Generalforsamling i Ejerforeningen Rønbjerg Ferie Resort

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling i Ejerforeningen Rønbjerg Ferie Resort"

Transkript

1 Generalforsamling i Ejerforeningen Rønbjerg Ferie Resort Velkommen alle sammen til denne første generalforsamling i Ejerforeningen Rønbjerg Ferie Resort. Som det fremgår af dagsordenen, er formålet med denne generalforsamling, at vælge en bestyrelse, suppleanter og en revisor for ejerlejlighedsforeningen. For at få lidt mere at samles om end blot denne valgprocedure, har jeg tænkt mig at orientere generelt om Rønbjerg Ferie Resort, om Strandhotelerne og om den driftsmodel som det hele er baseret på men mere om det senere. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent. Jeg vil foreslå advokat Klaus Busk er der andre forslag?? Det lader ikke til at være tilfældet, så derfor giver jeg ordet til Klaus Busk. Orientering Jeg har tænkt mig at orientere om følgende emner: 1) Driftsmodellen for RFR og for SH 2) Renovering og drift 3) Rengøring 4) Markedsføring 5) Ejerforeningens administration og regnskab Hvis orienteringen giver anledning til spørgsmål er I velkomne til efterfølgende at stille spørgsmål Driftsmodel Jeg vil starte med at beskrive den driftsmodel eller forretningsmodel, som ligger til grund for driften af RFR og for de øvrige feriecentre under SH det er en model som stort set er identisk med modellen for driften af Lalandia Rødby og Billund og også andre feriecentre. RFR og alle øvrige feriecentre i DK, som har mange centerfaciliteter at tilbyde gæsterne tilhører en særskilt branche indenfor turismen, som vi kan kalde feriecenterbranchen. Det er en branche der klart adskiller sig fra den traditionelle sommerhussektor og den almindelige hotelbranche vi befinder os et sted midt imellem.

2 Sommerhussektoren i DK består af en stor mængde individuelle og fritliggende sommerhuse, der typisk ligger i kystnære områder, fordelt rundt langs de danske kyster. Traditionelle sommerhuse har generelt ingen faciliteter at byde på ud over det, der befinder sig indenfor sommerhusets vægge. Driften eller rettere sagt udlejningen af sommerhusene foretages generelt via et formidlingsbureau. Udlejning af almindelige sommerhuse består i store træk af markedsføring og nøgleudlevering som foretages af udlejningsbureauet og det kan overhovedet ikke sammenlignes med den type forretning der skal drive et feriecenter, det er noget helt andet! At være ejer af et traditionelt sommerhus betyder, at ejeren stort set kan gøre hvad han vil, hvad angår vedligehold af boligen og af sommerhusgrunden. Ejeren kan lade ejendommen forfalde, lave en ombygning eller tilbygning, beslutte om boligen skal lejes ud, og i så fald hvem der skal stå for udlejningen osv. At være ejer af en feriebolig i et feriecenter betyder noget helt andet, nemlig at ejeren her er en del af en ejerlejlighedsforening, hvor man som ejer skal agere i overensstemmelse med ejerforeningsvedtægterne. Det vil bl.a. sige, at ejeren skal vedligeholde boligen indvendigt, så den svarer til feriecenterets fælles boligstandard, at man som ejer ikke kan ændre boligen - med mindre det vedtages i ejerforeningen, at der skal foretages forbedringer, som indebærer ændringer af alle boligerne. Man skal som ejer af en feriebolig i et feriecenter agere i fællesskab med alle øvrige ejere og partnere, hvilket af nogen kan opfattes som lidt af en udfordring, hvor andre vil anse det som en stor fordel, bl.a. fordi udvendigt vedligehold af bygningerne og vedligehold af alle udvendige fællesarealer ikke ligger hos den enkelte ejer men hos ejerforeningen, hvilket gør ejerskabet meget nemmere. Feriecentre består typisk af et større antal tæt liggende ferieboliger indenfor et afgrænset område i form af enten fritliggende huse, rækkehuse eller etagebyggeri og det der skal gøre den form for ferieboligbebyggelse interessant i forhold til almindelige fritliggende sommerhusbebyggelser, det er centerfaciliteterne og de oplevelser som centerfaciliteterne giver mulighed for. Centerfaciliteterne er absolut afgørende for at kunne tiltrække gæster til et feriecenter. Netop centerfaciliteterne og de oplevelsesmuligheder der ligger heri, gør det muligt, at få en noget højere husleje for en bolig i et feriecenter end for en tilsvarende bolig i et traditionelt sommerhusområde. Det vil sige, at det kundesegment der vælger et feriecenterophold er villig til at betale en højere pris for et ferieophold end det kundesegment der vælger et traditionelt sommerhus.

3 De 2 kundesegmenter overlapper hinanden en lille smule men ikke meget og det vil sige, at vi i markedsføring og salg i de to brancher stort set sigter efter 2 forskellige kundegrupper der søger forskellige oplevelser og har fokus på forskellige priser. Det der sker med et feriecenter, når ferieboligerne sælges til individuelle ejere og ejeren af alle centerfaciliteterne efterfølgende skal drive hele feriecenterkomplekset, det er, at der via salg af boligerne opbygges et netværk af ejere og et yderst vigtigt partnerskab mellem boligejerne og ejeren af centerfaciliteterne vedrørende den samlede drift af hele turistvirksomheden, som omfatter alle boliger og alle faciliteter. Partnerskabet indebærer, at vi alle er hinandens forudsætning for at få en succes ud af at være ejere af ferieboliger og af centerfaciliteter og hvad betyder så det? Det betyder, at ejeren af centerfaciliteterne skal drive og vedligeholde og løbende opgradere centerfaciliteterne, så de bliver ved med at tiltrække potentielle gæster. På baggrund af alle de spændende og attraktive faciliteter, personlig servicering af gæsterne samt en attraktiv boligmasse, skal centeret markedsføre og sælge ferieophold, så feriecenteret får en god belægning og alle dermed en god økonomi. For at ejeren af centerfaciliteterne kan opnå de rigtige resultater af markedsføringen og salgsindsatserne, er det en forudsætning, at alle ferieboligerne til enhver tid fremstår velvedligeholdte, veludstyrede, og velmøblerede og dermed er attraktive boliger for gæsterne - og den opgave påhviler alle boligejerne og ejerforeningen. Det er på den måde partnerskabet skal forstås og dyrkes. Så vi til enhver tid samlet set fremstår som den attraktive valgmulighed indenfor turistbranchen. Hvis vi ikke dyrker partnerskabet med entusiasme og engagement og ikke forstår betydningen af det positive partnerskab, så skrider driften af den samlede forretning. Renovering og drift RFR har nu været i markedet i den nye version hen over sommeren og det er generelt gået fint. Vi er stort set færdige med renoveringen af boligerne og af centerfaciliteterne men mangler dog stadig lidt mindre opgaver rundt omkring. Vi får i løbet af efteråret endeligt styr på alle udenomsarealerne og vi ser frem til at alle græsfrøene spirer og at vi snart kan få den sidste beplantning, plantekummer, skiltning osv. på plads.

4 Inden døre er vi i centerbygningen stort set færdige, men arbejder dog stadig på dekorationer og småforbedringer rundt omkring - en process der i øvrigt aldrig helt stopper og heller ikke må stoppe, da vi hele tiden skal være i udvikling og i en form for vækst, for ellers kan vi ikke opfylde gæsternes forventninger til nye og spændende oplevelser. Vi mangler stadig at få et driftsmæssig meget vigtig element i funktion og det er adgangkontrol- og fjernaflæsningssystemet - Flex-control - samt internetadgang i alle husene, som er en forudsætning for Flex-control systemets funktion. Projektet har været i gang siden april og færdiggøres successivt fra hus til hus og vi forventer at være helt færdige ved udgangen af september. Vores organisation på RFR er ny. Vi har visket tavlen ren i forhold til den hidtidige drift af Rønbjerg Feriecenter. Vi har genansat nogle få af de bedste medarbejdere fra RFR tidligere historie og vi har ansat mange nye og engagerede medarbejdere. Søren Sandberg som er centerchefen og hans kone Christina er dem der står for den daglige drift og her er der tale om 2 personer, der er svære at matche både hvad angår engagement, energi og arbejdsindsats og de er dermed det gode eksempel så vi har fået etableret det helt rigtige grundlag for at komme fremad på rette vis. Rengøring Rengøringsselskabet som vi har entreret med vedr. rengøring af feriehusene og til dels centerbygningen har været sat på en skarp prøve i den forløbne periode en prøve som de har bestået men ikke scoret topkarakterer på. Rengøringsselskabet arbejder nu på at bevise, at de kan løfte opgaven fordi det indtil videre er vores opfattelse, at de rent faktisk besidder de nødvendige kvaliteter der skal til. Der er et stykke vej endnu, før vi er der, hvor vi ønsker at være med hensyn til konstant kvalitet på alle områder. Nogen vil måske spørge hvor svært kan det være det er jo bare at gøre ordentligt rent!!?? Desværre er det ikke helt så enkelt, når det drejer sig om, at rengøring er din levevej og der er dage, hvor der er 100 huse eller flere, der skal rengøres og andre dage, hvor der kun er 3 foruden centerbygningens mange rum. På de store dage stiller det store krav til personalet mht. at bevare overblikket, kvalitetsniveauet og gejsten og det er netop på disse områder Rengøringsselskabet og vi arbejder med mhp. at få defineret opgaverne, motiveret medarbejderne og løbende få arbejdet kvalitetskontrolleret, så vi altid kan tilbyde rene faciliteter.

5 I vores branche handler det om, at stille pæne og rene husrum og faciliteter til rådighed for vores gæster. Så der er ingen fare for eller rettere håb forude for, at vi èn gang for alle får løst rengørings-problematikken. Rengøring er og bliver en opgave der altid vil være på vores dagsorden. Som arbejdsmarkedet udvikler sig i DK, så har vi som bekendt mange arbejdsløse danskere, rigtig mange på overførselsindkomst af den ene eller anden art men alligevel bliver det sværere og sværere at finde dygtige og engagerede medarbejdere der ønsker - eller finder behov for - at vælge rengøring som karrierevej. Derfor er rengøring nu en branche der primært består af udlændinge især østeuropæere. Vi håber, at vi på RFR har fået en gruppe boligejere, som har forståelse for denne rengøringsproblematik samt forståelse for, at en god belægning i husene vil medføre, at dette sætter sine spor på hus og inventar og udstyr og at det stiller krav om løbende vedligehold og udskiftninger, hvilket er husejernes ansvar! Der er ingen tvivl om, at den bedste form for prævention mod for tidlig afslid er løbende og god vedligehold af inventar, udstyr, hus og område, fordi det er den bedste måde at inspirere gæsterne til at behandle tingene ordentligt samtidig med at det naturligvis indgyder tilfredshed og respekt hos alle besøgende, når tingene er i orden!!! Markedsføring For at vi alle kan få en succes ud af RFR forudsætter det, at vi kan få gæster i husene og dermed penge i kassen. At få gæster til huse stiller krav om en meget bred markedsføringsindsats. RFR og Strandhotellerne samarbejder med reklamebureauet Envision og mediebureauet Carat - med fastlægning af markedsføringsstrategi og planlægning. Det allervigtigste sted vi skal være synlige er internettet, som leverer over halvdelen af feriegæsterne. Markedsføring er nu om stunder blevet til en utrolig bredspektret opgave i forhold til tidligere. Ud over de traditionelle printmedier såsom dagblade, ugeblade og diverse magasiner - og tv reklamer, så er det internettet der er det allervigtigste sted at være repræsenteret med henblik på salg. Internettet fylder allermest med alle de muligheder, udfordringer og udgifter der ligger ved brug af interneettet:

6 Egen hjemmeside Bannerkampagner på andre portaler Affiliate networks som er samarbejder med mange andre virksomheder som stiller deres portaler til rådighed mod betalig Adwordskampagner som er sponsorering af søgeord som medfører at vi dukker op på nettet når potentielle gæster søger efter ferieophold etc. Nyhedsmail kampagner som er inspiration til vores kundedatabase. Facebook, Twitter, Flickr, osv. Derudover er vi repræsenteret hos netbaserede udlejningsformidlere formidlere som udelukkende opererer via internet portaler såsom f.eks. Feline.dk Endelig udarbejder vi naturligvis en mængde brochuremateriale til uddeling og forsendelse. Produktudbuddet som vi markedsfører består i store træk af: 1) Alm. ferieophold 2) Kortferieophold 3) Weekendophold med pension 4) Familiepakker, ophold + adgangsbilletter til Lego, Fårup og Djurs Sommerlande 5) Golfophold m. pension og greenfee 6) Wellnessophold 7) Læsertilbud samarbejde med medier ang. prisbillige pakketilbud 8) Aktivitetsophold + pension Alt i alt indsatser som vil skabe et godt fundament for belægningen. Adm. & Regnskab Ifølge vedtægterne løber det første regnskabsår indtil den Administrationen af ejerforeningen og foreningens regnskab påhviler fra d.d. den nye bestyrelse men da vi i Strandhotellerne i forvejen har en ret omfattende regnskabsfunktion, kan Strandhotellerne for et mindre honorar tilbyde ejerforeningen fremover at udføre administration og regnskabsføring. Det tager jeg op med den nye bestyrelse, når den om lidt bliver valgt BBJ

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel

Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år. Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40. Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Din personlige samarbejdspartner gennem 25 år Vesterhavsvej 322 DK-6830 Nørre Nebel Tel. +45 75 28 91 00 Fax +45 75 28 90 40 post@nymindegab.dk www.nymindegab.dk Mere end 25 års erfaring Nymindegab Ferieudlejning

Læs mere

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter

Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter Evaluering af Landsbyhjemmesider fælles indsats for bosætning i Rebild kommunes landdistrikter (Der er i alt modtaget 31 besvarede skemaer) Hvordan har projektet medvirket til at nå de konkrete mål i LAG-himmerlands

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Poppelen Lalandia Billund

Generalforsamling Grundejerforeningen Poppelen Lalandia Billund Generalforsamling 2017 Grundejerforeningen Poppelen Lalandia Billund Dagsorden 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Bestyrelsens beretning for år 2016 v/formand John Bünger 3. Forelæggelse af revideret

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER

Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER Odense ALT HVAD DU SKAL VIDE OM DIN ERHVERVSMÆGLER DEN GODE EJENDOMSHANDEL STARTER MED, AT DE RIGTIGE MENNESKER MØDES OG LIDT TIL Hos Nybolig Erhverv Odense tager vi rollen som mægler alvorligt. For det

Læs mere

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så?

Kompetencerne sidder i Rotary. Der er ca. 40 medlemmer i hver af de 272 klubber, så.. hvis ikke Rotary kan hvem kan så? Rotary iværksætter kampagne Der er fokus på iværksætter kultur i Danmark det er de gode idéer, der skal løfte os ud af den økonomiske krise, skabe arbejdspladser og internationalt skal vi have sat fokus

Læs mere

www.d ansomm e r. d k Din lokale nummer 1 sommerhusudlejer dansommer Bornholm Øernes Kaj 4 3700 Rønne tlf. 39 14 30 35 mail: bornholm@dansommer.

www.d ansomm e r. d k Din lokale nummer 1 sommerhusudlejer dansommer Bornholm Øernes Kaj 4 3700 Rønne tlf. 39 14 30 35 mail: bornholm@dansommer. www.d ansomm e r. d k Din lokale nummer 1 sommerhusudlejer dansommer Bornholm Øernes Kaj 4 3700 Rønne tlf. 39 14 30 35 mail: bornholm@dansommer.dk 02 03 Lokal Professionel Serviceminded profilbrochure

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt.

Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. Generalforsamling E/F Rubinsøen den 14. maj 2009 1. Aflæggelse af årsberetning for det senest forløbende år 2. Forelæggelse til godkendelse af årsregnskab med påtegning af revisor. 3. Forelæggelse af budget

Læs mere

Skab bedre relationer gennem forbedring af image

Skab bedre relationer gennem forbedring af image Skab bedre relationer gennem forbedring af image I ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. Maya Angelou Om

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 10. marts 2013 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den trettende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

Udsigt til udbytte SEPTEMBER 2019 MESSE C - FREDERICIA

Udsigt til udbytte SEPTEMBER 2019 MESSE C - FREDERICIA Udsigt til udbytte 14. - 15. SEPTEMBER 2019 MESSE C - FREDERICIA Overskud til oplevelser 2019 FERIEHUSMESSEN - UDSIGT TIL UDBYTTE Feriehusmessen 2019 er et nyt forum for nuværende og potentielle ejere

Læs mere

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30

Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes Ungdomsgård mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 Referat af generalforsamling i Skovlunde Kirkes mandag den 10. marts 2014 kl. 19.30 21 fremmødte 1. Indledning Det er i dag et vejr nr. 266 i højskoledagbogen 1.1 Valg af dirigent Finn Seerup blev valgt.

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i "Ejerforeningen Løjt Feriecenter med begrænset ansvar".

Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Løjt Feriecenter med begrænset ansvar. Aabenraa april 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i "Ejerforeningen Løjt Feriecenter med begrænset ansvar". Søndag den 30. april 2017 kl. 10.00 1. Valg af dirigent og herefter valg af referent

Læs mere

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007.

Årsberetning for året 2007. Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. Årsberetning for året 2007 April2008. Indledning Så er det igen blevet tid til at kigge tilbage på endnu et NOCA år og gøre status over foreningens gøremål i 2007. 2007 var et år hvor dansk erhvervsliv

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

udtalelser & diplomer

udtalelser & diplomer www.jesperpedersen.net mail@jesperpedersen.net Jesper Pedersen udtalelser & diplomer søger stilling indenfor marketing eller kommunikation Bachelor i Engelsk Almen & Medieformidlet Kommunikation Kandidat

Læs mere

Undersøgelse af økonomien i feriefondenes ferieboliger

Undersøgelse af økonomien i feriefondenes ferieboliger Februar Undersøgelse af økonomien i feriefondenes ferieboliger Alle feriefonde blev i efteråret bedt om at deltage i en spørgeskemaundersøgelse vedrørende feriefondenes ferieboliger. Formålet med undersøgelsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ØSTPARKEN 1. Revideret af Generalforsamlingen 26. april 1983 2. Revideret af Generalforsamlingen 29. april 1989 3. Revideret af den ekstraordinære Generalforsamling 8.

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2012 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2012 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

www.dansommer.dk Din lokale nummer 1

www.dansommer.dk Din lokale nummer 1 www.dansommer.dk Din lokale nummer 1 sommerhusudlejer dansommer Blåvand Blåvandvej 27 6857 Blåvand tlf. 39 14 30 25 mail: blaavand@dansommer.dk dansommer Varde Vestre Landevej 201 6800 Varde tlf. 39 14

Læs mere

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter

SIGMA SWIM ALLERØD Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune. 2. Foreningens vision, målsætning og værdigrundlag. Vision: At bibeholde sin position i Svømme Danmark som førende både hvad angår bredden

Læs mere

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014)

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014) Performance : 4,10 (4,12) Importance : 4,25 (4,28) Respondenter : 91 (93) Organisation 3,87 (3,94) 5.0 Økonomi 4,06 (4,10) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,34 (4,18) 3.0 Interessenter 3,94 (3,97) Afdeling/enhed 4,39

Læs mere

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic

Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Transskriberet interview med ejeren af Indenta Clinic Interviewlængde: 40 min. Interviewer: Shillan Saifouri Interviewperson: Helen Torkashvand ejer af Indenta Clinic Interviewet er foretaget d. 18 maj,

Læs mere

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Aalborg Skibbrogade 3, 3. sal 9000 Aalborg 9100@nybolig.dk Tlf. 9813 4000 nyboligerhverv.dk/aalborg Nybolig Erhverv Aalborg - vi skaber resultater

Læs mere

Ledelse af frivillige

Ledelse af frivillige Køb bøgerne i dag Ledelse af frivillige V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Grundlægger af RETRO og Yogafaith Danmark giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven

Læs mere

Jobindex Kundetilfredshed 2010

Jobindex Kundetilfredshed 2010 Jobindex Kundetilfredshed 2010 1. Kundetilfredshedsundersøgelse hos Jobindex 2010 I efteråret 2010 gennemførte Jobindex en online spørgeskemaundersøgelse blandt vores 1000 største kunder, der skulle belyse,

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Dagens aktuelle nyheder om personlig branding!

Dagens aktuelle nyheder om personlig branding! Dagens aktuelle nyheder om personlig branding! Ingenting kommer af ingenting, undtagen lommeuld. De menneskelige love er skrøbelige. Mange lever et helt liv uden at blive opdaget. Storm P.(1882-1949) Personlig

Læs mere

Gør en forskel for fællesskabet

Gør en forskel for fællesskabet Gør en forskel for fællesskabet for tillidsrepræsentanter i fagforeninger med OK-mærket. Hvorfor er OK-indsatsen vigtig? OK-indsatsen gør fællesskabet stærkere ikke bare på den enkelte arbejdsplads, men

Læs mere

sommerhusudlejer Din lokale nummer 1 www.dansommer.dk

sommerhusudlejer Din lokale nummer 1 www.dansommer.dk www.dansommer.dk Din lokale nummer 1 sommerhusudlejer dansommer Fjellerup Strandvejen 42, Fjellerup 8585 Glesborg tlf. 39 14 30 37 mail: fjellerup@dansommer.dk 02 03 Erfaring Tillid Samarbejde profilbrochure

Læs mere

Sammen er vi stærkere!

Sammen er vi stærkere! Sammen er vi stærkere! KlubDanmarks ambition er at skabe et stort netværk af uafhængige fitnesscentre og mindre fitnesskæder. Dagsorden Dl KlubDanmarks netværksmøde Kl. 09.30 10.00 Kl. 10.00 10.20 Kl.

Læs mere

> Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik.

> Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik. > > Giv dit medie optimal Et unikt medieoverblik. opmærksomhed! Medieportal for online planlægning Bliv repræsenteret på førende medieportal med 300 print-medier Unikke eksponeringsmuligheder Search, medieinfo

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Avisindstik og kundeudgivelser

Avisindstik og kundeudgivelser Avisindstik og kundeudgivelser Få fortalt om din virksomhed eller organisation - gennem stærke redaktionelle avisindstik og udgivelser. MEDIEGRUPPEN BEVÆGER MENNESKER Sæt ord og fortælling på din virksomhed

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg

Professionalisme, troværdighed og engagement. Nybolig Erhverv Aalborg Professionalisme, troværdighed og engagement Nybolig Erhverv Aalborg Skibbrogade 3, 3. sal 9000 Aalborg 9100@nybolig.dk Tlf. 9813 4000 nyboligerhverv.dk/aalborg An International Associate of Savills Nybolig

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents

Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Guide til markedsføring af lokale foreningsevents Hvorfor denne guide? Formålet med denne guide er at give jer som forening og frivillige nogle konkrete idéer til, hvordan I markedsfører jeres lokale foreningsevent

Læs mere

LEGOLAND Billund Resort. August 2015

LEGOLAND Billund Resort. August 2015 LEGOLAND Billund Resort August 2015 INDHOLD BAGGRUD OG FORMÅL KONKLUSIONER PROFIL PÅ RESPONDENTERNE LLBR KAMPAGNE LLBR ANBEFALING OG TILFREDSHED BOOKING OG BESLUTNINGSFLOW BE HAPPY PASS APPENDIKS SIDE

Læs mere

Centerleder for Gormshallen i Jelling

Centerleder for Gormshallen i Jelling Centerleder for Gormshallen i Jelling Jelling er en aktiv by med et fantastisk sammenhold, og vi ønsker at Gormshallen skal være drivkraften i den fortsatte udvikling af aktiviteter i Jelling - både indenfor

Læs mere

Frivillige ledere...

Frivillige ledere... Køb bøgerne i dag Frivillige ledere... V/ Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO giver dig redskaber og inspiration til ledelsesopgaven

Læs mere

Mediegruppen bevæger mennesker

Mediegruppen bevæger mennesker Mediegruppen bevæger mennesker 03 Fra ide til færdig løsning Hos Mediegruppen har vi arbejdet med internettet siden bureauets start i 1997. Vi har været med fra de traditionelle løsninger i HTML og de

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Professionel assistance fra folk, der kender jer

Professionel assistance fra folk, der kender jer Professionel assistance fra folk, der kender jer Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Eksperter i ejendomsadministration med professionelle kompetencer i alle facetter Michael Tarding Adm. direktør

Læs mere

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus

Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Vedtægter for Folkekirkesamvirket i Århus Folkekirkesamvirket i Århus blev etableret og vedtægtsfæstet i 1994 som et kirkeligt-diakonalt og socialt samarbejde mellem menighedsråd/menighedsplejer i Århus

Læs mere

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt.

Sats & Tegn. Velkommen til. Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Velkommen til Sats & Tegn Sats & Tegn er et professionelt lille bureau med speciale indenfor det grafiske medie som udgangspunkt. Med mere end 20 års erfaring, engagement og god service står vi klar til

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2018 31.12.2018. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa. Endvidere en velkomst

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Vi udlejer. dit sommerhus. 10 gode grunde. til at udleje gennem DanCenter. Ring, skriv eller kig forbi

Vi udlejer. dit sommerhus. 10 gode grunde. til at udleje gennem DanCenter. Ring, skriv eller kig forbi Udlejning med udbytte Markedsføring på rette tid og sted Et trygt samarbejde med DanCenter DanCenter Sønderborg Dybøl Banke 10A 6400 Sønderborg til at udleje gennem DanCenter Danmarks ældste og mest erfarne

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Nordsøen

Ejerlejlighedsforeningen Nordsøen SKAT Høkervej 5 DK-9492 Blokhus Telefon 98 24 93 33 Telefax 98 20 82 40 danland.blokhus@ferie.dk www.feriehotelnordsoen.dk www.danland.dk 28. marts 2014 Vedrørende indkomståret 2012 og tidligere Bestyrelsen

Læs mere

dk-tug s revision 2015

dk-tug s revision 2015 dk-tug s revision 2015 Arne Jørgensen Revisionen er foretaget 11.-18. september 2015 1. Indledende bemærkninger Normalt og efter vedtægterne skal jeg som foreningens revisior gennemgå regnskabet for det

Læs mere

2 Som medlem af Syddjurs Erhvervsforening kan optages organisationer og foreninger, firmaer og enkeltpersoner.

2 Som medlem af Syddjurs Erhvervsforening kan optages organisationer og foreninger, firmaer og enkeltpersoner. Vedtægter for Syddjurs Erhvervsforening 1 Syddjurs Erhvervsforening er en medlems- og brugerdrevet forening, der er oprettet af og for de erhvervsdrivende og andre interesserede, herunder foreninger og

Læs mere

C4-medlemskab Viden Netværk udvikling

C4-medlemskab Viden Netværk udvikling C4-medlemskab Viden Netværk udvikling C4 Hillerød C4 Hillerød er en interesseorganisation for alle vækstorienterede virksomheder i hovedstadsregionen. Det er vores mission at gøre regionen attraktiv for

Læs mere

Lalandia præsenterede derefter deres krav, hvor GF Poppelens bestyrelse skulle acceptere:

Lalandia præsenterede derefter deres krav, hvor GF Poppelens bestyrelse skulle acceptere: Kære Feriehusejer Så skete det desværre. En magt demonstration fra Lalandias side. Brevet som I alle har modtaget fra Lalandia understreger med al tydelighed, at Lalandia kan pålægge feriehusejerne alle

Læs mere

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune

Ledelse når det er bedst. Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune Ledelse når det er bedst Ledelsesgrundlag for Glostrup Kommune INTRODUKTION hvad er et ledelsesgrundlag? Fælles principper for god ledelse Som ledere i Glostrup Kommune er vores fornemste opgave at bidrage

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Miljøråd Vordingborg Kommune. 27 februar 2017

Miljøråd Vordingborg Kommune. 27 februar 2017 Miljøråd Vordingborg Kommune 27 februar 2017 Turismens omsætning 2015 1 Overnatningsstatistik 2008 2015 Vordingborg kommune Sum of Overnatning Column La Row Labels 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

Læs mere

på det danske marked Dialog med 5 segmenter: Personer med tilknytning Børnefamilier Under 30 år 30-55 år 55+ år

på det danske marked Dialog med 5 segmenter: Personer med tilknytning Børnefamilier Under 30 år 30-55 år 55+ år Segmentanalyse maj 2011 på det danske marked Dialog med 5 segmenter: Personer med tilknytning Børnefamilier Under 30 år 30-55 år 55+ år Beregningen baseres på følgende kilder: Overnatningsstatistik, Danmarks

Læs mere

Kollerupparkens Grundejerforening Indkaldelse til generalforsamling Den 18. Juni kl. 20.00 Vallensbæk Bibliotek

Kollerupparkens Grundejerforening Indkaldelse til generalforsamling Den 18. Juni kl. 20.00 Vallensbæk Bibliotek Kollerupparkens Grundejerforening Indkaldelse til generalforsamling Den 18. Juni kl. 20.00 Vallensbæk Bibliotek Dagsorden er: 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed

Læs mere

FREMTIDENS JOBANNONCERING

FREMTIDENS JOBANNONCERING FREMTIDENS JOBANNONCERING MED OFIR JOBUNIVERS KAN DU SELV PUBLICERE DIN JOBANNONCE PÅ DANMARKS STØRSTE UDVALG AF JOBSITES OG BRANCHEWEBSITES. 2 Indholdsfortegnelse Ofir jobunivers... Sådan finder vi drømmemedarbejderen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Holland. Incoming North Denmark

Holland. Incoming North Denmark Holland Incoming North Denmark Indholdsfortegnelse Om projektet Dataindsamlingen Baggrund Besøgstal: Nordjylland og Danmark Viden fra besøget i Holland Mulige pakkerejser Konklusioner Om projektet Incoming

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

INTERN UDDANNELSE. Medlemshvervning

INTERN UDDANNELSE. Medlemshvervning INTERN UDDANNELSE Medlemshvervning Baggrund Dansk Folkehjælp har ca. 3000 medlemmer, som er tilknyttet ud fra forskellige behov og forudsætninger. De grupper, organisationen har som medlemmer, er rekrutteret

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT S/B HØJDEVANGEN LUND ELMER Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Ejendomsadministrationen ejd@lundelmersandager.dk

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 27. april til 1. maj 2018 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 VIGTIGT: Der skal vælges

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Stk. 1. Foreningens formål er at fremme bæredygtig levevis.

VEDTÆGTER FOR. Stk. 1. Foreningens formål er at fremme bæredygtig levevis. VEDTÆGTER FOR MIDDELFART ØKOLOGISKE FØDEVAREFÆLLESSKAB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Middelfart Økologiske Fødevarefællesskab forkortet MØF. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Middelfart

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

KONFERENCE- OG FERIECENTER NATURSKØNT MIDT I DANMARK

KONFERENCE- OG FERIECENTER NATURSKØNT MIDT I DANMARK KONFERENCE- OG FERIECENTER NATURSKØNT MIDT I DANMARK BYGGEMULIGHED MED OP TIL 90 HOTELVÆRELSER 5.129 M 2 KONFERENCE- OG FERIECENTER. FORVENTET BYGGERET PÅ 3.000 M 2 Oddevejen, 5500 Middelfart Direkte til

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2017 31.12.2017. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa, der er vores nye daglige

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE 6 faktorer, der motiverer og fastholder frivillige Udskrevet: 2019 Indhold 6 faktorer, der motiverer og fastholder frivillige....................................... 3 2 Guide 6 faktorer, der motiverer

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

God. Kommunikation i DF. Vejen til: Mening Ejerskab Motivation Rekruttering

God. Kommunikation i DF. Vejen til: Mening Ejerskab Motivation Rekruttering God Kommunikation i DF Vejen til: Mening Ejerskab Motivation Rekruttering Klaus Frejo Cand. Scient. Adm. Aalborg Universitet 1997 Sportschef Viborg Sport 1997 2003 Direktør Viborg Golfklub 2003 2008 Udviklingskonsulent

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

Handleplan 2016 Implementering af Turismestrategi

Handleplan 2016 Implementering af Turismestrategi Handleplan 2016 Implementering af Turismestrategi 2015-17 1 Baggrund Kommunalbestyrelsen i Kommune vedtog den 19. marts 2015 Turismestrategi 2015-17, som fastlægger en overordnet målsætning og potentialer

Læs mere

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed.

Foreningen kan efter bestyrelsens beslutning anvende binavne som f.eks. VisitWestDenmark, Hvide Sande etc. i markedsføringsøjemed. Vedtægter for Destination Vesterhavet BAGGRUND Destination Vesterhavet er opstået ved en fusion mellem Ringkøbing Fjord Turisme og turismeaktiviteterne i den selvejende institution ProVarde, med Ringkøbing

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ...

Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder. Vedtægt. for Ejerforeningen Langelandsgade 208 ... Normalvedtægt for ejerforeninger, som er omfattet af lov om ejerlejligheder Vedtægt for Ejerforeningen Langelandsgade 208......... 1. Indledning, formål, medlemskab og hæftelse Nærværende vedtægt regulerer,

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8)

Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Nyt land i sigte vær åben for nye muligheder (kapitel 8) Og nu står vi her på trappen på det øverste trin Nyorienteringsfasen, måske med den ene fod på trinnet lige under, nemlig i Bearbejdningsfasen.

Læs mere

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd.

LEADING. Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. LEADING Hvorfor skal du læse artiklen? Hvis du er klar til at blive udfordret på, hvordan du udvikler talent - så er det følgende din tid værd. HAR DU TALENT FOR AT UDVIKLE TALENT? DU SKAL SE DET, DER

Læs mere

TRIN FOR TRIN SÅDAN KOMMER DU GODT I MÅL SOM BYGHERRE

TRIN FOR TRIN SÅDAN KOMMER DU GODT I MÅL SOM BYGHERRE EN TRIN-FOR-TRIN BESKRIVELSE AF, HVORDAN KOMMUNERNE KAN BRUGE NØGLETAL, NÅR DE SKAL BYGGE, OG HVILKE FORDELE DE OPNÅR. FEBRUAR 2009 SÅDAN KOMMER DU GODT I MÅL SOM BYGHERRE TRIN FOR TRIN Denne brochure

Læs mere