Vejledning til klagenævnets sagsportal

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vejledning til klagenævnets sagsportal"

Transkript

1 Vejledning til klagenævnets sagsportal Enhver skriftlig henvendelse om en sag ved Klagenævnet for Domænenavne skal normalt ske på klagenævnets sagsportal, jf. 2, stk. 3, i klagenævnets forretningsorden. I denne vejledning om klagenævnets sagsportal kan du læse om følgende: Hvordan du som part eller partsrepræsentant får adgang til klagenævnets sagsportal (afsnit 1) Hvilke oplysninger du kan finde i klagenævnets sagsportal (afsnit 2) Hvordan du får adgang til nyt materiale på din sag i klagenævnets sagsportal (afsnit 3) Hvordan du besvarer klagenævnets henvendelser vedrørende din sag via klagenævnets sagsportal (afsnit 4) Hvis du har spørgsmål vedrørende klagenævnets sagsportal eller til behandlingen af din sag i øvrigt, kan du kontakte klagenævnets sekretariat telefonisk på (+45) Login på klagenævnets sagsportal Du kan få adgang til klagenævnets sagsportal via nævnets hjemmeside hvis du under punktet klagenævnets sagsportal vælger verserende sag i menuen. På denne side finder du den login-boks, der er gengivet herunder. Hvis du tidligere har været part eller partsrepræsentant i en sag ved klagenævnet, og kan du ikke huske din adgangskode, kan du benytte Glemt adgangskode -funktionen. Du vil da modtage en med et link, som giver dig mulighed for at ændre din adgangskode til portalen. Har du ikke tidligere været part eller partsrepræsentant i en sag ved Klagenævnet for Domænenavne, vil du modtage en fra klagenævnets sekretariat med et link til en side, hvor du kan vælge en adgangskode til portalen. Klagenævnets sagsportal er tilgængelig på dansk og engelsk. Du kan skifte mellem de to sprog ved at klikke på flaget øverst. Bemærk! Hvis en part er repræsenteret af en advokat eller anden partsrepræsentant, vil alle henvendelser fra klagenævnets sekretariat som udgangspunkt alene blive sendt til partsrepræsentanten.

2 2. Klagenævnets sagsportal overblik Klagenævnets sagsportal består hovedsageligt af en sagsoversigt, som omtales nærmere i afsnit 2.1, og et sagsbillede, som omtales nærmere i afsnit Sagsoversigten Klagenævnets sagsportal indeholder en sagsoversigt, hvor du kan se de sager, som du er involveret i som part eller partsrepræsentant. Sagsoversigten ser således ud: Hvis du logger på klagenævnets sagsportal via klagenævnets hjemmeside, vil dette være den første side, som du ser. Hvis du logger på klagenævnets sagsportal via et link i en fra klagenævnet vedrørende en verserende sag, vil den første side, som du ser, derimod være sagsbilledet for den pågældende sag dette sagsbillede omtales nedenfor i afsnit 2.2. Du kan gå fra sagsbilledet til sagsoversigten ved at klikke på den lyseblå knap Tilbage til sagsoversigten øverst til højre. I sagsoversigten er de sager, som du er involveret i, opdelt i tre kategorier: - Skal besvares : Verserende sager, hvor klagenævnets sekretariat har anmodet om dine bemærkninger inden den svarfrist, som fremgår af oversigten. - Andre verserende sager : Andre verserende sager. - Afsluttede sager : Sager, som klagenævnet har afsluttet behandlingen af for nylig. Ældre sager vises ikke i klagenævnets sagsportal.

3 Du kan få vist de sager, som hører hjemme i hver kategori, via den menu, som fremkommer ved klik på den lyseblå knap højre (som vist her til højre). Du kan i søjlediagrammet øverst se, hvor mange sager der er i hver kategori. For de fleste parter og partsrepræsentanter vil der alene være én sag, som enten ligger i kategorien Skal besvares (hvis klagenævnets sekretariat har anmodet om dine bemærkninger) eller i kategorien Andre verserende sager (hvis en verserende sag fx afventer høring af en anden part i sagen eller afventer nævnets afgørelse). Når du har valgt en kategori af sager, vil der fremkomme en liste over de sager i den pågældende kategori, som du er involveret i. Hvert sagsnummer på den viste sagsliste er et link til sagsbilledet for den pågældende sag i klagenævnets sagsportal. Dette omtales i afsnit 2.2 nedenfor. Bemærk: Hvis du er involveret i sager ved klagenævnet både som part og som partsrepræsentant, vil du ved login i klagenævnets sagsportal skulle vælge, om du ønsker at få vist de sager, som du er involveret i som part eller som partsrepræsentant. Efter login i klagenævnets sagsportal kan du skifte mellem disse roller via den knap, som er gengivet her til højre. De fleste parter og partsrepræsentanter har alene én rolle i klagenævnets sagsportal, og i så fald er der kun én valgmulighed i denne menu.

4 2.2. Sagsbilledet Sagsbilledet indeholder nærmere information om en bestemt sag. Hvis du har klikket på et link i en notifikation fra klagenævnets sekretariat, vil dette normalt være den første side, du ser i klagenævnets sagsportal. Fra sagsoversigten kan du gå til sagsbilledet ved at klikke på en konkret sag i sagslisten (som omtalt i afsnit 2.1 ovenfor). Sagsbilledet ser således ud: Øverst i sagsbilledet er fem faner, som kan bruges til at sortere den viste information om sagen: - Oversigt: Denne fane viser al information i klagenævnets sagsportal om sagen - Sagsdata: Denne fane viser stamoplysningerne for sagen, herunder det domænenavn, som sagen vedrører, sagstypen, sagens aktuelle status og sagens parter. - Dokumenter: Her vises sagens dokumenter. Det drejer sig navnlig om klagen i sagen og klagens eventuelle bilag, indklagedes kommentarer til klagen (svarskrift) og eventuelle bilag hertil osv. - Beskeder: Her vises korte beskeder fra klagenævnets sekretariat. - Historik: Her kan du se en oversigt over sagens historik i klagenævnets sagsportal.

5 3. Nyt på din sag i klagenævnets sagsportal Når du har fået en notifikation fra klagenævnets sekretariat om, at der er nyt på en sag, som du er involveret i, skal du logge ind i klagenævnets sagsportal og finde sagsbilledet for den pågældende sag. Se hvordan i afsnit 2 ovenfor. I sagsbilledet for den pågældende sag kan du vælge mellem de fem faner, som er omtalt i afsnit 2.2 ovenfor. - Under fanen Sagsdata kan du bl.a. se sagens aktuelle status. - Under fanen Beskeder kan du læse den seneste notifikation, som klagenævnets sekretariat har sendt til dig pr Under fanen Dokumenter kan du finde det nye materiale i sagen. Bemærk: Der kan være flere nye dokumenter på din sag, og det er vigtigt, at du læser dem alle. For hvert dokument er anført en oprettelsesdato, som du kan bruge til at vurdere, om et dokument er nyt i forhold til dit sidste besøg på klagenævnets sagsportal. Eksempel: Her har klagenævnets sekretariat den 25. juli 2017 delt tre nye PDF-dokumenter med indklagede i sagen. De to dokumenter indeholder klagen i sagen med tilhørende bilag 1, mens dokumentet Anmodning om svarskrift indeholder et brev fra klagenævnets sekretariat til indklagede, hvori indklagede anmodes om at komme med sine eventuelle bemærkninger til klagen

6 4. Besvar en henvendelse fra klagenævnets sekretariat 4.1. Generelt Når klagenævnets sekretariat har anmodet om dine bemærkninger til en sag, vil dette fremgå af den notifikation, som du modtager pr. . Det vil desuden fremgå af sagsbilledet for den pågældende sag i klagenævnets sagsportal. Du bør i et sådant tilfælde først gennemgå de nye dokumenter på sagen, jf. afsnit 3 ovenfor. En henvendelse fra klagenævnets sekretariat kan besvares i tre trin: a) Udarbejd dit svar og eventuelle bilag: Skriv dit svar i et tekstdokument (fx et Word-dokument), som du gemmer på din egen computer. Eventuelle bilag til dit svar gemmes i særskilte filer på din computer samme sted som dit svar. Om navngivelse af dine bilag, se afsnit 4.2. b) I sagsbilledet vælger du fanen Dokumenter her klikker du på Upload nye dokumenter og uploader filerne med dine bemærkninger og dine eventuelle bilag, jf. punkt a). c) Når du har uploadet alle dine filer, klikker du på den grønne knap Send mit svar til sekretariatet. Bemærk: Har sekretariatet anmodet dig om at fremkomme med dine bemærkninger til en klage (svarskrift), bør du læse vejledningen for udarbejdelse af svarskrift, som også vil være tilgængelig under Dokumenter.

7 4.2. Navngivelse af bilag De bilag, som klageren fremlægger i sagen, skal fortløbende navngives bilag 1, bilag 2, bilag 3 osv. De bilag, som indklagede (registranten af domænenavnet) fremlægger i sagen, skal fortløbende navngives bilag A, bilag B, bilag C osv. De bilag, som en tredjepart fremlægger i sagen, skal fortløbende navngives bilag I, bilag II, bilag III osv. Bemærk: Du kan se de bilag, der allerede er fremlagt i sagen, i sagsbilledet for den pågældende sag under fanen Dokumenter. Hvis klageren sammen med klagen har indgivet fem bilag (bilag 1-5), skal klagerens bilag navngives bilag 6, bilag 7, bilag 8 osv.

8 5. FAQ 5.1. Hvilken adresse sendes klagenævnets notifikationer til? Hvis du er klager eller klagers repræsentant Når en klage indgives til klagenævnet, skal klageren oplyse sin adresse. Alle notifikationer sendes til klageren på den af klageren oplyste adresse, medmindre klageren har en repræsentant (se nedenfor). Hvis klageren får ny adresse, mens sagen verserer, skal klageren give sekretariatet besked herom. Hvis klageren har en repræsentant i sagen (fx en advokat eller varemærkerådgiver), skal repræsentanten oplyse sin adresse til klagenævnets sekretariat. Alle notifikationer sendes til klagerens repræsentant på den oplyste adresse. Hvis du er registrant af det domænenavn, der klages over Alle notifikationer om en verserende sag sendes til den adresse, som registranten (indklagede) har registreret som sin adresse i DK Whois-databasen, jf. 2, stk. 4, i klagenævnets forretningsorden. Hvis du som registrant (indklagede) i en sag ønsker at være repræsenteret af fx en advokat, skal du eller din partsrepræsentant orientere klagenævnets sekretariat herom med oplysning om partsrepræsentantens navn og adresse. Partsrepræsentanten vil derefter modtage en med vejledning om, hvordan partsrepræsentanten for adgang til klagenævnets sagsportal. Bemærk! Hvis en part er repræsenteret af en advokat eller anden partsrepræsentant, vil alle henvendelser fra klagenævnets sekretariat som udgangspunkt alene blive sendt til partsrepræsentanten.

ESS Portal. Brugermanual Indklagede

ESS Portal. Brugermanual Indklagede ESS Portal Brugermanual Indklagede Indhold Indledning...3 Notifikationsmail...4 Login for medarbejdere (indklagede)...4 Sagsoversigt...6 Sagsbilledet...6 Upload dokumenter... 7 Tilføj besked... 8 Send

Læs mere

ESS Portal. Brugermanual Klager

ESS Portal. Brugermanual Klager ESS Portal Brugermanual Klager 27. oktober 2016 Version 4 Indhold Indledning...3 Login Klager...4 Login med NemID... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Login med brugernavn/password... Fejl! Bogmærke er

Læs mere

Ankenævnet for Forsikring. Vejledning for klagere ved brug af portalen. Januar 2018 version 1

Ankenævnet for Forsikring. Vejledning for klagere ved brug af portalen. Januar 2018 version 1 Ankenævnet for Forsikring Vejledning for klagere ved brug af portalen Januar 2018 version 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Log ind/log ud og kodeord... 3 2.1 Login med NemID... 4 2.2 Log ind

Læs mere

ESS Portal. Brugermanual Klager

ESS Portal. Brugermanual Klager ESS Portal Brugermanual Klager 22. februar 2016 Version 3 Indhold Indledning...3 Login Klager...4 Login med NemID... 4 Login med brugernavn/password... 4 Sagsoversigt...5 Sagsbilledet...5 Upload dokumenter...

Læs mere

Ankenævnet ESS Portal

Ankenævnet ESS Portal ESS Portal Brugermanual Indklagede Indhold Indledning...3 Notifikationsmail...4 Login for medarbejdere (indklagede)...4 Sagsoversigt...7 Sagsbilledet...7 Upload dokumenter... 8 Tilføj besked... 9 Send

Læs mere

Stk. 3. Enhver skriftlig henvendelse om sagen, herunder indgivelse af svarskrift, skal ske på klagenævnets sagsportal.

Stk. 3. Enhver skriftlig henvendelse om sagen, herunder indgivelse af svarskrift, skal ske på klagenævnets sagsportal. FORRETNINGSORDEN fastsat af Klagenævnet for Domænenavne i henhold til 3 i vedtægt for Klagenævnet for Domænenavne, jf. lov nr. 164 af 26. februar 2014 om internetdomæner (domæneloven) Indgivelse af klage,

Læs mere

Stk. 3. Enhver skriftlig henvendelse om sagen, herunder indgivelse af svarskrift, skal ske på klagenævnets sagsportal.

Stk. 3. Enhver skriftlig henvendelse om sagen, herunder indgivelse af svarskrift, skal ske på klagenævnets sagsportal. FORRETNINGSORDEN fastsat af Klagenævnet for Domænenavne i henhold til 3 i vedtægt for Klagenævnet for Domænenavne, jf. lov nr. 164 af 26. februar 2014 om internetdomæner (domæneloven) Indgivelse af klage,

Læs mere

Sådan bruger I Min sag

Sådan bruger I Min sag Dato: 8. august 2017 Sådan bruger I Min sag /JHE Generelt om Min sag: Ankenævnet på Energiområdet bruger websystemet Min sag til at korrespondere med sagsparterne. Det betyder, at vi som udgangspunkt ikke

Læs mere

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Denne manual er primært rettet mod tilbudsgivernes afgivelse af tilbud i forbindelse med miniudbud afholdt i det dynamiske indkøbssystem, DIS. Dog indeholder manualen

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: 1552

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: 1552 KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 1552 Klager: X-Cite ApS Stenhusvej 3, Hjortdal 9690 Fjerritslev Indklagede: Kim Bernstorff Rømer Solnavej 19, 2. th. 2860 Søborg Parternes påstande: Klagerens påstand

Læs mere

Brugervejledning til EG On Klagenævn

Brugervejledning til EG On Klagenævn Brugervejledning til EG On Klagenævn 1 Introduktion... 2 1.1 Support... 2 1.2 Log ind... 2 2 Dine klagesager... 3 2.1 Stamoplysninger... 3 2.2 Statusoplysninger... 4 2.3 Høringsoverblik... 5 2.4 Kommunikation...

Læs mere

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal

Brugermanual. for Bygningsstyrelsens serviceportal Brugermanual for Bygningsstyrelsens serviceportal Hvordan får jeg tilsendt login-oplysninger? Du skal bede din kollega, som allerede har login, om at oprette en anmodning på Serviceportalen om, at du skal

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

fastsat af Klagenævnet for Domænenavne i henhold til 3 i Vedtægt for Klagenævnet for Domænenavne, jf. lov nr. 164 af 26. februar 2014 (domæneloven)

fastsat af Klagenævnet for Domænenavne i henhold til 3 i Vedtægt for Klagenævnet for Domænenavne, jf. lov nr. 164 af 26. februar 2014 (domæneloven) FORRETNINGSORDEN fastsat af Klagenævnet for Domænenavne i henhold til 3 i Vedtægt for Klagenævnet for Domænenavne, jf. lov nr. 164 af 26. februar 2014 (domæneloven) Indgivelse af klage 1. I tvister mellem

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0372 Klager: Birgitte Milling Lergravsvej 11A 3490 Kvistgård Danmark Indklagede: Flemming Kurt Andersen Bybjergvej 19B 3060 Espergærde Danmark Parternes påstande:

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0285 Klager: ML Data v/ Morten Charley Larsen Løvegade 16 A 4200 Slagelse Danmark Indklagede: Martin Stabell Lauritsen Stavnsvej 6 A 8381 Tilst Danmark Parternes

Læs mere

Vejledning Patientportal

Vejledning Patientportal Vejledning Patientportal side 1 af 9 Indhold Patientportalen... 3 Hvad kan jeg, når jeg er logget på Patientportalen?... 3 Hvad kan jeg på min brugerprofil [dit navn]?... 4 Hvordan ændrer jeg e-mail eller

Læs mere

INFOCENTER. Brugermanual til kundebrug. version 1.1. Side 1 of 33

INFOCENTER. Brugermanual til kundebrug. version 1.1. Side 1 of 33 INFOCENTER Brugermanual til kundebrug version 1.1 Side 1 of 33 Introduktion Predator Info-Center giver en ny dimension til inkasso software i form af brugervenlighed. Predator Info-Center tilfredsstiller

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0342 Klager: Lærke Damgaard Nydahl Steen Blichers Gade 22, 2. sal 8900 Randers C Danmark Indklagede: Bo Nydahl Stavis Trællerupvej 4 A Trællerup 4000 Roskilde Danmark

Læs mere

MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? Kære forælder

MEEBOOK FOR FORÆLDRE HVORDAN GØR JEG? Kære forælder HVORDAN GØR JEG? 1 AF 13 Kære forælder I denne guide finder du vejledning til de forskellige funktioner i Meebook for forældre. Du kan bl.a. se, hvordan du opretter dig, og hvilke informationer dit barns

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem

Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Vejledning til Socialstyrelsens nye supportsystem Indhold Aktivering af bruger... 2 Sådan logger du på Supportsystemet... 3 Sådan opretter du en sag i supportsystemet... 4 Oversigt over igangværende samt

Læs mere

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Det er nu muligt at ændre sprog i hele Sikker Mail Box. Dette gøres ved at logge ind på Sikker Mail Portalen og vælge Mailbox konfiguration i menuen

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2019-0188 Klager: Anbækgård v/bent Klammer Anbækgårdsvej 2 Anbæk 8450 Hammel Danmark Indklagede: [A] [A s adresse] Danmark Parternes påstande: Klagerens påstand Indklagede

Læs mere

Trin-for-trin guide til debatforum

Trin-for-trin guide til debatforum Trin-for-trin guide til debatforum Et debatforum er en samarbejdsplatform, der gør det muligt at diskutere og dele information med hinanden. Man kan også vedhæfte dokumenter til en diskussion eller lægge

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2016-0010 Klager: MiPhone ApS Skinderskovvej 10 2730 Herlev Indklagede: Jens Jakob Lykke Larsen Bøgehøj 11 2900 Hellerup Parternes påstande: Klagerens påstand Registreringen

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2013-0225 Klager: Gram Borgerforum c/o Hans Bløde Nyvej 5 6510 Gram Indklagede: Theis Tonne Andersen Uglemosevej 11 4671 Strøby Parternes påstande: Klagerens påstand

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0090 Klager: Scanleasing Danmark A/S Pakhustorvet 4, 1. 6000 Kolding Danmark v/ advokat Martin Holm Land Indklagede: Sergi Avaliani Nutsubidze Street 203 0186 Tbilisi

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2015-0114 Klager: Bent Hansen Møbler A/S Kaolinvej 1 9220 Aalborg Øst Indklagede: Bent Svanholm Mejemarken 3 4760 Vordingborg Parternes påstande: Klagerens påstand Indklagede

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0287 Klager: Gifted Children C/O Stine Darmer Marievej 7 2970 Hørsholm Danmark Indklagede: Klaus Bech Jensen Tyttebærkæret 15 2670 Greve Danmark Parternes påstande:

Læs mere

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7 Indholdsfortegnelse 1. Log ind... 2 2. Glemt adgangskode?... 3 3. Ændre sprog... 6 4. Dashboard = Forsiden... 7 Side 1 af 8 IndFak er opdateret så du igen kan anvende alle typer anbefalede browsere: Internet

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 1369 Klager: Inwema ApS Kongevejen 53 2840 Holte Indklagede: Mads Peter Brejner Søgaard Chr. Molbechs Vej 4 8000 Århus C Parternes påstande: Klagerens påstand Indklagede tilpligtes at overdrage

Læs mere

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver

Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Brugervejledning til TenderKONNECT Tilbudsgiver Opdateret den 21. februar 2018 Side 1 af 16 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 2.1 Adgang via tender.konnect.dk... 3 2.2 Adgang via link til

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2014-0179 Klager: Ole Greve Toftes gate 43C 0552 Oslo Norge Indklagede: TrafficMedia Inc. 11704 Lemens Spice Cove 78750 Austin, Texas USA Parternes påstande: Klagerens

Læs mere

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide

Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Vejledning til brug af Y s Men s klubintranet administrator guide Systemet tilbyder klubberne i Y s Men Danmark at have et sted hvor de kan dele filer f.eks. Word, pdf, billeder mv. mellem de medlemmer

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0613 Klager: Mads Jensen Højeloft Vænge 54 3500 Værløse Danmark Indklagede: Sandra Ebbesen Hannemanns Allé 4 K 2300 København S Danmark Parternes påstande: Klagerens

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0501 Klager: Videobrochure ApS c/o Simon Kokfelt Tøndborgvej 41 Tøndborg 8620 Kjellerup Danmark Indklagede: Martin Simon Litorinaparken 47 2680 Solrød Strand Danmark

Læs mere

Status på igangværende projekt

Status på igangværende projekt Status på igangværende projekt Dette skema er til brug for status på igangværende projekter, som har modtaget en bevilling fra en af de 6 praksisfonde. Projekt i skemaet dækker også uddannelse. Hvis den

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0465 Klager: Martin Ax Jættehøjen 15 3600 Frederikssund Danmark Indklagede: Indklagede 1 (registranten) AX-Web Noekkentved 17 4440 Mørkøv Danmark og Indklagede 2

Læs mere

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning

Byg og Miljø. Guide til digital ansøgning Byg og Miljø Guide til digital ansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner Brug af sagssystem Vejledning i oprettelse og håndtering af sager + reservering af statusscanner Indhold Kommunikation ved oprettelse af sager i sagssystemet... 2 En genstart kan ofte løse problemet...

Læs mere

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at:

Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: Vejledning i hvordan Grønne Spirers medlemmer kan bruge medlem.gronnespirer.dk til at: - rette i stamdata og tilføje medarbejdere til institutionens/dagplejegruppens side - tilmelde medarbejdere til kurser

Læs mere

Quick Guide deltagelse i Censorkurser

Quick Guide deltagelse i Censorkurser Quick Guide deltagelse i Censorkurser RejsUd Du kommer ind i RejsUd fra din webbrowser ved at skrive adressen https://381.rejsud.oes.dk LOGIN Du logger på RejsUd med dit Bruger-ID og Adgangsord. Du har

Læs mere

Dansk Cardiologisk Selskab Arbejdsgruppefunktioner på cardio.dk

Dansk Cardiologisk Selskab Arbejdsgruppefunktioner på cardio.dk Dansk Cardiologisk Selskab Arbejdsgruppefunktioner på cardio.dk ARBEJDSGRUPPESIDE 1 2 4 1. Arbejdsgruppetitel (låst) 2. Medlemsoversigt (autogenereret) 3. Opslagstavle der kan udfyldes af nukleus 5 4.

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2019-0065 Klager: thinktank ApS L.V. Bircks Vej 8 Hammerum 7400 Herning Danmark Indklagede: Urge v/ Michael Brandt Vesterbrogade 33 A, 4. 1620 København V Danmark Parternes

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2013-0222 Klager: Telenor A/S Frederikskaj 8 1780 København V Indklagede: Lars Andersen c/o Uglemose vej 11 4671 Strøby Parternes påstande: Klagerens påstand Principalt:

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2013-0147 Klager: Jespers Torvekøkken ApS v/ronny Saul og Jesper Holmberg Telefonvej 6 2860 Søborg Indklagede: den Anden Skodsborggade 2, 5. 2200 København N Parternes

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0601 Klager: Bogart, Haslev filmklub c/o Annette Nielsen Pilevang 12 4690 Haslev Danmark Indklagede: Jan Aagaard Munk Bækdalen 1 8543 Hornslet Danmark Parternes

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0755 Klager: Randers Alevi Kultur Center Glentevej 1 A 8930 Randers NØ Danmark v/feramuz Acar Indklagede: [A] [A s adresse] Parternes påstande: Klagerens påstand

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: (Tidl. j.nr. 1850)

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: (Tidl. j.nr. 1850) KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2009-0102 (Tidl. j.nr. 1850) Klager: Bagsværd Roklub v/formand Mikael Espersen Skovalleen 38B 2880 Bagsværd Indklagede: Mira Internet A/S Nybrovej 19 7500 Holstebro Parternes

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0363 Klager: Jysk Byggeteam A/S Østerbro 7 7800 Skive Danmark Indklagede: Mohamad Ibrihim Amcha Hasle Centervej 179,7 tv Hasle 8210 Aarhus V Danmark Parternes påstande:

Læs mere

Brugermanual til munkebjergbykirke.dk

Brugermanual til munkebjergbykirke.dk Brugermanual til munkebjergbykirke.dk Indhold Log ind... 2 Introduktion til redigeringssystemet... 3 Tilføj - tilføje nye artikler og emner... 4 Tilføj artikler... 5 Kalenderfunktionen... 7 Tilføj galleri...

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 1419 Klager: EDC-Gruppen A/S Mynstervej 5 1827 Frederiksberg v/advokat Lars Karnøe Indklagede: Jens Menzenbach Gustav-Mahler-Str. 18 40885 Ratingen Tyskland Parternes påstande: Klagerens påstand

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: , , , og

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: , , , og KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2015-0191, 2015-0192, 2015-0193, 2015-0194 og 2015-0195 Klager: Advokat Niels Skovgård Larsen som kurator i konkursboet 26.08.2015 ApS (tidligere Stereo Studie ApS) Advokatfirma

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2013-0179 Klager: [A] Indklagede: Salsakongen.dk v/jan Emil Brøndum Halkjærvej 18 B 9200 Aalborg SV Parternes påstande: Klagerens påstand Indklagede tilpligtes at overdrage

Læs mere

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx

Opret en nyhed LEJERBO.DK OPRET EN NYHED 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR. Gå ind på din hjemmeside, fx 1 Opret en nyhed 1. LOG PÅ MIT LEJERBO OG LOG PÅ SOM REDAKTØR Gå ind på din hjemmeside, fx https://afd154-0.lejerbo.dk I øverste højre hjørne klikker du på Mit Lejerbo eller hængelåsen. Du sendes til login-siden

Læs mere

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS

INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS INSTRUKTION TIL BETALING AF KONTINGENT I BNS Instruktionen er delt i 3 afsnit: - Tilmelding og betaling for eksisterende medlemmer (side 1) - Hvad gør jeg hvis jeg har glemt mit kodeord (side 8) - Tilmelding

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 1092 Klager: Nils Trampe Gl. Strandvej 56 3050 Humlebæk Indklagede: Asgård Sankt Hans Gade 18 4000 Roskilde Parternes påstande: Klagerens påstand Indklagede tilpligtes at overdrage domænenavnet

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 1314 Klager: Dansk Ilder Forening v/gitte Blushøj Nørrevænget 4 Korning 8700 Horsens Indklagede: Sussie Stjerne Dietrich Østbirk Alle 27 2770 Kastrup Parternes påstande: Klagerens påstande Indklagede

Læs mere

Guide til digital bygge- og miljøansøgning

Guide til digital bygge- og miljøansøgning Guide til digital bygge- og miljøansøgning Selvbetjeningsportalen Byg og Miljø støtter dig i din ansøgningsproces og giver dig overblik over din bygge- eller miljøansøgning. Du kan bl.a. søge om tilladelse

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2013-0169 Klager: Atheneskolen - skolen for børn med særlige forudsætninger Rosenkæret 22B 2860 Søborg Indklagede: Ann Smith Am Hoefel 1 40885 Ratingen Tyskland Parternes påstande: Klagerens påstand

Læs mere

SKV-portalens brugerguide

SKV-portalens brugerguide SKV-portalens brugerguide Version 1.A Indhold Indledning... 2 Funktioner på SKV-portalen... 2 Startside... 2 Blanketter... 3 Vejledninger... 3 Oprettelse som bruger på SKV-portalen... 3 Profil og præferencer...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Login 1. Glemt password 2. Ændre personlige oplysninger 2. Min side 3. Global meldingsboks 5. Administrerede sager 7

Indholdsfortegnelse. Login 1. Glemt password 2. Ændre personlige oplysninger 2. Min side 3. Global meldingsboks 5. Administrerede sager 7 Klient Indholdsfortegnelse Login 1 Glemt password 2 Ændre personlige oplysninger 2 Min side 3 Global meldingsboks 5 Administrerede sager 7 Sagsoversigt 9 Oversigt sager 11 Statistik sager 12 Beskeder 14

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 540 Klager: Særlig Kredit A/S Sophie Brahes Gade 50 3000 Helsingør Indklagede: Alex Boesen Horsedammen 18, 3. th. 3000 Helsingør Parternes påstande: Klagerens påstand Indklagede tilpligtes at overdrage

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2013-0117 Klager: Aarhus speedbåd skole Marselisborg Havnevej 54 8000 Aarhus C. Indklagede: Dave Bennet Kildegaarden 5, st.th. 8000 Aarhus C. Parternes påstande: Klagerens

Læs mere

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01

Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn. Version 0.01 Versionslog: 0.01 Bruger (kursist/deltager) Kom godt i gang med plan2learn Version 0.01 Versionslog: 0.01 1 Oprettet: 01.08.2014 Indhold 1. Formål med vejledningen...3 2. Katalogforsiden...4 2.1 Brugeradgang...5 2.2 Skift

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN DANSKE BEDEMÆND september 2014 v.1.4 1 P a g e INDHOLDSFORTEGNELSE Adgang... 3 Overblik... 3 Sortering af ordrer... 3 Status... 4 Afventer fuldmagt...

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 1364 Klager: LEGO Juris A/S Koldingvej 2 7190 Billund Indklagede: Anthony Harte 237 Middleton Rd 6037 Glenside New Zealand Parternes påstande: Klagerens påstand Indklagede tilpligtes at overdrage

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0443 Klager: Uldtøj.dk ApS Frydendalsvej 8 2665 Vallensbæk Strand Indklagede: Niels Erik Beck Bønstrupvej 11 Bønstrup 6580 Vamdrup Parternes påstande: Klagerens

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledning gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Du finder også information om, hvordan du kan få yderligere hjælp, hvis

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2014-0178 Klager: Verdo A/S Agerskellet 7 8920 Randers NV Indklagede: Ecoteck A/S Kirkegårdsvej 1C Hørby 9500 Hobro Parternes påstande: Klagerens påstande Indklagede

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0616 Klager: Morten Paulsen Styrmandsvej 14 2660 Brøndby Strand Danmark Indklagede: Redspot Limited Suite 1, 1st floor, 5 Secretarys Lane GX11 1AA Gibraltar Gibraltar

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2013-0128 Klager: Pensionspleje v/ Pensionsforsikringsmægler Frank Peter Sørensen Espevangen 6 b 2860 Søborg Indklagede: Daniel Normann Pedersen Strandvejen 365 B 2980 Kokkedal Parternes påstande:

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0523 Klager: Vibehusene Beboerforening v/ formand Jan Novaa Nattergalevej 7, 3 Sal. 2400 København NV Danmark Indklagede: INSTITUTE FOR SOCIAL INFORMATICS c/o Rosalie

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2011-0189 Klager: Dan-Form A/S Lejrvej 5 3500 Værløse v/advokat Niels Bo Jørgensen Indklagede: Matthias Moench Ruda 138 79344 Horni Mesto Tjekkiet Parternes påstande:

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0327 Klager: Britt Bager Svejgårdsvej 29 2900 Hellerup Danmark Indklagede: Sommersang Digital Lyngvej 3 9000 Aalborg Danmark Parternes påstande: Klagerens påstand

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2013-0200 Klager: Kamilla Olsen Skelagervej 331 9000 Aalborg Indklagede: Mondelez International, Inc. Three Parkway North 60015 Dearfield IL USA Parternes påstand: Klagerens

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: R

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: R KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0249-R Klager: Adnan Arshad Rådhusvej 8 2920 Charlottenlund Danmark Indklagede: Asbjørn Høj Lystbådehavnen 472 8700 Horsens Danmark Parternes påstande: Klagerens

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0370 Klager: Annette Freuendal-Petersen Langkær Vænge 88 3500 Værløse Indklagede: Samsøe Crawfurd Baotun Road 99. 4, 902 200011 Shanghai Kina Parternes påstande:

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2011-0111 Klager: Vi Køber Guld v/matthew James Alexander Tapsell c/o Postboks 2641 Øster Allé 1 2100 København Ø v/advokat Claus Hastrup Knudsen Indklagede: Nyfortuna

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2018-0438 Klager: Det Danske Advokatsamfund Kronprinsessegade 28 1306 København K Indklagede: Dr.jur. Hans Boserup Søndre Landevej 20 6400 Sønderborg Parternes påstande:

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0269 Klager: Mathias Sørensen Skovvej 4291 Ruds Vedby Indklagede: Dounia Latrache Gulkløvervænget 24 2625 Vallensbæk Parternes påstande: Klagerens påstand Registreringen

Læs mere

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Brugervejledning for Spiller/Pårørende Kort om kampseddel.dk Kampseddel.dk er udarbejdet som et webbaseret værktøj til den frivillige Træner/Leder i en

Læs mere

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold Første gang du logger på PwC-Portalen... 1 PwC-Portalens hovedmenu... 6 Mine beskeder...

Vejledning til brug af PwC-Portalen Indhold Første gang du logger på PwC-Portalen... 1 PwC-Portalens hovedmenu... 6 Mine beskeder... Vejledning til brug af PwC-Portalen Denne vejledning gennemgår de enkelte funktioner i PwC-Portalen og forklarer hvordan de bruges. Du finder også information om, hvordan du kan få yderligere hjælp, hvis

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2016-0020 Klager: Advokatsamfundet Kronprinsessegade 28 1306 København K Indklagede: Leif Andersen Boelsmindevej 222 9300 Sæby Parternes påstande: Klagerens påstande

Læs mere

TrailerService Online elektronisk typetilmelding

TrailerService Online elektronisk typetilmelding TrailerService Online elektronisk typetilmelding Indholdsfortegnelse Forside... 3 Login... 4 Sagsoversigt... 5 Opret typetilmelding... 6 Rediger typetilmelding... 7 Vis sagsoplysninger... 10 Tilmeld til

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

Opret en side/artikel og rediger din side

Opret en side/artikel og rediger din side 1 Opret en side/artikel og rediger din side Tips! Når du skal opbygge din hjemmeside og oprette sider og lægge indhold ind, så kig her. Nogle gange har vi oprettet nogle sider på forhånd, andre gange skal

Læs mere

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal

Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Manual til ansøgning om Lokaletilskud i Assens Kommunes tilskudsportal Denne manual skal hjælpe dig igennem lokaletilskuds ansøgningsprocessen trin for trin. I manualen vil du finde beskrivelser og billeder,

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2017-0087 Klager: Sønderborg Gospel Choir c/o Peter Molin Jaruplundvej 8 6400 Sønderborg Indklagede: Pladask.com Bækken 7, Rinkenæs 6300 Gråsten Parternes påstande: Klagerens

Læs mere