGO Danske geriateres organisation er vigtig. Man har i DGO en oplevelse af at en helt generation har dekoblet sig måske DGO og måske er tabt for DGO. Anbefaler vi alle er opmærksomme på, at man strategisk kan løfte en sag i flere fora vha DGO.

2 Pia Kannegaard redegør kort for DGO som er for speciallæger i geriatri og er en forening der ser på arbejdsforholdene som geriatere. Nedenstående beretninger fremlægges ikke mundtligt, der kan stilles spørgsmål til beretningerne/udvalgene på generalforsamlingen 3. Beretning fra Kasserer (bilag 2) v. Thomas Hjelholt Kommentarer fra Thomas: Nyt punkt Presse er et udtryk for samarbejde med journalist og læge Sharpen, Legater forventes at blive en post fremadrettet, har ikke haft udgift i Jens-Ulrik: spørger til forventet underskud ift. budgettet, Thomas anfører at vi ikke kalkulerer sponsorater ind. Foreslår en post på ca kr til bestyrelsen der kan sikre at rutinearbejde kan man betale sig fra i bestyrelsen, der er bred tilslutning i forsamlingen. Thomas orienterer: Standardpakker ved lægeforeningen ift. medlemslister vil vi løbende revurdere på ex. også ift. til evt. at købe os til en løsning. Kirsten Vinding: posten omkring Forskningstræning, arbejdsgiverne skal betale mener hun, men det der står anført på budgettet er penge som regionerne betaler. Kirsten opfordrer til, at regionerne skal betale mere til kurser generelt. Det aftales at bestyrelsen skal have fokus på at opfordre regionerne til at bruge flere penge på det. 4. Beretning fra Uddannelsesudvalg (bilag 3) v. Pia Kannegaard 5. Beretning fra DSIM (Dansk Selskab for Interne Medicin) (bilag 3) v. Pia Kannegaard 6. Beretning fra Kursusudvalg (bilag 3) v. Pia Kannegaard 7. Beretning fra UEMS (European Union of Medical Specialists) (bilag 3) v. Hanne Pedersen Jesper Ryg redegør for hvad det står for. The UEMS Geriatrics Section er en af 43 specialist sektioner under UEMS. EUGMS er den overordnede fagligt hvor UEMS mere vedr. arbejdsforhold, rammer, eksaminer ex. Ellen Holm: det svarer til DGO i DK Anne Jung: formålet arbejdskraftens fri bevægelighed, hvordan gør vi geriatere klar til at arbejde på tværs af Europa. 8. Beretning fra NGF (Nordisk Gerontologisk Forening) (bilag 3) v. Pia Kannegaard 9. Beretning fra DRG udvalg (bilag 3) v. Tina L. Carlsen 10. Beretning fra EUGMS ( European Union Geriatric Medicine Society ) (bilag 3) v. Solveig Henneberg Pedersen 11. Beretning fra Forskningsudvalg (bilag 3) v. Solveig Henneberg Pedersen Ellen Holm: Bringer krav om hvor en forskertræning skal afrapporteres til drøftelse.

3 Mette Midttun: forum og form bør diskuteres. Niels Espensen: Kan man stille de krav som regioner? Lotte Usinger: afklarende, ift. afrapporteringen, Hanne Elkjær, årsmødet præsentation er godt da vi ser hvordan det er nationalt, er en styrke Niels Espensen: landsplan bør være obligatorisk Efterårsmødet kunne inddrages. Cecilia: vi får mange bidrag, vi kan snart ikke sige ja til alle, vi kan blive låst hvis det er obligatorisk. Ellen Holm: anfører, at det måske ikke skal være obligatorisk til Årsmødet. Jesper Ryg: kunne seniore byde ind med foredrag, ville det være godt. Derfor er det en diskussion af volumen, vi skal gerne have plads til det hele. Bekendtgørelsen kræver ikke det skal være på et årsmøde. Jens-Ulrik: er det vigtig vi gør det regionalt eller nationalt? Kirsten Vinding: nationalt nogen år endnu er at foretrække. Lotte Usinger: regionalt er godt Kirsten Damgaard: krav om forskertræning, nogen er mest til klinik og nogen er mest forskning, man kunne vælge at de der har lyst fremlægger så kunne de gøre det regionalt. Catherine Foss: er enig med Kirsten Damgaard, en lille instruks kan fremlægges et mindre sted. Søren Kasch: skal forskningsudvalget være med til at udvælge hvad der skal præsenteres hvor? Kirsten Vinding: kører ikke stabilt med plenarmøder i Syd, så derfor ikke sikkert at kunne fremlægge der. Ellen Holm: skal vi beslutte at forskningudvalget, uddannelsesudvalget. og bestyrelsen kan bestemme det. Sidste forslag ved Ellen Holm vedtages. Jesper Ryg: fastslår at det er en positiv problemstilling, at vi får mere forskning. 12. Beretning fra Yngre geriatere (bilag 3) v. Lisbeth Rygaard Nedenstående beretninger suppleres med mundtlig kommentarer: 13. Beretning fra Mødeudvalg (bilag 3) v. Katarina Hörnqvist Mødeudvalgsformanden fortæller om et mødeudvalg der næsten ikke har nogen medlemmer. Katarina oplyser at hun kan være med med bistand et stykke af vejen i det nye år. Cecilia fra Mødeudvalget orienterer om at en del er booket og på plads allerede til næste Årsmøde.

4 Finn Rønholt kommenterer: det er et meget vigtigt udvalg, og spørger til hvem der kan vælges ind? Alle kan melde sig. 14. Den Geriatriske Database (bilag 4) v. Kirsten Vinding Der er ikke rigtig noget nyt at informere om. Der er gjort strukturændring siden beretningen er skrevet, 3-deling af databaser, cancer, kronisk og akut område, geriatri er lagt i gruppen for kronisk. Der afventes nyt om styregruppe. Vores opmærksomhed henledes på 23. maj, geriatridatabasedag i Kbh. kl Forslag til vedtægtsændringer (bilag 5) Thomas Hjelholt præciserer ændringen. Opmærksomhed på om der skal laves en bagdør i vedtægterne så der ikke skal gøres ekstraordinær generalforsamling. Måske står det lidt uldent i vedtægterne. 37 stemmer for, det bringes derfor til ekstraordinær generalforsamling da vi er for få medlemmer tilstede til at vedtage ændringen. 16. Udpegning af repræsentanter UEMS, Hanne Pedersen genopstiller ikke Jesper Ryg melder sig som kandidat, godkendt. LVS medlemmer udpeges af bestyrelsen, 3 stk Anne Jung, Søren Jacobsen, Hanne Elkjær fortsætter, godkendt. Ikke øvrige udskiftninger i år. 17. Kontingent fastsættelse: Bestyrelsen foreslår fastholdelse af kontingent på 600kr/år Accepteres 18. Valg til bestyrelsen Cecilia bestyrelsesmedlem er på valg og genopstiller ikke Katarina bestyrelsesmedlem er på valg og genopstiller ikke Lotte Usingers funktionstid er udløbet Kims Jacobsens funktionstid er udløbet Lillian Mørch suppleant, genopstiller ikke Lotte Blok Madsen suppleant, ønsker at stille op til bestyrelsen

5 Overlæge Annette Højmann, Slagelse stiller op til bestyrelsespost, valgt HU-læge Lotte Blok Madsen, Køge, stiller op til bestyrelsespost, valgt Overlæge Jens-Ulrik Rosholm, Odense stiller op til bestyrelsespost, valgt HU-læge Sarah Augustesen, Amager- Hvidovre stiller op til bestyrelsespost, valgt Overlæge Catherine Hauerslev Foss, Århus stiller op som suppleant, valgt Overlæge Maria Holte Nielsen, Amager stiller op som suppleant, valgt Anne Birgitte Langsted Pedersen ønsker at stille op som revisorsuppleant igen, valgt. 19. Indkomne forslag Ingen 20. Eventuelt Finn Rønholt: opfordrer til at vi er på beatet mht. akut specialet Jesper Ryg: kommentar ift. akutspecialet hvor der skal være kursus i akut pædiatri, men ikke akut geriatri, vi kan bekymre os for om HU stillinger tages fra intern medicin, så der anbefales opmærksomhed herpå. Lotte Usinger: fortæller om møde i Sundhedsstyrelsen i arbejdsgruppe vedr. den tværgående faglige arbejdsgruppe vedr. sundhedsindsats ved akut opstået sygdom og skade. Der var ikke svar på hvor de HU-stillinger skal komme fra. I SST lydhørhed for vores indsigt omkring Akutafd.. Psykiatrien og sektorgrænsen/kommunalt får specielt fokus i den videre arbejdsgruppe. Lone Lietzen: Bringer begrebet spøgelset med stillinger i Videreuddannelsenord der ikke besættes, ind i debatten, så kan de måske let tages til akutspecialet? Jens-Ulrik: vi har tidligere drøftet akut - ikke akut til den geriatriske generalforsamling, vi skal være lydhøre overfor hvad der ønskes så vi kan følge med. Pia Kannegaard: fortæller om arbejdsgruppe i DSIM, det er svært at blive enige i DSIM ift. akutspecialet, man enige om bekymring for deres uddannelse. 6-9 mdr. intern medicin er budt ind fra DSIM, det er ikke taget imod med kyshånd. Ellen Holm: kommentar om at uddannelsesplanerne er regionale, derfor noget andet en målbeskrivelsen. Finn Rønholt: vi er truet hvor der er tomme stillinger Niels Espersen: finansering af stillinger er svært, Ellen Holm: det er de 3 uddannelsesregioner der afgør antal stillinger, når der er ledige stillinger i nord Lone Lietzen: introduktionsstillinger er reduceret meget i Århus, der er mange ansøgere til introduktionsstillinger, men kun 2 stillinger om året. Derfor måske svært at få HU-stillinger i nord besat. Ellen Holm: anbefaler man må håndtere det i uddannelsesprogrammerne i regionerne Der var 48 deltagere til generalforsamlingen.

6 Lotte Sejr Kirring, Sekretær

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato Torsdag den 23. oktober 2014 Tid kl. 17.30 efter efterårsmødet Sted Odense Universitetshospital, Kirkesalen Dagsorden 1.

Læs mere

Referat Møde: Sted: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v./trine Sander

Referat Møde: Sted: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning v./trine Sander Afdeling: Geriatrisk afdelingsledelse Udarbejdet af: Søren Jakobsen Valdemarsgade 51 C, 2. sal 5700 Svendborg Journal nr.: E-mail: Soeren. jakobsen@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 11.03.2011 Telefon: 6320

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri

DSG Dansk Selskab for Geriatri Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Geriatri Tirsdag den 30. april 2013 kl på Tilstede: Søren Jakobsen, Susanne Stabel Green, Lotte Sejr Kirring, Cecilia M Lund, Kim Otto Jacobsen, Lisbeth Fredholm,

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri

DSG Dansk Selskab for Geriatri Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Geriatri fredag den 11. januar 2013 på Tilstede: Lotte Usinger, Trine Sander Pedersen, Susanne Stabel Gren, Kim Otto Jacobsen, Søren Jakobsen, Cecilia Lund,

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri

DSG Dansk Selskab for Geriatri Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Geriatri Mandag den 22. oktober 2012 kl 14.30-18.00 Tilstede: Lotte Usinger, Susanne Stabel, Kim Otto Jacobsen, Cecilia Lund, Søren Jakobsen, Lisbeth Fredholm,

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DANSK SELSKAB FOR OTOLARYNGOLOGI, HOVED OG HALSKIRURGI DER AFHOLDES ORDINÆR GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 21. MAJ 2015 KL. 17.00 PÅ HOTEL NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri

DSG Dansk Selskab for Geriatri Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Geriatri Mandag den 30. april 2012 kl. 14.30-17.30 i Roskilde Tilstede: Christian Haugård, Søren Jakobsen, Susanne van der Mark (DGO observatør), Kim Otto

Læs mere

Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015

Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015 Referat DSIM bestyrelsesmøde 17. juni 2015 Til stede: Britt Falskov, Pia Nimann Kannegaard, Susanne Bro, Ingrid Titlestad, Anders Rinnov, Rikke Krogh-Madsen 1) Konstituering af bestyrelsen: Pia Nimann

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2017 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 10. marts 2017 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri

DSG Dansk Selskab for Geriatri Referat af bestyrelsesmøde DSG d. 9. december 2010 Roskilde Hospital, Køgevej 9-13, opgang 27, stuen. Tilstede: Afbud: Søren Jakobsen, Lillian Mørch Jørgensen, Hanne Pedersen, Anne Birgitte Langsted, Pedersen,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 20. april 2017 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi.

Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 01.03.18 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh tilstede: 4 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri --

DSG Dansk Selskab for Geriatri -- Dagsorden Referat af ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato Fredag den 16. marts 2012 Tid 9.00-11.30 Sted Hotel Comwell, Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør. 1. Valg af

Læs mere

Dansk Neurokirurgisk Selskab

Dansk Neurokirurgisk Selskab Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2016 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 11. marts 2016 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af referatet

Læs mere

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening

Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Referat fra GF Årsmøde og generalforsamling i Selskab for Selskab for Specialpsykologer i Psykiatri og Børneog Ungdomspsykiatri under Dansk Psykolog Forening Fredag den 5. april 2019 1. Valg af referent:

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 12. april 2018 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine).

Love og vedtægter. Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Love og vedtægter for Dansk Selskab for Intensiv Terapi 1. Navn Selskabets navn er Dansk Selskab for Intensiv Terapi (The Danish Society of Intensive Care Medicine). Stk. 2. Sekretariatets adresse angiver

Læs mere

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013

Love. LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI. Stiftet 13. maj Revideret generalforsamling Forslag til ny revision april 2013 Love LOVE for DANSK SELSKAB FOR KLINISK ONKOLOGI Stiftet 13. maj-2004 Revideret generalforsamling 2007. Forslag til ny revision april 2013 1 GAMLE LOVE 1 NYE LOVE 1.1 Selskabets navn er Dansk Selskab for

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS)

Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) Vedtægter for Dansk Samfundsmedicinsk Selskab (DASAMS) 1 Navn og formål Selskabets navn er Dansk Samfundsmedicinsk Selskab og indgår som fraktion i Dansk Selskab for Folkesundhed (DSFF). Selskabets formål

Læs mere

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1.

Referat af møde i Rådet for Lægelig Videreuddannelse ved OUH Torsdag den 18. september Mødelokale 14, Kløvervænget 8, 1. Afdeling: Udviklingsstaben Udarbejdet af: Christine Dichmann Journal nr.: 2-07-00123-2007 E-mail: christine.dichmann@ouh.regionsyddanmark.dk Dato: 29. september 2008 Telefon: 6541 3808 Referat af møde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. december 2008 kl i Lægeforeningen

Referat af bestyrelsesmøde. Tirsdag den 2. december 2008 kl i Lægeforeningen Godkendt 11. marts 2009 J.nr. 2007-14719/212292 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 2. december 2008 kl. 16.00 i Lægeforeningen Tilstede: Thomas Gjørup (TG), Hanne Jørsboe (HJ), Jørn Starklint (JS),

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 4. november 1982 med senere ændringer vedtaget ved de skriftlige og mundtlige urafstemninger d. 20. april 1989, d. 21. juni 1993, d. 27. oktober 2000, d.

Læs mere

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl

Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl Dagsorden til GF, fredag d. 26/1-18, kl. 15 16 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning se bilag 1. 3. Beretning fra sekretær, delegater og evt. udvalg. Intet udover hvad der fremgår af formandens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF

Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF Vedtægter for Foreningen af Yngre Neurologer, Neurokirurger og Neurofysiologer (YNNN) Revideret GF 18.01.2015 Kapitel 1: Navn, struktur og formål 1 Navn og hjemsted 2 Struktur 3 Formål Kapitel 2: Medlemskab

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri. Dato Fredag den 14. marts 2014 Tid 9.00-11.30 Klarskovgård, Comwell, Korsør

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri. Dato Fredag den 14. marts 2014 Tid 9.00-11.30 Klarskovgård, Comwell, Korsør Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato Fredag den 14. marts 2014 Tid 9.00-11.30 Sted Klarskovgård, Comwell, Korsør Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Med venlig hilsen På vegne af bestyrelsen for Dansk Selskab for Geriatri Hanne Pedersen, sekretær Glostrup 23. februar 2015

Med venlig hilsen På vegne af bestyrelsen for Dansk Selskab for Geriatri Hanne Pedersen, sekretær Glostrup 23. februar 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato Fredag den 13. marts 2015 Tid 9.00-11.30 Sted Svendborg Hotel, Svendborg Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl Referat fra Ordinær generalforsamling i Dansk Radiologisk Selskab 2015 Radisson Blu Scandinavia Hotel, København, Den 28. januar 2015 kl. 16.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent DRS foreslår Birthe Højlund

Læs mere

Det geriatriske landkort

Det geriatriske landkort Nord Ålborg Overlæge Ole B.F. Nielsen Midt Århus Else Marie Damsgaard Randers Ubesat stilling Horsens Overlæge Ishay Barat sengeafdeling (16), ambulatorium, team Antal speciallæger: 3 2 sengeafsnit, udgående

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin.

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin. DAGSORDEN DASAIMs ordinære generalforsamling 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning fra udvalg og arbejdsgrupper 4. Beretning og regnskab fra DASAIMs Fond 5. Indkomne forslag 6. Regnskab

Læs mere

I henhold til vedtægternes bestemmelser indkalder bestyrelsen hermed til generalforsamling i Foreningen af Danske Døgninstitutioner for børn og unge

I henhold til vedtægternes bestemmelser indkalder bestyrelsen hermed til generalforsamling i Foreningen af Danske Døgninstitutioner for børn og unge Godhavn, den 25. oktober 2013 Til medlemsinstitutionerne, I henhold til vedtægternes bestemmelser indkalder bestyrelsen hermed til generalforsamling i Foreningen af Danske Døgninstitutioner for børn og

Læs mere

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro.

Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro. Dansk Neurokirur Dansk Neurokirurgisk Selskab Marts 2015 Referat af DNKS generalforsamling afholdt den 6. marts 2015 i Charlottehaven på Østerbro. Dagsordenen: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi

Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi Odense den 18. marts 2019 1. Valg af dirigent Bruno Olesen 2. Valg af referent Charlotte Juhl 3. Formandens beretning Beretning

Læs mere

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation

Vedtægter for Danske Kliniske Onkologers Organisation 1 Organisationens navn er Danske Kliniske Onkologers Organisation 2 Organisationens formål er at varetage medlemmernes faglige, organisatoriske, økonomiske og kollegiale interesser 3 Medlemskab 3.1 Organisationen

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015

Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Statutter for DCCGs onkologi-arbejdsgruppe Godkendt ved generalforsamling 20. maj 2015 Definition Onkologi-arbejdsgruppen er en lægefaglig, videnskabeligt understøttende arbejdsgruppe med reference til

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri

DSG Dansk Selskab for Geriatri Referat af bestyrelsesmøde DSG d. 25. oktober 2010 Hvidovre Hospital, Kettegaards Allé 30, 2650 Hvidovre. Afsnit 240 i Ambulatorieetagen Tilstede: Afbud: Søren Jakobsen, Lillian Mørch Jørgensen, Hanne

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR PATOLOGISK ANATOMI OG CYTOLOGI. Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl

DANSK SELSKAB FOR PATOLOGISK ANATOMI OG CYTOLOGI. Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl Generalforsamling i DSPAC d. 23. marts 2007 kl. 16.00 for medlemmer af Dansk Selskab for Patologisk Anatomi og Cytologi. Sted: Ingeniørforeningens Mødecenter A/S (IDA) Kalvebod Brygge 31-33, København

Læs mere

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering

Dansk Selskab for NeuroRehabilitering Vedtægter for: Dansk Selskab for NeuroRehabilitering 1. Selskabets navn. Selskabets navn er "Dansk Selskab for NeuroRehabilitering ". 2. Hjemsted. Selskabets hjemsted er formandens arbejdsadresse. 3. Formål.

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin - Love

Dansk Selskab for Klinisk Fysiologi og Nuklearmedicin - Love Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 4. november 1982 med senere ændringer vedtaget ved de skriftlige og mundtlige urafstemninger d. 20. april 1989, d. 21. juni 1993, d. 27. oktober 2000, d.

Læs mere

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/

Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/ Referat fra Stiftende generalforsamling i Dansk Selskab for Ungdomsmedicin 11/11 2015 Mødesalen, Nordsjællands hospital, Hillerød 30 deltagere tilstede 1. Valg af dirigent Jannet Svennson indstillet og

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri

DSG Dansk Selskab for Geriatri Referat af bestyrelsesmøde DSG d. 14. Januar 2010 Roskilde Hospital, Køgevej 9-13, opgang 27, 2. sal, geriatrisk afdelingskonferencerum. Tilstede: Afbud: Søren Jacobsen, Hanne Elkjær, Per Dyhr, Hanne Pedersen,

Læs mere

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker

Vedtægter for Fagligt Selskab For Hygiejnesygeplejersker Vedtægter for Fagligt Selskab For r 1 Navn 1. Selskabets navn er Fagligt Selskab For r, som forkortes FSFH 2. Den engelske oversættelse af selskabets navn er Danish Society of Infection Control Nurses

Læs mere

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016

SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 SANDs vedtægter pr. 29. marts 2016 1. Navn og adresse: SAND De hjemløses landsorganisation Sundholmsvej 34, st. 2300 København S 2. Formål: SANDs formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat generalforsamling 20. april 2017

Referat generalforsamling 20. april 2017 Referat generalforsamling 20. april 2017 1. Valg af dirigent Kim Werther. 2. Beretning fra formanden. Se beretning andetsteds. Søren Jelstrup og Lars Peter Schousboe foreslår at specialeplansrådet udvides

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Otorhinolaryngologi, Hoved og Halskirurgi Dagsorden Der afholdes ordinær generalforsamling Torsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 på Hotel Nyborg

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21.

Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21. Vedtægter for Foreningen af Yngre Lungemedicinere Vedtaget på den stiftende generalforsamling d. 11. juni 2013 Med ændringer 21. november 2013 1 NAVN Stk. 1. Foreningens navn er: Foreningen af Yngre Lungemedicinere

Læs mere

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019

Bestyrelsen præsenterer sit nye logo. Beretningen godkendes. Regnskabet godkendes. Arbejdsprogram EFS Geriatri og Gerontologi 2019 Dagsorden med referatskabelon til generalforsamling i EFS Geriatri og Gerontologi. Tid og sted: Torsdag d 07.02.2019 kl. 18-19.30, Etf, Mødelokale Snoreloftet, Nørre Voldgade 90, Kbh Dagsorden Referat

Læs mere

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin.

anæstesi intensiv medicin smertediagnostik og smertebehandling akutbehandling, traumebehandling og præhospitalbehandling samt katastrofemedicin. Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin - Vedtægter 1. Navn og formål Selskabets navn er Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin. Navnet forkortes DASAIM og vil herefter i vedtægterne

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 Til stede: 21 heraf 10 stemmeberettigede medlemmer 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Dorte Ploug, som modtager valget og konstaterer at generalforsamlingen er rettidig indkaldt.

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat 8. December 2018, Nimb, Tivoli. 2. Meddelelser a. Inspektørordning: i. Kandidater: diskuteres og spørges af BS medlemmer

Referat 8. December 2018, Nimb, Tivoli. 2. Meddelelser a. Inspektørordning: i. Kandidater: diskuteres og spørges af BS medlemmer Til Stede: Henning Glerup (HG) Lone Madsen (LM) Gerda Elisabeth Villadsen (GV) Peter Holland-Fischer (PHF) Erika Belard (EB) Inge Nordgaard-Lassen (IN) Annete Dam Fialla (ADF) Referat 8. December 2018,

Læs mere

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012

Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 Vedtægter for Kvindehusforeningen i Silkeborg Gældende fra 28. februar 2012 1 Navn & Hjemsted Foreningens navn er Kvindehusforeningen i Silkeborg (benævnes i det følgende som KHF). Foreningens hjemsted

Læs mere

Stemmetæller: Lene Collatz. Ordstyrer: Michael Brun Andersen. Gennemgang af vedtægter

Stemmetæller: Lene Collatz. Ordstyrer: Michael Brun Andersen. Gennemgang af vedtægter Fremmødte: Birgit Holten Rigshospitalet Lene Collatz Herlev/Gentofte Lene Unmack Larsen AUH Anne-Mette Abild Bispebjerg Barbara Kentner-Bielaska Sønderborg Ane Prip Næstved Valentyna Petersen Bispebjerg

Læs mere

DSG Dansk Selskab for Geriatri

DSG Dansk Selskab for Geriatri Dagsorden Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Dansk Selskab for Geriatri Dato Fredag den 15. marts 2013 Tid 9.00-11.30 Sted First Hotel Grand, Jernbanegade 18, 5000 Odense C 1. Velkomst og valg

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 12. juni 2014 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle

Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Web adresse: www.trans-danmark.dk Lørdag den 26. april 2003 I Vedtægter for trans-danmark.dk, Landsforeningen for Transvestitter og Transseksuelle Navn

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer

Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer Referat Bestyrelsesmøde 6. Juni 2017 Formateret: Indrykning: Første linje: 1,27 cm 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Ingen kommentarer 2. Meddelelser 1. LVS i. Spørgeskema vedrørende

Læs mere

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove.

Birgit Nielsen og Niels Ove Pedersen blev foreslået som dirigent. Birgit blev ved håndsoprækning valgt med 14 stemmer mod 12 til Niels Ove. Referat af ekstraordinær generalforsamling i Højelse Landsbylaug afholdt 11. april 2007, kl. 19.00-22.30 i Højelse SFO Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Behandling af indkomne forslag

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter Grøn overstregning = tilføjelse/ændring. Gul overstregning = kommentar, som ikke skal med i selve vedtægterne. Rød overstregning = bortfalder. 1 NAVN OG HJEMSTED Det Danske Saunaselskabs Gamle vedtægter

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen, 6mdr. Og 12mdr`s Medlemmer. I alt 41 stemmeberetigede medlemmer. Referat 04.03.2016 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.04.03.2016. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl

Generalforsamling i AIF Gymnastik. Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl Generalforsamling i AIF Gymnastik Sted: AIF Huset på Albertslund Stadion Dirigent: Eddie Christoffersen Referent: Line Løie Mødereferat Torsdag d. 22. januar 2015 kl. 19.00 Tilstede til mødet Rie Pedersen,

Læs mere

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge

Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge Generalforsamling IDA Sjælland 25. marts 2014, Hotel Niels Juel, Køge REFERAT 26-03-2014 Fremmødte: 33 Stemmeberettigede: 27 Velkomst Formanden, Christian Kubel bød velkommen. 1. Valg af dirigent Ivan

Læs mere

Dansk Laryngologisk Selskabs Årsmøde 2009 State of the Art in Phonosurgery

Dansk Laryngologisk Selskabs Årsmøde 2009 State of the Art in Phonosurgery Dansk Laryngologisk Selskabs Årsmøde 2009 State of the Art in Phonosurgery Mødet afholdes på Vejle Sygehus i lokalet På Bjerget, Kabbeltoft 25, 7100 Vejle. fredag den 16. Januar 2009. Programmet opdateres

Læs mere

Tirsdag 10. marts klokken 17.00

Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødedato: Tirsdag 10. marts klokken 17.00 Mødested: Thorum Gamle Købmandsgård Guldkysten 12 7870 Roslev Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Lone Frandsen Karsten Villadsen Anne Berggreen Federer Henrik Gaarde

Læs mere

Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen

Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen Side 1 af 5 Vedtægter for Børne- og Kulturchefforeningen 1 Navn Foreningens navn er: BØRNE- OG KULTURCHEFFORENINGEN i REGION NORDJYLAND. 2 Formål Foreningens formål er at virke for en styrkelse af medlemmernes

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING

V E D T Æ G T E R F O R J Y L L I N G E H A L L E R N E S S T Ø T T E F O R E N I N G VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING VEDTÆGTER FOR JYLLINGEHALLERNES STØTTEFORENING 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1. Foreningen der er stiftet 5. januar 2016, er en frivillig forening, hvis navn er JyllingeHallernes Støtteforening. 1.2. Foreningen

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation

Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Vedtægter Danske Anæstesiologers Organisation Indholdsfortegnelse 1 Organisationens navn... 2 2 Organisationens formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Medlemmets pligter... 2 5 Kommunikation... 3 6 Generalforsamling...

Læs mere

Referat af Generalforsamling I Ældrepsykiatrisk Interessegruppe

Referat af Generalforsamling I Ældrepsykiatrisk Interessegruppe Referat af Generalforsamling I Ældrepsykiatrisk Interessegruppe Odense d. 25.10.2013 Til stede: Kirsten Almar, Lars P. Laugesen, Helene Munksgaard, Torben Wedervang Jensen, Annette Lolk, Kjeld Andersen,

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Ordinær Generalforsamling 2005 Referat

Ordinær Generalforsamling 2005 Referat Dansk Selskab for Medicinsk Fysik Ordinær Generalforsamling 2005 Referat Odense, den 19. marts 2005 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bestyrelsens årsberetning 4. Beretning

Læs mere

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE

DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB Danish Orthopaedic Society Secretariat DANSK ORTOPÆDISK SELSKAB BESTYRELSESMØDE Onsdag d 11 juni 2008 kl 1100-1300 RAI-Amsterdam Room H DAGSORDEN Til stede: Per Kjærsgaard-Andersen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål.

VEDTÆGTER FOR. 3. MEDLEMMER. Som medlem kan optages enhver person, som kan tilslutte sig AFS Interkulturs formål. VEDTÆGTER FOR 1. NAVN. Foreningens navn er AFS Interkultur. 2. FORMÅL. Foreningen er en frivillig non-profit ungdomsudvekslingsorganisation, og dens formål er at arbejde for fred. Gennem interkulturel

Læs mere

3. November f. Kandidater til SEB hæderpris og uddannelsespris 2018 deadline 20. Januar 2017 Drøftes ved næste BS møde

3. November f. Kandidater til SEB hæderpris og uddannelsespris 2018 deadline 20. Januar 2017 Drøftes ved næste BS møde Til stede: Inge Nordgaard-Lassen Henning Gleerup Torben Nathan Birgit Lassen Lone Madsen Erika Bélard Ikke til stede: Per Ejstrud 3. November 2016 1. Velkomst og godkendelse af referat samt dagsorden Godkendt

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling

Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling Fagligt selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling Referat 9. ordinære generalforsamling i FS-KAB lørdag d. 24/10-2015 kl. 10 12. Odense Universitetshospital, Patienthotellet

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere