4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning"

Transkript

1 Referat af ordinær generalforsamling i Mejerifolk uden Grænser Onsdag den 25. oktober 2017 i Agro Food Park med virksomhedsbesøg på Arla Innovation Centre Fremmødte 30, Stemmeberettigede Valg af dirigent Formand René Fredgaard (RF) bød velkommen til mejerifolk uden Grænsers anden ordinære generalforsamling på bestyrelsens vegne og foreslog Kurt Enevoldsen (KE) som dirigent, hvilket forsamlingen tilsluttede sig. Senest tre uger før GF 2. oktober indkaldt og det OK Mail til medlemmer d. 2. oktober 2017 ( senest 3 uger før var d. 4. oktober) - OK Nyhedsbrev med annoncering af Generalforsamlingen sendt d. 15. september 2017 Annoncering i Mælkeritidende nr. 20. d. 6. oktober 2017 Fast annoncering i Mælkeritidende under mødedatoer siden foråret Fast annoncering i Mælkeritidendes UgeNyt siden foråret Og fast annoncering i MT s UgeNyt siden foråret. Hermed kan GF erklæres lovligt indkaldt. 2. Valg af referent KE foreslog Anne-Sofi Christiansen (AC) som referent, hvilket forsamlingen ligeledes tilsluttede sig. 3. Valg af stemmetællere Isabel Sande Frandsen og Ulf Mortensen foreslås og vælges som stemmetællere. 4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning Formandens beretning Velkommen Velkommen til alle fremmødte til Mejerifolk uden Grænsers Generalforsamling 2017, i Agro Food Park Der skal også lyde en stor tak til Peter Sinding og Arla Foods, for at åbne deres døre for os og vise os de fine nye faciliteter i Arlas nye innovation Center Mejerifolk uden Grænser er nu godt og vel 2 år. (født d. 22. juni 2015)

2 Meget er sket Det er jo ingen alder men hvor har vi som forening lært meget af de forgangne 12 måneder. Der er også rigtig mange aktiviteter i gang og vi begynder at sætte vores præg på verdenskortet når vi snakker NGO arbejde. ERFARING Tovholder fra bestyrelsen KOMPETENCER Vi har brugt året på bl.a. at blive gode til at bruge de mange gode kompetencer vi har blandt vores medlemmer. Det gør vi nu så struktureret at de enkelte projekter har deres egne teams der hovedsageligt består af medlemmer. Det vil sige at projektgruppen i vidt omfang er selvkørende når projektet først er søsat. På den måde undgår vi at vores sekretariat bliver overbelastet eller en flaskehals. Der er altid en tovholder fra bestyrelsen i grupperne, således at alle projekter har dennes opmærksomhed og fokus. Det at grupperne er selvkørende giver også mulighed for at Isabel kan bruge kræfterne på kommende opgaver og promovere foreningen udadtil. Det er rigtig rart at vores medlemmer nærmest står i kø for at påtage sig projektopgaverne. Sekretariatet og aktive medlemmer udbygger til stadighed foreningens kompetencer i forhold til arbejdet som udviklingsorganisation Vi har deltaget i en hel række møder med CISU (Civil Samfunds Udvikling) hvor vi også har deltaget i kursusaktiviteter i flere omgange. Er der medlemmer der har interesse i at lære mere om hvordan der arbejdes med ansøgninger og projektskrivning, er man velkommen til at henvende sig til Isabel. AKTIVITETER Mongoliet Nyt samarbejde Besøg i DK Ansøgning afvist Vores projekt i Mongoliet udvikler sig stadig i positiv retning. Der er lavet et nyt samarbejde med National Dairy Development Board of Mongolia så vi får tættere og tættere bånd til de instanser der skal samarbejdes med på området. Guvernøren fra Khovsgol distriktet var på besøg I Danmark, sammen med Mongoliets ambassadør i Sverige. De var på gårdbesøg i Osted, hvor vores medlem, Karl Simonsen var vært. Så projektet her fået masser af opmærksomhed rundt om i verden Vores ansøgning til CISU om penge til selve projektet, gik ikke igennem. Men det giver os lidt mere tid til at få detaljerne på plads inden vi forsøger igen inden jul. Vi er overbevist om at vi nok skal få projektet godkendt. Chalotte Vad fra Arkitekter uden Grænser er stadigvæk hovedkontakten til de lokale, men vores folk i Mongoliet-gruppen er begyndt at overtage noget af kontakten til landet Kooperativet har arbejdet videre på egen hånd og har bl.a. haft stor succes med produktsalg på sommerfestivalen i år.

3 Ansøgning om en byggegrund Træningsmejeri Julekampagne Mejeriuddannelse 1. år afsluttet Kenya Fødevarestyrelsen Sidste skud på stammen er, at de er i gang med at få godkendt ansøgning om en byggegrund i den lille landsby, hvor de så kan gå i gang med at bygge et lille træningsmejeri. Byggematerialerne har de allerede skaffet penge til ved hjælp af privat funding. Men de mangler al indmaden (gulve, fliser, toilet og udstyr) Vi har i år valgt at vores julekampagne skal gå til at hjælpe dem med at få et fint træningsmejeri De piger, som vi har støttet så de kan få en uddannelse indenfor mejeribruget, har afsluttet første år. De har bestået alle fag, hvilket er usædvanligt for førsteårs studerende. De er startet på 2. år i september og skal i år blandt andet have privatundervisning i engelsk. På sidste års Generalforsamling, kunne jeg fortælle at vi havde givet vores bud på et projekt sammen med Fødevarestyrelsen. Dette projekt er blevet en realitet. Vores del af projektet omfatter mælkehygiejne og -kvalitet, mælkeindsamling og -opbevaring samt arbejdsgange og hygiejne på mejeriet Projektgruppen Mission i juli Næste mission Projektgruppen til dette projekt består af 12 medlemmer med en bred faglig og aldersmæssig sammensætning (miljøtekniker, agronom, mejeriarkitekt mejeriingeniører, mejeriteknikere og procesteknologer) I juli 2017, var Helle Thomsen og Henrik Johansen udsendt på Mejerifolk uden Grænsers første mission i Kenya. Her skulle de tage målinger og evaluere hvad vores forening kunne bidrage med. Deres arbejde og oplevelser er meget flot fortalt i deres dagbog, der blev trykt i Mælkeritidene nr. 15. Anden del blev trykt i nr. 17 og begge afsnit er tilgængelig på vores hjemmeside. Og ikke mindst: så vil I i dag få muligheden for at høre om rejsen direkte fra de to udsendte og det glæder vi os til! Den næste mission sker i november måned hvor Eigil Appel Pedersen tager afsted om bare to uger, efterfulgt af Berte Asmussen, som kommer en uge efter. Herefter er der yderligere planlagt 2 missioner, der skal finde sted i hhv. feb./marts 2018 og maj 2018 Det bliver spændende at følge udviklingen i dette projekt Bolivia Turen sidste år I november sidste år var Mejerifolk uden Grænser på besøg i Bolivia. Vi havde ingen deciderede projekter dernede. Men da landet var udpeget som ét af de steder, vi vurderer har et stort behov for vores hjælp, tog vi afsted for at se på mulighederne.

4 Møder med potentielle partnere Vi mødtes med flere lokale NGO er samt repræsentanter fra forskellige ministerier i landet. Vi besøgte også et større mejeriselskab, som havde ytret ønske om et samarbejde med os om optimering hos deres leverandører. Slutteligt var der besøg på forskellige mindre landbrug og mejerier, hvor der var basis for projekter. Sponsoreret tur Nyt samarbejde under udarbejdning Ansøgning og mission MARKEDSFØRING Hvervning af virksomhedsmedlemmer Turen var kommet i stand ved hjælp af et sponsorat fra et lokalt mejeri, der i modydelse fik lidt konsulentbistand fra vores medlem (Sten Holmgaard Sørensen) på yoghurt fremstilling Rejsen resulterede i et nyt samarbejde, der er under udarbejdning sammen med EMPODERAR, som er et boliviansk udviklingsprogram støttet af Verdensbanken (tidligere af den danske ambassade). Vi forventer at sende projektansøgningen til CISU inden jul og forhåbentlig bliver første mission i februar Igen i år, har vi været ude at promovere Mejerifolk uden Grænser. Vi har i år haft hovedfokus på at hverve virksomhedsmedlemmer, hvilket betyder at vi har brugt mange kræfter på at lave markedsføringsmateriale og holde møder med virksomheder. Denne indsats har båret frugt, som jeg vil komme tilbage til senere. Mejeribrugets Dag Vi var repræsenteret på Mejeribrugets Dag, der afholdtes på Kold College d. 3. februar. Her lavede vi en lodtrækning blandt de personer der meldte sig ind i foreningen på dagen. Vi fik 3 nye medlemmer og vinderen af de 2 flasker rødvin blev Jens Ole Jensen fra Novadan. Nordisk Mejerikongres studerende IFC Herning Hjemmeside LinkedIn Vi deltog også i Nordisk Mejerikongres i København d juni, hvor vi holdt informationsmøder. Her var det specielt de studerende fra alle de nordiske lande vi havde fokus på. Der var en rigtig stor interesse for vores foreningsarbejde samt for at blive medlem. Så nu er det ikke kun vores projekter der er uden grænser, det er vores medlemsskare også. Sluttelig var vi også til stede i Herning under International Food Contest i samarbejde med Mælkeritidende og foreningerne bag. Vores hjemmeside er stadig aktiv og her kan man finde historier og billeder fra vores aktiviteter og projekter. Vi er jo også på LinkedIn. Det er en side, der skal hjælpe os med at promovere foreningen i erhvervslivet. Vi har pt. 110 følgere. Men jo flere der følger siden,

5 des bredere kommer vi ud med kendskabet. Så hvis du selv er på LinkedIn, så gå ind og like os, som følger. Det vil også være rigtig godt om I vil dele siden med andre. Mælkeritidende og andre medier Afledte aktiviteter I årets løb, har vi haft 6 artikler i Mælkeritidende, med gode historier om Kenya, Bolivia og, Mongoliet samt Mejerifolk uden Grænsers aktiviteter. Vi har også været i GlobalNyt, som bl.a. har affødt, at den danske ambassade i Tanzania har kontaktet os. Vi har også haft artikler og fået omtale i bl.a. FoodSupply og Midtjyllands Avis. Alt sammen noget der promoverer os og hjælper med at sprede viden om vores forening og vores formål. Et bevis på at vi er synlige på verdenskortet, er de mange henvendelser vi får fra eksterne partnere og instanser: Det Danske Hus i Palæstina projekt om mejerikooperativ. Belhigruppen Nepa, der arbejder med sundhed i det sydlige Nepal, vil gerne styrke områdets mælkesektor. Diverse Danske konsulenter mhp. partnerskabssamarbejde for at gøre brug af DANIDA s nye pulje, hvor forudsætninger en privat dansk virksomheds engagement. Heifer International vedr. 5-årigt samarbejde i Kenya Food Hub in India mhp. Mejerisamarbejde i Ghana. Den Danske Ambassade i Tanzania Universitet I Uganda, ønsker praktikant i 2 år Vores målsætning er: Øvrige aktiviteter Julekort Elektroniske kort Julegavekort At etablere og støtte små lokale udviklingsprojekter på mejeriområdet i udvalgte udviklings- og tredjeverdenslande Så de mange henvendelser, matcher meget godt vores formål. Men vi skal jo også afstemme vores aktiviteter med vores ressourcer og derfor tager vi ikke flere projekter ind lige nu. Dog synes vi at projektet i Palæstina lyder rigtig spændende og kunne åbne nye døre for os. Derfor kunne dette blive det næste projekt vi vil arbejde på. Som noget nyt forsøgte vi sidste jul at sælge Julekort med motiv fra Mejerifolk uden Grænser. Salget gik ubeskåret til driften af foreningen. Vi fik solgt 150 julekort, som forhåbentlig gav god stemning hos både dem der købte dem og dem der modtog dem med posten senere hen Vi har også i år lavet julekort, så hvis nogen endnu ikke har købt, har vi en stak med her i dag til salg. Da færre og færre sender fysiske julekort, leger vi lidt med tanken om at lave elektroniske kort i år. Men nu må vi se hvad det bliver til. Vores virksomhedsmedlemmer fik sidste år også mulighed for at gøre en forskel i julen. De blev tilbudt at lave jule-gavekort, hvor beløbene gik dels til uddannelsen af mejeristerne i Mongoliet, samt til et tørreskab og andet udstyr til andelskooperativet i Mongoliet. Julegavekortene bidrog i alt med kr.

6 Alemnyttig forening Medlemsforhold Ansøgningen om at blive en almennyttig forening er blevet godkendt hvilket betyder at gavebidrag til foreningen nu er fradragsberettigede. Det betyder også at vores brug af MobilePay nu er afgiftsfri. I vil snart modtage en mail fra Isabel, med nærmere oplysninger. I det forgangne år har vi bestræbt os på at udvide gruppen af personlige medlemmer. Ikke kun fordi det giver en bedre økonomi i foreningen, men ligeså meget fordi vi har brug for så mange frivillige hænder som muligt. Ved sidste optælling, var vi oppe på 340 medlemmer Der er naturligvis også enkelte der melder sig ud igen og derfor er antallet af nye medlemmer reelt højere end det fremgår. Men vi kan sagtens bruge endnu flere. Så vi vil fra bestyrelsens side, bede alle nuværende medlemmer om at være gode ambassadører og hjælpe os med at hverve endnu flere til vores forening med det gode formål. Virksomhedsmedlemmer Vi har også fået gang i hvervningen af virksomhedsmedlemmer, som er steget markant i år. Vi har nu 19 medlemmer og 2 sponsorer og dem er vi rigtig glade for. Der ligger et stort stykke arbejde bag ved hvervningen af disse medlemmer og jeg vil gerne sige tak til bestyrelsen for deres indsats på dette område. Udover at vi har behov for virksomhedernes finansielle støtte, har vi også brug for dem, som gode støtter i vores projekter og promovering af foreningen. Nye medlemmer i 2017 Så mange tak for jeres involvering og velkommen til: Ecolab Au2mate AMKCO (engelsk-sproget ny udvikling i foreningen) Novadan Fipros Chr. Hansen Arla Sponsorer Hjælp os til flere medlemmer Økonomi Vi har fået 2 sponsorer og jeg vil gerne benytte lejligheden il at takke AC Mejerimaskiner og ikke mindst SPX, som i år har doneret et helt osteanlæg til os. Mange tak for jeres engagement og lyst til at støtte vores forening Men for at tiltrække endnu flere virksomheder, har vi brug for jer medlemmers hjælp. Både til hvervningen, men også til at åbne døre til de virksomheder I har I jeres netværk. Kender I til virksomheder I mener vi som forening, kunne lokke til, med et besøg fra os og en dybere præsentation af Mejerifolk uden Grænser, så kontakt en fra bestyrelsen eller Isabel på sekretariatet. Om lidt vil Isabel gennemgå budgettet hvor I kan se nødvendigheden af at foreningen får så mange medlemmer som muligt.

7 Projekterne bidrager til foreningens budget Året er gået godt Fremmødte Medlemmer Virksomheds medlemmer Isabel, Fie og de øvrige på sekretariatet Bestyrelsen Men I vil også kunne se at vores projektarbejde nu begynder at give gevinst. Det er jo ikke sådan at vi reelt tjener penge på projekterne. Men vi får alle vores udgifter dækket, samtidig med at vi modtager et bidrag til driften. Så nu begynder hjulene så småt at dreje af sig selv Ikke sådan at forstå at vi bare kan læne os tilbage og lave ingenting. Og vi kan heller ikke bare lave endnu flere projekter for at få flere penge i kassen. Der skal jo være ressourcer til at drive projekterne og få sat dem i søen. Bestyrelsen tror på at vi lige nu, har en god balance i antallet af projekter vi har kørende og de ressourcer vi har tilgængelig. Men det er godt at kunne se at økonomien nu hænger sammen og at det hårde arbejde, vi har lagt i det, bærer frugt. Så alt i alt har Mejerifolk uden Grænser været rigtig aktive i Vi har opnået rigtig meget og er på vej med gode og bæredygtige projekter. Jeg er stolt af at jeg kan stå her som formand og se tilbage på et år hvor foreningen arbejder godt og hårdt hen imod vores formål. Jeg vil gerne takke alle jer der er mødt op i dag. Jeg tager det som en reel interesse i foreningen og dens arbejde. Tak til foreningens øvrige medlemmer. Tak for støtten I har vist ved at melde jer ind og for det arbejde i gør i hverdagen. Foreningen har brug for al den støtte den kan få. Så skulle I kende en enkelt, der endnu ikke har meldt sig under fanerne, er jeg helt sikker på at Isabel står klar med hjælp til indmeldingen Også tak til de øvrige virksomhedsmedlemmer. Både dem som har være med fra opstarten og dem som er kommet til hen ad vejen. Vi håber I får value for money Endnu engang tak til Isabel, Fie og de øvrige på sekretariatet på Munkehatten. I arbejder hårdt, men med godt humør og det holder os andre i gang, selv når hverdagen presser på med andre opgaver. Jeg vil også gerne takke bestyrelsens medlemmer for den indsats I har lagt for dagen. I har en stor aktie i at Mejerifolk uden Grænser er kommet så langt på så kort tid. Tak for ordet Spørgsmål Ulrik Sletten: Lidt forbavset over at Kenya er valgt Kenya har fået meget støtte igennem årene og er godt på vej. ISF svarede, at MuG har set henvendelsen fra FVST som noget, der passede rigtigt godt ind i MuG s opgaveprofil og at projektet styres af FVST. Det har været et nemt projekt at gå ind i og det giver MuG

8 noget erfaring og medvind. RF tilføjede, at det ikke nødvendigvis havde været prioriteringen, hvis MuG selv skulle have kørt projektet fra bunden, men at det var en god mulighed for at få udvikling og erfaring. 5. Forelæggelse af årsregnskab MuG har gjort det ligesom mange andre virksomheder, som starter op Der er de første par år investeret og skabt underskud. Der har i året været projektindtægter (legater + div. projektindtægter) samt medlemskontingenter og et engangsbidrag fra hhv. FMF ( kr.) og DMS ( kr.) Året har givet et underskud på kr. hvilket bevirker at egenkapitalen på , som MuG startede op med, er brugt. Der er et minus på egenkapitalen på kr. Den gode nyhed er imidlertid at det nu vender. Vi har fået stabiliseret indtægterne, så de dækker udgifterne selv med det mest konservative budget. Det kommer vi tilbage til senere. 6. Drøftelse af fremtidig virksomhed Præsentation af Kenya Helle Thomsen og Henrik Johansen præsenterede deres erfaringer og oplevelse fra den første mission til Kenya. Den spændende beretning fra Kenya sluttede med en stor tak til Kenya-gruppen for en god sparring undervejs på turen. Dirigenten takkede for indlægget. ISF fortalte om de videre missioner i hhv. november 2017, februar og maj 2018, og løftede sløret for, at Fødevarestyrelsen formentlig arbejder med en forlængelse af projektet. ISF fremhævede endvidere det samarbejde og den struktur som projektet køres med. Dette er så velfungerende, at MuG gerne vil drage nytte af disse erfaringer og bruge modellen til fremtidige projekter. Mongoliet-projektet er så vidt, at der arbejdes i tre delprojekter/-grupper, som er hhv. projekt, mejerigruppe og arkitektgruppe. Der samarbejdes nu med National Dairy Development Board of Mongolia hvilket her været nødvendigt for at få ansøgningen godkendt i CISU. Der søges/genansøges i løbet af en måned om pilotprojekt på 1½ år kr. Der er lavet julekampagne i år hvis indtægter går til forsøgsmejeri i Khovsgol. Sidste års julekampagne + Dansk Mongolsk Selskab + ecoleap har finansieret mejeriuddannelse af to piger i 2½ år. Bolivia-projektet er i ansøgningsfasen og CISU ansøgning indsendes inden jul. Det har været nødvendigt at finde en ny lokal partner i Bolivia, hvilket har forsinket projektet/ansøgningen. Første mission forventes at kunne sendes ud i februar Hvad sker der next? Det kan være Palæstina, Tanzania, Bangladesh eller noget helt andet. Det vil tiden vise.

9 7. Behandling af indkomne forslag Der er forslag om ændringer i vedtægterne. Forslag til vedtægtsændringer: 4.2 Indkaldelse til generalforsamling Forslag der ønskes behandlet og/eller besluttet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 6 uger før afholdelse af generalforsamlingen. 8 uger forinden generalforsamlingen udsendes en elektronisk påmindelse herom. Foreslås ændret til: 4.2 Indkaldelse til generalforsamling Forslag der ønskes behandlet og/eller besluttet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 4 uger før afholdelse af generalforsamlingen. 6 uger forinden generalforsamlingen udsendes en elektronisk påmindelse herom Fordeling af organisationens aktiver Ved opløsning skal organisationens aktiver overgå til en anden almennyttig organisation af tilsvarende art valgt af bestyrelsen i enighed. Foreslås ændret til: Fordeling af organisationens aktiver Ved opløsning skal organisationens aktiver overgå til en anden almennyttig organisation af tilsvarende art, som er hjemmehørende her i landet eller et andet EU/EØS-land, valgt af bestyrelsen i enighed. - Ændring til 4.2 blev forelagt til afstemning. - Dernæst blev 10.2 forelagt til afstemning. - Der blev stemt ved håndsoprækning for begge forslag. Der var et stort antal stemmer for og INGEN imod. Blanke stemmer tæller jf. 4.4 ikke med ved opgørelse. - Forslagene er hermed enstemmigt vedtaget. 8. Godkendelse af budget og kontingent ISF viste budgettet for 2018/2019 til godkendelse. En meget forsigtig/konservativ budgettering viser et resultat på kr. i plus. Budgettet blev godkendt.

10 Årsregnskab med Budgetforslag for foreningsåret 2018/ Budget Realiseret Budget Estimeret Budgetforslag Medlemsbidrag personlige Medlemsbidrag virksomheder Kampagneindtægter Foreningsbidrag, opstartsbidrag Indtægter i alt Mødeudgifter, inkl. Generalforsamling Forsikringer Markedsføring Kontorhold, inkl. Revision mv Udgifter i alt Projektudgifter Projektindtægter Projektbalance i alt Resultat Overført startkapital Tilbageværende kapital til overførsel Kontingentet er i princippet uændret 250,- opdelt således, at der skal indbetales 50 kr. i kontingent og minimum 200,- kr. i gavebeløb. Der kan gives op til kr. i fradragsberettiget gavebeløb. Kontingentet blev godkendt. 9. Valg til valgbare bestyrelsesposter Der skal vælges 4 repræsentanter: 1 repr. for personlige medlemmer + 1 suppleant 1 repr. for virksomhedsmedlemmer + 1 suppleant Dirigenten redegjorde for valgprocessen Virksomhedsmedlemmer: Flemming Bundesen, Kold College (nuværende suppleant) ønsker at opstille, og da der ikke er andre kandidater vælges Flemming uden valghandling. Personlige medlemmer: Keld (nuværende suppleant) og Sten Holmgaard (nuværende repræsentant) ønsker at genopstille på samme poster. Der er ikke andre kandidater og igen afgøres valget uden valghandling. 10. Valg af revisor Beierholm genvalgt

11 11. Eventuelt KE takkede for god ro og orden og gav ordet til RF RF takkede Rasmus Bagger som forlader bestyrelsen grundet jobskifte, for sit store engagement og indsats særligt i forhold til hvervning af medlemmer og virksomhedsmedlemmer. Hermed blev generalforsamlingen hævet.

4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning

4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning Referat af ordinær generalforsamling i Mejerifolk uden Grænser Onsdag den 24. oktober 2018 på Nyborg Destilleri Fremmødte 25, Stemmeberettigede 25 1. Valg af dirigent Formand René Fredgaard (RF) bød velkommen

Læs mere

4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning

4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning Referat af ordinær generalforsamling i Mejerifolk uden Grænser Onsdag den 28. oktober 2015 hos Eurofins Steins i Vejen Fremmødte 43, Stemmeberettigede 42 1. Valg af dirigent Formand René Fredgaard (RF)

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning

4. Forelæggelse og godkendelse af bestyrelsens beretning Referat af ordinær generalforsamling i Mejerifolk uden Grænser Torsdag den 6. oktober 2016 på Hotel Legoland, Billund med virksomhedsbesøg på Nørup Mejeri Fremmødte 31, Stemmeberettigede 30 1. Valg af

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk

Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk Referat af generalforsamlingen den 27. marts 2017 kl. 13 i Landsforeningen LandboSenior.dk Generalforsamlingen blev afviklet på Pejsegården i Brædstrup, og der deltog ca. 290 medlemmer fra 52 lokale klubber

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg

Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg Vedtægter for foreningen for Socialøkonomisk Salg 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Foreningen for Socialøkonomisk Salg (herefter SØS). 1 1.2 Foreningens hjemsted er Torvegade 97, 7160 Tørring.

Læs mere

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali.

Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Referat af generalforsamling i Venskabsforeningen Danmark- Mali. Mandag den 26. maj 2014 kl 19.00 i Danafrika Kultur, Ndr. fasanvej 192-194. kld. 2000 Frederiksberg med dagsordenen: 1) Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Generalforsamling 2016 Der var fremmødt 24 stemmeberettigede. 1. Valg af to stemmetællere. Lejf Brogaard og Marianne Grøn blev valgt. 2. Valg af Dirigent. Kaj Kristensen blev valgt 3. Valg af referent.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud

VEDTÆGTER. LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud VEDTÆGTER LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er LOS - Landsforeningen af opholdssteder, botilbud og skolebehandlingstilbud. 1 Foreningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Vedtægter for SmerteDanmark

Vedtægter for SmerteDanmark Vedtægter for SmerteDanmark Indhold Vedtægter for... 1 1 Navn og hjemsted... 2 2 Formål... 2 3 Medlemskab... 2 4 Organisation... 3 5 Bestyrelsens kompetence... 3 6 Generalforsamlingen... 3 7 Regnskab og

Læs mere

Nyhavn Generalforsamlingen

Nyhavn Generalforsamlingen Nyhavn 02-06-2016 FMF Østdanmark indledte generalforsamlingen med en kanalrundfart og dertil hørende historieundervisning & sang. Efter kanalrundfarten forsatte turen til Galionens selskabslokaler i Nyhavn,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb.

Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d , kl På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Søernes Grundejerforening Tikøb Indkaldelse til ordinær Generalforsamling. Lørdag d. 1-08-2015, kl. 10.30 På Storesøvej 1 B, 3080 Tikøb. Dagsorden på den ordinære generalforsamling er:. Pkt. 1. Pkt. 2.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019

Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 ~ Cystisk Fibrose 'i i, Foreningen Referat af Cystisk Fibrose Foreningens generalforsamling d. 10. april 2019 Deltagere i alt: 20 i Aarhus og via livestreaming. Der var 4 fuldmagter med stemmeret. Der

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat fra FMF generalforsamling

Referat fra FMF generalforsamling Referat fra FMF generalforsamling Mødedato 06 juni 2018 Formanden bød velkommen til de fremmødte og takker Carsten Hansen og Odense Marcipan for rundvisning, traktement og for at Kreds Fyn kunne afholde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 13. Oktober, kl. 19.00 Lokale SPs05, Solbjerg Plads 3, Frederiksberg Deltagere: 20 (19 stemmeberettigede) Dagsorden 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent 1.2.

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2019 Den 10. april 2019, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018.

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Midt- og Vestjyllands Politis Sprogforening afholdt den 15. marts 2017 kl. 15.00 generalforsamling. Der deltog 3 medlemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense

Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense Referat fra generalforsamling 9. marts 2011 på UPN i Bogense 1. Valg af dirigent, Otto Kaalund blev valgt. 2. Valg af stemmetællere. Da ingen ønskede skriftlig afstemning blev ingen valgt 3. Formandens

Læs mere

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING

VEDTÆGTER DANSK PATCHWORK FORENING August 2014 Dansk Patchwork Forening blev dannet på en stiftende generalforsamling i Middelfart den 12. april 1986. 1 Foreningens navn 1.1 Foreningens navn er Dansk Patchwork Forening. I international

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016)

DIRIGENTVEJLEDNING TIL GRUPPERÅDSMØDET (OPDATERET JANUAR 2016) Side 1 / 10 Dirigentvejledning til Grupperådsmødet Opdateret januar 2016 Generelt om afstemning Grupperådsmødet er åbent for alle, men ikke alle har stemmeret. Grupperådet er de fremmødte personer der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016

Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2016 Mandag den 11. april 2016 kl. 18-20 i Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

REFERAT. Ordinær generalforsamling

REFERAT. Ordinær generalforsamling ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT af Ordinær generalforsamling I A/B Den Gule By tirsdag, den 17. januar 2012, kl. 18.00. 1. På opfordring af bestyrelsen

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN. 22. marts 2018 kl på Braunstein. Side! 1 /! 5. Deltagere: 45 medlemmer REFERAT AF GENERALFORSAMLING I PERSONALEFORENINGEN 22. marts 2018 kl. 18.30 på Braunstein Dato Dokumentnummer 16. april 2018 2011-1091-103 Deltagere: 4 medlemmer Referent Catrine Wulff Ploug Dagsorden

Læs mere

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet.

1. Valg af dirigent Helge Mygil blev foreslået og valgt. Helge konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Løbenr.: 460 Generalforsamling den 24. januar kl. 18.30 I Hallen. 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2011 + budget 2012 4. Kontingent 5. Behandling af indkomne forslag 6. Valg 7.

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 14. juni 2017, kl. 14:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent

Læs mere

Vedtægter for Studenterhus Odense

Vedtægter for Studenterhus Odense Vedtægter for Studenterhus Odense Dato for ikrafttræden: 13. juni 2013 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Studenterhus Odense og har hjemsted i Odense Kommune. I daglig tale også kaldet Studenterhus

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus

Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus Vedtægter for FSK Foreningen for Sebber kulturhus 1: Foreningens navn: Foreningens navn er FSK Foreningen for Sebber Kulturhus. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet.

Læs mere

NORDIC MARINE THINK-TANK

NORDIC MARINE THINK-TANK Vedtægter 1 1. Navn, sammensætning og hjemsted 1. Tænketankens navn er Nordic Marine Think-Tank. 2. Tænketanken er et netværk af personer i de nordiske lande med erfaring i hav- og fiskerispørgsmål og

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter

2.1 DSA har til formål at varetage danske studerendes interesser før, under og efter Vedtægter for Danish Students Abroad 1 NAVN OG HJEMSTED 2 FORMÅL 3 VISIONER OG MÅL 4 FORENINGS STRUKTUR 5 MEDLEMMER 6 GENERALFORSAMLINGEN 7 EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 8 BESTYRELSE 9 TEGNING AF FORENING

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

Vedtægter for Kulturbrugsen side

Vedtægter for Kulturbrugsen side 1: Foreningens navn Vedtægter for Kulturbrugsen Foreningens navn er Kulturbrugsen. Kultur er her defineret som aktiviteter, formidling, møder og kreativitet. Kulturbrugsen skal være et koordinerende, formidlende

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR U-LANDSFORENINGEN DIALOGOS

VEDTÆGTER FOR U-LANDSFORENINGEN DIALOGOS VEDTÆGTER FOR U-LANDSFORENINGEN DIALOGOS 1. Foreningens navn er Dialogos. 2. Grundlag for u-landsforeningen Foreningen bygger på et humanistisk grundsyn. Den er uafhængig af politiske, religiøse og økonomiske

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat generalforsamling

Referat generalforsamling Referat generalforsamling 6.5.2016. 1. Valg af stemmetællere og dirigent. Bestyrelsen foreslog Per Balch Sørensen og Bent Andreasen som stemmetællere og Anders Lyngsø som dirigent. Forslagene blev alle

Læs mere

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at:

Foreningen har til formål at virke for alle forhold af relevans for danske svømmebade, herunder at: Dansk Svømmebadsteknisk Forening Vedtægter 1. Navn Foreningens navn er Dansk Svømmebadsteknisk Forening. Over for udlandet benævnes foreningen Danish Association for the Technology of Swimming Pools og

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013

Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Referat af IMCC Aalborgs ordinære generalforsamling 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for generalforsamlingen. 3. Aflæggelse

Læs mere