Dagsorden KFR-møde d Velkomst 2. Præsentation af bestyrelsen. (poster) 3. Oplæg til kommende møder:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden KFR-møde d Velkomst 2. Præsentation af bestyrelsen. (poster) 3. Oplæg til kommende møder:"

Transkript

1 Dagsorden KFR-møde d Velkomst 2. Præsentation af bestyrelsen. (poster) 3. Oplæg til kommende møder: Matematik Forældre i skole Sprog Ect. 4. Hvorfor skal mit barn læse? Oplæg ved Lene Riss skolens læsevejleder 5. Eksempler på læsning i skolen. 6. Spørgsmål til læsevejleder 7. Debat: Spørgsmål til bestyrelsen, skolens ledelse, andre KFR ere 8. Evt. På mødet deltager forældre fra skolens bestyrelse samt souschef Lise Ammitzbøll og skoleinspektør Johnny Kjær.

2 Referat KFR-møde d Ordstyrer: Jesper Referent Henrik H 23 fremmødte samt hele skolebestyrelsen Velkomst ved formanden. Og gennemgang af program. Indledende årsberetning fra formanden. Beretter om Amager netværk. Har bla. indsendt fælles høringssvar. Højdevangen er repræsenteret med to deltagere fra Højdevangen. Pga. besparelser i kommunen medfører det at 3. klasser ikke kommer på lejrskole. Spørgsmål fra deltager: Det er svært at finde referaterne fra skolebestyrelsesmøderne. Det er en let måde at orientere sig på hvad der sker i skolebestyrelsen. Formanden: Det skal vi nok rette op på. Herefter KFR møde: Velkomst af Jesper. Jesper præsenterer program og om hvorfor han deltager i skolebestyrelsen. Forældrebestyrelsen præsenterer sig. Hvad skal vi bruge disse møder til: Hvad kan være interessant at tale om: Det ønsker vi at høre deltagerne om. Skolebestyrelsen har valgt at sætte fokus på fagligheden på skolen. Vi har forslået flg. fag; dansk, matematik og sprog. Jesper fortæller om ideer som skolebestyrelsen har for at udvide forældrenes kendskab til deres børns skole. Eks. barsles med en tanke hvor forældrene kommer på skolebænken. Hvordan er det at sidde i et lokale i 45 min. Hvordan er maden osv. Hvorfor skal mit barn læse ved læsevejleder Lene Riis. Læsevejleder fortæller om hvordan læsning udvikles under barnets skolegang. Læsevejlederen vejleder primært lærerne i alle fag. Ikke kun i dansk. Også biologi og fysik. Det søger de hjælp til. Hun vejleder den enkelte elev, lærerne, i teams og individuelt. Alle ønsker at få konkrete råd til uv. materiale. Lad os se lidt på læsningen.

3 Hvad er det at læse. Læseformelen Hvad vil det sige at læse. Det sker ud fra flg. formel. Lise kommer med eksempel fra indskolingen. Det handler om korte og lange vokaler. Deltagerne laver opgave. L= A x F Læsning = afkodning x afkodning Man kan kun læse hvis forståelsen er med. Det opleves at elever husker tekst udenad, men ved ikke hvad de har læst. Det opfordres til at eleverne læser meget hjemme. Med henblik på indholds automatisering af læsningen. Hvad er læseforståelse: Kendskab til bogstav lyde Viden om tekst Have viden om sprog Viden om verden Meta bevidsthed at man kan undre sig og have bevidsthed om hvad man læser Hukommelse for tekst huske ff Ord kendskab hvad er en gedde handler det om en ged deller en gedde. Vigtigt for manglende kendskab Øvelse med ord kendskab. Herefter gennemgang af opgave. Øvelsen gav godt indblik i hvad tekst forståelse er. Teksten anvendes i indskoling og på mellemtrin. Deltagere får matematik tekst. Lise gennemgår tekst og matematikopgave efterfølgende. Lise afrunder og uddeler tekst om læsning. Kort diskussion om at læse. Kort pause. Jesper indleder diskussion. Deltagerne syntes at vi skal gå videre med matematik.

4 En skoledag for forældrene hvad siger i til det. Diskussion om mulige versioner af hvordan en skoledag kan tilrettelægges. Som start kan forældrene opsøge sit eget barns klasse om hvordan børnenes hverdag fungerer. En dag med forældre og lærer eller en dag med forældre og elever på skolen. Hvad er det man ønsker at illustrere hvordan at være i madboden osv. Der skal man være i kontakt med lærerne. Oplæg til fri debat. 30 min. Spørgsmål: Skolehjem dialog. Intranettet er genialt Hvis ledelsen mail adressere vil det gøre det lettere. Johnny: Vi får mails hver dag og hvis man sender på skolens mail adresse så får og svarere Johnny den. Skolen modtager gerne mails vedr. barn syg. Det er et tilbud idet ikke alle har adgang til computer og mail. Hvordan er i KFR i klassen? Svar Stiller op til møderne, kan vende problemer, hvis der er noget følger jeg det videre. Der er ikke gode resultater med embedet som KFR. Deltager opfordre bestyrelsen til at skabe et forum/bagland eks. KFR hvor vi kunne diskutere div. emner. God ide. Lytte til holdninger og meninger om eks. skolens pædagogiske principper osv. Alt mellem himmel og jord. Eks. 15 drenge og 2 piger hvordan finder man ud af at dette ikke er godt nok? Der sker en skævvridning. Hvordan vurderes dette og hvordan kan dette løses. Deltager efterlyser metodik og en kommunikation. Johnny Meget usædvanligt på dette klassetrin. Det er en uholdbar situation og de søger stadig en løsning. Det er en problemstilling som der skal arbejdes med. Opgaverne ligger dels hos lærerteam, forældre og ledelse. Deltagere: Hvem kender rengøringsbudgettet. Johnny Det er på ca om året til driftsudgifter.

5 Johnny Der er 5 deltidsansatte. Deltager: Her er meget beskidt. Det er ikke rart at se. Klasselokalerne er ikke ordentligt rengjort. Der er lavet et spor som man kan gå på. Deltager: Det jeg siger: Hvor skal jeg vende min vrede; Skolebestyrelsen, eller mod kommunen. Formanden: Toiletter er ikke så slemme og på nogle tider er der fint. Det er ikke altid slemt. Det er egentligt tillidsfolkene og arbejdes tilsynet - det er min holdning. Deltager: Her er gammelt og udslidt. Karsten: Ja der er skåret ned fra kommunens side. Andet eksempel: er at de økonomiske vilkår for en skole er efter 1989 priser. Hvor alle andre poster er steget. De penge vi får en mindre end det der kommer fra kommunen. Johnny: Det er vores opgave at fordele pengene bedes muligt. Jeg kunne bruge 20 millioner i morgen, hvis skolen fik dem tildelt. Vi får kontrolleret rengøring fra myndigheder og der ligger vi på gennemsnittet. Hvornår man ser rengøringen? Det er afgørende for oplevelsen af renligheden på skolen. Genopretningsplanen på skolen er vedtaget i BR og skolen har fået 18 millioner, og budgettet for 2009 er ikke besluttet. Det afgøres først i efteråret. Først derefter tror ledelsen på det. Vi skal have pengene på kontoen. Budget skal godkendes af borger rep. Johnny er glad for at få penge. Deltager: er der mulighed for at søge private fonde. Johnny: Det der bremser er; hvem skal gøre dette. Det kunne være skolebestyrelsen eller KFR. Deltager: Hvad ønsker i jer. Har lærer og elever været involveret? Skolebestyrelsen har indflydelse og der etableres byggeudvalg. Elevråd og lærere er hørt. Lærere har en vis indflydelse på faglokaler. Jesper tak for i aften og en god tone.

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 30/8 2012. tidspunkt: 19.00. Sted: Saxo Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 30/8 2012 tidspunkt: 19.00 Fremmødte: Lisbeth undtagen elevrepræsentanter Sted: Saxo Ny konstituering: Man vedtog at den nuværende formand Søren Rasmussen fortsætter

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 1.februar 2018 Kl. 16.30-20.30 i Personalerummet 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Godkendt Ansvarlig Tid Referat Afbud: Lone, Mogens, Birgitte, Søren Riemer Pernille

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer:Ulla Brød: Kokken Referent: Kristine Dato: 9/11 2017 Tid: 18.30-21 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian M,, Tina,

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180827 Dagsorden Mødedato: 27082018 Kl 17-20 Deltagere: Mikkel, Emil, Lene, Lise, Mogens, Sille Torben, Louise, Lars, EMØ, BBO, AHA Afbud: Rikke, Henrik Vestskolen Afd.

Læs mere

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard

Fra-til Kl. 18 20.30 Indkalder Christina Nørgaard Art. Tid Ved 5 Tel efon skole 88 88 56 00 Tel efon SFO 88 88 56 30 Røjl emose ve j 9, Strib / 550 0 Middelfar t Strib Skole Dato 1/11 Møde Skolebestyrelsesmøde Mødedato Onsdag den 4. november 2015 Fra-til

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN

KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN KONTAKTFORÆLDRE PILEGÅRDSSKOLEN FORMÅL Kontaktforældreordningen har til formål at lette og fremme samarbejdet mellem skolen og hjemmene. Kontaktforældreordningen skal være med til at sikre, at både skolen

Læs mere

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i.

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde 25. april 2017 Tid Tirsdag 25. april 2017 kl. 17-20 Sted Verninge Skole Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15. min. Elevrådet får deres egen opslagstavle, hvor de kan

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 26-09-2017 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Michael og Michael Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat 07.03.2013 kl. 18.30-21.00 afdeling Aunslev Til stede Lene Jørgensen, Morten Søgaard, Simon B. Carlsen, Line Laugesen, Helle Lorenzen, Randi Sicko, Michael

Læs mere

MAGLEGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010

MAGLEGÅRDSSKOLEN. Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010 Skolebestyrelsens arbejdsprogram 2006-2010 Den Røde tråd Med følgende Røde tråd ønsker vi at beskrive skolens struktur og nogle af de elementer som går igen fra hjemområde til hjemområde. Værdier Læringsgrundlag

Læs mere

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra.

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra. REFERAT af bestyrelsesmøde Den 12. juni 2018 kl. 17.30 til 20.00. Deltagere: Kirsten Boel, Lars Bech, Anette Heide, Ulla Gilberg, Rasmus Kinnerup, Katrine Weinreich, Anne Friis Jensen, Kasper Stoholm,

Læs mere

2: Landsplan - Klassetrin (Alle) - Alder (Alle) - Antal besvarelser: 22882

2: Landsplan - Klassetrin (Alle) - Alder (Alle) - Antal besvarelser: 22882 RAPPORT Trivselsmåling SKOLEÅR 2016/2017 OMRÅDE Den nationale trivselsmåling MÅLGRUPPE National trivselsmåling 0.-3. klasse UNDERSØGELSE Den nationale trivselsmåling 0. - 3. klasse GRUNDLAG - Klassetrin

Læs mere

Mørdrupskolen skolebestyrelsen.

Mørdrupskolen skolebestyrelsen. Mørdrupskolen skolebestyrelsen. Mødeindkaldelse/referat Side 177 Dato: 21.01.10. Afbud: Dilek Sted: Konferencelokalet klokken 19.00-21.00. Særligt indbudte: Til stede: Lone Bjerregaard Jesper Tovborg-Jensen

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

Sølvgades Skole. 29. maj 2018

Sølvgades Skole. 29. maj 2018 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 26. maj 2018 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen og en kreativ sang og optræden af 5. Klasses piger, hvor de reklamerede

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 23. august 2017 Møde nr. 98 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Onsdag den 23. august 2017 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai

Læs mere

DIALOG # 2 ElEvErnE hører ikke EftEr hvad skal læreren gøre?

DIALOG # 2 ElEvErnE hører ikke EftEr hvad skal læreren gøre? DIALOG # 2 Eleverne hører ikke efter Hvad skal læreren gøre? Om trivsel på spil en god dialog De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: 27/11 2018 Tid: 17.30-19.40 Herefter julefrokost Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Anders Brød: Kokken Referent: Kristine Mødedeltagere:

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat 23. maj DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme. Formål og uddybning Hvad? Hvorfor? Hvordan? Referat Beslutninger

Referat 23. maj DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme. Formål og uddybning Hvad? Hvorfor? Hvordan? Referat Beslutninger Referat 23. maj 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme Formål

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 29-08-2016 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Lise-Lotte Larsen, Michael Kristensen Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016 Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole Senest revideret januar 2016 1 Indhold Kære forældre... 3 Aktive forældre...4 Hverdagen...4 Skole/hjem samarbejdet... 5 Skolebestyrelsen...

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om Skolebestyrelse (sammen med bestyrelsen fra Christiansfeld

Referat. Der indkaldes til møde om Skolebestyrelse (sammen med bestyrelsen fra Christiansfeld Referat Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelse (sammen med bestyrelsen fra Christiansfeld Skole) Mødedato Mødested Møde start/slut 5/12 2017 Personalerummet 17:30/20:00 Sjølund-Hejls Skole

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 1. marts 2016 Møde nr. 87 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 1. marts 2016 kl. 18.30 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere

DIALOG # 2 ELEVERNE HØRER IKKE EFTER HVAD SKAL LÆREREN GØRE?

DIALOG # 2 ELEVERNE HØRER IKKE EFTER HVAD SKAL LÆREREN GØRE? DIALOG # 2 ELEVERNE HØRER IKKE EFTER HVAD SKAL LÆREREN GØRE? OM TRIVSEL PÅ SPIL EN GOD DIALOG De følgende sider er et redskab til at få talt om, hvordan I i fællesskab vil forholde jer til en potentielt

Læs mere

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere.

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2013-12-11 Ordstyrer: Birgitte Til stede:, Bo, Helene, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja,

Læs mere

Kontaktforældremøde 23. november 2011 Referat

Kontaktforældremøde 23. november 2011 Referat Dato: 23. november 2011 Sted: Tilstede: Referent: Skelgårdsskolens lærerværelse 33 fremmødte kontaktforældre, skoleleder Anette Bekker Kjærgård og skolebestyrelsen Maiken Leger Andersen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Udkastet udsendes inden mødet, når formanden har lavet udkastet. Jacobs input kan indgå.

Udkastet udsendes inden mødet, når formanden har lavet udkastet. Jacobs input kan indgå. Vedrørende: Referat af møde i Skolebestyrelsen Dato: Torsdag, den 6. december 2018 kl. 17.00 Sted: Science 2 Deltagere: Rie Hornsbæk Janni Juhl-Petersen Gitte Pedersen Bent Sejling-Handberg Cathrine Voiner

Læs mere

Referat. skolebestyrelsesmøde. tirsdag d. 2. oktober 2012. Nørre Alslev skole

Referat. skolebestyrelsesmøde. tirsdag d. 2. oktober 2012. Nørre Alslev skole Referat skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 2. oktober 2012 Nørre Alslev skole Skolebestyrelsen Nr. Alslev skole Referat for mødet Tirsdag d. 2. oktober 2012 kl. 18.30 21.00 Blad nr. 129 Formandens initialer:

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet Tirsdag den 10. november 2015 kl. 16.30 18.30 på Søndermark, Personalerummet Møde nr. 3 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen,

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem

Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem Amager Fælled Skole er en skole med en vilje til at møde elever og forældre med respekt og en vilje til at dyrke mangfoldigheden. Men også en

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt, Mark Thuun og Bo Christiansen Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted

Læs mere

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00.

Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Referat FB-møde mandag den 15. september klokken 17.00 20.00. Mødet afholdes i Æblehaven nr. 78, som er den gamle vuggestueafdeling i Mælkebøtten. Dagsorden: 1. Valg af referent Janni 2. Godkendelse af

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Indkaldt. Afbud. Mødeleder Lene Magnussen Referent Henning 23/9, 22/10, 3/12, 12/1, 28/1, 10/2, 18/3, 23/4, 18/5, 17/6 Fremmødt. Møderække.

Indkaldt. Afbud. Mødeleder Lene Magnussen Referent Henning 23/9, 22/10, 3/12, 12/1, 28/1, 10/2, 18/3, 23/4, 18/5, 17/6 Fremmødt. Møderække. Indkaldt Møderække Skolebestyrelsesmøde Referat Onsdag den 18.3.2015 kl. 18.30 21.30 Lene Magnussen, Christian Lundegaard Nielsen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak,

Læs mere

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Gødvadskolen Silkeborg Kommune

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Gødvadskolen Silkeborg Kommune KVALITETSRAPPORT 2014/15 Gødvadskolen Silkeborg Kommune Indholdsfortegnelse 1 FORORD 3 2 PRÆSENTATION AF SKOLEN 4 3 SAMMENFATTENDE HELHEDSVURDERING 5 4 RESULTATER 6 4.1 Bliver alle så dygtige, som de kan?

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 17.30- Sted: Strandskolen-personalerummet 14.august 2018 21.00 Fly-inn og Sandwich fra Kl.17.00 Ordstyrer: Indledning, Jesper Kousholt, punkt 1-3 Herefter, Heidi Printzen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Højdevangens Skole. Det blev besluttet at forsøge at ændre måden vi referer/dokumenterer fra bestyrelsesmøderne.

Skolebestyrelsesmøde på Højdevangens Skole. Det blev besluttet at forsøge at ændre måden vi referer/dokumenterer fra bestyrelsesmøderne. 1 Deltagere, præsentationsrunde Tilstede: Lise Ammitzbøll, Skoleleder Brian Frandsen, Souschef Sine Thorndal, Lærer rep. TR Lena Stjernholm, Lærer rep. Mødeleder for PR Christian Pedersen, Elev rep. Formand,

Læs mere

Kontaktforældre på Hornbæk Skole. Tips, ideer og retningslinjer

Kontaktforældre på Hornbæk Skole. Tips, ideer og retningslinjer Kontaktforældre på Hornbæk Skole Tips, ideer og retningslinjer Forord En god skole skabes ikke kun af søde elever og dygtige lærere. Det er heller ikke nok med spændende bøger, flotte klasselokaler og

Læs mere

Agenda: Velkomst samt præsentation Ny Skolestruktur/budget Gensidige forventninger Fremtid Evt.

Agenda: Velkomst samt præsentation Ny Skolestruktur/budget Gensidige forventninger Fremtid Evt. Velkommen Agenda: Velkomst samt præsentation Ny Skolestruktur/budget Gensidige forventninger Fremtid Evt Præsentation: Beskriv kort i hvilke klasser du har børn, samt hvilken klasse du repræsenterer her

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 28-02-2017 Kl.: 17.00-20.00 Fraværende: Mødeleder: Mads Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 10. juni 2016 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 29. APRIL 2019, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant, næstformand) Denise Robinson

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne. Formål & ønsket resultat. Referat (tekst) Aktion Deadline. Tid. Skolebestyrelsesmøde Tid Skolebestyrelsmøde Østervangsskolen Emne Formål & ønsket resultat Referat (tekst) Aktion Deadline Dato: 2014-01-13 Ordstyrer: Claus Til stede: Lars,, Kasper, Pernille, Jytte, Mick(8A), Tanja, Birgitte,

Læs mere

Til klasseforældrerådet på Dronninglund Skole

Til klasseforældrerådet på Dronninglund Skole Til klasseforældrerådet på Dronninglund Skole Inspiration til arbejdet i klasseforældrerådet fra skolebestyrelsen September 2012. Velkommen i klasseforældrerådet... 2 Hvad er et klasseforældreråd?... 3

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde d. 11. juni 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Mette Kastberg

Læs mere

To cases om enkelte skoler og Københavnerbarometeret. I dette bilag beskrives to skoler i relation til resultaterne fra Københavnerbarometeret.

To cases om enkelte skoler og Københavnerbarometeret. I dette bilag beskrives to skoler i relation til resultaterne fra Københavnerbarometeret. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT 16-10-2012 To cases om enkelte skoler og Københavnerbarometeret I dette bilag beskrives to skoler i relation til resultaterne

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde. Dato: 30-01-2017 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Helle Mødeleder: MAds Referent Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde 16. august 2012 Fremmødt: Marianne, Lis, Jesper J., Jesper H., Niels, Irene, Solveig, Klavs, Per & Lars Ordstyrer: Klavs Lind Mødeleder: Jesper Jespersen Referent: Lars Jacobsen 1.

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 12-12-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden 19. september 2018

Dagsorden 19. september 2018 Dagsorden 19. september 2018 Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen skal

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 25. august 2016 På afd. Nordskov 19.00 21.00 Deltagere: Claus Elleman, Bent Zachariassen, Sigurd Brønnum, Nellie Bradsted, Sofie Paludan, Stine Baad, Dorthe Kvetny, Maria

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Referat:

Skolebestyrelsesmøde Referat: Skolebestyrelsesmøde Referat: 2018-01 Mødedato Mødested/lokale Mødet påbegyndt kl. Mødet afsluttet senest kl. 2018-01-31 Personalerummet Kl. 17.00 Kl. 20.00 Deltagere Forældrevalgt: Ida Marie Søndergaard

Læs mere

Gældende fra den

Gældende fra den Antimobbestrategi for Hældagerskolen Gældende fra den 01.09. 2016 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Vi ønsker en skole med god trivsel, og som bygger på positive relationer og høj faglighed.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00

Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00 Skolebestyrelsesmøde den 31.8 2015 klokken 17 20.00 Deltagere: AWJ, LBN, Søren, DPF, Lene, Johan, EMO, Sonja, Nikita, Fraværende: Anya, Sascha, Amalie, Kenneth 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Budgetdelen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

Kontraktmål for Frydenhøjskolen 2013-14

Kontraktmål for Frydenhøjskolen 2013-14 Kontraktmål for Frydenhøjskolen 2013-14 Mål 1: Mål der knytter sig til Højere faglighed Styrke faglig læsning og skrivning (målet er 2-årigt) Vi vil fortsætte arbejdet med at styrke den faglige læsning

Læs mere

KVALITETSRAPPORT FOR. Fløng Skole 2016/17

KVALITETSRAPPORT FOR. Fløng Skole 2016/17 KVALITETSRAPPORT FOR Fløng Skole 2016/17 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORORD 2. PRÆSENTATION AF SKOLEN 3. SAMMENFATTENDE HELHEDSVURDERING 4. RESULTATER 4.1. Bliver alle så dygtige, som de kan? 4.2. Elevernes

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skole årene 2010/11 & 2011/12 Denne årsberetning kommer til at omhandle 2 skoleår, hvor vi, som skole har været i en rivende udvikling. Vi er også

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 19.4.2018 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 19.04.2018 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 27. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 27. oktober kl. 17:30 19:00 Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 27. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Anders 9.B, Nadja, Charlotte, Danny, Merete, Christina, Tania, Lajla, Karina, Carsten og Jes Husk afbud til Carsten eller Charlotte

Læs mere

P E D E R L Y K K E S K O L E N BRYDES ALLÉ 25, 2300 KØBENHAVN S, TLF ,

P E D E R L Y K K E S K O L E N BRYDES ALLÉ 25, 2300 KØBENHAVN S, TLF , Skolebestyrelsesmøde torsdag den 2.februar 17 kl. 17.00-19.00 Dagsorden Deltagere: Zahid Akhtar (ZA), Nathalie Lambert (NL), Frank Thingvad Olsen (FO), Thara Q.Hussein, (TH) Vigdis Finnsdóttir (VF), alle

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Årsberetning for Skolebestyrelsen

Årsberetning for Skolebestyrelsen Årsberetning for Skolebestyrelsen 20 06 Skolebestyrelsen på Blovstrød skole udsender hvert år en årsberetning, som kort beskriver de væsentligste sager og temaer som skolebestyrelsen har behandlet i årets

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 22-11-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack, Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl 1 Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Torsdag den 4. februar 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Afbud: Bemærk: Jacob, Thomas, Maria, Jytte og Michael (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: Simon

Læs mere

Tjørnelyskolen prioriterer læsning og udvikling af elevernes læsekompetence særligt højt.

Tjørnelyskolen prioriterer læsning og udvikling af elevernes læsekompetence særligt højt. Tjørnelyskolen prioriterer læsning og udvikling af elevernes læsekompetence særligt højt. I denne læsepolitik vil I kunne læse om mål for læsning, tiltag på skolen og forventninger til jer som forældre.

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede:

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede: Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd Møde 7 Skolebestyrelsesmødet Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Troels Kjær

Læs mere

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning

O= Orientering, D=DIALOG, B= Beslutning Punkt Dagsorden Ansvar Referat af beslutning Åben - Referat d. 13. januar 2015, kl. 19.00-22.00 Indbudte: Sven Wortmann, Bonnie Zimmer Klosterskov, Lene Halkier, Dagmar Knudsen, Thomas Grølsted, Johanne Heinsen, Anni Wulff, Jette Pedersen, Tina Beck,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 21. februar 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Carter (forældrerepræsentant, fungerende formand) Marie Elisabeth Schroll (forældrerepræsentant) Denise Robinson (forældrerepræsentant)

Læs mere