Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015"

Transkript

1 Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 28. januar 2015 Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 28. januar 2015 kl Indskolingen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende: Allan Jul Boeriis, Birthe Hansen, Elin Mortensen, Louise Alis Shazzia Ahmed,, Ole Sønderup, Liza Fordsmann, Rikke Rubek, Michael Williams, Marian Weng, Per S. Trudslev, Mustafa Olgun, Afbud:, Diana Hemdrup, Lars Ploug Buntzen Møller, Arno Hurup Christiansen, Muhammed El Hawat. Pkt. 0 Referat fra sidste møde: Godkendt. Bestyrelsesmøde Pkt. 52 Elevrådets punkt v/ elevrådet Mustafa fortæller om elevrådets aktiviteter, hvor af en quiz på viden og en Counterstrike-turnering kan nævnes. Counterstrike-turneringen er blevet udsat, idet selve spillet kan anses for at være for voldeligt til målgruppen, 4. og 5. klasserne. Nu eftersøges en udgave tilladt for børn og unge. Per supplerer med at det kan være svært at definere grænserne, men vi er en skole, og derfor er det vigtigt, at vi holder os inden for grænserne af anbefalingerne. Michael anbefaler, at man anvender klubbens spil, da disse er målrettet indkøbt til målgruppen. Allan spørger til elevrådets projekt med udsmykning. Birthe fortæller at projektet er i planlægningsfase.

2 Pkt. 53 Budget 2015, endelig godkendelse? v/ Per Pkt. 54 Børnehaveklasser 2015, antal? v/ Rikke Pkt. 55 Høringssvar vedrørende overførsel af midler fra SFO/Klub til skole. v/ Per og Michael Se de tidligere fremsendte bilag Se tillige punktet om høring. Per nævner i denne forbindelse, at vi ikke ser nogle store udfordringer, trods udfaldet af høringen, idet vi som altid taler om tingene og får det til at gå op. Den endelige godkendelse af budgettet afventer udfaldet af høringen, om penge fra SFO til skole. Det er blot et spørgsmål om fordeling af rammen, budgettet er det samme. Ole foreslår en foreløbig godkendelse, og da ingen modsætter sig, konkluderer Allan at budgettet hermed er foreløbigt godkendt. På nuværende tidspunkt har vi omkring 130 til vores kommende børnehaveklasser. Vi ved, af erfaring at flere kommer til i løbet af foråret, så udgangspunkt kalkulerer vi med 6 børnehaveklasser i kommende skoleår. I februar besøger henholdsvis Carl Åge og Helle, og Michael og Rikke, de forskellige børnehaver, med henblik på at få information om hvert enkelt barn. Herefter fordeles samtlige børn i rød, gul, eller blå SFO, dette sker senest 1. april. Foråret bruges på besøgsdage, og mandag den 4. maj starter alle børn i SFO. I juni foretager ledelsen, i samarbejde med 2 pædagoger og 2 bh.kl.ledere, den endelige fordeling i klasser efter et oplæg fra SFO. Michael og Rikke nævner, at vi er meget opmærksomme på opgaven der ligger i at bevare ideen, om at alle børn i Brøndby Strand skal gå på Brøndby Strand Skole. Dette medførte samtale blandt SB medlemmer om hvad man kan gøre for at fastholde eleverne. Både dem der kommer og dem der går her nu. Louise mener, at problematikken omkring andelen af børn med forældre med anden etnisk oprindelse, skyldes fordomme og de måder hvorpå man behandler hinanden. Liza omtaler kulturelle forskelle mellem mennesker. Per præciserer, at alle børn på vores skole er danske børn, og det er vores udgangspunkt Se også punkt 53. Hvordan forholder SB sig til et givent høringssvar? Lokalt vil det ikke få den store betydning. I udgangspunktet løser vi en opgave, eleverne lærer en masse ting, og der tildeles penge til de aktiviteter der giver mening i forhold til kerneopgaven, læring. Marian efterlyser, at pædagogerne også kan søge penge til at dække UU, FF og frikvarters

3 Pkt. 56 Fast punkt: Bygninger og renovering aktiviteter. Per oplyser, at alle i udgangspunktet kan tildeles penge til varetagelsen af skoledagen, og aktiviteter i SFO. Ole spørger til fordelingen i normeringen, og rimeligheden og brugbarheden. Michael mener, at det er okay. Vi skal se på helheden. Herefter plæderer Ole og Allan for at SB ser positivt på fordelingen, at de 20% flyttes fra SFO til skole. Per fremhæver i den forbindelse, at vi ser det ud fra ét hele. Der er et meget positivt samarbejde mellem SFO og skole. Per sammenfatter et høringssvar på baggrund af ovennævnte kommentarer. Vi, ledelsen, har haft møde med Søren Hamberg, fra kultur og idræts-forvaltningen, og Ronja som er bevægelseskonsulent i kommunen. Mødet omhandlede opførslen af en motorik/gymnastikhal i Vi sender en delegation til Skovbakken for at se på en allerede eksisterende hal, som kan være inspiration for vores hal. Pkt. 57 Indkomne punkter Ingen Pkt. 58 Meddelelser: a. Formanden b. Skole - Internat information - Besøgsdag c. SFO d. Forældreråd SFO e. Forældreforening f. Øvrige Ingen punkter. Her omtales en episode med en udflugt hvor uheldige omstændigheder medfører, at en klasse kommer til at køre i tog, uden lærere, idet lærerne blev efterladt tilbage på perronen, med et barns kørestol, som de var ved at få ind i toget. Episoden er håndteret i forhold til implicerede parter. a. Formanden har fremsendt en årsberetning, og kommentarer til dette, er at årsberetningen, fremstår god og udførlig. Ole efterlyser viden om elevplaner. Per nævner, at reformen har givet nye retningslinjer for elevplaner. Elevplaner skal udgives mindst en gang om året. Rikke nævner, at man fra kommunalt hold arbejder på at få en portal/platform til opsamling af viden og information om hvert enkelt barn. Allan efterlyser en dag, hvor

4 skolebestyrelsens årsberetning kan fremlægges. Det foreslås at man koordinerer med forældreforeningens generalforsamling, hvorfor Ole henvender sig til formanden Gritt, og aftaler nærmere med hende. b. Vi har booket Dragør Badehotel til skolebestyrelses-internatet den februar. Program udsendes op til opholdet. Mandag den 2. februar har vi informationsmøde for kommende 4. klasser. Vi starter med fælles samling i blå aula hvor Per byder velkommen, og herefter er der mulighed for at se en rigtig 4. klasse, samt besøge alle faglokaler hvor lærere og elever vil fortælle om fagene, og vise hvad man laver de forskellige steder. Rikke oplyser om, at besøgsdagen for SB er aflyst på grund af manglende tilmeldinger. Vi har fået materiale fra et nyt fotofirma. Og i den anledning nævner Per, at det ikke er en skoleopgave. Liza foreslår et fotoudvalg, idet det er en skolebestyrelsesopgave at vælge firma. Liza er i udvalget. Birthe orienterer om, at der har været afholdt møde i faglig klub, og her har man talt om muligheden for at skoledagen kunne slutte kl Per orienterer om, at SB kan lave principper i sådan en sammenhæng. Birthe vil medbringe et oplæg til hvordan en skoleuge kan se ud. Sluttelig efterlyser Louise et punkt hvor vi kan tale om lektier, og mængden af disse. Per påpeger, at vi er i en proces, og vi skal blive ved med at tale om også dette emne. c. Michael oplyser om, at SFO har ansat en ny pædagog i klubben. Han hedder Lasse, og har erfaring med undervisning og musik. d. Liza efterspørger sæbe og badeforhæng til omklædningsrum. Ole spørger, i forbindelse med at nogle 9. klasses elever har udtrykt ønske om FF i tysk, om man kan se på anvendelsen af FF. Per nævner, at vi forsøger at arbejde med forskellige modeller, og vi er åbne for forslag til alternative måder at

5 gennemføre FF på. I forhold til forældrerådet kan Michael fortælle at man forsøger at skabe en ny struktur. Man vil lave en åben invitation, og så er tanken at møderne skal være i de forskellige afdelinger, for derved at komme tættere på folk. Mere info følger. e. - f. - Pkt. 59 Evt. Ingen punkter.

Skolebestyrelsesmøde 29. april 2015 Referat

Skolebestyrelsesmøde 29. april 2015 Referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 29. april 2015 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 29. april 2015 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 25. marts 2015 Referat

Skolebestyrelsesmøde 25. marts 2015 Referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 25. marts 2015 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 25. marts 2015 kl. 18-21 Overbygningen 1-5 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Pkt. 0 Referat

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 31. januar 2018 Referat

Skolebestyrelsesmøde 31. januar 2018 Referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 31. januar 2018 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 31. januar 2017 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Ole Sønderup Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 26. november 2014 Referat

Skolebestyrelsesmøde 26. november 2014 Referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 26. november 2014 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 26. november 2014 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 29. oktober 2014

Skolebestyrelsesmøde 29. oktober 2014 Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 29. oktober 2014 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 29. oktober 2014 kl. 18-21 Overbygningen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 27. august 2015 referat

Skolebestyrelsesmøde 27. august 2015 referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 27. august 2015 referat Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 27. august 2015 kl. 18-21 Overbygningen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Pkt. 0 Referat

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 30. august 2017 Referat

Skolebestyrelsesmøde 30. august 2017 Referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 30. august 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 30. august 2017 kl. 18-21 Overbygningen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 25. april 2018 Referat

Skolebestyrelsesmøde 25. april 2018 Referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 25. april 2018 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 25. april 2018 kl. 17.45 21.00 Overbygningen 1-2 Formøde 17.45-18.00 Formøde kl. 17.45 18.00 Forældrerepræsentanterne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 27. september 2017 Referat

Skolebestyrelsesmøde 27. september 2017 Referat Brøndby Strand Skole Skolebestyrelsesmøde 27. september 2017 Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. september 2017 kl. 18-21 Indskolingen 1-2 Dirigent: Allan Boeriis Referent: Rikke Rubek Tilstedeværende:

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

for møde i skolebestyrelsen

for møde i skolebestyrelsen BOGENSE SKOLE Mødedato: 06.11.2013 Blad 972 REFERAT for møde i skolebestyrelsen onsdag den 6. november 2013 kl 17.30 på lærerværelset afd. Bogense Fraværende: Mie, Dan, 1. Jacob Nielsen klubleder er med

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 17. februar 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: Niels, Gitte 44-2014/15:

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013

Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Referat fra Skolebestyrelsesmødet d. 3.10.2013 Mødt Afbud Fravær. Mødt Afbud Fravær. Anne Sejrskild x Rikke Munkholm x Anderson Christina Vestergard x Louise Mikkelsen x Themsen Mette Dietz x Agnes Bredberg

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 26. marts 2019 kl på Slagslunde Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson

Referat af skolebestyrelsesmøde d. 26. marts 2019 kl på Slagslunde Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson Referat af skolebestyrelsesmøde d. 26. marts 2019 kl. 19.00 21.30 på Slagslunde Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Brad Thompson Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00

DRAGØR SKOLE. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole Onsdag den 9. november 2016 Dragør Skole Nord Kl. 17:00 til 19:00 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Maud Bodholdt, Bjørn Lindhart,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

Emne: Skolebestyrelsesmøde

Emne: Skolebestyrelsesmøde Referat Emne: Skolebestyrelsesmøde 25. september 2018 Møde dato 25. september 2018 Møde tidspunkt Kl. 17:15-19:00 Mødeleder Hans Henrik Kristensen Mødested Vester Nebel Skole Møde nr. 2 Afbud til mabr@kolding.dk

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 18.9. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet Tirsdag den 10. november 2015 kl. 16.30 18.30 på Søndermark, Personalerummet Møde nr. 3 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen,

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3

Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl Storebjerg B3 Hundested Skole Mødested Formandens initialer Skolebestyrelsesmøde 16. juni 2016 kl. 17.00-18.30. Storebjerg B3 PJ Kl. 18.30 mødes den nye bestyrelse og konstituerer sig. Deltagere: Peter, Kim, Maj-Britt,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten.

Landskonference for danske skoleelever den 11. og 12. november i Randers. Nanna og Karoline fra 5. klasse deltager. Skolen betaler for transporten. Referat Forum Fællesbestyrelsesmøde Tid d. 6. november 2017 kl. 17.00 21.00 Sted Verninge Skole Afbud fra: Lone, Rikke og Søren Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15 min. Landskonference for danske skoleelever

Læs mere

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud:

REFERAT. Med afbud: Michael Schjødt, Maja Villemoes, Jørgen Svensson, Lea Duemose 10B, Nana Jungsholm 10A, Uden afbud: EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: KOPI TIL: UDARBEJDET AF: REFERAT Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 12. oktober 2010, kl. 19.00 på afd. Søndersø Anja Kiskov Møller,

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Afbud: Kenneth, Søren A deltog fra kl. 17.30, Dato 16. november 2016 Kl. 17-20 i Personalerummet Ansvarlig Tid Referat 1 Godkendelse af dagsorden Alle B Dagsorden godkendt.

Læs mere

Tidspunkt Godkendelse af referat Bilag Ansvarlig

Tidspunkt Godkendelse af referat Bilag Ansvarlig Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 3. september Kl. 17.30-20.00 Klasselokale A9 (ved fællesrummet i A-fløjen) Møde nr.: 2 Mødeleder: NM Fraværende: Afbud: Sofie Halkjær, Marina Gordon, Maria Christensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl. 18.30-21.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere.

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011. møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde

REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011. møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde REFERAT, BESTYRELSESMØDE, 11/10-2011 møde nummer 3 i skoleåret 2011/2012 40. skolebestyrelsesmøde Mødested Deltagere Fraværende Gæster Referent Konferencelokalet, Vedbæk Skole, Henriksholms Allé 2, 2950

Læs mere

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl

Espergærdeskolen. Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl Referat af Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 9. januar 2008 Kl. 19.00. 21.30. Espergærdeskolen Stokholmsvej 10 3060 Espergærde Tlf. 49 28 12 20 uha37@helsingør.dk Indkaldte Funktion Tilstede Underskrift

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 18. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde nr. 12: Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00 Øster Brønderslev Lærerværelset Afbud: Michael, Pia, Peter, Anton, Andrea, Peter Dagsorden 0. Godkendelse - Referat fra

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

3. at sagen herefter fremsendes til endelig politisk behandling sammen med de indkomne høringssvar.

3. at sagen herefter fremsendes til endelig politisk behandling sammen med de indkomne høringssvar. Styrelsesvedtægt J.nr.: 17.01.00.A21 Sagsnr.: 14/2086 ANBEFALING: Skoleafdelingen anbefaler: 1. at udkast til en ny styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet og SFO i Dragør Kommune sendes i høring i skolebestyrelserne,

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Dato: onsdag 7/12 2016 Tid: 17.30-21.00 Husk der er julefrokost Julefrikost afholdes efter dagsorden Sted: mødelokalet Højvangskolen Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten

Læs mere

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen.

Dagsorden og referat godkendes. Bjarke Referat: Velkommen til Gitte Kondrup, som er ny tilforordnet byrådsrepræsentant i skolebestyrelsen. Referat Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 11. april Kl. 17.30 20.00 Personalerummet på 1. sal Møde nr.: 6 Mødeleder: Fraværende: Afbud: Peter G., Peter N., Mette, Stig, Viggo, Trine Devantier Kallestrup

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 23. marts 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 24 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Afd. Nørup, Personalerummet

Afd. Nørup, Personalerummet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Nørup, Personalerummet Mødet påbegyndt kl. 18:30 Mødet afsluttet kl. 21:30 7.3.2017 Deltagere Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun, Lene Klindt Antonsen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25. august 2015 kl. 17.00-20.00 Borddækning mv.: Bettina Afbud: Anders & Marianne Referent: Jesper Lund 1) Meddelelser fra Formanden Ingen meddelelser Forældrerepræsentanter

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 7. marts 2016 kl

Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 7. marts 2016 kl Referat fra skolebestyrelsesmødet d. 7. marts 2016 kl. 18.30-21.30 Dato: Mandag d. 7. marts 2016 Sted: konferencerummet. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016 Referat fra skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 15. juni2016 Mødetidspunkt: Onsdag d.15.06.2016 kl. 18.30 21.00 Referent: Lars Aagaard Nielsen Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Peter Buchreitz,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen.

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen. Afbud fra: Anja, Randi, Tidsramme: kl. 17:30-20:00 Deltagere: Dorthe, Julie, Mette, Dan, Maria, Anni, Torben, Michael, Thomas, elevråd: Rosa. 1. Godkendelse af referat fra d. 8.1.2016 (5 minutter) 2. Velkommen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole. Torsdag den kl

SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole. Torsdag den kl SKOLEBESTYRELSESMØDE, Gjøl skole Torsdag den 02-10-2014 kl. 19.00 21.30 Deltagere: Ida Rytter Jensen (IRJ), Anette Gade (AG), Jeanette Nørlev (JN), Karl Jørn Flick (KJF), Betine Højmark Rom (BHR), Christina

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2015 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2015 kl 1 Referat skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2015 kl. 17.00-20.30 Tilstede: Afbud: Sheik, David Bemærk: (H)øring eslutning rientering (D)røftelse Ordstyrer: DAGSORDEN 1. Godkendelse af referat

Læs mere

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole

Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Skolebestyrelsen for Skovboskolen og Gørslev Skole Den 10.02. 2015 kl.18.30-21.00 Mødested Skovboskolen, mødelokale K2 Note Der vil være brød, pålæg mv. Dirigent: Linda Andersen Referent: PF Pkt. 1 Godkendelse

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 8/5 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Michael Vendelboe Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl

Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl Byskovskolen d. 23.09.2015 Referat fra skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 22. september 2015 kl. 18.30-21.00 Ordstyrer: Jan Berner Rømer kommende skoleleder Finn Pilgård deltog i mødet Afbud: Maibrith Egelund.

Læs mere

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN:

ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN. Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: ÅDALSKOLEN SKOLEBESTYRELSEN Referat TORSDAG DEN 15. JANUAR 2009 KL. 19.00 PÅ LÆRERVÆRELSET DAGSORDEN: 1. Godkendelse og underskrift af referat fra sidste møde. 2. Nyt fra elevrådet. 3. Opfølgning fra sidste

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Referat Formøde for forældrevalgte 18.30-19.00 Nytårskur Sandwich fra 19.00 20.00 Tid: Selve mødet er fra 20.00-21.30 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten

Læs mere

Til stede: Michael, Suh, Pelle, Annabel, Claus, Vibeke, Arne, Cita, Benedikte, Martin, Lasse, Torben

Til stede: Michael, Suh, Pelle, Annabel, Claus, Vibeke, Arne, Cita, Benedikte, Martin, Lasse, Torben Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk Skolenummer 253006 Referat af skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Ishøj Kommune Strandgårdskolen

Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Søvej 200, 2635 Ishøj Telf. nr. 4373 5861 Fax. nr. 4373 1269 Kontortid kl. 8.00-15.30 fredag 8.00-15.00 Skolebestyrelsesmøde Referat Dato: Torsdag d. 15. december 2016

Læs mere

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde

Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Paradisbakkeskolens skolebestyrelse afholder ordinært møde Mandag den 13. marts 2017 kl. 17.00 19.00 på lærerværelset Referat Beslutningsprotokol Tilstede: Kennet, Michael H., Michael J., Jonas, Trine,

Læs mere

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr.

15/16. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen. Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé. Møde nr. Referat til skolebestyrelsesmøde på Tranbjergskolen Mødelokalet på Tranbjergskolen, afdeling Grønløkke Allé Torsdag d. 14. marts 2016 18:00 21:00 Referent Sannie Ilona Leth SFO- forældrerådet og elevrådet

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 13. marts 2017 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Nina Alleslev, Daniel Denta, Lone Sewerin, Betina Thorndal Sørensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Jonas

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: tirsdag d. 21. februar Tid: 17.00 19.00 Sted: afd. Mogenstrup Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Charlotte Roest, Charlotte Nielsen,

Læs mere

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat

Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl Referat Dagsorden til Skolebestyrelsesmøde på Bøgeskovskolen, den 14. april 2009, kl. 19.00 Referat Tilstede: Ole Jepsen, Henrik Callesen, Lars Hansson, Søren Skovgaard, Dorthe Carlsen, Lis Sandberg, Sussie Lærke,

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 22. februar :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) 22. februar 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 9. januar 2012 kl. 19.00 Møde nr. 16 Mødelokale Forplejning 82 ( det gamle lokale ) Ingen Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet 21.31

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept

Skolebestyrelsesmøde - tirsdag den 27. sept Mødet er fra kl. 19.00-21.30 Afbud: Annette Dagsorden: Tid 1. Musikværkstedet - besøg fra Musikværkstedet ved Max (19.00) 60 min Udfordringer flere undervisere og er det muligt? frivillig musikundervisning

Læs mere

Side 1 af 9. REFERAT Skolebestyrelsesmøde onsdag den 20. september 2017 kl Tilstede: 1. Referat fra sidst 3 min - Godkendt

Side 1 af 9. REFERAT Skolebestyrelsesmøde onsdag den 20. september 2017 kl Tilstede: 1. Referat fra sidst 3 min - Godkendt Tilstede: Afbud/fraværende: 1. Referat fra sidst 3 min - Godkendt Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl

Skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl Dagsorden Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 09.10.2018 kl. 19.00 Deltagere: Jesper Jakobsen, Kasper Kristensen, Henrik Lauridsen, Svend Plesner, Henny Nielsen, Allan Krantz Jensen, Mai-Britt Christjansen

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsen; Brændkjærskolen 07: 2018/19. Mødedato Mødested Møde start/slut. 27. januar 2019 Lokale /21.30.

Referat. Skolebestyrelsen; Brændkjærskolen 07: 2018/19. Mødedato Mødested Møde start/slut. 27. januar 2019 Lokale /21.30. Brændkjærskolen Dato. 21. februar 2019 Udsendt af Catharina Ørnsholt- Christoffersen Referat Direkte telefon 20 13 01 61 E-mail catha@kolding.dk Referat fra Møde nr. Skolebestyrelsen; Brændkjærskolen 07:

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 18. april 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Fraværende: Mødeleder:

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet

REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden. Til drøftelse: Torsdag den 10. marts 2016 kl Konferencelokalet REFERAT Skolebestyrelsesmøde Dagsorden Torsdag den 10. marts 2016 kl. 17.30-20.00 Konferencelokalet Møde nr. 19 Indkaldte: Christian Riise, Kari Astrid Thynebjerg, Michael Blomsterberg, Steen Bundgaard,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: tirsdag d. 22. januar Tid: 19.00 21.00 Sted: afd. Korskilde Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Charlotte Roest, Charlotte Nielsen,

Læs mere

Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning 1 O Gennemgang af dagsorden Gennemgang af dagsorden; info om:

Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning 1 O Gennemgang af dagsorden Gennemgang af dagsorden; info om: SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: mandag d. 25.4.2016 Tid: kl. 17.00-19.00 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Gitte Leve Clausen Anita Kallesøe Jørgensen

Læs mere

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014

Tved Skole. Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Tved Skole Dagsorden til SKOLEBESTYRELSESMØDE TVED SKOLE Hhv. d. 5. marts og d. 12. marts 2014 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Pernille Hjorslev, Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning. Tirsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning. Tirsdag den 12/ kl Ordstyrer: Tine Dagsorden: Referat af skolebestyrelsesmøde med spisning Tirsdag den 12/12 2017 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: MJ, PL, Ra, MJU, Allan, Tine, Troels, Linnea, Annette, Anders, Frank, Ida, Nicolai,

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 30. januar 2017 Kl. 17-20 1 Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt. Ansvarlig Tid Referat SR referent Afbud fra Louise, ME og Søren A. Kenneth til stede fra kl. 18:00.

Læs mere

Fraværende: Frederikke 8.C

Fraværende: Frederikke 8.C Mødet afholdtes på Kirkevej mandag den 19. marts kl. 19.00-21.00 i personalerummet Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Helene Egtved, Christina Laugesen, Grith Puggaard, René Bomholt, Thor Frølich,

Læs mere

Lyreskovskolen. Mødedeltagere: Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket.

Lyreskovskolen. Mødedeltagere: Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket. Lyreskovskolen Der indkaldes til møde i Skolebestyrelsen på Lyreskovskolen i mødelokalet ved biblioteket. Torsdag den 08. oktober 2015 kl. 17.00-19.00 Andre inviterede: Mødedeltagere: Ulla Nissen Louise

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen.

Referat af skolebestyrelsesmøde torsdag den kl på Tune skole, Højen. Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen onsdag den 14.11.2012 Afbud: Jakob, Katrine. Pkt. 181 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde den 14.11.2012 Godkendt. Pkt. 182 Nyt

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. september 2007 kl. 19.00-21.00 i mødelokalet 1/11 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere